Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    24-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ecowool, Unisa's sustainable efforts

    Unisa is very aware of the current challenges we're facing when it comes to saving our planet. That's why they feel like reusing and recycling must be part of their personal commitment to respect the planet. In order to do their bit, and under the “Reuse to create” principle, Unisa has manufactured a collection of products made with Ecowool fabric that is made 100% of recycled plastic bottles. Imitating wool, this synthetic fabric is resistant, long-lasting, light and ecological.

    Plastic bottles reused

    Respecting the planet means committing to reusing. And that's what Unisa knows too. In order to help protect the environment by recycling used materials, Unisa created a sustainable line using Ecowool, a fabric obtained 100% from recycled waste plastic bottles.

    EcoWool imitates wool. It is a resistant and comfortable material that will give you the necessary warmth for the coldest seasons. This fabric is used for the winter collection.

    With this brand new fabric, Unisa is proud to add their contribution to the world by creating a brand that is socially committed as well as respectful of the environment.

    Strong, durable, light and colourful fabrics

    What better way to dress your steps than with sustainable footwear? With Unisa, it is possible to create sustainable fashion without compromising design, comfort, quality and versatility.

    Beautiful and comfortable footwear and handbags of high quality, created while taking into account our environment. Choosing the Ecowool products this winter, means a fashionable and durable choice of accessories!

     

     

     









    24-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Last van wgee?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ga dan off the beaten track in Malta!

     

    Begint het stilaan te kriebelen… die honger naar verborgen plekken, onbekende culturen en onverwachtse ontmoetingen? Dan heb je ongetwijfeld last van wegwee! Om de pijn wat te verzachten delen we graag enkele verborgen schatten van Malta die je later kan bezoeken.

    Wie zijn innerlijke Columbus voelt hunkeren naar nieuwe ontdekkingen, wordt al snel verliefd op Malta, Gozo en Comino. Deze veelzijdige eilanden in de Middellandse zee verwennen je met hun rijke geschiedenis, ongerepte natuur en heerlijke keuken. Van gezellige, authentieke straatjes tot uitgestrekte, rotsachtige vlakten: om elke hoek valt wel iets te beleven. De Maltese archipel is de perfecte bestemming voor wie graag off the beaten track gaat, dat bewijzen deze zes parels.

    Zwemmen en hiken in Wied Il-Ghasri

    Ben je verzot op woeste natuurspots? Maak dan even haasje-over naar Gozo. Dit eiland ligt naast het hoofdeiland van Malta en dobbert in feeëriek azuurblauw water. Vooral een uitstap naar Wied Il-Ghasri loont de moeite. Deze rotsachtige baai is de ideale plek voor een deugddoende hike door het landschap. Tussen hoge kliffen stroomt de zee landinwaarts tot het op een rustig, idyllisch strand botst. Van hieruit kan je heerlijk zwemmen of duiken naar onderwatergrotten.

    De horizon spotten bovenop de Dingli kliffen

    Voor prachtige panorama’s moet je aan de westkust zijn. Vlakbij het stadje Dingli kijken de gelijknamige kliffen op 253 meter hoogte uit over de zee en de horizon. Dit adembenemend zicht krijgt tijdens zonsondergang een magisch jasje om zich heen. In de verte spot je Filfla, een onbewoond eiland dat zich staande houdt tussen de golven. Wie verder wandelt langs deze steile kliffen, kruist onderweg heel wat historische kapelletjes en uitzonderlijke natuurfenomenen.

    Mdina bij maanlicht

    Wanneer de zon al enkele uren onder is, verdwijnen de meeste toeristen uit het straatbeeld en kruipen ze onder de wol. Toch valt er ook dan heel wat te beleven. Deze nachtelijke uren vormen het uitgelezen moment voor een bezoek aan het historische Mdina. De authentieke architectuur van deze voormalige hoofdstad stuurt je op een reis door de tijd, terug naar de Middeleeuwen, de Barok en zelfs de Rococo. Met een beetje verbeelding zie je de soldaten en edelvrouwen hier zo terug door de smalle straten struinen. Het maanlicht maakt je bezoek extra gezellig.

    Archeologen achterna in Paola

    Malta heeft een ontzagwekkend rijke geschiedenis. Daarmee kom je oog in oog te staan in Paola, in het Hal Saflieni Hypogeum. Begin de jaren 1900 groeven archeologen hier een ondergrondse tempel op die zo’n 6.000 jaar oud is. Over drie verdiepingen verbinden oeroude gangen talloze kamers. Dit gigantisch complex werd ooit gebruikt om te bidden en andere rituelen uit te voeren. Later werden de doden er begraven. Archeologen ontdekten hier dan ook niet enkel potten en sieraden maar ook zo’n 7.000 prehistorische skeletten.

    Snorkelen in turquoise wateren

    Tijdens een eilandvakantie mag een dag snorkelen niet ontbreken. In Malta is Blue Lagoon een echte hotspot. Een andere plek die minstens even mooi en maar minder bekend is, is de Coral Lagoon. Deze heldere, kristalblauwe lagune ligt in het noorden van Malta, vlakbij Mellieha. De toegang tot Coral Lagoon verschijnt plots in de rotsachtige ondergrond, waar je via een enorme opening de betoverende diepte induikt. Een minder grote waaghals? Je kan Coral Lagoon ook vanop zee bereiken. Met een kano of een boot maak je een ontspannende tocht met zicht op het eiland Comino.

    Wijngaarden om heerlijk te degusteren

    In de lokale restaurants kom je ongetwijfeld Maltese wijn tegen op de menukaarten. Het warme, vochtige klimaat en de kalkbodem zijn dan ook ideaal voor de druiventeelt. De wijnbouwers hier hebben een rijke traditie en bakken talent. Hun karaktervolle creaties laten zich dan ook opmerken tijdens vele internationale festivals en wedstrijden. Neem je graag de proef op de som? Volg dan een rondleiding op één van de vele wijngaarden in Malta en Gozo en sluit af met een zalige degustatie.

    Malta, officieel Republiek Malta, ligt in de Middellandse Zee. De Maltese eilandengroep bestaat uit de eilanden Malta, Gozo, Comino en enkele onbewoonde eilandjes. Het is een bijzonder stukje Europa, er wordt links gereden en Maltees en Engels zijn de officiële talen. Je vindt er een mix van culturen, een indrukwekkend erfgoed, prachtige azuurblauwe baaien en de zonnigste hoofdstad van Europa. Vanuit België zijn er dagelijkse vluchten en na 2,5 uur vliegen ben je er al. www.visitmalta.com

     

    24-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussel wil bouwbedrijven ondersteunen

    Brussel wil 600 bouwbedrijven ondersteunen bij hun transitie naar het circulaire bedrijfsmodel

     

    Op 25 oktober 2020 lanceren het BRC Bouw en de Confederatie Bouw Brussel- Hoofdstad met de steun van Leefmilieu Brussel een gloednieuw programma om Brusselse bedrijven op te leiden en te begeleiden naar circulair bouwen, met de naam Build Circular.Brussels. Dit is een steunmaatregel uit het Brusselse herstelplan om het concurrentievermogen van de bedrijven te versterken tijdens de coronacrisis.

