Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    04-08-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dare to look perfect in levendige kleuren en sprekende prints

    Mayerline HW19

    Stijlvolle prints, elegante details en perfect combineerbare stuks op elk moment van de dag. Daar draait het de komende winter om bij Mayerline. De wintercollectie 2019 zorgt voor de connectie tussen onmisbare trends en tijdloze klassiekers. Vertrouwde natuurtinten als mosterd, oranje en bruin passen probleemloos bij poppy kleuren zoals rood, geel en blauw. Steeds in combinatie met luxe-afwerkingen en doordachte details. Satijn, velvet, faux fur en knit bieden een rijkelijke sfeer en een vanzelfsprekende elegantie.

    De garderobe van de Mayerline-vrouw overstijgt de seizoenen en laat haar zijn wie ze zelf wil. Op die manier kan ze haar persoonlijkheid volop tonen en erop vertrouwen dat de toekomst geweldig zal zijn. Dare to look perfect!

    Red mania

    Rood is een absolute blijver in je garderobe. Veelzijdigheid staat centraal in dit thema waarin zowel bloemen op een achtergrond van ruiten als een speels kleureffect met bollen voor talrijke mogelijkheden zorgen. Voeg hier nog enkele blauwe elementen aan toe en je gaat stijlvol, eigentijds en elegant de deur uit.

    Blue mania

    Mayerline hecht ook steeds waarde aan klassiekers die perfect doorheen de verschillende seizoenen kunnen gedragen worden. Denk maar aan het duo night blue en off white. De vernieuwing zit hier in de nieuwe versie van de bollenprint op een grafische achtergrond en het schorsdessin met een organische lijnenprint. Kortom, structuurstoffen en klassevolle prints geven dit kleurenpalet diepgang en stijlvolle elegantie in al zijn eenvoud.

    Snake mania

    Do we need to say more... Dierenprints zijn hot & happening! De snakeprint is een absolute musthave in de nieuwe Mayerline-collectie. Zowel in een grijze versie die perfect kan gecombineerd worden met grijsblauw, als in camel tinten die moeiteloos matchen met neutrale tinten. Ons advies voor volgende winter: let your inner beast out!

    De Mayerline collectie biedt het ideale evenwicht tussen modetrends en maximaal draagcomfort. Dit steeds met doorgedreven aandacht voor pasvorm, materiaalkeuze, kwaliteit en snit. De collectie-items laten zich eindeloos combineren tot een sterke outfit, voor elk moment van de dag en elke gelegenheid..





    04-08-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-08-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geraffinerd kraanwater srveren

    Madame soleil is al even in het land en dat betekent maar een ding: veel tijd buiten doorbrengen en ongegeneerd genieten van een feel good aperitief. Tijd dus om creatief om te springen met de inhoud van je glas. GROHE creëerde geraffineerde mock- en cocktails op basis van - jawel - kraanwater. Handig, want je hebt het altijd in huis en het is een van de strengst gecontroleerde voedingsmiddelen, rechtstreeks uit de kraan. Zet de glazen maar koud en laat het smaken!

    RIVIERA ESCAPE - zonder alcohol -

    Ingrediënten : 30 ml MeMento alcoholvrije gedestilleerde melange - 20 ml berkenwater - 15 ml kamille- en witte druivensiroop - 15 ml citroensap - 20 ml heet water - Bloemen van kaasjeskruid

    How to

    Laat de bloemen van kaasjeskruid in heet water trekken. Meng de ingrediënten nadat ze afgekoeld zijn in een cocktailshaker. Voeg ijs toe, dek af en schud krachtig tot de buitenkant van de shaker ijskoud is. Giet de drank in een Collins-glas dat met ijs gevuld is. Garneer met een druivenblad en gemalen peper.

