Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    12-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Malta als filmdecor

    9 films en series die opgenomen zijn op Malta. Van de historische gebouwen tot de ongerepte Mediterraanse stranden, Malta is een bestemming die zich perfect leent als filmdecor. Hieronder vind je 9 films en series die de prachtige Maltese archipel als decor hebben gebruikt.

    1. Game of Thrones

    Scènes uit de populaire HBO-serie zijn opgenomen in de stad Mdina, het St. Dominic klooster in Rabat en de kliffen van Mhtaleb. Fort Manoel en de tuinen dienden ook als achtergrond in verschillende cruciale scènes. De serie is te bekijken via Telenet en Amazon Prime.

    2. Popeye (1980)

    Deze film staat niet enkel bekend als de eerste hoofdrol van Robin Williams waarbij hij het beroemde komische personage speelt, maar ook om zijn interessante decorstukken. Deze werden gemaakt en gefilmd in Anchor Bay, Mellieha. De set, die bekend staat als Popeye Village, is tot op de dag van vandaag nog steeds te bezoeken. De film is te streamen op Netflix, Amazon Prime en Youtube.

    3. Gladiator (2000)

    In een film over Romeinse gladiatoren moet Rome dienen als een personage op zich. Epische opnamen van het Oude Rome werden gefilmd in Fort Ricasoli in Kalkara en de oude haven van Vittoriosa. De film is te bekijken via Amazon Prime, Netflix, Youtube en iTunes.

    4. The Count of Monte Cristo (2002)

    Deze film werd ingeblikt op Malta, maar is genoemd naar een andere locatie, namelijk het eiland van Montecristo. Het filmen vond plaats in Valletta, de toren van Comino, Birgu en Mdina. Oplettende kijkers zullen het iconische Azure Window herkennen in de achtergrond van meerdere scènes. Helaas zal je deze plaats niet meer kunnen bezoeken, het Azure Window is in 2017 ingestort. Momenteel dient de plaats als populaire duiklocatie. The Count of Monte Cristo is te bekijken via Amazon Prime en Youtube.

    5. Troy (2004)

    Brad Pitt was niet het enige mooie in deze film. Fort Ricasoli werd ook in deze film gebruikt, dit keer als de stad Troye. Andere belangrijke scènes werden ingeblikt in Melliena, Ghajn Tuffieha Bay en het kleine, maar mooie eiland Comino. De film kan gestreamd worden via Amazon Prime, Youtube en iTunes.

     

    6. Munich (2005)

    Ondanks het feit dat de film een historisch drama is dat de gebeurtenissen van het bloedbad in 1972 in München verbeeldt, werden veel scènes gefilmd op Republic Square in Valletta. Ook in Rabat werden verschillende cruciale scènes opgenomen. De film is beschikbaar via Amazon Prime, Youtube en iTunes.

    7. The Da Vinci Code (2006)

    Terwijl het grootste deel van de film zich afspeelt in het Louvre in Parijs en in het Verenigd Koninkrijk, werd in Vittoriosa een historische flashbackscène gefilmd. Naar verluidt werd daar ook een controversiële scène van een bruiloft tussen Jezus Christus en Maria Magdalena gefilmd, maar deze haalde de film niet. De film is te bekijken via Amazon Prime, Netflix en Youtube.

    8. Assassin's Creed (2016)

    De film is gebaseerd op het geliefde videospel, waarvan de belangrijkste scènes van de film plaatsvonden in Fort Ricasoli in Kalkara. De film is beschikbaar via Amazon Prime en Youtube.

    9. The Promise (2016)

    Dat Malta de perfecte achtergrond biedt voor historische drama's, is nu wel duidelijk. Naast Portugal en Spanje werd The Promise ook gefilmd in East Street, Villa Bologna, De Nationale Bibliotheek en het oude visserijgebied in Valletta. De film is te streamen via Amazon Prime, Youtube en iTunes.

    Niet enkel internationale films en series vonden hun weg naar de Maltese archipel, maar ook Vlaamse producties. Zo werden verschillende Studio 100-films, denk aan Piet Piraat en Wickie De Viking en Mega Mindy, opgenomen op Malta. De recente Vlaamse oorlogsfilm van Sven Huybrechts, Torpedo, werd ook deels op Malta gefilmd. Doordat de film zich voornamelijk op het water afspeelt, is Malta met een bassin op dezelfde hoogte als de zeespiegel, de ideale filmlocatie.

