Inhoud blog
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    04-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Pekton

     

    HISTORISCH CAFE ‘DE PEKTON’ IN MECHELEN OPENT, VOOR HET GROTE PUBLIEK, OP 9 MAART HAAR DEUREN!

     

    Café ‘De Pekton’ zal voor het grote publiek, op 9 maart 2012, na een heropbouwperiode van twee en een half jaar, haar deuren kunnen openen ! Het 16de-eeuwse gebouw 'De Pekton' stond oorspronkelijk op de hoek van het verdwenen Stoofstraatje in Mechelen. Het werd verwoest tijdens de Eerste Wereldoorlog en nadien gereconstrueerd. In 1946 werd het pand opnieuw afgebroken en in 1953 gedeeltelijk heropgebouwd. In 2001 moest het plaats maken voor de nieuwe Lamotsite. Bij de reconstructie van het pand, dat in oktober 2009 van start ging, werd zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de nog resterende en bruikbare originele materialen: authentieke witte en blauwe steen, sierlijsten, smeedwerk en interieurelementen zoals lambrisering en delen van het toogmeubilair. Het PALM-café krijgt in de zomer aan de gevelzijde een mooi terras.

    Peter Buelens, Public Relations Manager van PALM: “‘De Pekton’ die een rijke geschiedenis heeft gekend zal terug aansluiting vinden met haar historische functie. Een ontmoetingsplaats voor de Mechelaar en de toerist. De roemrijke historie van het gebouw maakt visueel deel uit van het interieur.” Bouwheer en eigenaar, Brouwerij PALM uit Steenhuffel, herstelt op deze manier ‘De Pekton’ in ere en koestert het voor de toekomst. “Bier krijgt er een centrale rol en wordt aangevuld met een beperkte kaart van koude gerechtjes” aldus Buelens.

    Om de rijkdom van echte rasbieren in volle glorie tot bij de consument te brengen installeert de brouwerij er haar ‘Tapmaster’. PALM Breweries ontwikkelde in exclusiviteit deze tapinstallatie waarbij 20-liter vaten direct onder tapkranen worden gekoeld. Deze taptechnologie garandeert perfect getapt bier van in het vat tot in het glas, vaten en leidingen worden namelijk permanent gekoeld tot aan de tapkraan. Met de ‘Tapmaster’ zal in ‘De Pekton’ een assortiment van 8 bieren van het vat geserveerd worden: Estaminet, Palm, Rodenbach, Kriek Boon, de abdijbieren van Steenbrugge Wit en Dubbel-Bruin en tot slot de Brugge Tripel. Het bier van het vat wordt aangevuld met een selectie flessenbier van PALM Breweries én van een aantal collega brouwers. Het wordt ook mogelijk een fles van 75 cl. onder kurk uit de ‘Master Beer Collectie’ te bestellen. De bieren worden dan in een ijsemmer gefrappeerd en geschonken in elegante degustatieglazen, ‘om samen te ontdekken en van te genieten’. ‘De Pekton’ zal door Herman Van Eetvelde geëxploiteerd worden, zijn doorwinterde horecaervaring staat garant voor perfect gastheerschap! RVH.

     

     

     

    04-03-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miler fabels vs feiten/2

    Kaas: fabels vs. feiten /2

     

     

     

    Na de fabels omtrent kaas, enkele harde feiten:

     

    FEIT: Kaas bestaat al sinds de prehistorie

    Al in de prehistorie maakte de mens kaas, zo blijkt uit archeologische vondsten. Vanaf de late middeleeuwen worden de Nederlandse kazen naar het buitenland verscheept. In de Gouden Eeuw (17e eeuw) stond Nederland al bekend als kaasland.

