Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    03-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huishouden en chill

    » Indesit's huishoudapparaten met 1 knop - » Voor een gemakkelijk én snel huishouden - » Waarbij heel het gezin zijn steentje bijdraagt

    Op een regenachtige zondag komt niemand graag buiten. Samen onder een dekentje nestelen met een snack en Netflix is voor ons Belgen een welgekende winteractiviteit. Toch zijn mama of papa vaak nog druk in de weer met het huishouden. Indesit wil graag iedereen op z’n gemakje. Met haar gebruiksvriendelijke huishoudapparaten doet het hele gezin snel én samen het huishouden om nadien heerlijk te genieten van de film.

    De DoItTogether-campagne van Indesit is gericht op het moderne gezin: geen onderverdeling meer tussen de zware klussen voor de man en de zorgende taken voor de vrouw, wel gender equality en een eensgezind huishouden. Dankzij Indesits brede aanbod aan gebruiksvriendelijke producten, worden de dagelijkse taakjes voor iedereen een makkie. Voor een snel en makkelijk resultaat zijn de toestellen met 1 klik op de knop te bedienen.

    Push&Wash

    De film staat klaar om af te spelen maar het wasgoed heeft nog een goede wasbeurt nodig. Omdat niemand het begin wil missen, gaat iedereen meteen aan de slag! Terwijl papa de was laadt en de kids hem helpen, maakt mama de popcorn gereed. Dankzij één knop wordt de Innex wasmachine ingeschakeld, het programma geselecteerd en de machine gestart. Na slechts 45 minuten is de was in al zijn eenvoud schoon.

    Zijn de kiddo’s nog te klein om echt mee te helpen, maar proberen ze het wel graag? De Keylock-functie voorkomt dat instellingen wijzigen wanneer het bedieningspaneel per ongeluk wordt aangeraakt. De nieuwsgierige peuter kan de wasmachine dus niet meer openen of je fijne was op hoog toerental zetten.

    Turn&Cook

    Sunday is family day en dat wil zeggen: gebak à volonté! Maar wie oh wie waagt zich aan de voorbereidingen? Met de Aria oven toveren zowel mama, papa als zoon- en dochterlief de cake in slecht één uur op tafel. Met een keuze uit meer dan 80 recepten, worden temperatuur en tijd automatisch ingesteld. De oven schakelt zichzelf uit wanneer het programma is afgelopen. De chef de cuisine hoeft dus enkel het programma te kiezen en de aan-knop in te drukken. Starten we de film?

    Om nog meer tijd te besparen, is er de Freasy Cook waarmee bevroren voedsel zonder ontdooien de oven in kan. Niemand die zich nog zorgen moet maken om het ingevroren product op tijd uit de diepvries te halen.







    03-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Introducing the Guess holidau collection

    This holiday, GUESS introduces an advertising campaign featuring models Erin Cummins, Kellie Stewart and Francesco Monte in a sequence of photographs showcasing the most sought after looks for the holiday season. Art directed by Chief Creative Officer, Paul Marciano, the campaign was shot through the lens of Tatiana Gerusova in Los Angeles, CA. Marciano hand selected the models and said, “It is the first campaign for Kellie Stewart and Francesco Monte in North America and with the company and we welcome them to the GUESS family.” The campaign has the feel of being on a movie set and the viewer is getting a behind the scenes glimpse of old Hollywood glamour.

    This season’s women’s collection is filled with an extensive selection of denim in the form of jeans and jackets, styled with lace body suits. Stand-outs from the line include a faux fur jacket in black as well as faux leather pants and moto jackets in a variety of colors. Houndstooth printed pencil skirts paired with rocker-chic moto jackets are perfect pairings for upcoming seasonal soirees.









    02-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sloveniƫ opent nieuwe meerdaagse wandelroute

    De Juliana Trail doorkruist de mooiste natuurgebieden. Op 18 oktober werd in Slovenië de nieuwe meerdaagse wandelroute JULIANA TRAIL officieel geopend. Het kleine Slovenië toont zich steeds meer als een grote wandelbestemming met veel aandacht voor duurzaam toerisme.

