Inhoud blog
  • Jung kleurt met gelijkheid
  • Idroattiva+
  • Tulpentijd in Flevoland
  • Slaaptoerizzzzzzme in je eigen slaapkamer
  • Good Gorl blush elixir
  • Van zonnige lentedag tot fancy avondfeest
  • Sunny Cars innoveert
  • Designer outlets: Een lente met nieuwe collectie
  • DIY met Jung en MattoBoard
  • Marie's Corner
  • Bristol Mode to bright up your day
  • Mikado, developed by Vitra in Zwitserland
  • Jack & Jones
  • Doorkijker
  • Veritas retro club
  • Peace and love (voor stoffen):
  • Anita's Care SS24
  • Aloha Arte bottelt het paradijs
  • Camille brengt nieuwe 'Magie'-kledingscollectie uit met JBC
  • Het exterieur ontwaakt
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    16-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Star Flyer

    MET DE STAR FLYER CRUISEN DOOR HET 100- JARIGE PANAMAKANAAL

     

     

    Op 15 augustus 1914 voer het eerste schip door het Panamakanaal, van de Atlantische Oceaan naar de Stille Oceaan. Precies honderd jaar later is het kanaal een van de belangrijkste vaarroutes van de wereld, ook voor de prachtige cruise-zeilschepen van rederij Star Clippers.

     

    Als je over de geschiedenis van het Panamakanaal leest dan krijg je meteen zin om er eens op reis te gaan. Eeuwenlang hebben de mensen, vooral zeevaarders, gedroomd van een korte weg tussen de Atlantische en de Stille Oceaan in plaats van de lange reisroute rond Zuid-Amerika. De droom werd pas in 1914 gerealiseerd met de officiële opening van het Panamakanaal. Het waren de Fransen die in 1873 als eerste de 77 kilometer lange waterweg probeerden te bouwen. Die eerste poging mislukte en bij de werkzaamheden kwamen toen 22.000 arbeiders om het leven, vooral door gele koorts en malaria. Het waren de Amerikanen die het werk afmaakten nadat de Panamezen 1400 km2 van hun grondgebied, aan weerzijden van de waterweg, ‘voor eeuwig’ overdroegen aan de V.S.

     

    Er zijn verschillende boeken geschreven over de ‘levensader van Midden-Amerika’ (o.a. ‘Het Panamakanaal’ van Christopher Ward, ‘De Verborgen Geschiedenis van Costaguana’ van Juan Gabriek Vasquez). Als je ze leest krijg je nog meer zin om er naartoe te gaan. Met Star Clippers is dat perfect mogelijk en de doorvaart van het kanaal gebeurt daarenboven in fantastische omstandigheden, aan boord van de Star Flyer, een prachtig zeilschip waar passagiers genieten van comfort en perfecte service. Star Clippers biedt twee cruises aan met als bestemming het Panamakanaal waarbij de reizigers nog eens extra worden verwend met enkele parels van de Caraïben!

     

    Star Clippers viert het eeuwfeest van Het Panamakanaal

    • met een cruise van 14 nachten, afreis op 10 november 2014 in Bridgetown, Barbados. De Star Flyer vaart de volgende route: St-George (Grenada), Blanquilla (Venezuela), Kralendijk (Bonaire), Willemstad (Curaçao), Oranjestad (Aruba), Cartagena (Colombia), Islas San Blas (Panama), Transit Panamakanaal.
    • met een cruise van 14 nachten, afreis op 23 november 2014 in Balboa, Panama. De Star Flyer vaart volgende route: Transit Panamakanaal, San Andres en Providencia (Colombia), Georgetown (Grand Cayman), Cienfuegos (Cuba), Casilda (Trinidad), Punta Frances, Cayo Largo en Cienfuegos (Cuba).

     

    Info: www.starclippers.com

     

     

     

    16-02-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dolce Spa Cinq Mondes

    De Spa Cinq Mondes viert haar vijfde verjaardag bij Dolce La Hulpe Brussels

     

    Het is nog maar vijf jaar geleden dat het hotel Dolce La Hulpe Brussels -gelegen in het hart van het Zoniënwoud -de Spa Cinq Mondes verwelkomde en daarmee de perfecte combinatie bood van een omgeving midden in de natuur met ontspanning van het lichaam en de geest.

    Cinq Mondes is ontstaan onder leiding van Jean-Louis Poiroux, aanhanger van massages, aromatherapie en cosmetica. Na tien jaar te hebben doorgebracht met reizen rond de wereld op zoek naar traditionele rituelen, behandelingen en massages van de verschillende culturen die hij ontmoette, opende hij in 2001 in Parijs zijn eerste spa en lanceerde hij in de nasleep daarvan een lijn van natuurlijke cosmeticaproducten op basis van unieke hypoallergene planten.

    Samen met zijn echtgenote Nathalie Bouchon, directrice opleiding en kwaliteit, registreerde Jean-Louis Poiroux de Spa’s Cinq Mondes in een dynamiek van kuuroorden in steden of op unieke locaties. Allen doordrenkt van rust en sereniteit zijn de Spa’s Cinq Mondes tegenwoordig present in twintig landen en bieden ze een veelheid aan behandelingen en massages op basis van tradities en rituelen.

