Inhoud blog
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    09-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Les Irresiskibles

    LES IRRESISKIBLES:

    Vanaf € 349 voor een appartement / week!

     

     

     

    Les Irrésiskibles, de grote wintercampagne van Pierre & Vacances sinds 3 jaar, ging zopas van start. Met prijzen vanaf € 349 voor een week in een volledig uitgerust appartement voor 4 personen wordt skiën nu echt toegankelijk! Tot eind januari kunt u online een weekje boeken in de bergen, midden in een skigebied in de noordelijke of zuidelijke Alpen of in de Pyreneeën.

     

    60 residenties nemen deel aan dit exclusieve aanbod, waaronder enkele residenties van Pierre & Vacances Premium, het kwaliteitslabel van de groep. Een zeldzaam en beperkt aanbod.

    Let op: het verblijf moet tussen 9 januari en 24 april 2011 vallen, tevens geldig tijdens de Krokus en Paasvakantie. Enkel de week van 19 februari is niet inbegrepen in het aanbod.

     

    Er worden o.m. skivakanties aangeboden in Plagne Soleil, in de residentie Le Mont Soleil;  in Vars, in de residentie L’Albane; in Valmeinier, in de residentie Le Thabor; in Isola 2000, in de residentie Les Terrasses d’Azur; in Arc 1950 le Village. RVH.

    www.pierreetvacances.nl - tel België: 0900 00 009 (! 0,45/min)

    09-01-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zinnestrelend Valentijnskoffertje

    Het Valentijnkoffertje by Suite Novotel   Zinnenstrelend…

     

     

    14 februari 2011 staat in het teken van het genot der zintuigen. En dat genot zit verborgen in een koffertje « 5 Senses » by Suite Novotel!

     

    Hebt u een Valentijn-arrangement geboekt tussen 11 en 14 februari 2011 - een avondje of een weekend - dan zorgt Suite Novotel voor enkele heerlijke momenten van zinnelijke wellust. Geliefden die hun arrangement geboekt hebben op 18,19 en 20 februari kunnen eveneens genieten van de pikante geheimen uit het koffertje aangezien het aanbod dan eveneens geldig is.

     

    Voor een liefdevol spel met tal van verrassingen, heeft YESforLOV een koffertje samengesteld met gedurfde ideeën die de zinnen prikkelen. YESforLOV, is een merk dat gespecialiseerd is in cosmetica

    Geliefden kunnen aldus:

    Luisteren en geblinddoekt door een zwart satijnen masker, liefdeswoordjes fluisteren.

    Proeven van verleidelijke verboden vruchtensnoepjes.

    Kijken en speuren naar geheime liefdeswoordjes die de partner op de huid heeft geschreven met onzichtbare fluo inkt.

    Strelen en genieten van een sensuele veer op de huid, tot u rillingen van genot krijgt.

     

    Valentijnkoffertje :

    Tarief : 109 € per nacht, Valentijnkoffertje en ontbijt inbegrepen. Aanbod geldig in alle Suite Novotel in Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Luxemburg, en mits welbepaalde voorwaarden op suitenovotel.com. RVH.

    09-01-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beren veroveren Avoriaz

    Beren veroveren het pittoreske skioord Avoriaz

     

     

     

     

    Het eerste avant-gardistische en duurzame wintersportcentrum, dat in 1967 door Gérard Brémond (stichtend voorzitter van de Groep Pierre & Vacances Center Parcs, Avoriaz) bedacht werd, komt met een verrassend project op de proppen. De nieuwe residenties van de merken Pierre & Vacances, Maeva en Pierre & Vacances Premium, die in 2011-2012 geopend worden, worden deze winter in een bijzonder kleedje gestopt.