    Bijzonder en aantrekkelijk aan deze nieuwe wandelroute is dat je de mooiste natuurgebieden van Slovenië op een rustige manier en zonder technische vaardigheden kan ontdekken. Met andere woorden, de trail is te doen voor alle wandelaars met een goede basisconditie. Dat komt omdat het pad tussen de hoge bergen loopt en vooral de valleien volgt. Er is dus weinig klimwerk en de Juliana Trail wordt er om twee redenen nog aantrekkelijker door. Een: in de valleien maak je kennis met het bergleven, met de cultuur van het land en met de lokale keuken. Twee: de panorama’s op de Julische Alpen en in het Triglav Nationaal Park zijn overweldigend. Achter iedere bocht wacht de wandelaar een verrassing, het uitzicht op hoge spitsen, watervallen, alpenweiden, onstuimige rivieren en glinsterende meren. Wandel de Juliana Trail en je maakt kennis met het eenvoudige leven in de bergen terwijl je geniet van de natuurpracht.

    Korte of lange wandelvakantie

    De technische steekkaart van de Juliana Trail opent veel wandelmogelijkheden. De route is 270 km lang, verdeeld over 16 etappes van gemiddeld 17 km. De doorwinterde wandelaar zal zich uiteraard geroepen voelen om het volledige traject te stappen. Maar ook voor zij die over minder vakantiedagen beschikken is de Juliana Trail aantrekkelijk. Iedere etappeplaats is bereikbaar met het openbaar vervoer en er zijn overal overnachtingsmogelijkheden. Je kan met andere woorden ook delen van de trail wandelen, zelfs tijdens een dagtocht, ideaal voor een gezinsvakantie.

    Biosfeer – Duurzaam toerisme

    Slovenië heeft al meerdere internationale prijzen in de wacht gesleept als milieuvriendelijke bestemming (o.a. Ljubljana Groene Hoofdstad) en wie weet valt de Juliana Trail straks ook nog eens in de prijzen. Groen Slovenië is met zijn 60 % beschermd grondgebied hét land bij uitstek om wandelroutes uit te zetten. De opening van de Juliana Trail is een belangrijke stap in het duurzaam toeristisch beleid van het land, zeker omdat de nieuwe wandelroute deel uitmaakt van het biosfeer project. Op een verantwoorde manier worden de wandelaars door beschermde natuur geleid, door het Unesco biosfeer gebied Julische Alpen en het Triglav Nationaal Park met de 2864 meter hoge Triglav, het icoon van Slovenië.

    Het Juliana Pad is eigenlijk een rondwandeling met de klok mee. De officiële startplaats is Kransjka Gora. Vandaar gaat de route naar Mojstrana en Jesenice, verder zuidwaarts naar Radovljica en langs de meren van Bled en Bohinj. Kers op de taart is het schitterende traject door de Soča Vallei.

    De trail is volledig bewegwijzerd, op de etappeplaatsen zijn er logies- en bevoorradingsmogelijkheden. Beste reisperiode is van mei tot half oktober maar in principe kan de Juliana Trail het ganse jaar worden gelopen. Voor het volledige parcours: https://mijnslovenie.com/juliana-trail/ Voor meer informatie over Slovenië: https://www.slovenia.info/en

    Illustraties Milja Sodja & Jost Gantar

     







    02-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De natuur is d egekste kerstman

    Wie zegt dat er een maximale leeftijd is om te mogen dromen?

    Een leeftijd om te geloven in de Kerstman. Een leeftijd om plezier te maken? Voor jonge en oude kinderen, voor wie er niet meer in gelooft en voor wie er nog graag in wil geloven: de Kerstman bestaat en hij is nog veel gekker dan ze ons ooit verteld hebben.

