Inhoud blog
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    12-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.luxafoil
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Overtroeft eigen normen

    Europese Commissie bespaart tot 30% op energieverbruik door zonnewerende en energiebesparende glasfolie van Luxafoil

     

     

    De Europese Commissie bereikte recent een akkoord over maatregelen om de opwarming van de aarde tegen te gaan: Europa moet tegen 2020 zowat 20% minder energie verbruiken en zodoende zijn CO2-emissies eveneens met 20% verminderen! In het gebouw van de Europese Commisie-DG Milieu te Brussel, waar het departement Klimaatverandering en Kyoto resideert, werd alvast 2.300m² Luxafoil Clear View geïnstalleerd. Deze zonnewerende maar tegelijk ook energiebesparende gemetalliseerde folie leidt zelfs tot 30% energiebesparingen, en dus tot een zeer grote reductie van CO2-emissies.

    Het energiebesparend effect werkt zowel in zomer als winter. De folie wordt aan de binnenkant van bestaande glasramen of glaspartijen gekleefd, terwijl de optische doorkijk of ‘clear view’ optimaal blijft. Uniek is ook de gewaarborgde ‘return on investment’, reeds na 2 tot 3 jaar. Door de installatie van Luxafoil realiseert de Europese Commissie nu reeds de vooropgestelde normen en houdt het de energiefactuur van haar gebouwen onder controle.

     

    Luxafoil Clear View is een Belgisch, revolutionair concept dat een innoverend en milieuvriendelijk alternatief biedt voor warmte- en gebouwenbeheersing. De glasfolie bestaat uit hoogwaardige, gelamineerde polyesterlagen die van binnen uit tegen het glasraam worden gekleefd. Belangrijk is dat het de infrarode warmtestralen voor 93% buitenhoudt en de binnentemperatuur verlaagt met 6 tot 9° C. Anderzijds worden de UV-stralen voor 99% tegengehouden waardoor geen verkleuring meer optreedt van tapijten, meubilair, … Schittering op PC- en TV-screens behoort eveneens tot het verleden. Uniek is ook dat Luxafoil de enige producent is die de efficiënte warmtewerende folie niet alleen op verticale maar ook op schuine beglazing kan plaatsen, zoals glaskoepels, dakkapellen, lichtstraten, veranda’s... Tegelijk blijft de  optische klaarheid of doorkijk ook optimaal.

     

    Luxafoil richt zich sedert zomer 2006 ook op de particuliere markt. Want ook wie in een villa of appartementsblok woont, of zijn veranda wil vrijwaren van het serre-effect, kan perfect Luxafoil laten installeren. De applicatie van externe zonnewering die sowieso altijd verduisterend werkt, is dan dankzij Luxafoil helemaal niet meer nodig. Samengevat: de Luxafoil-glasfolie laat het gewenste licht binnen, houdt de overtollige en schadelijke zonnewarmte buiten, zorgt voor een aangenaam thermisch comfort en reduceert drastisch de energiefactuur.

     

    12-05-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vaderd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Originele keukentips

     

     

     

     

    Zondag 10 juni moeten we onze stem uitbrengen, maar is meteen een uitstekende gelegenheid om vaders eens extra verwennen!

     

    Op de prangende vraag: "Met welk geschenk plezieren we ons vader dit jaar?" geeft Ghecom, leverancier van originele en kwalitatieve keukenartikelen een passend antwoord. Het gamma hoogwaardig, kwalitatief keukenmateriaal, geschikt zowel voor outdoorcooking, als voor de dagelijkse keukenactiviteiten, heeft dit jaar enkele verrassende nieuwigheden in petto.

     

    Het Point Virgule Oestermes is een pareltje voor de gebruiker! Dit oestermes werd gebruikt door Bruno Le Tallec om zijn record te vestigen in het Guinness Book of Records! Dit oestermes is extreem handig en efficiënt. Bovendien kan het gebruikt worden voor zowel platte als holle oesters. De antislip greep ligt perfect in de hand en het lemmet is ijsgehard waardoor quasi onbreekbaar.

     

    De Jack Daniëls Wood Smoking Chips zijn houtsnippers, gemaakt van de eiken vaten waarin de Jack Daniel's Whiskey gerijpt is. Na versnippering worden de vaten dus gebruikt als smaakmaker voor op de barbecue. Heel eenvoudig te gebruiken: een handvol snippers op de houtskolen strooien, en de heerlijke whisky aroma's dringen door tot diep in uw vlees.

