Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    31-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Re-start Greek tourism
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De minister-president van Griekenland heeft afgelopen woensdag de herstart van het internationale toerisme aangekondigd. Dit zijn belangrijke data:

    - 25 mei: de pendeldiensten naar de eilanden worden hervat. Ook jachten en zeilboten mogen weer naar de eilanden varen.

    - 31 mei: einde aan 14-daagse thuisquarantaine voor buitenlandse bezoekers die naar Griekenland komen.

    - 1 juni: hotels (die normaliter het hele jaar open zijn), campings en restaurants gaan weer open.

    - 15 juni: seizoensgebonden accommodaties en musea gaan open. Internationale vluchten van een aantal landen naar El. Venizelos airport / Athens toegestaan. Interne vluchten zijn mogelijk met Aegean Airlines (1e fase).

    - 1 juli: internationale vluchten van een aantal landen naar alle lokale luchthavens toegestaan (2e fase).

    - 15 juli: internationale vluchten van alle landen toegestaan (3e fase).

    Eind mei maakt de Griekse overheid een lijst met landen met goede epidemiologische kenmerken bekend. Bezoekers van deze landen kunnen in de hierboven genoemde drie fases weer naar Griekenland. Rekening houdend met het feit dat België na 8 juni code oranje opheft. Hou de website van de Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken goed in de gaten voor updates.

    Om de veiligheid van alle mensen te waarborgen worden er verschillende maatregelen ingesteld. Buitenlandse toeristen hoeven geen test te doen maar in toeristische gebieden vinden er wel steekproeven plaats. Voor elke accommodatie zal er daarnaast een arts en coördinator aangewezen worden. Er zullen ook speciale quarantainegebieden uitgekozen worden per regio. Daarnaast is er voor reizigers, indien nodig, een Griekse transfer naar een gezondheidspost beschikbaar.

    Voor updates wat betreft Covid-19 in Griekenland check de Visit Greece website.

     

     

    31-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Les estivals de Pessac-Leognan

    zaterdag 20 juni 2020

     

    Ook dit jaar openen de Kastelen van de Appellation Pessac-Léognanle hun deuren voor de Estivales de Pessac-Léognan en dit op zaterdag 20 juni 2020 van 10 tot 19 uur.

    Bezoeken, proeverijen en evenementen worden door alle deelnemende Kastelen georganiseerd, met het grootste respect voor de gezondheidsmaatregelen om de veiligheid van iedereen te garanderen.

    Onder voorbehoud van eventuele wijzigingen in de huidige gezondheidstoestand en in overeenstemming met alle vergunningen die op 20 juni van kracht zijn, worden er ook "déjeuners champêtre” georganiseerd voor de prijs van 36 € per persoon.

    De lijst van de deelnemende kastelen evenals het volledige programma is beschikbaar op de website www.pessac-leognan.com

    Millésime 2019 Pessac-Léognan

     

    2019 sluit in de regio Pessac-Léognan het decennium op een opmerkelijke manier af. Na de delicate wijnjaren 2017 en 2018 hadden de wijnboeren een minder onstuimige wijnoogst 2019 verwacht, desondanks is het wijnjaar 2019 meer dan geslaagd.

    Philibert PERRIN - President Syndicat Viticole de Pessac-Léognan geeft toelichting bij dit uitzonderlijk millésime: “ Op een paar geïsoleerde voorjaarsvorsten na, volgde de vegetatieve cyclus van de wijnstok perfect het wijnbouwhandboek met prachtige wijnstokken. Homogene knopuitbarsting, regelmatige groei van de wijnstokken, ideale bloei, de uitzonderlijke droogte aan het begin van de zomer stelde de wijnboeren in staat om de frequentie van de fytosanitaire bescherming te verminderen en behoedden hen voor ziekten in de wijngaard. Het jaar 2019 is volgens de Wereld Meteorologische Organisatie zelfs het tweede warmste jaar na 2016.

    Eind juli bereikte de waterstress echter een verontrustend stadium voor de goede ontwikkeling van de jongste wijnstokken en de wijnstokken die op de droogste gronden zijn aangeplant en suggereert een vroege oogst. Maar, als een geschenk uit de hemel, kwamen de regens begin augustus net op tijd voor de voordelen van een veraison die zich onder de beste hospices ontvouwt. De oogst vond plaats in uitstekende omstandigheden, beginnend in de laatste dagen van augustus voor de Sauvignon Blanc en eindigend in de tweede week van oktober met de Cabernet Sauvignon.

    De balans van de witte wijnen herinnert ons aan de beste jaargangen van dit decennium, zoals 2014 en 2017: frisheid, spanning, aromatische zuiverheid en volume in de mond zijn adembenemend precies.

    Voor de rode wijnen was het klimaat zeer gunstig voor de rijping van de late druivenrassen. Cabernet Sauvignon en Petit Verdot bereikten een uitzonderlijke concentratie. En de Merlot die op een goede rijpheid wordt geoogst, biedt een grote aromatische rijkdom met behoud van de frisheid en zachtheid.