    De Kerstman is niet die oude man met de witte baard die één keer per jaar langskomt en die alleen maar bestaat in kinderverhalen. Nee, de echte Kerstman geeft ons iedere dag cadeautjes. Een zonnestraal, de eerste bloemknoppen in de lente en zelfs de lucht die we inademen. De echte Kerstman komt niet door de schoorsteen en woont ook niet in Lapland. Kijk maar eens om je heen. Dáár is de Kerstman te vinden, overal rondom ons.

    De echte Kerstman is de natuur.

    Bij L’OCCITANE geloven we al meer dan veertig jaar in de kracht van de echte Kerstman. Zijn gekte inspireert ons en zijn geheimen zien we als schatten waaruit we onze cadeaus kunnen distilleren. Onze Kerstman is geweldig, dynamisch en een beetje gek. Hij is niet rood of groen, maar juist heel kleurrijk. Net als wij is hij vrolijk, een beetje gek en soms best wel pittig. Achter al onze cadeaus gaat de ziel van deze excentrieke Kerstman schuil. Hij geeft deze kerst een vrolijke en gekke twist.

    ONTDEK JE FAVORIETE PRODUCTEN OPNIEUW!

    Twee adventskalenders, drie collecties met karité en allerlei cadeausets brengen een eerbetoon aan de natuur, in een feestelijke en kleurrijke stijl! De collecties Honey Harvest, Classic Shea en Festive Garden wisselen oranje, blauw en roze af om van deze kerstdagen een regenboog van kleuren en karité te maken. Lip Balms, Body Creams of Hand Creams en een aantal unieke, innovatieve producten zoals The Petit Cleanser met karité zorgen ervoor dat je deze kerst heel dicht bij de échte Kerstman komt.

    DE COLLECTIE HONEY HARVEST

    Plezier om van te dromen : Onze limited editions uit de collectie Honey Harvest zijn geformuleerd met extracten van lavendelhoning (met uitzondering van de Bath Pearls), geproduceerd door onze biologisch gecertificeerde bijenhouders. Lavendelhoning wordt gebruikt om vele redenen, maar met name om zijn rijke en romige textuur en zijn heerlijke geur met een bloemige toets. Daarnaast heeft honing een prachtige goudkleur, als een ode aan het licht en de adembenemende schoonheid van de Provence...

    DE COLLECTIE CLASSIC SHEA

    Een cocooning-moment : Onze collectie met karité is in een nieuw jasje gegoten met de creativiteit van Hsinping Pan. Elf producten hebben een feestelijke blauwe verpakking vol gekleurde tekeningen gekregen. Sterren, kerstbomen en heteluchtballonnen stralen de magie van de kerst uit en laten een schitterende natuur zien. Midden in dit zintuiglijke geheel maakt onze gloednieuwe The Petit Cleanser indruk. De echte Kerstman is nooit ver weg, maar het is nog beter wanneer hij binnen handbereik is.

    DE COLLECTIE FESTIVE GARDEN

    Droomwolken: Onze limited edition-collectie Festive Garden viert de diversiteit van de natuur. De combinatie van Braziliaanse mandarijn, afkomstig uit verantwoorde bronnen, en ylangylangbloemen van de Comoren zorgt voor een betoverende geur. Door deze ingrediënten te kiezen, zet onze parfumeur Firmenich zich in voor het planten van nieuwe bomen. Op deze manier ondersteunen we samen de duurzame landbouw. De aarde is een tuin. Laten we de rijkdom ervan waarderen...

    De nieuwe producten zijn vanaf Oktober 2019 - Januari 2020 verkrijgbaar in de deelnemende L’Occitane boetieks en op de website nl.loccitane.com

    ONTDEK VOLOP PLEZIER IN A TALE FROM L’OCCITANE!

    Onze adventskalender 'A Tale from L’OCCITANE' heeft je van alles te vertellen. De kalender ziet eruit als een sprookjesboek en vertelt ons aan de hand van een aantal belangrijke jaartallen over de geschiedenis van de amandelboom in de Provence. Het gaat over 1956, 2000, 2004 en nu.

