Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    23-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ingenieuze koelkasten houden fruit & groenten 15 dagen vers

    » Foodwaste tegengaan en minder vaak winkelen - » Veelzijdige en maximale opslagruimte - » Gezondere levensstijl

    Fruit en groenten die in een oogopslag hun versheid verliezen: het is een probleem waar we allemaal mee kampen. De nieuwe W Collection koel- en vriescombinaties van Whirlpool bieden dé oplossing. Dankzij een geavanceerd koelsysteem en tal van innovatieve snufjes houden zij je producten tot wel 15 dagen vers. En dat alles in een oogverblindend design.

    Whirlpool verwelkomt in de zomer van 2019 haar nieuwe W Collection koel- en vriescombinaties: de Dual NoFrost W9 en de Total NoFrost W7. Beide NoFrost-modellen pakken uit met meerdere innovatieve snufjes die al snel onmisbaar zullen worden in menig keuken. Hun gemeenschappelijk doel: jouw eten zo lang mogelijk vers houden. Zo ga je foodwaste tegen, moet je minder vaak naar de winkel en geniet je van een gezondere levensstijl. Win win!

    Dual NoFrost W9 van Whirlpool

    Kenmerkend aan de Dual NoFrost is de 6TH SENSE PrecisionControl technologie. Deze regelt nauwkeurig de temperatuur en de luchtvochtigheid in zowel de koelkast als de diepvriezer om te voorkomen dat schommelingen optreden wanneer de deur wordt geopend en gesloten. De intuïtieve technologie helpt het koelsysteem snel te reageren en zorgt ervoor dat verse groenten en fruit overal in de koelkast kunnen worden bewaard, terwijl hun smaak, textuur en voedingskwaliteit behouden blijven. Voor diepvriesproducten kan deze technologie van cruciaal belang zijn om de kwaliteit te behouden en vriesbrand, dat het uiterlijk van voedsel kan beïnvloeden, te voorkomen. De 6TH SENSE compressor heeft 20 jaar garantie.

    Al kan je je verse producten met een gerust hart overal in de Dual NoFrost kwijt, toch pakt ‘ie nog uit met enkele verfijnde snufjes. Zo heeft de Dual ook een speciaal FreshBox+ compartiment met FreshPad, een hygiënisch rooster dat vocht wegtrekt en schadelijke bacteriën voorkomt. Het raster scheidt groenten en fruit van de vochtigheid die ze afgeven wanneer ze worden opgeslagen, terwijl een speciaal antibacterieel additief schadelijke bacteriën tot 99,9% op het oppervlak van het rooster vermindert. Ook de diepvriezer blijft niet achter: daar kan je voedsel extra snel laten afkoelen dankzij de FastFreezePad. Deze slimme functie voegt ook extra gemak toe en kan worden verwijderd voor eenvoudige reiniging.

    Bovenop de bovenstaande snufjes, zijn de nieuwe W Collection koel- en vriescombinaties ontworpen om voedselopslag intuïtiever te maken. Deurvakjes en schappen zijn makkelijk te verplaatsen en in te trekken met als doel een veelzijdige en maximale opslag te creëren en kruisbesmetting te voorkomen.

    FreshBox en 6TH SENSE PrecisionControl

    De W Collection koel- en vriescombinaties worden aangevuld met de Total NoFrost W7-modellen. Deze modellen beschikken eveneens over een modern design en een even flexibel opslagbeheer als de Dual NoFrost-modellen. Ze bieden uitstekende prestaties dankzij het Total NoFrost-koelsysteem, een speciaal systeem dat gekoelde lucht rond de vriezer laat circuleren om ijsvorming te voorkomen, waardoor handmatige ontdooiing overbodig is. Ook de Total NoFrost beschikt over enkele van dezelfde innovatieve snufjes als de Dual NoFrost. Beide modellen zijn beschikbaar vanaf deze zomer.

    W Collection: nieuwe Whirlpool collectie met high-end design

    De nieuwe W Collection van Whirlpool speelt perfect in op de steeds modernere huishoudens. In 2017 werden reeds de W Collection kookplaten gelanceerd, en tijdens Batibouw werden in avant-première de nieuwe W Collection inbouwapparaten voorgesteld. Dit nieuwe gamma inbouwkeukentoestellen kreeg een minimalistisch design dat bij élke keuken past. De toestellen zijn mooi op zich, maar vormen ook samen een harmonieus geheel. Zo combineert Whirlpool een uitmuntende technologie met high-end design op een briljante manier.







    23-06-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De nieue luxe familievakantie draait om quality time

    De luxe vijfsterrenvakanties van Martinhal draaien niet om Michelinsterren, luxe badkamerartikelen of gesteven linnen. De high-end service zit ‘m vooral in het vriendelijke personeel, de kids proof menukaarten en activiteiten voor ouders, voor kinderen én voor allebei. Want vooral de quality time met de familie maakt een luxe gezinsvakantie bij Martinhal compleet.