     

    FEIT: Mensen met lactose-intolerantie mogen halfharde kazen eten

    Bij de bereiding van halfharde kazen (Goudse, Edammer, Maasdammer) verdwijnt bijna alle lactose uit de kaas. Mensen met lactose-intolerantie kunnen daardoor prima halfharde kaas eten

     

    FEIT: De korst bij harde en halfharde kazen is niet eetbaar

    Algemeen kan je stellen: van harde en halfharde kazen is de korst niet eetbaar, maar van zachte kazen wel. Bijna alle harde en halfharde kazen hebben een dun plastic buitenlaagje dat uitdroging en schimmelvorming moet voorkomen. Deze korst is hard en niet geschikt om op te eten. Veel voorverpakte Milner-kazen hebben trouwens helemaal geen korst, voor optimaal gebruiksgemak.

     

    FEIT: Kaas is een basisvoedingsmiddel

    Met een basisvoedingsmiddel wordt een voedingsmiddel bedoeld dat per categorie veel nutriënten levert. Deze voedingsmiddelen zijn belangrijk voor de voorziening van essentiële nutriënten. Kaas levert een groot deel daarvan, zoals calcium, eiwit, vitamines B2 en B12, zink… Daarbij gaat de voorkeur uit naar magere kazen zoals 20+ of 30+ met een laag zoutgehalte.

     

    FEIT: Kaas is goed voor je tanden

    Kaas is goed voor het gebit. Zowel de eiwitten aanwezig in kaas als calcium spelen hierin een rol. Een stukje kaas na de maaltijd is dus nog niet zo slecht bedacht door de Fransen. Wist je trouwens dat kaas zich leent voor heel wat heerlijke desserten?

     

    Milner is een lekkere, pittige kaas gemaakt van halfvolle melk. Daardoor bevat hij 19% vet, wat 40% minder is dan een gewone Goudse 48+kaas. Dankzij een speciale receptuur en een natuurlijke rijping behoudt Milner het maximum aan belangrijke voedingsbouwstoffen, zoals calcium en eiwitten. Milner is kaas die zowel voedzaam als smaakvol is voor het hele gezin. Deze kaas kan je klassiek eten op de boterham of gemakkelijk verwerken in een snack, warme maaltijd of salade.

     

    Milner heeft een rijk smakenpalet met 6 varianten: Milner Jong, Milner Licht Gerijpt, Milner Gerijpt, Milner Extra Gerijpt, Milner Mosterd en Milner Gatenkaas. RVH.

    www.milner.be

     





    03-03-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-03-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milner kaas: feiten vs fabels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Kaas: fabels vs. feiten

    Milner serveert vijf snelle recepten voor een licht, gezond en smaakvol voorjaar

     

     

    Met het voorjaar en straks de zomer in zicht, staan er traditiegetrouw drie verlangens op het lijstje: minder kilo’s, meer genieten en gezonder leven. Milner vat deze top 3 smaakvol samen in een ruim assortiment kazen, met minder vet maar des te meer smaak.

    Ontdek vijf inspirerende recepten om het voorjaar energiek in te zetten. En maak voorgoed komaf met alle misverstanden over kaas dankzij het Milner-overzicht van fabels & feiten.

     

    FABEL: Opgroeiende kinderen hebben meer kaas nodig dan volwassenen

    Kaas is belangrijk voor jong én ouder. Volwassenen moeten zelfs meer zuivelproducten eten dan opgroeiende kinderen! Voor sterke botten en tanden is calcium een belangrijke bouwstof. Melkproducten zoals kaas zijn belangrijke bronnen van calcium. En volwassenen hebben calcium nodig om de botmassa te onderhouden.

     

    FABEL: Na 20 uur mag je niet meer eten…

    ’s Avonds wat later eten – een typische zuiderse gewoonte – kan echt geen kwaad. De stofwisseling werkt de hele dag op ongeveer hetzelfde niveau. Je lichaam slaat vet alleen op als de inname hoger is dan het verbruik. Avondeten wordt gewoon verbrand en maakt dus niet dikker. Wel komen er na 20 uur vaak snacks op tafel… en dat zijn uiteraard dikmakers.

