Inhoud blog
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    28-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Havana Club "Calles"
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    HAVANA CLUB 7 AÑOS eindejaarsetui “CALLES”

    eerbetoon aan de straten van Havana

     

     

     

    Havana Club Calles is een fles Havana Club 7 Años, dé rum bij uitstek die Cuba weerspiegelt, in een bijzondere verpakking die verwijst naar de straten van Havana. Het perfecte geschenk voor wie een stukje van de ziel van Havana wil delen met anderen. Exclusief te koop bij Delhaize vanaf midden november.

    “Als ik één rum moet kiezen waar ik extra trots op ben, dan is het de Havana Club Añejo 7 Años. Dit is de ultieme essentie van gerijpte (= Añejo) Cubaanse rum: een blend van rums en aguardientes die minstens 7 jaar gerijpt hebben,” legt Don José Navarro, Primer Maestro Ronero van Havana Club uit.

    Met zijn zachte smaak en complexe aroma’s is de Havana Club 7 Años het vlaggenschip van Havana Club. Zijn smaak verwijst naar de originele Cubaanse rum en daardoor is deze rum de lieveling van rumkenners en Havana-lovers. Ideaal om cadeau te doen en daarom bedacht Havana Club een passende geschenkverpakking die net als de rum de geest van Havana weerspiegelt.

     

    Het resultaat is Havana Club Calles, Havana Club 7 Años in een luxueuze, gemarmerde doos. In de doos zitten twee verwijderbare magneten verwerkt, geïnspireerd op Cubaanse straatborden, het meest populaire Cubaanse souvenir. Vandaar ook de naam “Havana Club Calles” naar het Spaanse woord calle dat straat betekent.

     

    De  “7” verwijst naar de rum Havana Club 7 Años. “Habana” naar de geboorteplaats van de rum. Ook het gemarmerde motief op de verpakking is typisch Cubaans want het verwijst naar de textuur van de muren van traditionele Cubaanse gebouwen.

     

    Havana Club 7 Años Calles is exclusief te koop bij Delhaize vanaf half november. Aanbevolen verkoopprijs: 22,99 euro (70 cl). RVH.

    www.pernod-ricard-belgium.com

    28-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thierry Vermeiren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    THIERRY VERMEIREN BENOEMD TOT SALES & MARKETING DIRECTEUR BELUX VOOR PARK INN HOTELS IN BRUSSEL, LEUVEN EN LUXEMBURG

     

     

     

    Met het oog op de komende openingen van de Park Inn hotels in Brussel, Leuven en Luxemburg werd Thierry Vermeiren benoemd tot Sales & Marketing Directeur Park Inn Belux.

     

    Thierry heeft een lange ervaring in de hospitality sector. Hij startte zijn carrière in 2003 bij Le Méridien in Brussel en werkte tussen 2005 en 2008 achtereenvolgens als Sales & Marketing Directeur bij Best Western Premier Brussels en Park Plaza Astrid Antwerp & Aquatopia. In 2008 was hij de grondlegger voor de Aparthotel groep, B-Aparthotels Brussels waar hij Algemeen Directeur was. Bij de rebranding van het Park Plaza Astrid hotel naar Radisson Blu Astrid Hotel, werd hij Executive Assistant Manager waar hij tevens de opening deed voor Park Inn Antwerp. In september 2009 werd hij Sales & Marketing directeur in het Radisson Blu Royal Hotel in Brussel en vervoegde hij het Rezidor mentor-mentee programma. Ondertussen nam hij er als Sales & Marketing Project Manager de verantwoordelijkheid bij van het Radisson Blu EU Hotel in Brussel en het Radisson Blu Balmoral Hotel in Spa.

     

    Thierry heeft een universiteitsdiploma in Rechten (R.U.G.) en volgde nadien Internationaal Hospitality Management aan de Hotelschool van Lausanne en verscheidene andere gespecialiseerde opleidingen in het hotel en financiewezen. Naast zijn moedertalen Nederlands en Frans spreekt hij Engels en Duits en heeft hij een basiskennis van Spaans en Italiaans.

