Inhoud blog
  • DEBA meubelen trekt alles uit de kast!
  • Het combi-shirt van Mayerline
  • Arte en Moooi openen deuren van Green House
  • Own Your Glow
  • La Biennale di Venezia
  • Weleda breidt manverzorging uit!
  • Aspria: technologische verzorging
  • Kartell & illycaffè
  • Water als centerpiece
  • Artisano & Amato
  • Bell & Ross
  • Vier de lente met Belgische flair
  • Le Lame Lover
  • Moederdag
  • Veritas Care(s) about you
  • gespot op light+ Building
  • Ga voor een tijdloze, duurzame zomer met Aware
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    26-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een yoghurt bij het ontbijt

    Een yoghurt bij het ontbijt … voor een goede start van de dag

     

     

    In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is calcium niet enkel noodzakelijk in de groeifase of voor ouderen. Calcium draagt inderdaad levenslang bij tot een goed onderhoud van het beendergestel en van de tanden. Daarnaast draagt het ook bij tot andere minder bekende maar belangrijke aspecten zoals een normale spierfunctie, neurotransmissie, bloedstolling, de stofwisseling en een normale werking van de spijsverteringsenzymen …

     

    Calcium kan enkel aangebracht worden via de voeding. Melkproducten zijn hier de belangrijkste bron dankzij hun hoge absorptiegraad van calcium of ‘biodisponibiliteit’. De officiële nationale aanbeveling legt 900 mg vast als dagelijks aanbevolen hoeveelheid calcium voor een volwassene. Een portie volle yoghurt, 125 gr, brengt al gemiddeld zo’n166 mg aan. De consumptie van yoghurt is onderontwikkeld in België met slechts één vierde potje per dag. Deze consumptie aanmoedigen kan een – overheerlijke – manier zijn om het tekort aan calcium te verhelpen. Waarom niet als ritueel bij het ontbijt dat ons idealiter 25% van onze dagelijkse energie geeft?

     

    Om tot de 3 à 4 aanbevolen dagelijkse melkproducten te komen zijn yoghurts een uitgelezen oplossing en dit dankzij hun variëteit, hun lekkere smaak maar ook dankzij de goede verteerbaarheid van lactose. Met het ‘Breakfast’ gamma biedt Danone aangepaste oplossingen aan om van een evenwichtig ontbijt een plezierig en gezond ritueel te maken.

     

    Danone Breakfast, voor elk wat wils

    Danone vervolledigt haar ‘breakfast’-gamma en stelt zijn nieuwe vloeibare yoghurt voor: het 750 ml-pack Danone Breakfast met aardbei om zo te drinken of om over uw ontbijtgranen te gieten. Ontdek een heel andere manier om ontbijtgranen en vruchten te combineren en laat uw verbeelding de vrije loop!

    Kies voor ‘Danone yoghurt om mee te nemen’: een smakelijke yoghurt met aardbeien en een topper van lekkere maïsvlokken. De granen worden heel gemakkelijk meteen aan de yoghurt toegevoegd. Een ontbijt uit het vuistje op kantoor wordt samen met een stuk fruit en een drankje een nieuwe en vooral evenwichtigere smaakbeleving.

     

     

     





    26-05-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Travelbird

    TravelBird wil Belgische markt veroveren met innovatief reisaanbod

     

     

     

    TravelBird, een online reisaanbieder actief in de Benelux en Duitsland, gaat van start met thematische trendreizen. Hierbij wil TravelBird haar vinger aan de pols houden over de laatste reistrends en consumentenvoorkeuren en vervolgens haar aanbod hierop afstemmen. Een eerste voorbeeld hiervan zijn de ‘Babymoon’-vakanties.

    Koppels die een kind verwachten kunnen dan samen, in alle rust, een laatste keer genieten van hun kinderloze periode. En dit in een kader, aangepast aan de wensen en noden van een zwangere vrouw. Later dit jaar zullen een aantal extra themareizen aan het gamma toegevoegd worden. Boeken kan heel eenvoudig via www.travelbird.be.

     

    All inclusive, fly and drive, citytripping,…..het zijn maar een paar reisformules die bij de meeste mensen ondertussen gemeengoed geworden zijn. Maar bij babymooning,

    Glamping of digital detoxing kan men zich niet altijd een beeld vormen.

