Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    19-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MSC : Cruisegasten verkennen nieuwe wereld 'De zee was nooit zo...'

    Met de nieuwe campagne ‘De Zee was Nooit Zo’ laat MSC Cruises haar gasten zien naar welke nieuwe plaatsen, kusten, landen én ervaringen de zee je kan leiden. Oscarwinnaar Ennio Morricone componeerde de muziek voor deze campagne, de film werd gedraaid op MSC Bellissima.

    De Zee was Nooit Zo… verwelkomend, avontuurlijk, verrassend, spectaculair, weldadig, betoverend en onvergetelijk. De spot voor de nieuwe tv-campagne werd op de Middellandse Zee opgenomen, aan boord van MSC Bellissima. Naast de tv-spot omvat de marketingcampagne van MSC Cruises een luik sociale media, grootformaatposters in het straatbeeld, in stations en op luchthavens of in winkelcentra, digitale banners en advertenties voor kranten en tijdschriften. De campagne start op 14 januari in alle Belgische stations en in de Brusselse metro.

    CEO Gianni Onorato: “Met onze nieuwe campagne willen we laten zien wat de zee allemaal te bieden heeft. En hoe wij ervoor zorgen dat onze gasten de wereld kunnen verkennen op ongekend luxueuze wijze aan boord van bijzonder moderne cruiseschepen. Vanaf deze maand zijn we ook de eerste vooraanstaande internationale cruiserederij die CO2-neutraal gaat in haar maritieme operaties.”

    MSC Cruises is ‘s werelds grootste privécruiserederij en de nummer één in Europa en Zuid-Amerika. Als innovator in de cruisewereld is de maatschappij een van de jongste in de sector. Gedurende de eerste tien jaar van haar bestaan kende ze een groei van 800% en bouwde ze stap voor stap haar internationale faam uit.

    De vloot van MSC Cruises bestaat momenteel uit 16 ultramoderne, zeer innovatieve schepen met een bijzonder elegant design die de klanten een ongeëvenaarde vakantie-ervaring garanderen, met een heerlijke, authentieke keuken, een bekroond ontspanningsaanbod, een comfortabele accommodatie en relaxen in alle toonaarden, dankzij een onberispelijke service en expertise. Een investeringsplan van 13,6 miljard euro getuigt bovendien van een nooit eerder geziene ambitie en moet de vloot tegen 2027 op 29 megacruiseschepen brengen. Momenteel heeft MSC Cruises 6 nieuwe scheepsklassen. Het zijn stuk voor stuk prototypen van mariene architectuur en design.

    MSC Cruises voelt een diepe verantwoordelijkheid tegenover de fysieke en menselijke wereld waarbinnen het actief is. De onderneming legt het grootst mogelijke respect aan de dag voor de oceanen van de wereld en blijft onverminderd streven naar vernieuwende manieren om de ecologische impact van zijn cruises te verminderen.

    De vakantiecruises van MSC Cruises worden wereldwijd verkocht via een distributienetwerk in 81 landen. www.msccruises.be







    19-01-2020 om 08:24 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Originele hotels om de liefde te vieren

    Naar goede gewoonte vieren we valentijn in La Douce France, met stip onze favoriete bestemming. Met chocolade en champagne in de aanslag zochten we speciaal voor jou enkele originele adresjes uit om een romantische nacht (of twee) door te brengen. Rijk aan geschiedenis, hoog boven de wolken, verborgen in het groen, met zicht op de bergen ... Onze lieflijke selectie.

    Straatsburg

    In hartje ‘Petite France’, de meest romantische wijk van Straatsburg, vind je Le Bouclier d’Or: een charmant hotel waarvan elke kamer uniek is ingericht met typisch meubilair uit de streek. Het gebouw zelf dateert al uit de zestiende eeuw en barst van het karakter. De ideale setting dus om samen met je geliefde valentijn door te brengen tijdens het festival ‘Strasbourg Mon Amour’. Indien je hier een verblijf boekt tussen 7 en 16 februari, geniet je van een superiorkamer, uitgebreid ontbijt, toegang tot de spa, één verzorging per persoon en een fles witte streekwijn met een zoet hapje.

    Bretagne: Phare de Kerbel

    Van de liefde krijg je vleugels en met dit verblijf verkeer je helemaal in hogere sferen. Op 25 meter hoogte om precies te zijn. Vanaf het bed heb je een verbluffend panoramisch uitzicht over de Bretoense kust met de unieke baai van Lorient. Snuif de frisse zeelucht op aan het strand en verken de citadel van Port-Louis. Slenter vervolgens naar een van de overheerlijke restaurants waar je de verse vangst van de dag kunt proeven tijdens een romantisch diner. Voldaan? Dan kun je nog even helemaal tot rust komen in de sauna aan de voet van de vuurtoren of een baantje trekken in het verwarmde buitenzwembad voor je onder de wol kruipt. In de wolken.

