Inhoud blog
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    03-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laminaat voor vochtige ruimtes

    Dit is geen droom: laminaat kan ook in een badkamer gelegd worden! BerryAlloc heeft een uniek productgamma ontwikkeld op basis van de HydroPlus® technologie die het laminaat tegen vocht en water beschermt. Het is voortaan dus mogelijk om ook in de badkamer een realistische hout- of steenlook toe te passen zonder de nadelen die vocht met zich meebrengen.

    HYDROPLUS®, EEN WERELDWIJDE PREMIERE!

    BerryAlloc is wereldwijd het eerste merk van vloerbekleding dat waterbestendige laminaat produceert. Het Belgische merk heeft ruim 10 jaar ervaring en heeft een uniek vakmanschap opgebouwd doorheen twee collecties die speciaal voor deze toepassing werden ontwikkeld.

    De planken worden waterdicht gemaakt door middel van een bijkomende behandeling waarbij randen een waterafstotende laagje krijgen. De vloerbekleding geeft zo een dubbele zekerheid dat er geen enkel druppeltje water langs de vellingkanten door kan. Er zijn ook geen beperkingen: met of zonder vellingkanten, standaard of lange planken, hout- of steenlook, alles is mogelijk. Spring dus gerust met natte voeten uit de douche!

    TWEE SPLINTERNIEUWE COLLECTIES EN DECORS

    Deze twee collecties spelen helemaal in op de nieuwste trends en maken van een hout- of steenlook het nieuwe normaal in de badkamer.

    BerryAlloc is een wereldwijd actieve Europese onderneming en specialist in de productie en verdeling van vloerbekleding. Door het uitgebreide productgamma is het één van de bekendste huizen in de wereld van de binnenhuisinrichting en decoratie. Door zijn voortrekkersrol in de sector, komt BerryAlloc regelmatig op de proppen met nieuwigheden die beantwoorden aan de verwachtingen van vandaag op het vlak van techniek en esthetiek: oppervlaktekwaliteit, verschillende afwerkingen, weerstand, levensduur, installatiegemak, ...

    Ocean

    Ocean is een minimalistische collectie die design in haar puurste vorm uitstraalt. De verschillende afwerkingen zorgen voor een grote variatie in de decors: steen, echt hout en authentiek hout. BerryAlloc gaat een serieuze stap verder in de details en creëert zelf barstjes om de natuurlijke nerven van hout na te bootsen.

    Eternity

    De Eternity collectie is het neusje van de zalm. De laminaat uit deze HydroPlus® collectie heeft een dikte van 12 cm en bestaat in heel wat decors en afwerkingen. Eternity werd speciaal ontwikkeld voor een intensief gebruik. Door de extra lange en extra brede planken is dit een collectie die niet zomaar onopgemerkt blijft. Eternity is zowel geschikt voor woningen als voor commerciële ruimtes.

    BEAULIEU INTERNATIONAL GROUP

    Beaulieu International Group is een internationale groep met hoofdzetel in België. Deze industriële groep heeft een sterke marktpositie dankzij de productie van grondstoffen en half afgewerkte producten alsook dankzij het uitgebreide aanbod van afgewerkte en gebruiksklare vloerbekleding.

    Beaulieu International Group bestaat uit drie Business Units. De eerste, 'Flooring Solutions', is de Europese leider van de vloerbekleding (vast tapijt, getouw, kunstgras, vinylrol, vinylplaten, laminaat, parket en muurpanelen). De tweede unit is ‘Polymers’ en produceert polypropyleenkorrels voor verscheidene toepassingen. De derde, ‘Engineered Products’ omvat de activiteiten vezels, garens, technisch textiel en technische platen. Beaulieu International Group heeft ook een divisie die gespecialiseerd is in de productie en de ontwikkeling van hoogwaardige meubelstoffen, vooral voor de zetelindustrie.

     

     







    03-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.juwelen in al hun intimiteit

    Esquisse Jewels is een boetiek en atelier dat volledig in het teken staat van op maat gemaakte juwelen, ontworpen door de sympathieke Sergiu Lom. Esquisse Jewels is een intiem universum waarin de verbeelding, het menselijk wezen en de edele metalen samen een bijzonder geheel creëren.

    Esquisse Jewels is zowel een juwelenboetiek als -atelier. Het gezellige stulpje ligt in een mooie woning in de Atrebatenstraat, niet ver van Montgomery (Brussel) en opende in september 2018 de deuren. De boetiek is een elegante en inspirerende ruimte waar rust en zachtheid zegevieren. Ieder meubelstuk en iedere toonbank werd persoonlijk door Sergiu Lom gekozen. Daarbij hield hij vooral rekening met de mogelijkheden tot recyclage. De meeste meubelstukken komen dan ook uit het tweedehandscircuit en krijgen een tweede leven met toetsen van corian die de stukken opwaarderen.

    Het atelier bevindt zich in de kelder van de woning en is de plaats waar de juwelenkunst helemaal tot leven komt. Het is ook de plaats waar elke creatie ontworpen en gemaakt wordt. Het atelier wil echter meer zijn dan een werkplaats, ook de klant is hier welkom voor een kennismaking en een ontmoeting met de vakman. «De schets is de kern van de zaak in een tekening» Sergiu Lom.

    JUWELEN OP MAAT

    De creatie van een juweel is het resultaat van een ontmoeting, van een persoonlijk contact. Sergiu Lom hecht dan ook veel belang aan een individuele ontmoeting om het verhaal en de wensen van die persoon mee in het juweel te kunnen verwerken. Na de ontmoeting volgt een schets, een ontwerp dat met veel creativiteit door de vakman wordt getekend. Bij Esquisse Jewels past de creatie zich aan iedere situatie aan: de klant kan een volledig nieuw juweel laten ontwerpen of oude juwelen een tweede leven geven. De klant heeft ook keuze uit een breed aanbod van edelstenen die het juweel een unieke toets geven.

