Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    26-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carrefour versterkt de veiligheidsmaatregelen ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    voor haar winkelpersoneel en stelt gelaatsschermen en gele hesjes ter beschikking

    Om de veiligheid van haar personeel te verhogen, heeft Carrefour België gele hesjes uitgedeeld aan al haar medewerkers van de Hypermarkten Carrefour en Carrefour Markets. Op die hesjes staat een boodschap die de klanten uitnodigt om het principe van social distancing te respecteren. De medewerkers krijgen ook plastic gelaatsschermen ter beschikking die hen bijkomend beschermen tegen uitgestoten nies- of hoestdruppeltjes.

    Zodra de veiligheidsrichtlijnen werden ingevoerd om de Belgische bevolking te beschermen tegen Covid-19, voerde Carrefour België een lange reeks beschermingsmaatregelen in voor haar medewerkers en klanten. In publiek toegankelijke plaatsen, zoals voedingswinkels, is het immers niet altijd eenvoudig om de regels inzake sociale afstand en individuele bescherming na te leven.

    Hoewel 95% van de klanten die een Carrefour-winkel bezoekt de social distancing maatregelen naar de letter volgt, respecteert een kleine minderheid van de klanten deze regel helaas niet altijd.

    Daarom stelt Carrefour nieuwe beschermingsmiddelen ter beschikking van haar medewerkers. Elke medewerker kan nu uit verschillende veiligheidsoplossingen kiezen die specifiek zijn aangepast aan zijn of haar activiteit binnen de winkel.

    Eén van deze opties zijn gelaatsschermen die Carrefour sinds vorige week beschikbaar stelt. Ze zijn bedoeld voor medewerkers die rechtstreeks in contact staan met klanten die de regels van social distancing niet respecteren en beschermen de medewerker tegen de projectie van microscopische hoest- of niesdruppeltjes.

    Sinds vorige week dragen de medewerkers ook gele hesjes met een boodschap die klanten wijst op de principes van social distancing. Deze hesjes zijn bedoeld voor winkelmedewerkers die in contact staan met klanten die de 1,5 meter afstand niet altijd respecteren.

    “De gezondheid van onze medewerkers en klanten blijft onze topprioriteit. Met deze nieuwe maatregelen willen we ervoor zorgen dat iedereen in een veilige en serene omgeving kan werken of winkelen“, zegt François-Melchior de Polignac, CEO Carrefour België.

    26-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zuiver wit met een grijsgouden twist

    » Rem, nieuw kleur van Dekton by Cosentino - » Pracht van marmer gecombineerd met kwaliteiten van Dekton.

    De elegantie van marmer ontgaat niemand die oog voor detail heeft. Cosentino begrijpt dat en lanceert daarom de Rem-kleur van Dekton, een frisse stijl die gebaseerd is op het unieke Lincoln Calacatta-marmer. Rem voegt de esthetische waarde van de klassieke bouwsteen en de modernste Dekton-technologieën samen. Het resultaat geeft een heldere en luxueuze indruk aan zijn omgeving, met behoud van alle kwaliteiten waar Dekton bekend om staat.

    Dekton Rem geniet van alle kwaliteiten waar de Dekton-lijn bekend om staat. Hoge resistentie tegen hitte, koude en UV-stralen maken het geschikt voor binnen- en buitenshuis, terwijl het materiaal steviger blijft dan graniet. Deze Rem-variant heeft een helder witte achtergrond, doorkruist met bruine en grijze aders en subtiele donkergouden accenten. Zorgvuldige afwerking geeft het materiaal de textuur van echt marmer, zonder poreus te zijn.

