Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    23-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bELGEN BOEKEN MASSAAL

    een vakantiewoning voor de herfstvakantie

     

    Belvilla, specialist in de online verhuur van vakantiewoningen, noteert in vergelijking met vorig jaar 30% meer boekingen voor de herfstvakantie, geboekt in de afgelopen 60 dagen. De Belgen blijven daarbij vooral in eigen land.

    Heel wat Belgen hebben nog veel vakantiedagen over en die plannen ze op te nemen in de herfstvakantie. Wie dan bijvoorbeeld naar de Ardennen wil, wacht best niet te lang met boeken.

    Uit cijfers* blijkt dat de populairste provincies/bestemmingen in België de volgende zijn: 1. Luxemburg – met een groei van 73% tegenover vorig jaar. - 2. Luik – met een groei van 76% tegenover vorig jaar. - 3. Namen – met een spectaculaire groei van 106% tegenover vorig jaar! - 4. West-Vlaanderen / de Kust – met een groei van 26% tegenover vorig jaar.

    Er is ook een opmerkelijke groei in de boekingen voor onze buurlanden: 1. De populairste bestemming is Nederland met een groei van 39.7% tegenover vorig jaar.    2. Tweede populaire bestemming is Frankrijk met een groei van 38.9% tegenover vorig jaar. - 3. Derde bestemming is Duitsland met een groei van 44.6% tegenover vorig jaar.

    Grote groepswoningen doen het beduidend minder goed: -22% tegenover vorig jaar. Dat is het effect van de bubbels, waarbij reizigers toch duidelijk kiezen voor kleinere groepen of gewoon hun eigen gezin. De boekingen voor gezinswoningen zijn maar liefst met 65% gestegen tegenover vorig jaar.

    Belvilla heeft 1583 woningen in België. Momenteel zijn er nog woningen beschikbaar voor de herfstvakantie maar wie zeker wil zijn van een verblijf, wacht best niet te lang met boeken!

    First come, first served. Zin gekregen in een vakantie? En wil je verblijven in een vakantiewoning? Dan kun je terecht bij Belvilla.

     

    23-08-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAYERLINE VERRAST

    met interactieve digitale catwalk voor nieuwe wintercollectie

     

    De allereerste straight-from-catwalk-shop in België

    Terwijl traditionele modehuizen grootse collectieshows schrappen en de hele modesector onder druk staat om klassieke modellen te herzien omwille van de social distancing regels, neemt het Belgische modehuis Mayerline het heft in eigen handen. Eind augustus lanceert het haar nieuwste collectie voor het eerst op de catwalk. En dat met een Belgische primeur: de lancering van herfst/winter 2020 kunnen klanten thuis volgen via een interactieve, digitale modeshow. Met één klik shoppen van op de catwalk rechtstreeks naar je kleerkast, bij Mayerline kan het.

    Het Belgische modebedrijf Mayerline is niet bij de pakken blijven zitten. In uitdagende tijden zit er maar één ding op, dacht Mayerline en dat is “innoveren”. Of ook, van de nood een deugd maken. Met een innovatieve en interactieve, digitale catwalk biedt Mayerline klanten de mogelijkheid om de collectielancering digitaal bij te wonen en als een echte VIP vanop de eerste rij te ontdekken. Tijdens het bekijken van de catwalk hebben de klanten bovendien meteen de mogelijkheid om hun favoriete stuks uit te kiezen, te delen en ze vervolgens rechtstreeks van de catwalk te shoppen of om een persoonlijke passessie te boeken in een Mayerline winkelpunt. Hiermee creëert Mayerline de allereerste straight-from-catwalk-shop ooit in België.

    “De innovatie zit voor ons niet alleen in de digitale ontwikkeling”, zegt Katrien De Cannière, Marketing Manager en bezielster van het project, “het gaat om een herdenken van onze hele service- en businesspropositie. Hoe wil een klant (window)shoppen, welke reactiemogelijkheden kunnen we aanbieden, hoe zorgen we voor de juiste opvolging, welke logistieke opvolging maken we mogelijk. Zoveel klanten zoveel keuzes. De één wil enkel kijken of een favorietenlijstje maken, de ander wil webshoppen, nog een ander krijgt liever een stylingvoorstel op maat thuis gebracht of komt toch graag in de winkel nog eens passen. Voor al die vragen, wilden we een aanbod hebben.”

