Inhoud blog
  • Alpina lanceert revolutionaire horloges
  • By the numbers
  • Schakelaar of street art?
  • Tour d'Anvers
  • Fietsen Schouwen-Duiveland
  • Kalimera, kalipera:
  • Nieuwe Europa-park achtbaan
  • Een picknicktafel voor elke buitenliefhebber
  • Inside Blinds bewijst veelzijdigheid met gordijnen
  • Ga voor een zonnige touch up met Bristol
  • Van New york naar landbouw op kasteeldomein
  • Michael Kors
  • Franke ziet het glas halfvol .. warm en gefilterd
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    01-07-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.textielindustrie

    Textielindustrie zorgt voor werkzekerheid tijdens crisis

     

     

     

    Twee derde van de textielbedrijven wil aanwerven, maar vindt de geschikte profielen niet. Met een diploma van een textielopleiding kun je dan ook kiezen uit tientallen boeiende jobs, gegarandeerd. Www.wildvantextiel.be, een samenwerking tussen de textielindustrie en de textielscholen, wil jongeren daarom stimuleren een textielopleiding te volgen.

     

    “Werkloosheid bij jongeren stijgt scherp”, kopten de kranten de voorbije maand. Als West- en Oost-Vlaamse jongeren zeker willen zijn van een job in eigen streek, dan doen ze er goed aan om de textielsector te overwegen. Voor textielgeschoolde nieuwkomers op de arbeidsmarkt zijn er altijd jobs te vinden. Er zijn namelijk nog zo’n 500 textielbedrijven actief in beide Vlaamse provincies.

     

    In totaal zijn er voor gespecialiseerde arbeiders en operatoren momenteel zo’n 250 arbeidsplaatsen vacant. Meer nog: voor elke student die op de arbeidsmarkt terechtkomt, gaan er vijf met pensioen! Op de lijst van knelpuntberoepen voegde de VDAB onlangs het beroep van ‘productieoperator textiel’ toe. Daarnaast zijn textielbedrijven geregeld op zoek naar bachelors Textiel (ongeveer 50 openstaande arbeidsplaatsen) en masters Textiel (ongeveer 40 openstaande arbeidsplaatsen). Ook voor medewerkers verkoop, onderzoek en ontwikkeling, en kwaliteitscontrole zijn er mooie tewerkstellingsperspectieven.

     

    Momenteel slinkt het aantal studenten in de richtingen Textiel, zowel in het middelbaar als in het hoger onderwijs, nog altijd. Nochtans zijn alle leerlingen die afstuderen zo goed als zeker van werk. Bovendien werken ze mee aan innoverende en tot de verbeelding sprekende producten: beschermkledij en kogelvrije vesten (bij Sioen en Seyntex), extra beweeglijke sportkledij voor Adidas (Devan), accessoires voor Porsche (Tiscotex), versterking van autobanden met een technisch textiel (Milliken) ...

     

    De sector innoveert in klassieke producten zoals tapijt (design, cradle to cradle …) en kledingstoffen (voor sporttoepassingen, beschermkledij …), en legt zich ook meer en meer toe op nieuwe uitdagingen en evoluties als vlamvertragende materialen en composieten. In België zijn we trouwens pionier in het ontwikkelen van hightechstoffen en technische textielproducten op maat.

     

    De textielindustrie doet momenteel de nodige inspanningen om textielonderwijs te promoten en eens en voor altijd van zijn ouderwetse imago af te geraken. Zo lanceerde de sector net nog een nieuwe website, www.wildvantextiel.be, waar je terechtkunt voor de nieuwste weetjes en innovaties uit de textielwereld. De nieuwe site werd gelanceerd met een verrassende guerilla-actie in Antwerpen Centraal.

    www.wildvantextiel.be

    01-07-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijnontdekkingen in Périgord

    Wijntoerisme en ontdekkingen in de Périgord

     

     

    De beste manier om de 12.500 hectaren wijngaarden van Bergerac te ontdekken is er gewoon op uit trekken. Na een bezoek aan het Maison des vins de Bergerac, een historisch kasteel of een middeleeuws dorp, kunt u ook een wijnkelder bezoeken of deelnemen aan een proeverij.

     

    In de zomer van elk jaar organiseren 11 wijnbouwers van het netwerk ‘Destination vignobles’ animaties met proeverijen en wijnbouwaperitieven met hapjes voor het plezier van de smaakpapillen en de ontmoeting. In juli/augustus hebt u de gelegenheid om authentieke producten uit de Périgord te proeven in een gezellige sfeer.

    www.destination-vignobles-bergerac.fr

     

    Stel u voor dat u rondtrekt door de wijngaarden van Bergerac aan het stuur van een Dyane, een Rover cabriolet 111 of een VW kever … Er worden verschillende huurformules voorgesteld van ‘vintage’  auto’s door ‘Escapade en véhicules anciens’. Een origineel idee om kennis te maken met de meer dan 140 wijnbouwers en wijnkelders langs de Wijnroute van Bergerac

    www.escapadeenvehiculesanciens.com

     

    Op een steenworp van het centrum van Bergerac, vindt u het charmante gastenhuis l’Ostal de Pombonne met het label Gîtes de France, een authentieke woning van de Périgord uit de 17de eeuw, met drie gastenkamers. Dit verblijf in het hart van de wijngaarden van Péchamant, omgeven door een grote landschapstuin, biedt de mogelijkheid om in alle rust te genieten van zijn zwembad. Sinds dit jaar stelt deze voormalige priorij en relais langs de bedevaartroute naar Santiago de Compostela opnieuw zijn deuren open voor het onthaal van gasten.

    www.ostaldepombonne.fr

     

    Het Château Haut Garrigue in Saussignac biedt aan om ‘wijnstokken te delen’. Het aanbod bestaat er in een rij van zes wijnstokken te huren op deze biologische wijngaard voor een bepaalde termijn. Door ‘lid van de wijngaard’ te worden, kunt u flessen aankopen van ‘uw wijngaard’ en wordt u uitgenodigd op evenementen en zelfs op de wijnoogst.