     

    25 reusachtige beren, ook Ors (Savoyaards dialect voor ‘beer’) genoemd, zullen immers overal te zien zijn in het skistation, zowel overdag als ’s nachts, om Avoriaz in een sprookjesachtig feestdecor om te toveren. De mascottes zullen de gevels van de nog niet helemaal afgewerkte gebouwen opfleuren. Op die manier kunnen geregelde en toevallige bezoekers de projecten van de Groep op een originele manier ontdekken. Decorontwerper Martin Méry creëert zo een feeëriek en indrukwekkend tafereel. De moeite waard!

     

    Nooit eerder durfde een projectontwikkelaar/touroperator op deze manier van een werf een blikvanger te maken. Pierre & Vacances heeft dat wel gedaan … In plaats van de werkzaamheden (die tot 2012 zullen duren) die nodig waren voor de verdere ontwikkeling van het skistation weg te stoppen, besliste de Groep Pierre & Vacances Center Parcs om ze gewoon te tonen. Een uniek initiatief dat getuigt van een ambitie om transparant te zijn, en dat bedoeld is om de aandacht naar toekomstige projecten in Avoriaz te trekken. “Door de gebouwen op deze manier te decoreren kunnen we de architecturaal eenvoudige constructies toch iets spectaculairs meegeven. Bovendien is het een uitgelezen kans om het hele skistation echt leven in te blazen voor wanneer de eerste gezinnen er deze winter hun vakantie doorbrengen. Ten slotte is het een aparte, opvallende, leuke en innovatieve manier om het publiek met onze nieuwe projecten te laten kennismaken”, aldus Stéphane Lerendu, directeur van de toeristische dienst van Avoriaz.

     

    De reusachtige beren waken over alle vakantiegangers zijn 4 tot 10 meter hoog. Ze werden volledig uit stof gemaakt en zullen op de verschillende residenties in aanbouw worden geïnstalleerd. Ze bestaan in vier feestelijke kleuren die ook terugkomen in de merken Pierre & Vacances en Maeva en het label Pierre & Vacances Premium: hemelsblauw en koningsblauw, donkerpaars en oranje.

     

    De “Ors” werden ontworpen met respect voor het milieu: ze zijn voorzien van een milieuvriendelijke motor die hen permanent lucht inblaast. Wanneer de nacht valt, worden ze van binnenuit verlicht door een energiezuinig systeem. Het ontwerp van de mascottes voldoet aan de vereisten van de Groep Pierre & Vacances Center Parcs om bij werven zo weinig mogelijk hinder te creëren.

     

    Geplande uitbreiding –

    Twee wijken: de Crozats en de Falaise - 475 vakantieappartementen van 3 en 4 sterren:

    -         3 residenties Pierre & Vacances, waaronder 1 gebouw met het label BBC, of 197 twee- tot driekamerappartementen.

    -         5 residenties Pierre & Vacances Premium, of 204 twee- tot vijfkamerappartementen en 1 centraal gebouw met kuuroord en zwembad.

    -         1 residentie Maeva met 74 appartementen met 2 kamers tot 2/3 kamers.

    -     Een Aquariaz: groot indoorwaterpretpark van meer dan 2 000 m!

     

    Kom de Ors ontmoeten bij Pierre & Vacances in Avoriaz, dat zijn 918 appartementen Pierre & Vacances en Maeva en Pierre & Vacances Premium. RVH.

    www.pv-holidays.be - tel België: 0900 00 009 (€ 0,45/min)

     

    08-01-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe herkkeningstekens voor toeristisch logies

    NIEUW IN 2011: Nieuwe herkenningstekens voor toeristische logies

     

     

     

       

     

    Het Vlaams logiesdecreet is straks een jaar van kracht. Met deze overkoepelende regelgeving wil Vlaams minister van Toerisme Geert Bourgeois streven naar meer kwaliteit voor alle toeristische verblijfsaccommodaties. Een wettelijk kader voor hotels en campings bestond al. Met het nieuwe logiesdecreet is dat er nu eindelijk ook voor de duizenden gastenkamers, vakantiewoningen en vakantielogies in Vlaanderen. Het decreet onderscheidt vijf categorieën: hotels, openluchtrecreatieve terreinen (campings, kampeerterreinen en vakantieparken), gastenkamers, vakantiewoningen en vakantielogies (restcategorie, zoals bvb. trekkershutten). Met het logiesdecreet zijn voor alle logiescategorieën nieuwe herkenningstekens (buitenschilden) ingevoerd. Binnenkort zullen die overal in het straatbeeld verschijnen.