     

    Japan Chef keukenmessen, een kok heeft benevens de beste ingrediënten ook goede messen nodig. Messen die comfortabel in de hand liggen, onderhoudsvriendelijk en tevens vlijmscherp zijn. Het assortiment Japan Chef van het topmerk Chroma is een staaltje van Japanse verfijning met een ideale prijs-kwaliteitverhouding.

     

    11-05-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.willards

     

     

    Willards lanceert nieuwe restaurantformule

    in het Radisson SAS EU Hotel in Brussel

     

     

    Gezien het grote succes van de Julbord, de Scandinavische kerstmis buffetten in december laatstleden, lanceert het Willards restaurant in het Radisson SAS EU Hotel aan het Luxemburgplein een nieuwe Sea Food & Mood at Willards restaurantformule, uniek in de Europese wijk.

     

    Executive Chef Georges Leivadiotis, van Grieks-Belgische oorsprong met een uitgebreide Scandinavische en internationale ervaring, lanceert een nieuwe buffetformule in het Willards restaurant. In het restaurant Willards kan men elke middag en avond terecht voor een heerlijk, gezond en uitgebreid koud en warm buffet.

     

    Op het menu staan gerookte vissen en verscheidene haringbereidingen uit Noorwegen en Zweden, schaaldieren, mosselen, roze en grijze - gepelde en ongepelde - garnalen, salades, pasta’s, olijfolies, balsamico azijnen en verse broodjes en kazen. Het warme buffet biedt elke dag één vissoort, gestoomd of gepocheerd, één gegrilde vleessoort, aardappelen, rijst of pasta, een seizoensgroente en een gestoomd gerecht. Verder werd een unieke overeenkomst gesloten met Pierre Marcolini die elke dag twee zoute (quiches) en twee zoete taarten levert, op basis van een exclusieve receptuur voor het Willards restaurant.

     

    De klant kan ook opteren voor de “Gezonde Bio Corner” waar soep, gemaakt met het blauwe Spa water, vis, speciaal gebakken bio broodjes, fruit, e.d. aangeboden worden. De “Point Création” laat mensen kennismaken met nieuwe hapjes en trends, geportioneerd in kleine glaasjes.

     

    Bij onze degustatie krregen we een meer dan figuurlijk toemaatje. De international vermaarde vakbeurs ‘European Seafood Brussels’  was voor Executive Chef Georges Leivadiotis een uitgelezen kans om “Alaska” in de kijker te zetten. Het eigenlijke Sea Food & Mood buffet werd tot een meer dan volwassen Alaska seafood Festival uitgebouwd.

     

    Bij het complementaire voorgerecht was er extra keuze uit een tartaar van St Jacobsvrucht     en Pacific Rim gerookte zalm, King Crab Aumonière met gerookte zalm, zure room met bieslook, of Pacific Rim kreeft met ijsbergsla. De fijne whiskysaus gaf dit laatste gerecht een extra aroma waardoor de heerlijke kreeft feilloze allures meekreeg. De ijskoude, met olijfolie verrijkte gazpacho bezorgde de tartaar van St Jacobsvruchten en zalm, een diepe subtiele kracht die de eindeloze Hudsonbaai in herinnering brengt.

     

    Als hoofdgerecht opteerden we voor een gegrilde heilbot die met witte Mechelse asperges en grijze garnalen openbloeide tot een attraktieve degustatie. Anderzijds gaf de toets van zoete en zure esdoornsiroop de halfrauw gekookte Pacific Rim zalm een meer dan een exotisch tintje. Fijne gerechten in perfecte harmonie met de eindeloze visgronden van Alaska.

     

    De nieuwe Sea Food & Mood formule wordt aangeboden aan 26 EUR per persoon: buffet à volonté, 1 glas wijn, bier of soft drink, en koffie of thee inbegrepen. Voor wie liever een vlugge hap neemt, wordt ’s middags en ’s avonds een dagschotel voorzien aan 12 EUR. In dit geval kan men op minder dan 30 minuten lekker en gezond gegeten hebben!

    Het Willards restaurant is open van 12.00u tot 14.00u en van 18.30u tot 22.00u.