     

    Met zijn 2000 jaar wijntraditie en zijn 1150 wijnbouwers is het wijngebied van Bergerac een van de belangrijkste van Zuidwest-Frankrijk, na Bordeaux. De faam trekt buitenlandse investeerders aan zoals de Zwitserse onderneming ‘Galerie des Arts du vin France’. Haar oprichter had een zwak voor het ‘Château Monestier La Tour’ in Monestier, een wijndomein van 30 hectare met de appelaties Bergerac, Côtes de Bergerac en Saussignac.

    www.hautgarrigue.com

     

    29-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rodenbach caractère rouge
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Rodenbach Caractère rouge

     

                                                                                                               

    Op verzoek van PALM Breweries, verleent Viki Geunes, omwille van zijn scherp, uniek proefvermogen en zijn uitzonderlijke creativiteit, medewerking aan productinnovatie en productontwikkeling bij PALM Breweries.  In 2011 ontwikkelden Viki en de brouwers van RODENBACH een eerste proefbrouwsel RODENBACH Caractère Rouge. De 900 flessen van 75 cl. onder kurk werden laaiend enthousiast onthaald. Ook in 2012 wordt deze exclusieve Limited Edition op de markt gebracht ! De brouwers laten het RODENBACH bier, dat traditioneel twee jaar lang op grote eiken foeders rijpt, gedurende zes maanden verder met verse krieken, frambozen en veenbessen macereren. Het resultaat is RODENBACH Caractère Rouge, een uitzonderlijke RODENBACH met maceratie op fruit en een alcoholvolume van 7%. Dit edele bier is meer dan uniek en tevens heel exclusief want er werden slechts 10.000 flessen, onder kurk,  van 75 cl. gebotteld. In restaurant ’t Zilte combineert Geunes dit eigenzinnige bier met zijn verfijnde gastronomische creaties.

     

    RODENBACH Caractère Rouge: complex, rijk geschakeerd bier

    Over RODENBACH Caractère Rouge is Viki Geunes duidelijk enthousiast: “Samen met de brouwers van RODENBACH en met mijn eigen sommeliers hebben wij heel veel geproefd om te komen tot de ideale blend. We mogen trots zijn op het resultaat. Net zoals in mijn keuken streef ik naar diepgang en complexiteit en dat is nu net waar RODENBACH Caractère Rouge voor staat ! ”

    Brouw-meester Rudi Ghequire licht verder toe: “RODENBACH Caractère Rouge, met een alcoholvolume van 7%, ontstaat door een 6 maand durende gistende maceratie van vers fruit - krieken, frambozen en veenbessen - op bier dat zelf reeds een rijping heeft ondergaan van 2 jaar op eiken foeders.”

     

    Gepassioneerd brouwer, Jan Toye, omschrijft het bier als: “Vineus, met zeer complexe fruitige neus van framboos en kriek in combinatie met houttoetsen en karamel. In de ondertoon de geur van viooltjes, leder en lichte tabak. In de smaak komt het fruitbier eerder zuur over maar dan van een bijzondere puurheid.”

    Geunes voegt hieraan toe: “De lichte restzoetheid brengt evenwicht in de smaakdriehoek tussen zuur, zoet en droogheid. Deze droogheid is hoofdzakelijk afkomstig van de veenbessen, die het bier een bijzonder lange en zuivere afdronk bezorgen.  Het bier doet denken aan de unieke combinatie van delicaatheid en kracht van een frisse bourgogne wijn”.

     

    De RODENBACH bieren: RODENBACH is een blend van ¾ jong en ¼ gedurende 2 jaar op eik gerijpt bier. RODENBACH Grand Cru is een blend van 1/3 jong en 2/3 gedurende 2 jaar op eik gerijpt bier. RODENBACH Vintage heeft gedurende twee jaar gerijpt op één welbepaalde, geselecteerde, foeder. RODENBACH Caractère Rouge is gedurende twee jaar gerijpt op eiken foeders en 6 maanden met fruit gemacereerd.

     

    RODENBACH werd erkend als traditioneel Vlaams streekproduct en draagt sindsdien het VLAM-label: Vlaams streekproduct.be  De aanvraagprocedure voor een Europees Label “BGA’, Beschermde Geografische Aanduiding, voor de Vlaams Rood-Bruine Bieren werd ingediend.

    www.palmbreweries.com

    28-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ethylotest!!

    De Ethylotest is verplicht in Frankrijk vanaf 1 juli 2012

     

     

     

    Frankrijk heeft recent een decreet goedgekeurd dat vanaf 1 juli 2012 de aanwezigheid van een ethylotest verplicht maakt in alle gemobiliseerde voertuigen die op Frans grondgebied rijden.

     

    De ethylotest is een alcoholtest die met een kleurindicator een aanwijzig geeft over de aanwezigheid van alcohol in de uitgeademde lucht. De maximaal toegelaten concentratie is 0.25 milligram/liter. In België kan men de toestellen kopen in de apotheken, in de grootwarenhuizen en in gespecialiseerde autozaken voor een prijs die varieert tussen 1 en 3 €.

     

    Hoewel het bezit van slechts één ongebruikte ethylotest verplicht is, is het aangewezen om er verschillende te hebben. De bestuurder die een ethylotest heeft afgelegd om zijn alcoholverbruik te meten, wordt geacht een tweede, niet gebruikte test in zijn wagen te hebben. Elke automobilist die geen toestel in zijn wagen heeft tijdens een wegcontrole in Frankrijk, stelt zich bloot aan een forfaitaire boete van 11€. Er zal echter slechts beboet worden van 1 november 2012.

    Bestuurders van motorvoertuigen met motoren onder 50cm³ en bestuurders van wagens die uitgerust zijn met een anti-start ethylotest zijn vrijgesteld van de nieuwe maatregel.

     

    28-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fleur de lait

    Fleur de Lait: een etablissement met een vakantiesfeer.

     

     

     

    Fleur de Lait huist in een prachtige villa in Wépion langs de Maas en serveert nu al 5 jaar lang romige en smakelijke ijsjes en sorbets. Het ijs wordt de ochtend zelf bereid zonder kunstmatige kleur- en smaakstoffen en met kwaliteitsproducten en vruchten van het seizoen zoals vanille uit Madagaskar, Iraanse pistache, berghoning, eerste keus cacao, karamel met gezouten boter en gekoeld met room, huisbereide ganache en vruchtencoulis en, niet te vergeten, de aardbeien van Wépion. Pannenkoeken en Brusselse wafels worden op het moment zelf gebakken en het deeg is altijd dagvers.

     

    Een terras met plaats voor 40 personen en met uitzicht over de Maas en een zaal in vrolijke kleuren nodigen lekkerbekken uit om zich helemaal over te geven aan hun zoete zonde.

     

    De smaken

    IJs: banaan – cappuccino – gezouten boterkaramel – chocolade – fleur de lait – aardbei – Gianduja – honing/noga – pistache – praliné – rum/rozijnen – speculaas – stracciatella – tiramisu – vanille – violettes – yoghurt – enz.

    Sorbet: meloen – framboos – citroen – ananas – kibana – passievrucht – mango, enz.  