    Het millésime 2019 is van grote verfijning in de stijl die al in de wijnjaren 2009 en 2015 werd geproduceerd. En in deze uiterst gecompliceerde markt die we kennen, kunnen we ervan uitgaan dat de consument weer kwaliteit en plezier zal vinden in de wijnen die in Pessac-Léognan worden geproduceerd.

    Tot slot nemen onze verantwoordelijkheid en onze betrokkenheid bij het milieu toe, aangezien we dit jaar met trots kunnen aankondigen dat 85% van het areaal gecertificeerd is als High Environmental Value Level 3 en dat we zeer binnenkort de doelstelling van 100% zullen bereiken.”





    31-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brusseles airlines hervat vluchten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    met een netwerk van 59 bestemmingen van juni tot augustus

     

    Brussels Airlines kondigde vorige week aan dat het haar commerciële vluchten op 15 juni opnieuw zou opstarten vanuit haar hub op Brussels Airport. Op basis van de marktvraag en de geldende reisbeperkingen zal de luchtvaartmaatschappij een aangepaste en afgeslankte zomerdienstregeling aanbieden, die zal bestaan uit ongeveer 30% van het oorspronkelijk geplande zomeraanbod van Brussels Airlines in Europa en 40% van het langeafstandsprogramma in de zomer. Tussen 15 juni en 31 augustus zal de maatschappij geleidelijk aan bestemmingen toevoegen aan haar netwerk om tegen augustus 59 bestemmingen aan te bieden in 33 landen in Europa, Afrika en de VS.

    Op 15 juni zal Brussels Airlines haar vluchten opnieuw opstarten na een onderbreking van 12 weken. Op basis van de marktvraag en de geldende reisrestricties, heeft de maatschappij een beperkt netwerk uitgetekend voor het zomerseizoen om tegemoet te komen aan de marktvraag naar zowel vakantie- als zakenvluchten.

    Het aanbod zal geleidelijk worden opgebouwd vanaf 15 juni om tegen augustus 240 wekelijkse vluchten te bereiken, wat neerkomt op 30% van het oorspronkelijk geplande zomeraanbod in Europa en 40% van het langeafstandsprogramma. In Europa zullen in totaal 45 bestemmingen worden aangevlogen in 20 landen, waaronder Spanje, Portugal, Griekenland, Italië, Frankrijk en Denemarken. Op haar langeafstandsnetwerk zal de luchtvaartmaatschappij (onder voorbehoud van goedkeuring door de lokale overheden) 13 van de 17 Afrikaanse bestemmingen bedienen. In de VS zal New York JFK weer aangevlogen worden. Montreal (Canada), een nieuwe bestemming die gepland was om in maart 2020 te worden ingehuldigd, zal in de loop van volgend jaar aan het netwerk toegevoegd worden.

    Brussels Airlines verwacht vooral vakantiegangers en passagiers die familie en vrienden willen bezoeken in het buitenland na de lange lock-downperiode. Daarnaast biedt de maatschappij ook enkele belangrijke zakenbestemmingen aan zoals Berlijn, Genève en Londen.

    Momenteel en tot en met het einde van de week worden de reservatiesystemen geüpdatet met het nieuwe netwerk. Pas dan zullen enkel de vluchten van het nieuwe vluchtaanbod zichtbaar zijn in de systemen. Passagiers wiens vlucht aangepast wordt, zullen worden geïnformeerd en kunnen vanaf 2 juni hun nieuwe vluchten raadplegen via de "Mijn Boeking"-functie op brusselsairlines.com. Brussels Airlines verontschuldigt zich als dit proces enkele dagen duurt. Door de vele veranderingen in het netwerk en de grote hoeveelheid omboekingen duurt het updaten van de reserveringssystemen helaas enige tijd.

    In de komende maanden is de maatschappij van plan om haar netwerk voor na het zomerseizoen verder uit te breiden. Deze planning wordt begin juni bekend gemaakt.

    Brussels Airlines biedt nog steeds flexibele reservaties aan om gemoedsrust te kunnen bieden aan haar klanten. Klanten die al een vlucht hadden gereserveerd, kunnen deze nog steeds omboeken naar een andere datum en/of bestemming zonder wijzigingskosten. Alle reizen kunnen uitgesteld worden tot 31 december 2021. Meer informatie over alle opties vinden ze op www.brusselsairlines.com

    Om de geplande herstart voor te bereiden neemt Brussels Airlines maatregelen om haar klanten en personeel tijdens hun reis te beschermen, zoals extra ontsmetting van het vliegtuig en het verplicht gebruik van mondmaskers. Verschillende andere maatregelen worden samen met de autoriteiten en luchtvaartdeskundigen geëvalueerd.

