Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    28-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleiner wonen is daarom niet miner praktisch

    » Praktische opbergoplossingen - » Technologie van de toekomst

    De invloed van de verstedelijking is nu al duidelijk voelbaar in onze woningen. Kleiner wonen wordt noodzakelijk en efficiënt omgaan met de beschikbare (opberg)ruimte is één van de grote uitdagingen in de meubelbouw. Gelukkig weet Blum daar goed op in te spelen met twee nieuwe producten die geschikt zijn voor zowel kleine als grotere woningen.

    Op Interzum, de internationale toeleveringsbeurs voor de meubelindustrie, interieurbouw en designers, stelde Blum de AVENTOS HK top en SPACE STEP voor. Het AVENTOS klapdeursysteem krijgt een gloednieuw design én een kleinere inbouwgrootte. De SPACE STEP lade in de plint van de kast creëert extra opbergruimte op een plaats die anders verloren gaat. Bovendien is het systeem uitgerust met een handig opstapje zodat ook in de hoogte extra ruimte bereikbaar wordt.

    Met de AVENTOS HK top brengt Blum een kleinere variant van het beproefde klapdeursysteem op de markt. Met zijn kleine inbouwgrootte en een hedendaags design van de afdekkap, integreert het beslagelement perfect in elke corpus. Het symmetrische systeem is eenvoudig aan beide zijden in de kast te monteren en dankzij de geïntegreerde, traploze openingshoekbegrenzer kan je exact bepalen hoe ver het front mag openen. Deze nieuwe AVENTOS zal ook beschikbaar zijn met de elektrische openingsondersteuning SERVO-DRIVE. Daarmee opent de kast met een lichte tik tegen het front en sluit het even gemakkelijk dankzij de geïntegreerde schakelaar.

    De sokkeloplossing SPACE STEP helpt ook de kleinsten om werkbladen, spoelbakken of wastafels gemakkelijk te bereiken. Nieuwe opbergruimte creëren in de sokkel, gemakkelijk de bovenkast bereiken en kinderen eenvoudig en veilig laten meehelpen – SPACE STEP brengt heel veel functionaliteit in de sokkel van het meubel. Veel spullen maar niet genoeg ruimte om alles er in op te bergen? In kleine woningen creëer je met de SPACE STEP nieuwe opbergruimte onderaan de (lange) kast die anders verloren gaat. Bovendien bereik je ook moeiteloos het achterste deel in de kast door de sokkellade als opstapje te gebruiken.

    Wanneer iemand op het opstapje stapt, wordt het trapje al vanaf een gewicht van 8 kg veilig gestabiliseerd en geeft het trapje ook goede steun. Dankzij de bewegingstechnologieën van Blum opent u de sokkeloplossing SPACE STEP heel gemakkelijk, bijvoorbeeld met de elektrische openingsondersteuning SERVO-DRIVE. Voor zacht sluiten zorgt de demping BLUMOTION.

     





    28-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.My Only Bottle van SodaStream,

    de enige herbruikbare fles voor onderweg waarmee je ook bruiswater kunt maken  

    SodaStream, het bruiswatermerk dat plastic wegwerpflessen overbodig maakt, heeft een nieuwe primeur: My Only Bottle. Het is de eerste herbruikbare en vaatwasserbestendige fles voor onderweg waarmee je ook bruiswater kunt maken.

    De originele My Only Bottle biedt heel wat troeven: • de fles past op de meeste SodaStream-toestellen (Spirit, Spirit One Touch en Cool) om makkelijk je eigen bruiswater te maken; • uniek design met mooie metalen dop; • superhandig dankzij het draagkoordje, zo kan je de fles overal mee naartoe nemen; • vaatwasserbestendig; • en vooral, je bespaart duizenden plastic wegwerpflessen!

    Blue, Pink en Turquoise

    De nieuwe halveliterfles voor onderweg is beschikbaar in drie trendy kleuren: Icy Blue, Pink Blush en Black Noir.

