Inhoud blog
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
  • Belgische labels
  • Juttu-winkel in Luik
  • Koning Comfort troont op het terras
  • Magic drops glow
  • Ontdek de Oostkantons in de lente
  • Unisa
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    20-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantiesalon Brussel: villages en Holiday Forum
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Villages van het Vakantiesalon en Holiday Forum

     

     

     

    Tijdens de editie van 2011 bundelden verschillende exposanten voor het eerst hun krachten in het Caribbean Village, Asian-Pacific Village, Nordic Village en African Village. Samen met de Cruise Village stonden ze toen als een rode draad doorheen het Salon opgesteld. In 2012 werd deze conceptuele aanpak verder uitgebouwd met het Latin American en North American Village en ook in 2013 staan de villages er opnieuw. Dit jaar wordt het bestaande aanbod verrijkt met het Wallonia Village en het

    Flanders Village, een initiatief ondersteund door de vzw Logeren in Vlaanderen, inclusief een mooie informatieve stand gewijd aan Brussel.

     

    Dat het Vakantiesalon ook in 2013 weer opteert voor deze thematische groepering van de bestemmingen, is logisch. Zowel voor de exposant als voor de (professionele) bezoeker schuilen er immers grote opportuniteiten in dit soort samenwerking. De exposanten profiteren van de groepsdynamiek om meer visibiliteit te verwerven. De bezoekers vinden in deze opstelling dan weer snel en gemakkelijk hun weg naar wat ze zoeken. Bovendien zorgen alle villages afwisselend voor animatie, wat de gezellige sfeer van het Salon alleen maar ten goede komt. Met muziek, traditionele dans, cocktails, hapjes en nog veel meer, kunnen bezoekers zich helemaal onderdompelen in de couleur locale van de bestemmingen. En er is natuurlijk niets zo leuk als een – letterlijk en figuurlijk – voorproefje van een potentiële toekomstige reis!

     

    Voor het vijfde jaar op rij stelt het Vakantiesalon in 2013 het Holiday Forum voor. Dit platform van reisinformatie geeft het woord aan televisiepersoonlijkheden, bekende Belgen en ervaren reizigers, die graag hun expertise en ervaringen delen met de bezoekers van het Vakantiesalon.

     

    Vorig jaar stonden onder andere Vlaanderen Vakantieland-madammen Cath Luyten en Erika Van Tielen, VRT-nieuwsanker Wim De Vilder en chocolatier Dominique Persoone op het podium van het Holiday Forum. In 2013 zullen opnieuw bekende en onbekende Vlamingen vertellen over wat hen boeit op hun favoriete bestemmingen. Met sessies door mediapartners Radio 2 en Vlaanderen Vakantieland belooft het weer een boeiende interactie te worden. Het Holiday Forum is dé draaischijf van reisnieuws, dus wie helemaal up-to-date wil zijn moet zeker een kijkje komen nemen. Wedden dat je meteen aan deze ervaren vertellers hun lippen hangt?

     


    20-01-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onweerstaanbaar skiaanbod

    Nu de eindejaarsfeesten achter de rug zijn, lanceert de Groep Pierre & Vacances -Center Parcs haar Onweerstaanbaar Skiaanbod ‘LES IRRESISKIBLES’. Van 4 tot 21 januari 2013 maakt de Groep een skivakantie betaalbaar voor iedereen. P&V biedt kortingen tot € 400 op een verblijf in de bergen, aanbod dat ook geldt voor verblijven aan de Franse, Spaanse en Antilliaanse kust.

     

    Skiliefhebbers kunnen een vakantie boeken in de bergen voor één week in een residentie van Pierre & Vacances en Pierre & Vacances premium midden in de skigebieden -Alpes-Maritimes, Haute-Savoie, Isère, de Pyreneeën en de Savoie. De Groep biedt kortingen tot €400 op verblijven tussen januari en april.

     

    Ook wie in de winter liever de zon opzoekt, is bij de Groep aan het goede adres: een verblijf vanaf 2 nachten aan zee of op het platteland, in residenties en vakantieparken van Pierre & Vacances, in Frankrijk, Spanje of op de Antillen. Heel wat vakantieplezier dus aan de Middellandse Zee, de Costa Del Sol of in Guadeloupe ...

