Inhoud blog
  • 111 jaar VZUG
  • Muyu collectie
  • Litouwse tradities
  • Quick-Step make-ôver
  • All-over natuursteen
  • Terug naar school
  • Betoverende elegantie
  • Aalto tafels en banken
  • Buiten water?
  • Watches & wonders: drie elegante meesterwerken
  • Swatch Neon collectie keert terug
  • Olympéa Le Parfum
  • Invictus Parfum
  • Quick Step presenteert baanbrekende vloerencategorie Lumic
  • Citizen super Titanium
  • Alpina lanceert revolutionaire horloges
  • By the numbers
  • Schakelaar of street art?
  • Tour d'Anvers
  • Fietsen Schouwen-Duiveland
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    25-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karl Lagerfeld announces ecclusive collaboration with Olivia Palermo
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Launching in June, Olivia will bring her own New York touch to curating KARL’s Parisian chic classics.

    KARL LAGERFELD is pleased to announce it will collaborate with fashion entrepreneur Olivia Palermo, who will style pieces from the KARL LAGERFELD Fall 2019 women’s collection an co-create five bespoke designs. It’s Olivia’s New York take on Karl’s Parisian classics, from contemporary women around the world.

    “Being able to collaborate with the visionary and iconic KARL LAGERFELD is truly incredible,” said Olivia Palermo. “I am so proud to bring our shared vision to life on this project and infuse my own eclectic perspective to KARL’s Fall 2019 collection.”

    Palermo is a fashion entrepreneur and industry tastemaker, who is recognized for her innate sense of style and passion for design. She has cultivated a global following and an established community, including 5.8 million followers on Instagram alone. She is the Founder and Chief Creative Officer of the Olivia Palermo Group Inc.

    “KARL LAGERFELD Styled By Olivia Palermo” will launch at KARL LAGERFELD stores, online at KARL.com and via selected wholesale partners in June 2019. Further details on the exclusive partnership will follow throughout 2019.          

    25-02-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Linen Love

    Linen is the star of this summer

    At BRAX, linen appears both as a basic or as a statement piece and looks particulary beautiful when worn from head-to-toe for a world of colour. Linen reflects the defining spirit of our times : love for the planet. What better material than linen to convey the need for closeness to nature? The favourite fabric of many designers this summer is explored in a chic and cool way at BRAX. Taking URBAN NATURE as its ethos, the collection finds a balance between sustainable natural materials, romantic chic and a relaxed attitude to life.

    Nude and sand shades are striking when combined with shirts in red and white signal stripes, while figure-hugging materials in flared trousers appear softly feminine when paired with floral patterned shirts.

    Airy tunic cuts, the cooling flax properties of fashion forward linen and the fresh colours of the collection all point to one thing: summer!









    25-02-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De wondere wereld van Axelle Delhaye

    Als je over de drempel stapt van dit prachtige herenhuis met zijn ronde gevel, dat is gelegen op een boogscheut van het Brugmannplein, voel je je meteen thuiskomen. Je ziet je er omringd door vertrouwde objecten en wordt meteen hartelijk ontvangen door Axelle zelf. Alles is hier immers even fijn en verfijnd, van het onthaal tot de keur aan retrojuwelen met een moderne touch die overal schitteren. De collectie ambachtelijk gemaakte oorbellen is eindeloos en Axelle toont u met plezier ook haar eigen lijn.

    De selectie van juwelen is het resultaat van constante verkenningen: Asherali Knopfer, Carole Le Bris, Delfina Delettrez, Dorette, Feidt, Jacquie Aiche, Jennie Kwon, de la créatrice belge Kim Mee Hye, de Maria Tash, Marlo Laz, Mercedes Salazar, Paige Novick, Pascale Monvoisin, Persee, Stone, Woodbury Jewelry, Wwake, Yannis Sergaikis, en Yvonne Leonn.

    Axelle Delhaye heeft de inrichting van haar geraffineerde juwelenzaak in handen gegeven van interieurarchitecte Tecla Tangorra, die voor de look van deze spatieuze jaren 30-ruimte heeft gebruikgemaakt van waterkleuren, smaragdgroen en ruwmetaal. Alle meubels werden op maat gemaakt voor de boetiek en Tangorra sprokkelde ook een aantal elementen bijeen die het DNA van AXL weerspiegelen.

    Axelle Delhay ‘s collectie en haar nieuwe persoonlijke service. Ze zoekt overal ter wereld naar antieke juwelen van de jaren 1850 tot 1930. Ze houdt van de stukken omwille van hun historische waarde en het verhaal dat ze vertellen. Die kleinoden, die de ziel van de schenker blootgeven, vindt ze vooral in Engeland. Ze vertrekt van bestaande juwelen die ze transformeert om ze een ander leven te geven, en een nieuwe missie. Een broche met hoog sentimele waarde geërfd van je oma kan omgevormd worden tot een paar oorbellen, van een ketting van een zakhorloge van je grootvader maakt ze een collier met bedeltjes. Elk stuk is uniek en heeft een eigen ziel. Deels van diegene die het vervaardigd heeft, deels van de persoon die het zal dragen. Axelle maakt niet gewoon accessoires, ze licht tegelijk een tip op van de sluier van een lang vergeten verhaal. Waarom niet dat van jouw familie ?

