Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    24-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Update corona-maatregelen in Malta

    De Maltese Eerste Minister heeft de maatregelen verlengd, waarbij alle aankomende passagiers in Malta verplicht 14 dagen in zelfquarantaine moeten. Dit blijft ongewijzigd tot ten minste 30 juni 2020. Dat wilt zeggen dat al het inkomend toerisme tot en met 30 juni geblokkeerd is omdat alle passagiers een zelfquarantaine van 14 dagen moeten ondergaan en dus geen reisbeleving hebben. De vluchten van Air Malta worden niet hernomen tot nader order.

    De algemene sfeer op de eilanden is wel positief voorzichtig. Het gevoel, gesteund door de cijfers, is dat de Maltese regering de situatie erg goed heeft beheerd en de inwoners van de Maltese eilanden, zowel Maltezers als buitenlanders, voelen zich veilig en vertrouwen de autoriteiten om de juiste beslissingen te nemen. Er zijn zelfs commentaren op sociale media gezien van buitenlanders die naar hun thuisland hadden kunnen worden gerepatrieerd, maar die liever in Malta bleven omdat ze zich hier veiliger voelden.

    Carlo Micallef, de Deputy CEO & Chief Marketing Officer of the Malta Tourism Authority, kan jammer genoeg nog geen datum geven wanneer internationale reizen weer zal kunnen aangezien dit afhangt van de situatie in andere landen. Micallef stelt dat “Sinds het commerciële toerisme ongeveer 60 jaar geleden in Malta begon, heeft Malta nog nooit een tijd meegemaakt waarin de eilanden geen toeristen ontvingen. Dit is een heel vreemde tijd voor ons omdat toerisme, een van de belangrijkste industrieën voor de economie, een manier van leven is voor de bevolking. Toerisme naar Malta is ook het hele jaar door verspreid, omdat de eilanden nooit worden gesloten, dus missen we de bezoekers die zich onderdompelen in de Maltese levensstijl en de dagelijkse routine ervaren.” Volgens Micallef zijn persoonlijke mening zullen internationale reizen naar een selectie van landen die de pandemie goed onder controle hebben, in augustus / september zou kunnen hervatten.

    Malta wordt wereldwijd geprezen over zijn aanpak van de coronacrisis

    Van de 63 landen die door het Duitse Scope Ratings bureau zijn geëvalueerd, heeft Malta zich in de top vijf van landen ter wereld geplaatst wat betreft weerstand te bieden aan de COVID-19 pandemie. Malta is het best-scorende land in de Europese Unie, enkel Taiwan, China, Zwitserland en Thailand doen het wereldwijd beter.

    Ondertussen is Malta ook volop bezig voorbereidingen te treffen om het toerisme binnenkort weer veilig op te starten. Verschillende monumenten en historische bouwwerken worden hersteld en verschillende hotels ondergaan renovatiewerken.

    www.malta.be - www.visitmalta.be





    24-05-2020 om 07:29 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trouwtrend: van de pandemie nar de 'minimony' !

    Love is not cancelled: corona doet bruidsparen twee keer trouwen!

    Huwelijksleverancier Salino.be organiseerde onlangs een webinar voor bruiden om hen advies te geven tijdens deze bizarre tijden. Daar zag men een opsplitsing tussen koppels die resoluut kozen voor een 'normaal' feest volgend jaar en love birds die op zoek waren naar corona proof inspiratie. Tijdens de live chat ontstond er zowaar een potentiële nieuwe trouwtrend. Het huwelijk opsplitsen: volgend jaar een groot feest, dit jaar een intieme 'minimony' waar de essentie van het trouwen weer helemaal centraal staat.

    Kiezen is verliezen, dat werd nog duidelijker tijdens een rondvraag die Salino.be deed bij de bruiden die zich hadden aangesloten bij hun Facebook community. Op de vraag "Als je huwelijksfeest deze zomer of dit jaar toch kan plaatsvinden, ben je dan bereid om de veiligheidsmaatregel van 1,5 meter afstand in acht te nemen?", antwoordde 60 % [nee] en 40 % [ja indien het op een mooie, stijlvolle manier kan plaatsvinden]. Over de optie van een intiemer feest waren de meningen 50/50 verdeeld.