    "We kijken er erg naar uit om onze activiteiten te hervatten en onze passagiers en een deel van ons personeel weer te verwelkomen. We nemen alle maatregelen om hen te beschermen tijdens hun reis. We beginnen klein deze zomer om de marktvraag te volgen, maar plannen om vanaf september ons netwerk verder uit te breiden naargelang de vraag opnieuw stijgt en restricties verder worden versoepeld. Tegen het einde van dit jaar hopen we opnieuw 50% aan te bieden van het vluchtschema zoals het gepland stond voor deze ongeziene crisis uitbrak.” - Dieter Vranckx, CEO Brussels Airlines.

    31-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De enige provence Rosé die op eenvilkaan is geboren

    Château Beaulieu ligt in het hart van het enige vulkanisch terroir in de Provence, de Trévaresse. Wat dit wijndomein zo uniek maakt, is het vulkanische terroir in combinatie met de savoir faire van de oenoloog van het domein, Michel Fabre, die samen een ongelooflijk frisse rosé creëren. De cuvée Alexandre is de perfecte zomerwijn, ideaal om te genieten op een zonnig terras of thuis met je vrienden.

    Een vulkaan met ongelooflijke frisheid

    De 2 à 3 km lange onderzeese vulkaan is miljoenen jaren geleden ontstaan en is in de loop der tijd een aantal keren uitgebarsten. De meervoudige explosies, die plaatsvonden binnen een waterbron, hebben een 200 meter diepe krater gecreëerd waardoor dit zeer ongewone terroir ontstond. De 140 hectare aan wijnstokken in Beaulieu zijn geplant op gronden die bestaan uit zwart gesteente en basalt, afgewisseld met witte steen en klei-kalksteen. Het doel is om het beste van deze krachtige elementen die de natuur ons heeft gegeven te weerspiegelen. De basalt is rijk aan mineralen en biedt ideale omstandigheden voor de wijnbouw en de kwaliteit van het fruit. De fossielen en gesteenten in de bodem worden weerspiegeld in de frisheid en de intensiteit van elk van de wijnen van het domaine. Château Beaulieu profiteert ook van een mediterraan klimaat dat wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van de Mistral-winden in combinatie met de maritieme invloed van de Middellandse Zee. Hoge zonneschijnniveaus en uitstekende drainage-eigenschappen geven de wijnen hun complexiteit, kracht en frisheid.

    Deze basaltbodems resulteren in wijnen die echt anders zijn dan alle andere. De bodem zorgt voor een oneindige frisheid, fruitigheid en een warm, zonnig karakter dat typisch is voor de Provence. Deze zeldzame bodems zijn ook uniek omdat ze de rijping van de druiven drie weken uitstellen in vergelijking met de naburige wijngaarden. Michel Fabre

    Michel Fabre, de oenoloog van het domein, is opgegroeid in een familie van wijnmakers en heeft een diepe passie en nieuwsgierigheid voor de wereld van de wijn. Hij koestert een nauwe band met het land en nam de tijd om de basaltbodems van Beaulieu tot in detail te bestuderen om zo de harmonie tussen de vulkanische bodems en de acht variëteiten die op het domaine zijn aangeplant, te bereiken: Grenache, Syrah, Rolle, Sauvignon Blanc, Sémillon, Cabernet-Sauvignon, Cinsault en Mourvèdre. Zijn inspanningen hebben ervoor gezorgd dat elk ras kan gedijen en zijn volle potentieel kan bereiken in deze unieke bodems. Michel Fabre's expertise en beheersing van het mengproces stellen hem in staat om het beste uit het fruit te halen met behoud van de oneindige frisheid en het unieke karakter van elk van deze Provençaalse wijnen.

    CUVÉE ALEXANDRE ROSÉ

    De naam voor de cuvée Alexandre is gekozen om de mannelijkheid, de intensiteit en de kracht weer te geven. Château Beaulieu Alexandre Rosé 2019, een AOP Coteaux d'Aix-en-Provence, is gemaakt van een mix van Grenache, Cinsault, Syrah en Cabernet. Het vulkanische terroir zorgt voor frisheid, levendigheid en energie.

    Deze wijn onthult een lichte perzikkleurige tint en een neus die plantaardige tonen en perzik uitstraalt. De frisse en bloemige smaak van de cuvée Alexandre Rosé maakt hem tot de ideale partner voor visgerechten, gevulde groenten of zelfs een aardbeientaart.

    Château Beaulieu Alexandre Rosé vertelt ook een verhaal, het verhaal van een vulkaan, tijdens een aperitief met vrienden of op een zonnig terras in de warmte van de zomer.

