Inhoud blog
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    26-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sauzen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De sauzen van Uncle Ben’s®

     

     

     

    Uncle Ben’s® sinds jaar en dag bekend om zijn rijst, ontwikkelt sinds 1992 eveneens een gamma van gebruiksklare, gevarieerde en smaakvolle sauzen die als zodanig of als basis voor uw eigen recepten kunnen worden gebruikt.

     

    Alle Uncle Ben’s® sauzen worden bereid met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die een optimale smaak en authenticiteit garanderen. Met dit gamma kan u culinair 'op reis vertrekken' en een bezoekje brengen aan klassieke en exotische keukens. Er is voor ieder wat wils! De sauzen passen perfect bij rijst. De sauzen, zoet, medium of pikant, zijn 100 % natuurlijk en zijn vrij van kleurstoffen en bewaarmiddelen: zoetzuur, zoetzuur extra ananas, zoetzuur medium hot, provençale, milde curry, assortiment verrijkt met Thai sweet Chili en Coconut Curry.

     

    Uncle Ben’s® engageert zich met zijn Nutritioneel Charter

    Moderne consumenten streven naar een gezonde en evenwichtige levensstijl. Uncle Ben’s® speelt hierop in met een nieuw Nutritioneel Charter, opgebouwd rond: natuurlijke ingrediënten (natuurlijke bewaarmiddelen, kleurstoffen en smaakstoffen), gezonde rijst, duidelijke informatie en een beperking van de ecologische voetafdruk.

    Natuurlijker : De natuur biedt ons een brede waaier van smaken. Waarom er dan nog zelf uitvinden ? Via zijn nieuwe charter verbindt Uncle Ben’s® zich ertoe om uitsluitend natuurlijke bewaarmiddelen, kleurstoffen en aroma’s in zijn producten te gebruiken.

    Smakelijker : We hebben de neiging te zout te eten. Uncle Ben's® wil steeds smakelijkere recepten ontwikkelen en tegelijk het zoutgehalte in zijn gerechten verlagen. Uncle Ben’s® werkt uitsluitend met ingrediënten van topkwaliteit om zijn consumenten het allerbeste te kunnen bieden.

    Duidelijker : Dat de ingrediënten samen een gezond en smakelijk geheel vormen, moet al op de verpakking te zien zijn. Het label vermeldt het logo "geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of bewaarmiddelen" en belangrijke voedingsinformatie zoals de hoeveelheid calorieën, suikers, (verzadigde) vetstoffen en zout per portie.

    Kleinere ecologische voetafdruk : Het milieubewustzijn beperkt zich niet tot de keuze van ingrediënten, maar bepaalt ook die van de verpakkingen: meer dan 90% ervan is recycleerbaar. Uncle Ben’s® streeft naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Bij de aankoop van grondstoffen houdt het merk ook rekening met de sociaal-economische situatie van de partners-landbouwers en stimuleert het plaatselijke initiatieven. RVH.

     

     

     

    26-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw tulikivi

    NIEUW OP BATIBOUW : TULIKIVI C 10

     

     

     

     

    Het electronische kachelregelsysteem C10 van Tulikivi regelt automatisch de luchttoevoer voor een maximaal comfort, het hoogste rendement en de laagste emissies. Een temperatuursonde in de kachel meet de verbrandingstemperatuur voortdurend en past de luchttoevoer aan via een luchtregelklep. Deze electrische klep kan zowel naast de kachel (bv verwerkt in een speksteen bank), als achter of onder de kachel geplaatst worden, afhankelijk van de plaatsing van de luchttoevoer.

     

    De besturingsdisplay geeft bovendien aan wanneer het tijd is om brandhout toe te voegen en wanneer de speksteenmassa voldoende warmte heeft opgeslaan. Daarmee wordt voorkomen dat de gebruiker het verbrandingsproces verstoort door te vroeg hout te laden. En ook wordt voorkomen dat de kachel te sterk wordt opgewarmd, waardoor het verbrandingsrendement zou verminderen. Hiermee kan de warmte-accumulatie dus optimaal geregeld worden, wat voor de gebruiker ook erg praktisch is.

     

    Met de nieuwe electronische sturing C10 van Tulikivi haalt de gebruiker dan ook absoluut méér uit een massieve speksteenkachel : meer comfort, meer rendement, meer milieukwaliteit. RVH.

    Consumenten-info: Dutry & Co N.V. – Tel 056 77 60 90 - info@dutry.com





    26-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw monier
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    MONIER trekt op Batibouw 2011 resoluut de kaart van de dak(pan)innovatie.

     

     

    Monier, de grootste dakpannenproducent ter wereld, stelt op Batibouw 2011 tal van nieuwigheden voor. Zo worden vooral de luchtzuiverende betondakpan Auranox en de nieuwe productlijn zonnecollectoren en fotovoltaïsche installaties InnoSol en InnoPower in de spotlights gesteld - innovaties die MONIERs niet aflatende bekommernis om het milieu onderstrepen. Ook het nieuwe kleidakpanmodel Signy krijgt extra aandacht toebedeeld. Net als Figaroll Plus, dé innovatie inzake ventilatietechniek voor bouwknopen op het dak.

    De luchtzuiverende betondakpan Auranox®

    Toenemende luchtvervuiling belast ons leefmilieu. Vooral in dichtbevolkte gebieden vertaalt dat zich in een hoge hoeveelheden fijn stof en een verhoogde concentratie stikstofoxide in de lucht, twee belangrijke boosdoeners voor mensen met allergieën of aandoeningen aan de luchtwegen. Vanaf nu kunt u bij nieuwbouw of renovatie uw steentje (of beter uw dakpan) bijdragen aan de kwaliteit van ons leefmilieu door te kiezen voor  de Auranox®-dakpan van MONIER: een betondakpan die net werkt als de katalysator van uw auto. Auranox®, de luchtzuiverende betondakpan, filtert stikstofoxide uit de lucht en zet deze om in onschadelijk nitraat. RVH.

    www.monier.be  

    26-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.faber

    Met Faber kies je voor vuur of voor VUUR op Batibouw

     

     

     

    Ook dit jaar weer warmte en gezelligheid op de Batibouw-stand van Faber. Komende editie van de bouwbeurs pakt Faber opnieuw verrassend uit met ijzersterke en vuurvaste nieuwigheden. Het grote publiek zal kennis maken met de revolutionaire gasbrander Step Burner®, die stapsgewijs verwarmen mogelijk maakt. Daarnaast stelt Faber op Batibouw ‘Logic’ en ‘Logic de Luxe’ voor: twee nieuwe, strakke modellen in de collectie Natural Fires gashaarden.


