Inhoud blog
  • Jung kleurt met gelijkheid
  • Idroattiva+
  • Tulpentijd in Flevoland
  • Slaaptoerizzzzzzme in je eigen slaapkamer
  • Good Gorl blush elixir
  • Van zonnige lentedag tot fancy avondfeest
  • Sunny Cars innoveert
  • Designer outlets: Een lente met nieuwe collectie
  • DIY met Jung en MattoBoard
  • Marie's Corner
  • Bristol Mode to bright up your day
  • Mikado, developed by Vitra in Zwitserland
  • Jack & Jones
  • Doorkijker
  • Veritas retro club
  • Peace and love (voor stoffen):
  • Anita's Care SS24
  • Aloha Arte bottelt het paradijs
  • Camille brengt nieuwe 'Magie'-kledingscollectie uit met JBC
  • Het exterieur ontwaakt
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    27-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Locaboat Holidays, de nummer één in slow toruism zet in op Belgiche markt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Riviertoerisme zonder vaarbewijs in Europa

     

    Over het water glijden langs de mooiste landschappen van Frankrijk en Europa, tijd nemen voor zichzelf, de natuur bewonderen en het lokale erfgoed ontdekken ... Enkel een riviercruise met Locaboat kan zo'n totaalervaring bieden.

     

    Locaboat Holidays is de nummer één in de verhuur van Pénichettes® zonder vaarbewijs in het Franse riviertoerisme. Een actueel aanbod met reizen in het hart van de natuur aan boord van een woonboot. De beproefde kwaliteit van de boten, de expertise van het personeel, en de passie voor het cultureel erfgoed van de reisbestemmingen liggen sinds 1977 aan de basis van het succes van de onderneming. Een aanbod dat perfect aansluit bij het 'slow tourism', een nieuwe manier van reizen die almaar meer gewaardeerd wordt.

     

    Locaboat beschikt vandaag over een toegewijd tweetalig team in België en lanceert nu ook zijn Belgische website, www.locaboat.be. De site behandelt elk land afzonderlijk en is onontbeerlijk voor de voorbereiding van de vakantie. Bovendien wordt ze geregeld up-to-date gehouden met de nodige informatie over elke bestemming, interessante locaties, de uitrusting van de boten, en ook tal van getuigenissen van klanten over hun reis met de Pénichette®. Ten slotte kunnen ook de beschikbaarheden en prijzen in realtime geraadpleegd worden, en zijn er heel wat speciale aanbiedingen.

     

    De mooiste bestemmingen

     

    Locaboat Holidays biedt riviercruises van twee dagen tot verschillende weken aan in zes Europese landen, met in totaal 25 vertrekhavens: Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Ierland en Polen. Dankzij de verscheidenheid van de vaarroutes is het aanbod breed en vernieuwend: Canal du Midi, Bourgogne, Bretagne, de Elzas, Zuidwesten of zelfs de Lagune van Venetië, de meren van Mecklemburg, Nederland. Met het grootste netwerk van Europa is Frankrijk de belangrijkste bestemming voor het riviertoerisme ter wereld. Er zijn echter nog veel meer bestemmingen met ongerepte natuur, pittoreske dorpjes, een uitzonderlijk cultureel patrimonium en een gerenommeerde gastronomie.

     

    Comfort en diensten

     

    Het comfort aan boord van de boten is een prioriteit. Locaboat doet er dan ook alles aan zodat de klanten zich thuis zouden voelen aan boord: grote leefruimten, comfortabele slaapplaatsen, verwarming, warm water, beddengoed van topkwaliteit enz. In totaal zijn er vijf types boten voor 2 tot 12 personen om aan ieders verwachtingen te voldoen. Locaboat biedt ook bijkomende diensten en een brede waaier aanvullende activiteiten aan: fietstochten, zwemmen, vissen, rondleidingen in dorpen, kastelen en wijnkelders, degustatie van streekproducten, rommelmarkten bezoeken, feesten en festivals enz.. Bovendien biedt Locaboat 'all-in' arrangementen en zijn de vaarroutes rond grote thema's gegroepeerd: "Patrimonium en geschiedenis", "Zwemmen", "De schoonheid van de natuur", "Cultuursteden", "Gastronomie en oenologie".

     

    De sterke punten van het concept: De mooiste Franse en Europese regio's binnen handbereik om te (her)ontdekken; een vaarbewijs is niet vereist, waardoor iedereen van het varen kan proeven, in alle veiligheid; volop genieten van de ongerepte natuur en de originele uitzichten op kanalen en rivieren; een buitengewone, authentieke ervaring, ver van de traditionele vakantieformule en zonder toeristenmassa; een gezellige leefruimte waar iedereen de banden kan aanhalen met het gezin, de familie of vrienden; de garantie om te ontsnappen aan de dagelijkse stress en gejaagdheid, want op de boot leer je weer tijd te nemen! Een milieuvriendelijk vervoermiddel; de promotie van een zekere levensstijl 'à la française', en dat dankzij de Pénichette®, een boot met een onnavolgbare retrolook.

     

    Informatie en reservatie: www.locaboat.be  

    27-12-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een natuurlijke sfeer bij u thuis...

    HELEMAAL IN LIJN MET UW HUMEUR, DANKZIJ DE VOLLEDIG NIEUWE: ESSENTIËLE OLIËN VOOR VERSPREIDING VAN PURESSENTIEL !!!!!!!!!!!!

     

     

    Zich thuis goed voelen, in een vredige en harmonieuze omgeving: met essentiële oliën creëert u een aangename sfeer in uw leefruimtes en betreedt u een universum van zachte en evenwichtige sensaties!

    Luchtverfrissers, kaarsen en wierook hebben geen gunstig effect op de luchtwegen (door de giftige stoffen die ze uitstoten). Puressentiel biedt een 100% natuurlijk antwoord met 3 complexen om thuis te verspreiden:zonder vervuiling creëert u een omgeving naar uw wensen, voor sereniteit, welzijn en gemoedsrust.

    De Puressentiel Essentiële Oliën voor Verspreiding bestaan uit nauwkeurig geselecteerde essentiële oliën die een cocktail vormen voor verschillende soorten sferen, volgens uw behoeften en wensen van het moment. Met maar één doel: een aangename geur en een emotionele harmonie!!

    Hoe kunnen Essentiële Oliën inspelen op de emoties en op mentaal vlak? De in de lucht verspreide essentiële oliën (en de verschillende vluchtige bestanddelen) worden opgevangen door de ademhalingsslijmvliezen. Vervolgens gaan ze de geurorganen in de neus prikkelen en wordt er informatie doorgegeven naar het limbisch systeem. Deze kleine strategische zone van de hersenen controleert de emoties en het gedrag. Zo kunnen essentiële oliën zorgen voor rust, dynamiek, evenwicht ontspanning…

    Drie sferen met inspirerende namen:

    « BOSWANDELING » neemt u mee naar de frisse lucht en een groene omgeving. Atlasceder, Cistus ladanifer, Cypres en Siberische Den: de natuurlijke en bosachtige geur werkt bevorderend en revitaliserend en neemt u mee naar een bos vol harsachtige bomen om de geest te laten herbronnen.

    « COCOONING » omringt u met zachte en aangename warmte, helemaal zoals in de kindertijd… Sinaasappel, Witte Pompelmoes, Chinese Kaneel (blaadjes), Bitter Orange en Ceylan Kaneel (schors): deze fruitige en zoete geuren brengen u naar comfortabeleen rustgevende sferen die doen terugdenken aan gezellige momenten, avonden bij de open haard en een verse taart uit de oven… !!

    « POSITIEVE ENERGIE » helpt u om lichaam en geest in evenwicht te brengen. Grove Den, Pepermunt, Polei, Cineolhoudende Rozemarijn en Salie officinalegeven het lichaam en de geest een boost en geven u opnieuw energie op ieder moment van de dag. Ideaal voor een goed humeur, sereniteit en inwendig geluk.

