Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    10-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontsnappen aan de kerstperikelen ?

    Boek jezelf een roadtrip naar het onbekende

    Srprs.me doet mislukte kerstfeestjes en bemoeizieke schoonmoeders éven vergeten

    Als Mariah Carey's meest succesvolle nummer ever weer door de radioboxen galmt, dan weet je het hoe laat het is. We zijn weer bijna toe aan Secret Santas, foute kersttruien, lekker veel eten 'omdat het Kerst is' en hopelijk een paar dagen vrijaf. Maar ook verplichte familiedinertjes, slechte kerstcadeaus en dat ene hippe Nieuwsjaarfeestje dat uiteindelijk niet aan de verwachtingen voldoet.

    Wapen je nu al tegen deze onverwachte en minder onverwachte kerstperikelen en boek een leuke verrassingsroadtrip met srprs.me tussen Kerst en Nieuw. Gewoon de auto in en gaan!

    Hoe gaat dat precies in zijn werking?

    • Kies eerst het aantal dagen dat je wilt gaan - • Vervolgens het aantal bestemmingen (tussen Kerst en Nieuw lijkt ons max 2 haalbaar, maar voor langere trips zijn er zelfs 7 mogelijk) - • Sluit 3 bestemmingen uit - • Kies stedelijk of landelijk

    Wat moet je nog meer weten?

    • Je vertrekt gewoon van thuis (geen geraak ik wel op tijd op het vliegveld stress) - • Je bent altijd maar maximum 2 à 4 uur onderweg per traject

    Tot slot, de extra's:

    • Schuif 's ochtends aan voor een kakelvers ontbijt - •           Verzeker jezelf van een accommodatie waar honden zijn toegestaan - • Compenseer CO2 uitstoot. Ga op reis in een wereld die we mooi houden.

    Je zal het merken. Kilometer per kilometer zal de eindejaarstress verdwijnen. Rest jou enkel nog de keuze: All I Want for Christmas op de radio. Aan of uit?

    KERSTACTIE GIFTCARD

    Oh en als je niet in de categorie 'slechte kerstcadeaus' wilt belanden, kan je natuurlijk ook altijd een srprs.me cadeau doen :)

    Er loopt vanaf 1 november tot 31 december een heel fijne actie: tot 50 euro verdubbelen ze de waarde van een gift-card, en dat gebeurt in de vorm van een extra gift-card.

     

     





    10-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nausicaa actief in strijd tegen klomaatopwarming
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Al van bij de oprichting in 1991 is Nausicaa, het Nationaal Zeecentrum in Boulogne, begaan met het milieu, in het bijzonder met het belang van de biodiversiteit van de oceanen. Het thema klimaatopwarming is vandaag brandend actueel, vandaar dat Nausicaa nog meer acties wil ondernemen om het grote publiek te sensibiliseren.

    Een bezoek aan Nausicaa is boeiend en leerrijk. In het grote aquarium kan je de fantastische onderwaterwereld van dichtbij bekijken. Maar het gaat hier over veel meer dan bewonderen want Nausicaa heeft ook een boodschap klaar voor zijn bezoekers: het behoud van de biodiversiteit is van levensbelang voor onze planeet en zijn bewoners. De oceanen spelen hier in een cruciale rol. De biodiversiteit, de rijkdommen en voorraden van de oceanen moeten beschermd worden, we moeten acties ondernemen tegen de klimaatopwarming.

    Vandaar de aanwezigheid van Philippe Vallette, directeur-generaal van Nausicaa, op een internationale conferentie bij de Verenigde Naties over het belang van de aquariums voor de biodiversiteit van de oceanen. Vandaar ook de deelname van Nausicaa aan een perspanel begin september over het thema ‘relatie oceaan en klimaatverandering’.

    Sensibiliseren!