    De speciale sportversie – in Bright Turquoise – is dankzij de aangepaste dop ook makkelijk te gebruiken tijdens je looptraining of yogasessie bijvoorbeeld. Deze fles is vanaf september beschikbaar.

    Registreer op myonlybottle.be

    Registreer je op www.myonlybottle.be en zorg ervoor dat je de unieke My Only Bottle als een van de eersten kan bestellen. Consumentenadviesprijs: 9,99 euro. Per verkocht exemplaar via SodaStreamStore.nl schenkt SodaStream 1 euro aan de Plastic Soup Foundation. Met deze handige en duurzame aankoop investeer je dus bovendien in onderzoek naar wegwerpplastic, waar de Plastic Soup Foundation zich voor inzet.

    SodaStream, onderdeel van PepsiCo, biedt een duurzaam alternatief voor bruisend water en is wereldwijd marktleider voor toestellen om thuis bruiswater te maken. Met een SodaStream-toestel maak je kraantjeswater in een handomdraai bruisend en zijn plastic wegwerpflessen overbodig. Een herbruikbare SodaStream-fles bespaart gemiddeld 2800 wegwerpflessen. De intensiteit van de bubbels bepaal je zelf. SodaStream is actief in 45 landen. In België is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Blokker, Carrefour, ColliShop, Coolblue, Delhaize, Eldi, Euronics, Exellent, Krëfel, MediaMarkt en Vanden Borre.

     





    27-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weleda zuiverende gezichtsverzorging
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Weleda, producent van natuurcosmetica, lanceert in augustus een 100% natuurlijke verzorgingslijn speciaal voor de onzuivere huid. Weleda Zuiverende Gezichtsverzorging vermindert doeltreffend puistjes en mee-eters dankzij de milde formule op basis van natuurlijke ingrediënten met een antibacteriële en zuiverende werking.

    Onzuiverheden komen steeds vaker voor

    Weleda Gezichtsverzorging biedt al een breed aanbod. Vanwaar deze toevoeging? Kim Goppel, productspecialist bij Weleda: “Steeds meer mensen hebben te maken met oneffenheden, puistjes en mee-eters. Deze komen niet alleen tijdens de pubertijd voor, maar ook op latere leeftijd, bijvoorbeeld als gevolg van hormonale veranderingen, stress, vervuiling en het gebruik van bepaalde verzorgingsproducten of make-up. Steeds vaker is men op zoek naar een milde, puur natuurlijke en structurele oplossing voor een zuivere en evenwichtige huid.”

    Zuiveren, kalmeren en verzachten

    Welke oplossing biedt Weleda Zuiverende Gezichtsverzorging? “De lijn bestaat uit vier producten die samen een complete verzorging bieden voor de onzuivere huid: een reinigingsgel, een lichte gezichtscrème, een SOS anti-puistjes gel om onzuiverheden aan te stippen en een concealer om deze subtiel te camoufleren,” legt Kim uit. “Elk product bevat extract van wilgenbast met natuurlijksalicylzuur dat grondig reinigt en antibacterieel werkt. Daarnaast zijn ook extract van zoethoutwortel en distillaat van Hamamelis toegevoegd, ingrediënten die de huid zuiveren, kalmeren en verzachten. Ze worden aangevuld met pure etherische oliën van lavendel, pepermunten kamille, die zorgen voor een antibacteriële werking én een frisse geur. Deze combinatie van ingrediënten bestrijdt de bacteriën die een onzuivere huid veroorzaken en zorgt voor een stralende en gezonde huid. En dit op een heel milde manier zonder uit te drogen, want een onzuivere huid heeft het al moeilijk genoeg.”

    Natuurlijke impuls

    Weleda Zuiverende Gezichtsverzorging is niet de eerste oplossing voor de onzuivere huid op de markt. Wat maakt deze producten zo bijzonder? “Deze lijn is 100% natuurlijk én biologisch, dus volledig vrij van synthetische stoffen,” aldus Kim. “De producten geven de huid een natuurlijke impuls zodat zij zichzelf weer in balans brengt en houdt.”

