Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    10-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JBc verkoopt matching mondmaskers in rolijke designs
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Opbrengst gaat naar vzw 't Kietelt . Mondmaskers, de komende periode is er geen ontsnappen aan. Dan kan je maar beter voor vrolijke motieven en kleur gaan. Belgische kledingketen JBC verkoopt daarom vanaf midden mei stoffen mondmaskers met toffe prints én gaat meteen ook voor zero waste door te werken met stofoverschotten van de zomercollectie. De opbrengst gaat bovendien integraal naar vzw ‘t Kietelt.

    Nu bepaalde activiteiten stilaan heropstarten in België, wordt het dragen van een mondmasker aangeraden en in bepaalde omstandigheden zelfs verplicht. Zo is het vanaf 4 mei voor iedereen vanaf 12 jaar een must om een mondmasker te dragen op het openbaar vervoer. Ook op de werkvloer moeten er mondmaskers gedragen worden als er geen 1,5 meter afstand gehouden kan worden. In een latere fase wordt het ook op scholen de norm.

    Als familiewinkel wil JBC de Belgische gezinnen helpen bij het opvolgen van die maatregelen. Ze lanceren daarom een unieke collectie stoffen mondmaskers in 11 vrolijke prints. De maskers werden gemaakt uit stofoverschotten van de zomerkledingcollectie, zodat je je mondmasker kan matchen met je outfit om een echt fashion statement te maken.

    “Er is momenteel een enorme vraag naar mondmaskers en het ziet er ook naar uit dat we ze nog een hele tijd zullen moeten dragen”, zegt Ann Claes, CEO van JBC. “Net zoals je niet elke dag hetzelfde wil dragen, zullen mensen hier ook in willen variëren. Dan is het des te leuker als je mondmasker matcht met je outfit. Ook kinderen zullen het heel tof vinden om een mondmasker in dezelfde vrolijke print als hun kleedje of T-shirt te dragen.”

    Er zullen 10.000 maskers beschikbaar zijn voor 2,5 € per stuk. De opbrengst (1€ per masker) gaat volledig naar vzw ‘t Kietelt, dat zich inzet voor kinderen in België die opgroeien in armoede. Deze kinderen worden op hun verjaardag nog eens extra geconfronteerd met de armoede thuis. Vzw ‘t Kietelt maakt van die ene speciale dag een echt feest met een leuke verjaardagsdoos met versiering, traktaties voor de kindjes in de klas, benodigdheden voor een feestje thuis en natuurlijk een mooi cadeau voor de jarige.

    Zo draag én bewaar je je mondmasker

    Het is natuurlijk belangrijk om je mondmasker correct te gebruiken, zodat het effectief werkt. Bij de JBC-mondmaskers zit een handleiding die stap voor stap toelicht hoe het mondmasker te gebruiken.

    Volgende tips kunnen alvast helpen: - Was je handen grondig voordat je het masker opzet en raak hierbij enkel de elastieken aan. Hetzelfde geldt bij het afzetten van het masker. - Het mondmasker moet neus, mond en kin bedekken én goed aansluiten. - - Vermijd om het masker aan te raken als je het draagt. Gebeurt het toch, was dan je handen grondig. - Een mondmasker moet elke 8 uur (of 4 uur bij intensief gebruik) vervangen worden.- Het moet na elk gebruik in de wasmachine gewassen worden op 60°. - Een mondmasker in de diepvries of koelkast steken heeft géén zin, want de koude doodt het virus niet.

    Hoe leg je dat uit aan kinderen?

    Vooral voor kinderen en jongeren is het soms moeilijk om te begrijpen waarom het dragen van een mondmasker belangrijk is. Hier geeft JBC de tip om het hen niet op te leggen, maar hen wel genoeg uitleg te geven. Ook het benadrukken van het feit dat zo’n mondmasker een leuk fashion statement kan zijn, kan helpen bij tieners om hen te overtuigen.

    - Geef het goede voorbeeld en toon aan je kinderen dat jij als ouder ook een mondmasker draagt. - Het kan helpen om hun favoriete knuffel of pop te betrekken en die ook van een mondmasker te voorzien. - Laat hen zelf hun masker uitkiezen, dat maakt het persoonlijker en geeft hen een betrokken gevoel. - Las thuis momenten in waarin het mondmasker gedragen wordt, zodat je kind eraan kan wennen in een veilige omgeving. - Leg uit dat het masker ervoor zorgt dat je microben bij jou blijven. Sommige microben zijn goed, anderen kunnen je ziek maken. We kunnen die niet altijd zelf onderscheiden, vandaar dat een masker ons helpt om die microben weg te houden van elkaar.