    Nausicaa is medeoprichter van het Platform Oceaan & Klimaat, een netwerk van niet-gouvernementele organisaties, aquaritms, onderzoekscentra, universiteiten, wetenschappelijke instanties, … Het Platform stelt vandaag het boekje ‘Oceaan en Klimaatverandering’ voor. Er komen hierin vijf grote thema’s aan bod: de opwarming van de aarde, het smelten van de ijskappen, het stijgen van de zeespiegel, de extreme weerfenomenen en de daling van het zuurstofgehalte in het water. Voor Nausicaa is deze publicatie, net als de resultaten van ander wetenschappelijk onderzoek, een instrument in de belangrijke rol die het wil opnemen: sensibiliseren. In samenwerking met andere Europese aquaria worden miljoenen mensen bereikt.

    Tijdens een bezoek aan Nausicaa wordt die sensibiliserende rol snel duidelijk. Vanaf het begin van het bezoekersparcours word je bewust gemaakt van het belang van de biodiversiteit van onze planeet. Het is de combinatie ‘bewonderen van oceaan-natuurschoon en waarschuwen over de broosheid van die schoonheid’ die een bezoek aan Nausicaa uitermate boeiend maakt. Nausicaa zorgt continu voor verwondering en bewondering maar de link naar milieubescherming en klimaatverandering is nooit ver weg.

    Nausicaa slaagt er in zijn bezoekers te overtuigen van volgende boodschap: de oceaan is uitermate gevoelig voor klimaatverandering maar draagt in zich de oplossingen om deze verandering te matigen en aan te passen. Nausicaa ligt maar even ten zuiden van Calais, is snel en bereikbaar en dus ideaal voor een dag- of een weekenenduitstap.

    Praktisch : NAUSICAA, Nationaal Zeecentrum - 62200 Boulogne-sur-Mer

    www.nausicaa.nl

    Over NAUSICAA

    NAUSICAA, het Nationaal Zeecentrum in Boulogne-sur-Mer, is veel meer dan een mooi aquarium. NAUSICAA is het ontdekkingscentrum van de zee en haar unieke omgeving, en leert ons over de relatie tussen mens en zee op een pedagogische, wetenschappelijke en soms ook ludieke manier. In de loop van 25 jaar verwelkomde Nausicaá meer dan 15 miljoen bezoekers en trad naar voren als een belangrijke speler op vlak van milieubewustzijn. De missie van het centrum is vooral het sensibiliseren van het publiek voor een beter beheer van de oceanen en hun rijkdommen en het aanzetten tot actie. NAUSICAA kreeg het label ‘Center of Excellence’ van UNESCO voor haar sensibiliseringwerk.

     

    09-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijkeuken is geen luxeccessoire

    » Opbergruimte voor boodschappen, diepvries, wasmachine en co - » Vuile was en andere rommel uit het zicht

               

    Was een bijkeuken vroeger enkel te vinden in grote landhuizen of herenhuizen in de stad, dan kan je hem nu steeds meer spotten in wat bescheidenere woningen. De keuken kan daardoor minimalistischer gehouden worden, en de karrenvrachten was en boodschappen verdwijnen in een sterk georganiseerde bijkeuken waar elke centimeter telt. Blum - al jaren marktleider in organisatie van de keuken - toont de weg.

    Tip: Vaak is de bijkeuken een plek waar de verwarming niet aan staat. Dit maakt het de uitgelezen plek voor het bewaren van groente en fruit.

    Een geheime schatkast

    De extra ruimte die met een goed georganiseerde bijkeuken te winnen is, is voor het moderne gezin goud waard. Installeer hem achter een kastenwand of in een aparte kamer vlakbij de keuken. Zo heb je voldoende plaats om al die verleidelijke ‘1 kopen 1 gratis’-promo’s en ‘just in case’-schoonmaakmiddelen te stockeren. Een schatkist die toelaat je in de keuken te focussen op wat daar echt toe doet: gezellig kokerellen en proeven.