    Dekton® van Cosentino is een innovatief en ultracompact materiaal voor de architectuur- en designsector. Het bestaat uit een geavanceerde mix van grondstoffen die ook gebruikt worden om glas, porselein van de nieuwste generatie en kwartsoppervlakken te produceren. Dekton® wordt vervaardigd met behulp van de exclusieve Sinterized Particle Technology (TSP), een innovatief ultracompactieproces. www.dekton.com





    26-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acqua di Parma

    AL MEER DAN 100 JAAR SYMBOOL VAN DE ITALIAANSE STIJL EN AUTHENTIEK VAKMANSCHAP

     

    Al meer dan 100 jaar staat Acqua di Parma symbool voor het allerbeste vakmanschap Made in Italy. Hoogwaardige materialen, prestigieus handwerk - zorgvuldig uitgevoerd door hoogopgeleide meesters in hun vak, en zuivere lijnen getuigen van de zoektocht naar perfectie in onvolmaakte menselijke handelingen. De liefde voor het product, gemaakt met veel geduld, zorg en aandacht, getuigt van een authentieke, eeuwenoude traditie.

    Elk facet van het merk illustreert een geschiedenis van bekwaamheid en processen die van generatie op generatie worden doorgegeven. De parmagele 'hoedendozen' worden nog steeds één voor één met de hand gemaakt van sierlijk reliëfpapier. De flacons, verfraaid met handgemaakte stoppen en manueel aangebrachte etiketten , zijn werkelijke unieke stukken. Een mooi voorbeeld is de kristallen stop op de 'Note di Colonia'-flacon: zijn productieproces telt niet minder dan 6 stappen en hij verstrekt de helderheid van de geur die in de flacon zit. Colonia, de iconische geur van het merk sinds 1916, vertegenwoordigt het toppunt van vakmanschap volgens de beste tradities van Acqua di Parrma. De ongeëvenaarde flacon in art-decostijl met de bakelieten stop is een tijdloze klassieker, gemaakt door meesters in hun vak. Zijn olfactorische persoonlijkheid komt tot uiting in de 'frutti d'oro', Italiaanse citrusvruchten die een zonnige vitaliteit uitstralen.

    Ook de Blu Mediterraneo-geurcollectie roept de stralende helderheid op van zeldzame gouden vruchten zoals de Chinotto di Liguria, een unieke en kostbare fruitsoort die bescherming geniet van de Slow Food Presidia, of ook nog de Bergamotto di Calabria, een gegeerde citrussoort met een beschermde oorsprongsbenaming (DOP) die uitsluitend wordt geteeld langs een korte strook van de Ionische kust en in een handvol plaatsen in het binnenland van Calabrië in Zuid-Italië.

    Fascinerend handwerk gebaseerd op de grote Italiaanse van vakmanschap resulteert in de verbluffende creaties die de Home Collection vormen. Zoals de Cube Candles, kubusvormige kandelaars die hedendaags design combineren met minutieuze ambachtelijke processen. Het duurt maar liefst 24 uur om ze te maken. Deze geurige lichtsculpturen, gemaakt van de zuiverste was, branden van binnenuit. Daardoor blijft het gepolijste oppervlak met het gebosseleerde koninklijk schild van Aqua di Parma volledig intact.

    In de wereld van Barbiere, de collectie van Aqua di Parma gewijd aan het authentieke Italiaanse scheerritueel, begeleiden elegante handgemaakte accessoires de dagelijkse verzorging. Individueel geselecteerde Italiaanse ambachtslieden realiseren elke scheerkwast met de grootste zorg volgens de overgeleverde technieken. Hun elegante vormen, vereenvoudigd volgens moderne ergonomische maatstaven, zijn dag in dag uit een plezier om naar te kijken.

    Vakmanschap maakt gewoon deel uit van het DNA van Acqua di Parma. Het vormt de kern van de natuurlijke, stralende elegantie die het merk in al zijn creaties tot uiting brengt. Het resulteert ook in de meesterlijke eenvoud waarvan alle producten doordrongen zijn en die hun authenticiteit benadrukken.

