Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    01-11-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.When it gets vold, she wears shimmer and gold

    GUESS JEANS WINTER 2020

    The end of year season is approaching, finally giving us the excuse to dress up and add some sparkle again to our lives - be it in our small bubbles. GUESS has got us covered with its Holiday 2020 collection to make the most of the end of the year.

    The line celebrates the rebelliously chic attitude of the brand and takes a modern twist by infusing pops of rich red and a lot of shine. Body-hugging outlines, wrap-up dresses and glimmer tailoring are complemented with flowing details and cozy velvet. Inviting natural hues of vintage camel are contrasted with timeless black and accents of gold. The holiday collection includes form fitting jumpsuits, maxi dresses and two-piece sets that are suitable for all festive occasions.









    01-11-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beleef een wintervakantie in je tuin

    » Haarden en kooktoestellen van Gervi Outdoor - » Ofyr, Sunwood, Mororo

    Zorgeloze avonden, heerlijke winterse gerechten en een bekoorlijk flesje wijn. Het is het recept voor een ontspannen luilekkervakantie. Al hoef je niet per se naar het buitenland om deze sferen te ervaren. Het ongedwongen vakantiegevoel haal je deze winter zelf in je tuin of terras met de luxueuze buitenhaarden en kooktoestellen van Gervi Outdoor.

    Ofyr: de kunst van outdoor koken

    Na een dagje wintersport in de bergen smaakt een goedgevulde tartiflette of een smeuïge camembert als geen ander. Gelukkig kan je dat hartelijke gevoel en die overheerlijke smaken nu ook thuis evenaren met het strakke en minimalistisch ogende outdoor kooktoestel van Ofyr. Al zijn niet alleen de verrukkelijke gerechten belangrijk, ook het gezellig samenzijn en de totale beleving zorgen voor dat gekende sfeervolle vakantiegevoel. Daarom staat bij Ofyr show cooking centraal. Zo laat je je gasten zowel op hun bord, als tijdens de mise en place van je kookkunsten genieten.

    De vuurplaat van de grillbarbecue wordt verwarmd met traditionele houtblokken die je afhankelijk van het model praktisch kan opbergen in het toestel. Het Ofyr-kookdesign is beschikbaar in een brede waaier aan elegante ontwerpen, feilloze afwerkingen en tijdloze kleuren, zoals stijlvol Cortenstaal en gesofisticeerd zwart. Zo past Ofyr in ieder tuininterieur.

    Het Ofyr-kookdesign (by Gervi Outdoor) is beschikbaar in stijlvol Cortenstaal en gesofisticeerd zwart.

    Sunwood: de buitenhaard voor hartverwarmende momenten

    Na een heerlijk en geslaagd diner is niets zo gezellig dan napraten met het gezin, familie of vrienden. Verwarm je terras tot de ultieme cocooning spot met de industrieel ogende Sunwood Marino Original of Premium. De Marino buitenhaard werkt volledig op gas, wat voor een natuurlijke warmte zorgt, en door het mobiele onderstel kan je hem makkelijk en op elk moment verplaatsen.

    De Original-uitvoering van de Marino buitenhaard is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: strak zwart, antracietgrijs en helder wit. Maar als je op zoek bent naar net dat tikkeltje meer, dan is de Marino Premium uit karakteristiek Cortenstaal het puntje op de i voor jouw terras.

    Rocco van Mororo: de allrounder in je tuin

    Barbecue, zitbank of champagnebar, dit strakke, modieuze en multifunctionele outdoormeubel met weldoordacht ontwerp maakt van jouw tuin de perfecte ‘après-ski-setting’ at home. Rocco van Mororo heeft alles in huis om van jouw gezellige winteravond een absolute voltreffer te maken. Door het ronde model van het meubel staat iedereen met elkaar in contact en creëer je ongedwongen babbels en uren sfeer.

    De basis met vuurschaal kan je optioneel aanvullen met verschillende accessoires, zoals de grill, tafelblad, ijsemmer en een parasolvoet. Kies voor de standaardkleur zwart aluminium of personaliseer met een RAL-kleur naar keuze.

    De Rocco van Mororo (by Gervi Outdoor) kan je optioneel aanvullen met verschillende accessoires, zoals de grill, tafelblad, ijsemmer en een parasolvoet.

     

     





    01-11-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katachtigen: van sabeltandtijger tot huiskat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tijdelijke tentoonstelling in het Prehistomuseum van Flemalle van 31 oktober 2020 tot 31 mei 2021. Het Prehistomuseum verwelkomt deze winter de tentoonstelling 'Katachtigen' (Félins). Bezoekers kunnen kennismaken met een dierenfamilie die teruggaat tot de prehistorie en altijd een opmerkelijke band heeft gehad met de mens: van de prehistorische grotschilderingen van leeuwen tot de huiskatten waar velen van ons dagelijks mee in aanraking komen.