    Radisson SAS EU hotel – Idaliestraat 35 – 1050 Brussel

    Voor reservaties kunt u terecht op tel. 02/626.81.13.

     

     

     

    11-05-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sodexho

    Enkel scharreleieren bij Sodexho België

     

     

     

     

    Sodexho België kiest resoluut voor het pad van “duurzaam ondernemen”. In het kader van deze Corporate Social responsability (CSR) aanpak heeft Sodexho besloten om voortaan enkel nog scharreleieren te gebruiken in al zijn 1200 uitbatingen.

     

    Sodexho houdt met deze maatregelen niet alleen rekening met het welzijn van de kip … ook aan de wensen van zijn klanten en consumenten komt de cateringspecialist met deze maatregel proactief tegemoet. Uit allerlei peiligen zoals de Eurobarometer blijkt namelijk dat de consument liever geen legbatterij-eieren, voorgeschoteld krijgt. Ethisch ondernemen is één van Sodexho’s basisprincipes, en uiteraard is het steeds belangrijk om tegemoet te komen aan de wensen van zijn klanten en consumenten. Zoals steeds waakt Sodexho ook nauwlettend op een strikte toepassing van de voedselveiligheid.

     

    Met deze maatregelen neemt Sodexho ook meteen een mooie voorsprong op de Europese wet, die van plan is om legbatterijen te verbieden vanaf 2012.

     

    10-05-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.groenten en fruit
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    GROENTEN EN FRUIT, VROEGER EN NU

     

     

     

    Kip met appelmoes, konijn met pruimen, rodekool met appeltjes .. Groenten en fruit hebben een vaste stek in de klassieke warme maaltijden en in de eetcultuur van Vlaanderen en België. Dat was niet altijd zo. Wat belandde er tussen 1800 en nu op ons bord? Smaken van het land vertelt het verhaal van de groente- en fruitproductie en -consumptie in ons land.

     

    In de zeventiende eeuw vond je vooral kolen, bonen en uien in de kookpot. Met de forse evolutie van de tuinbouw nam het aanbod in de negentiende eeuw toe. Witlof was de pionier, later volgden bloemkool, spruiten, tomaten en asperges. Druiven in Overijse, boomgaarden in Haspengouw, tuinbouw in Sint-Katelijne-Waver: elke regio kende een eigen ontwikkeling. Serres, veilingen en conservenfabrieken zagen het licht … Veredelde en exotische soorten vonden ingang.

     

    Maar hoe is het vandaag met ons groente- en fruitverbruik gesteld? De traditionele en haast vergeten soorten van bij ons dringen opnieuw binnen in de burgerkeuken én in de gastronomie.

     

    De auteurs van dit boek, Eddie Niesten en Yves Segers zijn verbonden aan het Centrum voor Agrarische geschiedenis (CAG) en exploreren voor u het erfgoed van groenten en fruit. Deze publicatie kadert binnen het programma ‘Rode kool met appeltjes’ (www.rodekool.be)

     

    Het boek ‘Groenten en fruit, vroeger en nu” is een uitgave van het Davidsfonds – 178 p - €27.50

    ISBN 978 90 5826 443

    10-05-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.shademakers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Er zijn parasols... en er zijn Shademakers
    Alverin nv verdeelt succesvolle Nieuw-Zeelandse schaduwmakers exclusief in België



    In Nieuw-Zeeland, Australië en de Verenigde Staten zijn de Nieuw-Zeelandse Shademakers bijzonder populair. Met reden, want met hun sportieve look en superflexibel systeem zorgen deze grote vrijhangende parasols voor een schaduwplek van formaat.

    Het was de Nieuw-Zeelandse kapitein Russell Bond die de allereerste Shademakers tekende. Zijn passie voor zeilen is duidelijk af te lezen van het sportieve maar elegante design: robuuste masten van geanodiseerd aluminium en tal van speelse knipogen naar de scheepvaart. Met een luxueuze, unieke jachthavenuitstraling als resultaat. Er zijn twee verschillende modellen, Sola en Liberty.