    PEACH & BASIL BELLINI - - met alcohol -

    Ingrediënten : 2 perziken - 150 gr suiker - 150 ml bruiswater - Handvol basilicum - Shot wodka - 1/2 limoen

    How to

    Maak een eenvoudige suikersiroop door het water en de suiker samen te voegen en goed door te roeren. Blancheer vervolgens de perziken en haal de schil eraf. Marineer de perziken gedurende (idealiter een aantal dagen) in de siroop.

    Meng twee eetlepels perzikensiroop met een shot wodka en het sap van een halve limoen. Giet in een highball glas gevuld met basilicum, een stukje perzik en ijsblokjes. Werk af met bruisend water en meng met een barlepel.

    BE ITALIANO, BE APERITIVO - - met alcohol -  

    Ingrediënten : 40 ml Amaro del Centenario Cerutti likeur - 30 ml bitter Mediterraneao Macchia Vermouth - 6 druppels vanille en kastanje tincture - Bruiswater - Wild rose essence - Rozenblaadjes

    How to

    Schud de ingrediënten met het ijs gedurende een 20-tal seconden en giet in een

    Shake de ingrediënten met het ijs gedurende 20 seconden en giet in een kelkglas. Vul het glas aan met bruiswater en spray wild rose essence op het drinkoppervlak. Werk vervolgens af met rozenblaadjes.

    RASPBERRY HAPPY - - zonder alcohol -  

    Ingrediënten : 25 ml frambozenpuree - 25 ml siroop van viooltjes - 20 ml rietsuikersiroop - 35 ml limoensap - 35 ml bruiswater - Verse muntblaadjes

    How to

    Meng de frambozenpuree (geplette frambozen), de viooltjessiroop, rietsuikersiroop, het limoensap en 60 ml koud water in een blender tot je een gladde massa krijgt. Zet het mengsel in de koelkast tot het goed gekoeld is. Verwijder eventueel schuim. Giet in een glas gevuld met ijs en bruiswater. Roer voorzichtig om en werk af met kleine muntblaadjes.

    GROHE Blue Home & GROHE Red drinkwatersysteem

    Dankzij het compacte drinkwatersysteem GROHE Blue Home komt er heerlijk gekoeld, gefilterd (licht) bruisend water recht uit de kraan. Niet enkel handig omdat je hierdoor niet meer hoeft te zeulen met pakken water, maar ook de uitgelezen basis voor het maken van heerlijke mocktails, cocktails of flavored water. GROHE Blue Home kan het drinkwaterbudget van een gezin met wel 60% verminderen in vergelijking met de prijzen van de grootste flessenwatermerken. Verder ligt ook de totale CO2-uitstoot zo’n 80% lager dan bij flessenwater.

    GROHE Red maakt kokend heet water direct beschikbaar. Denk eens na over het aantal keren per dag dat je kokend heet water nodig hebt – en de tijd die je doorbrengt terwijl je wacht tot het water kookt. En stel je nu eens voor dat je tijd, energie en ruimte in de keuken kan besparen – alles in één keer. Dat is wat de GROHE Red belooft: een mooi en betrouwbaar systeem dat direct én veilig kokend heet water levert uit de kraan. De handige systemen zijn in elke bestaande of nieuwe keuken in een handomdraai te installeren.







    03-08-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-08-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Not jusr an other day at tle office

    with Caroline Biss FW1920

    Going back to the grind after a wonderful vacation is never easy. The messages are bursting out of your mailbox, jetlag kicks in and there are few empty spaces left in your agenda. Luckily there are a few things you can do, to get back into that work groove:

    1) Already book the next vacation. A weekend getaway to Paris or a spa trip with your besties. Or how about the Maldives for Christmas break?

    2) Make that photobook of your vacation right now before the memories and stories fade away.

    3) Plan in your private social activities as well and make them as Summer proof as possible. A bbq with friends on Sunday, lunch outside on Thursday, and an ice-cream with the hubby on Treat yourself Tuesday!