    Met Step Burner® introduceert Faber een nieuw type brander, die op een unieke manier regelbaar is. Of je nu veel of weinig warmte wenst in huis, de sfeerhaarden met Step Burner® laten altijd een prachtig vlammenspel zien. Dankzij de innovatieve Step Burner® kunnen nu dus ook de bewoners van goed geïsoleerde woningen in alle seizoenen genieten van een gashaard. Faber implementeert de Step Burner® in de modellen waar de brander best tot zijn recht komt:


    Met Logic en Logic de Luxe lanceert Faber binnen de collectie Natural Fires een eigentijdse, frameloze inbouwhaard die past in ieder interieur. Met hun smal en strak design zijn deze gashaarden ideale sfeerbrengers, bijvoorbeeld in de keuken. Het model Logic kan eenvoudig bediend worden aan de voorzijde. De optionele afstandsbediening zorgt voor extra gemak bij het gebruik. De Logic de Luxe oogt nog iets strakker en heeft aan de voorkant geen lade. Dit model is voor extra comfort standaard voorzien van een ‘de luxe’ afstandsbediening met elektronische ontsteking, timer en een thermostaat die zorgt voor een constante temperatuur. RVH.

    www.faber.be

    26-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw danskan

    Dan Skan

     

     

    De Deense producent Dan Skan brengt 2 nieuwe reeksen “intelligente” haardkachels op de markt met een uitgesproken gestroomlijnde design : de D & M Series. Ze vallen op door de grote gebogen deuren die volledig uit ceramisch glas zijn gemaakt en door het absoluut ontbreken van uitstekende onderdelen.

     

    Deze verstandige houtkachels regelen automatisch de benodigde primaire, secondaire en tertiaire luchttoevoer door middel van een bimetaalveer. Deze regeling volgt de stooktemperatuur, wat het houtverbruik sterk vermindert en de uitstoot tot een minimum herleidt. De gebruiker hoeft de verbrandingslucht dus zelf niet meer te regelen. Buitenluchtaanvoer is standaard voorzien. De glasdeuren worden met voorverwarmde lucht schoongespoeld en sluiten automatisch zoals het portier van een wagen. Alle modellen beschikken onderaan over een handige opberglade.

     

    De M-serie biedt bovendien ook zijdelings een bijzonder mooi vuurzicht, waarbij alle glasdeuren even schoon blijven. De koude handgreep in hout (notelaar) biedt deze serie een extra exclusief aanzicht.

     

    Opmerkelijke opties bij vele modellen van beide series zijn : een ruimte voor extra warmte-accumulerende massa, een ingebouwd draaiplateau en een aan de kachelvorm aangepaste vloerplaat in glas. Vele bekledingen zijn mogelijk in diverse kleuren staal en ceramiek, speksteen en ook zandsteen. Deze laatste steensoort is een echte hit omdat de nerven de steen een houten uitzicht bieden. RVH.

    Consumenten-info: Dutry & Co N.V. – Tel 056 77 60 90 - info@dutry.com





    26-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw aiphone

    AIPHONE : de meest innovatieve parlofonie-, videofonie- en intercomsystemen

     

     

    AIPHONE is een wereldwijd bekend merk van communicatiesystemen. De parlofonie- en videofoniesystemen van AIPHONE zijn ontwikkeld om de communicatie tussen gastheer en bezoeker te optimaliseren. Centraal bij deze wereldwijd gerenommeerde producten staan veiligheid, gebruikscomfort en technologische innovatie. Al meer dan vijftig jaar is CCI NV op de Belgische markt de exclusieve invoerder van dit merk. CCI is verheugd om op Batibouw 2011 enkele nieuwe, innovatieve systemen voor te stellen in het AIPHONE-gamma.

     

    AIPHONE GT VIZOCAM PLUS systeem, ideaal voor appartementen, kantoren en groepswoningbouw. GT VIZOCAM PLUS is de nieuwe generatie handenvrije kleurenvideofonie. Voor het concept van de gloednieuwe GT serie beoogde men een handenvrij videofoniesysteem te ontwikkelen met een universele deurpost en monitor, dat voor elk type constructie kan dienen.

     

    De gepatenteerde VIZOCAM technologie met zijn panoramisch 170° breedhoekbeeld wordt nu ook op het GT systeem toegepast. Dankzij deze nieuwe norm in de videofonie wordt de volledige inkomzone in beeld gebracht en kan de bezoeker zich niet meer verbergen voor het oog van de camera.

     

    Naast het standaard modulaire model is de deurpost nu ook beschikbaar in een inox design uitvoering. Bij een modulaire samenstelling kan de deurpost volledig naar wens worden geconfigureerd, met klassieke beldrukknoppen of met een digitaal naamzoeksysteem. RVH.

    info@ccinv.be

     

    26-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uncle ben's
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Thai Sweet Chili en Coconut Curry, twee nieuwe sauzen van UNCLE BEN'S®

    Tover in een handomdraai heerlijke en kleurrijke Thaise schotels op tafel!

     

     

     

     

    Uncle Ben’s®, de pionier en de expert op de rijstmarkt, ontwikkelt eveneens gevarieerde, smakelijke en gebruiksklare sauzen. Met de twee nieuwe Thai Sweet Chili en Coconut Curry sauzen van Uncle Ben’s® brengt u in een handomdraai de Aziatische keuken op uw tafel! Verras uw tafelgenoten met een heerlijke maaltijd die u in een oogwenk kunt klaarmaken! Deze twee gebruiksklare Thaise sauzen respecteren het voedingscharter van Uncle Ben’s®: ze bevatten geen kunstmatige kleur- en bewaarmiddelen of smaakstoffen.

     

    De Thaise keuken, een genot voor de smaakpapillen. Tijdens het bereiden en het smullen van exotische maaltijden gaan we ons altijd wel weer even op een andere plek wanen. Proeven van de geuren, kleuren en tradities van buitenlandse recepten betekent altijd weer een beetje reizen… Als Belgen zich wagen aan het bereiden van internationale gerechten, dan is de Aziatische keuken het populairst: deze gevarieerde en verfijnde keuken is goed voor 66% van de uitheemse gerechten die we thuis bereiden. Het meest wenden we ons tot de Chinese keuken (34%), gevolgd door de Thaise (8%), de Japanse (8%) en de Vietnamese (7%).