               







    25-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Premium Cruise Line eerst zijn verleden en kijkt vooruit naat de toekomst

    Op 147-jarige verjaardag kijkt Holland America Line terug op geschiedenis en veerkracht van bedrijf. Met haar 147-jarige jubileum eert Holland America Line haar rijke nalatenschap, roept zij op voor elkaar te zorgen en blikt zij vooruit op het volgende hoofdstuk. Nu er voor de reisbranche op wereldwijd niveau een pauze is ingelast, kijkt de premium cruiseorganisatie terug op de veerkracht die het bedrijf in het verleden toonde. Holland America Line maakte veel uitdagende tijden mee, maar kwam daar altijd sterker uit dankzij loyale gasten, toegewijde bemanning en medewerkers en de ondersteuning van reisadviseurs.

    Opgericht op 18 april 1873 als Nederlandsch-Amerikaansche Stoomvaart Maatschappij, verwelkomde Holland America Line door de jaren heen meer dan 150 schepen. Een derde Pinnacle-klasse schip, Ryndam, is momenteel in aanbouw bij de Fincantieri-scheepswerf in Italië en wordt naar verwachting in het late voorjaar van 2021 opgeleverd. Hoewel de cruisemaatschappij haar wereldwijde activiteiten tot en met 30 juni heeft onderbroken, is er slechts één keer in de bedrijfsgeschiedenis van een dergelijke situatie sprake geweest. Tijdens de Tweede Wereldoorlog stopten alle passagiersreizen en dienden de schepen aan de kant van de geallieerden.

    “Het is van groot belang om ook in deze uitdagende tijd nog steeds mijlpalen te vieren. Ons 147-jarig jubileum herinnert ons eraan dat Holland America Line een van de langste en rijkste geschiedenissen in de cruise-industrie heeft '', aldus Orlando Ashford, president van Holland America Line. “We hebben een solide basis die is gebouwd door degenen die ons bijna anderhalve eeuw geleden zijn voorgegaan en net zoals zij onzekere tijden hebben doorstaan, zullen we dat ook doen. We kunnen niet wachten om als Holland America Line weer gasten van over de hele wereld aan boord te verwelkomen."

    Sinds 1873 reist Holland America Line naar alle zeven continenten. Het bedrijf biedt al tientallen jaren cruises over de hele wereld aan en verkent Alaska al meer dan 70 jaar. Elke keer dat een nieuw schip tot de vloot toetreedt, viert de rederij deze rijke geschiedenis en markeert het het volgende hoofdstuk. Lees meer over de geschiedenis van het bedrijf op https://youtu.be/BCdm7usWixI.

    Soepele annuleringsvoorwaarden : Om onze trouwe gasten te helpen met het plannen van hun volgende cruise, zijn er nieuwe annuleringsvoorwaarden opgesteld, ‘boek met vertrouwen’. Deze voorwaarden zijn beschikbaar voor cruiseboekingen met vertrekdata tot 15 oktober 2020. Daarnaast is er altijd een genereus Cancellation Protection Plan (CPP) beschikbaar voor een boeking van het aankooprecht tot het moment dat de annuleringsvoorwaarden van kracht zijn. CPP staat annulering om welke reden dan ook toe en biedt de garantie op geld terug. Extra aanbiedingen met speciale voordelen en besparingen zorgen ervoor dat cruise liefhebbers kunnen dromen van mooie cruisereizen in 2021 en daarna.







    24-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carrefour België boost de voordleen van haar Bonus card
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Sinds 18 maart zijn promoties verboden in voedingswinkels, een beslissing die noodzakelijkerwijs een aanzienlijke impact heeft op het gemiddelde winkelmandje van de consumenten. De terugkeer van promoties wordt waarschijnlijker, maar de officiële tekst moet nog steeds worden gepubliceerd. Ondertussen heeft Carrefour besloten om een solidariteitsactie voor haar klanten te starten: de houders van de Carrefour Bonus Card krijgen 500 Bonuspunten extra. Dit betekent een korting van € 5 op hun volgende aankoop bij aankoop van minstens € 50. Deze actie is uitzonderlijk drie weken geldig, tussen maandag 20 april en zaterdag 9 mei.