    XXL bedden

    De familiekamers zijn extra ruim opgezet en zijn voorzien van XXL bedden van 2 meter bij 2 meter. Perfect voor een relax begin van de dag, gezellig met alle kinderen in het ‘grote bed’. Ook aan details als opstapjes bij de wastafel, tafels met afgeronde hoeken, luieremmers, badeendjes en kamerjassen in alle maten is gedacht.

    Ontspannen familiediner

    De verschillende restaurants van Martinhal bieden voor elk familielid wat wils: van een menukaart vol lokale Portugese gerechten en Italiaanse keuken tot een snelle hap bij de Mbar of het babymenu met gepureerde hapjes. Na het eten vermaken de kinderen zich in de Kids Corner terwijl hun ouders in alle rust kunnen natafelen en genieten van hun cappuccino: daar kan geen Michelinster tegenop.

    Wel naar de wellness

    Bij Martinhal zijn de kinderen overal welkom: zo ook in de spa en wellness. Er zijn zelfs speciale duo-spabehandelingen voor (groot)ouder & kind te boeken. Dat is pas een luxe manier van samen vakantievieren.

    Van een hotel in het beroemde Quinta do Lago in de Algarve, tot een locatie in de prachtige stadskern van Lissabon. De hotelketen Martinhal Family Hotels & Resorts wordt geroemd om zijn unieke familieconcept. De vier hotels Martinhal Sagres, Martinhal Cascais, Martinhal Chiado, Martinhal Quinta behoren allen tot het prestigieuze Duitse label Kinder Hotels en zijn ontworpen in samenwerking met families. Martinhal biedt luxe familievakanties met een bijzonder hoog niveau van familievriendelijke accommodaties, restaurants, bars en voorzieningen voor kinderen. De essentie van Martinhal is het samenbrengen van luxe, comfort, design en uitstekende service voor het hele gezin.

    Meer info Martinhal: www.martinhal.com

    Foto’s Martinhal







    23-06-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een zomer vol kstelen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vele imposante kastelen, forten en fortificaties verrijken het groene landschap van Trentino. Vakantiegangers reizen terug in de tijd achter de poorten van wel 200 kastelen. Ontdek enorme zalen met antiek meubilair en prachtige keramieken houtkachels waar ooit de machtige bisschoppen van het prinsbisdom van Trentino woonden. Wandel door de loggia’s en bijzondere binnenplaatsen waar de afgevaardigden van het Heilige Roomse Rijk en de paus werden ontvangen.

    Wie via de Brennerpas Trentino binnenrijdt, ziet meteen de imposante kastelen die op de heuvels prijken. Van sommige kastelen zijn enkel de ruïnes overgebleven, andere kastelen zijn privéwoningen geworden en weer andere zijn omgetoverd tot restaurants, hotels of kunsthallen die open zijn voor publiek.

    Een van de grootste en bekendste kastelen is het bekende Castello del Buonconsiglio. De geschiedenis van het kasteel is terug te zien in de verschillende bouwstijlen; van middeleeuwse stijlen en Venetiaanse gotiek tot barok. Ook Castello di Rovereto is een bezoek meer dan waard. Het kasteel ligt in het centrum van Rovereto en is in de 14e eeuw door de familie Castelbarco gebouwd. Tegenwoordig is Castello di Rovereto een erg interessant museum met zowel tijdelijke als vaste tentoonstellingen over de Italiaanse oorlog.

    Castel Coredo en Palazzo Nero in Val di Non zijn nu te bezoeken

    Sinds 8 juni zijn twee schitterende paleizen in Val di Non open voor bezoekers: Palazzo Nero en Castel Coredo. Beiden liggen in Coredo, één van de oudste dorpen in de vallei.

    Palazzo Nero – het zwarte paleis – dankt haar naam waarschijnlijk aan de kleur van de muren na de vele branden die tijdens de opstand van vijftiende-eeuwse boeren ontstonden. Ook de geschiedenis is zwart te noemen: op het plein voor het paleis werden in 1614 tien vrouwen die beschuldigd werden van hekserij veroordeeld tot de brandstapel. In het Renaissance paleis bewonderen bezoekers schitterende vijftiende-eeuwse fresco’s die het verhaal van de heilige Genoveva van Parijs vertellen.

    De aristocratische residentie Castel Coredo dateert uit 1291 en is rustig gelegen op een heuvel, omringd door bossen. Binnen vind je waardevolle meubels, jachttrofeeën en een kleine fotogalerij, die bestaat uit portretten van voorouders van het Huis van Habsburg.

    Castel Nanno en Castel Valer

    Twee andere particuliere herenhuizen die recentelijk hun deuren geopend hebben voor het publiek zijn Castel Nanno en Castel Valer. Castel Nanno prijkt bovenop een heuvel en wordt omringd door uitgestrekte appelboomgaarden. Dit bijzondere landhuis met een karakteristieke vierkante toren heeft de prachtige Brenta Dolomieten als achtergrond. Castel Valer is herkenbaar aan de karakteristieke achthoekige toren, de hoogste van Trentino. Dit negen eeuwen oude landhuis wordt al sinds 1368 bewoond door dezelfde familie: de graven Spaur.

