Inhoud blog
  • Van New york naar landbouw op kasteeldomein
  • Michael Kors
  • Franke ziet het glas halfvol .. warm en gefilterd
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    10-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amadore hotels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    AMADORE HOTELS & RESTAURANTS BREIDT UIT DOOR OVERNAME WELLNESSHOTEL ’T VEERSE DUIN

     

     

     

     

    Amadore Hotels en Restaurants heeft het nog te openen Hotel & Wellness ’t Veerse Duin overgenomen. Het viersterren-complex gaat heten Amadore Wellness Hotel De Kamperduinen. De officiële opening zal in april plaatsvinden. Het hotel is gesitueerd aan de Zeeuwse Kustroute tussen het Veerse Meer en de duinen en Noordzee.

     

    De Kamperduinen is gebouwd volgens de laatste technieken op het gebied van energiezuinigheid en duurzaamheid en sluit daarmee aan op het Green Key concept, dat Amadore in al haar hotels gaat toepassen. 

     

    Het hotelgedeelte bestaat uit 55 luxe 2- en 3-kamer-residenties en 24 riante hotelsuites. Naast restaurant, bar en zonneterrassen heeft het een luxe wellnesscenter. Er zal worden gestreefd naar een goede samenwerking met David Crouwel. Bij iedere residentie behoort een eigen parkeerplaats. Alle voorzieningen en vormen van verzorging zijn van topniveau. Het hotel zal zich vooral richten op Nederlandse, Duitse en Belgische gasten.

     

    Algemeen directeur van Amadore Jerry van Zuijlen ziet het hotel als een grote aanwinst voor Zeeland. De Kamperduinen past precies binnen het kwaliteitsstreven van de Groep, die ook eigenaar en exploitant is van Grand Hotel Arion, Grand Café Stefano’s en Grand Café Raymondo aan de boulevard van Vlissingen, Hotel Arneville en Grand Café Raymondo in Middelburg, en Grand Café Raymondo en Grand Café/drie sterren hotel Jersey in Goes. Amadore heeft in Vlissingen ook een eigen cateringbedrijf en de woondecoratie- en bloemenwinkel Floradore. RVH.

    10-03-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emboss
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gouden tijden voor fashion en lifestyle in 3D

    Geef tijd een lichaam

     

     

     

     

    Tijd regeert het leven. Meer nog: het leven draait om tijd. Steeds belangrijker is dus de aanwijzer van die tijd: het horloge. Emboss Time doet wat de naam al zegt, het breekt met doorsnee en confectie en maakt van horloges maatwerk. Elk horloge kan door de eigenaar worden samengesteld uit zelf te kiezen onderdelen.

     

    Bij Emboss Time is alles groter, mooier en beter. Alleen de beste materialen zijn goed genoeg. Zo is de kast ‘diamond polished’ en afgedekt met Diamond Coated Saffierglas. De horloges zijn afgestemd op cadeaumomenten. Zo zijn Cocktail Time en Clubbing Time unieke geschenken voor de feestdagen, komt Love Time op tijd voor valentijn en gaat Shopping Time vrolijk de voorjaarscollecties langs.

     

    Horloges dienen al lang niet meer om simpel het uur op af te lezen. Een horloge mag gezien worden en weerspiegelt een deel van je persoonlijkheid. En Emboss Time weet dit als geen ander. Celebrities hebben deze reuzenklok het eerst ontdekt. Italiaans design, de mooiste materialen en een uitstraling die de drager zelf bepaalt. Met Emboss Time is het confectietijdperk voorbij. Emboss Time is fashion time. Horloges met karakter, tot in de schroef gepersonaliseerd, zijn de nieuwste hype. RVH.

    www.embosstime.eu

    10-03-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zalige vakantie

    EEN ZALIGE VAKANTIE IN EEN SUPER-DE-LUXE VILLA?

    NU EXCLUSIEF BIJ "VILLE IN ITALIA": "LUXURY VILLAS"

     

     

     

     

     

    "Ville in Italia", gevestigd in Florence, is een van de grootste professionele verhuurders van vakantievilla's met net dat tikkeltje meer in Italië.

     

    Alle luxueuze huurvilla's in het aanbod "Luxury villas" zijn gelegen in bijzonder betoverende en rustige panorama's. Bovendien zijn ze uitgerust met een zwembad, tuin, terras of toegang tot de zee en andere zalige geneugten.

