Inhoud blog
  • Schakelaar of street art?
  • Tour d'Anvers
  • Fietsen Schouwen-Duiveland
  • Kalimera, kalipera:
  • Nieuwe Europa-park achtbaan
  • Een picknicktafel voor elke buitenliefhebber
  • Inside Blinds bewijst veelzijdigheid met gordijnen
  • Ga voor een zonnige touch up met Bristol
  • Van New york naar landbouw op kasteeldomein
  • Michael Kors
  • Franke ziet het glas halfvol .. warm en gefilterd
  • Parador vakantieparken
  • Beosysteem 9000C
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    17-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dl bbq sauzen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

     

    BBQ-weer of sauzen terugbetaald

    Uw D&L sauzen deze zomer onder garantie

     

    De Belgische sauzenfabrikant Devos Lemmens pakt vanaf donderdag 15 juni uit met een originele promoactie. Indien het weer 7 dagen op rij te slecht is om te barbecuen, betaalt Devos Lemmens je de aangekochte sausjes gewoon terug (*)=21 Deze zomer gegarandeerd succes: ofwel geniet je met volle teugen onder een zalig zomerzonnetje van de heerlijke barbecue én bijhorende sausjes, ofwel compenseert Devos Lemmens het slechte weer door je aankopen terug te betalen. De actie is geldig voor sausjes aangekocht tussen 15 juni  2006 en 15 juli 2006.

     

    (*) Wat is slecht weer?

    Om te bepalen of het weer al dan niet geschikt is om te barbecuen, doet Devos Lemmens een beroep op Meteo Services. Zij zullen elke dag tussen 15 en 20 uur, per regio, de weersomstandigheden meten. Het is géén barbecueweer als:

    - de gemiddelde temperatuur lager is dan 20°C

    - of de wind gemiddeld harder waait dan 10 knopen

    - of de neerslag gemiddeld meer dan 1mm bedraagt

    Indien dit slechte barbecueweer 7 kalenderdagen op rij aanhoudt, kan je rekenen op de BBQ-garantie van Devos Lemmens en worden je sausjes terugbetaald. Alle weerkundige metingen en het dagelijkse verdict van Meteo Services zijn ook duidelijk te volgen op de website www.bbqgarantie.be

     

    Hoe doe je mee?

    Als de weergoden ons gunstig gezind zijn, moet je helemaal niets doen, en kan je letterlijk en figuurlijk ‘lekker genieten’ van het heerlijke weer, het goede gezelschap, de smaakvolle barbecuegerechten en vooral …van de onweerstaanbare Devos Lemmens-sausjes!

     

    Warm aanbevolen: nieuwe zomertoppers

    Overtuigd dat de zomer bloedheet zal worden, en de barbecuegeuren haast onophoudelijk doorheen de tuinen zullen waaien, heeft Devos Lemmens 2 nieuwe supersausjes bereid:

    - Hot Chili is een krachtige tomatensaus, waarvan de basis verrijkt  is met chilipeper, paprika en diverse smaakvolle specerijen. Ideaal voor wie het graag ietsje pikanter lust.

    - Sweet Salsa is een zoetere, maar toch zeer pittige tomatensaus, die je onmiddellijk de smaak van Latijns-Amerika doet proeven. De basis van de Sweet Salsa is verrijkt met ui, paprika en uiteraard ook de geheime kruidenmix.

    www.devoslemmens.be

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    17-06-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rosso vivo
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    BADEN IN ZEE MET ‘ROSSO VIVO’:

     

    Baden in de zachte branding zonder daadwerkelijk aan zee te zijn – de perfecte omschrijving voor het veelzijdige bad RossoVivo van sanitairfabrikant Sphinx. Een uitgekiende combinatie van design, kleur, transparantie, materiaal en bijzondere luchtmassage zorgt voor een unieke badervaring. Met RossoVivo krijgt de badliefhebber in alle opzichten de ruimte.

