Inhoud blog
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    06-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Star Clippers bouwt grootste 'square rigger' zeilschip

    Star Clippers, specialist in wereldwijde zeilcruises, heeft de start aangekondigd van de bouw van een vierde schip dat aan zijn vloot zal worden toegevoegd. Het is het eerste nieuw gebouwde schip sinds de lancering van de Royal Clipper in 2000. Het nieuwe schip, groots en ambitieus, moet nog een naam krijgen en de tewaterlating is voorzien in de tweede helft van 2017. Er zal ruimte zijn voor 300 passagiers, de tonnenmaat bedraagt 8770 ton en het wordt aangedreven door 6350 vierkante meter zeil! Het is een vijfmaster, een vierkant getuigde boot, een bijna-replica van de fameuze France 11, besteld in 1911 en de grootste square rigger ooit gebouwd. Ter informatie, voor de bouw van het vlaggenschip Royal Clipper van rederij Star Clippers liet men zich inspireren door het Duitse zeilschip Preussen.

    Mikael Krafft, oprichter en eigenaar van Star Clippers: “Wij hebben reeds de vijfmaster Royal Clipper gebouwd die sterk beïnvloed was door de Preussen. Deze keer hebben we de intentie een schip te bouwen waarvoor we de inspiratie halen bij France II. Dat is een ambitie die ik sinds lange tijd koester. De rig van het schip zal identiek zijn aan die van de France II en de afmetingen vergelijkbaar. Toch hebben wij nieuwe functies toegevoegd waardoor we het allermooiste zeilschip in de vaart creëren”.

    Het nieuwe schip zal drie zwembaden tellen waarvan eentje het zonlicht via het atrium in het elegant ingerichte restaurant stuurt. Er komt ook een watersport platform op de achtersteven en er zullen diverse soorten cabines zijn, inclusief 34 suites met balkon en vier luxueuze eigenaars suites. Voeg daarbij een luchtig restaurant, een gezellige bibliotheek, een Tropical Bar voor de avondontspanning en animatie. Ook aan het ecologische aspect is gedacht, met hoog technologische motoren en het nieuwe schip zal net als de andere schepen van de vloot maximaal op windenergie varen. De levering, op de bouwwerf Brodosplit Shipyard in Kroatië, is voorzien in de tweede helft van 2017 en het nieuwe schip zal de meest populaire reisroutes van Star Clippers varen, zijnde op de Middellandse Zee en in de Caraïben.

    Fast facts: Bouwwerf: Brodosplit shipyard, Split, Krotatië; Tonnage: 8,770 grt, Hull: Steel, Passengiers: 300 in 150 kajuiten, Bemanning: 140, Zeilen: area 6,350 m2, Rig: Five-mast barque.

    Faciliteiten: Drie zwembaden, massage en schoonheidsbehandelingen; watersport platform met uitrusting; bibliotheek; vergaderzaal; piano bar; Tropical Bar; buitendek bar; sports bar; open seating dining. Kajuiten: 150 kajuiten inclusief 34 suites met balkon en vier eigenaarshutten.

    Voor meer info en de concrete voorwaarden: www.starclippers.com of ga langs bij je reisagent.

    06-06-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mercure hotels onderzoekt vriendschap in tijden van reizen en internet
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nieuwe studie toont aan dat reizigers meer vrienden hebben dankzij sociale media

     

    Jong én oud doet het: de wereld rondreizen, op de mooiste plekken overnachten en die ervaringen delen via sociale media. Ook al zijn we op dat moment ver weg, onze vriendschappen lijken er alleen maar hechter door te worden. Bovendien maken we dankzij onze reizen vele nieuwe vrienden, soms spontaan, soms via de vrienden die we al hebben. Dat blijkt uit een onderzoek dat Mercure Hotels heeft laten uitvoeren onder vijfduizend reizigers uit dertien landen.

    Wie vandaag de dag rondloopt in Parijs, Barcelona of Brussel, kan er niet omheen: het toerisme groeit en bloeit, we reizen wat af met z’n allen. En we genieten niet alleen van wat we zien, we delen onze foto’s, filmpjes en verhalen ook steeds meer met de thuisblijvers.

