Inhoud blog
  • Olympéa Le Parfum
  • Invictus Parfum
  • Quick Step presenteert baanbrekende vloerencategorie Lumic
  • Citizen super Titanium
  • Alpina lanceert revolutionaire horloges
  • By the numbers
  • Schakelaar of street art?
  • Tour d'Anvers
  • Fietsen Schouwen-Duiveland
  • Kalimera, kalipera:
  • Nieuwe Europa-park achtbaan
  • Een picknicktafel voor elke buitenliefhebber
  • Inside Blinds bewijst veelzijdigheid met gordijnen
  • Ga voor een zonnige touch up met Bristol
  • Van New york naar landbouw op kasteeldomein
  • Michael Kors
  • Franke ziet het glas halfvol .. warm en gefilterd
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    28-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Art of Taste

    Art of Taste

    Wanneer kunst en gastronomie elkaar ontmoeten …

     

     

     

     

    De Zavel, één van de mooiste mythische wijken van de hoofdstad, knoopt opnieuw aan bij de traditie en maakt zich klaar om zich tot een schatkist vol kunst te ontpoppen. In een tijdelijk paviljoen ontvangt de Zavel.Art of Taste', een uniek evenement waar 11 Belgische sterrenchefs en 13 gerenommeerde Huizen van de Zavel elkaar ontmoeten.

    Van donderdag 24 tot zondag 27 november 2011 zal Art of taste' de Grote Zavel en de straten rondom inpalmen. Het evenement is opgebouwd rond drie originele gastronomische activiteiten: het kunst- en fijnproeversparcours, de Fijnproevermarkt en het Diner van de chefs.

     

    Op de Zavel zal een transparant paviljoen van meer dan 2.000m² met twee verdiepingen worden opgetrokken. Op het gelijkvloers biedt de Fijnproevers Market een selectie van artisanale topproducten en tal van activiteiten. Op de eerste verdieping van het paviljoen - omgeven door de verlichte bomen op de Zavel - kunnen de bezoekers aan tafel schuiven voor het Diner van de chefs en zo het beste van de Belgische gastronomie ontdekken.

     

    De kunst van de gastronomie, dat zijn ook exquise artisanale producten. “Art of taste” wil ook die producten in de kijker zetten en stelt daarom op het gelijkvloers van het centrale paviljoen de Fijnproevermarkt voor, met een vijftiental van de beste producten in de fijne gastronomie.

    Producten om te ontdekken en te proeven en die misschien zelfs inspireren voor een feestmaal. Naast de proeverijen bij de handelaars en de door de chefs begeleide workshops organiseert de Fijnproevermarkt ook gastronomieworkshops. Leffe zal bezoekers leren om verschillende soorten bieren perfect te combineren met kazen en hapjes. Ook meesterpoelier “Slabbinck” werd uitgenodigd voor een demonstratie van erkende snijdtechnieken gecombineerd met een degustatie van terrines en ganzenlever, en nog zo veel meer ... Om volop van de markt te kunnen genieten, nodigen we de bezoekers bovendien uit hun aperitief mee te nemen terwijl ze langs de verschillende artisanale kraampjes kuieren.

     

    Voor een uitzonderlijk diner slaan drie sterrenchefs en een Huis van Haute Chocolaterie de handen in elkaar om de gasten het beste van Belgische gastronomie te laten ontdekken in een feeërieke omgeving, tussen de verlichting van de nocturnes van de Zavel in de kruinen van de bomen.

    Het tijdelijke restaurant zal worden ingericht op de eerste verdieping van het transparante paviljoen, volgens het principe van de gastentafel, met tafels van 10 personen. Dit is een uitgelezen kans om verrassende recepten van onze chefs te ontdekken en met volle teugen van hun talent te genieten! RVH.

    Informatie en voorverkoop vanaf 22 oktober via www.artoftaste.be

     

     

     

     

    28-10-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Logeren in Vlaanderen

    LOGEREN IN VLAANDEREN: Het perfecte huwelijk tussen landelijk en stedelijk logies

     

     

     

     

    De vzw Plattelandstoerisme in Vlaanderen focust zich sinds haar oprichting in 2004 op de promotie en begeleiding van het hoevetoerisme en logies in een landelijke omgeving, met inbegrip van logies in dorpskernen. Rode draad doorheen dit verhaal is en blijft het gastheerschap, de kwaliteit en de kleinschaligheid van het logies.

