Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    14-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterzon? Dat boek je nu!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ooit komt een eind aan deze mooie zomer, helaas. Een paar maanden met wind, regen en bibbertemperaturen, en hopla, u droomt van een weekje weg naar een zonnige bestemming. Goed nieuws, cruise specialist All Ways heeft de oplossing. De Belgische touroperator heeft voor u alvast een aantal kajuiten gereserveerd op het vlaggenschip van Costa Cruises, de Costa Diadema.

    De bestemming? Dat zijn de Emiraten, Oman en Qatar. In minder dan zes uur vliegen, met een directe vlucht komt u in een wereld van verbazing terecht. Met zon en heerlijke temperaturen!

    Het is absoluut het goede moment om deze winter te gaan, want vanaf 20 oktober 2020 vindt in Dubai de wereldtentoonstelling plaats. Dan wordt alles ongetwijfeld druk en duur.

    Nu heeft All Ways een aanbieding met onklopbare prijzen, waarbij de cruise in vol pension, de transfers en de rechtstreekse vlucht van Brussel - Dubai met Emirates is inbegrepen. Prijzen vanaf €1.299 per persoon, in een binnenkajuit, op basis van twee personen per kajuit.

    Het seizoen start op 22 november. De laatste cruise vertrekt op 6 maart. Er zijn bijna elke week afvaarten (met een paar uitzonderingen). Misschien wil u ook kerst of nieuwjaar vieren onder de winterzon? Dat kan.

    Tijdens de cruise wordt aangelegd in Muscat, de hoofdstad van Oman. Het omringende berglandschap, de vriendelijkheid van de mensen en de kleurrijke lokale markten zorgen hier voor een topdag. Wie van voetbal houdt wil zeker eens een kijkje nemen in Doha, de hoofdstad van Qatar. Doha is een van de meest futuristische steden ter wereld, met toch nog plaats voor de traditionele soeks. Uw schip vaart ook naar Abu Dhabi, de grootste stad van de Emiraten. Hier, en ook in Dubai natuurlijk (de winterthuishaven van de Costa Diadema) lijkt het alsof architecten constant wedijveren om de meest spectaculaire gebouwen neer te zetten. Neem voldoende tijd voor het shoppingcenter van Dubai, het is verbluffend.

    All Ways stelt een aantal optionele groepsuitstappen voor. In Dubai is een excursie met een Nederlandstalige gids inbegrepen. Tijdens dit bezoek ziet u het oude en het nieuwe Dubai, en wordt u getrakteerd op een traditionele Arabische lunch.

    De Costa Diadema is als een luxueus drijvend hotel dat u elke dag naar een ander land brengt. Op de vijfde dag van de cruise blijft het schip rustig op zee, zodat u lekker kan ontspannen met een flinke dosis winterzon. Costa Cruises staat bekend voor zijn grote schepen met heel wat faciliteiten, goed entertainment en een Mediterrane keuken. Voor inlichtingen en reservatie: bel gratis 0800 82 550

    14-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 Carrefour producten opnieuw beloond door het International Taste Institure

    • De Galette Zuiver Boter en de Kaaskroketten Comté & Parmesan Carrefour Selection ontvingen een Superior Taste Award 2019 - • Deze prijs is ook het resultaat van smaaktesten uitgevoerd door Carrefour - •          Carrefour voert het hele jaar door bijna 5.000 smaaktests uit op de producten van het merk Carrefour. Bij de beoordeling van producten wordt rekening gehouden met de mening van de consument.

    Twee Carrefour-producten werden bekroond door het International Taste Institute (ITI), de Galette Zuiver Boter en de Kaaskroketten Comté & Parmesan. De gewonnen prijzen zijn ook het resultaat van smaaktesten die intern en extern worden uitgevoerd door Carrefour. Het doel is om aan de verwachtingen van klanten te voldoen, wat mogelijk is dankzij de ontwikkel- en controlepanels die met consumenten zijn opgesteld.

    De Galette Zuiver Boter won de Diamond Award van het International Taste Institute (ITI) voor het zevende achtereenvolgende jaar. De Kaaskroketten Comté & Parmesan van het premiummerk Carrefour Selection kregen de Superior Taste Award met 2 sterren. Een jury bestaande uit onafhankelijke deskundigen en professionele koks beoordeelden deze producten blindelings op verschillende criteria, met name het visuele aspect, de geur en vooral de smaak.

    Om zijn aanbod voortdurend aan zijn klanten aan te passen, organiseert Carrefour regelmatig panels in een geaccrediteerd extern laboratorium. Ze zijn gemaakt voor elk nieuw product en voor de verbetering van bestaande producten. De panelen hebben uitsluitend betrekking op de producten van het merk Carrefour, alle categorieën gecombineerd. Voor nieuwe producten vinden ze plaats in twee opeenvolgende fasen: het ontdekkingspanel en het ontwikkelingspanel.

