Inhoud blog
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    29-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Little Marcel

    Kleurrijke en tijdloze winter bij Little Marcel !

     

     

    Deze winter blijft Little Marcel trouw aan zijn stijl. Speels en tijdloos zijn de kernwoorden van deze collectie, boordevol kleurrijke streepjes, aansluitende modellen en een persoonlijke marine look. Mannen, vrouwen en kinderen hebben allemaal recht op een kleurrijke winter.

     

    Voor zijn wintercollectie koos Little Marcel Femme voor een brede waaier aan kleur : gaande van warme herfstkleuren tot pastels en zelfs erg levendige kleuren om de koude winterdagen op te fleuren. Dit seizoen koos Little Marcel voor een marinestijl met ludieke details als oranje, gele of blauwe lederen knopen, geborduurde en kleurrijke ‘army’ pins of de voering in een contrasterende print.

     

    Met Little Marcel Femme lanceert Little Marcel een chique en tijdloze capsulecollectie die tegelijkertijd stedelijk en vrouwelijk is. De strakke lijnen maken van de uitgesproken vrouwelijke silhouetten een look die niet alleen sober maar ook glamoureus en modern is. De kleuren en stoffen vormen samen een elegante en vlotte ‘cocooning’-stijl. Deze winter gaat Little Marcel Femme gehuld in delicate stoffen als kasjmier, zijde, katoen en linnen.

     

    De wintercollectie 2013-2014 van Petit Marcel zit boordevol kleur en ideeën ! Je vindt er alles wat je nodig hebt voor originele en comfortabele outfits. Dit jaar kan je combineren met de stijlen Preppy London, Héritage, American Life of Marin Rock. Uiteraard zijn de typische streepjes, de bekende marine stijl en sterretjes ook van de partij ! Ieder kledingstuk beschikt over een klein detail (borduurwerk, patch, print, …) die de stijl typeert. De materialen zijn zacht en erg aangenaam om te dragen. Perfect om onze schatten deze winter vrolijk warm te houden.

     

    ²De Mister Marcel wintercollectie bestaat uit tijdloze kledingstukken: basistukken in mooie materialen en een overvloed aan details voor elk deel van de collectie. Met 80% wol in ieder stuk uit deze kledinglijn, vormen draagcomfort en materiaalkwaliteit de rode draad. De typische blauw-wit-rode touch bevestigt de Frenchy inspiratie van Mister Marcel voor deze casual chique-stijl met een vleugje vintage. Mister Marcel zet de marine look weer op een moderne manier in

     





    29-09-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Killy

    Killy, een stijl met evenveel durf als de ontwerper

     

     

    Terug naar de bron, naar het hart van de Alpen dat de nieuwe wintercollectie 2013-2014 van Killy geïnspireerd heeft. De nieuwe wintercollectie 2013-2014 van Killy verwijst naar de waarden van de atleet Jean-Claude Killy en van zijn merk: durf, prestaties, engagement, uitmuntendheid en passie. Maar ze symboliseert vooral zijn techniek van de "katapult"-start. Hij was immers de enige die deze techniek beheerste aan het begin van zijn carrière. Hij had twee tot drie jaar nodig om de "katapult"-start te ontwikkelen. Bij deze aanpak stuwde hij zich vooruit, zowel met de benen als met de armen en stuurde daarbij zo goed mogelijk de mechaniek van het deurtje dat zijn tijd startte aan het einde van zijn omwenteling. Dankzij deze techniek won hij toen een seconde en talrijke wedstrijden. Vandaag kent iedereen deze techniek. Ze wordt hier gesymboliseerd door de diagonalen die men terugvindt in de volledige wintercollectie 2013-2014.

     

    Voor mannen heeft Killy winterkleding ontworpen die de prestaties, de innovatie, de perfectie en het engagement van het merk en van zijn stichter weergeeft.

    De elegantie, de durf, de uitmuntendheid en de passie van Killy, ook in de collectie voor vrouwen.