    Praktisch

    De JBC stoffen mondmaskers zijn vanaf midden mei per stuk verkrijgbaar in de JBC winkels. Ze kosten 2,5 € per stuk en de opbrengst gaat naar vzw 't Kietelt. Er zijn 10.000 stuks beschikbaar.

     

     

    10-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Be the queen of your own castle with Unisa

    Tie your look together with matching Unisa shoes and bags

    As many experts have told us over the last couple of weeks, wearing 'real' clothes at home makes you feel more powerful, normal and happy. So why not take it a step further and create a matching power outfit? Unisa's SS20 collection consists of a wide range of beautiful and stylish, yet comfortable shoes. Combine them with a matching bag and you'll feel like the queen of your own castle!

    Bring in the sun

    Yellow equals happiness. Sunny days, summer vibes. The Castilla sandals, made of ecolino (recycled plastic), have a wedghe heel, making them easy to walk in. In other words, these yellow beauties are sustainable, comfortable and stylish. Match them with the Zkaissy mini bag, and you'll bring summer into your home in no time!

    Down to earth

    Keep things simple and elegant with this earthy toned combination. The Znadia is a small and stylish bucket bag, that is still large enough to carry your essentials. Combine the bag with the mixed fabric Gero sandels for the perfect earthy look.

    On Wednesdays, we wear...

    Pink! And not just any pink, fluo pink! The fluo trends has made its comeback and these items cleary show us why. With the poppy Zsaid bag and Farola sneakers, you'll truly feel like the a modern queen strutting around your living room!







    09-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonge dieren spotten

    Alles groeit en bloeit. Het is lente! Al moeten we deze lente tevreden zijn met wandelen en fietsen in eigen omgeving. Om dat wat specialer te maken, hebben we een leuke suggestie: de Swarovski Optik verrekijker. Handig om mee te nemen in een fietstas of rugzak. En nog handiger om jonge dieren goed te kunnen zien!

    Schattig, grappig, lief… het zijn de woorden die we het meest gebruiken als we pasgeboren en jonge dieren zien. Zelf worden we er vrolijk van. Tijdens je zoektocht mag je uiteraard niet te dicht bij de dieren komen, want je wil de jongen of hun gezin niet storen of wegjagen. Met de verrekijker kun je de mini’s vanop afstand goed zien. Maar welke verrekijker is nu geschikt?

    Tijdens de zoektocht naar een verrekijker kom je verschillende modellen, groottes en prijzen tegen. De factor vergroting is een belangrijk element bij het kiezen. In de modelnaam staan meestal twee getallen (bijvoorbeeld 8x25). Het eerste getal vertelt iets over de vergroting. Zo wil het cijfer 8 zeggen dat het onderwerp 8 keer dichterbij wordt gehaald (of 8 keer vergroot). Het tweede getal staat voor de diameter van de lens. Een mooi voorbeeld van een compacte verrekijker is de CL Pocket 8x25 of 10x25 van Swarovski Optik. Lichtsterk en lekker in de hand. De iets grotere CL Companion heb je ook in 8×30 of 10×30. Een ideale compagnon op je tocht in de natuur!

    Met de juiste verrekijker op zoek naar jonge dieren? De max! Een jonge eekhoorn die voor het eerst uit zijn holletje komt, een nestje met vogels die pas uit het ei zijn, of een reetje in de verte. Met wat basiskennis en geduld, kun je ook niet-alledaagse dieren bij ons aantreffen: bevers, otters, wolven, vossen, enz. Heel wat dieren, zoals reeën, zijn actief net na zonsopgang. Dan moet je je observatieplekje al innemen voor het licht wordt. Andere dieren, zoals dassen, komen pas naar buiten bij valavond. Maar dat maakt het net extra spannend!

    Meer informatie op www.swarovskioptik.com.

    Foto's: © SWAROVSKI OPTIK & © Pixabay







    08-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guess continues the sustainable mission

    with its FW20 pre-collection 

    GUESS JEANS FW20 pre-collection

    Over the last few years, GUESS has built its commitment to sustainability. The all-American brand has expanded their Eco collection worldwide and will continue to do so. GUESS' goal is to have 20% of their global materials certified as sustainable by 2021. And this new FW20 pre-collection is another step in the right direction.