    Het ontdekkingspanel

    Multidisciplinaire professionals komen bijeen om een complete analyse van het product uit te voeren. Deze omvatten een meesterkok die de kwaliteit van het product valideert door te proeven en zijn mening te geven volgens een reeks criteria. Een food technologist is ook aanwezig om de conformiteit van het product met de geldende wetgeving en met het Carrefour Quality Charter te valideren.

    Het ontwikkelingspanel

    De tweede stap brengt consumenten samen die blindelings het product proeven. Elk product wordt vergeleken met gelijkwaardige producten op de markt, behalve in het geval van een innovatief product: het wordt vervolgens alleen geproefd.

    Voor bestaande producten wordt één keer per jaar een controlepaneel uitgevoerd door consumenten die blindelings het product en gelijkwaardige producten op de markt proeven.

    De methodologie is gebaseerd op kwalitatieve en kwantitatieve beoordelingen. Opmerkingen worden gegeven voor smaak en uiterlijk. Kwaliteit geeft aanleiding tot een algehele beoordeling in de vorm van opmerkingen. De geteste producten vallen in de categorie van verwerkte producten: koekjes, chocolade, yoghurt, bereide gerechten, ... Meer specifieke producten zoals wijn of koffie worden geëvalueerd door een panel van experts.

    De resultaten van het ontwikkelings- en controlepanels worden geëvalueerd volgens een rooster: het Carrefour-product wordt als conform beschouwd als het vooral door de consument wordt gewaardeerd. In het geval dat het product niet voldoende scoort, worden de opmerkingen van de consumenten in aanmerking genomen om het product te verbeteren.





    13-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Dolomieten:: UNESCO-werelderfgoed, een echt wandelparadijs

    Geniet van wandelingen in een prachtig decor en vier het jubileum van de Dolomieten. Ben je een natuurliefhebber-wandelaar dan wordt het Italiaanse Zuid- Tirol jouw vakantiebestemming. In Zuid-Tirol liggen de Dolomieten, een imponerend bergmassief, met 3000 meter hoge spitse toppen, dat exact 10 jaar geleden werd toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van de UNESCO.

    De Dolomieten zijn zo bijzonder omdat de ruige pieken en steile rotsen getuigen van de miljoenen jaren oude geschiedenis van de aarde. Ooit lag hier een zee met koralen en riffen, tot de Europese en Afrikaanse aardplaten tegen elkaar aanbotsten en de zeebodem omhoog stuwden. Het is door die geologische betekenis dat het gebergte als Unesco Werelderfgoed is erkend. Dat gebeurde in 2009, dus net tien jaar geleden, een reden te meer om naar Zuid-Tirol op reis te gaan.

    Top Wandelgebied

    Als je aan een Dolomieten expert vraagt om de top tien van mooiste wandelingen samen te stellen dan zal hij zich in de haren krabben. Niet te doen, klinkt het, want zo’n lijstje is te beperkt om al het moois van Zuid-Tirol er in te stoppen. Liefhebbers van wandelingen en trektochten krijgen zowaar een netwerk van 13.000 km bewegwijzerde paden voorgeschoteld ! Er is voor elk wat wils: relaxte wandelingen voor gezinnen met kinderen en voor zij die graag rustig genieten, tochten door de wijngaarden en over de met bloemen getooide weiden zoals op de Alpe di Siusi/Seiseralm, lange bergwandelroutes zoals de Alta Via di Merano/Meraner Höhenweg of de Altavia delle Dolomiti/ Dolomiten Höhenweg die je dagenlang onderdompelen in ongerepte natuur.

    De mooiste wandelingen

    In Zuid-Tirol word je als natuurvriend en wandelaar voor zo’n moeilijke keuze geplaatst want mooie wandelingen zijn er in overvloed. Trek je wandelschoenen aan voor een tocht in de Dolomieten van Val Gardena/ Gröden, door het Vallunga dal/ Langental naar de berghut Puez, voor een zomerhike tot bij de Lago di Braies/ Pragser Wildsee en de rifugio Seekofel. Er zijn thematische wandelroutes zoals de UNESCO wandeling van bij de gondelbaan Col Raiser naar de rifugio Firenze. Ook in de San Vigilio Dolomieten en in de omgeving van Bolzano/ Bozen is er een keur aan fantastische wandelingen. Wellicht het meest waanzinnige uitzicht op die spectaculaire bergen heb je rond Tre Cime of Drei Zinnen, hét symbool van de Dolomieten. Al even indrukwekkend zijn de wandelroutes rond de Cinque Torri/ Fünf Türme, de vijf torens, van het mooiste dat je in je leven kan zien.

