Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    11-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Hippe kalbelbaan op

    Kabelbaanarchitectuur in Zuid-Tirol ! Ga je kabelbaanhoppen in Zuid-Tirol? Leg de lat dan gerust hoog want de regio telt tal van hypermoderne zetelliften die een ware streling zijn voor het oog. Met hun eigentijdse look geven ze het landschap een extra touch. Zodra deze architecturale hoogstandjes uit de startblokken schieten, zorgen ze voor een geweldige beleving, dwars door magistrale bergketens.

    König Laurin

    In het skigebied Carezza Dolomites stond de lokale architect Werner Tscholl wel voor een erg grote uitdaging: een nieuwe kabellift bouwen met een bijna onzichtbaar station. Of dat hem is gelukt? Zeer zeker! De aankomende gondels lopen er recht in de rotsachtige bergwand, alsof ze er in verdwijnen, om er dan een paar meter verderop bijna magisch terug uit te verschijnen. Ook in snelheid moet König Lauren niet onderdoen: de kabellift transporteert, vanaf deze winter, elk uur tot 2.400 mensen en dat over een afstand van 1.814 meter.

    Waar naartoe: König Lauren neemt je vanaf december mee van de Frommer Alm naar de Cologne Hut, op een hoogteverschil van meer dan een halve kilometer. Volgens legendes leefde Koning Laurin ooit in dit Rose Garden gebergte, waar hij leider was van een groep dwergen. Ze groeven zich een weg in de berg, op zoek naar juwelen en edelstenen. Onder de grond zou Laurin een oogverblindend paleis uit kwarts hebben gebouwd. Een prachtige lokale sage waar architect Tscholl met z’n kabellift duidelijk naar knipoogt.

    Olang I & II

    De kabellift die het meest tot de verbeelding spreekt, is ongetwijfeld Olang I & II. Vanuit een futuristisch, spierwit paviljoen begint je tocht door het Plan de Corones/Kronplatz skigebied. Strakke, witte cabines vervoeren elk maximaal tien personen en dat aan een strak tempo: elk uur kan deze zetellift wel 3.900 mensen aan. Het eerste gedeelte van de tocht, Olang I, bewijst meteen hoe vooruitstrevend het project is. In minder dan 9 minuten leg je maar liefst 3.026 meter af, over een hoogteverschil van net geen kilometer. Indrukwekkend! Dit gloednieuwe architectonisch hoogstandje is ontworpen door Ing. Cornelius Schlotthauer, voormalig Senior Associate bij Zaha Hadid Architects.

    Waar naartoe: het geweldig mooie beginstation van Olang I & II vind je in de vallei Pusteria/Pustertal. Olang I brengt je naar het al even oogstrelende middelste station, op 2.069 meter boven de zeespiegel. Olang II klimt daarna nog tot een hoogte van 2.275 meter, tot je aan het derde station komt op de top van de Kronplatz berg. Deze prachtige piek is vooral geliefd bij skiërs en snowboarders die er vaak halsbrekende stunts uitproberen.

    Helmjet Sexten

    Middenin het populaire skigebied Tre Cime/Drei Zinnen, in het Dolomietengebergte, bots je op de trots van Zuid-Tirol: de nagelnieuwe kabelbaan Helmjet Sexten. De comfortabele, donkere glazen cabines traden dit jaar voor het eerst in werking en bieden elk plaats aan tien personen. Dit technologisch hoogstandje kan elk uur tot wel 3.000 skiërs en wandelaars transporteren. Voor wie houdt van dat tikkeltje meer zijn er maar liefst 58 ‘luxury symphony cabins’ waarin je jezelf in nog aangenamere zitjes een weg naar boven baant.

    Het nieuwe liftsysteem is het laatste puzzelstukje om van het 3 Zinnen Dolomites gebied een volwaardig ski resort te maken. Slechts zes jaar geleden bestond het gebied nog maar uit 50 kilometer aan pistes op twee bergen. Nu zijn er vijf bergen verbonden, met 115 kilometer aan pistes, 31 moderne gondels en liften.

    Waar naartoe: Helmjet Sexten mag dan wel een attractie zijn op zichzelf, z’n eindbestemming is dat zeker ook. Deze zetellift voert je naar de top van Monte Elmo waar prachtige vergezichten eindeloos lijken. Deze berg is dan ook erg populair bij hikers en paragliders. Wist je trouwens dat Monte Elmo al in 1981 een eigen kabelbaan had? Ook toen was het een uiterst modern exemplaar waar de hele regio naar opkeek.

    Illustraties: Olang © Studio Schlottauer matthiessen – architecturemade - © Pratenberg Wine Lodge_by_Maximilian Flarer - Helmjet Sexten © IDM Südtirol

     







    11-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Producten in de kijker

    de toppers van Oktober Woonmaand

     

    » Producten in de kijker: X20 Badkamers, Impermo, Overstock Home & Garden - » www.oktoberwoonmaand.be

    Na 1 september is het reikhalzend uitkijken naar 1 oktober, de start van Oktober Woonmaand – voor het eerst officieel in België dankzij de samenwerking tussen X2O Badkamers, Overstock Garden, Overstock Home en Impermo. Traditiegetrouw stellen grote woonretailers en andere interieurzaken in oktober hun nieuwe najaarscollectie voor. Met daarin als vaste punten: gezelligheid, warmte en een knus gevoel voor design. Om je enthousiasme al wat te prikkelen, lieten wij ons licht al even schijnen op 6 absolute toppers.

