Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    01-03-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marie's Corner lanceert MC Care

    Een premium garantie gedurende 5 jaar … 100% gratis. Marie’s Corner lanceert een premium dienst die in lijn ligt met de kwaliteit zoals de liefhebbers van het merk dat gewoon zijn van het Belgisch huis. Vanaf 2020 biedt Marie’s Corner de dienst MC Care aan alle klanten aan. Een ongeval is snel gebeurd en een vlek is snel gemaakt. De specialist van de tailor made zitbank heeft dan ook een volledig gratis dienst ontwikkeld die een dubbele bescherming biedt: een speciale behandeling van de stoffen en een behandeling bij de klant thuis om vlekken t verwijderen!

    Al enkele decennia lang is de zitbank het belangrijkste meubelstuk in een salon. Vroeger vond je eerder een gigantische bibliotheek of een indrukwekkend buffet als pronkstuk maar nu valt het oog meteen op het geest gebruikte meubelstuk: de zitbank. Het is de plaats waar we volop kunnen genieten, niet alleen of met het gezin, waar we ontspannen en tot rust komen. Om een goede zitbank te kiezen, ga je dus niet over één nacht ijs. Het is bovendien een meubelstuk dat ontworpen is om een lange termijn mee te gaan. Maar hoe onderhoud je en behoud je de pracht en de praal van je zitbank wanneer die blootgesteld wordt aan een dagelijks gebruik … met alle bijkomende risico’s?

    De zoektocht naar het allerbeste dat is geen loze belofte bij Marie’s Corer. Al meer dan 25 jaar lang valt het Belgische huis wereldwijd op door de lijnen en de vormen van de exclusieve modellen, het grote aanbod aan kwalitatief hoogstaande stoffen en de hoogwaardige afwerking. Iedere zitbank wordt volledig tailor made op bestelling gemaakt door de meester-stoffeerders die bekend taan om hun doorgedreven knowhow. Het spreekt voor zich dat zulke meubelstukken vragen om goed behandeld te worden.

    Onder het motto ‘beter voorkomen dan genezen’ wordt ieder stuk dat de meester-stoffeerders onder handen nemen, behandeld met een waterafstotend product tegen vlekken. Dat product beschermt het stof en zorgt ervoor dat vloeistoffen niet door de vezels kunnen dringen. Per ongeluk een glas omgestoten? Dan is een veeg met een vaatdoek voldoende om het voorval te vergeten. Voor een optimaal resultaat raadt Marie’s Corner de klanten wel aan om snel te handelen.

    MC Care, behandeling bij de klant thuis! Marie’s Corner biedt de mogelijkheid om beroep te doen op een schoonmaakdienst die bij de klant thuis komt. De dienst is volledig gratis en geldig gedurende 5 jaar vanaf de ontvangst van de bestelling en via een eenvoudige online inschrijving. De klant moet hiervoor gewoon Marie’s Corner contacteren en het merk stuurt een team van specialisten ter plaatse om het meubelstuk grondig te reinigen. De garantie dekt een onbeperkt aantal behandelingen bij de klant thuis gedurende 5 jaar.

    Om te kunnen genieten van deze unieke garantie is er één manier: bij levering schrijft de klant het meubelstuk in op www.mc.care met vermelding van het bestelnummer … en klaar is Kees!

     

     





    01-03-2020 om 08:04 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Babor
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De effectieve DOCTOR BABOR LIFTING CELLULAR INSTANT LIFT EFFECT CREAM is een staaltje precisiecosmetica van de bovenste plank. Het LFT-Smooth Complex met onmiddellijk lifting-effect werkt op korte, middellange en lange termijn voor een strakke, mooie huid.

    Direct: rimpelreductie – een matrix met oligosacchariden uit cichorei en galactomannan, een polysaccharide gewonnen uit de Zuid-Amerikaanse Tara, maakt dankzij zijn innovatieve oppervlaktestructuur lijntjes en rimpels onmiddellijk zichtbaar glad.

    Op middellang termijn: een betere huidstructuur – gentiaanextract en maltodextrine, een koolhydraat, verbeteren het huidoppervlak en verminderen de rimpeldiepte aantoonbaar.

    Langdurig: V-shaping en anti-inflammaging. Edelweiss-stamcellen hebben een sterke antioxidatieve werking en verbeteren de gezichtscontouren met langdurig effect, doordat ze de collageensynthese stimuleren.