    “Logisch ook”, zegt Erik Kuijpers, Country Manager België bij TravelBird. “Er zijn maar weinig sectoren die zo trendgevoelig zijn als de reissector. Mensen zijn steeds op zoek naar nieuwe belevingen, ver weg van het alledaagse. Reizen is      een basis behoefte geworden, maar helaas voor de consument is het aanbod eveneens vaak basic. De allin vakantie naar Italië, de autovakantie naar ZuidFrankrijk, de citytrip naar Londen. Stuk voor stuk klassiekers in het          aanbod van heel wat reisaanbieders. En ook met TravelBird bieden we dergelijke formules aan (bv.Bella Italia en Douce France). Maar daarnaast willen we ook een stap verdergaan en heel bewust op zoek gaan naar datgene wat leeft bij de consument.”

    ‘Babymoon’ is een prima voorbeeld van de weg die TravelBird in wil slaan. Waar de meeste reisaanbieders vertrekken van hun eigen aanbod, willen wij binnentreden in de leefwereld van onze consument. Iedere levensfase wordt gekenmerkt door  andere prioriteiten, wensen en verlangens. Daarnaast kunnen er binnen bepaalde doelgroepen ook nieuwe behoeften en trends ontstaan. Wij wensen hier       met ons aanbod op in te spelen” ,zegt Erik Kuijpers.

     

    De reden waarom TravelBird zo kort op de bal kan spelen, heeft alles te maken met haar internetstructuur. Vanuit de hoofdzetel in Amsterdam zijn er een viertal landenteams actief. Die gaan zeer gericht op zoek naar hotels en activiteiten die passen binnen een bepaald thema. Vervolgens stellen ze voor iedere verblijfplaats een arrangement samen en verkopen           dit aan de meest voordelige prijs op de markt. Het grote voordeel voor de klant is dat hij de beschikbaarheid rechtstreeks bij TravelBird kan checken en vervolgens kan boeken. TravelBird zorgt voor de verdere afhandeling wat vouchers en tickets betreft. Dit maakt van TravelBird één van de eerste touroperators op de Belgische markt die 100% online werkt.

    TravelBird is lid van de VVR,  is vergund door Toerisme Vlaanderen en verzekerd tegen financieel onvermogen en biedt aan haar klanten dezelfde garanties als andere touroperators actief op de Belgische markt. TravelBird werkt ook met tijdelijke aanbiedingen, aan haarscherpe prijzen. Wie ingeschreven is op de TravelBird nieuwsbrief ontvangt dagelijks een selectie van 5 topaanbiedingen, die slechts 24 u beschikbaar zijn voor boeking. Op die manier wil TravelBird haar klanten dagelijks inspireren voor een deugddoend weekendje in de natuur, een spannende citytrip of een weekje naar de zon. www.travelbird.be

    26-05-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stella Artois en Cannes

    Stella Artois zet de sterren van Cannes in de kijker met de “Connoisseur-serie” en rode loper events

     

     

    Stella Artois Lounge rolt rode loper uit voor steracteurs zoals Zoe Saldana (Avatar, Star Trek), Rick Yune (Die Another Day, The Man with the Iron Fists), Melonie Diaz (Fruitvale Station, Un Certain Regard) en Michael B. Jordan (The Wire, Friday Night Lights). De “Connoisseur-serie” werpt een intieme blik achter de schermen van 66ste editie van Filmfestival van Cannes.

    Als Officiële Partner van het Filmfestival van Cannes, gunt Stella Artois fans van over de hele wereld dit jaar voor het eerst een intieme blik geven in het leven van de wereldvermaarde regisseurs en acteurs in Cannes via de “Connoisseur-serie”. Het gaat om een videoreeks die werd opgenomen op verschillende locaties in Cannes en interviews bevat met beroemdheden op de rode loper, tijdens stijlvolle feestjes en op prachtige jachten gedurende het festival, dat van 15 tot 26 mei het epicentrum van de filmwereld vormt. De interviews waarin artiesten vertellen over hun werk, hun kunde en de onvergetelijke ervaring om te schitteren op het meest prestigieuze filmfestival ter wereld, kan je bekijken op http://www.youtube.com/user/stellaartois.