    Groot onderzoek onder reizigers uit dertien landen : Mercure Hotels krijgt dagelijks duizenden globetrotters over de vloer en raakte gefascineerd door de manier waarop we in tijden van internet en sociale media onze vriendschapsbanden aanhalen én nieuwe vrienden maken. Het was de aanleiding voor een grootschalig onderzoek van TNS Sofres onder vijfduizend reizigers van zestien tot vijfenzestig jaar, afkomstig uit dertien landen: België, Nederland, Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Polen, Brazilië, China, Japan en Australië.

    Reizen maakt nieuwe vrienden: Wat blijkt? 56 procent maakt tijdens het reizen vrienden (in België ook 56 procent). Vooral Brazilianen (84 procent) en Chinezen (71 procent) zijn dol op nieuwe ontmoetingen, wat opmerkelijk is gezien de taalbarrière die zij regelmatig ervaren. Japanners (11 procent) zijn op reis het meest gereserveerde volk. 45 procent zoekt op reis bovendien contact met lokale vrienden-van-vrienden (in België 37 procent). Vooral voor leuke praktische tips – een festival, een museum, een goed restaurant – maar ook als contactadres in noodgevallen of als hulp bij het vinden van een leuk hotel.

    Door sociale media is onze vriendenkring sterk uitgebreid. 44 procent heeft online vriendschappen gesloten met mensen die ze nooit in het echt hebben gezien (in China 72 procent, in België 34 procent). Daarbij zijn vooral Franse, Italiaanse en Australische mannen de koplopers. Maar omgekeerd werkt het ook: 58 procent vroeg aan mensen die ze op reis waren tegengekomen om online contact te blijven houden. Steeds vaker gaan mensen op stap om vrienden van vroeger te ontmoeten. Die oude vrienden waren via internet teruggevonden. Onder de Belgische deelnemers van het onderzoek heeft zelfs meer dan de helft (59 procent) online oude vrienden opgezocht.

    Het thuisfront blijft op de hoogte : Thuisblijvers reizen tegenwoordig virtueel mee, want 77 procent van de reizigers houdt zijn vrienden via Facebook of Twitter op de hoogte van de belevenissen op reis. Dat gebeurt allang niet meer met een postkaart. Belgen doen dat nu vooral via e-mail (35 procent), Whatsapp en Messenger (27 procent), en foto’s (28 procent) en posts (27 procent) op Facebook en Twitter. Maar als we eenmaal thuis zijn, kiezen we toch weer eerder voor de telefoon (64 procent), uitgaan (59 procent) of een sms (57 procent) om onze vriendschappen warm te houden.

    Six Friends Theory

    Mercure Hotels, actief in tweeënvijftig landen, deed het onderzoek in het kader van de Six Friends Theory, de bekende theorie die zegt dat iedereen via maximaal zes andere mensen vrienden is met iedereen op de planeet. Een derde van de respondenten kende de ‘Six Friends Theory’ al, van de Chinese deelnemers aan het onderzoek zelfs zevenenzestig procent. Mercure stelde de theorie op de proef in een reusachtig sociaal experiment dat moest bewijzen dat elk mens maar zes stappen is verwijderd van een Aboriginal diep in de Australische woestijn. Vijf miljoen mensen deden eraan mee. De gelukkige winnaar, een eenentwintig jaar-oude Italiaanse, Ludovica Loda, maakte een wereldreis langs Mercure-hotels in de steden waar de vijf mensen wonen die haar verbonden met de Aboriginal.

    Ludovica is net terug van haar reis rond de wereld via het globale Mercure Hotels netwerk. Ze vertrok vanuit Rome en verbleef in Mercure hotels in Parijs, Berlijn, Londen, Rio, Nelspruit in Zuid-Afrika en Bali, totdat ze Nigel ontmoette, een Aboriginal van de Bundjalung stam in Australië. Tijdens haar reis, die zesenveertig dagen duurde, heeft regisseur, Jean-François Julian, al haar avonturen en ontmoetingen op camera vastgelegd.