     

    IJstaarten

    Fleur de Lait maakt ook taarten voor alle gelegenheden: verjaardagen, huwelijken, communies, en natuurlijk ook kerststronken en harten voor Nieuwjaar. IJstaarten voor 4 tot 8 personen: ijsgarnituur naar keuze + afwerking “Fleur de Lait”, chocoladebom of een nappage met Italiaanse meringue. € 3,75 per stuk. Bovendien zijn er ook ijstaarten “op maat”

    Alle ijsjes van Fleur de Lait kunnen ook meegenomen worden op een hoorntje, tussen twee koekjes, in een potje of per halve liter (€ 7) of liter (€ 10 )

     

    Behalve van het ijs, de sorbets, de milkshakes, de pannenkoeken en de wafels kunt u hier ook genieten van een palet hartige gerechten zoals Luikse balletjes, scampi’s op Indische wijze, gegratineerd witloof, koninginnenhapje, … alles dagvers bereid volgens de Belgische traditie en met producten van eerste kwaliteit. Er wordt ook een lunch met 3 gangen aangeboden tegen de milde prijs van € 14 (alle dagen, zelfs in het weekend).

     

    Arnaud Vanden Branden waagde zich in 2007 met de steun van de rest van de familie aan dit avontuur. Zijn vakmanschap verwierf hij bij de grootste Italiaanse meester-ijsmakers in Bologna bij Carpigiani (universiteit van het ijs).

     

    Fleur de Lait ligt aan de Maas en beschikt aan de overkant over een kleine parking. In enkele kraampjes kunt u aardbeien uit Wépion (of course) kopen. Twee mooie paden nodigen uit voor een wandeling langs de Maas. Langs het water staan bankjes waarop u kunt genieten van uw ijsje en van het mooie weer, maar u kunt ook een plaatsje uitkiezen op het mooie schaduwrijke terras.

    Deze plek is ideaal om een lekkere versnapering te combineren met een wandeling. Dit is de perfecte regio voor een uitstapje. U kunt de vele musea verkennen, waaronder dat over de aardbeien van Wépion. Er zijn ook heel wat parken, onder andere een schitterende Engelse tuin. Verder zijn er de overblijfselen van de abdij van de Karmelieten van Le Saint Désert de la Marlagne, de typische Belle Epoque-villa’s langs de Chaussée de Dinant, de bossen en de vijvers van La Marlagne en heel wat wandelpaden. Ook de Citadel van Namen ligt vlakbij.

     

    Fleur de Lait - 910 Chaussée de Dinant – 5100 Wépion – Tel: 081/46.05.30

    Open van 12 tot 20 uur op weekdagen en tot 22 uur in het weekend in het hoogseizoen en van 12 tot 19 uur in het laagseizoen. Gesloten op maandag en dinsdag, behalve tijdens de schoolvakanties, op feestdagen en bij uitzonderlijk mooi weer. Winteropeningsuren: van 16 januari tot eind februari open van vrijdag tot zondag van 12 uur tot 19 uur . Jaarlijkse vakantie: van 1 tot 15 januari

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     











    28-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bordeaux toeristische bestemming

    Bordeaux: de toeristische bestemming bij uitstek voor wijnliefhebbers!

     

     

     

    Zomer en wijn is altijd al een droomcombinatie geweest. Maar dit jaar geldt dat meer dan ooit: Bordeaux brengt kleur in uw zomer! Het vinotoeristische seizoen 2012 start in schoonheid met Bordeaux Fête le Vin, het eerste vinotoeristische evenement in Frankrijk in het teken van bordeauxwijn. En voor wie hier niet bij kan zijn, is de keuze aan wijnroutes en activiteiten nog nooit zo ruim geweest als vandaag, met tal van nieuwigheden op het programma.

     

    Bordeauxwijnen zijn nog nooit zo trendy geweest als nu, met de creatie van een nieuwe vinotoeristische tool over de wijnstreek van Bordeaux voor alle bezoekers die verzot zijn op smartphoneapplicaties. Bordeaux Wine Trip is een nieuwe applicatie voor op uw smartphone of tablet-pc (IOS & Android compatibel) waarmee u activiteiten en dienstverleners van het vinotoerisme in Bordeaux kan vinden, waar u zich ook bevindt, waar u naartoe wilt of waar u op dat moment zin in heeft. Door zich te geolokaliseren of een bepaald thema te kiezen (wijnbars, kastelen, wijninitiaties,...) helpt deze app de bezoeker zich beter te oriënteren in Bordeaux, een wijnactiviteit op te zoeken of een weg uit te stippelen in de wijnstreek. 

    www.bordeauxwinetrip.com 

     

    Bordeaux Wine Trip zal worden gelanceerd ter ere van de 8ste editie van Bordeaux Fête le Vin (van 28 juni tot 1 juli). Deze wijnroute van ongeveer 2 km over de oevers van la Garonne in het hartje van het werelderfgoed van UNESCO laat u kennismaken met de diversiteit van de bordeauxwijnen en met de regio Aquitaine door middel van een ‘pass’ (degustatiepas, wijngaardpas of Passeport Grands Crus Classés). www.bordeaux-fete-le-vin.com

     

    De grote nieuwigheid voor 2012 : de wijngaardavonden! Gezellige ontmoetingen op de familiewijngaarden van Graves en Sauternes of een rondleiding door de wijngaarden in Bourg, waarbij u bij elke halte een gerecht, een streepje muziek en de wijn van het huis krijgt voorgeschoteld.

     

    L’Ecole du Vin de Bordeaux is het referentiepunt bij uitstek voor al wie wijn wil leren drinken op een ontspannen en ludieke manier. Op de stand van Bordeaux Fête le vin organiseert de Wijnschool elke dag informatieve workshops met gerenommeerde chefs rond thema’s zoals het huwelijk tussen spijs en wijn, workshops om uw eigen bordeauxwijn te leren maken of een mixworkshop onder leiding van een echte dj. Van juli tot eind september geeft de Wijnschool zomercursussen van twee uur.

    www.bordeaux.com/fr/ecoleduvin

    27-06-2012 om 08:51 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Isostar

    Isostar, sparringpartner voor een sportieve zomer

     

     

    Geef je sportprestaties meer glans met de nieuwe sportdrank van Isostar. Als specialist in sportvoeding legt Isostar de lat hoog: de beste voedingsoplossingen ontwikkelen om sporters zo goed mogelijk bij te staan. Met de nieuwe hydraterende sportdrank bewijst Isostar opnieuw de ideale sparringpartner te zijn. Van plan om deze zomer indrukwekkende sportprestaties neer te zetten? Ontdek de nieuwe sportdrank – nog lekkerder, nog efficiënter – naast de andere vaste waarden uit het Isostar-assortiment.