    Naast de digitale ontwikkeling van het videoplatform bleek de beeldvorming een even grote uitdaging. Mode gaat om stoffen, gevoel, snits, tactiliteit. Dat laat zich moeilijk tastbaar overbrengen op beeld. “Het was eigenlijk een zot project dat we van idee tot concrete uitwerking in amper 1,5 maand opgezet hebben. We zijn nieuwsgierig om samen met de klanten de mogelijkheden te ontdekken. En dan te bedenken dat het hele idee voortkomt uit één zeer reële vraag ‘wat als contact en shoppen nooit meer samengaan’? Dan hebben we dus nu de interactieve catwalk”.

    Praktisch: Klanten en geïnteresseerden kunnen zich nu reeds registreren op www.mayerline.be/vipcatwalk en krijgen op 19 augustus de primeur. Zij ontdekken de collectie als ware VIP's. Begin september kan ook het grote publiek, zonder pre-registratie, de catwalk bekijken.

    23-08-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zillertal: zomers bikeparadijs

    5 redenen waarom Zillertal de ideale plek is voor een fietsvakantie

    Een uniek landschap, brede afdalingen, bloeiende alpenweiden, een adembenemend panorama en talrijke drieduizenders? Dat klinkt als een walhalla voor bikers en je vindt het in het Oostenrijkse Zillertal. In de winter een witte mat voor skiërs, maar in de zomer kan je er terecht voor de mooiste fietsvakanties. Met meer dan 1.200 km aan bikeroutes is Zillertal de best beoordeelde bikeregio van Oostenrijk. Bovendien is de berglucht vanaf 1.000 meter vrij van graspollen en stimuleert het verminderde zuurstofgehalte het hele lichaam. Elke biker vindt er een pad dat op zijn of haar lijf is geschreven: van de dalbodem en brede paden op de alpenweiden tot spectaculaire trails. Zowel plezierfietsers als professionals vinden hun weg naar het Zillertaler gebergte. Zo is het Doltcini-Van Eyck Cycling Team momenteel op stage in Zillertal.

    Doltcini-Van Eyck Cycling Team : Momenteel fietsen er 17 meisjes, waaronder vijf Belgische en twee Oostenrijkse, door het gebergte van Zillertal. Samen vormen ze Doltcini-Van Eyck Cycling Team. Ze streven naar een plek binnen de top 10 van de Women’s World Tour Ranking. Het Zillertaler bergdecor kent geen geheimen meer voor de dames. Ze fietsten onder andere in Schlegeis-Speichersee, nabij de alom bekende brug, doorheen het skigebied Hintertux Glacier en over de Zillertaler Alpin Road. Ook de grootste watervallen van Europa, de ‘Krimmler Wasserfällen’ staan nog op hun lijstje. Een ideaal decor om de dames klaar te stomen voor komend seizoen. Maar, Zillertal is voor iedereen. Lees hieronder waarom Zillertal de ideale plek is voor een fietsvakantie!

    Zomerse bikeliften : In de winter pakt Zillertal uit met haar moderne bergliften. In de zomer is het aan de bikers om hiervan te profiteren. Met de Zillertal ActivCard krijgen fietsers dagelijks een gratis retourrit bij de zomerliften. In de dalstations rijd je over een comfortabel toegangsplatform om vervolgens met je fiets in de ruime gondels te stappen. Zo bereikt iedereen moeiteloos de mooiste startpunten voor grandioze panoramatochten.

    E-mountainbiketochten voor plezierfietsers : Voor de plezierfietsers die op zoek zijn naar een mix van actie, natuur en gastronomie zijn er E-mountainbikes beschikbaar. Je trapt als het ware met rugwind naar de Zillertaler berghutten waar je vanop een zonneterras op 2.000 meter hoogte geniet van een imposant uitzicht over de Zillertaler Alpen en heerlijke lekkernijen. Met de E-mountainbikes ligt het bikeparadijs voor iedereen binnen handbereik. Zelfs de spectaculaire beklimming naar het eeuwige ijs van de Hintertuxer gletsjer.

    Bike & hike : Zin in afwisseling? Dan bieden de beveiligde fietsenstallingen (mét laadstation) een ideale oplossing. Na een fietstocht langs prachtige bergmeren of doorheen alpenlandschappen maken de pedalen plaats voor een wandeltocht. Hierdoor worden lange wandeltrajecten makkelijk overbrugd en kunnen ver afgelegen bergtoppen of -restaurants in één dag worden bereikt. Bovendien zorg je zo voor een kleinere ecologische voetafdruk.

    Adrenaline op de freeridetrajecten : De ambitieuze mountainbikers onder ons voelen hun hartslag omhoog gaan op de spectaculaire single trails. Deze trails eisen verschillende technische en conditionele eisen en een grote portie durf. Via zogenaamde nort-shore-elementen variëren de routes individueel in moeilijkheidsgraad. Met hout, aarde en steen worden sprongen, steile curves en golfbanen gecreëerd die elk freeriderhart sneller doen slaan.