     

    "Ville in Italia" biedt meer dan 500 vakantieverblijven met extra charme aan (villa's of luxeappartementen) voor een vakantie "op z'n Italiaans". De ideale uitvalsbasis dus om de onuitputtelijke rijkdommen te ontdekken (of herontdekken) van Toscane of Umbrië, Venetië of Ligurië, Sorrento, Positano en de Amalfitaanse kust, Sicilië of Latium, Apulië of Sardinië, het Gardameer, en hoe zouden we het kunnen vergeten, Rome natuurlijk.

     

    Een ontspannende vakantie in landschappen met een eeuwige schoonheid is enkel mogelijk in de rustige zekerheid van een perfect voorbereide en zorgeloze locatie. Het programma "VILLA'S AAN ZEE" is een exclusiviteit van "Ville In Italia": al deze villa's hebben toegang tot de zee, te voet en soms zelfs zonder van de eigendom af te komen. Maar ook de meeste andere verblijven van "Ville In Italia" aan de kust bieden een prachtig zicht op zee.

     

    De categorie "APPARTEMENTEN" biedt hoge standing, comfort en afwerking in de historische centra van die kunststeden die men minstens één keer in zijn leven moet gezien hebben! Of aan zee om uit te rusten van zoveel geschiedenis en cultuur.

     

    "VILLA'S VOOR GEZINNEN": steeds meer bevriende gezinnen trekken er samen met alle kinderen op uit voor een gezellige vakantie onder vrienden. Deze ruime villa's, aan zee of op het platteland, zijn zorgvuldig uitgekozen en liggen in het hartje van de weelderige Italiaanse natuur met een diversiteit die een ruime keuze biedt. RVH.

    www.vakantieverblijf.be 

     

     









    09-03-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.animalgym
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    VTech introduceert Animal Gym

    Baby Fitness beestachtig leuk

     

     

     

     

     

    En 1-2-3… kinderen kunnen niet vroeg genoeg met sporten beginnen. Maar vaak zijn ze nog te jong om met papa en mama mee te gaan naar de sportschool. Met de Animal Gym leren de kleintjes spelenderwijs de grote-mensenoefeningen. En niets is zo leuk als de wereld van grote mensen naspelen.

     

    VTech introduceert de fitnesszaal thuis voor de allerkleinsten. Leuk en leerzaam, natuurlijk. Maar ook schattig om te zien. Ooit wel eens gefitnesst op een giraf (naam is Jimmy, aangenaam), gewiebeld op een schildpad (Suzie, inderdaad) of aan gewichtheffen gedaan met een gorilla?

     

    Spinning is helemaal in. Moeders kijken halsreikend uit naar hun wekelijks sportuurtje. Voor hun kids is er voortaan Jimmy Giraffe. De fietsgiraf die zelfs van een spelletje nog een spel maakt. Tijdens de vijf speelstanden leren kinderen letters, dieren, cijfers en nog veel meer herkennen.

     

    Met de Gorilla Gewichten kan de kleine spruit oefenen met “gewichtjes” heffen. Door te wiebelen op de Suzie Schildpad Stoel worden er verschillende zoekspelletjes geactiveerd. De schildpad zingt er vrolijk op los, maakt verschillende melodietjes en speelt met  kleuren, vormen en dieren. En voor papa’s en mama’s die even genoeg hebben van de grappige geluiden, is er goed nieuws: op alle dieren zit een aan/uit-volumeschakelaar voor sporten in stilte. RVH.

    www.vtechnl.com.

     

    09-03-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mega smooth
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Mega-Smooth is nieuwkomer in Megategel-gamma van Stone & Style

     

     

     

     

    Ook dit jaar verrast Stone & Style met een aanvulling op zijn populaire Megategel-gamma. De nieuwkomer heeft bij de eerste aanblik het uitzicht van gepolierd beton. Het oppervlak heeft een subtiel wolkjeseffect dat de tegel een glanzend, fluweelzacht uiterlijk geeft. De wisselende kleurnuances krijgen na verloop van tijd pas hun ware uitstraling.

     

    De pure en strakke vormen bepalen verder mee de uitstraling van de Mega-Smooth, dankzij deze verschijning laat de tegel zich uitstekend combineren met een moderne en eigentijdse woonarchitectuur. Mega-Smooth kan dienen voor het terras, als staptegel of voor het tuinpad. Maar ook unieke series zoals tegels met een motief kunnen een creatieve geest tot unieke ontwerpen inspireren.

