Inhoud blog
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    13-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrijdag 18 maart - Woody in het teken van de Wereld Slaapdag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    “Als die dag nog niet bestond, dan was er Woody die ‘m uitvond!”

    Dit jaar vindt op vrijdag 18 maart voor de 9e maal de jaarlijkse “Wereld SlaapDag” plaats. Wereldwijd wordt op deze vrijdag vóór het begin van de lente stilgestaan bij de positieve betekenis van slapen. Een goede nachtrust hoort immers bij een gezonde levensstijl. De Wereld Slaapdag werd in 2008 in het leven geroepen door de “World Association of Sleep Medicine” (WASM) die het als hun missie beschouwen langs deze weg aandacht te besteden aan ‘het genot van slapen’ en iets te doen aan problemen die met slaap te maken hebben. Als slogan werd dit jaar gekozen voor “Good sleep is a reachable dream”. (Een goede slaap, een bereikbare droom).

    Het belang van een goede nachtrust

    Veel mensen onderschatten het belang van een goede nachtrust. En dat terwijl goed slapen ervoor zorgt dat je je vrolijker, energiek en alert voelt en het de productiviteit op je werk ten goede komt. Mensen die te weinig slapen hebben bovendien een verhoogde kans op een te hoog cholesterolgehalte, borst- en darmkanker, hartinfarct, depressie en diabetes.

    Maar hoeveel slaap hebben we met z'n allen nu eigenlijk nodig? Dit hangt vooral af van iemands leeftijd, maar het kan uiteraard ook per individu verschillen. Voor baby’s in hun eerste levensjaar gaat dat van 14 tot 17 uur per dag. Peuters tussen 1 en 3 jaar slapen best 12 tot 14 uur. Voor kleuters van 3 tot 6 jaar is dat 12 uur. Schoolkinderen (6 tot 12 jaar) slapen best nog 10 tot 11 uur per dag. Pubers (12 tot 18 jaar) hebben tussen 8 en 10 uur slaap nodig per dag. Volwassenen tenslotte (18 jaar en ouder) slapen best 7 tot 8 uur per dag.

    Bij meer dan een kwart van de tieners gaat het echter de slechte kant uit met hun slaapgewoonten. Er wordt steeds vaker gesproken over “junk sleep”. De boosdoener is het alomtegenwoordige bezit van smartphones, tablets en laptops. Het gaat niet meer om wanneer kinderen naar bed gaan, maar wel wanneer ze ophouden met chatten vanuit dat bed. Dat is niet alleen nefast voor hun concentratievermogen overdag, maar kan op langere termijn ook leiden tot leerstoornissen!

    Anderzijds is het ook belangrijk om te begrijpen dat een adolescent zich gedraagt naar zijn biologische klok. Gemiddeld worden ze pas moe rond 11u ’s avonds of later; als je hen vroeger naar bed stuurt, is de kans zelfs groter dat ze op zoek gaan naar een prikkelende, stimulerende bezigheid. Vandaar het huidige debat om de (middelbare) scholen later te laten beginnen.

    Een goede nachtrust begint met een goede slaaphygiëne

    Een goede nachtrust krijgen is mogelijk op elke leeftijd en is ook op iedere leeftijd belangrijk voor de gezondheid. Slapen klinkt bovendien als iets eenvoudigs en gaat in principe vrijwel automatisch. En toch hebben veel mensen problemen om in slaap te komen, langere tijd door te slapen of ze kunnen niet meer in slaap komen als ze eenmaal wakker zijn geworden. Belangrijk hierbij is dat er aandacht besteed wordt aan de slaaphygiëne.

    Minder dan zes uren slaap per nacht kan als slapeloosheid beschouwd worden, zo wordt door de wetenschap algemeen aanvaard.

    10 tips voor een goede slaaphygiëne: 1.Neem de tijd om te slapen. Hou hierbij rekening met de individuele slaapbehoefte per leeftijd. 2. Maak een middagdutje niet langer dan 45 minuten. 3. Vermijd overmatig alcoholgebruik en rook niet in de laatste 4 uur voordat je gaat slapen. 4. Vermijdt cafeïne in de laatste 6 uur voor bedtijd. Dit houdt ook thee, frisdrank en chocolade in. 5 Vermijdt zwaar, pittig of zoet voedsel in de avond. Een lichte snack kan wel. 6. Beweeg regelmatig maar niet vlak voordat je naar bed gaat. 7. Zorg voor een goed bed, matras en dekbedovertrek. 8. Ventileer de slaapkamer, zorg voor een goede kamertemperatuur en draag zweet absorberende nachtkledij. 9. Creëer een donkere, comfortabele en stille omgeving. 10. Gebruik je bed om in te slapen en dus niet als kantoor of TV-ruimte, of om gezellig te liggen chatten met vrienden!

    Jong geleerd is oud gedaan. Woody helpt een handje bij het slaapritueel

    Een goed slaapritueel is vanaf de prille leeftijd belangrijk en Woody helpt ouders en kinderen hierbij een handje. Typische Woody nachtkledij is herkenbaar aan de grappige beestjes, leuke verhaaltjes en “glow in the dark”. Omdat kinderen dol zijn op de diertjes en bijhorende verhaaltjes associëren ze het “slapengaan” met iets leuks en gaat alles veel vlotter. En hun angst voor het donker wordt overwonnen dankzij het alom gekende “glow in the dark” effect. Maar Woody gaat nog een stapje verder in haar educatieve rol. Bij een pyjama voor kindjes van 2 tot 4 jaar schenkt Woody hen een kwaliteitstandenborstel die én leuk is én een ergonomische handgreep heeft. Want ook tandjes poetsen maakt deel uit van het slaapritueel!

    Woody nachtkledij is niet enkel mooi maar bovendien ook heel comfortabel en aangenaam op de huid, zowel voor baby’s, kinderen als volwassenen. Er wordt dan ook veel aandacht besteed aan de keuze van duurzame materialen. Niet enkel is de single jersey die Woody gebruikt op basis van 100% katoen, de nachtkledij in velours of terry bestaat altijd uit minimum 75% katoen. Katoen is een natuurlijke plantaardige stof met uitstekende kwaliteiten. Zacht, kleurbehoudend, pluist niet, machine wasbaar, duurzaam én zweet absorberend. Duidelijk geen overbodige luxe als men weet dat we een halve tot één liter aan vocht verliezen per nacht.

    Maar daarenboven engageert Woody zich nog op diverse vlakken!

    Woody is “Bronze Sponsor” van het WASM (World Association of Sleep Medicine) én roept dit jaar ook de “Woody Scientific Sleep Award” in het leven. Deze award wordt overhandigd aan de beste voordracht i.v.m. onderzoek in het domein van slaap bij kinderen, of meer algemeen in het onderzoek in het domein van slaap. Deze presentaties worden georganiseerd door de Belgische Vereniging voor Slaaponderzoek en Slaapgeneeskunde (BASS), waarvan Prof. Dr. Verbraecken van de Slaapkliniek UZ Antwerpen de voorzitter is.

    Daarnaast worden er ter gelegenheid van Wereld Slaapdag 2016 nog andere acties voorbereid, maar deze moeten voorlopig nog een verrassing blijven.

     

    13-03-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MMooD goes outdoor

    Exclusieve buitencollectie Belgisch design in ecologisch ThermoWood

     

    Belgisch design nog meer naar buiten brengen? Geen probleem voor het merk MMooD dat na een eerste interieurcollectie van Belgische ontwerpers nu verrast met twee ‘outdoor’ tafels in ecologisch hout. Schuif aan bij Pascale Naessens en Axel Enthoven en ontdek een doordacht design, duurzaam geproduceerd.

    Vorig jaar zag MMooD het licht, een vernieuwend meubelconcept dat Belgisch talent en multifunctioneel design in de kijker wil plaatsen. Vandaag zet het merk een stap verder, naar buiten, met een exclusieve collectie van tafels in ThermoWood. De 2 ontwerpen zijn van de hand van Pascale Naessens en Axel Enthoven.

    ThermoWood is een ecologisch alternatief voor exotische hardhoutsoorten. Het essenhout is afkomstig van duurzaam beheerde bossen uit West-Europa en wordt met warmte behandeld. Zo verbetert de duurzaamheid (de mate waarin hout bestand is tegen aantasting door o.a. vocht en schimmels) én de dimensiestabiliteit (de mate waarmee hout zwelt en krimpt onder invloed van de relatieve luchtvochtigheid). Het resultaat is een vormvaste tafel, met een zeer kleine ecologische voetafdruk, die jaar na jaar mooi blijft.

    Pure van Pascale Naessens: “Ontworpen om mensen samen te brengen”

    Binnen MMooD ontwierp Pascale Naessens een ovale en rechthoekige buitentafel Pure. In haar gekende naturelle stijl stralen de meubels puurheid en authenticiteit uit. De stevige, robuuste look krijgt meteen een elegante toets door de diagonaal geplaatste tafelpoten. Respect voor de natuur staat centraal en de productie gebeurt met 100% hernieuwbare energie.

    De tafels zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en geven je alle vrijheid om stoelen bij te schuiven. Pascale Naessens: “Met Pure wil ik mensen samenbrengen. De meubellijn is ontworpen voor een beter leven, eenvoudiger, aangenamer en mooier. Het draait allemaal om creëren. Kijk, hier op aarde, is eigenlijk niet veel. Je moet het zelf maken, de romantiek, het eten, je gezondheid, je leefwereld… Je hebt veel in eigen handen.”

    Praktische info: Tafels (ovaal/rechthoekig): 170 cm: 990 euro - 220 cm: 1.290 euro - 270 cm: 1.490 euro - Krukje: 40 cm: 135 euro - Kussen voor krukje: 45 euro - Bankje: 90 cm: 179 euro - Kussen voor bankje: 75 euro - Schapenvel: 149 euro

    Aztec van Axel Enthoven: “Op maat van een hele kloosterfamilie”

    Ook de buitentafel van Axel Enthoven valt op door haar multifunctioneel en veelzijdig design. In gesloten vorm biedt de tafel plaats aan 6 (160 cm) / 10 (252 cm) personen. Klap je haar open, dan kunnen moeiteloos 8 (160 cm) / 12 (252 cm) personen aanschuiven. Aztec moet daarbij niet inboeten aan charme, want zowel in gewone als grotere versie straalt de tafel ranke robuustheid uit, mét oog voor verhoudingen.

    Axel Enthoven: “Er zou kloosterinspiratie achter dit ontwerp kunnen schuilen. De typische, lang uitgerekte tafel is op zich al ontworpen voor grotere gezinnen. Wil je nog meer gezelschap samen aan tafel brengen, dan klap je Aztec eenvoudig open en krijgt ze het formaat van een vliegdekschip. Op maat van een hele kloosterfamilie zeg maar.”