    Maak kennis met een van onze iconische bomen en ontdek een inspirerend verhaal over biodiversiteit. Ondanks de unieke smaak van de vruchten is dit milde genie verdwenen uit onze boomgaarden en vervangen door gewassen die makkelijker te onderhouden zijn. Op initiatief van de gebroeders Jaubert, lavendelkwekers op het plateau van Valensole, maakte de fruitboom echter een comeback in de regio en werden er nieuwe bomen geplant.

    L’OCCITANE steunt dit ontwikkelingsproject al vanaf het begin, omdat het aansluit bij de oorspronkelijke missie van het bedrijf. Eerst werden er 10.000 amandelbomen geplant, dat werden er 15.000 en al snel 30.000.

    DOE IEDERE DAG IETS GOEDS!

    Bij het openen van de vakjes kom je allerlei tips tegen. Bijvoorbeeld over verlichting: je kunt energie besparen door te kiezen voor lampen met een laag energieverbruik. Of een creatieve tip: mooie verpakkingen zijn heel geschikt om te gebruiken als decoratie in huis. Het zijn maar kleine dingen, maar voor de natuur zijn dit echte cadeautjes. Dit is het vlindereffect: kleine moeite, grote resultaten!

    EEN GOLDEN TICKET VOOR DE GELUKKIGE WINNAAR!

    Stap 1: Draai je adventskalender om, daar vind je een raadselachtige cijfercode. Misschien is het de sleutel tot een extra cadeau?

    Stap 2: Op internet kun je je cijfercode invoeren. Dan doe je mee aan wedstrijd waarbij je een 25e cadeau kunt winnen: magisch, heerlijk en spannend!

    CLASSIC CALENDAR - € 49,00

    THE DREAM CALENDAR ZIT BOORDEVOL PLEZIER!

    Achter elk van de 24 vakjes vind je een zintuiglijke schat! Immortelle Divine Cream-in-Foam Cleanser, Rose Hand Cream, Shea Lip Balm... Een verrassing voor iedere dag, met zelfs gloednieuwe producten van L’OCCITANE om het verhaal van deze kalender nog bijzonderder te maken.

    PREMIUM CALENDAR - € 99,00

    De nieuwe adventskalenders zijn vanaf 30 oktober 2019 verkrijgbaar in de deelnemende L’Occitane-boetieks en op de website nl.loccitane.com #realsanta

     

     







    01-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-10-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sunny cars moedigt klanten aan om CO2 uitstoot huurauto te compenseren

    26.694 klanten maakten gebruik van samenwerking met GreenSeat. Steeds meer reizigers kiezen ervoor om de CO2-uitstoot van hun huurauto te compenseren. Dat blijkt uit de boekingscijfers van autoverhuurbedrijf Sunny Cars. Terwijl er in 2014 zo’n 13.519 groene wagens geboekt werden, is dat aantal in 2018 bijna verdubbeld tot 26.694. Autoverhuurbedrijf Sunny Cars werkt samen met GreenSeat om de CO2-uitstoot van hun auto’s te compenseren en de impact op het klimaat te verminderen. Hierdoor worden duurzame projecten zoals windmolens in India en biogas en houtskoolovens in Afrika gesteund.

    “Reizen en de wereld ontdekken met een huurauto draagt bij aan de CO2-uitstoot. Het is belangrijk om daar als autoverhuurbedrijf bij stil te staan. Daarom moedigen wij onze reizigers aan om hun impact op het milieu te compenseren”, aldus Hans Knottnerus, managing director van Sunny Cars in Nederland, België en Frankrijk. “Geweldig om in onze boekingscijfers te zien dat meer en meer van onze klanten daar ook bewust voor kiezen.”