    Verkrijgbaar in het schoonheidsinstituut en op babor.be. 50 ml; 96,00 euro

    01-03-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alice & Maman

    Belgische beachwear met neon accenten

     

    Alice et Maman ken je ongetwijfeld als het Belgische slow fashionlabel van delicate nachtkledij en kwalitatieve loungewear - even stijlvol als comfortabel. Maar voor zomer 2020 zet Alice et Maman volop in op zwierige jurkjes en speelse playsuits met neon-accenten, uiteraard nog steeds met veel aandacht voor kwalitatieve stoffen en materialen. Pasteltinten blijven nog steeds de typerende basis van het Belgische label, gaande van banana yellow, candy pink, soft blue, timeless grey tot classic (off) white. De extra punch zit 'm in de details: verfijnde Italiaanse accenten met lurex en fluo gele borduursels of neon oranje linten schreeuwen zon, zee en strand. Met deze vrolijke beachwear-collectie bestaande uit zwierige minijurkjes en maxijurken, playsuits en bijpassende tops en shorts, toont Alice et Maman zich veelzijdiger dan ooit.







    01-03-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.O'Neil SS20: enjoy a never ending summer

    With the O’Neill Spring Summer 2020 collection we’re in for an endless summer. According to O'Neill, summer is not just a season, it’s a feeling. Fueled by seventies nostalgia the brand introduces a collection that oozes retro and vintage vibes. Channel your inner Californian surfer chick and get inspired with the vibrant colours and fascinating graphics & prints.

    California Surf Lifestyle

    O’Neill has been famous for their Californian surf style for a long time. The styles this season continue this great laid-back streetstyle. The collection speaks to the urban surfer persona that, in reality, lives in all of us. Let these looks transport you back in time...

    Water & Sun

    Effortlessly from the board to the beach is the true motto of this theme. O’Neill bravely blurs the line between swimwear and athletic wear. They aim to amaze with innovative smart fit technology, that is fashion-conscious at all times.

    Modern Retro

    Take the seventies and make it hipster: that is 'Modern retro'. This collection translates into a series of bohemian romantic pieces without ever leaving the Californian surfer style behind.

    O’Neill Blue

    O’Neill was born in the water and thus feels a great responsability to protect it as well. This results in "O'Neill Blue": a more sustainable approach for apparel resulted in bikinis, t-shirts, dresses and sweatshirt sewed with eco threads and yarns.

    Athleisure

    The 90’s vintage sporty looks have totally made their way back in the year 2020! With bright signal colours like blue and orange the O'Neill athleisure looks are modern and crisp. Easy basics with Hyperdry technology are a musthave this summer. These styles dry easily so you can keep going.

     

     

     

     









    29-02-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gekozen product: uitzonerlijke palmares 2020

    33 gelauwerde producten

     

    De wedstrijd “Gekozen Product van het Jaar” wordt in België sinds 12 jaar georganiseerd met de bedoeling productinnovatie in de kijker te plaatsen. Consumenten wordt daarbij gevraagd om de in hun ogen meest innoverende of nuttige nieuwkomers te verkiezen. De voorbije 5 jaar kwam deze wedstrijd op de Belgische markt in een heuse stroomversnelling terecht.

    Het logo Gekozen Product van het Jaar wordt jaarlijks toegekend door meer dan 5.000 consumenten in België. Zij beoordelen, testen en geven hun mening over nieuwe producten in ons dagelijks consumptiepatroon. Innovatie en productvernieuwing blijven de bestaansreden van het initiatief want enkel producten die minder dan 21 maanden op de Belgische markt aanwezig zijn, komen in aanmerking. De innovatie kan betrekking hebben op het product zelf, het recept of de fabricagemethode en zelfs de verpakking. Op dinsdag 18 februari werden de laureaten 2020 voor België in de bloemetjes gezet tijdens een prestigieuze avond in aanwezigheid van meer dan 300 Marketing-en Distributieprofessionals. Sponsor van het gebeuren was Carrefour België, vertegenwoordigd door Geoffroy Gersdorff, General Secretary.

    Dit jaar werden niet minder dan 33 producten onderscheiden, gaande van peulvruchtenpasta’s tot ergonomische hoofdkussens, over ecologische verpakkingen of een app voor nieuwbouwprojecten, o.m.: Aoste vegetarische burgers, Aqua Pure Wipes, Barilla Peulvruchtenpasta’s, Damart T-shirt met zeefdruk, Douwe Egberts Barista Editions, La Laitière Desserten met Belgische chocolade, Milleville bio havermout/speltkoekjes, Santa Maria Tortilla, Sodastream My Only Bottle en Soignon Geitenkaas.

