Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    11-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EXKi breidt vervolg aan 'land, farm & men'
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    EXKI BREIT EEN VERVOLG AAN DE SAMENWERKING MET "LAND, FARM & MEN", DIE ALWEER TWEE JAAR GELEDEN BEGON, EN INTRODUCEERT IN JANUARI 2017 EEN NIEUW PRODUCT UIT DIENS BIOLOGISCHE EN DUURZAME TEELT: DE GROENE BIOLINZEN ‘GRAINES DE CURIEUX’.

     

    In 2015 nodigden EXKi en "Land, Farm & Men" iedereen uit om te komen proeven van de allereerste salades op basis van Belgische biologische quinoa. Beide bedrijven besloten de handen in elkaar te slaan en een eerste samenwerking op te starten, met als doel de korte keten en de plaatselijke biologische landbouw een duwtje in de rug te geven.

    In 2016 deed de Belgische biologische haver zijn intrede in de EXKirestaurants dankzij de befaamde ‘Birscher Muesli’. Sindsdien denken EXKi en "Land, Farm & Men" onophoudelijk na over nieuwe manieren om hun ambitieuze doel te bereiken: de landbouwgrond (opnieuw) veroveren met biologische, duurzame en degelijke teeltmethoden, en daarbij landbouwers, agronomen en restauranthouders samenbrengen in een partnerverband op lange termijn.

    In januari 2017 zal EXKi de Belgische groene biolinzen ‘Graines de Curieux’ in al zijn restaurants in de kijker zetten in het kader van de ‘Groente van de Maand’, de peulvruchten. Alle recepten op basis van linzen zullen in die maand gemaakt zijn met linzen uit de biologische en plaatselijke landbouw.

    In België werden nooit linzen geteeld, of alleen zeer kleinschalig. In een tijd waarin iedereen de mond vol heeft van eiwitautonomie, besloot "Land, Farm & Men" om het op zijn manier te doen, en direct de mens te voeden in plaats van het vee. Agronomisch gezien zijn peulvruchten bovendien een echte troef voor de biodiversiteit en de vruchtbaarheid van de bodem: ze zijn heel populair bij bijen en binden het stikstof uit de lucht om dat vervolgens terug aan de bodem te geven. Zo profiteert de teelt die na de linzen komt gratis van een natuurlijke bemesting. Kortom, het is fantastisch nieuws dat lokale landbouwers opnieuw interesse tonen voor peulvruchten en de aanzet geven voor een valorisatieketen, en dat restaurants zoals EXKi hun klanten daarvan laten meegenieten.

    Kom dus zeker proeven van deze Belgische biolinzen in alle recepten en in de salade ‘Trio van de maand’ van januari, gemaakt met linzen en gepocheerd bio-ei*, aardappel en een kruidenemulsie. Verkrijgbaar in alle EXKi-restaurants vanaf 1 januari 2017.

    Recepten met groene linzen

    ALBERTA : Wintergroenten, groene linzen, veenbessen, walnoten

    GABRIEL : Ciabatta met maïs, groene linzenpasta met venkelzaad

    PAIMPOL : MSC Kabeljauw, wortel en groene linzen, gember en kurkuma emulsie

    GENOVA : Groene linzen, erwten, artisjok

    Over "Land, Farm & Men": "Land, Farm & Men" is een jong bedrijf dat vastbesloten is om de biologische landbouw te dynamiseren door een valorisatieketen te ontwikkelen voor lokaal geproduceerde granen die uitsluitend bestemd zijn voor consumptie door de mens. De ontwikkelingsstrategie van het bedrijf vertrekt vanuit een agronomische basis: het geselecteerde aanbod van granen maakt het mogelijk om de grond zo optimaal mogelijk te gebruiken, en dit uitsluitend door de principes van de biologische landbouw toe te passen. Voor het seizoen 2016 werden honderd hectaren verbouwd en geëxploiteerd onder het merk ‘Graines de Curieux’.

    Het verhaal van EXKi begint in 1999, wanneer Nicolas, Frédéric en Arnaud, 3 vrienden met een passie voor lekker koken, samen op het idee komen om een kwaliteitsvol snelrestaurant op te starten dat zich toespitst op het gebruik van natuurlijke producten. Het trio opent de deuren van hun eerste restaurant op 9 januari 2001 aan de Naamsepoort in Brussel, wat het begin wordt van een mooi verhaal, want vandaag telt EXKi niet minder dan 85 restaurants in 6 verschillende landen!

    11-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BergHOFF lanceert nieuw bestek

    In samenwerking met de bekroonde Duitse designer Ralph Krämer lanceert BergHOFF negen nieuwe sets couverts voor alledaags gebruik (lees: ze mogen in de vaatwasser). Krämers ontwerpen zijn comfortabel om vast te houden, goed gebalanceerd én tijdloos.

    “The secret of great design is in the balance between harmony and excitement” – Krämer.

    Het geheim van een goed ontwerp

    “Een uitermate goed ontwerp blinkt uit in zijn functionaliteit, maar tegelijkertijd worden de zintuigen en gevoelens geprikkeld”, vertelt designer Ralph Krämer. Voor de ontwerper moet er harmonie en balans zijn voor een evenwichtig gebruik. Het resultaat is dan ook een duurzame en tijdloze collectie.

    Voor jong en oud

    De Krämer-collectie past perfect in BergHOFF’s filosofie van stijlvolle ontwerpen aan betaalbare prijzen. De verrassende ontwerpen behouden dezelfde rode draad van zachte contouren en scherpe randen en bestaan uit een lepel, vork, mes, theelepel en dessertvork.

    De kidscollectie bevat alles wat een kinderhandje nodig heeft aan tafel, namelijk een handige lepel, vork en mes. Doordat het bestek enkele centimeters korter is gemaakt, is het gemakkelijk in gebruik. De vier vrolijke kleurtjes creëren in no time sfeer aan tafel.

    Functioneel en stijlvol

    Het design van dit keukengerei is een combinatie van klassieke karakteristieken en hedendaagse designkenmerken. Het gebruik van roestvrijstaal zorgt voor balans in elk onderdeel van de collectie. www.berghoffworldwide.com

     

     

               

     







    10-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Get in the Christmas spirit met Mistral Home

    It’s the season to be jolly! De straten zijn versierd, de kerstmarkten duiken op en overal hoor je vrolijke kerstnummers. Kerstmis staat voor de deur, het is weer tijd voor de jaarlijkse tradities. De familie komt op bezoek, je kraakt een flesje open en je eet gezellig. En de kers op de taart? Dat is de perfect gedekte tafel! Wij helpen je alvast op weg met enkele leuke tips voor een feesttafel waar je trots op kan zijn.