    Dolomieten Geotrail

    Voor bergbeklimmer Reinhold Messner zijn de Dolomieten de mooiste bergen ter wereld. De Geotrail, met zijn 176 km, is dan ook ontwikkeld om de geologische bijzonderheden van de Dolomieten te ontdekken in 10 etappes. Leer hoe in meer dan 200 miljoen jaar uit een tropische zee met vulkanen en koraalriffen de bergketen is ontstaan. De wandeling start aan de canyon Bletterbachschlucht bij Bolzano/Bozen, daarna wandel je door het hart van de Dolomieten en eindig je in Sesto/Sexten.

    UNESCO-Feestjaar

    In Zuid-Tirol staat duurzame ontwikkeling, in het bijzonder duurzaam toerisme, hoog op de agenda. Het UNESCO Werelderfgoed moet beschermd worden opdat ook de komende generaties van de natuurpracht kunnen genieten. De tiende verjaardag van de UNESCO erkenning wordt gevierd. Dat gebeurt op verschillende plaatsen, een zomer lang, met concerten, lezingen, fototentoonstellingen, gesprekken met bergbeklimmers, filmvoorstellingen, picknick-events en geleide bergwandelingen.

    Foto’s Idm sudtirol alte adige – Alex Fitz & Andreas Mariswa





    13-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Tender Journey of her Soul

    FALL-WINTER 2019/20 COLLECTION

     

    De FW19-collectie van Catalina J is geïnspireerd op de jaren 80 en werpt zich op als een herinterpretatie van de Tailoring trend. De vleugjes urban streetwear geven de collectie een eigenaardig harmonieuze sfeer. De ontwerpster laat haar unieke en karaktervolle stijl verder evolueren door middel van gedurfde in- en uitsnijdingen, schouders met volume, verfijnde details, chique texturen en duidelijke lijnen.

    DE HERFST-WINTERCOLLECTIE 2019/20

    Een denkbeeldige reis op zoek naar de allerfijnste zijden stoffen, zo kan men het creatieproces het best omschrijven. De inzet? Exclusieve, grafisch gedurfde en tegelijk minimalistische prints. De bevrijde geest van de heldin komt tot uiting in het spel van asymmetrische en ongedwongen details. De Tailoring trend is alom aanwezig, zowel in de dagversies als de avondversies, doorheen de mix van de boyish blazer en de vrouwelijke jurken of de lange en brede broeken.

    De collectie is de reflectie van een vrouw met een sterke persoonlijkheid, duidelijke stijlkeuzes en een elegant evenwicht tussen haar mannelijke kant en haar sensuele vrouwelijke kant. Catalina J creëert een unieke en hedendaagse look. De ongekunstelde elementen van de collectie zoals het gebruik van stretch, de elastische band en de ritssluitingen krijgen een moderne en elegante toets. De plooien, de in- en uitsnijdingen en de transparante stukken creëren kledingstukken die perfect passen binnen een urban levensstijl.

    Het kleurenpalet bestaat uit subtiele neutrale tinten: lichtbruin, kakigroen en aardetinten maar ook wit, zwart, grafische prints en lichtroze.

    DE STIJL

    De stijl van Catalina J past perfect bij actieve en ambitieuze persoonlijkheden die op zoek zijn naar originaliteit en perfectie. Catalina Jitaru wil met kwalitatief hoogstaande mode tegen een juiste prijs de moderne kant van de vrouw benadrukken. Die ambitie leidt al snel tot een unieke stijl. “De silhouetten die ik maak zijn licht, ze laten het lichaam als het ware al zwevend voortbewegen.”

    Enkele typische kenmerken van de Catalina J stijl? Asymmetrie, oog voor detail, een monochroom kleurenpalet met wit, zwart en crèmekleur als belangrijkste tinten en enkele subtiele motieven. De stukken hebben karakter en zijn met veel precisie ontworpen. De luxueuze stoffen (Italiaanse zijde, wol, crêpe...) worden met veel zorg verwerkt tot originele stukken. Al enkele collecties lang is de capejurk één van de meest uitgesproken stukken van het merk. De capejurk is tijdloos en evolueert in verschillende stoffen met de seizoenen mee en volgens de inspiratie van het moment. Voor deze collectie heeft de ontwerpster vooral getextureerde stoffen, volledig traceerbare zijde en fijne viscose gebruikt die de kleding een vlotte gezwindheid geven.

    Daarnaast voegt Catalina J ook een ethische kant toe aan haar creaties. Ze kiest resoluut voor organisch katoen. “Ook hier gaat het om een moderne aanpak, ethische mode is de toekomst!” Het concept van slow fashion past perfect bij de visie van Catalina J: een tijdloos aanbod dat de seizoenen en de trends overstijgt.

    Catalina J is te koop op de website www.catalina-j.com alsook in verschillende multimerkenboetieks in Brussel en in Gent.