    We’re working diligently to create more holistically sustainable product—including denim—in partnership with the Ellen MacArthur Foundation’s Make Fashion Circular Initiative. We’re focusing with our vendors on key fabrics and materials that are eco-friendly and processes that minimize water consumption. Sustainability is now a key measurement of vendor effectiveness in our vendor scorecards. We’re also working on ambitious targets for greenhouse-gas-emissions reduction, for both our direct business and supply chain operations. - CEO Carlos Alberini

    Womenswear

    Womenswear in this collection is literally all about denim: from dresses, to skirts, shirts, jackets and jeans. Guess finds its inspiration in seventies-inspired silhouettes, like flared high-waist jeans, form-fitting dresses and skirts that accentuate the feminine curves and lightwashed, oversize jackets.

    Menswear

    The Pre FW20 collection holds many great basics for men. Jeans in all kinds of fits, colors and styles. Perfect to build a minimal, capsule wardrobe. These jeans are to be combined with stylish sweaters and long-sleeved shirts, or a statement jacket.

     

               

               

               











    07-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Sweetest Mom ever!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Les Tartes de Françoise

    Toon je liefste mama hoeveel je van haar houdt en schenk haar een lekkere aardbeientaart met een leuk kaartje dat je kan personaliseren!

    100% Belgische aardbeien op een royaal laagje slagroom en een knapperig zandkoekjesdeeg.

    De medewerkers van Les Tartes de Françoise garanderen een kwaliteitsvolle service waarbij alle veiligheidsmaatregelen uitermate gerespecteerd worden. (thuislevering en afhaling in onze ateliers gebeuren in alle veiligheid)

    Info en online reservaties via onze website www.tartes.be

    06-05-2020 om 16:42 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al Fresco als levewsijze - tafelen in de tuin

    Geluk is vaak dichter te vinden dan we denken. In de lommer van je eigen tuin bijvoorbeeld. Nu de lente de wereld weer in een frisgroen jasje heeft gestoken, opent de zon onze ogen voor al het moois onder onze neus. Trek dus naar buiten voor de lunch of het diner en geniet met de stijlvolle tuinmeubelen van Overstock Garden van elegant al fresco dining in je eigen tuin.

    À table met allure

    De strakke lijnen van de Fermo-collectie van Overstock Garden dompelen je etentjes meteen onder in klasse en stijl, of je nu kiest voor comfort op het terras of een lekker zomers gevoel met de voeten in het gras. Het rechthoekig onderstel biedt stabiliteit op elke ondergrond, zonder in te boeten aan verfijndheid.

    Het onderstel van de Fermo-tafel is beschikbaar in wit of zwart aluminium. Kies afhankelijk van je beschikbare ruimte en je voorkeur voor één van de verschillende lengtes; 2m, 2m40, 2m80 of 3m40. De tafelbladen komen in vijf verschillende uitvoeringen: keramiek beschikbaar in 12 verschillende dessins (gaande van Calacatta-marmer tot Pierre Bleu-blauwsteen), teak of één van de budgetvriendelijkere opties zoals Ceramic Glaze Glass (8 mm dikte) en Cera + Glass (9,5 mm dikte) in grijs en glas (dikte 8 of 12 mm in wit, lichtgrijs en donkergrijs).

    Go picknick

    Wie het graag klassiek heeft zonder het designaspect te verliezen, zit goed met de Norma- of Sevilla-picknickbank. Afhankelijk van zijn lengte, bieden beide modellen plaats aan 8 (240 cm) of 10 (280 / 300 cm) personen en Norma biedt nog een optie van 360 cm voor 12 personen. Het moderne design maakt van beide picknickbanken een betrouwbare allrounder voor zowel een knutselnamiddag als een smakelijke barbecue.

    Voor extra comfort kan je bij elke zitbank opteren voor extra kussens. Bij Norma en Fermo kan je gaan voor waterbestendige all weather kussens (dikte 2 cm) in Sunbrella stof gevuld met dry foam van 50 op 40,5 cm. De zitkussens voor de Sevilla picknickbank in kleurvaste greige Olefin stof (46 x 34 cm) hebben een dikte van 4 cm en zijn voorzien van bevestigingsstraps.

    De Sevilla picknickbank is beschikbaar in een volledig witte en een volledig zwarte aluminium uitvoering, met daarnaast ook nog de twee kleuren met zittingen en tafelblad in teak. Het teakhouten blad wordt omzoomd door het stalen frame wat voor een modieuze, contrasterende band zorgt. Met Norma ga je uitsluitend voor verfrissend wit en gebruiksvriendelijk aluminium. https://www.overstockgarden.be







    06-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Back to work!