    Groene energie voor meer dan 4.092 huishoudens

    In 2014 werden er 13.519 groene wagens geteld, in 2018 waren dat er 26.694. Zo compenseerden de reizigers van Sunny Cars vorig jaar maar liefst 1.923,4 ton CO2, dat komt overeen met 224 keer met de auto de wereld rondrijden of 1.295 keer vliegen van Brussel naar New York (heen én terug!). Dankzij die compensatie kregen 4.092 huishoudens in Cambodja, Oeganda en India toegang tot duurzame energie.

    Maak je kilometers groen

    Hoe werkt het? Met de gegevens van je autohuurboeking kun je op www.greenseat.nl/sunny-cars heel eenvoudig de gemiddelde CO2-uitstoot van je huurauto berekenen en compenseren door duurzame energieprojecten te steunen. De CO2-compensatie kost slechts enkele euro’s en als bewijs ontvang je een certificaat. Om je een idee te geven: het minimumbedrag is €1,50 en bij een gemiddelde huursom van €350 betaal je slechts €1,75 om je auto te compenseren.





    31-10-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-10-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guess underwear & activewear FW19 collection

    The GUESS Underwear & Activewear FW19 collection flaunts a rebellious yet romantic attitude with a non-conformist appeal, in a stunning collection of lingerie that complements a rich offering of nightwear. Activewear also steals the scene with flattering, modern designs and contemporary cuts and fabrics.

    Groupies

    This alluring theme fuses groupie femininity and rock femme romance, resulting in a playful, vintage-inspired underwear collection. Drawing inspiration from ‘90s grunge icon Courtney Love, Groupies plays with hearts, retro flower and leopard print motifs, matched with sensual lace and embroidery, in a triumph of soft and vivid pinks and reds, coordinated with black, grey and cream tones.

    Loungewear in knit, satin and fleece beckons with irresistible comfort, while activewear takes a Namaste approach with seamless, modern cuts enlivened by powerful pink and purple colour tones, animalier motifs and bold GUESS logo prints. Modern fabrics ensure comfort and performance with a feminine edge for the dynamic GUESS woman.

    Studio 54

    The iconic New York City nightclub vibe makes a comeback in this hip, retro-style collection, brimming with midnight romance and disco glam. Lace, mesh and printed microfiber create striking underwear silhouettes with contrasting accents, strass and shapewear accents.

    A palette of lavender, greens, greys and mauves with mottled finishes add the perfect finishing touch to effortlessly cool loungewear with sparkling details and modern-meets-vintage cuts. ‘70’s spirit echoes in the Studio 54 activewear collection, with sporty yet seductive cuts complete with statement print logos, technical fabrics and iridescent finishes.

    Brixton Market

    Take a trip to London’s favourite off-beat market with this rebel romance-inspired look. Punk subculture pervades this sexy collection with a unique luxury streak, emblazoned with red leopard prints, rose pink and cherry hues and flashes of grey and black colour accents. Waist-flattering cuts are accented with lace and georgette fabric, embroidered mesh and metallic detailing.

    A romantic selection of loungewear features a wild combination of satin, fleece and cotton rib, all with an underground twist. It’s time for the playoff with Brixton Market’s activewear, featuring feminine yet fierce patch detailing and pinstripes in a bold red, black and grey colour palette.







    30-10-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-10-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bensimon herft/winter 2019-20
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De nieuwe Herfst/Winter collectie van Home Autour du Monde bestaat uit een selectie die zowel samenhangend als divers is. Het is een hechte mix & match met heel wat inspiratiebronnen. Het herfstseizoen vraagt om warme en zachte materialen zoals wol en fluweel. Kenmerkend is ook het kleurenpalet dat die warmte en zachtheid ondersteunt: aardekleur, bleekroze, donkergrijs, currygeel en bordeaux maar ook natuurlijke en diepere tinten zoals blauw en groen. In deze collectie verschijnen er opnieuw veel motieven: jungle, bloemen, kunst en zwarte en witte grafische tinten voor een hedendaagse toets.