    "Het was meteen duidelijk dat bruiden niet bereid zijn om afstand te doen van het traditioneel huwelijksfeest, maar ook dit jaar niet zomaar wilden laten voorbij gaan. Tijdens de webinar merkten we op dat er vooral veel vraag was naar de invulling van de originele trouwdatum" , aldus Magali Pauwels van Salino.be

    Een frisse wind waait in de bruidsindustrie: de minimony

    Het huwelijk splitsen maakt deel uit van de nieuwe realiteit en zo komt ook de trend van de 'minimony' overgewaaid uit de Angelsaksische landen. Het grote dansfeest is voor volgend jaar en dit jaar kiezen we voor een veel intiemer feest of ceremonie, kleinschaliger maar zeker niet minder gezellig of waardevol.

    The best of both worlds: praktisch

    Je kan bijvoorbeeld perfect dit jaar je burgerlijke trouw laten doorgaan. Mocht het binnenkort terug mogen, dan kan je nadien een intiem maar verfijnd diner organiseren. Je kan daarbij veel aandacht schenken aan de look en feel van je feest, het eten en de persoonlijke aandacht die je in je gasten kan investeren. Want zeker dat laatste kan je bij een groot feest meestal niet doen. Het geeft het bruidspaar zowaar wat extra ademruimte.

    "Leg dit jaar dus veel meer de nadruk op jullie als koppel en op een viering van jullie huwelijk in heel intieme kring. Het grote dansfeest kan je dan uitstellen naar volgend jaar en dan wel heel uitbundig met al je vrienden en familie jullie liefde en huwelijk nog eens opnieuw vieren", Magali Pauwels, Salino.be

    Als je dit jaar nog voor een 'minimony' kiest, dan kan je volgend jaar een hernieuwing van jullie huwelijk organiseren. Je kan enkele vrienden of familie uitnodigen om een woordje over jullie te vertellen en zelf kan je vertellen hoe jullie eerste jaar als getrouwd koppel verlopen is. En je kan jullie geloften ook vernieuwen.

    Nog een aantal tips

    Je kan deze speciale dag op heel veel leuke manieren invullen! We geven je enkele ideetjes mee: • Uiteraard kunnen jullie ook perfect volgend jaar jullie trouwkledij opnieuw aantrekken. Waarom zou je een kans om je trouwkledij twee maal te kunnen aandoen, laten schieten? Extra budget over? Voor de minimony kan je natuurlijk ook een stijlvol, ingetogen jurkje scoren bij een lokale handelaar. #iktrouwbelgisch - • Doe het buiten en/of virtueel: in de tuin of in het park, buiten is voorlopig de meest social distancing proof optie. Een deels virtuele ceremonie behoort ook tot de opties. Een ceremoniespreker kan dit mee helpen uitwerken voor jullie. - • Verras je aanstaande met een romantisch dinertje voor twee. Je kan daarvoor een stapje verder gaan en een menu bestellen bij een professioneel cateraar of een chic restaurant uit de buurt. - • Regel een love shoot en geniet van de tijd die jullie nu kunnen nemen om prachtige foto’s van jullie als koppel te laten maken. Wie weet kan je deze foto’s zelfs gebruiken om nieuwe uitnodigingen voor jullie feest volgend jaar te maken. Je kan er ook een fotoboek, collage of online reportage van maken om naar je dichte familie en vrienden te sturen. Zo genieten zij ook een beetje mee van jullie grote dag. - • Als het binnenkort terug zou mogen, kan je na de burgerlijke trouw een foodtruck laten langskomen om de aanwezig gasten te trakteren op lekkere hapjes, bubbels of cocktails. Inspiratie vind je hier alvast.- •   Kan je niet op huwelijksreis vertrekken? Organiseer dan een gezellig glamping in eigen tuin of huur een camper. - • Nodig familie en vrienden uit om even langs jullie huis te wandelen / fietsen en een leuke boodschap voor jullie als pasgetrouwd koppel mee te brengen. - •          Bestel een mini wedding cake of een XL versie van jullie favoriete desserts. - • Check of je bloemist eventueel bereid is om een mini testversie te maken van het bruidsboeket. Als je zelf tijd over hebt deze dagen, is het misschien een idee om een mini cursus bloemschikken te volgen online... #diywedding- • Oefen die openingsdans toch maar al in. Na de minimony is dit jullie eerste momentje samen als getrouwd koppel. Daarna kan je nog een heel jaar oefenen voor het grote feest volgend jaar. Zo kan je al dansend toeleven naar the big party!