    De porseleinen troon anno 2020

    Ook in het kleinste kamertje kan je je als een koning op z’n troon wanen. De ViClean van Villeroy & Boch, te verkrijgen bij X2O Badkamers, dicteert de regels wat betreft comfort en hygiëne in de badkamer. Op het zicht ziet de ViClean-I 100 er net als een gewoon toilet uit, maar binnenin combineert hij bidetfunctie met toilet. De zachte reiniging waarbij watertemperatuur, waterstraalsterkte en positie van de douchesproeier volledig individueel in te stellen zijn, regel je met de handige afstandsbediening.

    Frictie in de badkamer

    Verrassend hedendaags contrast is dan weer welkom in persoonlijke plaatsen als de badkamer, waar je je eigenheid echt kan laten gelden. Terwijl we de mat zwarte kraan nu al enkele jaren als nieuwe klassieker omarmen, zien we ook: alternatieve kleuren opduiken zoals wit matte kranen en Brushed Bronze. Bij de Finish Plus collectie van Hansgrohe geen jaren ’80 vibes, maar een strakke, grafische en urban feel. Laat de kraan contrasteren met een wand of badkamermeubel in poppy kleuren voor een eigenzinnig, trendy resultaat. De Hansgrohe Metropol wastafelkraan volgt met zijn hoekige design volledig de stadse sfeer.

    Klassieke look, modern comfort

    Technische innovaties vind je vandaag niet alleen in toestellen, ook bouwmaterialen worden constant gefinetuned en aan de hoge eisen van de huidige klant aangepast. Zo houden veel mensen van de authenticiteit van een houten vloer in hun woning, alleen willen ze het onderhoud en de gevoeligheid van natuurhout er niet bij. Daarvoor is er nu Tilestone Essence Wood, een keramische tegel in rechthoekig plankformaat die met een nieuwe printtechniek en realistisch 3D-structuur quasi perfect een klassieke parketvloer benadert. Met de toon-op-toon voegkleur maak je de illusie compleet.

    Zuiders vakmanschap aan de muur

    De Artisan-collectie van Impermo verzamelt een range zelliges in warme, natuurlijke kleuren. De afgeronde randen en golvend reliëf van de tegels, geeft de zelliges die echte handgemaakte Marokkaanse look & feel waar zelliges zo gekend om staan. De Moss Green Glossy-variant uit de lijn geeft door de verschillende nuances groen een diepte en levendigheid aan je muren.

    Het jaar rond loungen

    Trek je met de frissere dagen nog steeds graag naar buiten, dan wil je graag wegzakken in een poofy lounge. In de Pagino-reeks van Overstock Garden biedt de grote lounge je net dat: een welkome hoekopstelling en zachte zit- en rugkussens om languit in te hangen. De All-Weather-stof in Heather Grey oogt lekker intiem voor de winter en toch ook verfrissend genoeg voor de zomer. Bovendien, en dat is toch wel het belangrijkste bij een herfst-/winterlounge, zijn de All-Weather-stof en het aluminium onderstel perfect bestand tegen de guurste dagen.

    Veelzijdige gezelligheid

    Die warmte kan je doortrekken in je eetkamer met de Asti-stoel van Overstock Home. Door voor een stofmix van katoen, linnen en viscose te kiezen, combineer je gebruiksvriendelijkheid – wat altijd handig is op een plek waar gegeten wordt – met gezelligheid. In beige uitvoering straalt de stoel rust en elegantie uit. Bovendien is hij veelzijdig genoeg om zowel in een klassieker als een erg modern interieur te dienen.









    10-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natuurlijke texturen als muze ...

    de FW 2020 Cameo-collectie van Arte

     

    » Cameo FW 2020: 8 dessins muurbekleding gebaseerd op intrigerende texturen uit de natuur, zoals marmer, hout, sisal, raffia, aardewerk en reptielenhuid.

    Dit najaar hult Arte ons in de zachte lijnen en kleuren van natuurlijke texturen. Vloeiende vormen met 3D-effect brengen authenticiteit en eenvoud als ultieme klasse. Net als in de minerale, natuurlijke en dierlijke materialen rondom ons, ligt de kracht van Cameo in imperfectie en asymmetrie. Muurbekleding met een ruwe puurheid die perfect aansluit bij de trending minimal monastery-esthetiek. Met de Cameo-collectie bekroont ook Arte eenvoud als ultieme verfijning.

    Lustro heeft een look van travertijn of marmer. De verschillende steenlagen zijn duidelijk zichtbaar en de onregelmatige poriën zijn typerend voor dit materiaal. De glinstering van mineralen, de gelaagdheid van steen en de oneffenheden verzoenen luxe, ruwheid en puurheid.

    Emaille : De gelijkenis met emaillen aardewerk is onmiskenbaar. De inspiratie vond men bij verweerde verf of gedroogde aarde waardoor een gepatineerd effect ontstaat. Het met glazuur bewerkte patroon is een spectaculaire en gesofisticeerde eyecatcher in ieders interieur.

    Timber is geïnspireerd op de unieke structuur van hout. Ontdek het verruimend effect dankzij de vloeiende nerfstructuur.