    Meer dan 150 berghutten langs de bikeroutes : Op adem komen en even de benen laten rusten doe je in een van de meer dan 150 berghutten of -restaurants die je langs je route tegenkomt. Schuif je benen onder tafel en geniet van culinaire verwennerij op basis van regionale natuurproducten. Van gerechten op sterrenniveau tot Zillertaler specialiteiten: de ideale break van je mountainbiketocht. De anekdotes van de gastheer of -vrouw krijg je er gratis bij.

    Ligging: Zillertal ligt in de Oostenrijkse provincie Tirol, in het hartje van de Alpen. De regio is een van de belangrijkste vakantiebestemmingen van Oostenrijk. Het brede en zonnige dal strekt zich uit over 47 km. Omgeven door talrijke drieduizend meter hoge toppen bedraagt de totale oppervlakte 1.098 km², waarvan meer dan 40 procent wordt ingenomen door het Natuurpark Hooggebergte van de Zillertaler Alpen. Het dal dankt zijn naam aan de rivier de Ziller, die uit het dal stroomt en uitmondt in de Inn

    Hotels: Holistisch ontworpen en altijd met een regionale focus, richten de hotels zich op verwennerij. Er zijn ongeveer 50.000 bedden in het Zillertal, waarvan ruim 15.000 met vier tot vijf sterren. Er zijn geen hotelketens, de hotels worden gerund door eigenaren en zijn vaak familiebezit.

    Infrastructuur: Zillertal heeft meer dan 35.000 inwoners in 25 gemeenten. De dorpen zijn in de loop der eeuwen gegroeid en hebben zich de afgelopen decennia aangepast aan de behoeften van gasten en bewoners. Elk jaar investeren de bedrijven grote bedragen in infrastructuur en comfort. Zillertal verrast al jaren zowel nationale als internationale gasten met zijn unieke mix van genot, natuur en comfort.

    Actief op de berg en in het dal: het Zillertal is bekend om zijn voortreffelijke bergrestaurants en de hypermoderne liften in de winter. Hiervan genieten in de zomer ook wandelaars en fietsers die met de Zillertal Activcard dagelijks gratis een rit omhoog of omlaag aangeboden krijgen. Bovendien heb je met de Zillertal Activcard gratis toegang tot de zes buitenzwembaden, kun je van de meeste openbaarvervoermiddelen in de regio gratis gebruikmaken en krijg je bij de vele deelnemende partners in en rond het Zillertal minstens 10% korting. www.zillertal.at







    22-08-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We gaan meer de natuur in!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    En dat hebben ze gemerkt bij SWAROVSKI OPTIK.

    Eerst was er de lockdown, verplichte vertraging voor de meesten onder ons. Deze periode bracht ons weer dichter bij de natuur. Dat was ook duidelijk bij SWAROVSKI OPTIK, waar de verkoop van verrekijkers boomde… We trokken de natuur in en herontdekten de schoonheid ervan.

    Half maart werd ons gehaaste leven op pauze gezet. Lockdown betekende voor velen slow down. Het gevolg: we herontdekten onze eigen buurt. De verkoop van fietsen en wandelschoenen steeg enorm alsook verrekijkers deden het goed omdat we veel meer gingen wandelen en de natuur introkken. We ontdekten de verscheidenheid aan vogels in onze tuin of zagen nu pas echt de pracht van onze eigen omgeving.

    Intussen mogen we weer verder van huis, maar de liefde voor natuurschoon heeft een boost gekregen. De natuur is onze favoriete bestemming en met een verrekijker heeft ze nog een extra dimensie. Plots leer je zo veel dingen waar je nooit bij hebt stilgestaan op een andere manier kennen en verandert de manier hoe je naar de wereld kijkt. Plots zie je het ongeziene. Verrekijkers van SWAROVSKI OPTIK zijn er trouwens in alle groottes en maten: van een kleine CL Pocket die perfect in je jaszak past tot het sublieme topmodel, de EL 10x50. Vrouwenhand of mannenhand, brildrager of niet… voor iedereen is er een geschikt model.

    De natuur in, dat doe je uiteraard als amateurornitholoog… maar je hoeft geen vogelaar te zijn om te genieten van een verrekijker. Nu iedereen het buitenleven herontdekt, zien we ook de mogelijkheden: zoogdieren spotten, het leren kennen van plant- en boomsoorten, de omgeving bestuderen of mooie kerktorens in de verte zoeken…

    Kom met je verrekijker tot rust in de natuur en GENIET!

    De wereld behoort aan hen die schoonheid kunnen zien. Ervaar het ogenblik.

