Inhoud blog
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
  • Belgische labels
  • Juttu-winkel in Luik
  • Koning Comfort troont op het terras
  • Magic drops glow
  • Ontdek de Oostkantons in de lente
  • Unisa
  • Swatch X Tate gallery collection
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    26-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Skigebieden Pragelato

    Prachtige skigebieden op wandelafstand

     

     

     

    Club Med biedt al 50 jaar wintersportvakanties aan in de mooiste skioorden, en dat is in Pragelato niet anders. Dit skigebied, waar tijdens de Winterspelen van 2006 het schansspringen en langlaufen plaatsvonden, ligt op wandelafstand van het grootste skioord van Italië en het 2de grootste skigebied van Europa: Vialattea. Een echte topper voor skiliefhebbers, met zo’n 400 km piste en 7 skistations, en een recent gerenoveerde infrastructuur. Vialattea staat bekend om de mogelijkheden die het biedt voor zowel beginners als ervaren skiërs, en telt maar liefst 244 verschillende skipistes waardoor het bij de grotere skidomeinen hoort, zoals Les 3 Vallées.

    Vialattea is makkelijk bereikbaar via een privé-kabellift die een directe verbinding heeft tussen het Clubdorp en de pistes. Daarnaast is er ook een piste die rechtstreeks uitgeeft op het resort.

     

    Het skigebied Vialattea kent een uitzonderlijk sneeuwniveau. De gecumuleerde sneeuwval bedroeg in het seizoen van 2011 (januari tot maart) zo’n 230 cm. Daarmee doet dit domein het stukken beter dan de 90 cm van Alpe d’Huez, een skistation dat nochtans een goede reputatie heeft op dit gebied. Bovendien heeft Vialattea op 75% van de pistes sneeuwkanonnen ter beschikking.

     

    Club Med Pragelato geeft, naast Vialattea, ook toegang tot het skioord Pragelato: een domein temidden van een pijnbomenbos, met 50 km piste tussen 1500 m en 2500 m hoogte en met 12 skilliften. Pragelato biedt daarnaast ook 7 langlaufparcours aan, waaronder één van de meest technische ter wereld dat gebruikt werd op de Winterspelen. Dit skigebied is bovendien één van de drie Europese skistations dat aangeraden wordt voor het skiën in poedersneeuw.

     

    Een sneeuwclubdorp van Club Med staat garant voor een onevenaarbaar ski-aanbod. In Pragelato biedt Club Med een skipas en een keuze uit diverse skiprogramma’s aan, net als de mogelijkheid tot langlaufen en snowboarden gedurende 5 dagen op alle niveau’s. Alle omkadering wordt verzorgd door gediplomeerde monitors van de Italiaanse Skischool, en dat zowel voor het skigebied Pragelato als het domein Vialattea. Om hen in alle veiligheid te leren skiën, is er een apart sneeuwgebied voorzien voor kinderen vanaf 4 jaar. Via de Clubs voor kinderen is er ook toegang tot een speciale ski room.

    Winterseizoen: van 16 december 2012 tot 14 april 2013.

     






    26-08-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buurtwinkel op BSCA

    BSCA verwelkomt louis delhaize buurtwinkel in aankomsthal

     

     

     

     

    De luchthaven van Brussel Zuid Charleroi heeft een louis delhaize, de referentie in buurtwinkels, in de aankomsthal verwelkomd. louis delhaize wilde graag aanwezig zijn op de luchthaven die symbool staat voor de trots en kracht van Charleroi. Dankzij de samenwerking met de groep Lagardère Services (Press Shop) heeft de superette haar deuren op 11 juli kunnen openen. De winkel voorziet in de behoefte van zowel de vertrekkende en aankomende reizigers als het luchthavenpersoneel zelf.

     

    Het aanbod is breed met een uitgebreid assortiment voor alle dagelijkse maaltijden en versnaperingen. Daarnaast biedt de louis delhaize verzorgingsproducten, parfum en dierenvoeding aan.

     

    louis delhaize bevindt zich in de terminal bij de aankomsthal en is iedere dag open van 06:00 tot 22:00 uur. Deze louis delhaize positioneert zich als een winkel voor de dagdagelijkse boodschappen met merkproducten tegen redelijke prijzen.

     

    louis delhaize is het buurtmerk van de louis delhaize Groep. Het hoofdkantoor staat al meer dan 135 jaar in Charleroi. Als de kruidenier om de hoek vertegenwoordigt het merk louis delhaize de kleinere winkels van de groep naast de Smatch, Match en Cora.