    Het concept Gekozen Product van het Jaar ontstond in 1987 in Frankrijk en is ondertussen actief in meer dan 45 landen wereldwijd, met aan het roer Philippe Gelder, CEO van POY GROUP, die vanuit Brussel instaat voor het beheer van het netwerk. De kracht van het logo zit in de methode die erop gericht is de consumenten aan het woord te laten vanuit de overtuiging dat zij de enige echte experts zijn om te oordelen over de meerwaarde van een nieuw product. Het is de consument en alleen hij of zij die bepaalt wie de laureaten worden van het Gekozen Product van het Jaar. Dit verloopt via een onafhankelijk onderzoek door Nielsen en testen van producten in reële gebruikssituaties na aankoop en in de eigen leefomgeving. Deze twee etappes maken van de wedstrijd de meest complete en doorgedreven productevaluatie. Het logo Gekozen Product van het Jaar is in België het nr. 1 logo voor alle productcategorieën, met een naambekendheid van 77%. Ook qua betrouwbaarheid is het zowel bij consumenten als verdelers toonaangevend.

     







    29-02-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.This spring, intensify eyes ...

    THIS SPRING, INTENSIFY EYES WITH NEW AND REVAMPED M·A·C FORMULAS

     

    DAZZLESHADOW EXTREME

    All-new Dazzleshadow Extreme introduces intense molten-metallic shades with one-swipe saturation and 12-hour staying power. This innovative eye colour features a cream-like texture that glides across lids for a melted metal effect. Available in ten vibrant, volcanic colours, these single shadows are infused with optimized binder technology for ultimate pigment payoff with silky-smooth application.

    “Working backstage, we often layer metallic and wet textures to create a texture with light-bending brilliance. It’s about maximizing the reflective qualities,” explains Chantel Miller, M·A·C Director of National Artistry for North America. “Now with Dazzleshadow Extreme, that spectacular finish is all in one place.”

    When applying, she advises that, “Whether swept across the lid for a big moment or used in the inner corner of the eye for beautiful nuance, it’s all about ‘burnishing’ the shadow. Use a dense brush and gently rub the shadow back and forth until the shine amplifies to the magnitude you desire. It’s a bit like finding the genie in the bottle!”

    EYE SHADOW, REVAMPED

    This spring, M·A·C revamps a mix of brand new and returning shades. Thanks to popular demand from M·A·C makeup Pros and fans around the world, 36 favourites from the vault return with upgraded formulas for a richer, one-swipe colour payoff – and higher-performance, higher-impact wear.

    EYE BROWS BIG BOOST FIBRE GEL

    Boost your brow game! Create perfectly polished or expertly untamed looks with all-new, 24- hour Eye Brows Big Boost Fibre Gel. This brush-on tinted formula effortlessly creates fuller, thicker, fluffier brows with small synthetic microfibres that build, define and shape brow hairs. Its waterproof, sweatproof formula locks in the look for a full 24 hours. Turn up the volume in eight buildable shades.

    Available as of 27/02/2020 at all M.A.C locations and maccosmetics.be.







    28-02-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Swarovski optik: presenteert 's werelds eerste instrumenten ...

    SWAROVSKI OPTIK presenteert met trots ’s werelds eerste optische instrument met digitale identificatie van dieren

     

    De nieuwste telg van SWAROVSKI OPTIK zit vol slimme innovatie: met de nieuwe dG (digital guide) presenteert het familiebedrijf uit Tirol met trots een wereldprimeur. Het is het allereerste optische precisie-instrument waarmee je dieren automatisch kunt identificeren en je observaties kunt vastleggen en delen. In combinatie met de intuïtieve dG app is de dG met ingebouwde camera de ideale metgezel voor iedereen die graag meer wil weten over de natuur. De dG is vanaf 1 april 2020 verkrijgbaar bij exclusieve speciaalzaken en online op swarovskioptik.com.

    “De schoonheid van de natuur zit hem in de details. De opzienbarende nieuwe dG laat je niet alleen unieke belevenissen ervaren, maar helpt je ook bij het identificeren van de vogels en zoogdieren die je ziet. Met de digital guide deel je je observaties bovendien heel eenvoudig met andere natuurliefhebbers, zodat steeds meer mensen geïnspireerd raken door de schoonheid van onze wereld. We willen iedereen motiveren om eropuit te trekken en de omgeving te verkennen in al haar diversiteit. Hierdoor raken mensen opnieuw verbonden met de natuur zodat ze deze echt zullen respecteren en waarderen”, zegt Carina Schiestl-Swarovski, voorzitter van de Raad van Bestuur van SWAROVSKI OPTIK.