     



    28-09-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Durf groots te zijn

    Durf groots te zijn met Millet

     

     

    Al meer dan 60 jaar levert Millet kleding en uitrustingen voor fans van het hooggebergte. En voor ieder wat wils, of je nu houdt van alpinisme, bergsport, lange-afstandwandeltochten, trekking, skiën of zelfs fast hiking ! De wintercollectie 2013-2014 staat helemaal in het teken van durf. Je bent een ware waaghals als je helemaal solo de alpentrilogie beklimt dankzij het Mountaineering gamma of samen met het limited edition Trilogie gamma, of twee cols overwint dankzij de Ski-touring selectie of bovendien het aandurft om te riden langs de mythische Couloir des Cosmiques met de Ride-On collectie. Om dit allemaal aan te kunnen, heeft Millet verschillende maatschappelijk verantwoorde, duurzame, innovatieve en design producten ontworpen om iedereen zijn of haar overwinning te gunnen deze winter!

     

    De drie mythische Alpenpieken (de Eiger, de Matterhorn, Les Grandes Jorasses) helemaal solo beklimmen: Eric Escoffier is erin geslaagd. Om deze immense uitdaging tot een goed einde te brengen, had hij nood aan de juiste dosis innovatie, prestatie en moed. Millet heeft deze waardes verenigd en waargemaakt met het mountaineering gamma en de limited edition Trilogie serie. Deze collectie maakt gebruik van exclusieve materialen als de nieuwe Gore-Tex®Pro, die uitzonderlijk duurzaam en ademend is. Deze alpinismejassen voor extreme omstandigheden, de thermische bescherming en de schoenen uit deze collectie werden vervaardigd in de iconische kleuren die Eric Scoffier droeg tijdens zijn heroïsche klim.

    Dankzij de Gore-Tex® Pro 3L, is de beschermende jas Trilogy GTX Pro erg duurzaam en zeer ademend.

     

    De col du Chardonnet en col du Saleina zijn berucht voor steeds veranderende weercondities. De Ski-touring is ideaal voor lange afstandswandeltochten omdat ze nog lichter, vlot en ademend zijn.

    De mannelijke beschermingsvest Touring Neo biedt een 3-lagenstructuur. De sportieve snit biedt volledige vrijheid van beweging. Deze bestaat uit NeoShell®3L Stretch van Polartec® voor een uitzondelijke ademend resultaat.

    De mannelijke beschermingsvest Touring Shield ontworpen voor ski touring biedt een Polartec® Powershield light en stretch bescherming. Deze vest is zeer ademend en tegelijkertijd biedt hij een perfecte bescherming tegen alle weerelementen.

    De Matrix 30 MBS™ ski-touring rugzak won de gouden medaille tijdens de ISPO awards 2013. Hij wijkt totaal af van alle regels : zijn asymmetrisch design zorgt ervoor dat hij in perfect evenwicht is tijdens het diagonaal dragen van ski’s.

     

    De mythische couloir des Cosmiques is het embleem van de collectie Ride On. Deze collectie staat voor extra gewicht, garantie om weerstand te bieden aan de elementen en bewegingsvrijheid. De mannelijke Cosmic Couloir radicale vest bestaat uit Gore-tex® 3 lagen en werd ontworpen voor ski mountaineering. Deze jas beschikt over verstevendige bescherming aan de schouders, ellebogen en onderkant van de vest. De Gakona is een vrouwelijke freerider vest vervaardigd uit Gore-Tex® Soft Shell 3L. Deze jas biedt een ideale temperatuursregeling dankzij het geborsteld fleece aan de binnenkant.

    De Steep 30 Safety Pack is dé ideale rugzak voor modern ski-mountaineering. Hij biedt een makkelijk te bereiken veiligheidskit voor lawines met daarin verschillende onontbeerlijke alpinismefunctionaliteiten.