    Tafeltje dek

    Wat is de eerste kleur die je in je opkomt als je aan Kerst denkt? Rood natuurlijk. Combineer een rood tafellaken met een rode tafelloper en werk af met, je raadt het al, een rode servet. Een prachtige feesttafel die warmte en gezelligheid uitstraalt. Wil je het gevoel hebben dat je Kerstmis in een chalet in de bergen viert? Combineer een donkerblauw tafellaken met een tartan tafelloper in roodtinten en waan je in het hoge Noorden. Landelijk, feestelijk en op en top Kerst.

    Een witte kerst, daar kunnen we alleen maar over dromen. Maar waarom haal je het winters landschap gewoon niet in huis? Een wit tafellaken afgewerkt met een tafelloper in ecru, ivoor of zilver voor een warme toets. Een feeërieke tafel die uitnodigt om gezellig samen te tafelen.

    A touch of copper. Koper is momenteel in en daarom verwerkt Mistral Home het ook in haar tafellinnen. Stijlvol zwart, feestelijk rood en modern warm koper maken de perfecte feesttafel, en past in zowaar elk interieur! Oh nee, heeft er net iemand gemorst op jouw prachtig tafellinnen? Geen nood, ons tafellinnen is afgewerkt met een Teflonlaagje. Ga er even met een doekje over en het tafellinnen is zo goed als nieuw.

    Opgeplooid staat netjes

    De tafel is perfect gedekt, ja zélfs de wijnglazen staan op de juiste plaats, maar wat doe je nu met het servet? Je kunt het traditioneel houden door een servetring te gebruiken. Of wil je eens iets nieuws proberen? Plooi het servet dubbel en klem het tussen twee borden. Laat de stof van het servet over de tafel hangen en creëer een derde laag. Een mini tafelloper als het ware. En onze favoriet: plooi het servet als een houder voor het bestek. Zo heeft het bestek meteen ook een plaatsje op tafel.

    ADVIESVERKOOPPRIJZEN: TAFELLAKENS– beschikbaar in verschillende formaten, gaande van 130x130cm tot 170x300cm adviesverkoopprijs vanaf €14.99. TAFELLOPERS – beschikbaar in verschillende formaten, voor zowel in de lengte als in de breedte van uw tafel – adviesverkoopprijs vanaf €9.99. SERVETTEN – adviesverkoopprijs vanaf €10.99. DEKBEDOVERTREK REINDEERFLANEL – adviesverkoopprijs vanaf €36.99. WWW.MISTRALHOME.COM







    10-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wintersport: hoge prijzen in Zwitserland schrikken belg niet af ...

    Interhome blikt vooruit op winterseizoen en ziet luxe belangrijker worden

     

    Een derde van de reeds geboekte wintervakanties van Belgen bij vakantiewoningverhuurder Interhome gaat door in Zwitserland. Dat buurland Oostenrijk maar liefst de helft goedkoper is om te gaan skiën, lijkt geen effect te hebben op ons boekingsgedrag. Net als vorig jaar, maken Frankrijk en Oostenrijk de top drie winterbestemmingen af – met respectievelijk 23% en 22% van de boekingen. Zwitserland is de koning op vlak van luxe en dat we daar belang aan hechten, blijkt ook uit de soort woning die we kiezen: er werden meer 4- en 5-sterrenwoningen gereserveerd ten opzichte van vorig jaar.

    Elk jaar kiezen we voor iets meer luxe op wintervakantie. “Voor Belgen gaat skiën gepaard met een mooie accommodatie, een praktisch uitgerust gebied en culinaire adresjes”, zegt Thibault Van Look, Commercieel Manager België bij Interhome. “En die combinatie vind je het snelst in Zwitserland. Recente cijfers tonen aan dat skiën in het land steeds duurder wordt, maar uit ons trendrapport blijkt dat dat geen invloed heeft op het aantal boekingen ter plaatse. Integendeel, naast het feit dat Wallis dé favoriete skiregio van de Belg blijft, zien we ook een lichte verschuiving van 3-sterrenwoningen naar 4- en 5-sterrenverblijven.”

    Vakantiewoning vs appartement

    Een 4- of 5-sterrenwoning heeft natuurlijk een hoger prijskaartje dan een iets lagere klasse. En dat geldt ook voor de vergelijking tussen vakantiewoning en appartement. Dat ook daar een verschuiving aan de gang is, blijkt opnieuw uit de cijfers van het trendrapport van Interhome. In 2015 koos bijna 80% voor een appartement en 20% opteerde voor een vakantiewoning. Dit jaar verschuiven die cijfers met 8%: tijdens de winterperiode zullen nu 28% vakantiegangers in een vakantiewoning verblijven, 72% in een appartement. “Aangezien je in Zwitserland meer vakantiewoningen vindt dan appartementen, blijkt dat de keuze voor het land ook hier zijn invloed heeft. 8% lijkt klein, maar is op jaarbasis een opmerkelijke verandering”, zegt Thibault Van Look.

    Kloof met andere landen wordt elk jaar groter

    De kloof tussen Zwitserland en andere populaire ski-oorden als Frankrijk en Oostenrijk wordt elk jaar een stukje groter. Zo staan de Franse Alpen nog steeds als tweede populairste winterbestemming genoteerd, maar zakken ze van 24 naar 19% van de boekingen. Tirol, de bestemming die volgens recente cijfers als goedkoopst uit de bus komt, zakt met een kleine 2%: van 18 naar 16% van de boekingen voor het winterseizoen. Deze kleine beetjes maken dat Zwitserland elk jaar een groter aandeel van de winterboekingen op zich neemt. Meer info: www.interhome.be







    09-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honderden Palm-liefhbbers zakken naar Steenhuffel af voor de Hopgave 2016

    De Palm-brouwers hielden woord en nodigden iedereen uit die bij de hoppluk eind augustus hielpen. 400 bierliefhebbers verzamelden zich op dinsdag 29 november in Brouwerij Palm te Steenhuffel voor de jaarlijkse Hopgave van de brouwerij. De plukkers zakten naar Steenhuffel af om samen met de PALM- brouwers effectief te komen brouwen én te proeven !

    Bekende gezichten op de Palm-Hopgave: VRT presentatrice Saartje Vandendriessche en auteur-microbrouwer Jef Van den Steen voegden samen met de brouwers de eigen geteelde hop aan het brouwsel toe. Nadien werd iedereen getrakteerd op Palm Hop Select gebrouwen met de eigen geplukte hop.

    Brouwproces PALM Hop Select

    De eigen geteelde hop wordt gebruikt in PALM Hop Select; een koperkleurig bier van hoge gisting met een alcoholpercentage van 6 procent. Dit speciaalbier ondergaat een hopping in drie fasen. De eerste fase aan het begin van het kookproces en zorgt voor de bittere smaak. Tijdens de tweede fase wordt de aromarijke hopvariant Hallertau Mittelfrüh aan het einde van het koken toegevoegd. Tenslotte wordt, tijdens de ‘dryhopping’ (einde gisting), de hop van de Hoppluk gebruikt.