    4) Finally: there is still the good old online shopping therapy that always does the trick! A new back to work outfit to kill those Monday meetings or a fashion forward ensemble for those Casual Friday afternoons? Caroline Biss leads the way with their inspirational work proof outfits. As versatile as they are, these looks are going to last all Winter long! Dress for success made easy...







    02-08-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HEMA vernieuwd bodycare aanbod met duurzaam assortiment
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het nieuwe assortiment van HEMA is 100% vegan en geproduceerd met ethisch verantwoorde ingrediënten, met verpakkingen van gerecycled materiaal.

    HEMA introduceert een geheel nieuw duurzaam bodycare assortiment. Met dit nieuwe assortiment richt HEMA zich op de goede dingen voor zowel mens als natuur. Zo is de volledige lijn veganistisch en gemaakt met ethisch verantwoorde ingrediënten. Daarnaast zijn ook de verpakkingen zo duurzaam mogelijk geproduceerd, met 25% tot 100% gerecycled plastic, en na gebruik ook volledig recyclebaar.

    Het nieuwe bodycare assortiment bestaat uit vijf verschillende lijnen met ieder een ander hoofdingrediënt; komkommer, broccoli, katoenzaad, granaatappel en amandel. Elke lijn bevat een bodylotion, shower gel en bodyscrub. Ook is er een showermousse beschikbaar in drie verschillende lijnen; komkommer, granaatappel en amandel. Alle bodycare lijnen zijn, zoals het gehele HEMA cosmetica assortiment, parabeen vrij en niet getest op dieren.

    Het nieuwe duurzame bodycare assortiment is vanaf nu verkrijgbaar, vanaf €4,- in HEMA winkels of via hema.com/nl-be

    Assortiment verduurzamen

    HEMA wil haar assortiment verduurzamen en gebruikt daarom steeds meer gerecyclede of hernieuwbare grondstoffen en materialen, zoals bioplastic en biologisch katoen. De introductie van een duurzaam bodycare assortiment is daarmee een volgende stap van HEMA om het leven makkelijker, leuker en beter te maken voor iedereen.

    HEMA heeft drie doelstellingen opgesteld met betrekking tot het verminderen van plastic: 1. In 2020 een duurzamer alternatief voor plastic producten voor eenmalig gebruik - 2. In 2025 100% gerecycled of hernieuwbaar materiaal voor plastic of polyester producten - 3. In 2025 25% reductie van plastic consumentenverpakkingen

     

     

    02-08-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-08-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.High comfort in high heals

     

    With Tamaris you cán have it all!

    Tamaris makes womens hearts beat faster again this season when it says: High Comfort in High Heels. The heart of the innovative Tamaris Heart & Sole technology is an insole developed in cooperation with podiatrists, which relieves the foot at the crucial pressure points and leads to a revolutionary way of walking in high heels.

    Simple, yet ingenious

    Each model of the Heart & Sole collection supports the natural arch, provides equal pressure distribution, reduces the pain on the ball of your foot and has two special layers to support the pressurized areas. Making your feet feel like they're in 7th heaven: high and comfortable.

    Refinement in colour and details

    In Autumn/Winter, mystic dark blue en elegant wine red are a welcome alternative to black. The eternal trend colour black is mainly used as a patent variant or in a stylish duet with tartan and glencheck patterns. Grey is the epitome of fashionable neutrality and surprises in combination, especially in connection with subtle leopard prints. Soft nude provides pure elegance at the foot and refines monochrome looks in delicate nuances, while cognac - a trend colour with a lot of retro flair - meets bronze and gold details

     











    01-08-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marie Méro, Belgisch modemerk in volle evolutie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    “We willen een groeiende ondernemer zijn in de Belgische mode”, luidde het bij Marie Méro en bundelde daarom de krachten om een nieuwe wind te laten waaien. Het Belgische modemerk vernieuwt de concept stores, pakt uit met een vernieuwde beeldtaal, een uitgepuurde huisstijl, gerestylede collecties en een gedefinieerd merkverhaal.