    PURESSENTIEL ESSENTIËLE OLIËN VOOR VERSPREIDING / Flacon van 30 ml: 11,53 €!!

    VERSPREID, ADEM IN… EN GENIET VAN DE WELDADEN VAN DE ESSENTIËLE OLIËN

    De Verspreider met zachte warmte Joli Coeur van Puressentiel is eenvoudig in gebruik en in onderhoud. Zo kunt u regelmatig van essentiële oliën wisselen. Het ‘Love’ design maakt van deze Verspreider een echt decoratief stuk, een romantisch, leuk en kleurrijk geschenkidee. Het verspreidingssysteem is klein, praktisch en stil en de warmte zorgt ervoor dat de goede eigenschappen en de geur van de essentiële oliën behouden blijven.

    Ideaal voor een dagelijks gebruik in alle veiligheid: automatische stop na 58 minuten. De thermische regeling (maximum 45°C) zorgt voor een constante temperatuur (zonder overhitting). 37,19 €







    27-12-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Belgen in februari naar Curaçao reizen

    Hoewel Curaçao een ‘all year round’ bestemming is, wordt Belgen aangeraden zeker eens in februari naar het zonnige eiland te reizen. Tijdens die maand wordt er namelijk carnaval gevierd en dat moet je absoluut één keer in je leven meemaken. Curaçaoënaars zijn uitbundige feestvierders en met carnaval kunnen de toeristen volop meevieren.

    Unieke belevenis: Waarom carnaval op Curaçao zo uniek is en anders dan in andere landen, komt omdat er in de loop der eeuwen vanuit alle hoeken van de wereld mensen naar Curaçao kwamen die er hun eigen cultuur en dus ook hun manier van feesten invoerden. Carnaval op Curaçao is een fantastische en kleurrijke mix met Nederlandse, Aziatische, Creoolse en Latijns-Amerikaanse invloeden. Al deze typische kenmerken zijn door de jaren heen versmolten tot een nationaal gebeuren, een waanzinnig feest waarbij de ganse bevolking én de toeristen een maand lang uit de bol gaan. Er zijn muziek- en schoonheidswedstrijden, straatparades, feesten en er wordt massaal gedanst op meeslepende ritmes. Tumba is de muziek die een belangrijke rol heeft gespeeld in de geschiedenis van Curaçao. Sinds de jaren ’70 is de Tumba ook als officiële carnavalsmuziek erkend. Elk jaar wordt tijdens het Tumba Festival de Rei/Reina di Tumba verkozen en deze verkiezing mag je echt niet missen. Carnaval kent zijn hoogtepunt de dinsdag voor Aswoensdag wanneer Koning Momo wordt verbrand en met hem alle slechte elementen.

    Onvergetelijke parades: Alleen reeds voor de indrukwekkende parades die door de straten trekken zou je in de maand februari naar Curaçao reizen. De grootste carnavalsgekte kun je beleven midden februari wanneer de straten gevuld zijn voor de Gran Marcha Parade, met dansende mensen, kleurrijke kleding, praalwagens en exotische muziek. Ook de afscheidsparade is onvergetelijk.

    Naast heerlijke warmte en zon en paradijselijke stranden, raak je op Curaçao in de ban van de hartelijkheid en de gastvrijheid van de inwoners. De mensen op Curaçao dragen de (feest)vreugde in het hart en met carnaval kun je zien hoe groot die vreugde is. Precies daarom is februari de maand van Curaçao.

    Krokusvakantie: Beleef een onvergetelijke krokusvakantie en maak carnaval op Curaçao mee. De Belgische kroksusvakantie valt midden in de carnavalsperiode, ideaal om het unieke feest zelf mee te maken.

    Curaçao is een zon zeker eiland in het Caribisch gebied, dat elke reiziger verrast. Naast de constante tropische temperatuur en de parelwitte stranden heeft het eiland tal van bezienswaardigheden. Ontdek het historisch interessante Willemstad, de oude landhuizen en proef de unieke Curaçaose gerechten met invloeden van over heel de wereld.

    Curaçao is, met meer dan 35 stranden, de perfecte bestemming om de batterijen op te laden en te relaxen. Actieve reizigers kunnen zwemmen, snorkelen, duiken en zo de wondere onderwaterwereld ontdekken. Maar denk ook aan activiteiten zoals de Christoffelberg beklimmen of mountainbiken door bijzondere vegetatie. Vergeet de feesten en evenementen niet: het kleurrijke Carnaval (februari-maart), Curaçao North Sea Jazz (september) en de Curaçao Marathon (november).

    Curaçao ligt buiten de orkaanzone en heeft het ganse jaar een temperatuur van minimum 28 graden. Er zijn dagelijks vluchten vanuit Amsterdam (reisduur 9 uur) en twee keer per week vanuit Düsseldorf (reisduur 10,5 uur). Curaçao is door Zoover uitgeroepen tot populairste vliegvakantieland buiten Europa, met een grote variëteit aan logiesmogelijkheden. Curaçao Tourist Board Europa (CTBE) is het aanspreekpunt voor reizen vanuit Europa naar het zonovergoten eiland.

    www.curacao.com

    27-12-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sodexho zet nieuwe stap in verbeteren levenskwaliteit van senioren

    Sodexo huldigde het woonzorgcentrum Witte Meren te Mol in als ‘Qualitree-woonzorgcentrum’. Sodexo en Witte Meren formaliseren op die manier hun samenwerking en gemeenschappelijke visie om via het maaltijdgebeuren de levenskwaliteit van senioren te verbeteren.

    De overhandiging van het Qualitree-charter bekrachtigt het engagement van Sodexo en woonzorgcentrum Witte Meren om het maaltijdgebeuren van de bewoners vanuit een gedeelde visie te benaderen. Die visie rust op een aantal pijlers. Zo wordt er dagelijks een traditioneel menu bereid voor de bewoners, geeft Sodexo opleidingen over het belang van kruiden en organiseert het keukenteam animaties in samenspraak met het woonzorgcentrum. Ook maaltijden in aangepaste texturen, beperking van restrictieve diëten en de toepassing van Dignicare, Sodexo’s unieke benadering voor senioren met dementie, behoren tot de gemeenschappelijke werking.

    Om constante kwaliteit te kunnen garanderen, verbindt Sodexo zich ertoe om twee keer per jaar een audit te doen binnen het woonzorgcentrum. Op basis van die evaluatie gaat het bedrijf over tot een actieplan, met bijvoorbeeld opleidingen voor medewerkers van Sodexo en het woonzorgcentrum.

    “Qualitree betekent voor ons meer dan een vooruitstrevende visie en aanpak betreffende het maaltijdgebeuren en voeding. Qualitree vertaalt ook ons eigen streven naar kwaliteitsvolle zorg met daarbij aandacht voor de beleving en de individuele behoeften van onze bewoners. Mede door een wederzijdse ondersteuning en samenwerking tussen Sodexo en WZC Witte Meren kan de Qualitree groeien”, vertelt Jacolies Rottier, Verantwoordelijke bewonerszorg woonzorgcentrum Witte Meren.

    Sodexo is wereldleider in diensten die de Levenskwaliteit verbeteren, een essentiële factor voor individuele en bedrijfsprestaties. Actief in 80 landen, dient Sodexo dagelijks 75 miljoen consumenten met haar unieke combinatie van On-site Services, Benefits & Rewards Services en Personal & Home Services. Via haar meer dan 100 diensten bezorgt Sodexo haar klanten een geïntegreerd aanbod dat ontwikkeld werd over meer dan 45 jaar ervaring: van receptie & onthaal, safety, cleaning en onderhoud, tot catering en facilities management; van voordelen voor medewerkers zoals Lunch Pass of de Sodexo Card (elektronische maaltijdcheque), Cadeau Pass en Eco Pass tot thuiszorg en conciërgeriediensten. Sodexo’s succes en prestaties zijn gebaseerd op haar onafhankelijkheid, haar duurzaam bedrijfsbeleid en haar capaciteit om haar 419.000 medewerkers wereldwijd voortdurend te engageren.