     

    "Elk toeristisch logies heeft zijn eigen specifieke basisnormen inzake comfort, brandveiligheid en hygiëne," aldus minister Bourgeois. "Bedoeling is dat elk vergund logies, behalve de categorie vakantielogies, een sterrenclassificatie krijgt, die wordt afgebeeld op het herkenningsschild. Zo ziet de toerist onmiddellijk over welk logies het gaat en welke graad van comfort hij mag verwachten. Dit kwaliteitslabel moet het vertrouwen van de toeristen wekken. Elke toerist die in Vlaanderen overnacht, moet immers op beide oren kunnen slapen."

     

    Iedereen die in het Vlaams Gewest een toeristisch logies wil verhuren of uitbaten moet dat logies aanmelden of laten vergunnen bij Toerisme Vlaanderen. Bestaande vergunde logies worden tegen eind 2011 hervergund, logies die met dit decreet vergunningsplichtig worden moeten tegen 2012 hun vergunning behalen. Op vandaag zijn ongeveer 175 hotels en 27 campings hervergund; 274 gastenkamers en 6 850 vakantiewoningen meldden zich al aan bij Toerisme Vlaanderen. Verwacht wordt dat dat aantal de volgende dagen en weken met enkele duizenden zal stijgen. RVH.

    www.toerismevlaanderen.be/logiesdecreet.









    08-01-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gepersonaliseerde etiketten BRU
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Verras uw vrienden met gepersonaliseerde etiketten van Bru

     



    Ook na de eindejaarsperiode 2010 krijgen uw feestmaaltijden een onverwachte wending. Inderdaad, het Belgische natuurlijke mineraalwater Bru biedt de unieke gelegenheid om haar etiketten te personaliseren. Verras uw tafelgenoten niet enkel met uw culinaire talenten, maar ook door hen een persoonlijk woordje te schrijven op uw flessen van Bru!

     

    Wilt u uw wensen eens op een originele manier overmaken? Een romantisch berichtje sturen op een onverwacht moment? Of wilt u simpelweg uw familie en vrienden verrassen met een uitzonderlijke, gepersonaliseerde fles ?  Op Moederdag, Sint – Valentijn of voor een verjaardag… Alle gelegenheden zijn goed om uzelf te verheffen tot poëet van de tafel !

     

    Erg eenvoudig: afspraak op de website www.mybru.be

    Kies het formaat van de fles en typ uw boodschap in (minstens 96 tekens). U kunt het lettertype en de kleuren personaliseren. En vooral, wees origineel! De etiketten worden u binnen de 10 werkdagen opgestuurd. Geef uw bestelling op tijd door, en u zult uw tafelgenoten zeker kunnen verrassen!

    De actie “MyBru” heeft geen tijdslimiet. U vindt dus zeker een gelegenheid om uw boodschap op onverwachte wijze te brengen !

     

    Bru. En het klikt tussen smaken.

     

    Bru is en blijft het natuurlijk sprankelende mineraalwater, de referentie aan tafel.  Zij verrukt onze smaakzin met haar fijne en lichte bubbels en haar legendarische smaak. Haar unieke troeven verenigt met haar perfecte evenwicht tussen calcium en magnesium maken van haar de ideale partner van het huwelijk tussen smaken. RVH.   