    Het concept dat deze jonge vrouw in haar boetiek ontwikkeld heeft is niet alleen trendy en sexy, maar ook toegankelijk. Met zachte muziek op de achtergrond kun je er een piercing uitzoeken in edelmetaal met platte sluiting, armbandjes en kettinkjes die zo fijn zijn dat ze wel met een pen getekend lijken en tal van andere originele maar bijzonder geraffineerde ‘kleinigheidjes’. Less is hier heel duidelijk more. AXL organiseert maandelijks een piercingsessie ‘onder vriendinnen’, uiteraard onder de meest strikte medische voorwaarden. www.axelledelhaye.com







    25-02-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hunkeren naar hygge:
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Sofacompany lanceert lente-collectie 2019

     

    Cocoonen in trendy corduroy en dromen over een Afrikaans reisavontuur. Sofacompany ontpopt zich met haar nieuwe lente-collectie tot de Anna Wintour van de ‘zetel industrie’ en tovert je interieur in no-time om tot een high fashion-icoon! Zowat alle belangrijkste deco-trends zitten vervat in deze Deense design pareltjes. Op vlak van materialen trakteert Sofacompany je op een mix van hip corduroy, chenille, romantisch rotan en elegant metaal. Het warme kleurenpalet waaronder een goudgeel amber, zacht staalblauw en oudroze in combinatie met tribal prints en organisch, gebogen vormen zorgen voor een gezellige en uitnodigende look. De lente collectie 2019 is dan ook geïnspireerd door waarden als hygge, quality time met familie en vrienden en heerlijk thuis cocoonen.

    Knusheid key: Ellis als ideale gastvrouw

    De Ellis sofa is met haar gezellige, knusse uitstraling dé belichaming van deze nieuwe collectie. Het design staat voor flexibiliteit want de zetel kan aangepast en uitgebouwd worden op maat van je familie. De heerlijke zachte kussens aan de rugleuning kunnen makkelijk verplaatst worden wanneer je de sofa wil verlengen. Dit meubel kan je customizen op het ogenblik dat je gezinssituatie verandert of wanneer je plots een hoop vrienden over de vloer krijgt. Ellis maakt jou met andere woorden tot de perfecte gastheer of gastvrouw en creëert meteen die heerlijke hygge-vibe. De voluptueuze vormen van het zitgedeelte en de kussens die rusten op sobere, slanke pootjes geven je huiskamer bovendien een moderne en elegante look. De superzachte chenille stof in warm amber zal trouwens een grote concurrent worden van de velvet meubels die de laatste jaren met alle pluimen ging lopen. Wie weinig voelt voor deze trendkleur, kan dit paradepaardje ook verkrijgen gehuld in een stoer, wollen duo van grijs en bruin.

    Vaarwel hoeken: neem een bocht met Flora

    Net zoals bij Ellis is het ook gezelligheid troef bij Flora. Dit jaar zijn immers niet de rechte hoeken, maar gebogen vormen een trend. Ze verzachten de ruimte en nodigen uit tot een gesprek. Flora is een prachtig eenzitje met organische vorm bestaande uit ronde, zachte lijnen. De rugleuning lijkt het zitgedeelte romantisch te omarmen wat erg knus oogt. Het curvy, cosy zitje staat prachtig in contrast met de dunne, metalen pootjes. Door de unieke vorm van dit design zal de Flora in elke ruimte zorgen voor die extra sparkle. Het kleine formaat maakt dat dit pareltje ook perfect past in de slaapkamer, gang of zelfs de badkamer. Het design geeft een luxueuze toets aan elk interieur.

    Warm kleurenpalet en tribal prints

    “Jullie hebben horloges, wij hebben tijd”. Een prachtige Afrikaanse zegswijze die al doet vermoeden dat men op dit prachtige continent geen ‘hygge concept’ nodig heeft om waarden als gezellig samen zijn met vrienden en familie hoog in het vaandel te dragen. Dat Afrika de mode-en interieurwereld beïnvloedt, heeft echter vooral te maken met het feit dat er op economisch- en cultureel vlak grote sprongen worden gemaakt. Kleurrijke printsen warme tinten zijn in 2019 dan ook helemaal hot en happening. Ook de lente-collectie van Sofacompany voert je meteen naar warme, exotische landen met goudgeel amber, stoffig oudroze en zacht staalblauw. In combinatie met de tribal prints op de nieuwe kussens brengt het je interieur meteen tot leven maar straalt het ook harmonie en rust uit.

    Stofjes met grote aaibaarheidsfactor

    Dat de ‘aaibaarheidsfactor’ doorslaggevend is bij materiaalkeuze, blijkt duidelijk uit de populariteit van corduroy en chenille in de nieuwe Sofacompany collectie. Deze oerdegelijke stoffen hebben een supersofte en aangename touch. De trend van ribfluweel of corduroy is overgewaaid uit de mode en geeft je interieur een retro knipoog naar de seventies. Wist je dat dit Engelse textielweefsel vanaf de 19e eeuw vooral gebruikt werd voor het maken van werkbroeken voor mannen? Wie houdt van duurzaam, kan zijn hartje dan ook ophalen aan de nieuwe Douglas gehuld in een prachtig grijsblauw corduroy. Ondanks zijn traditionele look met vierkant frame en zachte, luchtige kussens is Douglas een heus fashion-statement want corduroy is the next big thing in interieurland! Bovendien is blauw dé trendkleur van 2019. Ideaal om te combineren met zwart-witte en beige toetsen of met koperen of bronzen accenten voor een iets eleganter effect.