    Dessins Lustro, Emaille en Timber uit de collectie Cameo van Arte zijn elk verkrijgbaar in 4 kleurvariaties. Prijzen op aanvraag.

    Arado : Penseelstreken van een grove kwast worden op een kunstzinnige manier uitvergroot. Het artistieke en artisanale karakter wordt letterlijk in de verf gezet door de hoogglanzende afwerking die contrasteert met de ultramatte onderlaag van krijt.

    De inspiratie voor Linea is aardewerk waarbij pigment wordt ingewassen. Het spel van mat en glans is hierbij de verrassende factor. De fijne, rechte lijnen variëren in dikte waardoor een natuurlijke en sierlijke look ontstaat.

    Escama is allesbehalve een klassieke imitatie van slangenleder. Deze vrije interpretatie van reptielenhuid geeft op een subtiele manier een organische en dierlijke touch weer.

    Shibam : Dit intrigerende patroon heeft een subtiel driedimensionaal effect door de interpretatie van open geweven sisal patchwork in verschillende richtingen. De sisaldraden zijn oneffen en hebben een ruw karakter waardoor imperfecties tot hun recht komen.

    Twine : Geïnspireerd op handgeweven, open raffia patchwork waarbij de vlakken van verschillende groottes aan elkaar zijn gestikt. De natuurlijke beweging van het losse weefsel karakteriseert het patroon. De oneffen draden variëren in dikte waardoor schaduw en diepte tevoorschijn komen.

    Dessind Arado; Linea, Escama, Shibam en Twine uit de collectie Cameo van Arte zijn verkrijgbaar in 5 kleurvariaties. Prijzen op aanvraag.

     









    10-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mechelen dit najaar de kindrvriendelijkste stad van Vlaanderen

    Kinderen koning in Mechelen Kinderstad. Veel meer woorden moeten hier niet aan worden vuil gemaakt. Mechelen, pal tussen grootsteden Brussel en Antwerpen, profileert zich dit najaar tot de ideale bestemming voor het hele gezin. De kleinsten worden er zo in de watten gelegd dat hun mondjes vaak zullen openvallen. En kinderen gelukkig, ouders gelukkig, niet? Beluister het knotsgekke hoorspel in Museum Hof van Busleyden, strek de benen op de uitgestippelde familiewandelingen of ontdek de kindvriendelijke kunstroute doorheen hartje Mechelen!

    Kindvriendelijkste museumbezoek

    Kinderen die verveeld raken in een museum? Niet in het Museum Hof van Busleyden in Mechelen! Daar krijg je ze eerder met moeite terug mee naar huis. We katapulteren jullie terug naar de 16de eeuw, waar je je inleeft in het Mechelen van toen. Ingewikkeld? Nee joh! Het Geluidshuis en het Museum Hof van Busleyden sloegen de handen in elkaar om een knotsgek hoorspel te voorzien voor de jongsten onder ons. Hier vind je alvast een voorsmaakje!

    Zoektocht in de Sint-Romboutstoren

    De schijnwerper van Mechelen, de Sint-Romboutstoren, is ook een bezoek waard met de kinderen. Doorheen de verschillende verdiepingen komen ze voor leuke, uitdagende zoektochten en opdrachten te staan. Op het einde kunnen ze hun ogen uitkijken van op de skywalk. Tijdens hun klim komen ze misschien wel de torenwachten of stadsbeiaardier tegen!

    Wandelingen op kindermaat

    Niets beter om een stad te ontdekken dan leuke, interactieve wandelingen. Zo is er de ‘Van Arend tot Zwaluw’-wandeling, die je meeneemt op een beestige ontdekkingstocht langs de mooiste plekjes van de stad. De ‘Met Natte Voeten’-wandeling leidt je langs de Mechelse wateren en de Kinderkunstroute passeert langs bestickerde elektriciteitskasten, waar je kunst kan bewonderen die normaal in een museum thuishoort!

    Ravotten in openlucht

    Moe van het wandelen of even ontsnappen aan de gezellige drukte van de stad? Place to be: één van de Mechelse parken. Het Vrijbroekpark, mét speeltuin en brasserie, is daar één van. Net aan de rand van Mechelen kan je er kuieren langs de prachtige tuinen, heerlijk picknicken of intensief sporten. Dan is er ook de Kruidtuin, in het hart van de stad, waar de kinderen snel hun weg naar de geliefkoosde speeltuin zullen vinden. Je vindt er ruim 250 verschillende kruiden die per soort, ras en kleur werden ingeplant.

    Diertjes bij de vleet

    ‘Mama, papa, diertjes kijken!’: daar biedt Mechelen een uitgebreid antwoord op. Zo is er de hertenboerderij in Leest waar je samen met de kleinsten een heel interessante rondleiding kan volgen. Spring op de tractor, wandel in het gezelschap van herten door de wei, voedt ze, aai ze en kom er alles over te weten. Daarnaast is de Kinderboerderij Tivoli een heuse aanrader. Daar maak je kennis met bedreigde diersoorten zoals de Mechelse koekoek, de Vlaamse geit en de Dendermondse eend. Er is ook een knuffeluurtje voorzien waar je verschillende dieren kan aaien. Schattigheid alom.