    Je kan zelf op zoek gaan naar deze filmlocaties, maar je kan ook een georganiseerde tour volgen. Verschillende bedrijven organiseren deze tours zoals Malta Film Tours.

    Malta, officieel Republiek Malta, ligt in de Middellandse Zee. De Maltese eilandengroep bestaat uit de eilanden Malta, Gozo, Comino en enkele onbewoonde eilandjes. Het is een bijzonder stukje Europa, er wordt links gereden en Maltees en Engels zijn de officiële talen. Je vindt er een mix van culturen, een indrukwekkend erfgoed, prachtige azuurblauwe baaien en de zonnigste hoofdstad van Europa. Vanuit België zijn er dagelijkse vluchten en na 2,5 uur vliegen ben je er al.

    www.malta.be - www.visitmalta.be







    12-07-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.All Ways Cruises

    Splinternieuw schip op mensenmaat en verrassende bestemmingen voor de zeecruises van 2021. All Ways Cruises publiceert een ambitieus en innovatief programma voor de zeecruises van 2021, met bovendien een gloednieuw schip.

    Gedurende 30 jaar is All Ways Cruises trouw gebleven aan haar DNA: originele cruises aanbieden met kleine schepen op mensenmaat, met passagiers van bij ons, begeleid door een eigen cruiseteam. Eminente voordrachtgevers zorgden voor een rijkere beleving van de bestemmingen.

    Terwijl velen dachten dat cruiseschepen alleen maar groter werden, ontstond er in de globale cruisesector een tegenbeweging: de renaissance van kleine, gesofistikeerde schepen, waarmee op een intense manier een bestemming kan ontdekt worden, en dit met grote aandacht voor ecologie.

    Een bekende Portugese reder zag in die trend een opportuniteit en besliste om in Lissabon een reeks identieke schepen bouwen, waarvan World Explorer, het eerste schip, vorig jaar werd geleverd.

    World Explorer is een modern schip voor slechts 180 passagiers. Het is gebouwd om ingezet te worden overal ter wereld, letterlijk van de Zuidpool tot de Noordpool. Met zijn 18 ‘Zodiac’ rubberboten en kajaks kan het ook gaan waar geen havens zijn. De kajuiten zijn uiterst comfortabel en hebben allemaal zeezicht, en vaak ook een balkon. Het auditorium maakt het plaatje compleet: dit is de plaats waar de voordrachtgevers alles vertellen over de bestemming.

    Dit prachtige schip, de World Explorer, wordt volgend jaar door All Ways Cruises gecharterd van mei tot oktober, voor een reeks adembenemende cruises. Het seizoen start op 1 mei vanuit Zeebrugge met een Baltische Zee cruise via Oslo, en eilanden als Bornholm en Visby, tot aan Sint-Petersburg. Eind mei volgt een niet-zo-klassieke cruise naar de Noorse Fjorden. Nog steeds in het hoge noorden, wordt in juli gecruiset rondom IJsland, met verschillende uitzonderlijke aanlegplaatsen waar grote schepen niet (kunnen) komen.

    De maand augustus staat in het teken van een echte expeditiecruise naar de westkust van Groenland, met spectaculaire ijsbergen en fjorden. Hier maken de passagiers ook kennis met de Inuits en hun manier van leven. Eind augustus zet World Explorer vanuit Edinburg koers naar de mooiste plaatsen in Schotland (de Hebriden) om dan via de Ierse Zee (Belfast, Eiland Man) terug te keren naar Zeebrugge.

    Roscoff, Ouessant, Concarneau, La Rochelle zijn geen klassiek cruisehavens. Een reden te meer voor All Ways om hier te gaan cruisen. Deze en de opeenvolgende cruises zijn tegelijk de aanloop naar de grote oversteek van de Atlantische Oceaan, via Bordeaux naar Lissabon, en vervolgens naar Tanger en Dakar via de Canarische Eilanden.