    Volgens een enquête van de Confederatie Bouw waaraan 359 bedrijven hebben deelgenomen ondervindt de sector alsmaar meer problemen tegen de achtergrond van COVID-19. Terwijl 56% van de bedrijven aangeeft veel kleinere orderportefeuilles te hebben, is 38% van plan om tegen het einde van het jaar een deel van het personeel te ontslaan. Om de bouwsector te ondersteunen, plant het Brussels Hoofdstedelijk Gewest in zijn herstelplan om bijna 600 bouwbedrijven op te leiden en te begeleiden. Dit ambitieuze project werd toevertrouwd aan de Confederatie Bouw Brussel-Hoofdstad (CBB-H) en aan het BRC Bouw, twee actieve spelers in de Alliantie Werkgelegenheid- Leefmilieu die van Brussel een gewest heeft gemaakt dat in de voorhoede staat bij duurzaam bouwen.

    Via opleidingen begeleid door deskundigen en een gepersonaliseerde ondersteuning wil het project 'Build Circular.Brussels' de Brusselse bedrijven helpen om minder hulpbronnen te verbruiken en minder afval te produceren. Er wordt bijzondere aandacht besteed aan de kmo's en zko's, die bijna 90% van de bouwbedrijven met personeel in het Brussels Gewest vertegenwoordigen. Daarnaast staat het menselijke aspect en het bevorderen van lokale werkgelegenheid centraal in deze aanpak.

    "De wereldwijde context in verband met de covid-19- gezondheidscrisis en de toekomstige terugval van de activiteiten heeft reële vragen doen rijzen over de werking van de sector. Tegen de achtergrond van een dringende klimaatcrisis is het ogenblik meer dan geschikt om de transitie van de bedrijven te stimuleren!" Laurent Schiltz, Secretaris Generaal CBB-H

    Met een hoge dichtheid van gebouwen, weinig onbebouwde percelen en 70% van de gebouwen van vóór 1945, wordt het Brusselse grondgebied gekenmerkt door bouwplaatsen waar sloop-heropbouw of renovatie plaatsvindt. De specifieke kenmerken van het Gewest maken het een ideale voedingsbodem voor innovatie op het vlak van circulariteit en om zich te positioneren als een Europese leider op het vlak van rationeel gebruik van hulpbronnen en het hoogwaardiger hergebruik van materialen en "afval".

    De prioriteit is nu om van het dominante lineaire model – ontginnen, consumeren, weggooien – over te gaan naar dat van de circulariteit waarbij het volledige potentieel van het "afval" van vroegere bouwplaatsen zou worden teruggewonnen. Hergebruik van materialen zal worden aangemoedigd en de nadruk zal ook worden gelegd op een beter beheer en een vermindering van de afvalproductie. Bedrijven zullen leren om de voorkeur te geven aan hernieuwbare hulpbronnen en zelfs te anticiperen op de toekomstige evolutie van gebouwen door te denken aan de demonteerbaarheid van bouwelementen, enz. Vandaag de dag vertegenwoordigt het afval van de sector meer dan 30% van het niet-huishoudelijk afval van de hoofdstad, ofwel 628.000 ton per jaar. Hoewel 91% hiervan naar recycling wordt gestuurd, vermindert de gebruikswaarde in de meeste gevallen terwijl deze door upcyclingprocessen zou kunnen worden verhoogd.

    Het doel van Build Circular.Brussels is bedrijven in staat te stellen om gratis opleiding te volgen over de specifieke kenmerken van circulair bouwen en begeleiding te krijgen bij het duurzaam omzetten van deze verworven kennis in hun businessmodel. Bedrijven die deze opleidingstrajecten hebben gevolgd zullen opgenomen worden in lijsten die aan opdrachtgevers ter beschikking zullen worden gesteld.

    "Hergebruik moet de norm worden. Met Build Circular kijken we uit naar de uitdaging!" Jean-Christophe Vanderhaegen Voorzitter BRC Bouw

     

     

     

     







    23-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vij unieke tentoonstellingen in Brugge

    De herfst is in het land. Maar houdt dat ons tegen om leuke tripjes in eigen land te maken? Bijlange niet! Stad Brugge heeft tal van culturele must visits op hun kalender staan dit najaar. Allemaal expo’s waar je je kan laten verbazen, je culturele mind kan verrijken én de regen kan vermijden. Zo loopt er in het Sint-Janshospitaal de expo ‘Memling Now’ en in het Groeningemusem de expo rond Vlaamse Meester, Jan van Eyck. Maar er is meer…

    Expo ‘Memling Now’

    Vijftiende-eeuwse meester, Hans Memling, is een van de belangrijkste schilders die Bourgondisch Brugge gekend heeft. Hij schilderde meesterwerken die tot de absolute top van de Vlaamse schilderkunst behoren. De expo ‘Memling Now, toont ons hoe hij nog steeds de hedendaagse kunstscène beïnvloedt. Noem Hans gerust een influencer binnen de schilderwereld. Je vindt er onder andere werken van Wiley, de hofschilder van president Obama. Daarnaast pronken stukken van Kosuth, Al-Hadid en Claerbout. Oh ja, je komt ook oog in oog te staan met een nieuwe aanwinst van Hans Memling himself! Sint-Janshospitaal tot 1 februari 2021

    Expo ‘Van Eyck in Bruges’

    Mocht de selfie al bestaan in de Middeleeuwen, dan had Jan van Eyck er veel mogen uitdelen. De expo ‘Van Eyck in Bruges’ schijnt nieuw licht op het intrigerende leven en befaamde werk van de Vlaamse primitief. Twee van zijn bekendste werken, ‘Madonna met kanunnik Joris van der Paele’ en ‘Portret van Margareta van Eyck’ worden samengebracht met een derde kunstwerk gemaakt door een navolger van Van Eyck. In combinatie met archiefstukken, onderzoeksresultaten en een intrigerende archeologische vondst ontstond de expo ‘Van Eyck in Bruges’ in het Groeningemuseum. Zo maak je kennis met een schilder met sterrenstatus, in een bruisende metropool. Groeningemuseum nog tot 8 november 2020

    Expo ‘Simon Stevin van Brugghe, 1620 – 2020. Hij veranderde de wereld’

    Simon Stevin gaat als Brugse wetenschapper de geschiedenisboeken in. En wat voor één. In de 16e en 17eeeuw zorgde hij voor revolutionaire vernieuwingen op vlak van navigatie, fysica, architectuur, stedenbouw en wiskunde. Alle werken en manuscripten dompelen je in combinatie met twee films onder in het leven van Stevin. Je zal verbaasd staan hoeveel van zijn inzichten en ontdekkingen nog steeds aanwezig zijn in ons dagelijks leven. Stadsarchief tot 29 november 2020

    Extra tip: Wist je trouwens dat zowel Memling, Van Eyck als Stevin een plein in Brugge naar hen vernoemd kregen? Ze staan er te pronken met een standbeeld!

