Inhoud blog
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    23-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Serum Extreme

    SÉRUM RÉPARATEUR EXTRÊME

     

     

     

     

    Te veel slapeloze nachten, stress, vervuiling, airconditioning… De huid ondergaat dezelfde beproevingen als wijzelf. Ook de huid raakt vermoeid en toont dit op meerdere manieren: kramp, er slecht uitzien, verstrooide rode vlekken, afgetrokken uiterlijk, gebrek aan veerkracht. Het aspect van de huid verslechtert, ze vertoont sporen, droogt uit, wordt zwakker. De huid reageert minder goed. Alles heeft negatieve invloed. Een kleinigheid doet haar al verzwakken. Ze kan zich niet langer verdedigen. De huid is aan het eind van haar krachten. Driekwart van alle vrouwen lijden vandaag de dag onder deze symptomen van extreme vermoeidheid.

     

    Om deze vermoeidheidsverschijnselen van de huid tegen te gaan heeft ANNAYAKE SÉRUM RÉPARATEUR EXTRÊME ontwikkeld, een verzorgende behandeling die de huid tot rust laat komen een herstellende en weldadige vloeistof die onder alle andere verzorgende producten gebruikt kan worden en een zichtbaar effect heeft. Het gaat de huid snel beter, de tekenen van onbehagen verdwijnen. De herstelde en tot rust gekomen huid beschikt over een nieuwe kracht om het dagelijks leven het hoofd te bieden.

     

    SÉRUM RÉPARATEUR EXTRÊME, EEN NIEUWE, ACTIEVE BONDGENOOT

    Een kwetsbare huid is een huid die haar diepe reserves aan heeft moeten spreken en het zelfherstellend vermogen in het zicht van allerlei dagelijkse invloeden begint te verliezen. Voor de huid die aan het eind van haar latijn is werkt SÉRUM RÉPARATEUR EXTRÊME tegelijker tijd als een beschermende barrière en als een herstelpleister. De opperhuid is meteen beschut en begint snel met een compleet herstelproces. Geleidelijk aan herstelt en verstevigd de huid zich. Ze ziet er beter uit, krijgt meer tonus, verjongt en heeft steeds meer baat bij de behandelingen.

     

    SÉRUM RÉPARATEUR EXTRÊME wordt in een witgelakte glazen doseerflacon verkocht. De inhoud is minimaal voldoende voor twee maal daags gebruik gedurende acht weken. Opwekkende textuur: SÉRUM RÉPARATEUR EXTRÊME is een vloeiende, frisse en transparante gel en verschaft bij aanbrengen een onmiddellijk oppeppend gevoel, als voorbode van de op gang komende heilzame werking.

    U gebruikt het serum ‘s ochtends en ‘s avonds, onder uw dag- of nachtcrème, om de huid wanneer dat nodig is te helpen de vermoeidheid te verwerken of het hele jaar door voor de meest kwetsbare huid. RVH.

    www.annayake.com

     





    23-01-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tournée générale
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tournée Générale Tripel Hop

     

     

     

     

    Jean Blaute en Ray Cokes houden hun nieuwe bier Tournée Générale Tripel Hop, gebrouwen door de brouwers van PALM uit Steenhuffel, boven de doopvont. Op 19 januari startte op televisiekanaal één de tweede reeks van het programma over bier: Tournée Générale. Voor het brouwen en ontwikkelen van het nieuwe Tournée Générale bier gingen Jean Blaute en Ray Cokes te rade bij de brouwers van PALM in Steenhuffel. Het resultaat is de Tournée Générale Tripel Hop, het is een schitterend blond bier van hoge gisting met een alcoholvolume van 7,5 vol. % alc.. Het bier is hergist op fles.

     

    Tournée Générale Tripel Hop is een zeer hoppig bier met voldoende evenwicht tussen bitter en zoet én met een frisse fruitig- en kruidigheid. Specifiek aan deze Tournée Générale is zijn tripel hopping

     

    Peter Buelens, public relations van PALM verduidelijkt: “Eerst ondergaat het, vroeg in het productieproces in de brouwketel, een “early hopping” met de hopsoort Magnum. Die zorgt vooral voor een basisbitterheid in de smaak. Vervolgens wordt er een tweede keer met Amerikaanse Amarillo gehopt. De keuze van deze hopsoort in combinatie met de techniek, namelijk een “late hopping”, in de whirlpool net vóór de koeling en gisting, zorgen voor de typische citrus flavour. Ten slotte wordt een “dry hopping” met Cascade hop uitgevoerd. Hierbij wordt, tijdens de lagering, nog eens hop toegevoegd maar die wordt niet meegekookt. Door die “dry hopping “ verkrijgt men, naast een uitgesproken hoppige smaak en geur, nog een extra subtiel citrus- en pompelmoes aroma.”