    De vrijhangende parasol kan dan ook 360° rond de mast draaien en kan in verschillende standen gekanteld worden. Daarbij zorgt het grote formaat van de parasol voor maximale schaduw, waar en wanneer je wil – zelfs bij laagstaande zon. Luchtgaten zorgen voor ventilatie en stabilisatielinten garanderen extra stevigheid bij hevige wind. Door het gebruik van lichte materialen uit de zeiljachtindustrie zet je Shademakers gemakkelijk naar je hand. Hij plooit zich volledig dicht tegen de mast dankzij een uniek ophaalsysteem. Bovendien is de parasol vlot te bevestigen in beton, een houten terras of zelfs in het gazon. Alle kunststof onderdelen zijn met glasvezel versterkt en bestand tegen ultraviolette straling.

    De stoffen voor de parasoldoeken zijn er in tien kleuren – naast klassiek wit, zwart, geel, groen, rood en marineblauw ook tinten als champagne, grijs, ecru en toast. De doeken zijn volledig van acryl, in de massa gekleurd. Ze stoten niet alleen water, vuil en dauw af, ze zijn ook speciaal behandeld tegen schimmel en rotten. Bovendien zijn ze makkelijk wasbaar en te vervangen. Zodat je wel heel veel zomers van Shademakers kan genieten.



    09-05-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.smaak van wijn
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor kook- en wijnliefhebbers

     

    Welk gerecht bij welke wijn?

     

    Het lijkt wel de omgekeerde wereld: de wijn bepaalt de keuze van het gerecht in deze gastronomische gids. Sommelier Van Imschoot gidst ons door de verschillende smaaktypes van wijnen. Hij combineert wijn niet meer op de klassieke manier: rode wijn bij vlees en witte wijn bij vis, maar hij gaat op zoek naar harmonie tussen wijn en gerecht.

     

    Wijnproeven voor beginners

    Van Imschoot geeft in vogelvlucht een geschiedenisoverzicht van de smaak, van de middeleeuwen tot nu. Daarna zoekt de auteur wat nu precies de smaak van goede wijn bepaalt waarvoor hij logischerwijze terugkeert naar de wijnbouw. Hij geeft tips om de verschillende druivenrassen uit elkaar te houden en legt haarfijn uit hoe je precies wijn moet proeven.

     

    Bon mariage

    Wijn en voedsel vormen een perfect paar: de ene kan niet zonder de ander. In dit boek schetst Van Imschoot de verschillende smaaktypes van wijnen. Met elk wijntype combineert hij 3 à 4 passende gerechten die gecreëerd en bereid zijn door chef-koks van de Hotel- en Toerismeschool uit Brugge. De prachtige kleurenfoto’s, van fotograaf Andrew Verschetze, bij deze recepten doen je alvast watertanden.

     

    Wijntypes

    Om te weten te komen welk gerecht bij welke wijn past, moet je natuurlijk eerst de verschillende wijntypes kunnen onderscheiden. De auteur erkent vijf stijlen witte wijn en vier types rode wijn. Bij de witte wijnen onderscheidt hij de jonge, licht fruitige en frisse wijnen, de halfzware, droge, de stevige complexe, de lichtzoete en de aromatische wijnen. De rode wijnen deelt hij in volgens vier categorieën: de jonge, lichte en fruitige wijnen, de wijnen met iets meer kracht en body, de krachtige tanninerijke en de complexe, grote wijnen. Bij elk wijntype krijgt de lezer een drietal overheerlijke, bijhorende recepten.

     

    “Gekunstelde wijn”

    Hoewel de nadruk duidelijk ligt bij de rode en witte wijnen, bespreekt de auteur ook andere soorten wijn zoals de met alcohol versterkte wijn – soms minachtend gekunstelde wijn genoemd -, de roséwijn en de mousserende wijn.

    Een extraatje van dit boek zijn de getuigenissen van drie bekende wijnliefhebbers : Johan Verminnen, Marc Van Eeghem en Herman Van Veen. Zij vertellen over hun gastronomische ervaringen, hun eetgewoontes en wat ze met een goed glas wijn associëren.

     

     

    Culinaire belevenissen Titel: De smaak van wijn. Welk gerecht bij welke wijn?