     

    De keukens en smaken van de wereld vormen een inspiratiebron voor Uncle Ben’s® die een ruime waaier aan sauzen van over de hele wereld biedt. De nieuwe Thai Sweet Chili en Coconut Curry sauzen brengen de Thaise keuken binnen handbereik.

     

    De Thaise keuken staat bekend om zijn gebruik van specerijen en kruiden. Toch mogen de kruiden in een Thais gerecht niet de bovenhand nemen. Alles draait om het vinden van een evenwicht tussen de verschillende smaken, texturen en zelfs de kleuren van de gerechten op het menu. Hoewel de Thaise keuken op bepaalde gebieden sterk gelijkt op de Chinese, Indische en Birmaanse keuken, onderscheidt ze zich door haar originele smaken en ingrediënten: citroengras, Thaise basilicum, korianderblad, Thais limoenblad, tamarinde, curcuma, rode peper, gember, curry en munt.

     

    Thai Sweet Chili saus, ultieme Thaise verfijning!

    Uncle Ben’s® wendt al zijn culinaire knowhow aan en laat zich inspireren door Thailand in deze tegelijkertijd zoete en pikante saus met knapperige groenten, gekruid met rode pepers en een frisse toets citroengras.

     

    Coconut Curry saus, een ware lekkernij voor een maaltijd die in een handomdraai klaar is! Uncle Ben’s® is een onbetwistbare expert op het gebied van lokale smaken en lanceert een nieuwe, mild gekruide kokoskerriesaus met groenten en bamboescheuten. Een echte lekkernij die u even in Thailand doet wanen... Uw tafelgenoten verrassen was nooit zo eenvoudig! RVH.

    25-02-2011 om 22:17 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw ddg
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    DDG stelt voor op Batibouw 2011:

    ECO-PLANUS, een energiezuinige cv-haard die de hele woning verwarmt

     

     



    Het Belgische bedrijf DDG brengt een gloednieuwe cv-haard op de markt: de ECO-PLANUS. CV-haarden zijn kachels of inbouwhaarden die aangesloten worden op de centrale verwarming. De ECO-PLANUS levert niet alleen gezelligheid, warmte en vlammenspel, maar verwarmt ook de hele woning. Bovendien is hij uiterst zuinig en milieuvriendelijk. De ECO-PLANUS van DDG is een voorloper op de algemene trend in Europa naar milieuvriendelijke verwarming van kleinere, compacte en beter geïsoleerde woningen.


    “Het principe is eenvoudig. In een houtkachel wordt een spiraal aangebracht. Dat systeem sluit je aan op de waterleiding van de centrale verwarming. Zo verwarm je met een kachel of haard een volledige woning. En het gezellige vlammenspel, dat krijg je er gratis bij.” vertelt ingenieur en zaakvoerder Daniël De Glas.


    De ECO-PLANUS is eenvoudig en tegelijk goed doordacht. Want deze cv-haarden branden op alle vaste brandstoffen zoals hout, steenkool, cokes en futurex. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende modellen afhankelijk van de decoratieve wensen van de klant en de mogelijkheden van de ruimte.


    Met de ECO-PLANUS is er geen warmteverlies en dus ook geen energieverspilling. Door de hogere verbrandingstemperatuur haalt deze hydroconvector een rendement dat hoger dan 80 procent ligt. De kachel verdeelt de warmte optimaal tussen directe stralingswarmte (1/3de) en de warmte voor de centrale verwarming. RVH.

    getinfo@ddg.be

    25-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw saint gobain

    Groep SAINT-GOBAIN bundelt knowhow voor totaalconcepten rond passief bouwen

    Maquette voorgesteld op BATIBOUW

     

     

     

    Voor het eerst groeperen de Saint-Gobain zusterbedrijven Isover, Gyproc, Saint-Gobain Glass, Weber/Beamix en Saint Gobain Solar Systems hun topproducten in totaalconcepten voor passief bouwen. Op Batibouw kan je alvast de maquette en de toekomstgerichte oplossingen bekijken. Ter demonstratie zal in de loop van 2011 vervolgens ook op de Baraque Fraiture een passiefhuis gebouwd worden dat ook ‘online’ gevolgd zal kunnen worden. Het project wordt gerealiseerd in samenwerking met TT architecten en A33 architecten.

     

    Lage-energiewoningen zijn momenteel sterk in opkomst. Toch lijkt de toekomst meer en meer voor het passiefconcept weggelegd, met de systematische verstrenging van de regelgeving. De Europese richtlijn hieromtrent is klaar en duidelijk : vanaf 2021 mogen er enkel nog ‘bijnanul-energie woningen’ gebouwd worden. Een passiefhuis heeft een hoog niveau aan thermische isolatie met minimale koudebruggen, een goede luchtdichting en gebruikt passieve zonne- en warmtewinsten om aan de vooropgestelde eisen te voldoen. Als gevolg hiervan kunnen hernieuwbare energiebronnen ingezet worden om aan de overblijvende energiebehoefte te voldoen.

     

    Saint-Gobain zet dit nu ook in de praktijk om, met de expertise van vijf bedrijven die ideaal geplaatst zijn om de schil en de structuur van het passiefconcept in te vullen. RVH.

    www.isover.be

     

     





    25-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw witte trap

    Uniek in Europa: “Thin White” – Corian trap

    Batibouw gaat exclusief met trappen van Genico

     

     

     

     

    Met de “Thin White”, een exclusieve trap opgebouwd uit Corian®, brengt           Batibouw een Europese primeur. Corian® is een massief oppervlaktemateriaal dat zich uitstekend leent voor veelzijdige ontwerptechnieken.

    Na het grote succes van de “Pure White” en de “Wallclimber Pure White” ging de  firma Genico uit Ruiselede, gespecialiseerd in designtrappen, op zoek naar een nieuw budgetvriendelijker model, met het ontwerp van de “Thin White” is dit dan ook geslaagd.

     

    Corian® is een combinatie van natuurlijke mineralen, pigmenten en zuiver acrylpolymeer. Het functionele, maar vooral buitengewoon duurzame materiaal werd uitgevonden en geproduceerd door de firma DuPont. Tot op heden werd het product hoofdzakelijk verwerkt in badkamertoepassingen of keukenbladen.