    Expo ‘Studio Plus – Handmade in Brugge’

    Sinds de middeleeuwen is Brugge een bloeiend ambachtelijk productiecentrum, met hoogstaand vakmanschap als belangrijk exportproduct. Ook vandaag is Brugge de thuisbasis voor vele vakmensen, ontwerpers en ambachtelijke ondernemingen. Brugge heeft een ijzersterke reputatie opgebouwd op het vlak van gastronomie, kalligrafie en letterbeeldhouwen, textiel en restauratie. Jaarlijks reikt ‘Handmade’ in Brugge labels uit aan Brugse vakmannen- en vrouwen die uitblinken in hun ambacht. Expo ‘Handmade in Brugge’ zet 25 van de ondertussen 75 labelhouders in de kijker. In Studio+, de prachtige zolder van het Gruuthusemuseum, tonen de makers hun creaties in kleine serres. Brugge, een kweekplaats voor makers van de toekomst! Gruuthusemuseum tot 17 januari 2021

    Extra tip: Trek na het bezoek aan de expo de stad in met het Handmade-stadsplan om ateliers en winkels van de Brugse makers te ontdekken!

    Concertgebouw Circuit

    Pal in het centrum van Brugge klopt het hart van het imposante, eigentijdse Concertgebouw. Binnen het Concertgebouw vind je het Concertgebouw Circuit, de ideale gezinsactiviteit! Kinderen halen hun hartje op tijdens de speelse verkenningstocht doorheen dit imposante gebouw waar ze onderweg opdrachten krijgen en stempels moeten verzamelen. Maak zo kennis met de werking van de Concertzaal, laat je imponeren door de beroemde akoestiek of ga zelf aan de slag met klankkunst! Kers op de taart is het dakterras op de zevende verdieping. Enjoy the view!

    Extra tip: Maak ook hierna een wandeling doorheen het stadscentrum, op zoek naar meer hedendaagse kunst en architectuur in de stad, met de kaart 25/25!

    23-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De eerste sneeuw in ... Zuid Tirol

    Zuid-Tirol, de autonome regio in het noorden van Italië heeft de herfst overgeslagen en is meteen begonnen aan de winter. De foto's van de eerste sneeuw doen ons alvast wegdromen.

    Antholz/ Antreselva

    Het Antholzertal is een lang dal van 21 kilometer lang dat begint ten oosten van het stadje Bruneck/Brunico en zich uitstrekt tot de grens met Oostenrijk. De grootste troef van het dal is de schitterende natuur waar je kan wandelen en langlaufen in de winter.

    Kronplatz/ Plan de Corones

    Kronplatz staat niet alleen bekend voor zijn wintersportmogelijkheden, maar er is ook heel wat cultuur te ontdekken op de top. In LUMEN ontdek je alles over bergfotografie en in het MMM Corones (Messner Mountain Museum), ontworpen door de bekende architecte Zaha Hadid, vertelt klimlegende Reinhold Messner zijn verhaal over de noordflanken.

    San Vigilio/ St. Vigil

    In en rond het dorp Regio San Vigilio gaan natuur en tradities harmonieus samen. De vakantieregio telt maar liefst drie natuurparken met een wereldwijd unieke diversiteit. De regio biedt een verscheidenheid van wintersporten als skiën of sleeën tot wandelingen en uitstapjes met sneeuwschoenen, romantische sledetochten te paard en Ladische diners.

    Val Gardena/ Gröden

    In Val Gardena zijn de Dolomieten binnen handbereik en is de Ladinische cultuur overal zichtbaar. De combinatie van innovatie en ambacht maken je vakantie onvergetelijk. Ga voor een wandeling met een prachtig panorama of ga voor avontuur met een via ferrata/klettersteig.

    Schnalstal/ Val Senales

    Het indrukwekkende landschap van Schnalstal is perfect voor een actieve vakantie. Het prachtige dal kent op een kleine afstand grote hoogteverschillen. Ook werd de beroemde gletsjermummie Ötzi in Schnalstal gevonden. In openluchtmuseum ArcheoParc komt u alles te weten over de tijd waarin hij leefde.

    Illustraties antholz – carlo obwega- manfred wakleva







    22-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pizza & Sushi (need to say more?)

    Introducing SUN68's capsule collection

    This season, Japanese attention for details meets warm Italian creativity in the PIZZA&SUSHI collection by SUN68. A slice of pizza, the undisputed symbol of the “Bel Paese”, and the precision of the Japanese cuisine: two expressions of tradition and freedom of communication, that represent the essence of the SUN68 brand and its philosophy.

    SUN68 SUSHI is a transversal project featuring a young and street-wear product, dedicated to a new generation: t-shirt with relatable, ironic graphics, rain jackets, cotton sweatshirts and embroidered triacetate jackets. SUN68 SUSHI is a journey that refers to food as a cultural fusion element, increasingly trendy and without barriers.

    With the PIZZA&SUSHI collection, SUN68 engages with a younger target audience. This group speaks a direct language and express what they feel and how they feel in a direct way, just like this capsule collection. SUN68 PIZZA&SUSHI is an expression of what will be and no longer of what was: the archive from which it draws is the future.

    Pizza Party

    Fact: a slice of pizza makes everything better. With these Italian inspired pieces, your personal slice of happiness will always be close.

    Sushi Fest

    One of the best things Japanese culture brought us foodwise is - without a doubt - sushi. Show your love for this delicious goodness with these pieces:

    SUN68 SUSHI&PIZZA Collection will be available online: https://sun68.com/eu_en/









    22-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een BMW door Peter Halley

    Voor de 24U van Spa-Francorchamps

     

    Bij Blink United houden we ook van alles over kunst! Internationaal erkend, verrast de New Yorkse schilder Peter Halley ons met een nieuw werk: een BMW voor de komende 24 uur van Spa in een uitzonderlijke kleurstelling. Deze prestatie vormt voor hem een ​​nieuw gebied van expressie. Hij is erin geslaagd om zijn formele vocabulaire uit te breiden en aan te passen aan de ingewikkelde rondingen van een racewagen, een gedurfd contrast met zijn geometrische werk. Deze BMW M6 GT3 van het team van Boutsen Ginion vertrekt op 24 en 25 oktober op het circuit van de 2020 Hours of Francorchamps. Dit “kunstwerk” is een initiatief van de voormalige Brusselse galeriehouder Alain Noirhomme.