    27-09-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duc d'O

    Duc d’O breekt een lans voor de Belgische truffel

     

     

    De consument van vandaag is op zoek naar authentieke, eerlijke producten, bij voorkeur van eigen bodem. En toch blijken vele Belgen de delicatessen van eigen bodem niet altijd te kennen. Zoals de Belgische truffel, de enige echte truffel met een jasje van chocolade schilfers.

     

    Dat het begrip “Belgische truffel” niet zo bekend is, blijkt uit een onderzoek van het bureau Why5 dat in opdracht van de Belgische truffelfabrikant Duc d’O werd gevoerd. De resultaten brachten aan het licht dat de Belg verlekkerd is op de schilfertruffel, zonder te weten dat deze truffel behoort tot onze nationale trots. Uit de antwoorden bleek ook waarom de consument deze truffel zo lekker vindt, wie hem eet en wanneer en hoe hij genuttigd wordt. Een smakelijke enquête met verrassende resultaten.

     

    Op de vraag wat een Belgische truffel is, bleef driekwart van de ondervraagden het juiste antwoord schuldig. Bij nader inzien had 97 % al een Belgische truffel geproefd en lekker bevonden. 43 % verwarde hem met de Franse truffel, de truffel met een laagje cacaopoeder. Drie zaken maken de Belgische truffel zo bijzonder: het feit dat hij gemaakt is van Belgische chocolade, zijn zachte romige textuur die smelt in de mond en zijn jasje van chocoladeschilfers. Dankzij het proces waarbij de truffel gerold wordt in chocoladeschilfers, is geen enkele Belgische truffel identiek. Dat maakt hem zo uniek.

     

    Gemiddeld eet de Belg 6,2 keer per jaar Belgische truffels, 46% houdt het dan per smulmoment bij een paar truffels, beheerste fijnproevers hebben zelfs de discipline om hun zoete zonde tot één exemplaar te beperken. 15 % eet er naar eigen zeggen “net genoeg” en evenveel respondenten vinden dat ze “net iets teveel” eten – beide uitspraken zijn uiteraard persoonlijk en relatief – en 6 % weet eenmaal begonnen van geen ophouden en kan gerust een hele doos aan.

     

    De belangrijkste momenten waarop truffels gegeten worden concentreren zich rond familiemomenten zoals familiefeesten, de feestdagen en familiebezoeken. Er hoeft ook niet meteen een aanleiding te zijn: velen vinden een gezellig winteravond al een gedroomd excuus om de truffels boven te halen en 63 % begeeft zich zomaar aan de truffel, bij wijze van pure zelfverwennerij. Truffels worden geschonken bij wijze van kleine attentie (61 %), als cadeautje voor een informele gelegenheid (71 %), bij een formele gelegenheid (58 %) en bij een verjaardag of moeder/vaderdag (53 %).

     

    Conclusie: de Belgische truffel is pure emotie

    Geven, delen, genieten, gezellige familiemomenten, feesten…het zijn allemaal positieve emoties die geassocieerd worden met een doosje Belgische truffels. De Belgische truffel mag dan ook als naam te weinig bekend zijn, het product zelf wordt algemeen gewaardeerd om zijn authentieke smaak, zijn zachte vulling, zijn heerlijke chocoladeschilfers en ook omwille van zijn imago: een Belgische truffel staat voor een nobel, chic en ambachtelijk product. Geven, delen, genieten, gezellige familiemomenten, feesten…het zijn allemaal positieve emoties die geassocieerd worden met een doosje Belgische truffels.

     





    26-09-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cully & Sully
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Cully & Sully, zalige soep

     

     

    Consumenten zijn steeds meer op zoek naar producten die hen een goed gevoel geven. Dankzij dit gamma verse soepen waait er voortaan een nieuwe, natuurlijke wind door de Belgische markt. Vanaf september kunnen lekkerbekken smullen van de verfijnde smaak en smeuïge textuur van de verse soepen van Cully & Sully.

