Inhoud blog
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    13-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blender

    Nieuwe KitchenAid® Artisan® blender : power én precisie

     

     

     

    Met de nieuwe Artisan® Blender van KitchenAid – met nog meer power én precisie –

    ontdek je het gemak van blenden de klok rond!

     

    De nieuwe Artisan®Blender van KitchenAid tilt je keukentalent naar een culinair hoogtepunt. Hij pureert en mengt niet alleen de meest uiteenlopende ingrediënten, maar kan ook roeren, fijnsnijden, mixen en zelfs ijs fijnmalen. Kortom, een inspirerende keukenhulp met zes snelheden die je de hele dag door kunt gebruiken. Van gepureerd babypapje tot koekkruimels!

     

    Grote troeven – naast het fraaie design – zijn de power en precisie. De krachtige motor (tot 400 rotaties per seconde) met uniek messenontwerp staat voor snel, grondig en gelijkmatig blenden. Dankzij de stapsgewijze start versnelt de blender geleidelijk voor een gelijkmatige vermenging zonder spatten. Daarbij zorgt de Intelli-SpeedTM-sturing voor een constante snelheid, zelfs wanneer je ingrediënten toevoegt terwijl de blender in werking is. Met de Pulse-modus kun je de structuur van het voedsel altijd controleren, zodat je niet verrast wordt door gemalen moes...

     

    Het robuuste ontwerp van de nieuwe Artisan® Blender geeft het design pit én is tegelijk functioneel. De Artisan® Blender van KitchenAid is verkrijgbaar in 12 kleuren: wit, oranje, amandelwit, pastelgeel, kobaltblauw, onyx zwart, keizerrood, metaalgrijs, geborsteld nikkel, chroom, taupe en roze.  RVH.

    Richtprijs: 229 euro (alle kleuren behalve geborsteld nikkel en chroom, 269 euro)

     







    13-03-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeugdherbergen

    Ruim 30 miljoen euro Vlaams geld voor bouw 8 nieuwe jeugdherbergen

     

     

     

    Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois maakt werk van een modernisering van de Vlaamse jeugdverblijfinfrastructuur. Een grondige vernieuwing en capaciteitsuitbreiding van de jeugdherbergen in Vlaanderen is dringend nodig.

     

    De minister investeert de volgende jaren 31 miljoen euro in de (ver)nieuwbouw van acht jeugdlogies. Er komt een nieuwe jeugdherberg in Brussel, Brugge, Kortrijk, Oostende, Brasschaat, Lier, Diest en Hasselt.

     

    Het jongerentoerisme is een steeds belangrijkere toeristische markt in de wereld. Ook in Vlaanderen is dat het geval. Jaarlijks overnachten meer dan 300.000 jonge toeristen uit binnen- en buitenland in een van de twintig bestaande Vlaamse jeugdherbergen. Minister Bourgeois heeft de ambitie om in de toekomst nog meer jonge toeristen naar Vlaanderen aan te trekken. Kwaliteitsvol en betaalbaar logies voor jonge toeristen is daarvoor een minimumvereiste. De huidige jeugdherbergen in Vlaanderen zijn echter vaak verouderd.

    "Een grondige vernieuwing van onze jeugdverblijfsinfrastructuur is dringend nodig", zegt de minister. "De jonge reiziger van nu wil ook meer comfort in de jeugdherberg. Hij wil kunnen slapen in kleinere slaapzalen in plaats van in vooroorlogse zalen met 50 bedden. Hij wil eigen sanitair op de kamer, verlangt een aantrekkelijk onthaal, moet op het internet kunnen surfen, enz. Onze huidige jeugdherbergen zijn op dat vlak onvoldoende uitgerust".

     

    Met de (ver)bouw van de acht geselecteerde jeugdherbergen komen er netto 600 nieuwe bedden bij, meer dan een verdubbeling van de capaciteit van de jeugdherbergen in de betrokken gemeenten (nu 400 bedden). De nieuwe toeristische jongerenlogies zullen de toeristen een betaalbare kwaliteit bieden: een goede mix van (de grootte van) slaapkamers, eigen sanitair per kamer, restaurant en bar, vergaderlokalen, fietsenstalling, veilige opbergruimte voor bagage, enz. De nieuwe jeugdherbergen zullen ook duurzaam zijn. Ze moeten minstens voldoen aan de eisen van het ecolabel 'Groene Sleutel'. RVH.   