     

    Om tegemoet te komen aan de huidige vraag naar (klein)stedelijk logiesaanbod verruimt de vzw Plattelandstoerisme naar kleinschalig logies in de Vlaamse regio’s en haar steden (met uitzondering van de kern van de 5 Kunststeden: Brugge, Gent, Antwerpen, Mechelen en Leuven).

     

    We geloven sterk in de meerwaarde van dit gedifferentieerd aanbod.Voor ieder wat wils. We zien een prachtige combinatie tussen platteland en stad: een weekendje weg kan op deze manier zowel shoppen of een museumbezoek inhouden en daarbij heerlijk culinair genieten, als zalig fietsen of wandelen in het nabijgelegen platteland.

     

    Landelijk en stedelijk logies hebben uiteraard veel gemeen, maar bereiken toch vaak een verschillend publiek. Zo is er de uitwisseling tussen beiden: plattelandsgasten verkennen de leuke steden in de omgeving, terwijl het vanuit deze steden maar een kleine stap is vooraleer men in een landelijk kader terechtkomt.

    De belevingselementen blijven belangrijk: het ontdekken van het platteland en de landbouw (actief hoevetoerisme), de fiets-en wandelnetwerken rond de dorpskernen, maar nu ook de beleving in en rond de kleinere en middelgrote steden via o.a. short city breaks.

     

    Nieuw is dus dat er vanaf nu ook stedelijke uitbatingen (mits uitzondering kern Kunststeden) kunnen aansluiten voor promotie. Nieuw is ook de naam:  Plattelandstoerisme in Vlaanderen wordt Logeren in Vlaanderen.

    Logeren in Vlaanderen blijft uiteraard met heel veel enthousiasme nog steeds inzetten op het getrouwe en veelgevraagde aanbod aan vakantie op de boerderij en logeren op het platteland.

    Het product ‘logeren in steden’ zal als nieuwkomer uiteraard extra aandacht krijgen. RVH.

    www.logereninvlaanderen.be 

    27-10-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patapas
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Patapas, 1000 hapjes met patatjes.

     

     

     

    De aardappel is ongemeen veelzijdig, zowel voor de dagelijkse keuken als voor een speciale gelegenheid. VLAM presenteert nieuwe eigentijdse aardappelrecepten in een gratis receptenfolder en op www.aardappel.be.


    De aardappel is hét basisingrediënt van een klassieke Vlaamse schotel. Maar deze voedzame knol past ook uitstekend in de hedendaagse moderne keuken. Moet het snel gaan, of is tijd geen beperkende factor, de aardappel biedt oneindig veel bereidingsmogelijkheden. In de oven, de microgolfoven, de wok of de stoomkoker. Met jasje aan, jasje uit, gepureerd, gefrituurd, gegrild of wat dan ook. Het kan allemaal met aardappelen.


    VLAM probeert echter altijd opnieuw te verrassen. Wat dacht je van Patapas ? Dit zijn smaakvolle hapjes op basis van aardappelen, met een knipoog naar de zuiderse tapas. Lekker, modern en ideaal om te serveren wanneer je een gezellig samenzijn in gedachten hebt. VLAM beveelt ze warm aan in zijn nieuwste aardappelcampagne. Die loopt van 17 oktober tot 6 november op Canvas en één. Ook in diverse culinaire programma’s en magazines komen ze aan bod. Tien recepten werden gebundeld in een mooie receptenbrochure, die gratis verdeeld wordt in Standaard Boekhandel.

    Op de campagnesite, www.patapas.be, loopt een wedstrijd. Wie zijn eigen pataparty organiseert met 5 vrienden, maakt kans op een set van 12 stijlvolle presenteerbordjes om te gebruiken op een volgende party. Deelnemers vinden volop inspiratie voor aardappelgerechtjes op de site. RVH.

    27-10-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom de chef ze knijpt

    WAAROM DE CHEF-KOK ZE KNIJPT!

     

     

     

    De drie nieuwe serveertangen van Cuisipro zijn een onmisbare keukenhulp. Lekker koken is een kunst. Maar mooi serveren ook. Precies daarom ontwikkelde Cuisipro drie slimme tangen om je bord in alle stijl af te werken. Vergeet alle stress bij het omdraaien van een stukje vis. Maak komaf met het klassieke gepruts op de grill. En ontdek het gemak van een tang met tandjes.