    RossoVivo vraagt om een centrale plaats in de badkamer, want alleen dan komt het opmerkelijke design van het bad volledig tot z’n recht. Wie erin stapt, valt in een nieuwe verbazing: het bad voedt zijdezacht aan. Wanneer via de afstandsbediening een van de twee programma’s wordt geactiveerd, is de verrassing compleet. Duizenden belletjes zorgen voor het gevoel van de vriendelijke branding van de zee, maar dan in de eigen badkamer.

    www.sphinx.nl

     

     

     

    17-06-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sn brussels

     

     

    SN BRUSSELS AIRLINES HEEFT BESTE EUROPESE CABIN STAFF:

     

    Uit een grote enquête van het onafhankelijke Britse onderzoeksorgaan Skytrax blijkt dat SN Brussels Airlines de beste Cabin Crew heeft van alle Europese luchtvaartmaatschappijen. Deze zeer bekende Britse audit organisatie, soms omschreven als de ‘Michelin van de luchtvaart’ hield in haar beoordeling rekening met criteria zoals service, efficiëntie, aandacht voor de safety, problem solving, enthousiasme, vriendelijkheid en talenkennis.

    De Portugese luchtvaartmaatschappij PGA Portugalia eindige tweede en Luxair prijkt op de derde plaats. Ook in andere werelddelen werden luchtvaartmaatschappijen onderscheiden, in Azië ging de eerste prijs naar Thai Airways.

    Deze officiële enquêteresultaten van Skytrax bevestigen dat “passionate about you” meer is dan een slogan voor SN Brussels airlines. RVH.

    17-06-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vakantierondleidingen

    VAKANTIERONDLEIDINGEN OP LUCHTHAVEN BRUSSEL

     

    Tijdens de komende zomermaanden kunnen individuele bezoekers opnieuw deelnemen aan vakantierondleidingen op de luchthaven. Waar rondleidingen het hele jaar door mogelijk zijn voor groepen, kunnen in juli en augustus uitzonderlijk ook individuele bezoekers inschrijven voor een rondleiding.

    De Nederlandstalige vakantierondleidingen gaan door van1 juli t/m 30 augustus, elke woensdag-, zaterdag- en zondagnamiddag van 14 tot 17 uur. Voorinschrijving is verplicht om redenen van beveiliging.

    Deelname aan een vakantierondleiding kost 15 Euro per persoon, vooraf te betalen. De minimumleeftijd voor bezoekers is 10 jaar. De inschrijvingen verlopen elektronisch via : http://www.brusselsairport.be/guidedtours/ RVH.

     

    17-06-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.adecco - pieters seafood

    REKRUTERINGSKANTOOR BIJ FJORD SEAFOOD PIETERS

     

    Adecco heeft zopas een heus rekruteringskantoor geopend bij Fjord Seafood Pieters te Brugge, het grootste visverwerkende bedrijf in België. Het gaat om een permanent kantoor voor de rekrutering, selectie en administratie van uitzendkrachten. Adecco verzorgt ter plaatse bij Fjord Seafood de administratie, het interim-beheer, payroll en rapportering, wat een gevoelige kostenbesparing oplevert voor het bedrijf. Het openen van zulke ‘on-site’-kantoren is een groeiende trend in de uitzendmarkt, waarin Adecco het voortouw wil nemen.

    Fjord Seafood Pieters verzorgt vanuit Brugge de aankoop, verkoop, productontwikkeling, marketing, productie en logistiek voor de Belgische en de Europese klanten. De aard van de activiteit maakt dat het bedrijf regelmatig sterke toenames van het werkvolume kent, die het opvangt door te werken met tijdelijke werkkrachten. Om de efficiëntie van het rekruteringsproces van de interims te verbeteren, doet Fjord Seafood Pieters nu een beroep op Adecco om een uitzendkantoor bij het bedrijf zelf onder te brengen. RVH.