    Change the date

    Extra kosten maken voor nieuwe uitnodigingen is niet nodig. Er zijn dan ook veel virtuele manieren om heel leuke uitnodigingen te versturen. Dat kan via whatsapp, mail of facebook en je kan er een leuke boodschap zoals ‘change the date’ of ‘let's try this again’ aan toevoegen. De kaart kan je zelf ontwerpen bijvoorbeeld via de eenvoudige en gratis applicatie Canva.

    Moet jij je oorspronkelijke uitnodigingen nog versturen, voeg er dan gewoon een extra kaartje bij met de nieuwe datum of je ‘plan B’ datum zodat je gasten ook daar al rekening mee kunnen houden. Je kan dit op een originele manier doen, zonder grote extra kosten te moeten maken. Een vleugje humor kan en mag! Bovendien is het misschien wel leuk dat jullie oorspronkelijke datum ook op jullie uitnodiging vereeuwigd blijft. Dit was tenslotte toch jullie eerste datum en misschien nu ook wel de dag van jullie minimony.

    Trouwplannen verzetten, feesten reorganiseren, ceremonies opnieuw invullen. Het kost best wel wat energie voor het bruidspaar. 'In goede en slechte tijden' krijgt door het coronavirus al meteen een andere bijklank. Maar het dient geen betoog: koppels en newly weds zullen hier alleen maar sterker uitkomen. Love is definitely not cancelled...

    #minimony #microwedding #loveisnotcancelled #bestofbothworlds

     

     

     







    22-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.L'Hom(m)r Sauvage: de nieuwe vader

    » De natuur vindt altijd een weg (naar binnen) - » Hier moet nog iets beters

    Interieurs krijgen vaker een avontuurlijke stijl. Van een terugkeer naar natuurlijke kleuren tot decoratie waarmee je je in de jungle waant, outdoor is ‘in’. Ondernemende papa’s die graag hun grenzen verleggen, worden bij dit nieuws al helemaal wild. Voor hen is het tijd om hun fantasie vrij te laten. Met gedurfde combinaties maken ze van het interieur een waar Home Sauvage, en daar hebben ze Johnny Depps parfum niet voor nodig. Ga mee op ontdekkingsreis doorheen het landschap aan mogelijkheden.

    Duik de verbeelding in

    Bij avontuurlijk zijn hoort een goede gezondheid. De Endless Pools van Gervi bieden mogelijkheden tot zowel sporten als ontspannen. De ingebouwde jetstream laat je urenlang tegen de stroom in zwemmen. Na een goede workout tovert een enkele druk op de knop de fitness spa om in een jacuzzi. Zo genieten zowel jij als je spieren van een welverdiende pauze.

    Verhalen rond het kampvuur

    Iedereen in het gezin beleeft elke dag een beetje zijn eigen avontuur. ’s Avonds valt er dan ook heel wat te vertellen. Buitenhaard AK47 van Gervi Outdoor zorgt ervoor dat je buiten kan blijven zitten, zelfs als het fris wordt. Wie daar graag het comfort van een bijzettafel bijneemt, kiest best voor Rocco van Moróro. Deze buitenhaarden voorzien gezelligheid en comfort voor het hele gezin.

    Onder de wijde blauwe hemel

    De boog hoeft niet altijd gespannen te staan. Vaders die even willen ontspannen, kunnen zich neerleggen op de Mr. Blue Sky-matras om te genieten van het hemelse uitzicht van de blauwe lucht. De zachte maar vormvaste matras is geschikt voor binnen en buiten. Wie op zoek is naar wat afkoeling, kan zijn Mr. Blue Sky in het zwembad leggen, waar hij je met gemak boven water houdt.

    Pagino lounge van Overstock Garden - Comfortabel dagdromen

    Papa’s die even rustiger oorden willen opzoeken, kunnen dat met Pagino. Lang werd gedacht dat stijlvol en comfortabel zitten niet samengingen. Het loungemeubilair van Overstock Garden bewijst het tegendeel. Elk onderdeel is voorzien op comfort en draagt op een elegante manier bij aan het geheel.

    De kracht van het patroon

    De Mozaix lounge van Royal Botania kenmerkt zich met zijn vele vierkante vormen. Daarmee verzet het zich rechtuit tegen elke poging om zijn vormen te temmen. Deze lounge combineert klasse, weerbarstigheid en comfort. Een stoere lounge voor een stoere papa.