    Op 18 maart verbood de Nationale Veiligheidsraad alle promoties en kortingen in voedingswinkels om de supermarktdrukte en het hamstergedrag te vertragen. Het is echter duidelijk dat het gemiddelde winkelmandje als gevolg van deze maatregel duurder is geworden. Op 30 maart kondigde Minister van Economie en Consumenten Nathalie Muylle aan dat de promoties opnieuw zouden worden goedgekeurd. Tot op heden is er echter geen officiële tekst gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad, wat betekent dat promoties tot nu toe nog steeds verboden zijn.

    Carrefour houdt zich aan de beslissing van de Nationale Veiligheidsraad en heeft daarom nog geen andere promoties ingevoerd dan degene die vóór 18 maart werden ingebracht. Het is echter belangrijk op te merken dat Carrefour gedurende de hele verbodsperiode op promoties lage prijzen bleef garanderen en ronde prijzen aanbood op een reeks producten, o.m. op seizoensproducten zoals Paaseitjes.

    Vandaag kondigt Carrefour aan nog een stap verder te gaan met een nieuwe actie om de koopkracht te verhogen van huishoudens die al zwaar lijden onder de crisis. Van 20 april tot en met 9 mei ontvangen klanten die in het bezit zijn van de Carrefour-klantenkaart, de Carrefour Bonus Card, éénmalig 500 Bonuspunten – dus 5€ – bij een minimumaankoop van € 50. Deze vrijgevigheidsactie met een korting tot 10% is elke week geldig tot 9 mei, per klant.

    “We zijn ons ervan bewust dat consumenten in de huidige situatie gedwongen zijn om omvangrijke boodschappen te doen om het aantal verplaatsingen te verminderen. Met deze actie willen we een gebaar van solidariteit maken voor onze trouwe klanten, terwijl we hamstergedrag ontmoedigen dat kan worden veroorzaakt door de gebruikelijke promoties”, aldus François-Melchior de Polignac, CEO Carrefour België.

    23-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Think Pink België beschermt nevolking

    » Think Pink België springt mee op de kar voor de verdeling van mondmaskers op Europees niveau.- » Eén groot roze hart voor België en heel Europa - » Gemeente Oudenburg uit West-Vlaanderen stapt als eerste gemeente mee in het initiatief.

    Het grote roze hart van borstkankerorganisatie Think Pink België klopt in deze vreemde coronatijden voor iedereen die zorg nodig heeft. Daarom trekt Think Pink België de verkoop en distributie van stoffen mondmaskers op gang, geproduceerd door Think Pink Europe i.s.m een Italiaans-Belgisch bedrijf. Vanaf volgende week zullen ze dagelijks beschikken over 100.000 mondmaskers die door steden, gemeenten, bedrijven en organisaties kunnen aangekocht worden om te verdelen onder hun inwoners, klanten en leden. 80 % van de opbrengst gaat naar Think Pink België en zo bescherm je niet alleen jezelf tegen COVID-19, maar draag je ook nog je steentje bij aan de preventie van en onderzoek naar borstkanker.

    Bescherm jezelf en steun Think Pink

    Borstkanker stopt niet. Ook niet in tijden van corona. Om de kwetsbare groep kankerpatiënten niet alleen nu bij te staan maar ook in de toekomst te kunnen blijven steunen, start Think Pink België met de verdeling en verkoop van stoffen, wasbare mondmaskers. Om kwetsbare groepen zoals ouderen en kankerpatiënten te helpen beschermen begint Think Pink Europe nu al massaal met de productie van mondmaskers en dit in samenwerking met een Italiaans-Belgisch bedrijf, met de hoop de schade die COVID-19 aanricht op die manier wel te kunnen indijken. Want wanneer we de draad van het dagelijkse leven binnen enkele weken hopelijk terug mogen oppikken, zullen niet enkel de kwetsbaren in onze maatschappij nood hebben aan mondmaskers. Ook in pretparken, op het openbaar vervoer, aan zee … zullen mondmaskers deze zomer een vertrouwd gezicht worden.

