Inhoud blog
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    06-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mini Europe by night

    : een betoverend licht- en muziekspektakel

     

    Van 19 juli tot 16 augustus kunnen de bezoekers van Mini-Europa opnieuw elke zaterdag genieten van een licht- en klankspektakel. Op 5 opeenvolgende zaterdagen lichten de gevels en tuinen van het Brusselse miniatuurpark op in de nacht, wat zorgt voor een fascinerend schaduwspel dat de aandacht vestigt op de details van de maquettes. Een muzikaal vuurwerk vormt rond 22u30 het hoogtepunt van de avond!

    Het miniatuurpark organiseert opnieuw een klank- en lichtfestival waarbij het vanaf zonsondergang op zaterdag - dankzij duizend-en-één lichtjes - wordt ondergedompeld in een sprookjesachtige sfeer. Een fascinerend schaduw- en lichtspel zorgt ervoor dat de details van de bekendste Europese gebouwen en monumenten meer cachet krijgen. Dit spektakel lijkt zo uit een sprookje te komen en de magische sfeer zal indruk maken op jong en oud. Een spetterend vuurwerk van zo’n vijftien minuten lang vormt vanaf 22u30 de apotheose van de avond.

    'Mini-Europe by night 2014' met nog meer attracties

    Mini-Europa pakt al voor de 19de keer uit met dit lichtfestival waarbij het park tot middernacht open blijft. Deze zomer mag het een aantal extra monumenten in de schijnwerpers plaatsen: een maquette in het thema van de Eerste Wereldoorlog, met onder andere een reproductie van 5 militaire begraafplaatsen aan het Belgische oorlogsfront, behoort sinds kort tot de collectie van het miniatuurpark. Bovendien palmen vanaf juli een aantal zonnevoertuigen Mini-Europa in. Maquettes van de PlanetSolar (de catamaran van Raphaël Domjan), de Nuna7 (de zonnewagen gebouwd door studenten van de universiteit van Delft) en de Solar Impulse krijgen dan een plaatsje in het park.

    Om de 25ste verjaardag van Mini-Europa luister bij te zetten, werd gekozen voor een mix van leuke feestmuziek om het vuurwerk te begeleiden. ‘Celebrations’ (Kool and the Gang), ‘Let’s Dance’ (David Bowie), ‘Let’s get it started’ (Black Eyed Peas), ‘Happy’ (Pharrel Williams) en ‘Happy Birthday’ (Stevie Wonder) zijn slechts enkele nummers die tijdens het muzikaal vuurwerk uit de luidsprekers zullen schallen. Dit vuurwerk wordt een echt feest voor zowel oren als ogen, waar je bovendien niks extra voor moet betalen: de normale toegangsprijzen blijven gelden. Daarnaast wordt – om de verjaardag van Mini-Europa nog meer in de verf te zetten – extra gratis animatie voorzien op elke zaterdag- en zondagnamiddag tussen 19 juli en 24 augustus. Steltlopers, straat- en ballonartiesten palmen dan telkens van 13 tot 17u het park in! Daarbovenop kunnen kinderen geschminkt worden of zich uitleven met knutselen.

    Praktische informatie -  Brupark Heiselvlakte 1020 Brussel – Infoline 02-4780550 - Tarieven volwassenen 14.30€ - kinderen 10.70€ - speciale groepstarieven -          

    info@minieurope.eu - www.minieurope.eu





    06-07-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film - The Machine
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De nabije toekomst. Het westen is verwikkeld in een koude oorlog met China. Computeringenieur Vincent McCarthy (Toby Stephens) leidt een onderzoeksteam dat experimenten uitvoert op gewonde oorlogsveteranen, maar blijft al een tijdlang verstoken van een doorbraak: de soldaten die hij met zijn implantaten redt, stoppen na een tijdje met te praten en worden vaak agressief – iets wat zijn opdrachtgever, het Britse Ministry of Defense (‘MOD’), echter niet weerhoudt om het project te blijven sponsoren met militaire subsidies.

    De oplossing ligt volgens McCarthy in het creëren van een kunstmatige intelligentie die voor zichzelf kan denken, maar geen enkel prototype weet de befaamde Turingtest te doorbreken en zich op die manier in staat te tonen om echt abstract te kunnen denken. Vincent organiseert een auditie voor wetenschappers en stuit daar op een computerprogramma dat bijna weet te slagen in de test. Programmeur van dienst is de bevallige Ava (Caity Lotz, vechtkunstenares en ooit danseres voor Lady Gaga, inmiddels te zien in verschillende series en films, waaronder Arrow). Vincent is onmiddellijk geïntrigeerd en neemt Ava in dienst, maar die laatste heeft moeite met de geheime projecten die binnen de militaire basis worden verborgen gehouden. Vincent blijkt haar bezorgdheid grotendeels te delen, maar weigert tussenbeide te komen, grotendeels omdat hij hoopt dat de resultaten van zijn onderzoek zullen kunnen gebruikt worden om zijn zieke dochtertje te genezen. Nadat Ava om het leven komt, besluit hij om de kaart van haar hersenen te integreren met haar programma en een verbeterd lichaam…

    Singularity : Wees maar zeker: in de labs van Google en andere softwaregiganten wordt terwijl je dit leest druk gewerkt aan het ontwikkelen van artificiële intelligentie. De vorderingen die men heeft gemaakt zijn immens en veel wetenschappers zijn het er dan ook over eens dat we op de vooravond staan van het ontstaan van ‘singularity’ – een begrip dat voor het eerst werd gebruikt door mathematicus John von Neumann en later werd overgenomen door sf-auteur Vernor Vinge om het moment te beschrijven waarop artificiële intelligentie zo ver is geëvolueerd dat het volledig autonoom kan denken en menselijke intelligentie achter zich laat. De meeste specialisten zijn het erover eens dat dit moment dichterbij komt: rond 2040-2045 zou het al zover moeten zijn, al beweren sommigen dat machines al eerder in staat zullen zijn om ons (ver) voorbij te streven. Dat onze maatschappij er volledig door zal veranderen, daar is iedereen het over eens, maar algemeen wordt aangenomen dat we (voorlopig nog) niet in staat zijn om accuraat te kunnen voorspellen wat superintelligente entiteiten met ons zullen willen doen.