    Château Beaulieu ligt op slechts enkele kilometers van Aix-en-Provence. Het domaine beslaat 300 hectare grond in het hart van de enige vulkaan in de Provence, de Trévaresse, en ligt op een hoogte van 400 meter. Het geniet van een uitzonderlijk kader tegenover de Lubéron en met uitzicht op de vallei van de Durance, de abdij van Silvacane en de Roque d'Anthéron. In het hart van het domaine bevindt zich een imposant landhuis omringd door tuinen en fonteinen die bijdragen aan het prestige van dit uitzonderlijke Provençaalse domaine. De familie Gudeénant streeft er al 20 jaar naar om de tradities en de diversiteit van de geschiedenis en de cultuur van het domaine in stand te houden. Château Beaulieu is diep geworteld in de lokale regio en produceert ook olijfolie, amandelen, truffels en Provençaalse honin





    30-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guess reveals

    the full GUESS x J Balvin Colores capsule collection

    Iconic fashion brand teams up with global music superstar to create an exclusive ‘GUESS x J Balvin Colores’ capsule collection inspired by his March 20th new album

    This summer, GUESS has teamed up with global music superstar, J Balvin, to launch a capsule collection for men, women, as well as kids – a first for the artist. Inspired by the new album, Colores, the highly anticipated GUESS x J Balvin Colores collection will be available for sale online at www.guess.eu and in store from June 1st.

    The GUESS and J Balvin partnership is in full effect once again, running it back with Colores for the second iteration of Balvin’s vision to complement his 2020 aesthetic sonically and sartorially. The Vibras collection was met with great success and complemented Balvin’s tour with unique pieces and designs for the road. With Colores, J Balvin is further expanding his role in the creative and design process - which will now feature even more pieces for men, women and kids.

    The collection incorporates red, yellow, green, blue and purple tones, weaving J Balvin’s latest venture into this fashion capsule. The 29-piece women’s collection ranges from €35 - €109 and features an assortment of cropped hooded sweatshirts and tops, form-fitting bodysuits, joggers, matching two-piece tracksuits as well as a cropped denim jacket and a cut-off denim short set. The 50-piece men’s collection ranges from €39 - €129 and mirrors women’s using tie-dye, stripes and color blocking prints in t-shirts, sweatshirts and joggers.

    Kids collection

    GUESS is thrilled to now offer kids this exclusive, limited-edition 21-piece collection in styles that range from sizes 4-14. Pricing for the capsule will be €24 - €69 and will mirror the exact styles from the men’s and women’s collection, but for the youthful GUESS customer. The brand is excited to announce that it will continue to reach the younger generation by expanding its limited edition kids offerings in future capsules.

    Swimwear & accessories

    Key prints in the men’s collection includes the Colombia and prism prints offered in a button-up shirt, nylon short and jacket topped off with a bucket hat. The Colombia print is inspired by the country in which the campaign was shot, while the prism print is a blend of the 5 colors the collection is designed around. Swimwear is offered for both men and women and is seen alongside a variation of accessories including socks, bags and boxer briefs.

     















    30-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Loire is dat feestje? Hier is dat feestje...

    De zoete en gulle wijnen uit Coteaux du Layon: uitstekende compagnons. Deze zomer staat het Elysis-gamma van Loire Propriétés in Colruyt opnieuw paraat: Loire is dat feestje? Hier is dat feestje... van aperitief tot dessert

    Tijd voor iets zoets en zachts

    We denken er niet noodzakelijkerwijs aan, maar toch zijn zoete wijnen uitstekende compagnons voor een veelheid aan gerechten en consumptiemomenten. Van het aperitief tot het dessert... en zonder de voor-en hoofdgerechten te vergeten. Zolang ze maar van uitstekende kwaliteit zijn en toch betaalbaar blijven.

    De AOC Coteaux du Layon die in het assortiment Elysis van Loire Propriétés wordt gepresenteerd, voldoet perfect aan deze criteria. Ten eerste omdat Elysis de beste herkomstbenaming van de Loirevallei omvat. De knowhow, de passie en de nauwgezetheid van de keldermeester maken het mogelijk om de beste en unieke kwaliteiten van elk terroir naar boven te halen, om wijnen aan te bieden die spontaan aangenaam smaken.

    Loire-wijnen, de expressie van het terroir

    Om een zoete kwaliteitswijn te verkrijgen, moet echter aan verschillende criteria worden voldaan. Ten eerste is het terroir dat voor zichzelf spreekt. Het gematigde oceaanklimaat dat heerst aan de oevers van de Layon, een zijrivier van de Loire en de mooi georiënteerde hellingen, bevorderen de overmaturatie en de botrytisatie van de druiven, welke essentieel is voor het verkrijgen van zoete wijnen. De oogst, die handmatig wordt uitgevoerd, gebeurt zo met trossen die potentiële suikergraad bereiken tussen 17 en 22% vol.

    Maar de bodem en de grond hebben ook hun zegje. Deze wijngaard en zijn zonnige hellingen ten zuiden van de Loire, die bekend staan om hun bodem met dominant leisteen-, zelf kiezel- of kleiachtig karakter, dragen bij aan de ontwikkeling van wijnen die zich ook onderscheiden door een goed evenwicht tussen zuurgraad en zoetheid. Het is in deze omstandigheden dat de Chenin Blanc zich op een heel natuurlijke manier uitdrukt, na een scrupuleuze en serene vinificatie en een minimale rijping van 6 maanden in thermisch gereguleerde roestvrijstalen vaten.