     

     

    26-12-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EXKi presenteert knolselder
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    EXKi breekt met de regels van het traditionele snelrestaurant door versbereide en natuurlijke producten aan te bieden om ter plaatse te eten of mee te nemen. De kaart biedt een ruime keuze aan gezonde en evenwichtige gerechten, op basis van verse en natuurlijke producten van de beste kwaliteit. Elke maand zet EXKi een seizoensgroente in de kijker door ze te verwerken in heerlijke en unieke gerechten. In januari staat de knolselder centraal.

    Knolselder is één van de minst energierijke groenten (ongeveer 18 kcal per 100 g) en bevat voornamelijk water. Knolselder levert een breed scala aan vitaminen, zoals vitamine B, C en E en bevat veel mineralen, zoals kalium (gunstige invloed op ons cardiovasculair systeem), calcium en magnesium, een relatief hoog aantal vezels en heel wat sporenelementen, waaronder selenium, chroom en molybdeen, die van vitaal belang zijn voor onze beweging.

    In januari stelt EXKi volgende recepten met knolselder in zijn restaurants voor:             Een broodje: “remoulade” van knolselder, pastrami, kervel; Een duosalade: knolselder, appel, sojabonen, curryemulsie; Een kleine salade: knolselder, bio bulgur, gedroogde tomaten. Tot slot onthult EXKi nog een heerlijk recept om gezellig samen thuis te bereiden: parmentier met knolselder- en aardappelpuree.

    Parmentier met knolselder-en aardappelpuree

    Voor 4 personen - Voorbereiding: 30 min - Kooktijd: 50 minuten

    Pel en snipper de ui. Verhit 1 soeplepel olie in een pan en fruit hierin de ui. Voeg 600 g rundergehakt toe, samen met 1 teentje knoflook, peper en zout en laat ongeveer tien minuten bakken.

    Schil 400 g knolselder en 500 g aardappelen en snijd ze in stukjes. Kook ze gedurende 20 minuten in gezouten water, tot de groenten en aardappelen gaar zijn. Stamp de groenten en aardappelen en voeg er vervolgens 30 g boter, 10 cl lauwe melk, 5 cl room en 1 snufje nootmuskaat aan toe.

    Verwarm de oven voor op stand 6/7 (200 ° C). Schik het vlees in een beboterde schotel en bedek het met de aardappelpuree. Bestrooi met 40 g geraspte emmentaler en bak gedurende 20 minuten in de oven.

    Variante: Voeg een paar takjes kervel toe bij het opdienen

    Het verhaal van EXKi begint in 1999, wanneer Nicolas, Frédéric en Arnaud, met een passie voor de goede keuken, het idee uitwerken van een kwalitatief snelrestaurant met focus op natuurlijke producten. Op 9 januari 2001 opent het trio een eerste zaak aan de Naamsepoort in Brussel: het begin van een mooi verhaal.

    26-12-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Swatch en Visa slaan de handen in elkaar voor pay-bthe-wrist, contactloos betalen

    Swatch SA bereikte met Visa Inc. en Visa Europe een overeenkomst die bevoegde Visa-kaarthouders in de Verenigde Staten, Zwitserland en Brazilië in staat zal stellen om met hun pols te betalen dankzij het nieuwe ‘pay-by-the-wrist’ horloge SWATCH BELLAMY. Vanaf begin 2016 kan SWATCH BELLAMY gebruikt worden, en dit overal waar contactloze betalingen van Visa via NFC-technologie (near-field communication) worden aanvaard.

    Innovatie loopt als een rode draad door de geschiedenis van het Zwitserse horlogemerk. Nu ook met SWATCH BELLAMY, waarvan de geavanceerde betalingstechnologie mooi verpakt zit in een oogstrelend en functioneel ontwerp. SWATCH BELLAMY maakt het pad vrij naar een nieuw tijdperk van geconnecteerde handel, waarin mobiele betaalmiddelen over de hele wereld almaar vaker worden gebruikt.

    Vanwaar de naam ‘SWATCH BELLAMY’? In een fascinerend boek uit 1888, Terugblik uit het jaar 2000, schetst de Amerikaanse schrijver Edward Bellamy een utopische wereld waarin contant geld vervangen wordt door kredietkaarten en debetkaarten. Bellamy was de eerste die over zulke kaarten schreef was daarmee veertig jaar zijn tijd vooruit. Swatch eert graag andere uitvinders en visionairs en heeft zijn nieuwe betaal-met-de-pols-horloge daarom SWATCH BELLAMY genoemd. In het Frans komt daar de verwijzing naar ‘bel ami’ of ‘goeie vriend’ bij. Ook dat is de nieuwe SWATCH BELLAMY.

    De contactloze NFC-technologie maakt gebruik van radiogolven met een hoge frequentie om elektronische apparaten op korte afstand van elkaar (doorgaans minder dan 10 cm) te laten communiceren. Het nieuwe SWATCH BELLAMY-horloge heeft ook weer het speelse karakter, de kleuren en het fantastische ontwerp waarvoor Swatch bekend staat; maar nu zit er ook nog een ingebouwde NFC-chip onder de wijzerplaat. Net als met een prepaidbetaalkaart kunnen klanten met hun SWATCH BELLAMY-horloge betalen via de contactloze betaalterminals van de winkelier. Betaal-met-de-pols-transacties kosten het horloge absoluut geen energie, zodat de batterij standaard even lang meegaat als bij een ‘gewone’ Swatch.

    SWATCH BELLAMY werd eerst voorgesteld in China, in oktober 2015. Het horloge wordt, in samenwerking met Visa, aanvankelijk gelanceerd in de Verenigde Staten, Zwitserland en Brazilië. Die lancering komt er begin 2016.

     

    25-12-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seabourn keert na 15 jaar terug naar Alaska

    Seabourn, de cruisemaatschappij die bekendstaat voor haar kleine schepen vol luxe, is van plan om begin 2017 terug te keren naar “The Great Land” Alaska. Door de grote vraag van haar klanten biedt Seabourn Sojourn na 15 jaar voor het eerst weer een reeks 11-, 12- en 14-daagse cruises aan vanuit Vancouver in Brits-Columbia naar Anchorage (Seward) in Alaska.

    De Seabourn-cruises combineren de populairste havens van Alaska met verborgen pareltjes waar maar weinig reizigers ooit voet aan wal zetten. Dankzij het kleine, wendbare Seabourn Sojourn genieten de gasten een bevoorrecht uitzicht over Alaska, dat voor grotere schepen ontoegankelijk is.

    “Seabourns terugkeer naar Alaska heeft lang op zich laten wachten en velen kijken er dan ook vol ongeduld naar uit,” zegt John Delaney, senior vicepresident, global marketing & sales bij Seabourn. “We brengen onze gasten naar de hoogtepunten van Alaska, van de bergen en gletsjers tot de schilderachtige grensstadjes en verrassende dierenwereld. Maar ze krijgen ook een ongewone kant van Alaska te zien, die maar weinigen ooit kunnen bezichtigen. Bij geen enkele andere cruisemaatschappij kunnen ze dat in alle luxe beleven zoals bij Seabourn,” voegt Delaney eraan toe.

    De cruises brengen je naar iconische sites, zoals de immense ongerepte wouden langs de Inside Passage. Je belandt te midden van de donderende afkalvende gletsjers en indrukwekkende bultruggen die uit het water springen in de Kenai Fjords. Ook op het programma: Juneau, de hoofdstad van de staat Alaska, die over de weg onbereikbaar is; Ketchikan, de meest zuidelijk gelegen en kleurrijkste plaats van Alaska; en Sitka, waar de geschiedenis van het indianenvolk Tlingit tot 10.000 jaar teruggaat in de tijd. Dat alles wordt afgewisseld met bezoeken aan ongerepte verborgen plekjes, zoals Alert Bay (Brits-Columbia), een piepkleine ‘Namgis First Nation’-gemeenschap, waar je een zeldzame blik werpt op de cultuur van de inheemse bevolking; of Klemtu, een eilandje in de Inside Passage.