     

    Zachary Quinto, filmster in Star Trek Into Darkness uit 2013, is een van de talrijke acteurs en regisseurs die ervoor gekozen hebben deel te nemen aan de Connoisseur-reeks. Andere beroemdheden zijn Rosario Dawson, momenteel te zien in Trance van Danny Boyle, zangeres en actrice Kat Graham, regisseur JC Chandor, genomineerd voor een Oscar met Margin Call, filmster Michael B. Jordan, die een hoofdrol vertolkte in Fruitvale Station, actrice en tv-presentatrice Stacy Keibler, evenals acteur Paul Wesley.

     

    “Voor Stella Artois is brouwen een gepassioneerd en nauwgezet proces. We begrijpen het engagement dat je nodig hebt om iets moois te maken. Onze Connoisseur-serie zal focussen op het vakmanschap dat vereist is om een film te maken en hulde brengen aan de acteurs en regisseurs die van klassieke films een realiteit maken”, aldus Pablo Firpo, Global Marketing Director van Stella Artois. “We willen weten wie hen inspireert en wie hen woedend maakt, hun favoriete verhalen van op de set horen en de diepste geheimen van het maken van films ontdekken. De wereld kan zien hoe Cannes eruit ziet; we willen laten zien hoe Cannes aanvoelt vanuit het oogpunt van een insider.”

     

    Stella Artois is al 12 jaar sponsor van het Filmfestival van Cannes. De Connoisseur-serie is slechts één van de vele activiteiten van Stella Artois in Cannes. Daartoe behoren ook intieme georganiseerde evenementen met diverse beroemdheden en een aanwezigheid op de grotere feestjes die de Rivièra dit jaar opluisterden. In de eigen lounge kwamen reeds langs: actrice Zoe Saldana, bekend van Avatar en Star Trek; Rick Yune, die meespeelde in Die Another Day, the Fast and the Furious, Olympus has Fallen en the Man with the Iron Fists; Melonie Diaz (Fruitvale Station die het Sundance Film festival won en competitiefilm Un Certain Regard) en Michael B. Jordan (The Wire, Friday Night Lights).

     

    Ook in eigen land is Stella Artois nauw betrokken bij de filmkunst, meer bepaald als partner en sponsor van het Filmfestival Gent.

    www.stellaartois.com





    24-05-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Travelbird

    TRAVELBIRD NEEMT BOEKVANDAAG OVER

     

     

     

    TravelBird Nederland B.V. neemt met onmiddellijke ingang alle activiteiten over van BoekVandaag. Met deze overname verwacht TravelBird een omzetgroei van 30%. De merken TravelBird en BoekVandaag worden in eerste instantie volgens een tweelabel strategie naast elkaar gevoerd. De overname is een volgende stap binnen de internationale groeistrategie van TravelBird. 

     

    De snelgroeiende online reisaanbieder neemt per direct alle activiteiten aangaande het merk BoekVandaag over van Red Online Marketing B.V. van Roy Platje en Edwin Jonker. De vakantieaanbiedingswebsite BoekVandaag werd in 2009 opgericht en richt zich primair op de Nederlandse en secundair op de Belgische markt. Jonnie Muis (30) wordt binnen TravelBird de manager van BoekVandaag. “De aankoop van BoekVandaag sluit goed aan bij onze groeistrategie.

    Zo namen we in september vorig jaar ook het Belgische MyTrip over. We verwachten een directe omzetgroei van 30% door deze overname in Nederland en België” aldus Symen Jansma die samen met Dennis Klompalberts de directie van TravelBird voert. Roy Platje van Red Online Marketing B.V. kijkt vooruit: "BoekVandaag is een succesvolle website met kwalitatief goede reizen voor een scherpe prijs. De site is toe aan een nieuwe fase en we kiezen om verdere ontwikkeling over te dragen aan TravelBird en ons te richten op nieuwe ideeën."