     

    De bedenkers Cullen Allen en Colum O’Sullivan uit Ierland werden al van kleins af ondergedompeld in de wondere wereld van lekker eten. Ze willen maar één ding: authentieke soepen bereiden die liefhebbers van lekker eten doen watertanden. Deze veloutés bestaan uit een heerlijke mix van zorgvuldig uitgekozen verse groenten en kruiden. Die geven elk product zijn typische smaak en uitzonderlijke textuur.

     

    Het gamma bestaat uit zes overheerlijke verse soepen: de Velouté met Wortel, Honing en Koriander, de Romige Velouté met Tomaat en Basilicum, de Velouté met Groenten, de Velouté met Kip en Groenten, de Champignonsoep en de Thaise kippensoep zullen heel wat lunchpauzes op kantoor of lichte maaltijden thuis opvrolijken. De soepen zijn zo samengesteld dat ook vegetariërs of consumenten met een glutenintolerantie van deze lekkernij kunnen genieten.

     

    Ze zijn verpakt in leuke zwarte herbruikbare potten van 400g. Je kunt ze dus gewoon in de microgolfoven opwarmen, wanneer je er maar zin in hebt. Bovendien krijg je bij één soep alvast 2 van de 5 aanbevolen porties fruit en groenten per dag binnen!

    Cully & Sully heeft Delhaize al overtuigd, deze heerlijke soepen zullen exclusief verkrijgbaar zijn in alle Delhaize winkels. Wacht dus niet langer en laat u verleiden door deze smaakvolle soepen die al heel wat Europese smaakprijzen in de wacht hebben gesleept!

     

     

    26-09-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van het meer van Annecy naar de skipiste

    Eider, van het meer van Annecy naar de skipiste!

     

     

    Eider werd opgericht in 1962, niet ver van het meer van Annecy in de Franse Alpen. Geen wonder dus, dat het merk gespecialiseerd is in (berg)sport- en outdoorkledij. Alle Eider-collecties worden ontworpen en vervaardigd in het atelier in Annecy. De passie voor de bergen gecombineerd met de meer dan 50 jaar ervaring van het merk zorgen elk seizoen opnieuw voor de meest innoverende collecties, uitgerust met de beste technologie.

     

    Deze winter lanceert Eider haar nieuwe kledinglijn « Annecy Living ». Deze staat voor een authentieke outdoorlevensstijl met een hedendaagse, stedelijke toets. De collectie met verfijnde snit werd ontworpen vertrekkende van technische materialen, die de kledij een innoverende look geven.

     

    De SNOWSPORTS-collectie bestaat uit drie lijnen, en is er voor skiërs van elk niveau. Het nieuwe en meest exclusieve gamma heet “Cross Over Series”, een lijn met de meest veelzijdige skikleding ooit. Ze brengt de noodzakelijke snufjes voor het skiën samen met een stijlvol design waarmee je zo de winterkou van de stad in kan. De Kanda-jas en broek zijn hier de perfecte voorbeelden van. Freeriders en ervaren skiërs die graag grote vlaktes, steile hellingen en verse sneeuw opzoeken, vinden zeker hun gading in de “Wide Angle”lijn. De uitrusting die deze lijn biedt, zoals de Spencer-jas en broek, heeft een ademende werking en zorgt tegelijk voor een maximale bescherming dankzij de Gore-Tex Pro 3 layers. De “Focus”lijn is er voor skiërs die van snelheid en slides houden. De Nagako-jas en Courmayeur-broek, uitgerust met de Defender® Stretch-technologie, beantwoorden aan de verwachtingen van de meest veeleisende skiërs.

     





    25-09-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Martinhal

    PORTUGEES VIJFSTERRENRESORT WINT TWEE “WORLD TRAVEL AWARDS”

    Martinhal blinkt uit in luxe familievakanties

     

     

    Het Portugese Martinhal Beach Resort & Hotel heeft twee World Travel Awards gewonnen voor “Europe’s leading villa resort” en ‘Portugal’s leading family resort’. Het is het tweede jaar op rij dat Martinhal in de prijzen valt bij deze prestigieuze verkiezingen. Het Portugese vijfsterrenresort biedt families en koppels hoge vakantiekwaliteit met haar ruim opgezette hotel, vakantiehuisjes, wellness, outdooractiviteiten, gastronomie én gastvrijheid.