    NEW! Pop Up Store in Knokke tot 1september 2019 - Demortierlaan 21 - 8300 KNOKKE. Meer informatie op : www.cdkn-official.com







    12-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Top 10 zomeractiviteiten in Zuid-Tirol

    Paragliden over de bergen, zwemmen in de meren en genieten van het jazz festival. Zuid-Tirol/Südtirol staat met zijn indrukwekkende berglandschap in het lijstje van de zomerse reisbestemmingen in Italië. De regio is het best bewaarde geheim van Italië, met een onvoorstelbare waaier zomeractiviteiten en evenementen. Laat je verleiden door deze TOP 10.

    Zuid-Tirol kan je vergelijken met een grote vakantie-grabbelmand waaruit iedereen naar hartenlust kan kiezen om een fantastische zomervakantie te beleven. Er is voor elk wat wils.

    1. FIETSEN EN WANDELEN

    Het landschap van Zuid-Tirol is vol contrasten, bergachtig en mediterraan, van de hoge Dolomieten tot de lieflijke valleien en wijngaarden. Voor wandelaars en fietsers is het een top bestemming omdat het decor voortdurend verandert. Er zijn 13.000 km bewegwijzerde wandelpaden en ook themaroutes waarlangs je de cultuur, het erfgoed en de gastronomie van de regio ontdekt. Zuid-Tirol is vooral een bergstreek maar niet alle fietsroutes zijn kuitenbijters. Je kan de uitdaging aangaan en bergpassen beklimmen maar er zijn ook gemakkelijke trajecten zoals de route door het Val Pusteria/ Pustertal, ideaal voor gezinnen met kinderen.

    2. WATERSPORT

    300 dagen zon per jaar maken van Zuid-Tirol een paradijs vol waterpret en watersport. Niets is leuker dan een zwempartij in Lago di Caldaro/ Kalterer See, het warmste meer van de Alpen, en ook de Laghetto di Fiè/ Völser Weiher trekt zwemmers aan. Water is er om te sporten en in Zuid-Tirol zijn de mogelijkheden enorm, van een romantisch boottochtje op de Lago di Braies/ Pargser Wildsee of Lago di Dobbiaco/ Toblacher See tot een avontuurlijke rafting of canyoning in de Alpen. Er zijn ook mooie locaties voor zeilen, kajak, kitesurfen en overal wordt het nodige materiaal verhuurd en zijn er geschoolde monitoren.

    3. PARAGLIDEN

    Ronduit adembenemend! Dit is vliegen op zijn best, genieten van de spectaculaire uitzichten op het massief van de Dolomieten. Zuid-Tirol ontdekken vanuit vogelperspectief is als in een droom. Er zijn veelgoede startplaatsen, bijvoorbeeld in Val Gardena/ Gröden waar je samen met een instructeur een tandemvlucht kan maken. Onvergetelijk mooi!

    4. CULTUURBELEVING

    Zuid-Tirol is een multiculturele regio, Duits en Italiaans, en het aantal historische bezienswaardigheden en musea is groot. Maak kennis met de gletsjermummie in het Archeologisch Museum van Bolzano/ Bozen, bezoek de kerken, kloosters en ook de moderne architectuur in Merano/Meran en Brunico/Bruneck, verken de mooie musea zoals het Messner Mountain Museum, een creatie van de Italiaanse wereldwijd vermaarde bergbeklimmer Reinhold Messner.

    5. WELLNESS

    Tijdens een zomervakantie in Zuid-Tirol kan je de batterijen weer opladen. Relaxen in comfortabele wellnesshotels, ontspannen genieten van het natuur- en cultuurlandschap tussen de Dolomieten en de wijngaarden. Maak kennis met de speciale wellnessbehandelingen, met een breed spectrum van toepassingen zoals hooibad, steenoiliebad en massage met kruidenoliën. Een dagje in de Terme Meranois een absolute aanrader? Het is heerlijk relaxen in de binnen baden en het grote aantal buitenzwembaden.

    6. VIERING 150 JAAR ALPINISME & 10 JAAR UNESCO DOLOMIETEN

    In 1869 overwonnen drie alpinisten de 3000 meter hoge Cima Grande die tot dan onoverwinnelijk werd gewaand. De 150ste verjaardag van deze succesvolle beklimming wordt op verschillende plaatsengevierd, in het bijzonder met verschillende wandelingen, een film, muziekoptreden, picknick en kinderanimatie. Er wordt in Zuid-Tirol nog een verjaardag gevierd want het is precies tien jaar geleden dat de Dolomieten werden erkend als Werelderfgoed van de UNESCO. Het feest vindt plaats op 29 juni in St-Vigil. Er is muzikale animatie en je kan kennismaken met de lokale gestronomie.