    Oise (een uurtje van Parijs)

    Cabane : Hoog en droog, en lekker warm en gezellig. Met de Cabanes Duo van het domein Grands Chênes kun je kiezen uit een resem verschillende luxueuze boomhutten die een voor een garant staan voor een romantisch en origineel verblijf. Kom helemaal tot rust in een ecologisch Noors bad op hoogte, slaap onder de sterrenhemel en geniet van een heerlijk ontbijt met zicht op het groen. Bovendien zet het domein in op duurzaamheid, streekproducten en respect voor de natuur waar je je in bevindt. Deze parel in het groen bevindt zich op een uurtje van Parijs, ideaal voor een kleine portie cultuur na dit avontuur.

    Lyon

    Op slechts een boogscheut van het Musée des Confluences en het oude Lyon vind je het MOB Hotel, een trendy plek die er prat op gaat een uitzonderlijk goede wifi-verbinding aan te bieden. Wil je toch liever even met z’n tweeën helemaal offline gaan? Kies dan voor het ‘Lazy Sunday’-aanbod en geniet van een prinsheerlijk bed en een kraakvers ontbijt met traditioneel stokbrood, biofruitsap, artisanale confituur en verse koffie. Laat je nieuwsgierigheid prikkelen door de bibliotheek en creatieve pop-ups, vooraleer je op je stalen ros springt voor een romantisch tripje door de stad.

    Auvergne-Rhône-Alpes - Igloo

    Een adembenemend zicht op de besneeuwde bergtoppen terwijl je nipt van een heerlijk glaasje wijn. Kan het nog romantischer? Met de Black Sheep-iglo’s in La Plagne en Chamrousse kies je resoluut voor een originele ervaring in de sneeuw deze valentijn. Schuif aan in het ‘Igloo Restaurant’ voor een kaasfondue en ga daarna op verkenning in het sneeuwhotel met zijn ijssculpturen en verborgen verrassingen. Kruip vervolgens onder de wol op een bed van ijs en ontbijt de volgende dag met zicht op de bergen. Ben je een onverbeterlijke koukleum? Dan biedt de Hot Igloo met knisperend haardvuur soelaas.

    Bordeaux - Palais Gallien

    Wil je het deze valentijn wat grootser aanpakken? Zet dan koers naar Le Palais Gallien in Bordeaux. Dit nieuwe vijfsterrenhotel dompelt je onder in een elegant en geraffineerd universum, waar hedendaags design en luxe van weleer samenkomen. Weelderige kamers, een gastronomisch restaurant, een cocktailbar, bibliotheek, buitenzwembad, rooftop en een spa: hier wordt de liefde in stijl gevierd. Neem meerdere eeuwen aan architecturale geschiedenis in je op terwijl je langs de binnenkoer flaneert. Degusteer de typische streekgerechten die door chef-kok Younesse Bouakkaoui in een nieuw jasje worden gestoken en ontspan daarna met een glaasje champagne in de jacuzzi op het privéterras van je suite.

    Credits foto's: Black Sheep Igloo © Elina Sirparanta - Straatsburg: Salon Hotel Bouclier d'Or © Bouclier d'Or - Phare de Kerbel: Riantec Phare de Kerbel © Yves Lamour - Igloo: La Plagne 2019 Igloo © Elina Sirparanta









    18-01-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proud to be Belgian : SS20 collections

    Show your Belgian pride this summer : "Omnium gallorum fortissimi Belgae sunt." - De Bello Gallico, Julius Caesar "Of all Gauls, the Belgians are the bravest". And if our good friend Caesar said it, it must be true...

    So it's no wonder that our Belgian pride shines through in everything we do! We're proud of our small but fierce country and all it has to offer. Since Belgian fashion is often internationally renowed for its style and grace, Belgian Fashion is something many Belgians are justifiably very proud of. To help you show off your Belgian pride this summer, we've selected some key items of our Belgian Brands. They will surely make you look spectacular and fierce this summer!

    Caroline Biss

    Caroline Biss has been elected official clothing partner of "Team Belgium". The Belgian brand will dress the female athletes for all off court activities during the Olympic Games in Japan in 2020. The "Olympic" collection will be shown for the first time at the official fashion show on 17 March 2020 in which the athletes will participate. Stay tuned!

    Miracles

    Since its launch in 2015, Miracles by Annelien Coorevits has become a well-known name in the Belgian fashion landscape. Now Miracles gets another boost, thanks to their new partnership with the well-known Belgian agency Fashion Club 70. At the end of 2020 they will also launch the first Miracles shoe collection on the market.