    Mega-Smooth is beschikbaar in een exclusief kleurenpalet. Cream Velvet is de kleur bij uitstek om een designtuininrichting extra allure te geven. Grey Velvet en Blue Velvet komen dan weer perfect tot hun recht in een industriële of huiselijke omgeving. RVH.

    08-03-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantiewoning

    Gezin stelt steeds hogere eisen aan vakantiewoning

    Vrouwen en kinderen bepalen sterk de keuze voor de locatie van de woning, mannen kiezen de vakantiewoning.

     

     

     

    Gezinnen stellen steeds hogere eisen aan de vakantiewoning zelf en de omgeving waar deze gelegen is. Als het aan mannen ligt, is de gehuurde vakantiewoning vooral vrijstaand met eigen zwembad en vlotte internetverbinding. Vrouwen willen een bakker of een kleine supermarkt in de directe omgeving voor de eerste levensbehoeften en om producten en typisch regionale recepten uit te kunnen proberen. Ook hebben ze graag lokale restaurants in de buurt om af en toe buiten de deur te eten. Ouders willen dat hun kinderen leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten en voor hen is dus vooral het sociale aspect belangrijk. Dit blijkt uit een onderzoek dat Belvilla onlangs liet uitvoeren onder Nederlandse consumenten door Goos Marketing Research uit Amsterdam.

     

    Belvilla, online specialist in vakantiewoningen, liet aan de vooravond van het boekingsseizoen voor het voorjaar en de zomervakantie de verschillende eisen onderzoeken die consumenten aan vakantiewoningen stellen. Ook werd gekeken welke specifieke interesses mannen, vrouwen en kinderen hebben als ze eenmaal in de vakantiewoning verblijven. De sleutel tot een goede vakantie zit in de mix van inspanning en ontspanning. Dit kan zowel plaatsvinden in de vakantiewoning als in de directie omgeving en wat verder daarbuiten.

                                                             

    De trend naar meer comfort blijkt ook uit de eerste boekingen voor aankomende zomer: Belvilla ziet dat er duidelijk meer 4- en 5-sterren woningen worden geboekt en minder vakantiehuizen met één ster. RVH.

    08-03-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.tartare special
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tartare Special: zoeter, smeuïger en met echte stukjes ajuin

    Nieuwe tartaarsaus van Devos Lemmens in handige squeeze verpakking

     

     

     

    Een tartaarsaus zoals je enkel in de frituur vindt: heerlijk op frietjes, calamares of fish sticks. Dat moet de nieuwe Tartare Special van Devos Lemmens zijn!

    Met zijn zoetere en smeuïge textuur valt hij ongetwijfeld in de smaak bij menig sausliefhebber. Bovendien bevat de Tartare Special ook echte stukjes ajuin, net zoals de Special-sauzen in de frituur. Extra leuk is de handige squeeze verpakking (300 ml) die perfect in ieders koelkast past. De Tartare Special is vanaf begin april te verkrijgen in alle grootwarenhuizen.

     

    Voortaan moet je niet meer naar de frituur om die typische, romige tartaar te proeven, maar haal je hem gewoon in huis. In tegenstelling tot de traditionele tartaar, die heerlijk is bij zalm, scampi of langoustines, is de Tartare Special op zijn best bij gefrituurde gerechten zoals fish sticks, calamares en uiteraard… frietjes.

    Dit komt onder meer door de textuur van de saus die smeuïger is dan de traditionele versie.

     

    De traditionele tartaar van Devos Lemmens wordt verkocht in een glazen sauspot, de nieuwe Tartare Special wordt uitgebracht in een handige squeeze verpakking. De speelse knijpfles is niet alleen handig en leuk, maar ook uiterst hygiënisch.

    Hiermee vult de Tartare Special het bestaande squeeze gamma van Devos Lemmens aan: Cocktail Light, Argentina Grill, Pita, Brasil en Diablo. Speciaal voor het BBQ-seizoen zullen hier binnenkort nog twee nieuwe sauzen aan toegevoegd worden.

    De nieuwe Tartare Special (300 ml) is vanaf begin april verkrijgbaar in alle grootwarenhuizen met een richtprijs van 2,09 euro. RVH.