    De nieuwe sportdrank ‘Isostar Fast Hydration’ illustreert perfect dat Isostar blijft sleutelen aan de kwaliteit van zijn producten. Met zijn verbeterde formule smaken de versies Lemon, Orange en Fresh frisser dan ooit én speelt de sportdrank in op de trend van actieve gezondheid. Zo bevatten de dranken geen kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen of bewaarmiddelen meer. De specifieke samen-stelling zorgt bovendien voor een dubbele werking: een versnelde hydratatie en een uitstekende energiebron. Isostar voegde ook gezonde stoffen toe, zoals L-Carnitine om vetten te verbranden tijdens het sporten. Het design van de nieuwe flessen is zo ontworpen dat je gemakkelijk kan drinken, ook tijdens het sporten. Zonder sportdop kan je bovendien goed doordrinken bij zware inspanningen.


    Praktische info

    Isostar Fast Hydration en Fitness 500 ml

    Smaken: Lemon, Orange, Fresh en Red Fruits

    Richtverkoopprijs: 1,53 euro


    PRODUCTEN MET ANTIDOPINGCHARTER


    Al 35 jaar staat Isostar aan de top wat sportvoeding betreft. Vandaag is de ambitie nog even groot: sportbeoefenaars van elk niveau zo goed mogelijk bijstaan met aangepaste sportvoeding. Isostar werkt samen met de beste Europese sportlaboratoria en specialisten in sportgeneeskunde. Alle Isostar-producten zijn wetenschappelijk getest en goedgekeurd. Bovendien tekent Isostar voor een exclusieve antidopingbelofte. Het ‘Isostar Quality Contract’ waarborgt de volledige naleving van de antidopingmaatregelen bij de ontwikkeling van producten. Zo behartigt dit charter de echte sportieve waarden, zowel in de producten als in de Isostar-acties op het terrein. Een greep uit het uitgebreide assortiment voor vóór, tijdens en na het sporten:


    Isotonische krachtdrank (assortiment Hydrate & Perform): De poeders Hydrate & Perform hebben een specifieke dosis aan koolhydraten en natrium voor een dubbele werking: goede hydratatie en een uitstekende energieaanvoer. Onderzoek wijst uit dat deze isotonische krachtdrank van Isostar de prestaties met 19% verbetert.

    Reep High Energy (High Energy Banaan): De Isostar-repen bevatten een mix van enkelvoudige en meervoudige koolhydraten die zorgen voor snelle energie tijdens intense en langdurige inspanningen, en voor geleidelijke energie om de voorraad glucose-energie te herstellen.

    Assortiment Long Energy (Long Endurance): Het assortiment Long Endurance – dat naast repen ook poeders bevat voor de bereiding van zeer energierijke isotonische dranken – is aanbevolen tijdens trainingen van lange duur of tijdens wedstrijden. Voor de beste resultaten, drink je best voor het begin van de inspanning en regelmatig tijdens het sporten. De formule is zorgvuldig uitgekiend voor een geleidelijke vrijgave van energie en het voorkomen van krampen. Ideaal voor topsporters.


    Reep After Sport (Recovery Chocolade): De recoveryrepen combineren meerdere voedingsstoffen: mineralen om het zweetverlies te compenseren na de inspanning, proteïnen om de spieren optimaal te laten recupereren, koolhydraten om de glycogeenvoorraad weer op te bouwen. Ideaal voor sporters in de recuperatiefase, bijvoorbeeld bij duursporten.


    Fruitige gel Actifood (Actifood appel): Vrij nieuw binnen het Isostar-assortiment zijn de fruitige gels, speciaal ontwikkeld om sporters alle noodzakelijke voedingsstoffen te bezorgen. Isostar Actifood is ultra-energetisch: 97,5% van de energie wordt aangebracht door koolhydraten. Bovendien telt deze fruitige gel geen vetstoffen, waardoor de opname van koolhydraten nog sneller gebeurt.

     







    27-06-2012 om 08:47 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MVSA Cava Rosado
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    LAAT JE INSPIREREN DOOR MVSA CAVA/2

     

     

     

     

    MVSA CAVA BRUT

    Druivenrassen: 30% Macabeo, 40% Xarel-Lo, 30% Parellada 

    Karakteristieken: MVSA Brut heeft een groengele nuance en een levendige sprankeling in

    het glas. In de neus fruitige aroma’s van rijpe meloen, banaan en vooral groene appel. Deze cava heeft een droge, pittige en harmonieuze smaak met een mooie zuurgraad. De afdronk is vol, elegant en fruitig. 

    Drinkmoment: MVSA Brut laat je genieten van elk moment van de dag. De elegante smaak en de levendige bubbels bezorgen je een gevoel van alledaagse luxe. MVSA Brut combineert plezier, ontspanning en geluk en laat je voelen hoe je meer uit je dagelijks leven kan halen. 

    Gastronomie: Deze cava is geschikt als aperitief, maar kan je ook serveren bij lichte maaltijden. Serveren tussen 5°C en 6°C. 

     

    MVSA CAVA ROSADO

    Druivenrassen: 70% Garnacha, 30% Monastrell

    Karakteristieken: MVSA Brut Rosado heeft een mooie heldere roze kleur met fijne, constante bubbels. In de neus zeer elegante florale impressies en fruitige aroma’s van aardbei en framboos. In de mond een zeer verfrissende en levendige sprankel met een fruitige finale. 

    Drinkmoment: MVSA Brut Rosado is met zijn mooie zachte kleur en de aardbeismaak en –geur een absolute ‘must have’ tijdens de zomer. Er gaat niets boven deze heerlijk verfrissende cava op een zonnige dag: op een terras, in de tuin of op het strand. De fruitige smaak geeft je meteen een vakantiegevoel.

    Gastronomie: Deze cava kan perfect alleen geserveerd worden als aperitief of bij lichte maaltijden. Serveren tussen 4°C en 5°C. 

     

    Serveer cava volgens de regels der kunst!

    Met haar elegante en frisse smaak vraagt MVSA Cava om een ‘perfect serve’. En dat doe je zo. Leg de fles een dag op voorhand in de koelkast. Zo komt de cava geleidelijk op temperatuur en krijg je de beste smaak. Een temperatuur tussen 5°C en 6°C is ideaal. 

     

    Om de bubbels mooi te laten parelen, gebruik je best een flûte met mousseerpunt, bij voorkeur het MVSA-glas. Vul het glas tot 2/3. Omdat de serveertemperatuur zo belangrijk is, kan je ook een ijsemmer klaarzetten waarin je de fles bewaart. Vul de ijsemmer met ijsblokjes en vul dan aan met koud water tot 3/4 van de fles onder water staat. Sluit de fles af met een stop, liefst de MVSA-stop die speciaal ontwikkeld is voor de MVSA-flessen.

     

    27-06-2012 om 08:43 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Baru

    Barú verovert de VS met 'echte' marshmallows

    Celebrit’s smelten voor Belgische topproducten

     

     

    Barú ziet het groots en is goed op weg om de Verenigde Staten te veroveren. Deze zomer steken de marshmallows van de rebelse chocolademakers voor het eerst de grote plas over. En dat doen ze in stijl. Want de primeur is voorbehouden aan Dylan’s Candy Bar, de favoriete snoepwinkel van diva’s als Janet Jackson, Madonna, Katie Holmes en de zussen Olsen.