    SEE THE UNSEEN. SWAROVSKIOPTIK.COM

     

    22-08-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shades of brown

    more alluring than you might think

     BETTY BARCLAY FW2020

    Brown is quickly on its way to dethrone black as it chic, versatile and modern in every hue. Rather than draining you, it warms your features. Moreover, it looks great paired with brighter colors, like fuchsia or cobalt blue, while black overpowers other colours paired with it. With so many varieties of browns, from chocolate to coffee to sand, it's easy to integrate the hue into your everyday repertoire. Light brown and camel tones are great wat to dip your toe into the trend if you're not a fan of the deeper shades. And wearing them clashing works just as well going for a full-on monochromatic look.

     









    21-08-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MSC cruises vaart opniuew in Middellandse zee

    • Vlaggenschip MSC Grandiosa verwelkomt vanaf 16 augustus gasten in het westelijke- en MSC Magnifica vanaf 29 augustus in het oostelijk Middellandse Zeegebied. - • Terugkeer naar de activiteiten, ondersteund door de invoering van een nieuw gezondheids- en veiligheidsprotocol - • Verbeterde maatregelen, waaronder universele tests voor alle gasten en bemanningsleden en veilige bezoeken aan wal in elke haven.

    MSC Cruises kondigde aan dat de vlaggenschepen MSC Grandiosa en MSC Magnifica, respectievelijk vanaf 16 en 29 augustus 2020 hun activiteiten in de Middellandse Zee zullen hervatten en hun gasten een totale cruisebeleving aanbieden met de mogelijkheid om vijf verschillende bestemmingen te ontdekken tijdens een 7-nachten cruise. De twee schepen zullen als eerste het nieuwe uitgebreide gezondheids- en veiligheidsprotocol toepassen. Dit protocol werd goedgekeurd door de bevoegde nationale autoriteiten van de landen, die de schepen deze zomer in het oostelijke en westelijke deel van de Middellandse Zee, zullen aandoen.

    Pierfrancesco Vago, bestuursvoorzitter van MSC Cruises zegt: "Tijdens de pauze in onze werkzaamheden hebben we ons gericht op het ontwikkelen van een uitgebreid operationeel protocol dat voortbouwt op de reeds lang bestaande strenge gezondheids- en veiligheidsmaatregelen aan boord van onze schepen. We hebben nauw samengewerkt met de relevante EU-, nationale gezondheids- en andere autoriteiten van de landen die MSC Grandiosa en MSC Magnifica langs hun mediterrane routes zullen aandoen om een uitgebreide reeks procedures te ontwikkelen die de gezondheid en veiligheid van alle passagiers aan boord van onze schepen en aan wal moeten beschermen en ervoor zorgen dat de lokale gemeenschap zich op haar gemak voelt bij het verwelkomen van onze gasten".

    21-08-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Release your inner beast at Wolrd Animal day

    The animal kingdom has always been an inspiration in fashion. Sometimes more obvious and other times more subtle. Whether you like to go for the all animal look or prefer to go for a beastly detail, don't forget to celebrate World Animal Day in your wardrobe as well on October 4th.

    There's a snake lurking in the grass...

    In case you love to wear a snake print, but you don't want to be too conspicuous, these shoes (with matching handbags) are the perfect match for you. Combine them with a sober dress or jeans and top and you're ready to sizzle through the day!

    Cool cats : You know that certain coolness that felines have over them? Well, with these beastly prints you'll feel just as cool. No better excuse to match with your furry friend, right?

    Black & white : Black & white animal prints are a bold pattern, to be sure, but the color scheme is neutral (no pink cow prints, at least as far as we are aware of), meaning it's an easy one to work into your existing wardrobe.

    Go for an animal (power) workout : With the Anita active FW2020 collection you're ready for your most stylish workout of the century. Speaking of killing two birds with one stone...

    Animal prints for him : We tend to link animal prints to women, but who says men can't add a nice touch of animal power to their outfit as well? The Floris van Bommel FW2020 collection does the trick. Stand out, but still be classy!

    Home is where my animals are

    If you've got a pet at home, you will agree that home is where your animals are. Don't have a pet? No worries, just integrate the animal kingdom in your home with these cool La Redoute items.

    Little lion power : Give your little one some extra strength and motivation to go to school with this Jeune Premier Lion Head collection.

    Beastly kids feet :You can't start early enough when it comes to adding an animal touch to your outfit. Naturino's FW2020 collection brings out the best of the animal trend for kids' feet.

