    Praktische info: Tafels: 160 cm: 1.690 euro – 252 cm: 2.480 euro - Krukje Black sheep: 60 cm - 225 euro - Bankje Black sheep:120 cm - 329 euro

    MMooD specialiseert zich in concepten en verhalen voor de meubelmarkt. MMooD vertrekt daarom vanuit unieke objecten in plaats van collecties. Objecten die stuk voor stuk ‘vorm’ en ‘functie’ met elkaar verzoenen én die een toegevoegde functie hebben waardoor ze het leven aangenamer en comfortabeler maken.







    13-03-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Global Greening, iedereen gaat 'groen' voor St Patricks day op 17 maart

    Volgende week donderdag 17 maart is het St. Patrick’s Day, de nationale feestdag van Ierland. Niet alleen in de straten van Ierland wordt de beschermheilige uitbundig herdacht, de hele wereld viert het festival door iconische monumenten groen uit te lichten. Ook de Benelux doet mee aan de 7e editie van de ‘Global Greening’, een initiatief van Tourism Ireland. Tourism Ireland lanceerde de internationale campagne om particulieren, bedrijven, sportclubs en winkels aan te moedigen: ‘#GoGreen4PatricksDay’.

    De oproep van Tourism Ireland aan de wereld is duidelijk: vier St. Patrick’s Day en kleur groen. Bedrijfslogo’s tot winkeletalages en zelfs mensen transformeren groen op 17 maart. Ook veranderen meer dan 130 gebouwen en locaties van de UNESCO Werelderfgoedlijst in de Ierse kleur ter gelegenheid van de herdenking van St. Patrick.

    Benelux goes Green

    Op donderdag 17 maart om 20.00 uur worden drie Belgische steden in groen licht gehuld: de Grote Markt in Brussel, het Belfort van Bergen en de Burg van Brugge. Ook Manneken Pis doet vrolijk mee met de Ierse feestdag, van 13 tot en met 17 maart draagt het icoon van België een traditioneel Iers kostuum. Onze buurlanden laten het Stadhuis van Luxemburg, de ‘I amsterdam’ op Amsterdam Schiphol Airport en een windmolen in Weert groen kleuren.

    Danielle Neyts van Tourism Ireland is blij met de internationale belangstelling voor de Global Greening: “Elk jaar neemt het aantal Belgische en buitenlandse plaatsen toe. Zij voegen zich bij de lijst van iconische monumenten en locaties zoals de Niagarawatervallen, de Toren van Pisa, de London Eye, het Colosseum in Rome, de Sacré-Coeur van Parijs en het Sydney Opera House. De verlichting in België is tot stand gekomen dankzij de medewerking van de betrokken steden en de Ierse ambassade in België. Ik ben hen erg dankbaar voor hun inzet en enthousiasme. De Greenings staan symbool voor de vriendschap en samenwerking tussen de Ieren en de verschillende landen. In 2016 nodigen wij dan ook iedereen uit dit met ons te vieren.”

    St. Patrick’s Festival 2016: vier dagen lang feest in Dublin

    Van 17 tot en met 20 maart staat Dublin in het teken van het St. Patrick’s Festival. De uitbundige parade door de binnenstad heeft sinds 2014 een creatieve invalshoek geïnspireerd op het heden, verleden en toekomst. Dit jaar is het thema ‘Stel je voor…’ waarbij de kijk van verschillende generaties op de toekomst van Ierland centraal staat. Joanne O’Riordan is geselecteerd als de Grand Marshal van het St. Patrick’s Festival en heeft de leiding over de parade. Joanne is een van de zeven mensen in de wereld met Tetra-Amelia, een syndroom waarbij mensen geboren worden zonder ledematen. Als campagnevoerder zet zij zich wereldwijd in voor mensen met een beperking. Met haar 19 jaar is zij de jongste Grand Marshal ooit van de St. Patrick’s parade.

    Danielle Neyts van Tourism Ireland: “Dit jaar viert het festival zijn 21e verjaardag. Zoals elk jaar is er weer een uitgebreid programma met muziek, dans, kunst, straattheater, bijzondere rondleidingen door de stad en nog veel meer. Het eerste festival vond plaats op 17 maart 1996. Destijds namen ongeveer 430.000 mensen deel aan het festival en duurde de voorbereiding vijf maanden. Tegenwoordig duurt de voorbereiding bijna 1,5 jaar, gezien dit het belangrijkste jaarlijkse evenement van het land is. In 2015 kamen meer dan 100.000 buitenlandse bezoekers kwam naar Ierland om deze nationale feestdag te vieren."

    Meer info over het St. Patrick’s Festival is te vinden op www.stpatricksfestival.ie - www.ireland.com







    12-03-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Narcos en Escobar vertellen maar één kant van het verhaal...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Maak nu kennis met Pablo Escobars gezworen vijanden!

     

    Met onder andere Manolo Cardona (Narcos), de Golden Globegenomineerde Tom Sizemore (Natural Born Killers, Twin Peaks) en de Oscargenomineerde Adriana Barraza (Babel) - Gebaseerd op de autobiografie van voormalige drugdealer Andrés López López - Adaptatie van een enorm populaire Colombiaanse tv-serie -          Voormalige Colombiaanse inzending voor de Oscars - Belicht het machtigste misdaadsyndicaat ooit - Over de grootste rivalen van Pablo Escobar - Met Manolo Cardona (Narcos)

     

    De vroege jaren negentig. Martin González en diens beste vriend, de excentrieke Pepe Cadena (Diego Cadavid), worden al van jongs af aan betrokken bij de drughandel in Cali, de hoofdstad van het Colombiaanse departement Valle del Cauca. Beide jongeren worden daarbij geïnspireerd door Pepe’s broer, de machtige (en rijke) drugbaron Don Oscar (Fernando Solorzano). Omdat de autoriteiten het Calikartel grotendeels met rust laten, wanen Martin en Pepe zich haast onoverwinnelijk.

    Tijdens het huwelijksfeest van Pepe, worden de gasten onder vuur genomen door de enige natuurlijke vijand van het Calinetwerk: de trawanten van Pablo Escobar en zijn Medillínkartel. De schietpartij doet de plaatselijke regering wakker schieten en ook de Amerikaanse DEA (‘Drug Enforcement Agency’) begint zich met de werkzaamheden te bemoeien.

    Na het fragmenteren van de organisaties in Medillín en Cali, wordt het Norte del Vallekartel opgericht, maar Martin wil te snel geld verdienen en begint fouten te maken. Zijn doel: het hart veroveren van zijn jeugdliefde, de bevallige Sofia (Juana Acosta), samen met zijn grootmoeder (gespeeld door topactrice Adriana Barraza) de belangrijkste vrouw in zijn leven. Martin wil de weifelende Sofia de wereld bieden en dan ophouden met dealen. Dat is echter buiten de eisen van de Mexicanen waar hij handel mee drijft, de DEA, afvallige vrienden en allerlei onvoorziene omstandigheden gerekend…

    Achtergrond

    The Snitch Cartel (oorspronkelijke titel: El cartel de los sapos) is gebaseerd op de autobiografie van ex-drugsbaas Andres López López (geboren op 15 juni 1971), die ondertussen is uitgegroeid tot een bekend mediafiguur. Het verhaal werd ook al verteld in een erg populaire tv-serie die nu dus uitmondt in een langspeelfilm waarin zowel Spaans als Engels wordt gesproken. De fictieve versie van Andres López López heet hier Martin González, maar dat betekent niet dat The Snitch Cartel noodzakelijkerwijs een happy end kent. López zelf groeide op zonder ouders en werd opgevoed door zijn grootmoeder. Op dertienjarige leeftijd reed hij al met een taxi om financieel rond te kunnen komen. Toen hij veertien was, introduceerde een jeugdvriend, de onverantwoordelijke Fernando, hem aan zijn oudere broer, een mágico. Aanvankelijk dacht Andres dat het om een goochelaar ging, maar al snel bleek de man eigenlijk een stinkend rijke drugbaron te zijn.

    Het duurde niet lang voor ook López López betrokken geraakte bij het Calikartel. Tegen het einde van de jaren negentig mocht hij zich al bij de rangen van de internationale drugelite rekenen, maar toen zijn organisatie in 2001 door interne disputen dreigde ten onder te gaan, gaf hij zichzelf aan bij de Colombiaanse autoriteiten. Hij werd overgebracht naar een cel in Miami, waarin hij uiteindelijk 20 maanden zou verblijven. Andres zou er naar eigen zeggen een geweten hebben ontwikkeld dat volgens de toonaangevende krant El Pais uitmondde in een ‘exorcisme van 300 pagina’s’: het boek El cartel de los capos, waarin López López zijn lezers als verteller bij de hand neemt en hen het leven schetst van Martin, die verdacht veel lijkt op hemzelf.

    Kort nadat de voormalige misdaadbaas de cel verliet, werd hij gecontacteerd door Caracol TV, een Colombiaans televisienetwerk dat ook in Miami actief is. Toen een bestuurslid van uitgeverij Editorial Planeta het resulterende interview zag, wist hij het zeker: het boek dat López López tijdens zijn gevangenschap had geschreven, zou een bestseller kunnen worden. Het duurde nog maar enkele weken voor het contract getekend was. Anno 2016 heeft Andres al verschillende boeken en heel wat scripts voor tv en film op zijn conto.

    In karteldrama’s is er, volgens de auteur, ‘actie, drama, jaloezie, macht en teleurstelling: al die elementen samen zorgen ervoor dat verhalen over drughandelaars krachtige en winnende producten zijn… kijkers zijn het beu om verhalen over onmogelijke liefdes te horen, want het echte leven is niet zo.’ Volgens hem is de ‘vreemde aantrekkingskracht’ die verhalen over de bendes die hun land bijna hebben verwoest op het Colombiaanse publiek uitoefenen niet meer dan menselijk.

    ‘We zijn een van de meest volwassen Latijns-Amerikaanse maatschappijen aan het worden,’ zegt López López, ‘maar we moeten horen wat voor dingen er in dit land aan het gebeuren zijn. Het is belangrijk dat de maatschappij weet wat er echt gebeurd is [tijdens de vele jaren waarin de kartels de natie in hun greep hadden, zodat we kunnen vooruit gaan en zodat we onszelf kunnen begrijpen. Ze moeten verstaan worden zodat onze gemeenschap sterker kan worden.’

