Inhoud blog
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
  • Belgische labels
  • Juttu-winkel in Luik
  • Koning Comfort troont op het terras
  • Magic drops glow
  • Ontdek de Oostkantons in de lente
  • Unisa
  • Swatch X Tate gallery collection
  • Swatch X Tate gallery collection
  • Citizen Series 8
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    30-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haagen Dazs Ice Moon

    Häagen-Dazs brengt je in Hogere sferen met ICE MOON

     

     

    Als het aan Häagen-Dazs ligt, start het nieuwe jaar straks onder een gunstig gesternte. De nieuwe ijscreatie ‘ice moon’ brengt je alvast in hemelse sferen. Buitenaards mooi dankzij de verrassende vormgeving van het ontwerpersduo Doshi Levien, en onweerstaanbaar lekker dankzij de succulente smaken van Häagen-Dazs, waaronder het nieuwe salted Caramel, een extra feestelijke variant voor de klassieke kerststronk!

     

    Voor het vijfde jaar op rij schakelde Häagen-Dazs gerenommeerd designtalent in om een exclusieve roomijscreatie te ontwerpen. Dit jaar viel het indiase-schotse ontwerpersduo Doshi Levien die eer te beurt. en het resultaat mag er zijn: een verleidelijk stukje universum, in twee versies.

     

    The Full ICE MOON vertrekt van de gesmaakte macadamia nut brittle, gecombineerd met het krokante van meringue en het frisse van framboossorbet, afgewerkt met een

    pistachekoekje.

    The Harvest ICE MOON brengt klassieker vanilla harmonieus samen met nieuwkomer salted Caramel, overgoten met een karamelsausje op basis van gezouten boter en afgewerkt met krokante chocoladecrisps en gekaramelliseerde pecannoten.

     

    De ontwerpers Nipa Doshi en Jonathan Levien vonden hun inspiratie voor dit poëtisch ijs in een simpele beweging, die van de lepel die in een pot ijs duikt om er een heerlijke hap uit te scheppen. Daarbij was de abstracte reliëfkunst van de Armeniër Léon Tutundjian een inspiratiebron, net als de franse film ‘Le voyage dans la Lune’ van Georges Méliès. Het ontwerpersduo geeft elke creatie graag een eigenzinnige twist, cultureel getint en met een vleugje humor.

     

    “Het was bijzonder leuk om deze ijscreaties te ontwerpen met het team van Häagen-Dazs. Het bolvormige design en de kraters waren een echte uitdaging, maar we zijn heel tevreden met het resultaat. We zien deze ijscreatie al in het midden van de feesttafel pronken! Voor ons was het ook een primeur, want voor de eerste keer in ons leven hebben we van ons prototype geproefd en het moet gezegd: overheerlijk!”

     

    De kunstzinnige hemellichamen van Häagen-Dazs zijn ambachtelijk gemaakt, exclusief voor de eindejaarsfeesten. Het roomijs bevat enkel natuurlijke ingrediënten, zonder toevoeging van kunstmatige kleur- en smaakstoffen. De ijstaarten ‘ice moon’ (6-8 personen) zijn van 3 december 2012 tot 2 januari 2013 verkrijgbaar in de winkels Häagen-Dazs in België:

     

    Het designersduo Doshi Levien bestaat uit Nipa Doshi (geboren in Bombay, India) en haar echtgenoot Jonathan Levien (geboren in Elgin, Schotland). Nipa en Jonathan leerden elkaar kennen aan het Royal College of art in Londen en werken sinds 2000 samen. Vandaag zijn ze wereldwijd gekend om hun typische stijl die de perfecte mix vormt van industrieel design, ambacht, technologie en verbeelding.

     

     

    30-11-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ethical coffeecompany

    4 koffies van hoge kwaliteit in capsules van plantaardige oorsprong Ethical Coffee Company

     

     

    Vanaf 15 november biedt Delhaize in haar winkels de 4 variëteiten koffiecapsules Ethical Coffee Company voor de Nespresso-machine aan. De capsules van plantaardige oorsprong zijn volledig biologisch afbreekbaar en kunnen na gebruik gecomposteerd worden. Ze zijn samengesteld uit koffie van hoge kwaliteit afkomstig van de beste oogsten van Arabica. Door haar klanten milieuvriendelijke capsules aan te bieden, toont Delhaize haar duurzaamengagement. Met de lancering van een dergelijke innovatie vervult ze nog maar eens haar rol als pionier in de distributiesector. De caspule ‘Arabica Forte’ zal bovendien op wereldniveau enkel in avant-première in de Delhaize-winkels worden gelanceerd.