    "Onder de noemer #proudtowearmariemero wil Marie Méro haar klanten fier maken en bedanken dat ze het merk dragen. We willen graag dankzij onze klanten, die ons iedere dag inspireren uitgroeien tot een lifetime value brand." - Ruben Van der Elst (CEO Marie Méro)

    Marie Méro verbindt generaties

    Met de nieuwe beeldtaal en merkverhaal, brengt Marie Méro een generatieverhaal dat mama’s, dochters en vriendinnen met elkaar verbindt.

    Leeftijd is vandaag geen onderscheidende factor meer, integendeel. Vrouwen uit verschillende generaties inspireren elkaar en vullen elkaar aan, dat voelen we ook bij onze klanten. - Steven Van der Elst (CEO & Head of design Marie Méro)

    Marie Méro is een eigentijds modemerk dat fier is om Belgisch te zijn. Marie Méro kleedt elke vrouw, voor elk lichaamstype van maat 36 tem 48, en laat hen heel graag stralen. En dat voor elk moment van de dag. Marie Méro brengt complete, kwalitatieve en comfortabele outfits, in een perfecte pasvorm met hoogwaardige stoffen.

    Onder de noemer #proudtowearmariemero wil Marie Méro hun klanten laten stralen en fier laten voelen Marie Méro te dragen. Om zo het beste in hunzelf naar boven te laten halen en dat ook te tonen.

    Marie Méro drukt stempel op Belgische modekaart

    Marie Méro wil een groeiende ondernemer zijn in de Belgische mode. De ambitie is om omnichannel te verkopen en bereikbaar te zijn in zowel België als in het buitenland. In 2009 startte Marie Méro met de uitbouw van eigen concept stores. Na Knokke, was in 2010 Gent aan de beurt. Ondertussen zijn er 6 eigen stores en plant Marie Méro een nieuwe opening in 2020.

    "We zijn uiteraard altijd te bereiken via onze online shop én heel wat multimerken winkels in België, Nederland, Engeland en Ierland . In eigen land openen we begin 2020 nog een store in Hasselt. We hebben er ongelooflijk veel zin in!" - Ruben Van der Elst, CEO Marie Méro

    Marie Méro investeerde de laatste jaren voortdurend in innovatie. Er waait een frisse wind door de collectie en deze lijn wil het merk ook doortrekken in de huisstijl en inrichting van de concept stores. Het nieuwe interieur moet de collecties nóg beter doen uitkomen en de winkel een elegante en eigentijdse uitstraling geven. Een plek waar Marie Méro klanten zich thuis voelen en in alle rust kunnen aankopen. Daarnaast wil Marie Méro inzetten op customer experience in de eigen concept stores en via haar retailers. Wie behoefte heeft aan stijladvies en een persoonlijke service, kan een afspraak maken voor een privé shopping-sessie.

    Facts and figures

    Marie Méro is een op en top Belgisch modeverhaal, opgericht door de familie Van der Elst. Ruben & Steven Van der Elst zijn als zonen de tweede generatie ondernemers en willen Marie Méro gezond laten verder groeien. In 2021 viert Van der Elst NV 50 jaar, sinds de oprichting zijn alle collecties designed in België en geproduceerd in Europa. Marie Méro wil verder groeien in eigentijdse kwalitatieve designs op maat van elke vrouw.

     

     

     

    01-08-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Passionata celebrates the art of being in the moment

    Passionata FW19

    Spontaneous, young and carefree. Passionata's FW19 campaign is a visual scrapbook of captured moments - Camilla and Marta's hazy last days of summer with autumn on the horizon. With two different looks, two different personalities but both unafraid of expressing themselves, the models Camilla and Marta represent the hedonistic nature of Passionata, appealing to a young, fashion-savvy audience.