    Tip: Zet je droogkast en wasmachine op ooghoogte zodat je niet moet bukken om ze in en uit te laden.

    Kleine wasjes, grote wasjes

    Een bijkeuken dient niet alleen om voorraad te bewaren, het is ook de perfecte ruimte om je wasmachine en droogkast te zetten. Voorzie je ook een werkblad met spoelbak, dan heb je een handige werkplek om was voor te behandelen, te sorteren of op te plooien. Met de juiste producten bij de hand, is die vervelende was nog zo snel gedaan.

     

     





    08-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koukleumen - electrisch dekentje

    Blokker inspireert met hartverwarmende interieurspullen om een warm nest te creëren tijdens de koude wintermaanden.

    Het is vroeg donker, het is koud buiten, de herinneringen aan die gezellige zomeravonden op het terras zijn al lang vervlogen. Herfst slaat ongenaakbaar om in winter. Het liefst van al kruip je nu gewoon in je zetel met een groezelige joggingbroek en een half zak chips. Maar neen, deze winter pakken we het anders aan. Als het echt koud wordt buiten, maken wij het binnen super gezellig. Van samen een lekkere kom soep nuttigen tot een goed boek lezen met een voetenzak aan. En de die hards moeten niet treuren: het elektrisch dekentje is ba-a-a-a-a-a-a-c-k!

    Laten we eerst iets aan de verlichting doen. Die overprized dimmer die je ooit hebt laten plaatsen, komt nu helemaal van pas. Vul rijkelijk aan met theelichtjes en kaarsenhouders. Elke avond de lichtjes aansteken, wordt een vast winterritueel.

    Een instant warm gevoel van binnen? Denk soep! Makkelijk om te maken en de ideale partner voor die bankhangmomenten. Je inner mojo krijgt meteen een boost en koude handjes worden meteen opgewarmd. Win-win!

    Later op de avond gaan we van een lekkere kom soep naar een heerlijke tas thee. Niet die oude mok die stof ligt te vergaren in de uiterste hoek van de keukenkast maar je nieuwe setje transparante theeglazen met geometrisch reliëf. Theeleuten in stijl noemen ze dat dan!

    Het moment suprême is daar dan eindelijk. Ongekunsteld en met een stijlvolle joggingbroek aan, mag je je nu volledig horizontaal op de zetel werpen. Fleecedekentje en afstandsbediening in de aanslag, of nog beter een net opgewarmd kersenpitkussentje en een voetenzak. En voor de echte liefhebber: het elektrisch dekentje!

    Belt er iemand naar Frank? Hittegolf in december! ;-)

     

     

     







    08-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Malta, beste winterbreak

    Even ontsnappen aan de koude winter in België? Volgens CNN is Malta dan de ideale keuze, vooral in de kerstperiode. Een levend kerstdorp met maar liefst 150 acteurs op Gozo, kerstconcerten en een vuurwerkspektakel met nieuwjaar, het zijn maar enkele van de belevenissen deze winter. Met temperaturen tussen 15 en 20 graden is zelfs carnaval vieren in T-shirt mogelijk.

    Sfeervol Kerstmis vieren: Tijdens de kerstperiode zijn de straten van de hoofdstad Valletta versierd met honderden lampjes en slingers en in heel wat kerken op Malta kun je kerstconcerten bijwonen. Het hoogtepunt is de met kaarsen verlichte dienst in de St-John’s Co-kathedraal op kerstavond. In Ghajnsielem op Gozo verandert het hele dorp in december in een levensechte kerststal ‘Bethlehem f’Ghajnsielem’ om te eindigen met de intocht van de drie koningen op 6 januari. 150 acteurs, dieren, winkels en eetkraampjes… het hoort er allemaal bij.

    Kerstshoppen kan in Valletta en Sliema. De winkels zijn in december langer open, zelfs op zondag. Voor unieke geschenken is het ambachtendorp in Ta’ Qali een aanrader. Glasblazers, zilversmeden, pottenbakkers, enz. bedrijven hier hun ambacht en geven ook demonstraties.