    20-08-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Costa cruises herstart vanaf 6 september

    De Italiaanse regering keurde de hervatting van de cruises en het nieuwe gezondheidsprotocol goed. Op basis daarvan is Costa Cruises van plan om haar activiteiten vanuit Italiaanse havens geleidelijk te hervatten vanaf 6 september 2020.

    Het heropstarten van de cruises zal stapsgewijs gebeuren, met een geleidelijke re-introductie van de verschillende schepen. Het eerste schip dat vertrekt, is de Costa Deliziosa. Vanaf 6 september 2020 zal het schip wekelijks vanuit Triëste koers zetten naar de mooiste bestemmingen in Griekenland. Costa Diadema zal het tweede schip zijn, vanaf 19 september. De 7-daagse cruises vanuit Genua laten toe om in de westelijke Middellandse Zee het beste van Italië en Malta te ervaren.

    Sinds de inwerkingtreding van het nieuwe decreet door de Italiaanse regering, werkt Costa Cruises samen met de autoriteiten van de vlaggenstaat en de bestemmingen om een verantwoorde, vlotte en goed georganiseerde toepassing van de nieuwe voorschriften en protocollen te garanderen. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de lokale instellingen, gezondheidsautoriteiten, havenkapiteinsdiensten, terminals en classificatiemaatschappij RINA. Bijgevolg zullen de komende dagen meer details over de routes van de Costa Deliziosa en Costa Diadema worden aangekondigd.

    De geleidelijke implementatie van deze protocollen aan boord en aan wal vraagt tijd. Daarom moet het bedrijf de onderbreking van het cruiseseizoen verlengen tot 30 september 2020, met uitzondering van de bovengenoemde vertrekken van Costa Deliziosa (6, 13, 20, 27 september) en Costa Diadema (19 september). Costa zal de getroffen gasten en reisagenten informeren. Ze krijgen de nodige hernieuwde garanties in overeenstemming met de gangbare wetgeving.

    Om de best mogelijke vakantie-ervaring te bieden en tegelijkertijd de veiligheid van gasten, bemanning en de inwoners van de bestemmingen te beschermen, heeft Costa Cruises het Costa Safety Protocol voor haar vloot ontwikkeld, inclusief nieuwe operationele procedures als antwoord op de COVID-19 situatie. Ondersteund door een panel van onafhankelijke wetenschappelijke experts op het gebied van volksgezondheid, gecoördineerd door V.I.H.T.A.L.I. (Value in Health Technology and Academy for Leadership and Innovation), een spin-off van de Università Cattolica van Rome, is het Costa Safety Protocol consistent met de gezondheidsprotocollen die zijn opgesteld door de Italiaanse regering en de Europese (EU Healthy Gateways) autoriteiten

    20-08-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dashio forward sustainability

    with the SMART GUESS ECO collection

    FALL WINTER 2020

    This Fall 2020, GUESS continues to grow its SMART GUESS collection, an assortment of men’s and women’s apparel made with environmentally conscious materials and manufacturing processes. Representing over 30% of the assortment, this collection demonstrates GUESS’ strong commitment to become an environmental responsible leader in the fashion industry.

    “The success of GUESS can be attributed to staying authentic to who we are. GUESS started as a denim company, and as we approach our 40th anniversary next year, we are focusing on returning to our roots in denim to honor our history, and to grow in new, exciting, more sustainable ways. Sustainability is a catalyst for creativity, helping us to rethink the way we design our products. Our sustainability goals have challenged us to innovate, evolve, and adapt. As we focus on what we do best, we know the future means doing more with less—less water, less waste and less carbon—and meeting the aspirations of new generations.” Paul Marciano, Chief Creative Officer and Co-Founder, Guess?, Inc.,

    The collection proves once again that sustainability looks good and is here to stay. Innovative dye techniques used for SMART GUESS denim include Dry Indigo, a foam-dye process with zero water usage and Indigo Flow™, which reduces water use by 70%. Ultra-modern fabrics like REPREVE® transform recycled bottles into fiber, while organic and recycled cotton are used alongside EcoMade Lycra T400 to create on-trend denimwear.

    These groundbreaking endeavors are all part of the GUESS Sustainability Plan, the brand’s holistic approach to operate with integrity, empower people and protect the environment. Adopting water-saving denim technology, managing environmental impact within the supply chain and promoting circular fashion are just some of the facets of this plan, which also seeks to reduce emissions and harness science to achieve a greener, more sustainable future. The SMART GUESS eco collection is a result of these actions, to become more sustainable throughout the brand.