     

    LUNGO CAPSULE ON LEAF

    Een capsule van plantaardige oorsprong, volledig biologisch afbreekbaar en composteerbaar. Na een zoektocht van twee jaar heeft Ethical Coffee Company een nieuwe generatie koffiecapsules op de markt gebracht die perfect overeenstemmen met de verwachtingen van Delhaize inzake kwaliteit, innovatie en duurzaamheid.

    Deze capsule, volledig samengesteld op basis van plantaardige vezels en zetmeel, breekt in 6 maanden tijd af in een industriële compostinstallatie. Zodra ze gebruikt is, kan de consument ze dus gewoon weggooien met het huishoudelijk afval of in de recuperatiebakken van organische afval gooien. De natuur keert zo naar de natuur terug.

     

    In tegenstelling tot de plastic of aluminium capsules, is de capsule Ethical Coffee Company van plantaardige oorsprong volledig biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. Door dit soort capsule aan haar klanten voor te stellen toont Delhaize nogmaals dat ze belang hecht om op een duurzame manier met haar activiteiten om te gaan. Dit geldt zowel voor de selectie van haar producten als voor haar wijze van gebruik en haar uiteindelijke impact op het milieu. Een strategie die in dezelfde lijn ligt als de strategie van de Ethical Coffee Company.

     

    4 variëteiten kwaliteitskoffie

    De koffies worden met de grootste zorg geselecteerd en op een traditionele manier gebrand, onder heel strenge voorwaarden, zodat aan de kwaliteitsnormen van Delhaize kan worden voldaan. Hiervoor is een ecologische benadering met respect voor het milieu en een echte duurzame ontwikkeling absoluut noodzakelijk.

    De capsules Ethical Coffee Company zijn dan ook samengesteld uit de beste oogst van Arabica van Colombië, Centraal-Amerika, Indië, Ethiopië, Kenia en elders.De selectie van de koffiebonen en een trage branding volgens de traditie en regels waardoor de beste aroma’s uit deze bonen worden gehaald, zorgen voor een espresso van hoge kwaliteit. Bovendien zorgt de innoverende verpakking voor een perfecte bewaring en op het einde, na een trage extractie van 25 tot 30 seconden, voor een onevenaarbare smaak.

     

    Om zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden aan de gevarieerde smaak van haar klanten zal Delhaize 4 capsules met verschillende smaken voorstellen. De capsules worden in alle Delhaize-supermarkten verkocht aan € 2,89 voor 10 capsules.

     

    Arabica Forte - In avant-première op wereldniveau gelanceerd in de Delhaize-winkels: de perfecte harmonie van de beste Zuid-Amerikaanse en Afrikaanse arabica's. Voor liefhebbers van een intense, volle smaak met een fruitige noot.

    Cremoso : De elegantie en het karakter van een pure arabica met fruitige noten. Een samenstelling van koffiesoorten met de meest gegeerde herkomsten (Centraal-Amerika en Ethiopië), voor een bijzonder edele espresso. Om op elk moment van de dag van te genieten.

    Armonioso : Een echte espresso met een zacht, romig schuimlaagje. Deze pure arabica (Brazilië, Centraal-Amerika, Ethiopië) heeft een mild aroma en verenigt een intense en ronde smaak met fruitige, zacht kruidige noten. Ideaal voor 's ochtends of op elk moment van de dag.

    Decarabica : Deze combinatie van de beste cafeïnevrije arabica's (Centraal-Amerika, Mexico, Brazilië) en robusta’s garandeert een maximum aan smaak en romigheid met respect voor het product. Een perfect evenwicht tussen kracht en zachtheid, met heerlijk volle en fluweelzachte toetsen. Ideaal om op het einde van de dag van te genieten.