    Welkom 2020!

    Drie, twee, één… gelukkig nieuwjaar! Maltezers houden van vuurwerk! Het grootste spektakel vindt plaats in Valetta, maar het beste zicht heb je vanuit de naburige steden Sliema en de Three Cities. In de hoofdstad komt iedereen samen bij het Valletta Waterfront en in de St. Annastraat in Floriana. Daarna begint de echte party in St. Julian’s en Paceville.

    Mdina, de oude hoofdstad van Malta - ook wel ‘de stille stad' genoemd - is 's avonds prachtig verlicht. Romantisch ronddwalen in de steegjes tussen de culturele en religieuze schatten is een must voor koppeltjes!

    Maltees Carnaval voor jong en oud : Van 21 tot en met 25 februari 2020 vieren de Maltezen carnaval. Felgekleurde praalwagens en kinderen in de mooiste kostuums versieren dan de straten van Valletta. Wie wil feesten tot in de vroege uurtjes kan afzakken naar Paceville. Daar gaat het feestvieren de hele nacht door… Voor een authentieke, groteske versie van carnaval moet je naar Nadur op Gozo. De meest vreemde wezens duiken dan vanaf zonsondergang op in de straten. Welkom!

    Zin gekregen in een (korte) wintervakantie naar de Maltese archipel? Surf dan naar visitmalta.com/nl/events om alle evenementen van de komende maanden te bekijken. Promoties om direct te boeken, vind je op malta.be.





    07-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beleef de Zud-Tiroolse winterzon

    Met skigebieden als Plan de Corones/ Kronplatz, Alpe di Siusi/Seiser Alm, Alta Badia en Val Gardena/Gröden behoort Zuid-Tirol tot de absolute top van de beste winterbestemmingen. Naast skiën heeft de winter in Zuid-Tirol nog meer in huis en het komende seizoen oogt veelbelovend met veel nieuws onder de winterse zon.

    Wintersport in Zuid-Tirol heeft een traditie want het is al meer dan honderd jaar geleden dat de eerste internationale skiwedstrijd werd georganiseerd, op de Cir piste in Val Gardena. Ook de Saslong-afdaling is een legende. Op het ruim drie kilometer lange traject wordt al vijftig jaar, net voor Kerstmis, de beroemde afdaling gereden voor de internationale Ski World Cup.

    Wintersport beleven in een unieke bergwereld onder een lekker Italiaans zonnetje, daarvoor ga je naar Zuid-Tirol. De skimogelijkheden zijn haast onbegrensd. Het beroemde domein Dolomiti Superski telt maar liefst 1200 km pistes en er zijn 450 liften ! Met één skipas kan je het allemaal ontdekken, ook al heb je daarvoor wel meer dan één skivakantie nodig. De verschillende ski zones worden op een professionele manier gerund en ieder jaar zijn er tal van nieuwigheden, verbeteringen, uitbreidingen met het oog op nog meer skiplezier en skicomfort.