     

    TravelBird is in 2010 opgericht en één van de snelst groeiende vakantiewebsites van Europa. TravelBird is actief in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland en werkt uitsluitend samen met gerenommeerde partners. Onlangs verwierf TravelBird een IATA licentie en in september nam TravelBird MyTrip.be over. TravelBird groeide in drie jaar van 3 naar 90 medewerkers. 

    www.travelbird.be - www.boekvandaag.be   

     

     

     

    23-05-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vaderdag

    Vaderdag – Een schat aan originele cadeaus

     

     

    Zoals elk jaar is een cadeau voor Vaderdag vinden een echte opgave! Een das, schoenen of een strip... Dat hebben we allemaal al gehad! Dit jaar kom je origineel uit de hoek! MindShake stelt een selectie buitengewone cadeaus voor waarmee je papa aangenaam zal verrassen. Van mode over technologie tot sport en ontspanning, het aanbod is zeer groot en gevarieerd.  

     

    Voor wie verzot is op stijl, is er Mr Marcel van Little Marcel. Dit modemerk steekt papa’s in echte zomerkleuren. Little Marcel staat voor ontspannen elegantie en dat vind je terug in de collectie van heerlijke, stedelijke combinaties. Als de zon zich laat zien, is er niets knapper dan een short met daarop een gekleurd hemd om te genieten van het mooie weer!  www.mistermarcel.fr

     

    Als papa gaat joggen, bevelen we hem de INCURIA Windstopper Vest van ODLO aan. Het materiaal waaruit de Windstopper® Active is gemaakt, is zeer licht en uitermate ademend. Het biedt alle comfort waar een sporter van droomt. De mesh-textuur zorgt voor een unieke ventilatie. www.odlo.com

    Het sporthorloge van Polar, de RC3 GPS Tour de France, met een gele polsband, is speciaal ontworpen voor de 100ste editie van de Tour de France. Of jullie nu op vakantie gaan in de Alpen of in de Ardennen, jouw papa kan alle informatie over de hoogte volgen via de geïntegreerde GPS. polarpersonaltrainer.com.

     

    Na de inspanning volgt de ontspanning ! Na een lange werkdag wil papa uitrusten en genieten van de zachte zomerzon. Met hun hippe kleuren en trendy motief geeft het tuinmeubilair van Lafuma een nieuwe look aan jullie terras! Praktisch en comfortabel én een ‘green attitude’.  Lilletind Kinderdrager is op dit moment de meest handige en comfortabele kinderstoel van het Noorse merk Bergans of Norway. Hij is ontworpen voor een uitstekend contact tussen ouder en kind.

     

    De emporiaCLICK is een kleine, praktische telefoon met een origineel design. De hippe papa kan met een enkele klik heel gemakkelijk zijn kinderen bereiken. De telefoon beschikt over een speciale knop waarmee hij drie favoriete nummers kan bellen, zonder dat hij door de contactenlijst moet navigeren. www.emporia.eu Een filmavondje met de familie of voetbal kijken met de vrienden op groot scherm is mogelijk dankzij de EH-TW6100W projector van EPSON. Deze projector zal regenachtige avondjes deze zomer radicaal veranderen. www.epson.be

    Een « all-in-one » Acer computer met ergonomisch design, nieuwe look en een ultramoderne desktop. www.acer.com

     

     

     





    23-05-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.aperol

    Aperol Spritz, de zon in een flesje

    Populair Italiaans aperitief nu ook kant-en-klaar verkrijgbaar

     

     

     

    Met zijn bitterzoete smaak en oranje kleur laat Aperol Spritz® niemand onberoerd. Enkele jaren na de lancering van het populaire Italiaanse aperitief in België, worden de fans vandaag nog meer op hun wenken bediend: Aperol Spritz® ‘Ready to Serve’ in een trendy flesje. De smaak is dezelfde, maar de mogelijkheden zijn nog spannender. Mee op picknick, barbecue, een tête-à-tête in het park of simpelweg thuis in de zetel na een dag werken, in een handomdraai proef je voortaan de zon in een flesje.


    Aperitieven… in een handomdraai

    Verfijnd. Verfrissend. Verrassend. Aperol Spritz® hoeft vandaag geen introductie meer. Na een enorm succes in Italië, Duitsland en Oostenrijk, kent het bitterzoete aperitief nu ook in België een steile opmars. In enkele jaren is Aperol Spritz® uitgegroeid tot de referentie binnen de aperitieven.