     

    Thierry staat mee aan de wieg van drie nieuwe Park Inn hotels in Brussel, Leuven en Luxemburg. Hij is hierbij verantwoordelijk voor het verkoop en marketing gedeelte, maar is ook op zoek naar nieuwe werkkrachten voor deze hotels. Voor meer informatie betreffende mogelijke vacatures, kan je hem contacteren op thierry.vermeiren@rezidorparkinn.com

     

    Park Inn by Radisson is een fris en energiek midden segment hotelmerk – globaal in aanpak, locaal in grootte en beheer. Park Inn by Radisson biedt het essentiële van een goede hotelervaring in zijn klasse: een warm en informeel onthaal, perfecte properheid én gebruiksgemak.

     

    Het Park Inn Brussels Midi voorziet te openen in maart 2011. Het hotel wordt naast het Zuid station gebouwd en zal 142 kamers tellen. Verder zal het hotel ook een restaurant en bar, drie vergaderzalen, een fitnesscentrum en een ondergrondse parking aanbieden. Het Zuid station is het belangrijkste station van Brussel, met 15 miljoen passagiers per jaar en dagelijkse verbindingen met Parijs, Londen, Amsterdam, Keulen en Frankfurt. De stationsomgeving ondergaat momenteel een totaalrenovatie. South City het belangrijkste project, omvat het Park Inn en 33.000 m² burelen en commerciële ruimtes.

     

    Ook het Park Inn Luxembourg City voorziet te openen in maart 2011. Het hotel geniet van een uiterst goede locatie in het stadscentrum van Luxemburg. Het zal op één van de belangrijkste winkelstraten liggen met een grote zichtbaarheid en gemakkelijke toegang tot het stadscentrum. Naast de 99 kleurrijke kamers, zal het ook een bar, 3 vergaderzalen, een fitnessruimte en een parking bieden. Op het gelijkvloers zullen winkels gehuisvest zijn.

     

    Het Park Inn Leuven tenslotte voorziet zijn deuren te openen in mei 2011. Het hotel maakt deel uit van het nieuwe prestigieuze Kop van Kessel-Lo project aan de Martelarenlaan langsheen het Centraal Station. Het 70.000 m² project zal een combinatie zijn van kantoren, verkoopsruimtes, publieke parkings, residentiële appartementen en hotels. Naast de 133 kamers zal het hotel een restaurant met terras, een lobby bar, een businesscentrum, 7 vergaderzalen en een fitnessruimte voorzien. Een voetgangersbrug zal het hotel direct verbinden met het Centraal Station (op 15 minuten per trein van Brussels International Airport). Het hotel ligt langs de Leuvense ring en op slechts 15 minuten wandelafstand van het stadscentrum. RVH.

    www.parkinn.com

     

     

     

    28-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valrhona, een Kerst helemaal van chocolade

    VALRHONA, een Kerst helemaal van chocolade…

     

     

     

     

    Een explosie van heerlijke smaken voor de eindejaarsfeesten!

    Valrhona brengt de grootste fijnproevers in vervoering door zijn traditionele vakkennis in te zetten voor topkwaliteit en een uitzonderlijke chocolade.

    Ontdek de heerlijke kerstlekkernijen van Valrhona via een gevarieerd aanbod: van de klassieke kerstballotins (met fijne chocolaatjes) tot de prestigieuze Grands Crus kistjes. Deze nieuwe creatie, het ganache-kistje van Pure Grands Crus, nodigt uit voor intense aromatische smaakindrukken dankzij het exclusieve gebruik van Grands Crus van Valrhona in de fijne chocolaatjes. RVH.