    INITIATIE JUWELEN MAKEN/WORKSHOPS

    De edelsmeedkunst is een kunst die ervaring, geduld en vaardigheid vereist maar ook veel passie! Die passie is de belangrijkste drijfveer van Sergiu Lom en passie is iets wat je met anderen deelt. Esquisse Jewels organiseert dan ook workshops ‘initiatie juwelen maken’.

    Tijdens drie sessies van drie uur lang of gedurende een volledige dag stappen de deelnemers in de schoenen van een edelsmid. Ze creëren hun eigen juweel in het atelier in de kelders van de boetiek. Sergiu Lom begeleidt de ‘juweliers’ tijdens het volledige creatieproces, hij geeft tips als expert en helpt waar nodig tijdens de meest cruciale fases. Voor één initiatie kunnen tot 4 deelnemers inschrijven. De prijs is 470 euro per persoon. Op het programma staat een onvergetelijke en aangename ervaring waarbij de deelnemer op het einde van de workshop naar huis gaat met zijn of haar eigenhandig gecreëerd juweel.

    DE EVENEMENTEN

    Esquisse Jewels organiseert ook regelmatig evenementen in de eigen boetiek. Sergiu Lom tracht hierbij steeds een aparte toets te geven aan het concept en de bezoeker blijvend te verrassen... denk maar aan een unieke traiteurformule met nieuwe hapjes, de voorstelling van nieuwe ontwerpers... Esquisse Jewels is een boetiek die graag verrassend uit de hoek komt. Laat u meevoeren en verbluffen!

    SERGIU LOM

    Sergiu Lom is een polyvalente autodidact die sinds 2000 in België woont. Dankzij zijn ontembare nieuwsgierigheid, wervelende creativiteit en pluridisciplinaire parcours (architectuur, tatoeages, artisanaal design, industrieel design en uiteraard juwelen) heeft hij een onuitgegeven concept ontwikkeld waarbij menselijke waarden altijd op de eerste plaats komen.

     







    03-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roaring Ruffles!

    ANONYMEdesigners SS19

    Ruffles made a statement for Spring as designers amped up the frequency! Whether you’ve become a seasoned ruffles wearer or you’re still yet to embrace this trend, the ruffles for this spring aren’t overbearing and will not make you resemble a Spanish flamenco dancer - instead they’re small, soft, delicate and impeccably feminine. Flirty hems and new romantic ripples are how we should embrace our girly sides for Spring/Summer!

    It’s clear that frou-frou frills aren’t going anywhere this season, but if you’re not a particularly feminine dresser don’t let that put you off. With ANONYMEdesigners there’s a perfect ruffle for everyone!







    03-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karité bébé - zo zacht als een tedere aanraking

    De band tussen een moeder en haar baby is zowel fysiek als emotioneel. Woorden zijn overbodig, alle communicatie verloopt via de zintuigen, en dan met name de aanraking.

    DE BABYHUID

    De huid van een baby is heel anders dan die van een volwassene. De opperhuid van een pasgeborene is 30% dunner en gevoeliger voor uv-straling, de barrièrefunctie van de huid is minder krachtig en de huid is meer doordringbaar, gevoeliger en kwetsbaarder. Deze huid heeft speciale verzorgingsproducten nodig.

    ZACHT EN KRACHTIG

    Sheabutter staat bekend om de hoge concentraten vetzuren, waarvan vooral omega 6 en 9 de barrièrefunctie van de huid versterken. Het bevat een hoog gehalte lipiden om de huid te voeden en te verzachten en is rijk aan onverzeepbare elementen met beschermende eigenschappen. Voor een ontzettend zacht gevoel!

    ZACHTJES REINIGEN

    Cuddles & Bubbles Foaming Cream - 300 ml - Dit product is perfect voor het wassen van de kwetsbare huid, hoofdhuid en haren van de baby. De crème verandert in een heerlijke, zachte mousse die niet prikt in de ogen. De flacon beschikt over een handige oranje pomp, waardoor je gemakkelijk het verschil ziet met de Moisturizing Milk.

    ZACHTJES KALMEREN

    Lovely & Gentle Moisturizing Milk - 300 ml - Deze lichte en romige melk hydrateert en voedt direct om de barrièrefunctie van de huid te ondersteunen en zo de natuurlijke hydratatie te behouden. De flacon beschikt over een gele pomp die je gemakkelijk met één hand kunt bedienen terwijl je je baby met je andere hand vasthoudt.

    EEN ZACHTE GEUR

    Perfumed Water - 50 ml - Dit geparfumeerde water zonder alcohol is net zo zacht en licht als een liefkozende aanraking. De zachte oranjebloesem mengt zich met een subtiel vleugje neroli en wordt vervolgens onderstreept door lindebloesem en mimosa. Het geparfumeerde water zit in een mooie flacon met een dop van hout dat afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.

    VEILIGHEID VOOR ALLES

    Bij de ontwikkeling van deze productlijn was voor L'OCCITANE één ding zeker: de producten moesten aan strikte veiligheidseisen voldoen. Alle gebruikte ingrediënten zijn grondig getest en met zorg gekozen vanwege hun verzachtende eigenschappen. Meer dan 87% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong. Alle producten zijn getest onder pediatrische controle en de verfijnde geur is hypoallergeen, zonder allergenen en zorgvuldig samengesteld zodat deze zo veilig mogelijk is voor de babyhuid. Bovendien bevatten de formules geen fenoxyethanol, parabenen, ftalaten of siliconen.

    De nieuwe producten zijn verkrijgbaar in de winkel en op www.loccitane.be.