    Wat er ook van zij, de gevolgen zouden volgens velen schrikbarend zijn: Bergias denkt dat een geavanceerde AI geen echte reden zal hebben om vriendelijk te zijn tegenover mensen, Bostrom somt een eerste superintelligente entiteit op als mogelijke oorzaak voor de extinctie van de mensheid en toont ook aan dat het gemakkelijker is om een vijandige AI te creëren dan een bondgenoot, Eliezer Yudkowsky dringt aan op het ontwikkelen van een AI die ons zal helpen om het ergste te voorkomen en dit jaar wist niemand minder dan Stephen Hawking nog het volgende te vertellen: ‘Slagen in het creëren van een AI zou de belangrijkste gebeurtenis in de menselijke geschiedenis zijn. Jammer genoeg zou het ook de laatste kunnen zijn.’ Volgens hem zou een dergelijk construct ons voor ‘onmetelijke voordelen en risico’s’ plaatsen, waaronder ‘technologie die de financiële markten te slim af is, beter dingen uitvindt dan menselijke onderzoekers, menselijke leiders manipuleert en wapens ontwikkelt die we niet eens kunnen verstaan.’ De Engelse wetenschapper Kevin Warwick weet het zelfs zeker: we zullen zelf zo snel mogelijk moeten evolueren en integreren met machines om te kunnen overleven. Overigens voegt Warwick ook de daad bij het woord: de man is immers ’s werelds eerste cyborg.

    Doorheen de jaren werd sciencefiction soms als ongeloofwaardig afgedaan, maar de realiteit is dat het genre heel vaak ontwikkelingen heeft voorspeld die tegenwoordig een duidelijke plaats hebben in onze samenleving. Heel wat uitvindingen die vroeger enkel in romans werden beschreven, zijn tegenwoordig beschikbaar, of bestaan als (veelal militair) prototype in een of ander lab. Het thema is niet nieuw: films als het iconische Blade Runner, Her en Terminator namen het fenomeen elk op hun eigen manier onder de loep, terwijl de kolonisten uit Battlestar Galactica hun thuiswerelden noodgedwongen achterlieten om te ontvluchten aan de gevolgen van de AI’s die ze ooit zelf hadden gecreëerd. Er is echter nog nooit een film geweest die het thema op zo’n spannende en intelligente manier behandelt als The Machine. Sterker, nog: The Machine kwam een week na het veel duurdere Transcendence uit, maar zowat elke recensent wees erop dat deze film heel wat beter is en de prent met Johnny Depp in het stof laat bijten.

    De film : The Machine werd volledig gedraaid in Wales, waar regisseur/scenarist Caradog W. James voordeel wist te halen uit zijn naar Hollywoodmaatstaven beperkte budget (de film werd gefinancierd met fondsen van de staatsloterij!) door te kiezen voor erg sfeervolle beelden en dreigende schaduwen. Dat hoofdrolspeelster Caity Lotz een topdanseres is en zelf erg onderlegd is in verschillende vechtkunsten, zorgde er bovendien voor dat ze al haar stunts en indrukwekkende actiescènes zelf kon uitvoeren. Het komt de geloofwaardigheid van de film enorm ten goede. Er werd trouwens ook aan kleine details gedacht, zo gebruikt het personage dat wordt geportretteerd door de vriendin van de regisseur, Pooneh Hajimohammadi, een vervormde versie van Farsi (de Perzische taal die onder andere in Tadzjikistan, Iran en Afghanistan wordt gesproken) wanneer ze met de oorlogsveteranen praat – een idee dat het duo bedacht nadat bleek dat een valse ‘machinetaal’ te onecht klonk.

    The Machine werd in april tijdens het Brussels International Fantastic Film Festival op een overweldigend applaus getrakteerd en wist de BAFTA Cymru Award binnen te halen voor zowel beste film als beste kostuumontwerp en beste oorspronkelijke muziek. Op de British Independent Film Awards won hij de prestigieuze Raindance Award (en werd Caity Lotz genomineerd als beste nieuwkomer), op het Raindance Film Festival de juryprijs voor beste film uit het Verenigd Koninkrijk en op het toonaangevende Toronto After Dark Film Festival de ‘speciale prijs’ voor beste actrice en beste sf-film. Tel daarbij de nominatie voor de grote prijs van Sitges en je weet dat je hier met een uitzonderlijke prent te maken hebt!