    Rotan meets metal: multifunctionele Margaret

    Een mix van metaal, rotan én opbergruimte? De nieuwe Margaret tafeltjes van Sofacompany weten maar liefst 3 trends in één item te vervatten. De mix & match van verschillende materialen en texturen creëren een moderne look. Bovendien is de ambachtelijk vervaardigde rieten mand onderaan ideaal om allerlei spulletjes in op te bergen zoals speelgoed, magazines of breiwerk. De multifunctionele Margaret is beschikbaar als salontafel én als bijzettafeltje. Deze schattige ronde tafeltjes maken je huiskamer helemaal hygge-proof. Time to sit back and relax!

    24-02-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sling it back - Tamaris Ss19

    Initially staged in the 1930s, rediscovered in the 1950s by Coco Chanel, slingbacks are celebrating their comeback on the catwalks of the world! Whether as pumps or in the flat version - the timeless models ensure a certain something and are an absolute fashion must have.

    Tamaris x Marcel Ostertag Campaign Image

    The classic strappy shoes are redefined as V-neck versions with flat to medium-high kitten heels in fashionable colours. Lavender and red are key colours and provide the perfect combination of elegance and femininity. Particularly popular are the styles without heels to complement the skirt, dress or casually combined with turned-up jeans. They conjure up long legs and ensure a trendy look!







    23-02-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sunny stripe up - Giavanni SS 19

    Stripes are a girl’s best friend when it comes to patterns. Stripes look good on anyone, never go out of style and you can wear them with everything. What’s not to love? Stripes should be a mainstay in every wardrobe, but if you are feeling uninspired by this trend and feel like you have seen one stripe too many of late, GIOVANE has got some easy ways for you to change your stripes to keep your look fresh this season.

    Injecting some colour to your striped ensemble is the easiest way to give some edge to your basic monochrome stripes. Try colours like bright blue and vivid red paired with white. This season aim for multi-coloured and multi-directional takes on the print. The more irregular the better! Or keep it simple and try more subtle hints like a pastel striped belt on a sky blue dress. A little subtlety can go a long way.

    Stripes are one of the easiest patterns to layer with just about everything. But they also add more depth to your outfit than any block colour ever could because of their multidimensional properties. Add a hint of a simple stripe to your layering repertoire for an instant outfit refresh. Usually striped tops are the easiest way to wear this trend, but this season try stripes in different garments like a shirt dress, pants or a skirt.







    23-02-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris: all blue, white and red

    Mayerline PE19

    Breng de chique nonchalance van Parijs naar je garderobe. De opsplitsing in rood/navy en navy/offwhite zorgt voor elegante silhouetten die op verschillende manieren kunnen gecombineerd worden: op-en-top vrouwelijk in combinatie met de botanische en grafische prints. De grafische bollenprint is een absolute musthave dit seizoen! Gegarandeerd Parisian chic!

    Mayerline is een op-en-top Belgisch modemerk dat al van bij de start, 60 jaar geleden, resoluut de kaart van vrouwen trekt. Van vrouwen die middenin het leven staan. Mayerline maakt tijdloze stukken die het mooiste in elke vrouw naar boven brengen. Ze gaan voor mode die verder kijkt dan de catwalk en de waan van de dag, want uiteindelijk wil elke vrouw gewoon kledij die haar doet stralen. Mayerline gelooft in mode die een subtiele schoonheid en stille klasse uitstraalt. Kwaliteit, schoonheid en stijl zitten in de details. In de ideale snit, het perfecte materiaal, de naad die exact juist loopt. In elk stuk opnieuw gaan ze voor die topkwaliteit. Zij zetten de puntjes op de “i”. Zo zorgen ze voor magie, dat beetje ‘je ne sais quoi’. Je kan er je vinger niet opleggen, je weet enkel dat het echt klopt.











    22-02-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verliefde zebra's en kusvissen, in welke pyjama ga jij naat school?

    Nationale Pyjamadag - 15 maart

    Naar school gaan is helaas niet voor elk kind mogelijk zoals bijvoorbeeld door langdurige ziekte. Gelukkig biedt Bednet een oplossing met afstandsonderwijs zodat zieke kindjes vanuit hun bed de lessen mee kunnen volgen. Wil je je solidariteit tonen met dit initiatief? Ga dan op 15 maart in pyjama naar school. Mooi meegenomen voor mama en papa ook, zo bespaar je heel wat tijd bij het ochtendritueel. Van verliefde zebra's tot kussende koi-vissen, bij het Belgische pyjamalabel Woody vindt elke speelvogel zijn pyjama.







    22-02-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aurore de Heusch

    De jonge juwelenontwerpster Aurore De Heusch brengt elk seizoen een collectie die op vier pijlers berust: haar ervaring in het ambacht, haar ondernemerschap, haar grafische visie en de poëzie die ze legt in haar juwelen.

    Haar juwelen zijn architecturaal, grafisch en geometrisch. Ze houdt van rechte, hoekige en ergonomische vormen met veel krommingen, die in balans zijn met het menselijk lichaam, en verzoent zo techniek met esthetiek. Haar strakke stukken en de ogenschijnlijke eenvoud van haar lijnen zorgen voor een evidentie die niets te maken heeft met normcore. Haar collecties zijn altijd origineel, en herkenbaar door hun asymmetrie. Ze speelt met perspectief, en breekt het evenwicht.