    Mercure is het midscale niet-gestandaardiseerde merk van Accor, ‘s werelds meest toonaangevende hoteloperator, aanwezig in 92 landen met 3.700 hotels en 180.000 werknemers. De Mercure hotels delen eenzelfde kwaliteitsstandaard en worden beheerd door gepassioneerde hoteliers. Of ze nu in de grootste stadscentra, aan zee of in de bergen zijn gelegen, elk hotel biedt een authentieke ervaring voor zowel bedrijfs- als vrijetijdsreizigers. Het Mercure netwerk bevat 711 hotels in 52 landen over de hele wereld en biedt een echt alternatief voor gestandaardiseerde of onafhankelijke hotels, en combineert de kracht van een internationaal netwerk met professionele en digitale expertise. www.mercure.com

    06-06-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Little Murders - seizoen 5
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het beste van Agatha Christie met de sfeer van Mad Men

     

    Achtergrond: 150 korte verhalen, 66 detectiveromans, 20 toneelstukken, 6 romans onder het pseudoniem Mary Westmacott 4 non-fictiewerken: de legendarische Agatha Christie heeft tussen 1890 en 1976 een onuitwisbare indruk achtergelaten op de literaire wereld. Met meer dan 200 verfilmingen van of over haar werk blijft de winnares van de Grand Master Award, twee Anthony Awards (als ‘Beste Schrijver van de Eeuw’ en voor de ‘Beste Serie van de Eeuw’) en de Poisoned Pen Award (‘Favoriete Mysterie van de Eeuw’) ook postuum op de beeldbuis haar stempel drukken. Straf, dus, dat Little Murders (in het Frans Les Petits Meurtres d'Agatha Christie) zich zowel bij het grote publiek als bij de filmpers wist te onderscheiden van de talloze andere tv- en filmversies die op Agatha Christie’s werk zijn gebaseerd.

    Les Petits Meurtres d'Agatha Christie ging van start in 2009 en is dit jaar aan haar zesde seizoen toe. Voor het zover is, kan je de vier afleveringen van de vijfde jaargang nu op dvd bekijken. Elke aflevering is overigens 90 minuten lang, waardoor er jaarlijks dus eigenlijk vier volwaardige speelfilms worden voorgeschoteld. Niet verwonderlijk, dus, dat het Franse publiek storm liep voor Little Murders. Al drie jaar voor de productie startte, werd de huidige reeks voorafgegaan door de miniserie Petits meurtres en famille, die maar liefst 7,3 miljoen kijkers naar France 2 lokte.

    Tot 2012 waren de hoofdpersonages commissaris Jean Larosière (Antoine Duléry) en zijn homoseksuele rechterhand Émile Lampion (Marius Colucci). Die waren gebaseerd op respectievelijk Hercule Poirot en kapitein Hastings uit de oorspronkelijke verhalen van Agatha Christie. Nadat Duléry en Lampion de serie verlieten, werd er beslist om een sprong te maken van de jaren dertig naar de jaren vijftig, wat de makers in staat stelde om visueel nog interessanter voor de dag te komen en de sfeer die zo eigen is aan die periode over te hevelen naar tv. In plaats van een duo, staat nu een trio centraal: journaliste Alice Avril (Blandine Bellavoir), commissaris Swan Laurence (Samuel Labarthe) en diens secretaresse, Marlène (Élodie Frenck). Samen zorgen ze voor fantastische bewerkingen van de beste verhalen die Agatha Christie ooit heeft geschreven. Dat de huidige bezetting in 2013 de Pyrénées d’Or in de categorie ‘Beste Serie’ op het het Festival du film de télévision de Luchon én de prijs voor ‘Beste Jonge Vrouwelijke Nieuwkomer’ op het Festival de la fiction TV de La Rochelle won, onderstreept hoe goed de nieuwe cast en crew het al hebben gedaan.

    Wat de pers schrijft

    ‘Samuel Labarthe, die onafscheidelijk lijkt van zijn flanellen broek, bezit het ouderwetse raffinement van een Roger Moore, gespijsd met een vleugje grove vrouwenhaat. Zijn ruzies met de onstuimige Blandine Bellavoir zijn geweldig.’

    Hélène Rochette, Télévision Télérama : ‘Hetzelfde trouwe en veeleisende artistieke team staat er opnieuw, zodat Les Petits Meurtres d'Agatha Christie terug aanknoopt met de 5 miljoen trouwe kijkers die verkocht zijn aan de zo bijzondere atmosfeer die al sinds 2006 voor het succes van de serie zorgt. … Uitstekend in beeld gebracht. De acteurs zijn perfect.’