    Technische fiche : Regie: Caradog W. James; Scenario: Caradog W. James; Productie: John Giwa-Amu; Cinematografie: Nicolai Brüel; Muziek: Tom Raybould; Montage: Matts Platts-Mills

    Artistieke fiche : Caity Lotz: Ava; Toby Stephens: Vincent; Pooneh Hajimohammadi: Suri; Sam Hazeldine: James en Denis Lawson: Thomson

     

    05-07-2014 om 20:56 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nikita lanceert gamma smeersalades met 50% groenten

    Met gemiddeld 138 gram per dag eet de Belg nog niet de helft van de aanbevolen hoeveelheid groenten… Elke dag sensibiliseren media en gezondheidsinstanties dan ook dat we méér groenten moeten eten. Het Belgische bedrijf Nikita uit Herk-de-Stad besloot daarom een gamma smeersalades te creëren waarin groenten het hoofdbestanddeel vormen. De naam? Spreadable FRNDS.

    Nikita lanceert deze zomer Spreadable FRNDS, vier verschillende smeersalades op basis van verse kaas en yoghurt met 50% verse groenten. Die combinatie is alvast uniek en de groenten contrasteren als frisse en knapperige stukjes met de zachte zuivel. Ze zijn puur natuur, zonder enige kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen, zonder toegevoegde suikers, lekker licht. Bovendien bevat het gamma minder calorieën dan het huidige zuivelaanbod met groenten of kruiden op de markt.

    Doelgroep voor de Spreadable FRNDS is de ‘actieve vrouw’ die graag lekker eet, maar tegelijk ook aandacht heeft voor wàt ze eet. En dus vragende partij is voor een lichter broodbeleg met verse groenten. Ze wil ook proeven wat ze eet, en dus beperkte Nikita het aanbod tot maximum 3 verschillende groenten per variëteit. Zo ervaart ze immers nog de echte smaak van de afzonderlijke groenten. Die knapperige groenten zijn ook haar ‘vrienden’ die helpen om lekker en verantwoord te eten, maar nu dus smeerbaar op de boterham, op een broodje, op een toastje of in een koude schotel. Bovendien kunnen de 150g-potjes van Spreadable FRNDS handig meegenomen worden naar de werkplek of ‘on the go’.

    Voor de recepten, samengesteld op basis van het foodpairing-principe, werd tijdens smaakpanels aandachtig geluisterd naar de mening van consumenten. Zij kozen voor 6 recepten waarvan er al 4 in de winkel liggen om op de boterham te smeren: komkommer met zoete peper en munt, knolselderij met wortel en mosterd, courgette met paprika en bieslook, tomaat met parmesan en basilicum. Nikita won voor zijn Spreadable FRNDS overigens recent de Tavola prijs voor Beste Innovatie, toegekend door een professionele jury. De nieuwe combinaties bekoren ongetwijfeld alle fijnproevers, zacht en pittig, smeuïg en super lekker bieden ze een oasa van rust en verpozing in onze hectische wereld. Spreadable FRNDS zijn absoluut aanbevolen proevertjes.

    Met zijn expertise van smeersalade-bereider en de uitwisseling van knowhow binnen de Bieze Food Group wist Nikita de Spreadable FRNDS-salades dus een aangename structuur te geven door de toevoeging van 50% groenten. Geen enkele andere aanbieder van smeersalades doet hen dat na. Verse smeersalades, gevuld met kip, krab, vis, vlees of fijngesnipperde groenten zijn sowieso reeds het handelsmerk van Nikita. De broers Luc & Wim Van Schaeybroeck, bezielers van Nikita, innoveerden eerder al met pastasalades, salades op basis van quinoa, taboulé of bulgur en salades op basis van verse zuivel. Voor de bereiding en samenstelling van de nieuwe recepten met méér groenten zochten ze een oplossing die teruggaat naar de roots van Nikita in 1960, het jaar waarin hun ouders ‘De Korenbloem’ oprichtten voor de productie van kaas, smeerkaas en boter.

    Spreadable FRNDS staat in de koeltoog tussen de smeerbare kazen en de zuivelspreads. Verkooppunten: Carrefour, Colruyt, Spar, Champion. Adviesprijs: €2,29. www.spreadablefrnds.be

     

     

     





    05-07-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Logeren tussen Franse wijn

    Logeren tussen Franse wijn - Franse wijnhuizen voor een smaakvolle vakantie

     

    Wijn en vakantie: voor vele mensen een fijne combinatie. Natuurlijk kun je in ieder vakantiehuis lekker een wijntje drinken, maar sommige vakantiewoningen hebben een meer directe link met wijn. Zo biedt Belvilla vakantiehuizen aan op een wijngoed omringd door druivenranken, kun je in sommige vakantiewoningen genieten van een wijnproeverij en heb je bij andere vakantiewoningen de kans om het wijnproces met eigen ogen te zien. Benieuwd? Hier een selectie van Franse wijnhuizen!

    Vakantiehuis Le Pigeonnier de Pezelin is een vroegere duiventil die nu is omgetoverd tot sfeervolle vakantiewoning. Deze woning voor vier ligt tussen de wijngaarden in het dal van de Garonne in het hart van de wijnstreek Bordeaux. Het huis is van het type ‘klein maar fijn’, aangevuld met vele extra’s, zoals een prieeltje in de tuin, speeltoestellen, petanquebaan, diverse boerderijdieren en een zwembad en tennisbaan waar je als gast gebruik van mag maken. Bovendien laat de eigenaar je graag kennismaken met zijn eigen wijnen.

    In een gerenoveerde wijnboerderij vind je nu een prachtige gelegenheid om een vakantie door te brengen met een familie- of vriendengroep. De gîte Chez l’Antiquaire biedt plaats aan tien personen en Mas de l’Antiquaire is geschikt voor groepen tot twintig personen. Diverse details in en om het huis herinneren aan de wijngeschiedenis. Ervaar hier Frankrijk op zijn best met schaduwrijke weggetjes, kronkelend door eindeloze wijngaarden richting pittoreske dorpjes en pleintjes omzoomd door platanen.