     

    FABEL: 48+ kaas is een oude kaas

    Het vetgehalte in kaas wordt uitgedrukt als percentage van de droge stof. Dit zijn alle bestanddelen van de kaas zonder het vocht. 48+ betekent dat 48-52% van de droge stof van de kaas uit vet bestaat en heeft dus niets met de leeftijd van de kaas te maken. Hoe lager het getal voor de plus, hoe slanker de kaas. Dus 20+ is een minder vette kaassoort vergeleken met 48+.

     

    FABEL: Als je het ontbijt overslaat, val je af

    Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Een evenwichtig ontbijt – een boterham met kaas past daar prima bij – levert namelijk essentiële voedingsstoffen. Als je niet ontbijt, is bovendien de kans groter dat je in de voormiddag naar ongezonde alternatieven grijpt omdat je toch trek krijgt.

     

    FABEL: Een boterham met kaas is gezonder dan een croque met kaas

    Wanneer je een toast met kaas maakt, blijft deze qua voedingswaarde dezelfde als een boterham met kaas die niet geroosterd is. Door verhitting verandert er niets in de calorieën. Let wel: als je de croque in de pan bakt met boter of er ketchup/mayonaise bij serveert, verhoog je natuurlijk wel het aantal calorieën. Een ‘verantwoorde’ croque maak je met volkoren brood en 30+-kaas.

    02-03-2012 om 16:47 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laat j eheerlijk verrassen!

    LAAT JE HEERLIJK VERRASSEN!

    PHILADELPHIA MET MILKA: EEN NIEUWE ONTBIJTSENSATIE

     

     

    Een heerlijk duet tussen verse kaas van Philadelphia en de zachte chocolade van Milka: daaraan kan je niet weerstaan!

    Philadelphia durft alle fans van een gezonde en lekkere verwennerij te verrassen, en biedt samen met Milka een overheerlijke verse kaas aan die in de koelkast bewaard moet worden. Deze nieuwe lekkernij is zo fris en licht van smaak, dat hij zelfs de meest veeleisende fijnproevers zal plezieren.

    Waarom zou je je deze lekkernij die slechts 14% vetgehalte bevat ontzeggen? De nieuwe Philadelphia met Milka is perfect voor iedereen die wil genieten zonder zich schuldig te voelen.

     

    Zo verrassend… Tijdens de komende weken wordt het onmogelijk om niet te bezwijken voor deze heerlijke en unieke combinatie: de nieuwe Philadelphia met Milka ligt vanaf nu in alle winkels. Met zijn frisse smaak zal je er niet aan kunnen weerstaan om hem in je winkelkarretje te leggen. Van je karretje naar je koelkast en van je koelkast naar de ontbijttafel. Als je elke dag hetzelfde ontbijt neemt, uit gewoonte en tijdsgebrek, dan zal je zeker bezwijken. Het hele gezin zal er gek op zijn!

     

    Philadelphia is marktleider op het gebied van de smeerbare verse kaas en houdt altijd rekening met de verwachtingen van de consumenten.Voor het eerst in zijn geschiedenis stelt Philadelphia zijn ervaring en vakkennis ten dienste van de liefhebbers van chocopasta. Dankzij Philadelphia met Milkachocolade is het nu mogelijk om zonder schuldgevoel te genieten van het ontbijt... Hij bevat immers slechts 305 kcal per 100g met nauwelijks 14gr vetten en een luttele 37gr suiker per 100g. Een heerlijke ontdekking!