    7. ZUID-TIROL JAZZ FESTIVAL

    Het internationaal gerenommeerde festival biedt een podium aan opkomende jonge artiesten en aan grote namen. In 2019 wordt de 36ste editie georganiseerd, van 28 juni tot 7 juli. Jazzliefhebbers komen hier ieder jaar terug, niet alleen voor de muziek maar ook voor het bergdecor waarin de optredens plaatsvinden, vooral rond Bolzano/ Bozen.

    8. BOLZANO FESTIVAL BOZEN

    Internationale en veelbelovende Europese instrumentalisten ontmoeten elkaar in Bolzano om een uniekmuziekfestival tot leven te brengen. Dit jaar zijn muziek en jeugd de twee sleutelwoorden van het festival.

    9. GASTRONOMIE EN CULTUUR IN LAAS

    Het dorpje Laas, in de Ortler Alpen, is bekend om het pure witte marmer dat er wordt gewonnen en dat onder meer werd gebruikt voor het nieuwe metrostation Ground Zero in New York. Maar Laas is veel meer dan dat witte goud want jaarlijks wordt hier het Festival Marmer en Abrikozen georganiseerd. Tijdens dit cultuur- en gastronomisch festijn kan je alles proeven wat de regio Val Venosta/ Vinschgau produceert. De markt en het stadje worden opgeluisterd met volksmuziek. Proeven, kopen en genieten tijdens het weekend van 3 en 4 augustus.

    10. WIJNROUTE

    In Zuid-Tirol ligt de oudste wijnroute van Italië en langs het traject maak je kennis met een 3000 jaar oude wijncultuur. Verken deze mooiste kant van Zuid-Tirol te voet, met de fiets of met de auto en geniet van glooiende wijnlandschappen, pittoreske dorpen, imposante burchten en uitgestrekte meren. Langs de route vinden het ganse jaar evenementen plaats en natuurlijk ga je ook proeven, van de Pinot Noir, de Vernatsch en Gewürtztraminer.

    Foto 1 & 2: idm sudtirol alto adigi Alex Fitz – Foto 3: idm sudtirol alto adigo augustin ochsenreiter

     







    11-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BAE by Hema goes Back to school

    B.A.E. by HEMA komt met een limited edition 'back to school' collectie. Naast make-up producten zoals lipgloss met plumping effect, oogschaduw met matte finish, all-over highlighter (divine dust) en solide parfums (in de mood for...), bevat de collectie ook stationary voor naar school. Deze collectie bestaat uit een desk planner, bullet journal, een set van vijf notitieboekjes in A6 formaat, luxe etui en een glitterpen met strik. B.A.E. Back to School is vanaf nu verkrijgbaar, vanaf € 4,50 bij HEMA of via hema.com/nl-be.

    MAKE-UP : glam gloss lipgloss

    De glam gloss lipgloss heeft een licht plumping effect. De lipgloss verzorgt de lippen en laat een glossy finish achter. Gebruik de lipgloss alleen of als top coat over een andere lipstick heen. De glam gloss is verkrijgbaar in vier kleuren: yaaas (red), goals (nude), slay (pink) en rosé-me (transparent). glam gloss lipgloss | € 5,50

    velvet cream eyeshadow

    De oogschaduw heeft een gladde, gel formule met een matte finish. De oogschaduw is verrijkt met vitamine E, dit verzorgt en hydrateert de dunne huid rondom je oog. De velvet cream oogschaduw komt in 4 nude kleuren; can't even (light beige), just saying (brown), sorry not sorry (sand beige) en to be honest (taupe). velvet cream eyeshadow | € 5,50

    divine dust

    De drie loose powder highlighters, genaamd divine dust geven de huid een prachtige glow. Breng de highlighter aan met een kwast of met je vingers op je jukbeenderen of vlak onder je wenkbrauw. Divine dust is verkrijgbaar in de kleuren sunkissed (gold), silver lining (silver) en champagne shower (champagne). divine dust | € 7,50

    in the mood for balm

    De drie 'in the mood for balm' zijn solide parfums. Hierdoor is het nog makkelijker om je een parfum mee te nemen in je tas. De parfums hebben de meest favoriete B.A.E. geuren: fun adventures (peony & raspberry), a dance party (violet & blackberry) en conquering the world (vanilla & liquorice). in the mood for balm | € 4,50

    SCHOOL

    Deskplanner : Met de B.A.E. deskplanner ga je gestructureerd te werk. Deze planner met ringband leg je gemakkelijk neer op je bureau, maar heeft ook een handig formaat om mee te nemen. Als je de planner uitlegt zie je een geheel lege week, van maandag tot en met zondag, die je zelf kunt invullen. Verder vind je ook veel notitiepagina’s tussen de weken door voor extra opschrijfruimte. deskplanner | € 9,-