    Landhuis Iris is een gerenoveerd, 19e-eeuws wijnhuis op een groot terrein in een klein, typisch Zuid-Frans dorpje. Het vakantiehuis is met oog voor detail ingericht en heeft een warme sfeer. Prachtige details maken het helemaal af, zoals de vleugel in de woonkamer, het bad op pootjes, de enorme schouw in de woonkamer, de landelijke keuken en de schommel aan de boomtak voor het huis. De tuin is mooi aangelegd en biedt vele schaduwrijke plekjes plus een prachtig privézwembad. Met een gezelschap tot acht personen breng je hier een vakantie door in hartverwarmende sfeer.

    In een 17e-eeuws wijnhuis, gebouwd in de typerende stijl van de Elzas, vind je nu drie vakantie-appartementen. Vakantiewoning La Stub biedt plaats aan vier personen en bevindt zich op de eerste etage. De studio’s L’Etable en La Kuch zijn beide geschikt voor twee personen. Als gast beschik je tevens over een dakterras dat je deelt met eventuele gasten van de andere appartementen. De eigenaarsfamilie van dit huis heeft een wijngaard en bovendien een wijnkelder onderin het gebouw, met als groot voordeel dat uitleg over het wijnproces en een proeverij in huis verzorgd kunnen worden. Het vakwerkhuis waarin je verblijft, ligt tegen de zuidelijke vestingmuren van het charmante, middeleeuwse vakwerkplaatsje Riquewihr in de uitlopers van de Vogezen. Het huis staat aan de rand van het centrum, waardoor het hier relatief rustig is. Riquewehr is één van de dorpjes aan de ‘Route du Vin’ door de Elzas. Het plaatsje is grotendeels autovrij en heeft veel vakwerkhuizen. Naast de wijn kenmerkt dit gebied zich ook door de vele ooievaars.

    Genieten van wijn kan natuurlijk bij nog veel meer vakantiehuizen. Naast de bovenstaande vakantiewoningen met een overduidelijke wijngeschiedenis is er natuurlijk nog een vat vol vakantiehuizen die ‘gewoon’ prachtig liggen tussen de wijngaarden of nabij wijndomeinen waar je mag proeven van de heerlijke drank. En niet alleen in Frankrijk. Veel meer landen produceren wijn. Denk in Europa aan Moezel uit Duitsland, Prosecco en Chianti uit Italië en Rioja en Cava uit Spanje. Zelfs Oostenrijk produceert lekkere wijn. Vooral de regio’s Steiermark en Burgenland herbergen vele wijngaarden. Proost en wellicht tot ziens in één van de Franse wijnhuizen van Belvilla!

    05-07-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomerfrisse cocktails

    Zomerfrisse cocktails met Singleton Tailfire en Sunray

     

     

    Met TAILFIRE en SUNRAY lanceert The Singleton of Dufftown twee nieuwe, spannende Single Malt whisky’s voor een breed publiek. De TAILFIRE en SUNRAY belichamen de toekomst van single malt whisky en zijn gemaakt om een nieuwe generatie van whisky drinkers te inspireren. Beide nieuwe varianten zijn daarnaast uiterst geschikt voor heerlijke zomerse en frisse cocktails.

    Diageo ontwikkelde speciaal twee overheerlijke single malt whiskycocktails voor Singleton Tailfire en twee lekkere cocktails voor Singleton Sunray. Belgisch Topmixologist Ben Belmans gebruikte deze 4 basiscocktails maar voegde er nog een eigen twist aan toe.

     

    Lees meer www.tasted4you.be







    04-07-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goed gebakken Kitchenaid stelt nieuw bakgerei voor

    Wat je zelf bakt, smaakt gewoon beter. Zeker met het nieuwe KitchenAid bakgerei, de eerste professionele reeks om de perfecte cake, pizza, broodjes of cupcakes op tafel te toveren. Laat de ideeën al maar rijzen!

    Een succulent gebraad, speelse cupcakes en donuts, de perfecte pizza of brood: er gaat niets boven een goed gelukt zelfgemaakte ovencreatie. KitchenAid staat voor professionele prestaties, robuuste kwaliteit en fraai design. Het merk trekt die filosofie door in alle toebehoren, zoals de nieuwe reeks bakvormen. De KitchenAid bakvormen kunnen tegen een stootje. Het duurzame, stevige metaal heeft een basis van zwaar staal voor professioneel gebruik en is schilfer-, kras- en vlekbestendig. Het oppervlak in warmtegeleidend aluminium zorgt ervoor dat elke bereiding mooi bruineert, en is ovenvast tot 230 °C.

    Al de producten zijn hitte-, roest- en corrosiebestendig, kortom ze blijven er jarenlang als nieuw uitzien. Bovendien is de antiaanbaklaag niet alleen duurzaam maar ook vaatwasbestendig en dus gemakkelijk te reinigen.

    Het assortiment omvat: een tarte tatinvorm, een vierkante cakevorm, een lange broodvorm, een ronde cakevorm, een broodvorm, een ovenpan, een pizzavorm voor dunne korst, een springvorm, een set van twee bakplaten voor koekjes, een bakplaat, een set van twee muffinvormen, een set van twee donutvormen voor zes minidonuts en een minitaartvorm met losse bodem.