    17-06-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zaventem luchthaven

    WERKEN AAN BAAN 25L IN AUGUSTUS

     

    Belgocontrol en BIAC plannen voor deze zomer renovatiewerken aan de baan 25L op de luchthaven Brussel. Daardoor zal deze baan zowat de hele maand augustus buiten gebruik zijn. Ook de baan 02/20 zal tijdens die periode gedurende 24 uur gesloten worden. De voorziene werken zijn noodzakelijk voor de veiligheid van het vliegverkeer.

    De verschillende fasen van de werken en hun impacht op het baangebruik worden tijdens die periode in detail beschreven op de website van BIAC: www.brusselsairport.be RVH.

     

    17-06-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vlam nieuwe streekproducten

     

    Zes nieuwe streekproducten erkend in Vlaanderen

     

     

    Een boerenbrood, waterkers, mosterd en enkele vleeswarenproducten: het zijn de laatste nieuwe producten die het label STREEKPRODUCT.BE mochten ontvangen. Vlaanderen heeft een rijke culinaire geschiedenis waarin traditionele streekproducten een belangrijke rol spelen. De vakantie biedt alvast een ideale gelegenheid om op culinaire ontdekkingstocht te trekken en je door enkele streekproducten te laten verleiden.

     

     

    Streekproducten komen uit zeer diverse productgroepen. Dat bewijzen ook de laatste nieuwe erkenningen. Op www.streekproduct.be staan de producten handig per provincie en per productsoort gerangschikt. De stuurgroep streekproducten van VLAM, het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing, kende het label STREEKPRODUCT.BE toe aan de volgende producten:

    Boerenbrood uit Pede, Antwerpse witte pensen, Waterkers uit de Ijsevallei, Leuvense mosterd, Droge ringworst uit het Meetjesland en Filet d’Anvers.

    Het bekendste stukje gerookt rundvlees in Vlaanderen is wel Filet d’Anvers. Hiervoor gebruikt men een zeer specifiek stuk vlees, namelijk de spier van het muisstuk of in beenhouwersvaktermen de Antwerpse filet. Een traditie die ooit waarschijnlijk in Antwerpen ontstaan is en nadien door andere slagers doorheen heel Vlaanderen werd overgenomen, ondermeer via de vakboeken van de Antwerpse Slagersschool. Bij Schepers Vleesbedrijf worden de stukken vlees licht gepekeld en warm gerookt met beukenhoutschilfers.

     

    Meer informatie over het Vlaamse en de Europese labels is te vinden op de website www.streekproduct.be. Binnenkort zijn hier ook de fiches van de nieuwste streekproducten te vinden.

     

    17-06-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.qbag

     

    HIPPE BARBECUE…

     

    Met het aanbreken van het heerlijk zomer is het hoog tijd om onze barbecue weer buiten te zetten! Voor diegene die op een hippe en verrassende manier wensen te barbecuen, heeft Ghecom een uniek aanbod van BBQ-accessoires ontwikkeld. Onder de noemer BarBcue van Point Virgule wordt u een hele reeks van hoogwaardige BBQ attributen aangeboden!

     

    De Qbag bijvoorbeeld, een onmisbaar instrument binnen de moderne keuken, is een vernieuwende manier om 'en papillotte' te koken - ideaal voor de barbecue en de oven! Deze

    papillotte van stevige, dikke aluminiumfolie heeft een transparant polyester kijkvenster en is makkelijk af te sluiten. In een mum van tijd worden de heerlijkste gerechten klaargemaakt!

     

    Behalve de Qbag biedt Point Virgule nog heel wat andere kwalitatieve barbecueaccessoires aan, accessoires die samen met barbecuelegende Peter De Clercq werden ontwikkeld! Mooie voorbeelden hiervan zijn: het barbecuekwastje (met siliconen kwastharen), de olie- en waterverstuiver, de hittebestendige handschoenen, ...

    RVH

    17-06-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ibis hotel - ibissen zoo antwerpen

     

     

     

    Achter de ene Ibis kan een andere schuilgaan!