    De natuur ontdekken : Met zijn 8x vergroting maakt de dG het gemakkelijker om vogels en andere dieren over grotere afstanden te identificeren. Met een enkele druk op een knop zet je je observaties over naar de dG Mammals of Merlin Bird ID app voor automatische identificatie. Je smartphone vertelt je meteen welk dier je gezien hebt.

    Momenten koesteren: Het hoogwaardige optische systeem laat je bijzondere momenten beleven. Een enkele druk op een knop van de geïntegreerde hoge-resolutiecamera (13 MP) volstaat om je observaties te fotograferen en vast te leggen. De dG is zeer eenvoudig te gebruiken en alle belangrijke functies kunnen worden bediend met een enkele knop.

    Al het moois delen : Met de geïntegreerde wifi-hotspot kunnen verschillende mensen de livestream van je observaties volgen binnen een bereik van 5 meter. En natuurlijk kun je al je foto’s en video’s ook delen op sociale media via je smartphone.

    Foto's: © SWAROVSKI OPTIK

     







    28-02-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze vernieuwde paaseieren van Hema zijn te lekker om te laten liggen!

    Met knetter discodip, matcha limoen en vegan paaseieren van HEMA wordt Pasen een groot feest! HEMA is er dit jaar op tijd bij met het feestelijke paasassortiment. De nieuwe smaken zijn veel te lekker om nog langer op te moeten wachten. Naast het vertrouwde paasassortiment introduceert het warenhuis voor dit paasfeest verschillende nieuwe producten. Zo liggen er vanaf nu ook verschillende vegan paaseieren in de winkelrekken en is het assortiment van speciale paaseitjes uitgebreid met vijf verrassende nieuwe smaakcombinaties. Kan je niet wachten om alle nieuwe producten te proeven? Het hele HEMA paasassortiment vind je vanaf nu in de rekken of op https://www.hema.com/nl-be/pasen.

    Vegan Pasen : Iedereen moet kunnen genieten van heerlijke chocolade paaseieren, daarom introduceert HEMA dit jaar vegan paaseieren. Er zijn verschillende soorten vegan paaseieren te verkrijgen, allemaal gemaakt van pure chocolade. In het vegan assortiment zitten twee smaken kleine paaseitjes, puur en extra puur. Ook is er een luxe paasei te verkrijgen gemaakt van vegan pure chocolade. Dit is een extra grote verrassing van 25 centimeter hoog, en dus heel veel vegan chocolade om van te genieten.

    Smaakexplosie : Net zoals elk jaar heeft HEMA dit jaar weer nieuwe unieke smaken toegevoegd aan het paaseierenassortiment. HEMA heeft geprobeerd om de meest unieke en trendy smaken te combineren om zo te zorgen voor een feestje in de mond. Je kan deze Pasen kiezen uit de nieuwe smaken knetter discodip, pindakaas, aardbei crisp, matcha limoen en karamel-koffie. Daarnaast liggen natuurlijk ook de oude vertrouwde smaken tompouce, stroopwafel, praliné en advocaat ook in de winkel.

    Paaseieren zoeken : Kan je niet wachten om paaseieren te gaan zoeken? Dan ben je bij HEMA aan het goede adres. Ook dit jaar kan je weer eitjes bij elkaar zoeken. Er is trouwens keuze uit wel twintig heerlijke smaken eitjes. Geen zin in chocolade met Pasen? Kies dan voor de gezellige paasdoosjes gevuld met snoep en een leuke kleurplaat. Een leuke afwisseling bij het paasfeest.

    Gecertificeerd : Duurzaamheid is belangrijk voor HEMA. Daarom is de cacao die in alle paaseieren gebruikt wordt UTZ-gecertificeerd, wat betekent dat bij de teelt rekening wordt gehouden met mens en milieu.









    27-02-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terra di Siena: lente colletie 2020 - Tijd voor vitamines!