    De tentoonstelling 'Katachtigen' werd uitgewerkt door het Paläon-museum (Schöningen, Duitsland). De oorspronkelijke versie werd getransformeerd tot een reizende tentoonstelling die ook al halt hield in het Archäologisches Landesmuseum Brandenburg (Provinciaal Archeologisch Museum) en het Neanderthal Museum in Mettmann. De basis voor de tentoonstelling is een ontdekking uit 2012, toen de tand van een sabeltandtijger uit het paleolithicum werd opgegraven. De tand werd gevonden op de site in Schöningen, in Nedersaksen, waar archeologen een 300.000 jaar oud jachtkamp hebben opgegraven.

    De tentoonstelling opent met deze verrassende ontdekking en leidt de bezoekers vervolgens langs de grote katachtigen uit de prehistorie (waaronder de Homotherium en de Smilodon). Aan de hand van teksten, foto's en opgezette dieren maken bezoekers kennis met de diverse familie der katachtigen: de jaguar, de tijger, de leeuw, de nevelpanter, de lynx, het jachtluipaard, ... Via interactieve zuilen krijgen bezoekers bovendien de kans om zelf in de huid van een katachtige te kruipen en onder andere zijn kracht en nachtzicht te ervaren. Van prehistorische tekeningen tot modernere weergaven – het is duidelijk dat de mens altijd al gefascineerd is geweest door deze opmerkelijke dieren.

    Met het combinatieticket (ingang prehistomuseum + expo) ontdekt u hoe de mens vuur gebruikte om zich te beschermen tegen deze prachtige wezens, maakt u – net zoals uw voorouders – kleibeeldjes van katachtigen en muziekinstrumenten die het gebrul van de sabeltandtijger nabootsen. En wat is er beter om deze meeslepende ervaring af te sluiten, dan een bezoek aan de grot van Ramioul? Treed in de voetsporen van de prehistorische mens en aanschouw met eigen ogen waar deze indrukwekkende wezens leefden.

    Locatie: Prehistomuseum, Rue de la Grotte 128 in 4400 Flémalle (20 min. van Luik). Tentoonstellingsdata: 10.00 - 17.00 u., van 31 oktober 2020 tot 31 mei 2021, elke dag behalve 24-25-31/12/20 en 1/1/21. Tarief:€ 7/volwassene voor de tentoonstelling. Inkom Prehistomuseum 15 Euro.

     

    Prehistorische katachtigen in België? : De paleolithische jagers in onze streken werden geconfronteerd met holenleeuwen, lynxen en zelfs luipaarden. Dat is gebleken uit opgravingen in de grotten van Scladina (Andenne), Belle-Roche (Sprimont) en Goyet (Gesves) – en zelfs hier in Ramioul!

    Hoort de Homotherium ook in dat lijstje thuis? : Misschien wel ... maar tot nu toe hebben archeologen nog geen overblijfselen van de Homotherium gevonden in België. Het feit dat er geen overblijfselen werden gevonden hoeft echter niet te betekenen dat hij nooit in onze streken heeft geleefd: in onze buurlanden werden namelijk wel al botten opgegraven, zoals de sabeltand in Schöningen. En aangezien de Homotherium niet op de hoogte was van onze huidige landsgrenzen ...

    Een Homotherium in de Noordzee: het jongste fossiel van Europa? : Op een honderdtal kilometer ten noorden van de Belgische kust, bij de Bruine Bank, deden enkele vissers een bizarre ontdekking. Ze hadden geen vis aan de haak geslagen, maar wel de kaak van een Homotherium! Dit overblijfsel is ongeveer 28.000 jaar oud en zou daarmee het meest recente spoor van de Homotherium in Europa zijn, hoewel er nog steeds onenigheid bestaat over de datering van het fossiel.

    Huiskatten in onze streken ... sinds de prehistorie? : We kunnen ons allemaal de moderne huiskat voorstellen: geduldig wachtend op zijn baasje, opgekruld aan het vuur. Maar ging het ook al zo in de prehistorie in onze streken? Met de hond alleszins wel, want die houdt de mens al zo'n dertigduizend jaar gezelschap. Ook vele andere soorten werden in de neolithische periode gedomesticeerd door de mens. De huiskat dook echter pas na de Romeinse verovering (1e eeuw v.Chr.) vaker op in de steden ten noorden van de Alpen. Hoewel overblijfselen van de huiskat uit die periode in België redelijk zeldzaam zijn, hebben archeologen er wel enkele opgegraven op de site van het Hospice Saint-Gilles in Namen en in een put op de site van Braives.

    Meer informatie: www.prehisto.museum

     

     

    31-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Illycaffe: partnershop met Terracycle

    Voor het recycleren van zijn capsules in Europese landen, ze kunnen thuis worden opgehaald of opgestuurd na gebruik…

    Gebruikte capsules kunnen thuis worden ingezameld of op kosten van het bedrijf voor recyclage worden opgestuurd: illycaffè heeft in samenwerking met TerraCycle® een programma opgezet voor het inzamelen en recycleren van illy capsules, waaronder zowel plastic Iperespresso capsules als aluminium capsules. De twee bedrijven zijn hun samenwerking gestart in Frankrijk, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Nederland en België. Consumenten kunnen er, afhankelijk van het land, de gebruikte capsules thuis laten ophalen of opsturen naar TerraCycle®. In Italië is de service nog niet beschikbaar vanwege de wettelijke beperkingen met betrekking tot afvalbeheer.