     

    VAKANTIETIPS:

    Savoie -Valmeinier 1800 - Pierre & Vacances residentie Le Thabor

    Gedeeltelijk autovrij station, ideaal voor jong en oud, residentie aan de voet van de skipistes, met een buitengewoon uitzicht, keuze uit studio's voor 4 personen tot appartementen met 3 of 4 kamers voor 7 tot 8 personen, verwarmd buitenzwembad en sauna's.  

     

    Haute-Savoie -Flaine MontSoleil Pierre &Vacances premium Les Terrasses d’Eos (Vijf sterren) Midden in de Vallée du Grand Massif, residentie bestaande uit twee grote chalets, aan de voet van de pistes, verwarmd buitenzwembad. Warm en gezellig ingerichte appartementen met uitzicht op de vallei of het bos. Keuze uit appartementen met 2 kamers, voor 4 personen, of 4 kamers, voor 8 personen.

     

    Bestemming winterzon Antillen -Guadeloupe Pierre & Vacances village club Sainte-Anne: dit volledig gerenoveerde Pierre & Vacances vakantiepark ligt op slechts 5 km afstand van het centrum van Sainte-Anne, op onnavolgbaar creoolse wijze worden activiteiten moeiteloos gecombineerd met "dolce farniente" in de zon.

    502 gerenoveerde verblijven, met keuze uit twee formules: Select en VIP. De VIP-formule omvat 104 verblijven, van studio's voor 2/3 personen, of appartementen met 3 kamers, voor 6 personen. Bouw van een wellnesscentrum "Deep Nature Spa Algotherm®"met massageruimtes, fitnesszaal en theebar. Gratis kinderopvang met 5 nieuwe animatiethema's: avontuur, sport, creatief, vrienden of wetenschap.

    www.pierreetvacances.be

    070/246100 (€0,15/min)

     

     

    19-01-2013 om 12:19 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.primeur in vlaanderen

    PRIMEUR IN VLAANDEREN : DELHAIZE SHOP&GO OPENT HAAR DEUREN IN HET UNIVERSITAIR ZIEKENHUIS VAN ANTWERPEN

     

     

     

    Een buurtwinkel voor de patiënten, de bezoekers en het personeel van het ziekenhuis. Nadat in 2002 de allereerste Shop&Go werd geopend in een ziekenhuisomgeving, het Erasmus ziekenhuis in Anderlecht, opende Delhaize België in samenwerking met Sodexo op 9 januari 2013 een nieuwe Shop&Go in het universitair ziekenhuis van Antwerpen.

     

    Deze winkel is de eerste in zijn soort in Vlaanderen. Dankzij deze buurtwinkel geeft Delhaize de mogelijkheid aan de patiënten, de bezoekers en het personeel van het ziekenhuis, maar ook aan de personen uit de woonwijken in de buurt om snel hun boodschappen te doen tijdens de ruime openingsuren. Naast een assortiment van 1250 producten biedt de winkel ook verschillende extra diensten aan zoals de verkoop van producten van de Nationale Loterij, fruitmanden, een specifiek productassortiment (glutenvrij, zoutarm, biologisch,...) om te beantwoorden aan de dagelijkse wensen en behoeften. Aangezien de winkel in een ziekenhuis is gelegen, zal er geen tabak worden verkocht.

     

     “Dankzij de samenwerking tussen Delhaize en Sodexo hebben we een uniek buurtwinkelconcept op poten kunnen zetten. De patiënten, de bezoekers en het personeel van het universitair ziekenhuis van Antwerpen, maar ook de personen uit de woonwijken in de buurt kunnen hier gemakkelijk en snel hun boodschappen komen doen op meerdere momenten van de dag. De waarden van het Shop&Go-concept liggen volledig in lijn met die van Moment’to. Het is onze prioriteit om de levenskwaliteit van onze klanten te verbeteren door hen kwaliteitsvolle voeding en diensten aan te bieden,” vertelt Denis Knoops, Senior Vice President bij Delhaize België en verantwoordelijke voor het departement van zelfstandige winkels.”Daar zijn we met deze winkel volgens ons zeker in geslaagd.”

     

     “Deze winkel is een primeur in de ziekenhuiswereld. Alle personen die in het ziekenhuis moeten zijn maar ook de buurtbewoners kunnen gebruik maken van de verschillende diensten die de winkel aanbiedt. Geschenken, food en non-food zijn voor iedereen beschikbaar. Dit is een mooie samenwerking die de kloof tussen het ziekenhuisleven en het echte leven aanzienlijk verkleint,” verklaart Michel Croisé, CEO Sodexo.