    Zuiverende Reinigingsgel : Reinigt tot diep in de poriën - Droogt de huid niet uit - Milde Formule - € 10,49 voor 100 ml

    Zuiverende Gezichtscrème Light : Matteert – Hydrateert - Verfijnt de huidtextuur - Niet-comedogeen - € 15,49 voor 30 ml

    SOS Anti-Puistjes Gel : Onmiddelijke verlichting bij puistjes en mee-eters - Verkoelend effect - Vermindert roodheid - € 15,49 voor 10 ml

    Concealer : Camoufleert puistjes en roodheid – Verzacht - Werkt antibacterieel - € 15,49 voor 10 ml

    BESCHIKBAAR VANAF AUGUSTUS 2019

     

     

    26-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op zomervakantie in deAlpen?, Spot de Big Five

    Zomervakantie in de Alpen is een vakantie in ongerepte natuur vol flora en fauna. Maak eens een wandeling met een mountainranger en vergeet je verrekijker niet, want met een beetje geluk spot je hier de mountain big five:

    De lammergier : Deze gier heeft zijn naam te danken aan het feit dat men de vogel vroeger verdacht van het jagen op lammetjes. Zijn met veren bedekte hals zorgde voor de bijnaam baardgier. De lammergier heeft een vleugelwijdte van bijna drie meter. Je herkent de vogel aan zijn witte kop, lange staart én aan de heel bijzondere gewoonte om zijn witte borst te besmeuren met rode klei.

    De alpenmarmot : De marmot is dubbel zo groot als de eekhoorn, het knaagdier wordt tot 55 centimeter lang. Zijn hoge gepiep kan je gemakkelijk verwarren met het getjilp van een vogel. Ze leven boven de boomgrens en zijn dol op het graven van tunnels. Met zijn korte poten, kleine oren, lange snorharen en dikke vetlaag is de marmot een schattige verschijning.

    De alpensteenbok : Is familie van de geit en komt alleen in de Alpen voor. Met een beetje geluk spot je meteen een hele roedel, want de geiten leven met hun jongen in groep. De bokken zijn groter en hebben naar achter gerichte en geringde hoorns. Ze leven vaker solitair. Je ziet ze alleen hoog in de bergen.

    De bruine beer : Met zijn tweeëneenhalve meter stahoogte is de bruine beer een indrukwekkende verschijning. Deze berensoort heeft een opvallende schouderbult, een kleine staart en ronde oren. De over het algemeen bruine vacht varieert van lichtgelig tot zwart. Ze voelen zich thuis in het water en kunnen daar uren op de loer liggen. Opgepast, ze zijn snel en lopen tot 60 km per uur.

    De wolf : De wolvenpopulatie in de Alpen groeit gestaag Het zijn oorspronkelijk dag- en schemeringsdieren, maar in Europa is de wolf veel vaker ’s nachts actief. De vacht kan verschillen van lichtgrijs tot bruin. Hoe ouder de wolf hoe meer witte haren op de staartpunt en het voorhoofd. Het zijn territoriale dieren die ook goed voelen op het land en in het water.

    De kans om deze en andere dieren te spotten is veel groter als je met een ranger door de natuur trekt. Zo kom je ook meer te weten over het leven in de nationale parken en over het gedrag van de dieren in het bijzonder. Je keert met een reeks prachtige foto’s huiswaarts. Vogelkenners weten het allang: met de kijkers van Swarovski Optik ben je voor elke ontdekking perfect uitgerust. Voor een vakantie in de Alpen is de CL Pocket Mountain een goed model door zijn compactheid en lichtgewicht. Met een optimaal kijkcomfort en een groot gezichtsveld kun je de bewegingen van de dieren goed volgen. www.swarovskioptik.com