    Eetadresjes met de kleinsten

    Op restaurant met de jongsten: een avontuur op zich. Deze 7 eetplekjes zorgen ervoor dat de kinderen met een volle maag én een lach op hun gezicht van tafel gaan. Een schot in de roos is bijvoorbeeld de ‘Baby Jezus’ hamburger bij Il Cardinale, een hamburger op maat van de jongsten. Nog kanshebbers: met het hele gezin aan tafel schuiven en Spaanse tapas delen in de Sava of kijken hoe je pizza klaargemaakt wordt in de Italiaanse hemel van L’Artista.

    Gezinsvriendelijke hotels

    Om een tripje Mechelen compleet te maken moet je er minstens één nachtje blijven overnachten. Het perfecte hotel vinden voor de kinderen is vaak een struggle. Maar niet wat Mechelen betreft. Ze lijsten 10 gezinsvriendelijke hotels op waar kinderen koning zijn. Hun oogjes fonkelen wanneer ze een rugzak vol verrassingen ontvangen, hun armpjes zwaaien de lucht in als ze al het speelgoed zien en hun maagjes beginnen te grommen bij de geur van het kinderbuffet. (En de ouders hun portefeuille blijft bespaard want de jongsten mogen vaak gratis overnachten!).







    09-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een kerst met getrokken messen ...

    » Type 301-messen van CHROMA - » Een design van de legendarische F.A. Porsche

    Theelichtjes, die lekkere dennengeur, een feestmaal op tafel en getrokken messen in de keuken. Zo ziet onze ideale kerst eruit. De Type 301-messen van CHROMA, gedesignd door de legendarische F.A. Porsche, combineren stijl met performantie en Japanse knowhow. Pak dit najaar groots uit en geef een snedig culinair statement cadeau.

    De volledige collectie volgt hetzelfde strakke design: een driehoekige handgreep die het mes perfect in de hand laat liggen en zorgt voor een stevige greep; een metalen parel die de scheiding tussen handgreep en lemmet aanduidt; en een lemmet met Japanse V-groef (handgeslepen door een meesterslijper) die het mes niet alleen vlijmscherp maakt bij aankoop, maar die het die scherpheid ook veel langer laat behouden.

    Prijzen tussen €59 en €199

    Alle messen uit de collectie bestaan uit een 18/10 roestvrijstalen greep en een hoogkwalitatief Japans type 301 roestvrijstalen lemmet. Dit laatste type staal kenmerkt zich door een erg hoge corrosieweerstand en hardheid. Het wordt daarom o.a. gebruikt in vliegtuigen, architecturale toepassingen, metrotoestellen, en dus, onder het motto “alleen het beste is goed genoeg”, ook de CHROMA type 301-messen.

    F.A. Porsches samenwerking met internationale topchefs tijdens het ontwikkelingsproces zorgt voor een publiekslieveling niet enkel onder professionals maar ook onder hobbykoks en aspirant-keukenwonders. Met een reeks van maar liefst 24 verschillende types messen – en sinds kort als 25e een speciaal ontworpen Parmezaanmes – vindt elke foodie binnen de CHROMA type 301-collectie een optie om smakelijke hoogstandjes mee bij elkaar te snijden.

     

     





    09-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met je paard op vakantie

    Nieuw ruiterpad maakt Koksijde-Oostduinkerke nog aantrekkelijker voor paardenliefhebber. Sinds deze zomer kunnen ruiters voortaan dwars door de duinen tot op het strand rijden in Koksijde. Het nieuwe ruitertraject kwam tot stand door een samenwerking tussen Natuur en Bos en gemeente Koksijde. Ruiters krijgen er met dit pad een uitdagend en prachtig traject bij in één van de mooiste natuurgebieden van Koksijde-Oostduinkerke. Hier vind je ook talrijke adresjes om je paard te stallen voor een kort of lang verblijf.

    Zandstranden oefenen een grote aantrekkingskracht uit op paardenliefhebbers. De openheid, de ruimte, de zilte zeelucht. In Koksijde-Oostduinkerke zijn maar liefst 3 maneges waar je je oogappel kunt stallen voor een kort of lang verblijf en van waaruit je fijne strand- en duinwandelingen te paard kunt beleven.

    Over het grondgebied van de kustgemeenten De Panne en Koksijde lopen een aantal officiële ruiterpaden – De Westkust-ruiterpaden – die met elkaar in verbinding staan. Ze vormen een netwerk van 3 routes in het mooie duinenlandschap van de kustgemeenten De Panne en Koksijde. Er zijn korte en lange routes die je door de prachtige natuur leiden: - De 26-kilometer-lange Westkustruiterroute loopt parallel met de kustlijn van De Panne naar Oostduinkerke en zorgt voor een aansluiting met de maneges en het strand. Goed voor enkele uurtjes wandelen!

    Op Visitkoksijde.be vind je het overzicht van de maneges, allemaal op 20 à 30 minuten wandelen - te paard uiteraard - van het strand.

    Koksijde- Oostduinkerke

    Manege Ter Duinen is een grote manege waar elke week wandelingen plaatsvinden. De stallingen zijn ruim en hebben alle comfort en er is een paddock waar je voor de wandeling al even kunt opwarmen. Je paard kan hier kort verblijven, inclusief volledige verzorging. Heb je geen paard, maar wil je wel eens een wandeling te paard in de duinen beleven, ook dat is mogelijk.