    KitchenAid bouwde op basis van zijn legendarische staande mixer/keukenrobot uit 1919 en zijn eerste vaatwasser uit 1949 een volledige productlijn uit, die zich uitstrekt van keukengerei tot kleine en grote huishoudtoestellen. Alle producten uit deze lijn leveren professionele prestaties en zijn ontworpen voor de gepassioneerde fijnproever. In 2009 vierde KitchenAid zijn 90e verjaardag. www.kitchenaid.be





    04-07-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kookmakkelijk

    KOOKmakkelijk gaat voor meer bio-groenten van lokale boeren

     

    Anderhalf jaar na de succesvolle start van KOOKmakkelijk.be wil de firma meer duurzame groenten in zijn maaltijdpakketten gebruiken. In samenwerking met ‘Boerderij De Brabander’ gaat KOOKmakkelijk niet alleen het aandeel van biologische groenten in zijn pakketten vergroten, maar ook de groentekilometers verkleinen en meer lokale producten gebruiken.

    Ideologie : KOOKmakkelijk stelt wekelijks huisgemaakte, gevarieerde én duidelijke recepten samen, doet de boodschappen én levert vervolgens alle nodige ingrediënten en receptjes aan huis bij particulieren. Dit concept wordt gesmaakt bij de Belgische huishoudens, die graag gevarieerd en gezond koken voor het hele gezin. KOOKmakkelijk wil daar positief op inspelen en het kopen en eten van biologische groenten uit eigen streek bevorderen. De keuze voor een samenwerking met Boerderij De Brabander was dan ook snel gemaakt, gezien zij biologische groenten uit eigen tuin telen en die van andere lokale boeren verdelen.

    Biologische streekproducten: Voortaan zal KOOKmakkelijk zijn bio-groenten rechtstreeks bij Boerderij De Brabander halen. Meer nog, De Brabander zal op aanvraag van KOOKmakkelijk ook minder gekende en vergeten groenten telen, die normaal niet in het assortiment zitten. Maar liefst 50% van KOOKmakkelijks geleverde, verse groenten zijn voortaan biologisch én lokaal geteeld. Door het steunen van lokale boeren zal de groentekilometer aanzienlijk dalen en zullen de groentjes kraakvers bij de consument terecht komen. Alweer een weerspiegeling van hun respect voor het milieu.

    Duurzaamheid pur sang: KOOKmakkelijks duurzame aanpak gaat nog een stapje verder dan de biologische streekproducten. In de maaltijdpakketten meten ze altijd de juiste hoeveelheid ingrediënten af waardoor de consument minder voedsel weggooit. Ook op sociaal vlak draagt zaakvoerder Relinde Eerlingen haar steentje bij. Boerderij De Brabander geeft langdurig werkloze mensen uit de regio de kans om werkervaring op te doen in de groentetuin. Terwijl ze de bio-groentjes verbouwen, worden ze opnieuw klaargestoomd voor de arbeidsmarkt. www.KOOKmakkelijk.be





    04-07-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sublieme foodpairing

    Sublieme foodpairing en foodcreatie met nieuwste single malt Singleton whisky’s Tailfire en Sunray

     

    Met TAILFIRE en SUNRAY lanceert The Singleton of Dufftown twee unieke Single Malt whisky’s voor een breed publiek. Speciaal gecreëerd om een nieuwe generatie van whisky drinkers te inspireren, brengen deze gloednieuwe drankmerken ook koks, kaasaffineurs en chocolatier-patissiers in vervoering.

    Whiskguy is in de culinaire wereld een begrip. Guy Lippens is beter bekend als chef Whiskguy. Hij kan als geen ander recepten bedenken en koken met whisky. Guy Lippens studeerde af aan de Stedelijke Hotelschool Oostende in 1988 met specialisatie in Traiteur en Patisserie. Guy is werkzaam geweest in Restaurant Georges te Gent, restaurant De Graslei te Gent, Restaurant T’ oude Veer te St. Martens-Latem en het Casino in Middelkerke, Guy werkt sinds een aantal jaar op zelfstandige basis in het segment van de spirits (dranken die voornamelijk uit het Diageo gamma komen) om vanuit de geuren en smaken in de whisky’s een menu op te bouwen. Verder geeft hij ook workshops zoals koken met whisky. Guy kent als geen ander de geheimen van whisky en weet deze smaken te combineren met een eigentijdse, speelse keuken. Met Singleton Tailfire en Singleton Sunray creëerde hij een aantal hoogstaande, culinaire doch toegankelijke gerechten.

     

    Lees meer www.tasted4you.be





    03-07-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Costa Cruises met wandelpromenade

    Op 7 november wordt de Costa Diadema gedoopt. Het nieuwe vlaggenschip van Costa Cruises heeft een wandelpromenade van maar liefst 500 meter, met zes cabañas en twee jacuzzi’s die uitsteken boven zee.

    De ontwerpers van de Costa Diadema hebben bij het uittekenen van hun plannen vooral rekening gehouden met de ruimte en met de openheid naar de zee. Er zijn grote split-level ruimtes die met elkaar in verbinding staan en die uitkijken op de zee. Dankzij een indrukwekkende wandelpromenade kunnen de cruisereizigers de Middellandse Zee op een heel aparte manier ervaren. De promenade is 500 lang, 5 meter breed, en loopt om het schip heen, van de achtersteven tot de boeg. Bij de bouw ervan hadden de ontwerpers duidelijk de beroemde promenades langs de Italiaanse kust voor ogen, zoals de Passeggiata dell’Imperatrice in Sanremo. Op het schip heb je dus het gevoel langs de mooie Italiaanse kust te wandelen en dat gevoel wordt nog eens versterkt door een kunstwerk van Roberto Bixio. De Riviera Ligure bestaat uit twee enorme glazen mozaïeken van de mediterrane kust.