     









    02-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.100% Nederlandstalige cruises : All-Ways cruises

    All-Ways Cruises, de touroperator met verschillende kantoren in Vlaanderen en Brussel, is al vele jaren bekend voor zijn 100% Belgische cruises. Nu gaat All-Ways nog een stap verder door een mooi aanbod aan cruisevakanties uit te werken enkel en alleen in het Nederlands.

    Dat betekent dat alle medepassagiers Nederlands als moedertaal hebben, en dat alle begeleiding, aan boord en tijdens de excursies, in het Nederlands gebeurt. Ook de gastsprekers spreken de taal van de passagiers, en als er een lokale gids onze taal niet machtig zou zijn, dan wordt er door iemand van het All-Ways team vertaald.

    All-Ways kan dit doen omdat het gespecialiseerd is in het exclusief charteren van kleine zeeschepen een rivierschepen. Naast het voordeel van het taalcomfort is er een belangrijk sociaal aspect. Aan boord nieuwe vrienden maken is veel makkelijker dan op een schip met een paar dozijn nationaliteiten.

    Enkele voorbeelden van 100% Nederlandstalige cruises:

    Kroatië per yacht voor maximaal 36 personen. (8 dagen/7 nachten, vanaf €2390/ persoon) - 100% NL vertrek: 18 – 25 mei 19, 08 - 15 juni 19, 03 – 10 augustus 19, 07- 14 september 19

    Kanalen en rivieren van Nederland (7 dagen/6 nachten, vanaf €990/ persoon) - 100% NL vertrek: 6 - 12 mei 2019

    De Douro, rivier van goud (8 dagen/7 nachten, vanaf €1750/ persoon) - 100% NL vertrek: 04 – 11 juni 19, 02 – 09 juli 19, 22 – 29 oktober 19

    De Keizerlijke Donau (8 dagen/ 7 nachten, vanaf €1670/ persoon) - 100% NL vertrek: 25 juni – 02 juli 19

    Pracht en praal langs de Donau (11 dagen/ 10 nachten, vanaf €2290/ persoon) - 100% NL vertrek: 03 – 13 augustus 19

    Tussen de Moezel en de Rijn (5 dagen/ 4 nachten, vanaf €790/ persoon) - 100% NL vertrek 15 – 19 september 19

    Zuiderse schoonheid van Cadiz tot Sevilla (8 dagen/7 nachten, vanaf €1890/ persoon) - 100% NL vertrek: 17 – 24 oktober 2019

    De Koninklijke Mekong (13 dagen/ 12 nachten, vanaf €3980/ persoon) - All-Ways organiseert er een 100% Nederlandstalige cruise op de machtige Mekongrivier, met Vietnam en Cambodja, en natuurlijk de wereldberoemde Tempels van Angkor Wat. - 100% NL vertrek: 26 november – 8 december 19

    In de voetsporen van de Tsaren

    Tijdens het beste seizoen organiseert All-Ways een cruise in het land van de Tsaren. Inderdaad, tijdens de zogenaamde ‘witte nachten’ is het nooit donker, ideaal voor een cruise tussen Moskou en Sint-Petersburg. Op 29 juni schepen maximaal 147 Nederlandstaligen in aan boord van ‘hun’ schip, m/s Tchekhov, voor een Wolgacruise. 100% NL vertrek: 29 juni – 10 juli 2019, 12 dagen/ 11 nachten, vanaf €2750/ persoon

     





    02-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Five travel proof outfits

    Start packing now with Betty Barclay. We all pack differently according to our personal taste and the final holiday destination. Our five travel proof outfits signed Betty Barclay are there for only a guideline with an inspirational edge to it. Let's have a closer look.

    • The good old T-shirt or sweater and jeans combo. You can't go wrong with it. We also prefer a boyfriend jeans over jogging pants while air travelling because it is more stain friendly.
    • A fancy dress in a lightweight fabric is also on our list. I mean, you never know in which stars filled restaurant might up right?
    • Ah the cotton shirt dress. Perfect for short walks on the beach, moving on to the Happy Hour at the Tiki bar. Effortless, comfortable and fun!
    • The loose, long pants. Wrinkle proof, elegant and ideal for those visits where you need to cover up your legs or for the long air-conditioned rides (who can relate??).
    • Last but not least a jacket to keep you warm during those cold desert nights or the not so elegant boat trip you signed up for. Light, warm, easy to wear and even more easy to pack!

    Mexico here we come! Caliente!







    02-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La redoute collextions X Kenta Matsushige

    Japanese precision is key ! Ah Japan you stole my heart, even though I have never visited you! I love the contrast in the streets between extreme, creative Harajuku looks and simple, pure silhouettes. And this season the latter is getting even more popular as it is all about putting a contemporary twist to classic elements this season.

    Kenta Matsushige is a young Japanese designer who is trained at the École de la Chambre Syndicale de la Couture Parisienne. He has worked for prestigious fashion houses including the likes of Givenchy and the Haute Couture Studio of Christian Dior. Not bad right?

    He was named winner of the Grand Prix at the Festival International de Mode et de Photographie d’Hyères in 2014. Kenta cultivates discipline, calm, silence and precision. His designs are simple, functional and supremely elegant. What more do you need?







    02-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een riviercruise met het gezin of met vrienden. Heerlijk slow!

    Een pleziervaart op rivieren met een boot waarvoor je geen vaarbewijs nodig hebt ! Je moet het eens proberen want er wacht jou een rustige vakantie zonder stress. Daarenboven zien heel wat bestemmingen er vanop het water nog mooier uit.

    Vakantie en ontspanning

    Riviercruises worden alsmaar populairder want steeds meer reizigers willen rust en verlangen naar een unieke combinatie van vakantie en ontspanning. Je hoeft overigens geen vaarervaring te hebben en bijgevolg ook geen vaarbrevet. Voor je vertrekt leren ze je omgaan met de boot.