    Pensionstal Hacienda in Oostduinkerke is ook een geschikte vakantiestal voor je verblijf aan zee en een ideaal vertrekpunt voor een prachtige wandeling door duinen en strand.

    Equibeach in Koksijde biedt van 1 april tot 30 september ook de mogelijkheid tot een short stay vakantie voor uw paard. Ook hier krijgt je paard full service en is alle comfort aanwezig. Lessen zijn mogelijk voor alle niveaus en het maken van strandwandelingen is mogelijk voor gevorderde ruiters, dit alles op reservatie.

    Let op: je bereden paard of rijdier moet op de openbare weg, op het strand of op de ruiterpaden van Koksijde herkenbaar zijn aan een persoonlijk nummer op een officieel identificatiedoek, dat zichtbaar is aangebracht op beide kanten van het zadeldoek. Deze persoonlijke nummers zijn te verkrijgen in het toerismekantoor van Koksijde. Voor meer informatie bezoek de site van de gemeente Koksijde voor praktische informatie. In de kustcodex vind je het politiereglement en de men- en ruiterroutes (zie pagina 19 voor Koksijde). Ook op Paardenpunt Vlaanderen vind je algemene informatie over hippisch toerisme aan de kust met interessante links.

    Haal je beste paard nu maar van stal en plan een heerlijk uitwaai-verblijf aan zee!

    Praktisch: Toerisme Koksijde-Oostduinkerke - Zeelaan 303 - 8670 Koksijde Tel: +32 (0)58 51 29 10 - E-mail: toerisme@koksijde.be - www.visitkoksijde.be







    08-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ontdek de Weleda winterfavorieten

    Ben jij goed voorbereid op het gezelligste en koudste seizoen van het jaar? Met onze winterfavorieten geniet je van de heerlijke, warme geuren én houd je ook tijdens de winter een verzorgde en stralende huid.

    NATURE COCOON SHOWER

    Laat de natuur je omarmen onder de douche. Ervaar ultiem comfort met de warme geur van tonka, sinaasappel en benzoëhars. Deze milde douchecrème met biologische sesamolie reinigt mild en houdt je huid goed gehydrateerd. Fijn pluspunt: hij is biologisch afbreekbaar! 200 ml € 7,99

    LAVENDEL : ONTSPANNENDE BODY OLIE

    Deze olie voedt, verzorgt en verwarmt je huid en brengt je tot rust. Ideaal voor of na een hectische dag. Het resultaat? Een heerlijke nachtrust of ontspannen start van de dag. 100 ml € 15,99

    GRANAATAPPEL : VERSTEVIGENDE GEZICHTSOLIE

    Een krachtige antioxidantenboost voor een stralende huid. Gebruik de gezichtsolie puur of meng een paar druppels door je dagcrème voor een extra voedend effect. Deze olie vermindert lijntjes en rimpels en zorgt voor een zichtbaar stevigere en gladdere huid. 30 ml € 27,99

    SKIN FOOD LIP BALM

    Deze voedende lippenbalsem redt droge en gesprongen lippen. Pure plantenoliën, wassen en heilzame plantenextracten verzachten en beschermen je lippen tegen uitdroging, met als voordeel dat ze géén verslavend effect hebben. Zo heb je ook in de winter zachte en soepele lippen. 8 ml € 4,99

    SKIN FOOD

    Skin Food is een 100% natuurlijke alles-in-één crème met kalmerende extracten van driekleurig viooltje, Calendula en kamille. Deze intensief voedende crème herstelt de barrièrefunctie van de huid en verzorgt ruwe en droge plekjes. Je huid is in no-time weer zacht en glad. 30 ml € 5,99

    Net als de andere producten van Weleda dragen deze Summer Essentials het NATRUE-garantielabel voor natuurcosmetica.

    Verkoopinformatie: weleda.be







    08-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trends voor de zomer 2021

    de zonnebrillen van Marcolin in preview

    GUESS EYEWEAR - MODEL GU7750 – 125 €

    Dit glamoureuze maskermontuur is een duidelijke referentie aan de wereld van de mode: een metalen structuur met bewerkte glazen die zorgen voor een 3D effect en er een uniek montuur van maken. Het GUESS logo is leesbaar op de armen in metaal. De glazen zijn van nylon en in een dégradé van twee kleuren.

    SWAROWSKI EYEWEAR - MODEL SK0289 - 200 €

    Dit montuur haalt haar inspiratie uit de magie van een nachthemel. Deze tijdloze bril, rond en oversized, combineert op perfecte wijze het bewerkte metaal en metalen tinten met een fascinerende mix van Swarovski kristallen rond de glazen.

    TOD’S EYEWEAR - TO0310 – 240 €

    Voor het eerst getoond naar aanleiding van de défilé Herfst/ Winter 20-21 van Tod’s, werd dit avant-garde model ontworpen voor een verfijnde en elegante vrouw. De nieuwe iconische T van het merk, die groter is, maakt deel uit van de niet te missen details van de collectie en vormt de link met de andere niet te missen accessoires van dit uitzonderlijke merk.

    TOM FORD EYEWEAR - FT0882 - Neughman - 255 €

    Dit model met een vintage design werd herzien en gemoderniseerd. Het pilootmontuur, in een ronde en oversized vorm, is volledig van acetaat. Ze roept de jaren 70 op en is zeer comfortabel. De voorkant heeft een dubbele brug en kleppen aan de zijkant. De T, het iconische logo van het merk, valt op de uitgerekte armen op.