    In Dakar wordt koers gezet naar de Kaapverdische Eilanden. Na de trans-Atlantische oversteek komt men in de Braziliaanse wateren (Fernando de Noronha-archipel, Recife…) met als grote finale het binnenvaren van Rio de Janeiro op 18 oktober.

    De brochure All Ways Zeecruises 2021 is nu beschikbaar en verkrijgbaar via info@all-ways.be of via het gratis nummer 0800/82 550. Omdat het nieuwe schip slechts een capaciteit van 180 passagiers heeft is vroeg boeken imperatief.

     

     

     







    11-07-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.New ! Castart AW20

    Opvallend onopvallend: Castart brengt kleur in de mannendressing. Het jonge Antwerpse label Castart geeft subtiel kleur aan de mannelijke plunje en biedt een eigengereide middenweg tussen suffe sobere tinten en in your face fashion.

    Castart staat voor Europees vakmanschap met een geoefend oog voor textuur, materialen en een uitstekende snit. De inspiratie voor de ontwerpen komt uit de kunstwereld, evenwel zonder excentriek te willen zijn. De kwaliteitsstukken zijn bedoeld als blijvers die mee de persoonlijke signature style vormen. Naast knitwear brengt Castart nu ook andere onmisbare kledingstukken en accessoires zoals (over)hemden en sjaals.

    Fair in stijl

    Castart is geen fast fashion: de eerlijke kleding komt met een faire prijs. Niet alleen gebeurt de ethische productie grotendeels in Europa, het merk draagt diversiteit, een open geest en persoonlijke expressie hoog in het vaandel. De Castart-man is dus geen trendslaaf maar bouwt en blijft trouw aan zijn eigen stijl onder het credo: style is in the colorful details.

    Expressionistische herfst

    Van een bonte Mark Rothko tot een winterse Bauhaus: elke collectie vertrekt van een artistiek fundament. FW20 focust op zijn beurt op het twintigste-eeuwse expressionisme. De stroming uit zich, net als Castart, expressief en apart, op een pure, eerlijke manier. Bovendien delen ze dezelfde hang naar precisie, kwaliteit en vakmanschap.

    Castart & friends

    Castart gelooft in het offline winkelgebeuren en opende in oktober een eigen shop. Het fysieke verkooppunt in hartje ‘t Stad is echter zoveel meer dan een flagship voor hun eigenzinnige stukken. De multibrandstore introduceert graag gelijkgestemde internationale labels, die Castarts dorst naar eigenzinnigheid, duurzaamheid en vernieuwend design delen.

    Castart is een Belgisch modemerk voor heren, gebouwd op het jonge professionele team rond Dries en Michiel Somers -broers met stevige roots in de kledingsector. In twee jaar tijd veroverden ze een mooie plaats op de (inter)nationale markt: de collectie wordt nu al verkocht in acht verschillende landen en ligt bij meer dan vijftig internationale topadressen. Shoppen kan ook online en, sinds afgelopen herfst, in de Antwerpse brick-and-mortar.

    Praktische info Adres: Everdijstraat 15, Antwerpen www.castartclothing.com







    10-07-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De 4 beste tuinmeubelen voor je pop-up terras

    Wil je nog snel van de laatste zonnestralen genieten, maar heb je je terrasinrichting al veilig opgeborgen voor de winter? Geen nood, met deze handige compacte terrasmeubelen van Overstock Garden tover je in een wip een pop-up najaarsterras tevoorschijn om ten volle van de Indian Summer te genieten.

    1/ Pagino voor de natuurliefhebber

    Met de Pagino-loungezetel in zwart of wit aluminium en twisted wicker haal je het beste van de natuur in huis. Natuurlijk materialen, organische ontwerpen en verfijnde lijnen typeren de Pagino-collectie. Blijf ook na de zomer langer buiten en geniet van deze kuipstoel als verlengstuk van het landschap.

    2/ Fano charmeert de fashionista’s

    Rond is dé nieuwe trend in outdoor. Het mag dan ook niet verworderen dat de Fano-meubelset hoog op het verlanglijstje van menig fashionista staat. De kegelvormige voet in witte of zwarte aluminium geeft de Fano-tafel een elegante look. In functie van de diameter (85cm, 110cm, 130cm of 148cm) biedt deze tafel plaats aan een gezelschap van 2 tot 6 personen.