     

    Om de klanten ten slotte de mogelijkheid te geven hun boodschappen op eender welk moment te doen, zal de Shop&Go van het universitair ziekenhuis van Antwerpen iedere dag geopend zijn, van 8 uur tot 19 uur van maandag tot vrijdag en van 12 uur tot 18 uur op zaterdag, zondag en feestdagen.

     

     

    19-01-2013 om 12:16 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw Facq

     

    FACQ is al generaties lang dé Belgische specialist op het vlak van badkamerinrichting en verwarming en neemt nu voor de 48ste keer deel aan Batibouw. Ter gelegenheid van Batibouw 2013 heeft de onderneming haar beursstand onder handen genomen en volledig anders ingedeeld.

     

    De nieuwe stand omvat nu drie verschillende ruimtes: een benedenverdieping, een eerste verdieping en een centrale zone of ‘desk’. Elke ruimte is aan een thema gewijd. In het bovenste gedeelte van de FACQ-stand wandelen bezoekers binnen in ‘Het Groene Huis’. Op de benedenverdieping staat comfort centraal, met een badkameroplossing voor elke behoefte en smaak. In de ‘deskzone’ stelt FACQ verschillende mogelijkheden voor om water te besparen, dankzij enkele praktische en originele oplossingen.

     

    Op de benedenverdieping draait alles rond comfort in de badkamer. Aan één kant van de grote centrale trap zijn 18 badkamers opgesteld, die elk een ander thema belichten: comfort en veiligheid, innovatie, terugkeer naar de natuur, kleine stadsbadkamer, ruime luxebadkamer, combinatie badkamer-slaapkamer-dressing met hoog ‘zen-gehalte’, ... Meer en meer zie je hoe bad- en slaapkamer tot één ontspanningsruimte versmelten: een ruimte waarin bad en bed zij aan zij staan, de ‘Italiaanse douche’ vrij spel krijgt en grote glaspartijen voor veel licht zorgen. Het is duidelijk dat badkamers vandaag vooral een moment van rust moeten bieden, ver weg van alle drukte. De tentoongestelde badkamers zetten met hun sfeer aan om te ‘ontstressen’ en helemaal tot zichelf te komen.

     

    De FACQ-stand zet ook nog een andere trend in de kijker: na een jarenlange ‘uittocht’ naar het platteland, is de stadsomgeving meer en meer in trek. In stadswoningen is de ruimte vaak beperkt en zijn de leefruimtes dus ook kleiner. Waar mogelijk, worden muren tussen ruimtes gesloopt, waardoor het samenleven opnieuw volop centraal staat, met alle plezierige momenten maar ook moeilijkheden van dien. Aangezien de plaats beperkt is, moeten badkamers op een beperkte ruimte het nodige comfort kunnen bieden. Sommigen nemen dan genoegen met enkel een bad, in andere woningen wordt gekozen voor één grote ruimte, die tegelijk slaapkamer, dressing, badkamer en opbergruimte is. In 2013 komen daar tal van nieuwe oplossingen bij om zowel kleine als grote ruimtes gepast in te richten.

     

    Op de bovenverdieping van de FACQ-stand wandelen Batibouw-bezoekers dit jaar binnen in ‘Het Groene Huis’. Ze krijgen er een overzicht van negen ecologische en kostenbesparende oplossingen, zaken die helpen om een evenwicht te bereiken tussen ecologie en besparingen. Batibouw is de ideale gelegenheid om de aanwezige ‘Groene Huis’-experten aan te spreken. Zij staan particulieren graag bij met allerlei tips & tricks om minder te verbruiken.

     

    De Belg gaat tevens op zoek naar manieren om zijn waterverbruik te beperken. Hij is er zich van bewust dat de energiebronnen niet eindeloos voorradig zijn, en dat het ‘blauwe goud’ ook niet onbeperkt vloeit. Meer en meer Belgen kiezen dan ook voor zuinige sanitaire installaties, die het waterverbruik helpen terug te schroeven. Daarom stelt FACQ tijdens Batibouw acht manieren voor om het waterverbruik te beperken, door middel van enkele praktische en mooie designuitrustingen.