    Terra di Siena stelt nieuwe exclusieve modellen voor in de collectie Lente 2020. En een nieuw seizoen laat ook nieuwe kleuren overwaaien. De lange plooirokken flirten met de enkels en met de kleurrijke bloemenprints in een echte Liberty sfeer. De satijnen hemdjes met kant en romantische kragen zweven rond in een echte Seventies stijl. Dat alles wordt weer in evenwicht getrokken met een Rock sfeer dankzij de bekende flared jeans, de blazer met riem en het geruite overhemd. De eerste looks van het seizoen zijn veelbelovend!

    De zachte wind tijdens de eerste lentedagen brengt stilaan ook een nieuwe kledingkast mee, één waarin kleur centraal staat. De nieuwe stukken werken als vitaminepillen die ons instant een nieuwe kleur geven: lavendelblauw, appelgroen, boudoirroze, vanille, perzik, mandarijn, citroengeel, enz; Wat een heerlijke manier om dit nieuwe seizoen in te gaan, met een ‘easy to wear’ look die satijn, luchtige breisels, namaakleder, flexibele viscose en denim … wie is er fan?

    Terra di Siena wordt verdeeld via een netwerk van multimerkenboetieks in heel België. Door deze manier van verdelen garandeert het merk een persoonlijke service en stijladvies aan de klanten. De lijst met alle verdeelpunten en webshops staat op de website: www.terradisiena.be





    26-02-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moncler lunettes - lente/zomer 2020

    De nieuwe collectie zonnebrillen en optische monturen van Moncler eyewear beantwoordt aan de behoefte van performante brillen die zijn ontworpen voor het leven in open lucht maar eveneens gedragen kunnen worden in een stedelijke context. De monturen, die zijn ontstaan om de ziel van het merk met haar grootstedelijke look te reflecteren, vallen op door hun hoge kwaliteit, technologisch onderzoek en esthetiek.

    Deze buitengewone collectie herbevestigt eveneens de drie clusters die de leidraad vormen voor de ontwikkeling van de verschillende modellen: Sport, voor monturen die geïnspireerd zijn op het nalatenschap van het merk, polyvalent zijn en zowel gemaakt om op coole wijze in de bergen als in de stad te wonen; Duvet, het meest iconische segment brillen dat de dons jassen oproept, het eerste succesproduct van het merk. Dit segment omvat alle modellen met een puffy effect, gerealiseerd met een nieuwe manier om acetaat te bewerken die thermoforming wordt genoemd en een uitzonderlijke lichtheid garandeert voor de structuur, en alle brillen met een flat oppervlakte. Timeless is het derde cluster dat klassieke en retro vormen omvat die iconen zijn geworden doordat ze alle trends van het moment overstijgen, terwijl ze de essentie van het merk respecteren.

    Elke montuur is overigens uniek door bijzondere details zoals de afgeronde uiteinden in rubber voor meer grip en comfort, het logo in driekleurig, zwart of wit metaal dat de verschillende clusters identificeert, sterkere scharnieren dankzij een rotatie beweging en nose-pads met het logo dat de wereld van Moncler oproept. Meer vierkante of mannelijke pilootmonturen wisselen af met vrouwelijke ‘cat eye’ vormen en nauwere modellen, naast vintage wraparound modellen of oversized ronde skibrillen. Het kleurenpalet gaat van klassieke tinten zoals zwart, havana, rood en licht grijs, met gedurfde, felle kleuren voor de maskerachtige modellen.

    MONCLER LUNETTES - model ML0120 (320 EURO) Een tijdloze stijl voor deze fijne, metalen pilootmontuur voor mannen met haar logo en nose-pads met het logo die het nalatenschap van het merk belichamen. Esthetiek en functionaliteit worden gegarandeerd door speciale scharnieren die de beweging van de slapen vergemakkelijkt, afgewerkt met exclusieve uiteinden en het geponste logo.

    MONCLER LUNETTES - model ML5066 (240 EURO)

    De correctiemontuur voor vrouwen in een actuele en uitgerekte ‘cat eye’ roept de wereld op van de donsjassen dankzij het iconische detail van het logo in metaal met een puffy effect. De structuur wordt gerealiseerd in acetaat met een thermoforming behandeling die er de lichtheid van garandeert en de oppervlakte glanzender maakt.

     





    26-02-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jungle all the way

    MAYERLINE SS2020

    It’s all about nature bij Mayerline. Rode of beter : groene draad? Vrolijke prints die meteen doen denken aan een tropische jungle. Geen betere manier om een grijze winterdag op te fleuren! De natuurlijke lijn wordt zelfs verder doorgetrokken in de gebruikte stoffen als viscose en linnen.