    De O-Zon Lounger van Royal Botania -Om je bij neer te leggen

    Achteroverleunen voelt goed, zeker wanneer je het kan doen op een gemakkelijke ligstoel. De O-Zon Lounger van Royal Botania neemt binnen de kortste keren je papa mee op reis naar dromenland.

    Carlo, de meeneem tafelbarbecue van Barbecook

    Een papa die goed kan barbecueën, is iets om trots op te zijn. Zijn kookkunsten worden gesmaakt en de volgende barbecuesessie kan er niet vlug genoeg zijn. Met Carlo van Barbecook neem je die kookkunsten overal mee naartoe, of dat nu naar vrienden of op een reis door het onbekende is.

    Duurzame doosjes van Point-Virgule - Ecologisch avontuur

    Bij zin voor avontuur hoort respect voor de natuur. Point Virgule zet papa’s alvast op de goede weg met zijn herbruikbare To-Go collectie. De set bestaat volledig uit duurzame en voedselveilige materialen zoals bamboe, roestvrij staal en glas.

    Ofyr barbecue van Gervi Outdoor

    De koning van de barbecue - Papa’s die op zoek zijn naar een nieuwe manier van barbecueën, zullen blij zijn Ofyr te ontdekken. Deze gesofisticeerde houtbarbecue biedt de mogelijkheid om tegelijk vlees te grillen en groenten te bakken. Met de Ofyr Storage en Ofyr Island, heb je altijd hout bij de hand om een heerlijke maaltijd te maken in je tuin.

    Wie is de stoerste?

    De Edson Army Green van Barbecook is minstens even stoer als je papa. De groenige camouflagekleur en de eenvoudige vorm verbergen goed de eigenlijke sterktes van deze barbecue. Buiten een stevig uitziende barbecue dient de Edson Army Green namelijk ook nog als vuurkorf en bartafel. Op uw plaats, grill!

    Ontdekkingen in de keuken

    Cold Brew van Nescafé Dolce Gusto

    Papa’s kunnen overleven op koffie. De drank des levens geeft de nodige energie om uitdagingen de baas te zijn. Lange tijd werd aangenomen dat koffie warm moest zijn, maar dat is buiten de cold brews gerekend. Nescafé Dolce Gusto pikt in op de trend van ijskoude koffie en lanceert de Cold Brew capsules.

    Kleine machine, grootse smaak

    Een koffiecupmachine is leuk om te hebben, maar neemt al snel veel plaats in. Dat is buiten de Piccolo XS van Nescafé Dolce Gusto gerekend. Het compacte toestel voorziet je papa overal in en buiten het huis van zijn heerlijke koffie.

    Theekransje op zijn papa’s

    Een ontdekkingsreis kan ook in de keuken plaatsvinden. Sommige ingrediënten zijn namelijk bruikbaar voor de wildste ideeën. Koekjes bakken op basis van thee is een lekkere suggestie om mee te beginnen. Prince Vladimir thee van Special T. is daar met zijn zoete en kruidige aroma geschikt voor.

     

     











    21-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantiegeld voor eigen huis en tuin

    Nu het ernaar uitziet dat we dit jaar vooral in en rond ons kot zullen moeten blijven, investeren meer en meer mensen in eigen huis en tuin. Zowel maatkastspecialist Camber als home-wellness-specialist Gervi zien sinds de start van de lockdown een enorme stijging in de vraag naar respectievelijk kasten op maat en wellness voor thuis. Het geld voor belevingen of vakantie in het buitenland gaat nu rechtstreeks naar het huis en daar zijn verschillende redenen voor.

    Eindelijk orde brengen

    De lockdown gaf de consument de afgelopen weken meer tijd om kleine klusjes of lang uitgestelde werken in huis aan te pakken. Niet alleen doe-het-zelfzaken boomen, ook maatwerkspecialist Camber merkt een duidelijke toename van online offerte-aanvragen. De specialist van kasten op maat ontving in de eerste twee maanden van dit jaar 45% meer online offerteaanvragen en zag dit sinds de sluiting van de showrooms op 18 maart alleen maar toenemen. Zo heeft Camber in één maand tijd evenveel aanvragen ontvangen als in de volledige eerste twee maanden van het jaar. Wanneer je deze cijfers naast die van vorig jaar legt noteert Camber maar liefst 225% meer aanvragen dan in dezelfde periode (18/03/2019 tot 22/04/2019).