    illycaffè heeft altijd al veel aandacht gehad voor de milieu-impact van zijn producten, die het zelf ontwerpt en perfectioneert met de hulp van zijn R&D-laboratoria. Ook circulaire economieprogramma’s spelen daarin een rol. Het was in die laboratoria dat het Iperespresso-systeem is ontwikkeld, een technologische innovatie die van de capsules echte extractiekamers maakt en ondertussen wordt beschermd door vijf patenten. In tegenstelling tot de traditionele methoden, waarbij espresso alleen via percolatie wordt verkregen, maken de nieuwe capsules gebruik van een tweefasensysteem – hyperinfusie en emulsie – om espresso te maken.

    Om zoveel mogelijk mensen van deze ervaring te laten genieten en tegelijkertijd te voldoen aan de huidige consumptiebehoeften, heeft illycaffè zijn unieke melange nu breder beschikbaar gemaakt via zijn lijn aluminium capsules die geschikt zijn voor Nespresso®-koffiemachines.

    Om het milieu te beschermen en de impact van Iperespresso en de compatibele capsules – gemaakt van respectievelijk polypropyleen en aluminium – te verminderen, wendde illycaffè zich tot TerraCycle®, wereldwijd toonaangevend op het gebied van "moeilijk te recycleren" afval. Het bedrijf zal de gebruikte capsules inzamelen, de koffie scheiden en de aluminium en plastic onderdelen recycleren tot een nieuw herbruikbaar materiaal, terwijl het koffieafval naar een industriële composteringsinstallatie gaat.

    In landen waar de service van TerraCycle® nog niet beschikbaar is, kunnen de Iperespresso capsules in de recyclingbak worden gedeponeerd nadat de koffie eruit is verwijderd met behulp van de Easy Capsules Opener, verkrijgbaar op de website van illy.

    Klanten van illy in Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk die zich op illy’s website registreren, kunnen gebruikte capsules thuis laten ophalen. Voor klanten in Nederland, Oostenrijk en België bestaat het systeem nog niet: zij kunnen hun gebruikte capsules naar TerraCycle® opsturen. Meer informatie over het programma is te vinden op de website van illy: www.illy.com/recyclecapsules.

    "illycaffè is een profitorganisatie die zich heeft geëngageerd om te investeren in het promoten van een ecologisch duurzame levensstijl", aldus Massimiliano Pogliani, CEO van illycaffè. We willen onze klanten de mogelijkheid bieden om thuis een kopje espresso te maken zoals ze in een bar zouden drinken, door het gebruik van milieuvriendelijke capsules. Daarom hebben we samen met TerraCycle een programma voor circulaire economie ontwikkeld om zowel plastic als aluminium capsules in te inzamelen en een tweede leven te geven, zonder extra kosten of gedoe voor de consument: samen met onze partner nemen we het hele proces voor onze rekening".

    Laure Cucuron, General Manager bij TerraCycle Europe, zegt: "illycaffè toont veel initiatief door zijn producten recycleerbaar te maken, en TerraCycle is blij om er deel van uit te maken. TerraCycle geeft de capsules en het koffiedik een tweede leven door het bezinksel te laten composteren en de plastic en aluminium elementen te transformeren in een pellet of vlok die kan worden gebruikt bij de productie van nieuwe, duurzame objecten zoals buitenmeubilair of bouwtoepassingen."

    TerraCycle ging in september 2009 van start in het VK (www.terracycle.co.uk, zijn eerste markt in Europa) en is vandaag actief in 12 Europese markten (VK, ROI, Frankrijk, Duitsland, Nederland, België, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk, Noorwegen, Zweden en Denemarken). In het VK heeft TerraCycle momenteel inzamelingsprogramma's lopen voor meer dan 40 soorten afval die niet in aanmerking komen voor recyclingsystemen die door de lokale overheden worden beheerd. Denk maar aan kaasverpakkingen, yoghurtpotjes, Surprise!-verpakkingen en -producten, cracker- en koekjesverpakkingen, chipszakjes, noten-, popcorn- en pretzelverpakkingen, snoepwikkels, contactlenzen, babyvoedingzakjes, Pringles-blikken, schrijfwaren, wegwerphandschoenen, huisdiervoedselverpakkingen, lucht-, huis- en wasverzorgingsafval, broodverpakkingen, handzeeppompen en navulzakken, plastic ringdragers (hi-cones), tandenborstels en tandpastatubes, persoonlijke verzorgings- en schoonheidsproducten/verpakkingen, Aqua Oprima waterfilters Tassimo & L'OR-koffiepads / TDISC-afval en Lavazza Eco Caps. Op dit moment hebben meer dan 5.340.000 personen en organisaties in het Verenigd Koninkrijk zich aangemeld voor de inzameling, waardoor tot nu toe meer dan 140 miljoen stuks verpakkingsafval niet op de vuilnisbelt zijn beland. Het heeft meer dan 1.440.000 pond opgeleverd voor scholen, liefdadigheidsinstellingen en organisaties zonder winstoogmerk.