    Op plekken zoals Misty Fjords en het betoverend mooie Tracy Arm kunnen de gasten de rijke onderwaterwereld verkennen, van het uitzicht op de beboste bergen genieten en de prachtige watervallen van dichtbij bewonderen dankzij Ventures by Seabourn, een innovatief optioneel programma van excursies per motorboot of kajak onder leiding van het Seabourn Sojourn-expeditieteam, bestaande uit natuurkenners, biologen, wetenschappelijke en historische experts. Hetzelfde expeditieteam is beschikbaar op het dek, waar het de aandacht vestigt op interessante plekken en er uitleg over verschaft, wat je reis een echte meerwaarde geeft.

    Maar dat is nog niet alles. De passagiers op elk van de nieuwe 11-, 12- en 14-daagse cruises krijgen ook gratis Seabourn-jassen, die geschikt zijn voor alle weersomstandigheden. Bovendien zorgen gastsprekers aan boord voor inspirerende uiteenzettingen in het kader van het Seabourn Conversations-programma. Tal van kansen dienen zich aan om dieren in het wild te observeren van op het schip en aan land. Ten slotte zijn er de "Caviar on the Ice"-party en andere speciale evenementen op het dek.

    Seabourn keert voor het eerst terug naar Alaska met de “11-Day Ultimate Alaskan Sojourn”, die op 1 juni 2017 vertrekt vanuit Vancouver (Brits-Columbia) richting Anchorage (Alaska). Het schip vaart langs Queen Charlotte Sound, Ketchikan, Misty Fjords, Behm Narrows, Wrangell, Decision Passage, Sitka, Tracy Arm, Endicott Arm, Haines, Juneau, en Icy Strait Point. Prijzen vanaf €7.999 per persoon aan boord van Seabourn Sojourn.

    Voor reserveringen of meer informatie kunt u contact opnemen met een professionele reisadviseur, of surfen naar www.seabourn.com.

    25-12-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De kortste dag van het jaar ...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Verlies geen tijd dankzij 2 snelle, verrassende mosselgerechtjes

    Op 22 december is het weer tijd voor de kortste dag – en de langste nacht – van het jaar. Traditioneel geen favoriete datum voor iedereen met heimwee naar de zon, tenzij je de dag opvrolijkt met supersnelle tips om geen tijd te verliezen. Koken bijvoorbeeld, dat hoeft echt geen uren te duren. Zeker niet als je rekent op twee overheerlijke mosselgerechtjes, bedacht door Belgische topchefs. Snel en smakelijk eten, waarna je nog voldoende tijd hebt om van het daglicht te genieten.

    25 minuten. Meer tijd heb je niet nodig om een smakelijk gerecht op tafel te brengen én om verrassend uit de hoek te komen. Het enige dat je daarvoor nodig hebt zijn deze twee seizoensgebonden recepten met mossel als basisingrediënt.

    Laat je inspireren door Zeeuwse mosselen met spitskool, veenbessen, mosterd, appel en zeekraal, klaargemaakt volgens het recept van de Vlaamse chef Peter Van der Saey. Of ga aan de slag met het gerecht van de Waalse Demian Zimmer en maak Zeeuwse mosselen met verse paste en wintergroenten klaar.

    Wist je dat…

    … je mosselen op bijna elk moment van het jaar kan bereiden? En dus zeker niet alleen in de zomer! Van juni tot en met april geniet je van kwalitatieve, verse Zeeuwe mosselen. Combineer ze met tal van ingrediënten voor verrassende combinaties en tover in elk seizoen een passend gerecht op je bord.

    Smakelijk!





    Bijlagen:
    Zeeuwse-Mosselen_Peter-Van-der-Saey.jpg (44.8 KB)   

    24-12-2015 om 16:32 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmfestival Oostende bestaat 10 jaar en start een jaarwerking met premières van Vlaamse films

    Filmfestival Oostende zet sinds jaren de Vlaamse Film in de kijker onder het label “Vol van Vlaams Talent”. Naar aanleiding van haar jubileumjaar wil FFO nu ook tijdens het jaar tonen hoe talentvol onze Vlaamse Audiovisuele sector is met een reeks premières van nieuwe Vlaamse films: Broer van Geoffrey Enthoven, Achter de Wolken van Cecilia Verheyden en een verrassende SNEAK van nog een andere Vlaamse topfilm. De premières, die steeds op aanwezigheid van cast of regisseur kunnen rekenen, vinden telkens op vrijdag plaats, en ook voor de jaarwerking is er een voordelig filmpas voorzien.

    Begin 2016 wordt een druk filmvoorjaar voor de Vlaamse film. Als eerste première plant FFO op vrijdag 15 januari Broer, de nieuwe film van Geoffrey Enthoven. De film heeft met Koen De Bouw, Koen De Graeve en Titus De Voogdt een topcast. Broer was al de Sneak film op het voorbije festival en kon toen rekenen op heel enthousiaste reacties.

    De 2de première vindt plaats op vrijdag 5 februari. Dan wordt het langspeelfilmdebuut van de talentvolle Cecilia Verheyden: Achter de Wolken vertoond. Achter De Wolken is de verfilming van het succesvolle theaterstuk van Michaël De Cock, met in de hoofdrol twee van de meest geliefde acteurs die Vlaanderen ooit gekend heeft: Jo De Meyere en Chris Lomme.

    Welke film op de 3de première vertoond zal worden verklappen we nog niet, maar het publiek zal zeker niet ontgoocheld zijn. Naar de film wordt immers reeds lang uitgekeken.

    Praktisch: Tickets kosten €9,5 per film, en kunnen online of bij Toerisme op het Monacoplein besteld worden. Voor €15 kunt u ook met de FFO-pas naar de 3 avant-premières, deze bestelt u persoonlijk bij Toerisme Oostende, tel: 059 70 11 99.

    Vertoningen vinden plaats in Kinepolis Oostende, Koningin Astridlaan 12, 8400 Oostende, op vrijdagavond om 20u00. Voor alle informatie over de films en de aankoop van tickets: http://www.filmfestivaloostende.be/jaarwerking/

    24-12-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Val Thorens andermaal beste skigebied van Europa
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    VAL THORENS VOOR HET DERDE OPEENVOLGENDE JAAR GEKOZEN TOT BESTE SKIGEBIED VAN EUROPA TIJDENS EUROPEAN BEST DESTINATIONS VERKIEZING

    Val Thorens is voor het 3e opeenvolgende jaar gekozen tot ‘’Beste Europese Skibestemming’’ en voor 9 andere gerenommeerde internationale skigebieden geëindigd waaronder Kitzbühel (Oostenrijk), Gstaad (Zwitserland), Saalbach (Oostenrijk), Are (Zweden), L'Alpe d'Huez (Frankrijk) en La Plagne (Frankrijk). Het is de eerste keer dat een Europese bestemming drie keer achter elkaar gewonnen heeft met bovendien een grote voorsprong op zijn concurrenten.

    European Best Destinations heeft de VVV van Val Thorens tot een van de beste Europese VVV’s uitgeroepen, met een promotie die zich kan meten met grote bestemmingen zoals Parijs, Amsterdam en Lissabon en soms zelfs de capaciteiten van bepaalde nationale verkeersbureaus overtreft.

    2015 was een recordjaar met 33% meer stemmers afkomstig uit 97 landen tijdens de 10-daagse competitie. Ruim een derde heeft Val Thorens erkend en geprezen als excellente bestemming vanwege de nieuwe manier van communiceren waarbij Val Thorens als een echt merk neergezet wordt.

    De prijs ‘’ European Best Destinations’’ wordt uitgegeven door een Europese organisatie die zich bezig houdt met de ontwikkeling en de promotie van cultuur en toerisme in Europa.