    25-08-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pragelato nieuw Club dorp

    Club Med stelt zijn nieuw Clubdorp met 4 in Pragelato voor: een sneeuwbestemming met Italiaanse flair!

     

     

     

    Club Med, de specialist in exclusieve all-inclusive vakanties, verwelkomt jaarlijks 25.000 Belgische wintersporters en bergwandelaars in zijn sneeuwclubdorpen. In lijn met de upscale strategie en trouw aan zijn motto om te blijven verrassen met kwalitatieve producten, stelt Club Med hen deze winter een gloednieuw Clubdorp in Pragelato voor, in het hart van Piemonte in de Italiaanse Alpen. Een nieuwe upscale bestemming in chaletstijl, gelegen in een gemakkelijk bereikbaar skigebied op slechts 90 km van Turijn. Pragelato is een authentiek dorpje met een rijke geschiedenis, en was zelfs gaststad voor de Olympische Winterspelen in Turijn in 2006. Een ideaal Clubdorp voor een wintersportvakantie met Italiaanse flair!

     

    Een authentiek Italiaans dorpje in het hart van de bergen. Het Alpendorpje Pragelato is gelegen op 1600 m hoogte, en ligt naast het gekende dorp Sestriere. Het is gemakkelijk bereikbaar: Pragelato bevindt zich op anderhalf uur van de luchthaven van Turijn en op slechts 30 km van het station van Oulx.

    In deze prachtige omgeving opent Club Med nu een nieuw soort Clubdorp, een chaletresort. Pragelato bestaat uit 20 chalets met een grote keuze aan upscale verblijfmogelijkheden: 234 Club kamers, Deluxe kamers of Suites die aangepast kunnen worden aan families en waar tot 6 personen kunnen verblijven.

     

    Er werd in het bijzonder aandacht geschonken aan de bereikbaarheid binnenin het Clubdorp. Er zijn verlichte en sneeuwvrij gemaakte paden waarmee de GM’s (Gentils Membres) zich te voet of via een elektrische shuttledienst van hun kamer naar de faciliteiten in het hart van het Clubdorp kunnen begeven. Er zijn eveneens ondergrondse passages die het centrum rechtstreeks met de Kinderclub en de skifaciliteiten verbinden.

     

    Interieurarchitect Rémy Camoin stond in voor het elegante, gezellige en moderne design van het Clubdorp. Hij liet zich hiervoor inspireren door de regionale invloeden van Piemonte en het Italiaanse art de vivre in het algemeen. Het Clubdorp Pragelato is zo een moderne interpretatie van een traditioneel Italiaans gastenhuis.





    25-08-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Thaise keuken

    De Thaise keuken bij u thuis;

    Yves Mattagne, Patrick Vandecasserie en Sathit Srijettanont geven advies.

     

    ‘Essence of Thailand’ is een jaarlijks evenement van de Thaise ambassade waarbij alle facetten van Thailand aan bod komen. Dit jaar, op 9 september, staat de Thaise keuken centraal. Het Thaise landbouwbureau organiseert die dag kookdemonstraties met befaamde Belgische en Thaise chefs.

    Wie graag kookt krijgt inspiratie om de Thaise smaken en geuren in zijn eigen keuken uit te proberen. Dankzij de variëteit aan exotische ingrediënten en de hulp van de beste chefs moet de bereiding van een smaakvolle Thaise maaltijd zonder problemen verlopen. Thaise topchefs zullen samenwerken met koks van Belgische restaurants:

     

    Yves Mattagne stond in 1990 mee aan de wieg van het restaurant Sea Grill dat zijn eerste Michelinster kreeg in 1991 en een tweede in 1997. In juli 2010 werd hij ook eigenaar van het restaurant. Sea Grill wordt beschouwd als het beste en meest verfijnde visrestaurant van de Benelux.

     

    Patrick Vandecasserie werkte 20 jaar in de keuken van La Villa Lorraine, een instituut van de Brusselse restaurants. Eerst samen met zijn vader Freddy, daarna als chef. Binnenkort  opent hij zijn eigen restaurant De Mayeur in Ruisbroeck.

     

    Sathit Srijettanont, ‘Joe’ voor de vrienden, is executive chef van het Brusselse restaurant Blue Elephant, verantwoordelijk voor catering en productontwikkeling, en chef-vennoot van de Bleu Elephantgroep, een Belgische restaurantketen die zowel in Europa als in het Nabije en Verre Oosten actief is.

