Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    02-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.That seventies show

    Runway trends SS20

    The It decade for the spring 2020 fashion trends is definitely the 1970s. 70s-inflected pieces are more wearable than ever before, thanks to an abundance of streamlined suits and easy-to-wear midi dresses. Forget funky colour combinations and embrace geometric-patterned jacquards, sharp disco collars, groovy denim and languid long dresses. These are clothes to last a lifetime. Time to channel your inner stage idol with Jagger-worthy silhouettes — including the perfect pair of flares.

    Caroline Biss, La Redoute, Elisabetta Franchi, LolaLiza, Mayerline

    When it comes to trouser and footwear trends, history tends to repeat itself. Therefore, the wave of ’70s-inspired pants and flare jeans means platform heels are due to gain momentum in 2020. Expect square-toe loafers, tall boots and open-toe sandals to receive the platform heel treatment.











    02-02-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.L'occitane: hoe kan zoiets klein zo veel doen?

    ONZE VIER BUITENGEWONE INGREDIËNTEN SAMENGEBRACHT IN EEN VEELZIJDIGE BALSEM

    We zijn het er allemaal over eens: er zitten nooit genoeg uren in een dag! Daarom is het niet gek dat we soms kiezen voor alles-in-één-producten. En als dat gemak nu eens vanzelfsprekend was? Een veelzijdig product dat tegelijkertijd je huid en je haar verzorgt en ook nog eens kleine schoonheidsproblemen aanpakt? Daarvoor hebben we Le Petit Remède ontwikkeld. Dit kleine product is compact en ontzettend handig. Je neemt het gemakkelijk overal mee naartoe.

    EENVOUDIGE SAMENSTELLING, ZICHTBARE RESULTATEN.

    Als we je zouden vragen om de vier iconische ingrediënten van L’Occitane op te noemen, welke ingrediënten komen dan het eerste in je op? 1. Immortelle (strobloem), de bloem die nooit verwelkt? 2. Lavendel, de plant die de Provençaalse velden paars kleurt? 3. Amandel, bijna helemaal verdwenen uit de regio en nu toch volop te zien rond Valensole? 4. Of de sheaboter die wordt geproduceerd door vrouwen in Burkina Faso?

    We hebben ze allemaal gebruikt in Le Petit Remède. Met één nieuwe toevoeging: arnica. Een eeuwenoud middel tegen spierpijn, blauwe plekken en ontstekingen dat we aan onze Le Petit Remède hebben toegevoegd vanwege de kalmerende eigenschappen.

    100% INGREDIËNTEN VAN NATUURLIJKE OORSPRONG - 0% MINERALE OLIËN.

    Le Petit Remède is gemaakt met 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De formule bevat geen minerale oliën, kunstmatige kleurstoffen of toegevoegd parfum. Het is een eenvoudige en effectieve formule, een ’klein’ product met een krachtige werking. We vinden de vintage look van de aluminium verpakking geweldig, met prachtige letters en een retro stijl. Het handige meeneemformaat van 15 g laat je zo in je tas glijden en kun je overal mee naartoe nemen. Het formaat van 100 g is een echte musthave voor in de badkamer, om je dagelijkse schoonheidsprobleempjes te verzorgen. Deze ’back to basic’ wordt vast en zeker je nieuwe favoriet!

    STEVIGE TEXTUUR, ZIJDEZACHTE OLIE.

    Deze zachte balsem verandert bij contact met de warme huid in een zijdezachte olie. Het product trekt binnen een paar seconden in en laat geen vettig laagje achter. De heerlijke en ontspannende geur van het plantenelixer blijft nog lang hangen. Le Petit Remède is een heerlijke balsem.

    ÉÉN PRODUCT, MEERDERE TOEPASSINGEN.

    We hebben al vijftig verschillende toepassingen gevonden voor Le Petit Remède. Ja, je leest het goed: vijftig! Hieronder noemen we er een paar zodat je kunt zien wat voor grootse dingen dit kleine product allemaal kan doen.