    3/ Nazomeren in Ibiza-stijl met Cosito

    Haal de boho-vibes in huis met de Cosito-loungezetel in teak en zitting in zwart of naturel touw. Zalig niets doen en achterover hangen in de lounge. Combineer de balkonset van twee zetels met een Cosito-bijzettafel voor je tropische drankjes en een instant vakantiegevoel.

    4/ Industriële tête-à-tête met Piemonte

    Italiaanse allure met industriële look, zo kan je de Piemonte-tuintafel het beste omschrijven. Het strakke aluminium frame in zwart of wit combineer je naar eigen smaak met een keramisch of teak tafelblad. Van tête-à-tête (2 personen - 70 x 80 cm) tot duodate (4 personen - 140 x 80 cm) – enkel beperkt gezelschap toegelaten aan deze Italiaanse klassebak.

    https://www.overstockgarden.be

     







    09-07-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomerse collectie LolaLiza

    An Lemmens en Tatiana Silva ontwerpen ieder zomerse collectie voor LolaLiza

     

    Het blijft grote liefde tussen An Lemmens en Tatiana Silva en LolaLiza. De twee mediapersoonlijkheden én power ladies hebben voor de tweede maal de handen in een geslagen met het kleurrijke damesmerk. Het resultaat: twee hoogzomerse capsule-collecties met daarin wat wils voor iedere vrouw.

    Vorig jaar brachten An Lemmens en Tatiana Silva afzonderlijk van elkaar een feestcollectie uit bij LolaLiza. Dit beviel zo goed, dat de twee presentatrices voor de tweede keer aan de ontwerptafel mochten aanschuiven. Dit keer staan hun collecties in het teken van warme temperaturen, lome avonden en lange stranddagen: summer is here!

    An Lemmens x LolaLiza: positief en kleurrijk

    Positief, ongedwongen en feel good: dat zijn de sleutelwoorden van An Lemmens' collectie. Ze ontwierp vijf veelzijdige items die stuk voor stuk echte blikvangers zijn. Van een flowy maxi-jurk tot een jump- en playsuit: de kleuren zijn fel en de prints tropisch. Luchtige stoffen en details als pofmouwen of een tailleriem geven een op-en-top zomers én vrouwelijk gevoel. An: “Ik wilde graag een collectie ontwerpen voor vrouwen die lekker in hun vel zitten en dat ook uitstralen. De vrouw die deze items draagt gaat zeker complimentjes krijgen, dus mag ze ook zeker durven ontvangen!”

    Nooit over- of under dressed

    Omdat An’s smaak eclectisch is, is haar collectie ook niet in één hokje te stoppen. “Ik houd van losse en comfy kleding, maar vind het evengoed leuk om mijn figuur te accentueren.” Dat het allebei kan, toont haar collectie wel. Ook zijn de items geschikt voor elke zomerse outing: de vrolijke maxi-jurken zijn perfect voor een dagje strand, maar laten je ook stralen als je je dag afsluit met cocktails in een bar. “Je bent nooit over- of under dressed hiermee”, zegt An zelf. Zelf is ze – hoe kan het ook anders – laaiend enthousiast over de collectie: “Ik ga alle stuks helemaal kapot dragen! Als iemand mij deze zomer in iets anders ziet, mogen ze me daarop aanspreken”, lacht ze.

    Tatiana Silva x LolaLiza: elegant en fashionable

    Onbekende terreinen ontdekken, nieuwe mensen ontmoeten: de zomer staat in het teken van avontuur. Met haar collectie wil Tatiana Silva de draagster dan ook inspireren om zich vrij en creatief te voelen. Een prachtige lange jurk van gemengde zijden mousseline of een fijne jumpsuit die zowel comfortabel als vrouwelijk is, halen zeker je flirty kant naar boven. “Speelsheid is belangrijk voor mij”, vertelt Tatiana. “Details als pofmouwtjes of franje voegen een verrassend, bohemien element toe aan elke outfit.”