    Elysis - Coteaux du Layon

    Zoete wijn - Aroma's van honing, gekonfijte abrikozen en gedroogd fruit - Serveren tussen 8 en 11°C - Drink het als aperitief, bij veel gerechten, maar ook bij het dessert! - Drinken tussen de 5 en 10 jaar oud - Alcohol: 17-22% - Te koop bij Colruyt - Aanbevolen verkoopprijs: tussen 6,5 en 7,5 euro

    Genereus  

    Het is het sleutelwoord van de Coteaux du Layon. Wanneer je deze wijn ziet en proeft (liefst koel!), komen deze woorden gemakkelijk in de mond: gouden kleur met groene schakeringen, fruitige en delicate aroma's van honing, gekonfijte abrikozen en gedroogd fruit, zeer uitgesproken boeket, sappige en fluweelzachte mond: deze wijn roept, vanaf de eerste slok, een overvloed aan gerechten en desserts op om hem te begeleiden. Als u hem als aperitief heeft geserveerd, kan u hem verder inschenken vergezeld van een foie gras of een gevogeltefricassee om het plezier te verlengen. En hij laat zich zeker ook gelden met blauwe kazen en desserts, zoals tarte tatin, rijstpap, crème brûlée of chocoladetaart. Het motto is hier duidelijk: Genieten!

    Deze maaltijd is ondertussen voorbij en deze Elysis cuvée heeft je niet verlaten. Vergeet hem dus ook niet als je deze zomer in uitstekend gezelschap wil doorbrengen.

    Loire-Propriétés, een door de Belgen bevoorrechte producent

    Het is het verhaal van een duurzame en meervoudige wederzijdse waardering, die de Belgische consument verenigt met de belangrijkste producent in de Loirevallei. Door de talrijke benamingen die in onze schappen aanwezig zijn (meer dan tien in totaal). Loire-Propriétés, een groepering van bedrijven die gevestigd is rond vier coöperatieve kelders, een distilleerderij en een handelsonderneming, heeft de laatste vijftien jaar haar transporten naar België gestaag zien toenemen. Sinds het begin van het derde millennium is de verkoop er met 50% gestegen, waarbij ons land nu de derde plaats inneemt onder de importeurs van Loirewijnen.

    http://www.loire-proprietes.com

     





    29-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corendon biedt deze zomer al 'coronavrije' vakanties aan

    Turkije wordt eerste bestemming!

    Corendon biedt vanaf 26 juni dit jaar ‘coronavrije’ vakanties aan naar een beperkt aantal bestemmingen. Klanten van Corendon worden vanaf die datum vlak voor hun vlucht getest op het coronavirus, op een testlocatie vlakbij Schiphol. Daarna zorgt Corendon ervoor dat de vakantiegangers zo weinig mogelijk in contact komen met mogelijke besmettingsbronnen tijdens de reis naar hun vakantiehotel. Dit geldt voor de transfer naar de luchthaven, de check-in, de vlucht en de transfer naar het all-inclusive hotel. In hun hotel kunnen de gasten vervolgens onbezorgd van hun vakantie genieten zonder afstand te hoeven houden van de andere gasten. De enige voorwaarde is dat ze hun hotel niet verlaten tijdens hun verblijf omdat de veiligheid van de hotelgasten dan niet langer gegarandeerd kan worden.

    De touroperator heeft in de afgelopen weken een teststraat ingericht in haar Corendon City hotel in Amsterdam. Honderden medewerkers van Corendon hebben zich het afgelopen weekend vrijwillig aangemeld voor een sneltest die de aanwezigheid van antistoffen tegen COVID-19 aantoont. Ervaren medische teams voeren de tests uit en de beoordeling van de uitslag gebeurt door gekwalificeerde artsen. Als deze proef succesvol verloopt, zal iedereen vanaf woensdag 13 mei een reservering kunnen maken om deze test te ondergaan. Deze test is niet dezelfde als de test die straks wordt aangeboden aan de vakantiegangers. De antistoffentest toont aan of mensen in aanraking zijn geweest met het coronavirus en hierdoor een zekere mate van immuniteit hebben opgebouwd; de coronatest die straks aan vakantiegangers wordt aangeboden toont de aanwezigheid van het virus zelf aan.

    Steven van der Heijden, CEO Corendon: “Vakantie waarbij je 1,5 meter afstand van elkaar moet houden of mondkapjes moet dragen, is voor ons geen vakantie. Wij willen dat onze klanten zich vrij en zorgeloos kunnen bewegen tijdens hun vakantie en daar gaan we vanaf 26 juni voor zorgen. Zowel tijdens de vlucht als in het hotel, kunnen onze gasten zich net zo ontspannen en in de watten laten leggen als onder normale omstandigheden. De enige restrictie is dat gasten het resort niet kunnen verlaten omdat we dan hun veiligheid niet meer kunnen garanderen. De ervaring leert echter dat veel klanten het resort tijdens hun vakantie sowieso vaak niet verlaten omdat het alles biedt; zowel culinair als op het gebied van animatie. We gaan er daarom vanuit dat het merendeel van onze vakantiegangers dit er graag voor over heeft om weer onbezorgd vakantie te kunnen vieren.”