     

    De World Travel Awards, ook wel de “Oscars van de reisbranche” genoemd, vonden dit jaar plaats in het Turkse Antalya. Elk jaar worden er 100 onderscheidingen uitgereikt aan de koplopers van Europa’s reisindustrie. De jury bestaat uit de reisindustrie en het publiek. De World Travel Awards zijn in 1993 opgericht om uitmuntende prestaties in de toeristische industrie te erkennen, te belonen en te vieren. De “award-show” bestaat dit jaar 20 jaar en een WTA wordt beschouwd als de hoogste prestatie die een reisproduct kan ontvangen. 

     

    Aan een 700 meter lang strand in de Algarve ligt het luxueuze Martinhal Beach Resort & Hotel. Met 300 zondagen, veel luxe en persoonlijke aandacht is dit hotel een oase van ontspanning. Martinhal beschikt over 37 luxe hotelkamers, 132 stijlvolle huizen in Martinhal Village opgedeeld in 4 verschillende types: Ocean Houses, Bay Houses, Garden Houses en Pinewoods Houses, 45 luxe villa’s met privézwembaden en 23 Vilas Mimosa huisjes in een meer Portugese traditionele stijl. Het resort is winnaar van de TripAdvisor Traveller’s Choice Award 2013 in de categorie ‘luxehotels in Portugal’ én winnaar van de World Travel Award 2012 in de categorie ‘Europe’s Leading Villa Resort’. Het resort ligt in het nationale natuurpark Costa-Vicentina en heeft drie restaurants: O Terraço, As Dunas en Os Gambozinos waar (kindvriendelijke) gerechten uit de Portugese keuken evenals versgevangen vis en zeevruchten worden geserveerd. Er zijn vijf grote zwembaden waaronder het familiezwembad Village Pool en het sportzwembad Club 98, een eigen spa, talloze sportvelden, strand van 700 meter en een unieke baai Martinhal Bay speciaal voor (water)sportliefhebbers om te kajakken, snorkelen, zeilen of windsurfen. Surfen kan dan weer op één van de 22 andere stranden in een omgeving. Sagres is ook een trekpleister voor cultuur, met het Fort van de historische ontdekkingsreiziger Hendrik de Zeevaarder. www.martinhal.com





    25-09-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verstelbaar wc

    Verstelbaar WC biedt comfort voor elke leeftijd

     

     

     

    Viega heeft als eerste een in de hoogte verstelbaar wc-element ontwikkeld met voorwandmontage. ‘Eco Plus’ is een grote troef voor ziekenhuizen of rusthuizen, maar past ook perfect bij de in opmars zijnde ‘meergeneratiewoningen’. Al die verschillende noden vragen om flexibele oplossingen in de woninginrichting. Het toilet kan telkens met één druk op de knop traploos en zonder elektronische aandrijving in de hoogte worden versteld.


    Een te laag toilet is voor lange mensen al erg oncomfortabel, maar omgekeerd is het nog een stuk problematischer. Het nieuwe wc-element Eco Plus van Viega past hier op een elegante manier perfect een mouw aan. Net zoals een bureaustoel kan de hoogte door middel van een gasveer aangepast worden. Met behulp van het eigen – zelfs heel lichte - lichaamsgewicht kan de gebruiker zelf de hoogte tussen 40 cm en 48 cm aanpassen. Het element kan trouwens met alle gangbare keramiek worden gecombineerd, en dankzij de gladde binnenzijde van de flexibele afvoerbuis is de afvoer obstructievrij.