     

    12-03-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.6de week van de dietist
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    6de Week van de Diëtist – 29 maart tot 2 april 2010

    Onmisbare groenten

    Vraag vrijblijvend voedingsadvies aan een diëtist in je buurt

     

     

    Iedereen is zich bewust van het belang van gezonde voeding en beweging. Er worden dagelijks 5 porties groenten en fruit aanbevolen. Maar wat dit nu precies inhoudt en waarom het zo belangrijk is, blijkt voor velen minder duidelijk. Toch doet men niet zo snel een beroep op deskundig advies. De Week van de Diëtist is dé ideale gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met de werkwijze van de professionele voedingsdeskundige.

     

    Van 29 maart tot 2 april 2010 kan je terecht bij een diëtist in je buurt voor vakkundig advies. Hij of zij legt je tijdens een kennismakingsgesprek uit  wat gezonde voeding precies inhoudt (na afspraak, gedurende 15 min). Daarnaast wordt ook besproken hoe belangrijk groenten zijn in de dagelijkse voeding, en welke portie en positieve eigenschappen ze hebben.  De inmiddels zesde editie van de Week van de Diëtist heeft als thema ‘Onmisbare groenten!’

     

    Week van de Diëtist 2010: 29 maart tot 2 april

     

    Van 29 maart tot 2 april zetten maar liefst 200 deelnemende diëtisten hun deuren open voor alle geïnteresseerden. De Week van de Diëtist is de ideale gelegenheid om vrijblijvend kennis te maken met de manier van werken van de diëtist dit gedurende 15min. na afspraak.

    De lijst van de deelnemende diëtisten/ voedingsdeskundigen vind je weldra terug op de website www.dietistenvereniging.be. Neem contact op met een diëtist uit jouw buurt en maak een afspraak tijdens de week van 29 maart tot en met 2 april 2010. RVH.

     

     

    12-03-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slimme overkapping

    Elke dag terrasjesweer

    De slimme overkapping

     

     

     

     

    Livium Creative Louvres introduceert de eerste waterdichte terrasoverkapping met beweegbare louvres. Gemaakt als letterlijk openluchtdak voor terras, patio of balkon. En ook schitterend als open veranda. Wil je zon, dan gaan de louvres wijd open. Heb je liever schaduw, dan temperen de louvres het licht. Regent het? Sluit de louvres en patio of terras zijn waterdicht overkapt.

     

    De louvredaken van Livium Creative Louvres zijn vervaardigd uit duurzaam aluminium. Doordat ze 180° roteren kun je er letterlijk alle kanten mee uit. Een kwestie van maatwerk dus met esthetiek en comfort als sleutelwoorden. Waar traditionele overkappingen het daglicht weghalen en waardoor achterliggende vertrekken weinig lichtinval krijgen, lost Livium dit probleem op met het Louvredak, dat naar wens kan worden geopend of gesloten.

     

    Livium Louvredaken sluiten naadloos aan bij alle vormen van architectuur. Sfeer en uitstraling worden voor een groot deel bepaald door de gekozen kleur en bouwkundige constructie. Architecten, aannemers en/of constructiebedrijven worden betrokken bij de beslissingsfase om de aanbouw zo natuurlijk mogelijk over te laten vloeien naar de stijl van het huis. De zonnige daken worden in Nieuw-Zeeland vervaardigd en vervolgens naar België verscheept. De louvredaken worden door het Belgische Liviumteam ter plaatse op maat gemaakt, geplaatst en afgemonteerd. RVH.

    www.livium.be.

     







    11-03-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amadore hotels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    AMADORE HOTELS & RESTAURANTS BREIDT UIT DOOR OVERNAME WELLNESSHOTEL ’T VEERSE DUIN

     

     

     

     

    Amadore Hotels en Restaurants heeft het nog te openen Hotel & Wellness ’t Veerse Duin overgenomen. Het viersterren-complex gaat heten Amadore Wellness Hotel De Kamperduinen. De officiële opening zal in april plaatsvinden. Het hotel is gesitueerd aan de Zeeuwse Kustroute tussen het Veerse Meer en de duinen en Noordzee.

     

    De Kamperduinen is gebouwd volgens de laatste technieken op het gebied van energiezuinigheid en duurzaamheid en sluit daarmee aan op het Green Key concept, dat Amadore in al haar hotels gaat toepassen. 

     

    Het hotelgedeelte bestaat uit 55 luxe 2- en 3-kamer-residenties en 24 riante hotelsuites. Naast restaurant, bar en zonneterrassen heeft het een luxe wellnesscenter. Er zal worden gestreefd naar een goede samenwerking met David Crouwel. Bij iedere residentie behoort een eigen parkeerplaats. Alle voorzieningen en vormen van verzorging zijn van topniveau. Het hotel zal zich vooral richten op Nederlandse, Duitse en Belgische gasten.