     

    De Belgische Ibis-hotels, sponsor van de 12 ibissen van de Zoo van Antwerpen.

    De Belgische Ibis-hotelketen, die bestaat uit 20 budgethotels, sponsort voor het zesde opeenvolgende jaar 12 ibissen in de Zoo van Antwerpen: 10 rode ibissen en 2 kale ibissen.

    De rode ibissen en de kale ibissen behoren tot de familie van de threskiornithidae, waadvogels met vrij lange poten en bek. Ze leven hoofdzakelijk in vochtige gebieden en voeden zich met insecten, schaaldieren, kleine reptielen en planten.

    De kale ibis, waarvan de laatste wilde exemplaren voorkomen in Marokko, ten zuiden van Agadir, is met uitsterven bedreigd. Er worden twee van deze vogels gekweekt in de Zoo van Antwerpen en ze worden gevoed en verzorgd dankzij de steun van de Belgische Ibis-hotels.

     

    De rode ibis is dan weer voornamelijk afkomstig uit het noorden en het noordoosten van Noord-Amerika waar hij in kolonies leeft in de moerassen en de mangrovebossen of aan de kust. Deze vogels maken ook deel uit van beschermingsprogramma’s.RVH.

    www.ibishotel.com of www.accorhotels.com

    16-06-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.deltaweb

     

     

    «Full Focus»

    op

    www.Deltaweb.be

     

     

    MIC Delta, uitgever van de Delta Gids België en Brussel, deelt mee dat de langverwachte elektronische versie online is: www.deltaweb.be

    Als voorsmaakje van een eveneens langverwachte zomer vormt deze “web guide” van de restaurants en hotels in België en het Groothertogdom Luxemburg een vlotte uitnodiging om kennis te maken met een andere manier om een restaurant te zoeken en te ontdekken. En dit, zonder dat u zich van adres vergist!

     

    Delta wil met deze website nog meer lezers en surfers informatie verschaffen om hen telkens meer zin te geven op restaurant te gaan, met de beste garantie voor een heerlijke belevenis. Tot de pluspunten behoren o.m. de talrijke symbolen om uw keuze te verfijnen zoals Goede kwaliteit-prijsverhouding, Verrassing van het jaar, Mooi kader- Tuin / terras en de Gastronomische evaluatie. RVH.

    15-06-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.orac

     

    Orac:

     

    Dat renoveren een minimale ingreep kan zijn voor een maximaal resultaat bewijst Orac . Met zijn uitgebreid assortiment hoogkwalitatieve sierlijsten en ornamenten biedt deze decoratie-specialist elke verbouwer en vakman functionele en esthetische oplossingen.

    De decoratieartikelen Orac Decor zijn vervaardigd in polyrethaan wat vele voordelen biedt ten opzichten van gips. Dit materiaal combineert een eenvoudige plaatsing met een legendarische duurzaamheid. Een tweede lijn, Orac Axxent bestaat uit sierlijsten in kwalitatief polymeer en biedt een kwalitatief goed alternatief voor de goedkopere polystreen lijsten. Dit hard materiaal is ideaal voor plinten en lijsten, is niet breekbaar, waterbestendig en meteen overschilderbaar.

    Beide productielijnen bieden vier stijlen: ‘Contemporary’ strakke zuivere lijnen met een designlook, ‘country’ oogt op het gezellige landelijke karakter, ‘traditional chic’ roept de sfeer op van statige herenhuizen en charmante villa’s, terwijl ‘artistic living’ een eigentijdse vormgeving en creativiteit omsluit. RVH.

    14-06-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vlam vleeswaren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zoutwaren opnieuw de populairste charcuteriesoort in 2005

     

     

    Volgens het gezinspanel van GfK Panelservices Benelux bedroeg het thuisverbruik van vleeswaren in 2005 16 kg of 167 euro per capita. Deze cijfers bleven de laatste jaren redelijk stabiel. Wel is er een lichte verschuiving binnen de verschillende charcuteriesoorten: gevogeltebereidingen winnen jaarlijks marktaandeel en dit vooral ten nadele van gekookte hammen.