     

     

     

     

     

     

     

     

    18-01-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantiesalon Brussel: cruises
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gastthema: cruises

     

     

     

    Voor het eerst heeft het Vakantiesalon geen gastland, maar een gastthema. In 2013 staan cruises centraal. Een bijna vanzelfsprekende keuze, want de cruise-industrie is superhip. Met de innovaties die de sector doorvoerde zijn vooroordelen als ‘cruises zijn oubollig’ of ‘cruises zijn onbetaalbaar’ nooit verder weg geweest.

     

    Dankzij een groeiende awareness bij het grote publiek, groeit deze voormalig wat ondergewaardeerde sector elk jaar exponentieel. Volkomen terecht, want cruises bieden een unieke ervaring. Wanneer de boot vaart kan je immers heerlijk relaxen en uitgebreid genieten van alle faciliteiten aan boord. Wanneer de boot aanmeert krijg je dan weer de kans om de stad te verkennen, door de mooiste havens te flaneren en van lokale specialiteiten te proeven. Bovendien is het schip niet alleen de ideale plek om te herbronnen, het is ook een vervoermiddel. Je ziet dus geen twee keer dezelfde horizon verschijnen. Ideaal voor reizigers die staan te popelen om te blijven ontdekken, en dat zonder tijd te verspillen in grijze luchthaventerminals!

     

    De cruise-industrie verwelkomt alle soorten reizigers. Er zijn gespecialiseerde cruises voor senioren, maar net zo goed cruises die gericht zijn op twee-tot tienjarigen. Cruises voor jonge twintigers, maar ook cruises voor jonge vijftigers. Elke consument vindt zijn gading. Bovendien kàn je tegenwoordig nog wel aan boord gaan van de zeer exclusieve, luxueuze cruiseschepen van weleer, maar hoèf je helemaal niet zoveel geld uit te geven. De gemiddelde cruise is qua prijs vergelijkbaar met een gewone vakantie. Kortom: er is een cruise voor iedereen. Kom dus zeker een kijkje nemen in het Cruise Village, waar de exposanten van het Vakantiesalon je graag wegwijs maken in de ‘zee’ van informatie.


    18-01-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw DDG

    DDG stelt ‘PIO’ voor op Batibouw 2013: een geheel nieuwe reeks cv-haarden voor passief- en lage-energiewoningen.

     

     

     

    Op Batibouw 2013 pakt DDG uit met een nieuw project dat niet alleen een sterk staaltje technologie toont, maar ook bewijst dat de fabrikant continu blijft inspelen op de nieuwste woontrends. De fonkelnieuwe ‘PIO’ is een compact en goed geïsoleerd kacheltje dat zich perfect leent voor passief- en lage energieconstructies. Het basisprincipe van DDG blijft gelden: de haard kan op de centrale verwarming worden aangesloten, brandt op de ecologische en hernieuwbare brandstof hout en draagt bij tot zowel de verwarming van de woning als de sanitaire warmwatervoorziening.

     

    Nieuw is dat de stralingswarmte van deze kachel sterk wordt teruggedrongen en dat de door de verbranding vrijgekomen warmte voor lange tijd kan worden opgeslagen in een buffervat, om te worden vrijgelaten wanneer de gebruiker er behoefte aan heeft.

    DDG is een Belgische fabrikant die bekendstaat als producent van kachels en inbouwhaarden die worden aangesloten op de centrale verwarmingssystemen in particuliere woningen. Terwijl DDG traditioneel bekend is om zijn krachtige toestellen (tot 58 kW), anticipeert het met PIO op de trend van kleinere en sterk geïsoleerde woningen met lagere verwarmingsbehoeften. De PIO-reeks staat voor een minimale uitstoot, een vernieuwd design en de ideale verhouding tussen directe stralingswarmte en opgevangen warmte (hydraulische/waterzijdige warmte). Met deze aanvulling heeft DDG voortaan een oplossing voor elk type woning en biedt het – als enige speler op de markt – cv-haarden en kachels in alle gewenste vermogens.