    1975. Er zijn slechts zeven BMW-racewagens die als medium hebben gediend voor wereldberoemde artiesten. Het was in 24, ter gelegenheid van de 3.0 uur van Le Mans, dat Maître Hervé Poulain (gentleman-coureur en veilingmeester van beroep) Alexander Calder het ontwerp van een wedstrijd-BMW 1976CSL aanbood. Een nieuw idee dat het leven zal schenken aan de eerste race “Art Car”. In het kielzog volgen verschillende wedstrijdauto's met grote Amerikaanse artiesten: Frank Stella in 1977, Roy Lichtenstein in 1979 en Andy Warhol in XNUMX.

    Pas in de jaren 2010 verscheen het concept "BMW Art Car" opnieuw (behalve een auto in 1999 die niet in aanmerking kwam voor de 24 uur van Le Mans) met de zeer succesvolle BMW M3 GT2 ondertekend door Jeff Koons. Meer recentelijk produceerde John Baldessari in 2016 zijn versie van de BMW M6 GT3 voor de 24 Hours of Daytona.

    2020, particulier initiatief en wedergeboorte

    Dit jaar wilde Alain Noirhomme, dicht bij coureur Benjamin Lessennes, dit concept van unieke auto's nieuw leven inblazen door te vertrouwen op de typologie van de oorsprong: het merk BMW, een Amerikaanse kunstenaar en een racewagen. Hiervoor wendde hij zich tot zijn vriend Peter Halley, een symbolische New Yorkse kunstenaar uit de jaren 80, en vroeg hem om de uitdaging van een kunstauto aan te gaan voor de 24 Hours of Francorchamps, het vlaggenschipevenement van het seizoen.

    De kunstenaar-schilder Peter Halley is een beruchte figuur op het internationale toneel en zijn talrijke museumtentoonstellingen zijn legio. " Ik hoefde niet lang na te denken om het voorstel van Alain Noirhomme, mijn voormalige galeriehouder, te aanvaarden. Dit project zet me aan om mijn manier van werken te heroverwegen en vormt een nieuwe uitdaging. », Legt Peter Halley uit. Het kostte de kunstenaar vier maanden werk om zijn definitieve visie op de auto terug te zetten, rekening houdend met dit canvas van expressie met rondingen, formaat en afmetingen die hij nog nooit eerder had gezien. https://www.peterhalley.com

    “Het voorstel van Alain Noirhomme om onze BMW M6 GT3 te laten decoreren door een internationaal bekende artiest sprak me meteen aan. Dit originele project leek mij veelbelovend. Het minste wat we kunnen zeggen is dat de auto veel aandacht zal trekken in Spa. “ Olivier Lainé, Team Manager van het Belgische team Boutsen Ginion Racing

    Benjamin Lessennes, Een eerste deelname aan de Total 24 H spa

    Aan het stuur van deze auto zit een shockteam bestaande uit twee PRO-coureurs: Jens Klingmann, BMW-fabrieksrijder en Benjamin Lessennes, die zichzelf laat gelden als een van de beste Belgen van zijn generatie, en twee AM-coureurs Karim Ojjeh en Gilles Vannelet om een crew die zal deelnemen aan de PRO-AM klasse.

    Nadat hij Europees kampioen en vice-wereldkampioen karting was geworden, won hij in zijn tweede seizoen het Belgian Touring Championship en nam hij met succes deel aan het WTCR Wereldkampioenschap. Dit jaar leidt hij momenteel het Franse GT-kampioenschap en zijn eerste optreden op Francorchamps is de bron van veel hoop voor deze coureur over wie steeds meer wordt gepraat!

    De twee mannen zijn zeer toegewijd aan dit project met Alain Noirhomme en willen de BMW van Peter Halley vooral het sportieve succes en de erkenning van de kunstwereld bieden waarop hij kan claimen. https://benjaminlessennes.com





    21-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Booking.com en Land Rover

    Booking.com en Land Rover spelen in op groeiende trend van lokale reizen in België dankzij unieke samenwerking

     

    Voor het eerst biedt Booking.com avontuurlijke reizen door België met de nieuwe Land Rover Defender met daktent. Om de lancering van de iconische nieuwe Land Rover Defender te vieren en tegemoet te komen aan de groeiende interesse in lokale reizen, bundelden Booking.com en Land Rover hun krachten om een ‘staycation’ aan te bieden in de volledig nieuwe Land Rover Defender, compleet met eigen daktent. De Defender is in november exclusief te boeken op Booking.com.

    Roadtrips krijgen een nieuwe dimensie dankzij de samenwerking van Booking.com, een van de grootste spelers ter wereld in de reissector, die iedereen de middelen biedt om gemakkelijker de wereld rond te reizen, en Land Rover in België. Dankzij deze samenwerking kunnen reizigers op Booking.com de nieuwe Land Rover Defender met daktent reserveren voor een avontuurlijke roadtrip van drie nachten door België in november.

    Interesse in lokale reizen

    De uitzonderlijke omstandigheden hebben Belgen deze zomer (1 juni - 31 augustus 2020) aangezet om dichter bij huis te reizen. In 2019 legden Belgen gemiddeld 1.380 kilometer af per boeking, tegenover slechts 512 kilometer per boeking in 2020*. Veel meer Belgen bleven binnen de landsgrenzen en namen de gelegenheid te baat om de pareltjes in hun eigen land te (her)ontdekken. En hoe kunt u beter genieten van een uitstapje in eigen land dan met een auto die voorziet in alle behoeften van roadtrippers, inclusief geïntegreerde private slaapvertrekken?

    Dat avontuurlijke concept is te reserveren op respectievelijk 24, 27 en 29 oktober vanaf 10:00 uur CET voor een verblijf tijdens de eerste drie weekends van november, te beginnen op 30 oktober. De gelukkige klanten zullen in de nieuwe Land Rover Defender kunnen genieten van een drie nachten durende staycation en rijervaring binnen België voor slechts € 199. De daktent biedt comfortabel plaats aan twee gasten, terwijl de Defender zelf tot vijf (of zes) passagiers kan vervoeren.

    Reisbloggers stellen hun ideale routes voor

    Om geïnteresseerde avonturiers te inspireren, werkte Land Rover samen met twee reisbloggers om mogelijke routes door België in kaart te brengen, van de ene kant van ons landje naar de andere, met een combinatie van natuur, cultuur en avontuur. België heeft echt voor ieder wat wils.