     

    Door Corian® te verwerken tot een designtrap, bracht trappen Genico een volledig nieuw concept op de markt dat uniek is in Europa. De populariteit van open, lichte trappen blijft toenemen, in de woning wilt men een unieke trap die deel uitmaakt van het moderne interieur. Trappen Genico profileert zich reeds jaren op de markt van designtrappen en omarmt het idee dat een trap mag en moet gezien worden. De “Thin White” is ontstaan door de blijvende zoektocht naar een uniek ontwerp dat naadloos aansluit bij het volledige interieur. RVH.

    www.genico.be

     





    25-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw general

    Maximaal comfort uit duurzame GENERAL energie

    Sunstage ‘Green Hybrid’ is nieuwe blikvanger bij Japanse marktleider

     

     

     

     

    De Japanse warmtepompspecialist General heeft de wind in de zeilen. Op Batibouw 2011 pakt het merk opnieuw uit met een innovatie. De Green Hybrid, een hybride combinatie van een Waterstage lucht-water warmtepomp en Sunstage zonnecollectoren, koppelt ongekende prestaties aan een minimale ecologische afdruk. General maakt zich sterk daarmee de absolute top in duurzame energie aan te bieden.

     

    Om de toekomstgerichte technologie in de kijker te zetten haalt Thercon, exclusief verdeler van General voor de Benelux, alles uit de kast. Van opmerkelijke live demonstraties in het verleden tot de spraakmakende website LiveHeatPump.be. Hier kan iedereen in real time zien hoe 5 warmtepompen verspreid over de Benelux presteren, in vergelijking met een condenserende gasketel. Een van deze 5 vijf systemen (Morlanwelz) is bovendien een preproductiemodel van de Sunstage Green Hybrid, die nu in première wordt voorgesteld op Batibouw.

     

    De zonnecollectoren van de Green Hybrid halen de maximale energie uit de zon voor de afgifte van sanitair warm water, terwijl de warmtepomp warm water afgeeft aan de vloerverwarming en radiatoren. Op zonarme dagen springt de warmtepomp ook automatisch bij voor het leveren van sanitair warm water. De centrale boiler vormt de kern van dit hybride systeem. De Green Hybrid heeft een 300 of 500 liter versie en kan daarmee moeiteloos op elk moment voor de warmwaterbehoefte zorgen. RVH.

    www.thercon.be 

     





    25-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw kalfire
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Hybride van Kal-fire: gashaard met ledverlichting

     

     

     

     

    Kal-fire presenteert op Batibouw de Fairo Hybride: een gashaard met een nieuwe techniek die door Kal-fire als eerste in gashaarden wordt toegepast. Doordat in de houtstammetjes gaskanalen zijn aangebracht en doordat met ledverlichting een gloeiend effect op de stookbodem wordt gerealiseerd, wordt het beeld van een houtvuur geperfectioneerd. Het resultaat is een zeer realistisch vuur.

     

    Ook wanneer met weinig gas gestookt wordt geeft de Kal-Fire Fairo Hybride een mooi vuurbeeld. Bij een geringe warmteafgifte van 4 kW heeft men al een sfeervol vlammenbeeld. Voor grotere ruimtes is een 8 kW versie leverbaar. Ter vergelijking: een traditionele gashaard met hetzelfde vuurbeeld verbruikt al snel 12 kW. Met de Fairo Hybride bespaart men dus energie. RVH.

    www.kal-fire.nl

    25-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw brabantia

    Brabantia geeft naturel interieur eigentijds accent met nieuwe kleur taupe

     

     

     

     

    Met de nieuwe kleur ‘taupe’ combineert Brabantia een natuurlijke look met stedelijke elegantie. Geen bruin, geen grijs maar een verrassend accent voor wie houdt van naturel in huis. Inspirerend ook, want zowel keuken als badkamer en leefruimte lenen zich tot een tintje taupe.

     

    Voor de nieuwe kleur liet Brabantia zich inspireren door donkere houtsoorten zoals mahonie, walnoot en iroko. taupe is ontwikkeld als aanvulling voor interieurs met een natuurlijke look. Deze zachte tint zorgt voor een eigentijds accent en past perfect binnen gentegreerde leefruimtes, waar keuken en huiskamer samenkomen.

     

    Maar ook in badkamers met donker hout of een neutrale look komt taupe helemaal tot zijn recht. Niet te opvallend, maar wel leuk genoeg om in het oog te springen!

     

    Met taupe krijgen de afvalverzamelaars van Brabantia er een stijlvolle kleur bij. Naast de touch Bin 30 l, met mat stalen deksel en een coating tegen vingerafdrukken, brengt Brabantia ook vijf pedaalemmers in taupe uit: 5 l, 12 l, 20 l, 20 l slimline en 30 l. Zo kan je afval stijlvol  en snel verwijderen, want met de handige afvalzakken met trekbandsluiting is deze klus in een handomdraai geklaard.

    Nieuw zijn ook de voorraadbussen en broodtrommel in taupe. Je kan kiezen uit een voorraadbus (1,4 l), vensterbus (1,4 l) en beschuitbus (1,7 l). voor alle producten geeft Brabantia 10 jaar garantie. RVH.

    www.brabantia.com

     





    24-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw anyway

    DRESS-A-WAY, dressings op maat

     

     

     

     

    De Belgische fabrikant ANYWAYdoors, bekend om zijn technische verfijning en strakke belijning, stelt tijdens Batibouw DRESS-A-WAY voor: een nieuw, modulair dressingconcept.

     

    Met het nieuwe merk DRESS-A-WAY geeft ANYWAYdoors zijn ambities verder vorm. Het modulaire maatkastconcept vult het bestaande assortiment van deuren op maat professioneel aan. Commercieel Adviseur Koen Dries:“We kregen van onze consumenten steeds meer de vraag naar eigentijdse dressings. Omdat we alle technische expertise in huis hebben, was de stap snel gezet. DRESS-A-WAY is een modulair concept, aanpasbaar op maat van de klant.”

     

    In Europa zijn er maar enkele spelers op de markt met dergelijke kwalitatieve dressingconcepten. DRESS-AWAY is ontworpen als gesloten kastsysteem met zelfsluitende draaideuren, waarvan het sobere design in lijn ligt met de strakke deuren van ANYWAYdoors.