    Kasteeltrein

    Welkom aan boord van de ‘Trenino dei Castelli’! Deze treinroute begint op het station van Trento en neemt reizigers mee op een tocht langs Val di Non en Val di Sole. De kasteeltrein reist van 20 april tot en met 14 september en laat vakantiegangers een dag lang genieten van het bloeiende landschap en vier van de mooiste kastelen in Trentino: Ossana, Caldes, Valèr en het monumentale Castel Thun. Treinreizigers worden aan boord verwelkomd met de heerlijkste streekproducten, zoals de beroemde appels uit Val di Non. De treinrit is eenvoudig te boeken via de website www.iltreninodeicastelli.it/en voor €66. Kinderen kunnen al opstappen vanaf €13 per persoon. Op zondagen is er een speciale aanbieding voor families met leuke activiteiten voor het hele gezin.

    Trentino Guest Card

    De Trentino Guest Card is veel meer dan een simpele toeristenpas, het is de gemakkelijkste én handigste manier om te genieten van alles wat Trentino te bieden heeft! Kaarthouders krijgen gratis toegang tot alle belangrijke musea, kastelen en natuurparken. Daarnaast kunnen toeristen gratis met het openbaar vervoer reizen en krijgen zij korting bij rondleidingen, avonturenparken, spafaciliteiten, waterkrachtcentrales, wijnkelders en nog veel meer.

    Je krijgt de kaart als je tenminste twee nachten in één van de aangesloten hotels, B&B’s of campings verblijft. Slaap je ergens anders? Schaf de kaart dan aan voor €40 bij één van de 1.400 aangesloten accommodaties en horecagelegenheden, bij een VVV-kantoor of download de app voor Android of iOS!

    Voor meer informatie: https://www.visittrentino.info/en/guide/must-see/castles of www.visittrentino.info/nl

    22-06-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo fruitig dat je het (bijna) zou opeten !

    In het hart van het zonovergoten Middellandse Zeegebied vond L'Occitane de beste fruitsoorten voor twee nieuwe, sappige assortimenten: gezichtsmaskers en lipmake-up.

    DE MASKERS VALLEN AF

    Onze potjes boordevol liefde: heb je liever de textuur van confituur? Of toch die van yoghurt of puree?

    Het SOOTHING MASK lijkt een beetje op yoghurt en voelt daardoor ook aangenaam aan op je huid. Dankzij de cassis uit de Ardèche zit het boordevol magnesium en calcium, essentiële mineralen voor een mooie huid. In één potje zitten evenveel mineralen als in meer dan 200 zwarte bessen! Breng een dikke laag aan op je schone en droge gezicht en laat het masker 5 minuten inwerken. De cassiskorrels laten je huid meteen frisser en aangenamer aanvoelen.

    Het PURIFYING MASK met pureetextuur bevrijdt je huid van onzuiverheden. We hebben het masker verrijkt met biologische tijm uit de Provence. Het bevat dan ook veel zink, dat imperfecties meteen in de kiem smoort. Breng een een dunne laag aan op je schone en droge gezicht en laat het 5 minuten inwerken, zodat dit matterende masker overtollige talg kan opnemen en je huid zacht kan peelen.

    De RADIANCE SCRUB voelt verrassend genoeg aan als een huisbereide confituur. Omdat we de scrub hebben verrijkt met Corsicaanse pomelo, zit hij tjokvol natuurlijke fruitzuren die je huid direct peelen. Breng een dikke laag aan op je schone en droge gezicht en voel hoe de korrels je dode huidcellen verwijderen en je teint opnieuw laten stralen. Hou je niet in, je huid zal je dankbaar zijn.

    Weersta de verleiding die je voelt om deze maskers op te peuzelen en laat je huid er volop van profiteren!

    Make-up bij L’Occitane?

    Van sommige dingen houdt iedereen: een stralende zon aan de hemel, bloemenjurken en je hart dat sneller slaat van blijdschap. En ons hart, dat zijn FRUITYLIPSTICKS. Die verzorgen je lippen niet alleen, maar geven ook een mooie kleur.

    3 STAPPEN: 3 VOORDELEN

    1. Peelen: Om te beginnen, kies je een van onze drie scrubs: de DELICIOUS LIP SCRUB: MARMALADE KISS is verrijkt met mandarijnextract, RASPBERRY CRUSH met frambozenextract en FABULOUS FIG met ... Wel, je kunt het al raden. Deze fruitige snoepjes peelen én hydrateren je lippen tegelijkertijd. Ze smaken ook heerlijk zoet. Onze tip: breng de scrubs aan op droge lippen, maak ronddraaiende bewegingen en spoel daarna af met water.