    DE HANDEN : Le Petit Remède verzacht, verzorgt en kalmeert droge en beschadigde handen. Het product beschermt de droge huid tegen de kou. Gebruik Le Petit Remède voor of na een manicure om je nagelriemen te verzorgen of gebruik het product nadat je je nagels hebt gelakt om ze te laten glanzen.

    HET GEZICHT : Als lippenbalsem, voor gehydrateerde, volle en glanzende lippen. Gebruik het product rond je neusgaten als je verkouden bent om het geïrriteerde gevoel te verzachten. Breng het zachtjes kloppend aan op je jukbeenderen voor een mooie uitstraling.

    HET LICHAAM : Masseer je huid ermee om irritaties door droogte te verzachten. Gebruik Le Petit Remède als massagebalsem om het lichaam te herstellen na het sporten. Het product is ook zeer geschikt om droge zones zoals de ellebogen of de voeten te voeden! Om even lekker tot rust te komen, kun je een beetje Le Petit Remède op je polsen smeren en genieten van de heerlijke geur.

    HET HAAR : Gebruik Le Petit Remède om droge puntjes te verzorgen, te voeden, te omhullen en weer te laten stralen. Tot slot is Le Petit Remède ook een uitstekend nachtmasker voor het haar.

    LE PETIT REMÈDE COSMETISCHE BALSEM

    15 g - € 12 & 100 g - € 35 - Verkrijgbaar in de winkel en op www.loccitane.nl

    KLEIN PRODUCT, GROTE AMBITIES. AANDACHT VOOR BIODIVERSITEIT

    Onze amandelen komen uit Valensole, waar we ook betrokken zijn bij het opnieuw opstarten van de productie ervan. We kopen onze lavendel bij lokale coöperaties in de Provence. Onze immortelle worden biologisch verbouwd op Corsica.

    STEUN VOOR PRODUCENTEN

    We steunen familieboederijen en helpen hen om op duurzame wijze te produceren. Door middel van meerjarige, niet-exclusieve contracten geven we onze producenten meer zekerheid. Le Petit Remède bevat immortelle, lavendel, amandel en sheaboter, allemaal afkomstig van producenten die we kennen en met wie we al jaren nauw samenwerken.

    MINDER AFVAL

    Le Petit Remède zit in een aluminium doosje. De verpakking is een alternatief voor plastic en kan worden hergebruikt of gerecycled. www.loccitane.com

     





    02-02-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-02-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tournée Minerale tegemoet met Kambukka

    » Tournée Minerale is in zicht! - » Water drinken wordt fun & easy met Kambukka

    De feestdagen, verplichte familie-etentjes en talrijke parties liggen achter ons. Tijd om te detoxen en ons voor te bereiden op Tournée Minerale! Ook dit jaar drinkt menig Belg een maand geen alcohol. De perfecte bondgenoot hiervoor is zonder twijfel Kambukka. De duurzame en stijlvolle drinkflessen van het Belgische merk maken de uitdaging een stuk leuker (en makkelijker).

    Kambukka-waterflessen zijn vervaardigd uit stevig Tritan – of roestvrij staal, zijn vaatwasbestendig, BPA-vrij, verkleuren niet en houden geen geuren vast. Water drinken doorheen de dag houd je makkelijk vol als de fles er knap uitziet én gebruiksvriendelijk is. Ook handig om te weten is dat Kambukka ook 1L drinkflessen heeft. Zo tackle je Tournée Minerale in stijl.