    Ter gelegenheid van deze vijfde verjaardag van het huwelijk tussen Cinq Mondes en Dolce La Hulpe Brussels worden vijf ‘ontspanning en plezier’-verblijven aangeboden inclusief tussen 1 en 3,5 uur aan behandelingen per persoon. Deze houten bruiloft, in dit geval bijzonder treffend genaamd, biedt een mooie gelegenheid om authentieke genoegens te ervaren zoals het plezier van midden in de natuur zijn en het fysieke en mentale welzijn. In elk van de suggesties is een nacht in een tweepersoonskamer Supérieure, ontbijtbuffet en onbeperkte toegang tot het wellness center (overdekt zwembad met ontspanningsruimte en terras, sauna, hamman, multijet-douches, cardio-fitnesszaal begrepen net sloffen en badjassen in de kamer, evenals gratis parking en wifi. Een verlaat vertrek is mogelijk eventueel optioneel, verzekerd in de duurdere formules.

    DOLCE SPA BREAK: Laadt u weer op door uzelf een welzijnsuitstapje te bieden. Geniet na een vitaminerijk ontbijt van een massage of specifieke behandeling van 1 uur naar keuze. Vanaf 169 euro per persoon in een tweepersoonskamer Supérieure.

    VERBLIJF BIJ HET VERJAREN VAN DE DOLCE-SPA (NIEUW): Laat u verwennen met een 1,5 uur durend programma van behandelingen die speciaal zijn gericht op de ontspanning van het gezicht en het lichaam in de Spa Cinq Mondes. U zult zich ‘als nieuw’ voelen, bevrijd van alle spanning: een programma van 1,5 uur van behandelingen in de Spa Cinq Mondes: een Traditionele Hammam Aroma’s en Kleuren® , een ontspannende rugmassage, een verzorgende massage voor een Stralend Gezicht ‘Ritueel Bloemen van Bali®’. Vanaf 185 euro per persoon in een tweepersoonskamer Supérieure.

    VERBLIJF DOLCE RITUEEL VAN DE SPA (NIEUW) : Proef van een unieke zintuiglijke ervaring met een Schoonheidsritueel van de Wereld van twee uur naar keuze. De eilanden van Polinesië, Japan, Thailand... Naar welke bestemming ontsnapt u? Dit aanbod omvat een Ritueel van behandelingen van twee uur naar keuze (Subliem Ritueel van Polinesië, Keizerlijk Ritueel van de Jeugd ‘Ko Bi Do®’, Ritueel Bron van Evenwicht, Koninklijk Ritueel van Siam® of Opwekkend Tropisch Ritueel). Vanaf 249 euro per persoon in een tweepersoonskamer Supérieure.

    VERBLIJF RONDE OM DE WERELD BIJ DOLCE-SPA (NIEUW) : Stelt u zich een cruise voor die aanlegt in verre landen die sinds lange tijd bekend staan om hun traditionele welzijnspraktijken. Dat is wat dit aanbod u biedt met vijf behandelingen en massages van verschillende herkomst, elk van 30 minuten. Dit aanbod omvat vijf behandelingen van 30 minuten in de Spa Cinq Mondes: een Traditionele Hammam Aroma’s en Kleuren®, een ‘Puree van Papaya®’-Scrubbehandeling voor een Stralende Huid, een Ontspannende Rugmassage, een Verzorgende Massage voor een Stralend Gezicht ‘Ritueel Bloemen van Bali®’ en een Energetische Massage van de voeten. Vanaf 269 euro per persoon in een tweepersoonskamer Supérieure

    VERBLIJF ‘RITUELEN VAN GELUK VOOR TWEE’ : Deelt u in gezamenlijkheid een ware welzijns-en ontspanningservaring met 3,5 uur aan behandelingen en massages, aangeboden in de tweepersoons VIP-zaal van onze Spa Cinq Mondes. Dit aanbod omvat vijf behandelingen van 30 minuten in de Spa Cinq Mondes: een Japans bad van aroma’s en bloemen® voor twee, een energetische aromatische scrubbehandeling met zeldzame en kostbare specerijën, een verkwikkende Ayurvedische Indische massage of traditionele Oriëntaalse ontspanningsmassage, een traditionele Hammam Aroma’s en Kleuren®’, een sublimerende ‘Ritueel met Vijf Bloemen®’ verzorgende massage van het gezicht en een energetische massage van de voeten. Vanaf 369,50 euro per persoon in een tweepersoonskamer Supérieure

    Zonder de vele behandelingen en massages die à la carte het hele jaar door beschikbaar zijn te vergeten en het scala aan Cinq Mondes-producten die nu ook online te verkrijgen zijn op www.dolcelahulpegifts.be

    Dolce La Hulpe Brussels is een eigentijds ontworpen Hotel & Resort van 4 sterren, perfect gelegen in het hart van het Zoniënwoud en op slechts 15km van het centrum van Brussel. Het etablissement verschaft geweldige panorama’s over het woud en biedt haar gasten 43 vergaderzalen, 264 kamers en suites, een restaurant met een groot en overheerlijk buffet en een elegante brasserie die voornamelijk schotels serveert op basis van lokale producten, 2 bars, een lounge-terras, een weelderige CINQ MONDES-spa van 800m², buitentennisbanen en een Wellness-centrum bestaande uit een overdekt zwembad, sauna, hammam, fitnesszaal en collectieve sportzaal. www.dolcelahulpe.be







    15-02-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sommelier of the year
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De provinciale winnaars ‘Sommelier of the Year’ zijn gekend. Voor de vijfde maal organiseerde de firma MEYHUI, specialist voor de gedekte tafel, samen met FOODPRINT1314, jaarboek van de gastronomie in woord en beeld, de verkiezing van de “SOMMELIER OF THE YEAR”.