    Vertrouwde en eenvoudige montage: De installatie van het wc-element verloopt volgens hetzelfde principe als bij andere Viega Eco Plus-modules. Ook de bekende systeemmaat met een breedte van 490 mm en een hoogte van 1.130 mm is hetzelfde. Nadat het wc-element is gemonteerd, kan de tegelzetter met een speciaal meegeleverde afdekking tot aan de opening voor de bedieningsplaat doorwerken. De installateur plaatst vervolgens de kunststof dekplaat met afdichting en brengt vervolgens de glasplaat aan.

     

    De in hoogte verstelbare WC werkt met de vertrouwde Viega inbouwspoelkasttechnologie, die met alle gangbare keramiek kan worden gecombineerd.  Met één druk op de knop kan de zithoogte van de wc individueel worden ingesteld op een hoogte tussen 40 en 48 cm.








    24-09-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Warme olympische zomer

    ODLO zorgt voor een warme en Olympische winter !

     

     

    Deze winter heeft Odlo zich laten inspireren door zijn atleten, die zich tijdens hun training en in wedstrijden, ongeacht het weer, hun grenzen verleggen om hun sportieve passie te kunnen beleven. Odlo weet dat de passie voor die beweging niet alleen zijn atleten motiveert om ongeacht de winterse omstandigheden uitgebreid in de stad te gaan lopen of in de bergen te gaan skiën tot zonsondergang. Voor dit seizoen heeft Odlo daarom een nieuwe en richtinggevende technologie ontwikkeld, die het voor actieve mensen mogelijk maakt hun passie nog langer te beleven. Achter Odlo staan mensen die weten waar het bij de ontwikkeling van kleding om draait. Mensen die actief onderweg zijn, vol passie voor de sport en ook graag zelf hun grenzen opzoeken. Dat is de beste voorwaarde voor een authentiek merk.

     

    Wanneer de passie oplaait, wanneer de dag niet lang genoeg kan zijn om de skipiste nog één keertje meer af te dalen, dan komt Muscle Force in het spel. Want langer skiën is vanaf nu mogelijk. Dankzij doelgerichte spierondersteuning, efficiënte klimaatregeling en effectieve isolatie. Dit is wat het nieuwe spierondersteunende ondergoed Muscle Force belooft. Muscle Force is het nieuwe hightechondergoed, dat ODLO speciaal voor alpineskiën heeft ontwikkeld. De spieren blijven langer veerkrachtig voor veel langer skiplezier. Het skiondergoed beschikt over drie specifieke functies, in duidelijk gedefinieerde lichaamszones: spierondersteuning, een snelle droogtijd en temperatuurregeling. Enkel op plekken waar het lichaam ze nodig heeft. De doelgerichte spierondersteuning bevindt zich aan de dijen en aan de boven- en onderarmen.

    De nieuwe Muscle Force collectie bestaat uit een shirt met lange mouwen, een tight met lange pijpen en een ¾ tight, telkens voor dames en heren, in telkens 2 kleuren. Voor het optimale functioneren door een perfecte pasvorm bestaat ervoor Muscle Force een eigen maattabel.

     

    ‘Reach out and feel the Games’ – Olympische Spelen zijn het hoogtepunt in de carrière van een atleet of atlete: het voelen van deze olympische spirit en op dag X de beste prestatie afleveren – dat zijn onvergetelijke momenten. Opdat de atleten zich ongestoord kunnen concentreren op hun wedstrijd, heeft Odlo een uniek renpak en een eigen Olympische collectie ontwikkeld die op de Olympische Spelen van 2014 in Sochi voor het eerst zullen worden gedragen: de best mogelijke uitrusting voor de Spelen.

     

    De highlights van deze lijn zijn het winddichte langlaufjas Frequency X en de bijbehorende microvezelbroek Energy X met elastische inzetstukken en de Sochi softshelljas. De lijn wordt aangevuld door bijbehorend naadloos Evolution ondergoed in een cool ruitjesdesign, tussenlagen en accessoires. De producten van deze collectie liggen vanaf 15 oktober 2013 bij de winkelier en biedt een tastbare merkbeleving dat de fans en de consumenten dichter bij de Olympische Spelen en de atleten brengt.