    La Cité des Artistes : ‘Het is nooit gemakkelijk om “na” te komen. Na Larosière en Lampion … komen, had catastrofaal kunnen blijken te zijn. Dat was zonder rekening te houden met de dynamiek en de ongelooflijke alchemie tussen het duo Laurence en Avril. Sinds maart 2013 is dit nieuwe koppel onderzoekers er wel degelijk in geslaagd om een tweede leven en een tweede adem te geven aan een formule waar de kijkers thuis van houden, door hen de jaren vijftig in te gooien, op weg naar avonturen die even passionerend als grappig zijn.’

    Artistieke Fiche : Blandine Bellavoir: Alice Avril; Samuel Labarthe: Swan Laurence; Elodie Frenck: Marlène; Dominique Thomas: Tricard en François Godart: Robert Jourdeuil

    Technische fiche: Regie: Eric Woreth, Marc Angelo; Scenario: Thierry Debroux, Jean-Luc Gaget, Sylvie Simon, gebaseerd op verhalen van Agatha Christie; Productie: Denis Carot, Sophie Révil; Muziek: Stéphanie Moucha; Cinematografie: Bertrand Mouly en Montage: Loïc Jaspard

    Dvd info : Release: 19 mei 2015 Distributie: Just Entertainment CAP: €14,99 Verpakking: 2-dvd stackpack + slipcase Speelduur: 360 minuten (4 x 90 minuten) Taal: Frans gesproken, Nederlands ondertiteld Beeldformaat: 16:9 Audio: Dolby Digital 5.1

    05-06-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Horito CVO en hypermarkt Carrefour Tournhout lanceren opleiding basiskoken in de winkel

    Unieke samenwerking tussen Hypermarkt en professionele koks van Horito CVO - Professionele kooklessen in demokeuken van Hypermarkt Carrefour van Turnhout vanaf september 2015.

    De hotelafdeling van Horito CVO en de Hypermarkt Carrefour van Turnhout (Parklaan 80-82) zetten samen een uniek project op poten. Vanaf september 2015 geven de professionele koks van de koksopleiding van Horito CVO een opleiding basiskoken in de Hypermarkt Carrefour. De Hypermarkt stelt hiervoor haar demokeuken in de versmarkt ter beschikking en voorziet van cursus van alle producten. Op woensdag 27 mei 2015 om 11 uur werd de aftrap gegeven van deze unieke samenwerking. De leerkrachten van Horito CVO toonden hun kunde én lieten geïnteresseerden proeven.

    Vanaf woensdag 2 september 2015 gaan de echte sessies in de Hypermarkt Carrefour van start, in de voormiddag en de namiddag. Per sessie kunnen 10 cursisten deelnemen. Kandidaten kunnen zich nog inschrijven via het inschrijvingsformulier van Horito CVO, dat ook beschikbaar zal zijn aan de demokeuken in de Hypermarkt Carrefour van Turnhout. Per les betaalt de cursist 12 euro en hij schrijft zich in voor een opleiding van 10 lessen, waarvan hij achteraf een officieel certificaat ontvangt. De cursisten zullen verrassende en smaakvolle gerechtjes leren bereiden, waarvoor men absoluut geen uren in de keuken moet staan. Na de les worden de zelfgemaakte gerechtjes gedegusteerd met een bijpassend glaasje wijn.

    De 45 Hypermarkten Carrefour bieden je de beste keuze tegen lage prijzen met het grootste winkelplezier onder één dak aan: van 30 verschillende tv-modellen tot meer dan 300 referenties bier of 80 whisky's, zonder de versmarkt te vergeten waar Carrefour een service door echte professionals garandeert. Want in een Hypermarkt Carrefour vindt men ook een 700-tal referenties smakelijke kazen, verse vis geleverd vanuit de veiling in Zeebrugge en brood dat door gevormde bakkers in de winkel wordt gemaakt. Men ontdekt er in totaal 130.000 referenties aan hypervoordelige prijzen en onklopbare aanbiedingen. De Hypermarkten Carrefour maken deel uit van Carrefour België, één van de grootste distributeurs in België, dat ongeveer 11.500 medewerkers tewerkstelt.

    Als centrum voor volwassenenonderwijs biedt Horito CVO meer dan twintig opleidingen aan en telt ruim 2000 cursisten. We maken ons sterk in het begeleiden van volwassenen in hun individuele ontplooiing. We moedigen cursisten aan de eigen kracht te mobiliseren, zich inhoudelijk te vormen en een evolutie af te leggen op menselijk vlak. Een team van gepassioneerde leerkrachten met grondige kennis van de praktijk begeleiden hen hierbij.