     

    In 2005 haalden zoutwaren met 23% het grootste aandeel binnen het vleeswarenverbruik. Gekookte hammen stonden met 22% op de tweede plaats. Voor zijn vleeswarenaankopen begeeft de Belgische consument zich in de eerste plaats naar de supermarkt, hoewel toch nog steeds 20% van het verkochte volume via de beenhouwer over de toonbank gaat. Verder valt vooral het groeiend succes van voorverpakte vleeswaren in DIS 2* op, vooral ten koste van het marktaandeel van de speciaalzaak en van DIS 1.

     

    Sinds 2004 kunnen we via het GfK-panel ook het thuisverbruik van Meesterlyck, het kwaliteitslabel voor fijne vleeswaren, meten. In 2005 kocht 48% van de Belgische gezinnen Meesterlycke vleeswaren. Binnen de gekookte hammen haalde Meesterlyck in deze periode een aandeel van 14% in volume en 16% in waarde.

    Stabilisatie van het thuisverbruik in 2005

    In volume schommelt het thuisverbruik van vleeswaren jaarlijks rond de 16 kg per capita. Sinds de opstart van de metingen van het thuisverbruik in 1995 stegen de Belgische bestedingen aan vleeswaren van 139 euro per capita in 1995 tot 171 euro per capita in 2002. Vanaf 2003 is er eerder sprake van een stabilisatie of zelfs lichte daling van de vleeswarenbestedingen. De evolutie is ongeveer gelijklopend in volume en waarde en bedroeg het voorbije jaar -1,3%. Dat resulteerde in een besteding van 167 euro per capita in 2005. Het percentage kopende gezinnen steeg sinds 2000 van 98,3% naar 99,2%.

    Zoutwaren steken gekookte hammen voorbij

    De voorbije jaren lagen de aandelen van zoutwaren en gekookte hammen heel dicht bij elkaar. In 2004 werden de zoutwaren met 23,2% net iets meer gekocht dan de gekookte hammen (22,7%). Sindsdien hebben de zoutwaren de gekookte hammen van de eerste plaats gestoten. In 2005 werd het verschil in marktaandeel tussen de twee populairste vleeswarensoorten nog iets groter door de terugval van het marktaandeel van gekookte ham naar 22,3%. Het marktaandeel van zoutwaren bleef stabiel op 23,2%. Daarna volgen salami, kookworsten, paté en gevogeltebereidingen. Deze kalkoen- en kipbereidingen kennen de afgelopen jaren een opvallende jaarlijkse stijging in het marktaandeel (van 3,7% in 1999 tot 6% in 2005).

    Supermarkt of beenhouwer

    De Belg koopt zijn vleeswaren voornamelijk in de supermarkt. DIS 1 (GB, Delhaize, Colruyt, Cora, Match, Mestdagh, Makro en Bigg's) en DIS 2 (Aldi, AD Delhaize, Lid'l, …) nemen samen 75% van het volume voor hun rekening. Dit is 5% meer dan in 2000. Deze stijging werd vooral veroorzaakt door een forse stijging van de verkoop van vleeswaren in DIS 2. Met een marktaandeel van 19,5% blijft de beenhouwer wel een belangrijke rol spelen in de distributie van vleeswaren. In Vlaanderen bedraagt het aandeel van de beenhouwer zelfs 25%, tegenover 13% in Wallonië.RVH.



     

    14-06-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bbq carrefour

    CARREFOUR OPENT BARBECUESEIZOEN.

     

     

    Voor een geslaagd feest om het einde van een druilige lente te vieren, met een lekker stuk gegrild vlees, een frisse salade en een smaakvolle wijn, biedt Carrefour de juiste benodigdheden aan met complementair een gamma fijne vleeswaren en vis, speciaal bereid voor op de grill.