    Eén test, een vakantie lang beschermd

    Het testen van vakantiegangers gebeurt straks bij het Corendon Village Hotel, vlakbij Schiphol, kort voor het vertrek van de vlucht. Daarna zorgt Corendon ervoor dat vakantiegangers zoveel mogelijk in een beschermende omgeving blijven. Dit betekent dat ook de buschauffeurs van de transfer naar Schiphol, piloten en cabinepersoneel van Corendon Dutch Airlines en de medewerkers van het hotel met grote regelmaat getest worden op corona. Tijdens de vlucht kan hierdoor ook een normale service verleend worden en kunnen vakantiegangers zónder mondkapjes reizen. Er hoeft ook geen 1,5 meter afstand van anderen te worden gehouden. De kosten voor de test bedragen circa €50 per persoon.

    Turkije als eerste bestemming

    Corendon kan de ‘coronavrije’ vakanties alleen aanbieden als zij controle heeft over de hele reis. Dit betekent dat het vooralsnog alleen mogelijk is bij vakanties waarbij met de eigen airline wordt gevlogen en waarbij in eigen Corendon hotels wordt verbleven. Daarom wordt gestart met de bestemming Antalya aan de Turkse rivièra waar de reisorganisatie meerdere all-inclusive hotels bezit. In de komende weken wordt overlegd met de autoriteiten op andere bestemmingen om ook daar vakanties te kunnen aanbieden. Voorbeelden hiervan zijn Ibiza en Curaçao, waar Corendon ook eigen resorts heeft. In het geval van Curaçao zal overlegd worden met KLM, die de vluchten uitvoert. Ook Sardinië en Sicilië zijn mogelijke kandidaten voor dit programma en diverse andere bestemmingen hebben ook interesse getoond om op deze manier het toerisme weer op te starten. We starten met vluchten vanaf Schiphol en bekijken de mogelijkheden om het later ook vanaf andere luchthavens aan te bieden, zoals Brussel. Zodra alle details bekend zijn, zal Corendon contact opnemen met haar klanten om ze deze ‘coronavrije’ vakantie aan te bieden. Een ‘coronavrije’ vakantie zal straks naar verwachting niet voor alle geboekte reizen mogelijk zijn. Corendon analyseert de mogelijkheden voor deze vakanties en neemt hierover op een later moment contact op met deze klanten.

    Veiligheid voor alles

    Er moet nog heel veel worden geregeld om deze ‘coronavrije’ vakanties vanaf 26 juni te kunnen aanbieden. Als er ook maar enige twijfel bestaat over de veiligheid van de vakantiegangers, dan zal Corendon niet aarzelen om de start van het programma uit te stellen. Er is Corendon veel aan gelegen om een zo groot mogelijk deel van de honderdduizenden klanten die zich verheugd hadden op een onbezorgde zonvakantie alsnog van dienst te kunnen zijn. Maar uiteraard staat de gezondheid en de veiligheid van de vakantieganger altijd op de eerste plaats.

     

     





    28-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DINNER ON THE LAKE IN INTIEME KRING

    - POST LOCKDOWN BUCKETLIST -

    Wat is een van de eerste dingen die jij wil doen na de lockdown? Het klinkt quasi unaniem: gezellig tafelen met vrienden en familie. Dinner On The Lake stoomt zich volop klaar om een nieuw en aangepast concept te lanceren van zodra opportuun. Denk aan een floating table in intieme kring en een gastronomische barbecue-ervaring, met alle voorschriften in acht. De basisingrediënten blijven: fine dining in een subliem tafereel op het water. Met Nijlen (Antwerpen) als uitvalsbasis belooft dit een ervaring te worden die thuishoort op je lijstje met doe-tips voor een culinaire getaway met overnachting in eigen land.

    Floating table

    De exacte openingsdatum kunnen we nog niet meegeven, dat kan voorlopig niemand. Maar alvast wat dromen mag, toch? Van zodra de omstandigheden het toelaten, wil Dinner On The Lake gasten meenemen op culinaire reis. Ondanks we niet weten wanneer we uit eten mogen, kreeg het fine dining concept al helemaal vorm. Het jonge duo achter het pop-uprestaurant lanceert namelijk een aangepaste, kleinschaligere versie van hun concept onder de vorm van een ‘floating table’. Beeld je in, een drijvende tafel voor een select gezelschap, te midden van een stukje lokaal natuurschoon terwijl op de achtergrond een gastronomische barbecue wordt bereid en de zon zachtjes in het water verdwijnt.

    De horeca beleeft ontzettend zware tijden, maar dat houdt het creatieve duo achter Dinner On The Lake niet tegen om een vernieuwd concept te lanceren. “Bijzondere omstandigheden, vragen om een bijzondere aanpak,” aldus Angelo Medagoda, founder Dinner On The Lake. “We hunkeren naar gezelligheid en lekker eten en drinken met onze favoriete compagnie. Voor die momenten gaan wij volop. We hebben een plug & play-concept uitgedacht dat inzetbaar is van zodra het gepast en opportuun is, nl. een floating table en petit comité.”