    De hergisting op een 75cl fles zorgt voor een verdere verfijning en een goede bewaarbaarheid van dit delicate bier. Het bier zal bij de gespecialiseerde bierhandel en de supermarkten van Delhaize te koop zijn. RVH.

    www.palmbreweries.com

    23-01-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Splice
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Splice

    Adrien Brody in science fiction thriller

     

     

     

    Op 25 januari komt Splice uit op DVD en Blu-ray, een Sci-Fi thriller in de traditie  van  David  Cronenberg’s  The  Fly  en  Species. In  Splice overschrijden  hoofdrolspelers  Adrian  Brody  (The  Pianist,  King  Kong, Predators) en Sarah  Polley (Dawn  of the  Dead, Mr. Nobody) de  ethische grenzen van het DNA-onderzoek.

     

    Splice is een Frans-Canadese science ficition thriller, geregisseerd door Vincenzo Natali, met Adrien Brody (The Pianist, King Kong, Predators) en Sara Polley (Dawn of the Dead, Mr. Nobody) in de hoofdrollen. De film werd geproduceerd door Guillermo del Toro (Hellboy, Hellboy II, Pan’s Labyrinth).

    Clive Nicole (Adrien Brody) en Elsa Kast (Sarah Polley), een koppel wetenschappers, hopen roem te verwerven door dierlijk DNA te mengen tot nieuwe hybride soorten. Ze willen ook menselijk DNA  gebruiken, maar N.E.R.D., het bedrijf dat hun onderzoek bekostigt, weigert om daarin mee te gaan. Clive en Elsa zetten in het geheim hun project voort en creëren een wezen, dat ze DREN noemen (NERD omgekeerd). DREN, half dier, half mens, is een succes: ze  groeit en leert aan een verbazend tempo. Maar wanneer de grond te heet wordt onder hun voeten, besluiten Clive en Elsa het wezen vanuit het wetenschappelijk center te verhuizen naar de boerderij van Elsa’s overleden moeder.

     

    Het resultaat is een spannende, originele en geloofwaardige science fiction film, of zoals Natali zelf zegt: "Splice is very much about our genetic future and the way science is catching up with much of the fiction out there. This is a serious film and an emotional one. And there's sex... Very unconventional sex. The centerpiece of the movie is a creature which goes through a dramatic evolutionary process. The goal is to create something shocking but also very subtle and completely believable."

    Splice werd released in juni 2010 en kreeg wereldwijd positieve persaandacht. De film won de award voor Best Special Effects op het Sitges Film Festival en werd genomineerd tot beste horrorfilm/thriller op de Teen Choice Awards. RVH.

     

    22-01-2011 om 15:34 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanaal gigant!

    KANAAL GIGANT KLAAR VOOR MAIDEN TRIP

     

     

     

    Het nieuwe schip van P&O Ferries, Spirit of Britain, waaraan een prijskaartje van 180 miljoen €  hangt, voer per 21 januari voor het eerst van Dover naar Calais.

     

    De grootste en meest revolutionaire ferry ooit op de vaarroute tussen Calais en Dover heeft een capaciteit van maximum 2.000 passagiers en telt drie afzonderlijke voertuigdekken voor bijna vier kilometer voertuigen (na elkaar geparkeerd). Met deze reuze ferry start een nieuw tijdperk van reizen over het Kanaal.

    Zijn revolutionair design, met een uniek ontwerp van de scheepsromp, beperkt de weerstand in het ondiepe water van het Kanaal en zorgt aldus voor een forse brandstofbesparing. P&O Ferries zal dubbel zoveel vracht kunnen vervoeren als vandaag het geval is op één schip, met dezelfde werkingskosten.

     

    De passagiers zullen een ongezien comfort ervaren aan boord van het grootste schip ooit op het Kanaal. Het is zo lang en zo breed in vergelijking met alle andere ferry’s op het Kanaal dat in de havens van Dover en Calais speciale faciliteiten vereist zijn om het te kunnen aanleggen.