    Classy overhemdjurk

    Tatiana zelf omschrijft haar stijl als zacht, vrouwelijk en ingetogen. Daarom bestaat de collectie vooral uit items in één kleur: wit, zwart of roze. Een uitzondering hierop vormt een lange, vloeiende jurk met bloemenprint. Ondanks dat ze verliefd is op álle stuks, is haar favoriet toch wel de witte maxi-hemdjurk: een echte summer essential. “Een hemdjurk is een best basic model, maar wij hebben er volumineuze mouwen en een tailleriem aan toegevoegd. Daarmee wordt het net iets meer classy.” Tijdloos én fashionable: Tatiana’s collectie zul je over drie zomers nog met veel plezier dragen.

    Beide collecties zijn verkrijgbaar online via LolaLiza.com en in geselecteerde winkels .

     









    09-07-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe trend: weldoordachte outdoorruimte

    » Personaliseer je buitenruimte met de 70 textielopties van Royal Botania - » Maak vanaf 1 juli een virtuele wandeling door de 3D-showroom

    Aan de meeste kamers in een woning gaat een uitgebreide planning en eindeloze rij Pinterest-moodboards vooraf. Logisch, want je wil je er op je gemak voelen. Raar toch dat de tuin dan zolang in de kou heeft blijven staan? Die plek waar we echt naar snakken na een harde dag werken. Waar we ’s ochtends tot rust komen met een kop koffie of ’s avonds met een aperitiefje? Gelukkig lijkt het tij te keren en krijgen ons terras en tuin eindelijk de aandacht die ze verdienen. Outdoorspecialist Royal Botania speelt met een gamma van maar liefst 70 UV- en weersbestendige textielontwerpen in op de trend van een gedetailleerde en weldoordachte outdoorruimte.

    Door de mogelijkheid te bieden om een uitgebalanceerd geheel samen te stellen van zittingen, tafel, verlichting en tapijt, beantwoordt Royal Botania aan de steeds groeiende vraag van (tuin)architecten om meubels en ontwerpen nog persoonlijker te maken. Zeker in het luxesegment zijn klanten veeleisend en is het ontwerp van een tuinkamer even belangrijk geworden als de keuken of de woonkamer.

    Het Belgische bedrijf kwam op het idee om meer materialen- en kleuropties te geven dankzij Simone Vingerhoets, vrouw van Royal Botania-oprichter Kris Van Puyvelde. Zij selecteerde 70 mogelijkheden en gaf zo vorm aan de customizability van het gamma: van chevron tot velvet en gelamineerd linnen – alle stoffen zijn UV-bestendig en dus kleurvast en kunnen eenvoudig afgenomen worden om te wassen.

    Van Puyvelde zelf staat in voor het ontwerp van de producten terwijl zoon Pieter ondertussen de marketingafdeling orkestreert. Een sterk staaltje Belgische familie business die wereldwijd brokken maakt: Royal Botania wordt gelauwerd voor zijn uitstekende esthetiek en bevestigt met deze uitbreiding opnieuw zijn verdienste.

    Virtuele revolutie en inspiratiezone

    De corona-periode heeft voor een versnelling van de digitale revolutie bij Royal Botania gezorgd. Zo lanceren ze op 1 juli een gloednieuwe website waarop je een virtuele 3D-rondleiding zal kunnen maken in de showroom. Alle producten worden ook in 3D gefotografeerd zodat ze eenvoudig inzetbaar zijn in de plannen van interieurarchitecten bij het intekenen van bv. terrassen. Hiermee wordt Royal Botania één van de koplopers in de digitale wereld van Belgisch outdoor-design. Naast deze high-tech snufjes zal de website ook een inspiratiezone bevatten waar je aan de hand van moodboards jouw stijl kan ontplooien en de daarbij behorende producten en stoffen ontdekken. https://www.royalbotania.com









    08-07-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw bij NausicaĆ 

    Nausicaá heeft de deuren weer opengesteld voor het publiek, met speciale maatregelen en strikte hygiënevoorwaarden om elk bezoek comfortabel te laten verlopen. Tijdens de onvoorziene sluiting zijn alle teams blijven doorwerken aan verschillende projecten, zoals de realisatie van een nieuwe Mr.Goodfish-ruimte en een tijdelijke expositie 'In het oog van de klimaatorkaan'.