    Na reeds onderscheiden te zijn als beste skigebied van Frankrijk, worden de inspanningen en passie van de teams van Val Thorens nu opnieuw bekroond.

    Alle partners en dienstverleners doen hun uiterste best om de beste skicondities aan te bieden gedurende het gehele seizoen om een onvergetelijke vakantie met het gezin of met vrienden te beleven.

    Grégory Guzzo, directeur van de VVV van Val Thorens: ‘’Val Thorens is zojuist voor het derde opeenvolgende jaar opnieuw gekozen tot ‘’Beste Skigebied van Europa 2016’’. Een compliment voor onze klanten, onze teams en spelers. Een erkenning voor de vele inspanningen en al het werk. Val Thorens is een gebied van pioniers en mensen die houden van uitdaging, die zich continu inzetten voor vooruitgang en niet aarzelen om risico te nemen en hun naam ieder jaar weer op het spel te zetten. Wij hebben excellente klanten die van ons skigebied houden en bereid zijn dit met hun stem uit te drukken. Het is dus goed voor hen dat we hiervoor knokken. De show must go on om ons skigebied op een steeds hoger niveau te tillen!

    European Best Destinations is sinds 2009 het enige Europese initiatief dat de kwaliteit van de VVV’s van de skigebieden onderscheidt op basis van stemmen van bezoekers en liefhebbers van de bergen. De organisatie European Best Destinations werkt gedurende het gehele jaar samen met 355 Europese VVV’s met als doel bestemmingen van hoge kwaliteit te promoten en hun visibiliteit te vergroten.

    Val Thorens, samen intens genieten van het leven !

    Val Thorens : Het hoogste skigebied van Europa (2300 m hoogte) en hoogtepunt van het grootste skigebied ter wereld, de 3 Vallées (600 km aan onderling verbonden pistes). Het gebied is ontstaan in 1971 door het werk van pioniers met een duidelijke visie. “Het is een skigebied als geen ander”, dat zich steeds verder ontwikkelt op basis van verbondenheid, gastvrijheid en vernieuwing: Live United.

    De winter van 2015-2016 staat in het teken van sensatie in het skigebied, met geheel opnieuw ingerichte speelterreinen, van beleving in het nieuwe 5* berghotel Le Pashmina, en van dienstverlening dankzij de VTPass, een belangrijke vernieuwing van het skigebied.

     

    23-12-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reistrends 2016: reizen als het nieuwe statussymbool
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    2016 is het jaar waarin er geen vakantie meer wordt gevierd, er wordt gereisd. Dit is hét jaar waarin je reisgedrag meer dan ooit iets over jezelf vertelt. Reizen wordt in 2016 namelijk gezien als hét nieuwe statussymbool. Traditiegetrouw zet reisexpert en trendwatcher Tessa aan de Stegge van travel trendbureau Cherry Picker de reistrends uit het Cherry LAB voor het nieuwe jaar op een rijtje en verklaart hoe en waarom reizen verandert. Ervaringen zijn belangrijker geworden dan bezittingen. Reizen is bij uitstek dé manier om te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Bouw aan je status door je open te stellen voor verrassingen en spontaniteit, op zoek te gaan naar een exclusieve ervaring, alleen op reis te gaan, toffe locals te ontmoeten, zelf een gedeelte van je trip te organiseren en je steentje bij te dragen aan mens, milieu en gemeenschappen. Uiteraard doe je aan ‘lifeloggen’: je reist met digitale hulpmiddelen en deelt je ervaringen in sociale netwerken zodat iedereen je status instant kan waarderen. Maar alle apps ten spijt: het nieuwe jaar draait weer om beleving. Kortom: “Vertel me hoe je reist, met wie en waarheen, en ik vertel je wie je bent.”

    1. Verras me: Online shopping zorgt ervoor dat we een vakantie net zo makkelijk kopen als een spijkerbroek. Hierdoor gaan we vaker, maar ook korter op reis. Het gemak waarmee je vakanties of reizen boekt triggert je wanderlust constant volgens Cherry Picker’s trendonderzoek. Lang vooruit plannen is immers niet meer noodzakelijk. Met een paar klikken op je mobiel boek je spontaan een accommodatie bij aankomst. Bij Hotel Tonight is het zelfs onmogelijk om langer dan zeven dagen van te voren te boeken. Waar komt deze drang naar spontaniteit uit voort? We reizen niet meer voor een bestemming, maar voor de ervaring. We willen hoe dan ook ontsnappen uit het 24/7 geconditioneerde leven, maakt niet uit waarheen. In het dagelijks leven uit dit zich in festivalbezoek (Nederland telt 800 festivals met 23 miljoen bezoekers), uitjes naar bijvoorbeeld Vuurtoreneiland of een Secret Escape. Liever weten we zelfs niet van te voren waar we heengaan, omdat een gedeelte van de fun en het mysterieuze effect verdwijnt door het dood-researchen van bestemmingen, accommodaties en activiteiten en het doorspitten van miljoenen reviews. Bij blind break organisatie srprs.me hoor je pas op het vliegveld waar je heen gaat. Op apps zoals Corner, Kayak en Skyscanner bepalen criteria als temperatuur, vluchtduur en de activiteiten die je wilt doen je bestemming. Verwerf status door op je gevoel en intuïtie te vertrouwen en je te laten verrassen: neem zelf het heft in hand met een roadtrip waarbij je je laat leiden door de sterren in plaats van je navigatie of een bestemming under the radar.

    2. Under the radar: Reizen naar een bestemming die nog niet bij het grote publiek bekend is, is natuurlijk bij uitstek een manier om jezelf te onderscheiden. Cherry Picker geeft aan dat door de toetreding van wereldwijde nieuwe prijsvechters de prijzen van vliegtickets en accommodaties dalen en dat hierdoor een steeds groter deel van de wereld binnen handbereik komt van de opkomende middenklasse in groeiende economieën. Bestemmingen worden langzaamaan overspoeld door deze groep. We willen graag naar een exclusieve bestemming die niet bekend is bij het grote publiek. Daarom zet de trend Under the radar dit jaar definitief door. Denk aan bestemmingen zoals Iran, Colombia, Sri Lanka, Bhutan en IJsland. Ook reisorganisaties bieden Under the radar activiteiten aan zoals Touratrek met een off-road motorreis in Marokko.  

    3. Solo +: Door alleen op reis te gaan laat je zien dat je de wereld aan kunt. Je werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en staat open om nieuwe mensen te ontmoeten en dingen te doen die je misschien in een groep nooit zou hebben gedaan. Een soloreis heeft niet dezelfde insteek als een singlereis. Trendbureau Cherry Picker: “het gaat er om dat je er zelf voor kiest (ook al heb je een relatie) om alleen op pad te gaan om zo contact te leggen met anderen en met jezelf.” Maar, solo betekent niet automatisch ‘alleen’: door digitale applicaties was het nooit eerder zo makkelijk om met gelijkgestemde reizigers in contact te komen voor, tijdens of na je reis. Op Penroads verenigen 2500+ reizigers zich uit meer dan 90 landen om samen te reizen, met het sociale concept POD Tent verbind je jezelf met andere campinggasten en op srprs.me boek je een Solo Together-tripje waarbij samen reizen, dingen beleven en self discovery voorop staan in plaats van de ware ontmoeten zoals bij singlereizen vaak het geval was.

    4. Op maat en persoonlijk met z’n allen: Ook de mensen die je ontmoet tijdens de reis, bepalen je status. Ontmoet je medereizigers van de reisorganisatie of ontmoet je ook locals? Organiseer je zelfs iets op eigen houtje met medereizigers en locals? Do it peer is het credo om sociale status te verwerven. Deze peers zijn de lokale bevolking, influencers, maar ook net zo goed je buurman. Op Make it travel leen je travel gear van je peers, op Hosted Walks laat je je rondleiden door een local of leid je zelf iemand rond en via Sleeping with the locals overnacht je bij locals. Op de Camperparkeerplaats tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs brainstorm je met je peers over een kampeerexpeditie op maat. Deze initiatieven ontstaan uit het verlangen van reizigers naar maatwerk en een persoonlijke benadering. Als reisorganisaties hier niet op inspelen organiseren reizigers zichzelf samen met locals om zo toch de trips op maat samen te stellen waar ze naar verlangen.