    Route 1: dwars door de Ardennen

    Lien De Ruyck van Sonderling grijpt haar kans om de zuidelijke delen van ons land te verkennen. Haar 350 kilometer lange rondrit verbindt de mooiste plekjes van de Belgische Ardennen. Herfstwegen, rotsen, rivieren, pittoreske dorpjes… perfect voor een twee- of meerdaags avontuur in uw eigen bubbel. De reis start in Malmédy en eindigt in Houffalize. Onderweg bezoekt u de ontspannende bronnen van Spa, wandelt u langs de enige Belgische bergrivier, de Ninglinspo, bezoekt u de pittoreske stad Dinant, kanoot u in La Roche, en nog veel meer.

    Route 2: de kustroute

    Niel Van Herck, beter bekend als Tsjoolaard, herontdekt zijn geboortestreek: de Belgische kust. Zijn 70 kilometer lange route met uitzicht op zee brengt u in tien kustplaatsen en biedt tal van mogelijkheden om de geschiedenis en cultuur van de streek op te snuiven, culinaire hoogstandjes te degusteren en de benen te strekken terwijl u een frisse neus haalt op het strand. De Defender brengt u van de westkust naar de oostkust terwijl u minder bekende routes verkent.

    Praktische informatie

    De hele beleving wordt aangeboden voor de fantastische prijs van slechts € 199, voor de volledige drie nachten inclusief daktent.

    Bezoek https://www.booking.com/hotel/be/the-all-new-land-rover-defender-aartselaar.nl.html? voor een kans om dit exclusieve verblijf te reserveren.

    Beschikbare weekends: •30/10/2020 – 02/11/2020 // •06/11/2020 – 09/11/2020 // •13/11/2020 – 16/11/2020. Te reserveren vanaf respectievelijk 24, 27 en 29 oktober om 10:00 uur CET.

    De nieuwe Land Rover Defender werd gelanceerd op 20 mei en is bij alle Land Rover-verdelers in België verkrijgbaar vanaf € 51.100.

     





    21-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filem'on 2020: een oogje op de wereld
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Graag herinneren we u aan de 14e editie van Filem’On! Het Internationaal Filmfestival voor Jong Publiek gaat dit jaar door van 28 oktober tot en met 7 november 2020. Zonder tegenbericht blijft het festival een offline en fysiek evenement, uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen.

    Naast een mooie Belgische sectie, zijn er ook Europese en internationale competities, waarbij regisseurs of acteurs aanwezig zullen zijn.

    Een nieuwe prijs die Filem’On dit jaar uitreikt is de Europese ECFA Jury prijs, voor een kwaliteitsvolle Europese jeugdfilm in avant-première die tot nu nog geen Belgische distributeur heeft! Films geselecteerd in deze categorie zijn: - Summer Rebels (Martina Sakova, 2020) - Slovakije & Tsjechië - Oskar & Lily (Arash T. Riahi, 2020) – Oostenrijk - The Castle (Lina Luzyte, 2020) – Litouwen - - Pullman (Toni Bestard, 2019) – Spanje - Madison, een supersnelle vriendschap (Kim Strobl, 2020) – Duitsland - - Sune, Best Man (Jon Holmberg, 2020) - Zweden - - Jackie & Oopjen (Annemarie van de Mond, 2020) - Nederland

    Een heel speciale categorie is de persprijs uitgereikt door Filmmagie, De Unie van de filmkritiek en Union de la critique de cinéma! Filem'On mag jullie verblijden met filmpareltjes, genomineerd voor de persprijs, die later in het najaar en de winter te zien zullen zijn op de Brusselse en Vlaamse cinemaschermen voor onze Belgische distributeurs.

    Het wordt onder meer uitkijken naar: - Ella Bella Bingo (Atle Solberg Blakseth, Frank Mosvold, 2020) - In the Air // - De Elfkins, een klein bakfestijn (Ute von Münchow-Pohl, 2020) – Paradiso // - De slak en de walvis en andere avonturiers (Max Lang, Daniel Snaddon, 2019) – Dalton // - Calamity, une enfance de Martha Jane Cannary (Rémi Chayé, 2020) – Cinéart // - Op de vlucht (Johanne Helgeland, 2020) – JEF // - Wendy (Benh Zeitlin, 2020) - September Film // - Chien pourri, La vie à Paris (Davy Durand en Vincent Patar, 2020)

    Website met programma: www.filemon.be - Facebook: Filem'On Festival

    21-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herfstcocooning in de Ardennen

    dat is puur genieten…!

     

    Knusse vakantieadresjes in de Ardennen mét open haard

    Een lange herfstwandeling tussen de vallende bladeren, een knisperende open haard… de tijd om samen van de herfst te genieten is weer aangebroken. En waar kun je dat beter doen dan in onze Belgische Ardennen, waar de natuur betovert met de mooiste kleuren? Met het liefje, met het hele gezin, enkele vrienden of familie… deze vakantiewoningen zijn ideaal om aan herfstcocooning te doen. Wist je trouwens dat je op de website van Belvilla bij het zoeken van een woning bij ‘faciliteiten’ kan aangeven dat je een open haard, sauna of jacuzzi wil? Handig toch!

    Chalet in traditionele stijl vlak bij Malmédy en de Hoge Venen : Warmer en gezelliger kan de sfeer niet zijn dan in deze vakantiewoning ‘Apollinaire’ met houten design en open haard. Vier personen kunnen hier genieten van prachtige vergezichten en alle basiscomfort. In de omgeving van deze woning in Bernister zijn er wandel- en bikeroutes van verschillende niveaus. Na een herfstwandeling in de Hoge Venen of een mountainbiketocht is het ’s avonds zalig genieten voor het vuur. Eindelijk tijd om dat ene boek te lezen bij een glaasje wijn… of een warme chocolademelk met slagroom. Heerlijk!

    Chalet Le Cerf Rouge in Saint-Hubert

    Ook deze vakantiewoning ‘Le Cerf Rouge’ heeft alles voor herfstcocooning in de puurste vorm. Uiteraard ook weer de niet te missen open haard, een houten interieur en een groot terras op de eerste verdieping waar je een prachtig uitzicht hebt op het dorpje en de licht glooiende omgeving. In deze chalet kun je met zes personen verblijven en zijn ook kinderen welkom. De woning is een ideale uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten en uitstapjes naar o.a. Bastogne of Luxemburg.