     

    Chauffeurs hebben toegang tot het schip via hun eigen privédek met speciale stroken voor wie prioriteit bij het inchecken geniet. Er is ook ruimte voorbehouden voor klanten die gewoon op het schip parkeren om aan boord te shoppen in de uitgestrekte outlets. Wie wat meer luxe en stijl wenst, kan terecht in de exclusieve Club Lounge met een privédek in openlucht voorzien van teak meubilair in echte cruisestijl.

     

    Dineren kan ofwel in ‘The Brasserie’, een restaurant met bediening en een uitgebreide kaart van Britse gerechten, ofwel in het selfservice ‘International Food Court’ met een ruime keuze van kant-en-klare gerechten en warme maaltijden, salades en desserts volgens de Britse, continentale of oosterse keuken.

     

    Vrachtwagenbestuurders worden verwelkomd in de  onderste voertuigdekken en krijgen een vijfsterrenbehandeling in de ‘Routemasters Lounge’ met eigen privédouches, restaurant, ontspanningsruimte met verstelbare stoelen en entertainmentsysteem, bovenop een eigen dekruimte in openlucht.

     

    Spirit of Britain, die eind maart officieel gedoopt zal worden door Olympisch kampioene, Dame Kelly Holmes, zal op de vaarroute Calais-Dover het gezelschap krijgen van een zusterschip, Spirit of France, in september 2011. RVH.

    www.POferries.be



    22-01-2011 om 15:31 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mentos get fresh

    ‘Mentos Get Fresh Effect’ verfrist je de hele winter lang!

    Colle Keelpastilles

     

     

     

    Ga deze winter voor een frisse neus, frisse adem en fluweelzachte keel. Frismaker Mentos verrast met nieuwe keelpastilles: Mentos Get Fresh Effect.

     

    Winters vervelend? Niet met Mentos. Met de nieuwe keelpastilles maak je de winter een stuk cooler. Mentos Get Fresh Effect is verkrijgbaar in de smaken Cool Mint en Green Mint. De pastilles hebben een harde buitenkant en hebben een vloeibare kern. Een verrassende verfrissing!

     

    Bovendien zijn de keelpastilles suikervrij. op de verpakking – een handige fliptopbox die je makkelijk overal kan meenemen – staat dan ook het logo toothfriendly’ vermeld.

    Richtprijs Mentos Get Fresh Effect Cool Mint en Green Mint: 1,59 euro.

    Verkrijgbaar in alle supermarkten, ook in tankstations, krantenshops en nachtwinkels.

     

    Perfetti Van Melle is een zoetwarenconcern dat beroemde zoetwaren- en kauwgommerken produceert en verkoopt in meer dan 130 landen. Perfetti Van Melle is actief in de Pacific, Azië, Europa, het Midden-oosten, Afrika en Noord- en Zuid-Amerika. In de top tien van suikerverwerkende bedrijven bezet perfetti Van Melle wereldwijd de derde en in Europa de tweede plaats met sterke merken zoals Mentos®, Smint®, Fruittella®, klene®, Look-o-Look®, Chupa Chups® en FriSk®. Mentos is het grootste merk binnen de frismakers. RVH.

     





    22-01-2011 om 15:19 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pur Natur

    Nieuw: Pur Natur topkwaliteit, nu ook in het magere yoghurt segment

    Lekker genieten van mager!

     

     

     

    Pur Natur topkwaliteit vind je nu ook terug in een magere yoghurt variant. Ook in dit marktsegment wordt gestreefd naar smaakperfectie gekoppeld aan 100% biologische ingrediënten. Perfect voor levensgenieters die houden van magere yoghurt maar toch zorg dragen voor hun ‘lijn’.  

     

    Pur Natur magere yoghurt natuur kan niet alleen onderdeel zijn van een goed ontbijt of voedzaam tussendoortje, maar kan ook dienen als ingrediënt van heerlijke (magere) sauzen en dressings.

     

    Pur Natur magere yoghurt natuur is verkrijgbaar in een handige hersluitbare en milieuvriendelijke 750g pot en in portieverpakkingen van 4x125g.  Na evaluatie en  bijkomende marktonderzoeken staan verdere uitbreidingen gepland.

     

    Het nieuwe magere gamma van Pur Natur is herkenbaar aan het blauwe Pur Natur logo.  De accenten van Pur Natur, waarbij soberheid centraal staat, worden ook in de nieuwe lijn gerespecteerd.  Naast Pur Natur groen (de authentieke natuurlijke vetgehalte lijn) brengt Pur Natur blauw nieuwe mogelijkheden, ook voor zij die willen genieten van lekkere magere producten.