    5. Alles exclusief: Het begon in de kledingindustrie; het combineren van luxe merken met stukken van voordelige ketens. Aan de grondslag van de trend Alles exclusief liggen de vele mogelijkheden voor reizigers vandaag de dag: er is méér verkrijgbaar dan pakketreizen, online kun je alles zelf direct boeken. Waar wil je heen? Voor hoe lang? Wil je duur of wil je goedkoop? De tijd dat je koos voor ‘een luxe reis’ of ‘een budget reis’, ‘outdoor’ of ‘citytrip’ is achterhaald. Je combineert luxe met outdoor of slaapt tijdens je city budgettrip in een poshtel als Generator Hostels. Bij Terravelo Tours fiets je van luxe tent (met kledingkast) naar luxe tent, bij Eurocamp slaap je in een luxe boomhut en op Booking Brabant stel je zelf je activiteitenpakket voor Breda samen. Door zelf het huidige aanbod te mixen en te matchen van cheap tot chic verkrijg je status.

    6. Groen is cool: Hoe groen je reist zegt iets over jou. Voor de nieuwe generatie Millenials en Generatie Z is groen al a way of living. Cherry Picker: “Zij hebben een sociaal- en milieubewuste levensstijl die ze tijdens hun reis graag voortzetten. De Millenials, geboren na 1980, zijn de eerste generatie die een groene bedrijfsvoering eist en hier rekening mee houdt bij het boeken van een accommodatie.” Naast het verblijven in groene accommodaties zoals Morgan’s Rock Hacienda & Ecolodge, draagt de statusbewuste reiziger ook rechtstreeks bij aan de economie door activiteiten te doen met locals via I like local of vrijwilligerswerk te doen via Workaway. Natuurlijk speelt ook groen transport een rol in bij de statusverwerving van de nieuwe reiziger en worden er zelfs zonnepanelen op backpacks geplaatst door Voltaic Systems.                      

    7. Alles digitaal: Zoals uit alle trends van Cherry Picker blijkt, ligt technologie ten grondslag aan de meeste trends. Geen wonder met de Millenials en opgroeiende Generatie Z die worden grootgebracht in een digitale omgeving waarin alles draait om technologie. De meest voor de hand liggende status-waardering van reizigers is het uploaden van hun ervaringen op sociale platformen. Via lifelogging laten status-geobsedeerde reizigers zien waar ze zijn en wat ze doen. Met Saga leg je jouw activiteiten op verschillende platformen zoals Instagram automatisch vast in een lifelog. Met de app Airsocial kom je in contact met de personen op je vlucht (social flying). Met Cat Street View bekijk je zelfs Hiroshima door de ogen van een kat. Virtual reality maakt het mogelijk bestemmingen te bezoeken vanuit je luie stoel. Maar alle technische en digitale mogelijkheden ten spijt: het nieuwe jaar draait weer om beleving in plaats van het uitbuiten van digitale mogelijkheden.

    23-12-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanaf donderdag sneuwt het in Océade!

    MagicSnow@Océade tijdens de kerstvakantie

     

    Vanaf nu donderdag tot en met zondag 3 januari wordt het Brusselse Océade voor het eerst omgedoopt tot een ‘arctisch’ waterpretpark. Meerdere keren per dag dwarrelen dikke magische sneeuwvlokken naar beneden in het golfslagbad, en dat bij een temperatuur van 28 graden!

    Het anders zo tropische Océade wordt van donderdag 24 december tot en met zondag 3 januari omgetoverd tot een heus winterparadijs! De bezoekers kunnen er nog steeds genieten van het grootste aanbod van glijbanen in België, maar tijdens MagicSnow@Océade zal het op verschillende tijdstippen van de dag ook sneeuwen.

    Voor de gelegenheid wordt het waterpretpark in een winterkleedje gestoken en zal er kerstmuziek uit de luidsprekers schallen.

    Naast Mini-Europa vind je Océade, het waterpretpark dat de absolute nummer 1 is in glijbanen in België. Haar grootste troeven zijn samen goed voor 640m aan glijplezier en uniek door hun verscheidenheid (snel, met banden, 1, 2 of 3 plaatsen,…) en hun exclusiviteit (de langste, snelste glijbaan) in ons land. Daarnaast vind je in Océade onder andere een golfslagbad, jacuzzi’s en een saunaruimte die in de prijs inbegrepen is. Het park is er in de eerste plaats voor families die op zoek zijn naar plezier en ontspanning. Tenslotte is Océade de derde meest bezochte attractie in Brussel. www.oceade.be

    Praktische informatie

    Bruparck, 1020 Brussel (Laken) - 02 478 43 20 - info@oceade.be

    Tarieven Océade (geldig voor 4 uur): €18,2 voor een volwassene / €15,2 voor een kind (grootte: 1m15 tot 1m30) - €112 voor een kaart voor 10 bezoeken. Er zijn speciale groepstarieven. Voor meer informatie; check www.oceade.be

     

     

     

    22-12-2015 om 10:51 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Exclusief bij Carrefour: nieuw assortiment verse salades voor weinig geld
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nieuw assortiment verse salades van Carrefour Lunch Time - Van € 2,99 tot € 3,29 voor een maaltijdsalade - 4 zogenaamde ‘Vegetaliaanse’ salades en een ‘Vegetarische’ salade - Exclusief in alle Carrefour winkels

    Carrefour Lunch Time lanceert een exclusief nieuw assortiment smakelijke verse salades. Deze salades zijn voortaan voor een lage prijs verkrijgbaar in alle Carrefour winkels. Het nieuwe assortiment salades van Carrefour Lunch Time bestaat uit zeven producten. Ze zijn gebaseerd op recepten met granen en peulvruchten die geheel in de lijn liggen van de gezonde voedingstrends.

    Vier daarvan zijn de zogenaamde ‘Vegetaliaanse’ salades: - ‘Green couscous’, salade met komkommer, doperwtjes en groene paprika; ‘Farfalle’, pastasalade met overheerlijke mediterrane tomaatjes ; ‘Crunchy Quinoa’, met Thaise vinaigrette   Quinoa is een licht verteerbaar voedingsmiddel zonder gluten. Als bron van eiwitten en mineralen (calcium, magnesium) is het een onmisbare bondgenoot voor een evenwichtige voeding. Dit product krijgt het gezelschap van rodekool, rode paprika, gebakken uitjes en een Thaise saus. Het resultaat is een verrukkelijke mix met een Aziatische toets. Deze salade is ideaal voor een snelle, maar gezonde en smakelijke maaltijd. ‘Quinoa’ salade met verse groenten De ‘Linzen’ salade met bleekselderie en balsamicovinaigrette met honing draagt het label ‘Vegetarisch’.

    In het assortiment zijn ook twee andere soorten salades te vinden: ‘Pasta’ – Zoals de naam al aangeeft, gaat het om een pastasalade met doperwtjes, feta, pestosaus en zaadjes. ‘Bulgur’ – Een recept op basis van bulgur, een graansoort die rijk is aan vitamine B en vezels. Dit product wordt bereid met gojibessen en zonnebloem- en pompoenpitten. Deze voedingsmiddelen staan erom bekend dat ze veel vitamines en sporenelementen bevatten, vermoeidheid helpen tegen te gaan en het immuunsysteem ondersteunen. Het geheel wordt subtiel op smaak gebracht met kurkuma (een specerij met ontstekingsremmende en antioxidante kwaliteiten) en pilipilisaus.

    Deze voedzame, gezonde salade is perfect als lunch! Gezond eten hoeft niet altijd duur te zijn, want dit nieuwe assortiment smakelijke verse salades van Carrefour Lunch Time is verkrijgbaar voor een lage prijs. Het assortiment is momenteel exclusief te koop in alle Carrefour winkels.