     

     

    30-11-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Air europe

    Air Europa:  vanaf 3 december van Brussel naar Madrid  en door naar Latijns Amerika !

     

     

     

    De grootste Spaanse private luchtvaartmaatschappij Air Europa werkt continu aan de kwaliteit en de uitbreiding van zijn vloot en netwerk. Air Europa bestaat 25 jaar en start op 3 december 2012 de lijn Brussel/Madrid. Dat opent voor de Belgische markt, zowel business als leisure travel, tal van nieuwe mogelijkheden, niet in het minst richting Latijns Amerika dankzij de vele connecting flights vanuit Madrid.

     

    Air Europa, lid van de luchtvaartalliantie Skyteam, kan met verschillende sterke troeven uitpakken: een super moderne vloot , zeker met de recente aanvulling van vier Boeing 737/800 van de laatste generatie,  jaarlijks bijna 9 miljoen passagiers, een milieuvriendelijk label aangaande CO2-uitstoot, een meertalige en kwalitatieve service en een netwerk dat ook voor de Belgische reizigers heel wat in petto heeft.

     

    De nieuwe verbinding vanuit Brussel naar Madrid, vanaf 3 december, is een interessante en prijsgunstige aanvulling op de reeds bestaande connecties. Maar deze Brussel/Madrid service van Air Europa opent tal van bijkomende mogelijkheden. Om te beginnen een verhoging van de bereikbaarheid van andere Spaanse steden, van de Balearen en de Canarische Eilanden. Het zijn echter de connecting flights vanuit de Spaanse hoofdstad richting Midden-Amerika en Zuid Amerika die de aandacht van de reizigers zullen trekken. Dankzij de vrij korte wachttijd in Madrid worden de vluchten van Air Europa naar onder meer Havana (Cuba),  Santo Domingo en Punta Cana (Dominicaanse Republiek), Buenos Aires (Argentinië), Cancun en Mexico City (Mexico), Caracas (Venezuela), Lima (Peru) en Salvador de Bahia (Brazilië) voor de Belgische markt super aantrekkelijk. Naar de meeste van die bestemmingen is er een dagelijkse vlucht. Daarenboven gaat Air Europa zijn transatlantisch netwerk verder uitbouwen. Vanaf 27 november 2012 wordt vanuit Madrid ook Santa Cruz de la Sierra (Bolivië) bediend.

     

    De inauguratie op 3 december 2012 van de lijn Brussel/Madrid heeft een grotere betekenis voor en impact op de Belgische markt dan de nieuwe vlieglijn op zich. Air Europa zet met een reeks handige en concurrentievolle connecting flights de poort naar Latijns Amerika voor de Belgen wagenwijd open.

    www.aireuropa.com

     

    29-11-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rodenbach caractère rouge
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gouden medaille voor RODENBACH Caractère Rouge

     

     

    Brouwerij RODENBACH nam op 14 november, naar aanleiding van de ‘European Beer Star 2012’ competitie in Nuremberg, een gouden medaille voor RODENBACH Caractère Rouge in ontvangst. Dit is dit jaar de achtste erkenning op het palmares van de West-Vlaamse brouwerij RODENBACH !

     

    De ‘European Beer Star’ competitie wordt als de grootste Europese professionele bierproefwedstrijd beschouwd. Er werden 1.366 bieren uit 45 landen door 102 bierexperten gekeurd. RODENBACH Caractère Rouge werd, door de kwaliteitsjury, in de categorie ‘Belgian Style Fruit Sour Ale’ met goud bekroond.

                                           

    Zowel in het binnen- als in het buitenland herontdekt de consument RODENBACH. Het bier van gemengde gisting rijpt er gedurende twee jaar op eikenhouten foeders. Biergoeroe M. Jackson noemde RODENBACH ooit ‘The most refreshing beer in the world’. Het unieke brouwproces, de specifieke rijping op eik en het verfrissende karakter van dit eigenzinnig bier spreken de bierliefhebber meer dan ooit aan ! Sterk is dat deze stijgende interesse wordt bevestigd door nationale en internationale erkenningen op hoogstaande bierwedstrijden. Deze gouden medaille, de 8ste erkenning in één jaar tijd, is een geweldige troef voor de brouwerij.