    De verkiezing van de ‘Sommelier of the Year’ is geen wedstrijd, maar een erkenning van de beste sommelier van het jaar op het werkveld, die wordt bekroond voor zijn dagelijkse inzet en zijn professionalisme. We spreken dus niet over een wedstrijd maar wel over een verkiezing. De duizenden stemmers, zowel gastronomen als professionelen, hebben in totaal meer dan 28.000 punten toegekend, en zo werden de provinciale winnaars verkozen.

    De winnaars worden vereeuwigd in het boek Foodprint1314 dat verschijnt in maart 2014 en zowel de provinciale winnaars als de overall winnaar ontvangen een prachtige trofee geschonken door de firma Meyhui en Schott Zwiesel.

    Uit de provinciale laureaten wordt de uiteindelijke winnaar gekozen, enerzijds door een culinaire jury van specialisten, maar anderzijds stemmen de provinciale winnaars ook onderling voor elkaar (behalve voor zichzelf). Het resultaat van deze beide stemmingen duidt de uiteindelijke winnaar aan die de titel ‘Sommelier of the Year 2014’ mag dragen.

    De provinciale laureaten zijn Antwerpen: Luck DICKENS // De Schone van Boskoop // Bouchout; Brabant Wallon: Gaëtan POELS // Divino Gusto // Nivelles; Brussel: Fabian HENRION // Ventre Saint Gris // Ukkel; Henegouwen: Bart LAMON // Château du Mylord // Ellezelles; Limburg: Aagje MOENS // Magis // Tongeren; Luik: Micke MELOTTE // Coq aux Champs // Soheit-Tinlot; Luxemburg: Barbara HOORNAERT // La Grappe d'Or // Torgny; Namen: Michaël JACQUES // Chai Gourmand // Gembloux; Oost-Vlaanderen: Gregory VAN ACKER // Lijsterbes // Berlare; Vlaams Brabant: Yannick DEHANDSCHUTTER // Sir Kwinten // Lennik en West Vlaanderen: Tijs COESSENS // Dell'Anno // Kortrijk.

    Op 17 maart 2014 wordt op de feestelijke presentatie van Foodprint1314 te Gent in Flanders Expo, tijdens de lifestylebeurs Sfeer, de overall winnaar bekendgemaakt.

    14-02-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Costa Cruises

    DE ROMANTIEK VAN COSTA CRUISES

     

    14 februari is de dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven, de gelegenheid om te tonen dat je van iemand houdt. Dat doe je met cadeautjes, een wenskaart, bloemen of een etentje bij kaarslicht. Maar romantiek kan het hele jaar door, en hiervoor ben je bij Costa Cruises aan het juiste adres.

    Het voordeel van een cruise is dat geliefden zich niet moeten uitputten in het vinden van ideeën voor een romantische ervaring met zijn twee. Integendeel, cruisen ís romantiek, een aaneenschakeling van onvergetelijke momenten die je altijd zal blijven koesteren. Een cruisereis haalt je helemaal weg uit het ritme van het leven van elke dag, uit de routine. Genieten van een luie middag in de zon, op het dek van het schip, met uitzicht op de azuurblauwe zee, van een diner-zonder-haast, bij kaarslicht, van een wandeling onder de open sterrenhemel. De schepen van Costa Cruises gaan overdag voor anker, bij steden vol verrassingen, gezellige excursies, een gezellig terras, een winkelbuurt. Aan boord geniet je van de sauna, spa faciliteiten en vind je de rust en stilte in een comfortabele cabine.

    In april heeft Costa Cruises enkele fantastische aanbiedingen in de Middellandse Zee. April is een heerlijke periode om te cruisen in dat gebied want het is dan volop lente, langs de kust van Griekenland, Italië en Kroatië. De reis start in Venetië, een romantische bestemmingen, duurt zeven dagen en de Costa Fascinosa gaat voor anker bij Dubrovnik, Corfu, Mykonos, Santorini en het Italiaanse Bari. Deze cruise biedt een mix van de mooiste hoekjes van het oosten van de Middellandse Zee. Prijs vanaf 560€ pp

     Cruisen in de Caraïben, dat is de ultieme droom. Met Costa Cruises kun je die wens ook in vervulling laten gaan want op 17 maart vertrekt in La Romana, Dominicaanse Republiek, de Costa Magica voor een zevendaagse cruise door de Caraïben. Op de reisroute liggen de Britse Maagdeneilanden, Antigua, Martinique, Guadaloupe en de Nederlandse Antillen. Het wordt een kennismaking met alle tropische charmes en kleuren van de Caraïben. Handig bij deze cruise is dat je kunt genieten van een makkelijke vliegverbinding naar de vertrekhaven van de reis (Brussel-Madrid-La Romana). Prijs vanaf 1139€ pp vlucht inclusief

     Eigenlijk kun je Valentijn het hele jaar door met Costa Cruises vieren want elke reis biedt de sfeer, de gezelligheid, de rust en vooral de romantiek waarnaar alle verliefden verlangen.

     

    13-02-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Château Dutruch

    Châteaux Dutruch Grand Poujeaux in Moulis-en-Médoc

     

    In september 1993 strijkt Jean-Baptiste Cordonnier neer in Château Dutruch Grand Poujeaux om een helpende hand te reiken aan zijn oom en tante, eigenaars van het domein sinds 1967.

    De jonge landbouwingenieur, 25 jaar, heeft net twee jaar ervaring als coöperant op een boerderij in Congo Brazzaville achter de rug en stort zich vol enthousiasme op het wijnavontuur. Nu 20 jaar later is hij niet alleen de enthousiaste wijnboer-eigenaar die het domein van zijn oom heeft overgenomen, maar eveneens eigenaar van Château Anthonic, een ander domein in Moulis-en-Médoc dat hij van zijn vader erfde.