    2. Voorbereiden : Heb je nog honger? Ga dan voor onze voedende, stimulerende balsems.

    De DELICIOUS MULTI-BALM is de ster van alle lippenbalsems. Met zijn 3-in-1-wasformule die in een olie verandert, is deze balsem de ideale basis voor lipstick, verzacht hij je lippen elke dag opnieuw en doet hij ‘s avonds dienst als weelderig masker. Je nieuwe BFF, dus!

    De 2-in-1 FRUITY BALM PERFECTOR hydrateert je lippen en geeft ze direct volume. Deze gele balsem wordt roze wanneer je hem aanbrengt en zet zo de natuurlijke kleur van je lippen in de verf. Neem hem overal mee naartoe, zodat je er ook overdag van kunt genieten.

    De vier andere balsems hoeven er niet voor onder te doen. Kijk maar eens naar hun ingrediënten: wortel, pomelo en granaatappel. De eerste balsem staat bekend om zijn verzachtende werking, en de andere twee bevatten erg veel vitamine E. Samen vormen ze een heilige drievuldigheid.

    Als snoeperige namen zoals CARROT FIZZ, GRENADINE IN LOVE, PINK CALISSON en GIMME MAUVE je al kunnen overtuigen, dan zal je helemaal versteld staan van hun fruitige, smeltende formules die je lippen perfect hydrateren.

    3. Blozen van plezier

    Tromgeroffel ... Maak kennis met onze 8 FRUITY LIPSTICKS. Maar wat is zo’n FRUITY LIPSTICK eigenlijk? Beeld je eens in dat je met een aardbei over je lippen gaat. Wel, onze lipsticks doen hetzelfde, maar dan zonder suiker. Al onze lipsticks bevatten fruitextracten die je lippen meteen hydrateren én een mooie kleur geven. Fantastisch, toch?!







    22-06-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alessi eert Bauhaus: honderd jaar oud, maar brandend actueel

    » Alessi viert 100 jaar Bauhaus - » Modernistisch design van Marianne Brandt

    De Duitse Bauhausstijl bestaat honderd jaar. Ter gelegenheid daarvan brengt Alessi enkele iconische stukken uit hun collectie van Marianne Brandt en Helmut Schulz terug. Die stukken zijn een toonbeeld van eenvoud, functionaliteit en klasse, net zoals oprichter Gropius het destijds voorschreef. Pure materialen, een minimalistische stijl en praktische ontwerpen: Bauhaus is na honderd jaar moderner dan ooit.

    Alessi viert de verjaardag van Bauhaus in stijl met de “90010” en “90046” asbakken van ontwerpster Marianne Brandt en de “90042” theeset van Marianne Brandt én Helmut Schulze. De theeset is minimalistisch zilverkleurig, de asbakken zijn verkrijgbaar met een zilveren of gouden afwerking. Het strakke en eenvoudige design ligt volledig in lijn met de Bauhausstijl, maar blijft toch elegant door de stijlvolle rondingen. De ontwerpen liggen aan de basis van het modernisme.

    Brandt’s theesets werden oorspronkelijk bijna volledig handgemaakt, maar de enorme populariteit ervan leidde tot vele kopieën. Alessi kreeg als enige de reproductierechten van de theeset en van de asbakken.

    De Bauhausstijl werd in 1919 opgericht door Walter Gropius die toen een school oprichtte waar gefocust werd op moderne en functionele kunst. De stijl is niet alleen erg modernistisch, maar ook praktisch. Vorm volgt functie: de focus ligt op het praktisch nut van een voorwerp, niet op details en decoratie. Dat merk je ook in de designs van Marianne Brandt. De stijl maakt ook gebruik van pure, simpele materialen: er is geen ruimte voor tierlantijntjes.

    Marianne Brandt was een Duitse schilder, kunstenares, fotografe en ontwerpster. Ze studeerde aan de Bauhauskunstschool en werd daar hoofd van de metaalafdeling. Ze was daar de enige vrouw. Haar ontwerpen zijn tijdloos en worden beschouwd als voorbeelden van modern industrieel design.

     

     

     





    21-06-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bergvakantie in Vars: Val d'Escreins

    Een Tuin van Eden voor de actieve vakantieganger! De gemeente Vars, in het Franse departement Hautes-Alpes, is door het zonnige mediterrane klimaat een ideale bestemming voor een zomervakantie in de bergen. Het is een plek om te ontspannen, midden de schitterende natuur, een bestemming om te sporten, te ontdekken, te genieten van de rust, de streekgewoonten, de gastronomie en zoveel andere dingen die een reis onvergetelijk maken.

    Het berggebied van Vars bestaat uit twee valleien. De ene vallei is een schitterende oase met ongerept natuurschoon, het natuurgebied Val d’Escreins dat ook wel eens Klein Canada wordt genoemd. In de andere vallei liggen vier bergdorpjes, omringd door bossen en weilanden en meer dan drieduizend meter hoge bergtoppen. Beide valleien vormen samen één schitterende vakantieregio.