    Gepersonaliseerde mondmaskers

    Bij een bestelling vanaf 1.000 mondmaskers, kunnen deze bovendien gepersonaliseerd worden met het logo van jouw stad, bedrijf of organisatie, of met een gerichte boodschap. De gemeente Oudenburg uit West-Vlaanderen stapte als eerste stad in Vlaanderen mee in dit verhaal en bestelde voor haar inwoners maskers met daarop de boodschap ‘Oudenburg zorgt voor jou’.

    Veiligheid binnen ieders handbereik

    Door samen te werken met steden, gemeenten, bedrijven en organisaties, wil Think Pink op relatief korte tijd zoveel mogelijk maskers bij mensen en gezinnen thuis hebben. Wanneer alle steden, bedrijven en organisaties hun klanten en leden van een masker voorzien, kunnen we snel terug met z’n allen genieten van onze vrijheid. Met een verkoopprijs van € 2 per masker, houdt Think Pink veiligheid trouwens binnen ieders bereik. 80 % van de opbrengst gaat naar Think Pink België, een welgekomen bron van inkomsten voor een ngo die haar sponsorprojecten en activiteiten voor deze zomer één voor één gecanceld ziet.

    Think Pink-pop-up, Brieven vol liefde en Think Positive-campagne

    Naast het mondmaskerinitiatief brengt Think Pink België ook 3 andere projecten in deze uitzonderlijke coronatijden.

    Met de Think Pink-pop-up, een virtuele Facebookgroep, moedigt Think Pink iedereen aan om op afstand ‘samen’ aan onze conditie te werken en fysiek en mentaal fit te blijven. Bewegen is immers van groot belang bij de preventie en genezing van borstkanker.

    Voor lotgenoten is het uiteraard niet altijd evident om buiten te gaan en te sporten. Daarom draagt Think Pink België ook hen een warm hart toe met het Brieven vol liefde-project. Met dit initiatief kan je als lotgenoot brieven ontvangen of het hart van een lotgenoot verwarmen door zelf een brief te schrijven en zo de eenzaamheid en social distancing iets draaglijker te maken.

    In Wallonië lanceerde Think Pink België ten slotte de campagne Think Positive, Think Pink. Bekende gezichten spraken een persoonlijke videoboodschap in. Jij kunt één van die boodschappen aanvragen voor iemand die je nauw aan het hart ligt. Op die manier toon je die persoon dat je aan hem/haar denkt en steun je tegelijkertijd de strijd tegen borstkanker.





    23-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tous enseble. Tous Belgatariër !

    » Belgische gerechten op de barbecue - » Voor de ultieme staycation in eigen huis - » Stay home & buy local

    De eerste zonnige dagen zijn in het land en zwengelen traditioneel de lokroep van de barbecue aan. Maak deze zomer van de nood een deugd en ga de culinaire toer op tijdens je staycation. Met lekkers van bij ons op de barbecue tover je de beste Belgische klassiekers op je bord én help je met elke hap de lokale handel. Tous ensemble! Tous Belgitariër!

    Gerookte Noordzee-mosselen

    Wat schreeuwt er meer zomer dan de rentrée van de Noordzee-mosselen? Op natuurlijke wijze, met witte wijn, blauwe kaas of op z’n Provençaals – er is voor elke meug wel een mosselpot. Maar probeerde je ze ooit al eens op de barbecue? Bereid de mosselen voor naar smaak, maar zet ze daarna in een schaal in de rookbarbecue in plaats van op het vuur. Rookoven Oskar laat de rook gelijkmatig in het vlees van de mosselen trekken zonder dat de hitte te sterk wordt en je gerecht een verbrande smaak krijgt. Serveer met een frisse citroendip.

    Verrassend anders varken

    Een sappig stukje vlees mag niet op de barbecue ontbreken. Ga in plaats van het klassieke merguez worstje of lapje spek voor een fijner deel van het varken: het kroontje. Doordat het vlees nog aan het been zit én een goeie vetlaag heeft, barst het van de smaak. Maak kruislingse sneden in het vet zodat het goed uit kan bakken. De driepoot Junko geeft je voldoende bewegingsvrijheid om rondom ondertussen ook je paprika’s te grillen. De zoete smaak van paprika past perfect bij het malse roze vlees.