    Maison Bensimon onthult ook een heuse capsulecollectie met exclusieve stukken die hun inspiratie halen uit de geometrie en uit de popcultuur.

    29-10-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luilekkerdag in bed! Cocoonen voor gevorderden...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Sleeplife's textieltrends voor je bed winter ’19-’20

    Bankhangen? Bathroom selfie? Gezellig voor de open haard? Zo vorig seizoen! Zagen en klagen over het weer doen we vanaf nu gewoon vanuit ons luie bed. Cocoonen in, op, onder een zeer Instagrammable bed, het kan allemaal. I woke up like this, maar dan wel even met die grove borstel door het haar en knijpen in de wangen voor een gezonde gloss!

    Is jouw slaapkamer niet zo picture perfect als je in gedachten had? Geen nood. De occasionele rondslingerende sok is snel weggemoffeld en de aanschaf van een nieuw dekbedovertrek geeft je nestje weer een nieuw elan.

    Sleeplife neemt alvast het voortouw in cocoonproof bedtextiel, van gedurfd arty-farty tot dromerig pastel.

    Artistic vibes: Het geometrisch patroon met okergeel, wit, lichtgrijs en donkergrijs creëert een kunstige uitstraling. Wil je het wat subtieler? Draai het dekbedovertrek gewoon om.

    Playful pastel: De voorkant is bedrukt met witte bloemknopjes aan fijne takjes, vergezeld van kleurrijke vlinders, bloempjes en vogeltjes. Een dekbedovertrek met een romantische toets en een tikkeltje speels.

    29-10-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-10-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontdek Europa van Lissabon tot Spitsbergen, met Zeebrugge als thuishaven

    Een stukje van de wereld ontdekken met Zeebrugge als vertrek en/of aankomsthaven, dat kan volgend jaar met All Ways Cruises. De touroperator is er opnieuw in geslaagd om vier cruises te creëren die om meerdere redenen uniek zijn.

    De charmes van de Britse Eilanden (van 10 tot 23 mei 2020, 14 dagen/13 nachten)

    Op 10 mei wordt koers gezet naar Londen, Schotland en het eiland Ierland. De cruise is als een aaneenschakeling van meerdere citytrips, met het schip dat als een boetiekhotel meereist. Het mag gezegd, steden als London, Edinburgh, Glasgow, Liverpool, Dublin en Belfast hebben zoveel te bieden. Het is ook erg fijn om de historische en culturele Angelsaksische nuances dag na dag met elkaar te kunnen vergelijken. Als co-auteur van het boek “Stiff Upper Lips – Waarom de Engelsen zo Engels zijn” zal VRT-journalist Flip Feyten ongetwijfeld een gewaardeerde gastspreker zijn.

    Naast de steden geeft het schip je de mogelijkheid om prachtige landschappen te ontdekken, met in de eerste plaats de Schotse Hebriden en -Highlands, maar ook de Noord-Ierse Antrim-kust of de Engelse Zuidkust. Misschien maakt u deze cruise om whisky’s te proeven, Ierse oesters te degusteren of om in de Cavern Club terug te keren naar de gouden jaren van The Beatles. Tot slot, met aanlopen in Belfast én Southampton, is de Titanic ongetwijfeld een van de topthema’s. Het museum in Belfast is absoluut de moeite waard.

    De mooiste Fjorden van Noorwegen (van 4 tot 13 juli 2020, 10 dagen/9 nachten)

    De Noorse Fjorden. Als dit op uw bucketlijst staat is nu het moment om te gaan, per schip natuurlijk. Vanaf 2026 worden twee UNESCO-werelderfgoed-fjorden gesloten voor de meeste scheepvaart. Deze fjorden zijn het Nærøyfjord bij Flåm, en het iconische Geirangerfjord. Ga nu voor het te laat is.Op 4 juli 2020 gooit de Astoria de trossen los voor een klassieke Noorse Fjorden cruise zoals er nog weinig gemaakt worden: met een klein schip rechtstreeks van Zeebrugge naar zuidelijk Noorwegen, het fjordengebied.