    Educatieve foodbar: In 2020 viert het Mr.Goodfish-programma zijn tiende verjaardag. Het Europese Mr. Goodfish-programma werd in maart 2010 in Frankrijk gelanceerd door Nausicaá, in Italië door Acquario di Genova en in Spanje door Aquarium Finisterrae. Mr. Goodfish geeft advies over welke vissoort je wanneer mag eten. Deze aanpak is bedoeld om de sterk verminderde voorraden van bepaalde soorten veilig te stellen door andere soorten te eten die in overvloed aanwezig zijn.

    Om de tiende verjaardag van het programma in de verf te zetten, opent Nausicaá een educatieve 'visbar'. Daar serveert men enkel de vissoorten die op het moment aanbevolen zijn. Met deze foodbar wil Nausicaa aantonen dat de consument een belangrijke rol heeft. De keuze aan de visbar beïnvloedt de hele keten van zeeproducten. Door de aanbevelingen van Mr.Goodfish te volgen, rekening houdend met het seizoen en de voorraad, spant het hele circuit zich in voor het behoud van de natuurlijke rijkdommen.

    In deze nieuwe, interactieve ruimte zullen activiteiten en proeverijen rond vis en schaaldieren plaatsvinden. Op de website van Nausicaá is de lijst van aanbevolen producten voor het lopende seizoen terug te vinden, alsook eenvoudige maar heerlijke recepten bereid door bekende chefs.

    In het oog van de klimaatorkaan

    Voor Nausicaá is het klimaat een ontzettend belangrijk topic. Door de klimaatverandering worden de oceanen en de diversiteit van de soorten die erin leven getroffen en het natuurlijke evenwicht van onze planeet verstoord. Gezondheid, veiligheid, voeding, economie, woonomstandigheden, cultuur, tewerkstelling, enz... gaan hieronder gebukt. Toch heeft de planeet potentieel om ons te helpen bij het herstel van dat natuurlijke evenwicht en daarbij kunnen de oceanen aan de basis liggen.

    In de nieuwe expositie 'In het oog van de klimaatorkaan' snijdt Nausicaá het onderwerp van de klimaatverandering aan op de typische wetenschappelijke, pedagogische en museologische wijze die het Zeecentrum al 30 jaar karakteriseert. Door de opzet is deze expositie opmerkelijk. Een levensgroot decor om door te lopen en een totaalspektakel met technologische hoogstandjes maken het indrukwekkend en niet te missen! Info: www.nausicaa.nl

    08-07-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hannover, de groenste stad vanDuitsland

    Noord-Duitse stad maakt citytrippen social distance proof

    Ben je een echte citytripfanaat, maar schrikt de drukte van een stad je nog wat af? Dan is Hannover wellicht helemaal jouw ding. De Noord-Duitse stad combineert het beste van twee werelden: het bruisende stadsleven met natuur en rust binnen handbereik. Wist je dat Hannover maar liefst 20.000 volkstuinen en 45.000 stadsbomen telt? Bovendien is het bos van Eilenriede, gekend als de 'groene long' van Hannover, bijna twee keer zo groot als Central Park in New York. In 2018 won de stad dan ook de Duitse Duurzaamheid Award voor meest duurzame, grote Duitse stad. Voor komende zomer pakt de toeristische dienst uit met een interessant ‘Discover Hannover’ arrangement.