               

    RODENBACH Caractère Rouge: complex, rijk geschakeerd bier

    In 2011 ontwikkelden twee sterren chef Viki Geunes en de brouwers van RODENBACH een eerste proefbrouwsel van de RODENBACH Caractère Rouge waarna het in 2012 als exclusieve Limited Edition werd gelanceerd. De brouwers laten het RODENBACH bier, dat traditioneel twee jaar lang op grote eiken foeders rijpt, gedurende zes maanden verder met verse krieken, frambozen en veenbessen macereren. Het resultaat is RODENBACH Caractère Rouge, een uitzonderlijke RODENBACH met maceratie op fruit en een alcoholvolume van 7%.  

    Brouwmeester Rudi Ghequire omschrijft het bier als: “Een vineus bier , met een zeer complexe fruitige neus van framboos en kriek in combinatie met houttoetsen en karamel. In de ondertoon de geur van viooltjes, leder en lichte tabak. In de smaak komt het fruitbier eerder zuur over maar dan van een bijzondere puurheid.”

    Viki Geunes: “De lichte restzoetheid brengt evenwicht in de smaakdriehoek tussen zuur, zoet en droogheid. Deze droogheid is hoofdzakelijk afkomstig van de veenbessen, die het bier een bijzonder lange en zuivere afdronk bezorgen.  Het bier doet denken aan de unieke combinatie van delicaatheid en kracht van een frisse bourgogne wijn”.

     

    28-11-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Affligem blond
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Affligem Blond wint Goud op de “European Beer Star Awards” 2012!

    Europese jury unaniem over topkwaliteit van de ‘trappist onder de abdijbieren’!

     

     

     

    Affligem Blond, gebrouwen met knowhow en met respect voor de authenticiteit en de ambachtelijke traditie van de abdij van Affligem, wint de Gouden Award op de “European Beer Star Awards” 2012 in de categorie van ‘Belgian Style Ale’. De “European Beer Star Awards” is één van de belangrijkste bierwedstrijden wereldwijd. Het proeven van de bieren gebeurt door een professionele, onafhankelijke vakjury die één voor één uit gerenommeerde en ervaren bierexperten van over heel de wereld bestaat.

     

    Affligem Blond is een helder abdijbier van hoge gisting met een fruitige en hoppige geur, een licht moutig karakter en een zachte body. Het is een zeer toegankelijk bier met een alcoholpercentage van 6,8 %. Qua smaakbeleving scoort het eerder bitter dan zoet.

     

    De bieren van Affligem staan voor authentieke, artisanale kwaliteit. Zij worden nog altijd gebrouwen volgens het originele recept van de paters van de abdij van Affligem. De Affligem brouwerij in Opwijk respecteert deze brouwformule en zorgt dagelijks voor de productie van bieren van topkwaliteit. Het brouwproces begint bij een grondige selectie van de grondstoffen. De Affligem brouwerij in Opwijk gebruikt immers alleen natuurlijke ingrediënten van de beste kwaliteit. Bovendien is ze nog één van de weinige brouwerijen die echte hoogaromatische hopsoorten gebruikt voor haar bier.

     

    Affligem Blond is verkrijgbaar bij alle verkooppunten van Colruyt doorheen het land, in de drankencentrales alsook in de betere brasserie in de omgeving van Affligem. In de winkel bedraagt de consumentenadviesprijs 5.70 € voor één clip Affligem Blond (6

    flesjes van 33 cl).

     

     

     

    28-11-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.trommel van Leonidas

    Magische en klinkende feesten met de nieuwe heerlijke trommel van Leonidas

     

     

    Vroeger werd groot nieuws aangekondigd met tromgeroffel in de straten… Vandaag maakt de prachtige trommel van Leonidas zelf ophef, met zijn kleurrijke verpakking en overheerlijke inhoud.