    Misschien nog veel belangrijker, is dat de man die ooit jaarlijks tienduizenden kilo’s cocaïne doorheen Miami wist te sluizen, volgens de DEA een van de belangrijkste druginformanten ooit is geworden. Ook nu nog riskeren hij en zijn familie represailles van de overblijfselen van het Norte del Vallekartel.

     

    Het kartel uit Cali was samen met dat uit Medillín het machtigste dat Colombia heeft gekend. Miljoenen dollars wisselden haast dagelijks van handen. Dat er nu ook in het westen aandacht wordt besteed aan deze gezworen vijanden van Pablo Escobar, is dus niet verwonderlijk. Dat er kosten noch moeite werden gespaard om de film vorm te geven, evenmin.

    Zo werd zelfs Adriana Barraza (genomineerd voor talloze prijzen, waaronder een Golden Globe en een Oscar) aangetrokken om de relatief kleine, maar niet onbelangrijke rol van Martins grootmoeder in te vullen, terwijl hoofdrolspeler Maonolo Cardona ook te zien is in Amerikaanse topproducties als Covert Affairs en Narcos en zowel Juana Acosta als Diego Cavadid tot de bekendste acteurs binnen het Latijns-Amerikaanse taalgebied behoren.

    Pedro Armendáriz Jr. trad in heel wat Amerikaanse tv-series (waaronder The Love Boat, Knight Rider, Columbo, Acapulco H.E.A.T. en Airwolf) op en maakte zich onsterfelijk in producties als Dogs of War, License to Kill, Tombstone en de Zorrofilms met Antonio Banderas. Tom Sizemore (genomineerd voor een Golden Globe voor Witness Protection, terwijl hij ook kandidaat was om prijzen te winnen voor zijn rollen in Saving Private Ryan, Black Hawk Down en andere films), een van de hardst werkende acteurs uit de business, zorgt voor de Amerikaanse toets. Een fantastische bezetting voor een film vol vaart, intrige en opzienbarende gebeurtenissen, dus. Dat The Snitch Cartel enkele jaren geleden de Colombiaanse inzending was voor de Oscars, hoeft dan ook niet te verbazen.

    Artistieke Fiche: Manolo Cardona: Martin González ‘El Fresita’; Juana Acosta: Sofia; Diego Cadavid: Pepe Cadena; Pedro Armendáriz Jr.: Don Modesto; Kuno Becker: Damián; Tom Sizemore: Sam Mathews en Ardriana Barraza: Abuela Isabel

    Technische specificities: Release: 10 maart 2016 - Distributie: Excesso Entertainment - Speelduur: ongeveer 102 min. - Taal: Engels en Spaans, Nederlands ondertiteld - Beeldformaat: 16.9 (2.40:1) - Audio: Dolby Digital 5.1

    Crew: Regie: Carlos Moreno - Scenario: Luiso Berdejo, Juan Camilo Ferrand, Andrés López - Productie: Juan Carlos Caicedo Rassi, Francisco Cardona, Juan José Cardona, Manolo Cardona, Alvaro Rangel - Muziek: Carlo Siliotto - Cinematografie: Mateo Londono - Montage: Jorge Macaya. Meer info: www.excesso.nl

            

     

    12-03-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brax active

    Floris Van Bommel

    Overheen de lente- en zomercollectie van Floris Van Bommel spotten we een duidelijk centraal thema voor zowel mannen als vrouwen: Glitter en Glamour. Van sportieve sneakers in leer, textiel of suède tot blinkende pumps en ballerina’s. Elke stijl die je maar kunt bedenken, behalve: saai! Deze gevarieerde lijnen spelen enerzijds met een neutraal kleurenpallet bestaande uit klassiek zwart, glanzend zilver of fris wit en anderzijds met helder kobaltblauw voor een pop of colour.

    Brax active

    Met het thema Wanderlust laat BRAX active doorheen de natuur zwerven, en neemt je mee langs kabbelende beekjes, heldere meren en eindeloze bossen. De outdoorcollectie liet zich inspireren op rijke aardtinten en de magische kleuren van fauna en flora. Life is lived outside!

    Sportief, casual en functioneel: de nieuwe BRAX active collectie lente/zomer 2016 biedt de ideale mix van stijl en functionaliteit voor outdoor activiteiten die ook in de stad gezien mag worden. Als broekenspecialist garandeert BRAX een perfecte fit voor iedereen dankzij zijn uiteenlopend gamma van meer dan 50 maten voor hem en voor haar (lang, kort, standaard).

    TRAVEL PRO- The Outdoor Touring Series: Dit ademend en elastisch kledingstuk met Sun Protection beschermt je tegen de brandende zonnestralen.

    EXPLORER – The Outdoor Climate Series: Deze wandelkledij is een absolute favoriet voor zonnige dagen dankzij zijn stretch- en Sun Protection materialen. Deze lichte, slijtvaste buitenbroeken en tops zijn water- en vuilafstotend en houden je bovendien ook koel en droog door een mix van ademende en sneldrogende materialen.

    X3 PERFORMANCE – Comfort meets Function: Zelfs in koude en vochtige omstandigheden houdt deze kledij je aangenaam droog. De functionele polo shirts en modieuze geruite t-shirts met UV bescherming vormen de ideale mix van comfort en functie. De uitermate lichte fleece jasjes zijn een ideale metgezel op koudere dagen.

    Boho Babes: Horoscoop Ringen

    Delicate ringen zijn helemaal in, net zoals persoonlijke juwelen. Daarvoor ben je bij Boho Babes aan het juiste adres.

    De nieuwe horoscoop ringen zijn minimalistisch en door je eigen horoscoop teken geven ze een persoonlijke touch. Al deze ringen zijn sterling zilver 925. Aan de ene kant van de ring staat de horoscoop in geschreven tekst en aan de andere kant het symbool van het teken. Hoe je de ring ook draait, hij ziet er dus altijd leuk uit. Prijs: €19,50

    Boho Babes bestaat sinds september 2015 en is opgericht door de blogster Nathalie Van den Berg. De webshop is bohemian geïnspireerd en brengt verschillende internationale merken samen. Naast bekende merken wordt er ook samen gewerkt met kleine lokale designers. Meer informatie vindt u op www.bohobabes.eu, de prijzen gaan van 12 euro tot 160 euro.

    Venizi: de broches zijn terug

    Een inspiratie uit de gouden film jaren en de eeuwige schoonheid van de mythische actrices uit de jaren 40-50. Broche «parel van de nacht » verzilverd : 26.90€

    VENIZI stelt u zijn nieuwe selectie broches voor: Broche “ de lente roos” verzilverd : 24.90 E; Broche « de levensboom » verzilverd : 22.90€; Broche “parel van de nacht “ verzilverd : 26.90€; Broche “lente blad » verzilverd : 26.90€. Voor alle informatie en de verkooppunten : WWW.VENIZI.COM

    SEABOURN BIEDT COMBIREIZEN AAN IN EUROPA

    Seabourn biedt deze zomer een ruime waaier van combinatiereizen in Europa aan. Zo kunnen reizigers extra besparen en meer bestemmingen verkennen, van de fenomenale Franse, Spaanse en Italiaanse kust tot de schilderachtige Griekse eilanden of de indrukwekkende Noorse fjorden. Gasten die twee of meer cruises combineren, besparen tot 15 procent extra.

    “Veel van onze cruises in Europa zijn zevendaagse cruises, maar kunnen worden gecombineerd tot reizen van twee of vier weken. Gasten kunnen dus vaarroutes samenstellen, waarbij ze heel wat bestemmingen kunnen bezoeken,” zegt John Delaney, Senior Vice-president Global Marketing & Sales bij Seabourn. “Onze combireizen zijn ideaal voor wie veel mooie bestemmingen aan de Middellandse Zee of in Noord-Europa wil ontdekken.”

    Enkele voorbeelden van Seabourn combireizen in Europa in 2016: Tijdens 14-daagse combireizen doorkruist Seabourn Odyssey het oosten van de Middellandse Zee. Egeïsche Odyssey is een rondreis vanuit Athene (Piraeus) naar Barcelona op 28 mei, 25 juni, 23 juli, 20 augustus, 17 september en 15 oktober 2016. De gasten kunnen in liefst 13 havens aan wal gaan en genieten gratis van het exclusieve Seabourn Avondevent in Efeze. Eilanden in de Adriatische en Egeïsche Zee zijn 14-daagse cruises van Venetië naar Istanbul op 18 juni, 16 juli, 13 augustus, 10 september en 8 oktober 2016, met stops in 13 havens, inclusief het Seabourn Avondevent in Efeze, evenals een Marina Day in Primosten (Kroatië) aan de Dalmatische kust.

    Seabourn Sojourn verkent het westen van de Middellandse Zee tijdens een 21-daagse rondreis Mediterrane Nachten vanuit Monte Carlo. Het cruiseschip vertrekt op 11 augustus en 6 oktober 2016, en meert aan in 18 pittoreske havens en steden aan de Spaanse en Franse kust, de schitterende Amalfikust in Italië en idyllische eilanden zoals Malta, Corsica en Sardinië. Ook staan twee Marina Days op het programma, nl. in Amalfi en San Remo (Italië).

    In Noord-Europa biedt Seabourn Quest 21-daagse combireizen aan tussen Stockholm en Kopenhagen op 21 en 28 mei, 18 en 25 juni 2016. Op deze reizen exploreer je de majestueuze Noorse fjorden en het beste wat Scandinavië en de Baltische staten te bieden hebben. Het wordt een adembenemende cruise langs de fjorden met een driedaags bezoek aan Sint-Petersburg. Bovendien omvat het Europese programma van Seabourn voor het seizoen 2016 stops in een aantal havens die Unesco-werelderfgoed herbergen. De passagiers kunnen tijdens optionele werelderfgoed-excursies die historische sites bezoeken of deelnemen aan speciale ontdekkingsexcursies met een exclusief programma, ontwikkeld in samenwerking met managers van Unesco-werelderfgoedsites en toeristische experts.