      

    Ballotin 180g gemengd – 19 ganache-chocolaatjes, praliné, gehuld in pure, melk- of witte chocolade – Adviesprijs €18

    Kistje 170g – 16 gemengde fijne chocolaatjes, praliné, ganaches, gehuld in pure, melk- of witte chocolade – Adviesprijs € 21

    Kistje 160g – 16 ganaches van Pure Grands Crus, Manjari, Abinao, Nyangbo en Macae – Adviesprijs € 21





    26-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lode de Roover, 1ste kok van België

    Lode de Roover: 1ste kok van België

     

     

     

    De wedstrijd Prosper Montagné en de toekenning van de titel ‘1ste kok van België’ vormt jaarlijks de bekroning van jong culinair talent. Deze wedstrijd werd in 1952 in het leven geroepen ter nagedachtenis van Prosper Montagné, een jonge Franse chef, die in het begin van de XXste eeuw een aantal vaste regels voor de bereiding van diverse recepten vastlegde.

     

    De Belgische club Prosper Montagné staat olv. Manu Desutter die samen met zijn team permanent op zoek gaat naar jong talent dat kwalitatieve producten combineert met een savoir-faire en dus ook zijn gasten volop verwent.

     

    De wedstrijd bestaat uit twee delen, enerzijds het bereiden van een onuitgegeven recept, ditmaal op basis van de colvert eend, en anderzijds het aanwenden van de juiste technieken in de bereiding. Na afloop van de degustatieve proef, beraden de degustatiejury, dit jaar olv. Michel Foret, gouverneur van de provincie Luik, en de technische jury olv. Paul Puissant, zich gezamenlijk.

    Na een spannende wedstrijd werd Lode de Roover, restaurant Eyckerhof in Bornem, tot laureaat uitgeroepen. De 2de plaats ging naar Christophe Nachtergaele ‘gastronomie aan huis’ uit Landegem, terwijl Jean Philippe Watteyne, restaurant Cook in Bergen, de derde plaats behaalde.

    De parallelle wedstrijd beste sommelier, werd gewonnen door Pieter Verheyde, Hof van Cleve uit Kruishoutem. RVH.



    26-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.JBC in Leuven

    JBC OPENT WINKEL IN DE LEUVENSE BINNENSTAD

     

     

     

    De Belgische modeketen JBC zet zijn opmars in de steden verder. Na de grote JBC-winkel op de Antwerpse Meir opende JBC op vrijdag 19 november een winkel in de Leuvense binnenstad. JBC heeft de ambitie om in de toekomst nog meer winkels te openen in grote en middelgrote steden.


    De winkel in de drukbeklante Brusselsestraat in Leuven beslaat maar liefst 1.400 vierkante meter, gelegen op de benedenverdieping. Door de grote ruimte is het aangenaam shoppen. Alle collecties zijn overzichtelijk opgesteld. De ruime pashokjes verhogen het happy shopping gevoel. Net zoals in de andere JBC-winkels vind je hier een kids corner waar de kleintjes kunnen spelen en gamen zodat de ouders rustig kleren kunnen kiezen en passen. Alle segmenten zijn aanwezig, van kleding- en accessoirecollecties voor vrouwen, mannen en kinderen tot kledij voor de jeugd, een segment waarmee JBC het Leuvense studentenpubliek wil aantrekken.

     

    “Door ook winkels in de stad te openen, zijn we als modeketen duidelijker aanwezig, naast de andere grote internationale ketens,” zegt Bart Claes, CEO van JBC. “In onze stadswinkels trekken we een iets jonger en modebewuster  publiek aan en we spelen hier ook op in met een breed aanbod van jonge, hippe collecties. We leggen ook steeds meer de nadruk op designerkledij en accessoires, zoals deze van Christophe Coppens. Daarnaast hebben we het ruime gezinsaanbod dat je in elke JBC-winkel vindt. We zijn en blijven immers een modeketen voor het hele gezin, maar we hebben veel aandacht voor de jeugd. Want de jongeren van vandaag worden de gezinnen van morgen.

     

    De JBC-vestigingen buiten de stadscentra blijven uiteraard behouden, het is een én-én verhaal. Na Antwerpen en Leuven zouden we ook graag een winkel openen in het centrum van Brussel. We zijn volop op zoek naar een geschikte locatie van minimum 800 vierkante meter, wat niet evident is. In functie van de opportuniteiten zetten we de opmars in de stadscentra langzaam meer zeker verder.” RVH.