    Bij wie kan je terecht voor zo’n heerlijk rustige slow riviercruise ? Dé specialist is het Franse bedrijf Nicols, bouwer en verhuurder van boten zonder vaarbewijs, met een vloot van 300 boten en met verhuurcentra in Frankrijk, Duitsland, Nederland, Portugal. In het kader van duurzaam ondernemen heeft Nicols ook een boot in zijn vloot die volledig door elektriciteit worden aangedreven, de Estivale Sixto GREEN.

    Veel meer dan varen !

    Een van de grote voordelen van een riviercruise is dat je zelf het reisritme bepaalt. Er is altijd en overal tijd genoeg, voor een lang ontbijt in het zonnetje op het achterterras van je boot, voor een barbecue op een warme zomeravond die kan uitlopen tot de sterren aan de hemel fonkelen. Je kan ook fietsen meenemen of huren om varen en fietsen te combineren. Ook voor wandelingen is je boot de perfecte uitvalsbasis. Zo ga je voor een op en top slow vakantie ! Een uniek extraatje is het Nicols-zwembadje dat je kan aanhaken achteraan de boot. Het water wordt verwarmd en gefilterd en dat maakt je reis nog leuker.

    Vaarroutes voor paasvakantie en zomervakantie

    Met Nicols kan je alle kanten op want er zijn maar liefst 24 bestemmingen van waaruit je de Europese binnenwateren, kanalen en rivieren, kan ontdekken. Hier komen enkele toppers, ideaal voor tijdens de komende paasvakantie of tijdens de zomermaanden. Kinderen, familie en vrienden reizen graag mee !

    - Het departement Charente-Maritine aan de Franse westkust is een uitgelezen bestemming voor riviercruises. Nicols heeft er langs de rivier Charente een centrum voor bootverhuur in Sireuil. Er is bijvoorbeeld het programma voor één week, een vaarroute van 198 km, door 30 sluizen, tot in Saint-Savinien. De reis is een aaneenschakeling van hoogtepunten met natuurschoon, abdijen, archeologische sites en veel culinair genot want dit is Le Pays du Cognac !

    - Tussen de kastelen van de Loire en Bretagne kan je varen op de rivieren in de Anjou. Er zijn hier 300 km bevaarbare waterwegen, bestemd voor de pleziervaart. Naast de natuur en het cultureel erfgoed kan je ook hier genieten van gastronomie en van ‘la douceur de vivre’. Van uit het Nicols-centrum voor bootverhuur in Sablé-sur-Sarthe vaar je langs de gelijknamige rivier, een ideale route voor beginners met sluizen die altijd open blijven en met veel pittoreske dorpjes langs het water.

    - Nederland is niet alleen een land van molens en tulpen maar ook van waterwegen en dus is het een top bestemming voor een bootvakantie met Pasen of tijdens de grote vakantie. Je kan een boot ophalen op de Nicols basis in Kerkdriel en van daaruit naar Amsterdam, Gouda of Maastricht varen. Onderweg zie je ze, de windmolens, de tulpen en nog veel meer typisch Hollands.

    NEW! Nicols breidt zijn aanbod riviercruises voortdurend uit. Vanaf de lente van 2020 zullen er ook vakanties in Hongarije worden aangeboden. www.nicols.com

     

     

     

     







    01-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Costa Cruises nodigt je uit ....

    om mee te varen op de golven en de mooiste Europese landschappen te ontdekken

     Of het nu voor een lang verblijf of voor een verlengd weekend is, met Costa Cruises beleven gasten een uniek avontuur op zee, in een bijzondere Italiaanse sfeer. De Sea Break en de mildheid van de Middellandse Zee. Voor een verlengd weekend van 3 tot 6 dagen zijn er de mini-lentecruises van het voorjaar. Een ideale optie voor een pauze aan een ‘mini-prijs’.

    Spanje, Griekenland, Italië of zelfs Sicilië maken onder andere deel uit van de aangeboden routes.

    In elke haven is er de gelegenheid tot het bezoeken van een stad en te genieten van de rijke cultuur en bezienswaardigheden. Een heerlijke afwisseling met de adembenemende momenten aan boord. Als koppel, met familie of tussen vrienden, de mini-cruises zijn de perfecte smaakmakers om nadien te kiezen voor een langere cruise.

    • Prijsvoorbeeld: mini-cruises in de Middellandse Zee in de lente en herfst, vanaf €229 incl. BTW per persoon voor 4 dagen / 3 nachten aan boord van de Costa Fortuna, met vertrek en aankomst in Marseille en tussenstops in Barcelona en Genua.

    De Slow Cruise, de kunst van je tijd nemen

    Slow Cruise is de ideale optie voor wie van rust houdt en graag meer dan 10 dagen reist. Aan boord van de Costa neoRiviera, met vertrek in Toulon, ontdekt men de Italiaanse Rivièra, de Côte d’Azur en de Amalfikust. Een schip met kleinere capaciteit is hiervoor ideaal.

    Er zijn twee verschillende vaarroutes en 14 vertrekdata voor cruises van 12 dagen/11 nachten en een lange tussenstop om van elke bestemming maximaal te kunnen genieten in ‘Slow Cruise-modus’.

    • Prijsvoorbeeld: twee routes langs Spanje, de Balearen, Italië, Corsica en Elba. Verschillende uitstappen zijn mogelijk zoals ‘het nachtleven en festiviteiten in Ibiza’, ‘op ontdekking in Napels’ of ‘de kust van Amalfi’ afhankelijk van de gekozen route vanaf €1209 incl. BTW per persoon.

    Verovering van de Noorse Fjorden!

    De Noorse Fjorden zijn geclassificeerd als UNESCO Werelderfgoed, het zijn ook meesterwerken van de natuur. Prachtige landschappen met gletsjers en watervallen, imposante bergen en besneeuwde toppen glijden voorbij. Steden die zeker bezocht moeten worden zijn Bergen, Tromsø, Trondheim, of Ålesund.