     

    Cuisipro introduceert drie nieuwe serveertangen: voor panini, vis en vlees/groenten. Stuk voor stuk zijn het tangen met talent, zorgvuldig ontwikkeld voor een precieze taak in de keuken. Het resultaat is erg overtuigend: gebruiksgemak in een handomdraai. Dankzij het gepatenteerde ‘trek & sluit’-mechanisme kan je deze tangen gemakkelijk met één hand openen en sluiten. Bovendien kan je de gesloten tang compact opbergen in een lade of elegant aan een keukenrekje hangen.

     

    Zelfgemaakte panini smaken altijd beter. En met de nieuwe tang van Cuisipro haal je je broodje voortaan ook vlotjes van de grill – zelfs als je een extra smeuïg exemplaar met kaas maakt. Dankzij de verstelbare pinnen kan je de tang gemakkelijk aanpassen aan elk type grill en sluit je elke schade aan grill én gerecht uit.

     

    Een delicate vis mooi aan beide zijden bakken én in zijn geheel dresseren op een bord? Niet evident! Cuisipro verlost je van alle stress met de nieuwe vistang: even gemakkelijk om de vis te draaien als hem uit de pan… te vissen. De zachte onderkant van de tang (silicone) is voldoende breed om de vis te ondersteunen, terwijl de fijn afgewerkte bovenkant uit roestvrij staal je gerechtje met de grootste zorg behandelt.

     

    De tandjes op de nieuwe serveertang van Cuisipro bijten zich als het ware vast in het vlees of de groenten. Zo krijg je alles perfect op het bord geserveerd. Dankzij de hittebestendige silicone kan de tang makkelijk gebruikt worden bij de bereiding van al je gerechten. Ideaal om snel dichtgeschroeide stukjes vlees uit de pan te nemen zodat je je pan kan deglaceren voor een heerlijk sausje. RVH.

    www.cuisipro.com | www.demeyere.be





    26-10-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tignes!

    IN TIGNES IS ER KEUZE TE OVER!

     

     

     

    “De Stoutmoedige” onthult haar aanbiedingen voor deze winter

    In Tignes duurt de winter echt superlang: het sportiefste skistation onthaalt de echte sneeuwliefhebbers van 1 oktober tot 8 mei! Ontdek Tignes, het skistation voor de dapperen (“de stoutmoedige”), in al zijn glorie, want met de interessante forfaits is er geen enkel excuus meer om geen koers te zetten naar de pistes. Wat denkt u van mooie aanbiedingen zoals een gratis appartement in de maand januari, of mooie kortingen voor vroege beslissers? Haal uw ski’s uit de kelder – Tignes verwacht u!

     

    Wist u dat de officiële site van “de stoutmoedige” tegenwoordig beschikbaar is in acht talen? De beste voorbereiding voor uw eerste sprong in de sneeuw! www.tignes.net

     

    In het hartje van de Savoie, in de noordelijke Alpen, onthaalt het skistation van Tignes u zowel ‘s winters als ‘s zomers. Freeride, BMX, golf, SPA… en dit alles in een internationale, kosmopolitische sfeer. Tignes is ook de thuishaven van de Winter X Games Europe, het onvergelijkelijke ski- en snowboard freestyle-evenement !

    Tignes: eenvoudigweg buitengewoon! RVH.

    Informatie en reserveringen: Tignes Réservation www.tignesreservation.net

    26-10-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ats Longa

    Ars Longa

     

     

     

    Liefhebbers van exclusief antiek en prachtige architectuur kunnen aan de Grote Zavel in Brussel terecht waar van 1 tot 4 december 2011 de vzw Sablon de eerste editie van de antiekbeurs ARS LONGA organiseert. Niet minder dan 25 bekende Europese antiekhandelaars tonen er het allerbeste van hun collecties. Tijdens deze vierdaagse staat de Grote Zavel volledig in het teken van kunst en antiek.

     

    De Zavelwijk is een van de meest pittoreske en gezelligste wijken van Brussel, de Grote Zavel is hierbij dé ontmoetingsplaats van de wijk. De Grote Zavel, bevindt zich vlakbij het Koninklijk Paleis en de belangrijkste musea van de hoofdstad, maar is vooral bekend en gewaardeerd omwille van de uitstekende restaurants, chocolatiers en kunstgalerijen. De echte Brusselaars associëren de Grote Zavel echter met de talrijke antiekhandelaars die deze wijk haar unieke sfeer geven.