     

    Een goed ontbijt is van groot belang om een drukke, intense dag aan te kunnen, op het werk of op school. 70%1 van de Belgen eet het liefst brood als basis van deze essentiële maaltijd en geeft de voorkeur aan lekker beleg. Elk jaar wordt gemiddeld 3,9kg chocopasta verorberd. Deze markt kent bovendien nog een groei met een stijging van 4,8% in vergelijking met 2010. RVH.

    www.philadelphia.be - www.milka.be

     

    02-03-2012 om 16:45 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soin de nuit extrème

    Soin de nuit extrême

     

    Het is bij het ontwaken altijd aan je gezicht te zien of men goed geslapen heeft. Verlicht, gladder, veerkrachtig, uitgerust … de huid lijkt altijd in staat te zijn zich te herstellen terwijl we slapen. Maar met de tijd, door vermoeidheid en herhaalde spanningen heeft de slaap een steeds minder herstellende werking. Onze nachten zijn misschien rustig, maar bij het ontwaken blijven de gelaatstrekken gespannen, de rimpels duidelijk zichtbaar en de teint flens. De huid is vermoeid en alleen een goede nachtrust is niet voldoende …

    De laboratoria van Annayake hebben de natuurlijke mechanismen voor de regeneratie van de cellen nauwkeurig bestudeerd tijdens de nacht en aan de hand van hun observaties een geavanceerd verzorgingsproduct ontwikkeld met een exclusieve werking die plaatsvindt tijdens de biologische cyclus van de nacht. De huid profiteert optimaal van haar nachtrust en zal er bij het ontwaken stralend uitzien. Om deze redenen presenteert Annayake de nieuwe Soin de Nuit extrême. RVH.

    02-03-2012 om 16:43 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn eerset Spa

    Mijn eerste Spa® met « Deep Nature Spa® » en Pierre & Vacances premium

     

     

    Pierre & Vacances premium is synoniem voor authenticiteit, uitstekende dienstverlening en wellness. Wat is er aangenamer dan na een mooie skidag je te laten verwennen in één van de Deep Nature Spa®’s van Pierre & Vacances premium. En waarom je kinderen niet meenemen ? Pierre & Vacances premium denkt ook aan het hele gezin en opent haar wellnessfaciliteiten voor kinderen.

    Mijn eerste Spa® biedt aan kinderen van 6 tot 16 jaar een eerste massage- en behandelingservaring in samenwerking met Deep Nature Spa®. Een ‘volwassen’ spa-bezoek, te ontdekken op een leuke manier, samen met de ouders. Kinderen kunnen hiervan vollop genieten in Aime-la-Plagne, Arc 1800, Arc 1950, Chamonix, Les Carroz d’Arâches, Les Menuires en Méribel-Village.

    Het innovatief complex is met steen afgewerkt en omvat een aantal zacht verlichte ‘grotten’ die de bezoekers transporteren naar een wereld van natuurlijke zuiverheid. In de badruimten vindt u een unieke mix van warm en koud: een zwembad, jacuzzi’s, avonturendouches met koude nevel, een hamam, een ontspanningsruimte, sauna’s en een buitenterras met sauna. Er zijn 7 verzorgingscabines, zowel enkele als dubbele, en een dubbele cabine met een uitzonderlijk uitzicht op de Mont Blanc.

    Voorbeeld van behandeling: Mijn eerste Spa® (6-10 jaar/20min) – 27€ - Initiatiemassage: rug, gezicht, hoofd, schouders, armen en handen. Mijn eerste Beauty-stappen (11-16 jaar/1u) – 74€ - Beauty-sessie : een gepersonaliseerde gezichts-behandeling en make-up tips.

    De voordelen van Pierre & Vacances premium : Internationaal gerenommeerde bestemmingen op uitzonderlijke locaties, een gepersonaliseerde service en onthaal, ruime appartementen, allen uitgerust en ontworpen door bekende designers. Inbegrepen hoteldiensten : opgemaakte bedden bij aankomst, wifi-toegang, levering van de aankopen en ontbijten… Ontspanningsinfrastructuren zijn perfect uitgerust voor een kort verblijf, met : spa, fitness, zwembad…RVH.

    www.pierreetvacances.be

     

    02-03-2012 om 16:39 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Left Bank Bordeaux

    The Left Bank Bordeaux cup

     

     

    Maar liefst acht oenologische en Amerikaanse universiteitsteams hebben in het Frans Consulaat Generaal in New York deelgenomen aan de selectieproeven van de Commanderie du Bontemps. Doel van de wedstrijd was een plaatsje te bemachtigen in de internationale finale die in juni in Bordeaux wordt georganiseerd.