     

    NV Pur Natur, een familiebedrijf gesitueerd aan de voet van de Vlaamse Ardennen, staat garant voor hoogwaardige kwaliteitsproducten onder de merken Pur Natur en Mik. De Pur Natur yoghurt en verse kazen genieten een ongeëvenaarde smaakbeleving op basis van zorgvuldig geselecteerde biologische ingrediënten. RVH.

    www.purnatur.eu

     

     







    21-01-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaldhakken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    SmoodS : Champagne uit een damesschoen en Stiletto loopwedstrijd

     

     

     

    In de 19e eeuw was het het toppunt van decadentie: champagne drinken uit een damesschoen.  Wie deze tijden anno 2011 wil doen herleven doet er goed aan om komende vrijdag, 21 januari, naar SmoodS, de living room van Hotel BLOOM! aan de Brusselse Koningsstraat 250 te komen. Want wanneer men een fles Piper-Heidsieck champagne besteld, wordt het ritueel uitgevoerd en drinkt men de champagne in de glazen stiletto schoen ontworpen door Christian Louboutin, de bekende ontwerper van de zeer luxueuse damesschoenen.

     

    Wie vanaf 22 uur naar SmoodS komt en schoenen met stiletto naaldhakken draagt, krijgt een glas champagne van SmoodS aangeboden en kan meedoen aan de Stiletto loopwedstrijd.  In SmoodS is een parcours met hindernissen uitgestippeld en de deelneemsters worden verzocht zo elegan te wandelen. DJ Cosy Mozzy zorgt voor de juiste ritme en muziek..maar of dat het gemakkelijker zal maken zal moeten blijken.

     

    De jury bevindt zich onder de SmoodS dinergasten: Nica Broucke, hoofdredactrice van ELLE België, Michael Slabinck, marketing manager van Piper-Heidsieck België, Annelies Soenen, marketing manager Benelux Quicksilver & Roxy en Christel Cabanier, directrice van Hotel BLOOM!

     

    De winnares (of misschien wel winnaar!) van de SmoodS Stiletto Loopwedstrijd wordt dezelfde avond nog bekend gemaakt en wint  een  ‘Le Rituel’ set bestaande uit een  glazen schoen van Christian Louboutin en een fles Brut champagne van Piper-Heidsieck en een diner voor twee personen in SmoodS. RVH.

     

    3 gangen menu voor € 39 - +  € 21 per persoon voor het bijpassende champagne arrangement

     

    SmoodS , Living room, kitchen & music - Koningsstraat 250 - 1210 Brussel

     Reserveren voor een tafel om 19u of 21u via smoods@hotelbloom.com

    Gratis parkeren voor dinergasten.

     

    20-01-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kamperen in Kroatie

    KAMPEREN IN KROATIË MET ID RIVA TOURS

     

     

     

     

    Reisorganisator ID RIVA TOURS is dé specialist voor reizen naar Kroatië, Slovenië en Macedonië en biedt de vakantieganger een brede waaier aantrekkelijke verblijfsmogelijkheden, aan de kust en in het binnenland. In dat aanbod zitten niet alleen appartementen, vakantievilla’s en hotels maar ook campings. Comfortabele stacaravans,  bungalowtenten maar ook standplaatsen voor eigen tent of caravan zijn bijzonder aantrekkelijk, zeker in een regio waar de zon altijd van de partij is.

     

    Een kampeervakantie met ID RIVA TOURS, niet alleen in Kroatië maar ook in Slovenië, is een heel bijzondere ervaring. Je hoeft niet te sleuren met zware reiskoffers en tenten op te zetten in de hitte want de reisorganisator biedt een ‘instapformule’ aan. Als je aankomt op de camping staat alles klaar en neem je meteen je intrek in de bungalowtent of de stacaravan. Het is een zeer kindvriendelijke reisformule die jong en oud aanspreekt omdat je niet alleen geniet van de vrijheid van het kamperen maar ook van heel wat comfort.

     

    De kampeersites liggen altijd in een schitterende omgeving, vrijwel altijd direct aan zee, rond een zwembad, met alle mogelijke voorzieningen voor de meest uiteenlopende activiteiten die voldoen aan ieders wensen.  De grote familiecamping Camping Lanterna in Poreč, Istrië ligt op een langgerekt schiereiland waar je kan zonnen op mooie zandstrandjes, goed beschut tussen de rotsen. Ook het aardige dorpje Rabac ligt in Istrië en op de camping Oliva kan je een stacaravan reserveren op een steenworp van het prachtige strand. Camping Borik in Zadar, aan de zonovergoten Dalmatische kust, bestaat uit een schitterend terrein met een groot aantal stacaravans onder de schaduwrijke pijnbomen. Op camping Solaris in Šibenik ligt een groot buitenzwembad direct naast het strand.