     

    Als bondgenoot van Sinterklaas en de Kerstman heeft de meester-chocolatier Leonidas ook dit jaar met veel creativiteit en durf mooie verrassingen voor de chocoladefans bedacht. Een prachtige trommel, fijntjes versierd met rode, groene en witte motieven valt zowel bij stille genieters als artiesten in de dop in de smaak. De trommel heeft immers een voordeel: hij kan gevuld worden met chocolade! Zodra de chocolade is verorberd, kunnen de kinderen er al hun vondsten in verbergen of de geneugten van muziek ontdekken: de ronde doos bevat ook houten trommelstokjes en een lint.

     

    Leonidas biedt u een stoet figuurtjes aan, de sterren van zes december zijn een hele bende figuurtjes in chocoladekleuren met verrukkelijke smaken. De grote traditionele Sinterklazen krijgen het gezelschap van minifiguurtjes van de goedheiligman en trouwe metgezel, de goedlachse Zwarte Piet. Voor Kerstmis zijn er de tweekleurige rendieren van melkchocolade, maar ook de kerst- en sneeuwmannen, kerstbomen, allemaal in twee kleurtjes en verkrijgbaar in de drie klassieke chocoladesmaken. Een hele bende charmante figuurtjes, sommige grappig, andere magisch, nemen deel aan de festiviteiten. De eindejaarsfeesten laten nog even op zich wachten, maar de kleintjes popelen al van ongeduld, zijn braver en werken aan hun verlanglijstje… De chocolatier heeft een bijzondere adventskalender ontworpen met 24 vakjes die elk een praline bevatten. 

     

    Voor wie graag pralines in een prestigieuse doos schenkt, heeft Leonidas voor de gelegenheid de Prestige-doos ontworpen, een schitterende doos van rood imitatieleer die 850 gram chocolade kan bevatten. 

    www.leonidas.com

     





    27-11-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handige hebbedingetjes

    Handige hebbedingetjes voor de kerstman

    Brabantia doet dromen van stijlvol 2013

     

     

     

    It’s the most wonderful time of the year....zeker voor zij die van cadeautjes houden. Gelukkig maakt Brabantia het de koopjesjagers makkelijk dit jaar. Want met een knoflookpers, keukenweegschaal, broodmandje, kitchen organizer en kurkentrekker scoor je gegarandeerd goede punten thuis. Wedden dat 2013 een topjaar wordt?

     

    Als er één gewas is dat de discussies aan de eettafel hoog doet oplopen, dan is het ongetwijfeld knoflook. Een delicatesse volgens de één, een stinkend goedje volgens de ander. Feit is dat knoflook bovenal gezond is en de nodige smaak aan je maaltijd geeft. Met de nieuwste knoflookpers van Brabantia wordt het persen van knoflook alvast kinderspel. 

     

    Meten is weten, ook in de keuken. Een keukenweegschaal is dan ook één van die basistoestellen die niet in je keuken mag ontbreken. De keukenweegschaal van Brabantia kan diverse weegeenheden aan, van g, oz, ml tot fl oz. Geen maat is hem onbekend. Daarnaast heeft hij zowel een toevoeg- als weegfunctie en zorgt hij voor extra gebruiksgemak doordat je het gewicht kan resetten.

     

    Daar sta je dan op een zondagmorgen: pas terug van de bakker, de broodjes nog vers knapperig en nergens een broodmandje te bespeuren. De held van het ochtendgloren valt al snel van zijn voetstuk. Tenzij je een broodmandje van Brabantia naar boven kan toveren natuurlijk. En toveren mag je in deze vrij letterlijk nemen. Want de broodmandjes van Brabantia zijn omkeerbaar.

     

    De modulaire Kitchen Organizers van Brabantia zijn de volgende stap naar een perfect gestructureerde keuken, ze geven een duidelijk overzicht over de inhoud van een la en besparen tijd en ruimte. Zo kunt u alles wat u nodig heeft - bijvoorbeeld voor het ontbijt - netjes ordenen. Gedaan dus met laden die eruit zien alsof er net een wervelstorm doorheen geraasd is, maar één en al overzicht en gebruiksgemak.