     

    De afdeling Beenhouwerij en Gevogelte biedt maar liefst 40 nieuwe lekkernijen waardoor het globale assortiment tot 180 verschillende producten wordt opgevoerd. Keuze te over dus voor wie een gevarieerd en verrassend feest wil organiseren met makkelijke oplossingen voor elk budget, naar ieders keuze. Deelthema’s zijn o.m. : fijne vleeswaren, barbecue voor kinderen, pakketten voor elk gezelschap, N1 producten met ruime vleeskeuze, heerlijke vis en schaaldieren, professioneel materiaal en milieuvriendelijke houtskool en tot slot een uitgebreid aanbod wijnen o.a. in individuele flessen, wijnkartons of “bag in the box” van 3 tot 10 liter en diverse andere dranken.

    Dit volledige assortiment blijft minstens tot eind september beschikbaar zodat men de ganse zomer van de talloze delicatessen kan genieten. RVH.

     

    14-06-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gouden friet

    McCain reikt Gouden Friet uit.

     

    McCain Foods Belgium, wereldwijd de grootste producent van diepgevroren aardappelproducten en een grote speler in de markt van andere diepvriesproducten, bestaat dit jaar 20 jaar in België. Dat wordt in de zomermaanden uitbunidig gevierd met een speciale wedstrijdactie “win de gouden friet” via www.goudenfriet.be Hoofdprijs is een Gouden Friet ter waarde van maar liefst 20.000€. Hoewel de wereld van McCain zich afspeelt op –18°C, zullen heel wat consumenten deze zomer toch een warm gevoel krijgen terwijl ze van McCain frietjes genieten!

     

    Wie van begin juni tot midden oktober frietjes van McCain koopt, kan meedingen naar de Gouden Friet. Deelnemen is eenvoudig, het volstaat te surfen naar de speciale website www.goudenfriet.be en daar de unieke code van op de verpakkking van de actieproducten in te voeren. Deze unieke coce geldt tevens als bewijsstuk. Naast de Gouden Friet vallen er nog 25 iPod nano en 5.000 gratis zakken Pommes Allumettes (750 gr) te winnen. Op donderdag 26 oktober worden de winnaars én van de Gouden Friet én van de 25 iPods uitgenodigd op de prijsuitreiking. RVH.

    14-06-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    13-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.wereldprimeur carrefour

    WERELDPRIMEUR BIJ CARREFOUR:

    Een 100% natuurlijk, 100% composteerbaar en 100% recycleerbaar

    schaaltje om het vlees te verpakken.

     

    Bij Carrefour Belgium wordt er steeds meer belang gehecht aan het begrip duurzame ontwikkeling. Vandaag zorgt de marktleider van de grootdistributie in België opnieuw voor een innovatie in dit domein met de lancering van het 100% plantaardige vleesschaaltje, op basis van suikerrietvezels. Alle Carrefour- en GB-winkels van het land bieden voortaan gehakt in bio packaging aan. Deze nieuwe soort verpakking voor vlees is een wereldprimeur. Carrefour Belgium bevestigt hiermee zijn pioniersrol op vlak van ecologische verpakkingen. Eerder zorgden Carrefour en GB reeds voor een primeur op de Belgische markt met de composteerbare folies “natureflex” en “materbi”, en de composteerbare kruidenpotjes “jify”.

    Jaarlijks zillen in de Carrefour- en GB-winkels meer dan 20 miljoen vlootjes uit suikerriet gebruikt worden voor de verpakking van gehakt. Bovendien vertegenwoordigt de introductie van de bio packaging, een besparing van 300.000 kilo polystryreen per jaar. RVH.

    13-06-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.bosch

    BOSCH

    Meer comfort voor mobiele mensen.