     

    Eerst Dylan’s Candy Bar …Eind juli is het zover. Dan vind je de met chocolade bedekte honing en vanille marshmallows van Barú ook in de rekken van Dylan’s Candy Bar. De Verenigde Staten zijn gek op marshmallows en vinden het een lieve lust om het zachte snoepgoed te roosteren op een stokje. Niet zo voor de marshmallows van Barú. Want die zijn weggelegd voor de fijnproevers. Onder hen ook Dylan Lauren, dochter van modeontwerper Ralph Lauren en eigenaar van Dylan’s Candy Bar.

    ”We hebben de vertegenwoordigers van Dylan’s Candy Bar ontmoet op zoetwarenbeurs ISM in Keulen. Een korte maar hartelijke babbel, waarna we meteen onze verdeler in de VS aan het werk hebben gezet.” Het belooft druk te worden. Want Barú wil in het najaar ook andere ketens in de VS veroveren. Onder meer The Fresh Market en Whole Foods, allebei specialisten in kwaliteitsvolle, natuurlijke producten.

     

    “The world’s largest candy store”

    Dylan’s Candy Bar opende zijn deuren in 2001 in New York. Vandaag heeft diezelfde

    snoepwinkel een oppervlak van meer dan 4.500 m². Het assortiment omvat 5.000 soorten snoep: van gummibeertjes tot popcorn en allerlei accessoires. En niet te vergeten: ‘Belgian chocolates’. Andere flagship stores zijn er in East Hampton en Houston, en binnenkort ook in Los Angeles en Miami.

     

     









    27-06-2012 om 08:41 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.open door days

    Nieuw concept slaat aan!

    B-DECOoh! Open Door Days verwelkomt enthousiaste exposanten.

     

    Drie dagen, één kader voor innovaties, kwaliteit, exclusiviteit en feestelijk entertainment. Het spreekt duidelijk heel wat professionals uit de binnen- en buitendecoratie aan. Momenteel loopt het storm bij de inschrijvingen. De B-DECOoh! Open Door Days zijn dan ook hét productgeoriënteerde ontmoetings-, aankoop- en inspiratieplatform voor merken, fabrikanten en vakmensen uit de sector. 

    Exposanten die erbij willen zijn op 2, 3 en 4 september 2012 en zich nog niet inschreven, moeten snel zijn. Paleis 5 van de Heizel loopt gestaag vol, met een actuele bezettingsgraad van reeds 90%. Concreet vertaalt zich dat nu al in meer dan 110 gemotiveerde exposanten die kiezen voor één van de modulaire boxen om hun innovatieve producten in de schijnwerpers te plaatsen.

    Gevarieerde staalkaart

    De organisatoren zien nu al een mooie mix van exposanten in de categorieën Decoration, Design, Gifts en Flowers. Daar zijn heel wat vertrouwde namen bij, maar ook nieuwe deelnemers die geloven in de innovatieve weg die B-DECOoh! Open Door Days resoluut is ingeslagen.

    We doen een greep uit de bevestigde inschrijvingen en noemen alvast deelnemers als Serax maison d’être, Aerts, Heembloemex Deco, Riverdale, Esschert Design en Pomme-Pidou. Hun klanten en die van de nog vele andere exposanten mogen binnenkort een uitnodiging in de brievenbus verwachten voor een bezoek aan de exclusieve B-DECOoh! Open Door Days, met aantrekkelijke salonvoorwaarden, promoties, bezoekerswedstrijden en een feestelijk entertainmentprogramma in de Patio.

    B-DECOoh! Open Door Days vindt plaats op zondag 2, maandag 3 en dinsdag 4 september 2012 in paleis 5 en de Patio van de Heizel. Op zondag en maandag zijn de deuren open van 11u00 tot 21u00, op dinsdag van 10u00 tot 16u00.

    B-DECOoh! Open Door Days is enkel op uitnodiging toegankelijk voor professionals in binnen- en buitendecoratie.

    27-06-2012 om 08:37 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keramische messen

    Fijnproevers koken met BergHOFFkeramische messenset, gietijzeren wok en tajine

     

     

     

    Een nieuw verhaal in de klasseproducten van BergHOFF! Koken in stijl met behoud van de smaak van elk individueel ingrediënt. Met de Eclipse keramische messenset en de gietijzeren wok en tajine tover je de meest diverse en pure smaken op je bord. Aan het werk!

     

    Eclipse: 3-delige keramische messenset

    De kunst der snijden beoefen je maar beter met het beste materiaal. De 3 keramische messen liggen zacht in de hand en snijden elke groente, elk stuk fruit of elk lapje vlees moeiteloos tot het gewenste formaat. Zeer licht, en heel eenvoudig in onderhoud zijn deze keramische messen uiterst duurzaam. Ze blijven heel lang vlijmscherp en zijn ideaal voor mensen die gevoelig zijn aan of allergisch voor metalen. In elke set zitten 3 zilveren messen van 10, 13 en 14 cm.

     

    Gietijzeren wok en tajine: de garantie voor topgerechten - Neo wok in gietijzer

    Het voordeel van wokken is dat je verschillende heerlijke ingrediënten kan ‘samen gooien’ en er in no time een supergerecht mee op je bord kan toveren. Nog een pak beter wordt het met de gietijzeren wok. Als toonbeeld van topkwaliteit, staat de wok garant voor enkel absolute topcreaties. De wok is volledig vervaardigd uit gietijzer, en verkrijgbaar in 2 formaten (24cm en 32 cm)

     

    Neo tajine in gietijzer

    Met dezelfde topkwaliteit als de wok, stoof je met de tajine de allerbeste gerechtjes, zonder ook maar iets aan smaak in te boeten. Ook hier werd voor gietijzer gekozen, wat staat voor duurzaam, lekker en ‘tegen een stootje kunnen’. Het porseleinen deksel is voorzien van een gaatje aan bovenkant, met een afsluitknop. Deze knop kan je heel snel verwijderen, om zoals in de echte Maghreb-keuken de tajine af te sluiten met een citroen of tomaat. Met een doorsnede van 24 cm is de tajine groot genoeg voor een heerlîjk maal voor 4 personen.

    www.berghoffworldwide.com

     

    27-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MVSA Cava
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    LAAT JE INSPIREREN DOOR MVSA CAVA/1

     

     

    Cava mag dan al enkele jaren een hype zijn, de Belgen blijven verlekkerd op de Spaanse

    schuimwijn. Meer nog, wij zijn de grootste cavadrinkers ter wereld. Daarbij is MVSA Cava, erg gesmaakt in thuisland Spanje, nu ook in België in de top 10 geklommen. Geen verrassing als je al eens van de gouden bubbels geproefd hebt. Eén nipje is voldoende om je mee te laten nemen naar het zwoele Barcelona, de bakermat van deze cava. Zo verandert MVSA Brut een gewone dag in een feest en brengt MVSA Rosado instant het vakantiegevoel naar je terras…. 