     

    Goed gezelschap en een fles wijn: soms kan geluk verrassend eenvoudig zijn. Tenzij de kurkentrekker het laat afweten natuurlijk… Met Brabantia klink je in stijl op een leuke avond. Quickpull – verkrijgbaar in zes trendy kleuren – leent zich vrijwel voor alle soorten wijnflessen en elke halsgrootte. Met de extra brede romp en grote draaigreep is hij gemakkelijk te bedienen. De spiraal bevat een centreerring zodat je altijd in het midden van de kurk boort. Schol!

    www.brabantia.com

     

     





    27-11-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.relais & Châteaux

    Gids Relais & Châteaux 2013

     

     

    De nieuwe prestigieuze gids met unieke verblijfslocaties en toprestaurants bevat dit jaar 36 nieuwe verwenadressen uit de 5 continenten.

     

    Iemand die even weg wil uit de dagelijkse sleur vindt nu ook rust en kalmte in The Cliffs Preserve in Chili, kan volop genieten van de pracht en de mystieke geheimen van de Peruviaanse Macchu Picchu in de Inkaterra Macchu Picchu suites of uitblazen in de Titicaca lodge op meer dan 3800 m hoogte nabij het Titicacameer.

    Andere suggesties omvatten het Dolphin Island Fidji, de Morukuru villa’s in Zuid Afrika of het Zarafa camp in Botswana.

     

    Sport, ontspanning en wellness met nieuwe locaties in Frankrijk, Zwitserland, Italië, Zuid-Afrika en Taiwan. Het In Lain hotel Cadonau in Zwitserland combineert jacht, visvangst, wandelingen met sledehonden en hockey.

     

    Naast de hotels die alle een degelijke culinaire ervaring aanbieden, verwelkomt Relais & Châteaux ook 9 nieuwe Grands Chefs. Frankrijk neemt er maar liefst 4 voor zijn rekening, het Chabichou restaurant in Courchevel, L’Oxalys in Trois Vallées, Passage 53 in Parijs en Mirazur in Menton. In het rijtje nieuwe chefs ook Margo Reuten van het restaurant Da Vinci in het Nederlandse Maasbracht, kreeg een 17/20 in de GaultMillau 2013 in Nederland.

    De koppeling met historische panden vinden we o.m. terug in het neogotische Borgo Dei Conti in Italië en het 18de eeuwse Kapucijnenklooster El Convento Boutiquehotel in Antigua, Guatemala.

     

    Salvatore Ferragamo, kleinzoon van de wereldvermaarde gelijknamige Italiaanse schoenmaker en nu uitbater van het Il Borro hotel in Toscane, fungeert dit jaar als internationaal ambassadeur van de keten.

    26-11-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berghoff

    BergHOFF op scherp met Bistro messenblokken en keramische Eclipse messen

     

     

     

    Het doel heiligt de middelen. Het culinaire resultaat van het gezwoeg in de keuken hangt in belangrijke mate af van het materiaal dat je gebruikt. Topmessen, zowel scherp als duurzaam, in een design jasje: dat zijn de Bistro 6-delige en de 8-delige messensets, en de individuele keramische Eclipse-messen.

     

    Black is beautiful, en in dit geval ook stylish scherp. Het design van zowel de 6-als de 8-deloge Bistro messenset past in elk interieur. Zowel met de 6-delige als de 8-delige set kan je aan de slag voor al je bereidingen. Elk lemmet is gesmeden uit het allerbeste roestvrij staal, en ook het handvat is vervaardigd uit roestvrij staal. Elk mes zit keurig in het mat zwarte houten blok. De messen was je best handmatig af.

    Inhoud 6-delige set: Schilmes, universeel mes, trancheermes, broodmes en  santokumes; inhoud 8-delige set: schilmesje, universeel mes, uitbeenmes ‘flexibel’, santoku mes, trancheermes, koksmes, broodmes, houten blok.

                                                              

    BergHOFF biedt zijn kwaliteitsmessen ook individueel aan. En kwaliteit, dat is het minst wat je kan zeggen over de keramische messen uit de Eclipse-lijn. Met een enkele snijbeweging zorg je voor de perfecte snijding van groenten, (beenloos) vlees en fruit. Het materiaal is extreem licht en ligt uitstekend in balans in je hand. De stijlvolle keramische messen zijn hard, behouden lang hun scherpte en zijn best te reinigen met de hand. Bovendien zijn de messen ideaal voor mensen met een allergie voor metaal.

     

    26-11-2012 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!