    “Gedurfd? Misschien wel!”, zegt Medagoda. “Maar onze visie ‘No guts, no story’ heeft ons ontzettend ver gebracht de afgelopen jaren. De horeca is zowat de laatste in rij om terug de deuren te openen, maar we laten ons niet verlammen, dat is tegen onze natuur. Wanneer hét moment aanbreekt, staan wij paraat voor iedereen die wil genieten en ‘schade’ wil inhalen. De exacte openingsdatum hopen we zo snel mogelijk te communiceren.”

    Liefhebbers die alvast zeker willen zijn van een plek op het vlot kunnen vanaf volgende week tickets boeken en voorlopig plaatsnemen vanaf 8 juni. Indien het pop-uprestaurant haar deuren later opent, worden de reservaties kosteloos verplaatst naar een andere datum (tot zelfs 2 jaar na reservatie).

    Om de gasten op de juiste manier en in verantwoorde omstandigheden te ontvangen, worden er een veelvoud aan maatregelen genomen. Naast een routinematige reiniging, wordt alles extra grondig ontsmet, dragen de medewerkers en het keukenpersoneel handschoenen en mondmaskers.

    “Wij werken dag en nacht om ervoor te zorgen dat we klaar zijn van zodra de Nationale Veiligheidsraad groen licht geeft”, aldus Jeremy Buyle, founder Dinner On The Lake. “We streven zoals elk jaar naar een ultiem samenspel tussen gastronomie en natuurschoon, een concept dat zich leent tot een droomvakantie in eigen land.”

    Overnight glamping

    Nood aan een extra dosis verwennerij? Droom na het dineren heerlijk weg in een feeërieke glamping tipi aan de rand van het water. Ontwaak naast een idyllisch loofbos en start de dag met een ambachtelijk ontbijt met streekproducten. In dit groen stukje Nijlen kan je in alle rust wandelen en fietsen. Een nacht in een tipi kan ook geboekt worden zonder een diner. De ideale gelegenheid voor een korte staycation in eigen land.







    27-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Konfijten van Didden

    Geniet ondanks de lockdown samen met uw gezin en bedenk unieke smaakcombinaties met de konfijten van Didden

     Door de lockdown zijn we met zijn allen opnieuw twee en soms zelfs drie maaltijden per dag beginnen te koken. Granola met chocolade bij het ontbijt, een aperitiefje met tapas, een slaatje met warme geitenkaas en barbecue… de konfijten van Didden zorgen ervoor dat zowel beginnende als doorgewinterde koks zichzelf kunnen heruitvinden.

    “De lockdown brengt gezinnen dichter bij elkaar en ik hoop dat u samen heel wat gelukkige momenten kunt delen. Onze konfijten zorgen voor sfeer en zijn een dankbaar gespreksonderwerp. En ze stimuleren uw creativiteit. Een paar geïmproviseerde tapas? Wat kaasblokjes, grissini omwikkeld met rauw ham, enkele toastjes met verse geitenkaas? Welke konfijt serveert u erbij om ze net dat tikkeltje meer te geven? In totaal zijn er 17 variëteiten, waaronder uienkonfijt, vijgenkonfijt, konfijt van zwarte kersen, frambozen en litchi’s,… Kies zelf uw favoriete smaak. Voor de beste sfeer serveert u enkele tapas met enkele verschillende konfijten: dan wordt er vast gediscussieerd over welke combinatie het lekkerst is! Zalig!”, Michèle Didden, CEO van Didden

    Granola van het huis

    Ingrediënten: Griekse yoghurt, geroosterde havervlokken, frambozen, passievruchten, gepelde pistachenoten. Extra tip: voeg de frambozendressing van Didden toe om de yoghurt extra te parfumeren

    Aperitief met tapas

    Ingrediënten: grissini omwikkeld met Parmaham, tortillachips, flinterdunne plakjes Parmezaan, toastjes met verse geitenkaas.

    Extra tip: frambozen- en litchikonfijt voor bij de grissini, tomaten- en chilikonfijt bij de tortillachips, zwarte kersenkonfijt met Parmezaan en ananaskonfijt met kardemom bij de toastjes met geitenkaas.

    Slaatje met warme geitenkaas

    Ingrediënten: 4 toastjes, even opgewarmd in de oven, 2 geitenkaasjes, jonge veldsla, peper en zout, frambozen, hazelnoten en bosbessen voor de garnituur.

    Samenstelling: frambozendressing voor de salade en vijgenkonfijt met Porto voor bij de warme geitenkaas.

    Kaasplank

    Aan het einde van de maaltijd of voor een degustatie serveert u een ‘cendré’ geitenkaas met vijgenkonfijt met Porto.

