Sublieme foodpairing en foodcreatie met nieuwste single malt Singleton whisky’s Tailfire en Sunray
Met TAILFIRE en SUNRAY lanceert The Singleton of Dufftown twee unieke Single Malt whisky’s voor een breed publiek. Speciaal gecreëerd om een nieuwe generatie van whisky drinkers te inspireren, brengen deze gloednieuwe drankmerken ook koks, kaasaffineurs en chocolatier-patissiers in vervoering.
Whiskguy is in de culinaire wereld een begrip. Guy Lippens is beter bekend als chef Whiskguy. Hij kan als geen ander recepten bedenken en koken met whisky. Guy Lippens studeerde af aan de Stedelijke Hotelschool Oostende in 1988 met specialisatie in Traiteur en Patisserie. Guy is werkzaam geweest in Restaurant Georges te Gent, restaurant De Graslei te Gent, Restaurant T’ oude Veer te St. Martens-Latem en het Casino in Middelkerke, Guy werkt sinds een aantal jaar op zelfstandige basis in het segment van de spirits (dranken die voornamelijk uit het Diageo gamma komen) om vanuit de geuren en smaken in de whisky’s een menu op te bouwen. Verder geeft hij ook workshops zoals koken met whisky. Guy kent als geen ander de geheimen van whisky en weet deze smaken te combineren met een eigentijdse, speelse keuken. Met Singleton Tailfire en Singleton Sunray creëerde hij een aantal hoogstaande, culinaire doch toegankelijke gerechten.
Lees meer www.tasted4you.be
|