     

    07-03-2010 om 20:59 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smakelijk alarm

    SMAKELIJK ALARM – SMAKELIJK ALARM

     

     

     

     

    Van 5 maart t/m 4 april 2010 verstopt Valrhona chocoladeschatten om op een vrolijke en speelse manier Pasen te vieren. Eitjes met een landelijke geest komen uw dagelijkse leven kleur en vrolijkheid brengen, met uitzonderlijke momenten:

     

    Een blauw eitje, van pure chocolade en amandelhazelnootpraliné, een groen eitje met melkchocolade en een heerlijke amandelhazelnootpraliné, een roze met pure chocolade en amandelhazelnootpraliné of een gewoon melkeitje met humm... amandel-hazelnootpraliné.

     

    Leuke verrassingen, want in de aanloop naar Pasen zitten de eitjes overal verstopt, onder het kussen, tussen de bloemen, onder de post... in je jaszak! Valrhona personaliseert Pasen dit jaar, om er een origineel, feestelijk en heerlijk festijn van te maken.

    Eitjes, bloemen, … zitten verstopt in een zakje van 200g of een langwerpig doosje met 6 of 12 bonbons!. RVH.

     

     

     





    07-03-2010 om 20:56 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Quooker twintaps

    QUOOKER TWINTAPS: Nieuwe Quooker kook- en mengkraan in hetzelfde design

     

     

     

    Quooker, de uitvinder van de keukenkraan die meteen kokend water geeft, lanceert op Batibouw de TWINTAPS kranenset in België. De TWINTAPS zijn een kokend-water-kraan en mengkraan in hetzelfde design. De kranenset is innovatief op het gebied van technologie, functionaliteit en design. Met de komst van de TWINTAPS komt Quooker tegemoet aan de vraag uit de markt naar een bijpassende mengkraan bij de kokend-water-kraan.

     

    De Quooker kokend-water-kraan is een echt begrip én een onmisbare hulp in de keuken in Nederland.  Quooker verkocht er in augustus vorig jaar de 100.000ste kraan en in één op tien verkochte keukens bij onze noorderburen is momenteel zo’n kraan ingebouwd. Tot nu toe was er altijd een verschil in vormgeving tussen de Quooker-kraan en de mengkraan. Met de succesvolle introductie van de Quooker Combi in 2006, die door zijn boilerfunctie ook warm water levert via de ‘gewone’ keukenmengkraan, werd de vraag naar een bijpassend design steeds groter.

     

    De TWINTAPS kokend-water-kraan heeft naast een kindveilige bedieningsknop en hoogte-verstelling - een extra beveiliging gekregen. Bij aanraking van de knop gaat er een lichtring gloeien om de gebruiker erop te attenderen dat het om kokend water gaat. Dankzij de gekartelde bedieningsknop is de Quooker bovendien blindelings te herkennen. En door deze kartels heeft de gebruiker extra grip bij het bedienen van de kraan. RVH.

     





    07-03-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.4 nieuwe Afrikabestemmingen

    Brussels Airlines lanceert vier nieuwe Afrika bestemmingen

    Accra, Cotonou, Ouagadougou en Lomé met bijkomende Airbus A 330 /

    110 extra personeelsleden

     

     

     

    Brussels Airlines lanceert begin juli vier nieuwe Afrika bestemmingen. Accra (Ghana), Cotonou (Benin), Ouagadougou (Burkina Faso) en Lome (Togo) zullen meermaals per week met een bijkomende Brussels Airlines Airbus A 330 verbonden worden met Brussels Airport. Ook de bestaande frequenties naar Abidjan (Ivoorkust) worden verhoogd. Dankzij deze expansie werft Brussels Airlines 110 bijkomende personeelsleden aan.

     

    De vier nieuwe bestemmingen situeren zich in West-Afrika en ontbraken totnogtoe in het uitgebreide Brussels Airlines Afrika netwerk en in het vluchtaanbod van Brussels Airport. Brussels Airlines richt zich met dit nieuwe vluchtaanbod zowel op de etnische markt als op business reizigers, diplomatiek reisverkeer als toeristen. De vluchten naar deze nieuwe bestemmingen zullen uitgevoerd worden met een bijkomende Airbus A 330-300 die eerstdaags lange afstandsvloot vervoegt. De eerste vluchten zijn voorzien in de eerste week van juli.