    Tijdens de lockdown zijn alle 19 showrooms digitale verkopen blijven genereren en sinds deze week is het ook terug mogelijk om er fysieke afspraken te maken – met de nodige veiligheidsmaatregelen uiteraard. Algemeen genomen zag Camber het type vraag van de consument niet echt veranderen – dressings blijven in deze periode van het jaar nog steeds erg populair – alhoewel er toch een grotere interesse is naar de inrichting van home offices.

    Vakantie in eigen tuin

    De coronacrisis zorgt nog voor grote onduidelijkheid over reizen naar het buitenland deze zomer. De Belg neemt het zekere voor het onzekere en bereidt zich al weken voor op een vakantie in eigen tuin. Het wegvallen van de vakantieplannen geeft budgettair extra ruimte en die investeren we maar al te graag in onze woning. Home-wellness-specialist Gervi zag inderdaad een enorme stijging in bezoekersaantallen op hun website. Want als we deze zomer niet aan het hotelzwembad kunnen liggen, brengen we het zwembad of de jacuzzi simpelweg naar eigen tuin. De Belg is vastberaden deze zomer te kunnen genieten van een druppel water. Gervi noteerde de afgelopen weken een stijging van 200% aan offerte-aanvragen voor jacuzzi’s en zwemspa’s. De grootste slokop in die stijging is de zwemspa. Daarvoor ontving Gervi in april 6 keer meer aanvragen dan in maart. De vraag naar jacuzzi’s kende op 1 maand tijd een iets minder grote maar nog steeds duizelingwekkende verviervoudiging in aantal.

    Niet alleen het wegvallen van vakantieplannen ligt aan de basis van deze trend; de Belg wil daarnaast ook doorheen het jaar in de veilige omgeving van zijn/haar eigen tuin de kinderen entertainen en aan de eigen conditie werken. De huidige uitzonderlijke omstandigheden geven velen die een investering in home-wellness al aan het
    overwegen waren dat laatste duwtje in de rug om effectief over te gaan tot een aankoop en de realisatie van hun outdoorproject. Gervi verwacht voor het najaar een verhoogde interesse in sauna’s en infraroodcabines omwille van het positieve effect ervan op onze mentale en fysieke gezondheid.

    Zowel voor Camber als Gervi betekent de lockdownperiode dus onverwacht een extra boost aan opportuniteiten bovenop het reeds mooie groeiverhaal van beide bedrijven. Geen digitale drempel maar digitaal vertrouwen van de Belg dus als het aankomt op de aankoop van huis- en tuinproducten.

    www.camber.be - www.gervi.be - www.gervi-outdoor.be

     









    20-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen baas in gloednieuwe JB K'dee

    JBC opent concept store voor kinderen in Hasselt. Het Limburgse JBC opent JBC K’dee in shop- en woonwijk Quartier Bleu in Hasselt. In JBC K’dee draait alles om kinderen. Niet alleen de collectie is for kids only. Met een heuse boomhut om in te spelen en een glijbaan om je gloednieuwe broek meteen uit te testen is JBC K’dee veel meer dan een traditionele kinderkledingwinkel.

    Vorig jaar lanceerde het familiebedrijf JBC een oproep bij de kinderen van stedelijke basisschool De Hoeksteen in Beverlo. JBC vroeg hen hoe hun ideale kledingwinkel eruit ziet. Meer dan 180 leerlingen stuurden een tekening in met hun eigen creatie en JBC nodigde vervolgens 30 kinderen tussen 6 en 12 jaar uit voor een tweedaagse workshop. De winkelketen besprak met hen wat ze (niet) leuk vinden aan het shoppen van kleding. Op basis hiervan ontstond JBC K’dee: een kids only winkelconcept volledig op maat van kinderen.