    Wat is de beste periode voor een vakantie in de Noorse fjorden? De zomer, zonder twijfel, wanneer de natuur het mooist is en de middernachtzon een van de meest afgelegen en ongerepte gebieden van de planeet magisch verlicht.

    Een rijke geschiedenis, typische pittoreske dorpjes en een ruige kustlijn; Noorwegen en de fjorden blijven verbazen.

    • Prijsvoorbeeld: de cruise met de Costa Favolosa langs Denemarken, Noorwegen en Zweden, is beschikbaar tussen mei en augustus 2019 vanaf €1029 incl. BTW per persoon.

    Met heel het gezin naar de Middellandse Zee

    Voor Costa Cruises zijn kinderen belangrijk. Daarom kunnen kinderen jonger dan 18 jaar gratis mee in de hut van de ouders. En welke route is beter dan die van de Middellandse Zee om in een korte tijd heel veel landen te zien en te bezoeken? Italië, Spanje en Frankrijk passeren de revue; allemaal verschillende culturen met culinaire specialiteiten en een eigen geschiedenis.

    Aan boord kunnen de kinderen genieten van clubs die geschikt zijn voor alle leeftijden terwijl de ouders genieten van de wellness of in het zwembad. Momenten van ontspanning … voor heel het gezin!

    • Prijsvoorbeeld: cruises aan boord van de Costa Diadema, 8 dagen/7 nachten in juli, met vertrek elke zondag vanuit Marseille, vanaf €1095 incl. BTW per ouder. Andere schepen zetten koers richting Griekenland of de Balearen, tarieven op aanvraag.

    RESERVATIES: Particulieren: bij de reisagenten of via www.costacruises.nl

     

     





    01-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Take new heights & touch the sky

    Rise to the occasion with the revived Rising Towers!

    With their chunky contour, ultra-high platform sole, and high-quality workmanship, the Rising Towers boots by Buffalo London already reached their cult status back in the '90s. Now these platform shoes are back and show themselves as a Rising Towers in different variants that would even make Scary Spice jealous. Whether they come in classic black and white, splashes of pastel colours or bold & animal prints, these statement platforms are anything but ordinary!

    Those who need a solid lift, the High Tower sneakers are definitely up your alley. The Buffalo London logo can be found on the tongue tag and rear. We see the classic platform silhouette in a low-top style that is ideal for those who have premium sock game. You can trudge the upcoming snow and rain without breaking a sweat in this duo!







    01-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cardi B does the macarena

    Do you want to see Cardi B doing the macarena or sending a fax? Then check out "Cardi B Vs. the ‘90s" where the Queen of Rap takes on this iconic decade in a new Reebok Classic video.

    She is completely and unapologetically herself, and to many, Cardi has become the voice of individualism. That’s why she’s teamed up with Reebok as its newest brand ambassador.

    Reebok’s heritage is all about nonconformity and self-expression and Cardi is a modern representation of both.

    Cardi never hides who she is and this funny video is definitely no exception. From decoding weird 90s slang to dancing the famous macarena. Cardi gives us a fresh perspective on this decade we have now come to love so much. Omg, I need a slap on bracelet right now!

    ON THE SHOES

    Cardi goes all 90s on us wearing the all-new burnt orange Aztrek sneaker. This Reebok Classic is now available in two bold new colorways, inspired by the inspirational energy of the 90s. Ready to hit the streets!







    01-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.A cozy table moment

    Royal Botania gives us all the decorative ingredients for a dinner al fresco. Soon we will once again be able to invite friends and family over for a delicious Sunday brunch, a refined cheese & wine evening or a Mediterranean food fest in the garden. In other words: a cozy table moment outside.

    The only thing you still have to worry about is which finger-licking menu you will serve this weekend, because the setting is already an instant hit with the Jive chairs and the U-Nite table.

    Both stylish designs that will surely appeal to the modernists among us. This season the Jive chair is now also available in 100% aluminum, in six interesting colors: anthracite, white, bronze and and an eye-catching set of pastels: olive green, sky blue and mushroom.

    Now let's have a look at our U-Nite table. A perfect example of architectural design with clean lines; the perfect backdrop for your dinner decoration ideas. You can go all out with greenery and golden cutlery or keep it simple with just one center piece! It's up to you.

    Relax even more

    After dessert we make ourselves even more comfortable in the Samba chair or relax chair. Atmosphere, practical and accessible are the keywords of this collection. Don't forget the set of 3 round side tables in aluminum, which are the perfect add-ons for your dinner party. It's now time for the digestivo! Cheers!

     









    01-03-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een unieke jurk voor dé dag van je leven
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ariane Spica ontwerpt trouwjurken, avondjurken en ceremoniejurken. Alle stukken zijn maatwerk en worden aangepast aan de persoonlijkheid en de stijl van iedere klant. De jurken stralen een verfijnde en chique elegantie uit.

    Met veel oog voor detail maakt de ontwerpster de jurken in haar eigen atelier. De inzet? De vrouw die de jurk gaat dragen laten schitteren als nooit tevoren. My Dress by Ariane is een uiterst vrouwelijk concept van haute couture dat toch toegankelijk blijft.

    Gestart vanuit pure passie

    De passie die Ariane Spica heeft voor mooie stoffen en materialen heeft ze van haar grootmoeder, een naaister, geërfd. Ze groeide op tussen taf, zijde en brokaat en het was een logische stap dat ze na haar studies aan Arts Saint-Luc trouw- en avondjurken begon te ontwerpen. Al snel opent Ariane haar boetiek in Brussel vlakbij de Louizalaan. Een schot in de roos!

    De ontwerpster had ondertussen reeds het genoegen om creaties te ontwerpen voor bekende Belgen zoals een lichtroze jurk voor Tatiana Silva die ze droeg tijdens Miss Universe of de ‘parelregen’ jurk van presentatrice Barbara Louys. Ariane werkte gedurende een tiental jaar in haar boetiek tot ze beslist om even te pauzeren om meer tijd door te brengen met haar kinderen.