    Tijdens het Europese seizoen genieten de gasten unieke ervaringen die ze alleen bij Seabourn vinden. Zo bieden de drie schepen in verschillende havens aan de Middellandse Zee en in Noord-Europa de populaire excursie “Shopping with the Chef” aan, waarbij een groepje gasten de chef-kok vergezellen op lokale markten om meer te weten te komen over de lokale producten en met eigen ogen te zien hoe de meest verse ingrediënten worden geselecteerd voor verfijnde gerechten aan boord. Op Seabourn Sojourn en Seabourn Odyssey kunnen de gasten een “Marina Day” beleven: gratis watersporten vanuit het opengevouwen watersportplatform van het schip in een schilderachtige haven in de Middellandse Zee. Bovendien gaat Seabourn Odyssey meestal voor anker in het Turkse Kusadasi, waar de gasten een gratis Avondevent in Efeze kunnen beleven, een klassiek privéconcert in de eeuwenoude ruïnes onder een sterrenhemel. www.seabourn.com

     

     











    12-03-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goût de France
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    België viert de Franse gastronomie in het kader van dit internationaal event

     

    Na een succesvolle editie in 2015 zullen op maandag 21 maart 2016 opnieuw meer dan 1.500 ‘diners op z’n Frans’ geserveerd worden in verschillende restaurants verspreid over de vijf continenten. 32 Belgische restaurants doen al mee aan het grootschalige event waarbij wereldwijd een hommage wordt gebracht aan de excellente Franse keuken en culinaire knowhow.

    Na het grote succes van de eerste editie wordt dit jaar op 21 en 22 maart opnieuw de Franse gastronomie gevierd dankzij ‘Goût de/ Good France’, het initiatief van de Franse minister van Buitenlandse Zaken en Internationale Ontwikkeling, Laurent Fabius en van de gerenommeerde chef-kok Alain Ducasse.

    Vorig jaar hebben meer dan 100.000 gasten genoten van een typisch Franse maaltijd verspreid over meer dan 1.300 restaurants en 150 Franse ambassades op vijf continenten. Het is het ideale moment om gezellig samen de excellente en diverse Franse keuken te ontdekken, die nu eenmaal een van haar grootste toeristische rijkdommen is.

    Een wereldwijde hommage aan de Franse gastronomische maaltijd

    Het concept werd reeds in 1912 geïntroduceerd door Auguste Escoffier met zijn ‘Dîners d’Epicure’ : hetzelfde menu op dezelfde dag in verschillende wereldsteden voor zoveel mogelijk gasten. ‘Goût de/ Good France’ breidt het concept uit naar alle soorten restaurants over de hele wereld.

    Dit initiatief belichaamt de waarden van Frankrijk: aandacht voor verse streekproducten en openheid naar de wereld. “Onze gastronomie maakt deel uit van ons cultureel erfgoed en vormt een deel van onze identiteit. De inschrijving op de UNESCO-Werelderfgoedlijst in 2010 van onze Franse gastronomische maaltijd is daar de beste getuigenis van”, volgens Laurent Fabius.

    Franse gastronomie aangepast aan de lokale tradities

    Verschillende restaurants uit de hele wereld, waaronder uit België, werden in december 2015 uitgenodigd om een menu samen te stellen dat de Franse culinaire knowhow viert en volgens de traditie geserveerd wordt met aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht, Franse kaas, Franse wijnen en champagnes. Ze kunnen ook nog het menu aanpassen aan de culinaire tradities van ieder land. Het concept blijft dat de keuken voor iedereen toegankelijk moet zijn, of het nu gaat om een bistro of een sterrenrestaurant. De producten moeten vers zijn, seizoens-en streekgebonden, met minder vet, suiker, zout en proteïnen. Het restaurant bepaalt zelf de prijs van het menu en geeft 5% van de winst aan een lokale NGO.

    Een internationaal comité van een vijftiental chef-koks, onder voorzitterschap van Alain Ducasse, keuren de kandidaturen van de restaurants goed. Onder hen Paul Bocuse (Frankrijk), Genaro Esposito (Italië), Claude Troisgros (Brazilië), Kiyomi Mikuni (Japan), Mohamed Zai (Marokko) en Raymond Blanc (Verenigd-Koninkrijk).

    32 deelnemende Belgische restaurants

    Er zijn in totaal 32 Belgische restaurants geselecteerd om deel te nemen aan Good/ Goût de France. Naargelang de beschikbaarheid, kan het menu geproefd worden op 21 of 22 maart 2016. Men kan ook online de wereldwijde lijst van de deelnemers consulteren : http://restaurateurs.goodfrance.com/fr/restaurants-participants

    Website en sociale netwerken : http://france.fr

    12-03-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.reebok lanceert ZPump Fusion 20. met slank powerframe

    Reebok lanceert ZPump Fusion 2.0 met een slank nieuw powerframe dat zich aanpast op iedere voet

     

    Als wereldwijde pionier in fitness innovatie, vervolgt Reebok zijn baanbrekende ZPump technologie in 2016 met de lancering van de nieuwe Reebok ZPump Fusion 2.0. Dat is een stijlvolle loopschoen die de unieke “The Pump Technology” bezit, die ervoor zorgt dat de pasvorm zich aan de voet aanpast en hem volledig omsluit.

    Er zijn meer dan 14 miljard voeten in de wereld en geen twee voeten zijn hetzelfde, zelfs niet je eigen voeten. De meeste loopschoenen zijn gemaakt voor een standaard pasvorm – terwijl een standaard voet dus helemaal niet bestaat. Iedere voet is anders en dus is ook iedere run anders. Reebok heeft daarom een loopschoen met oneindig veel pasvormen ontworpen: de ZPump Fusion 2.0. Dankzij The Pump-technologie krijg je een schoen die je compleet naar je eigen voet kan vormen voor een persoonlijke pasvorm. Één schoen voor iedereen, voor elke run. De ZPUMP Fusion 2.0 is ontworpen met Reeboks revolutionaire en iconische innovatie “The Pump technologie”. Banen in de schoen worden gevuld met lucht, wat zorgt voor een nauw aansluitende en unieke pasvorm die perfect is voor elke voet.

    Deze loopschoen koppelt The Pump-technologie met een spannende nieuwe functie; het nieuwe lichtgewichte en naadloze PowerFrame, dat ervoor zorgt dat de met lucht gevulde banen dichter bij de voet houdt en zorgt voor die locked-in, perfecte pasvorm. Wanneer je de Pump-knop op de hiel van de loopschoen indrukt, wordt er lucht in het systeem gepompt waardoor de banen zich vullen en zich om de hiel heen vormen in een pasvorm die uniek is voor iedere voet. Sommige mensen hebben aan drie keer pompen genoeg, terwijl andere wellicht tien pompjes nodig hebben, geen voet is hetzelfde. Met behulp van het ventiel kan de lucht gemakkelijk weer uit de schoen leeglopen.

    Skiny

    De lijn Gypsy Romance van het Oostenrijkse label Skiny weet je te betoveren met zijn rustig zomerse kleurenpalet in een variëteit van stijlen. Deze etnische looks zijn niet enkel voor in de slaapkamer, maar vormen ook de perfecte outfit voor een relaxed dagje uit. De paisley print wordt gecombineerd met de warme zomertinten en zacht lila.

    Adidas

    De lente/zomer 2016 collectie van adidas StellaSport brengt sportkledij voor actieve meisjes. Stella McCartney is de creatieve geest achter deze collectie die een unieke mix van sport en mode belichaamt.

    SUN68

    De nieuwe collectie van SUN68 neemt je naar hogere oorden. Op verscheidene kledingstukken fladderen zwaluwen of vlinders in het rond. Deze toffe prints geven je vleugels!

     







    12-03-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guinness lanceert twee nieuwe smaken: Dublin Porter en West Indies Porter
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Meer dan ooit kiezen consumenten bewust voor authentieke en artisanale producten. Ambachtelijke, karaktervolle producten met een verleden, die met liefde en zorg werden gecreëerd. Laat dat nu net zijn waar het bij Guinness om gaat! Gedreven door 256 jaar expertise voorzag Guinness twee traditionele smaakpaletten van een hedendaagse twist. Vol trots stelt de befaamde Ierse brouwerij haar nieuwe telgen voor: Dublin Porter en West Indies Porter.

    Bij het nakijken van de archieven uit 1796 zijn de Guinnessbrouwers op de eerste sporen van het zachte en smaakvolle bier Dublin Porter gestoten. De drank zorgt – met een toets van mout en karamel – voor een totale smaakbeleving en doet bij elke slok je smaakpapillen verlangen naar meer. Het bier heeft een alcoholpercentage van 3,8%.

    De West Indies Porter is een zacht bier van hoge en complexe gisting en werd verrijkt met aroma’s van karamel en chocolade. Bij het proeven van het bier – waarvan het originele recept dateert uit 1801 - waant men zich terug in de tijd van mariniers en avonturiers die begin de 19de eeuw de azuurblauwe wateren van de Caraïben bevoeren. Het bier heeft een alcoholpercentage van 6%.

    Dublin 1759: De authentieke aanpak, de creatieve passie en de 256 jaar aan opgebouwde knowhow van de Guinnessbrouwers liggen aan de basis van deze tweevoudige lancering. “Ik denk oprecht dat ik de beste job ter wereld heb! Bovendien werk ik samen met de besten in de sector, reageert brouwer Sarah Fox enthousiast. Ik ben erg blij vandaag een beetje rijkdom van St James Gate met me mee te kunnen nemen naar België. Guinness is een befaamd bier, geliefd om het gebruik van kwaliteitsvolle natuurlijke ingrediënten en een verfijnde smaak. Het is de missie van onze brouwers om dit legendarische bier te blijven produceren, en het imago en de stijl die Arthur Guinness in het leven riep te behouden. Het is me een eer onze rijke geschiedenis met de Belgische pers te kunnen delen!”.

    Guinness moet altijd geconsumeerd worden met verstand. De naam en logo’s van Guinness zijn geregistreerde merken.

    Brouwerij John Martin werd in 1909 opgericht in België en is de oudste verdeler van Guinness ter wereld. De groep is bekend voor haar groot aanbod speciale bieren. Met de creatie van ‘The Finest Beer Selection’ zijn de omzetcijfers van John Martin verdubbeld. De naam van de brouwerij wordt in één adem genoemd met de bieren die ze produceert: Gordon Finest Beers, Martin’s Pale Ale, Bourgogne des Flandres, Timmermans, Timms, Dominus, Douglas, … Het gaat in totaal om een 65-tal verschillende, exclusieve producten. www.anthonymartin.be

     

    11-03-2016 om 11:27 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.illy stelt zijn allernieuwste Art Collection voor

    De allernieuwste illy Art Collection draagt de signatuur van Gillo Dorfles, een van de meest eclectische figuren van de internationale artistieke en culturele scène van de laatste decennia. Deze kopjescollectie pronkt met patronen die de kunstenaar creëerde en vormt een vrolijke, kleurrijke retrospectieve die de uitgesproken pioniersgeest van Gillo Dorfles weerspiegelt.