    Auteur: Gido Van Imschoot - Met vele prachtige foto’s en lekkere recepten

    Gebonden, 176 p. - Formaat: 25x29cm - Prijs: € 34,50

    ISBN: 978 90 5826 450 3 - NUR: 447

    09-05-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dl light
    Klik op de afbeelding om de link te volgen



    Lente? Sla toe!

    met de nieuwe extra light vinaigrette van Devos Lemmens

     

    Slaatjes, ze zitten niet alleen boordevol vitamines maar ook boordevol smaak. Zeker nu Devos Lemmens een nieuwe vinaigrette extra light uitbrengt, en zijn gamma lichte en extra lichte sauzen zo extra spannend maakt. Geen knapperig wortelreepje, sappige kerstomaat of pittige radijs die daaraan kan weerstaan...

     

     

    Extra light en Devos Lemmens, ze zijn bondgenoten van het goede leven. Vorig jaar werd de extra light mayonaise met maar 10% vet geïntroduceerd. Een succes, want de combinatie van een laag vetgehalte met de intense smaak van échte mayonaise viel alom in de smaak. En dus kon een vervolg niet uitblijven...

    Gloednieuw nu binnen het gamma is de extra light vinaigrette. Met 10% vet maar met de volle smaak van slasaus is deze vinaigrette een ideale keuze om je slaatje wat extra punch te geven en tegelijk ongeremd te genieten.

    In het assortiment ‘light’ biedt Devos Lemmens een ruime keuze. Allereerst is er de lichte dressing met 60% minder vet, maar met een heerlijke volle mayonaisesmaak en smeuïge textuur. Daarnaast zijn er de aantrekkelijke vinaigrettes (20% vetgehalte) die je op allerlei culinaire ideeën brengen. Verkrijgbaar in Fijne Kruiden, Cocktail Hawaï en Mosterd met honing. Keuze genoeg dus om verrassende combinaties uit te proberen. Want deze heerlijke lichte vinaigrettes brengen om het even welk slaatje op smaak en maken elke groente extra verleidelijk.

    Voor liefhebbers van klassieke smaken zoals Tartare of Cocktail, heeft Devos Lemmens ook een  lichte versie. Deze lichte koude sauzen bevatten 50% minder vet en lenen zich helemaal om je inspiratie van het moment in te vullen: Andalouse, Look-Fijne kruiden, Béarnaise, Cocktail en Tartare.

    Om je gezonde ‘meer groenten eten’-voornemen te stimuleren, start Devos Lemmens vanaf mei met de actie ‘Gezond sparen’. Bedoeling is dat je vier dekseltjes van light of extra light producten spaart en inruilt voor een groentebon ter waarde van 2,5 EUR. Meer info vind je op de website www.devoslemmens.be

     

    09-05-2007 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cola light
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

                                                                                                 

     

     

     

    Trendonderzoek toont aan: humor is belangrijker dan calorieën

     

     

    96% van de Belgische vrouwen vindt het belangrijk om het leven licht op te nemen. Voor haar gaat ‘light’ al lang niet meer over calorieën. Licht leven nu gaat over de juiste balans zoeken en de dingen relativeren. Humor blijkt het belangrijkste wapen om licht door het leven te gaan. Dat blijkt uit een trendonderzoek dat op vraag van Coca-Cola light door BeXpertise werd uitgevoerd.

     

     

    Het onderzoek wijst uit dat  ruim driekwart (67%) van de bevraagde Belgische vrouwen van 25 tot 40 jaar zich vandaag beter in haar vel voelt dan vijf jaar geleden. Op de vraag 'wat maakt jouw leven light', antwoordt 87% 'iets heel lekkers eten'. Volgens 62% is 'chocolade eten' een goede manier om je leven 'light' te maken. 'Light' wordt kortom duidelijk niet langer enkel met weinig calorieën geassociëerd.

     

    Volgens Nathalie Bekx is humor het belangrijkste wapen van de vrouw om het leven licht op te nemen. Topantwoord op de vraag 'wat maakt jouw leven lichter?' is 'lachen / humor'. Lachen maakt deel uit van de 'live life light filosofie’ van 98% van de bevraagde vrouwen. Toch vindt slechts

    29% zichzelf de leukste thuis. ‘Het lijkt erop dat vrouwen hun komisch talent onderschatten. Vrouwen lachen vooral met zichzelf, en dat helpt hen om dingen te relativeren’, weet Bekx.

     

    Een licht leven bestaat tot slot ook uit het zoeken naar evenwicht: Vrouwen durven opnieuw snoepen.  Nadien compenseren vrouwen dit door wat meer te sporten, een lichtere maaltijd, of gewoon door er zich niks van aan te trekken.  40% is het helemaal niet eens dat een dessert even op je tong ligt en de rest van je leven op je heupen.