    Chalet La Sérénité nabij Durbuy : In deze grote woning ‘La Sérénité’ kun je met negen personen verblijven, ideaal voor een familie of groot gezin. De chalet is sfeervol ingericht en is gelegen in een rustige omgeving. Op het grote terras in de tuin kun je misschien nog genieten van het najaarszonnetje. Het terras is gedeeltelijk overdekt zodat je hier altijd aangenaam kunt zitten. In de omgeving zijn er veel fiets- en wandelmogelijkheden. Breng een bezoekje aan de Roche de Falize, een 15 meter hoge rotswand bij Durbuy en andere natuurlijke fenomenen in de omgeving zoals grotten en ondergrondse meren. Na een lange dag kun je ontspannen in de sauna of de overdekte jacuzzi of genieten voor de open haard. Zijn de kastanjes al gepoft?

    Zin gekregen in een herfstige vakantie? En wil je verblijven in een knusse vakantiewoning met open haard? Dan kun je terecht bij Belvilla.





    21-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Les gens ...

    Kunstenaars : Jean Jullien, Nicolas Jullien, Yann Le Bec, Gwendal Le Bec - TENTOONSTELLING : 04.12.2020 - 23.01.2021

    Jean Jullien, sinds enkele jaren kunstenaar van de Alice-galerij, wilde voor deze tentoonstelling zijn werk presenteren met zijn binnenste cirkel: zijn broer Nicolas Jullien en de broers Yann Le Bec en Gwendal Le Bec

    LES GENS

    Uit instinkt weet je wanneer een kunstwerk je bevalt. Soms zoek je, voorbij het esthetish, of het deze extra kosmische dimensie heeft die je visie op de wereld, je dromen omvat.

    De banden van bloed en vriendschap die Nicolas en Jean Jullien en Yann en Gwendal Le Bec verenigen, weven onzichtbare lijnen van esthetische verwantschappen. Landschappen, personages, intieme sferen, je voelt dezelfde inspiratiebron in hun werk. Bretagne, jeugd, muziek, artistieke studies en dan het werk van illustrator of animatie dat leidt tot dat van een zelfstandige kunstenaar. De paden van de 4 Fransen lopen parallel voordat ze onder het dak van dezelfde studio in Parijs landen. Deze multidimensionale medeplichtigheid is het bijzondere van deze collectieve tentoonstelling. In de trant van Kurosawa's film Rashōmon, tonen de werken 4 verschillende versies van hetzelfde waargebeurde verhaal.

    Het schilderwerk voor Yann, Gwendal en Jean is een verlengstuk van dat van illustratie. Als illustrator becommentariëren ze het menselijk gedrag in de samenleving, vaak met een vleugje humor om het idee vorm te geven. Hun kijk van schilder op mensen is poëtischer, met een meer discrete vertelling die ruimte laat voor de verbeelding. Bij ellips volgt Nicolas een identiek pad wanneer hij van medium verandert, gaande van animatie naar naïeve sculptuur.

    « LES GENS » is de mensheid voor zijn spiegel zonder de nobele kleren "Liberty, Equality, Fraternity". Het onderwerp van de tentoonstelling ben jij, zijn zij, het zijn gewoon momentopnames van de levens van geschilderde of gebeeldhouwde mensen.

    Jean Jullien zoekt in zijn schilderijen naar verloren tijd. Hij stelt mentale beelden samen die ontdaan zijn van overbodige details om voor onze hersenen "tevredenheid", "natuur", ontsnapping te betekenen. Ze triggeren een Pavloviaanse plezierreflex die is gekoppeld aan herinneringen. Hij is een postmoderne kunstenaar die zijn beeldtaal heeft opgebouwd met Instagram-berichten en vandaag een community van meer dan een miljoen volgers heeft gecreëerd.

    Een atypische artistieke carrière, en waarschijnlijk een voorloper, in de wereld van de hedendaagse kunst die hem de facto plaatst in de kopgroep van influencers. Zonder het schijnbaar aan te raken, is zijn werk disruptief in termen van communicatie, commercieel en artistiek. Op dit punt lijkt een snel overzicht van de meest gedeelde creaties op sociale netwerken (Kaws, Joan Cornella ...) de basis te leggen van een universele esthetische canon die empathie, kleurrijke en verfijnde esthetiek combineert met door humor getinte poëzie.

    De subversieve schoonheid van Jean Julliens schilderwerk is een kleine Proust-madeleine van nu, een open deur naar herinneringen.

    Biografie van de artiest

    Jean Jullien (1983) is een beeldend kunstenaar, ontwerper en muzikant die in Parijs woont. Hij wordt vertegenwoordigd door de galerijen Nazuka (JP), Chandran (VS) en Alice (be). Zijn werk wordt over de hele wereld tentoongesteld. In 2020 werd zijn werk ondermeer gepresenteerd in het Museum of Contemporary Art in Lyon. In november verschijnt een nieuw boek over Jean Jullien bij uitgeverij Phaidon.

    Nicolas Jullien (1985) is muzikant, beeldhouwer en filmanimator in Parijs. Autodidact, voornamelijk via internet, neemt zijn praktijk een rauwe en verhalende vorm aan. Sinds 2005 maakt hij elektronische muziek: albums maar ook soundtracks voor films en installaties. Hij treedt live op in clubs (Barcelona, New York, Londen, Parijs ...) maar ook in musea in Europa (Centre Pompidou, Victoria & Albert Museum). Na verloop van tijd ontwikkelde hij een sterke samenwerking met zijn broer, de beeldend kunstenaar Jean Jullien. Samen werken ze aan installaties, shows, opdrachten, korte films en tentoonstellingen.

    Yann Le Bec (1985) groeide op in Bretagne. Na zijn studie grafisch ontwerp in Quimper vertrok hij naar Londen, waar hij zich aansloot bij de illustratie-afdeling van het Royal College of Art en begon te tekenen voor kranten (The New York Times, The Times, The Wall Street Journal, Le Monde, etc.) tijdschriften, uitgeverijen en tentoonstellingen. Hij woont nu in Frankrijk, waar hij aan zijn eerste graphic novel werkt en zich aan schilderen wijdt.

    Gwendal Le Bec (1987) is een Franse schilder, illustrator en schrijver in Parijs. Als multidisciplinair kunstenaar heeft hij zich voornamelijk toegelegd op zijn redactionele boeken en kinderboeken. In 2011 ontving zijn boek Le Roi des oiseaux de prijs voor het beste prentenboek op de kinderboekenbeurs van Montreuil in Frankrijk

    21-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Griezelen met Halloween dankzij Deliveroo

    Dit jaar staan de Deliveroo-riders opnieuw paraat om last-minute snoep aan huis te leveren. Dankzij Deliveroo kan je thuis helemaal coronaproof Halloween vieren met het meest schrikwekkende lekkernij: bloederige afgehakte vingers! Maar weest gerust, je kan er van smullen want de creaties zijn handgemaakt van marsepein.