    Gillo Dorfles, kunstenaar maar tegelijk ook criticus, intellectueel, kunstestheticus en -socioloog, formuleerde als eerste een internationale definitie voor het concept ‘kitsch’ in zijn werk ‘Il Kitsch. Antologia del cattivo gusto’ (Kitsch. Antologie van de slechte smaak). In de loop van zijn carrière groeide hij uit tot een van de meest invloedrijke stuwende krachten van de hedendaagse kunst.

    De nieuwe illy Art Collection is geïnspireerd op uiteenlopende sierpatronen op textiel die Gillo Dorfles tussen 1937 en 1940 initieel op papier schetste met behulp van de oude temperatechniek (een emulsie van eierolie) die de oude meesters in de 15e eeuw gebruikten. Dorfles trachtte deze patronen nieuw leven in te blazen door grafische elementen te herhalen en archetypische tekens een nieuwe betekenis te geven. Ter gelegenheid van zijn samenwerking met illycaffè maakte Gillo Dorfles ook een nieuwe creatie voor een uniek kopje. Die werd voorgesteld op de overzichtstentoonstelling rond het werk van de kunstenaar die momenteel in Rome loopt in het MACRO-museum (‘Gillo Dorfles. Essere nel tempo’, van 27 november 2015 tot 17 april 2016, een tentoonstelling waaraan illy zijn steun verleent en die het mee hielp organiseren). Het unieke kobaltblauwe kopje is versierd met witte, gele en oranje motiefjes met een ronde vorm. Een origineel decor, naar het evenbeeld van de sprankelende wereld van zijn maker.

    illy en Gillo Dorfles: een gedeelde passie voor kunst en cultuur

    Allebei zagen ze het levenslicht in Trieste, een stad met een erg gevarieerd cultureel karakter op het kruispunt van verschillende Europese beschavingen. Gillo Dorfles en illycaffè zetten samen de schouders onder een groot artistiek project dat voortvloeide uit gedeelde waarden. Gillo Dorfles promoot sinds lang nieuwe expressievormen met een lucide blik op de toekomst van de kunsten. Zo heeft hij ook altijd al aanstormend talent ondersteund en de nieuwe uitdrukkingsvormen van de hedendaagse kunst omarmd. Met deze collectie kopjes verheffen de vormen en kleuren van de visionaire en poëtische wereld van Gillo Dorfles de koffiepauze tot een ronduit esthetische belevenis. “Schoonheid bestaat en zal altijd bestaan”, zegt Gillo Dorfles over de voortdurende evolutie van de kunst, “tenzij de wereld zo ‘brutaal’ wordt dat de mensen tot ‘bruten’ worden herleid.”

    “Wij hebben veel gemeen met Gillo Dorfles: dezelfde stad van herkomst en dezelfde passie voor kunst en design; daarnaast delen wij eenzelfde visie op de toekomst, objectief maar ook vol dromen”, vindt Andrea Illy, CEO van illycaffè. “Het was een waar genoegen en een groot plezier om samen te werken met Gillo Dorfles toen we hem eenmaal hadden overgehaald een collectie kopjes voor illy te ontwerpen. Het paste perfect in onze artistieke aanpak, waarmee wij nu al twintig jaar de grootste hedendaagse artiesten aantrekken.”

    De illy Art Collection 'Gillo Dorfles' is verkrijgbaar in espresso- en cappuccinokopjes vanaf 29 februari 2016, in de verkooppunten van illy en via www.shop.illy.com voor de prijs van: Doos met 4 espressokopjes – € 66 - Doos met 4 cappuccinokopjes – € 86

    Betty Barclay:

    Bij Betty Barclay vallen de rokken, broeken en kleedjes ruimer, zijn de bloesjes langer, de hemden losser en de truien ietsje oversized. De net te korte topjes contrasteren met wijde broeken. De klassieke blazer wordt in een nieuw jasje gestoken - de lange vest heeft een fijn kamerjasgehalte, die telkens, naargelang men vrouwelijk of sportief uit de hoek wil komen, met een ander item kan worden gecombineerd.

    Lola Liza

    De Belgische keten LolaLiza groeide uit het verlangen om vrouwen van alle leeftijden, vormen en maten te kunnen verwennen met betaalbare fashion. Speciaal voor dames met een maatje meer lanceerde LolaLiza dan ook de lijn Studio L. De hoofdcollectie reikt van maat 36 tot maat 46 terwijl Studio L focust op vrouwen met maat 42 tot 52. Plus-size topmodel Stéphanie Van den Bergh is de ambassadrice van Studio L.

    Ben Sherman:

    Het Britse label Ben Sherman opent het lente/zomer 2016 seizoen met het thema Carnaby Gingham. Deze lijn belichaamt de swingende Londense beats en looks van de jaren 60. De collectie brengt ook een ode aan Carnaby Street, een bron van inspiratie voor het label sinds 1963 en vandaag de locatie van de flagship store. Het traditionele gebruik van ruiten en gingham werd heruitgevonden met abstracte patronen, rijke kleuren en materialen.

     













    11-03-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolce & Gabbana

    Domenico Dolce en Stefano Gabbana houden vast aan hun Italiaanse roots. De collectie met brokaat look haalt haar inspiratie van het Siciliaanse eiland voor een heuse vintage look. De modellen herinneren aan de prachtige barokke Siciliaanse palazzi, zowel in hun verfijnde, eenkleurige uitvoering als in de gebloemde versie met rode rozen.

    De collectie van het designerduo staat dit jaar in het teken van la mamma. Met prachtige bloemenmotieven brengen ze ode aan het moederschap en zetten daarbij alle moeders -letterlijk en figuurlijk - eens extra in de bloemetjes.

    Dit exclusief ontwerp steelt de show met zijn wit rozenmotief met rode roosjes bovenop. De grijze parels en gouden hart broches maken deze zonnebril oogverblindend. Deze limited edition telt slechts 500 exemplaren...

    Vera Mont:

    Je wilt stralen op de dansvloer maar het toch bescheiden houden? Een garden party met dresscode? Met een Little Black Dress kan je alle kanten uit.

    Ciao Tutti

    Sjaals vormen de ruggengraat van de Ciao Tutti collectie. De stijlen en kleuren zijn divers en bieden voor elk type vrouw en voor elke outfit wat wils. De toon is vrolijk, de motieven zijn kleurrijk én uniek. Blikvangers zijn de prints van kleurige vissen, sappige ananassen, pretoogjes, luipaardprints, een pittige smiley, The Beatles in cartoonversie en verwijzingen naar het bruisende Las Vegas. Ze duiken op als all-over print of worden verwerkt tot een bonte patchwork.

    Mooie jacquardstoffen blijven ook belangrijk in de collectie. Ze worden vertaald in subtiele ton-sur-ton motieven, abstracte of etnische motieven. De modellen variëren van langwerpige sjaals en grote carrés tot driehoekige sjaals met kwastjes.

    De collectie omvat ook Fair Trade sjaals die in India gemaakt worden, zoals een gehaakte sjaal in regenboogkleuren, sjaals met handgeverfde aquarelstrepen en een gehaakte poncho.

    Naast de eigen ontwerpen liet Alexandra enkele prints ontwerpen door kunstenares Annouk Simons, gekend om haar kleurige, abstracte schilderijen van dieren. Zij heeft drie schilderijen gemaakt die de basis vormen van een reeks sjaals: een tijger, een monster en een vogel.

    Chantelle:

    De Beachwear Collectie Lente-Zomer 2016 van Chantelle is een glamoureuze combinatie van zinderende
    kleuren en gesofisticeerd design, geïnspireerd op de pracht van de Middellandse Zee.

    Lola Liza:

    Met de collectie 'In The Mix' brengt LolaLiza vrouwelijke mode die tussen de lijnen City en Casual balanceert. Een vleugje glamour en rijke details typeren deze lijn met een zeker boho chic gehalte.

    Betty Barclay:

    Een prachtige strandwandeling loopt over in een gezellige tête-à-tête. Zwoele zomeravonden vragen om luchtige, comfortabele doch stijlvolle jurken. Frisse prints en zwierige stoffen voelen aan als een tweede huid.

    LOC, het eerste make-upmerk van de hand van Birchbox

    Birchbox, dat maandelijks meer dan 1 miljoen vrouwen wereldwijd bereikt dankzij de beautybox en de e-shop, kondigt nu de lancering van LOC (Love of Color) op de Belgische markt. Het merk LOC werd volledig door Birchbox bedacht en ontwikkeld en staat in het teken van de kleuren die typisch zijn voor ieder seizoen. Zo ontstond deze collectie van zeer trendy producten.

    KINDEREN BAAS IN KOKSIJDE-OOSTDUINKERKE

    In Koksijde-Oostduinkerke staan er steeds nieuwe en originele evenementen op de agenda. Ook de allerkleinsten worden niet vergeten want de badplaats pakt uit met een reeks boeiende kids-evenementen die een verblijf aan zee nog aangenamer maken.

    Ravotdag met de Helden: Voor een spetterend begin van de paasvakantie met de Helden van Ketnet moet je op zaterdag 26 maart naar Koksijde want Dempsey, Nico, Sieg en Maureen zullen er ook zijn voor de Ravotdag. Afspraak om 11 u op het Marktplein, waar verschillende springkastelen zullen staan om samen met de Helden de Ravotdag al springend te openen. Om 13 u en om 16 u toont Cinema Koksijde de film Helden van de Zee die in o.a. de duinen van Oostduinkerke werd opgenomen. Voor beide vertoningen zal er ook een signeersessie plaatsvinden (om 12u en om 15u).

    Koksijde Kids: Tijdens het weekend van 2 en 3 april vindt Koksijde Kids plaats, zeg maar het coolste kinderevenement van de Paasvakantie. Er zijn attracties voor alle leeftijden: een speeldorp voor de kleinsten, klim- en klauterplezier op muren en survivalbanen, hangbruggen, trampoline, miniquads en andere uitdagingen voor de waaghalzen. Kinderen kunnen zich gedurende twee dagen uitleven van 10u30 tot 18 u in Koksijde-Bad.

    Yourin Spartarun : Lopen is helemaal hot! Dat bewijzen de populaire evenementen als Urban Trails, Color Run of Santa run. Organisator Yourin zorgt dat deze running hype op zondag 1 mei ook in Koksijde bij de jongeren zal toeslaan met zijn Yourin Spartarun. Het parcours is één of twee kilometer lang en er zijn 15 hindernissen waarover moet geklauterd of geploeterd worden. Dat doen de deelnemers, verdeeld in drie groepen (8-10 jaar, 11 en 12 jaar, 13 tot 15 jaar), en in deze run draait niet alles om snelheid, maar ook om behendigheid én hulpvaardigheid! Als de kinderen willen, krijgen ze hulp van begeleiders of van hun ouders. Voorbereiding is niet nodig maar Yourin geeft je via zijn Facebookpagina een pak tips. Let wel, het aantal deelnemers is beperkt en daarom kun je best zo snel mogelijk inschrijven via www.your-store.be/SpartarunKoksijde.