     

    Dit onderzoek vormt de basis voor de ‘live life light’ campagne van Coca-Cola light waarmee het suikervrije frisdrankmerk zich resoluut richt tot eigentijdse vrouwen.  Coca-Cola light is dé perfecte partner in een licht leven. Coca-Cola light is een merk dat vrouwen inspireert om het leven van de lichte kant te nemen, bijvoorbeeld door ze te laten wegdromen van de Coca-Cola light man. Het Coca-Cola light flesje met een speciaal ontwikkeld damesblad op aan gebracht is een andere tastbare manier waarop het merk dit invult. In de komende maanden zullen bijkomende initiatieven de ‘live life light’-campagne verder vorm geven.

     

     

     

    08-05-2007 om 19:53 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.jonge proevers
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    GASTRONOMIE VOOR “JONGE PROEVERS”

     

     

     

     

    Na het succes en het enthousiasme van vorig jaar, organiseert restaurant Diependael i.s.m. Alliance Gastronomique, dit jaar opnieuw een jongerenavond op verschillende data.

     

    Deze avonden bieden enerzijds de jongeren een unieke kans om kennis te maken met de dynamiek en creativiteit van een Belgisch toprestaurant, maar geven anderzijds de chefs, de kans om de taboes zoals stijf, klassiek en prijzig, beschrijvingen die te vaak met topgastronomie worden geassocieerd, te doorbreken.

     

    De jongerenavonden zijn een unieke kans om te proeven van de ambachtelijke geheimen van een sterrenkeuken en te genieten van de geuren en kleuren van het huidig Belgisch gastronomisch landschap.

    De jongerenavonden 2007 staan open voor jongeren vanaf 18 tot en met 29 jaar en vinden plaats op donderdag 24 mei, vrijdag 25 mei, vrijdag 1 juni en vrijdag 8 juni 2007.

     

    Er wordt een vast menu geserveerd naargelang de dagmarkt. De prijs van dit menu bedraagt 50€ per persoon en omvat drie gangen vergezeld van een glaasje champagne, een paar proevertjes, aangepaste wijnen en mokka met zijn zoetigheden.

    Reservatie met vermelding ‘jongerenmenu’ is noodzakelijk.

     

    Restaurant kasteel Diependael – Tervuursesteenweg 511 – 1982 Elewijt

    Tel 32/15/61 17 71 of kasteeldiependael@skynet.be

     

    08-05-2007 om 19:49 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.aspergefestival
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    Aspergefestival

    in de 12 Novotels van België

     

     

     

    De hotelketen Novotel, die vermaard is om zijn eenvoudige en overvloedige restauratie, heeft beslist om in de ‘Foodsquare’-brasserieën van haar 12 Belgische hotels een themafestival te organiseren. Het is de ideale gelegenheid om kennis te maken met één van de culinaire rijkdommen van ons land.

     

    Voor de eerste editie van dit food-festival werd de asperge als thema gekozen. Er werd een selectie samengesteld met 3 voorgerechten, 3 hoofdgerechten en 3 desserts, allemaal op basis van asperges. Deze gerechten combineren typisch Belgische bereidingen naast enkele moderne en originele recepten die geïnspireerd zijn op de wereldkeuken. Het aspergefestival loopt van 30 april tot en met 31 mei.

     

    Bij de voorgerechten is er keuze uit : Asperges op Vlaamse wijze, Aspergesoep met wasabi en Geroosterde witte asperges met scampi. Klanten hebben bij de hoofdgerechten de keuze uit: Lamshaasje met puree van paarse aardappelen en tagliatelle van rauwe groene asperges, Risotto met asperges en poonreepjes of een Torentje van asperges, Victoriabaars en witte-wijnsaus.

    Bij de desserts omvat de keuze een Aspergesorbet op een bedje van ananascarpaccio, een Slaatje van mango en asperges, munt en coulis van rode vruchten of een Duo van aardbeien en zoete asperges met sabayon.

     

    Bij deze gerechten beveelt Novotel twee wijnen aan: de Montagne Noire, Chardonnay-Viognier 2005 met toetsen van amandel en pollen, die erg aangenaam is bij asperges, ook de frisheid en de toetsen van vers fruit van de tweede wijnsuggestie, een Château Mas Neuf, Cuvée tradition blanc 2006, combineert wonderwel met asperges.