    Wandelparadijs Val d’Escreins

    De hooggelegen vallei (1600 meter), sedert 1964 beschermd natuurgebied, is een oase van rust. In Vars noemt men Val d’Escreins “une vallée qui coupe le souffle” (die de adem afsnijdt) of een Vallée d’Eden waar je de batterijen met groene energie kan vullen. En inderdaad, het landschap is er betoverend, tegen de achtergrond van hoge bergen met mystieke namen zoals La Main de Dieu. Er zijn tientallen kilometers bewegwijzerde wandelpaden, voor elk niveau, met groene, blauwe en rode paden, afhankelijk van de afstand en hoogte. Verrijkende educatieve routes zijn ook beschikbaar. Voor een echt dagje uit in Val d’Escriens zoek je één van de prachtige barbecue plaatsen op.

    Leren koken met Alpijnse kruiden en planten !

    Wil je Val d’Escreins op een heel bijzondere manier ontdekken dan moet je in de Refuge de Basse Rua logeren. Je maakt er kennis met Gaelle Zalio die de refuge openhoudt. Zij ruilde een leven als bediende voor een ‘retour à la montagne’ omdat ze niet kon weerstaan aan het ritme van de seizoenen dat je in hier zo intens kan beleven. De refuge Basse Rua is een unieke plek waar alles gedeeld wordt, niet alleen de regionale gerechten maar ook de ervaringen van talloze bergwandelaars en natuurliefhebbers die er verblijven…. ver weg van de werkelijke wereld. Je kan er ook logeren in tipi tenten, tot 8 personen per tent, geen verwarming wel heerlijk warme dekens en gezelligheid.

    Ook heel bijzonder en zeker een aanrader zijn de bergwandelingen met de gids Nathalie. Met haar ga je op zoek naar kruiden en planten die in het dal al eeuwenlang worden gebruikt in de keuken en voor therapeutische doeleinden. Na de tocht leer je hoe je deze bergplanten kan verwerken in gerechten. Er wordt ook gezorgd voor de picknick tijdens de bergtocht. Taart, cake, salades en zelfs likeur zijn allemaal huisgemaakt en bio, op basis van producten uit de bergen.

    Beleef het allemaal tijdens een fantastische zomervakantie in Val D’Escriens.

    Om te genieten van de voordelen van deze bestemming, heeft de reserveringsdienst van Varstour een reis opgesteld met de naam "Ontdekking van de Val d'Escreins", inclusief de huur van een appartement en een dag wandelen met een gids. Informatie: Varstour - +33(0) 4 92 45 09 46 of op www.vars.com

     

     







    21-06-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Populaire reistrend: de st(r)a(n)dvakantie

    Reizigers zijn steeds op zoek naar nieuwe ervaringen. Een nieuwe trend is een combinatie van een strandvakantie met een citytrip. Na enkele intensieve dagen in de stad, ga je lekker relaxen aan het strand. En dit kan zelfs dichterbij dan je denkt! Zo kan je een inspirerende citytrip naar Leiden perfect combineren met een strandvakantie in Katwijk of Noordwijk aan zee.

    Leiden, ofwel het rustige alternatief voor Amsterdam

    De binnenstad van Leiden nodigt uit om te voet of met de fiets te verkennen. Het is onvoorstelbaar hoe goed het historische centrum is bewaard en je kan er bijgevolg ook de sfeer van de Gouden Eeuw opsnuiven. Langs schilderachtige singels en grachten en over tientallen bruggetjes kom je bij de Hortus botanicus, de Pieterskerk en langs de vele hofjes.

    Je passeert het geboortehuis van Rembrandt waar je meteen op de route van de Rembrandt-wandeling komt. Trouwens, in Leiden wordt nu het Rembrandt jaar gevierd. De wereldvermaarde schilder werd er in 1606 geboren. Museum De Lakenhal heropent na twee jaar renovatie met een expositie Rembrandt en de Gouden Eeuw. Er is deze zomer van alles te doen in het kader van deze viering zoals de Leidse Rembrandt dagen op 13 en 14 juli. Voeg bij al die bezienswaardigheden en evenementen ook de gezellige sfeer van Leiden, de toffe stratenwirwar, de hippe boetiekjes en terrasboten. Er is zoveel te zien, zoveel te doen en te beleven dat een citytrip Leiden gemakkelijk een heuse vakantie in Leiden kan worden…. zeker met het strand en de zee op een steenworp !

    Ibiza-vibe, Hamptons chique of Scandinavische rust

    Op het strand van Katwijk, Noordwijk of Wassenaar heerst een Ibiza-achtige sfeer. Dat komt door de hippe strandpaviljoens waar de zomergasten genieten van cocktails en tapas, voetjes in het zand ! Vanuit Leiden kan je met de fiets naar het strand, het is maar 12 kilometer en de fietsroute slingert prachtig door de bossen en duingebieden. Ofwel neem je de boot in hartje Leiden die je na een dik uur varen afzet dichtbij het strand van Katwijk. Van hippie chique tot afgedragen slippers, er is hier aan zee voor elk wat wils. Langs de nieuwe strandboulevard van Katwijk bijvoorbeeld, met zijn modern strandpaviljoen Surf en Beach waar je zelfs bij minder goed weer geniet van de toffe lounge hoekjes. Of wordt het Breakers Beach House, van het statige 5 sterren hotel Huis ter Duin? Hier waan je je in de Hamptons. Ultieme strandtent: tegenwoordig zie je ook de trendy Balinese settings opduiken, onder meer bij Tulum.