    Een zomer lang speelplezier met Clics Koksijde: Van 12 juli tot 28 augustus wordt het Casino Koksijde een blokjesparardijs. Samen met de Belgische speelgoedfabrikant Clics komt Clics Koksijde tot stand. Het expogedeelte, met onder andere bekende gebouwen van Koksijde (Gemeentehuis, Abdijmuseum Ten Duinen…), zal helemaal opgetrokken zijn uit meer dan 100.000 Clics blokjes in 22 kleuren. Bij het zien van die constructies kriebelt het om zelf aan het werk te gaan in de verschillende speelzones waar maar liefst 150.000 blokjes op de creatievelingen wachten. Voor wie geen inspiratie heeft, liggen er bouwplannen klaar en iedereen keert na het bouwplezier huiswaarts met een zakje Clics blokken. Meer informatie: www.clicskoksijde.be (vanaf de paasvakantie)

















    10-03-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 uurtjes varen en roadtrippen door Zuid-England met DFDS

    Van Stonehenge en Romeinse thermen tot kitesurfen en smullen in Devon

     

    Heb jij een stel zeebenen en houd je ook van autorijden door prachtige landschappen? Vaar dan eens met DFDS naar Dover, gevolgd door een roadtrip door Zuid-Engeland! Dankzij twee vernieuwde schepen vaart DFDS nu nog vaker in twee uurtjes van Calais en Duinkerken naar Dover. Je komt aan bij de beroemde ‘White Cliffs’ en stapt vervolgens voor een roadtrip in je eigen auto om de ruige natuur, Stonehenge en de oude fossielen langs de Jurrasic Coast te verkennen. Engeland niet culinair? ’s Middags is het tijd voor high tea en ‘s avonds dineer je met oesters en gin.

    Outdoor liefhebber: eat your heart out! DFDS is de grootste ferryaanbieder op het Kanaal en vaart de hele dag door om de twee à drie uur vanuit Calais en Duinkerken naar Dover. Aan boord vind je cafés en restaurants, een ‘seashop’, een fijne lounge en een Kidz Club. Je boekt al een overtocht met eigen auto vanaf €39,- (4 personen). Naast de 32 kilometer lange White Cliffs die je bij aankomst in Dover vanaf het schip ziet, heeft het zuiden van Engeland nog meer in huis voor een outdoor roadtrip met onderweg genoeg foodiespots om je vingers bij af te likken.

    1. Foodiehemel Canterbury: Start jouw roadtrip in Canterbury. Dit ‘Foodie Centre’ van de regio Kent onderscheidt zich door de wereldse keuken en de Daily Farmers Market. Bezoek ook de historische kathedralen Canterbury Church of St. Augustine Abbey (UNESCO Werelderfgoedlijst!) en moedig Canterbury aan op de mooiste cricketbaan van Groot Brittannië.

    2. Oesters en kitesurfen in Whitstable: Op ongeveer 13 kilometer boven Canterbury ligt Whitstable. Deze bohémian stad aan zee staat bekend om zijn oesters en wordt daarom ook wel de Parel van Kent genoemd. Bezoek het Whitstable Castle of leer kitesurfen en bestel daarna een drankje mét verse oesters bij strandbar Old Neptune.

    3. Stonehenge: Een roadtrip door Zuid-Engeland betekent een bezoek aan het wereldberoemde monument Stonehenge in Amesbury. Ga 4500 jaar terug in de tijd en vind uit wat het monument voor jou betekent. Deze stenen cirkel heeft namelijk voor iedereen een andere betekenis: van een wonderlijk, antiek bouwwerk tot een spirituele plaats.

    4. Uitzicht op de sterrenhemel in Exmoor: In een van zonnigste streken van Engeland, Devon, ligt het National Park Exmoor aan de kust. Hike door ruige natuur, kayak over de River Barle of trotseer de rotsen in de Valley of Rocks. Een overnachting in Exmoors International Dark Sky Reserve biedt zicht op een prachtige sterrenhemel.

     

    5. Seven Sisters kliffen : Een ander, meer oostelijk gelegen National Park met ruige natuur is South Downs. Bezoek Devil’s Dyke voor de langste, diepste en breedste ‘droge vallei’ in Groot Brittannië en tel de zeven witte kliffen van de Seven Sisters. Je kunt hier ook paragliden, wandelen langs de 160 kilometer lange South Downs Way National Trail en kayakken.

    6. Terug in de tijd met Romeinse hotsprings in Bath: Bath dankt zijn naam aan de natuurlijke hotsprings die door de Romeinen zijn omgetoverd tot thermen. Wandel over de historische Pulteney Bridge, eet een Sugary Bath Bun bij een van de vele tearooms en voel de royal invloeden in de Bath Abbey kerk waar de eerste koning van Engeland werd gekroond. Shopliefhebbers komen aan hun trekken in Upper Town met diverse boetiekjes en vintage winkels.

    7. Portsmouth: En dan Portsmouth. Met zijn 170 meter hoge Spinnacle Tower met Europa’s grootste glazen vloer, heb je een perfect uitzicht over de havenstad. De 11 musea die de geboortestad van Charles Dickens rijk is, zorgen voor voldoende culturele mogelijkheden. Houd je meer van live muziek? Vergeet Wedgewood Rooms niet.

    8. Fossielen zoeken bij de Jurassic Coast: De Jurassic Coast staat met zijn 150 kilometer lange kustlijn op de Werelderfgoedlijst. Ga op zoek naar oude fossielen en bewonder de mooiste landschappen die door de natuur zelf zijn gecreëerd zoals Durdle Door of Isle of Portland. De Jurassic Coast biedt verschillende paden en routes voor een ontdekkingsreis ‘through time’.

    9. Devon: Café bezoek via de tunnel: De westelijke streek Devon is als een van Engelands zonnigste gebieden ook een bezoek waard. Het is het thuis van surflessen op lange zandstranden, verborgen baaien, clotted cream en chili boerderijen zoals de South Devon Chili Farm. Café Tunnels Beach in Ilfracombe kun je alleen bezoeken via een tunnel! Stem je roadtrip af op een van de Devon Food Festivals voor een local food experience.

    10. Leven in de (bier)brouwerij in Dorset: De Jurassic Coast ligt in de streek Dorset, ook wel bekend als setting voor de boeken van Thomas Hardy. Leer zeilen in een van de meest ondiepe havens ter wereld, bezoek het restant van de duizend jaar oude Corfe Castle of drink een biertje in Dorsets eigen bierbrouwerij ‘Brewers Quay’.









    10-03-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guiness wil biersnorren zien op St Patricks day
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Fans wereldwijd delen biersnor met #GuinnessTache

     

    St. Patrick’s Day, de Ierse nationale feestdag op 17 maart, wordt overal ter wereld gevierd. Guinness, het Ierse biericoon, doet voor de gelegenheid een originele oproep aan al haar fans: deel jouw Guinness-snor met de hashtag #GuinnessTache !

    Van de melksnor naar de Guinness-snor: we hebben het over het bierschuim dat op je bovenlip achterblijft na het drinken van een glas stout. Liefhebbers van het bier en beroemdheden showen al decennialang trots hun Guinnessbiersnor.

    Voor St. Patrick’s Day 2016 wil het bekende biermerk meer dan ooit haar fans samenbrengen en de snor een emotionele betekenis geven. Op St. Patrick’s Day, een dag waarop ‘samen zijn met vrienden’ centraal staat, symboliseert de snor universele vriendschap en verbondenheid. Stéphane De Kempeneer, marketing manager bij John Martin : “De hashtag #GuinnessTache maakt het mogelijk mensen met Guinness-snorren van over de hele wereld bijeen te brengen. Het allerbelangrijkste op St-Patrick’s Day is eenvoudigweg leuke momenten spenderen met vrienden en familie, met een Guinnessbiertje bij de hand. Een leuk weetje: ieder jaar gaan er in België 100.000 glazen Guinness over de toog op St. Patrick’s Day, en dit jaar is dat niet anders!”

    Deelnemen aan de actie kan door een foto van je Guinnes-snor met de hashtag #GuinnessTache te delen via Facebook, Twitter of instagram en je vrienden te taggen.

    Guinness in cijfers: Over 6 continenten vieren in totaal meer dan 70 miljoen mensen St-Patrick’s Day en worden er die dag meer dan 13 miljoen glazen Guinness gedronken. Dat is dubbel zoveel als er normaal op één dag worden verkocht. In Ierland is St-Patrick’s Day erfgoed en nationale trots. Er worden tal van festiviteiten georganiseerd waar Guinness onlosmakelijk mee verbonden is.

    Guinness produceert meer dan 20 internationale klassebieren en de brouwers werken dagelijks verder aan de uitbreiding van het assortiment. Het zal dus niet verrassen dat Guinness in maar liefst 150 landen bekend en geliefd is. Het recept gaat nog steeds terug op de legendarische stout die 250 jaar geleden aan de St-James’ Gate in Dublin voor het eerst werd geproduceerd.

    Hoe krijg je de perfecte #GuinnessTache?

    Een perfecte #GuinnessTache vraagt tijd en een zekere behendigheid. Om ook beginnelingen op weg te zetten, geven we enkele tips !

    Stap1 : Neem een schoon en droog Guinnessglas. Het logo op het glas helpt je straks een perfecte Guinness te tappen. Stap 2: Neem het glas vast in een hoek van 45°. Stap 3: Duw met een vlotte stevige beweging de biertap naar beneden en vul het glas tot aan de onderkant van de harp dat deel uitmaakt van het logo. Eenmaal het bier de onderkant van de harp bereikt heeft, kantel je het glas langzaam recht. Wanneer het bier de bovenkant van de harp bereikt heeft, doe je de tapkraan dicht.