    “Wat vooral naar voren kwam uit de gesprekken met de kinderen, was dat ze hun winkelbeleving als saai ervaren. Ze willen liefst op ontdekking gaan en avonturen beleven. Vandaar dat we met JBC K’dee voluit zijn gegaan voor een uniek concept, gericht op de ervaring van de kinderen. We hebben hierbij het buitengegeven naar binnen willen brengen met veel speelruimte en een fantastische boomhut.” zegt Ann Claes, CEO van JBC. Samen met het eveneens Limburgse interieurvormgevingsbureau Deusjevoo werkte JBC het unieke winkelconcept uit. Kinderen worden meegenomen in de wereld van Babs en Tiest, een knipoog naar JBC stichter Jean Baptiste Claes. De figuurtjes beleven de gekste avonturen in de tuin en het grote boomhuthuis van opa Jean.

    “De feestelijke opening van JBC K’dee stond oorspronkelijk gepland eind maart, maar door de gevolgen van de uitbraak van het Coronavirus werd die opening natuurlijk uitgesteld. We zijn erg blij dat we onze winkel eindelijk kunnen openen, al is het zonder de toeters en bellen die we hiervoor oorspronkelijk in gedachten hadden. We passen vanzelfsprekend strikt alle nodige veiligheidsmaatregelen toe. Zo zal het boomhuthuis – het hart van deze winkel – nog even gesloten blijven, maar zelfs dan blijft onze JBC K’dee misschien wel de mooiste kinderwinkel van België.” aldus Bart Claes, CEO JBC.

    JBC K’dee bestaat uit verschillende afdelingen die de kinderen kunnen betreden via een deuropening in de muur die – twee vliegen in één klap – ook hun kledingmaat aangeeft. Naast de traditionele JBC kindercollectie met o.a. Studio 100 kleding zullen er ook andere kids merken zoals het Belgische merk Froy & Dind beschikbaar zijn. Deze merken werden door JBC geselecteerd op basis van gemeenschappelijke waarden zoals duurzaamheid en het lokale aspect. De stevigheid van de kleding kunnen de kinderen meteen zelf uittesten in de glijbaan. Alle pashokjes zijn bovendien uniek en staan in het teken van een welbepaald dier zoals een aap of een olifant. Tot slot is er een babyafdeling waar naast de babycollectie ook een ruimte is om de baby rustig te verschonen en te (borst)voeden.

    Openingsuren JBC K’dee –Quartier Bleu – Gelatineboulevard 4/0.03 – Hasselt. Maandag tot en met donderdag: 10.00 - 19.00 - Vrijdag: 10.00 - 20.00 - Zaterdag: 10.00 - 19.00 - Zondag: zondagsopeningen Hasselt centrum.

     

     







    20-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zomercollectie van Yuso

    De zomerreeks van het model Gaëlle, de meest recente iconische creatie van het merk, is nu beschikbaar! Wat een feestelijk en zomers kleurenpalet: wit, lichtroos, lichtblauw, oranje of een zwart krokodillenprint!

    De tas Gaëlle is een tijdloos model dat geïnspireerd is op origami, de Japanse kunst van het vouwen. Deze tas kan zowel bij de hand, over de arm of over de schouder worden gedragen. Een must-have voor vrouwen die een stijlvolle en unieke handtas zoeken. Ieder model bestaat in een groot en in een klein formaat.

    Alle YUSO tassen worden met de hand vervaardigd in België en uitsluitend met hoogwaardige overschotten uit lederlooierijen. Dit specifieke concept is voor de gebruiker de garantie dat zij met een uniek stuk of een limited edition mag pronken.

    YUSO - Gaëlle tas klassiek formaat - 499€ (Afmetingen L 45 cm x H 50 cm x D 6 cm) YUSO - Gaëlle tas formaat small - 449€ ( Afmetingen L 35 cm x H 48 cm x D 6 cm ).

    Het zijn moeilijke tijden voor iedereen, een periode waar we samen door moeten. YUSO biedt ook handgemaakte en herbruikbare mondmaskers aan!





    20-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guess heropent winkels in Belgiƫ
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Naar aanleiding van de recente beslissing van de Belgische regering omtrent de versoepeling van de COVID-19 maatregelen, heeft GUESS besloten een aantal van de Belgische winkels te heropenen vanaf maandag 11 mei 2020.                                  

    Deze heropeningen zullen worden uitgevoerd volgens een streng veiligheidsprotocol en verschillende gezondheidsmaatregelen. Zo zullen de winkels verschillende keren gedesinfecteerd worden, zal het aantal klanten dat toegang heeft tot de winkel gelimiteerd zijn en wordt de toegang tot pashokjes beperkt tot één persoon per keer.