    Notebooks : Een set van vijf B.A.E. notitieboekjes met een imitatieleren kaft in pastelkleuren. De boekjes zijn aan de binnenkant gelinieerd en je kunt per pagina de datum vermelden. notebooks | € 6,-

    pen & pencil case : Een blauwschrijvende B.A.E. balpen met een rosé goudkleurig en transparant omhulsel. In het transparante gedeelte zitten roze glitters die meebewegen tijdens het schrijven, voor extra schrijfplezier! & al je schrijfwaren, deze kan je kwijt in deze pastelkleurige etui. pen | € 7,50- pencil case | € 5,-

    https://www.hema.com







    11-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6 Hidden gems in Kroatië die je deze zomer niet mag missen

    Eerder dit jaar was Kroatië al de grootste stijger op Tripadvisor. Zeker Dubrovnik en Split blijken populair. Ook het mooiste Europese strand van dit jaar ligt volgens European Best Destinations in Kroatië. Maar de parel aan de Adriatische zee heeft nog veel meer te bieden. Heb je zin in een alternatieve trip naar Kroatië? Dan zijn deze hidden gems zeker een bezoekje waard.

    Cultuur opsnuiven: Poreč

    In Istrië, op een schiereiland dat verzonken ligt in de zee, vind je het stadje Poreč. De overblijfselen uit de antieke tijd en het Venetiaanse erfgoed zijn er goed bewaard gebleven. Zo heb je er onder meer de Eufrasiusbasiliek die met zijn waardevolle mozaïeken op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Naast cultuur staat Poreč ook bekend om zijn verfijnde olijfolie en Malvasia wijn.

    Het Rome van Kroatië: Pula

    Net als Rome is ook Pula op 7 heuvels gebouwd. Het bruisende hart van Istrië is de grootste stad van het schiereiland en heeft een van de best bewaarde amfitheaters ter wereld. Door de talrijke Romeinse monumenten heeft de stad een grote aantrekkingskracht op cultuurliefhebbers en kunstenaars. In de 20eeeuw vertoefde auteur James Joyce in de stad en ook nu worden boekenliefhebbers aangetrokken door de bekende boekenbeurs. Filmmakers wagen dan weer hun kans in de arena van Vespasianus tijdens het filmfestival.

    De perfecte uitvalsbasis: Novigrad

    Het historische Novigrad ligt aan de zuidkust van de Novigradzee in Dalmatië. Het pittoreske stadje werd gebouwd in de vorm van een trapeze en was vroeger omringd door stadsmuren. De monding van de rivier Zrmanja zorgt ervoor dat de Novigradzee rijk is aan schelpdieren en vis, waardoor je er heerlijke visgerechten kunt proeven. Door zijn unieke ligging, is Novigrad voor elk type reiziger een ideale uitvalsbasis. Avonturiers kunnen op Zrmanja raften, kajakken of kanovaren, natuurliefhebbers vinden heel wat nationale parken in de buurt en de stranden zijn dan weer perfect voor zonnekloppers.

    Eilandhoppen: Vis

    In Midden-Dalmatië verleidt het eiland Vis zeilers om hun anker uit te gooien. Vooral de prachtige stranden en baaien als Srebrna en Stiniva lokken zeilboten naar het eiland. Met Korčula en Lastovo in de buurt, is Vis bovendien ook het ideale startpunt om te eilandhoppen. Verder vind je vlakbij het plaatsje Komi¸a de Blauwe Grot, een van de mooiste natuurfenomenen van Kroatië. De grot met zijn mystieke blauwe kleur werd in de 19eeeuw ontdekt werd door Eugen Ransonnet.

    Dubrovnik in het klein: Korčula

    Het stadje Korčula is volgens velen een kleinere en schattigere versie van Dubrovnik. De straten zijn gebouwd volgens een visgraatmodel. Dat unieke ontwerp zorgt ervoor dat de straten ’s zomers baden in het ochtendlicht, maar lekker koel blijven vanaf het middaguur. Niet alleen het stadje zelf, maar ook de zandstranden en grotten zijn de moeite waard. Bovendien kun je er een van de mooiste kajaktochten van de Adriatische zee maken. Je peddelt er naar de antieke steengroeve op Vrnik, zoekt de rust op bij het klooster op Badija en geniet lekker na bij een van de restaurants aan zee. Marco Polo wist zijn geboorteplek goed te kiezen!

    Wind in de zeilen: Brač

    Ook bij het Dalmatische eiland Brač is het heerlijk kajakken. Zo kun je al peddelend verborgen strandjes ontdekken, al blijft de grootste trekpleister van het eiland ongetwijfeld het gouden strand Zlatni Rat. Sportievelingen halen er hun hartje op tijdens meerdaagse fiets- of wandeltochten of wagen zich op het water. Het kanaal tussen Brač en Hvar zou namelijk goddelijke winden hebben voor windsurfers.