    Zomers zoet fruit

    In de zomer is het rood fruit op z’n best. Bosvruchten als frambozen, blauwe bessen, braambessen en aardbeien smaken nu het allerzoetst. Het ideale moment om er een taartje met een twist mee te bakken. Want voor dit gerecht gebruiken we niet de oven, maar opnieuw de barbecue. Met kant-en-klaar bladerdeeg, een mengeling rood fruit, wat boter en gecondenseerde melk maak je een fruittaart … in blik! Leuk om te knutselen met de kinderen en helemaal niet moeilijk! 20 à 30 minuten onder het deksel van barbecue Billy en klaar is Kees! En volgend jaar neem je dit ideetje gewoon mee naar de camping in Zuid-Frankrijk of Italië. www.barbecook.com

     







    22-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Acqua di Parma: le Nobli Shimmering oils

    EEN GEURIG EN SCHITTEREND GESCHENK VOOR MOEDERDAG

    Dankzij de nieuwe Le Nobili shimmering oils voelen moeders zich nog mooier op Moederdag. Ga dit jaar voor een schitterend geschenk in haar favoriete geur: Rosa Nobile, Magnolia Nobile of Peonia Nobile.

    De oliën voelen ultralicht en zijdezacht aan, en hebben meteen een verhelderend effect dat lang zichtbaar blijft. Al na enkele ogenblikken lijkt het alsof er een flinterdunne, verhelderende sluier op de huid ligt. De olie is verrijkt met multireflecterende parels en laat de huid langdurig schitteren dankzij de talloze minuscule weerspiegelingen. Daarnaast bevat de olie ook heerlijk geurende noten van magnifieke bloemen uit de weelderigste Italiaanse tuinen. Kies voor de zachte, verfijnde noten van Rosa Nobile, het energiek aroma van Peonia Nobile of het elegant, onweerstaanbaar parfum van Magnolia Nobile.

    De oliën creëren een ravissante look en zijn ideaal om make-up, kleding en juwelen te accentueren voor een evenement, etentje of feest. Breng de olie op een zomeravond aan op een gebruinde huid voor een stralende gloed.

    Naast het verhelderend effect zorgt de formule ook voor een gladde, fluweelzachte huid dankzij de synergetische werking van verzachtende jojobaolie en de verzorgende eigenschappen van granaatappelpitolie en karitéboter.

    Voor een Le Nobili-ritueel van a tot z kunnen de shimmering oils perfect gecombineerd worden met de badgel, de bodycrème en het haarparfum van de collectie. Ervaar een zinnenprikkelende huidverzorging met dit nieuwe product uit de populaire Le Nobili-collectie.

    Een luxueuze verpakking omhult de kostbare oliën. Het iconisch art-decoflesje van Colonia is versierd met een dop met goud satijn, en door het speciaal pompje zijn de shimmering oils extra makkelijk aan te brengen. Dankzij het doorzichtig glas komen de in parfum gedrenkte parels optimaal tot hun recht: lichtroze voor Rosa Nobile, felroze voor Peonia en ivoorwit voor Magnolia. De verpakking is uitgedost met gegaufreerd papier in het typisch, zonnig geel van Acqua di Parma en op de bodem afgewerkt met een dunne lijn in de kleur van die geur.

     







    21-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-04-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Super bescherming en bruin in de zon

    Uitstekende werkzaamheid en veiligheid, uitzonderlijke zintuiglijke kwaliteiten, ultra-geteste formules en een hoge dosis innovatie maken sinds 1992 altijd deel uit van het DNA van Collistar. Dit was het jaar waarin Collistar haar eerste collectie zonbescherming lanceerde, nu de bestseller in parfumerieën.

    De formules bieden niet één maar vijf garanties om de huid te beschermen tegen de stralen van de zon en de veroorzakers van huidveroudering. Dit zijn ze:

    1. UVA STRALING : UVA-stralen zijn verantwoordelijk voor fotoveroudering en veroorzaken donk-ere vlekken.

    2. UVB STRALING : UVB-stralen bereiken de opperhuid, waardoor we kunnen bruinen. Maar, ze veroorzaken ook zonnebrand, huid-uitslag en allergische reacties.