    Ontdekken en beleven

    “De consument is leergierig en benieuwd, men wil graag weten waar zijn of haar favoriete bier vandaan komt en hoe het wordt gebrouwen. Door de aanleg van haar eigen hopplantage zet Palm hop als streekproduct terug op de kaart, met het betrekken van bierliefhebbers bij de hopoogst en bij het brouwproces brengt de brouwerij bierbeleving heel dicht bij de consument.”

     





    09-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Romantische uitjes met Logis

    1. Ault - Villa Aultia Hôtel

    Aan de zuidelijke toegangspoort tot de baai van de Somme, een regio die het label ‘Grand Site de France – Baie de Somme’ mocht ontvangen voor de natuurbescherming, ligt het dorpje Ault. Het dorpje bezit bovendien het label ‘Pavillon Bleu d'Europe’ voor de kwaliteit van zijn badwater. Je beleeft er nog altijd de authentieke charme van de badplaatsen van de Belle Epoque. De uitgestrekte keienstranden naast de majestueuze krijtrotsen van de Côte d'Albâtre lenen zich uitstekend voor lange, romantische wandelingen.

    Ook in boetiekhotel ‘Villa Aultia’, een ‘Logis d'Exception’, reis je terug in de tijd: het interieur draagt de stempel van de Gouden Eeuw en de Belle Epoque. Elke kamer onthult een stukje geschiedenis van beroemdheden die van Ault een bekende badplaats hebben gemaakt. Veel kamers bieden zicht op zee en allemaal zijn ze uitgerust met een teakhouten vloer en een ruime badkamer met GrandForm-balneotherapie om op en top te relaxen. Die gelukzalige momenten kun je ’s avonds verder zetten met een diner bij kaarslicht in het ‘1837 Victor Hugo Restaurant’, een eerbetoon aan de grote schrijver die hier ooit verbleef. Het team van de broers Morgillo, dat door zijn uitmuntende keuken de titel ‘Maître Restaurateur’ mag dragen, houdt ervan traditionele recepten een innovatieve toets te geven, zonder de grote Franse keuken geweld aan te doen. Vanaf € 139/nacht in tweepersoonskamer

    2. Vilsteren - Herberg De Klomp

    Al van bij de eerste oogopslag is de toon gezet: in Herberg De Klomp op het landgoed Vilsteren in het hartje van het Overijssels Vechtdal waan je je net in een sprookje. Dit dal te midden van een vrijgevige natuur, uitgestrekte bossen, kabbelende beekjes en groene weilanden heeft heel wat in petto voor wandelaars. Al sinds 1839 is Herberg De Klomp – genoemd naar zijn eerste eigenaars – hier niet meer weg te denken! Je vindt er de charme van vroeger maar met alle hedendaagse comfort.

    Zo kun je languit genieten in de ontspanningsruimte met infraroodsauna, bubbelbad en zonnehemel. In het knusse restaurant is het aangenaam verpozen en mag een diner gerust een hele avond duren. Alleen verse, streekeigen gerechten worden er geserveerd: in de herfst wildgerechten en in de lente Sallandse asperges. Zodra de eerste zonnestralen verschijnen, beleef je mooie momenten op het fraaie zonneterras met uitzicht op het omgevende platteland. Vanaf € 79/nacht in tweepersoonskamer.

    3. Brugge - Hostellerie Pannenhuis

    Wat is er romantischer dan een weekendje Brugge? Het Venetië van het Noorden pronkt met zijn rijke architectuur, schilderachtige reien en pittoreske steegjes. Het is een magische plek om een huwelijksverjaardag of Valentijn te vieren. Hostellerie Pannenhuis is een karaktervol charmehotel op een steenworp afstand van het stadscentrum, de oude ‘Smedenpoort’, het station en het Concertgebouw.

    Deze vroegere notariswoning in Anglo-Normandische stijl bezit een mooie vakwerkgevel en is omgeven door een prachtige tuin. Zoals de naam aangeeft, was dit het eerste huis met een pannendak in Brugge. De kamers zijn weelderig ingericht in Engelse en Bretonse stijl. ’s Winters is het er gezellig dineren aan het haardvuur met op het menu gastronomische seizoens- en streekgerechten. ’s Zomers is het genieten op het terras en in de bloementuin. Vanaf € 95/nacht in tweepersoonskamer

    4. Wierre Effroy - Ferme du Vert

    Wie zowel van het platteland als van het strand houdt, is in ‘Ferme du Vert’ aan het juiste adres. Deze vroegere Napoleontische boerderij uit de 19e eeuw, een oase van rust, is gelegen aan de Opaalkust. De hele boerderij is heringericht in de typische stijl van de streek van Boulogne-sur-Mer en biedt een prachtig uitzicht op het omliggende platteland. Elke kamer is een echte cocoon, waar subtiele kleuren en soberheid overheersen.

    Het restaurant biedt verfijning in het bord en in het interieur. Bij het haardvuur of op het terras, al naargelang het seizoen, worden je smaakpapillen verwend met een authentieke en eerlijke keuken. Chef Cédric Havart sleepte in de Michelingids bovendien een Bib Gourmand in de wacht. Van hieruit kun je de talrijke architecturale rijkdommen verkennen langs de velden en in het wallenlandschap, genieten op de uitgestrekte fijne zandstranden, wandelingen maken tussen Cap Gris-Nez en Cap Blanc-Nez of flaneren in de straten van Boulogne-sur-Mer. Kortom, hier is alles voorhanden voor een heerlijk uitje met je geliefde! Vanaf € 78/nacht in tweepersoonskamer.

    www.logishotels.com





    09-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Top 5 Travel must haves

    SECRET ESCAPES TIPT DE ULTIEME LUXURY TRAVEL ESSENTIALS

     

    Met de kerstdagen en een fonkelnieuw reisjaar voor de deur is het de hoogste tijd voor verlanglijstjes en reisplannen. Secret Escapes stelde de ultieme top 5 travel essentials samen die je droomvakantie, weekendje weg of city trip helemaal compleet maken. Bye bye cadeaustress!

    Tune out: smart noise : Uitgerust aankomen op je vakantiebestemming is de droom van iedere reiziger. Heb je een vliegreis voor de boeg dan is een noise cancelling koptelefoon geen overbodige luxe. Tune out & relax! Door je af te sluiten van ongewenst omgevingsgeluid ontspan je je lichaam én geest. Koptelefoons zijn er voor ieder budget, van het paradepaardje van BOSE, de QuietComfort, tot beter betaalbare en hippe wireless Zik koptelefoons van Parrot. Tip voor de liefhebber: bezoek de BOSE flagship store in Rockefeller Center, New York City.