    Verkooppunten: illycaffè France Belux - T 0800 16 832 - information@illy.com

     

    31-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dennengroen - Marie's Corner

    Dennengroen is een trendy kleur die in de winter een fijne uitstraling geeft aan uw interieur. De kleur straalt prestige, comfort en zekerheid uit. Dennengroen is tegelijk licht en donker en dat zorgt voor een leuke twist in uw interieur. Een elegant alternatief voor het klassieke zwart.

    Marie’s Corner zorgt met Baker, een van de iconische stukken met vintage uitstraling, Hill het model dat zorgt voor een verfijnd en rustgevend interieur en Vegas een zitbank met stijl en met unieke rondingen, voor extra items voor elk interieur.

     







    30-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De IT Bag IKKS

    TUSSEN FAST LIFE & SLOW FASHION

     

    1440 MINUTEN, DAT IS HET AANTAL MINUTEN IN DE DAG VAN EEN ALLESBEHALVE GEWONE VROUW, EEN EIGENTIJDSE HELDIN. 1440 MINUTEN, ZOLANG DUURT EEN STORY OP INSTAGRAM EN HET VOLLEDIG OPLADEN VAN EEN BATTERIJ.

    Elke dag opnieuw, van ‘s morgens tot ‘s avonds, gaat de IKKS-vrouw alle uitdagingen aan met een sterke bondgenoot: haar connected handtas. Hij volgt haar overal, zij neemt hem overal mee naar toe, net als haar persoonlijkheid. Haar 1440 is een extensie van haarzelf. Hij bevat alles wat ze nodig heeft, haar geheimen, haar dringende zaken.

    1440, dat is ook het aantal keer dat ze haar hand in haar tas zal steken, om daar precies uit te halen wat ze nodig heeft: haar powerbank en haar e-pocket om connected te blijven, haar portefeuille of haar dierbare kaarthouder, een rescue-mapje of benodigdheden voor haar laptop, een banaantas om te gebruiken voor take away, een avondtasje voor haar avondlijke uitjes of een rockschoudertas; 1440 minuten op 1440.

    DE 1440 – TIJDLOOS : De tijdloze shopper van IKKS, te herkennen aan zijn doorstikte lamsleer en zijn visgraat-DNA. € 345

    DE 1440 – ROCK :De rock-versie van de 1440, met studs en metallic uitvoering. € 345

    DE 1440 – MEDIUM : De medium versie van de iconische shopper, gekruist te dragen, voor de Esprits Libres nieuwe generatie. € 275

    ”De 1440 is de culminatie van teamwork tussen stijl, productie en marketing, dat alleen maar gegroeid is, zelfs met de homeworking van de laatste maanden. De 1440 is een mijlpaal in de dynamiek van de groep ikks; in de eerste plaats omdat hij als de signatuur-tas van het merk geldt, maar ook omdat zijn lancering unieke middelen en processen heeft gemobiliseerd." Valérie Dassier - Adjunct-Directeur- Generaal Aanbod, Marketing & Digital IKKS Group

    Sinds zijn eerste collectie in 1987 eist het premium confectiemerk IKKS zijn vrijheid van expressie op rond drie stilistische pijlers. De Urban Rock ademt een eigenzinnig karakter uit door stukken in leer, radicaal zwart en wilde prints. De Military-stijl keert op creatieve wijze terug naar de kaki-tinten en tekent voor echte musthaves, en we zien ook veel denim in de collecties. Sinds 2012 is er een gamma lederwaren en accessoires dat de uitdaging aangaat om een lijn te bieden die zowel betaalbaar is als aantrekkelijk. In 2018 versterkt IKKS zijn vrijheids-DNA met een nieuw Mantra: Les Esprits Libres.







    30-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Interhome Zweden

    Scandinavisch land nog nooit zo populair! Waar Zweden eerder dit jaar nog een ‘no go’ zone was voor Belgen, blijkt het Scandinavische land sinds de maand september opvallend veel interesse op te wekken. Dat blijkt uit de meest recente boekingcijfers die vakantiewoningverhuurder Interhome noteert. “Zweden wordt aanzien als een veilige en natuurrijke bestemming, waar men voldoende afstand kan houden. Daarnaast gelden er nog steeds geen restricties bij aankomst in en vertrek uit Zweden”, merkt Thibault Van Look van Interhome op.

    Terwijl bijna ieder Europees land afgelopen maart in lockdown ging, koos Zweden voor een opvallend lossere aanpak. Geen mensen verscholen achter een mondmasker en horecazaken die open bleven, net zoals winkels en scholen. Over deze soepele aanpak is ondertussen al heel wat inkt gevloeid, maar feit is dat Zweden momenteel een opmerkelijk lager aantal besmettingen kent dan ons land.