     

    Algemeen directeur van Amadore Jerry van Zuijlen ziet het hotel als een grote aanwinst voor Zeeland. De Kamperduinen past precies binnen het kwaliteitsstreven van de Groep, die ook eigenaar en exploitant is van Grand Hotel Arion, Grand Café Stefano’s en Grand Café Raymondo aan de boulevard van Vlissingen, Hotel Arneville en Grand Café Raymondo in Middelburg, en Grand Café Raymondo en Grand Café/drie sterren hotel Jersey in Goes. Amadore heeft in Vlissingen ook een eigen cateringbedrijf en de woondecoratie- en bloemenwinkel Floradore. RVH.

    10-03-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emboss
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gouden tijden voor fashion en lifestyle in 3D

    Geef tijd een lichaam

     

     

     

     

    Tijd regeert het leven. Meer nog: het leven draait om tijd. Steeds belangrijker is dus de aanwijzer van die tijd: het horloge. Emboss Time doet wat de naam al zegt, het breekt met doorsnee en confectie en maakt van horloges maatwerk. Elk horloge kan door de eigenaar worden samengesteld uit zelf te kiezen onderdelen.

     

    Bij Emboss Time is alles groter, mooier en beter. Alleen de beste materialen zijn goed genoeg. Zo is de kast ‘diamond polished’ en afgedekt met Diamond Coated Saffierglas. De horloges zijn afgestemd op cadeaumomenten. Zo zijn Cocktail Time en Clubbing Time unieke geschenken voor de feestdagen, komt Love Time op tijd voor valentijn en gaat Shopping Time vrolijk de voorjaarscollecties langs.

     

    Horloges dienen al lang niet meer om simpel het uur op af te lezen. Een horloge mag gezien worden en weerspiegelt een deel van je persoonlijkheid. En Emboss Time weet dit als geen ander. Celebrities hebben deze reuzenklok het eerst ontdekt. Italiaans design, de mooiste materialen en een uitstraling die de drager zelf bepaalt. Met Emboss Time is het confectietijdperk voorbij. Emboss Time is fashion time. Horloges met karakter, tot in de schroef gepersonaliseerd, zijn de nieuwste hype. RVH.

    www.embosstime.eu

    10-03-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zalige vakantie

    EEN ZALIGE VAKANTIE IN EEN SUPER-DE-LUXE VILLA?

    NU EXCLUSIEF BIJ "VILLE IN ITALIA": "LUXURY VILLAS"

     

     

     

     

     

    "Ville in Italia", gevestigd in Florence, is een van de grootste professionele verhuurders van vakantievilla's met net dat tikkeltje meer in Italië.

     

    Alle luxueuze huurvilla's in het aanbod "Luxury villas" zijn gelegen in bijzonder betoverende en rustige panorama's. Bovendien zijn ze uitgerust met een zwembad, tuin, terras of toegang tot de zee en andere zalige geneugten.

     

    "Ville in Italia" biedt meer dan 500 vakantieverblijven met extra charme aan (villa's of luxeappartementen) voor een vakantie "op z'n Italiaans". De ideale uitvalsbasis dus om de onuitputtelijke rijkdommen te ontdekken (of herontdekken) van Toscane of Umbrië, Venetië of Ligurië, Sorrento, Positano en de Amalfitaanse kust, Sicilië of Latium, Apulië of Sardinië, het Gardameer, en hoe zouden we het kunnen vergeten, Rome natuurlijk.

     

    Een ontspannende vakantie in landschappen met een eeuwige schoonheid is enkel mogelijk in de rustige zekerheid van een perfect voorbereide en zorgeloze locatie. Het programma "VILLA'S AAN ZEE" is een exclusiviteit van "Ville In Italia": al deze villa's hebben toegang tot de zee, te voet en soms zelfs zonder van de eigendom af te komen. Maar ook de meeste andere verblijven van "Ville In Italia" aan de kust bieden een prachtig zicht op zee.

     

    De categorie "APPARTEMENTEN" biedt hoge standing, comfort en afwerking in de historische centra van die kunststeden die men minstens één keer in zijn leven moet gezien hebben! Of aan zee om uit te rusten van zoveel geschiedenis en cultuur.

     

    "VILLA'S VOOR GEZINNEN": steeds meer bevriende gezinnen trekken er samen met alle kinderen op uit voor een gezellige vakantie onder vrienden. Deze ruime villa's, aan zee of op het platteland, zijn zorgvuldig uitgekozen en liggen in het hartje van de weelderige Italiaanse natuur met een diversiteit die een ruime keuze biedt. RVH.

    www.vakantieverblijf.be 

     

     









    09-03-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.animalgym
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    VTech introduceert Animal Gym

    Baby Fitness beestachtig leuk

     

     

     

     

     

    En 1-2-3… kinderen kunnen niet vroeg genoeg met sporten beginnen. Maar vaak zijn ze nog te jong om met papa en mama mee te gaan naar de sportschool. Met de Animal Gym leren de kleintjes spelenderwijs de grote-mensenoefeningen. En niets is zo leuk als de wereld van grote mensen naspelen.