    Als de duisternis valt op zaterdag 31 oktober komt de halloweensfeer naar boven! Zeker in coronatijden biedt Halloween een leuke afleiding, dus maak het griezelig gezellig binnen met halloweendecoraties, schrikwekkende kostuums, bloederige monsters en afgehakte vingers... van marsepein!

    Vanaf donderdag 29 oktober en gedurende de hele herfstvakantie kan je op Deliveroo.be en de app een doosje limited edition halloweenvingers bestellen voor slechts € 10,-! De Halloween vingers zijn (letterlijk) van de hand van patissier Marijn Coertjens en gemaakt van marsepein en met de hand bewerkt om zo een echt effect te creëren.

    Vanaf donderdag 29 oktober kan je jouw bestelling plaatsen in Gent en Antwerpen bij Casper en in Brussel en Luik bij The Huggy's Bar.

    Kan je niet genoeg krijgen van Halloween? Ontdek dan op Deliveroo de volgende restaurants waar je heerlijke lekkernijen voor Halloween kunt bestellen en last-minute aan huis kan laten leveren: • Halloween Special Manhattn's: een artisanale Halloween Donut met kaneel; • Aroy's Candy Shop in Kortrijk • Patisserie Bostoen in Gent

    Deliveroo is een bekroonde bezorgservice die in 2013 werd opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo werkt met meer dan 80.000 geliefde restaurants en afhaalrestaurants, evenals 60.000 koeriers om de beste food delivery-ervaring ter wereld te bieden. Deliveroo heeft zijn hoofdkantoor in Londen, met 2.500 medewerkers in kantoren over de hele wereld.

    Deliveroo is actief in meer dan 500 steden in 12 markten, waaronder Australië, België, Frankrijk, Hongkong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, de Verenigde Arabische Emiraten, Koeweit en het Verenigd Koninkrijk.

    Actief in België sinds 2015, Deliveroo is aanwezig in 35 steden, waaronder Antwerpen, Brussel, Brugge, Charleroi, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Luik, Mechelen, Namen, Oostende en Waterloo. Momenteel zijn er 3.500 koeriers actief in het land en werken 3.000 restaurants met Deliveroo.

    Meer informatie vind je op: www.deliveroo.be





    20-10-2020 om 13:57 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AVA lanceert JOYBOX

    : simpel, snel én samen knutselen

    Een box vol leuke DIY concepten voor het hele gezin

    AVA lanceert samen met advertising agency Friendship ‘JOYBOX’: fantasierijke DIY boxen om samen met je kinderen thuis creatief aan de slag te gaan. Vanaf vandaag kunnen ouders toffe qualitytime simpelweg online bestellen via www.joybox.be. Een pooping unicorn, corona piñata of verrassende voeldoos maken,… het kan allemaal. Vanaf €35 krijg je een kant-en-klaar origineel DIY concept aan huis geleverd. Met JOYBOX wil AVA gezinnen inspireren om hun creativiteit de vrije loop te laten en zich vooral samen te amuseren. JOYBOX maakt het creëren van memorabele familiemomenten gemakkelijk. Geen schermen, voorbereidend werk of stress, wél samen zorgeloos knutselen en genieten. Met elke box entertain je moeiteloos 1 à 2 kinderen, tussen de drie en de twaalf jaar oud. Geregeld zullen er ook nieuwe ludieke boxen uitgebracht worden.

    Creatieve qualitytime, aan huis geleverd

    Fun en creativiteit, zonder opzoekwerk of gedoe voor de ouders. Het kan bijna niet eenvoudiger: je kiest samen welke JOYBOX jullie het leukste vinden, en drie dagen later wordt de box aan huis geleverd. JOYBOX is een instant, last minute oplossing om samen met je kinderen van een verrassende, fijne namiddag te genieten.

    Elke JOYBOX is een complete set waar je direct mee aan de slag kan. De box bevat alle DIY-benodigdheden: van de juiste lijm tot kleurrijke pompons voor de final touch. Mama’s en papa’s moeten op voorhand dus nergens aan denken (‘Heb ik wel de juiste kleurstof gekocht?!’), en kunnen zo ten volle genieten met hun kinderen.

    JOYBOX: DIY zonder gedoe, weg van alle schermen

    “Het idee voor JOYBOX is ontstaan op een druilerige zondagnamiddag.”, vertelt Philippe Blondé, creatief directeur bij Friendship, "Mijn twee kinderen van 5 en 9 entertainen is geen sinecure. Naar de overpriced cinema dan maar? Of weer uren op de iPad? Zoals de meeste ouders wil ik mijn kinderen creatief bezighouden, liefst zonder dat ze veranderen in ‘screen-zombies’. We zien steeds meer kinderen en volwassenen verslingerd raken aan hun schermen. Ze zijn vast onderdeel geworden van ons leven, elke dag, maar mogen ook niet de overhand nemen. Tijd samen doorbrengen, samen je verbeelding gebruiken, samen knutselen of iets creëren is veel impactvoller dan samen zielloos zitten scrollen. Later ga je ook niet terugdenken aan al die leuke momenten samen op je smartphone of iPad, toch? Maar… elk weekend opnieuw op zoek moeten gaan naar inspiratie is niet evident. Juist daarom bieden we met JOYBOX ouders een instant oplossing: geen opzoekwerk, geen gedoe, gewoon alle DIY-benodigdheden in één keer aan huis geleverd. Dit is de ‘Hello Fresh’ van DIY thuisactiviteiten en hobby’s. Daarvoor is AVA, een Belgisch familiebedrijf met alles om het te maken qua knutselbenodigdheden, de gedroomde partner."

    Fay en Koen Van Weddingen, bestuurders van AVA, beamen dit: “Als rasecht familiebedrijf staan wij volledig achter het creëren van quality family time. Creativiteit in alle facetten is een must voor een succesvolle toekomst van opgroeiende kinderen. Het aanscherpen van deze creatieve skills gecombineerd met een mooi familiaal moment is wat AVA wil bieden. Wij geloven in het succes van totaalpakketten om de klanten te faciliteren. Het succesverhaal van onze kant-en-klare pakketten voor feesttafels, kerstbomen en knutselen zijn hier een voorbeeld van. AVA en Joybox delen dezelfde complementaire strategie.”

    Knotsgekke en trendy DIY concepten

    De filosofie van JOYBOX is ‘In Fun We Trust’. Hoe gekker het concept, hoe beter dus. JOYBOX lanceert met vier fantasierijke boxen: kies voor het knutselen van een ‘Corona piñata’, een ‘Poke-in-the-eye-monster calendar’, een ‘What’s in the box’ voeldoos of een ‘Pooping unicorn’. En geen zorgen als je alle boxen hebt uitgeprobeerd, geregeld komen er nieuwe themaboxen bij.