    Reizen toegestaan

    De Zweedse aanpak heeft ook z’n voordelen wat betreft de reisadviezen voor het land. Zo kan er nog steeds gereisd worden naar Zweden zonder bijkomende maatregelen. Ook Zweden zelf legt, ondanks een stijgend aantal besmettingen bij ons, geen extra maatregelen op aan Belgen die naar het land reizen. En dat heeft de Belg duidelijk begrepen. “De interesse in Zweden als vakantiebestemming lag nog nooit zo hoog als nu”, vertelt Thibault Van Look, Commercieel Directeur België bij Interhome. “Zweden is zelfs volgens de huidige boekingsaantallen voor 2021 nu al populairder dan Portugal. Dat terwijl ons aanbod in Portugal veel groter is dan in Zweden.”

    Veilige vakantiebestemming

    Gezien het huidige reisklimaat komt deze trend wat uit onverwachte hoek, maar ook weer niet. “We zitten momenteel in het holst van de strijd en nog steeds is het toegestaan om te reizen naar Zweden. Dit zonder ook maar bijkomende maatregelen, dus de Belg heeft goede hoop dat dit de zomer van 2021 nog steeds zo zal zijn", laat Van Look weten. "Daarnaast lijkt het erop dat de Belg Zweden als een veilige vakantiebestemming ziet, aangezien de besmettingen daar lager liggen dan bij ons. Daarbovenop zijn veel plekken in Zweden rustig, afgelegen en minder geënt op massatoerisme. Al maanden horen we dat reizen naar het buitenland kan, zolang je maar voldoende afstand houdt en bij voorkeur de natuur intrekt. Wel, aan ruimte en natuur alvast geen gebrek in Zweden”, besluit Van Look.

    https://www.interhome.be







    29-10-2020 om 08:32 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Art et Marges museum: 10 jaar jong

    Het Art et marges museum bevindt zich in het hartje van Brussel. Het is een museum voor outsiderkunst dat de kunst en haar grenzen in vraag stelt. De verzameling startte midden de tachtiger jaren, met werken van autodidactische kunstenaars en personen met een mentale handicap of die opgenomen zijn in een psychiatrische instelling, en die deelnemen aan kunstateliers. In 2009 de vzw Art en Marge wordt het Art et marges museum door de erkenning van la Fédération Wallonie Bruxelles. Haar missies worden vooral conservering, verspreiding, educatie en onderzoek. De ruimte wordt uitgebreid en maakt nieuwe activiteiten mogelijk.

    Vandaag omvat de collectie meer dan 4.000 internationale werken die stuk voor stuk tot stand kwamen in de marge van de kunstwereld. Drie keer per jaar worden er tijdelijke tentoonstellingen georganiseerd met kunstenaars binnen en buiten de marge, die de grenzen van de kunst aftasten en de definitie van kunst in vraag stellen.

    Tentoonstelling EMBRASEZ-VOUS! Nog tot 25.04.2020 -

    De 10e verjaardag van het ‘Art et marges’ museum is een ideale gelegenheid om u de eigen collectie in een nieuw licht te tonen! De collectie kwam tot stand langs hobbelige wegen en minder begaande kunstpaden. Inmiddels bewaart het museum pareltjes van de Art Brut en Outsiderkunst. Het museum opende haar deuren voor een tiental kunstenaar-kompaan koppels die gefascineerd door kunstenaars uit de Art et Marges museum collectie de zalen inpalmden. Zij vertaalden deze intrigrerende werken in installaties, performances en in auditieve, literaire en culinaire creaties. Als gloeiende, lichtgevende en mysterieuze sintels bieden ze ons aan andere kijk op de verzameling. Zij werpen een nieuw licht en nodigen de bezoeker uit om op zijn beurt aangestoken te worden. Het resultaat is een flamboyante verjaardagstaart om tomeloos te delen en ervan te genieten.

    Selectie Kunstenaar-kompaan en kunstenaars van de permanente collectie

    Marjorie Bonnet - Paul Duhem: Marjorie Bonnet stelt een interactieve installatie voor, rond het gebruik van de scanner: een toestel waarmee zij nagaat welke effecten de uitgeoefende druk heeft op het lichaam. Haar portrettengalerij vormt een spiegel voor de ontelbare portretten die door Paul Duhem gerealiseerd werden.

    Sybille Deligne - George Cauchy : Zuivere verf aangebracht op glas. Eenvoudige elementen, de simpelste vormen, een landschap van kleuren, een beeld komt tot stand, wordt vaster en onderscheidt zich van de massa. Een kleurrijke trilling, als weerkaatsing van de tekeningen die George Cauchy met viltstiften maakt.

    Julie Devigne & Adina Ionescu Muscel – Cecile Franceus : Ik kijk naar de tekeningen van Cecile Franceus en sluit daarna mijn ogen. Ik luister naar die onophoudelijke, repetitieve beweging die aandringt. Ik probeer op een tafel het witte blad te visualiseren dat weldra zal verdwijnen onder het gewicht van de inkt, net zoals de ruimte daarom heen verdwijnt. De tekeningen van Cécile zijn voor mij als de verlenging van een inwendige, vitale beweging, een pulsatie, een netwerk dat niet onderbroken wordt door een incident of scheur.