    De eerste proef onder het toeziend oog van Grand Maître Emmanuel Cruse was een test over de theoretische kennis van de Médoc, Graves, Sauternes en Barsacwijnen. Nadien volgden drie verschillende blind degustaties waarbij fijngevoeligheid, subtiele smaakgevoelens en getrainde smaakpapillen de verschillen moesten aantonen.

    Uiteindelijk sleepten de Wharton Business school of the University of Pennsylvania en de University of Chicago school of Business, een finaleticket uit de brand.

    De finale georganiseerd op 28 juni in het Château Lafite Rotschild in Pauillac, wordt betwist tussen 15 hogescholen en universiteiten uit Europa, Azië en Amerika. De wedstrijd loopt onder het voorzitterschap van Baron Eric de Rotschild.

    De uitstraling en het belang van de grote wijnen van de ‘rive gauche de Bordeaux’ wordt door dit interculturele treffen verder uitgedragen, een ontmoeting en een wedstrijd die draaien rond de gemeenschappelijke passie “wijn”.

    29-02-2012 om 18:36 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mijn eerste Spa

    Mijn eerste Spa® met « Deep Nature Spa® » en Pierre & Vacances premium

     

     

    Pierre & Vacances premium is synoniem voor authenticiteit, uitstekende dienstverlening en wellness. Wat is er aangenamer dan na een mooie skidag je te laten verwennen in één van de Deep Nature Spa®’s van Pierre & Vacances premium. En waarom je kinderen niet meenemen ? Pierre & Vacances premium denkt ook aan het hele gezin en opent haar wellnessfaciliteiten voor kinderen.

    Mijn eerste Spa® biedt aan kinderen van 6 tot 16 jaar een eerste massage- en behandelingservaring in samenwerking met Deep Nature Spa®. Een ‘volwassen’ spa-bezoek, te ontdekken op een leuke manier, samen met de ouders. Kinderen kunnen hiervan vollop genieten in Aime-la-Plagne, Arc 1800, Arc 1950, Chamonix, Les Carroz d’Arâches, Les Menuires en Méribel-Village.

    Het innovatief complex is met steen afgewerkt en omvat een aantal zacht verlichte ‘grotten’ die de bezoekers transporteren naar een wereld van natuurlijke zuiverheid. In de badruimten vindt u een unieke mix van warm en koud: een zwembad, jacuzzi’s, avonturendouches met koude nevel, een hamam, een ontspanningsruimte, sauna’s en een buitenterras met sauna. Er zijn 7 verzorgingscabines, zowel enkele als dubbele, en een dubbele cabine met een uitzonderlijk uitzicht op de Mont Blanc.

    Voorbeeld van behandeling: Mijn eerste Spa® (6-10 jaar/20min) – 27€ - Initiatiemassage: rug, gezicht, hoofd, schouders, armen en handen. Mijn eerste Beauty-stappen (11-16 jaar/1u) – 74€ - Beauty-sessie : een gepersonaliseerde gezichts-behandeling en make-up tips.

    De voordelen van Pierre & Vacances premium : Internationaal gerenommeerde bestemmingen op uitzonderlijke locaties, een gepersonaliseerde service en onthaal, ruime appartementen, allen uitgerust en ontworpen door bekende designers. Inbegrepen hoteldiensten : opgemaakte bedden bij aankomst, wifi-toegang, levering van de aankopen en ontbijten… Ontspanningsinfrastructuren zijn perfect uitgerust voor een kort verblijf, met : spa, fitness, zwembad…RVH.

    www.pierreetvacances.be

    29-02-2012 om 18:35 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!