    De groep Marcolin, die hoort bij de wereldleiders in de eyewear industrie, onderscheidt zich door haar streven naar uitmuntendheid, haar voortdurende vernieuwing en mogelijkheid om Italiaanse design en savoir-faire te combineren voor elk merk. Het portfolio van het bedrijf omvat: Tom Ford, adidas Sport, adidas Originals,Bally, Moncler, Sportmax, Ermenegildo Zegna, Longines, OMEGA, GCDS, Victoria’s Secret, Victoria’s Secret PINK, Atelier Swarovski, Barton Perreira, Tod's, Emilio Pucci, BMW, Swarovski, Dsquared2, Guess, MAX&Co., Diesel, Covergirl, Kenneth Cole, Timberland, GANT, Harley-Davidson, Marciano, Skechers, Candie’s, Rampage, Viva, Marcolin en Web. In 2019 heeft het bedrijf haast 14 miljoen monturen verkocht. www.marcolin.com

     







    07-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Discover Belgium

    : match your outfit to your destination

    A silver lining of this whole crisis: the Hello Belgium Railpass. Thanks to the Railpass, we can all (re)discover more than 500 destinations in Belgium by train. Don't know where to go? Let us inspire you with four must-see Belgian cities, with matching outfits. Discover in style!

    Antwerp

    A must-visit is, of course, is our very own fashion capital Antwerp. It all started with The 'Six from Antwerp', who studied fashion design in the Academy of Fine Arts in Antwerp. Since then, Antwerp has been writing fashion history, together with the other Fashion Capitals of the world. Want to visit the rich (fashion) history of Antwerp and maybe do a little shopping yourself? The ultimate Antwerp-shopping outfit is comfortable, but oozes style:

    Brussels

    Next to our Fashion Capital, we of course also have our actual capital. Brussels is multifaceted: high-fashion at Waterloo and Louise boulevard, laid-back coffeebars scattered accross the city, the beautiful parks, inspiring musea... if you know where to go, Brussels really has it all. Stroll around the city in one of these autumn-proof outfits:

    Bruges

    With its cobbled streets, gorgeous canals and World Heritage-listed buildings, Bruges is like a medieval fairytale. The city is bursting with charming streets, amazing beers, authentic chocolate-makers and historic museums. Enjoy a sweet couple of days in a comfortable outfit, with a hint of medieval.

    Ostend

    The port city of Ostend, also called “the Queen of Beaches” is Belgium’s biggest and best known coastal city. It's the perfect spot to get out of the city and get a breath of fresh air. Take a warm sweater and a cosy coat with you, so you can truly enjoy your a refreshing walk by the sea.

     

     











    07-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wake up makeup!

    We could all use some extra time in the morning, don't we? The alarm goes off early; the kids have to go to school and we have to go to the office or crawl behind the laptop for online video calls. Save precious time with Zalando Beauty's offer of skincare and makeup, so you look your best without any effort. From a good base to eye-catchers for the eyes or lips, these are the new products available on Zalando Beauty.

    You'll start every day with a fresh look.

    A SOOTHING BASE

    LUMENE | NORDIC HYDRA INTENSE HYDRATION 24H MOISTURIZER - This light cream absorbs quickly into the skin, making it supple and intensely hydrated. The cream contains pure Arctic spring water which ensures a healthy looking complexion. The organic birch juice in the cream and the moisturizing technology guarantee a constant moisturizing effect throughout the day. €22,95 50ml

    FRENCH GIRL | NÉROLI EYE SERUM - The Néroli Eye Serum is a gentle blend of essential oils that boost youthfulness by calming down the puffiness under the eyes and removing fine lines. Ideal when the alarm goes off early again. €39,95 9ml

    A FRESH TEINT

    PIXI | ILLUMINATING TINT & CONCEAL - Beauty-Multitalent by Pixi combines a tinted, complexion-perfecting moisturizer with SPF 20 and a perfectly covering, easy to blend concealer in one. The Aloë Vera, vitamin C and vitamin E in the product take care of the skin. It does not only hide puffiness, but also fights it. €33,95 28,4g

    LUMENE | INVISIBLE ILLUMINATION INSTANT GLOW FRESH SKIN TINT - The Instant Glow Fresh Skin Tint is a hydrating hybrid of skincare and makeup that hydrates the skin. It creates a youthful and beautiful Second-Skin look. Its fresh gel texture blends instantly with the skin, revealing an even, radiant complexion. The pure Arctic spring water and Scandinavian algae provide the skin with an instense moisture for up to 24 hours, ensuring a fresh and supple feeling. €34,95 30ml

    THE EYECATCHERS

    MAC | POWDER KISS LIQUID LIPCOLOUR - Powder Kiss now contains a liquid formula for a powerful matte look. Enjoy coloured lips that stay hydrated for ten hours. The special blend of powders and emollients provide flexibility, comfort and hydration, leaving you with soft and smooth lips all day long. Equipped with an hourglass shaped applicator that blends perfectly onto lips to fill in fine lines and leave lips feeling smooth and flawless.€24,95 5ml