     

     

     







    19-08-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rgeough the eyes of Floris van Bommel

    the ultimate FW20 shoe guide for women

     

    If it's up to Floris van Bommel, this fall/winter season is all about bold styles with a quirky twist. This season the collection holds a beautiful array of fall colours, combined with exciting suprises. How do navy blue boots with a subtle snakeprint sound? Or how about gorgeous rusty colours, combined with an old school seventies print? Sounds great right? If you don't know where to start this FW, let Katja Schuurman help you. The Dutch celeb and powerwoman selected her favourite pieces, giving us all the tools to recreate her badass looks. Let's dive in!

    Floris van Bommel x Katja Schuurman

    This FW season, Floris collaborated with Katja Schuurman. The Dutch actress and TV host is a true fashionista and shoe lover. In a Dutch-inspired photshoot, Katja shows off her favourite Floris van Bommel pieces.

    These calf-length boots in smooth suède material and leather high heels will add sophistication to any outfit. The straps around the boots are inspired by the classic Jodhpur boots, an Indian trend that made its way to Europe years ago. The color of the suède material is lengthened throught the heels in the same colour, optically elongating your legs.

    With their typical pull straps on the side and cowboy-heel, these boots look like they're straight out of a Western. By combining these badass elements with a detailed print, Floris created the perfect fall/winter boots to perfect any feisty urban look.

    Finally, Katja chose a funky sneaker, featuring different shades of blue. The chunky sole with knobs makes the sneaker look sporty, while the weaved laces are inspired by adventurous hiking trips.

    Modern-day 70's inspired fits

    Next to these 'Floris van Bommel x Katja Schuurman' shoes, we see several big trends in the collection. First up: the Seventies are back! These 70's inspired fits are giving us all the nostalgic vibes. Combine the rusty colours with a funky sock to create a contemporary look.

    Release your inner beast

    Finally, animal print is a style that will be forever chic. These beastly boots will surely add some excitement to your wardrobe. Add a glamorous touch to your outfit with these sultry python booties.









    19-08-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Hagelandse Diest

    De 9 leukste wandel- en fietsbelevingen in het Hagelandse Diest

     

    In het spoor van de GR5 of Dwars door het Hageland. Wandelen en fietsen hebben de afgelopen maanden enorm aan populariteit gewonnen. Blijven bewegen was dan ook een belangrijke boodschap en die hoorden we massaal. Na al dat wandelen en fietsen in eigen buurt, ken je er inmiddels allicht elk straatje en steegje als je broekzak. Tijd voor onbekendere oorden. Het centraal gelegen Diest is de ideale uitvalsbasis om het groene Hageland te voet of per fiets te ontdekken. Wandel er langs charmante dorpjes en bijzondere abdijen, geniet van de groene omgeving of laat je gaan op de hellingen, kasseien en grindwegen in het uitgebreide fietsnetwerk. ​​​​​​​

    Dwars door het Hageland

    Op 15 augustus zal de eerste post-lockdown Bingoal Cycling Cup wielerwedstrijd plaatsvinden in eigen land. Dwars door het Hageland mag de spits afbijten met vertrek in Aarschot en aankomst op de citadel in Diest. Renners banen zich een weg door holle wegen, bospaden en grindwegen terwijl kastelen, monumenten en ander cultureel erfgoed langs hen heen voorbijglijden. Dit jaar zijn er extra voorzorgsmaatregelen getroffen. Zo zal er uitzonderlijk geen VIP Village zijn en mogen er geen toeschouwers langs het parcours staan. Wielerfanaten kunnen de wedstrijd thuis live volgen via Sporza en vanaf midden augustus zal de route op postkaarformaat te verkrijgen zijn bij Toerisme Diest.

    Gravel grinden met een kenner: De nieuwste trend in het wielerlandschap, gravel grinden, combineert het beste van twee werelden. Zo fiets je op verkeersluwe en onverharde wegen, met een snelle fiets voor een langere afstand. En laat Diest daar nu net een ideale plek voor zijn. Wesley Goossens werkte een aantal nieuwe routes uit die je vanaf 10 augustus op eigen houtje kunt verkennen. Fiets je liever in groep? Dan spring je op 22 augustus samen met Wesley en 14 kompanen op de fiets.

    Nieuwe lokale fietsroutes voor wielerfanaten : Ook Diestenaar en fietsfanaat Bert Flossie werkte lokale fietsroutes uit die je individueel of in groepsverband kunt beleven. Zo kun je op zaterdag 29 augustus meefietsen met de Coffee & Cycling Group Ride, een pittig ritje van zo’n 90 kilometer met onderweg de nodige take away stops om even bij te tanken. Een week later, op 5 september, is het tijd voor het betere klimwerk en de echte kuitenbijters tijdens de Local Climbs Matter Group Ride.