    Festivalitis?

    Leiden heeft met zijn zomerfestivals ook voor iedereen wat wils. Voor het zomerzonnetje, een drankje in de hand en een toffe band om naar te luisteren ga je op 14 juli naar Werfpop in het stadspark Leidse Hout. Samen met 20.000 andere festivalgangers luister je gratis naar verfrissende pop. Rrrollend goes Live is een muziekfestival met de meest bekende artiesten van Nederland (24 en 25 augustus). Als na al die decibels honger krijgt dan zit je in Leiden super goed. Er zijn tentjes genoeg voor een lekker hapje en ook voor liefhebbers van de betere gastronomie heeft Leiden heel wat te bieden, zelfs van Michelin tot GaultMillau.

    Leuk overnachten in Leiden

    Om van deze dingen te genieten moet je natuurlijk langer dan één dag verblijven in Leiden. Daar hoort een leuke overnachting bij. Van luxe tot hotelketen tot boutique hotel, overnacht midden in de stad met uitzicht over het water of op een van de vele monumenten. Ontdek het zelf! Bekijk de hotels en hun arrangementen.

    Meer info op: Leiden.nl

     

     

     







    20-06-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reis de sterren achterna met Interhome

    Celebrities spotten vanuit je vakantiewoning. De beste bestemmingen in Europa worden elk jaar bezocht door miljoenen reizigers, maar ook door sterren van over de hele wereld. Op hun lijstje staan onder andere Portugal, Italië, Frankrijk, Kroatië en Spanje. Droom je ervan om jouw favoriete celebrity op vakantie tegen het lijf te lopen? Laat je inspireren voor je volgende vakantiebestemming en wie weet verblijf je met Interhome in de buurt van jouw idool.

    Beleef Mission Impossible met Tom Cruise in Dubrovnik

    Steeds meer beroemdheden genieten van de schoonheid van Kroatië. Zeker Dubrovnik heef een grote aantrekkingskracht op de sterren, waaronder Tom Cruise en Eva Longoria. Wil jij zelf ook deze bestemming ontdekken? Dan kan dat in de charmante vakantiewoning “Rilović”. Maak een wandeling naar het stadscentrum of de zee en geniet ’s avonds in de jacuzzi van de mooie zonsondergang.

    Royaal geniet met William en Kate in de Algarve

    Kom net zoals de Britse Royals even tot rust in de Algarve in Portugal, de honeymoonbestemming van Prins William en Kate Middleton. Het gezellige vakantiehuis “Villa Pescada” in Albufeira is omgeven door groen en beschikt over alle ingrediënten om er een deugddoende vakantie te beleven.

    Spot Penelope Cruz in Corsica

    Penelope Cruz heeft een voorliefde voor het Franse eiland Corsica en gaat er regelmatig op vakantie. Het panoramisch uitzicht van vakantiehuis “Fidiamare” zorgt ervoor dat je net zoals de Spaanse Hollywoodster meteen verliefd wordt op dit Franse eiland. Geniet van het ruime zonneterras of neem nog geen tien meter verder een frisse duik in de zee. Verder beschikt elke slaapkamer over een eigen badkamer, ideaal om meteen het zout en zand van je lijf af te spoelen.

    Geniet van een Nespresso aan het Comomeer

    Als er één celebrity is die het Italiaanse Comomeer wereldwijd op de kaart heeft gezet, dan is dat wel George Clooney. Wil je een glimp van de Hollywoodster opvangen? Huur dan Villa Faggio Rosso, een ruime vakantiewoning gelegen op twintig minuutjes rijden van George Clooneys buitenverblijf Villa Oleandra. Je geniet er van een mooi uitzicht op het meer en op 1 km wandelen sta je in het stadscentrum.

    Feest met Justin Bieber en Kim Kardashian in Ibiza

    Het feesteiland Ibiza trekt jaarlijks heel wat vakantiegangers waaronder ook sterren zoals Justin Bieber, Orlando Bloom, Kim Kardashian en Kate Moss. Wil je zelf ook wat stoom afblazen? Huur dan samen met je party crew de vakantiewoning “Clara” waar je na een nachtje stappen kunt luieren aan het zwembad of kunt genieten van een lekkere barbecue.