    Bij haar terugkeer naar de wereld van het ontwerpen, gaat ze op zoek naar iets intiems, iets unieks dat volledig voldoet aan de wensen van de klant. Ze opent een charmante atelier in Ukkel, een plek waar vrouwen uitsluitend op afspraak en privé ontvangen worden.

    Een volledig personaliseerbaar concept

    Wie de perfecte trouwjurk wilt, kiest voor maatwerk. “Ieder vrouw is anders. Mijn rol is om iedereen te laten schitteren en hun schoonheid alle eer aan te doen. Daarom is iedere creatie een uniek stuk, net zoals de bruid een unieke persoon is.”

    Het gecreëerde stuk wordt een kunstwerk! Ariane verwerkt materialen tijdens een spel van opmetingen en uitsnijdingen om tot een stuk te komen waarin de schoonheid van de vrouw volledig tot haar recht komt.

    De stappen om een jurk op maat te creëren

    Om het perfecte resultaat en het niveau te bereiken dat Ariane en haar klant voor ogen hebben, zijn er meerdere afspraken nodig. Tijdens de eerste afspraak leren beide vrouwen elkaar kennen en komt Ariane meer te weten over de stijl, de wensen en het type ceremonie dat de klant voor ogen heeft. Tijdens deze eerste ontmoeting wordt er ook al geëxperimenteerd met een aantal basismodellen. Ariane gaat hierbij aan de slag als een echte kunstenaar, vakvrouw en couturière en voert de opmetingen van de stoffen meteen uit op het lichaam. Die werkwijze garandeert een snit die perfect aansluit bij de morfologie van de klant en leidt tot een model dat ‘als gegoten’ zit. De keuze van de kleuren is ook een erg belangrijke stap: er bestaat een oneindig palet van witte kleuren maar er is maar één soort wit dat perfect bij de huidskleur van de vrouw en bij haar stijl van jurk past. Na deze eerste afspraak krijgt de toekomstige bruid een schets van het voorgestelde model.

    Tijdens de tweede afspraak komt het avontuur in een stroomversnelling terecht: in nauwe samenwerking met de klant en met behulp van naald en draad krijgt de jurk stilaan vorm. Ariane snijdt eerst een testontwerp uit in calicot op basis van het voorgestelde model. Zo krijgt de klant een idee van hoe de jurk er zal uitzien. Dit ontwerp wordt vervolgens bewerkt en herwerkt totdat het resultaat volledig naar wens is.

    Nadien wordt de gekozen stof gesneden en bewerkt tijdens verschillende pasbeurten. Ariane onderhoudt zeer nauwe contacten met haar klanten en doorheen het proces groeit er een sterke vertrouwensband. En aangezien alle stukken op Brusselse bodem worden ontworpen en gemaakt, is het concept van Ariane echte “Made in Belgium”. Dit maatwerk waarbij hoge eisen gesteld worden, vergt tijd: voor vijf proefstukken is er een termijn van 3 tot 6 maanden nodig.

    Een « glamour chic » stijl

    De stijl van Ariane is het best te omschrijven met de woorden ‘glamour’ en ‘chic’. Zij hecht veel belang aan pure lijnen, een elegante en vlotte snit en details die beantwoorden aan de stijleisen van de moderne vrouw. De trendy modellen zijn als het ware sculpturen rond het vrouwelijke lichaam. Een typische My Dress by Ariane jurk? Een adembenemend mooie blote rug doorheen een prachtige snit. De edele stoffen zijn van een zeer hoge kwaliteit: satijn, crêpe, zijde en kant, gekozen uit de Haute Couture collectie van Ateliers Jean Bracq.

    “Ik heb mijn voorkeuren maar ik zoek bovenal een stijl die aansluit bij de persoonlijkheid van de toekomstige bruid. Mijn rol is om haar de ster van de dag te laten zijn, haar te laten schitteren op de mooiste dag van haar leven.”

    Ariane, een perfectionist? - Zeker weten. En dat is een kwaliteit.

    In de praktijk: Ariane Spica ontvangt klanten op afspraak in haar atelier: Montjoielaan 108, 1180 Brussel. http://www.mydress.be - Op maat gemaakte creaties vanaf 2.000€

     

    28-02-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Back to nature

    AMÉLINE by Mayerline

    Améline zoekt echte connectie met de natuur en haalt hier haar energie uit. Haar relaxed way of life laat zich duidelijk voelen in de collectie. Belangrijk hierbij is de keuze voor natuurlijke materialen zoals linnen en katoen. Maar ook de toevoeging van details zoals parelmoer, kant en rushes maken de collectie op-en-top Améline.

    De Améline collectie heeft als kernwoorden: eigentijds, vrouwelijk, spontaan, levendig en zelfbewust. Dit steeds met doorgedreven aandacht voor pasvormen, materiaalkeuzes, kwaliteiten en snits. Dat is het DNA van het huis.

     

     







    27-02-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fun pilot is d enaam van de nieuwste achtbaan in Walibi
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De nieuwe kiddie coaster, die in de lente van 2019 zal openen, heet ‘Fun Pilot’! Walibi Belgium maakte de naam van zijn allernieuwste achtbaan bekend op de officiële Facebookpagina van het pretpark. Volgers van de pagina mochten via een digitale variant van het spel ‘galgje’, dat live werd uitgezonden, de naam van de attractie raden. Na 8 minuten werd de naam ‘Fun Pilot’ uiteindelijk gevonden.