    Beyond travel: reisdagboek: Een van de fijnste dingen aan reizen is het maken van onvergetelijke herinneringen. Kies tijdens je volgende reis voor offline en houd een reisdagboek bij van de mooiste gebeurtenissen, leukste ontmoetingen en beste restaurantjes tijdens je reis. Volg in de voetsporen van Ernest Hemmingway, boek een ticket naar zinderend Spanje en werk aan je memoires in een Moleskine travel journal of limited edition notebook.

    Travel rituals: spa on the road: Vakantievieren betekent tijd voor jezelf nemen. Met een zelf samengestelde travel kit maak je van ieder vrij momentje een heuse wellness treatment. Secret Escapes tipt de fijne producten van het Nederlandse home & body merk Rituals met keuze uit verschillende pocket-size reisproducten zoals shampoo, conditioners en reisparfums. Toe aan een welverdiende escape dichter bij huis? Boek een luxe Urban Spa Treatment in Amsterdam of aan de Belgische kust in Knokke.

    Keep on track: op pad en bij de tijd: Een van de beste trucs om een jetlag te voorkomen is om je tijdens de reis al aan te passen aan de lokale tijd van je vakantiebestemming. Om het aangename met het nuttige te combineren tipt Secret Escapes het Nixon time teller horloge, een mooi vormgegeven en lichtgewicht horloge. Can’t make up your mind? Breng een bezoekje aan de Nixon winkel in SoHo, London voor keuze uit alle modellen, kleuren en signature editions. En als je daar toch bent: verlies tijdens zonsondergang de tijd op de 52e verdieping van Londen’s hoogste gebouw, de Shard. Vanuit cocktailbar GŎNG heb je hier een waanzinnig uitzicht over de stad..

    Travel light: classic daypack:

    Heb je een korte citytrip of een nachtje weg gepland? Kies dan voor compacte bagage. Travel in style én in full color met de klassieke Fjällräven Kånken rugzak. Ontworpen in Zweden in de seventies en vandaag de dag populairder dan ooit. Aanrader: bezoek streetwearboutique For Kings and Queens in de Berlijnse wijk Kreuzberg voor een collectie met de nieuwste kleuren en limited editions.

    Over Secret Escapes

    Secret Escapes biedt leden tot wel 70% exclusieve korting op luxe hotels en vakanties. Het online reisplatform werkt samen met geselecteerde reisbureaus en luxe hotels wereldwijd. Met meer dan 19 miljoen leden is Secret Escapes de Europese marktleider in members-only online luxe hotel- en reisaanbiedingen. Aanmelden is gratis en de deals geven gegarandeerd de laagste onlineprijzen. Naast exclusieve kortingen worden ook extra’s als kamer-upgrades, diners, een fles champagne of spabehandelingen aangeboden. Secret Escapes is actief in Nederland en België, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Zweden, Noorwegen, Denemarken, Polen, Italië, Spanje, de V.S., Singapore, Hong Kong, Maleisië en Indonesië. Zie voor meer info o www.secretescapes.nl of www.secretescapes.be.

     







    08-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oscar, een matras anders kopen

    Een matras kopen kan vaak een moeizaam proces zijn. Er bestaan ontelbare merken, referenties en afwerkingen en de prijzen variëren van 99 € tot 119.000 €. Redenen genoeg om wakker te liggen! De startup Oscar Sleep werd in januari 2016 opgericht en wil verandering brengen op de Belgische matrassenmarkt met een aanbod dat extreem vereenvoudigd is. Alleen maar voordelen voor de consument! Oscar stelt een 100% Belgische matras voor, beschikbaar in verschillende groottes en tegen de meest correcte prijs. De aankoop gebeurt volledig online, de levering is gratis en de consument krijgt 100 proefnachten. Niet tevreden? Dan haalt Oscar de matras weer op, betaalt de klant volledig terug en schenkt de matras aan een liefdadigheidsorganisatie.

    Een markt in volle verandering

    De markt van het beddengoed staat voor een heuse revolutie. Al jaren wordt deze markt gedomineerd door de grote merken en de gespecialiseerde winkels. Maar de huidige consument is meer dan ooit op zoek naar transparantie. Het aanbod is zo uitgebreid dat niemand nog de bomen door het bos kan zien. De veelvuldige en onverklaarde kortingen van 20% tot soms 40% tonen aan dat de prijzen helemaal van de pot gerukt zijn. Resultaat, de consument is niet in staat om een heldere keuze te maken op basis van doordachte en betrouwbare vergelijkingselementen. Wie wil er bovendien nog 1.500 € uitgeven aan een matras die je slechts enkele minuten hebt kunnen testen in de winkel?

    De Oscar oplossing: een vernieuwend concept

    De startup Oscar Sleep is het eerste bedrijf in de Benelux dat de nieuwe normen volgt van de Amerikaanse markt. De leuze luidt als volgt: een unieke, aangepaste matras, beschikbaar in verschillende groottes, op de markt brengen. Geen tussenpersonen en een minimum aan productiekosten. Oscar steekt alle energie in de ontwikkeling van een kwaliteitsvolle matras, tegen de meest correcte prijs, en in een optimale service voor de klanten.

    Een unieke matras

    Oscar en een team van therapeuten hebben de “perfecte matras” ontwikkeld (één die goed kan zijn voor 95% van de bevolking). Er werd daarvoor gezocht naar een subtiel evenwicht tussen medische, anatomische en economische vereisten. De kern bestaat uit synthetisch en sterk weerbaar schuim. De matras is stevig, heeft aandacht voor de drukzones, een optimale dikte en gaat lang mee. De bovenste laag bestaat uit HR Soft-Air schuim dat speciaal voor Oscar werd ontwikkeld. Dit schuim zorgt voor een zacht, fris en hygiënisch gevoel. De hoes ademt, is aangenaam om aan te raken, hypoallergenisch en absorbeert zweet. De hoes kan eenvoudig afgenomen en gewassen worden.

    Een vereenvoudigd aankoopproces

    Een matras kopen was nog nooit zo eenvoudig: je kiest gewoon de juiste grootte van een uniek model op www.oscarsleep.com. In tegenstelling tot de winkels van beddengoed, geeft Oscar de mogelijkheid om de aankoop te testen: de consument krijgt 100 proefnachten om zijn beslissing definitief te maken. Niet tevreden? Oscar komt de matras weer ophalen (zelfs met lichte vlekken of zonder verpakking), betaalt de klant volledig terug en schenkt de matras aan een liefdadigheidsorganisatie. De cijfers geven de Belgische onderneming gelijk: nog geen 1% van de matrassen komt terug.