     

    Om deze Afriak expansie mogelijk te maken werft Brussels Airlines momenteel 110 werknemers aan. Er moeten vacatures ingevuld worden voor 12 piloten en 50 kabine

    personeelsleden. Ook op de luchthaven en in enkele ondersteunende diensten leidt deze groei tot een tiental extra aanwervingen. In de nieuwe Afrikaanse stations creëert Brussels Airlines werkgelegenheid voor een veertigtal nieuwe collega’s. Indirect kunnen er bij onderleveranciers (luchthavens, luchthaven handling, catering, security…) nog eens tientallen bijkomende personeelsleden aan de slag. RVH.

    www.brusselsairlines.com 

     





    07-03-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Josepj Joseph
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Speels, hoogwaardig en ergonomisch

    Kwaliteit mag ook eens glimlachen

     

     

     

     

    Kwaliteit staat vaak voor strenge regels. Dat kwaliteit nochtans niet altijd stijf en saai hoeft te zijn, bewijst Joseph Joseph met zijn nieuwe lijn keukengerei. Niet strak in het gareel maar fris groen met contrasterend grijs en een lekker losse vormgeving. En toch hoogwaardige kwaliteit. There’s a new era.

     

    Genieten van design met een knipoog en tegelijk ondergedompeld worden in de luxe van echt hoogwaardig keukengerei. Dat is Joseph Joseph. Leuke details zoals perfect in elkaar vallende maatsbakjes worden afgewisseld met pure handigheden zoals een citrusschep of pureerstang met vering. Maar ook een handige kruidensnijder, compleet met plank of speelse serveerkommen. Joseph Joseph brengt een kwinkslag naar de keuken. RVH.

    www.cookand.eu

     

    06-03-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vision toaster

    Vision toaster

     

     

     

     

     

    Robot Coupe, een Frans bedrijf met wortels in de Bourgogne, is bijna 40 jaar geleden opgericht met de uitvinding van de foodprocessor, die de restaurant- en cateringwereld op zijn kop zette.

    Het zusterbedrijf Magimix creëert gelijklopende apparatuur voor thuisgebruik, waardoor men ook in de huiselijke keuken met erg degelijke toestellen aan de slag kan. De nieuwste creatie van Magimix in de Vision Toaster, een doorzichtige toaster die bijzonder gebruiksvriendelijk is.

    Merkwaardig aan dit toestel zijn de extra brede en hoge sleuven waardoor alle broodsoorten met inbegrip van stokbrood kunnen worden geroosterd. Het toestel beschikt eveneens over een opwarmfunctie en een ontdooifunctie. RVH







    06-03-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe cola van Soda-club

    Nieuwe cola van Soda-Club.

     

     

     

     

    Met de Black Jet frisdrankenmaker en het gamma cola-siropen van Soda-club kan iedereen zijn cola zelf maken, met superverse bubbels, een geweldige smaak en vanaf nu volledig zonder bewaarmiddelen. De gedroomde oplossing dus voor de milieubewuste consumenten die energie-efficiënt willen leven en toch graag een zalig koele cola aan de lippen zetten.

     

    Smaak is alles bij cola. Een slok cola is een koele sensatie met smaakaccenten van gember tot kaneel. Soda-club heeft op basis van circa 20 dergelijke smaakaccenten zijn recept van de regular cola nog verbeterd. De nieuwe regular cola is een tikje minder zuinig maar heeft in de body meer citroen en citrus met een vleugje karamel. Helemaal die prettig volle smaak waar colaliefhebbers zo van houden. Bovendien zijn alle cola-siropen van Soda-club regular, zero en light nu volledig vrij van bewaarmiddelen.

     

    Less is more, maar het wordt consumenten niet gemakkelijk gemaakt. Ze zijn verplicht flessen en blikjes aan te slepen, duur om te produceren en ook om te consumeren. Met Soda-club kan het makkelijker en gewoon bij jou thuis. Het Black Jet apparaat maakt van spuitwater van je kraantjeswater en dat spuitwater tover je door toevoeging van de cola-siropen, in een handomdraai om tot heerlijke cola. De flesjes siroop van 500ml zijn goed voor maximaal 12 liter regular, zero of light cola. RVH.









    06-03-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wallonie in Vlaanderen

    Zevende editie van de vakantiebeurs « Wallonië in Vlaanderen »

     

     

     

    Op 13 en 14 maart komt Wallonië opnieuw naar Vlaanderen. Tijdens een volledig weekend verzamelen meer dan 60 exposanten uit gans Wallonië in de Beurshalle van Brugge om Wallonië te promoten als toeristische bestemming. De beurs is een gezamelijk initiatief van Idee Productions en het Office de Promotion du Tourisme Wallonie-Bruxelles (OPT) en trekt jaarlijks zo’n 20 000 individuele bezoekers.