    Zijn enthousiasme gaat samen met een nieuwe dynamiek, het domein werd van 24 naar 31 ha uitgebreid, terwijl hij in de persoon van zijn echtgenote Nathalie een enorme steunpilaar en rechterhand terugvindt. De voorbije 20 jaar hebben Nathalie en Jean-Baptiste zowel geïnvesteerd in de verbouwing en aanpassing van de chai, als in een moderne uitrusting zonder echter het directe contact met de natuurlijke rijkommen te verwaarlozen. Met o.m. de steun van oenoloog-consultant Eric Boissenot, een dynamisch en gemotiveerd team, zijn ze erin geslaagd om deze uitzonderlijke terroir tot een gewaardeerde referentie binnen de AOC Moulis-en-Médoc uit te bouwen.

    Domein Château Dutruch Grand Poujeaux ligt op het gerenommeerde plateau Grand Poujeaux en telt 31 ha, waarvan 50% Cabernet sauvignon voor de kracht en het bewaarpotentieel van de wijn, 45% Médoc voor de charme en fruitigheid van de wijn, 3% Petit Verdot, karakteristiek voor de nervositeit van de betere Médocwijnen en recenter aangeplant 2% Cabernet Franc die met een aromatisch palet en de onnabootsbare florale toets voor nog betere wijnen moet zorgen.

    Kenmerkend voor deze wijnen zijn o.m. het griffelen voor minder opbrengst, aanplantingen tussen 8.500 en 10.000 ranken per ha; streven naar een gemiddelde ouderdom van 25 jaar en een systematische drainage van de gronden.

    Voor de vinificatie wordt 60% manueel geoogst, 40% machinaal met tri van de bessen per perceel en het gebruik van thermogereguleerde cuves in beton en inox met korte maceratie,17 à 25 dagen op een temperatuur van 26 tot 28°C. De rijping neemt 18 maand in beslag waarvan 12 maand op Frans eik met jaarlijks 1/3 nieuwe eiken vaten, terwijl de mix van 40% met de 2de wijn het niveau opkrikt en eindigt met een collage van eiwit.

    De wijnen Châteaux Dutruch Grand Poujeaux staan gekend voor hun drievoudige “C”: classe, charme en caractère. Klasse voor de finesse en elegantie dankzij de uitzonderlijke terroir, Charme met ronde fruitigheid, de assemblage van Merlot en Cabernet Sauvignon geeft meer evenwicht en Karakter als een complexe wijn, uitgesproken originaliteit die bij het ouderen voor verrassende smaakaccenten zorgt.

    12-02-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cahors is back
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Cahors is back.

     

    De voorbije decennia zijn wijnbouwers en verkopers erin geslaagd om de wijngaarden van Cahors nieuw leven in te blazen. Deze 2000 jaar oude wijnrank werd in de loop van de XIXde eeuw zwaar getroffen door de phylloxera waardoor het wijnras nauwelijks kon overleven.

    Meerdere generaties hebben zich ingezet om de wijngaarden opnieuw aan te planten en om de kelders te vernieuwen, zowel gezamenlijk, in coöperatieven en op individuele basis. Deze activiteiten boden meer dan 260 domeinen en kastelen een nieuwe toekomst en maakte de wijn opnieuw competitief.

    Na een figuurlijke renaissance, breekt nu het tijdperk van erkenning aan. De jonge generatie was bij machte om van de Cahors opnieuw een grote wijn te maken die geteeld op een uitzonderlijk terroir tal van merkwaardige eigenschappen bezit. Historisch gezien moet alleszins worden toegegeven dat de internationale waardering voor de Malbecwijn dé opening vormt voor deze erkenning. ‘Cahors is back’ zo blijkt o.m. uit de massale deelname van wijnproducenten aan Vinisud in Montpellier, de wijnbeurs bij uitstek.

    Enerzijds is er een gemeenschappelijke stand onder de vlag van de UIVC, Union interprofessionelle du vin de Cahors waarop volgende producenten worden weergevonden: Domaine La Borie; Domaine de Capelanel; Château Castellas; Domaine de Cause; Château Chambert; Château La Coustarelle; Château Croisille; Château Eugénie; Château de Gaudou; Château Haut Monplaisir; Château Lamartine; Métairie Grande du Théron; Château Nozières; Château Ponzac; Château Saint Didier Parnac / Prieuré de Cénac; Château Saint Sernin; Clos Troteligotte en Vinovalie.

    Op individuele basis nemen ook Château Armandière; Domaine La Bérangeraie; Château Bovila / Château de Rouffiac; Château La Caminade; Château de Cénac / Château du Port; Clos du Chêne; Château Croze de Pys; Château Nozières; Château Paillas; Domaine du Prince; Château Saint Didier Parnac / Prieuré de Cénac en het Domaine Serre de Bovila aan deze wijnbeurs deel.

    12-02-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voordeling met kinderen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    NU EXTRA VOORDELIG MET DE KINDEREN NAAR CORSICA

    Nu boeken en straks voordelig reizen

    Het mediterrane eiland Corsica is een top reisbestemming voor gezinnen met kinderen. Ferrymaatschappij SNCM, de specialist voor reizen naar Corsica, lanceert nu een heel kindvriendelijke vroegboekkorting. Als je nog deze maand boekt, dan reizen de kinderen gratis mee!

    SNCM roept februari uit tot ‘Maand van de Kinderen’ en pakt daarom uit met een interessant aanbod: een reis met de ferry vanuit Marseille, Toulon of Nice naar eender welke haven op Corsica is gratis voor kinderen tot 12 jaar indien er geboekt wordt vóór 28 februari 2014. De korting is van toepassing op de reisperiode vanaf nu tot 1 november 2014. Kortom, het gaat om een tijdelijke actie maar gericht op een volledig reisseizoen.