    Praktische informatie : www.oscarsleep.com

    Unieke matras, van 100% Belgische makelij, beschikbaar in verschillende groottes: van 80x200 cm tot 180x200 cm • Prijs tussen 439 € en 899 € • De matrassen hebben 10 jaar garantie. Oscar levert gratis in heel België, Luxemburg, Frankrijk en Nederland

     

     

     

     

     







    08-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bamix: Brillantly simple - Simply brilliant

    Hello , nice to meet you. Dat geen gewone staafmixer is, heeft u wellicht al begrepen, toch? Dit compacte keukenapparaat kan gezien worden als een complete keukenrobot. Met bamix kan u perfect een blender of foodprocessor vervangen. Ijs crushen vormt geen enkel probleem. Rauwe groenten en fruit stamp je met gemak klein tot een smaakvolle smoothie. De afwas wordt u bespaard, want u hoeft hem slechts even onder stromend water te houden en klaar is kees. Eens je deze kleine souschef leert kennen, is de liefde ‘never-ending’. Dat mag je letterlijk nemen, want met 10 jaar motorgarantie en de garantie op vervangbare onderdelen, kan uw bamix nog na jaren gebruik hersteld worden.

    bamix wordt sinds 1954 in Zwitserland gemaakt. De uitvinder wou een zo compact mogelijk toestel op de markt brengen, dat alle andere keukentoestellen zou kunnen vervangen, om meer plaats te creëren in de keuken. bamix vormt na meer dan 60 jaar nog steeds een bijzonder betrouwbare partner waarop u jarenlang kunt rekenen.

    Born in Switzerland,at home all over the world

    Veelzijdig: De veelzijdigheid van bamix® kent geen grenzen. Het toestel kan zowel in een smal fragiel glas, als in een grote kom gebruikt worden.

    Snel schoon: Door de buitengewone waterdichtheid, kan bamix® in enkele seconden worden gereinigd onder stromend water.

    Handig : Door zijn ergonomische handgreep ligt bamix® goed in de hand. De knoppen zijn eenvoudig te bedienen met de toppen van de vingers. Ook geschikt voor linkshandigen.

    Levenslange partner: Oude onderdelen passen op nieuwe types en omgekeerd. bamix® heeft een garantie van 10 jaar op de motor en 2 jaar op de volledige machine. bamix® kan altijd worden gerepareerd.

    Zuinig: De motor verbruikt minder dan 200 watt en bereikt toch een maximaal vermogen (tot 18.000 toeren/minuut)

    Plaatsbesparend : Het opbergen van uw bamix en de verschillende accessoires is zeer eenvoudig door de bijgeleverde wandhouder of statief.

    Stil & krachtig: Dankzij zijn wisselstroommotor

    Polyvalent: Met de 3 hulpstukken die op elke bamix® passen en bij elke bamix® inbegrepen zijn, kan u een ruim aanbod aan gerechten maken. Zoals onder andere: soepen, mayonaises, smoothies, opgeklopt eiwit en zelfs slagroom van magere melk.

    Kwaliteit : De eersteklas Zwitserse kwaliteit maakt bamix® een onmisbaar element in uw keuken. Alle onderdelen die met voeding in contact komen, zijn van superieure kwaliteit, roestvrij en nemen geen smaak of geur op. Laat je inspireren door de vele mogelijkheden van dit compacte keukenapparaat...

    Voor het eerst brengt bamix een kleurenlijn op de markt. De bekende SwissLine van 200 watt zal vanaf 1 december beschikbaar zijn in tal van nieuwe kleuren. De colorline ‘Light Pastell’ : kleuren: Lagoon Blue, Turquoise, Mint Green, Plain White, Ivory Cream & Baby Pink. De colorline ‘Fancy Flash’: kleuren: Lime, Yellow, Mango, Bright Orange & Red. De colorline ‘Urban Chique’: kleuren: Night Blue (NEW), Zilver en Wit. De nieuwe kleurlijnen zijn samengesteld zoals de oorspronkelijke SwissLine: 200 watt motor, krulsnoer en inclusief 3 hulpmesjes, staand statief, kruik van 1 liter met handvat en processormolen. Advies verkoopprijs bedraagt € 225,00 incl. BTW

    Pumpkin season

    Wij hoeven u hoogstwaarschijnlijk niet meer uit te leggen hoe gezond groenten en fruit zijn. Wellicht kreeg u dit met de paplepel mee. Wat we u wel kunnen bijbrengen, is hoe bamix® perfect past binnen een gezonde levensstijl! Bijvoorbeeld door ‘s morgens een smoothie te maken als ontbijt. Of een heerlijke soep om gezellig onder een dekentje, voor de tv of de openhaard binnen te slurpen. Hmmm... Heerlijk toch?!

    Ingrediënten

    1,5 kg butternut (flespompoen), 4 grote uien, 4 teentjes look, 1 citroen, 250 ml kippenfond, 150 ml water & peper, zout en room naar smaak

    Bereiding

    Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de pompoen in vier delen en snij de 4 uien middendoor. Plaats ze allemaal op een bakplaat, met het snijvlak naar onder en rooster op 200°C, samen met de 4 teentjes look. Haal na 20 minuten de teentjes look uit de oven. Laat de pompoen en de uien nog 30 minuten verder roosteren. Haal de groenten uit de oven, maak ze schoon en snij ze in stukken. Doe alle groenten in een grote kookpot, voeg de kippenfond en het water toe. Laat gedurende 15 minuten zachtjes pruttelen. Haal de kookpot van het vuur en mix de soep grondig met het bamix multi mes. Rasp de citroenzeste in de kookpot en voeg het citroensap naar smaak toe. Breng op smaak met zout en peper, voeg eventueel room toe om de soep zachter te maken. Smakelijk!

    Ontdek de prijzen van de verschillende types en de bijgeleverde accessoires op www.bodartservicehouse.be. bamix® is verkrijgbaar bij verschillende elektrozaken en detailhandels.

     









    07-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beleef de kerstsfeer in Kent!

    Als je de Kerstperiode eens op een heel andere manier wil beleven dan reis je naar het Engelse Kent. De Tuin van Engeland is niet eens zo ver en tijdens de maand december worden bezoekers verwend met fantastische Kerst- en winterattracties. Overigens kun je ook profiteren van het goedkope Engelse pond.

    Zeven redenen waarom het dit jaar een ‘sparkling Christmas’ in Kent wordt:

    1. Christmas Fairs & Markets

    Niets is gezelliger dan de Engelse Kerstmarkten. De inwoners van Kent kunnen als geen ander een intieme en knusse sfeer creëren. Dat ervaar je bijvoorbeeld in de tuinen van Rochester Castle waar tot 11 december één van de meest populaire Kerstmarkten wordt georganiseerd. Er zijn eetstalletjes en ben je op zoek naar een uniek cadeau dan is Rochester de place to be. (www.christmasinmedway.co.uk).