    En daar komt nu een trendy vervolg op met een ‘ready to serve’ aperitief, in een leuk designflesje met speciale sluitdop. Open het flesje en ontdek een zonnig drankje met pit. Met energie. Met levenslust. En met een zinnenstrelende bitterzoete smaak, waarachter een geheime mix van aromatische kruiden schuilt.


    Koud serveren, bij voorkeur in een wijnglas, met enkele blokjes ijs en een schijfje sinaasappel. Wedden dat jij, je familie en je vrienden in een handomdraai ‘Crazy For Life zijn? Want Aperol Spritz® staat voor pure Italiaanse lifestyle: zon, smaak en dolce far niente! Ideaal dus om echte, gezellige momenten te delen, waar en wanneer je wilt dankzij het kant-en-klare aperitief.


    Praktische info Aperol Spritz® Ready to Serve: Aanbevolen verkoopprijs: e 5,99 (set van 3 flesjes 17,5 cl)










    21-05-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-05-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tsjechisch wijnseizoen

    TSJECHISCHE WIJNSEIZOEN GAAT VAN START

    Fietsend de wijncultuur verkennen in Moravië en Bohemië

     

     

     

    Tsjechië staat culinair bekend om zelf gebrouwen biertjes en traditionele goulash. Maar wat veel mensen niet weten is dat er 1200 kilometers aan wijnroutes liggen in Moravië. Nu de lente is begonnen gaat het Tsjechische toeristische wijnseizoen van start. Probeer één van de vele fietsroutes in Moravië of Bohemië en kom tussendoor tot rust met wijntje in een eeuwenoude wijnkelder.

     

    Wijnhart van Tsjechië

    De Tsjechische wijngaarden liggen verdeeld over de Bohemen en Moravië. Maar liefst 96% van de wijngaarden zijn in Zuid-Moravië, bij de Oostenrijkse grens te vinden. Het gebied kent hete dagen en koele nachten: een ideale combinatie om druiven te rijpen. Zo wordt de hoge concentratie en variatie van aroma’s behouden. De Tsjechen zijn liefhebbers van hun eigen wijnen, het grootste gedeelte van de productie gaat dan ook op aan eigen consumptie. Per jaar wordt er per hoofd van de bevolking 18 liter wijn geconsumeerd. 

     

    Wijnfietroutes

    Fietsen, wijn drinken en van de lokale cultuur genieten lijken misschien niet bij elkaar te horen, maar in Zuid-Moravië zijn talloze fietsroutes door de wijngebieden te vinden. Een fietstocht door het heuvellandschap voert je langs wijngaarden en je kunt een wijntje drinken in eeuwenoude wijnkelders. Er zijn routes voor de ervaren fietser maar ook voor beginnende fietsers. De routes komen niet alleen langs wijngaarden maar ook bij UNESCO monumenten zoals het Lednice-Valtice landschap.

     

    Tsjechië heeft een eeuwenlange wijngeschiedenis die terug gaat tot de Romeinen. Inmiddels worden Tsjechische wijnen wereldwijd onderscheiden. In de wijnkelder van kasteel Kromeriz is het zelfs mogelijk om wijn te drinken in gewelven uit de 13e eeuw. De wijn wordt volgens eeuwenoude traditie gemaakt. Het kasteel is een UNESCO monument en beschikt over een indrukwekkende tuin.

     

    Tijdens de fietstocht langs de wijnboeren is te zien dat er talloze wijnen bekroond zijn. Driekwart van de Tsjechische wijnen zijn wit. Kenmerkend is de zoetheid, waar de bevolking zelf dol op is. Maar ook de droge wijnen mogen er zijn. Kenners zullen bij witte wijn de smaak van de in Oostenrijk bekende Welschriesling druiven herkennen. Maar ook kent Tsjechië rode zachte en elegante wijnen waaraan de wijnliefhebbers kunnen zich tegoed doen.

     

    www.czechtourism.com - www.czechtourism.com/s/wine-trails

    www.wineofczechrepublic.cz/3-5-wine-varieties-in-cr-en.html

     

     

     





    20-05-2013 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!