    Aurore De Heusch werkt vooral met zilver, maar ook met goud, hout en plastic. Ze laat zich inspireren door foto’s en vermenselijkt wat haar aantrekt in het dagelijkse leven in de stad. Ze ziet schoonheid in industriële vormen en maakt van een ‘gebrek’ een verwondering.

    Zes jaar geleden installeerde ze haar boetiek-atelier in de Brusselse Dansaertstraat, in het kloppende hart van de creatiefste wijk van Brussel. Eens haar diploma van de Francisco Ferrer-hogeschool op zak, begreep ze meteen dat ze haar toekomst en talenten wou wijden aan het ontwerpen van juwelen. “Toen ik voor het eerst plaatsnam aan de werkbank van een juwelenontwerper, werd ik meteen verliefd op dit beroep.” Aurore kiest dan ook volledig voor deze poëtische wereld waar ze al haar kunstenaarstalent in kwijt kan. “Bijouterie is mode, zonder de druk die daarmee gepaard gaat. Het is een soort van bubbel waarin je rustig op je eigen ritme kunt werken, zonder rekening te moeten houden met trends.” De jonge vrouw neemt haar tijd om haar inspiratie te laten openbloeien. Ze maakt haar collecties met de hand en werkt aan een traag tempo, om alles op ambachtelijke wijze te verwezenlijken. Net als de geometrische vormen van haar creaties, soms doorsneden met rechte lijnen, volgen haar gedachten hun eigen weg. Aurore de Heusch verwierf haar kennis van de juweelkunst met een vorming aan het Institut de la Parure. Ze is voortdurend op zoek naar alternatieve paden, weliswaar gebaseerd op traditie maar altijd op een moderne manier en met een knipoog.

    In 2012 begon ze samen met een vennoot een ‘juwelenconceptstore’. Vandaag staat ze alleen aan het roer daarvan. Ze verkoopt er stukken van een tiental, voornamelijk Belgische ontwerpers. Haar belangrijkste selectiecriterium is dat het allemaal handgemaakt moet zijn door de ontwerpers zelf.

    Ter gelegenheid van Valentijn gaf Aurore een romantisch tintje aan haar strakke vormen. Haar capsulecollectie draait om curves die vastgehouden worden door hoekige vormen. Ze houdt zich daarmee ver van licht sentimentalisme, maar biedt ons de mogelijkheid om subtiel te communiceren. Haar kracht zit in haar sterke ambacht waarmee ze op een hedendaagse wijze haar gevoelens overbrengt.









    21-02-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rue Blanche LZ19

    De collectie is extravert en ademt optimisme uit over de hele lijn, maar ze is geenszins naïef! Het optimisme flirt met een donkere kant – de toekomst is nu eenmaal niet rooskleurig, zoals we weten via het avondnieuws.

    De kledingstukken zijn doelmatig dit seizoen. De vormen zitten comfortabel en vertonen weinig details. Knopen, kragen en manchetten hebben we verwijderd. Werkkledij was de voornaamste bron van inspiratie om komaf te maken met de elitaire codes van het ‘topsegment’ van de prêt-à-porter.

    Mijn heldin houdt van een ironische insteek, eigenzinnige styling, robuuste vormen en een mix van gewaagde kleuren. Haar nieuwsgierigheid is niet te stillen. Ze is altijd zoekend, uitgekookt en uitdagend, mijn kleine wonderkind. Ze zal blijven groeien, zonder ooit op te groeien.

    De bloem van de macht is verwelkt tot een post-apocalyptisch boeket. In het meta-modernistische tijdperk waarin we leven is zelfspot heel gewoon. Het geeft ons ook nieuwe kracht om een inschatting te maken van wat we hebben aangericht en langzaam te beginnen ploegen door de oceanen van plastic. In deze collectie worden gerecycleerde, organische en maatschappelijk verantwoorde elementen geïntroduceerd zonder afbreuk te doen aan de stadse en strakke vormgeving van kleding met een vleugje retrofuturisme.

    We zien zongebleekte strepen en gewaagde kleuren van sportoutfits uit de seventies. Breiwerk met lussen, vreemde combinaties van lila, kaneel en smaragd … of rood, blauw en geel zijn afgekeken van de kleuren die de jeugd in de jaren ’70 droeg tijdens het skateboarden in leegstaande Californische zwembaden.

    www.rueblanche.com







    20-02-2019 om 08:31 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.American Vintage - SS19 Campaign The sjy, the sun, Marseille

    Voor de nieuwe American Vintage-campagne wordt de Zuid-Franse stad gevat door de lens van fotografe Julia Champeau. Ze volgt het parcours van twee meisjes en een jongen doorheen de stad, en vertelt ons met haar beelden op een intimistische manier het verhaal van die tocht.

    Ze beseft duidelijk dat mode vergankelijk is, maar stijl eeuwigdurend. Haar foto’s zijn een tijdloos verslag van de lome sfeer van de dagen aan het strand waarop je niet veel uitvoert, maar des te meer aanvoelt. Er zijn stiltes, af en toe doorbroken door gelach. De wind laat zijn vertrouwde geluid horen, en zorgt voor een zachte rimpeling op het water van de baai. Adèle, Angèle en Lemmie, die ze volgt op deze mooie zomerdag, vormen de incarnatie van de absolute vrijheid.