     

    VTech introduceert de fitnesszaal thuis voor de allerkleinsten. Leuk en leerzaam, natuurlijk. Maar ook schattig om te zien. Ooit wel eens gefitnesst op een giraf (naam is Jimmy, aangenaam), gewiebeld op een schildpad (Suzie, inderdaad) of aan gewichtheffen gedaan met een gorilla?

     

    Spinning is helemaal in. Moeders kijken halsreikend uit naar hun wekelijks sportuurtje. Voor hun kids is er voortaan Jimmy Giraffe. De fietsgiraf die zelfs van een spelletje nog een spel maakt. Tijdens de vijf speelstanden leren kinderen letters, dieren, cijfers en nog veel meer herkennen.

     

    Met de Gorilla Gewichten kan de kleine spruit oefenen met “gewichtjes” heffen. Door te wiebelen op de Suzie Schildpad Stoel worden er verschillende zoekspelletjes geactiveerd. De schildpad zingt er vrolijk op los, maakt verschillende melodietjes en speelt met  kleuren, vormen en dieren. En voor papa’s en mama’s die even genoeg hebben van de grappige geluiden, is er goed nieuws: op alle dieren zit een aan/uit-volumeschakelaar voor sporten in stilte. RVH.

    www.vtechnl.com.

     

    09-03-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mega smooth
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mega-Smooth is nieuwkomer in Megategel-gamma van Stone & Style

     

     

     

     

    Ook dit jaar verrast Stone & Style met een aanvulling op zijn populaire Megategel-gamma. De nieuwkomer heeft bij de eerste aanblik het uitzicht van gepolierd beton. Het oppervlak heeft een subtiel wolkjeseffect dat de tegel een glanzend, fluweelzacht uiterlijk geeft. De wisselende kleurnuances krijgen na verloop van tijd pas hun ware uitstraling.

     

    De pure en strakke vormen bepalen verder mee de uitstraling van de Mega-Smooth, dankzij deze verschijning laat de tegel zich uitstekend combineren met een moderne en eigentijdse woonarchitectuur. Mega-Smooth kan dienen voor het terras, als staptegel of voor het tuinpad. Maar ook unieke series zoals tegels met een motief kunnen een creatieve geest tot unieke ontwerpen inspireren.

    Mega-Smooth is beschikbaar in een exclusief kleurenpalet. Cream Velvet is de kleur bij uitstek om een designtuininrichting extra allure te geven. Grey Velvet en Blue Velvet komen dan weer perfect tot hun recht in een industriële of huiselijke omgeving. RVH.

    08-03-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantiewoning

    Gezin stelt steeds hogere eisen aan vakantiewoning

    Vrouwen en kinderen bepalen sterk de keuze voor de locatie van de woning, mannen kiezen de vakantiewoning.

     

     

     

    Gezinnen stellen steeds hogere eisen aan de vakantiewoning zelf en de omgeving waar deze gelegen is. Als het aan mannen ligt, is de gehuurde vakantiewoning vooral vrijstaand met eigen zwembad en vlotte internetverbinding. Vrouwen willen een bakker of een kleine supermarkt in de directe omgeving voor de eerste levensbehoeften en om producten en typisch regionale recepten uit te kunnen proberen. Ook hebben ze graag lokale restaurants in de buurt om af en toe buiten de deur te eten. Ouders willen dat hun kinderen leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten en voor hen is dus vooral het sociale aspect belangrijk. Dit blijkt uit een onderzoek dat Belvilla onlangs liet uitvoeren onder Nederlandse consumenten door Goos Marketing Research uit Amsterdam.

     

    Belvilla, online specialist in vakantiewoningen, liet aan de vooravond van het boekingsseizoen voor het voorjaar en de zomervakantie de verschillende eisen onderzoeken die consumenten aan vakantiewoningen stellen. Ook werd gekeken welke specifieke interesses mannen, vrouwen en kinderen hebben als ze eenmaal in de vakantiewoning verblijven. De sleutel tot een goede vakantie zit in de mix van inspanning en ontspanning. Dit kan zowel plaatsvinden in de vakantiewoning als in de directie omgeving en wat verder daarbuiten.

                                                             

    De trend naar meer comfort blijkt ook uit de eerste boekingen voor aankomende zomer: Belvilla ziet dat er duidelijk meer 4- en 5-sterren woningen worden geboekt en minder vakantiehuizen met één ster. RVH.

    08-03-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!