    Voor ‘a great day in Kent’ ga je naar Quex Park. Tot 2 januari is er een leuke Kerstmarkt met ijspiste. Overigens is Quex Park een reisbestemming voor de ganse familie want je kunt er het Powell-Cotton Museum bezoeken met de grootste verzameling opgezette dieren (www.quexpark.co.uk).

    2. Dromen en Magie

    In Kent stap je zomaar in de droomwereld van Kerst en eindejaar. Dat is zeker het geval in Dreamland Margate. Met Kerst is dit attractiepark nog sfeervoller. Van 3 december tot 2 januari wordt tijdens de weekends op de Frosted Fairground een super kerstsfeer gecreëerd met optredens van koren en bands en een kerstshow (www.dreamland.co.uk).

    3. Plezier op het ijs

    Schaatspistes horen bij de Kerstperiode, zo ook in Kent. Eén van de mooiste bestemmingen is het historische stadje Tunbridge Wells. Alleen reeds voor de gezellige koffiehuizen en winkeltjes zou je er naartoe reizen. En tijdens de maand december is er een ijspiste in het park, open tot 2 januari (www.tunbridgewellsatchristmas.com). De kinderen zullen veel plezier beleven aan het dierenpark Port Lympne Reserve waar ze tot 9 januari kunnen schaatsen onder het toeziend oog van leeuwen en tijgers ! (www.aspinallfoundation.org/port-lympne )

    4. Kerstshopping

    Kent is een uitstekend terrein voor cadeautjesjacht. Met het goedkope Engelse pond is er trouwens nog meer reden om dit jaar de geschenken daar te kopen. Er zijn winkels en grote shoppingcentra bij de vleet. Niet te missen zijn Ashford Designer Outlet en Bluewater Shopping & Retail Destination waar je met gemak een ganse dag kunt rondneuzen (www.bluewater.co.uk).

    5. Kerstsfeer in Kastelen

    De kastelen van Kent zijn wereldberoemd, evenals de parken en tuinen errond. Tijdens de Kerstperiode krijgen ze een extra aantrekkingskracht omdat ze speciaal worden versierd. Bezoek bijvoorbeeld Walmer Castle waar je kunt ervaren hoe Kerst werd gevierd in de 18de eeuw toen Lord Warden er woonde (www.english-heritage.org.uk/visit/places/walmer-castle-and-gardens).

    Eén van de bekendste sites in Kent is Leeds Castle. De jaarlijkse Kerstmarkt op de Cedar Lawn is een populaire attractie met eettentjes, stalletjes vol geschenkartikelen, een Victoriaanse carrousel en een reuzenrad met spectaculair uitzicht op het kasteel. Afspraak op 10/11 – 17/18 en 22/23 december (www.leeds-castle.com).

    6. Winterse opwarmertjes

    Ook voor de lekkerbekken is er in Kent heel wat te beleven. Geniet van de regionale keuken en van de proeverijen in brouwerijen en wijnboerderijen. Kerstcadeautjes koop je in de Kerstshop van Biddenden Vineyard. Het is leuk om een fles wijn, cider of vruchtensap uit Kent onder de kerstboom te leggen.

    Shepherd Neame in Faversham is de oudste brouwerij van Groot-Brittannië. Je proeft er een brede waaier biertjes en voor de thuisblijvers neem je een typische Mince Pie mee, ook leuk met Kerst ! (www.biddendenvineyards.com, www.shepherdneame.co.uk).

    7. Canterbury Tales

    Het is een vanzelfsprekendheid dat je tijdens een Kersttrip naar Kent de stad Canterbury bezoekt. Voor een magische ervaring ga je naar de Canterbury Tales, een multimedia attractie die groot en klein terugvoert naar de fascinerende 14de eeuw. Canterbury is natuurlijk ook de stad van de fonkelende lichtjes, de met poedersneeuw getooide kerstbomen en de sfeervolle straatjes met winkeltjes vol cadeautjes (www.canterburytales.org.uk).

    Meer informatie over Kent vind je op www.visitkent.co.uk

     

    07-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een avontuurlijke vakantie in het spoor van Pippi Langkous
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Generatie na generatie is opgegroeid met de jeugdroman Pippi Langkous. Honderdduizenden waren destijds aan de televisie gekluisterd voor de gelijknamige serie. Waar is de tijd van die drie vrolijke kinderen! Pippi blijft ook nu nog kinderharten veroveren en voor de volwassenen kwam verleden week een nieuwe biografie uit over Astrid Lindgren, de schrijfster van de Pippi Langkous boeken. Kortom, Pippi’s legende is actueler dan ooit en zou het niet leuk zijn om nog eens in Pippi’s wereld te springen? Dat kan als je met Pharos Reizen naar Zweden trekt voor een heus avontuur in de voetsporen van Pippi Langkous.

    Op Avontuur met Pippi: De stap van Pippi Langkous naar Pharos Reizen is vlug gezet. De reisorganisator, gespecialiseerd in bijzondere autovakanties in Europa, met een knipoog naar kinderen, heeft een aantrekkelijk aanbod. De 15-daagse Pippi-rondreis door Zweden, ‘Op Avontuur met Pippi’, is een kennismaking met de belangrijkste Pippi Langkous-plekjes en met de mooiste streken en steden van Zweden. De rondreis bijt de spits af bij Vimmerby, waar Astrid Lindgren werd geboren en waar het op haar boeken gebaseerde themapark te vinden is. De reis wordt voortgezet naar Stockholm waar de schrijfster het grootste deel van haar schrijversleven gewoond heeft en waar je het Astrid Lindgren-kindermuseum Junibacken kan bezoeken. Vooral de combinatie van avontuur – dat precies uit een kinderboek lijkt te komen – en interessante bezienswaardigheden maakt de rondreis boeiend voor kinderen én ouders.

    Het is dan ook een echte doe-reis met bijvoorbeeld slapen in een tipi-tent of zelf een vlot bouwen, precies alsof Pippi Langkous vijftien dagen lang meereist. Naast deze 15-daagse rondreis is er nog een tweede Pippi Langkous rondreis voor gezinnen in de maak bij Pharos Reizen die eind 2016 op www.pharosreizen.com te vinden zal zijn.

    Actieve gezinsvakanties in Zweden: Actief en avontuurlijk zijn de sleutelwoorden van de gezinsvakanties van Pharos Reizen in Zweden, precies als de meeslepende belevenissen van Pippi Langkous. Ook op dit type reizen beleeft je kroost spannende Pippi-waardige avonturen, zoals een kampvuur midden in het bos, een gps-wandeling, vlotten bouwen en voor de durvers een nachtje slapen in een tipi in de bossen.

    Er is keuze uit een 15-daagse, 10-daagse en 8-daagse actieve vakantie. Alle drie hebben ze zeker één iets gemeen: heerlijk reizen in de schitterende Zweedse natuur met de ganse familie. Klik hier voor het overzicht van de avontuurlijke gezinsvakanties in Zweden.