     

    De technische verfijning loopt door tot in de details. Zo is er een onzichtbare ventilatiekier tussen deur en kast, is er een geïntegreerde deurdemper die de zelfsluitende deur opvangt als ze zich magnetisch sluit en is het handgreepprofiel onzichtbaar verwerkt in de volledige hoogte van het aluminium deurframe. Kortom, met ANYWAYdoors teken je voortaan – van deur tot kast – voor stijlvolle én slimme interieuroplossingen. RVH.

    www.dressaway.com



    24-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw isover
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ISOVER: “Muur- en gevelisolatie wordt absolute noodzaak”

    Oudere woningen bieden enorm potentieel

     

     

     

     

    50% van de huizen in Vlaanderen heeft geen isolatie in de muren. In Wallonië klimt dat cijfer zelfs naar 65%. Nochtans is een goed geïsoleerde schil een eerste voorwaarde voor energiebesparing en klimaatcomfort, stelt men bij Saint-Gobain Isover. De marktleider in glaswol presenteert op Batibouw zijn allesomvattend aanbod voor muur- en gevelisolatie, voor renovatie én nieuwbouw.

     

    De komende jaren zal na-isolatie van muren steeds belangrijker worden. Denk maar aan de almaar strenger wordende EPB-norm voor nieuwbouw en het EPC (EnergiePrestatie Certificaat) als objectief waardecriterium voor een bestaande woning. Als we het 2020-programma willen waarmaken, dan wordt het hoog tijd om de muren en gevels massaal te gaan isoleren, zegt Isover. De oudere woningen bieden alvast een enorm potentieel.

     

    ISOVER heeft de laatste jaren geïnvesteerd in ontwikkeling om voor iedere situatie een oplossing te bieden. Om de muren van je bestaande woning te isoleren, bestaan er verschillende manieren. De snelste, minst ingrijpende en goedkoopste oplossing is glaswolvlokken in de lege spouw te blazen.

     

    De spouwtechniek is echter niet altijd mogelijk. Een bestaande buitenmuur (met weinig of geen isolatie) kan ook bijkomende geïsoleerd worden langs de buitenkant of langs de binnenkant. Isoleren langs de buitenkant heeft als voordeel dat de volledige buitenmuur ingepakt wordt. Het geeft ook de gelegenheid om de look van de woning op te frissen, met keuze uit allerhande gevelmaterialen. Is buitenisolatie niet mogelijk, bijvoorbeeld omwille van de bouwvoorschriften, dan kan je nog altijd isoleren langs de binnenkant. Troef is dat je dit kamer per kamer kan aanpakken, bijvoorbeeld wanneer de binnendecoratie wordt opgefrist. RVH.

    www.isover.be

     

    24-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw kurkvloer

    Kurkvloer in je woonkamer: een belangrijke troef voor je warmtecomfort én energieverbruik

     

     

     

     

    De woonkamer is de kamer waar we relaxen. Ons toevluchtsoord waar we ontsnappen aan het gure winterweer, genieten van een spannende film of een goed boek. Liefst comfortabel warm. Wist je dat de gevoelstemperatuur in huis grotendeels bepaald wordt door de temperatuur die gemeten wordt onder onze knieën? We verwarmen onze woning traditioneel met stralingswarmteradiatoren, die echter pas ter hoogte van onze enkels beginnen te verwarmen. De warmte stijgt, dus onder onze knieën blijft het koud. Vandaar dat we in huis vaak een koudegevoel hebben, zelfs al staat de verwarming op 22°C. Een vloer in kurk blijkt dé oplossing te zijn.

     

    Kurk belooft een aangenaam warme vloer. Een vloer in kurk breekt immers de koudestraling die van de ondervloer komt. Dankzij de unieke celstructuur gevuld met lucht, nemen kurkkorrels de omgevingswarmte op en houden ze lang vast.

     

    Kurk wordt gemaakt van de bast van de kurkeik, een eeuwenoude boom die groeit in Zuid-Europa en Noord-Afrika. Voor kurk worden er geen bomen geveld! Elke negen jaar wordt de kurkeik ontschorst, zonder dat dit de groei van de boom belemmert. Bovendien is de kurkeik de enige boom ter wereld waarvan de schors zichzelf na elke oogst kan regenereren. Niet alleen is kurk 100% natuurlijk, het pure materiaal is ook volledig recycleerbaar en herbruikbaar. Een meer dan nobel natuurproduct dus.

     

    Kurk is niet alleen voetwarmer dan alle andere soorten materialen die je kan bedenken voor de vloer in je woonkamer. Een vloer in kurk blijkt daarnaast ook nog eens een ideale geluidsdemper te zijn. Warmte, rust en stilte… net wat je zoekt voor een kamer waar je wil relaxen! RVH.

    www.kurkinhuis.be – www.interieurenliege.be

     





    23-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw knauf
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Knauf pakt uit met innoverende oplossingen op Batibouw

     

     

     

    Als wereldspeler in de fabricage van afbouwmaterialen biedt Knauf hoogwaardige en praktische oplossingen voor de renovatie en nieuwbouw. Geen betere plaats dan het bouwsalon Batibouw om de innovatieve nieuwigheden voor de professional voor te stellen.

     

    Met Supafil beschikt Knauf Insulation over een performante inblaaswol voor de thermische na-isolatie van ongeïsoleerde spouwmuren. Deze glaswol heeft binnen de minerale inblaaswollen de hoogste isolatiewaarde. Het product met zijn CE-merkteken is conform de Bouwproductenrichtlijn. Handig: het metselwerk blijft volledig intact. Na vulling kan je de boorgaten discreet dichten met mortel.

     

    Supafil staat voor efficiënt isoleren met een snel terugwineffect. Zo zorgt de glaswol voor een optimale vulling en verdeling in de spouw, zonder vochtdoorslag en inzakken. Het resultaat is een efficiënte energiebesparing én meer wooncomfort. Binnenwanden voelen niet meer koud aan, binnenruimtes krijgen een gematigde temperatuurverdeling. Supafil isoleert ook geluiden van buiten naar binnen. Dankzij het speciale productieproces – de glaswol is waterafstotend – behoudt Supafil continu zijn isolerende werking.