     

     

    JBC Leuven

    Brusselsestraat 21-29

    3000 Leuven

    Consumenteninformatie JBC: 0800 179 82 – www.jbc.be









    25-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dobbel Palm, dé klassieker

     


    DOBBEL PALM, sinds 1947 dé klassieker onder de eindejaarsbieren, op de markt

     

     

     

    PALM Breweries maakt er een erezaak van om op het einde van het jaar hét feestbier Dobbel PALM aan te bieden! Meester-brouwer, Alfred Van Roy, lanceerde in 1947 Dobbel PALM, het was bedoeld als een feestbier om de 200ste verjaardag van de brouwerij te vieren. “Hij bood het zonder meerprijs aan, als attentie, om deel te nemen in de feestvreugde. Het bier was zo succesvol dat hij het later rond de eindejaarsperiode op de markt bleef brengen. Zijn opvolger, Jan Toye, zet deze mooie traditie verder” zegt Peter Buelens pr-manager van PALM Breweries. Het populaire eindejaarsbier Dobbel PALM, waar elke bierliefhebber naar uit ziet, is nu ook naast de klassieke flesjes en vaten in magnumflessen van anderhalve liter beschikbaar!

     

    “Dobbel PALM is een amberbier van hoge gisting, type Speciale Belge , met een nog meer uitgesproken mout- en hopkarakter dan PALM. Dobbel PALM is met een alcoholvolume van 6 % hét ideale degustatiebier voor de eindejaarsdagen” aldus Buelens.

     

    DE AMBERMOUTEN VAN PALM: De unieke ambermouten bepalen de basissmaak van Dobbel PALM: lichte karamelsmaken met een honingachtige malsheid. Het moutproces geschiedt naar de specifieke voorschriften van PALM en is gericht op een natuurlijke bruinkleuring die er de specifieke smaak aan geeft. De mouten gebruikt voor het brouwen van Dobbel PALM hebben een diepere bruinkleuring ondergaan.

    DE PALM-GISTEN: Gist bepaalt in belangrijke mate het aroma. Door intensieve selectie heeft PALM Breweries een rijke collectie van verschillende giststammen aangelegd die elk een eigen fruitig karakter aan het bier geven. PALM wordt gegist met een symbiose van 3 verschillende giststammen die nadrukkelijk een banaanfruitigheid geven. RVH.





    25-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Champagne met een natuurlijke grootheid

    Canard-Duchêne, Champagne met een natuurlijke grootheid



     

    Er was eens … Een kuiper uit de Champagne, Victor Canard, die 150 jaar geleden verliefd werd op de wijnmaakster Léonie Duchêne. Acht jaar later werd Canard-Duchêne geboren. Een merk dat vandaag de dag nog steeds synoniem staat voor champagne met een sterke persoonlijkheid en vooral een zelden geëvenaarde kwaliteit.

    Wat Canard-Duchêne onderscheidt van de meeste grote huizen die vooral in Reims en Epernay liggen, is dat het in het hart van de Champagnestreek schuilt, middenin
    de wijngaarden van de Ludes, in het Parc Naturel de la Montagne de Reims. Dit is de streek bij uitstek voor de pinot noir, die meer dan de helft van de samenstellingen van Canard-Duchêne uitmaakt. Hieruit putten deze champagnes hun bijzondere persoonlijkheid, die regelmatig door critici geprezen wordt. Ter illustratie : de eenvoudige « brut » van het merk kreeg onlangs door Robert Parker een score van 88/100 toegekend …

    “Nobel van nature»

    Het zijn net de sterke lokale verankering en de geschiedenis van het huis die gemaakt hebben dat Canard-Duchêne, dat sinds 2003 deel uitmaakt van de groep Thiénot, haar communicatie voortaan vooral zal richten op het thema « Nobel van Nature » en haar imago zal verjongen. De recente verandering van etiket heeft het merk, dat in Frankrijk in de top 3 van meest bekende champagnes staat, een moderne en meer elegante uitstraling bezorgd.

    Canard-Duchêne is met zijn beroemde cuvée Léonie aanwezig in de kringen van
    de gastronomie, maar wordt niettemin ook via een uitgebreid netwerk bij het grote publiek verdeeld.