     

     

    08-05-2007 om 17:42 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.groentekok
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Groentekok leeft zich uit

     

     

    In het nieuwe kookboek van groentekok Frank Fol vindt u 30 heerlijke en originele gerechten met haast vergeten groenten en fruit van bij ons. Koolrabi, truffelaardappel, snijbiet, aalbes, mispel … in de hoofdrol. De heerlijke recepten van Frank Fol zetten je ertoe aan om meer en andere groenten, kruiden en fruitsoorten te gebruiken dan je gewoon bent.

     

    Garen, stoven, roerbakken … we kennen de klassieke bereidingswijzen. Met dit kookboek van Frank Fol leer je ook saus, ijsroom, bouillon en risotto maken op basis van groenten en fruit. De creatieve technieken maken groenten en fruit nog lekkerder! Sommige recepten zijn supereenvoudig, voor andere trek je best iets meer tijd uit. De kleurrijke foto’s van Marc Wauters geven alvast zin om ze uit te proberen.

     

    Frank Fol verwierf bekendheid met zijn kookboeken, tv- en radio-optredens en met zijn heerlijke gerechten. De groentekok experimenteert graag met recepten en moedigt creativiteit in de keuken aan.

     

    “De Groentekok leeft zich uit” is een uitgave van het Davidsfonds – 128 p – €19.95

    ISBN 978 90 5826 459 6

    08-05-2007 om 17:40 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.durobor
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    DUROBOR 2007 LANCEERT NIEUWE GLAASJES MET GROTERE INHOUD! CARAT EN COSMOS

     

     

    Het elan van de creativiteit van Durobor houdt aan en zet 2007 op de passende wijze in met de lancering van nieuwe glaasjes met grotere inhoud van 12 cl. Na het succes van de glaasjes in 2006 vernieuwt Durobor - altijd luisterend naar de vakman en openstaand voor de markttendensen– door twee nieuwe, verleidelijke reeksen glaasjes met grotere capaciteit te lanceren.

    Ze werden "CARAT" en "COSMOS" gedoopt, deze 2 wondertjes van de kunstig gedekte tafel die alles in zich hebben om zowel de vakman als de fijnproever te verleiden. Binnenkort zullen deze "CARAT"- en "COSMOS"-glaasjes alle eigentijdse tafels veroveren, een lust voor oog en mond... dat spreekt voor zich". Een niet te missen succesverhaal!

     

    De laatste telg is het nieuwe model "CARAT", een reeks mythische juweeltjes van tafelkunst. Als ontwerper van concepten en marktleider inzake drinkglazen en glas voor borrelhapjes, innoveert Durobor hier door glaasjes met grotere capaciteit (12 cl) op de markt te brengen. Dit initiatief beantwoordt aan een toegenomen behoefte van vakman en particulier die borrelhapjes dagelijks in hun "zoete en zure" bereidingen wensen te integreren.

     

    Andere nieuwkomer: het "COSMOS"-glaasje van 12 cl, een en al harmonie en elegantie, een servies met ronde vormen (timbalen) met zware bodem die, dankzij de inwendige luchtbel onmiddellijk de aandacht trekken en sympathie opwekken. Hier wordt de functionaliteit gekoppeld aan een perfect design, om te voldoen aan de meest veeleisende wensen van de tafelsierkunst.

    Dit stevige glas, dat goed in de hand ligt, zal zonder twijfel zeer gewaardeerd worden door het horecapersoneel dat er intensief gebruik zal van maken.

     

    Door samen te werken met het talent van Stéphane Glacier (beste pasteibakker van Frankrijk), versterkt Durobor haar creatieve elan!

     

    Volledig toegewijd aan de wereld van de "zoete en zure" geuren en smaken, leidt Stéphane Glacier ons naar de ontdekking van onuitgegeven recepten, speciaal ontworpen voor "DUROBOR". Genoeg om u te laten genieten en onder alle omstandigheden indruk te maken bij het aperitief, bij tussengerechten of bij het dessert, zullen de Durobor-glaasjes uw gedekte tafel tot een waar festijn omvormen.

     

    08-05-2007 om 17:39 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!