     

    Knauf Bohebiflex is een flexibel en veelzijdig inbouwgootsysteem voor alle gebouwen waar rekening moet worden gehouden met snel aanpasbare systemen voor elektriciteit, data en domotica: kantoren, ziekenhuizen, serviceflats, scholen, hotels, winkelcentra… De nieuwe tegellijm van Knauf, Flex MAX, leent zich bij uitstek voor het verlijmen van grootformaattegels, zowel in dunbed als dikbed. Ideaal om te tegelen op oneffen ondergronden en pleisterlagen zonder deze eerst te moeten egaliseren. De tegellijm kan tot 15 mm dik aangebracht worden. Knauf ontwikkelde deze poederlijm op basis van kwaliteitscement, zand, een grote hoeveelheid kunstharsen en speciale additieven.

     

    De nieuwe Knauf Multi-Finish bewijst meermaals zijn nut. Zo kan je met deze gipsgebonden dunpleister niet alleen onregelmatige en ruwe oppervlakken efficiënt uitvlakken, maar ook zuigend beton bepleisteren en voegen tussen betonelementen vullen. Het pleister is ook ideaal om grote oppervlakken in gipsplaten te realiseren. Zeer dunne afwerking tot 0 mm mogelijk.

    www.knauf.be

     

    23-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw soudal

    Fix ALL® Turbo : supersnel gefix-t !

     

     

     

     

    Met deze slogan lanceert Soudal een nieuwe, supersnelle lijmkit voor het monteren en verlijmen van bouwmaterialen. Verder hertekent Soudal het Fix ALL® aanbod met een nieuwe, duidelijke indeling.

    Soudal Fix All®, de succesvolle Belgische universele lijmkit, is een begrip voor elke professional en doe-het-zelver. Ontwikkeld volgens de nieuwe SMX Technologie zet het Fix ALL® gamma de trend in de markt. 

     

    Na meer dan 15 jaar als topspeler onder de lijmkitten lanceert Soudal nu een nieuwkomer binnen dit gamma: de Fix ALL® TURBO. Deze laatste ontwikkeling binnen de Fix ALL® familie is ideaal voor alle lijm en monteerjobs waar een snelle krachtopbouw van belang is. Fix ALL® TURBO breekt alle snelheidsrecords, aangezien het is reeds handvast is na 20 minuten. Een volledige doorharding en dus volle belastbaarheid volgt al na 3 uur. Fix ALL® TURBO is toepasbaar zowel binnen als buiten (zelfs onder water), geurloos, krimpvrij en ook overschilderbaar.

     

    Parallel met de productlancering van de Turbo brengt Soudal een duidelijke lijn in het

    Fix ALL®gamma d.m.v. centrale pijlen, pictogrammen en kleurcodering van de koker. Het voordeel van zulk een duidelijke positionering is onmiskenbaar voor de consument. Op die manier ontstaan de volgende vier hoofdgroepen in het aanbod: Fix ALL® Classic: de universele (multi gebruik), Fix ALL® Crystal: de heldere (100% transparant) , Fix ALL® High Tack: de sterke (lijmkracht: 320kg / 10cm²) en Fix ALL® Turbo: de snelle (handvast: 20 min.) RVH.

    www.soudal.be 

     





    23-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw oras
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ORAS in de kijker met handenvrij kraanwerk

    Finse trendsetter maakt waterbesparing aantrekkelijk én toegankelijk

     

     

     

    ORAS, de Finse producent van sanitair kraanwerk, vernieuwt in 2011 zijn gamma handenvrije kranen. Als pionier en Europees markleider in dat segment staat bij ORAS water- en energiebesparing op gelijke hoogte met kwaliteit en design. Het bedrijf heeft door zijn lange traditie van Scandinavisch respect voor milieu en kwaliteit, een flinke voorsprong als het op innovatieve technologie aankomt.

     

    ORAS is één van die bedrijven die écht aanspraak kunnen maken op de titel ‘ecologisch verantwoorde onderneming’. Zo waren zij de eerste Europese producent van kraanwerk om het ISO 14004 certificaat te behalen. Vandaag zijn zij in Europa marktleider in handenvrij kraanwerk, zowel in de particuliere als private/institutionele sector. Daarnaast omvat het gamma ook het ‘gewone’ kraanwerk, steeds met een ‘ongewone’ waterbesparingtechniek.

     

    De voordelen van handenvrij kraanwerk zijn nochtans vrij evident. Vanuit hygiënisch standpunt is er bijvoorbeeld geen discussie. Het is ook veiliger, wat betreft temperatuur en watercontrole, zeker met kinderen in de buurt. En last but not least: een formidabele water- en energiebesparing. Bovendien hoeft dat alles vandaag ook niet meer te kosten dan het kwaliteitsvolle kraanwerk van concurrenten. RVH.

    www.oras.com 

     

    23-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw beal

    BealMortex®

    100% Belgische innovatie voor elk interieur !

     

     

     

     

    De Belg en de baksteen in zijn maag… Dat het geen cliché is, bewijzen de lange traditie en het succes van Batibouw. De Belgische KMO Beal® International NV stelt op Batibouw zijn innoverende producten voor die zowel aan de eisen van nieuwbouw als van renovatie beantwoorden. BealMortex® van de vloer tot het plafond, of toch bijna!

     

    BealMortex® Color is een multifunctionele waterdichte laag, die gebruikt wordt voor de bekleding van oppervlaktes op minerale basis (vloeren, muren, natuurlijke bekkens, werkbladen,…). Zijn veelzijdigheid en brede toepassingsgebied is meteen ook zijn grootste troef.

     

    BealMortex® Color is inzetbaar als een ‘tadelakt’-effect (maar met meer weerstand en stevigheid) of als gepolijst beton (met een nog soepeler gebruik). Daarnaast is BealMortex® Color terug te vinden voor de uitvoering van vloeren, muren en meubilair, maar dankzij zijn waterdichte eigenschappen ook steeds meer in keukens en badkamers. Door zijn samenstelling is dit product probleemloos aan te brengen op diverse ondergronden zoals oud tegelwerk, polyurethaanplaten, MDF-platen, oud meubilair (tafels, kasten, haarden,…) enz.

     

    Hiermee zijn alle toepassingen mogelijk: in alle tinten, alle afwerkingen, alle verschijningsvormen. Voor een optimale bescherming zijn er specifieke producten, afhankelijk van het gebruik (olie, zeepolie, vernis, was…). Kortom, BealMortex® Color maakt het mogelijk om je interieur naar eigen smaak vorm te geven, maar zonder ingrijpende werken of forse investeringen. RVH.