    Reno insulated

    Drinkfles Reno (insulated) houdt dranken lekker fris doorheen de dag (tot 20 uren lang). De fles is uitgerust met een tweedelig lid waardoor je muntblaadjes, citroenschijfjes of allerhande lekkerheden kan toevoegen aan je water. Dankzij het tweedelig lid is de fles ook eenvoudig te reinigen. Reno is verkrijgbaar in trendy prints, knap design waarvan je spontaan dorst krijgt! - Reno Insulated (300 ml) in print Palms - €27,90

    Elton

    Elton is net als de gelijknamige artiest een kleurrijke vogel in de Kambukka-familie. De drinkfles is verkrijgbaar in 15 kleuren en drie formaten; 500 ml, 750 ml en 1l. Daarnaast kies je tussen een insulated model (houdt dranken koud) of een Tritanmodel. Elton heeft een 3-in-1 lid, dat wil zeggen dat fles drie standen heeft. Gesloten, push to drink en open, een ingenieus systeem waardoor morsen bijna onmogelijk wordt. - Elton (500 ml) in print Carribean - €18,90

    Lagoon

    Sportievelingen, chauffeurs of fashionistas. Lagoon bekoort iedereen die houdt van drinken met een rietje. Lagoon heeft een Spout Lid met een ingebouwd gebogen rietje, hierdoor hoef je je hoofd niet te kantelen tijdens het drinken. Net als Elton komt Lagoon in drie formaten (500ml, 750ml en 1l). Er is keuze uit maar liefst 17 kleuren en ook enkele insulated modellen. Lagoon (1000 ml) in kleur Artic Blue - €21,90







    01-02-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blue Monday? Vakantie plannen !

    Van kamperen in de vrije natuur tot een verrassingsbestemming waar je nog nóóit bent geweest..

    Die feestkilo's zijn er nog niet af, je digitale to-do lijstje werkt enkel maar op je zenuwen en de befaamde 'rosé all day' zomerfeestjes lijken nog ver weg. Hello Blue Monday! Ooit in het leven geroepen door slimme marketeers, maar in realiteit: het perfecte excuus om een vakantie te boeken...

    Een verrassingstrip naar een stad waar je zééééker nog nooit bent geweest

    Srprs.me's formules bieden reizigers de mogelijkheid om een verrassingsreis te maken waar je een paar uur voor vertrek pas ontdekt waar je naartoe gaat. Met 'Explore New Places' overtuigen ze nu ook de eeuwige twijfelaar die "niet nog een keer naar Rome" wilt gaan.

    Hoe werkt dat?

    Jij vertelt hen welke Europese steden je al gezien hebt. Ze sturen je naar een stad waar je nog nooit geweest bent. Welke stad het wordt, ontdek je uiteraard pas op het vliegveld. Zo zet je letterlijk het onbekende in je agenda.

    • Je vliegt vanaf Brussel Zaventem
    • Je vliegt heen tussen 07:00 - 16:00 en je vliegt terug tussen 14:00 - 22:00
    • Je gaat naar een stad waar je nog nooit geweest bent

    Huur eens een camper of caravan en wees pionier in de Belgische deeleconomie

    Huur een caravan of mobilhome van een particulier: persoonlijk, prijsbewust én met de hulp van Camptoo.

    Camptoo heeft als doel mensen in heel Europa het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Dit doen ze door de betrouwbaarste en meest inspirerende service te bieden waarmee eigenaren en huurders hun caravan of camper kunnen huren of verhuren.

    New year, new you, new places...











    01-02-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oriental garden delights

    BETTY BARCLAY SS20

    Betty Barclay's Spring/Summer collection shines with a variety of colours, patterns and exciting details that go perfectly with the first rays of spring sunshine. Think playful prints depicting exotic flowers picked from an oriental garden, geometric patterns and linen fabrics. The mix of soft and vivid colours in eye-catching tropical prints and oriental paisleys creates a real summer mood at last.

    The season opens with striking pieces in black and blue, becoming more colourful in the second half of the season with plenty of yellow and blue tones. In particular there are a large number of dresses to choose from, which captivate with their comfortable jersey, light viscose, high-quality cotton and linen qualities, which are particularly comfortable to wear. The cuts range from loose and softly falling to flattering with fitted waists. A light dress in rainbow stripes becomes an absolute summer must-have, giving every woman a modern and charismatic aura.