    De Koninklijke Tuinen van Herrenhausen behoren tot de mooiste parken van Europa en kregen in 2015 zelfs de ‘European Garden Award’. Het park omvat een aantal historische tuinen en fonteinen en is de ideale plek om tot rust te komen. Een van de meest populaire recreatiegebieden van Hannover is het kunstmatige Maschsee meer. Het is de ideale locatie voor watersporters, want je kunt er niet alleen zwemmen maar ook zeilen, roeien, waterfietsen of surfen. In de buurt van het Sprengel Museum vind je een zeil- en jachtschool waar je boten kunt huren en aan de overkant van het meer zijn er verschillende kano- en peddelclubs. Verder nodigt de Maschsee ook uit om te wandelen, fietsen of joggen over het zes kilometerlange pad langs het meer. Onderweg zijn er tal van biertuinen, cafés en restaurants voor een leuke stop. Met een oppervlakte van zo’n 640 hectare is Eilenriede het grootste bos in het hart van een Europese stad. Het overtroeft zelfs het Londense Hyde Park en het Parijse Bois de Boulogne. Het bos heeft een uitgebreid netwerk aan wandelpaden met onderweg verschillende speeltuinen en bankjes. Ook de rivieren Leine en Ihme brengen de natuur binnen in het centrum van de stad. Op de oevers aan de samenvloeiing van de Ihme en de Leine kun je bij strandbar Strandleben lekker ontspannen op comfortabele ligstoelen. Liever wat actiever? Dan kun je er standup paddleboards huren of kiezen voor een kanotocht.

    Op zo’n 30 kilometer buiten Hannover vind je Steinhuder meer, het grootste meer van Noordwest-Duitsland. Met een oppervlakte van ongeveer 30 vierkante kilometer is het de perfecte locatie voor verschillende watersporten. Zo kun je er zelfs kitesurfen. Bovendien is het meer omgeven door prachtige natuur met uitgestrekte heidevelden, een mystiek elzenbos en het natuurgebied Meerbruchwiesen.

    Voor wandelaars en fietsers zijn de Deister heuvels ten zuidwesten van Hannover een groen paradijs om ontdekt te worden. Mountainbikers kunnen zich er helemaal laten gaan en genieten van legale freeride-trajecten, uitdagende downhill-trails of de BMX-baan. Verder vind je er de Deisterkreisel. Het bewegwijzerde fiets- en wandelpad is ruim 80 kilometer lang en verbindt de nabijgelegen dorpjes. De route is opgedeeld in vier deeltrajecten tussen de 15 en 25 kilometer.

    Ook om de hoogtepunten van de stad te ontdekken, heeft Hannover de ideale oplossing in Coronatijden. Doorheen de stad slingert een rode lijn van iets meer dan 4 kilometer die je langs de bekendste bezienszwaardigheden voert. Zo kun je rustig met je bubbel en op eigen tempo de stad verkennen.

    De toeristische dienst van Hannover creëerde bovendien ook een speciaal citytrippakket waarbij je zelf kiest hoe je de groene stad wil ontdekken. Het arrangement bestaat uit een overnachting inclusief ontbijt in een drie- of viersterrenhotel, een HannoverCard voor twee dagen inclusief kortingen bij attracties en gratis gebruik van het openbaar vervoer, informatiebrochures en een activiteit naar keuze.

    Hannover ligt op zo’n 490 km van Brussel, maar vanaf de Duits-Nederlandse grens is het nog zo’n 3 uurtjes rijden. De vlotte verbindingen via de A2 en A7 autosnelwegen, de ruime parkeergelegenheid en het vlot toegankelijke stadscentrum zorgen ervoor dat Hannover dichterbij is dan je denkt. Wie liever met de trein reist staat op 5 uurtjes in het centrum van Hannover. Overstappen doe je in Keulen.

     







    07-07-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tierra di Siena

    Love is in the air

     

    Terra di Siena laat zich deze zomer helemaal gaan en geeft dit seizoen een stralende look met frisse en lichtrijke kleuren: geel, parma, roos, oranje, turkoos, groen lagoon, hemelsblauw, abrikoos en stralend wit.

    Katoen, jersey, flexibele viscose en satijn zijn de meest gebruikte stoffen die volledig doen terugdenken aan de Seventies… een spel van flirten tussen pop en romantiek. Daarnaast is Tie & Dye de trend bij uitstek van het moment alsook de print Tutti Frutti, Flower Power, de print Tropical steeds toegepast op de basisstukken in denim of in katoen … jawel we zijn er dol op, nog meer van dat alstublieft.

    Terra di Siena wordt verdeeld via een netwerk van multimerkenboetieks in heel België. Door deze manier van verdelen garandeert het merk een persoonlijke service en stijladvies aan de klanten. De lijst met alle verdeelpunten en webshops staat op de website www.terradisiena,be





    06-07-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!