    LolaLiza

    LolaLiza was founded in 2001 by three entrepreneurs who cherished the same wish: to design fashionable and affordable fashion for all women. At LolaLiza, they believe that outer appearance reflects the inner soul, which is why it is their aim to dress confident women confidently. Each woman is beautiful, and deserves to feel alike.

    What makes us stand out? Their ultimate favorite: the dress! Mini, midi or maxi, there is not a single piece of clothing that says femininity like the dress does. Want to find an amazing dress? LolaLiza is the place to be!

    Mayerline

    "Being positive is a conscious choice," says Mayerline's Mimi Lamote. And with that attitude, a positive wardrobe will surely follow! The wardrobe of the Mayerline woman transcends the seasons and lets her be who she wants to be. That way she can show her personality to the fullest and trust that the future will be amazing. Dare to feel perfect!

    L'Histoire de Louise by e5

    L'Histoire de Louise by e5 is an elegant Belgian fashion line for style-conscious women who live life to the fullest. It is the most trendy house brand of e5, designed for women who dare to stand out no matter their age or body type.

    Lore Van Keer

    Lore Van Keer is a young Belgian jewellery label focusing on a minimalist design, ethical choices, handmade design and creative expression. They craft their jewellery for those who love clean lines, luxury and beauty. All of their jewellery is forged by the designer. A team of highly skilled goldsmiths take their time to manufacture and perfect every piece in our atelier in Belgium.

    SITU, a collection inspired by the way we shape the world around us, is the newest addition to Lore Van Keer. The designs are all characterised by a spatial, architectural approach counterbalanced by the untethered flow of nature.

    Diamanti Per Tutti

    “It’s not about how our diamonds and precious gemstones sparkle, it’s about how they make you shine from the inside out. Every day and any occasion can be special. If you want it to be.”

    Diamanti Per Tutti is a contemporary jewellery brand with its roots in Antwerp. They make timeless diamonds fashionable, fun and accessible. Our jewels are created for women who want to balance purity and playfulness. Inspired by everlasting lines and shapes, a Diamanti Per Tutti jewel is your everyday companion, never dominating, always making you feel confident, special and pretty.

     















    17-01-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Catalina J: Tie up her loving soul

    Voor de SS20 collectie haalt Catalina J vooral inspiratie uit het Victoriatijdperk en brengt geregen en gestrikte details in een sfeer van popcultuur en in een stijl die als Sportswear chic kan omschreven worden.

    De Catalina J collectie kleedt vrouwen met een uitgesproken karakter en een stijl die balanceert tussen sensuele vrouwelijkheid en een vleugje mannelijkheid. De gestructureerde en functionele hemden en vesten in combinatie met de lange broeken alsook het geheel aan asymmetrische jurken en kleedjes vormen samen een sterk en coherent geheel dat het DNA van het merk nogmaals alle eer aandoet.

    Het oog wordt gestreeld door de knopen aan de zijkant of vooraan en de onverwachte insnijdingen in de kleding die zowel verrassend als elegant uit de hoek komen. Dit seizoen wordt de stijl van een bijzondere ontwerpster gekenmerkt door plooien in reliëf, inlegstukken in zilverkleurige stof en contrasterende en anijskleurige biesjes en rugstukken.

    De iconische stukken van het seizoen:

    Ieder seizoen weer straalt Catalina J de ambitie uit om aan vrouwen kleding voor te stellen die ze naar believen kunnen interpreteren op een klassieke en elegante manier of op een meer gedurfde manier, maar altijd met even veel stijl. De iconische stukken van de collectie het ontdekken waard:

    Ari corset is een succesvolle interpretatie van het Victoriaanse korset met een koningsblauwe en marineblauwe top uit organza die vooraan wordt geknoopt of op een witte tuniek uit organische katoen.

    Karena jumpsuit tekent een silhouet met lange ledematen in beige en groene Tencel en met anijskleurige toetsen. De prachtige boord en geknoopt riem geven het stuk uiterst vrouwelijke toetsen. De Tencel stof is nieuw dit seizoen, deze ethische en duurzame stof is op het lijf geschreven van de Catalina J-collectie.

    Lynna dress is de herinterpretatie van een mannelijke blazer in een cocktailjurk, een onuitgegeven stuk in blauwe organza en met verrassende insnijdingen ter hoogte van de schouders.

    Dia skirt and blouse geeft moderne toetsen aan de plooien en het kraagje in een subliem spel van volume en doorzichtigheid.

    Catalina J is een Belgisch merk van vrouwenkleding ontworpen door Catalina Jitaru. De ontwerpster laat haar grafische verbeelding de vrije loop en heeft een eigenwijze kijk op mode. ‘Slow fashion’ is voor haar geen hol modewoord: alle creaties worden in beperkte series uitgebracht om het unieke karakter van de stukken te waarborgen. Daarnaast werkt de ontwerpster zo goed als uitsluitend met organische en duurzaam ontwikkelde stoffen. Zelfs de riemen zijn gemaakt van gerecycleerde composietmaterialen. De collecties die ze laat produceren in een atelier in Boekarest, bestaan uit jurken, rokken, broeken, hemden en bloesjes.