    3. INFRAROOD : Deze infraroodstralen dringen door tot in de lederhuid en veranderen eerst de keratinocyten en vervolgens de fibroblasten, met als gevolg het uitdrogen van de huid en het veroorzaken van donkere vlekken.

    4. OZON : Dit onstabiele molecuul in de atmosfeer is een van de belangrijkste veroorzakers van oxidatie in de huid. Gelukkig kan het worden "geneutraliseerd" en onschadelijk worden gemaakt voor de huid dankzij fumaarzuur, een stof die wordt toegepast in Collistar’s zon-bescherming.

    5. VRIJE RADICALE : Ze veroorzaken schade die bijdraagt aan huidveroudering. Om deze te blokkeren, zijn er antioxidanten nodig, zoals vitamine E, die ook worden gebruikt in de zonbeschermings-formules van Collistar.

    ÉÉN VOOR ALLEN

    Met één zonproduct zonder filter, drie met lage bescherming (SPF 6 of 10), vijf specialiteiten met gemiddelde bescherming (SPF 15 of 20), vier formules met hoge bescherming (SPF 30), en een assortiment voor de overgevoelige huid (SPF 30 en 50+), garandeert Collistar dat ieder huidtype in alle veiligheid aan de zon kan worden blootgesteld, terwijl een goudbruine, stralende teint wordt opgebouwd.

    Dat is nog niet alles. De after sun-reeks omvat vijf specialiteiten, waaronder de bestseller: Moisturizing Restructuring After Sun Balm. Ons meest iconische product dat overal op stranden te zien is, is Supertanning Water Moisturizing Antisalt ®: de ultieme manier om de huid op te frissen, sporen van zout te verwijderen en een mooi kleurtje te versterken.

    365 DAGEN ZON OP JOUW GEZICHT

    MAGIC DROPS

    Voor een stralende, door de zon gekuste huid zonder wintergrauwe gloed, het hele jaar door. Een druppel ‘magie’ welke alleen de Magic Drops voor het gezicht kan geven: een bestseller sinds 2007, Collistar’s zelfbruiningsconcentraat is dé vloeibare formule waar zoveel vrouwen fan van zijn.

    Het geeft de huid een gezonde, gouden ‘glow’, als door de zon gebruind en is net zo egaal als een bruining door een zonvakantie.

    Dit jaar lanceert Collistar dit magische concentraat nu ook in een speciale 50ml limited edition, een perfect formaat om te gebruiken wanneer jij dat wilt, elke dag. De ware magie zit ‘m in het creëren van het populaire ‘bonne mine’-effect waarbij je in minder dan een uur die heerlijke zongebruinde glow krijgt: de schoonheid van Magic Drops Face zit ook in de kracht om zich aan te passen naar de kleur van de huid en daarmee de frequentie van het gebruik.

    PARTNERS-IN-CRIME

    Naast Magic Drops Face bestaat Collistar’s Bruin Zonder Zon collectie uit nog twee specialiteiten:

    Body-legs magic drops

    Deze innovatieve selftanner voor het lichaam komt voort uit het succes van de revolutionaire Magic Drops Face. Slechts een paar druppels van dit concentraat volstaat voor een intens en stralend bruin resultaat. Gemakkelijk aan te brengen en trekt snel in zodat je jezelf meteen kunt aankleden.

    Self-tanning face magic gelée

    Een verrassende gel met een lichte, smeltzachte textuur die de huid meteen na het aanbrengen een stralende, egale, zongebruinde tint geeft. De unieke combinatie van hyaluronzuur, de superhydraterende molecuul bij uitstek, en een speciaal suiker dat water vasthoudt in het huidweefsel zodat het niet verdampt, zorgt voor een langhoudend hydraterend effect. Gemakkelijk aan te brengen en handig mee te nemen in je tas of bijvoorbeeld op vakantie.







    20-04-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!