    • op de hellingen van Alta Badia, in het hart van de Dolomieten, wordt het event A taste for Skiing georganiseerd. In verschillende skihutten langs de pistes worden skiërs verwend met culinaire hoogstandjes, specialiteiten uit Alta Badia, de gourmet hotspot van Zuid-Tirol.
    • nog in Alta Badia kan je in de vroege ochtend skiën op de maagdelijke sneeuw, de eerste sporen trekken in het witte tapijt, bij opkomende zon. SUNRISA heet het nieuwe initiatief en na het skiën kan je genieten van een gezond ontbijt in een berghut.
    • Sopra Ega/ Obereggen is een skigebied in de buurt van Bolzano met 48 km pistes en een groot sneeuwpark voor freestylers. Duurzame ontwikkeling is een prioriteit van Sopra Ega, ook bekend om zijn uitstekende après-ski mogelijkheden. Deze winter komt er een nieuwe zetellift bij met acht zitjes.
    • ook voor beginners en kinderen is Zuid-Tirol een uitstekende winterbestemming. Het skigebied Alpe di Siusi wordt geloofd om zijn kindvriendelijkheid. Op de Alpi di Siusi wordt de Bamby-zetellift gerenoveerd.
    • aan accommodatiemogelijkheden is er in Zuid-Tirol zeker geen gebrek en er is voor elk wat wils, ook voor zij die skivakantie willen combineren met luxe en gezelligheid. Zo heeft Val Gardena maar liefst 8 vijfsterren hotels, allemaal nabij de skipiste of bij de ski-shuttlebus.
    • en als het eens een dagje minder goed ski weer is dan kan je in Zuid-Tirol nog alle kanten op, bijvoorbeeld naar het Messner Mountain Museum Corones of naar de tentoonstelling LUMEN in het Museum of Mountain Photography, allebei in Plan de Corones dat is uitgeroepen tot BEST SKI RESORT 2018.

    Ontmoet de Zuid-Tirolers

    De toeristische activiteit in Zuid-Tirol is belangrijk en verschaft werk aan duizenden inwoners. Tijdens je vakantie zal je er beslist enkele leren kennen zoals de biersommelier Hubert Stockner of Elena Kostner. 21 jaar oud en hiermee de jongste helikopter piloot van Zuid-Tirol. Kaasmakers, boeren, koks, skileraars, monitoren en zoveel andere mensen ontvangen de toeristen met open armen. Wie weet trek je met Elisabeth Lee Egarter de bergen in. Zij woont in het dorpje Sesto en heeft wat men noemt ‘de bergen in het bloed’. De plezante 37 jarige dame is skileraar, berggids en ze heeft zelfs de beroemde Transalpine Run gewonnen. Kortom, iemand die je als geen ander Zuid-Tirol leert kennen !

     

     

     





    06-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.G for Goldwoos pops up

    Op vrijdag 8 november opent Goldwood by Boris, dit land’s grootste authentic en collectible design zaak, in Antwerpen centrum.

    Tot 7 januari 2020 zal Goldwood een ‘Offline showroom’ betrekken in Hopland 14, één van de prominentste buurten van de stad (tussen Rubensplein, Theaterplein en Schuttershofstraat).

    Goldwood brengt er een ’best of’ van zijn online collectie. Denk luxe materialen als Marmer, travertijn, hout en goud.

    Bekende getoonde ‘vintage’ ontwerpers zijn Mario Bellini, Angelo Mangiarotti en Carlo Scarpa. Daarnaast stelt Goldwood er ook een selectie wereldtop Belgisch en internationaal hedendaags design voor zoals Designer of the Year Linde Freya , Nicolas Erauw, Thomas Serruys, Thomas Ballouhey ea.

    Praktische info: Goldwood by Boris Pop up van 8 november 2019 tot 7 januari 2020 - Hopland 14 - 2000 Antwerpen - T. +32 493 79 42 23

    Open van dinsdag tot zaterdag van 11u tot 18u

    Koopzondagen worden online aangekondigd

     

     





    05-11-2019 om 08:43 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vars skigebied ùet ziel en veel zon
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op vakantie naar de zuiderse Alpen in Frankrijk, naar een gebied met enkele gezellige bergdorpjes die nog een ziel hebben… wie zou dat niet willen? Combineer dat met skipret – ook voor beginners – en sneeuwpret voor wie niet op de latten staat, lekker eten, zon en vriendelijke bewoners. Eén adres: VARS.