    THE BALM | LID-QUID EYESHADOW - The liquid eyeshadow by Balm creates sparkling eyes in no time. Contrary to the application, the eyeshadow remains in place for a long time and does not form any lines, wrinkles or creases. You can build up the intensity of the colour with the brush that makes the eyeshadow easy to apply. Creating a glamorous look has never been easier! €13,95 4,5g

    TWEEZERMAN | PRO CURL EYELASH CURLER - This skillfully curved eyelash curler by Tweezerman will keep your lashes in perfect shape all day long. Thanks to its narrowed top bar it adapts to all types of eye shapes and the rounded silicone pad ensures an intense, crease-free curl. No lash goes uncurled with this one. €29,95

    CLINIQUE | ALL ABOUT SHADOW QUADS -The All About Shadow palette by Clinique is the perfect mix of medium-toned shades. These eyeshadows are formulated to be crease and fade resistant. Wear the complimentary shades alone or layered together to create a variety of looks, from natural to dramatic. €47,95 4.8g

     

     

     









    06-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Costa cruises: nieuw routes

    Het Italiaanse bedrijf zet het programma voor de geleidelijke en verantwoorde hervatting van cruises voort en herontwerpt de routes van april tot november 2021. Verdere uitbreiding van Costa’s aanbod in de Middellandse Zee, en de herinvoering van Noord-Europese cruises.

    Costa Cruises zet haar programma voor de geleidelijke en verantwoordelijke herinvoering van cruisevakanties verder. Na de voorstelling van de cruises voor het winterseizoen 2020/21 heeft de Italiaanse cruiserederij nu ook haar routes voor de rest van 2021 uitgestippeld, met een gemeenschappelijk doel: haar gasten de best mogelijke cruise-ervaring bieden, met verbeterde gezondheidsprotocollen.

    Van april tot november 2021 breidt Costa Cruises het mediterrane aanbod verder uit, met een breed scala aan opties en het gemak van een groot aanbod aan vertrekhavens. De zomer van 2021 zal eveneens gekenmerkt worden door de terugkeer van cruises in Noord-Europa, een van de meest populaire bestemmingen bij de cruisepassagiers van Costa.

    Details van de nieuwe routes, en hoe ze te boeken, zal binnenkort beschikbaar zijn op Costa's website en bij de reisbureaus. Costa werkt samen met de nationale en lokale autoriteiten van de landen die aangelopen worden, om te zorgen dat de gasten een veilige en aangename vakantie-ervaring hebben. Het Costa Safety Protocol wordt geïmplementeerd in alle bestemmingen die zijn opgenomen in het nieuwe programma voor 2021.  

    Van maart tot het najaar van 2021 zullen er drie schepen worden ingezet in de Westelijke Middellandse Zee: •Costa Smeralda, het eerste schip in de vloot aangedreven door LNG - •   Costa Firenze, het nieuwe schip nu nog in aanbouw op de scheepswerf van Fincantieri in Marghera (Venetië) - •        Costa Pacifica, die 7-daagse cruises zal aanbieden met aanlopen in Italië, Frankrijk en Spanje

    Drie extra schepen zullen cruisen in de Oostelijke Middellandse Zee, allemaal op routes van telkens één week: • Costa Deliziosa zal naar de Griekse Eilanden varen - • Costa Luminosa bezoekt Griekenland en Kroatië - • Costa Magica combineert Griekenland en Malta.

    Tijdens het zomerseizoen 2021 zal Costa zo'n vier schepen laten varen in Noord-Europa. • Costa Fortuna maakt cruises van één week naar de Baltische hoofdsteden - • Costa Diadema maakt eveneens cruises van één week naar de Noorse Fjorden - • Costa Favolosa biedt spectaculaire vakanties aan naar IJsland (14 dagen), de Noorse Fjorden (9 dagen) en Ierland, Schotland en Engeland (14 dagen) - • Costa Fascinosa vaart helemaal naar de Noordkaap (12 dagen). Er is ook een route in de Baltische Zee (9 dagen).

    In het voor- en najaar van 2021 zullen Costa Fortuna, Costa Diadema, Costa Favolosa en Costa Fascinosa allemaal actief zijn in de Middellandse Zee.: • Costa Diadema zal Israël en Turkije bezoeken op twee afzonderlijke, afwisselende twee-weken cruises. - • Costa Fortuna biedt minicruises aan in de Westelijke Middellandse Zee - • Costa Favolosa zal worden ingezet op mini-cruises in het voorjaar, en op 10-daagse cruises naar Marokko in de herfst. - • Costa Fascinosa zal richting Lissabon varen (10 dagen).

    De andere cruises die eerder gepland stonden tussen maart en november 2021, en niet in het nieuwe programma zijn opgenomen, worden geannuleerd. Costa treft de nodige maatregelen om reisbureaus en de betrokken klanten te informeren. Ze zullen de mogelijkheid krijgen om te herboeken in overeenstemming met de toepasselijke regels van het consumentenbeschermingsrecht.

     

     

     

    06-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marie's Corner stelt Atgile voor!

    Industriële producent en Frans merk van hoogwaardige en decoratieve verf, met de kleuren uit de natuur als inspiratiebron.