    Catalina J is te koop op de website www.catalina-j.com alsook in verschillende multimerkenboetieks in Brussel en in Gent.







    17-01-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Introducing Marciano Guess SS20 women' collection

    Satisfying the wanderlust of today, the Marciano GUESS SS20 Collection returns to its DNA with adventure-inspired pieces that evoke faraway paradise. Women dazzle in tropical and soft floral prints, enhancing pleats, flared and palazzo silhouettes for effortlessly stylish looks that catch the eye from day to night in a palette of exotic peaches, pinks and blues that emanates sunny summer appeal.

    Oasis Dreams

    A dreamy array of flattering, feminine silhouettes appears like a mirage of warm peach and coral tones, complete with sandscape and palm prints. Chain detailing complements buttons and rings for modern utility chic, while elements of classic tailoring inspire timeless pieces in crepe, diaphanous sheer and silk fabrics for a natural summer feeling of complete elegance.

    Deluxe Lightness

    Refreshing hues give extra vibrancy to summer-ready attire. A variety of clean-cut silhouettes, complete with long and short playsuits, fitted skirts and elegantly flared legs, plays with a sparkling range of blues, yellows and white. An injection of floral, animalier-inspired prints adds an extra touch of style. Pleating meets ruffled hems and striking V-collars create even more seasonal charm

    Bold and Bright

    Statement looks in a hot palette of yellows, reds and pinks with fresh white elements take on the summer season with confidence; pop accents combine with abstract tie dyes and floral prints. Flared cuts accentuate fitted waists and feminine shoulders, embracing silks, crinkle chiffon and crepe fabrics for the perfect summer appeal.

     

               

     







    16-01-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Passionata presets: this is Us

    SPRING/SUMMER 2020 CAMPAIGN

    Last season, Passionata presented the Art of Now, a campaign which celebrated living in the moment and expressed the brand's hedonistic DNA.

    From elevating the Passionata persona in previous seasons, Passionata strives to give the brand its voice by presenting a platform to give the brand its voice by presenting a platform to 2 contemporary individuals. Much more than a mindset, the SS20 campaign expresses a movement, more than it documents a journey.

    By allowing these personalities to express themselves, document their travels and speak their minds, Passionata captures a portrait of a generation. Through image, word and song, Passionata collates a collage of today, inviting Gabriette and Flora to tell their own authentic stories. THIS IS US.

    Gabriette Bechtel

    A rising star in fashion and music, Gabriette has come to wider attention after starring in the last Savage x Fenty campaign. She is the lead singer of the band 'Bad Cherry', who are the subject of an upcoming Netflix series documenting their formation and first shows.

    An avid writer in her own personal journals, which include original lyrics, conversations and observations, Gabriette represents the voice of contemporary youth. Based between New York and LA, her creative pursuits, which also include photography, provide an outlet for her life and travels. She has also provided lyrics and music for this campaign which can be seen and heard across the imagery and video materials.

    Flora Carter

    Half British, half French, Flora grew up between London and Paris. Going through personal struggles of anxiety and insecurity in her early years led her to look at life in a new way. Using her profession as a means to grow her own self confidence, modelling has also provided an outlet for sending a positive message to others.

    Her style of modelling focusses on self love and positivity, learnt through interaction with people from all walks of life whilst travelling and shooting. A self proclaimed 'love activist', she also explores these through her own writing and Instagram account with the tag #writtenbyfloracarter









    15-01-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rituals verwelkomr innerlijke vrede

    Nieuwe LZ20 Soulwear-collectie

    Ga voor een leven vol bezieling en gun jezelf de allure en elegantie van de nieuwe Soulwear lente/zomercollectie voor 2020. Oogverblindend mooie ontwerpen, op ikat geïnspireerde prints, met de hand geschilderde, contrasterende aquarelkleuren en jacquardstoffen, elk stuk is moeiteloos verfijnd en heerlijk zacht. Ontdek unieke en opvallende stukken met een vleugje moderne flair, speciaal ontworpen voor de Home-, Sleep- en Yoga-collectie. Laat deze collectie je helpen om innerlijke rust te verwelkomen en te vertragen in het heiligdom van je eigen woning. De ultrazachte kwaliteitsstoffen voelen aan als een tweede huid en omhullen je met ultiem comfort en stijl. Ontspan, kom op adem en verenig lichaam, geest en ziel – wat je ook doet, waar je ook bent.