     

    22-12-2015 om 10:50 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Puressentiel gamma ademhaling
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een volledig gamma om de neus vrij te maken, de keel te verzachten en de luchtwegen te kalmeren. Maak komaf met alle ongemakken die de allergieën tijdens de winter en de lente met zich meebrengen!

    De consumenten kiezen meer en meer voor natuurlijke oplossingen. Om de winterkwaaltjes te verzorgen kiest 82% van de consumenten een natuurlijke oplossing boven chemische producten om de neus te ontstoppen, 72% om keelpijn te bestrijden, 79% om een verkoudheid tegen te gaan en 74% om hoest te verhelpen, een ware ‘groene’ revolutie.

    Veel mensen beginnen te twijfelen aan de doeltreffendheid en de veiligheid van medicijnen. Essentiële oliën daarentegen winnen aan geloofwaardigheid als het gaat om winterkwaaltjes en seizoensallergieën te verzorgen en een gezonde lucht zonder microben te waarborgen: zeer doeltreffend, zonder risico op verslaving, zonder risico op microbiële resistentie, natuurlijk … ze bevatten alle goede eigenschappen!

    De essentiële oliën zijn polyvalente bestanddelen met zowel antibacteriële als antivirale eigenschappen maar ze bestrijden ook schimmels, mijten. Bovendien zijn essentiële oliën goed voor het gehele ademhalingsgestel, vooral wanneer de winter aanbreekt… ook de positieve impact op het immuunsysteem is belangrijk ‘aldus Pierre Franchomme, aromacologist en farmacologist’.

    Het assortiment voor de verzorging van de ademhalingswegen bestaat uit ademhaling keelsiroop, helpt om keel te verzachten luchtwegen te kalmeren en de natuurlijke weerstand te versterken; ademhaling verzachtende gommen, helpt om de keel te verzachten, de neus vrij te maken, de vermoeide stembanden te verlichten en de adem te verfrissen; ademhaling balsem met 19 essentiële oliën en ademhaling bad met 19 essentiële oliën, helpen om het natuurlijk afweersysteem te versterken en de ademhalingswegen vrij te maken.

    Het assortiment voor de neus omvat neusspray, helpt om de neus te reinigen, te bevochtigen en vrij te maken en de verstopte neusslijmvliezen te zuiveren en vrij te maken; ademhaling vochtige inhalatie en ademhaling inhalator met 19 essentiële oliën, helpen om de neus vochtig en vrij te maken, betere te ademen, de luchtwegen te verzachten en het natuurlijk afweersysteem te versterken.

    Voor de keelverzorging is er de ademhaling keelspray, helpt om de keel te verzachten, lokaal en snel te kalmeren en vermoeide stembanden te verlichten en de ademhaling pastilles met 3 aromatische honingen die helpt om de keelpijn te verzachten, de vermoeide stembanden te verlichten en de adem te verfrissen.

    Ter versterking van de natuurlijke afweersystemen biedt Puressentiel de ademhaling luchtspray met 19 essentiële oliën die helpt om de ademhalingswegen vrij te maken, het natuurlijk afweersysteem te versterken en de allergieën van de lente tegen te gaan en het ademhaling voedingssupplement Bio met 5 essentiële oliën dat helpt om de luchtwegen te verlichten, de neus vrij te maken, keelpijn te verlichten, het natuurlijk afweersysteem te versterken en beter te ademen.

    Het ideale supplement zijn essentiële oliën voor verstuiving met verstuiving adem, verstuiving air pur, verspreider met verneveling, verspreiding met zachte warmte, verspreider vernevelaar-bevochtiger, mobiele verspreider en elektrische verspreider. Hier is het de bedoeling om de luchtwegen vrij te maken, de natuurlijke weerstand te versterken, de microben te verjagen, de allergiebronnen te beperken en een gezondere lucht in te ademen.

    22-12-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels airlines fietst samen met Belgische CEO's voor het goede doel

    Van 27 januari tot 3 februari organiseert Brussels Airlines voor de derde keer Bike for Africa. Tijdens deze editie zullen zo’n 70 fietsers gedurende vijf dagen door Senegal en Gambia fietsen om lokale en Belgische organisaties te steunen. De doelstelling: 150 000 euro inzamelen.

    Dit jaar heeft Brussels Airlines ervoor gekozen om met Bike For Africa naar West-Afrika te trekken, om nogmaals aandacht te vragen voor het Africa is not Ebola initiatief, waarmee de luchtvaartmaatschappij de reputatieheropbouw van Afrika wil ondersteunen na de ebola-crisis. Brussels Airlines was de enige Europese luchtvaartmaatschappij die is blijven vliegen naar de drie getroffen landen tijdens de ebola-epidemie.

    In 2011 werd de moutainbiketocht voor het eerst georganiseerd in Rwanda en Burundi. Toen zamelden de Brussels Airlines werknemers en Belgische bedrijven €93 000 in voor SOS Kinderdorpen. Twee jaar later traden de mountainbikers in de voetsporen van Stanley in Oeganda. De fietstocht bracht toen €140 000 op voor CoRSU Hospital in Kampala en United Fund for Belgium. Tijdens de derde editie van Bike for Africa hoopt Brussels Airlines €150 000 in te zamelen voor 3 verschillende organisaties in Gambia, Senegal en België. Ontdek ze hier

    Aan deze derde editie zullen 40 Brussels Airlines werknemers deelnemen, samen met 18 CEO’s en topmanagers van Belgische bedrijven, waaronder Bernard Gustin van Brussels Airlines, Gilles Samyn van International Duty Free en Tom Vande Cruys van Lampiris, maar ook Tom Lenaerts en Piet Goddaer (Ozark Henry). Bike for Africa wordt georganiseerd in het kader van b.foundation for Africa, het Corporate Social Responsibility programma dat Brussels Airlines in 2010 oprichtte. Met dat programma steunt de maatschappij tal van NGO’s en humanitaire projecten die net als Brussels Airlines een grote passie voor Afrika hebben.

    “We hebben een heel sterke band met Afrika, we dragen het continent echt in ons hart. Daarom zijn we ook nooit gestopt met onze vluchten naar de door ebola getroffen landen en hebben we het “Africa Is Not Ebola” initiatief opgestart, waarmee we de wereld willen laten inzien dat dit fantastische continent veel te bieden heeft op zowel toeristisch als economisch vlak. Bike For Africa is in het leven geroepen om samen met onze collega’s ook echt ter plaatse te gaan en lokale projecten te ondersteunen,” zegt Bernard Gustin, CEO van Brussels Airlines

     







    22-12-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-12-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste vliegend voertuig in Avis vloot

    De Kerstman verkiest Avis als premium partner voor het verhuur van zijn slee

     

    Autoverhuurbedrijf Avis pakt deze kerstperiode fors uit en voegt voor het eerst een vliegend voertuig toe aan haar vloot. En dan nog niet het minste: het gaat om de slee van de Kerstman! Compleet met belletjes, onbeperkte ruimte voor cadeautjes, een heel eigen navigatiesysteem en een supersonische motor met rendieraandrijving die pas op kerstavond om 23.59 u. kan gestart worden. Avis voegt overigens niet alleen de slee van de Kertsman toe aan haar vloot, maar lanceert ook haar Unlock Christmas-wedstrijd. Iedereen mag deelnemen, en iedereen heeft kans op schitterende kerstgeschenken.

     

    Om de slee te kunnen huren, moet je over een speciaal sleerijbewijs beschikken, dat enkel uitgegeven wordt op de noordpool. Bovendien moet je ervaring met rendiervliegen kunnen aantonen. En terwijl de Kerstman in een Avis-verhuurkantoor de beste slee van de wereld kwam afleveren, hebben zijn elfjes verschillende schitterende cadeaus uit de slee gehaald die tijdens een bezoekje aan http://www.avis.be/nl/unlockchristmas te winnen zijn, zoals een reisje voor twee, compleet met verblijf in hotel en je eigen Mercedes-Benz E-class huurwagen, een iPad Mini4 of nog veel meer.