     

    Cultuurliefhebbers vinden hier ook een groot aantal bezienswaardigheden, historische monumenten en rijke verzamelingen in tal van musea. Vanaf de kust kan je daarenboven talloze uitstappen maken naar het binnenland of boottochten naar de eilanden in de azuurblauwe zee. RVH.

    www.IDRiva.be.

    19-01-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    18-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.patrick Dhoore
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    PATRICK D’HOORE BENOEMD TOT ALGEMEEN DIRECTEUR PARK INN BRUSSELS MIDI

     

     

     

     

    Patrick D’Hoore werd benoemd tot Algemeen Directeur van het nieuwe Park Inn Brussels Midi dat zijn deuren opent op 1 maart 2011.

     

    Patrick D’Hoore (°1960, België) begon in 1982 zijn professionele carrière in de reis- en luchtvaartindustrie bij o.a. Apollo Reizen, South African Airlines, KLM en het vroegere Sabena. In 1995 verkende hij de hotelwereld en begon bij Alfa Hotels in België, later werd hij Algemeen Directeur Holiday Inn Antwerpen-Borgerhout en in 1997 in het Scandic Hotel Albert Premier in Brussel. In 2001 verhuisde hij naar het Afrikaanse continent en werd er Algemeen Directeur in het Memling Hotel in Kinshasa. In 2006 ten slotte keerde hij terug naar België om Hotel Manager te worden in het Sofitel/NH Hotel in Brugge.

     

    Begin juni 2008 vervoegde Patrick de Rezidor Hotel Groep als Algemeen Directeur van het Park Inn Lyon West in Frankrijk. Begin 2010 verhuisde hij terug naar Afrika en nam er de leiding over het Park Inn Sandton in Johannesburg. Nu keert hij terug naar Brussel en zal er de opening van het nieuwe Park Inn Brussels Midi voor zijn rekening nemen. Patrick D’Hoore behaalde een Toerisme graduaatdiploma aan COOVI in Brussel en praat Nederlands, Frans, Engels, Duits en Spaans.

     

    Park Inn by Radisson is een fris en energiek midden segment hotelmerk – globaal in aanpak, locaal in grootte en beheer. Park Inn by Radisson biedt het essentiële van een goede hotelervaring in zijn klasse: een warm en informeel onthaal, perfecte properheid én gebruiksgemak.

     

    Het Park Inn Brussels Midi voorziet te openen op 1 maart 2011. Het hotel wordt naast het Zuid station gebouwd en zal 142 kamers tellen. Verder zal het hotel ook een restaurant en bar, drie vergaderzalen, een fitnesscentrum en een ondergrondse parking aanbieden. Het Zuidstation is het belangrijkste station van Brussel, met 15 miljoen passagiers per jaar en dagelijkse verbindingen met Parijs, Londen, Amsterdam, Keulen en Frankfurt. De stationsomgeving ondergaat momenteel een totaalrenovatie. South City het belangrijkste project, omvat het Park Inn en 33.000 m² burelen en commerciële ruimtes. RVH.

    www.parkinn.com,

    18-01-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-01-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weanmachine

    Wean Machine pureert groenten en fruit in een handomdraai

     

     

     

     

    Lekker met de pot mee-eten is gezond, smakelijk en in ieder geval veel voordeliger dan potjesvoeding. De Wean Machine is daarbij dé uitkomst voor op reis of tijdens een logeerpartijtje. In één simpele beweging worden zacht fruit en groenten geprakt. Zonder stekker, een berg afwas en alle ergernissen vanwege plaatsgebrek.

     

    Bananen, aardbeien, perziken of en gekookte groenten zoals worteltjes, bloemkool, broccoli, maar ook pasta’s laten zich makkelijk persen met de Wean Machine. Voordeel is dat de baby al vroeg verschillende smaken en texturen leert herkennen. Het eten wordt door het persen eigenlijk geprakt. Anders dus dan de homogene massa uit de foodprocessor. Vullen, persen en aan tafel maar, veel moeilijker hoeft het niet te zijn. Potje en lepeltje zijn onderdeel van de Wean Machine. RVH.

    www.easywalker.nl - www.theweanmachine.com - www.potette.nl





    17-01-2011 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!