    Prijsoverzicht: 1 etiket/3.59€ - 6 etiketten/4.50€ - 12 etiketten/7.99€ - 18 etiketten/8.39€ 

    06-01-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.reizen naar Ierland

    REIZEN  NAAR  IERLAND,  IDEAAL VOOR LICHAAM EN GEEST !

    “NEW YEAR, NEW ME” 

     

    Ben je op zoek naar een vakantiebestemming waar je écht kan ontspannen, de batterijen weer eens kan opladen, rust vindt voor lichaam en geest, dan kom je automatisch in Ierland terecht. Een vakantie op het groene eiland zorgt voor een goed gevoel, maakt gezond en doet je genieten van het leven. Daarom wordt Ierland jouw favoriete reisbestemming in 2011.

     

    De eerste voorwaarde om je ergens goed te voelen is de kwaliteit van de leefomgeving. In Ierland zal je genieten van de natuurpracht, van het groen, van de zuivere, zuurstofrijke lucht. Je voelt dat meteen bij aankomst en je verblijf in Ierland is door die milieukwaliteit één grote gezondheidskuur.

     

    Het wordt nóg beter voor lichaam en geest als je het Ierse landschap op een actieve manier gaat verkennen. In elke streek is er een netwerk van bewegwijzerde wandel- en fietspaden, zijn er mogelijkheden voor buitensport activiteiten. Je kan overal het nodige materiaal huren, beroep doen op professionele begeleiding en deelnemen aan georganiseerde programma’s. Stel dat je in 2011 voor een korte break naar Ierland wil dan kan je in de buurt van Dublin naar het Wicklow Mountains National Park reizen. De dorpen zijn er schilderachtig, de natuur overweldigend mooi en er zijn talloze mogelijkheden voor actieve vakanties, ook kant en klare pakketten (www.vistwicklow.ie).

     

    Ierland is een paradijs voor wandelaars, van de Giants Causeway en de Sperrin Mountains in het noorden over de Cliffs of Moher in Galway tot bij de stranden en vissersdorpen van Cork in het zuiden. Wandelen in Ierland is meer dan genieten van de natuur want onderweg zal je ook kennismaken met Ierse tradities en festivals.

    (www.discoverireland.com/gb/ireland-things-to-see-and-to-do/activities/walking/ .

     

    Relax

    Als je helemaal wil opkikkeren en je lichaam tot in de diepste vezels vullen met nieuwe energie ga je in 2011 naar Ierland voor een spa-vakantie. Je kan er kiezen uit vier types spa. Destination Spa is een formule waarbij werkelijk alles gewijd is aan gezondheid, fitheid en ontspanning. Dineren, wandelen in de tuin en luieren aan het zwembad doe je net als alle andere gasten in kamerjas. 

    www.parkkenmare.com/sámas

     

    Blue Book

    Alleen reeds voor de overnachtingsmogelijkheden zou je in 2011 naar Ierland op reis gaan. Hotels, Bed & Breakfasts, cottages, landhuizen en andere logiesvormen zijn aantrekkelijk omdat ze het aangename, het sfeervolle combineren met comfort, met kwaliteit. De Irelands Blue Book Properties zijn daar een mooi voorbeeld van. Deze organisatie heeft een aanbod landhuizen, historische hotels, kastelen en ook restaurants die omwille van de sfeer uniek zijn. Het zijn plaatsen waar je echt kan relaxen en waar je een pak nieuwe energie verzamelt.

    www.irelandsbluebook.com,  www.gregans.ie

     

    Tourism Ireland - Louizalaan 66 - 1050 Brussel

    T 02 275 01 71

    e-mail : info.be@tourismireland.com - www.discoverireland.com 

    06-01-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Midi du Coeur

    «Midi du Coeur» bij Novotel België - Negende editie

     

     

     

    Novotel organiseert voor het negende jaar op rij de actie « Midi du Coeur »! Om het nieuwe jaar te vieren worden op 8 januari 2011 om 12 uur, in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Ieper, Leuven en Mechelen, minderbedeelden verwacht in het Novotel van hun regio, om te genieten van een smakelijk koud en warm buffet.