    La Route du Vin

    Als ware ambassadeur van Canard-Duchêne in België, bezorgt Eric Pierret met zijn bedrijf La Route du Vin het merk onder andere in grootwarenhuizen een uitzonderlijke zichtbaarheid. Zo verkopen winkels zoals Carrefour, Match, Makro of Champion-Mestdagh een breed assortiment flessen van het merk.

    Tijdens de Eindejaarsperiode wordt een brede selectie uit het gamma aangeboden. Laten we beginnen bij het gamma Authentic, natuurlijk beschikbaar in Authentic Brut, Authentic Brut Rosé, Authentic Demi- Sec, evenals een gemillesimeerde versie: Authentic Vintage 2004.

    De grote cuvées, die onder het etiket Charles VII verdeeld worden, zijn beschikbaar in Charles VII Brut, La Grande Cuvée Rosé, La Grande Cuvée Blanc de Noirs en La Grande Cuvée Blanc de Blancs.

    Het merk Canard-Duchêne is verfijnd en trots op haar oorsprong en positioneert zich als de perfecte samenvatting tussen de grote champagne en de moderne wijn voor levensgenieters. Een fles van het merk past bij elke gelegenheid, van de meest dagelijkse tot de meest bijzondere.

    Tijdens de hele maand december is in de supermarkt een exclusief aanbod van kracht: bij elke aankoop van 2 flessen Canard-Duchêne Authentic Brut krijgt men een derde  fles gratis, waardoor de prijs per fles op minder dan 18 € zal komen te staan... RVH.

    www.larouteduvin.com







    25-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Superior taste award

    Tönissteiner ontvangt Superior Taste Award


    Voor zijn  uitstekende smaak en kwaliteit, krijgt Tönissteiner internationale erkenning door Chefs & Sommeliers. Dit jaar ontvangt Tönissteiner,voor de derde keer op rij, drie sterren van het ‘International Taste & Quality Institute'. Deze erkenning geeft aan het natuurlijke mineraalwater de ‘Superior Taste Award’ omwille van zijn uitstekende smaak en kwaliteit.

    Harmonie tussen smaken

    Tönissteiner Sprudel is een sprankelend fris mineraalwater uit de Tönissteiner bron dat bijzonder rijk is aan calcium, natrium en magnesium. Het sterke karakter van dit natuurlijke mineraalwater zorgt voor een lichte prikkeling in je mond. Tönissteiner Sprudel is rijk aan koolzuur en heeft een hoge zuurtegraad waardoor de pure smaak van gerechten perfect uitkomen.

    Dit sprankelend mineraalwater past uitstekend bij knapperige en textuurrijke gerechten. Het is ideaal bij frisse en droge wijnen met weinig complexiteit en een subtiel aroma. Ook schuimwijnen en zachte, zoete dranken komen beter tot hun recht met Tönissteiner Sprudel.

    Voor wie fijne bubbels wenst, is er Tönissteiner Medium. Het zacht parelend mineraalwater is door zijn lagere zuurtegraad geschikt voor gerechten met een delicate smaak. Zijn subtiele verfijning en natuurlijke elegantie zijn een verrijking voor jouw gerechten.  Het  discreet mineraalwater met fijne bubbels past perfect bij visgerechten en warme schaaldierbereidingen met rijke room- of botersausen. Het is een uitstekende compagnon van alcoholrijke rode wijnen en wijnen met een evenwichtig rond karakter.

    Niet enkel mineraalwater...

    Naast mineraalwater biedt Tönissteiner ook limonades en vruchtensappen aan die geen kleurstoffen of bewaarmiddelen bevatten.  De Fit fruit limonades zijn een combinatie van het mineraalwater en sappen (minimaal 10%), zonder toevoeging van suikers. De Fit Fruit limonades zijn verkrijgbaar in 4 verschillende smaken: Orange Fit, Zitrone fit, Grape Fit en Naranja Fit. De Vruchtenkorf vruchtensap is  een mengeling van 10 verschillende tropische vruchten, die 12 vitaminen bevat. RVH.

    www.toenissteiner.be



    25-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tignes, paradijs voor nachtraven
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    PARADIJS VOOR NACHTRAVEN EN DURVERS

    Tignes, veel meer dan skiën!