    Jouw persoonlijk welzijn is even belangrijk voor ons als het welzijn van de planeet. Rituals is trots te kunnen aankondigen dat meer dan 65% van haar lijnen wordt geproduceerd op basis van duurzame stoffen en dat onze naadloze yogakleding is gemaakt van 100% gerecycled polyamide – onze nieuwste innovatie, zonder afvalproductie. Rituals is aangesloten bij het Better Cotton Initiative, dat het gebruik promoot van katoen dat volgens hogere milieu-, sociale en economische normen wordt geproduceerd. Daar zijn we trots op. Elk jaar kopen we een hoger percentage ‘beter katoen’ in.

    HOME | lichaam, geest en ziel ontspannen

    De Home collectie ontspant lichaam, geest en ziel met geraffineerde, maar daarom niet minder gezellige kleding die alle spanningen van een hectische dag wegneemt. Thuis willen we ons zo comfortabel mogelijk voelen. Deze kleding, gemaakt van heerlijk zachte materialen, is als een tweede huid zodra je je werkoutfit uittrekt of wanneer je het gezellig maakt in het weekend. Om comfortabel en elegant in te ontspannen.

    Als de temperaturen stijgen, zul je misschien verlangen naar het verfrissende gevoel van lichte en zachte stoffen op je huid. Wikkel jezelf in de Agnes kimono, een prachtig stuk uit de LZ20-collectie. Het tie-and-dyepatroon is geïnspireerd door de ikat-techniek, een Indonesische verf- en weeftechniek waarbij de draden vooraf strak worden gebundeld en met tussenpozen worden doordrenkt met een kleurstofbestendig product. Het resultaat is verbluffend mooi.

    De beste zwarte broek is veelzijdig – een broek die je kunt dragen op het werk, op reis, in de sportclub of thuis. Onze Suna jersey damesbroek valt in die categorie met een model en zoveel oog voor detail dat je er overal goed mee voor de dag komt. Met een zachte interlock stof, een elastische tailleband in koperkleurige lurex op de rug en verborgen ritsen aan de enkels blijft dit veelzijdige kledingstuk een topper in onze collectie. De broekvariant van de little black dress, zeg maar. Draag de Sanu-broek met de Riki kanten top, gemaakt van zachte viscose met kanten details op het decolleté, en je ziet er verbluffend uit in een stijlvolle, verfijnde outfit.

    De perfecte aanvulling bij je Home Wear-collectie is de Tours Clutch voor dagelijks gebruik. Deze gewatteerde clutch is uitgevoerd in dezelfde stof met het vervaagde ikatpatroon als de Agnes kimono, maar dan met een zachte voering en ritsen met een kwastje. Geweldig voor op reis of gewoon om thuis je schoonheidsproducten netjes in op te bergen.

    SLEEP | lichaam, geest en ziel herstellen

    Slaap is onontbeerlijk voor het herstel van lichaam, geest en ziel. De geest komt tot rust, het lichaam herstelt zich van de stress van de dag. De zachte, stijlvolle stoffen uit ons slaapassortiment dragen bij tot een goede nachtrust en voelen kalmerend aan op de huid – om in ultiem comfort te slapen en weer fris aan een nieuwe dag te beginnen.

    Een goede nachtrust komt jouw richting uit met de Chava nachtjapon. Hij is gemaakt van ongelooflijk zacht TENCEL™ Lyocell, heeft een subtiele dubbel gelaagde V-hals en een satijnen halslijn met een schattig strikje, voor een vrouwelijke touch. Sta fris en monter op en wikkel jezelf in de vloeiend vallende, pastelkleurige Basil kimono. Het klassieke wikkelsilhouet met de handgeschilderde aquarel van Aziatische orchideeën staat prachtig over je slaapkleding.

    YOGA | lichaam, geest en ziel verenigen

    Yoga betekent verenigen – verenigen van lichaam, geest en ziel. Rituals heeft een uitgebreide Yoga-collectie ontworpen, bestaande uit langzame en dynamische yogakleding. De eerste, de ‘langzame’, bevordert harmonie en eenheid van lichaam, geest en ziel, terwijl de laatste, de ‘dynamische’, is ontworpen ter ondersteuning van de flexibiliteit bij het beoefenen van meer dynamische yogastijlen of pilates. De collectie is gemaakt van zachte, ademende en soepele stoffen die aanvoelen als een tweede huid, waardoor je onbeperkt kunt bewegen in elke houding.

    Met deze collectie hoef je niet langer te kiezen tussen comfort en functionaliteit. De Flore legging met tailleband is naadloos uitgevoerd, wat hem ongelooflijk ondersteunend en comfortabel maakt. Hij is buisvormig gebreid, wat resulteert in 360 graden elasticiteit zonder irriterende naden. Combineer hem met de Javana naadloze behatop met het verrassende geperforeerde kraanvogelmotief op de rug, voor een prachtige sportieve look. Het innovatieve buisbreien bespaart energie en vermindert het afvalmateriaal aanzienlijk. Goed voor het milieu dus.