     

    De bezoekers van de beurs ontdekken er Wallonië in al haar facetten, maar leren haar bovenal appreciëren als een ideale bestemming voor een dichtbijvakantie. Naast heel wat randanimatie vind je er meer dan 60 exposanten uit alle toeristische sectoren van het Waalse landsgedeelte. Zowel de Oostkantons als de provincies Namen, Luik, Henegouwen, Luxemburg en Waals Brabant zijn er vertegenwoordigd. Je ontdekt er diverse hotels, campings, gîtes, jeugdherbergen, recreatieparken en meerdere toeristische trekpleisters. Een paar klinkende namen te noemen: de Abdij van Villers la Ville, de Kastelen van Modave en Val Saint-Lambert, Eurospace Center, de Grotten van Han, de Meren van de l'Eau d'Heure, Dinant Aventure,  enz.

     

    Bezoekers van de beurs kunnen er streekproducten uit Wallonië proeven en elk uur deelnemen aan een tombola met als prijzen o.a. verschillende weekendjes Wallonië. De beurs is gratis en is telkens open van 10u tot 18u. RVH.

     

    Vakantiebeurs “Wallonië in Vlaanderen”

    zaterdag 13 en zondag 14 maart

    Beurshalle, Beursplein 8000 Brugge

    Open van 10u tot 18u

    Inkom Gratis

     

     

    06-03-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.British airways groener!

    British Airways wordt groener

     

     

     

     

     

    British Airways zal in samenwerking met de Solena Group de eerste duurzame productie-eenheid voor vliegtuigbrandstof in Europa bouwen en deze brandstof met een laag koolstofgehalte vanaf 2014 aanwenden voor een deel van de vloot. 

     

    De nieuwe brandstof, verkregen uit biomassa-afval, wordt geproduceerd in een uiterst moderne installatie.  Uiteenlopende soorten afval die normaal als vulgrond zouden worden gestort, worden hier omgezet in vliegtuigbrandstof.  De onafhankelijke productie-eenheid, die waarschijnlijk ten oosten van Londen zal worden opgetrokken, zal jaarlijks 500.000 ton afval omzetten in 16 miljoen gallon (ong. 72,5 miljoen liter) groene vliegtuigbrandstof. Dat gebeurt via een proces waarmee tot 95 procent minder broeikasgassen worden geproduceerd (gezien over de volledige levenscyclus) in vergelijking met vliegtuigkerosine verkregen uit fossiele brandstoffen. 

     

    Bovengenoemde hoeveelheid brandstof is meer dan het dubbele dat nodig is om alle vluchten van British Airways vanaf het nabij gelegen London City Airport koolstofvrij te maken. Anders gezegd: de verminderde koolstofemissie is het equivalent van wat je zou verkrijgen als je jaarlijks 48.000 auto's van de weg zou nemen. 

    Verder daalt de broeikasgasemissie aanzienlijk doordat er minder afval wordt gestort en dus ook geen methaan wordt geproduceerd, een belangrijke factor in de opwarming van de aarde. Het project zal jaarlijks 20MW elektriciteit genereren uit hernieuwbare energiebronnen.

     

    British Airways heeft een intentieverklaring ondertekend om alle brandstof op te kopen die in de installatie zal worden geproduceerd. Deze laatste wordt gebouwd door Solena Group Inc., een onderneming gevestigd in Washington DC die vergaand gespecialiseerd is in bio-energie en biobrandstoffen. RVH.

    06-03-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.city trips

    Jaarbrochure bij Thomas Cook Citytrips

    Thomas Cook Citytrips pakt voor het eerst uit met een jaarbrochure, bestaande uit een kleurenbrochure en een bijhorende aparte prijzenbijlage.

     

               

     

     

    De kleurenbrochure Thomas Cook Citytrips is geldig voor afreizen van april 2010 tot april 2011. De prijzen worden gebundeld in een aparte prijzenbijlage die 4 keer per jaar zal verschijnen. Op deze manier kan Thomas Cook Citytrips sneller en flexibeler inspelen op prijsevoluties.