    Foto’s: 1 Bol Brac – Ivo Biocina – 2 Korcula – Ivo Pervan – 3 Novigrad – Ivo Biocina

     

     







    10-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.New MAC love me lipstick

    #LOVEATFIRSTSWIPE

    The new M·A·C Love Me Lipstick Collection is made to express the love and respect you have for yourself – and it will sweep you off your feet. The revolutionary cream formula Lipstick is the next step beyond the iconic M·A·C mattes – representing a stunning innovation in sensation, application and wear. With a lighter-than-air texture that redefines comfort, Love Me Lipstick delivers intense colour and soft shine, along with all-day moisturization in one swipe.

    Nourishing lychee fruit extract and argan oil impart immediate and long-term suppleness to lips, while the collection’s game-changing True-Colour Gelled System enables ultra-refined pigments to disperse evenly in a translucent gel matrix, yielding bright and smooth colour with high-impact payoff.

    24 WAYS TO LOVE ME

    Love Me Lipstick comes in three covetable, soft and creamy colour families, with eight knockout shades in each. Love your lipstick; love yourself.

    SHAMELESS NUDES

    Feel empowered to express yourself in any way you choose with a range of no-filter nudes, full-bodied peaches, bare-naked browns and not-your-baby pinks that create a series of universally flattering neutrals.

    HIGH-IMPACT PURPLES

    Own your individuality – loudly and proudly – with a lineup of ostentatious orchids, loud-mouth mauves, vivid violets and self-love-promoting lavenders that gives lips a striking punch of unapologetic colour.

    POWERFUL REDS

    Wear your heart on your lips with an expressive collection of courageous crimsons, fierce fuchsias, bold burgundies and strong wines that create an intensely vibrant mix of EXTRAordinarily passionate reds.

    Lipstick: € 19,50 - Available as of September at all M.A.C locations and maccosmetics.be.







    10-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeune premier X Catimini

    A Belgian - French fashion match made in heaven

    What happens when a renowned French children's fashion brand and a Belgian schoolbag designer join forces? Drum roll... Tadam! Fireworks & crazy inspiration indeed! Catimini and Jeune Premier teamed up to develop the ultimate must-have pieces for school. A glittering deer or rocket that travels faster than the sound...

    Thanks to its Easy Lock closure system that is both ergonomic and stylish, you do not have to bother... Just swipe down and it's done! In addition, thanks to a magnetic system, the case is very simple to close: the two parts of the class are assembled in one click as if by magic.

    Price : It bag midi 109,90 euro

    Available starting from July 1st on https://www.jeunepremier.be/.

    Jeune Premier : Created in 2012, the Belgium-based brand Jeune Premier turns your traditional bookbag into a fun and fashionable bag. Jeune Premier designs schoolbags for kids, whatever their age and tastes.

    Catimini : For over 40 years, Catimini has been a children's specialist clothing store providing trendy fashion choices for children from birth to 14 years. Inviting you to travel their universe, Catimini offers cheeky, playful and colorful collections for girls or boys. Catimini's bold spirit sets the tone for children's fashion trends through colorful, vivacious collections!







    09-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Another one bites the dust

    Trend Flash FW19 // Earth hues

    Summer is finally kicking in and winter collections are hitting the stores. Time to discover the resplendent array of new hues to tickle our fashionable fancy in the fall/ winter 2019 collections. Nature is Our main source of inspiration when it comes to fashion colors with easy and uncomplicated, honest tones that celebrate the physical beauty of Mother Earth such as Hazel and Sugar Almond from the Pantone Color Institute FW19 forecast.

    Pantone 17-1143 Hazel

    The fall/ winter 2019-2020 color trends gave us a couple of nutty options, with Hazel being a mellow brown that has a hint of a peach tint. This color was especially lovely in earth-toned color schemes, combined with either darker browns or lighter beiges.

    1+2.Caroline Biss 3.Marie Méro 4+6.Unisa 5.O'Neill 7.Naturino 8.Marciano Guess

    Pantone 18-1155 Sugar Almond

    This sweet brown leans just a touch towards red, which makes it an instant fit with the red -heavy fall 2019 runway color trends. Pantone describes it as appetizing, and we must agree! It’s as loud and attractive as a shade of brown can be.