    Ze genieten van het moment, niets kan hen deren. Voor de eerste keer gaan ze uitsluitend gekleed in stukken van AMV, het nieuwe concept dat onder deze veelzeggende naam de tijdloze must-haves van American Vintage verzamelt.

    Het merk verandert radicaal van strategie en zet zijn essentials in de kijker. Het legendarische witte T-shirt wordt gedragen op raw denim, onder hun voeten kraakt het zand. De meisjes lenen het jeansjasje van hun vriendje, waarbij het ruwe katoen contrasteert met hun ranke, blote benen. Maar ook de jongens stelen met hun ogen uit de damesgarderobe. Hun hemden en shorts in molton vertonen de felle zomerkleuren die je eerder enkel in meisjeskleerkasten zag: kersenroze en karmijnrood. Dit fotogenieke trio staat voor de herpositionering van American Vintage, dat geen rekening houdt met trends maar terugkeert naar de bron. Het merk is vast van plan zijn rol te blijven spelen.







    19-02-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hema inytoduceert beautylabel B.A.E. before anything else

    HEMA introduceert het nieuwe beautylabel B.A.E. before anything else. Een label bestaande uit 138 innovatieve producten, voor ieder moment van de dag. B.A.E. is betaalbaar, on trend en 100% vegan. De boodschap: wie je ook bent, wat je ook doet, met B.A.E. ben je altijd de beste versie van jezelf.

    B.A.E. staat voor before anything else: het is letterlijk het allereerste wat je opdoet voordat je de deur uitgaat. Daarnaast staat B.A.E. voor jouw beste vriend of vriendin, degene die uiteraard op de eerste plek staat. B.A.E. is een geheel nieuw label en wordt gepositioneerd als een ‘’brand within a brand’’. Het is edgy, stoer, on trend en komt in fun verpakkingen. De producten van B.A.E. zijn betaalbaar, vegan en ontwikkeld met het oog op een duurzame toekomst. Het label wordt exclusief bij HEMA verkocht en is in alle winkels en online verkrijgbaar. Het label bestaat uit 138 producten in zes verschillende categorieën:

    FACE : Van basis tot glow en veel palettes om je look #instaready te maken.

    EYES : Mascara, oogschaduw, eyeliners en palettes: name it en B.A.E. heeft het.

    BROWS : Met de Brow Wonder Pencil of Loose Powder, haal je alles in huis voor mooie en volle wenkbrauwen.

    LIPS : Hou je van glitters of juist van matte? In de collectie vind je alles voor #selfieready lippen.

    ACCESSOIRES : Met de nieuwe ovale kwasten creëer je een perfecte look in een handomdraai.

    EAU DE TOILETTE : Op zoek naar jouw perfecte geur, maar altijd on the go? B.A.E. heeft vijf verschillende geuren parfum, bodymist en een mini parfumflesje voor onderweg.

    B.A.E. is beauty. Maar dan anders. Het is makkelijk aan te brengen, on trend en betaalbaar. En het past bij wie je bent. Laat B.A.E. je beste vriendin zijn, before anything else.

    Sinds 1926 maakt HEMA het dagelijkse leven van haar klanten makkelijker en leuker. De producten en diensten van HEMA kenmerken zich door goede kwaliteit, een goed ontwerp voor een scherpe prijs. HEMA heeft meer dan 750 winkels in 9 landen, ruim 19.000 medewerkers en ruim 32.000 producten en diensten. Echt HEMA.

     









    18-02-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorlopige bescherming van Provinciaal Handels- en Taalinstituut Gent
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    “Ik bescherm het Provinciaal Handels- en Taalinstituut in Gent omwille van de architecturale, stedenbouwkundige, technische en historische waarde. Het is een toonbeeld van de naoorlogse provinciale onderwijsgebouwen in Vlaanderen.”, aldus bevoegd Vlaams Minister-President Geert Bourgeois.

    De provinciale onderwijsactiviteit nam na de Tweede Wereldoorlog en vooral na de Schoolpactwet van 29 mei 1959 een hoge vlucht. Dit ging gepaard met de moderne scholenbouw die de overheid toen propageerde. Hoofdontwerpers Jan Tanghe (1929-2003) en Francis Serck (1929) realiseerden het instituut in drie fasen, tussen 1959 en 1984. Het is een cruciaal deel van hun oeuvres.

    Tanghe en Serck werden van 1948 tot 1953 opgeleid als architect aan het Sint-Lucasinstituut in Gent en bouwden tijdens de tweede helft van de twintigste eeuw een indrukwekkend oeuvre uit: Serck voornamelijk in de omgeving van Gent, Tanghe in heel Vlaanderen en Brussel. Tanghe was daarnaast vanaf 1966 voorzitter van het multidisciplinair bureau Groep Planning.

    Stilistisch sluit het Provinciaal Handels- en Taalinstituut aan bij verschillende stromingen. De eerste bouwfase uit de jaren zestig is nog duidelijk geïnspireerd door het internationale modernisme. Het meest in het oog springende modernistische element is de gordijngevel, die technisch mee uitgewerkt werd door grote toonaangevende firma’s zoals Chamebel en La Brugeoise & Nivelles. Verder brachten de architecten verschillende functies van de school onder in aparte vleugels, ze plaatsen één vleugel op vrijstaande, grote zuilen en ze hanteerden een skeletstructuur die een volledige vrije plattegrond mogelijk maakt. De uitwerking van het interieur (scherp afgelijnd, ruimtelijk en met verfijnde detaillering), het meubilair en zelfs de groenaanleg (met berken en ruw bekiste beton) is sterk geïnspireerd door het Scandinavische modernisme en in het bijzonder door de Deen Arne Jacobsen.