    Zweden met zijn tweetjes: Zweden is natuurlijk meer dan Pippi’s land alleen, het Zweedse buitenleven trekt ook koppels zonder kinderen aan voor een deugddoende vakantie en ook voor die doelgroep heeft Pharos Reizen inspirerende rondreizen uitgewerkt. De namen van de reisprogramma’s zijn veelzeggend zoals ‘Het Zweedse buitenleven’ en ‘Alle ruimte voor Zweden’.

    De ingrediënten van deze programma’s zijn rust, natuur, lange zomeravonden, charmante landhuizen, vrijheid, veelzijdigheid. Met zijn tweetjes ontdek je Zuid-Zweden, Gotland, Stockholm, de Zweedse kust en het hoge noorden.

    Andere kinderboekenhelden achterna reizen: Het is fantastisch hoe kinderen begeesterd geraken door figuren uit kinderboeken, hoe die personages echte helden worden. Het is even fantastisch hoe de kinderhelden bij de volwassenen in het geheugen blijven gegrift. Niet alleen Pippi Langkous maar bijvoorbeeld ook Peter Rabbit en Harry Potter geraken nooit in de vergeethoek. Meer zelfs, met Pharos Reizen wordt de fantasie van het verhaal werkelijkheid tijdens hun kinderboekenrondreizen.

    Een mooi voorbeeld is Potter & Potter, een 17-daagse familierondreis door Noord-Engeland en Schotland. Je volgt het spoor van de beroemde boekenhelden, van het Lake District tot de Highlands en de kust.

    Biografie Astrid Lindgren

    Jens Andersen is de auteur van de nieuwe biografie ‘Deze dag, een leven’ van Astrid Lindgren. Hij maakte gebruik van het onlangs opengestelde Astrid Lindgren-archief in de Zweedse Koninklijke Bibliotheek. Hij kreeg inzage in privé-brieven, dagboeken en fotoalbums en werkte samen met de dochter van Astrid, Karin Nyman. Het resultaat van die research is een onthullende biografie.

    Pharos Reizen: Bijzondere autovakanties in Europa, voor zowel koppels als gezinnen, dat is de sterkte van reisorganisator Pharos Reizen en dat alles aan een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding, want ook op dat vlak maakt de touroperator een verschil t.o.v. andere aanbieders binnen dit segment. Pharos Reizen bestaat in Nederland reeds 14 jaar en is een dochterbedrijf van de gerenommeerde ANWB. Vanwege de groeiende interesse vanuit België is Pharos Reizen sinds 2014 ook actief op de Belgische markt. Pharos Reizen heeft service hoog in het vaandel staan en werkt haar reizen tot in detail uit, dat is zichtbaar in de uitgebreide reisdocumentatie die elke klant na boeking toegestuurd krijgt.

    Pharos Reizen, dat is altijd met de auto er op uit, voor een unieke vakantie in het groen,, in een vakantiepark, op een camping, in de stad, met zijn twee of juist met het hele gezin, in bijzondere logies zoals een natuurpark, van de Noordkaap tot Sardinië, van Ierland tot Rusland. De reizen van Pharos Reizen zijn te boeken via www.pharosreizen.com, een Belgisch Selectair of Jetair Premium reisagentschap of via het eveneens Belgische telefoonnummer 03 217 44 00. De brochure is verkrijgbaar via www.pharosreizen.com/brochure

    06-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom vroeg boeken ook loont bij een huurauto

    Goedkoper, ruimste keuze en gegarandeerd beschikbaarheid. Niet alleen vliegvakanties of vluchten zijn interessant om nu al te boeken, ook je huurauto reserveren voor volgende zomer heeft zo zijn voordelen. Zo berekende autoverhuurder Sunny Cars dat je nu gemiddeld 10% goedkoper boekt dan tijdens de zomermaanden. Daarnaast heb je gegarandeerd de ruimste keuze en ben je zeker dat er nog beschikbaarheid is op jouw bestemming, wat allang geen evidentie meer is voor populaire vakantie-oorden als Ibiza of Mallorca.

    1 – Financieel voordeel

    Vroeg boeken levert je gegarandeerd de beste prijs op. De standaardprijzen liggen tussen december en februari gemiddeld 10% lager dan tijdens de zomermaanden, zo berekende Sunny Cars. “Hier geldt de gebruikelijke regel van vraag en aanbod”, zegt Hans Knottnerus, General Manager Nederland & België van Sunny Cars. “Autoverhuurmaatschappijen worden traditioneel in deze periode nog geconfronteerd met een lage vraag. Om mensen toch al te overtuigen om op voorhand hun huurauto te boeken zetten ze de prijzen lager. Hoe dichter we bij de zomerperiode komen, hoe hoger de vraag en dus ook de prijs. Bij Sunny Cars proberen we onze klanten nog een extra duwtje in de rug te geven door hen onze gratis Flexservice aan te bieden. Dit betekent dat wie tussen 1 december 2016 en 31 januari 2017 zijn huurauto boekt voor de zomer zijn reservering achteraf nog altijd kosteloos kan wijzigen of annuleren. Zelfs tot 4 uur voor huuraanvang. Wie slim is boekt dus maar beter zijn auto meteen bij het boeken van zijn reis of vluchtticket.”

    2 – De auto van je keuze

    In december of januari je huurauto voor aanstaande zomer vastleggen, geeft je ook de ruimste keuze. Ben je op zoek naar een bepaald model (bv. cabrio, jeep of minivan) dan kan je maar beter zo vroeg mogelijk boeken. Want hoe langer je wacht met reserveren, hoe groter de kans dat de auto van je keuze er niet meer is. Zo zijn de goedkopere klassen meestal als eerste uitverkocht en ben je meer geld kwijt als je op een later moment voor een prijsklasse hoger moet kiezen.

    3 – Bestemming nog niet uitverkocht

    Niet alleen het soort wagen, ook je voorkeursbestemming kan uitverkocht zijn. Naar het begin van de zomer toe zijn auto’s op populaire vakantieoorden als Italië, Ibiza of Mallorca vaak niet meer beschikbaar. Je dan naar onbekende (buitenlandse) autohuurmaatschappijen moeten richten is niet altijd een pretje, met vaak verborgen kosten en bijhorende frustraties tot gevolg.

    Wie zijn huurauto voor volgende zomer nu al wil boeken en hierbij gebruik wil maken van de gratis Flexservice surft best naar www.sunnycars.be. Uiteraard kan je voor extra advies ook altijd terecht bij je favoriete reisbureau.