    Corsica is een gevarieerde vakantiebestemming die zeer geschikt is voor welke reiziger dan ook, want tijdens een en dezelfde reisdag kan je zwemmen in zee en ravotten op het zandstrand, wandelen tussen grillige bergtoppen die tot de verbeelding spreken, genieten van charmante dorpjes en stadjes en de dag afsluiten met alweer een duik in het water van een natuurlijk rivierzwembad. Er is altijd iets dat boeit, ook ouders en volwassenen ontdekken op Ile de Beauté een mix van natuurschoon, culturele bezienswaardigheden, een buitengewone gastronomie en tientallen smaakvolle streekproducten.

    Omdat er op Corsica zoveel te doen is, omdat kinderen er zoveel onvergetelijke avonturen kunnen beleven, moet er van alles mee. De auto raakt volgestouwd met strandmateriaal, surfplanken, opblaasbare bootjes, een bal, een badmintonuitrusting, stapschoenen, kledij voor aan zee en voor in de bergen, gezelschapsspelen, boeken en stripverhalen en nog dit en ook dat moet zeker mee! Geen probleem want alles gaat in de auto en die gaat in de buik van de ferry van SNCM. Reizen met de eigen auto bespaart je de kosten van een huurauto, want een auto heb je echt wel nodig op Corsica waar het openbaar vervoer niet frequent genoeg is om uitstappen mee te plannen. Met je eigen wagen trek je zorgeloos de bergen in, zoek je afgelegen baaien waar je de blauwe Mediterranée helemaal voor jou alleen hebt, rij je vanuit een vakantiewoning op de buiten of een camping gemakkelijk naar de stad voor een wandeling, een etentje op een gezellig terras, een streekmarkt of openlucht concert.

    SNCM - AGORA Galerij - Grasmarkt 105/bus 10 - 1000 Brussel - Tel: 02-54 908 80

    Email: resa.benelux@sncm.fr - www.sncm.be

     

    12-02-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allures of the Sea
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ‘S WERELDS GROOTSTE EN MEEST INNOVATIEVE CRUISESCHIP ALLURE OF THE SEAS VAART HET HELE ZOMERSEIZOEN 2015 IN EUROPA

     

    Al bijna vijf jaar spreken Oasis of the Seas en Allure of the Seas tot de verbeelding van de vakantiegangers. Meer dan twee miljoen gasten hebben in de Caraïben intussen een onvergetelijke vakantie beleefd aan boord van deze zusterschepen die de titel van ‘s werelds grootste en meest innovatieve cruiseschip delen. Vandaag kondigt Royal Caribbean International aan dat Allure of the Seas voor het eerst sinds haar oplevering eind 2010 in het Finse Turku, terugkeert naar Europa. Een hele zomer lang zal dit schip van de Oasis-klasse in de Middellandse Zee varen vanuit haar thuishaven Barcelona. Leden van Royal Caribbean’s getrouwheidsprogramma Crown & Anchor Society kunnen vanaf 12 februari aanstaande in exclusiviteit hun cruise boeken. Een week later stelt Royal Caribbean de reservaties open voor iedereen.

    Allure of the Seas vertrekt op 19 april 2015 voor een twaalfdaagse trans-Atlantische overtocht vanuit Florida naar Barcelona en gaat daarna naar het droogdok in Cadiz. Op 19 mei 2015 komt het schip opnieuw in de vaart met een vijfnachtencruise tussen Barcelona, Civitavecchia (Rome) en Napels. Van 24 mei tot 18 oktober 2015 zal Allure of the Seas elke zondag vanuit Barcelona koers zetten naar Palma De Mallorca, Marseille, La Spezia (Firenze/Pisa), Civitavecchia (Rome) en Napels. Via interporting kunnen gasten eveneens in Italië inschepen op Allure of the Seas voor een zevennachtencruise van/tot Civitavecchia (Rome). Het Europese seizoen eindigt op 22 oktober met een minitrip van drie nachten tussen Rome en Barcelona. Vanuit de Spaanse haven steekt Allure of the Seas vanaf 25 oktober 2015 terug de Atlantische Oceaan over richting Fort Lauderdale.

    Verspreid over zeven baanbrekende ‘omgevingen’ vinden de vakantiegangers aan boord van Allure of the Seas een uitgebreide keuze aan innovatieve voorzieningen waaronder een 25m lange zipline, een draaimolen, de Rising Tide Bar die op en neer beweegt tussen drie dekken, Broadway-musicals, adembenemende duikshows in het AquaTheater en een Central Park met meer dan 12.000 bomen en planten. Allure of the Seas biedt daarnaast een hele reeks faciliteiten waarmee de Royal Caribbean-klanten reeds vertrouwd zijn, waaronder twee FlowRider surfsimulatoren, bubbelbaden die buiten het schip hangen, een kunstijsbaan, het H2O Zone-waterpark voor de kinderen en de Royal Promenade, een winkelwandelstraat met restaurants, bars en winkels die zich uitstrekt over de bijna volledige lengte van het schip.