    04-06-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EXKi, fruit & tea

    EXKi zorgt voor een heerlijk gezond en verfrissend drankje op basis van vers fruit en groene thee. Het perfecte tussendoortje deze zomer is EXKi’s Fruit&Tea. Fruit& Tea combineert heerlijk vers fruit met groene thee. Het verrassende drankje wordt à la minute gemixt en kan ter plaatse worden gedronken of worden meegenomen. Ook te ontdekken is EXKi’s Veg&Mix, gemaakt van verse groenten. Prijs ter plaatse €4.50, prijs op mee te nemen €4.10. www.EXKi.com







    04-06-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brouwerij Den Druppel brouwt beste hobbybier der Lage Landen

    "De Goedheilige Mannen" wint titel Beste Studentenbier!

    De spanning steeg ten top voor de finale van de zesde Brouwland Biercompetitie. 152 teams hadden hun eigen bierbrouwsel ingediend bij organisator Brouwland na ijverig thuis schroten, maischen, mengen, gisten en bottelen. Na een eerste selectie bleven er voor elke categorie (Beste Hobbybier en Beste Studentenbier) nog vijf kandidaten over. Een professionele jury verkoos "Brouwerij Den Druppel" na een uitgebreide blinde proeftest tot Beste Hobbybier der Lage Landen; "De Goedheilige Mannen" werd bekroond met de titel Beste Studentenbier. De winnaars gaan naar huis met de hoofdprijs: 500 liter van hun eigen bierrecept. Bovendien zullen deze twee nieuwe brouwsels drie maanden lang exclusief door Delhaize verdeeld worden. Santé!

    De jaarlijkse wedstrijd van Brouwland voor het brouwen van een eigen bier is dit jaar opnieuw een groot succes. Begin dit jaar werd het startschot gegeven, sindsdien zijn de deelnemers uit België en Nederland bezig met deze competitie: brouwen, gisten, bottelen, een originele naam bedenken en een subliem etiket ontwerpen; de afgelopen maanden stonden voor 152 teams uit België en Nederland in het teken van Bier! Na een grondige voorproefronde selecteerde de Brouwland vakjury begin mei per categorie uiteindelijk vijf teams. Zij namen het tegen elkaar op in de finale.

    Op 23 mei verzamelden de tien finalisten tijdens de opendeurdagen van Brouwland in Beverlo. In de categorie ‘Beste Hobbybier der Lage Landen’ traden aan: Brouwerij Den Druppel, Triton, Krisis brouwers, Legia, Tomax Brewery en in de categorie ‘Beste Studentenbier der Lage Landen’: Brewgineers, The Wild Brewers, De Goedheilige Mannen, Bob De Brouwer en het Collège Saint François d'Assise.

    Peter van Asbroeck zorgde voor de presentatie en de juiste sfeer en toen was het aan de deskundige jury (bestaande uit Sofie Vanrafelghem, Dirk De Kelver, Luc De Raedemaeker, Fiona De Lange, Dominik Maldoner, Yannick De Cocquéau, Jan Rumes en Hilaire Spreuwers) om na een blinde smaaktest te wikken en wegen en uit de finalisten het bier te kiezen dat aan alle strenge selectienormen voldeed inzake smaak, textuur, schuimkraag, enz.

    Nieuwsgierig naar deze twee totaal nieuwe biertjes op de biermarkt? Binnenkort verdeelt Delhaize drie maanden lang exclusief het bier van "Brouwerij Den Druppel" en "De Goedheilige Mannen" in hun winkels. Laat de kroonkurken maar ploppen!

    De Resultaten:

    Categorie Beste Hobbybier: 1. Brouwerij Den Druppel - 2. Krisis brouwers -             3. Legia - 4. Tomax Brewery en 5. Triton

    Categorie Beste Studentenbier: 1. De Goedheilige Mannen - 2. Collège Saint François d'Assise - 3. Bob De Brouwer - 4. The Wild Brewers en 5. Brewgineers

    Brouwland: waar bierbrouwers thuis zijn …

    De firma Brouwland in Beverlo bestaat al meer dan veertig jaar en heeft een sterke reputatie opgebouwd als de meest gespecialiseerde leverancier in Europa van ingrediënten en uitrusting voor het zelf maken van bier, wijn en likeur. Je kunt er terecht voor het kleinste waterslot tot de grootste brouwketel, zowel voor hoogwaardige basisstoffen als de bekende Beierse Weyermann (bio)mouten tot de populaire Belgische Brewferm kits voor hobbybrouwers. Alles om jouw bier net dat tikkeltje meer te geven!