    Foto 1 : Campaign images in header (from left to right) : Améline - Caroline Biss - Marie Méro

    Foto 2: 1+2.Caroline Biss 3.Marie Méro 4+6.Unisa 5.O'Neill 7.Naturino 8.Marciano Guess

    Foto 3: 1.O'Neill 2+3+8.Caroline Biss 4.Tamaris 5.Marie Méro 7.Marciano Guess

     







    09-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een relaxte vliegvakantie met kleine kinderen: 7 tips
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Luxe familiehotelketen Martinhal deelt de ervaringen van oprichtster Chitra Stern en hun gasten. Op vakantie met het gezin is een feest. En als de kinderen nog niet naar school gaan zijn ouders vrij om te gaan wanneer en waarheen ze willen. Toch schrikt de vliegreis soms een beetje af. Niet nodig, weet Chitra Stern, oprichtster van Martinhal Family Hotels & Resorts. Ook haar gasten vliegen van over de hele wereld naar Portugal om met de familie vakantie te vieren en weten dat een goede voorbereiding dan het halve werk is. 7 tips voor een vliegende start van een relaxte familievakantie:

    Relax & take it easy : Het klinkt misschien als een open deur, maar een relaxte ouder zorgt voor relaxte kinderen. Althans, het helpt als de ouders goed voorbereid zijn en de tijd nemen voor de reis.

    Tip 1: bereid niet alleen jezelf maar ook je kind voor op de reis. Waar gaan jullie naar toe? En hoe? Filmpjes, foto’s en leuke verhalen zorgen gegarandeerd voor enthousiasme.

    Tip 2: vertrek eerder dan je normaal zou doen om haasten om het vliegveld te voorkomen. Let er bij het boeken van de reis op dat de transfer naar het hotel of accommodatie niet te lang is voor de kinderen, of dat je op reis gaat in het ‘slaapritme’ van de kleintjes.

    Handige handbagage

    Handbagage in combinatie met een actieve peuter of een baby die gedragen moet worden gaan niet zo gemakkelijk samen. Tip 3: neem een rugzak mee om zo je handen vrij te hebben en de kans te verkleinen dat de bagage ergens vergeten wordt. Chitra Stern: “Pak je handbagage zo in dat je alles gemakkelijk terug kunt vinden. En rol je kleding op in plaats van het op te vouwen. Je zal versteld staan van de ruimte die het bespaart!” Een draagdoek om je baby te dragen is altijd een goed idee, want buggy’s en kinderwagens worden vaak voor het boarden al ingenomen.

    Kies je voor een citytrip naar Lissabon, dan is de draagdoek ook ter plaatse een must-have. Bij Martinhal Chiado is een baby carrier kosteloos te reserveren bij een verblijf.

    Spelen & snacken

    Tip 4: Zorg voor genoeg afleiding en gezonde snacks voor onderweg. Eenvoudige speeltjes of spelletjes zijn een goed tijdverdrijf, maar ook kleine hapjes zorgen voor een fijne break tussendoor. Door stukjes fruit, groente, crackers, koekjes, rozijntjes enzovoort in een handige box (zoals een bentobox lunchtrommel) mee te nemen kun je de kinderen tijdens de reis meerdere keren verrassen met iets lekkers. Chitra Stern: “Kleine snacks zijn echt onmisbaar. Zorg ervoor dat je na de security check wat biscuits en water koopt en neem een lege plastic zak mee voor het afval.”

    GPS tracker

    Tip 5: Bang om de kleintjes onderweg uit het oog te verliezen? Dan is een GPS tracker een lifesaver. Er zijn eenvoudige exemplaren op de markt die je vastmaakt aan het kinderrugzakje of broeklussen. Misschien niet perse nodig, maar wel een veilig idee (= relaxte ouder, zie tip 1).

    Plaats in het vliegtuig

    Reizen is leuk en spannend maar kan ook vermoeiend zijn. En voor kleine reisgenoten is het soms lastig om makkelijk in slaap te komen. Tip 6: Een speciale plek in het vliegtuig inclusief babybedje (hangmatje) biedt dan uitkomst.

    Ook zijn er speciale kinderkoffers op de markt waarmee je de vliegtuigstoel in een handomdraai omtovert tot bedje. Bij aankomst op het vliegveld is een taxi inclusief kinderzitje een must voor een ontspannen transfer naar het hotel. Bij Martinhal Family Hotels & Resorts zijn deze transfers standaard voorzien van een kids proof stoeltje; ideaal om nog wat extra slaap mee te pikken.

    Jetlag proof

    Tip 7 : Chitra Stern: “Een verre reis voor de boeg? Zorg er dan voor dat je zoveel mogelijk tijd buiten doorbrengt wanneer je bent aangekomen op de plaats van bestemming. Het is de truc om de kinderen dan tegen de (lokale) avond pas naar bed te brengen. Een powernap overdag kan hun biologische klok flink in de war brengen en dit maakt het lastiger om over de jetlag heen te komen.”

    SOCIAL MEDIA INSPIRATIE

    Vliegen met kleine kinderen, een uitdaging? De gasten van Martinhal delen 6 tips als ervaringsdeskundigen.

    #martinhal #martinhalmemories #luxuryfamily #portugal #cantskipportugal

    @martinhal

    Meer info Martinhal: www.martinhal.com

     

    08-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!