    Gezinnen met kinderen zullen tijdens hun cruise op Allure of the Seas zeker genieten van de DreamWorks Experience, een amusementsprogramma rond de personages van DreamWorks Animation SKG. The DreamWorks Experience werd trouwens in november 2010 op Allure of the Seas gelanceerd door Prinses Fiona, de meter van het schip. Gasten kunnen op het schip onder meer genieten van parades en activiteiten rond populaire figuren als Po uit “Kung Fu Panda”, Shrek, Fiona en Puss In Boots uit “Shrek” en Alex de leeuw, Gloria het nijlpaard en de pinguins uit “Madagascar”. Allure of the Seas is eveneens uitgerust met een 3D-theater waar de nieuwste DreamWorks-animatiefilms worden vertoond.

    Royal Caribbean’s bekroonde kinder- en jeugdprogramma zorgt er verder voor dat gasten van alle generaties een onvergetelijke familievakantie beleven aan boord van Allure of the Seas. Het gratis Adventure Ocean-programma omvat creatieve en educatieve activiteiten in drie leeftijdsgroepen voor kinderen van 3 tot 11 jaar, geleid door een team van gediplomeerde opvoeders en animatoren. Tieners van 12 tot 17 kunnen met hun leeftijdsgenoten in twee groepen deelnemen aan aangepaste activiteiten. In Allure of the Seas’ kleurrijke kinderopvang Royal Babies & Tots Nursery genieten de kleine cruisegasten van 6 tot 36 maanden van speciale uitgewerkte programma’s.

    Feiten en cijfers

    Registratie: Bahamas - Gebouwd: STX Europe scheepswerf, Turku (Finland) - Eerste reis: 5 december 2010 - Tonnage: 225.282 BRT - Lengte: 360 m - Breedte: 64 m -Diepgang: 9,10 m - Kruissnelheid: 22 knopen (ca. 41 km/u)

    16 passagiersdekken en 24 passagiersliften, 4 boegschroeven van 7.500 pk elk, 5.400 passagiers (dubbele bezetting van de hutten), 6.318 passagiers (maximale bezetting) en 2.384 bemanningsleden (ruim 80 nationaliteiten)

    Totaal aantal hutten: 2.706 waarvan 1.956 met een balkon, 254 met zeezicht en 496 binnenhutten, 46 hutten zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Alle hutten hebben een king-size bed, badkamer, make-upruimte, flatscreen-tv, minibar, haardroger en een individueel instelbare airconditioning. info@cruiseconnection.be

    11-02-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.reggae month

    Jamaicaanse hoofdstad Kingston is klaar voor Reggae Month

     

    Jamaica's hoofdstad Kingston staat in deze maand opnieuw in de schijnwerpers als onderdeel van de viering van Reggae Month. De reggae gerichte activiteiten vinden plaats onder het thema “The Journey Continues”. Het vijfde jaar Reggae Month trapt af met een Reggae Legends Roots Party met optredens van Mutabaruka, TTI Sounds, Mikey T en Pablo Soul.

    De Jamaica Reggae Industry Association (Jaria) is de organisator van een maand lang activiteiten, waaronder ook de serie "Reggae Wednesday”. De serie zal de sociale achtergrond en genres van de Reggae belichten; van Mento naar Dancehall, de optekening van de evolutie en de dynamiek van de Reggae beleving. Elke week zijn er live concerten waarin verschillende genres te horen zijn: de traditionele drums , Mento, Jazz, Klassiek, Ska en Rocksteady, Reggae, Rockers, Dub en Dub dichtkunst, Dancehall, Gospel en alternatieve muziek. Reggae woensdag vindt plaats in Emancipation Park, met uitzondering van 19 februari, als het Ranny Williams Entertainment Center de locatie is.

    "Reggae maand biedt ons opnieuw de kans om de hoofdstad Kingston met zijn rijke culturele erfgoed onder de aandacht te brengen", aldus John Lynch, directeur van de Jamaica Tourist Board. "Met de verschillende evenementen die gedurende de maand worden gehouden, zullen de reggae fans het leven en de muziek van legendes als Bob Marley, Dennis Brown, Peter Tosh en Gregory Isaacs beleven en vieren. Een bezoek aan Kingston in februari zal reggae fans uit de hele wereld bevallen. "

    Hoogtepunten van Reggae Month zijn onder andere: donderdag 13 februari 2014 met het Reggae Month Symposium – Jamaica Pegasus Hotel; zaterdag 15 februari 2014 Jaria Honour Awards - Terra Nova Hotel Auditorium; vrijdag 21 februari 2014 met Reggae beurs - Emancipation Park en zaterdag 22 februari 2014: Sound Explosion - Red Stripe Ovaal.

    Op zondag 23 februari vindt een gratis openbaar concert plaats bij Waterfront, Downtown Kingston. Dit is een eerbetoon aan Denis Brown, de kroonprins van de Reggae. Dit evenement zal een viering zijn ter ere van zijn grootse carrière waarbij hedendaagse vooraanstaande reggae artiesten met eigen interpretaties van zijn liedjes optreden.

    Reggae Month 2014 komt tot stand door een samenwerking van de Jamaica Tourist Board en het ministerie van Jeugd en Cultuur en het werd door Sir. Kenneth Hall, de toenmalige gouverneur-generaal van Jamaica, officieel afgekondigd op 24 januari 2008. www.jariajamaica.com of www.visitjamaica.com www.visitjamaica.com en www.ontdekjamaica.nl

    11-02-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Keukenkit Hansa plast
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    KEUKEN KIT VAN HANSAPLAST: STRESS- EN GEVAARVRIJ KOKEN!

     

    Hansaplast, marktleider in het pleistersegment en dé expert in eerste hulp bij ongevallen, innoveert met de Keuken Kit: een assortiment met 40 speciale pleisters voor wonden opgelopen tijdens het koken.