    03-06-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brabantia 10 keer netjes

    Met de frisse ideeën en slimme producten van Brabantia worden wasdagen toch een beetje hoogdagen. Maak het jezelf gemakkelijk en ontdek deze handige top tien, in een stijlvol design.

    1. Hangende wastas – Ruimte nodig? De nieuwe hangende wastassen van Brabantia hebben een draaibare haak zodat je ze gemakkelijk overal kan hangen: aan een rek, kapstok, deur … Bovendien zijn de tassen stevig: ze kunnen tot 35 liter was aan. Je vult en draagt ze net zo gemakkelijk als je ze leegmaakt. Nu nog kiezen uit Warm Red, Cool Grey of Pastel Mint. Richtprijs: 34,95 euro

    2. Waszakjes – Hou je fijne was heel met de Brabantia-waszakjes. Een setje van één grote en twee kleine waszakjes beschermt je fragiele kledingstukken tijdens het wassen. De ritssluiting heeft zelfs een beschermkapje om het andere wasgoed en de wasmachine niet te beschadigen. Richtprijs: 6,95 euro

    3. Beschermende strijkdoek – Glimmende strijksporen? Niet meer met de beschermende strijkdoek van Brabantia. Deze doek beschermt je meest kwetsbare stoffen en is transparant, zodat je altijd weet waar je strijkt. Richtprijs: 4,95 euro

    4. Beschermhoes voor strijkijzer – Gehaast? Ruim je hete strijkijzer na gebruik veilig op met de hittebestendige strijkijzerhoes van Brabantia. De hoes voorkomt schroeien en houdt de onderkant van de strijkbout kras- en vuilvrij. Past op alle strijkijzers dankzij de verstelbare velcro. Richtprijs: 9,95 euro

    5. Lingeriewaszakje – Wil je dat je fijne was het er zonder kleerscheuren vanaf brengt? Gebruik dan een lingeriewaszakje voor fragiel wasgoed, zoals beha’s. De roze rits heeft een beschermende afsluiting, om het andere wasgoed en je machine niet te beschadigen. Richtprijs: 5,95 euro

    6. Droogtoren – Het meest ruimtebesparende droogrek ooit? Dat moet op naam van Brabantia staan! De nieuwe droogtoren biedt 23 meter waslijn op één vierkante meter vloer, goed om een hele machinelading te laten drogen. Zelfs lange kledingstukken zoals broeken of fijne was, die je uit kan spreiden op de droogplatforms. Klap de droogtoren uit, stel de vleugels in en hang je was op, binnen of buiten. Richtprijs: 99 euro

    7. Drooglijnset – Simpel en strak, de drooglijnset van Brabantia met 12 meter uv-resistente waslijn en antislipprofiel. Past makkelijk en zonder knopen. Richtprijs: 9,95 euro

    8. Smart-wasknijpers – En of deze wasknijpers slim zijn: 100% kunststof, dus roestvrij, en met een grote opening om stevig grip te houden op je was… zonder afdrukken achter te laten! Een set bestaat uit 8 stuks, in de kleuren Mint/Yellow. Richtprijs: 5,95 euro

    9. Soft Touch-kledinghangers – Hang design in je kast met de Brabantia Soft Touch-kledinghangers. Deze veelzijdige hangers met antislip-stofcoating zijn er in Pink, Mint en Grey en passen perfect bij al je outfits. Dankzij de draaibare haak ook makkelijk op te hangen aan een handdoekrek of deur. Richtprijs: 7,50 euro

    10. Kledingborstel – Spik & span in een handomdraai met de kledingborstel van Brabantia. De borstel heeft dan ook een onweerstaanbare aantrekkingskracht op pluisjes, stofjes en huisdierharen. Dankzij de dubbele velours kussentjes kan je vlot van links naar rechts en terug borstelen. Richtprijs: 4,95 euro

    Over Brabantia – www.brabantia.com

    Brabantia, gestart in 1919, is uitgegroeid tot een internationaal designmerk van praktische en stijlvolle keukenaccessoires en huishoudelijke artikelen. Met hun verrassend ontwerp maken deze producten voor elke dag het leven mooier: ‘Designed For Living’, van ‘laundry care’ en ‘food enjoyment’ tot ‘waste management’ en ‘bathroom’. Het familiebedrijf houdt daarbij rekening met de volgende generatie, door innovatieve producten te ontwerpen die duurzaam worden gemaakt.