    Lisa Harchies - Michel Dave : Lisa Harchies liet zich inspireren door de werken van Michel Dave die samen zijn Alfabet vormen. Zij stelt een micro-uitgave voor waarin teksten en knutselwerkjes samengaan en zij past daarbij hetzelfde proces toe als Dave, namelijk dat van de ideeënassociatie. Drie schriftjes vormen een alfabet; de ideeën schijnen plots logisch te zijn en krijgen een vanzelfsprekend karakter.

    Sarah Kokot - Sylvain Cosijns : Sarah Kokot vond in de werken van de kunstenaars in de marge een impuls voor haar eigen artistieke expressie. Het werk van Sylvain Cosijns staat centraal in dit proces. De kunstenares kruipt met geluidsfragmenten in de kleine ruimte die hij openlaat in zijn fragiele, delicate, geheimzinnige wereld en creëert een echo.

    Sukrii Kural – Juanma Gonzalez : Vertrekken van de ambachtelijke «schoenmakerij» om te evolueren naar de kunst van het « beschilderen van schoenzolen”, ziedaar de weg die schoenmaker Juanma Gonzalez volgde. Sukrii Kural doet net het tegenovergestelde en vertrekt van de kunst om er een ambacht van te maken. Hij wil een installatie creëren die de werken van Juanma Gonzalez voorstelt in hun verpakkingen.

    Caroline Lamarche : Waarvan zijn deze werken een teken, geboren als ze zijn uit discrete, soms afgezonderde levens, waarin het artistieke werk de hoofdplaats inneemt? Hoe kunnen we ze laten weerklinken in onze praatzieke levens ? In welke gevoelige niche ? Vermits de persoonlijke emotie niet volstaat (iedereen heeft de zijne) meende zij dat zij zowel het werk moest benoemen als het zelf aan het woord laten. En dat weinig woorden vereist zouden zijn voor die taak. Caroline Lamarche schreef haiku’s om de emotie die ontstond bij een selectie werken uit de verzameling door te laten zinderen.

    Samuel Trenquier – Tomoaki Sakai : De samenwerking met Tomoaki Sakai is het resultaat van een kennismaking met zijn werk in de Halle Saint-Pierre, gerijpt door de uitwisseling van postpakketjes waarin werken en chocolade zitten, via zijn moeder. Voor de tentoonstelling besloot Samuel Trenquier een sokkel van mozaïek te maken, om het werk van de Japanse kunstenaar te valoriseren.

    BOEK

    Ter gelegenheid van de tiende verjaardag van het Art et marges museum, verschijnt bij uitgeverij CFC het boek Art et Marges museum waarin de verzameling van het museum en zijn kunstenaars voorgesteld worden. Via allerlei bijdragen van sleutelfiguren van het museum evenals van gespecialiseerde auteurs stelt dit werk de eigenheid van de art brut in België in de kijker. De belangrijkste teksten zijn in het Nederlands en Engels achteraan in dit boek beschikbaar.

    Nieuwe voorkant

    Het Art et marges museum gaat de straat op om zijn tiende verjaardag te vieren ! Een kunstenaar uit onze verzameling, Jeroen Hollander, realiseerde samen met Benjamin Hendlisz een knotsgekke stoeptekening vlak voor het museum… Een uitnodiging om door de Hoogstraat te wandelen met wijd open ogen!

    Nieuwe researchruimte : Het Art et marges museum lanceert zijn laboratorium ! Een ruimte voor research en creatie, open voor beginnende kunstenaars, studenten en talrijke andere originele en opmerkelijke experimenten. Talrijke gasten zullen in de loop van het jaar hun medewerking verlenen. Een vijftiental studenten van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten geeft het startschot.

    Een bier voor deze verjaardag! Ter gelegenheid van de tiende verjaardag van het Art et marges museum lanceert de brouwerij La Source een nieuw bier ! De lancering vindt plaats in de brewpub op 20.11.2020, ter gelegenheid van het concert van The Choolers Division. De unieke en exclusieve labels worden ondertekend door toonaangevende kunstenaars uit de verzameling van het museum, en het heerlijke bier zal binnenkort beschikbaar zijn in de winkel van het museum en in de brouwerij! https://lasourcebeer.be/

    LIEFDESLIED! Zomer 2021

    Tien jaar na de tentoonstelling “Musik Oblik” was het voor het Art et marges museum tijd om opnieuw de audiocreaties van de outsiderkunst voor het voetlicht te halen. De muziek uit de marge is minder bekend bij het grote publiek dan het picturale werk, maar de productie is daarom niet minder rijk. Ze is er in alle stijlen en ontwikkelde zich ongestoord, bijna zonder enige invloed van hetgeen doorgaat voor de “goede smaak”. Via het liefdeslied dat misschien naïef klinkt maar dat allerminst is, nodigen wij u uit voor een onderdompeling in de opmerkelijke werelden van deze muzikanten met een groot hart. Hoe kan men beter zijn stem laten horen dan met een lied over de tragische, magische liefde die misschien verscheurt maar altijd passionerend blijft? Opnames, teksten, platenhoezen… geven ons een inkijk in hetgeen lange tijd deel uitmaakte van de underground muziek.