    Beginnende skiërs, welkom: Je leert nog maar net op de latten staan of het is alweer zo lang geleden… dan wil je natuurlijk in alle rust skiën. De ideale periode hiervoor zijn ‘de witte weken’ of de weken buiten de schoolvakanties. De pistes zijn letterlijk ‘wit’ doordat ze bijna leeg zijn en je hoeft ook niet bang te zijn dat je per ongeluk een kind onderuithaalt, stel je voor…

    Maar liefst 6 blauwe pistes hebben een speciaal tarief voor skiën in een beperkt gebied zodat je gezellig en relax kunt oefenen. Ben je na die eerste dag helemaal stijf en stram, dan kun je zelfs kiezen voor een skipas van 3 uurtjes. In totaal zijn er 18 groene en 49 blauwe pistes.

    Gevorderde skiërs, laat je gaan : Ben je de groene en blauwe pistes al lang ontgroeid, dan zijn er 38 rode en 10 zwarte pistes, 6 ‘freestyle’ sneeuwparken en een snelle piste voor speedski vanaf 6 jaar. Over 1 kilometer is het hoogteverschil 450 meter en de afdaling wordt gechronometreerd. Het is hier dat de beste skiërs ter wereld de hoogste snelheden halen, met een wereldrecord van 254,958 kilometer per uur. Niet voor watjes!

    Niet op de latten, keuze genoeg

    Laat je al dat skigeweld liever aan je voorbijgaan, dan heb je in Vars nog heel wat andere sneeuwactiviteiten. Nieuw is de ‘Luge du Caribou’, een afdaling met een slee op rails. Kinderen vanaf 5 jaar mogen mee. Uiteraard kan gewoon sleeën in de sneeuw ook of sleeën in een band die door een paard wordt voortgetrokken. Vanaf 12 jaar mag je ook mee met de sledehonden. Verder kun je nog aan skischaatsen doen of met de ‘fatbike’ door de sneeuw ploeteren. Dat kan ook mét elektrische hulp.

    De ziel van Vars

    Wat een vakantie in Vars zo speciaal maakt, is de gezelligheid en het authentieke dorpsgevoel. Met 582 inwoners, kleine restaurantjes, een geitenboerderij, knetterende open haarden en prachtige panorama’s voelt iedereen zich hier goed. Een speciale tip is het restaurant ‘Vars Coquillages’. Twee vrienden werken samen: de ene als kok in het dorp, de andere als visser uit Marseille. Op 1850 meter hoogte kun je hier dus genieten als een foodie. De Middellandse Zee ligt hooguit 200 kilometer verder wat een volgende tip oplevert: combineer een skivakantie met een strandvakantie. Met Pasen misschien? www.vars.com

    05-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op safari neem je mee ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    een hoedje tegen de zon, antimuggenspray én een verrekijker!

     

    Kenia, Tanzania, Namibië, Botswana, Oeganda, Zuid-Afrika, Zambia… elk land heeft een andere periode die geschikt is voor een safari. De kans om de ‘big five’ te zien, is het grootst in Kenia en Tanzania. Naast een echt ‘spottersoog’ is een goede verrekijker uiteraard een vereiste. Met een Swarovski Optik verrekijker en de bijhorende smartphone-adapter is zelfs digiscopen mogelijk: fotograferen of filmen met een smartphone door een verrekijker.

    Wie in de komende maanden naar een Afrikaans land reist om op safari te gaan, heeft wellicht eerst goed uitgeplozen naar waar en wanneer. Een safari voert je vaak door enkele wildparken onder leiding van een gids. In het Swahili betekent safari trouwens ook letterlijk ‘reis’. Dat reizen gebeurt meestal met een jeep en kan best vermoeiend zijn. Overnachten kan in comfortabele tented-camps of lodges of in eenvoudige koepeltentjes op een kampeergelegenheid.

    Dagelijks zijn er doorgaans twee ‘gamedrives’: eentje vroeg in de ochtend en eentje in de late namiddag. Vooral rond zonsopgang is het licht het mooist om te fotograferen, het bekende ‘magic light’. Het is ook tijdens de eerste uren van de dag dat je de meeste dieren kunt zien. Een olifant valt natuurlijk wel op, maar om een luipaard in een boom te spotten heb je echt wel een goede verrekijker nodig. Ook als je graag pasgeboren wilde dieren ziet – meestal in januari en februari – is een verrekijker een must. Zelfs in de schemering maakt de telescoop het onderscheid in details mogelijk.