     

    Ars Longa is het enige evenement in zijn soort in België. De organisatoren van dit prestigieuze salon hebben doelbewust gekozen voor een kleinschalige aanpak, waarbij een select publiek van gepassioneerde kenners en liefhebbers de kans krijgt enkele van ‘s werelds meest exclusieve en zeldzame werken van dichtbij te bewonderen.

    Naar aanleiding van ARS LONGA wordt centraal op de Grote Zavel een exclusief paviljoen van twee verdiepingen opgetrokken. Op de benedenverdieping van dit volledig transparante gebouw stellen de 25 antiekhandelaren hun collecties voor in een speciaal daarvoor ontworpen ruimte, terwijl de bezoekers op de 1ste verdieping van het adembenemende uitzicht kunnen genieten in een panoramisch restaurant (met sterrenkok) en een receptiezaal.

     

    Tijdens dit salon kan de bezoeker zich persoonlijk verdiepen in de wereld van de antiekhandelaars. Doordat de antiekmarkt vandaag de dag overspoeld wordt door kunst- en antiekvoorwerpen, stellen veel kopers hun aankoop uit. Ars Longa is dan ook een exclusieve beurs waar een select publiek in een intieme sfeer kan kennismaken met ’s werelds allerbeste kunst- en antiekvoorwerpen.

     

    De 1ste editie van “Ars Longa” loopt van vrijdag 2 tot en met zondag 4 december, dagelijks geopend van 11 tot 19u30. RVH.

    www.arslonga.be

     

     .

     

    26-10-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw winkelconcept

    Nieuw winkelconcept

    Chocolade-ervaring anders bekeken? Bij Godiva natuurlijk ...

     

     

     

    De nieuwe GODIVA-winkels verwelkomen chocoladeliefhebbers in een gloednieuw concept. Houd u klaar voor een niet te versmaden ervaring volledig in het teken van de afkomst van het merk ... Modernisering en een grondige herpositionering zetten België, het historische hart van GODIVA, extra in de verf. Ons Belgenland blijft dan ook steevast de belangrijkste afzetmarkt én bakermat van de geschiedenis en expertise van het merk.

     

    Zodra u een Godiva-winkel binnenstapt, kunt u de smaakvolle, gezellige en hartelijke sfeer opsnuiven. Het compleet vernieuwde design van de boetiek nodigt uit om even rustig rond te kijken: “Met dit nieuwe concept willen wij de klantervaring naar een hoger niveau tillen door onze producten op een veel toegankelijkere manier voor te stellen. Onze verkopers begeleiden de klanten in de eerste plaats doorheen hun bezoek. Naast het interieur hebben we ook onze medewerkers in een gloednieuw jasje gestoken,” aldus Guillaume de Foucault, Director Retail & Franchise in Brussel voor de zone EMEA (Europa, Midden-Oosten, Afrika).

     

    De etalage van dit koninkrijk is op en top art nouveau. Een spel van fijne lijnen herinnert eraan dat Brussel rond de overgang van de 19e naar de 20e eeuw de place to be was voor deze kunststroming. Slechts een paar jaar later, in 1926, opent Brusselaar Joseph Draps het huis GODIVA. Ook vandaag eist de bekende Lady Godiva steevast haar plaatsje op in de inrichting van de winkels en op de verpakkingen.

     

    De chocoladefanaten kunnen vrij rondlopen tussen de pralines, truffels en andere specialiteiten van het huis die in doorzichtige vitrinekasten of op een imposante marmeren tafel centraal in de winkel worden uitgestald. Deze opvatting stimuleert de zintuigen, eigen ontdekkingen en smaaksensaties ... Met deze nieuwe benadering wil Godiva chocolade nóg aantrekkelijker maken door de grens consument-chocolatier op te heffen, en de relatie tussen de consument en de meesterchocolatier in een ander daglicht te stellen.

     

    Met deze transformatie zet Godiva haar kernwaarden in de kijker: producten van superieure kwaliteit, uitstekende klantenservice, permanente innovatie ... en uiteraard haar Belgische roots. RVH.

    www.godiva.be. 