     

    Belgische cavamarkt blijft groeien: elke minuut 44 flessen gekraakt. Nooit eerder dronken zoveel Belgen cava. Vandaag staat ons land op de derde plaats wereldwijd wat import betreft. Met zo’n 23 miljoen flessen cava per jaar moeten we enkel Duitsland (40 miljoen) en het Verenigd Koninkrijk (32 miljoen) laten voorgaan. Dat blijkt uit cijfers van de Consejo Regulador del Cava, het Spaanse controleorgaan voor de export van cava.

     

    MVSA Cava Brut & Rosado: Follow yovr impvlse 

    MVSA Brut en MVSA Rosado zijn twee blikvangers binnen het MVSA Cava-assortiment van Hasselt Millésime, exclusief verdeler van deze topcava. In thuisland Spanje mag deze MVSA Brut zich tot één van de meest gelauwerde cava’s rekenen. Ook de Belgen vallen voor deze ‘sprankelend fruitige’ smaak: in twee jaar tijd klom MVSA Cava in de Belgische top 10. Dankzij de gunstige prijs-kwaliteitsverhouding kan deze schuimwijn zich makkelijk spiegelen aan de luxe van echte champagne. Niet voor niets vragen steeds meer mensen naar een MVSA in plaats van een cava.

     

    PR & Marketing Manager Mirella Mikunda: “MVSA Cava is meer dan alleen een cava, het is een cava met een verhaal. De roots van deze bubbels liggen in Barcelona, een stad met een culturele en kunstzinnige background om u tegen te zeggen. En dat liet ook ons niet onberoerd. De twee blikvangers uit het MVSA-assortiment, de Brut en de Rosado, zijn

    geïnspireerd op één van Spanjes grootste kunstenaars ooit: Salvador Dalí. Want toeval of

    niet, Dalí dronk niets liever dan een glaasje cava. De Rosado is dan weer een eerbetoon aan zijn grote liefde en muze Gala Diakonoff. Met MVSA willen we de consument inspireren en aansporen tot ons productcredo ‘Follow yovr impvlse’.”

     

    De Brut won goud op de prestigieuze ‘Concours Mondial Bruxelles 2011’, kreeg een vermelding in de Wijnkoopgids 2010 en kaapte de zilveren medaille weg bij ‘Effervescents

    du Monde 2010’ in Frankrijk. Ook de Rosado kreeg al tal van erkenningen, waaronder recent een vermelding in de Wijnkoopgids 2012. 

     

    26-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smart Mirror
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Smart Mirror maakt van je badkamer een comfortabele lounge

     

     

     

    Koppel eens een iPhone aan je spiegel. Baden met je favoriete muziek op zorgt voor

    een bruisende start. Dat weet ook badkamerspecialist Alke, die uitpaktte met een multifunctionele wellness-kast: de Smart Mirror. Naast de heldere sound van je radio,

    smartphone of mp3-speler heeft de kast ook een klok, een temperatuursensor en een milieuvriendelijke sfeer-en taakverlichting aan boord. Aangedampte spiegels? Vergeet het. Automatische spiegelverwarming zorgt ten allen tijde voor een helder oppervlak. Voor nog meer comfort is er als optie ook een in de vloer weggewerkte weegschaal.

     

    Badkamers staan meer dan ooit in het teken van relaxatie. Maar aangepaste meubels zijn een zeldzaamheid, zeggen zaakvoerders Koen en Mieke De Keyzer. Met de Smart Mirror heb je vlot toegang tot verschillende geluidsbronnen. Rechts zit er een audio-jack voor radio’s, smartphones en mp3-spelers. Achteraan is er een RCA-connector om het centrale hifi-systeem of een bluetooth-module aan te sluiten. “We werken zoveel mogelijk met modules. Zo kun je het systeem makkelijk aanpassen aan nieuwe standaarden. Maar als basis is de Smart Mirror uitgerust met twee hoogwaardige luidsprekers en een oerdegelijke versterker.” Ook handig: open de centrale spiegel en je vindt een opbergvak voor een iPod.

     

    Een rij witte leds in de luifel zorgt voor licht dat egaal gespreid is en in tegenstelling tot halogeenlampen geen harde slagschaduw werpt. Ideaal dus om make-up aan te brengen. De Smart Mirror zit vol toptechnologie maar is eenvoudig te bedienen. Alle instellingen, van het aanpassen van het volume tot het bijregelen van de lichtsterkte, gebeuren via het multifunctionele display in het middelste spiegelpaneel. Onderaan het paneel zit een bewegingssensor. Is de sensor actief, dan worden de sfeer-als taakverlichting automatisch in-en uitgeschakeld.

     

    Ook interessant is de vochtdetectie. Tussen de glaslagen van de spiegels is een microscopisch dunne verwarmingsmat aangebracht. Maar alleen als het spiegeloppervlak dreigt te beslaan, als gevolg van de waterdamp, schakelt de vochtdetectie de verwarming in. Makkelijk en energiezuinig.

     

    Als optie beschikt de Smart Mirror over een in de vloer weggewerkte weegschaal die

    via databekabeling is verbonden met de multifunctionele display. En wie het summum van comfort wil kiest de domoticamodule, waarmee je de spiegel aansluit op een alles-uit-toets. Een druk op de knop en alle verlichting in huis – inclusief de spiegel – wordt uitgeschakeld.

     

    De Smart Mirror is er in twee uitvoeringen. Naast de multifunctionele wellness-kast, met drie afzonderlijke dubbelzijdige spiegeldeuren en glazen leggers, is er het multifunctionele spiegelpaneel met één groot spiegeloppervlak. Beide zijn te verkrijgen in 8 basiskleuren en 15 kleuren uit de designers collection.

     

     

     

    26-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rode Zee

    Rode Zee Heerlijke nieuwe winterbestemming

     

    Naast de Franse Antillen kondigt MSC Cruises met evenveel trots de Rode Zee aan als nieuwe bestemming voor het winterseizoen 2012-2013. Genieten van de wondermooie fauna en flora en terwijl de rijke culturele geschiedenis van de regio ontdekken. Van 10 november 2012 tot 6 april 2013 staan er voor MSC Armonia 21 cruises van 8 dagen/ 7 nachten op het programma. Vertrek elke vrijdag vanuit Sharm El Sheikh, Egypte.