    Photo credits © Unsplash & Swarovski Optik







    25-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TOMMY HILFIGER BRINGS TOMMYNOW BACK TO NEW YORK CITY

    Tommy Hilfiger, which is owned by PVH Corp. [NYSE: PVH], announces the Fall 2019 TOMMYNOW experiential runway event at New York Fashion Week on Sunday, September 8, 2019 at the iconic Apollo Theater in Harlem. Tommy Hilfiger’s signature “See Now, Buy Now” concept will showcase the second TommyXZendaya collection, co-designed with Zendaya, global brand ambassador for TOMMY HILFIGER women’s. The show will continue the celebration of inclusion, diversity and empowerment that Tommy Hilfiger and Zendaya brought to the TOMMYNOW runway in Paris for Spring 2019. The experiential event will bring Zendaya’s confident sense of style and optimistic spirit to audiences onsite and virtually around the world.

    Returning for the first time to New York City since it premiered there in Fall 2016, this will be the latest stop of a worldwide tour that builds on the commitment to bring TOMMYNOW to audiences and cities around the globe. It follows the high-powered productions in Paris for Spring 2019, in Shanghai for Fall 2018, in Milan for Spring 2018, in London for Fall 2017, in Los Angeles for Spring 2017, as well as the Fall 2016 New York City debut.

    “After traveling the world with TOMMYNOW and an unforgettable show in Paris with Zendaya, I’m excited to return to where our “See Now, Buy Now” journey started,” said Tommy Hilfiger. “Zendaya’s desire to bring TOMMYNOW to Harlem felt like an amazing next step in expressing her vision for the future. Her statement-making point of view in everything she does is what makes her such an inspiring collaborator – it is honor to continue to provide her with a platform in the fashion industry to share this.”

    The TOMMYNOW experiential runway show will take place at the legendary Apollo Theater in Harlem, which has hosted some of the world’s most iconic entertainers including Aretha Franklin, Ella Fitzgerald, Patti LaBelle, and The Supremes. The Fall 2019 TommyXZendaya collection itself takes cue from these strong and confident women, reimagining era-defining power dressing with a bold modern edge.

    Building on Tommy Hilfiger’s “See Now, Buy Now” concept, all runway looks will be available across an ecosystem of immediately shoppable channels in more than 70 countries, including online at tommy.com, in TOMMY HILFIGER stores, select wholesale partners, and social media.

     

     







    24-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zalando presents topshop beauty!

    Met enthousiasme kondigt Zalando de lancering van Topshop Beauty aan. Het Topshop-assortiment van meer dan 200 producten voor acht verschillende markten biedt onze klanten een leuke, verfrissende update voor hun beauty-routine.

    "Zalando heeft de afgelopen jaren succesvol samengewerkt met Topshop. We zijn verheugd om deze samenwerking nu uit te breiden door Topshop's partner voor Beauty-producten te worden. Voor de lancering van Topshop Beauty bij Zalando beginnen we met 205 make-upproducten in acht markten. Dit is een belangrijke stap in onze reis om de “one stop destination” voor mode en beauty te worden die onze klanten een complete winkelervaring biedt, van mode tot make-up," aldus Pamela Wade-Lehman, Head of Beauty bij Zalando.

    "We zijn verheugd om voort te bouwen op onze sterke relatie met Zalando met de lancering van Topshop Beauty. Zalando is nu de eerste Europese partner die klanten Topshop-mode en -beauty op één bestemming aanbiedt. Het Zalando-platform is geliefd bij redacteuren en influencers over de hele wereld, en we kijken er dan ook naar uit om Topshop Beauty naar het stijlvolle publiek van Zalando te brengen," aldus Paul Price, CEO Topshop Topman.

    Topshop Beauty’s 100% proefdiervrije assortiment varieert van essentials voor je ochtendritueel tot statementmake-up, met alle producten die je nodig hebt om de gewenste look te creëren.

    Ontdek Topshop Beauty vanaf nu bij Zalando.





    24-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Checks please!