    BBQ

    Ingrediënten: spruitjes en sneetjes bacon, kip en stukjes rode paprika, scampi’s en mangopartjes. Bak op de BBQ.

    Extra tip: de uienkonfijt ter begeleiding van de brochettes met spruitjes, de tomaten-chilikonfijt voor de kippen- en paprikaspiesjes, mango- en gemberkonfijt voor de scampi- en mangobrochettes.

    Fondant au chocolat

    Ingrediënten: eieren, suiker, bloem, maïzena, fondantchocolade, boter, slagroom, vul ze met konfijt alvorens ze in de oven te zetten.

    Extra tip: konfijt met zwarte kersen en frambozen-litchikonfijt, toe te voegen aan het deeg net alvorens de gebakjes in de oven te plaatsen.

    Pudding met chiazaad

    Ingrediënten: meng het chiazaad met kokoswater en -melk en vanille-extract. Laat twee uur rusten.

    Extra tip: voeg een beetje mango-gemberkonfijt toe, alsook een paar koksblaadjes.

    Didden-konfijten sinds 1990

    Het verhaal van de familie Didden begint tijdens de jaren 1925, als Jean-François Didden, die als mechanicus verbonden is aan de brandweer, een zachte mosterd creëert op basis van zaadjes geplet met de pel, om aldus de smaken van gerechten te sublimeren.

    In 1990 start Pierre Didden, de vader van d huidige eigenares Michèle Didden, met de bereiding van konfijten, sinds bijna 30 jaar het sterproduct van het Brusselse label. Ondertussen is Didden binnen dit segment uitgegroeid tot de onbetwiste marktleider (met een marktaandeel van 70%). Het gamma omvat momenteel meer dan 70 referenties, met allemaal originele smaken… Van barbecuekonfijt tot konfijt voor raclette, pens, hamburgers, paté, terrines of kaas…

    Gebruiksklaar, volledig huisgemaakt, zonder kleurstoffen en bewaarmiddelen: de konfijten van Didden maken originele en creatieve combinaties mogelijk! Dankzij de konfijten krijgt elke maaltijd een feestelijke, bijzondere noot en wordt elk recept gesublimeerd dankzij uw eigen verbeelding.

    De konfijten zijn te koop in slagerijen, kaaswinkels, gespecialiseerde delicatessenzaken, bij Carrefour, Colruyt, Cora, Match, Spar en Makro









    26-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marie’s Corner :nieuwe modellen 2020

    Tijdens de beurs Maison & Objet in Parijs heeft Marie’s Corner zeven nieuwe modellen voorgesteld. Het jaar 2020 staat voor de Belgische tailor made meubelmaker onder meer in het teken van nieuwe sterke creaties: stoelen, zitbanken, ‘sectionale’ banken en ‘chaises longues’. Het gamma tafels wordt uitgebreid met een nieuw exclusief model dat een uiterst aparte stijl uitstraalt en dat beschikbaar is in verschillende maten.

    Fauteuils

    De modellen Conway en Baldwin zullen in 2020 een belangrijke rol spelen, zowel als bestseller maar ook als de rode draad voor de stijl van de creaties van het Belgisch huis. Conway heeft elegante en licht gebogen lijnen en is een stuk dat perfect past in een salon maar ook in de hoek van een slaapkamer. Baldwin valt dan weer op door de zichtbare poten uit notenhout die mooi matchen met de harmonieuze lijnen. Naargelang de gekozen stof hebben beide modellen het potentieel om een sleutelpositie in te nemen in een onderscheidend en sfeervol interieur.

    Stoelen

    In het aanbod stoelen stelt Marie’s Corner een variant voor van één dan de grootste commerciële successen. De Sonoma High werd ontworpen op vraag van een restauranthouder die de typische originele lijnen van het model wou behouden maar met een hogere rug het zitcomfort verder wilde optimaliseren. De Napa is een lichte en elegante stoel waar het allerbeste zitcomfort gedurende langere tijd een absolute vereiste is. Beide modellen kunnen voorzien worden van een volledig beklede rug of een ruggensteun in (beuken)hout.

    Tafels

    Dit jaar breidt Marie’s Corner het aanbod tafels uit met het model Axo. Het Belgisch huis laat zo een nieuwe stijl toe, namelijk tafels met een metalen ondersteun en een marmeren of metalen tafelvlakken. De tafels bestaan in verschillende maten ( 38, 42 en 100 cm breed) en hoogtes. De Marie’s Corner tafels kunnen naar hartenlust gecombineerd worden voor een unieke geheel.

    Zitbanken en ‘sectionale’ banken

    Ook in 2020 blijft Marie’s Corner tailor made zitbanken creëren. De Hill heeft een meer hoekig reliëf en bestaat nu ook als ‘sectionale’ versie. Het model Hartford trekt meteen de aandacht voor de stoere en mannelijk so british look. Dit uniek geheel is het resultaat van een doorgedreven vakmanschap zoals op het vlak van de ruggensteun die een zeer nauwkeurig afgemeten bekleding vereist





    25-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!