    Bij de latere bouwfasen behielden de ontwerpers de vormelijke en technische aspecten van het modernisme, maar ze verrijkten dit met een grotere plasticiteit door de toepassing van naar boven uitkragende verdiepingen, een gevarieerde en complexe hoekafwerking en allerlei annexen zoals traptorens. Ze besteedden ook meer aandacht aan de gebruikers van de school, wat aansluit bij stromingen die vanaf eind jaren vijftig voortkwamen uit het modernisme en er tegelijkertijd een kritiek op vormden, het structuralisme en het brutalisme. Onder invloed van het structuralisme en meer bepaald de Nederlandse architect Herman Hertzberger werd gekozen voor een open en gevarieerd interieur met als blikvanger het immense atrium. Typisch voor het brutalisme is de ruwe, onbewerkte esthetiek met gebruik van veel beton en hout, zowel binnen als buiten.

    De verwevenheid van architectuur en stedenbouw zoals die met name door Jan Tanghe vanaf de jaren zestig werd bepleit onder invloed van de toenmalige hedendaagse Engelse architectuurtheorie en -praktijk (in het bijzonder de universiteitscolleges van Oxford en Cambridge) is duidelijk aanwezig bij het Provinciaal Handels- en Taalinstituut. De ontwerpers besteedden veel aandacht aan de bestaande omgeving (met name het hoogteverschil tussen de Abdisstraat en de Henleykaai) en aan de inplanting van vier vleugels rond een grote, stille groenzone, wat Tanghe zelf omschreef als een herinterpretatie van het kloosterpandpatroon. Illustraties onroerend erfgoed

    17-02-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terra di Siena - lentecollectie

    Terra di Siena blijft trouw aan de eigen waarden en put ook voor de nieuwe collecties inspiratie uit de heerlijke Italiaanse dolce vita. Nu de eerste zonnestralen komen piepen, stelt het Belgische merk bijna iedere week nieuwe collecties voor van exclusieve modellen in een gevarieerd aanbod van kleuren en prints.

    Colection Spring 2019

    Terra di Siena is een kleurrijk, vrouwelijk en eclectisch merk dat staat te popelen om door de lente van 2019 te dartelen in frisse en opvallende outfits. Gemakkelijke effen of gestreepte broeken of kleurrijke jurken met bloemenprints... er is voor ieder wat wils: de tijdloze marinepull, het hemdje met luipaardprint of de lange jurk, een must-have in iedere kleerkast. Fashionista’s kijken nu al uit naar de stukken die de lente kleur zullen geven.

    Où trouver Terra di Siena?

    Terra di Siena wordt verdeeld via een netwerk van multimerkenboetieks in heel België. Zo genieten de klanten van het merk van persoonlijke service en advies. Alle verkooppunten en de online shops zijn te vinden op de website: www.terradisiena.be

     





    16-02-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Easy breezy knits

    It's a cruel cruel Summer... Hot blistering Summer nights and cold, rainy weekends. Everything is possible from a meteorically point of view here.

    Thank god for layering and multifunctional knits that we can easily play around with in our Summer wardrobe. Moreover, don't just wear them as an add-on, let those cozy knits be the star of your seasonal outfit!









    15-02-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.This denim is made for ...

    LolaLiza SS19

    Wie comfortabel en tijdloos zegt, zegt denim! LolaLiza lanceert 'this denim is made for...', een campagne die in de verf zet hoe alle kleine (geluks)momentjes in het leven nog leuker worden in de perfecte denim. This denim is made for dancing, cooking, painting, cuddling, daydreaming, ... this denim is made for YOU. Met de nieuwe collectie kan je eindeloos combineren en fijne momenten creëren.









    15-02-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reebok X Gigi Hadid

    Future-forward designs on classic silhouettes

    We can't get enough of collabs this season. Today we are so excited to share that Reebok and Gigi Hadid are finally debuting their very first clothing collection, suitably called Reebok x Gigi Hadid. Excited much? Read further!

    The collection is the perfect combination of Reebok's undeniable authentic heritage and Gigi's love for both fashion and sport. What do you think about Gigi's role as fashion designer?

    The collection is inspired by Hadid’s unique history and love for volleyball, featuring bold stripes and color-blocked patterns, as well as the brand new Aztrek Double sneaker.

    Unveiled for the first time in conjunction with this collaboration, the Aztrek Double revamps the original Aztrek sneaker with an extra thick midsole and comes with 2 shoelace options, perfect for the eternal doubter in us.

    This modern version of a 90's classic fits in with any item of the collection and definitely adds a little bit of old skool flair to any wardrobe!

    “Because Reebok loves me for the reason that I found confidence in myself growing up, which was through being an athlete, I knew I wanted that story very much to be about how being an athlete made me the person that I am, and gave me a work ethic and kind of a drive to get here. And I think that these shoes are almost kind of like the story of my life, the athlete turned fashion.” Gigi

    Available now on www.reebok.be/gigi_hadid and The Athlete's Foot and HIT Footwear (Bruges).