     

    Technologisch innovatief aan het ontwerp is de volledig nieuwe, uitgekiende verbrandingstechniek met intelligente luchtverdeling. De gegenereerde warmte wordt opgeslagen in een buffervat, om op het gewenste moment voor verwarming of sanitair warm water te worden ingezet. In de meeste gevallen zal PIO met een thermisch zonnesysteem of warmtepomp worden gecombineerd, waardoor geen klassieke brandstoffen (gas, stookolie …) nodig zijn. En dankzij het elegante, slanke design past het kacheltje bovendien feilloos in elk interieur, waar zijn gezellige vlammenspel ieders hart zal verwarmen. 

    www.ddg.be

     

    16-01-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantiesalon Brussel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vakantiesalon Brussel 2013  

     

     

     

    Op 31 januari opent het Vakantiesalon 2013 in Brussels Expo voor de 55e keer zijn deuren. Van donderdag 31 tot en met maandag 4 februari 2013 kan de bezoeker er telkens terecht van 10u tot 18u. Met cruises als gastthema belooft het opnieuw een schitterende editie te worden.

     

    Vier paleizen staan ter beschikking van de leergierige reiziger. Paleis 4 staat naar goede gewoonte helemaal in het teken van Frankrijk, nog steeds de belangrijkste toeristische bestemming voor de Belgische toerist. Gastregio van deze editie is La Lorraine. Paleis 5 is voorbehouden voor de Europese bestemmingen en de Middellandse Zee. In paleis 6 vindt de bezoeker het Holiday Forum met de Benelux Zone terug. Dit jaar in première in paleis 6: de Belgische villages, waar de mooiste plekjes van ons land worden ondergebracht in het Flanders Village en het Wallonia Village en onze fraaie hoofdstad een eigen stand krijgt. In paleis 7 worden de verre bestemmingen ondergebracht en kan je ook het Cruise Village vinden. En dat laatste zou dit jaar weleens dé trekpleister van het Salon kunnen worden, want cruises zijn het gastthema in 2013. Alle grote namen uit de cruisesector staan er klaar om je te informeren over hun nieuwste formules en natuurlijk ook om je te inspireren met hun creatieve invullingen van de traditionele cruise.

     

    Informeren en inspireren is het motto van alle standhouders op het Vakantiesalon. De ‘veteranen’ van het Salon weten hoe dat moet. Heel wat van hen tekenen ook in 2013 present, zoals topbestemmingen Frankrijk en Spanje, die naar jaarlijkse gewoonte een groot deel voor hun rekening nemen. Maar ook de nieuwkomers hebben veelbelovende plannen voor hun stand. Zo verwelkomt de beurs voor het eerst bestemmingen Brazilië en Macedonië en wordt de Nordic Info-stand uitgebreid.

     

    Onder de nieuwkomers vinden we ook Jetaircenter, dat een heus boekingkantoor meebrengt naar het Vakantiesalon. Ook bij de standen van Gigatour en Neckermann kan je je droomreis reserveren. De touroperators voorzien voor deze snelle beslissers bovendien aantrekkelijke condities en vroegboekkortingen. In de categorie ‘informeren’ ging het Vakantiesalon dit jaar een partnership aan met Touring, de marktleider in reisbijstand. De twee sterke merken hebben zich verenigd om zo meer aandacht te kunnen vestigen op het belang van een goede reisverzekering, een onderwerp dat élke reiziger aangaat.

     

    Ten slotte stelt het Vakantiesalon opnieuw het Holiday Forum voor. Zowel bekende Belgen, televisiepersoonlijkheden als de reizigers zelf vinden hier een platform voor het uitwisselen van reisadvies.

     

    Donderdag 31 januari t.e.m. maandag 4 februari 2013 telkens van 10 tot 18 uur

    www.vakantiesalon.be, www.brusselstraveltop.eu

    Kaarten : Kinderen < 12 jaar: gratis, vanaf 12 jaar: 8 euro met kortingsbon: 4 euro

    16-01-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.IJsbeer geseind!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    IJSBEER GESEIND!

    COCA-COLA ZET LEGENDARISCHE POOLBEER OPNIEUW CENTRAAL IN

    WINTERCAMPAGNE

     

     

     

    Deze winter haalt Coca-Cola een van zijn meest geliefde iconen uit de ijskast: de poolbeer. Na de allereerste printadvertentie in 1922, duikt de sympathieke ijsbeer vanaf 1 januari weer op in de reclamecampagne van het frisdrankmerk. Coca-Cola en de ijsbeer, dat is meer dan een coole vriendschap...

     

    Negentig jaar geleden verscheen de ijsbeer voor het eerst in een Franse advertentie van Coca-Cola. Sindsdien is hij uitgegroeid tot een icoon voor het merk. En tot een oprecht engagement, want Coca-Cola trekt zich al decennialang het lot van de kwetsbare ijsbeer op de Noordpool aan.