     







    02-06-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amsterdam airport Schiphol is klaar voor de zomer

    Probleemloos vertrekken op reis, dat is wat elke vakantieganger verlangt. In[op?] Schiphol kan je rekenen op een vlotte start van je vakantie. De luchthaven is klaar voor de grote zomeruittocht: makkelijk bereikbaar, ruime parkeermogelijkheden en een super klantvriendelijke service.

    Vanaf 3 juni opereert Amsterdam Airport Schiphol met een nieuw, centraal beveiligingssysteem. Concreet betekent het dat de controle aan de tientallen gates wordt vervangen door vijf efficiënte controleposten verspreid over de luchthaven, drie voor vertrekkende reizigers en twee voor passagiers in transfer. de passagiers zullen het nieuwe systeem, met één controlepunt, als comfortabel en vlot ervaren. Met de investering in beveiliging wil Schiphol zijn concurrentiepositie versterken en zowel reizigers als luchtvaartmaatschappijen een topproduct bieden.

    Vanuit Schiphol worden niet minder dan driehonderd wereldwijde bestemmingen rechtstreeks aangevlogen. Dat is handig want zo voorkom je tijdverlies bij eventuele tussenstops. Ook wat het transport vanuit België betreft, hoef je geen tijdverlies te vrezen want er zijn uitstekende verbindingen. Het treinaanbod is weer optimaal en je kan kiezen uit tal van mogelijkheden:

    •       16 intercity treinen per dag: vertrek Brussel-Zuid 45 minuten na het uur, tussen 5u45 en 20u45. Opstapmogelijkheid in Mechelen en Antwerpen-Centraal. Reisduur, vanuit Brussel 3 uur, vanuit Antwerpen 2 uur.

    •       12 verbindingen per dag met de Thalys: vertrek Brussel-Zuid 8 minuten voor het uur tussen 6 en 21 u. Reisduur: vanuit Brussel 1u32 minuten, vanuit Antwerpen-Centraal 1 uur.

    •       De trein is het snelste en meest voor de hand liggende transportmiddel naar Schiphol. Bijkomend voordeel: het station van Schiphol ligt pal onder de luchthaven en er zijn gratis bagagewagentjes naar de vertrek- en aankomsthal.

    Schiphol is met de wagen vlot bereikbaar via de autosnelweg E19. De luchthaven ligt ten zuiden van Amsterdam waardoor je de meeste files kan vermijden Er zijn diverse voordelige parkeerformules zoals:

    •       Schiphol Smart: meest voordelig, € 49,50 voor 8 dagen.

    •       Holiday Valet: handig en voordelig, geen gesleep met koffers want je auto staat klaar bij terugkomst, € 69,50 voor 8 dagen.

    Info: http://www.schiphol.nl/Reizigers/VanNaarSchiphol/ParkerenOpSchiphol.htm

    Meer info op: www.schiphol.nl

    01-06-2015 om 17:47 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie het schoentje past ...

    Jimmy Choo en supermodel Georgia May Jagger creëren een sprookjesachtig moment in Kuala Lumpur ter ere van de lancering van de nieuwe British Airways route

    De opening van de nieuwe British Airways route naar Kuala Lumpur is met veel glitter en glamour gelanceerd. Een sprookjesachtige fotoshoot met befaamde schoenontwerper Jimmy Choo en Georgia May Jagger brengt Assepoester tot leven in Kuala Lumpur. Het glazen muiltje wordt door Jimmy Choo aan Georgia aangereikt terwijl zij op een British Airways Club World-vliegtuigstoel is neergestreken, dit met de iconische Petronas Twin Towers die op de achtergrond de hoogte in rijzen.

    De eerste directe British Airways vlucht vanaf London Heathrow op Kuala Lumpur International Airport werd uitgevoerd door een Boeing 777-200ER, een vliegtuig met keuze aan vier soorten cabines: First en Club World business cabins met het revolutionaire British Airways flat bed; World Traveller Plus premium economy cabins en World Traveller economy cabins.

     





    01-06-2015 om 17:46 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!