    Interhome is gespecialiseerd in de verhuur van meer dan 32.000 hoogwaardige vakantiehuizen, -appartementen en chalets in 31 landen wereldwijd. In 2018 regelde de kwaliteitsleverancier huurovereenkomsten voor 730.000 vakantiegangers en genereerde het Zwitserse bedrijf een gefactureerde omzet van CHF 215,4 miljoen. De holding Holiday Home Division (HHD AG), met de merken Interhome en Inter Chalet, is gevestigd in Glattbrugg / Zürich en is volledig in handen van Hotelplan Group. Dit is op zijn beurt een 100% dochteronderneming van Migros, het grootste retailbedrijf van Zwitserland, gevestigd in Zürich. www.interhome.be







    20-06-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phyllis plantenhouder::groene vingers, gouden stijl

    » Van urban jungle naar glamoureus groen met de Phyllis plantenhouder van Notre Monde

    Meer planten, meer vreugde, luidt het mantra tegenwoordig. We hunkeren naar de balans van de natuur dus creëren we onze eigen jungle binnenshuis. En liefst nog in combinatie met enkele mooie vazen. Lifestylemerk Notre Monde neemt het nog een stapje verder: hun plantenhouder 'Phyllis' stalt je planten mooi uit op drie levels en hult ze in een gouden jasje. Een luxueuze toets om je urban jungle helemaal af te maken.

    Phyllis tilt je interieur letterlijk naar een hoger niveau: door in de hoogte te werken, neemt de planter een minimum aan plaats in. Zo geeft het unieke design, met geoxideerde spiegels en metallic bronze afwerking, je tuinier skills dé pedestal die ze verdienen.

    NOTRE MONDE werd opgericht door de Amerikaanse Dawn Sweitzer in 1997. Geïnspireerd door de natuur en verre reizen, creëert zij stuk voor stuk unieke en functionele interieurobjecten, gaande van dienbladen over spiegels tot meubels. Elke NOTRE MONDE print wordt tot op de dag van vandaag ontworpen door Dawn en vervolgens met de hand gemaakt. Dit uitzonderlijke proces draagt bij aan de unieke kwaliteit en authenticiteit van het merk. Sinds 2013 werkt NOTRE MONDE dicht samen met Belgisch meubelmerk Ethnicraft voor de productie.

    www.notremonde.com





    19-06-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GUESS & Jennifer Lopez going on tour !

    GUESS Announces Official Partnership with Jennifer Lopez’s “IT’S MY PARTY” Concert Tour

    This summer GUESS is proud to announce its official multifaceted partnership with Jennifer Lopez’s “It’s My Party” Concert tour starting June 7th at the tour kick off in Los Angeles, California at The Forum and continuing through August 2019.

    In honor of this exciting partnership, GUESS will be launching an exclusive collection of concert merchandise as the official It’s My Party Tour merchandise partner. Select pieces from the capsule collection will be available at GUESS stores and at guess.com and will feature various concert t-shirts, as well as a classic GUESS denim jacket with a colorful J.Lo pop art graphic on the back. The full assortment of merchandise will be available for sale at the “Official Tour Merchandise” pop-ups within the concert venues.

    Sneak peek shared by JLO herself on her social media

    Next to the promotion, they allow any GUESS customer to be eligible to win concert tickets to the hottest tour of the summer and autographed tour merchandise signed by Jenny from the Block herself. There will be multiple on-site activations and branding touchpoints within the concert arenas including highlight videos that will play for all concert goers. Jennifer Lopez’s back-up dancers will wear custom designed GUESS pieces, as well as for rehearsals. Jennifer will also conduct her after-show meet and greets wearing looks from GUESS and Marciano.

    ________________________________________

    GUESS x Jennifer Lopez “It’s My Party Tour” concert merchandise will be available at select GUESS stores in surrounding cities that correspond with the tour stops and on guess.com starting June 7th.

     

     





    18-06-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De bestsellers van Ethnicraft: doordachte eenvoud

    » Ethnicraft blinkt uit in z’n eenvoud - » Doordacht design, tijdloze meubels - » Bestsellers als bewijs van vakmanschap

    Trends komen en gaan, maar het succes van de Scandinavische stijl zal altijd blijven bestaan. Het tijdloze design past immers in elk interieur. En laat dat nu net eveneens kenmerkend zijn aan het Belgische Ethnicraft.

    Ethnicraft blinkt namelijk uit in uitgepuurd design: hun minimalistische ontwerpen, hoewel vaak uit massief hout, ogen steevast doordacht en zijn elegant in hun eenvoud. Een knipoog naar de Scandinavische klasse. Het beste voorbeeld van hun vakmanschap? Dat zijn hun bestsellers.

    TORSION

    De Torsion eettafel is het toonbeeld van eenvoud met een (letterlijke) twist, op typische Ethnicraft wijze, alsook van hun meesterlijke houtwerk. Eettafel of sculptuur? Jij kiest.

    BOK

    De Bok stoel is één van de meest herkenbare designs van Ethnicraft. De lichte look & feel van het ontwerp wordt enkel versterkt door diens stevige structuur. Recent voegde het merk ook modellen met gestoffeerde kussentjes toe aan de collectie, voor nóg meer comfort.