    21-12-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Volledig gamma anti-haaruitval
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Puressentiel biedt een volledig gamma anti-haaruitval met 5 producten van 100% natuurlijke oorsprong voor mannen en vrouwen, een echte oplossing voor kaalheid en voor haar dat uitvalt.

    Haar staat al duizenden jaren symbool voor kracht, mannelijkheid of vrouwelijkheid en verleiding, een belangrijke troef. Onze haarsnit, de kleur, de krullen, de haaraccessoires … zijn een weergave van onze persoonlijkheid en we pronken dan ook graag met onze haarbos! Behalve … wanneer het haar begint uit te vallen! Of dit nu een tijdelijk of een permanent fenomeen is, kaalheid en haaruitval komen zowel bij mannen als bij vrouwen voor, soms met aanzienlijke gevolgen en … slecht voor het eigenbeeld.

    Puressentiel biedt een volledig nieuwe oplossing aan, op een 100% natuurlijke wijze wordt de haaruitval bestreden en de haargroei gestimuleerd. Dit 100% natuurlijk gamma voor mannen en vrouwen geeft een antwoord op wat de consumenten nodig hebben: op natuurlijke wijze de haaruitval bestrijden en de haargroei stimuleren.

    De 5 sleutelproducten in synergie voor een optimale doeltreffendheid zijn: anti-haaruitval verzorgend systeem: hoge concentratie bestanddelen voor een behandeling die haaruitval bestrijdt en zeer snel inwerkt zonder de huid vettig te maken, plakt niet en droogt de haarvezels niet uit, gegarandeerd onzichtbaar. Haar versterkend voedingssupplement voor haar en nagels: een 100% natuurlijk supplement dat de haren ‘van binnenuit’ verstevigt alsook de nagels, om deze dag na dag resistenter en levendiger te maken. Anti-haaruitval verdikkende shampoo: in plaats van de traditionele shampoo is deze dagelijks te gebruiken verzorging ideaal om de doeltreffendheid van het verzorgend serum te verhogen en te verlengen en het haar sterker en dikker te maken. Supplement anti-haartuitval versterkende lotion: een verbetering van de lokale bloedcirculatie is nuttig om haaruitval tegen te gaan. Dagelijks lotion inmasseren is een verzorgend gebaar dat erg doeltreffend is en zeker niet mag worden vergeten. Supplement anti-haaruitval revitaliserende olie: echte verstevigende en voedende verzorging die haargel of haarmaskers vervangt door een aangepast verzorgend producten tegen haaruitval.

     

     

    21-12-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bibliotheca wellpaper, juwelen op kindermaat ...

    Deze nieuwe collectie muurbekleding is een droom voor iedereen die zich graag laat meeslepen door de magie van een goed boek. De inspirerende dessins zijn ideaal om een knusse leeshoek of een gezellige koffiecorner mee aan te kleden.

    Biblioteca Wallpaper is een collectie van NLXL en wordt verdeeld door Arte. Ze is gebaseerd op het werk van Ekaterina Panikanova, die een aantal 3D kunstwerken creëerde uit oude, gebruikte boeken. De collectie omvat 7 verschillende dessins waarbij boeken steeds de basis vormen. Op vijf ervan werden telkens andere surrealistische taferelen over de boeken heen geschilderd. De overige twee - zonder taferelen - zijn ideaal om te combineren met één van die vijf dessins.

    Deze muurbekleding wordt verkocht op rollen van 0,49m breed op 9,90m (met taferelen) of 6,60m lang (zonder taferelen). Biblioteca Wallpaper van NLXL wordt verdeeld door Arte in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland.

    Ludieke juwelen op kindermaat

    Goudsmid Wim Meeussen brengt een collectie van handgemaakte juwelen op maat van kinderen, compleet met een speelse, mooi vormgegeven verpakking. De beschikbare thema's zijn zeer uiteenlopend. Dierenliefhebbers hebben de keuze tussen een bonte beestenboel die gaat van bijtjes en vogels tot walvissen of een circusbeer. Voor wie graag de hemel afspeurt, is een zon, maan, ster of wolk een mooie optie. Een raket, luchtballon of auto spreken dan weer de meer avontuurlijke zieltjes aan. Voor ieder wat wils dus.

    De juwelen worden in een rond, gekleurd blikken doosje verkocht. Er zijn verschillende kleurtjes beschikbaar met 5 verschillende ontwerpen van tekeningen waarbij de juwelen passen. De meeste juwelen zijn verkrijgbaar als hanger en als oorstekers, en van sommige modellen is er ook een ring. Elk model is in zilver gemaakt, en kan ook in goud vervaardigd worden. De juweeltjes zijn perfect om aan kinderen cadeau te doen, bijvoorbeeld tijdens de komende feestdagen of ter gelegenheid van een communie of lentefeest. Maar ook volwassen zullen de schattige oorstekers of hangers zeker weten te appreciëren.

    Richtprijzen: zilver: €30 à €45 - wit of geel goud: €100 à €145

    Weber Grill Academy

    Enkele jaren geleden startte Weber België met de oprichting van enkele Grill Academies. Inmiddels zijn er zeven in ons land en één in Luxemburg. In de Weber Grill Academy leer je ... grillen, uiteraard. Onder leiding van een Weber Grillmaster leer je de Weber toestellen (beter) te gebruiken: koken met gesloten deksel, spelen met warmtezones, indirect grillen, roken, ... Dit alles tijdens de bereiding van een vier- of vijfgangen menu.

    Een wijs man zei ooit "ik snap niet waarom mensen altijd in de zomer willen grillen, als het buiten al zo warm is. Ik grill liever in de winter, als je behoefte hebt aan warmte". Met die wijze woorden in het achterhoofd bieden de Grill Academies nu ook een Kerstmenu aan, volledig bereid op Weber toestellen! Op www.grillacademy.net vind je meer informatie.

    Het Kerstmenu van Weber: Gegrilde Glühwein - Gerookte eendenborst met rode uien-sinaasappelcompote en Chinese kool op pitabroodje - Knolselderijroomsoep met gerookte zalm - Gevulde kalkoen met aardappel-spruitjes gratin en savooikool - Oosterse runderbavette - Appelstrudel

    Wie tijdens de komende eindejaarsfeesten vrienden en familie wil verrassen met een maaltijd uit de buitenkeuken, moet zich nu inschrijven voor een Kerstsessie van de Weber Grill Academy!

    Hunkemöller lanceert Sylvie sport collection & KHMX:

    De nieuwe collectie van Sylvie Meis, ambassadrice van Hunkemöller sinds 2012 is een bijzonder sportcollectie waarop ze niet weinig fier is. Ze is complementair op haar reeds bestaande lingerie en badlijn gezien sport een belangrijk onderdeel in haar leven vormt. Dat Sylvie zich met hart en ziel op deze collectie toelegde is duidelijk merkbaar in de beelden van de lanceringscampagne.

    Sylvie zegt niet te kunnen wacht om haar eigen collectie te dragen, ze werd beïnvloed door een mix van yoga elementen en urban dance, is gemaakt van zachte stoffen in haar lievelingskleuren. Deze must have collectie geeft aldus Sylvie extra motivatie, facet dat zij bij vele anderen hoopt terug te vinden.

    Samen met de SS collectie presenteert Hunkemöller eveneens haar nieuwe HKMX sport collectie met donkere basistinten en trendy grijze leopardprints, opgefrist met pink en oranje, kleuren die de vrouwelijkheid onderlijnen. De HKMC collectie maakt talloze combinaties mogelijk en richt zich zowel op dames die intensief als constructief sporten. Beide collecties zijn van 4 januari 2016 beschikbaar, net op tijd om alle zorgen en nieuwjaarsextraatjes zorgeloos weg te werken.

     















    21-12-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!