    Ben je eerder een fan van trage yoga? Met de rode kraanvogelprint op de Kalida Yoga legging vind je vast de volmaakte balans tussen lichaam, geest en ziel. Je voegt er een typisch Soulwear-stuk mee toe aan je yogagarderobe. De unieke print is geïnspireerd op de Japanse kraanvogel. Hij geeft niet alleen een elegante toets aan elke houding, je zult er ook mee opvallen in de yogales. In combinatie met de Lis bralette, gemaakt van zacht en ademend katoen, blijf je altijd koel tijdens je flow – van de zonnegroet tot de neerwaartse hond.

    Door katoenproducten van Rituals te kopen, steun je een verantwoorde katoenproductie via het Better Cotton Initiative.

    De LZ20-collectie is vanaf februari 2019 verkrijgbaar in Rituals Cosmetics-winkels en via RITUALS.com.

     

     

     







    15-01-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liu Jo turns 25th

    AND UNVEILS HER CELEBRATORY CAMPAIGN AT PREMIUM

     

    To coincide with the German fair, the Italian brand « opens » the celebrations for this important achievement with a preview of the first parts of its new advertisement format with Kendall Jenner

    For Liu Jo, 2020 will not be just like any year, it will be the year of ‘celebrations’: now distant from that 1995 in which everything began, in Germany the Italian brand, the embodiment of premiumness, will open the celebrations that will see it reach its first twenty-fifth anniversary.

    To coincide with Premium (Berlin, 14-16 January), one of the most important European trade events, Liu Jo will officially start the celebrations for its twelve-month-long anniversary; a strong, symbolic event that will offer a teaser by revealing the face and concept of such special celebratory campaign, which will come into its own in an advertising format that will be on preview at the Fair. The outstanding star of the campaign will be a contemporary icon, Kendall Jenner, who will be the face of the brand throughout 2020, taking centre stage in a new communication system that has been specially developed to mark this achievement.

    An achievement that does not feel like a tribute but rather like an evolution, in which Liu Jo is increasingly busy strengthening its international position and engaged in a communication system where it supports young 25-year-olds and helps them feel strong, beautiful and, of course, empowered. So, #Bornin1995 is the hashtag that in 2020 will embody this communication format that will go beyond the boundaries of a ‘mere’ campaign and will have Kendall, a media icon that was herself born in 1995, as an ideal bridge between the past, the present and the future of the brand. Starting at Premium, Kendall Jenner will star in the celebratory campaign that will be shown in multiple touchpoints, where a special eye will be kept on the digital universe, for which dedicated contents have been developed so as to open a dialogue with the young women who are the future of the brand.

    Marco Marchi, President & Head of Style at Liu Jo, said: “I am really glad to present our new communication format for 2020 here, at Premium. Kendall Jenner is an icon of our time, who perfectly embodies the beauty, uniqueness and strength that Liu Jo has always told about, and I am sure that in her global dimension she will further strengthen out business project on an international scale. It’s not by chance that 2020, a year that is so strategic for us, will be symbolically starting in Germany, one of the markets that will be most important for us, in the next few seasons”.





    14-01-2020 om 18:15 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paco Rabane

    invictus & olympéa onyx: nieuwe flessen voor collectors

    Hoe gaat u de geschiedenis in? Hoe bereikt u een mythische status? en verdient u eeuwige roem, de farao's hadden hun piramides, de Griekse Goden hun Pantheon, invictus en olympéa krijgen ook hun steen, hun naam staat ook gebeiteld

    Maar wat is hun geheim?

    onyx, de originele steen. Goddelijke krachten wachten de ingewijde. een bron van absolute kracht voor hem. de belofte van goddelijke energie voor haar.

    invictus onyx, de trofee voor helden, een steen die versmelt met het metaal van het machtige deksel en de grepen, de overgang naar glanzend zwart, een golf van energie stroomt door de beker, matzwart metalen geschenkdoosje, een fles uit een andere dimensie.

    olympéa onyx , zwarte edelsteen op het ronde glas versmelten steen en metaal, een moderne schoonheid op de top en edele laurierbladeren creëren marmeren effecten, koper en gepolijst zwart. roze ombré accentueert de contouren een warm koperen metalen geschenkdoos. een fles die de perfectie benadert.

    de geuren

    invictus eau de toilette. een heldhaftige houtachtige frisse geur, de botsing van twee krachten: frisheid en sensualiteit. mariene aroma’s clashen met exotische guaiacolie en ambergris.

    olympéa eau de parfum. een oosterse mix van het frisse en het sensuele. waterjasmijn en gemberbloem. sensuele zoute vanille verpakt in kasjmierhout. een goddelijke geur.