     

    De moderne Belg houdt er een mobiele levensstijl op na. Hij is graag onderweg en wordt niet graag opgehouden. De innovatieve producten van Bosch helpen die mobiliteitsdrang ontplooien: actieve veiligheidssystemen, intelligente autostoelen en snoerloze mixers en  schroevendraaiers, kortom Bosch zorgt ook onderweg voor meer levenskwaliteit.

     

    Met de draadloze staafmixer Mixxo tovert men ook op vakantie of tijdens een picknick de heerlijkste cocktails, gerechten en desserts op tafel. De Bosch Mixxo is klein, licht en eenvoudig hanteerbaar. De afneembare mixvoet is van stevige kunststof en kan zonder problemen in de afwasmachine. De door Bosch ontwikkelde lithium-ion-accu maakt het toestel krachtig en duurzaam. De krachtige motor mixt, pureert of hakt moeiteloos exotische vruchten, groenten of ijsblokjes. De accu geeft tot de laatste seconde maximaal vermogen en is kort na het opladen in het oplaadstation weer helemaal klaar voorge bruik. De snoerloze Bosch Mixxo is verkrijgbaar in verschillende zomerse kleuren. RVH.

    www.bosch.be

     

     

     

    13-06-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.europcar

    Overname Keddy

     

    Europcar knoopt exclusieve onderhandelingen aan met LeasePlan voor de overname van Keddy, de grootste korte-termijn-autoverhuurder van België. In 2005 boekte Keddy een omzet van circa 25 miljoen Euro met een park van 3100 voertuigen en een netwerk van 8 agentschappen in België. Het bedrijf is vnl. op het professionele segment gericht en kan rekenen op een zeer stabiele activiteit. Met een marktaandeel van 20% is Keddy België’s nummer één in korte-termijnverhuur, voor de grote internationale verhuurmaatschappijen.

    Het Keddy-netwerk is de perfecte aanvulling op de reeds goed verspreide vestigingen van Europcar in België. Europcar wil de merken Keddy en Europcar apart blijven exploiteren om de vrijetijds- en beroepsmarkt zo goed mogelijk te coveren. Indien de overname van Keddy doorgaat, wordt Europcar de grootste operator op de Belgische markt. RVH.

     

    13-06-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.orafti
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    BENEO™ PROGRAMMA IS WERELDWIJD SUCCES

     

     

    Orafti Group, een bloeiende dochteronderneming van de Tiense suikerraffinaderij, die op haar beurt deel uitmaakt van de Südzucker group, heeft internationale bekendheid verworven met de ontwikkeling van inuline en oligofructose, ingrediënten die worden onttrokken aan de cichoreiwortel en o.m. worden gebruikt in de voedingsindustrie. Deze ingrediënten worden momenteel in de hele wereld erkend om hun gezondheidsvoordelen, vooral wat betreft de darmgezondheid. Dankzij deze voordelen bevatten steeds meer producten, die worden ontwikkeld door de grootste voedingsbedrijven ter  wereld, Beneo™ inuline en oligofructose.

    Het Beneo™ programma, is een wereldwijd marketingprogramma dat als doel heeft de consumenten bewust te maken van de gezondheidsvoordelen van inuline en oligofructose.

    In België telt het gamma producten met het Beneo™ label nu 26 referenties. Onlangs werden er twee zuivelproducten toegevoegd: Yoplait Yoptimal en Inza Breakfast Drink.

    Yoplait,Yoptimal: door Yoptimal te drinken, worden de natuurlijke afweermechanismen van het lichaam gestimuleerd en wordt het evenwicht van de darmflora verbeterd dankzij de aanwezigheid van Beneo™ inuline. Yoptimal levert ook energie die de hele dag lang geleidelijk vrijkomt.

    Inza, Breakfast Drink: deze drank bevat evenveel energie als een glas melk, een snede kaas of (volkoren)brood. Inza Breakfast Drink wordt verrijkt met Beneo™, een garantie voor een gezond en evenwichtig spijsverteringsstelsel. RVH.

     

    13-06-2006 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (1)


    Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!