     

    Vandaag staat hij dus opnieuw centraal in de reclame. Met evenveel stijl als in de beginjaren, bij de introductie van de ‘Always Coca-Cola’-campagne. In 1993 ging de tv-spot ‘Northern Lights’ – waar ijsberen naar het poollicht kijken en een flesje Coca-Cola drinken – de wereld rond. De innovatieve animatiebeelden maakten de reclame revolutionair én maakten de Coca-Cola-ijsbeer geliefd bij een groot publiek.

     

    En zo ging de poolbeer, samen met zijn familie, steeds vaker de hoofdrol spelen in de reclamecampagnes van Coca-Cola. Al glijdend op de skipiste, om te supporteren voor de Olympische Winterspelen of al spelend met berenwelpen.

     

    Wist je trouwens dat...

    ...de witte, pluizige Labrador Retriever-puppy van de artistiek directeur het reclamebureau inspireerde tot de computergeanimeerde ijsbeer?

     

    ...aan de tv-spots heel wat studiewerk voorafging? Zo analyseerden de makers tal van foto’s en films om inzicht te krijgen in het gedrag van de ijsbeer: hoe beweegt hij zijn hoofd, lichaam en poten?

     

    ... de muziek in de ijsbeerspots zo beperkt mogelijk werd gehouden, om de magische sfeer niet te verstoren? Aan de zeer korte ‘dialogen’ – enkele ‘oohs’, aahs’ en speels gegrom – hadden de reclamemakers anders hun handen vol om ze zo authentiek mogelijk te laten klinken.

    www.cocacolabelgium.be

     

     

    15-01-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-01-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw Isover
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Geen enkel excuus meer om dak en gevel niet te isoleren

     

     

    Nog steeds is 24 % van de daken niet geïsoleerd. Voor buitenmuren is de situatie zelfs nog schrijnender: 59 % van de woningen heeft totaal geen muurisolatie. Onvergeeflijk eigenlijk, als u weet dat 24% van onze warmte via het dak verloren gaat en 26% via de muren. Dak- en gevelisolatie zijn nochtans investeringen die onmiddellijk renderen: u geniet van meer comfort, een lagere energiefactuur, bewijst het milieu een dienst en u verhoogt de waarde van uw woning. Bovendien kan u beroep doen op heel wat premies!  Maar tussen droom en daad staan in de isolatiewereld te vaak financiële overwegingen en praktische bezwaren in de weg. ISOVER, Belgisch marktleider in na-isolatie voor zoldervloer, hellend dak en muren, maakt komaf met deze excuses door twee gemakkelijke én betaalbare oplossingen voor te stellen: de nieuwe Suspente Integra 2, een ophangstang die van het aanbrengen van dakisolatie en dampscherm kinderspel maakt, enerzijds en Comfortpanel 32 voor buitenmuurisolatie langs de binnenkant anderzijds. Zowel op financieel als op praktisch vlak liggen dak- en gevelisolatie nu echt binnen ieders handbereik.

     

    Isoleren aan de binnenzijde, door minerale wol aan te brengen tussen de kepers of spanten, is de meest eenvoudige en goedkoopste oplossing om het dak te isoleren. Omdat minerale wol makkelijk op maat kan worden gesneden en het kleinste hoekje kan opvullen, is het trouwens een klus die u makkelijk zelf kan doen.

     

    Om de plaatsing van isolatie in hellende daken zo makkelijk en efficiënt mogelijk te maken, brengt ISOVER al sinds jaar en dag 2  totaalsystemen op de markt. Met de nieuwe Suspente Integra2 gaat ISOVER nog verder in het vergemakkelijken van de plaatsing van dakisolatie. Deze innovatie maakt komaf met de extra houten structuur tussen gordingen die moet uitgetimmerd worden om dikkere isolatiepakketten in 2 lagen aan te brengen. Een gemak en een hoop tijdswinst dus, en dit zowel voor de doe-het-zelver als voor de professionele aannemer.

     

    De Suspente Integra2 -ophangstangen zijn combineerbaar met alles soorten dakisolatie van ISOVER: Isoconfort 32/35 (deel van het ISOVER Integra Vario-systeem voor daken met kepers of spanten) en Comfortpanel 32 (deel van het ISOVER Optima-systeem voor daken met kepers en gordingen).

     

    14-01-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!