    25-10-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-10-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.New York mansion style

    “New York mansion-stijl” Nieuwe kamers en suites in het Radisson Blu Royal Hotel in Brussel

     

     

     

    Alle gangen, kamers en badkamers op de vierde en zesde verdieping van het Radisson Blu Royal Hotel ondergingen een totale renovatie. De Zweedse architect Christian Lundwall ontwikkelde de "New York Mansion” stijl, die wordt gekenmerkt door zijn gesofisticeerd design en turkoois tapijt dat overgaat in zwart betegelde vloeren die een originele en glamoureuze uitstraling creëren. Heldere highlights met flitsen van chroom en zwart, de verzilverde garderobekast en de luxueuze meubelen in palissanderhout geven een kosmopolitisch en hedendaags avant-garde gevoel.  In de suites werd gekozen voor een parketvloer.

     

    De Business Class kamers bieden luxe en comfort. Bovenop de verwachte voorzieningen in een vijfsterren hotel, biedt Radisson Blu ook gratis high-speed draadloze internetverbinding (WIFI) aan, zowel in de kamers als in de conferentiezalen.

     

    De Business Class kamers en alle suites in het hotel bieden bovendien een Nespresso ® koffiemachine, een Super Breakfast ontbijtbuffet, een dagelijkse krant, badjas en pantoffels, een selectie van films en toegang tot de fitnessruimte. In de Lounge op de zesde verdieping kunnen de gasten dag en nacht terecht voor een drankje, fruit of een yoghurt of om rustig de krant lezen of aan één van de twee computers hun mails te lezen.

     

    De renovatie van deze 89 kamers en suites op de twee verdiepingen heeft 4 miljoen EUR gekost. RVH.

    www.radissonblu.com.





    24-10-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groentensmoothies

    Groentesmoothies Pierre Martinet

     

     

     

     

    Elke week eten 10 miljoen mensen de salades die door Pierre Martinet werden samengesteld. Vanaf nu kunnen zij kennismaken met nieuwe sensaties dankzij de Smoothies van Pierre Martinet. Hij pompte 10 miljoen euro in R&D, gebouwen, materialen en marketing voor zijn nieuwe producten.

     

    In onze productie komen veel groenten te pas: tomaten, worteltjes, bieten. We kennen deze verse en in Frankrijk geteelde groenten goed. Samen met dr. Frédéric Saldmann en chef-kok Guy Savoy werkten we aan een innovatie: we bieden nu combinaties aan van groente en fruit die door de verfijnde mengelingen en de complexiteit van zoet en hartig zeker in de smaak zullen vallen bij smaakprofessionals, net zoals een sommelier, verklaart de traiteur intraitable. Bietjes, druiven, wortelen, appel, komkommer, tomaat, munt, citroen, sinaasappel, framboos en groene thee worden gemengd. Alle texturen, kleuren en smaken verhogen nog het genot. Het fruit brengt als het ware de groente op smaak. Door de zure toets komt de smaak van de groente beter tot zijn recht. Het fruit geeft ook smaak maar domineert niet, benadrukt Guy Savoy. Een Smoothie van Pierre Martinet is eigenlijk een evenwichtige en volledige maaltijd die je zelfs achter de PC kan nuttigen!

     

    De Smoothies dragen bij tot een evenwichtige voeding. Ze vormen een bron van fitheid en energie, geeft dokter Hervé Robert aan. De groenten en het fruit leveren een antioxiderend effect op dat de cellen beschermt tegen de effecten van vrije radicalen. Ze bevatten bovendien onoplosbare vezels die de transit bevorderen.

     

    De smoothies van Pierre Martinet voldoen volledig aan de aanbevelingen van de Wereldgezondheidsorganisatie WHO die aanraadt om minstens 5 porties fruit en groente per dag te eten. De mensen worden zo aangezet om meer vezels en vitaminehoudende producten tot zich te nemen.

     

    Het gamma Smoothies van Pierre Martinet bestaat uit 5 recepten: Tomaat, sinaasappel, framboos; Rode biet en witte druif;  Komkommer, munt en citroen; Wortel, appel  en groene thee en een Multigroente- en fruit

     

    De flesse Smoothie hebben een inhoud van 250 ml  Aanbevolen verkoopprijs: 1,99€,  Verkrijgbaar in de versafdeling. RVH.

     








    24-10-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!