    Een speelse fietstocht met het hele gezin : Hou je het liever wat rustiger? Familietouren verbindt Diest dankzij verschillende fietsknooppunten met het bosrijke Averbode en Gerhagen. De fietsroute is 30 kilometer lang en is ideaal voor het hele gezin dankzij de vele rustpauzes met leuke opdrachten. De route en het rugzakje met benodigdheden voor de spelletjes kun je ophalen bij Toerisme Diest.

    Wandel- en fietsroute voor de bierproevers : Als echte bierstad met een rijk brouwersverleden, zet Diest graag haar smakelijke troeven in de kijker met een bierproeverswandeling van 2,5 kilometer en een biertouren fietstocht van 33 kilometer. Beide routes nemen je mee langs de leukste cafés en laten je kennismaken met de lokale streekbieren en brouwerijen.

    Bijzondere natuur in het Webbekoms Broek : Het Webbekoms Broek krijgt dankzij zijn uitgestrekte graslanden, unieke mix van bloemen en riet en de vele water- en moerasvogels, ook wel de poëtische koosnaam ‘wachtbekken vol natuur’. Het is een ideale plek om al wandelend tot rust te komen. Van zaterdag 25 juli tot vrijdag 21 augustus zijn er bovendien drie bijzondere nieuwe wandelingen, de CoronaRingen. Die lussen zijn tussen 8 en 10 kilometer lang en de routes zijn te vinden aan de poort van het Bezoekerscentrum Webbekoms Broek. .

    Cultuur en erfgoed tijdens themawandelingen : Met het grootste aantal erfgoedsites per vierkante meter van Vlaanderen en een rijke geschiedenis als Oranjestad valt er ook voor cultuurliefhebbers heel wat te beleven in het charmante Diest. Dankzij thematische routes zoals de Oranjewandeling, de erfgoedwandeling van ‘Begijnhof tot Mosterdpot’ of de Vleugtwandelingen die unieke erfgoed- en natuurplekjes combineren, kies je makkelijk je favoriete onderwerp.

    In de voetsporen van de GR5 : Onder meer door de gelijknamige fictiereeks die eerder dit jaar op Eén te zien was, werd de GR5 het icoon van de wit-rood bewegwijzerde Grote Routepaden. De route verbindt de Noordzee met de Middellandse zee en passeert onderweg ook in het pittoreske Diest. Droom je ervan om (een stukje van) deze GR-route te wandelen, dan is Diest een handig vertrekpunt voor je wandelavontuur.

    Wandelnetwerk de Merode uitgebreid : Het wandelnetwerk van de Merode werd recent uitgebreid en kreeg er maar liefst 170 kilometer aan nieuwe wandeltrajecten bij op het grondgebied van de gemeenten Aarschot, Scherpenheuvel-Zichem en Diest. Het wandelnetwerk strekt zich uit over de provincies Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg en verbindt de vlakke Kempen naadloos met het heuvelachtige Hageland. De gloednieuwe wandelkaart is zopas gelanceerd en is verkrijgbaar bij Toerisme Diest. Vanaf midden augustus vind je er ook gratis uitgewerkte routes in handig postkaartformaat.

    Meer fiets- en wandelroutes zijn te vinden op toerismediest.be - Toerisme Diest, Koning Albertstraat 16a, 3290 Diest - Elke dag geopend van 10.00 tot 12.00 u. en van 13.00 tot 17.00 u.







    18-08-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-08-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Choose your favorite era and augment your look

    70's 80's or 90's accessories?

    You know what's so great about fashion these days? Everything comes back! Certain styles from past eras are so just genuinely well outlined, that they pop up every other season and alternate each other in an almost natural way. Even more so, when they surface again in designer's sketch notes, they are reinvented. It's like getting a second chance to become even better, prettier, more stylish. Ending up like a wardrobe essential that is here to stay.

    Now it's up to you which era you want to embrace to the fullest this season. Of course nothing holds you back from switching between decades gracefully.

    70

    The 70's are all about everything camel and cognac and if possible with a dash of velvet and sleek shiny materials. Throw in a little bit of gold details to commemorate your favorite tv shows and heroins from that decade and you are all set.

    80

    But maybe you are an 80's woman who wants to relive a punk rock moment on the beats of the Ramones and the ever satisfying smash hits of Madonna in her early days. Think big scarves, chunky boots and a vibrant street art printed backpack!

    90

    Over the knee boots in black or white, some pied-de-poule straight out of Clueless, a dandy tailored vest, dad sneakers and a lot of polyester. If this sounds like music to your ears, then the 90's are calling your name!