    MSC Armonia vertrekt van Sharm El Sheikh, een badplaats tussen de Sinaïberg en de Rode Zee. Een bezoek aan de marktplaats in het oude kwartier is een aanrader om kennis te maken met de rijke geschiedenis van deze stad. Daarna gooit het schip anker uit voor Safaga (Egypte). De ideale haven om naar Luxor te gaan, door de eeuwen heen beter bekend als ‘Thebe’ en de oude hoofdstad van Egypte. Met een indrukwekkende architectuur en haar rijke verleden nog steeds zichtbaar, is Safaga ook de plaats om de Nijl over te steken en de graven van de beroemde farao’s in de Vallei der Koningen te verkennen.

    Volgende stop is Eilat in Israël. Het hele jaar door zon en gezegend met koraalriffen, is Eilat een heerlijke bestemming om te zwemmen, snorkelen, duiken, kitesurfen en te zonnen. Grenzend aan Eilat ligt Aqaba. Dit levendige kustplaatsje is de enige haven van Jordanië. Reis door de Wadi Rum woestijn, wereldberoemd door de film Lawrence of Arabia, en ontdek er de unieke, in roze zandsteen uitgehouwen stad Petra. Het charmante Aqaba heeft  een sfeervol strandleven met tal van duik- en watersportcentra, maar ook vele archeologische sites.

    Om te eindigen meert MSC Armonia aan in de haven van Sokhna, dé uitvalsbasis voor een bezoek aan het indrukwekkende Gizeh Plateau. Deze archeologische vindplaats wordt onder meer gesierd door de Sphinx en de Grote Piramide, een van de 7 wereldwonderen.   

    MSC Armonia heeft 777 kajuiten en kan 2.199 passagiers verwelkomen. Daarnaast zijn er 4 restaurants, 10 bars, een discotheek, Spa, gymzaal, 2 zwembaden, winkelruimte en nog veel meer. Kinderen kunnen zich uitleven in de kinderclub en zelfs een partijtje minigolf spelen aan boord. Deze cruise is al te boeken vanaf €799, inclusief vluchten en transfers vanuit Brussel. Kinderen jonger dan 18 jaar cruisen gratis mee. Zij dienen enkel de vluchten, transfers en havengelden te betalen.

     

     

     





    26-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trouwen op Schiphol

    Trouwen op Schiphol!

    Schiphol in cijfers: wist je dat?

     

     

     

    Dat Amsterdam Airport Schiphol één van de grootste luchthavens is in Europa wist je misschien al. En dat het slechts op 56 min met de trein van Antwerpen ligt misschien ook. Maar wist je dat er dagelijks 1.108 vluchten vertrekken vanuit Schiphol en dat het de oudste luchthaven is op één en dezelfde plaats met een eerste vlucht op 19 september 1916?

     

    Wist je dat Schiphol een luchthaven is met een geschiedenis? De luchthaven bevindt zich nog altijd op dezelfde plaats als bij de opstart en de eerste vlucht dateert al van 19 september 1916. KLM is de oudste luchtvaartmaatschappij en werd gesticht in mei 1920. De luchthaven zelf ligt daarenboven 4,5m onder zeeniveau!

    Veelzeggende cijfers: 103 luchtvaartmaatschappijen, ruim 1100 vluchten per dag naar 313 bestemmingen, 49,8 miljoen passagiers per jaar goed voor 1 miljard passagiers sinds 1916, 55 miljoen bagagestuks per jaar en een vrachtomzet van 1,5 miljoen ton, waarvan 40% richting Azië.

     

    Wist je dat Schiphol veel belang hecht aan het leveren van hoogstaande kwaliteit? Het zijn de reizigers zelf die Amsterdam Airport Schiphol hoog aanschrijven want zij verkozen de luchthaven tot de beste van Europa en de vierde beste van de wereld.

    Wist je dat wachten op een vliegtuig op Schiphol WEL leuk is? Er zijn maar liefst 111 shops en tientallen bars en restaurants, zowel voor snelle maaltijden als voor gastronomische hoogstandjes. Je kan ook de rust en stilte opzoeken in het Rijksmuseum Amsterdam Schiphol waar je 16 originele schilderijen van de Hollandse meesters van de Gouden Eeuw kunt bewonderen.

     

    Wist je dat je op Schiphol kan trouwen? 7 dagen op 7, 24u op 24u! En dan kan je uiteraard direct op huwelijksreis vertrekken. Reeds 350 paren hebben er hun ‘ja’-woord gegeven. En als het jong gehuwde paar weer thuiskomt, kan je een spandoek op maat maken op een van de spandoekautomaten. Deze nieuwe service is eind vorig jaar gelanceerd en reeds 5.000 mensen hebben een leuk of origineel ‘welkom’ uitgeprint. En ook de grote  Amerikaanse luchthavens hebben al hun interesse getoond in deze gadget.

     

    Amsterdam Airport Schiphol is een onderdeel van Schiphol Group. Schiphol Group is een exploitant van luchthavens in binnen- en buitenland. Amsterdam Airport Schiphol heeft als ambitie om Europe’s preferred airport te zijn en blijven. www.schiphol.be 

    Schiphol heeft een eigen channel op YouTube (www.youtube.com/schiphol).

     

     

    25-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meer producten'van bij ons'

    MEER PRODUCTEN “VAN BIJ ONS” BIJ DELHAIZE

     

     

     

    Als ambassadeur van het Belgische culinaire patrimonium zal Delhaize vanaf juni als eerste distributeur een nog ruimer assortiment van kwaliteitsvolle lokale producten specifiek voor elke regio lanceren. De klanten van Delhaize kunnen zo de typische producten uit hun streek terugvinden of makkelijker ontdekken in hun supermarkt. Door een unieke keuze aan authentieke producten aan te bieden, wil Delhaize zich nog beter integreren in de plaatselijke gemeenschap. Lokale producten bieden trouwens heel wat voordelen, zowel voor de consumenten als voor de producenten en de planeet.

     

    Een specifiek lokaal assortiment voor elke regio, duidelijk identificeerbaar dankzij het nieuwe logo. Delhaize biedt nu al meer dan 1000 lokale producten aan in haar volledig assortiment, toch wil ze nog specifieker beantwoorden aan de behoeften van

    haar klanten door het aantal referenties en de visibiliteit van haar lokaal assortiment te verhogen. Delhaize biedt op die manier haar klanten de mogelijkheid om meer streekproducten te ontdekken en te consumeren. Door als eerste zo specifiek op lokaal niveau te werken, toont Delhaize opnieuw haar pioniersrol in de voedingsdistributiesector. Na een eerste testproject in West-Vlaanderen wil Delhaize beetje bij beetje alle supermarkten voorzien van een assortiment dat eigen is aan elke regio. Dit assortiment zal tot een veertigtal lokale, artisanaal geproduceerde producten bevatten die gemakkelijk te identificeren zullen zijn in de winkel dankzij een logo « Product van bij ons » in de rayons. Dankzij dit initiatief kunnen de klanten van Delhaize in eenzelfde winkel vertrouwde producten kopen van producenten uit hun eigen streek en deze duurzaam consumeren.