     

    En verder zal ook Chef Giovanni Bruno van “ Ristorante Zenzanome" en Chef Apple van  "Les Larmes du Tigre" aanwezig zijn.

     

    De samenwerking tussen de chefs wordt een unieke combinatie tussen de culinaire culturen van België en Thailand, twee landen die bekend staan voor hun uitstekende keuken. De chefs zullen hun kooktechnieken demonstreren en zullen er werken met zowel Thaise als Belgische producten. Zo krijg je bijzondere gerechten waarin Belgische en Thaise invloeden samenkomen.

     

    Aan de stand van het Thaise landbouwbureau en de Thaise toeristische dienst vinden bezoekers informatie over het ‘Groene toerisme’ in het Thaise noorden en over gastronomische trips in Thailand. Bovendien kunnen ze er twee originele gerechten proeven: ‘Kai Oep’, een signatuurgerecht van de lokale gemeenschap van Pa Long, bereid door de chef van het Doi Angkhang hotel in Chiangmai, en ‘Yam Phakshee’, een koriandersalade, en een speciaal gerecht van het Ratchamankha hotel in Chiangmai.

     

    Iedereen is welkom op “Essence of Thailand”, zondag 9 september van 10 tot 18 uur in Place Dumont, 1150 Brussel. - info@tourismthailand.be

    25-08-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rodenbach limitd edition

    Exclusieve proeverij en voorstelling RODENBACH Vintage 2010 Limited Edition:

     

     

     

     

    RODENBACH brengt in september de “RODENBACH Vintage 2010 Limited Edition” op de markt. Deze “RODENBACH Vintage 2010” met een alcoholvolume van 7% is het unieke resultaat van de creativiteit van de passionele RODENBACH brouwers. Dit uitzonderlijk VLAAMS ROOD BRUIN bier van gemengde gisting dankt haar uniek karakter aan de rijping op handgemaakte eikenhouten foeders, waarvan sommige ouder dan 150 jaar zijn.  “Deze exclusieve “RODENBACH Vintage 2010” heeft gedurende ruim twee jaar op foeder nummer 145 gerijpt; dit resulteert in een superieure RODENBACH met roodkoperen gloed. De smaak is complex en vol, tevens pittig en verfrissend. Kenmerkend is de appelzurige fruitigheid in combinatie met karamel, wilde honing en eik. In het aroma vindt men toetsen van karamel, groene appeltjes vermengd met eikenhout terug. De zachtzure, fruitige afdronk is lang en mooi in balans.”

     

    Op woensdag 5 september om 17u30u organiseert  RODENBACH, in primeur, een exclusieve proeverij en voorstelling van de RODENBACH Vintage 2010 Limited Edition.

    Het arrangement omvat: Ontvangst op de brouwerij gevolgd door een bezoek aan de brouwerij en de foederkelders. Gerenommeerd auteur, bierkenner  en brouwer Jef Van den Steen geeft een uiteenzetting over De Rood-Bruine Bieren van West Vlaanderen.

    Verder staat een exclusieve degustatie van RODENBACH VINTAGE 2010 – RODENBACH GRAND CRU en RODENBACH op het programma. Als begeleiding kan worden genoten van een ‘Cheese & Beer pairing’ buffet.

     

    De deelnameprijs bedraagt € 35 pp. De inschrijvingen zijn gelimiteerd.

    Reservatie via  events@palmbreweries.com   052 31 74 14

    24-08-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgian beerweekend

    Belgian Beer Weekend

     

     

     

     

    Naar goede gewoonte kan het grote publiek, van 31 augustus tot en met 2 september, tijdens het ‘Belgian Beer Weekend’ op de Brussels Grote Markt genieten van het rijk geschakeerd Belgisch bieraanbod.

     

    Vanaf dit jaar breidt het ‘Belgian Beer Weekend’ in oppervlakte uit én het wordt bovendien met een heuse ‘Week van het Bier’ verlengd. Op de Brusselse Grote Markt kunnen de bezoekers de bieren van  51 brouwers degusteren. Maar er is meer: Het traject wordt, aan de achterkant van het beursgebouw, uitgebreid met de langste toog van Brussel de  ‘Beer Street’ genaamd. Het beursgebouw zelf wordt de plaats waar fijnproevers van  ‘Beer & Food Pairing’ en ‘Beer & Cheese Pairing’ kunnen genieten. 