     

    Er worden 42 bestemmingen aangeboden waaronder toppers zoals Londen, Parijs, Barcelona en Istanbul. Nieuw in het aanbod is New York, met 14 hotels in brochure. Napels en Malta zijn terug van weggeweest.

     

    Bij Thomas Cook Citytrips zijn de hotelprijzen in 99% van de gevallen op basis van kamer met ontbijt. Indien dit niet het geval is staat dit duidelijk vermeld.

     

    De Xplore the city pakketten, die al een tijdje deel uitmaken van het aanbod van Thomas Cook hebben een nieuwe invalshoek gekregen. Door één van deze pakketten te boeken ontdek je minder gekende en originele excursies uit het aanbod van die stad. Een Xplore the city pakket omvat altijd hotelovernachtingen en transport, aangevuld met tal van kortingvouchers en een originele, minder gekende excursie. Laat je verrassen en verruim je horizon.

     

    Het aanbod excursies in de verschillende steden werd fors uitgebreid zodat je weer iets nieuws kan beleven in je favoriete stad.

    GPS wandelingen: Verken de stad op je eigen tempo. Je pikt de GPS op aan het bureau voor toerisme en je kunt ze 2 dagen lang gebruiken. Ideaal om ook verborgen rijkdommen van de stad te ontdekken. Voor Parijs zijn er alvast 29 wandelingen beschikbaar, naast bespreking van 180 monumenten en 70 restaurants.

    www.thomascook.be – www.thomascookairlines.com      





    05-03-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eén kraan!!

    Eén kraan voor koud, warm en kokend water.

     

     

     

    Ogenblikkelijk koud, warm of kokend water op elk moment – er is één keukenkraan die dat kan: de nieuwe GROHE Red®. GROHE Red® levert u instant tijdswinst, meer dan om het even welke andere keukenkraan.

     

    Er is een sterke tendens om weer thuis te koken, vrienden uit te nodigen en samen te eten. Op die gezellige momenten zitten we graag aan tafel. Dankzij GROHE Red® staat je pastagerecht sneller op tafel of dien je thee op in een oogwenk. In de loop van de dag gebruiken we regelmatig heet of kokend water :voor een lekker kopje thee, voor instant soep of instant noedels, om pasta of eieren te koken, om groenten te stomen, om vette pannen af te wassen, om flesjes voor de baby te desinfecteren …

     

    De COMBI-boiler van GROHE Red® zorgt ervoor dat er voortdurend kokend water beschikbaar is. De boiler is compact, ziet er mooi uit en past onder elke standaard gootsteen. Er staat steeds tot 6 liter kokend water of tot 15 liter water van 50°C ter beschikking van de gebruiker. Als de voorraad kokend water op is, heeft de boiler slechts 30 minuten nodig om weer volledig gebruiksklaar te zijn.

     

    GROHE Red® verschaft zowel kokend als gewoon kraantjeswater en wordt zoals bij een ééngreepsmengkraan geregeld met de handgreep. De bediening van de regeling voor heet water verloopt in twee stappen: eerst trek je de bedieningskop uit en vervolgens draai je de knop om. De veiligheid van deze knop met GROHE Childlock werd bevestigd door een onafhankelijk instituut.

     

    Verder is het kraanlichaam ook thermisch geïsoleerd dankzij het GROHE CoolTouch principe: de buitenkant van de uitloop blijft aanraakbaar (niet ter hoogte van de mousseur), ook bij gebruik van kokend water ! Met GROHE Red® wordt de gootsteen een multifunctionele werkruimte - comfortabel, snel en intelligent.

    GROHE Red® is verkrijgbaar vanaf Batibouw 2010. RVH.





    05-03-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paaseierenjacht

    Leonidas opent Paaseierenjacht.

     

     

     

    Leonidas heeft ook dit jaar niet op de zonzonnigere dagen gewacht om de komst van de paasklokken voor te bereiden. De beroemde chocolatier heeft al zijn creativiteit in een geheel nieuw assortiment gelegd dat jong als oud zal verrassen tijdens de onvermijdelijke eierzoektocht die straks in ieders tuin zal plaatsvinden.

     

    De grote noviteiten van Leonidas dit jaar zijn de grappige konijntjes van twee soorten chocolade, verkrijgbaar in verschillende speelse vormen. Kleine ‘de jonge’  en ‘grote’  lekkerbekken hebben de keuze tussen een lief konijntje dat een groot chocolade-ei met het initiaal van de chocolatierhet merk liefdevol in de zijn armen houdt, een konijn dat vrolijk uit zijn schaal springt of een ei met het portret van een ondeugend konijntje. Alle drie zijn beschikbaar in 50 gram en 100 gram, en in de smaken pure chocolade en melkchocolade.