    Koken is helemaal je ding! Je kids zijn verzot op je home made taarten en je vrienden slaan voor geen geld ter wereld een etentje bij je af. Iedereen geniet wanneer je aan het koken slaat; ook jij, want je ben gek op koken! Maar van al dat stressen, loop je af en toe wel eens een verwonding op.

    Je bent niet zo’n keukenprinses en kent enkel de basisbeginselen. Je houdt van lekker eten, maar staat liever niet zelf achter de kookpotten. Als je dan toch achter het fornuis kruipt, ben je dan eerder onhandig. In de keuken worden de meeste kleine, alledaagse verwondingen opgelopen zoals schrammen, snij- of krabwonden. Voortaan bedekt en beschermt u deze wonden in een recordtempo dankzij de gloednieuwe Keuken Kit van Hansaplast.

    Een doeltreffende oplossing naargelang ieders behoefte. Deze multifunctionele kit bevat 40 pleisters met verschillende afmetingen, vormen en texturen die inspelen op de specifieke noden van iedere hobby- of professionele kok. Textielstrips: extra flexibel, laten de huid ademen. Plastic strips: water- en vuilbestendig.

    Deze pleisters hechten zich uitstekend vast aan de huid, beschermen de wonden en vangen schokken op waardoor u onmiddellijk terug aan de slag kan. De Keuken Kit van Hansaplast is beschikbaar tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs en is kortom dé nieuwe must-have voor uw medicijnkastje!

    Kit met 40 pleisters. Verkrijgbaar in de grootwarenhuizen. Aanbevolen verkoopprijs: € 5,49.

    11-02-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hostellerie du Petit Spinois

    Op amper een figuurlijke boogscheut van het centrum van Brussel zorgt de hostellerie du Petit Spinois in het Waals Brabantse Rebecq voor een harmonieuze combinatie van charme en rust.

    De hostellerie maakt samen met de Ferme du Grand Spinois, 300m verder gelegen, deel uit van een complex dat zowel de individuele bezoekers als de zakenman aanspreekt. Dineren en logeren kan op een efficiënte manier worden aangevuld met zowel privé-feesten als seminaries. De hostellerie waarvoor Raffael Gonzalez verantwoordelijk is, vond een onderkomen in een voormalige hoeve die op treffende wijze werd ingericht en thans plaats biedt aan een brasserie en 14 smaakvol ingerichte kamers o.m. voorzien van een flat screen tv, minibar en haardroger.

    In het hoofdgebouw is een brasserie gevestigd waar Frederic Arnould het menu uittekent. Hier vind je eveneens de ontbijtzaal, de keuken en de receptie terug. Op de kaart een aantal typische brasseriegerechten maar evenzeer regionale specialiteiten en suggesties van de dag waarbij de chef profiteert van uitzonderlijke aanbiedingen en ook seizoengerechten voorstelt. Gezien de hostellerie op een druk belopen wandelroute ligt is er eveneens een speciale namiddagkaart zodat wandelaars hier even kunnen pauzeren terwijl ze genieten van huisbereide specialiteiten.

    Het interieur van de brasserie geniet van houten dwarsbalken die voor een statige aanblik zorgen. De zware houten tafels, gecombineerd met heel wat ijzerwerk benadrukt de uitbouw. De muren in lichtgrijze tinten gaan perfect samen met de zwarte vloer en zorgen voor sfeer en gezelligheid.

    Wij gingen voor onze degustatie grasduinen in de kaart en suggesties en opteerden uiteindelijk voor St Jacosvruchten met coulis van erwten en gekarameliseerd spek en scampi’s met Maredsous als voorgerecht. Voor het hoofdgerecht viel de keuze op typische brasseriebereidingen nl een koninginnenhapje en een bereide americain van de chef.

    Frederic drapeerde drie mooie grote St Jacobsnoten op een behoorlijk dikke snede spek en een leuke coulis van erwten. Een overvloedige en stevige schotel met een aantrekkelijk presentatie die toch een ruim smaakpalet aanbood. Onze scampi’s werden bedolven onder een smeuïge creatie van gesmolten maredsouskaas geparfumeerd met het gelijknamige bier. Mooi evenwichtig maar andermaal een overvloedig en erg vullend gerecht. De rustpauze vooraleer het hoofdgerecht werd geserveerd, bood de kans om even te genieten van een voortreffelijke Nero d’Avola 2011 Principé di Butera.

    Ook onze hoofdgerechten vormden een uitstekende en overvloedige winterschotel. Beide kregen bovendien een mooi fris garnituur van sla, uitjes, en tomaat mee. Extra een schoteltje goudgele en krokante frietjes, mooi knapperig en perfect op smaak. Bij onze americain, een supergrote portie, die een heerlijke persoonlijke toets van de chef meekreeg, werd in een apart potje, een portie mayonaise geserveerd. Voor ons alleszins overbodig, maar we kunnen best begrijpen dat menig bezoeker ook dit potje met een extra portie friet zal degusteren. Ook bij deze gerechten vormde de Nero d’Avola een welgekomen partner. Bij het dessert, een tiramisu op basis van speculaas, een leuk speculaasje als garnituur.

    Hostellerie du Petit Spinois – Chemin Ardoisière 60 – 1430 Rebecq

    Tel 067-84 38 51 – www.hostelleriedupetitspinois.com

    Gesloten op zondagavond en maandag

     

    Culinaire commentaren:

    6 minutes

                1 minute

                typische sfeervolle brasserie

                landelijke ligging

    stevige en overvloedige brasseriegerechten

                vriendelijke bediening

    Michelin:

                karakteristieke oude boerderij op het platteland

    mooie kamers met goed gekozen meubels en stoffen

    fietsen te huur

     

     







    10-02-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cave de Rasteau VDN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Cave de Rasteau, VDN Rasteau, 70 jaar jong.