     

    Brouwerij PALM te Steenhuffel en Brouwerij RODENBACH te Roeselare bieden in deze week twee exclusieve arrangementen aan. Stuk voor stuk staan deze twee initiatieven garant voor een unieke smaakbeleving !

     

    Brouwerij PALM droomde er al jaren van een eigen hopveld aan te leggen! De weder-erkenning van hop, de innovatieprojecten binnen PALM Breweries, de traditionele brouwersroots en last but not least, de nabijheid van de historische hoppestreek van Aalst en Asse waren de drijfveren om deze hoptuin aan te leggen. Op 24 oktober 2011 werd het PALM hopveld plechtig geopend. Het is 35 are groot en telt een 800-tal hopplanten van de Hallertau Mittelfrüh variëteit.

    In september 2012 zal PALM haar eigen eerste hop kunnen oogsten en er een ‘Limited Edition PALM Hopper – met eigen geteelde hop’ mee brouwen. Dit bier wordt driemaal met Hallertau Mittelfrüh gehopt: in de brouwzaal – een late hopping en een dry hopping.

     

    Op dinsdag 4 september om 17u30, organiseert PALM, enkel na reservatie– een exclusief bezoek aan de brouwerij en het hopveld. Het arrangement start met een ontvangst op de brouwerij gevolgd door een brouwerijbezoek. Na het bezoek worden de bezoekers op het PALM hopveld opgewacht door gerenommeerd auteur, bierkenner en brouwer Jef Van den Steen. Hij geeft ten velde een uiteenzetting over hop en de PALM, Speciale Belge Ale. Uiteraard kunnen de PALM bieren: PALM – PALM Hopper en PALM Royale worden gedegusteerd. Een ‘Beer & Food pairing - walking diner’ van hoog niveau sluit het geheel af.

     

    De deelnameprijs bedraagt € 45 pp. De inschrijvingen zijn gelimiteerd.

    Reservatie via  events@palmbreweries.com   052 31 74 14

    23-08-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse filmprijzen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    VLAAMSE FILMPRIJZEN HERDOOPT TOT DE ENSORS

     

     

     

    De Vlaamse Filmprijzen krijgen vanaf dit jaar een eigen naam. Filmfestival Oostende brengt met “ De Ensors” een hulde aan de Oostendse grootmeester in de schilderkunst. Zijn unieke stijl en maskers plaatsen Ensor bij de avant-garde, een kunststroming die voortdurend streeft naar vernieuwing. Deze vernieuwing vinden we ook  terug in de Vlaamse film.

     

    De jury van de Ensors verzamelde in Oostende om de nominaties te bepalen. De Vlaamse Filmprijzen zijn dit jaar aan hun derde editie toe en huldigen de vele Vlaamse producties die ons land rijk is. De prijzen worden uitgedeeld in volgende categorieën:  Beste film, Beste regie, Beste scenario, Beste acteur/actrice, Beste acteur/actrice in bijrol, Beste debuut, Beste D.O.P, Beste muziek, Beste montage, Beste kostuum en Beste art direction.

     

    Dit jaar wordt de competitie tevens uitgebreid naar Vlaamse kortfilms, in de categorieën fictie en animatie en Vlaamse documentaires. Met de uitbreiding van de prijzen onderstreept Filmfestival Oostende haar steun aan Talent van Eigen Bodem. Een professionele jury duidt de winnaars aan. Lotte Stoops (documentairemaker Grande Hotel), Tinne Bral (distributiehuis Imagine), Rob Rombout (docent Sint-Lukas en documentairemaker), Mark Daems (producent Associate Director)  en Eugenie Jansens (Nederlandse documentairemaker van o.a Calimucho) zetelen in de documentaire jury. De beste kortfilm wordt gekozen door Dries Phlypo (producent van o.a Adem en Aanrijding in Moscou), Kadir Balci (regisseur Turquaze), Sara de Roo (actrice), Geert Verbanck (Lessen in het donker en scenarist Tanghi Argentini).  De prijzen voor beste kortfilm en documentaire worden uitgereikt op vrijdag 14 september 2012 tijdens de dag van het Filmberoep.

    www.filmfestivaloostende.be

     

     

     

    22-08-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kazenfeest

    33e kazenfeest

     

     

     

    Het land van Ourthe-Amblève is een fijn vakantiegebied waar een gevarieerde vorm van toerisme zijn plaats heeft gevonden. Streekevenementen nemen hier een belangrijke plaats in.