    14-02-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voorlopige bescherming van het Provinciehuis in Gent en Woning Goethals in Ledeberg

    Geert Bourgeois, Vlaams minister-president en Vlaams minister van Onroerend Erfgoed beschermt het Provinciehuis voorlopig als monument. “Het provinciehuis kent een lange geschiedenis, zowel lokaal als politiek. Bovendien is het een unieke smeltkroes van architecturale, artistieke, stedenbouwkundige en archeologische evoluties. Het Provinciehuis is er om te blijven.”, aldus bevoegd Minister-President Geert Bourgeois.

    Het provinciehuis bevindt zich aan de rand van de vroegmiddeleeuwse handelsnederzetting van Gent, op een plek waar vanaf 1794 de voorloper van het provinciebestuur gevestigd was. De daaropvolgende anderhalve eeuw onderging het complex verschillende uitbreidingen en verbouwingen tot het in 1940 opgeëist werd door de Duitse bezetter als Oberfeldkommandantur. Vijf jaar later, in september 1944 stak diezelfde bezetter het complex in brand om te verhinderen dat de voorraden en archieven in handen van het verzet of de Britse troepen zouden komen.

    De naoorlogse heropbouw startte in 1946 en zou uiteindelijk meer dan 15 jaar duren. Het betekende de start van een vruchtbare samenwerking tussen twee van de meest prominente figuren uit de Gentse en Vlaamse architectuurscene: Valentin Vaerwyck (1882-1959) en Jean Hebbelynck (1892-1971). Beide architecten bewandelden sinds het begin van hun carrière een middenweg tussen het modernisme en het traditionalisme, en besteedden enorm veel aandacht aan het provinciegebouw, dat ze uittekenden tot in de details, zoals de indrukwekkende wand- en kroonluchters. Voor de uitvoering werd een beroep gedaan op gespecialiseerde kunstenaars en ambachtslui. Zo zijn de beeldhouwwerken en reliëfs het werk van de gerenommeerde Geo Verbanck (1881-1961) met wie Vaerwyck sinds 1910 regelmatig samenwerkte.

    Gezien de voorgeschiedenis van beide ontwerpers is het niet verwonderlijk dat het gebouw nog enkele kenmerken vertoont van de typische architectuurstromingen uit het interbellum zoals de art deco en het neotraditionalisme. Tegelijkertijd is het provinciehuis een mooi voorbeeld van het modern classicisme (1930-1960). Typisch hiervoor is dat men moderne kenmerken, zoals een functionele planindeling, en recente constructietechnieken, zoals gewapend betonnen vloerplaten en metalen dakspanten, trachtte te verzoenen met een eerder klassiek aandoend uitzicht met traditionele gevelmaterialen (baksteen of natuursteen), klassieke compositieprincipes zoals symmetrie en orthogonaliteit, en een algehele soberheid in combinatie met enkele figuratieve decoraties. Deze stilistische keuze sloot ook aan bij de ruimere zoektocht naar een monumentale en representatieve (symbolische) architectuur die vanaf eind jaren twintig tot eind jaren vijftig heel populair was, met name bij overheidsgebouwen. Het resultaat is een tijdloos, duurzaam en kwalitatief bouwkundig geheel dat een bepalend onderdeel vormt van de stedenbouwkundige structuur.

    Woning Goethals in Gent (Ledeberg)

    Geert Bourgeois, Vlaams minister-president en Vlaams minister van Onroerend Erfgoed, heeft eveneens beslist de woning Goethals in Gent (Ledeberg) voorlopig als monument te beschermen. “De woning Goethals uit 1968 wordt beschermd omwille van de architecturale waarde van het gebouw. Het is een van de eerste en meest spraakmakende realisaties van het architectenbureau BARO. De woning getuigt, net als het volledige oeuvre van BARO van lef.”, aldus bevoegd Minister-President Geert Bourgeois.

    De woning in Ledeberg (Gent) dateert uit 1968. Twee oud-studenten (Eric Balliu en Johan Baele) van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent richtten BARO op, het Bureau voor Architektuur en Ruimtelijke Ordening. Tijdens hun studieperiode was de invloed van modernistische architect Gaston Eysselinck groot aan de academie. Nadien werden beide architecten beïnvloed door het opkomende brutalisme. Het meest opvallende aspect van de Woning Goethals is de brutalistische gevelarchitectuur met haar zogezegd eerlijk gebruik van zichtbaar beton en ruw baksteenmetselwerk, en een opeenstapeling van volumes zoals balkons en een buitentrap.

    Modernistisch zijn de inpandige buitenruimtes (zoals dakterrassen) zodat er niet meer grond nodig is om te wonen dan de oppervlakte van het gebouw. De gescheiden circulatie voor werken en wonen, en het gebruik van een buitentrap doet denken aan Gaston Eysselincks eigen woning in Gent, en aan woningen van Le Corbusier uit het interbellum. Het gebouw is georganiseerd in splitlevels met een minimaal aantal binnendeuren, typisch modernistisch. De ontwerpers plaatsten echter ook kanttekeningen bij het modernisme. Zo verzetten ze zich tegen het doorgedreven functionalisme en tegen de volledig beglaasde buitengevels. In plaats daarvan kozen ze voor vrij in te vullen ruimtes en een organisatie rond een centrale binnentuin met enkele goed geplaatste, kleine vensters op de buitenwereld. Dit verzekerde de privacy, wat niet onbelangrijk was door de nabijheid van een drukke steenweg en het toen gloednieuwe viaduct van de E17.