    31-01-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Unisa Supersoft line : be gentle with your feet this year

    Unisa SuperSoft line SS20

    Everything moves incredibely fast in our everyday lives: we're constantly running to catch our train, get to the office, fetch our children in time,... we are almost always on the move. The rush probably won't change in 2020, but thanks to the SuperSoft line of Unisa, you won't ever have sore feet again from running around! With their new SuperSoft technology, Unisa has set out to revolutionize your day-to-day footwear.

    With our busy lifestyle in mind, Unisa created their new SuperSoft technology, which will give you the chance to reconcile your dynamic life with your favorite fashion footwear.

    The 'cushioning effect'

    With SuperSoft, a new extraordinary comfortable era of footwear is born. The SuperSoft soles have a long-lasting and super flexible 'cushioning effect'. The soles are made out of lightweight materials, have a very low density, are super elastic and they have the ability to return to its original shape. All of these mesures ensure optimal comfort all day long.

    Going the extra mile? Easy!

    The SuperSoft line doens't only make walking long distances more comfortable, it also makes 'going the extra mile' easier.

    The SuperSoft technology generates movement inverse energy due to its high recovery capacity. This helps you while walking through your daily life. Thanks to the technology you are less tired and you experience less muscle and bone wasting.

    Invisible to the eye, the SuperSoft system will help you renew your lifestyle with more joy, more fashion, and a lot of technology innovation. Thanks to Unisa SuperSoft, you'll be stylish and comfortable all day long.

     









    30-01-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waaeom niet nu ?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    cruise promotie bij Holland America Line

    Het nieuwe jaar is begonnen. De vakantiesalons komen eraan. Tijd om aan uw volgende reis te denken. Misschien was u van plan om binnen een paar jaar op cruise te gaan?

    “Waarom niet nu?” Dat vraagt Holland America Line. Precies op het goede moment lanceert de premiumrederij een onweerstaanbare promotiecampagne met een waaier aan voordelen.

    Wie voor 28 februari 2020 een cruise boekt, kan alvast genieten van volpension en mooie kajuit upgrades. Het aanbod geldt voor een grote selectie aan vertrekken in 2020 of 2021.Voor een derde of vierde passagier in dezelfde kajuit zijn er bij deze voordeelactie gereduceerde tarieven.

    De gasten die een cruise in Europa maken krijgen een extra cadeau, namelijk een Signature drankenpakket. Dat betekent dat je elke dag tot 15 alcoholische drankjes (met een waarde van maximaal 11 dollar per drankje) en ongelimiteerd non-alcoholische dranken helemaal gratis krijgt.

    Passagiers aan boord van cruises buiten Europa krijgen tot 500 dollar boordtegoed per kajuit, ideaal voor bijna alle aankopen aan boord.

    Holland America Line biedt ook geweldige excursies aan. Een aantal daarvan staan in promotie met een extra 10% korting als u ze voor 14 maart online boekt.

    De uitzonderlijke “Waarom niet nu”-promotie loopt tot en met 28 februari. Wie voor 17 januari 2020 boekt ontvangt een extra $50 drankenkaart per persoon (echter niet beschikbaar op Europa cruises).

    De schepen van Holland America Line vindt men terug over de hele wereld: Azië en de Stille Oceaan, Australië en Nieuw-Zeeland, Canada en New England, de Caraïben, Hawaii en Tahiti, Mexico, de Amerikaanse Westkust en Alaska, het Panamakanaal, Zuid-Amerika en uiteraard ook Europa, met in het mooie seizoen heel wat vertrekken dichtbij, zoals vanuit Rotterdam of Amsterdam.

    Voor meer informatie over Holland America Line cruises en alle reisschema’s, bezoek de Nederlandstalige website www.hollandamerica.com of bel 0800-7245 425.