    This season CL group has considered the nuances of identiy, focusing on a theme of being, and what this means for each of their brands. With references to cinema, literature and popular culture, the narrative nature of Passionata allowed the single setting of Casa Zagaria to become its own character in the story alongside the charismatic personalites of the models. Raw analogue photography gave a sense of tangible immediacy to the imagery, mistakes were celebrated and imperfections allowed to become defining features. The golden hours of Modica cast a light of melancholy rather than nostalgia over the imagery, encouraging life in the here and now.

    Capturing a sense of hedonism, letting go and the pleasure of having no plans, FW19 represents the true Passionata spirit of THE ART OF NOW.

    #TheArtOfNow #WhateverForever #Unplan #RightHereRightNow #GoldenHour #JustBecause #FarawayPlaces





    31-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spottrf at Marie Méro: fall/winter trends

    At Marie Méro, winter 2019 is set to the trend of celebrating the woman of today, proud of what she's wearing and the way she shines. From feminine Seventies influences to the not-so-discreet lavishness of The parisien 'La vie en rose', we present you the trends defining the fashion landscape for fall/winter 2019-2020.

    Bougie Girl (illus 1)

    Midi skirts, bohemian dresses, turtlenecks, long jackets, and warm earthy colors – these are all staples of Seventies fashion that Marie Méro pulled from that decade to bring back as one of the fall 2019 trends. Pair a bow blouse with a pleated skirt and jacket for this chic revival of the classic 70’s woman.

    Check mate ( illus 2)

    The Queen’s tweed gets a modern take in wrap coats, power dresses and ankle length skirts. The potential for variation around such a simple motif is vast. Worn head-to-toe or color-blocked is a sure-fire road to self-confidence.

    On the edge (illus 3)

    Full on edgy or just a subtile hint, the choice is up to you. The leather look is perfect for any women, combinable with any style and let that now be the trend. The combination of a refined Seventies outfit with a leather jacket follows the trend of contrasts to a tee.

    Flowers are forever (illus 4 )

    While during fall most flowers bloom out, our wardrobes won't. With this pattern the fashion world wants to caputure the true fall feeling. This vintage flower pattern is definitely a must-have the upcoming season.

    Interlinked (illus 5)

    Chains are no longer just an accessory trend. This fall they are making their introduction in the pattern world. This sophisticated, glamorous trend will definitely be the eyecatcher of the room.

     











    31-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Conquer in Color

    Ladies and gents, time has come to revive that monochromatic wardrobe with some fresh, bright colors. Besides the fact that colors are a blast to look at, are they also very helpful when it comes to determining your mood. So tell me, what will your mood be like tomorrow?

    The color blue is often associated with Mondays, and that shouldn't necessarily be a bad thing. Just like the waves of the ocean, blue has a soothing effect on us. So if you want to spend your Mondays calm and relaxed, that's exactly what they should be, blue. (foto1 Mayerline )

    Long nights, early mornings? Yellow is your solution. Yellow is known for its warming vibes, but it can also increase your energy level when needed. Like a ray of sunshine, yellow will ignite that spark you need to get through the day. (foto 2 Marciano for Guess)

    "I can't handle this" said no one ever while dressed in red. Red will provide you with an instant confidence boost. No mountain too high, no valley too low, you will be able to conquer anyone and anything. All that with just one touch of red. (foto 3 Buffalo )

    Orange combines the power of red and the warmth of yellow. It stands for happiness, enthusiasm and succes. Honestly, what else could anyone ask for? ( foto 4 Passionata)









    30-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fashletics violet vibes,soft nature and mystoc bue

    It is the epitome of the sporty everyday look: the sneaker makes a real fashion statement. From the collection line Fashletics by Tamaris the ongoing athletic trend continues with new, fashionable and feminine styles, which accompany the woman throughout her everyday life. Whether at the office or during leisure time - Fashletics by Tamaris forms the bridge between functionality, comfort and trend-conscious design. The colour worlds of the FW19/20 collection are based on the beauty of nature.