     

    Ongeacht de weersomstandigheden of de intensiteit van de beweging, met het tec shirt-concept biedt ODLO het perfecte antwoord op elke situatie. De basis is het temperaturecontrol-system, dat zijn doeltreffendheid reeds bewezen heeft voor de ondergoedlijn.

     

    Midlayers (tussenlagen) hebben een klimaatregulerende functie en zijn als tweede laag een belangrijk onderdeel van het functionele meerlagenprincipe. De Active-lijn werd ontwikkeld voor wintersporters die naast functionaliteit veel belang hechten aan kwaliteit. De highlight van deze lijn is de ENERGETIC, een stretch fleece met opstaande kraag en een halve zip in warm-kwaliteit. De zip is schuin weggewerkt om meer comfort te geven onder de kin en is voorzien van een pocket op de borst.

     

    Accessoires zijn klein van formaat, maar hebben een groot effect. Ze maken een sportuitrusting niet alleen visueel volledig af. Ze zorgen er ook voor dat de atleet op vlak van warmteregulatie steeds in zijn ideale comfortzone blijft. Functionele accessoires voorkomen warmteverlies en beschermen tegen de grillen van het weer zoals sneeuw, koude, wind, regen en zon. Toppers deze winter zijn de INTENSITY gloves en hats, en de hat POLYKNIT.

     

     





    23-09-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huisdier op vakantie

    Steeds meer Belgen nemen huisdier mee op vakantie

    Huisdieren welkom in vakantiewoningen Belvilla

     

     

    Een huisdier meenemen op reis, is niet altijd evident, zeker niet als je in een hotel logeert. Belvilla, specialist in vakantiewoningen, heet de huisdieren welkom, want in niet minder dan achtduizend vakantiewoningen mogen de viervoeters hun baasjes vergezellen. Naar aanleiding van Werelddierendag op 4 oktober aanstaande nam Belvilla het reisgedrag van de Belgen onder de loep en kwam tot een interessante conclusie.

     

    Huisdieren gaan vooral in de zomermaanden massaal mee met hun Belgische baasjes die vooral een vakantiewoning boeken in België, Frankrijk, Duitsland, Nederland en Oostenrijk. 46 % van de huisdieren verblijft in een vakantiewoning in België. Op internationaal vlak zien we in 2013 een groei van 7% (t.o.v. 2012) van reizigers die hun hond of kat meenemen. Voor de Belgen gaat het zelfs om een groei van 15%! Een opmerkelijk verschil. Bij één op de vijf boekingen van een vakantiewoning gaat een huisdier mee.

     

    Of Werelddierendag bovenstaande cijfers beïnvloedt? Zeker, want dan gaat zelfs bij één op vier boekingen een huisdier mee. Met andere woorden, dieren krijgen op 4 oktober een fantastisch geschenk: een verblijf in een vakantiewoning van Belvilla. Dit jaar valt 4 oktober bovendien op een vrijdag, het mogelijke begin van een leuk weekend aan zee, in de Ardennen, in binnen- of buitenland. 

     

    Het vinden van een geschikte vakantiewoning is eenvoudig via de door Belvilla speciaal hiervoor ontwikkelde themapagina www.belvilla.be/vakantiehuis-met-hond. Hier krijgt de bezoeker een overzicht te zien van vakantiewoningen waar niet één, maar ook twee of drie huisdieren het weekend van hun dromen gerealiseerd zien.

     

    Honden en wie weet katten, zijn graag bij ‘hun mensen’. Wellicht doet het er niet toe naar waar en voor hoelang ze mee gaan op vakantie. Alhoewel, het warme haardvuur of het groen rond een vakantiewoning van Belvilla weten ze wel te appreciëren. En dus blijft je trouwe viervoeter niet thuis maar hij gaat gezellig mee om samen te genieten, te rennen, wandelen, stoeien. En je kat, die zal als nooit voorheen spinnen, met dank aan Belvilla.

     

    23-09-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!