    Stap 4: Laat het drankje even tot rust komen. De 300.000 kleine luchtbelletjes verplaatsen zich nu doorheen het glas en vormen de bekende romige schuimkraag. Stap 5: Hou je glas goed recht en druk nog even op de tap om schuimkraag op niveau te brengen. Ze moet ongeveer tussen de 18 en 20 mm dik zijn. Stap 6: Breng je arm, met de elleboog horizontaal naar buiten gericht, naar het glas. Stap 7: Neem een stevige slok om het schuim te breken en het onderliggende bier goed te kunnen proeven. Hello, #GuinnessTache

    Brouwerij John Martin werd in 1909 opgericht in België en is de oudste verdeler van Guinness ter wereld. De groep is bekend voor haar groot aanbod speciale bieren. Met de creatie van ‘The Finest Beer Selection’ zijn de omzetcijfers van John Martin verdubbeld. De naam van de brouwerij wordt in één adem genoemd met de bieren die ze produceert: Gordon Finest Beers, Martin’s Pale Ale, Bourgogne des Flandres, Timmermans, Timms, Dominus, Douglas, … Het gaat in totaal om een 65-tal verschillende, exclusieve producten. www.anthonymartin.be

     

     

    10-03-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paasamandelen en paasprocessies, de 'semana santa' in het Zuiden

    De lente is in zicht, Pasen is in zicht. Wij horen dan de klokken uit Rome en gaan paaseieren rapen, maar in Zuid-Europa komen de klokken niet… Daar is het tijd voor de ‘Semana Santa’ of Goede Week. Geen twee dagen paasfeest zoals in België, maar een hele week feest in het Zuiden!

    Vueling, de Spaanse premium low-cost maatschappij en de toonaangevende luchtvaartmaatschappij op de luchthaven Barcelona-El Prat, vliegt je naar unieke paastradities in het Zuiden.

    Semana Santa in Malaga

    Malaga is dé bestemming voor een glamoureus en levendig paasfeest. Een ware festivalsfeer daalt neer over de zuidelijke havenstad tijdens de ‘Semana Santa’, wanneer verschillende spectaculaire processies de stad doorkruisen.

    Vergeet zeker ook niet de andere highlights die Malaga te bieden heeft. Ontdek de Moorse geschiedenis van de stad in fort de ‘Alcazaba’ en het ‘Castillo de Gibralfaro’. Een bezoekje aan het Picasso museum mag, in de geboortestad van de beroemde schilder, zeker niet ontbreken. En wie weet loop je in één van de vele tapasbars die andere beroemdheid uit Malaga tegen het lijf: Antonio Banderas!

    Festival in Bilbao

    Traditioneel en modern gaan hand in hand tijdens de ‘Semana Santa’ in Bilbao. Het Basquefest (24/03-28/03) combineert het drama van de paasprocessies met cultuur, sport en gastronomie. Laat je verbazen door het wereldberoemde Guggenheim museum en prikkel je zintuigen in de overdekte Ribera markt. Huur een auto voor een bezoekje aan één van de verschillende middeleeuwse steden rond Bilbao en ervaar de geschiedenis van de streek. Zin in meer avontuur? De beste surfspots van Spanje zijn niet ver!

    Proef van Lissabon

    Geen groot paasfeest voor u? Trek dan naar Lissabon voor een heerlijke culinaire vakantie. Ontdek de echte smaak van Lissabon dankzij bacalhau of gedroogde kabeljauw, er is keuze uit wel 100 verschillende recepten. Kijk rond Pasen ook zeker uit voor lamsvlees op het menu. Een lekkernij die je zeker moet proeven in Lissabon is de bekende Pastéis de Belém. Trek naar Casa Pastéis in de pittoreske wijk Belém voor deze heerlijke taartjes met een kopje Bica (koffie). Toch een beetje Pasen toevoegen aan je vakantie? Breng dan een bezoekje aan Manuel Tavares, voor paasamandelen, de Portugese variant van onze paaseieren. Deze met suiker en chocolade omhulde lekkernijen worden traditioneel in de familie uitgedeeld met Pasen. Voor meer informatie, bezoek myvuelingcity.com

    Vueling brengt je vanuit Brussel direct naar Malaga, Bilbao en Lissabon. Tijdens de Semana Santa vlieg je 7 keer naar Malaga. Er vertrekken 3 vluchten naar Bilbao en 10 vluchten naar Lissabon.

    09-03-2016 om 08:32 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Le temps des Cerises hotel Beach - Sint Maarten

    Le Temps des Cerises legt de lat hoog met de opening van zijn eerste hotel en nodigt uit om het paradijs te ontdekken. De setting is een van de mooiste stranden van het eiland Sint Maarten. Het gebouw kijkt met zijn Creoolse architectuur uit over de Caribische Zee en opent de deuren naar een Hof van Eden.

    Het elegante hotel werd ontworpen met welzijn, sereniteit en authenticiteit in gedachten en combineert vakkundig natuurlijke materialen, design en recuperatiemateriaal. Het geheel voelt vertrouwd aan en doet de gast onmiddellijk thuis voelen.

    Het concept “een thuis ver van huis” maakt van het Le Temps des Cerises Hotel Beach de plek bij uitstek om even van alles te ontsnappen en weer tot zichzelf te komen. Het verlangen naar de natuur en eenvoud vertaalt zich ook naar de restaurantkeukens. Op het menu staan verse, lokale en seizoensgebonden producten, eenvoudige maar elegante gerechten die voor elk wat wils bieden, een staaltje van modernistische Franse keuken.

    Le Temps des Cerises Hotel Beach is een oase van rust, een plaats om te ontmoeten en ervaringen te delen, een bestemming waar het leven goed is. Een symbool van vrijheid dat het label nu volop cultiveert.

    Prijzen: van €245 tot €344 per nacht inclusief ontbijt.

    www.letempsdesceriseshotel.com







    09-03-2016 om 07:53 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolce La Hulpe is vol met verrassingen voor Pasen

    dus feest voor groot én klein!

     

    Wat is er mooier dan het plezier dat Pasen brengt: chocolade in overvloed, met heel de familie bijeenkomen, de verwondering en extase van de allerkleinsten over al die kleine eitjes die ze onder het goedkeurend oog van de ouders mogen opeten. En natuurlijk niet te vergeten zijn de mysterieuze origine van dit feest en de tradities zoals de paashaas of de klokken die van Rome terugkomen.

    Hotel Dolce La Hulpe Brussels heeft voor deze gelegenheid een speciaal programma samengesteld dat zowel ouders en kinderen meeneemt in dit magische familiefeest. Van 25 tot 28 maart stelt het viersterrenhotel u een ‘Pasen met de Familie’ aanbod voor: Een overnachting in een tweepersoonskamer. Uitzonderlijk kunnen twee kinderen tussen 0 en 12 jaar gratis bij de ouders op de kamer slapen (Eveneens mogelijkheid tot reserveren van aangrenzende of verbonden kamers op het nummer 02/290 98 98) - Ontbijtbuffet - Kids Corner in het weekend en op paasmaandag van 15 tot 17 uur - Workshop « Belgische Chocolade » op maandag 28/03 om 11 uur in de lobby - Vrije toegang tot het binnenzwembad, de sauna, de hamam en de fitness. - Badjassen en slippers beschikbaar in de kamer. - Wi-Fi verbinding en gratis parkeergelegenheid. Prijs : € 230 in een Executieve kamer met sofa bed voor 2 volwassenen en één kind.

    Op zaterdag 26 maart : Tussendoortje van Pasen van 15 uur tot 17 uur voor 17 euro per persoon en 8,5 euro voor kinderen onder de twaalf jaar. De Kids corner van 15 uur tot 17 uur heeft workshops rond kleuren, tekenen, knippen, paaseitjes beschilderen en verschillende speelse activiteiten. Met aansluitend om 17 uur een jongleer workshop voor kinderen van 6 tot 15 jaar. Voor het diner op zaterdagavond 26/03 stelt het hotel u een buffet voor dat helemaal in het teken van Pasen staat. En dit voor 39.5 euro per persoon, dranken niet inbegrepen. Voor gasten die bij ons verblijven eten de kinderen tussen 0-6 jaar gratis mee en de kinderen van 7 tot 12 aan halve prijs.

    Op zondag 27 maart : Goochelspektakel om 10u30 en Kids Corner van 14 tot 18 uur, Tussendoortje van Pasen van 15 tot 18 uur voor 17 euro per persoon en 8,5 euro voor kinderen onder de twaalf jaar. Om 17 uur: initiatie in jongleren voor kinderen van 6 tot 15 jaar.

    Maandag 28 maart : Paaseieren zoektocht vanaf 9 uur en voor iedereen een ‘Belgische Chocolade’ workshop om 11 uur. Kids corner van 15 uur tot 17 uur.

    Op zaterdag 2 en 9 april om 17 uur: initiatie in jongleren voor kinderen van 6 tot 15 jaar.

    Dolce La Hulpe Brussels is een eigentijds ontworpen Hotel & Resort van 4 sterren, perfect gelegen in het hart van het Zoniënwoud en op slechts 15km van het centrum van Brussel. Het etablissement heeft geweldige panorama’s over het woud en biedt haar gasten 264 kamers en suites, een restaurant met een groot en overheerlijk buffet, een elegante brasserie die voornamelijk schotels serveert op basis van streekproducten, 2 bars, een lounge-terras, een overdadige Cinq Mondes-Spa van 800m², uniek in België, buitentennisbanen en een Wellness-centrum bestaande uit een overdekt zwembad, sauna, hamam, fitness-zaal en collectieve sportzaal. Bezoek www.dolcelahulpe.com/nl.

     







    09-03-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boni Selection en jij steunen Collibri Foundation

    Collibri Foundation steunt al meer dan 10 jaar vormingsprojecten in België en in ontwikkelingslanden. Boni Selection wil dit bedrijfsfonds van Colruyt Group graag een handje helpen en heeft beslist om het financieel te ondersteunen. Jij als consument kan, op jouw manier, hieraan meewerken.

    Om financiering voor het fonds te verzekeren, zal Boni Selection samen met Collibri Foundation een aantal acties opzetten in de winkels waar het merk wordt verkocht: Colruyt, Okay, Spar en Bio-Planet. Zo kan je van 9 tot en met 12 maart bio bananen kopen. Per bio banaan betaal je 1 symbolische euro. Door deel te nemen aan deze actie steun ook jij de financiering van het fonds. Bovendien verdubbelt Boni Selection bij iedere actie het bedrag en gaat de opbrengst integraal naar Collibri Foundation.

    Collibri Foundation, wat is dat?

    Collibri Foundation is al meer dan 10 jaar het bedrijfsfonds van Colruyt Group. Het steunt vormingsprojecten voor jongeren in moeilijke situaties, dit zowel in België als in ontwikkelingslanden. Op deze manier wil het bedrijfsfonds hen de kans geven om zich te ontplooien.

    Boni Selection doet mee

    Ontwikkeling en aanmoediging zijn waarden die ook Boni Selection hoog in het vaandel draagt. Daarom wil het huismerk van Colruyt, met zijn producten, een steentje bijdragen en wordt het bevoorrechte partner van Collibri Foundation. Daarnaast ijvert Boni Selection voor een steeds duurzamer productaanbod. Een aanbod dat eerlijke handel respecteert en dat bijdraagt aan de ontplooiing van jongeren, in het Zuiden én in België. Om die reden zet het duurzame handelsketens op, bijvoorbeeld in Colombia voor de koffieteelt of in Senegal voor de bananen.