     

     

    In Tignes stopt het leven niet bij het vallen van de avond. Tal van mogelijkheden om ook de nacht op stelten te zetten.

     

    JACHTHUT

    De jachthut in Tignes les Boisses serveert een traditionele maaltijd ‘à la savoyarde’ bij kampvuur. Doezel daarna weg in een iglo of zoek nog een laatste adrenalinestoot per slee terug naar beneden. Vanaf € 40 pp of € 60 pp inclusief sleeën.

     

    GASTRONOMIE OP GROTE HOOGTE

    Wat dacht je van een diner op de glacier, 3.022m hoog? Restaurant ‘Le Panoramic’ op Tignes Val Claret Glacier La Grande Motte serveert (bijna letterlijk) gastronomische hoogstandjes. Sportieve lekkerbekken die de kou weten te trotseren, kunnen na het eten terug naar beneden skiën, met fakkels en onder begeleiding van ervaren monitors. Omhoog (of naar beneden voor wie even genoeg heeft van de latten) ga je met de zetellift.

     

    APERO, TAPAS EN KANGEROE

    Après-ski ‘à l’australienne’? ‘Le Couloir’ is een bruisende bar waar je zowel cocktails,

    apero, tapas als specialiteiten zoals ‘kangeroe op een bedje van mango’ kan terugvinden. Anders dan zijn naam laat verstaan, passeer je hier niet zomaar! Je blijft er gewoon plakken.

     

    TIGNES WINTER MADNESS

    Nu al zin in Tignes? Surf dan naar www.tignes-winter-madness.com voor een voorproefje van wat er te wachten staat. Tignaddicts kunnen in deze advertgame 5 interactieve videospelletjes spelen en zo fantastische prijzen winnen, zoals een sportauto, een uitnodiging om oudejaarsnacht 2011 in Tignes door te brengen of een

    verblijf voor zes personen tijdens de Winter X Games Europe. Alle highlights van Tignes kan je er nu al ontdekken: slalom, ski en snowboard freestyle, onder ijs duiken… Aan jou om te spelen!

     

    In het hartje van de Savoie, in de noordelijke Alpen, verwelkomt skistation Tignes zijn gasten winter en zomer. Freeride, mountainbiken, golf, kuuroord, … alles in een internationale en kosmopolitische sfeer. Tignes is ook het station van de Winter X Games Europe, de onmisbare afspraak voor liefhebbers van freestyle-ski en -snowboard! De volgende Winter X Games Europe in Tignes vinden plaats van 1 tot 18 maart 2011. Tignes: gewoon buitengewoon. RVH.

     

    Wist je dat de officiële website van Tignes, de stoutmoedige, nu in acht talen beschikbaar is? De beste voorbereiding voor de je sneeuw induikt! www.tignes.net

     

     

    24-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batibouw
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nieuwe openingsuren BATIBOUW helpen verkeersdrukte omzeilen

     

     

     

     

    Van donderdag 24 februari tot en met zondag 6 maart 2011 opent Batibouw, de grootste en belagrijkste beurs van het land in de bouw-, renovatie en woonsector, opnieuw de deuren. Mede op aansturen van het Batibouw-exposantencomité wijzigt beurgsorganisator FISA de openingsuren voor deze 52ste editie.

     

    Op weekdagen openen de deuren van Batibouw een uur later en blijven ze ook een uur langer open voor het grote pubielk, namelijk van 11u00 tot 19u30.

     

    Door deze beslissing, die unaniem werd goedgekeurd door het exposantencomité, zal het eenvoudiger worden om de Brusselse spits te vermijden én kunnen de bezoekers van BATIBOUW ’s avonds langer genieten van alles wat de beurs te bieden heeft.