    Om echt indrukwekkende foto’s te maken van bewegende dieren of details vanaf een grote afstand is een professionele camera met grote lenzen nodig. Het is een heel gedoe om al die spullen overal mee naartoe te sleuren. Dat is niet meer nodig als je de Swarovski Optik verrekijker hebt aangeschaft. Met de universele adapter kan om het even welke smartphone vastgeklikt worden aan de CL Companion verrekijker. In één tel is de verrekijker omgetoverd tot een supertelelens. Zo kun je dus haarscherpe, gedetailleerde foto’s maken van wilde dieren en toch een veilige afstand bewaren.

    Eindconclusie: naast dat hoedje tegen de zon en die antimuggenspray is een goede verrekijker op safari onmisbaar!

    www.swarovskioptik.com

    05-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-11-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yuso x Junckers: capsulecollectie

    De Jade clutch is een praktisch, elegant en uniek accessoire dat perfect past bij iedere gelegenheid, zowel overdag als 's avonds, met de hand gedragen of met een draagriem. Een opvallende samenwerking, dat is het minste wat je kan zeggen van de nieuwe Jade clutch, ondertussen een bekend model in de YUSO collectie. Het is de Belgische illustrator Norah Junckers die haar stempel drukte op deze collab.

    Het resultaat? Een clutch uit rundsleer voorzien van een geschilderd beeld van een arend met gestrekte en in 3 kleuren uitgebrachte vleugels. Dit accessoire is een limited edition.

    Prijs: 225€ - 3 kleuren: Bordeaux, Marine en Roze - Afmetingen: 25cm x 20cm

     







    04-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Euphora

    Chantelle FW19

    Blending a strong dark colour and textures with striking design for true confidence, Chantelle's new EUPHORIA line is eye-catching. With its leather touch in the back, the floral pattern appears like a tattoo on the skin, for a glorious effect during the upcoming party season.

    The Euphoria body combines an elegant and comfortable shape for a sensation of exceptional lightness. The tulle neckline at the front and back offers a seductive play of transparency while the embroidered leather flower brings an original touch to the set. The fancy border emphasizes the waistline with finesse. The Euphoria foam half-cup is underwired with a V opening voluptuously unveiling the breasts. The back of the foam half-cup bra shows a stunning transparent tulle yoke with an embroidered leather flower providing spectacular relief to the model.







    04-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mayerline lourex & batokke prints

    Ice Gold Fever!

    Voor de feestcollectie mag het iets meer zijn bij Mayerline. Het merk pakt uit met geraffineerde stoffen en een nieuwe kleur: Ice Gold, een licht matgouden tint die star quality geeft en verwerkt werd in spectaculaire jacquards en een blazer met een subtiele, glanzende glitterlook. Een andere opvallende trend is het gebruik van lurex. Dankzij het verweven van metallic garen krijgt de stof een subtiele, glanzende glitterlook dat zich uitstekend leent voor de feestdagen. Lurex straalt meteen extravagante luxe en pure glamour uit. Bij een verder minimalistisch silhouet, laat lurex zich moeiteloos combineren als een feestelijk accent.

    Verder leefden de ontwerpers zich uit met lamé, chiffon, kant en high end barokke prints, die luxe en glamour uitstralen en gecombineerd worden met een trendy Prince-de-Galles weave. Ook van de partij: de razend populaire schakelprint, die dankzij zijn gedurfde karakter de power heeft om zelfs de meest eenvoudige stukken om te toveren tot statement pieces. De kettingen dartelen op een speelse manier zowel verticaal als horizontaal door een originele jurk en chique lange plissérok.







    04-11-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!