    OSSO

    Niet alleen past de Osso kruk óveral, het effen hout en afgeronde zitvlak maken hem uitermate comfortabel. De ideale multitasker past onder de eettafel, het bureau en - dankzij een verhoogde versie - aan de bar. De coolste multitasker.

    BOK TAFEL

    De Bok tafel en stoel maken het perfecte duo, al zijn het ook individuele uitblinkers. Het simpele en toegankelijke design van de Bok zorgt ervoor dat 'ie jaren zal meegaan. Daarbovenop is de Bok tafel ook beschikbaar in een extendable versie. Ideaal in kantoor- of familiesituaties, als er eens meer volk moet aanschuiven.

    GRAPHIC

    De Graphic buffetkast is dan weer een staaltje creativiteit en mathematische precisie. De basis van het ontwerp is namelijk een driehoek, vormgegeven in verschillende groottes en texturen. De verschillende niveau's in de compositie zorgen voor een fascinerend design.

    GEOMETRIC

    Ook de Geometric bestaat uit verschillende facetten. Door de artistieke samenstelling van meerdere geometrische vlakken, ziet de bijzettafel er vanuit elk perspectief anders uit.

     

    Het Belgische meubelmerk Ethnicraft creëert al 20 jaar authentieke, moderne en tijdloze meubels uit massief hout. Hun strakke designs zijn enorm veelzijdig en passen in elk interieur. Al het hout dat Ethnicraft gebruikt, komt overigens uit zorgvuldig beheerde bossen.

    Vakmanschap ligt aan de basis van het merk, met innovatie steevast als drijfveer. Hun naam vertegenwoordigt dan ook perfect waarvoor ze staan. 'Ethni' verwijst naar de internationale roots, en 'craft' is een ode aan de ambacht. En dat die combinatie werkt, bewijst zich in de wereldwijde verkoop. www.ethnicraft.com

     







    18-06-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Travel the world with Naturino

    From Scotland to the snow-covered Steppes in Russia, the new Naturino fall/winter 19-20 collection blends style with hints of foreign countries. The Italian label for ergonomic kids footwear travelled the world getting inspiration for the materials, shapes and colours of the new collection.

    The tartan print, for little girls, becomes a more chic and delicate style: ballerinas with a bow and velvet inserts, ankle boots with a retro flavour yet with a mix of fabrics and materials that give them a touch of modernity.

    Fur is proposed in all its variations, in borders and inserts, and enhanced with gold appliqué. Animal prints in combination with fur and glitter, gold details and black leather represent the most glamorous side of the collection, enriched with rhinestones, stones and studs.

     

               





    17-06-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.chone slaapster: wanderluster of fashionista?

    Vind een dekbed dat bij jou past dankzij Sleeplife. Van Armenië tot Zimbabwe: Jij bent een ontdekkingsreiziger in hart en nieren. Je bent het dromerige type dat gelukkig wordt van reizen plannen, reisgidsen uitspitten, ja zelfs aanschuiven aan de ticketbalie vind je niet erg want alles leidt tot één doel: ontdekken.

    De Essenzia Izia Rose staat in het teken van de kraanvogel. Hoewel die ook in Europa voorkomt, hangt er vooral in oosterse landen veel symboliek aan vast. Daar geloven ze dat de kraanvogel geluk brengt. Een zachtroze dekbedovertrek gemaakt van katoensatijn - heel zacht en comfortabel. Waar gaat je volgende reis naartoe?

    Ruitjes doe jij rocken!

    Als modeguru's verkondigen dat ruitjes dit seizoen weer helemaal in zijn, weet jij daar wel raad mee. Van elegant tot gedurfd, jij staat met alles. In de slaapkamer trek je deze trend door en kies je voor de Essenza Evie dekbedovertrekset.

    Met chique piping in mysterieus donker dusty green, gaat dit dekbed op een vernieuwende, kunstzinnige manier om met de ruitentrend. De achterzijde, versierd met strepen in off-white, dusty green en currygeel, zorgt voor een rustgevende toets. We zijn er zeker van dat je nachtjapon volledig in tune is met je overtrek!

    Eenvoud, een eigenschap van buitengewone mensen

    Ben je meer van het principe, doe maar lekker normaal dat is al gek genoeg? Wel gelukkig is er voor slapers die kiezen voor een slaapkamer zonder toeters en bellen de Sleeplife® Printed Satin waar klasse door eenvoud de boventoon voert. Een subtiel repetitief motief in verfrissend groen, of wie nog meer structuur en sereniteit wilt, in eenvoudig wit. Pure luxe!

    Nature calls

    Last but not least, denken we aan nachtraven die volledig tot rust komen in de natuur. Van een boswandeling tot een dagje werken in de tuin.

    Met de Fazzini Mikado haal je als het ware een stukje natuur in huis. Groen, donkergeel en bruin wisselen elkaar op een ongedwongen manier af. Het frivole patroon zorgt voor wat extra warmte en sfeer. Ontsnappen uit de dagelijkse stress en heerlijk dromen van de natuur? It's a walk in the park!

     

     







    17-06-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!