    OCD 27/01 - invictus onyx eau de toilette - 100 ml - € 93

    olympéa onyx eau de parfum - 80 m - €108,20

     

     

     





    14-01-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Francesco Neri: Contadini e Paesani

    CONTADINI E PAESANI de Francesco Neri - Tentoonstelling van 19 januari tot en met 29 maart 2020 – Fondation M Stichting – Van Volxemlaan 304 – 1190 Brussel

    In 2009 ontmoette Francesco Neri (geboren in 1982 in Faenza, Italië) Livio Papi, een landbouwer uit Rubiera. Het landschap van Emilia-Romagna is ten prooi aan ingrijpende veranderingen door de werken voor de aanleg van de hogesnelheidstrein en de bijbehorende onteigeningen. Papi ontvangt hem hartelijk, toont hem zijn velden, vertelt hem over zijn werk. De stille beelden van Francesco Neri zijn een weerspiegeling van die vrijgevigheid, van de gedeelde tijd.

    De techniek, de aanpak en de beelden van Neri doen denken aan de foto’s van August Sander, Paul Strand, Nicholas Nixon, Judith Joy Ross of Guido Guidi, bij wie hij zijn opleiding volgde. Met bijzondere aandacht voor de lichaamstaal, de achtergrond en het licht brengt Contadini e Paesani een galerij van fotografische portretten van de vrouwen en de mannen die een groot deel van hun leven besteden aan het bewerken van de aarde.

    Contadini e Paesani kreeg de steun van Die Photographische Sammlung/SK Stiftung Kultur in Keulen, die Francesco Neri in 2018 huldigde met de August Sander-prijs. Naar aanleiding van deze tentoonstelling ging Fondation A Stichting een samenwerking aan met uitgever Hartmann Books voor de publicatie van het boek Francesco Neri, Farmers.

    Er is de tentoonstelling "Contadini e Paesani", maar er is ook zijn boek "Farmers", dat portretten voorstelt van mannen en vrouwen die gevormd zijn door fysiek werk en die de toekomst van de steeds meer geïndustrialiseerde agrarische wereld in vraag stellen...

    Praktisch:

    Openingsuren : Woensdag t/m zondag: 13.00 – 18.00 Normaal tarief: 4€ . Ook op afspraak Studenten, leerkrachten, senioren, werkzoekenden: 2€ Kinderen (-12 jaar): gratis





    14-01-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-01-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Going diwb in LaLaLand!

    GUESS JEANS SS20

    This summer brings with it a collection bursting with vitality. GUESS girls turn heads in their ultra-glam looks in pastel tones and statement silhouettes for guaranteed coastal appeal.

    With its enhanced femininity and pin-up girl allure, this line embodies summery L.A. style in an irresistible array of tailored looks, with high-waisted silhouettes, skinny jeans and bustiers for extra eye-catching power. Light pastel tones enhanced with red, white and rose accents complement luscious foliage and floral prints. Feather-light canvas, recycled polyester and treated costa all accent key denim looks and eco denim pieces.









    13-01-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Camber Lab op Batibouw

    een vooruitblik op slimmer wonen in 2020

    » Camber Lab: inspirerende atelierzone over kleiner & slimmer wonen » Opruimen is het nieuwe yoga: moodboard met praktische opbergoplossingen » Paleis 6/ 317

    Een nieuw jaar is altijd een gelegenheid om eens vooruit te blikken. Naar hoe we morgen zullen wonen bijvoorbeeld. Kleiner en duurzaam, dat wisten we al langer. Maar hoe we bouwen en wonen, vertelt heel veel over wie we zijn of willen zijn. Wonen als ultieme leefstijl is geëvolueerd naar een multifunctioneel gegeven, een leefruimte waar we onze gasten ontvangen én waar we tot ontspanning komen van alle drukte. En dat betekent niet dat elke vorm van comfort of kwaliteit hoeft weg te vallen. De functionele opbergoplossingen en kasten op maat van Camber helpen je opweg naar een zen-levensstijl en maken je interieur helemaal 2020-proof.

    Klein, maar hybride wonen: Doordat er steeds meer mensen in de stad gaan wonen, worden er meer compacte huizen of kleine appartementen gerealiseerd. De appartementen worden pakweg 10% kleiner en ook bij renovatie zijn kleinere panden gegeerd. Dit zorgt ervoor dat wij onze leefruimtes ook slimmer en praktischer moeten gaan inrichten. Hierdoor krijgen de interieurarchitecten van Camber steeds vaker te maken met de uitdaging om creatiever en slimmer om te gaan met compacte ruimtes. Een nieuwe vorm van hybride wonen maakt zo opmars.