    Art et marges museum - Hoogstraat 314 - 1000 Brussel - www.artetmarges.be







    28-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filemon 2020: switch naar online aanbod

    Door de aangekondigde en verstrengde maatregelen in Brussel maakt de 14e editie van Filem’On noodgedwongen een bocht naar een online aanbod van een tiental films (NL en FR). Het Internationaal Filmfestival voor Jong Publiek zal zich namelijk afspelen via het platform Sooner.be. Gezien de bijzonder onzekere tijden in de cultuur- en evenementensector had de organisatie dit plan B reeds achter de hand gehouden.

    Tussen 28 oktober en 30 oktober zullen scholen de kans krijgen om online te genieten van de selectie films. Vanaf 31 oktober is het online festival 'open' voor het grote publiek. Naast het aanbod films staan er ook live workshops via Facebook gepland alsook online ontmoetingen met regisseurs.

    Filem'On kan zo trouw blijven aan de eigen ambitie: een publiek van 2 tot 16 jaar en hun gezinnen verblijden met een nauwkeurige selectie van nationale en internationale films voor kinderen en jongeren.

    De 4de editie van het zijfestival FilemKing in Gent gaat wel nog gewoon door zoals gepland, van woensdag 28 oktober t.e.m. vrijdag 6 november, met een bijzondere aandacht voor het Van Eyckjaar.

    Houd zeker de website van Filem'On en de Facebook pagina in de gaten voor het programma van het online aanbod:

    Website: www.filemon.be - Facebook: Filem'On Festival

    27-10-2020 om 09:23 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terra di Siena : winter aan de horizon …

    Terra di Siena geeft ons al een voorsmaakje van hoe de winter eruit zal zie en flirt met casual chic, een stijl vol verbeelding. Het sombere weer zal geen invloed hebben op ons humeur, waar we ook zijn. Cosy@home of working chic? De stijl zal elegant zijn en het gevoel comfortabel!

    De stoffen zijn verwerkt tot lange bohemiaanse jurken die perfect passen onder een fluwelen vest, een chique mantel in gabardine of een zacht oversized bloesje. De jogging bestaat nu in een classy versie met een kleurenpalet van gris en camel. De dierenprints passen op een subtiele manier bij het losse en chique universum, een collectie die mee dan onweerstaanbaar is!







    27-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tommy Hilfiger

    TOMMY HILFIGER LAUNCHES SUPPORT OUR SOUND PROJECT

     

    The TOMMY JEANS initiative uplifts and promotes artists impacted by COVID-19.   Tommy Hilfiger, which is owned by PVH Corp. [NYSE: PVH], announces the Fall 2020 TOMMY JEANS ‘Support Our Sound’ project designed to uplift and promote upcoming musicians whose bookings have been negatively impacted by the COVID-19 pandemic. Embracing the brand’s music heritage, the project celebrates the passion and drive exhibited by the next generation of emerging talent. TOMMY JEANS ‘Support Our Sound’ centers around partnerships with local music industry leaders from Amsterdam, London, Paris, Berlin and Barcelona, who will amplify upcoming musicians through their social media platforms. The local partners and musicians will also contribute to a TOMMY JEANS co-branded, collaborative collection of sweaters, T-shirts and hoodies. The ‘Support Our Sound’ co-branded collection will drop in Europe online at tommy.com on October 16, 2020.

    The TOMMY JEANS ‘Support Our Sound’ partners are deeply rooted in their local music scene, providing local artists access to relevant, wider audiences. Alongside @TommyJeans social media coverage, each partner will also create and share content featuring upcoming musicians on their social media platforms. Partners and activations include:

    • Amsterdam (October 20 & 24): Record label, Noah’s Ark, and rapper, Sor, will host a Q&A and share content featuring Sor in studio recording his latest track. Follow along at @NOAHSARK and @YOUNGGSOR.

    • Berlin (October 22): Partnering with music collective, Home Again, and members of its talent roster including Home Again founder and DJ, Thabo; DJ Thalo Santana; DJ and Producer, Meggy; and DJ and Producer Sandilé. Home Again will create a tutorial with DJ Thalo Santana showing how to build a beat and DJ, and produce video content dedicated to Berlin’s contemporary electronic music scene. Follow along at @HOMEAGAIN.BERLIN.

    • London (October 23): Talent discovery platform Future Bubblers, broadcast on Worldwide FM, will host a two-hour, radio show dedicated to ‘Support Our Sound,’ starring artists KinKai, Tyson and Pip Millett. Millett will also release an IGTV acapella rendition of one of her tracks. Follow along at @FUTUREBUBBLERS and @WORLDWIDE.FM.

    • Barcelona (October 28): Hip-hop themed club night, RazzmatazzXFuego, will host a digital event featuring international DJs Steve Lean, DJ Alvva and DJ and club producer, Yibril Rue. Follow along at @RAZZMATAZZCLUBS and @FUEGORAZZMATAZZ.

    • Paris (Date To Be Announced): Video media platform, Mad, will release a Par Coeur karaoke and On Se Connait video with artist Tessa B., as part of a series in which the media platform introduces creative need-to-knows to their following. Follow along at @MADOFFICIEL.