    After almost two months of constant redecorating, cleaning the house and doing home-workouts (or, just Netflix-ing all day), for many of us the time has finally come to go back to work! After weeks in pyjamas and sweatpants though, it's not easy to remember how we got up every day, brushed our hair and put on normal clothes. But not to worry! We've come up with a phased plan of our own: to get you dressing up again in no-time.

    Step 1: top

    Let's start at the top. This one might be the easiest of all, since we're used to this thanks to the many Zoom-calls. A colorful top, or a bold printed item, brightens up your outfit and is a great business look.

    Step 2: bottom

    Next up: bottoms. This one might be the hardest to adjust to, since we've been walking around bottomless or in our sweatpants for weeks now. In these loose and wide bottoms and skirts however, you'll feel just as comfortable.

    Step 2-and-a-half: top-and-bottom-in-1

    If step 1 and 2 are a bit too much all at once, we have a loophole for you. Just wear a dress or a jumpsuit. That's two in one!

    Step 3: shoes

    Okay, shoes now. Flipflops or slippers don't count. If you're someone that has a hard time when it comes to changes, a sneaker is the most comfortable choice to make the switch. If you want to go for that real business look all at once, opt for a high heel.

    Step 4: accessories

    Accessoiries make your outfit. Adding these to your look will uplift your outfit very easily.

    That's it. You made it. You got dressed! Hooray! Now, back to work!













    05-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neubau eyewear

    combineert urban lifestyle met duurzame missie

     

    "See & Do Good" missie: Trendwatchers zijn het erover eens: duurzaamheid, craftsmanship en lokale productie worden belangrijker. Met hun 'See & Do Good' motto, zet neubau eyewear hier al jaren op in. Neubau ontwerpt monturen die mensen helpen om de schoonheid rondom zich meer te appreciëren. Daarbij streven ze ernaar om de wereld een mooiere, meer duurzame een eerlijkere plek maken.

    Duurzame materialen : Hun duurzame visie start reeds bij de bouwstenen van de brillen: de materialen. Om hun kwaliteitsvolle, urban-inspired monturen te produceren maakt neubau gebruik van innovatieve, biobased materialen. Zo werken ze met onder andere naturalPX en natural3D, ontwikkeld met castorbonen uit India. Deze grondstoffen zijn afkomstig van boeren die werken op een ecologisch verantwoorde manier.

    Zo werden de monturen uit de nieuwste Côte du Soleil collectie gemaakt van het innovatieve natural3D, 100% biogebaseerd materiaal én met 3D-technologie geprint. Ook de nieuwste Natural 3D collectie is geproduceerd op een ecologisch verantwoorde manier, met het gebruik van olie afkomstig uit het zaad van de wonderboom.

    Groene productie

    Naast het feit dat neubau werkt met duurzame materialen, is ook hun productieproces erg duurzaam. Alle brillen worden namelijk lokaal geproduceerd in Oostenrijk. Oostenrijk heeft één van de meest strikte milieuwetgevingen, waardoor neubau aan de hoogste ecologische standaarden voldoet. Daarnaast draait de productie volledig op groene energie. Neubau gebruikt een combinatie van zonne- en windenergie, hydropower, biomassa en biogas.

    7 duurzame neubau feiten

    •De monturen van neubau worden gemaakt uit duurzame materialen, zoals biobased plastic, titanium en roestvrij staal. - •Zelfs de polymere frames zijn 65% of 100% biobased. Slechts 0,5% van alle plastic materialen in de wereld worden gemaakt van biobased materialen! - •Sinds 2017 zette neubau 121.000 plastic flesjes om in brillendoekjes. - •De recycleerbare brillendozen van neubau hebben een ecologische voetprint die 90% kleiner is dan die van een traditionele brillendoos. - •Neubau beschikt over een luchtzuiveringssysteem dat 97% van de koolstofemissies kan filteren. - •Door de productie in Oostenrijk spaart neubau jaarlijks minstens 1 ton CO2 uit, enkel en alleen door het transport dat beperkt kan worden. - •Sinds 2019 beschikt neubau over een Code of Conduct voor hun leveranciers, met strikte voorwaarden op vlak van duurzaamheid.

    Step by step, we're taking neubau eyewear towards a greener future.









    05-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moederdagtap
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    SodaStream levert persoonlijke Moederdagpakketten thuis af vóór 10 mei

     

    Bubbels voor de liefste (groot)moeder. SodaStream zorgt ervoor dat je je (groot)moeder op Moederdag thuis kan verrassen met een sprankelend cadeau: je kan online een SodaStream Spirit bruiswatertoestel bestellen die vóór zondag 10 mei thuis wordt geleverd, met als gratis extraatje een mooie roos en een persoonlijk kaartje van de (klein)kinderen erbij. Om Moeder Aarde ook te steunen, schenkt SodaStream voor ieder verkocht pakket 2 euro aan Mei Plasticvrij.