     

    Op zaterdag en zondag blijven de openingsuren ongewijzigd ten opzichte van vorig jaar, dus van 10u00 tot 18u30. Ook wat betreft de professionele dagen verandert er niets. Zij vinden plaats op donderdag 24 februari van 10u00 tot 18u30 en op vrijdag 25 februari van 10u00 tot 21u00.

    De nocturne voor het grote publiek op donderdagavond wordt wegens groot succes herhaald. Op donderdag 3 maart blijft de beurs dan ook open tot 23u00. RVH.

    24-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindejaar Delhaize

    Delhaize presenteert originele producten voor geslaagde feesten.

     

     

    Kerstmis en Nieuwjaar staan synoniem voor feesten, geschenken en de frisse geur van de kerstboom. Maar het is vooral het moment voor traditionele gerechten samen met de familie rond een goed gevulde tafel.

     

    Delhaize helpt alleszins de consument om van deze feestdis een waar festijn te maken. De aankopers van Delhaize België hebben producten gezocht uit alle hoeken van de wereld om uw borden te vullen met nieuwe smaken. Over het budget hoeft men zich niet al te veel zorgen te maken, Delhaize stelt feestelijke alternatieven voor tegen miniprijzen in haar 365-gamma.

     

    Kuierend doorheen het globale aanbod alvast enkele treffende nieuwigheden. Bij de aperitiefhapjes is er voor elk wat wils, een assortiment schelpen met krab en petonkels biedt een uitzonderlijke smaak waarbij de uniek smaak van krab gekoppeld wordt aan de iets minder gekende petonkels. Schalen met gedroogd fruit zijn een uitnodiging om meteen te knabbelen terwijl de olijvencrème Codefa op diverse manieren gebruikt kan worden. Decoratief, smaakmaker of versierder. Terrines van ganzenlever zijn in, maar ook de blinis met gerookte schotse zalm bieden last minute oplossingen.

     

    Een gratin is ideaal bij het vlees, de kaasgratins met Belgische kazen zorgen voor een erg krokante korst en een unieke smaak.

     

    Om het leven van de klanten te vereenvoudigen lanceert Delhaize het concept van een geïntegreerde traiteur. Klanten kunnen gerechten bestellen uit een catalogus met 17 vlees- en visgerechten en 8 bijgerechten. Na 4 dagen kunnen de bestelde artikelen worden afgehaald. Elk gerecht wordt aangemaakt voor 2 personen, de feesttafel kan dus erg makkelijk aan het aantal tafelgasten worden aangepast.

    Deze bereide schotels zijn verpakt in aluminium schaaltjes die kant-en-klaar in de traditionele over worden gezet, voorverwarmd op 180-200° hebben deze schotels een 20-tal minuten kooktijd nodig. Het aanbod wordt trouwens elke zes maanden vernieuwd zodat voor elk kalenderfeest de juiste gerechten kunnen worden geserveerd.

    In de wintercatalogus o.m. Oostende tongscharrolletjes, een halve kreeft met currygroentesaus, kalfstournedos met bearnaisesaus, parelhoen met appeltjes en calvadossaus, fazantenfilet met foie gras en appeltjes, 6 pommes ducesses of gestoofde peren. RVH.

     

     

     











    23-11-2010 om 21:29 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tignes, veel meer dan skiën!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    PARADIJS VOOR NACHTRAVEN EN DURVERS

    Tignes, veel meer dan skiën!

     

     

     

    Tignes “de Stoutmoedige” is de uitgelezen bestemming voor sportieve sneeuwfanaten. Maar die moeten daarom niet altijd netjes binnen de lijntjes kleuren! Tignes lest ieders dorst naar adrenaline met spectaculaire activiteiten zoals ijsduiken en rally op ijs. En na een sensationele dag volgt een bruisende nacht…

     

    VOOR DURVERS : Geen zin om te skiën? Geen nood! Een dag zonder latten is zeker geen dag zonder adrenalinestoot.