    De producten en de vormingsprojecten gaan hand in hand. Door ze met elkaar te verbinden, stimuleert het bedrijfsfonds zowel de economische als sociale ontwikkeling van jongeren in de regio. Meer informatie: www.collibrifoundation.org

     







    08-03-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fietstoerisme met Logis

    Fietsen is niet alleen hip, het is een echte passie van veel Belgen. Heel wat landgenoten zijn dan ook op zoek naar idyllische plekjes voor een korte fietstocht of een meerdaagse rit in etappes. Wist je dat Logis, het grootste netwerk van onafhankelijke hoteliers in Europa, niet minder dan 478 charmeadressen aanbiedt in de categorie ‘Zin in fietsen’? 17 ervan bevinden zich in België en 6 in Luxemburg.

    Label ‘Zin in fietsen’: Logis-hotels met het label ‘Zin in fietsen’ bieden fietsers diverse diensten, die in een kwaliteitscharter zijn vastgelegd. Zo beschikt elk adres over een gesloten fietsenstalling, waar je je fiets ook kunt schoonmaken. Bovendien stelt de hotelier kaarten en routes ter beschikking van fietsers en mountainbikers, geeft hen tips en informatie, zoals adressen voor fietsverhuur- en herstel. Hij kan voor zijn gasten fietsen reserveren en hen bagagetransport aanbieden! Elk Logis met het kwaliteitscharter voor fietsers kan je een ontbijt serveren waarbij je de ideale hoeveelheid energie opneemt. Je kunt ook vroeger ontbijten en op bestelling voorziet je gastheer een picknickmand.

    Een selectie van 4 dichtbij-adresjes voor een overnachting, weekend of langer verblijf.

    BRUGGE - Hostellerie Pannenhuis

    Op een steenworp afstand van het stadscentrum (op 5 min. van de oude Brugse ‘Smedenpoort’) bevindt zich Logis Hostellerie Pannenhuis. Dit charmehotel is ideaal gelegen om het Venetië van het Noorden te verkennen en het mythische traject van de Ronde van Vlaanderen te volgen. De vroegere notariswoning in Anglo-Normandische stijl is een echte oase van rust. Zoals de naam aangeeft, was dit het eerste huis in de streek met een pannendak. Door de vakwerkgevel en prachtige tuin ademt dit hotel een romantische sfeer uit. Het hotel telt 18 kamers, waarvan sommige over een balkon beschikken. De hoteliers zijn wielertoeristen en verhuren elektrische fietsen. Het restaurant biedt een Vlaamse, gastronomische keuken. ’s Winters is het er gezellig aan het haardvuur en ’s zomers geniet je op het terras een prachtig uitzicht op de tuin. Vanaf: 95 €/nacht in tweepersoonskamer.

    OUFFET - Carpe Diem

    Logis hotel Carpe Diem in het hartje van de Luikse Condroz is het ideale adres om het Land van Ourthe-Amblève te verkennen en het kleinste dorpje ter wereld te ontdekken. Want met enkele fietstrappen ben je al in Durbuy. Dit grote herenhuis in rode steen telt 11 eigentijdse, ruime kamers. Vooral de familiale sfeer valt bij de gasten in de smaak. Het restaurant baadt in het licht en in een trendy sfeer. De keuken werkt met verse seizoensproducten uit de streek. Het gastronomisch menu is een ode aan de streekproducten. Vanaf: 85 €/nacht in tweepersoonskamer.

    BÜTGENBACH - Bütgenbacher Hof

    Logis hotel Bütgenbacher Hof is een paradijselijk plekje in het hartje van de Hoge Venen. Fietsliefhebbers hebben er keuze te over tussen de wegen rond het meer, door de bossen, het RAVel-netwerk (180 km) en zelfs een spoorweg - de ‘Vennbahn’ - die een trage wegel is geworden. Naast de wellnessruimte, beschikt het hotel ook over een fitnesscenter met binnenzwembad, een wintertuin en een terras. De 29 kamers en Suites van dit Logis evenals de 5 kamers in het bijgebouw zijn mooi ingericht in warme kleuren. Het restaurant is stijlvol ingericht (knap houtwerk, mooi tafellinnen,…) en serveert gastronomische gerechten, vol smaak en fantasie, op basis van seizoensproducten. Vanaf: 110€/nacht in tweepersoonskamer.

    ESCH-SUR-SÛRE - Gourmet & Relax de la Sûre - Restaurant "Comte Godefroy"

    Het pittoreske dorpje Esch-sur-Sûre ligt verscholen tussen de groene heuvels in het Natuurpark van de Boven-Sûre en wordt omringd door de rivier Sûre. Logis hotel Gourmet & Relax de la Sûre met zijn restaurant ‘Comte Godefroy’ ligt aan de voet van het oudste fort van Luxemburg en vormt een ideale uitvalsbasis om de streek te verkennen. Je hoeft alleen nog op een van de mountainbikes te springen die ter plaatse worden verhuurd! Dit familiehotel herbergt 23 stijlvolle kamers, waarvan sommige met een bubbelbad zijn uitgerust. Het hotel beschikt bovendien over een wellnessruimte, ‘Rock SPA Wellness’, een kunstgalerij en een schitterend terras aan de voet van de ruïnes. Dit is het eerste ‘hotel van het boek’ in Luxemburg. Er liggen dan ook overal boeken in dit hotel. Het restaurant serveert Franse en streekgerechten, en pronkt met het lokale label ‘Gourmet Vum Séi’, omdat het ambachtelijke producten van uitstekende kwaliteit gebruikt. Het perfecte adres om de culinaire rijkdommen van het Natuurpark van het Meer van de Boven-Sûre (Uewersauer) eens uit te proberen! Vanaf: 79€/nacht in tweepersoonskamer.

    www.logishotels.com

    08-03-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een regenboog aan kleuren

    EEN REGENBOOG AAN KLEUREN MET DE NIEUWE ZOMERCOLLECTIE VAN MISTRAL HOME

     

    Exotische prints, vrolijke pasteltinten, krachtige kleuren en tropische dessins zetten de toon voor de nieuwste zomercollectie van Mistral Home. Het interieurmerk brengt daarmee vier collecties uit: twee typische voorjaars-lijnen onder de naam Flower Rain en Pastelicious, en twee assortimenten die perfect combineren bij de hoog-zomer, namelijk Sun Kissed en Exotic Mix. De boodschap is duidelijk: WINTER IS GONE, LET THE SUNSHINE IN!

    Hello, sunshine! Een heerlijke brunch op zondag, een spetterende communie voor de kids, een heerlijk ontbijt op bed of een gezellig tuinfeest met blote voeten in het gras… Mistral Home ontwikkelde een collectie die perfect aansluit bij elke gelegenheid in het voorjaar. Because spring is nature’s way of saying: let’s party!

    De slaapkamer wordt opnieuw fleurig aangekleed met romantische bloemenprints, levendige kleuren en speelse accenten. Pasteltinten zijn hierbij niet weg te denken. Wie speels zegt, denkt daarbij voortaan aan dekbedovertrekken CONFETTI en MYOKO. CONFETTI is kleurrijk en frivool en geeft een instant happy feeling aan de slaapkamer. MYOKO is met zijn geometrische print in koraalrood iets gesofisticeerder zonder daarbij te zwaar te zijn. Het verfijnde dekbedovertrek FLOWER LAURA straalt dan weer pure romantiek uit, maar gaat toch perfect samen met het contrasterende dekbedovertrek SCOT TORINO dat iets stoerder en mannelijker is. Het dekbedovertrek BRANCHES tot slot is met zijn uitgepuurde blaadjes een perfecte knipoog naar de natuur in bloei…

    Ook de eettafel gaat mee met het seizoen! Tafellakens, stoelkussentjes en placemats in frivole dessins en zachte pasteltinten zijn ideaal om de voorjaarsfeesten mee in te zetten. Wil je net dat tikkeltje langer op terras blijven vertoeven? Dan kunnen ook de plaids en sierkussens niet ontbreken. Mistral Home ontwikkelde sierkussens met diverse fotoprints in een sprankelend voorjaarsthema, knap gecombineerd met plaids in frisse kleurtjes.

    Exotic Summer

    Zodra de zon nog feller begint te schijnen en de lucht nog blauwer wordt, mogen ook de prints exotischer en de kleuren nog feller. Mistral Home ontwikkelde daarom een bedlinnencollectie dat perfect bij deze hoogzomer past. Zo doet het dekbedovertrek TOKYO denken aan een tropisch bladerdek waarbij sterke groentinten de boventoon voeren. Het dekbedovertrek BAUHAUS brengt dan weer diezelfde warme sfeer in de slaapkamer dankzij geometrische structuren in combinatie met felle kleurtjes. Ben je echt helemaal into summer? Het gekke dekbedovertrek FLIPFLOP in aqua-koraal of aqua-oranje brengt de zomer in een notendop: een blakende zon op het gezicht, zand tussen de tenen en een frisse cocktail in de hand…

    Mistral Home waagt ook zijn intrede in de keuken! Exotische gerechten maak je vanaf nu met keukenschorten, pannenlappen en ovenwanten in al even exotische prints. Enjoy life, it’s delicious! Dezelfde warme zomergloed brengen we in de andere kamers van het huis! Sierkussens met exotische prints, stoelkussentjes in zomerse tinten en ook de flannel plaids doen de temperaturen in huis verder stijgen. Summer at its best with Mistral Home!

    Mistral Home NV, met huidige eigenaars Luc en Claire Vanderbauwhede aan het roer, werd in 1994 opgericht te Nazareth als exclusief textielbedrijf voor moderne binnenhuisinrichting. Vandaag wordt in een jonge en gemoderniseerde bedrijfsstructuur richting gegeven aan alle operationele, logistieke en commerciële aspecten van het productieproces. In zes verschillende Europese ateliers wordt het meest hoogwaardig Europees katoen geconfectioneerd met de fijnste precisie maar ook op een milieudoordachte manier én met het hart op de juiste plaats. De interieurnaam kiest steevast voor ‘GOTS’ gecertificeerde organische producten, beschikt over het ‘OEKO-tex’ gezondheidscertificaat en biedt ten gepaste tijde een financiële ruggensteun voor sociale projecten. Een maatschappelijke en milieubewuste betrokkenheid van een interieurnaam op topniveau.







    07-03-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!