     

     











    17-08-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harmonische samensmelting

    van sport en mode

     

    BRAX lanceert capsulecollectie met Duits sporters duo Ana en Bastian Schweinsteiger

    Voor het eerst lanceert BRAX een capsulecollectie, en dat met niemand minder dan sportkoppel Ana en Bastian Schweinsteiger. De collectie is gebaseerd op de moderne, trendy en stijlvolle look van het duo en bestaat uit zeven exclusieve outfits voor een Champions League-waardige modelook.

    In de vrouwencollectie wordt er gespeeld met contrasterende silhouetten. Klassieke pasvormen worden gecombineerd met oversized patronen voor een comfortabel geheel, met een speelse en hedendaagse toets. Zo kan je in de collectie een wollen trui met oversized pied-de-poule print terugvinden, die gecombineerd wordt met een paperbagbroek met plooitjes.

    Daarnaast zet BRAX ook het vrouwelijke karakter van Ana Schweinsteiger in de kijker met stuks in rijke en zachte materialen, zoals satijn en wol, soepelvallende silhouetten en sterke prints. Het kleurenpalet bestaat overheersend uit neutrale kleuren met kaki als accentkleur. De ultieme eyecatcher uit de collectie is een gestreepte rok die net onder de knieën valt. Voor een feel good gevoel draag je de rok met een oversized wollen trui. Mag het geheel een tikkeltje vrouwelijker? Combineer de rok dan met een satijnen blouse voor een verfijnde en elegante look.

    De mannencollectie daarentegen staat helemaal in het teken van de ultieme sporty chic look. Truien met opvallende structuren en scheerwolontwerpen in kleuren als saffraan, indigoblauw en gebroken wit worden gecombineerd met traditionele, nette broeken in effen of plaid patroon. Het statement stuk in de collectie is een gewatteerde vest in zilver om je outfit naar een hoger niveau te tillen.







    17-08-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met je bubbel op fietsvakantie

    en verblijf in de mooiste vakantiewoningen

    Het is de ideale periode om met je bubbel het eigen land al fietsend te ontdekken. Fietsen is dé manier om actief te ontspannen en een nieuwe regio te verkennen. Voor sportievelingen en gezinnen, voor jong en oud, voor snel en langzaam, voor de beste vrienden: logeren in een vakantiewoning is in de eerste plaats veilig.

    De vakantiewoningen van Belvilla bieden minstens hetzelfde comfort als je eigen huis, maar dan in een andere omgeving. Bovendien zijn de woningen kraaknet en is er voldoende ruimte voor iedereen. Even ertussenuit, samen met je gezin of vrienden, en al fietsend de regio verkennen… het is een must do voor wie in augustus, september of oktober nog op een actieve staycation wil.

    De volgende vakantiewoningen liggen allemaal op perfecte locaties om te gaan fietsen of mountainbiken.

    Vakantiehuis Villa Julia in De Panne : Deze elegante en uiterst luxueuze woning ligt op 200 meter van het strand van De Panne. Het is de perfecte uitgangsbasis voor fietstochten aan de Westkust en alle hoeken van West-Vlaanderen. Na een dagje trappen is er een heerlijke sauna om volledig tot rust te komen.

    Vakantiehuis In ’t Genot in Poperinge : Nog meer van dat moois is deze prachtige landelijke woning met grote tuin. Het kunstdorp Watou ligt op 5 km en iets verder bevindt zich de hoppestad Poperinge. Een bezoekje aan de vredesstad Ieper met zijn wereldbekende ‘Last Post’, de vesten en verschillende musea is ook de moeite waard.

    Vakantiehuis L’Ecureuil in Cul-des-Sarts : Met 5 personen kun je verblijven in deze ruime woning met tuin en terras in de provincie Namen. Hier fiets je door de bossen en beleef je de fiets of mountainbike als puur natuur. Een tocht naar Chimay behoort tot de mogelijkheden om onder meer de vlindertuin, het kasteel van de prinses van Chimay en de nabijgelegen Abdij Notre-Dame de Scourmont – waar ze kaas maken en het bekende Belgische speciaalbier Chimay brouwen – te bezoeken.

    Chalet la Maison du Chasseur in Waimes

    Ga je liever naar de Hoge Venen? Dan is dit jachtpaviljoen misschien wel eens iets anders… Van hieruit breng je een bezoek aan het oudste natuurreservaat van Wallonië, de toeristische stad Malmedy en het Duitse vakwerkstadje Monschau. Leuk om naartoe te fietsen. Er is een extra schuur beschikbaar om fietsen veilig te stallen en je kunt gratis gebruikmaken van 6 oplaadstations voor e-bikes. Wat een luxe!

    Zin gekregen in een fietsvakantie? En wil je verblijven in een vakantiewoning? Dan kun je terecht bij Belvilla.





    17-08-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!