    Een blazer, blouse of pantalon met een opvallend print zorgt meteen voor een instant wauw-effect van je outfit. Effen basics als een blouse of broek brengen een opvallende print als deze tot leven. Kies basics in een tint uit de kleur van de print en je krijgt een evenwichtig, stijlvol silhouet. Of ga voor een all-over print in een volledig silhouet voor een instant zomers gevoel.







    25-02-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overtuig jouw partner om voor een Caraïbische bruiloft te kiezen

    Droom je al jaren van een bruiloft onder de tropische zon, met de voeten in het zand en aansluitende huwelijksnacht in een luxehotel zoals bijvoorbeeld het Santa Barbara Resort in Curaçao? De jurk heb je al gekozen, net als de trouwlocatie aan het strand, maar nu komt de grootste uitdaging: het overtuigen van jouw partner. Moeilijk? Nee hoor! Met deze argumenten zegt hij direct: I DO!

    1. Trouwen op een tropisch eiland als Curaçao betekent: zon verzekerd : Bij een Belgische bruiloft is het maar de vraag of de weergoden je goed gezind zijn… op een bounty island zoals Curaçao ben je vrijwel verzekerd van stralend weer! Als extra bonus krijg je een gratis zomerkleurtje dat natuurlijk nóg meer opvalt bij een witte jurk. Zo valt je huwelijk zeker niet in het water (tenzij je er een pool- of beach party van maakt).

    2. De honeymoon begint al tijdens de bruiloft : Geen stress voor de bruiloft, want je bent direct in een vakantiestemming eenmaal geland op het eiland. Tijdens de dagen voorafgaand aan het huwelijk heb je rustig de tijd om je voor te bereiden en na het feest kan je relaxen op het strand. Bovendien: niet alleen jij, maar ook je gasten zullen in relax modus zijn. Als dat geen sfeer-boost is!

    3. Alle vliegen in één klap: jouw vrijgezellenfeest op het eiland : Waarom combineer je de bruiloft niet meteen met de vrijgezellenfeesten? De bruiloft wil je waarschijnlijk toch pas na een paar dagen plannen, zodat je even tijd hebt om te acclimatiseren. Je beste vrienden reizen ongetwijfeld mee om deze mooie dag met jou te delen. De ideale gelegenheid om in de eerste dagen de vrijgezellenactiviteiten te organiseren. Quad-tours, snorkelen, jetskiën, feesten of barbecueën. Er is genoeg te doen! Sommige resorts, zoals het Santa Barbara Beach & Golf resort bieden zelfs al deze activiteiten aan vanuit één locatie. Ideaal!

    4. Een select gezelschap van VIP’s : Echte vrienden en de meest hechte familieleden zullen de moeite nemen om vrij te nemen en een reis te boeken voor jullie huwelijksfeest. Dat betekent: geen gedoe over de gastenlijst. Al die verre ooms en tantes en vage (oud)-collega’s blijven lekker thuis! Geen onbekende gezichten op de trouwfoto’s of ongemakkelijke gesprekken met kennissen van kennissen. Zo wordt de bruiloft extra intiem en memorabel.

    5. Een ‘destination wedding’ is ook voor de gasten onvergetelijk : Tijdens het reizen maak je de mooiste herinneringen. Jullie huwelijksvakantie zal niet alleen voor jullie een hoop nieuwe ervaringen opleveren, ook voor jullie gasten. De dagen voor en na het huwelijk kunnen zij heerlijk hun eigen gang gaan, het eiland verkennen en van de rust aan het strand genieten.

    Is hij nog niet overtuigd? Neem dan snel een kijkje op de website van Santa Barbara voor wat inspiratie.

    Het Santa Barbara Beach
    & Golf resort ligt op een oude plantage aan de Spaanse waterbaai op Curaçao. Het prachtige witte privéstrand, de Caribische zee en de groene golfbaan omringen het resort en creëren een paradijselijke sfeer. Er zijn verschillende mogelijkheden om zowel buiten als binnen feesten of ceremonies te houden. De weddingplanner en het evenemententeam van Santa Barbara helpen graag bij het organiseren van een onvergetelijke bruiloft. Extra leuk: organiseer je jouw bruiloft bij Santa Barbara Beach & Golf resort, dan verdien je gratis extra’s voor jouw honeymoon!