     

    ONDER IJS DUIKEN

    Zowel beginners als gevorderden ontdekken een diepblauwe wereld onder het ijs van het bevroren meer van Tignes, dat op een hoogte van 2.100m ligt. Daar kan je in alle veiligheid zwemmen in het gezelschap van ervaren monitors. Van begin december tot half april, van 11u tot 16u, vanaf € 75 pp. Of wat dacht je van een nachtelijke duik in het ijskoude water? Vanaf € 95 pp op woensdag en donderdag na 18u.

     

    RALLY OP IJS

    800m spiegelglad ijs en 1 auto. Maak je klaar voor de rit van je leven! Met je eigen wagen of met een van de beschikbare auto’s en samen met een professionele chauffeur wacht een onvergetelijke ervaring in Tignes les Brévières. Vanaf begin december tot eind februari, vanaf € 25 pp in een quad of buggy en € 50 pp met de wagen.

     

    NATUURLIJKE IJSPISTE

    Droom je van het Hoge Noorden en de bevroren Canadese Meren? In Tignes wacht een bevroren paradijs van 2.000m² om te wandelen, hockey te spelen of te schaatsen. Open alle dagen van 14u tot 20u, ijsschaatsenverhuur aan € 3 voor volwassenen en € 2 voor kinderen. Disco alle donderdagen tijdens de krokusvakantie.

    Van 27 november tot 1 mei, koop 1 skipas voor het gebied killy Tignes – Val d’Isère (2 tot 15 dagen) en ontvang 1 dagelijks toegangsticket voor het zwembad en 1 dagelijks ticket voor ijsschaatsenverhuur. RVH.

     

    Wist je dat de officiële website van Tignes, de stoutmoedige, nu in acht talen beschikbaar is? De beste voorbereiding voor de je sneeuw induikt! www.tignes.net

    23-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-11-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift

    Taylor Swift in Vorst Nationaal.

     

     

     

    Op 22 oktober 2010 bracht Taylor Swift haar derde cd ‘Speak Now’ uit en ze zal die op 6 maart 2011 live voorstellen in Vorst Nationaal. Mocht ‘Vorst Nationaal’ in ‘Amerika’ liggen, dan was je nu al gestopt met lezen en stonden alle communicatielijnen roodgloeiend. De populariteit van de amper twintigjarige popster tart er immers alle verbeelding. Haar debuutalbum ‘Fearless’ was in Amerika de best verkopende plaat van 2008 en 2009. De veelzijdige Swift speelde in 2010 zelfs mee in de film ‘Valentine’s Day’.

     

    Taylor Swift was dit jaar de jongste zangeres die ooit een Grammy voor ‘Album of the Year’ won. Het zingen zit in haar bloed. In september 2009 werd ze onderscheiden met de ‘MTV Best Female Video’. Kanye West verstoorde toen op luidruchtige wijze het dankwoord van Swift. In plaats van hierover in de media een rel te ontketenen, zong Swift dit jaar tijdens de MTV Music Awards ‘Innocent’, een gloednieuw nummer waarin ze de rapper het incident vergeeft. Deze aanpak is typerend voor Taylor Swift. Elk nummer op de nieuwe plaat is een open brief aan een individueel persoon waarin ze eindelijk vertelt wat ze al lang wilde zeggen

     

    Toen haar meest recente single ‘Mine’ deze zomer via internet uitlekte, besloot haar platenfirma het nummer supersnel via iTunes uit te brengen. Het werd meteen een hit en de teller stond na amper vier dagen op 297.000 betaalde downloads. De verwachtingen voor ‘Speak Now’ zijn eveneens hooggespannen. Samen met de hits ‘Our Song’, ‘Should’ve said no’, ‘You belong with me’, ‘Fifteen’ en ‘Today was a Fairytale’ (uit de soundtrack van de blockbuster ‘Valentine’s Day') zullen de verse songs op 6 maart 2011 in Vorst Nationaal garant staan voor een avond onvergetelijk entertainment.

     

    Tickets 43€ via www.sherpa.be en 070 25 20 20. Kan je er niet bij zijn in Vorst Nationaal? De dag nadien speelt Taylor Swift in Ahoy in Rotterdam. Tickets voor dit concert zijn te koop via www.eventim.nl RVH.





    22-11-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!