    Langs de promenade is het heerlijk relaxen. In zes cabanas kunnen de reizigers ontspannen, lekker uit de wind, bij een drankje of een romantisch diner met uitzicht op de ondergaande zon. Voor nog meer genot zijn er twee jacuzzi’s, hangend boven de zee, achter glas en dus beschermen tegen de wind. Verschillende bars en restaurants kijken uit op de Promenade. Dat versterkt de mediterrane sfeer aan boord. Aan drankjes en lekker eten is er geen gebrek. Genieten doe je bij een fris biertje in de Birreria of bij een Italiaanse kwaliteitswijn in de Vinoteca Gran Duca di Toscana. En wat te denken van een aperitief in Bar Bollicine, een Prosecco van Italiaanse topmerken of een heerlijk diner in de Japanse Teppanyaki. Eenvoudiger maar even gezellig is het in de pizzeria en in de Gelateria Amarillo waar je geniet van de beste Italiaanse gelati. Echte fijnproevers kunnen terecht in het à la carte Club restaurant.

    De cruises met de nieuwe Costa Diadema kunnen nu reeds worden geboekt. Op 8 november vaart het schip de haven van Savona uit voor een 8-daagse reis in het westelijke deel van de Middellandse Zee met haltes in Marseille, Palma de Mallorca, Napels en La Spezia. Info: www.costacruises.be

    03-07-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steigenberger Grandhotel: foto's van Harry Banseon

     

    Slechte ervaringen van reizigers met autohuur halen de voorbije dagen geregeld de media. Dat er in de autohuurmarkt soms malafide praktijken gebeuren, kan niet worden ontkend. De vakantieganger kijkt dus maar beter uit naar een betrouwbare partner. Bij Sunny Cars zit je goed. Deze wereldwijde specialist in autohuur biedt de allerbeste voorwaarden en een top service.

    Niets is vervelender dan tijdens je vakantie voor onaangename verrassingen te staan. Bij autohuur kan dat wel eens gebeuren, bijvoorbeeld als je dit of dat moet bijbetalen wanneer je de wagen ophaalt of terug inlevert. Een klein detail in het huurcontract maakt soms een groot verschil in de praktijk. Kies daarom voor een all-inclusive formule zoals Sunny Cars die aanbiedt. Het betreft een klantvriendelijk tarief, zonder extra kosten. In dat all-in aanbod zit een optimale verzekering met burgerlijke aansprakelijkheid dekking, een schade- en diefstalverzekering, een terugbetaling eigen risico, een gratis dekking voor glas-, banden-, bodem- en dakschade en een onbeperkt aantal kilometers.

    Je kan wereldwijd terecht voor een huurauto bij Sunny Cars, in meer dan 120 landen en op 8.000 verhuurstations. Er worden hoge eisen gesteld aan de verhuurders en enkel samengewerkt met betrouwbare partners welke voldoen aan hoge service- en kwaliteitseisen. Daarnaast is er de service van Sunny Cars waarop je dag en nacht kunt rekenen, elke dag van de week, dus 24u/7dagen bereikbaar, in het Nederlands.

    Kortom, de vakantieformule met autohuur is risicoloos als je maar een contract afsluit bij een betrouwbare partner, met een steengoede reputatie. Die partner is Sunny Cars waarbij je dankzij het all-in product gegarandeerd geniet van een probleemloze vakantie. Info: www.sunnycars.be

    03-07-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Singleton of Dufftown introduceert twee nieuwe wkisky's

    The Singleton of Dufftown introduceert twee nieuwe, sprankelende Malt whisky’s met de Singleton TAILFIRE en de Singleton SUNRAY

     

    De markt voor single malt whiskies groeit substantieel in België. Het single malt whisky merk The Singleton of Dufftown groeit met ruim 9 procent in België. Met TAILFIRE en SUNRAY lanceert The Singleton of Dufftown twee nieuwe, spannende Single Malt whisky’s voor een breed publiek.

    In België is de verkoop van Scotch Single Malt whisky in het algemeen in het afgelopen jaar met 4% gegroeid. De super premium malt whisky The Singleton of Dufftown uit Speyside, Schotland, registreerde ten opzichte van het vorig jaar een groei van 9,5%, wat je outstanding kan noemen. Consumenten verkiezen meer dan ooit kwaliteit boven kwantiteit. In de hedendaagse drukte kiest men vaker om van de beperkte vrije tijd te genieten met premium producten. Een verschijnsel dat ook wel Premiumization wordt genoemd.

    Lees meer www.tasted4you.be





    02-07-2014 om 21:43 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto's Harry Benson

    Het Steigenberger Grandhotel, Brussels stelt foto's van Harry Benson tentoon

    Harry Benson, The Beatles on the Road 1964-1966. Vanaf 5 juli exposeert het Steigenberger Grandhotel tien iconische foto's van Harry Benson uit de reeks 'The Beatles on the Road 1964-1966'. De tentoonstelling is elke dag te bezichtigen van 11u tot middernacht.

    Liefhebbers van fotografie zullen niet kunnen weerstaan aan de foto's van Harry Benson of aan de bijhorende publicatie van TASCHEN, een collectors item, genummerd op 1764 exemplaren.