    23-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw eclips

    CV-HOUTKACHEL ECLIPS AQUA

     

     

     

    Omwille van de stijgende brandstofprijzen en het broeikaseffect willen steeds meer mensen het maximum uit hun brandhout halen. Dat kan vandaag met deze Altech CV-houtkachel.

     

    De Altech Eclips Aqua is een variante op de gewone Eclips houtkachels met speksteenwanden. Bovenin is een efficiënte warmtewisselaar ingebouwd. Daarmee kunnen andere ruimtes verwarmd worden en kan er ook gezorgd worden voor sanitair warm water. Tevens is de combinatie met zonnepanelen bijzonder populair.

     

    Het verbrandingsrendement bedraagt 86,4 % en het totale warmtevermogen bedraagt 10,7 KW. Daarvan kan 5 KW op water worden overgedragen, maar wanneer dit niet nodig is kan men de bypassklep gebruiken, waardoor de rookgassen de warmtewisselaar niet langer opwarmen. Het systeem beschikt over een automatische beveiliging met afkoeling en een thermostaat. Afhankelijk van het verbruik en de grootte van het buffervat kan in een relatief korte periode voorzien worden in warm water voor de hele dag. RVH.

    Consumenteninfo: Dutry & Co N.V. - Tel 056/77.60.90 - info@dutry.com





    22-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw histor

    HET INTERIEUR VAN DE TOEKOMST

    Histor definieert 6 trends voor 2011, mét bijpassend kleuradvies

     

     

     

     

    In opdracht van verfspecialist Histor ging een team van kleur- en materiaalexperts van Architectural Coatings Europe (deel van PPG) met trendanalisten rond de tafel zitten. Samen identificeerden ze 6 trends die in 2011 belangrijk zullen zijn in onze samenleving. In hun trend forecast niet alleen een omschrijving van de 6 trends, hun achtergrond en hun impact op onze samenleving. De studie laat ook zien hoe deze trends tot uiting zullen komen in de architectuur, de inrichting van openbare ruimtes en… in onze eigen woning. Een blik in de toekomst, met bijpassend kleuradvies van Histor.

     

    In onze prestatiemaatschappij staan we met zijn allen steeds vaker onder hoogspanning. We vinden het steeds belangrijker dat we de juiste balans vinden in ons leven, voor lichaam én geest. Door gezond en evenwichtig te eten bijvoorbeeld, maar vooral door gewoon gelukkig te zijn. Intens te genieten van vriendschap en van de mensen om ons heen. Om tot rust te komen, zoeken we steeds vaker de natuur op. Buitenshuis, maar ook binnenshuis. Voor een interieur in balans adviseert Histor vergrijsde tinten, koper, leem, beige en vergrijsd violet. (balanced soul)

     

    Waar het tot nu toe belangrijk was om ons te omringen met waardevolle en functionele spullen, zien we voor 2011 een terugkeer naar de basis: onze eigen beleving van de dingen om ons heen. Het liefst willen we verrast worden, verleid zelfs. En hoe kunnen we beter verleid worden dan met onze zintuigen? Ontdek hoe kobaltblauw, bruintinten, off-whites, mat zwart en parelmoer uw interieur verrassend anders maken. (intellectual escape)

     

    Na de globalisering zoeken we met zijn allen opnieuw het authentieke op, het ambachtelijke zelfs. Vintage dus, en niet enkel in onze outfits. Met een koraalrood, mosterdgeel, grijsblauw en antraciet kleurenpalet geeft u uw interieur een nostalgisch tintje. (newborn heritage)

     

    Massaconsumptie is verleden tijd. We zijn allemaal unieke wezens en onze persoonlijkheid zetten we vanaf nu graag in de verf. Veel nieuwe moderne gebouwen en interieurs vertellen ons een persoonlijk verhaal, maar ook thuis geven we onze omgeving een eigen identiteit met unieke en expressieve producten. Geef uw interieur een persoonlijke toets met een prachtige (accent)kleur zoals zuurstokroze, lichtblauw, oranjerood of één van de paarstinten. (personal expression)

     

    De economische crisis heeft diepe sporen nagelaten. Als reactie op deze negatieve periode zien we een spontane, positieve en duurzame tegenbeweging. We willen ontsnappen aan de dagelijkse bekommernissen en omringen ons met vrolijke, eerlijke en grappige dingen. In ons interieur vertaalt dit zich in humoristische, naïeve en speelse ontwerpen. Bij deze trend passen zilvertinten, contrasterend zwart & wit, fel rood en hardgeel. (twisted surprise)

     

    Als we iets geleerd hebben van de politieke en economische crisis en van de klimaatveranderingen, dan is het dat we resoluut de kaart van innovatieve en duurzame oplossingen moeten trekken. Uw interieur duurzaam opfrissen? Het kan. Met neutrale (huid)tinten, mat zwart, lila en hoogglans crèmewit creëert u een tijdloze sfeer in uw woning. (contrasting future) RVH.

    www.histor.be

     





    22-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw whispergen

    WKK-MICROSYSTEEM VAN WHISPERGEN VOOR PARTICULIEREN!

     

     

    Waarom zou je geen elektriciteit produceren terwijl je je woning en het sanitair warm water opwarmt? Ontdek in 2011 een technologie die écht voordeel biedt: produceer je eigen elektriciteit door je woning en het water voor sanitair op te warmen! Dankzij WhisperGen 1kW, het allereerste WKK-microsysteem voor particulieren, is dat vandaag mogelijk. Deze nieuwe technologie zal voor de eerste keer voorgesteld worden tijdens Batibouw. Voor wie houdt van concrete resultaten op het vlak van energiebesparing.

     

    WKK ligt aan de basis van deze technologie en is de gelijktijdige productie van elektriciteit en warmte vanuit eenzelfde primaire energiebron. Een WKK-microsysteem bestaat uit een thermische motor met een elektrisch vermogen van minder dan 50 kW/u, gekoppeld aan een generator die tegelijkertijd warmte en elektriciteit produceert. Deze techniek heeft twee grote voordelen: een netto-energierendement dat hoger is dan wanneer elektriciteit en warmte afzonderlijk worden geproduceerd en een aanzienlijk ecologisch voordeel, met veel minder CO2-uitstoot.