    Dankzij maatwerk kan Camber voor elk type aanvraag een gepersonaliseerde en duurzame oplossing bedenken. Dit kan gaan van een volledige dressing en inrichting met alle accessoires tot een specifiek gevraagde inrichting waarbij verschillende types meubels worden gecombineerd in 1 kast (boekenkast, TV-meubel en bureau). Met andere woorden, de vraag naar multifunctionele kasten en opbergoplossingen stijgt. Het moet allemaal praktisch en visueel aantrekkelijk zijn, waardoor je heel makkelijk het woonvolume kan maximaliseren.

    Van bureau naar bed en omgekeerd : Voor de slaapkamer als multifunctionele ruimte is een dubbel uitklapbed bv dé oplossing. Je kan het bed perfect alleen in en uitklappen, want het bed functioneert praktisch met een automatisch remsysteem. Het uitklapbed zelf kan ook multifunctioneel zijn: in één klap van bureau naar uitklapbed, waarbij je zelfs je laptop en decoratie niet moet verplaatsen. Hoe kan dit? Het bureaublad wordt de voet en dus steunbasis van het bed. Slimme opbergmogelijkheden kunnen namelijk het verschil maken op een kleine oppervlakte: de ruimte lijkt niet alleen groter, je krijgt meer bewegingsvrijheid en voelt je pas echt zen.

    Multifunctioneel is hot! Als er een plek is die functioneel moet zijn, dan is het wel de berging en wasplaats. Alles krijgt hier een plekje dankzij maatwerk, zelfs in een kleine ruimte. Op Batibouw ontdek je praktische oplossingen voor de wasmachine en de droogkast, een aparte opbergruimte voor alle huishoudspullen en/of huisdieren én een uittrekbare strijkplank en wasmand. Goed georganiseerd, toch?

    De troef van een dressing : Wie droomt er niet van meer ruimte voor kledij en accessoires? Een dressing op maat, voor haar én hem, is de meest praktische keuze. Een L-vorm, U-vorm of een rechte inrichting? Met de tips & tricks van Camber wordt opbergen in je dressing een plezier!

    Home working 2.0: een verborgen bureau in je living : Je toekomstige woonkamer moet overdag omgevormd kunnen worden tot thuiswerkplek. Omdat elke vierkante meter telt, komt het erop aan de beschikbare ruimte zo efficiënt mogelijk te gebruiken. De werkplek moet daarom doordacht ingericht zijn. Camber heeft de knowhow om de woonkamer te transformeren tot een hyperefficiënte ruimte. Zo weten ze bijvoorbeeld dat je best kiest voor een uittrekbaar bureau, zo kan je deze verbergen wanneer je niet aan het werk bent! En voor het bewaren van documenten voorzie je best legvakken op maat op een hoogte van minstens 33 cm.

    Geen plaats voor een bureau? Ga creatief om met de beschikbare leefruimte: kies voor multifunctionele meubels op verschillende plekken in je woning zoals aan de inkomhal, in de woonkamer, op zolder en waarom niet onder een trap? Oplossingen zoals een uitklapbaar bureau maken je bureau praktisch én discreet, volledig opgaand in jouw interieur!

    Door de jaren heen... Al gehoord van het ‘lege nestsyndroom? Het gaat om het moment waarop de kinderen het ouderlijke huis verlaten en de ouders geconfronteerd worden met één of meerdere kamers die leeg staan. De rommel stapelt zich vaak op, vooral omdat het niet evident is afscheid te nemen van de spullen. Camber gelooft dat deze leegstaande ruimtes een tweede leven verdienen, maar het gaat erom de ruimte op een intelligente manier in te richten en elke m² zo creatief mogelijk te benutten. Waarom? Efficiënt opruimen en slim opbergen geeft je rust en maakt je geest vrij én je creëert extra opbergruimte, wat altijd een voordeel is.

    Camber inrichting kinderkamer op maat. ... En voor de kinderen! Kleine kinderen worden groot. Daarom is de inrichting van de ruimte belangrijk zodat de kasten op maat meegroeien op hetzelfde ritme. Maar hoe maak je er zowel een knusse als een functionele ruimte van? Het probleem doet zich al voor aan de inkomhal. Je kinderen gooien de deur open en plots verandert je inkomhal in een puinhoop. Dankzij een slimme kastindeling voorkom je dat die rommelorkaan door het ganse huis trekt. De oplossingen van Camber creëren een vestiaire op maat en houden zo de wanorde in bedwang.

    Van warzone naar tienerkamer: Dankzij knap maatwerk reorganiseer je ook hun kamer. Denk hierbij praktisch én veilig en richt de meubels doordacht in. Een toegankelijke bureautafel, hangkast en lades – op de juiste hoogte - én grote opberglades voor speelgoed, dat is waar kinderen dol op zijn! Om de ruimte te optimaliseren bieden inbouwkasten de mogelijkheid om alles netjes op te bergen. Ze zijn tijdloos en blijven zo stijlvol. Mee met de jaren van je kind.

     







    13-01-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!