    Marie’s Corner stelt met veel trots Argile voor, een verfcollectie die het Belgische merk sinds september 2020 exclusief aanbiedt in de Project store. Deze kwalitatieve verf bestaat in 184 tinten met als inspiratiebron de aardekleuren en de plantenwereld. Het resultaat is een unieke sfeer vol zachtheid en warmte. Argile heeft een 100% Franse productie en biedt ook een volledig gamma verf aan op basis van plantaardige oliën ( zonnebloem, lijnzaad en koolzaad) van meer dan 85% biologische oorsprong. Redenen genoeg om de aandacht van Marie’s Corner te trekken. Het merk, bekend van de made in Belgium zitbank, kijkt immers steeds uit naar nieuwe trends en partnerships. Marie's Corner besliste zo om het volledige gamma Argile voor te stellen in de Flagship store in de Naamsestraat in Bussel, een exclusieve samenwerking die gericht is op zowel particulieren als professionele klanten.

    Argile is een hoogwaardig decoratiemerk. De aardekleuren van Argile worden door architecten, decorateurs en schilders graag ingezet omwille van de kwaliteit van deze milieuvriendelijke verven in 184 unieke tinten met de natuur als inspiratiebron. De verven werden in 2005 ontwikkeld door Pierre Bonneville, een Franse kunstschilder- beeldende kunstenaar-kleurspecialist. Met de steun van ondernemer en industrieel Jean-Fréderic Nothomb is Argile snel een bekende sfeermaker geworden in de decoratiewereld. Het uitgebreide gamma bestaat uit oker-, grijs en blauwtinten met reizen, aarde, zand, rosten en planten (mossen en varens) als belangrijkste inspiratiebron. Argile is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde in het hogere segment verf en onderscheidt zich van de concurrentie door een uitermate herkenbaar eindresultaat.

    De producten en de uitstraling van Argile zijn duidelijk een kolfje naar de hand van Marie’s Corner. De waarden van het verfmerk, komen opvalland overeen met die van het Belgisch huis: een artisanale benadering en hoge kwaliteitseisen. In de Mc Project store, het epicentrum van Marie’s Corner kunnen klanten heel wat interieurprojecten en samenwerkingen ontdekken, en dus ook een kwalitatieve verf. In de boetiek vinden zowel particulieren als professionele klanten het volledige gamma van het merk, op bestelling en binnen de 72 uur in de winkel of thuis geleverd. Voor wie nog moet kiezen, zijn er in de boetiek zelf, koffertjes van de collecties ‘Terre & Végétal’ die bestaat uit een kleurenwaaier en staalkaartjes van alle kleuren, testers in pot (125ml), grote A4-stale en binnenkort ook verkleefbare stickers.

    Verf met verschillende soorten afwerking:

    De Argile verf bestaat in verschillende soorten afwerking: diep mat: matte acrylverf, poederig en gestructureerd uitzicht; mat fluweel: fluwelen acrylverf, verzorgd en strak uitzicht; satijnachtige lak-interieur: polyurethaan acryllakverf met een satijnachtig, strak en vlak uitzicht en dekkende satijn: decoratieve en dekkende acrylverf met een licht satijnen uitzicht.

    De Argile verven bestaan uit een nauwkeurige samenstelling van hars en hoogwaardige pigmenten en worden geproduceerd in Frankrijk. De afwerkingen zijn te vinden in het klassieke acryl- of polyurethaangamma of in het gamma Nature van biologische oorsprong.

    Het gamma Argile Nature neemt resoluut afstand van de traditionele chemische productie op basis van aardolie, de hars bestaat uit plantaardige oliën van zonnebloem, lijnzaad en koolzaad, van meer dan 95% biologische oorsprong. De samenstelling van deze formule is voor het grootste deel van natuurlijke en hernieuwbare oorsprong. Argile Nature kan in heel wat ruimtes toegepast worden en is bestand tegen vochtigheid (badkamer, keuken), vooral bij de satijn afwerking. De verf kan ook op heel wat soorten ondergrond toegepast worden ( muren, houtwerk, deuren, plinten, ….). Het volledige gamma is beschikbar in 0.75l, 2.5l en 5l, sommige zelfs in 10L.

     







    05-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FW20 key lingerie looks

    "Lingerie is the maximum expression of a woman's femininity." - Dolce & Gabbana

    This fall/winter season offers gorgeous new styles and colours to help you emphazise and fully embrace your femininity. From gorgeous rich fall/winter colours to sexy cherry reds that will surely keep the flame burning this winter, there's a perfect lingerie set for every woman. Explore 5 of the main FW20 lingerie trends right here:

    #1 A dark ocean romance

    Deep ocean blue, shimmering emerald and rich grey are the trend colours du moment when it comes to our lingerie. Bold, sensual and sophisticated, these colours emphasize the immense power that women hold.

    #2 Keep the fire burning

    Two popular autumn/winter shades this season are deep cherry and fiery red. These seductive styles will surely warm the heart of your lover during the cold, long winter nights...

    #3 Lingerie to accompany your little black dress

    Just like the little black dress, black lingerie will never go out of style. Feel and look luxurious and powerful in following looks:

    #4 Winter = comfort

    'Beauty is pain' is (luckily) becoming an outdated expression in 2020. Certainly when it comes to lingerie. Women are focussed on self-care and their on wellbeing. Comfortable wireless bras and high-waisted panties are on the rise.

    #5 Cherish your body

    Bodysuits have become a staple in our wardrobes, and boy are we happy about that! These body-shaping bodysuits hug your curves in all the right places. On top of that, they keep your lower back warm during winter.

     

     

     













    05-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!