    Naast de twee beroemde fjorden staat ook het Nordfjord op het programma, met een stop helemaal op het eind in Olden. Dit is de streek van bergpieken en gletsjers, maar ook van malse groene bergweides, rode boerderijen en turquoisegroen wateroppervlak. Olden is een streling voor het oog. Het schip Astoria legt eveneens aan in het hartje van drie erg diverse steden, Bergen, Ålesund en Stavanger.

    Adembenemend Spitsbergen en de Lofoten eilanden (Van 30 juli tot 11 augustus 2020, 13 dagen/12 nachten)

    "Het arctische noorden, ooit wil ik daarheen.” Dan is dit misschien een buitenkans, want All Ways Cruises combineert de mooiste natuurgebieden van Noorwegen in één enkele cruise. Een vlucht (op 30 juli) naar Tromsø laat u meteen inschepen ten noorden van de poolcirkel. Het schip zet koers naar het mythische Spitsbergen waar de natuur een diepe indruk zal nalaten. De vele zeevogels, walrussen, robben, en misschien zelfs ijsberen, zullen niemand onberoerd laten. Bioloog-ornitholoog Walter Roggeman begeleidt deze cruise, samen met bioloog Frederik Thoelen, wat het extra leerrijk maakt.

    Na Spitsbergen glijdt het schip langs de Noorse Kust zuidwaarts, eerst via de Lofoten eilanden en de Svartisen gletsjer tot aan het mooiste van alle fjorden: het Geirangerfjord. Het kleine schip Astoria heeft als voordeel dat het langs deze kusttocht heel vaak binnendoor kan varen, via smalle passages in het rotsachtige landschap, waar grote schepen niet langs kunnen. Dat betekent continue genieten van het voorbijglijdende, betoverende Noorse panorama. Alsof je het kan aanraken. Voor het schip in Zeebrugge aanmeert wordt nog gestopt in de Noorse Hanzestad Bergen.

    De Wijnroute (Van 14 tot 25 september 2020, 12 dagen/11 nachten)

    De vierde All Ways Cruise vertrekt uit Porto, op 14 september. Tijdens de reis naar Zeebrugge maakt u kennis met het beste wat de Atlantische Kust te bieden heeft. Dat zijn bijvoorbeeld de eigenzinnige culturen van het Baskenland en Bretagne. Het is een combinatie van ontzettend interessante steden als Lissabon, Bilbao en Bordeaux. Het schip brengt u tot aan de poorten van de stad, hoe makkelijk is dat?

    Met namen als Porto, Pauillac, Cognac, en Saint-Emilion is dit zonder twijfel een cruise voor de liefhebbers van het goede leven. Ook namen als L’île d’Oléron en Honfleur zullen bij menig gastronoom een belletje doen rinkelen. Voor het cultureel en historisch gedeelte staat de bekende journaliste en voordrachtgever Mia Doornaert garant.

    M/S Astoria

    Voor deze drie cruises chartert All Ways de Astoria, een gerenommeerd cruiseschip zoals er geen meer gemaakt worden. Op dit klassieke schip zal u geen glijbanen of minigolfs vinden. Dit is een intiem schip dat door zijn bescheiden afmetingen toelaat om met slechts 500 passagiers te genieten van de mooiste landschappen en aan te meren tot in het hart van de bestemmingen.

    Zowel aan boord en tijdens de uitstappen wordt Nederlands (en Frans) gesproken. All Ways zorgt voor boeiende en bekende voordrachtgevers. Voor het entertainment inviteerde de touroperator populaire figuren als Marijn Devalck en Johny Voners. Niet alleen ontdekt u in een of twee weken regio’s waar u met de auto een maand of meer voor zou nodig hebben; het samen reizen per schip met mensen van bij ons creëert een sfeer die niet te evenaren is.

    Illustraties: visit britain stephen spraggon & docksprod





    28-10-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!