     

    Door dit uitgebreid assortiment aan lokale producten, benadrukt Delhaize opnieuw dat ze belang hecht aan een duurzame manier van handelen. Deze producten bieden heel wat voordelen, zowel voor de producenten, de consumenten en onze planeet. Door haar aanbod aan lokale producten uit te breiden, toont Delhaize immers haar engagement om plaatselijke economieën te ondersteunen. Door streekproducten bij een breed publiek te promoten, zorgt Delhaize ervoor dat het werk van de kleine producenten meer in de kijker staat en dat deze laatsten zich verder kunnen ontwikkelen.

     

    Ten slotte laat het aankopen van lokale artisanale producten Delhaize, toe om een extra inspanning te doen voor onze planeet. Door beroep te doen op lokale leveranciers kunnen de producten rechtstreeks van de producent naar de winkels vervoerd worden. Op die manier vermindert Delhaize het aantal vrachtwagenritten en dus ook de schadelijke uitstoot ervan. Kortom, een win-win situatie voor iedereen.

     

     

    25-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sodexo

    Verjongingskuur voor het directiecomité van Sodexo België

    Gemiddelde leeftijd 45 jaar, 20% vrouwen

     

     

    Sodexo verwelkomt een nieuw lid in haar Uitvoerend Comité : Maxime Mintiens, 37 jaar en Marketing & Supply Chain Director Benelux. Maxime is hiermee het jongste lid van het Uitvoerend Comité van Sodexo. Twee andere recente leden van het directiecomité zijn Jacques-Olivier Vandenhende die als Sales Director mee het beleid van Sodexo in België bepaalt en Pierre-Alain Scharff die de afdeling Corporate Services onder zijn beheer heeft.  Het diversiteitsbeleid van het bedrijf zit ook verankerd in de samenstelling de leiding van het bedrijf: de gemiddelde leeftijd van de leden van het Uitvoerend Comité is 45 jaar en 20% ervan zijn vrouwen.

     

    Maxime Mintiens, 37 jaar,  behaalde een Europees diploma in Hotel Management aan Vatel, Ecole de Commerce et de gestion de l’Hôtellerie in Parijs, gevolgd door verscheidene masters  waaronder een MBA en een licentie TEW aan de VUB te Brussel en een Master of Science in Tourism Management aan de University of Surrey, UK. Hij begon zijn loopbaan in de horeca-sector als zelfstandig consultant en werkte nadien een aantal jaren bij Accor Belux als Aankoper. 

     

    Jacques-Olivier Vandenhende, 41 jaar, begint zijn loopbaan als Business Analyst bij Sodexo in 2002. Na enkele jaren aan het hoofd van de Marketingafdeling, wordt hij benoemd tot Business Strategy Director in 2009. Recent werd Vandenhende benoemd tot Sales Director met als uitdaging het verder ontwikkelen en commercialiseren van de verschillende diensten die Sodexo aanbiedt op de Belgische markt.

     

    Pierre-Alain Scharff, 46 jaar, is het derde nieuwe lid van het Uitvoerend Comité. Pierre-Alain is licentiaat Economische en Financiële Wetenschappen ( ICHEC – ISC Saint-Louis te Brussel) en deed eerder al bedrijfservaring op in diverse kaderfuncties bij ACCOR (Division Ferroviaire).

     

    Met deze nieuwe leden van het Uitvoerend Comité, brengt Sodexo de gemiddelde leeftijd van haar directie naar 45 jaar. Bovendien is de vrouwelijke aanwezigheid verzekerd: onlangs wist het bedrijf Geneviève Jamin (44 jaar), Strategy & HQSE Director, aan te trekken. Samen met  Hilde Eygemans (47 jaar), Communications Director, maakt zij ook deel uit van het Uitvoerend Comité.  Daarnaast zijn 31 % van de kaderleden vrouwen, 19% van de site managers en 55% van alle werknemers in België. 

     

     







    25-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinner Ommegang

    Het diner van de ommegang

    In het kader van Brusselicious en het CarolusV festival

     

     

     

    Op dinsdag 3 en donderdag 5 juli 2012 is het weer tijd voor de Ommegang! Voor deze gelegenheid, en voor de allereerste keer, biedt Brusselicious een combiticket aan voor een historisch menu in de prachtige ondergrondse gewelven van de Coudenberg èn voor de feestelijke Ommegang zelf…

     

    Oorspronkelijk betekent het woord Ommegang ‘rond de kerk gaan’. Dit feest is de oudste historische evocatie van Brussel en gaat terug tot de vijftiende eeuw. Het was toen vooral een processie als dank aan Onze-Lieve-Vrouw-ten-Zavel. Sinds 1549 herdenkt de Ommegang de Blijde Intrede van Keizer Karel. Vandaag is het een optocht van niet minder dan 1.400 figuranten, 38 folkloristische en historische genootschappen, 40 paarden, een rondtrekkend poppentheater en 9 reuzen (de aartsengel Michael, Sint-Goedele, het ros Beiaard,…).

     

    Op 3 en 5 juli kan u bovendien genieten van een passend historisch menu samengesteld door het “Centre de la Gastronomie Historique”. Het wordt u van 18 tot 20 uur aangeboden in de archeologische site van de Coudenberg, het voormalig Paleis van Keizer Karel. Na deze maaltijd, in die tijd collation genoemd, en een bezoek aan de ondergrondse gewelven, wordt u uitgenodigd om de start van de feestelijkheden bij te wonen.

    Het rijtuig van Keizer Karel en zijn gevolg vertrekt om 20 uur naar de Zavel. De volledige stoet gaat dan verder naar de Grote Markt waar de feesten verder gaan.

     

    Combiticket: culinaire belevenis + Ommegang

    Dinsdag 3 juli 2012 & donderdag 5 juli 2012, het evenement gaat van start om 18 uur en de fijnproeverswandeling eindigt om 20 uur. Het historische menu wordt speciaal voor u samengesteld door “Le Centre de la Gastronomie Historique”. Daarna heeft u de tijd om de stoet te volgen naar de Grote Markt, waar het feest van de Ommegang losbarst om 21 uur.

     

    Prijs? € 85 per persoon (BTW inbegrepen) + reservatiekosten: € 2,50 per persoon. In deze prijs is inbegrepen: aperitief, historisch diner, alle dranken en toegangsticket tot de Ommegang op de Grote Markt.

    www.coudenberg.com - www.cooremans.net - www.ommegang.be

     

     

    25-06-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!