    Meer info : www.curacaodestinationweddings.com/honeymoongift.html







    25-02-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Small is beautiful: kleine keukens en badkamers zijn de trend
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Inspiratie nodig voor een nieuwe keuken? Elk jaar trekken meer dan 300.000 naar Batibouw om daar op maar liefst 115.000m2 aan standruimte inspiratie op te doen voor hun droomkeuken. Kijken en aankomen mag, proeven vaak ook. Welke trends brengt 2020 op keukengebied? Ook in 2020 blijft de keuken het kloppend hart van de woning, een multifunctionele ruimte waar we niet alleen koken maar ook thuiswerken, waar de kinderen hun huiswerk maken en waar we gasten ontvangen. De meeste (ver)bouwers kiezen dus voor een ruime, open structuur met multifunctionele meubels en een eiland in het midden.

    De keukentrends in 2020

    Klein is schattig : Maar terwijl je in sommige woningen zeeën van ruimte hebt, worden appartementen kleiner. Het is dan essentieel om zo slim mogelijk met die ruimte om te springen. Eenoudergezinnen en happy singles hebben geen nood aan een vaatwasser die pas na twee dagen vol is of een reuzenkoelkast die dan weer wel heel geschikt is voor grote en samengestelde gezinnen. De fabrikanten van keukentoestellen spelen in op de trend van compacter wonen en kleinere huishouders met tweepitfornuizen, minikoelkasten, kleinere ovens en vaatwassers. Het mag best wat kleiner en compacter, maar zonder verlies van comfort. In Londen, New York, Tokio en Parijs gaan sommigen nog een stap verder en kiezen ze voor micro-appartementen zonder keuken. De doelgroep is jong, heeft geen kinderen, eet bijna alleen buitenshuis of thuisgeleverd. Een microgolfoven, slimme kraan, koffiezet en kleine spoelbak volstaan.

    Ergonomische en slimme keukens : Wie keuken zegt, zegt bergruimte. Of je nu groot of klein woont, opbergruimte heb je nooit genoeg: wandbrede en muurhoge kasten blijven de norm. Ook ergonomie is een belangrijk aandachtspunt, denk aan ovens en afwasmachines op werkhoogte. Bukken is zo 2019.

    Het smart home en het internet of things (IoT) zijn allang geen holle slogans meer maar vinden hun praktisch nut in de keuken. Een slimme vaatwasser vertelt je via een app dat het spoelmiddel bijna op is. Een geconnecteerde oven kan je al laten voorverwarmen terwijl jij nog in de file staat. Je verandert de temperatuur terwijl je met het huiswerk helpt. Soms zit er zelfs een camera in zodat je niet eens meer de ovendeur moet openen om de korsting te checken. Waterkoker en bruiswatermaker mogen naar het recyclagepark als je kiest voor een slimme kraan die bruiswater, fris en kokend water produceert. Nooit meer met flessen sleuren en nog goed voor het milieu ook.

    Kleur of geen kleur? Donkere tinten blijven populair. Witte keukens zijn tijdloze blijvers. Maar er wordt in 2020 ook veel meer gemixt en gematcht. Upmarket is de trend modern-klassiek: matte oppervlakken, exclusieve steensoorten (graniet, marmer, travertijn). In het donkere palet zien we ook koffiebruin en tinten van grijs, al dan niet gecombineerd met beige. Kleurenliefhebbers kunnen op de trend van pastelkleuren springen, waar groen de hoofdrol speelt. Een stapje verder in het kleurenpalet is blauw aan een opgang bezig. Een kleur die zich goed laat combineren met aardkleuren, houtaccenten, koper en goud.

    Materialen worden complexloos met elkaar gemixt en niet alles is wat het lijkt. Hout en bamboe laten zich vlot combineren met metaal. Steen en marmer blijven populair, zelfs kastdeuren worden uitgevoerd in steen. Maar is het wel altijd wat het lijkt? Met laminaat kan je heel wat andere materialen feilloos imiteren. Is het werkblad uit marmer of is het keramiek? Is het beton of composiet? Het voordeel is dat je je favoriete look & feel kunt kiezen en toch voor een minimum aan onderhoud kunt opteren.

    De grote verdwijntruc : In een landelijke keuken blijven losstaande toestellen zoals fornuizen en koelkasten populair, maar wie een superstrakke keuken wilt, zorgt er doorgaans voor dat de toestellen niet alleen ingebouwd zijn maar bovendien verborgen kunnen worden achter deuren. Dat past ook in de trend van compacter en multifunctioneler wonen. Omdat het niet altijd lukt of niet altijd gewenst is om een dampkap boven een keukeneiland te plaatsen, winnen geïntegreerde dampkappen en andere strakke en esthetische oplossingen veld. Denk aan greeploze toestellen, perfect in het werkblad geïntegreerde wasbakken en inductiekookplaten die visueel niet meer zijn dan een minimale glasplaat of zelfs helemaal in het keukeneiland opgaan.