    Aan de ingang van elke winkel krijgen klanten de mogelijkheid hun handen te ontsmetten. De social distance zal gegarandeerd worden door aanduidingen binnen de winkel, om klanten en personeel te beschermen.

    Om een toestroom te vermijden krijgen klanten ook de kans om hun GUESS winkel te bezoeken op afspraak, bijgestaan door een winkelmedewerker. De winkel zal dan ook geopend zijn voor anderen, maar de klant krijgt een specifiek tijdsslot en gepersonaliseerde hulp om zo optimaal te kunnen genieten van een ontspannende shopervaring.

    De 7 vrijstaande winkels van GUESS en de 2 outlets zullen geleidelijk aan opnieuw worden geopend. De meeste winkels zullen hun normale openingstijden hervatten, maar bij sommige verkooppunten worden de openingsuren ingekort. Winkelopeningen, telefoonnummers en openingstijden worden gepubliceerd op de guess.eu website als en wanneer de activiteit wordt hervat.

    Tijdens deze internationale crisis hebben GUESS?, Inc. en de GUESS Foundation meer dan $1.300.000 gedoneerd ter ondersteuning van talrijke COVID-19-hulpinspanningen, zowel aan nationale als internationale non-profitorganisaties die maskers, kleding, dekens, voedsel en medische hulp aan mensen in nood verstrekken.

     

     

     

    19-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-05-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bamboe voor impact op tafel en op de afvalberg

    » Keuken- en tafelaccessoires in bamboe - » Lichtgewicht, kleurrijk en CO2-neutraal

    Hoewel de Belg flink recycleert en gratis plastic winkeltasjes ondertussen gebannen zijn, verbruiken we per persoon gemiddeld nog 30 kilogram plastic per jaar – waarvan er slechts 20 tot 25% effectief wordt gerecycleerd. Er is dus wel nog wat werk aan de winkel. Een nood die lichtgewicht bamboe-servies moeiteloos vervult. Stijlvolle borden, kommen en schalen van Point-Virgule voor impact op tafel én op de afvalberg.

    De toekomst in je bord

    Point-Virgule kent al jaren de voordelen van bamboe en breidde haar collectie van keuken- en tafelaccessoires in ijsblauw, cementgrijs, gebroken wit en poederroze recent uit met 3 nieuwe looks: trendy terracotta, zacht terrazzo en robuust hout.

    Door extreme lichtheid en stevigheid van bamboe is het servies ideaal voor een picknick in de buurt, een lekkere maaltijd in de tuin of gewoon dagelijks in huis natuurlijk. Bamboevezel mag dan een delicaat materiaal zijn, het is harder dan plastic. De combinatie van bamboevezel, maïs en melaminehars neemt geen geuren of kleuren op, is volledig BPA- en ftalatenvrij en bovendien diepvries- en vaatwasbestendig. Voor een correct en veilig gebruik wordt verhitting tot maximaal 70°C aanbevolen. Het bovenste vaatwasrek komt daarvoor nog net in aanmerking.

    Een groen alternatief

    Noem bamboe gerust het wondermiddel van de toekomst. De moso-variant, die het meest wordt gebruikt voor de productie van hout en andere toepassingen, groeit tot wel 1 meter per dag. Na slechts 4 à 5 jaar begint de grassoort te verhouten en is hij dus kapklaar – in tegenstelling tot bomen die daar 50 tot 100 jaar voor nodig hebben. Bovendien wordt bij bamboe slechts een stuk gekapt, de moederplant blijft in de grond om de andere takken en nieuwe scheuten te blijven voeden. Zo is er geen ontbossing en dus geen erosie van de grond.

    Point-Virgule kwam tot stand in 2002 en is op en top Belgisch. Met een rijk assortiment aan must haves voor keuken, eetkamer en living houdt Point-Virgule vast aan haar voornaamste ingrediënten: kwaliteit, innovatie, gebruiksgemak en een snuifje design. Het Belgische merk verwent haar gebruikers op professionele tools van betrouwbare kwaliteit en easy-to-use kookmateriaal. Bovendien komen de accessoires in een stijlvol jasje die ieder interieur stijlvol aanvullen. Ligt de natuur je ook nauw aan het hart? Point-Virgule heeft een Bamboo en Bamboo Fiber collectie vol kleur en vorm in milieubewust materiaal. Assortiment en verkooppunten: www.livwise.be.







    18-05-2020 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!