     

    Elk Novotel heeft aan een plaatselijke liefdadigheidsinstelling gevraagd om een 50 à 60-tal hulpbehoevende personen uit de regio uit te nodigen. Traditiegetrouw zal directie en personeel van het Novotel, en een aantal werknemers van de Accor-hoofdzetel, de genodigden verwelkomen en zorgen voor een warme en feestelijke sfeer. Op 8 januari aanstaande zullen er een honderdtal Accor-medewerkers paraat staan om in 8 Novotels zowat 500 personen te laten genieten van een lekkere maaltijd.

     

    Yves Dekeyser, Vice President of Operations Pullman, Novotel, Mercure, all seasons

    Belgium verheugt zich dat deze solidariteitsactie ook dit jaar weer kan georganiseerd

    worden. « In deze tijden van crisis is het aantal mensen dat onder de armoedegrens leeft niet gedaald, wel integendeel. Daar bovenop komt nog een strenge winter die dit jaar, vroeger dan ooit, voor barre temperaturen zorgt. We zijn bijzonder trots op de inzet van ons personeel, dat ook nu weer belangeloos en enthousiast zal zorgen voor een prettig moment van warme gastvrijheid.» aldus Yves Dekeyser. RVH.

    05-01-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.200 jaar Ackerman wijnen

    200 jaar Ackerman wijnen

     

     

     

    Het jaar 2011 wordt voor het huis Ackerman een nieuwe mijlpaal in zijn geschiedenis. Het feestjaar waarin het 200-jarig bestaan wordt gevierd opent eind januari tijdens het Salon van de Loirewijnen met een conferentie van historicus Geoffrey Ratouis die de mondialisering van de fijne belletjes in de Saumurwijnen toelicht.

     

    Per 17 juni wordt een groot evenement georganiseerd waarin de “Cadre Noir de Saumur” centraal staat. Een bruisend activiteitenprogamma zal meer dan sprankelend worden uitgewerkt met stichter Jean Baptiste Ackerman in de hoofdrol.

     

    Eigenlijk is Jean Baptiste Ackerman een buitenlander die de Saumurwijnen extra allure meegaf. Hij werd immers in 1790 in Brussel geboren en installeerde zich in 1811 in Saumur. Hier startte hij onmiddellijk een aantal experimenten op met de toepassing van de methode champenoise op de Saumurwijnen, hij krijgt in 1838 een eerste gouden medaille op de tentoonstelling van Angers voor zijn ‘millésime - vin à mousse - 1836. Jarenlang moet hij evenwel opboksen tegen de producenten van de champagnewijnen omdat zij van oordeel zijn dat enkel wijnen afkomstig uit hun regio ‘belletjes’ mogen bevatten. Een strijd die ze evenwel verliezen.

     

    Bij zijn overlijden in 1866 laat Jean Baptiste aan zijn zoon Louis een enorm wijnimperium na en is het Huis Ackerman-Laurence, de absolute marktleider.

     

    De volgende decennia groet het wijnhuis permanent en krijgt in 1939 de AOC Saumur toegewezen, terwijl in 1956 de Cuvée 1811 het levenslicht ziet. Tussen 1960 en 2009 komt Ackerman terecht bij de groep Remy Pannier en ondergaat enkele naamswijzigingen doch de algemene leiding beslist in 2009 het ganse wijnimperium opnieuw de naam Ackerman toe te kennen. Ondertussen was in 2007 een excentrieke ‘X Noir’ gelanceerd, een schuimwijn met fijne roze belletjes, ondertussen uitgegroeid tot een nieuwe voltreffer.

     

    De komende maanden kijken we alleszins uit naar nieuwe initiatieve en actviteiten die het 200-jarig bestaan op luisterrijke wijze zullen omkaderen. RVH.

     

     





    05-01-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!