    Badkamers 2020

    Kleur in de kraan : Er was een tijd dat badkamerkranen en douchekoppen beschikbaar waren in alle kleuren, zo lang het maar chroom was. Die tijd is voorbij. We zien kraanwerk in zwart, goud, koper en dat zowel in matte als glanzende afwerkingen. Ook in baden en wastafels is er veel variatie in kleur mogelijk. Naargelang zijn smaak kan de consument kiezen voor een strakke badkamer met een glazen inloopdouche, witte badkuip en het kraanwerk als kleuraccent. Wie dol is op kleuren, kan ook kiezen voor een vrolijke caleidoscopische badkamerervaring met alles in kleur.

    Natuur in de badkamer : Groen doet het goed bij zwart, goud en koper en dan bedoelen we niet alleen de kleur, maar ook planten. Planten geven kleur en zuurstof aan de badkamer, maar kies dan wel voor planten die goed om kunnen met wisselende temperaturen en een bij momenten hoge vochtigheidsgraad. Ook hout is aan een remonte bezig in de badkamer, dankzij een geavanceerde waterproof afwerking en betere ventilatie. Donkere tinten doen het momenteel beter dan de lichte Scandinavische.

    Inloopdouches : Zowat elk nieuw of vernieuwd hotel kiest voor een inloopdouche en ook thuis zijn inloopdouches een blijver. Ze zijn veiliger, strakker en beschikbaar in alle afmetingen en afwerkingen. De douchekoppen worden nog groter dit jaar, maar dankzij geavanceerde technologie slagen fabrikanten erin groter comfort te combineren met minder waterverbruik. Sommige fabrikanten versterken de douche-ervaring nog met licht- en aromatherapie.

    De aandacht voor aangenaam en aangepast licht in badkamers beperkt zich trouwens niet tot de douche, getuige de doorbraak van lichtstrips en spiegels met geïntegreerde verlichting.

    Nieuwe en oude materialen : De tijd dat keramiek en porselein alleenheerser waren op het gebied van wastafels ligt al enkele jaren achter ons. Nieuwe materialen zoals Ceramilux en Corian Solid Surface maken dunnere en dus meer verfijnde vormen mogelijk. Ceramilux wordt onder andere gebruikt in baden en wastafels. Het wordt gemaakt uit natuurlijke materialen en polyesterhars, bestaat in glanzende en matte versie en laat zich makkelijk schoonmaken. Corian is een ander populair materiaal: het voelt zacht aan, is esthetisch en gemakkelijk in onderhoud. Het wordt gebruikt in douchebakken, ligbaden en badkamermeubels en is in tal van kleuren verkrijgbaar. In solid surface zijn alle vormen mogelijk, en dat leidt tot een explosie aan mogelijkheden in vrijstaande badkuipen: van vloeiend en elegant tot superstrak en alles daar tussenin. Alles is mogelijk voor het pronkstuk van de badkamer.

    Frames : Nog een opvallende trend in 2020? De massieve badkamerkasten maken plaats voor lichte frames en rekjes. Dat is zeker ook goed nieuws voor kleine badkamers, waar minder kasten betekent dat er meer ruimte is. Je handdoekenvoorraad bewaar je voortaan in een andere ruimte (slaapkamer, gang, dressing) en op het rekje leg je enkel de handdoeken die je vandaag en de komende dagen nodig hebt – net als in een hotel.

    De doorbraak van de douche-wc : Toiletbezoek is iets waar de meeste mensen liever niet over praten, maar het moet toch even. Want er is een revolutie op komst. In sommige Aziatische landen is het al heel gewoon, maar Europa kan niet langer achter blijven. De douche-wc zorgt immers voor een nieuw niveau van hygiëne en comfort. Bij wc-bezoek wordt je onderlichaam met een lichaamswarme straal water gereinigd, desgewenst ook via een ladydouche. Een warmeluchtstroom maakt wc-papier helemaal overbodig. En met geïntegreerde geurafzuiging behoren vervelende geurtjes helemaal tot het verleden.

    BATIBOUW van zaterdag 29 februari tot zondag 8 maart.

    24-02-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!