    Harry Benson, geboren in Glasgow, heeft elke Amerikaanse president sinds Eisenhower gefotografeerd alsook de beweging voor burgerrechten en bevond zich naast Robert Kennedy toen deze werd vermoord. Net als bij de Beatles, heeft hij de karakters van de belangrijkste persoonlijkheden van de afgelopen 50 jaar vastgelegd, waaronder Michael Jackson, Elizabeth Taylor en Hare Majesteit Koningin Elizabeth II. In 2009 werd hij benoemd tot Commandeur in de Orde van het Britse Rijk.

    Tentoonstelling in het Steigenberger Grandhotel, Brussels: van zaterdag 5 juli tot woensdag 19 augustus 2014 en van vrijdag 19 september tot woensdag 31 december 2014. - Loui Bar, Louizalaan 71, 1050 Brussel

    02-07-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.samewerking sunparks en agentschap natuur

    Samenwerking Sunparks De Haan en Agentschap voor Natuur en Bos geeft extra stimulans voor natuurbeleving aan de kust

     

    In de vroege lente van dit jaar ontstond binnen Center Parcs / Sunparks het idee om een samenwerking aan te gaan met het Agentschap voor Natuur en Bos. Eén van de pijlers van onze vakantieparken is natuur, wonen en genieten in een zo natuurlijk mogelijk landschap. Er is dus een logisch verwantschap tussen het Agentschap voor Natuur en Bos en Center Parcs / Sunparks, legt Jean Henkens uit, bioloog en landschapsarchitect van Center Parcs

    Verschillende van onze parken grenzen direct aan natuurgebieden, die door het Agentschap worden beheerd en ontwikkeld. Jaarlijks wandelen duizenden van onze gasten doorheen deze natuurgebieden en genieten van de rust en de omgeving. Het Agentschap voor Natuur en Bos en onze organisatie dragen natuurbehoud en belevingsnatuur hoog in het vaandel . Onze groene bosgebieden vloeien vaak naadloos over in de door het Agentschap beheerde gebieden. Naast gewone buren worden Center Parcs / Sunparks en Agentschap Natuur en Bos nu ook “partners”. « Samen zijn we ervan overtuigd dat beide partijen elkaar zullen versterken in de uitwerking en promotie van natuurbeleving, maar ook in de bewustmaking voor onze waardevolle natuur. Het zal voor onze gasten een extra stimulans zijn om op verkenning te gaan, op natuurexpeditie doorheen de mooiste plekjes van Vlaanderen » voegt Jean Henkens eraan toe.

    Sinds zaterdag 21 juni is er op het vakantiepark Sunparks De Haan een eerste ontmoetingsplek, ingericht door het Agentschap voor Natuur en Bos, die de gasten laten kennismaken met Europese topnatuur in deze kuststreek. Blitse informatiezuilen leren je de natuurgebieden in de buurt kennen en nodigen de gasten uit om deze op een actieve en duurzame manier te gaan beleven. Houten sculpturen, gemaakt uit boomstammen die uit de natuur van ter plaatse komen, brengen je alvast in de juiste sfeer.

    De uitbouw van deze ontmoetingsplek is een eerste stap op weg naar een mooie, succesvolle samenwerking. In het najaar 2014 zet men de volgende stappen en maken het Agentschap voor Natuur en Bos en Center Parcs / Sunparks verder werk van een uniek arrangement boordevol natuurexpeditie voor de gasten van Sunparks De Haan en iedereen die dat wil meemaken. Sunparks is zijn erg verheugd met dit partnership. Elke gast van het vakantiepark De Haan zal er tijdens zijn vakantie een groen randje bij krijgen vult Parkdirecteur William Springuel aan.

     

     

    01-07-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen aan zet in Koksijde
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De zomervakantie nadert met rasse schreden. In de badplaats Koksijde-Oostduinkerke doen ze er alles aan om ook de kleine vakantiegangers te plezieren. De agenda staat boordevol attractieve, gratis evenementen voor de kleinsten. Met andere woorden, de kids zijn aan zet in Koksijde-Oostduinkerke.

    Het wordt een festijn voor de kinderen tijdens een zomers verblijf in Koksijde-Oostduinkerke, met vingerverven, een stepwedstrijd, kinderanimatie op de zeedijk, gratis gocart rijden, een kinderdisco, krijttekenen, een zandsculpturenwedstrijd met de ganse familie, kindershows met clowns en goochelaars, een wedstrijd schelpentapijt maken, een fortenbouwwedstrijd en zelfs garnaalvissen voor kinderen. http://bezoeker.koksijde.be/product/4662/leuke-tips-voor-kinderen.

    Gigantisch speelpark: Los van al de activiteiten die door de toeristische dienst van Koksijde-Oostduinkerke worden opgezet zijn er onbegrensde mogelijkheden voor kinderen om zich rot te amuseren in de vrije natuur. Uiteraard op de veilige badplaatsen en op het brede zandstrand maar ook in het achterliggende land, een natuurgebied van bos en duinen, honderden hectare groot. Koksijde-Oostduinkerke is in de ogen van de kids een gigantisch en fascinerend speelpark waarin het woord ‘verveling’ nooit aan de orde is. In dat unieke natuurdecor wordt op woensdag 23 juli de Beach Run georganiseerd mét een jeugdjogging. Alle kinderen jonger dan 14 jaar kunnen zich vanaf 17u. inschrijven nabij de startplaats.