     

    Dit jaar organiseert het Maison du Tourisme Ourthe-Amblève, GREOA, op 25 en 26 augustus het 33ste Kazenfeest. Zoals ieder jaar vindt dit evenement plaats in het park van het statige Kasteel van Harzé. Kaasproducenten, zuivelboerderijen, Belgische en buitenlandse boerenproducten zullen in grote getallen aanwezig zin om in een gezellige en feestelijke sfeer hun producten aan te bieden. De eregast dit jaar is de Comtékaas, AOP-Frankrijk.

     

    Het hele weekend zal het evenement gepresenteerd worden door Michel Vincent, radiopresentator van VivaCité Luik. Verschillende inhuldigingen in kaasgildes, concerten door de groepen Les echos d’Aywaille en Ensemble avec Pierre, ere aan Pierre Rasat, maar ook de traditionele Waalse kazenwedstrijd maken de festiviteiten compleet. Info op www.fetedufromage.be

     

    Het proeven van de winnende kazen is ook mogelijk op de stand van het Maison du Tourisme van het Land van Ourthe-Amblève tijdens de happening ‘Retrouvailles’ die in het Boveriepark van Luik wordt georganiseerd op 1 en 2 september.

     

    21-08-2012 om 21:46 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mange tout: gezonde en slimme groenten

    HET GAMMA “MANGE TOUT”: GEZONDE EN SLIMME PRODUCTEN VOOR GESLAAGDE ZOMERAPERITIEFMOMENTEN

     

     

     

    De zomerse culinaire geneugten – van een evenwichtig aperitief tot een ‘intelligente’ barbecue. Het saladegamma Mange Tout, dat uitgewerkt werd door de chef van het restaurant-traiteurzaak la Fleur d’Oranger te Brussel, versterkt haar aanwezigheid in de rekken van 35 Delitraiteur-zaken in België, door middel van drie nieuwe exclusieve producten: humus van koraallinzen met komijn, humus met munt en tartaar van tomaten. Hiermee omvat dit gamma van de Belgische specialist inzake “gebruiksklare” producten in totaal meer dan 17 gezonde salades, evenwichtig en natuurlijk, met een prijs die varieert tussen  3,69 en 7,25 €.

     

    Mange Tout is het verhaal van een geslaagde ontmoeting tussen een innovatieve restaurateur - Gabrielle Coppée van la Fleur d’Oranger – en Delitraiteur, een gevestigd merk op vlak van gebruiksklare maaltijden. De samenwerking ging van start in 2011 met de lancering van een eerste serie salades onder het merk Mange Tout. Al snel intensifieert de samenwerking zich. Voor Alexandre Terlinden, directeur Marketing bij Delitraiteur, kwam het gamma Mange Tout als geroepen: “Het was precies waar we naar op zoek waren. Een creatief gamma, gezond en evenwichtig, dat ons een ruim aanbod aan salades kon bieden in een bijzonder praktisch formaat.”

     

    Om nog meer van het mooie weer te genieten, heeft Mange Tout zopas haar assortiment uitgebreid met 3 nieuwe producten die exclusief bij Delitraiteur verkocht worden: humus van koraallinzen met komijn, humus met munt en tartaar van tomaten. “Dit nieuwe gamma beantwoordt perfect aan de verwachtingen van ons cliënteel, dat continu op zoek is naar variatie,” verduidelijkt Alexandre Terlinden. Deze uitbreiding van het gamma past ook perfect binnen de doelstelling van Delitraiteur om nog meer in te zetten op de pijler “gezondheid en voeding”. En door middel van deze lokale samenwerking versterkt Delitraiteur nog maar eens haar strategische keuze om te kiezen voor lokale spelers, een element dat integraal deel uitmaakt van de bedrijfsfilosofie.

     

    Een ander bewijs dat er sterk gewerkt wordt rond de pijler gezondheid is de recente uitbreiding van de producten op basis van runds-, varkens- en kippenvlees die het logo « I.N. - Intelligent Nutrition® » dragen. Ook dit komt op een geroepen moment om dus ook ‘intelligente’ barbecues te kunnen organiseren. In totaal kregen zo’n 25 nieuwe producten het label dat door het Scientific Institute for Intelligent Nutrition (S.I.I.N.) wordt uitgewerkt. De organisatie wil duurzame en doordachte voeding promoten, kortom voeding die de gezondheid van de mens, maar ook van de planeet voor ogen heeft. Om het label Intelligent Nutrition® te verkrijgen, moet Delitraiteur voldoen aan een heel streng lastenboek op vlak van voeding en gezondheid.

     

    21-08-2012 om 21:42 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!