    BARO gebruikte het brutalisme (voornamelijk het contrastrijke, zintuigelijke materiaalgebruik) om de modernistische principes te verzoenen met de traditionele architectuur en om zo aansluiting te zoeken met de bewoners. In dit centraal stellen van de mens en de maatschappij sluit BARO aan bij het structuralisme met architecten zoals de Nederlander Piet Blom. Meer algemeen past het in de zoektocht naar een betekenisvolle rol voor architectuur in de opbouw van de stad en de maatschappij, die een sterke impuls kreeg door de revolte van mei ‘68.

    Na deze voorlopige bescherming organiseert het gemeentebestuur voor beide projecten een openbaar onderzoek. Op die manier heeft iedereen de kans om opmerkingen of bezwaren kenbaar te maken bij de gemeente. Binnen negen maanden beslist minister-president Geert Bourgeois over een definitieve bescherming. Illustraties agentschap onroerend goed.





    13-02-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Welcome to the softer side

    Sweet pastels by La Redoute Collections ! Is all the neon getting a bit too much for you this season? Don't worry, the sweetest pastels are gently finding their way into our wardrobe and even our home.

    The good thing about this soft color scheme is that you can easily style it. Take it to another lever in combination with the Pantone color of the year, aka Living Coral or make it a bit more sassy with black leather skirt or a classy chino.

    As for the interior side of things, pastels contrasts well with sober wooden floors, your new Spring greenery but also the deep emerald green and lush deep reds from last season. Welcome to the softer side..











    12-02-2019 om 07:55 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-02-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slovenië is een ideale bestemming voor een short-ski

    Wil je enkele dagen van de skipret genieten dan valt je oog al snel op Slovenië. De skigebieden liggen dichtbij een luchthaven en bijgevolg gaat er weinig tijd in verplaatsing. Zo sta je snel op de lange latten, in Slovenië, het kleine Alpenland, dé bestemming voor een short-ski trip.

    Neem het skigebied van Krvavec, slechts 25 km van de hoofdstad Ljubljana en maar 8 km van de luchthaven. Het is trouwens het skioord dat het dichtst bij een luchthaven ligt in heel Europa. En of je er kan skiën ! Er zijn 30 km goed onderhouden pistes waar ervaren skiërs en beginners plezier beleven op blauwe en rode pistes. Sneeuw is verzekerd want het skioord ligt op 1450 meter en de ski arena strekt zich uit tot op een hoogte van bijna 2000 meter.

    Ski en spa

    In Slovenië zijn er tientallen spa- en wellness resorts. Overal borrelt er warm en helend water uit de bodem en dat maakt van Slovenië een eersterangs wellness bestemming. En wat is er leuker dan een korte trip waar je geniet van de twee grootste winterse Slovenië-troeven: ski en spa. Een goed voorbeeld is het skigebied Pohorje op slechts zes km van Maribor, de tweede stad van het land. Pohorje heeft 41 km pistes én er is veel wellness en spa in de buurt.

    Maribor heeft de beste centra, met fantastische faciliteiten. Een topper met naam en faam is Chateau Ramsak, een luxe oord met binnen- en buiten zwembaden, sauna’s, wellnessfaciliteiten en talloze spabehandelingen. Ramsak Resort ligt tussen de wijngaarden, heerlijk voor natuurliefhebbers en wandelaars die er uiteraard ook de beste Sloveense wijnen kunnen proeven.

    Gezelligheid in de Alpen

    Families met kinderen en beginners gaan naar het skigebied Vogel want naast genieten van de gemoedelijke sfeer kan je er skiën op gemakkelijke afdalingen. En toch zijn er hoogteverschillen van 1300 meter die overbrugd worden door negen goed op elkaar aangesloten skiliften. Vogel is een rustige plek met brede panorama’s op de Julische Alpen.

    Vlakbij de grens met Oostenrijk ligt een ander skigebied waar ouders met kinderen graag komen. Kransjka Gora is een leuk dorp met 20 km pistes waarvan 50 % gemakkelijke afdalingen. Voor wie nog moet leren of voor de kleintjes is Kransjka Gora een toffe winterse reisbestemming.

    Short ski met de ganse familie

    Ook het skioord Rogla is gezinsvriendelijk en het is een uitstekend resort voor zij die willen skiën en ook snowboarden. Snowboarders en freestyle skiërs zullen hun hartje ophalen in Fun Park Rogla Voor de kinderen is er een Snow Park en het sprookjesachtige Zlodej’s Land waar je op zoek gaat naar Zlodej, de duivel van Rogia. Ook in Rogla kan je ski en spa combineren want de thermen van Zrece zijn dichtbij.

    Vergeet ook Cerkno niet, vorige winters uitgeroepen tot één van de beste en modernste skistations in Slovenië. Een pluspunt van Cerkno zijn de spa-mogelijkheden, ideaal voor een après-ski.

    Short-ski voor beginners

    Zijn er reisgenoten die nog moeten leren skiën dan is Stari vrh, op slechts 35 km van Ljubljana, een aanrader. Ook voor culinaire genoegens is dit een leuke bestemming. Daarenboven is een bezoek aan de hoofdstad Ljubljana van hieruit gemakkelijk te regelen.

    Beginners die voor Kranjska Gora kiezen, hét familie resort van Slovenië, maken kans om als volleerde skiërs huiswaarts te reizen. De bestemming staat immers niet voor niets in de top 10 Ski Resorts Voor Beginners.







    11-02-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!