    ‘Fun Pilot’ is een kiddie coaster, i.e. een opstapcoaster voor kleine kindjes, van de Duitse achtbaanbouwer Zierer. ‘Fun Pilot’ zal 9.5m hoog worden en 190m lang. De topsnelheid zal 40km/u bedragen. Kleine pretparkbezoekertjes en hun ouders zullen deze gloednieuwe achtbaan kunnen ontdekken in de vernieuwde zone ‘Fun World’; een kleurrijke wereld boordevol avontuur voor de allerkleinsten.

    ‘Fun Pilot’ en ‘Fun World’ maken deel uit van het grote vernieuwingsplan dat Walibi Belgium de komende jaren (tot 2023) zal transformeren. Eerder werd al bekendgemaakt dat het pretpark in 2019 nog een andere zone zou vernieuwen. Deze zone - ‘Karma World’ - bevindt zich ter hoogte van de ‘Cobra’-achtbaan en zal een indisch getinte sfeer krijgen. ‘Karma World’ zal bovendien ook een nieuwe attractie verwelkomen: ‘Popcorn Revenge’. Bezoekers zullen in deze darkride terechtkomen in een Bollywoodiaans theater dat uit 7 interactieve ruimtes bestaat. Dé grote nieuwigheid: de 7 voertuigen, waarin steeds 6 bezoekers kunnen plaatsnemen, zullen op willekeurige wijze in een bepaalde ruimte worden gestuurd, d.w.z. dat het parcours van de attractie niet op voorhand vastligt. ‘Popcorn Revenge’ is een attractie van het Belgisch bedrijf Alterface. Ook Popcorn Revenge opent zijn deuren voor bezoekers in de lente van 2019.

    2019 belooft dus voor het hele gezin weer heel wat leuke ervaringen en belevenissen in petto te hebben.

    27-02-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wall Panels - 100% waterproof wandpanelen

    BerryAlloc en badkamermuren, een goed huwelijk

    BerryAlloc, de specialist in laminaat, heeft een productgamma ontwikkeld voor de muren van de badkamer. De wandpanelen zijn ontworpen om een douche of een ligbad aan te kleden met een minimum aan werk. De panelen zijn eenvoudig te installeren (met een klik- of plaksystem) en passen zich aan de voorkeuren en behoeften van iedereen aan. Het moeilijkste? Een keuze maken tussen de vele beschikbare motieven, kleuren en vormen.

    WALL & WATER

    Wie zegt dat een badkamerrenovatie ingewikkeld of tijdrovend hoeft te zijn? De muurpanelen van BerryAlloc met ‘’clips’-systeem geven in een handomdraai een verfrissende look aan de badkamer. De panelen van BerryAlloc zijn gemaakt van high pressure laminaat (HPL) of compacte laminaat (CPL) en ze worden op een duurzame manier geproduceerd. De panelen zijn extreem sterk, bestand tegen Uv-stralen en schokbestendig. BerryAlloc is ook het enigste merk ter wereld dat panelen heeft die visueel zo sterk lijken op een betegelde muur. Dat alles zonder de nadelen van een ingewikkelde installatie of voegen die slijten!

    De badkamerpanelen zijn 100% waterproof en kunnen eenvoudig op een houten kader bevestigd worden dankzij een slim vergrendelsysteem. De panelen worden eenvoudig met lijm geplakt op een volle muur (de muur moet recht en vlak zijn).

    GROTE KEUZE UIT DECORS

    De 28 beschikbare referenties (beschikbaar in 7 verschillende formaten) bieden heel wat mogelijkheden, onder meer dankzij de polyvalente sferen die ze kunnen creëren. Een rustieke douche afgewerkt met zwarte leisteen?

    Dat is mogelijk. Een ligbad versierd met een so britisch glanzende grijze muur? Why not? Een zachte en subtiele sfeer met toetsen van azuurblauwe tegels? Geen probleem!

    BerryAlloc is een wereldwijd actieve Europese onderneming en specialist in de productie en verdeling van vloerbekleding. Door het uitgebreide productgamma is het één van de bekendste huizen in de wereld van de binnenhuisinrichting en -decoratie. BerryAlloc is zich bewust van zijn voortrekkersrol in de sector.. De onderneming komt dan ook zeer regelmatig op de proppen met nieuwigheden die de verschillende verwachtingen op het vlak van techniek en esthetiek moeten inlossen: kwaliteit van het oppervlak, variatie in de materialen, duurzaamheid in de tijd, eenvoudige installatie,…

    BERRYALLOC - BEAULIEU INTERNATIONAL GROUP

    Beaulieu International Group is een internationale groep met hoofdzetel in België. Deze industriële groep heeft een sterke marktpositie dankzij de productie van grondstoffen en half afgewerkte producten alsook dankzij het uitgebreide aanbod van afgewerkte en gebruiksklare vloerbekleding.

    Beaulieu International Group bestaat uit drie Business Units. De eerste, 'Flooring Solutions', is de Europese leider van de vloerbekleding (vast tapijt, getouw, kunstgras, vinylrol, vinylplaten, laminaat, parket en muurpanelen). De tweede unit is ‘Polymers’ en produceert polypropyleenkorrels voor verscheidene toepassingen. De derde, ‘Engineered Products’ omvat de activiteiten ‘Vezels’, ‘Yarns’, ‘Technical Textiles’ alsook de ‘Technical Sheets’.

    Beaulieu International Group heeft ook een divisie die gespecialiseerd is in de productie en de ontwikkeling van hoogwaardige meubelstoffen, vooral voor de zetelindustrie.







    26-02-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pop that color

    Rosa Faia dives into spring with an explosion of colors

    Still cold outside, but ready for some summer on the inside? The German underwear brand Rosa Faia dives into spring with some new poppy colors. Bye bye winter blues with the series Fleur in powder blue, Josephine in strawberry, Lace Rose in magenta and Caroline & Grazia in mint.