    “Elke JOYBOX werkt één uniek origineel concept uit, en dat mag gerust met een hoekje af.”, zegt Philippe Blondé (creatief directeur Friendship), “Het moet vooral fun zijn om samen te maken. De boxen zullen ook inspelen op trends: een Fortnite en TikTok box staan bijvoorbeeld zeker op de planning."

    AVA helpt ouders creatief zijn

    Met dit nieuwe innoverende concept komt AVA tegemoet aan de nieuwe noden en behoeften van families. Tijdens de Coronacrisis waren mama’s en papa’s plots niet enkel ouder, maar ook fulltime leerkracht en entertainer. En na een zestal maanden entertainen is het ‘creatieve vat’ bij veel gezinnen leeg.

    “We voelen zeer sterk dat ouders niet enkel nood hebben aan knutselitems, maar vooral ook aan creatieve concepten.” zeggen Fay en Koen Van Weddingen, bestuurders van AVA, “JOYBOX biedt ouders een hapklare, betaalbare en toegankelijke oplossing om creatief te zijn met het hele gezin. Aangezien momenteel nog steeds wordt aangeraden om zoveel mogelijk binnenshuis te blijven, komt dit concept voor veel ouders als geroepen. We hopen dat gezinnen samen toffe, creatieve namiddagen zullen beleven dankzij JOYBOX.”









    20-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FW20 must-have athleisure looks

    Loved the sporty styles this summer? Well have we got news for you! The athleisure looks are equally strong this fall as they were this summer. As homeworking is still encouraged, our wardrobes seem to follow a more relaxed look when it comes to everyday wear. Multifunctionality is key here: going to work? Picking up your kids from school and then driving to the gym? Everything is possible when wearing athleisure pieces. Get the perfect sporty, urban look with these styles.

    O'Neill

    Born under the Californian sun, O'Neill has always been a pioneer in athleisure wear. Over the years O'Neill turned surf and snow wear into amazing sports inspired streetwear.

    GUESS active

    The GUESS activewear collection is both glamourous, sexy and practical at the same time. The most hightech pieces have technical features, mesh inserts and rubber labels.

    Anita active

    Anita active is for every woman: their FW20 collection focuses on all-inclusive active wear. These sporty outfits have it all: they give you great support and make you look fabulous.

    Unisa

    No athleisure outfit is complete without some great sneakers. Take on the day while being totally comfortable with these Unisa beauties!

    Tamaris

    Looking for a more sporty sneaker? The new collection convinces through its modern design and extravagant world of colour. Glitter accents, reflective highlights and metallic marble washings round off the style in contrast to the progressive sole designs.

     

     











    20-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-10-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maison Dandoy

    Twee nieuwe zandkoekjes, voor een meer evenwichtige maar toch smakelijke wereld! September, dat is terug naar school met de lekkerste zandkoekjes! Voor de gelegenheid heeft Maison Dandoy zelfs een duo gecreëerd: cacaokoffie en hazelnootchocolade. Net zo knapperig, maar ook een beetje anders.

    De nieuwe zandkoekjes. : Groots in smaak, laag in glycemische index.

    Deze keer kwamen ze op het idee om een koekjesduo te creëren met een lagere glycemische index (GI). Hoe? Met meel van duurzame landbouw. Ze stonden te popelen om het plezier van het koekjes eten ook te laten beleven door hen die moeten of willen oppassen met wat ze eten. Waarom je de voorkeur zou geven aan een lage glycemische index? Wel, hoe hoger die is, hoe sneller het organisme het voedsel opneemt en het hongergevoel zich opnieuw manifesteert. Als de GI naar beneden wordt gebracht, wordt de vetopslag verlaagd en meteen ook het risico op diabetes beperkt!

    Je kan het intussen al raden: bij Maison Dandoy rusten ze niet op hun lauweren. Al generaties lang hebben ze een knowhow gecultiveerd die hen onophoudelijk inspireert om het beter te doen en om rekening te houden met de verwachtingen en verlangens van hun klanten. Ze willen bijdragen aan een meer evenwichtige maar toch smakelijke wereld!

    Ze hebben tientallen combinaties van smaken en ingrediënten getest (en geproefd), om uiteindelijk de perfecte match te vinden voor hun nieuwe zandkoekjes. Twee nieuwe ingrediënten hebben zo hun intrede gemaakt in hun ateliers: kokossuiker en kamutmeel. Dankzij deze grondstoffen hebben ze de totale glycemische index kunnen verlagen.

    Kokossuiker is niet afkomstig van kokosnoten, maar van kokosbloemen. De verwerking ervan is duurzamer dan die van andere suikers, omdat er niets wordt vernietigd: de bloemen groeien steeds terug. Het is rijk aan vitaminen en mineralen, heeft een lagere GI en voegt een heerlijke karamelsmaak toe aan het koekje.

    Kamut is een zeer oude tarwevariëteit die niet zo bekend is. Kamutmeel bevat veel meer eiwitten en mineralen dan tarwemeel, en minder suikers en gluten. Het wordt over het algemeen veel beter verdragen door mensen die glutenintolerant zijn. Daarbij komt dat kamut uitsluitend afkomstig is van biologische en duurzame landbouw, en voor een lichte notensmaak zorgt.

    Dit nieuwe zandkoekjesduo is helemaal klaar om het ritme van de dag te bepalen: cacaokoffie om de dag te starten met een kick en pure hazelnootchocolade om de avond zoet af te sluiten. Nu verkrijgbaar in de winkels en via de e-shop.







    19-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nordic lifestyle brand ARKET to open in Korea

    ARKET continues to expand in Asia with the opening of its first store in Korea during 2021. The new physical store will introduce the brand’s collections of New Nordic everyday design for men, women, children and the home.

    Based in Stockholm, Sweden, ARKET is a modern-day market and lifestyle destination offering essential products designed to be used and loved for a long time. The collections are curated to simplify good choices and to make everyday life more beautiful. The brand’s brick-and-mortar locations also include a seasonal vegetarian café and pastry shop that works to promote New Nordic everyday food.

    ‘Opening the new store in Seoul is an incredibly exciting step for us, as it is our first physical location outside of Europe. We are looking forward to finally bring the full ARKET experience to the Korean market, where our aesthetics and values of sustainable design have had a strong following for many years’, says Pernilla Wohlfahrt, ARKET Managing Director.

    ARKET was launched in August 2017 and currently has 21 physical stores across major European cities including Copenhagen, Amsterdam, London and Berlin. In 2019 the brand launched a global shopping site and the recent opening of a digital flagship store on China’s Tmall platform marked its first online expansion outside of Europe. The brand will announce the location of its’ first store in Korea beginning of 2021. www.arket.com





    19-10-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!