     

    Trend Flash FW19 - Tartan & Heritage Checks

    The FW19 runways were awash with tweedy checks, meaning you’ll want to stock up on capes and sturdy wool suits coming fall. For now, the easiest win is a checked blazer. Keep it simple and layer yours over a t-shirt and jeans or utility pants, or get more adventurous and mix it with contrasting checks and tartans.

    Campaign images in header (from left to right) : Timberland - Marciano Guess - Caroline Biss.

    1.Marie Méro 2+10+14.Guess 3+16.Betty Barclay 4.Buffalo 5.Naturino 6.Timberland 7.O'Neill 8+13.BRAX 9+11+12+15.Caroline Biss





    23-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met glans geslaagd!

    de no. 14 kasten van now! by hülsta

     

    » No. 14 bestaat uit wandmeubels, buffetkasten, vrijstaande kasten en nachtkastjes » Beschikbaar in meerdere kleuren en customizeable met houten en glazen accenten

    Van neutraal naar opvallend: de no. 14 collectie van now! by hülsta kan het allemaal. Je past de wandmeubels en buffetkasten namelijk aan naar believen. Gaande van kleur tot houten en glazen accenten: no. 14 straalt steevast speelse klasse uit.

    Puzzelen met wandmeubels

    De collectie heeft zowel witte of grijze wandmeubelen met een high gloss afwerking, als customizable wandkasten met hout of kleurtjes (wit, zijdengrijs, blauw, rood). Daarnaast zorgen glazen accenten met onderbelichting voor een opvallend detail. Diezelfde stijl kan doorgetrokken worden naar de buffetkasten waar je ook hout/kleur/glazen accenten kan toevoegen voor een uniform geheel.

    Glossy look

    De buffetkasten met gloss zijn een luxe toevoeging aan je woonkamer of eetkamer. Ga voor plain white of voeg ook hier glazen, hout of kleuraccenten toe. De rode planken ook van no. 14, zijn verkrijgbaar in tal van kleurtjes. hülsta zet alles in voor een stilistische eenheid in huis.

    'Night at the museum'

    De vrijstaande kasten van hülsta zijn op hun beurt echte eyecatchers in je interieur. Beschikbaar in wit, grijs, blauw of rood. Niet in hout zoals bovenstaande modellen.

    De kasten hebben ruime opbergruimte en de mogelijkheid om items uit te stallen dankzij een glazen accent met stijlvolle verlichting. Extra ruimte vind je in de column die naast zijn praktisch nut ook een esthetische meerwaarde heeft.

    Finishing touch

    Verliefd op collectie no. 14? We get it: daarom gaat hülsta nog verder. no. 14 bevat ook nachtkastjes opnieuw met glossy accent en volledig customizable.

    Hülsta is zonder twijfel het bekendste Duitse meubelmerk en staat vooral bekend om innovatieve inrichtingsconcepten voor woonkamers, slaapkamers, eetkamers en meubels met ingewerkte soundsystemen. Het succesverhaal begon in 1940 toen Alois Hüls een meubelmakerij startte. Zoon Karl nam in 1960 het bedrijf van zijn vader over, en het ooit zo kleine bedrijfje werd hülsta, een wereldbekend meubelmerk. Bij alle hülsta-ontwerpen wordt op elk detail gelet. Niet alleen het mooie design staat centraal, ook de functionaliteit is belangrijk. Het bedrijf garandeert altijd hoge kwaliteit en exclusief design made in Germany.

    www.hulsta.com

    Foto 1: Witte glossy wandkast met houten en glazen accenten. Onder: zijdengrijze glossy wandkasten met blauw gekleurde accenten.

    Foto 2: De no. 14 buffetkast in witte en zijdengrijze afwerking met glazen, houten en gekleurde accenten.

    Foto 3: Vrijstaande witte kast + rode column.

     

     







    23-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-07-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reis naar idyllische keuken(eilandenà met Cosentino
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    » Dekton XGloss Stonika straalt zuiderse sferen uit

    Nu de zomerse temperaturen ons land bereiken, verlangen we steeds meer naar exotische sferen. Die halen we in huis door middel van zonnige tinten en kleurrijke prints. Of we gaan nog een stap verder: een keuken met zuiderse allure. De keuken is zonder twijfel dé statement kamer van je woonst. Met Cosentino kies je 365 dagen per jaar voor een warm gevoel in huis.