               







    26-02-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.As seen on MFW

    Milan Fashion Week Men Trends SS19

    Want art? Go to Florence. Want pasta? Go to Rome. Want fashion? Well, for that, friends, you go to Milan. Ciao Milano! It’s clear that the Men fashion set here gravitate towards more classically styled and tailored outfits, in equally bold colours and patterns. The styles heading the streets of Milan seriously give those on the catwalk a run for their money. Known for being extravagant and effortless cool, the city of statement menswear never fails to surprise!

    As for what everyone will be wearing, we saw a lot of guys in shorts, buttoned shirts with patterns, double-breasted suits and bright colours. Mismatched prints, bold colors, out-of-the-box textiles, and intricate detailing were everywhere. Scroll through our musthave MFW inspired pieces and remember; taking yourself too seriously is so 2018!









    26-02-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl Lagerfeld announces ecclusive collaboration with Olivia Palermo
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Launching in June, Olivia will bring her own New York touch to curating KARL’s Parisian chic classics.

    KARL LAGERFELD is pleased to announce it will collaborate with fashion entrepreneur Olivia Palermo, who will style pieces from the KARL LAGERFELD Fall 2019 women’s collection an co-create five bespoke designs. It’s Olivia’s New York take on Karl’s Parisian classics, from contemporary women around the world.

    “Being able to collaborate with the visionary and iconic KARL LAGERFELD is truly incredible,” said Olivia Palermo. “I am so proud to bring our shared vision to life on this project and infuse my own eclectic perspective to KARL’s Fall 2019 collection.”

    Palermo is a fashion entrepreneur and industry tastemaker, who is recognized for her innate sense of style and passion for design. She has cultivated a global following and an established community, including 5.8 million followers on Instagram alone. She is the Founder and Chief Creative Officer of the Olivia Palermo Group Inc.

    “KARL LAGERFELD Styled By Olivia Palermo” will launch at KARL LAGERFELD stores, online at KARL.com and via selected wholesale partners in June 2019. Further details on the exclusive partnership will follow throughout 2019.          

    25-02-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linen Love

    Linen is the star of this summer

    At BRAX, linen appears both as a basic or as a statement piece and looks particulary beautiful when worn from head-to-toe for a world of colour. Linen reflects the defining spirit of our times : love for the planet. What better material than linen to convey the need for closeness to nature? The favourite fabric of many designers this summer is explored in a chic and cool way at BRAX. Taking URBAN NATURE as its ethos, the collection finds a balance between sustainable natural materials, romantic chic and a relaxed attitude to life.

    Nude and sand shades are striking when combined with shirts in red and white signal stripes, while figure-hugging materials in flared trousers appear softly feminine when paired with floral patterned shirts.

    Airy tunic cuts, the cooling flax properties of fashion forward linen and the fresh colours of the collection all point to one thing: summer!









    25-02-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De wondere wereld van Axelle Delhaye

    Als je over de drempel stapt van dit prachtige herenhuis met zijn ronde gevel, dat is gelegen op een boogscheut van het Brugmannplein, voel je je meteen thuiskomen. Je ziet je er omringd door vertrouwde objecten en wordt meteen hartelijk ontvangen door Axelle zelf. Alles is hier immers even fijn en verfijnd, van het onthaal tot de keur aan retrojuwelen met een moderne touch die overal schitteren. De collectie ambachtelijk gemaakte oorbellen is eindeloos en Axelle toont u met plezier ook haar eigen lijn.

    De selectie van juwelen is het resultaat van constante verkenningen: Asherali Knopfer, Carole Le Bris, Delfina Delettrez, Dorette, Feidt, Jacquie Aiche, Jennie Kwon, de la créatrice belge Kim Mee Hye, de Maria Tash, Marlo Laz, Mercedes Salazar, Paige Novick, Pascale Monvoisin, Persee, Stone, Woodbury Jewelry, Wwake, Yannis Sergaikis, en Yvonne Leonn.

    Axelle Delhaye heeft de inrichting van haar geraffineerde juwelenzaak in handen gegeven van interieurarchitecte Tecla Tangorra, die voor de look van deze spatieuze jaren 30-ruimte heeft gebruikgemaakt van waterkleuren, smaragdgroen en ruwmetaal. Alle meubels werden op maat gemaakt voor de boetiek en Tangorra sprokkelde ook een aantal elementen bijeen die het DNA van AXL weerspiegelen.

    Axelle Delhay ‘s collectie en haar nieuwe persoonlijke service. Ze zoekt overal ter wereld naar antieke juwelen van de jaren 1850 tot 1930. Ze houdt van de stukken omwille van hun historische waarde en het verhaal dat ze vertellen. Die kleinoden, die de ziel van de schenker blootgeven, vindt ze vooral in Engeland. Ze vertrekt van bestaande juwelen die ze transformeert om ze een ander leven te geven, en een nieuwe missie. Een broche met hoog sentimele waarde geërfd van je oma kan omgevormd worden tot een paar oorbellen, van een ketting van een zakhorloge van je grootvader maakt ze een collier met bedeltjes. Elk stuk is uniek en heeft een eigen ziel. Deels van diegene die het vervaardigd heeft, deels van de persoon die het zal dragen. Axelle maakt niet gewoon accessoires, ze licht tegelijk een tip op van de sluier van een lang vergeten verhaal. Waarom niet dat van jouw familie ?

    Het concept dat deze jonge vrouw in haar boetiek ontwikkeld heeft is niet alleen trendy en sexy, maar ook toegankelijk. Met zachte muziek op de achtergrond kun je er een piercing uitzoeken in edelmetaal met platte sluiting, armbandjes en kettinkjes die zo fijn zijn dat ze wel met een pen getekend lijken en tal van andere originele maar bijzonder geraffineerde ‘kleinigheidjes’. Less is hier heel duidelijk more. AXL organiseert maandelijks een piercingsessie ‘onder vriendinnen’, uiteraard onder de meest strikte medische voorwaarden. www.axelledelhaye.com







    25-02-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!