     

    Ook opgenomen bij de noviteiten zijn de erg leuke en zorgvuldig bewerkte vulbare eieren. Deze zijn verkrijgbaar in 14,5 cm en 18,5 cm en in de smaken: pure chocolade, melkchocolade en witte chocolade.

     

    Speciaal voor de kinderen komt Leonidas ook dit jaar weer met mini-eitjes van 7 gram, beschikbaar in meerdere smaken (wit, gesuikerde melk POP, wit praliné met gepofte rijst, melk, vanillemelk, melk vanille, melk praliné, melk met biscuit en wit met grenadine) en in gekleurde, speelse verpakkingen die gemarkeerd zijn met de letters van Leonidas. Deze kleine, felgekleurde eitjes zullen, net als hun grote broers van 10 gram, de allerkleinsten plezieren tijdens hun eierzoektocht. De paaseierenjacht is dus officieel geopend. RVH.







    05-03-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.joseph joseph
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Speels, hoogwaardig en ergonomisch

    Kwaliteit mag ook eens glimlachen

     

     

     

     

    Kwaliteit staat vaak voor strenge regels. Dat kwaliteit nochtans niet altijd stijf en saai hoeft te zijn, bewijst Joseph Joseph met zijn nieuwe lijn keukengerei. Niet strak in het gareel maar fris groen met contrasterend grijs en een lekker losse vormgeving. En toch hoogwaardige kwaliteit. There’s a new era.

     

    Genieten van design met een knipoog en tegelijk ondergedompeld worden in de luxe van echt hoogwaardig keukengerei. Dat is Joseph Joseph. Leuke details zoals perfect in elkaar vallende maatsbakjes worden afgewisseld met pure handigheden zoals een citrusschep of pureerstang met vering. Maar ook een handige kruidensnijder, compleet met plank of speelse serveerkommen. Joseph Joseph brengt een kwinkslag naar de keuken. RVH.

    www.cookand.eu

     

     

    04-03-2010 om 18:32 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ecocheques
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Betaal je reis met Ecocheques bij Thomas Cook Travel Shop

     

     

     

    Wie begin dit jaar Sodexo Ecocheques ontving kan er voortaan reizen in elke Thomas Cook Travel Shop mee betalen. Met de Ecocheques betaal je niet alleen treinticketten, maar ook de bijhorende accommodatie.


    Begin dit jaar ontvingen heel wat Belgen Ecocheques van hun werkgever. Nog steeds is het voor velen een mysterie wat zij met deze Ecocheques kunnen aanvangen, behalve spaarlampen en –douchekoppen kopen. De 86 Belgische Thomas Cook Travel Shops hebben het ultieme antwoord op deze vraag: je kan er simpelweg mee op reis! Met de Sodexo Ecocheques kan je voortaan in elke Belgische Thomas Cook Travel Shop een Eurostar, Thalys, TGV of andere treinticket kopen.


    Dit is bovendien niet alles! Naast de aankoop van het treinticket, kan je in elke Thomas Cook Travel Shop ook de andere kosten van jouw vakantie betalen met Ecocheques. Boek je met andere woorden een citytrip naar Parijs, en reis je per Thalys, dan kan je je volledige vakantie met Ecocheques betalen.


    Had je iets anders in gedachte dan een citytrip met de trein, dan ben je bij elke Thomas Cook Travel Shop nog steeds aan het goede adres. Op de website www.eco-label.com onder de rubriek Tourist Accomodation vind je een lijst met zo’n 400 accommodaties met een ecolabel, die je eveneens met de Sodexo Ecocheque bij je Thomas Cook Travel Shop kunt boeken. Accommodaties krijgen dit ecolabel nadat zij aangetoond hebben dat zij ecologisch verantwoord hun accommodaties uitbaten. Wie later dit jaar (opnieuw) Sodexo Ecocheques van zijn werkgever ontvangt, is uiteraard ook dan welkom in de 86 Belgische Thomas Cook Travel Shops. Het aanbod is uitsluitend geldig voor de Sodexo Ecocheques en dus niet voor de Accor Ecocheques. RVH.

    www.thomascooktravelshop.be

    04-03-2010 om 18:28 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!