     

    Het WKK-microsysteem WhisperGen 1 kW bestaat uit een Stirlingmotor, een externe verbrandingsmotor, die met aardgas of propaan wordt gevoed. Deze motor drijft een wisselstroomgenerator aan die de mechanische energie in elektriciteit omzet. De overtollige warmte van de motor wordt gerecupereerd via warmtewisselaars en voedt het verwarmingscircuit. De generator produceert elektriciteit die op de plaats van verbruik kan worden gebruikt of die kan worden teruggestuurd naar het distributienet. RVH.

    electrotech@electrotech.be - www.microcogeneration.be 





    22-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw viessman

    Viessmann stelt de “juiste” zuinige verwarming voor.

    Voor passief- of lage-energiewoning of elke renovatie

     

     

     

     

    Minder dan de helft van de gezinnen in ons land weet hoeveel elektriciteit en aardgas ze jaarlijks verbruiken. Dat bleek onlangs uit een onderzoek van de VREG. Meer nog, amper 1 gezin op 5 is actief bezig met zijn energieverbruik. “Klopt”, zegt Niels Vermylen van Viessmann, “wij vinden dezelfde trend terug in een Duits onderzoek, dat bovendien aantoont dat daarbij vooral de rol van de verwarming flink wordt onderschat. Jammer, want een oude verwarmingsketel leidt tot zo'n 35% verlies van de verwarmingsenergie, hoe goed je ook isoleert. Met alle gevolgen voor het milieu en je energiefactuur.”

     

    Besparen op verwarming is essentieel en helemaal niet zo moeilijk, zegt Patrick O van Viessmann-Belgium. “Op Batibouw kan de bezoeker kennismaken met ons gamma en voor zijn specifieke situatie de meest efficiënte oplossing vinden. Voor passiefwoningen hebben we de volledige oplossing: woningbouwventilatie, warmtepomp voor verwarming en sanitair warmwater, zonneboiler met mogelijk verwarmingsondersteuning. De free-cooling kan een optie zijn.

    Voor lageenergienieuwbouw of renovatie breiden we ons aanbod verder uit met condensatieketels en houtketels. Een zeer uitgebreid gamma aan warmwaterboilers garandeert het warmwatercomfort. De prijsgunstige lagetemperatuurketels vervolledigen ons aanbod.” RVH.

    www.viessmann.be

     

     





    22-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw somfy

    SOMFY:

    Met SMOOVE en TELIS 16 RTS wordt je huis bedienen een koud kunstje

     

     

     

     

    De specialist in automatisatie, motorisatie en alarmsystemen pakt uit met twee nieuwigheden: Smoove en Telis 16 RTS. 

     

    SMOOVE: DRAADLOZE WANDBEDIENING MET AANRAAKSCHERM

    Op basis van zijn sensitive-technologie ontwikkelde Somfy zijn Smoove, een draadloze wandbediening met touchscreen om zowel verticale (rolluiken, zonneblinden en garagepoorten) als horizontale barrières (gordijnen, klapluiken, deuren,,…) te besturen. Smoove is compatibel met de systemen RTS en io-homecontrol®. Door het schermpje aan te raken, open en sluit je garagepoorten, zonneblinden, gordijnen en poorten zo veel je maar wil. Op alle modellen zit een ‘my’-toets, waarmee de gebruiker zijn favoriete positie kan programmeren.

     

    TELIS 16 RTS: LCD-AFSTANDSBEDIENING TOT 16 KANALEN

     

    Somfy heeft een nieuwe afstandsbediening ontwikkeld die tot 16 kanalen aankan. Met Telis 16 RTS kun je alle ramen en deuren van een huis bedienen en per zone tot 16 gemotoriseerde groepen creëren. Met één druk op de knop openen, sluiten of blokkeren alle producten uit eenzelfde groep in de gewenste stand dankzij de ‘my’-toets. Telis 16 RTS werkt op radiogolven die zonder hindernissen een reikwijdte hebben van 200 meter.

     

    De afstandsbediening is niet alleen ergonomisch en gebruiksvriendelijk, ze heeft nog veel meer in huis. Zo is Telis 16 RTS uitgerust met een LCD-scherm dat alle producten weergeeft in de vorm van een pictogram. Zijn gebruiksgemak en ergonomisch design maken van Telis 16 RTS een product dat voor iedereen toegankelijk is. RVH.

    www.somfy.be





    21-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.batibouw siematic

    Fonkelnieuwe keukenconcepten in jubileumjaar SieMatic

     

     

     

     

    Het Duitse keukenicoon SieMatic bestaat 50 jaar en dat gaat op Batibouw natuurlijk niet onopgemerkt voorbij. Nooit eerder was er zo veel nieuws te zien op de stand, van de legendarische SieMatic 6006 remake tot het ultracompacte ‘Urban Cube’ concept. Als centrale thema kiest SieMatic voor ‘kleur’. Vertrekkend van het pure contrast wit-zwart, maar met een uitgebreid aanbod van kleuren om in elk interieur de gewenste sfeer op te roepen.

     

    In 1960 bracht SieMatic met de eerste greeploze keuken een revolutie op gang: de 6006 was de eerste volledig uitgeruste keuken volgens het greeploze concept en heeft sindsdien altijd de toon gezet in het typische SieMatic design, snel uitgroeiend van trend tot norm. Kortom, op Batibouw kan je even wegdromen bij de retro van de 6006, verrast worden door het innovatieve Urban Cube keukeneiland of de mogelijkheden van multimedia ontdekken in de intussen welbekende S2. Als klap op de vuurpijl staat de nieuwe SieMatic BeauxArts in première te pronken. Rode draad doorheen dat alles: tijdloos design naast functioneel comfort.

     

    De 6006 neemt verschillende designkenmerken van de pioniersversie over. De boven en onder afgeronde fronten bijvoorbeeld, maar dan met een eigentijds ‘1 cm’ motief aan de zijkanten en de werkbladen. De SieMatic BeauxArts.02: “grace & elegance” wordt een tweede blikvanger en een revelatie die op Batibouw voor het eerst in België onthuld wordt. De Urban Cube werd ontworpen om in stedelijke of beperkte ruimtes toch de typische SieMatic uitstraling en topkwaliteit in huis te halen. Van ontwerp is de Urban Cube synoniem van ultieme plaatsefficiëntie. RVH.

    info@siematic.be

     





    21-02-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!