    Bij Sunny Cars huren mensen hun vakantieauto all-in. Een glimlach is standaard inbegrepen! Het bedrijf hanteert een unieke all-in-formule, waarbij all-in ook echt all-in betekent; van kosten tot verzekeringen en van voorwaarden tot afhandeling bij schade. Sunny Cars is in 1991 in Duitsland opgericht en behoort tot de grootste autohuurspecialisten in Europa. Ze biedt haar klanten wereldwijd een breed aanbod all-inclusive huurauto’s op meer dan 8.000 bestemmingen in meer dan 120 landen. Sunny Cars werkt exclusief samen met lokale partners die voldoen aan de hoge kwaliteits- en service-eisen die zij stelt. De onafhankelijke specialist is actief in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Luxemburg en Zwitserland waar zij haar huurauto´s via reisbureaus en online aanbiedt. Voor meer informatie: www.sunnycars.be.







    06-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pak perencake met Pur Natur-yoghurt

    Naar een recept van foodie Ellen van www.kokerellen.be - Gezondheidsgoeroes zijn het er al jaren over eens: yoghurt is lekker romig én gezond! Je hoeft niet lang te zoeken naar recepten waarbij je deze heerlijkheid kunt gebruiken. Maar heb je ooit al eens gedacht aan yoghurt in een cake? Foodie Ellen gelukkig wel. Ze gebruikte de 100 % biologische natuuryoghurt van Pur Natur zonder toegevoegde suikers in een heerlijke perencake. Haar geniale idee beschrijft ze op haar blog www.kokerellen.be.

    Cake lifehack

    De vraag ‘wil je een stukje cake?’ beantwoorden met ‘graag maar niet te veel’ is verleden tijd. Met een simpele healthy cake lifehack kan je zoveel smullen als je wilt. Stap 1: Vervang je vetstof door yoghurt en kokosolie. Stap 2: Vergeet suiker en voeg honing toe. Stap 3: Extra fruit voor extra vitamientjes.

    Wat heb je nodig? 250 g Pur Natur-yoghurt, 100 g (kokos)olie, 150 g honing, 150 g zelfrijzende bloem, 3 eieren, 4 rijpe peren, 1 tl kardemom (optioneel)

    Hoe maak je het?

    We beginnen met het voorbereidend werk. Verwarm je oven voor op 180 graden en vet alvast je springvorm in. Daarna schil je je peren in hapklare stukken. Als je een deel in lange repen snijdt, kan je straks een mooi patroon op de bovenkant maken. Vervolgens klop je gedurende 1 minuut je eieren los en voeg je honing, olie en de Pur Natur-yoghurt toe aan het mengsel. Voeg daarna de bloem en kardemon toe en meng alles onder elkaar tot het goed gemixt is. Als laatste spatel je de stukjes peer onder het mengsel en doe je alles in de bakvorm. Nu kan de cake de oven in voor 45 tot 50 minuten. Hierna nog even laten afkoelen en het smullen kan beginnen.

    Repurpose your yoghurt

    De Pur Natur-yoghurt is dus niet alleen een gezond ontbijt of tussendoortje. Wanneer je het gebruikt als ingrediënt in de meest variërende gerechten en gebakjes creëer je in een handomdraai een gezonde variant. Al honger gekregen? Pur Natur is verkrijgbaar in de supermarkt in verschillende formaten.







    05-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De beste fles voor de feestdagen? Een echte Klean Kanteen!

    Voor de feesten wordt vaak een fles cadeau gegeven. En dat is prima! Zeker als je eens niet voor champagne of wijn kiest, maar wel voor een trendy en stijlvol vormgegeven ecogadget: de award winning Klean Kanteen Reflect drinkfles: gemaakt zonder plastic, zonder verf, zonder toxische stiffen, 100% recycleerbaar, 100% veilig, afsluitdop in duurzaam bamboo, neemt geen smaken of geuren op, buitenkant in roestvrij staal: geborsteld of glanzend , beschikbaar in 2 formaten: 532 ml (€ 32,95) en 800 ml (€ 36,75)

     

    Kortom, een drinkfles van Klean Kanteen is eengroen cadeau waar je dag na dag plezier van hebt voor de prijs van een fles champagne. Een cadeau dat zorgt voor minder plastic én dat aanzet tot meer water drinken. De ideale partner bij het waarmaken van heel wat goede voornemens, dus. Gezondheid!

     







    05-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wintervakantie in Corsica!

    Een wintervakantie op Corsica ? Jazeker want er kan ook op L’Ile de Beauté geskied worden. Voeg daarbij de culinaire specialiteiten, de gezellige steden, de culturele sites en het strand. Een reis naar winters Corsica is dus veelzijdig en aantrekkelijk, zeker met de prijsgunstige ferry van Corsica Linea.

    Ski en strandwandeling in één dag !

    Wat een wintervakantie op Corsica zo bijzonder maakt is dat je in één dag kunt skiën en wandelen op het strand of een stad bezoeken. Er zijn immers geen grote afstanden. Met de wagen rij je makkelijk van de ene plek naar de andere. Een reden te meer om te kiezen voor de reisformule wagen - ferry.

    Er zijn drie skigebieden: Ghisone, Vergio en Val d’Eze. Het skiseizoen loopt van december tot maart en de pistes liggen op een hoogte van 1400 tot 1800 meter. Er zijn afdalingen voor beginners en gevorderden en ook mogelijkheden om te toerskiën en off-piste skiën.

    Met auto en ferry naar Corsica

    Op wintervakantie heb je noodgedwongen veel bagage mee. Je auto is volgestouwd met ski uitrusting en winterse kledij. Daarom is de combinatie auto – ferry ideaal. Via de Franse autoroutes rij je vlot naar Marseille. Daar wacht de ferry van Corsica Linea. Elke vakantieregio op Corsica is vlot bereikbaar want de rederij heeft overtochten naar vier bestemmingen: Ajaccio, Bastia, L’Île Rousse en Porto Vecchio.

    Veel meer dan skiën !

    Een wintervakantie op Corsica is interessant voor wie die het skiën wil combineren met andere ontspanningsmogelijkheden. In geen tijd ben je aan de kust waar het in de winter goed is om te wandelen, of in de gezellige steden zoals Ajaccio, Bastia, Calvi, Bonifacio en Porto-Vecchio. Skiën kun je met zoveel andere leuke dingen afwisselen, met museumbezoek, een winkelnamiddag, een bezoek aan de historische plaatsen of de beschermde natuurgebieden.

    Nergens anders dan op Corsica zijn de après-ski mogelijkheden zo groot en vooral zo kwalitatief. Denk maar aan de vermaarde Corsicaanse gastronomie en de wijnen. De keuken van Corsica is authentiek en divers. Het is fantastisch om na het skiën te genieten van een gezellig restaurantje met typische gerechten en echte Vins de Corse.

    Informatie en reservering in je reisagentschap of bij Corsica Linea. Tel. : 02 549 08 80, resa.benelux@corsicalinea.com.

    05-12-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!