    Dekton XGloss Stonika straalt een exotische warmte en klasse uit. De collectie bevat vier weelderige kleuren met glanzende afwerking, een gooi naar natuurlijke materialen en zonnige oorden. Cosentino liet zich voor dit kleurenpalet inspireren door natuurlijke stenen en texturen. Zo is het romige Arga een speelse knipoog naar Taj Mahal kwartsiet en is Olimpo geïnspireerd op de hoogste kwaliteit Carrara marmer. Korso is een kleur die lijkt op het delicate Gris Pulpis marmer. Bergen doet met zijn levendige aders dan weer denken aan Portobellosteen.

    Cosentino Group is een toonaangevend familiebedrijf dat wereldwijd actief is als producent en verdeler van hoogwaardige, innovatieve oppervlakken voor de architectuur- en designsector. Met vooruitstrevende en vooraanstaande merken als Silestone®, Dekton® en Sensa by Cosentino® biedt Cosentino zijn klanten waardevolle en inspirerende designoplossingen. De hoogtechnologische oppervlakken lenen zich uitstekend voor de creatie van unieke ontwerpen in woningen en openbare ruimtes.

    De groep focust voor zijn ontwikkeling op internationale uitbreiding, een innovatief R&D-programma, duurzaamheid en respect voor het milieu. Daarnaast hecht het bedrijf het allergrootste belang aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, de lokale gemeenschappen waar het actief is, onderwijs, gelijkheid, gezondheid en veiligheid.

    De producten en merken van Cosentino Group worden momenteel verdeeld in ruim 110 landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Almería (Spanje) en het bedrijf is actief in 40 landen, met eigen activa in 29 landen. De groep heeft acht fabrieken (zeven in Almería en één in Brazilië), een logistiek platform in Spanje en meer dan 130 commerciële en zakelijke vestigingen. Ruim 90% van de financiële omzet van Cosentino Group is afkomstig van internationale markten. www.cosentino.com

     





    22-07-2019 om 08:33 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Black twisred kitchen beauty

    » Keukenkranen als designstatement - » Samenwerking met NY designer Dror - » Mat zwart of RVS-look

    De tijd dat keukenkranen louter functioneel zijn, is al lang voorbij. Meer zelfs: op strakke kookeilanden zijn ze door de hoogte vaak de hoofdrolspeler. Vandaar dat Franke heel veel aandacht aan het design schenkt. Maak kennis met hun zwarte zwaan ‘Maris Free’: een uniek getwist ontwerp die de flow van het water binnenin de kraan volgt. In mat zwart of RVS-look, telkens een statement.

    Dat de keuken de hoofdplek geworden is van ons huis hoeft geen betoog. En dat er meer en meer geïnvesteerd wordt in onze kookplek is al langer geen geheim. Logisch dus dat de keukenkraan, prominent aanwezig in het geheel, steeds architecturaler wordt. De New Yorkse ontwerper Dror – die in het verleden ook al ontwierp voor o.a. Cappellini en Alessi – gaf een complete nieuwe interpretatie aan de keukenkraan zoals we ze kennen. Door de natuurlijke kolkende beweging van het water te volgen die van onder naar boven in de kraan loopt, kwam hij tot een ‘getwist’ ontwerp.

    De kraan is zowel in een zwarte matte afwerking als RVS-look verkrijgbaar. Mat zwart wordt steeds populairder in de keukens, ook vele toestellen worden tegenwoordig op deze manier afgewerkt.

    Foto 1 : Mat zwarte Maris Free keukenkraan door New Yorkse designer Dror.

    Foto 2 : De Franke kraan ‘Maris Free’ is verkrijgbaar vanaf 652,19 euro in de RVS-look en komt op 664,29 euro in het mat zwart.





    22-07-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!