    The TOMMY JEANS ‘Support Our Sound’ co-branded collection will feature the iconic TOMMY JEANS logo alongside the logo of each local partner across sweaters, T-shirts and hoodies. Each piece will be upcycled from the brand’s overstock supply, continuing the brand’s mission to reduce impact, without compromising quality. The fearured partner logos will be embroidered by A Beautiful Mess, who won the 2019 TOMMY HILFIGER Fashion Frontier Challenge, a global program that aims to support entrepreneurial start-up and scale-up stage businesses developing solutions that promote inclusive and positive change in fashion. In line with Tommy Hilfiger’s Make it Possible mission to Waste Nothing and Welcome All, A Beautiful Mess is a social enterprise that works to create a safe space, as well as economic and social independence for those with a refugee background.

    The TOMMY JEANS ‘Support Our Sound’ project embraces the brand’s music heritage by celebrating the passion and drive exhibited by the next generation of emerging talent. Fans are encouraged to follow @TommyJeans to join the growing TOMMY JEANS community. In line with their music-inspired heritage, the @TommyJeans Instagram account will be delivering 24/7 experimental content and pushing the boundaries as a destination for fashion authenticity, self-expression and exchange. Join the conversation on social media using #TommyJeans.

    Tommy Hilfiger - https://be.tommy.com/

     

     

     

    26-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Camber & Velux: partners voor een verlcihte geest

    » Camber & VELUX® gaan complementaire partnership aan - » Experts op maatwerk en natuurlijk licht halen het maximum uit je huis » https://camber.be/nl/velux

    Verlang je meer van je zolder dan een donkere ruimte vol rommel? Tover hem met behulp van experts in levenskwaliteit Camber en VELUX om in een denk- & werktank met ruimte voor verlichte ideeën. Met hun gedeelde technische knowhow halen deze woonspecialisten het maximum uit je huis- en opbergmogelijkheden. Of die nu groot of klein zijn, op het platteland of in de stad liggen. Met Camber en VELUX geef je jezelf een woning cadeau met plaats voor werk en familie.

    Vanuit een gedeelde visie op kwaliteit en wooncomfort slaan Camber en VELUX de handen in elkaar. Beide merken vullen elkaar met hun expertise – respectievelijk kasten op maat en natuurlijk licht – bij de herinrichting van een woning volledig aan: eens de woning is verbouwd met voldoende natuurlijke lichtinval door VELUX, neemt Camber de afwerking voor zijn rekening met slimme opbergmogelijkheden die de lichtvoetigheid van je huis én je leven behouden.

    Camber kasten en opbergoplossingen op maat. Maak plaats met Camber

    Maatwerkspecialist Camber helpt de Belg al meer dan 25 jaar met het zoeken naar de meest praktische inrichting van zijn/haar woning. Een ervaren team van interieurarchitecten denkt mee met de klant en zoekt binnen de bestaande mogelijkheden van de vier muren naar optimaal ruimtegebruik en opbergruimte. Hun hoogkwalitatieve kasten op maat zijn een investering voor zowel de woning als het dagelijkse leven van de bewoners. Een weldoordachte slaapkamer die kan meegroeien met het kind, een verloren hoekje onder het dak of de trap dat als bureauruimte of wandkast kan ingericht worden, een multifunctionele tv-wand voor in de woonkamer of een weldoordachte dressing voor het ultieme luxegevoel? Camber zoekt en vindt more space for your place.

    VELUX dakvensters, een begrip in de woonwereld en daarbuiten

    De van oorsprong Deense dakramenfabrikant schopte het in enkele decennia tot soortnaam en wie nu VELUX hoort, weet meteen wat er wordt bedoeld. Toch betekent dit niet dat VELUX op z’n lauweren gaat rusten. Met voortdurend onderzoek naar het belang van natuurlijk daglicht en technische innovaties die het leven van de mens makkelijker en aangenamer maken, is het gamma van VELUX constant in beweging. Zo zijn er naast de klassieke manuele dakvensters ondertussen ook ramen die elektrisch of op zonne-energie bediend kunnen worden, genaamd het VELUX INTEGRA® gamma. Dit innovatieve systeem zorgt ervoor dat je dankzij de afstandsbediening sneller en eenvoudiger toegang heeft tot jouw venster, van waar ook in uw woning. Koppel daaraan het VELUX ACTIVE with NETATMO binnenklimaatbeheersingssysteem – dat het CO2-gehalte, de luchtvochtigheid en de temperatuur controleert – en laat dankzij VELUX de frisse wind van een gezond binnen- en lichtklimaat door je woning waaien.

    Laat je gidsen naar meer ruimte en licht met Camber en VELUX

    Om hun gezamenlijke visie te vieren, hebben Camber en VELUX hun expertise verzameld en in een handige digitale gids vol tips & tricks gegoten. Via deze link kan de klant de tips en tricks downloaden met handige ideeën om zijn/haar woning boordevol licht en ruimte te injecteren. Daarbovenop schenken ze hun klanten een privilege voucher zodat die met een volgend renovatieproject op de sterren kunnen mikken (door die VELUX).

     

     

     







    26-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!