    De Moederdagpakketten, in beperkte voorraad, zijn vanaf vandaag tot woensdag 6 mei door (klein)kinderen voor hun (groot)moeder te bestellen via www.sodastream.be/bubbels-voor-moeder.

    Het pakket bestaat uit een SodaStream Spirit bruiswatertoestel, een herbruikbare literfles en een koolzuurcilinder (waarmee je 60 liter bruiswater maakt), een roos én een kaartje met een boodschap van de afzender. Dit pakket kost even veel als een reguliere bestelling. Op deze manier wil SodaStream een geste doen naar alle moeders, die het verdienen om juist nu in het zonnetje gezet te worden.

    Verfrissend voor thuis en beter voor het milieu

    Tamara Kroon, Marketing Director SodaStream Benelux: “Wij vinden dat moeders een bruisende Moederdag verdienen, zeker in deze uitzonderlijke tijd. Daarnaast help je met dit originele cadeau om thuis te blijven, want dankzij SodaStream maak je makkelijk zelf bruiswater van kraantjeswater. Je hoeft dus niet meer naar de winkel voor flessen bruiswater. Hiermee bespaar je niet alleen nu maar ook in de toekomst duizenden plastic wegwerpflessen. We moeten ook nu vanuit huis allemaal samen voor de planeet blijven zorgen.”

    Donatie per pakket

    Om ook Moeder Aarde een extra steun te geven, schenkt SodaStream per verkocht pakket 2 euro aan Mei Plasticvrij, de jaarlijkse bewustwordingscampagne over de impact van plastic consumptie op het milieu. www.sodastream.be

     

    04-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De cadeautip voor Moederdag

    theemachine met 100% biothee

     

    » 100% kwaliteitsthee van Special.T x Kusmi Tea - » Nieuwe BIO smaak: Peach & Apricot - » Master.T theemachine: infusietechnologie zonder druk voor een stille werking én een LATTE-functie

    Theedrinken staat voor heerlijk wegdromen en een moment van rust, alleen of samen met een bijzonder iemand. De bio theeinfusies van Special.T dragen bij aan de bijzonderheid van dat moment. Geïnspireerd door het beste van planten en hun aroma's en afkomstig uit de meest prestigieuze tuinen ter wereld: deze theesmaken zijn de ideale gift om jouw mama te verwennen op Moederdag!

    Aquarosa

    Mama Mia, how can i resist you!? Met Aquarosa haal je een lekkere zoet-zure melange in huis die geen theïne bevat. Onder zijn mooi gloeiendroze kleur verbergt deze hibiscusinfusie - geïnspireerd door Karkadé - subtiele toetsen van rode vruchten en zwarte bessen. Laat haar genieten van me-time, voor elk moment van de dag, warm of als ijsthee.

    Prince Vladimir

    Deze Earl Grey is een in 1888 gecreëerde melange als eerbetoon aan Prins Vladimir I. Een interessante combinatie die speelt met de contrasten tussen de frisheid van citrusvruchten en de zachte toetsen van vanille en kruiden. De aroma's van vanille en sinaasappel gecombineerd met kruidige toetsen maken deze Earl Grey een referentie van het huis Kusmi Tea.

    Nieuwe smaak: Peach & Apricot dream

    Een witte biologische thee met de zoetheid van perzik en subtiel gekruid met een vleugje abrikoos. Een fruitige en delicate witte thee om bij weg te dromen.

    De blaadjes voor de witte Pai Mu Tan thee zijn geoogst in een biologische tuin in het Chinese Fujian. Zij geven deze thee zijn frisse en subtiele geur. De fruitige en plantaardige accenten zijn in perfecte harmonie met de toetsen van perzik en abrikoos. Een heerlijk zonnige mix die zowel koud als warm zorgt voor een subliem theemoment.

    Master.T theemachine

    Thee in capsules, kan dat? Ja! Hele theeblaadjes zijn bewaard in hermetisch gesloten capsules om ze te beschermen tegen licht, lucht en vocht en om hun aromatische rijkdom volledig te behouden. De SPECIAL.T-machine herkent elke theecapsule en past de infusie aan tot op de graad en de seconde nauwkeurig met één druk op de knop. In alle eenvoud het perfecte kopje thee voor je mama!











    04-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!