    Een cruise? Waarom niet nu? www.hollandamerica.com

    29-01-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GUESS announces the return of Jennifer Lopez

    as the face of GUESS & Marciano Worldwide

    Actress, singer, dancer, entrepreneur and fashion icon stars in the GUESS & Marciano Spring 2020 Advertising Campaign. This Spring 2020, GUESS, Inc. is proud to welcome back actress, singer, dancer, entrepreneur, philanthropist and fashion icon Jennifer Lopez as the face of GUESS and Marciano worldwide in the Spring 2020 advertising campaign.

    Jennifer Lopez for GUESS

    The campaign, art directed by Paul Marciano, Chief Creative Officer for GUESS?, Inc., and shot through the lens of photographer Tatiana Gerusova in Santa Monica, CA, showcases a striking collection of images highlighting Jennifer’s beauty. The series of both saturated and black and white imagery embody a classic Hollywood lifestyle with tousled hair and confident poses juxtaposed against California’s serene palm trees and beaches in the background.

    Jennifer Lopez for Marciano GUESS

    “I am thrilled to welcome Jennifer back for a second campaign with GUESS and Marciano. Jennifer continues to push boundaries in the music, fashion and film industries and represents everything a GUESS Girl is – confident, sensual and adventurous. This campaign shines a spotlight on Jennifer’s natural beauty and showcases exactly why she is celebrated as a true icon.” – Paul Marciano

    “Whenever I do a collaboration, I always think of a character that I can play and be and we had a lot of fun doing that with this campaign. The vibe this time was a mix between an Italian film star from the 60s, mixed with Madonna from the 80s, mixed with Sofia Loren. It’s so much fun to get into the character and to make that happen. The clothes and setting of the shoot really worked well together to make this campaign come to life.” – Jennifer Lopez









    28-01-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Diesel Eyewear: collectie lente/zomer 2020

    De nieuwe Diesel Eyewear lente/ zomer 2020 collectie belichaamt de gedurfde en non-conformistische geest van het merk; de proporties drukken passie en individualiteit uit. De masker monturen met een avant-garde look, die de iconische stijl van de jaren 2000 herinterpreteren met een futuristische toets, vallen op bij de trendy modellen. De monturen in metaal, met een pilootmontuur en ‘cat eye’ vorm met nauwe proporties, vallen op door de lichtheid van de fijne profielen.

    Iconische elementen bepalen de collectie zoals het schuine metalen detail dat is geïnspireerd door mechanische structuren die worden gereflecteerd op de dunne armen met heldere lijnen en een buitengewoon driedimensioneel effect dat verwijst naar de industriële sfeer van het merk. De verschillende gedurfde kleurversies, verfraaid met fluo accenten, zorgen voor frisse combinaties die de structuur in metaal personaliseren. Transparante modellen in acetaat in een combinatie met iconische en hedendaagse kleuren, met blinkende of matte afwerkingen, vervolledigen de nieuwe eyewear collectie.

    DIESEL EYEWEAR - model DL0299 (120€)

    Een rock and roll attitude voor vierkante zonnebrillen voor mannen met duidelijke profielen in veelkleurig acetaat die zorgen voor een gedurfd kleurcontrast. De armen, omgeven door een insert in metaal met kleine puntjes, zijn versierd met het “Diesel “ logo.

    DIESEL EYEWEAR - model DL5359 (140€)

    De optische montuur voor mannen wordt gekenmerkt door de navigator vorm in fijn metaal die wordt onderstreept door een elegante dubbele brug. De armen met dunne profielen en een duidelijke découpe met 3D effecten, roepen het schuine iconische detail op met industriële inspiratie, het embleem van het merk. Ze zijn versierd met het « Diesel » logo en lopen uit in uiteinden in acetaat met contrasterende kleuren. Een kleurenpalet met fluo accenten en matte afwerkingen geven de modellen een persoonlijke toets.

     





    27-01-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!