     

    De 70ste verjaardag van de natuurlijke zoete wijnen van Rasteau zitten vervat in een speelse ronde jerrycan die een oude postkaart als etiket meekreeg. Een verwijzing naar het vrolijke karakter uit de 50-er jaren waarin de jonge wijn reeds furore maakte.

    De ‘jerrycan’ is in twee kleuren beschikbaar die zowel de ruby als de goudgele uitstraling van de Rasteau VDN toelichten. Ondanks zijn respectabele ouderdom blijft Rasteau VDN een moderne wijn, fris en elegant, die zowel in de professionele keuken als in de huiskamer een perfecte compagnon is om uitstekende composities te realiseren.

    Rasteau VDN, vin doux naturel, heeft zich de laatste decennia een nieuw imago toegemeten, het is en blijft een niche wijn, maar meer dan ooit figuurlijk een typische stadsbewoner met verjongd karakter. Hoewel deze wijn slechts 3% van de totale productie van de Ortas-Cave de Rasteau wijnen vertegenwoordigt, wordt jaarlijks meer dan 80% van de productie verkocht en dit sinds het ontstaan van de wijn. Jammer genoeg blijven hier door slechts enkele echte pareltjes in de kelders ter beschikking.

    Rasteau Rouge:

    Vinificatie door mutage op granen met fermentatie bij gecontroleerde temperatuur, een lange post-fermentatie en cuvaison met rijping deels in cuves, deels in eiken vaten waardoor het alcoholpercentage tot 16.5% stijgt, de wijn bevat 90 g residuele suikers.

    De granaatrode kleur met amberkleurige toetsen in het glas, zorgt in de neus voor weelderige aroma’s van plum pudding, kers, gekonfijte pruim en witte tabak, maar ook kruidige toetsen van muskaatnoot en kruidnagel met delicate accenten van zwarte chocolade en zure sinaasappel. In de mond kruidig en fris, volrond en evenwichtig, mooie fruitige wijn met finale van kruiden en chocolade. Perfecte gezel bij everzwijn met kastanjes, roquefort en desserts van zwarte chocolade en noten. Kostprijs in retro jerrycan TTC 19.5€.

    Rasteau Doré:

    Vinificatie door mutage op mout en fermentatie op lage temperatuur, door rijping in cuves en vaten zorgt deze wijn voor 15% alcoholgehalte en 100g residuele suikers.

    In het glas goudkleurig met mooie lichte schakeringen, biedt de Rasteau Doré in de neus een frisse wilde toets, zeer complex en intens, bruisend en levendig, met fruitige karaktertrekken van gele perzik, mango en litchie en subtiele toetsen van kaneel, nootmuskaat, bergamot en suikerspin. In de mond exotisch fruit met delicate suikers en zoetigheden en licht gekruide afdronk die het smaakpalet aangenaam afrondt. Kan culinair zowel een mooie gebakken ganzenlever als een crème brulée vergezellen. Kostprijs in retro jerrycan TTC 19.5€.

     

    10-02-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Floralia Brussels

    Floralia Brussels in Groot-Bijgaarden: één en al bloem dit voorjaar!

     

    De tentoonstelling Floralia Brussels is dit jaar al aan de 11e editie toe. Van vrijdag 4 april tot donderdag 8 mei 2014 kan het brede publiek de nieuwe bloemententoonstelling in het park en de serres van het Kasteel van Groot-Bijgaarden bezoeken. Tijdens een bezoek aan het park – in het begin van de XXe eeuw ontworpen door tuinarchitect Louis Fuchs – ontdekt u het prachtige 14 hectaren grote domein, dat bijzonder populair is bij zowel Belgische als buitenlandse bloemenliefhebbers.

    Ook dit jaar hebben de tuinmannen van het kasteel meer dan een miljoen bloembollen geplant. Er zijn tulpen (400 soorten), hyacinten, narcissen en andere voorjaarsbloembollen. Daarnaast hebben de kunstenaars volgende pareltjes aangelegd: een tapijt van wilde bloemen (blauwe en gele druifhyacinten), een groot hart samengesteld uit verschillende tulpensoorten en een labyrint versierd in alle kleuren van de regenboog. Er is een speciale tuin met de rododendrons en azalea’s die uit de Exbury Gardens (zuidwesten van Engeland) afkomstig zijn.

    De bezoekers kunnen bovendien heerlijk grasduinen in de grote serre (1.000 m²) die naar het model van de “Franse tuinen” opgevat werd. Ze vinden er bloemstukken en plantenarrangementen van bloemsierkunstenaar Hans Danko (150 bloemstukken of 10.000 snijbloemen/week). Om de schoonheid van de locatie extra kleur te geven, worden nieuwe bloemsoorten tijdens de één maand durende tentoonstelling in de kijker gezet.

    Het ontwerp en de aanleg van Floralia Brussels worden verzorgd door Maarten en Pieter Bakker, afstammelingen van een bekende Nederlandse familie bloembollenproducenten. Ze maken er telkens weer een erezaak van om de kwaliteit van opvallende soorten in de verf te zetten en leggen de meest originele bloemenperken aan, in samenwerking met producenten uit Nederland.

    Kasteel van Groot-Bijgaarden - Isidoor Van Beverenstraat 5 - 1702 Groot-Bijgaarden

    www.floralia-brussels.be

    Toegangsprijs: € 12 / volwassenen, € 10 / senioren, € 5 / kinderen van 6 tot 14 jaar

    10-02-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!