    Violet Vibes

    The VIOLET VIBES colour world pulsates with energy! In this colour palette, beauty prevails when perfectly coordinated gemstone nuances such as carnelian, fire opal and quartz meet. The warm shades radiate a positive dynamic and fresh intensity, transporting a long-lasting, radiant effect that inspires every wearer to greatness.

    Soft Nature

    Delicate and gentle natural shades characterise the SOFT NATURE colour world and are all about the diversity of life. Natural forest tones, inspired by pine cones and soft moss, capture the mystical and magnetic attraction of nature. With a gentle sensibility, the colours caress their wearer and create the perfect illusion of the surreal.

    Mystic Blue

    The MYSTIC BLUE colour world captivates with its all-time favourite among colours: ubiquitous blue. The interplay of functional urban and industrial colours, ranging from cobalt and fluid blue to navy, and natural, grounded influences, which unfold their calming and harmonious effect in delicate marine and ocean tones, providing a dynamic contrast.

     

     

     







    30-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe Belgische muurbekleding met de hand wordt gemaakt

    » Handgemaakte muurbekleding van Arte: op basis van jute, leder en tropische grassen - » Insero, Atelier en Artisan collectie

    Met de hand vervaardigde producten zijn een trend. En dat heeft alles te maken met onze drang naar duurzaamheid. Dat is ook Arte niet ontgaan. De Belgische specialist in muurbekleding kiest in tijden van massaproductie voor trendbepalende collecties van superieure kwaliteit die met de hand worden gemaakt. De warme kleuren, natuurlijke materialen en puur vakmanschap: deze dessins zijn quasi kunst in huis.

    Insero collectie: geweven patroon. Een mooi voorbeeld is Insero, een collectie met handgemaakte muurbekleding op basis van jute, een geweven stof bestaande uit bastvezels. Deze stof is bijzonder stevig, duurzaam én milieuvriendelijk. Het gebruik van jute voor muurbekleding is echter uniek, want het materiaal verwerken is niet vanzelfsprekend, het vraagt geduld en precisiewerk. Om een maximale kleurvastheid te garanderen, kreeg de jute een speciale behandeling. Ze verkleurt of verbleekt dus niet na verloop van tijd.

    In het dessin Uno worden brede stroken jute aan elkaar gekleefd, waarbij de randen elkaar overlappen. Zo krijg je een mooie, subtiele tekening, waardoor dit dessin net niet helemaal effen is. Uno schittert door zijn eenvoud, terwijl het geweven patroon voor een authentiek, natuurlijk karakter zorgt.

    Atelier collectie: authentieke look van zacht leder. De Atelier collectie heeft de authentieke look van zacht, luxueus leder, compleet met haar natuurlijke nuances en onregelmatigheden. De details van handgestikt leder dragen bij tot de realistische uitstraling van dit verfijnde behang. Het gebruik van extra zware vinyl was essentieel voor het bekomen van de realistische textuur en het gevoel van echt leder.

    Collectie Artisan: artisanaal vakmanschap. De Artisan collectie is een ode aan hoogwaardig, artisanaal vakmanschap. De muurbekleding is gemaakt uit pure, natuurlijke materialen, van mineralen en grassen tot tropische planten. Ervaren vakmensen plisseren, weven en kleuren ze met grenzeloze passie en geduld. Zo verwerken ze deze materialen met de hand tot prachtige, unieke muurbekleding.

    Gemaakt van echte micaschilfers. De vellen met micaschilfers worden met de hand gekleurd, waarna er grote, onregelmatige vormen uit gestanst worden. Deze vormen worden tot slot met de losse hand in het patroon gekleefd, zodat je een mooi en niet al té strak effect verkrijgt. Dessin Fraction uit de Artisan collectie is een moderne interpretatie van de kleurrijke, klassieke terrazzovloeren.







    29-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!