    Vijftig verschillende scènes die de bezoeker uitnodigen om een bepaalde houding aan te nemen. Dat leidt tot super grappige situaties die omstaanders, familie of vrienden, aan het lachen brengen. Het is de essentie van 3D World Magic & Fun 2014, van 12 juli tot 24 augustus in C.C. Casino Koksijde. Iedereen gaat uit de bol, iedereen gaat op de foto, als Rode Duivel of klim in een decor van ‘FC De Kampioenen’. (www.3DWorldKoksijde.be).

    Kidsvriendelijke Nazomer: Oostduinkerke Kids: Na een succesvolle editie vorig jaar wordt ook dit jaar Oostduinkerke Kids georganiseerd op zaterdag 27 september. Alle attracties zoals springkastelen, draaimolens, klauterparcour en gekke fietsen zijn gratis. Van 10.30 tot 18 uur Oostduinkerke-Dorp omgebouwd tot een groot speeldorp. Toffe begeleiders zorgen ervoor dat alles veilig verloopt.

    Al voor de 14de keer, dit jaar op vrijdag 31 oktober, trekt de Halloweenstoet door de straten van St-Idesbald. Dat betekent fun voor de kids want vanaf 14 uur kunnen ze op de Zeedijk pompoenen uithollen en versieren (pompoenen kunnen ter plaatse aangekocht worden) en kunnen ze zich laten schminken. Vanaf 18 uur wordt, op het G. Grardplein, de mooiste pompoen en het origineelste Halloween kostuum uitgekozen door een deskundige jury. Hier zal ook de groep Jong El Fuerté optreden om 18.30 uur en vertrekt de Halloweenstoet van versierde wagens om 19 uur. Het wordt een stoet vol feestgedruis, muziekgroepen en straatanimatie. Als klap op de vuurpijl is er een heuse heksenverbranding waarna iedereen kan nagenieten, met een pompoenensoep of een heksendrankje.

    Halloween for Kids: Een herfstvakantie in Koksijde-Oostduinkerke, daar zullen de kinderen van 6 tot 12 jaar naar uitkijken want van 25/10 tot 2/11 wordt Halloween for Kids georganiseerd. Er zijn diverse workshops zoals voorlezen (door een lieve heks), dansen (allen samen de mummiedans), knutselen, gezelschapsspellen, tekenen en kleuren. Alle activiteiten worden door enthousiaste, tweetalige (NL-FR) monitoren begeleid.

    Jongeren en Golf: In Koksijde-Oostduinkerke komen de liefhebbers van golf aan hun trekken, meer zelfs, op Koksijde Golf ter Hille zijn ook de kinderen welkom. Jong geleerd is oud gedaan en dus worden er tijdens de zomermaanden en in het najaar zomerkampen en lessen georganiseerd voor jongeren. In het clubhuis is er zelfs een echte Junior Room in aanbouw (www.koksijdegolfterhille.be).

    Toerisme Koksijde-Oostduinkerke: www.koksijde.be - Infokantoor Koksijde, Zeelaan 303, 8670 Koksijde, T 058 51 29 10

    30-06-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pierre & Vacances 3nieuwe services

    Het zomeraanbod van Pierre & Vacances wordt dit seizoen uitgebreid met drie services die het leven van de vakantieganger nog leuker en gemakkelijker maken. Diverse samenwerkingen met lokale partners zorgen voor een geïntegreerd aanbod waardoor de gasten hun vakantieregio beter leren kennen.

    Cookit is de aanbieder van complete kookkits waarmee gasten tijdens hun verblijf zelf een complete maaltijd kunnen bereiden. De kit wordt op bestelling afgeleverd aan de receptie van de residentie en bestaat uit recepten, verse ingrediënten en een kit met condimenten. Speciaal voor Pierre & Vacances heeft Cookit twee soorten kits gerealiseerd de DuoKit en de FamilieKit, ieder met een eigen samenstelling. De kits kunnen gelijktijdig met de residentie of ter plaatse worden gereserveerd en zijn verkrijgbaar in een tiental residenties.

    La ruche qui dit oui! Voor de gasten die graag proeven van de lokale gastronomie is deze service een uitkomst. Het is de gemakkelijkste manier om in aanraking te komen met producenten van regionale producten door deze direct via een collaboratiefplatform te bestellen. De producten worden minimaal één keer per week vers geleverd. Vandaag de dag zijn al 30 partners bij het netwerk aangesloten. In het merendeel van de Pierre & Vacances residenties kan van deze service gebruik worden gemaakt.

    Rendez-vous Chez Nous: Dit interactieve platform brengt gasten in contact met plaatselijke bewoners om op die manier de vakantieregio beter te leren kennen. Lokale gidsen staan klaar om hun passie van de regionale cultuur te delen aan de hand van diverse activiteiten. Zo is het mogelijk een boottocht te maken aan de kust van Marseille en kan in Aix-en-Provence een Calissonfabriek worden bezocht waar regionale lekkernijen worden geproduceerd. Vooralsnog is deze service enkel beschikbaar in de Provence. Het concept wordt de komende maanden verder ontwikkeld.

    Kies zelf je aankomstdag. Om dit jaar de zogenaamde zwarte zaterdag en andere overdrukke dagen op de wegen te omzeilen, biedt Pierre&Vacances de mogelijkheid op iedere dag van de week aan te komen. Dit geeft vakantiegangers de rust en ruimte om op comfortabele manier te reizen en zonder al te veel verkeersdrukte op de plek van bestemming aan te komen.

     

    30-06-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!