Inhoud blog
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
  • Freedom Moses
  • Door de gordijnen het licht zien
  • De gevelbekleding maakt de architectuur
  • Belgische labels
  • Juttu-winkel in Luik
  • Koning Comfort troont op het terras
  • Magic drops glow
  • Ontdek de Oostkantons in de lente
  • Unisa
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    20-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Costa Brava, bakermat van het middellands zeetoerisme

    Costa Brava en de Pyreneeën van Girona, tussen Barcelona en de Franse grens hebben heel wat toeristische troeven. De regio zit vol verrassingen en contrasten, je vindt er de sporen van Salvador Dali, een prachtige natuur, een rijke culinaire geschiedenis en topgastronomie.

    De Costa Brava beschikt inderdaad over een veelvoud van toeristische troeven met bekoorlijke kusten tussen Portbou en Blanes. Meer dan 200 km kust met verassende kleine baaien, rotsachtige uitlopers en aangename temperaturen maar evenzeer met grote diversiteit zoals Cap de Creus en de Medes eilanden. Tal van watersporten zijn er dan ook mogelijk. Temidden het palet van toeristische trekpleisters zoals Begur, Callelle de Palafrugell, Tossa de Mar, Roses, Lloret de Mar en Blanes, spreekt vooral het stadje Cadagués tot de verbeelding. Witte façades, smalle gepaveerde straatjes en talloze bloemversieringen zorgen voor een typische mediterrane architectuur. Een boheemse sfeer en eindeloze rijen artiesten verwijzen naar het boegbeeld Salvator Dali. Zijn huis en atelier zijn getransformeerd tot museum terwijl het stadje uitpuilt van galerijen en kleine restaurantjes waar vooral de producten uit de zee kunnen worden genuttigd. Middeleeuwse stadjes zoals Pals, Peratallade, Peralada en Monells bieden mooi bewaarde architecturale pareltjes.

    Gerona, de regionale hoofdstad, heeft een eigen luchthaven en TGV-station en bevindt zich halverwege de kust en de bergen. Het is een middelgrote stad met hoog levensniveau met leuk cultureel en commercieel aanbod en tal van monumenten. De lente of de herfst zijn ideale momenten om de stad te bezoeken met o.m. een onuitputtelijke bloemenpracht, het feest van de patroonheilige en kunstfestivals. De provincie Gerona is niet alleen de geboortegrond van Salvator Dali of Ferra Adria, grootmeesters in schilderkunst en gastronomie, maar eveneens de inspiratiebron van andere personaliteiten zoals Marc Chagall, Truman Capote en Orson Welles.

    De Dali-driehoek bestande uit het museum-theater van Salvator Dali in Figueras, het musuemhuis in Portlligat nabij Cadaques en het kasteel Gala Dali in Pubol, moeten absoluut worden bezocht.

    Ook de culinaire rijkdom van de provincie Gerona is merkwaardig. Het uitgebreid assortiment typische bereidingen omvat zowel specialiteiten uit de zee als van op het land en de bergen. Meerdere gerechten worden nog steeds volgens eeuwenoude receptuur bereid en de provincie Gerona was een der eerste om de natuurlijke, regionale producten met een gecertificeerd kwaliteitslabel te belonen.

    Het onbetwistbare icoon van de Catalaanse gastronomie is restaurant El Bulli in het dorpje Roses van waaruit Ferran Adria de wereld veroverde met ongekende combinaties van producten uit de bergen en producten uit de zee. Adria is momenteel druk doende met de creatieve uitbouw van zijn centrum dat de creativiteit en culinaire openheid van alle bereidingen via de El Bulli Foundation wil promoten. In de loop van het jaar wordt deze stichting openbaar en kan ze via het intern worden bezocht. De provincie Gerona telt 13 sterrenrestaurants samen goed voor 17 sterren, hieronder trouwens restaurant El Cellar de Can Roca in Gerona van de gebroeders Roca dat in 2013 en 2015 tot het beste restaurant ter wereld werd uitgeroepen.

    De Costa Brava is een regio die volop openstaat voor een actieve vakantiebeleving waarbij men o.m.4 nationale parken en reservaties kan bezoeken. Tal van uitgestippelde wandelwegendoorkruisen de provincie, meer dan 2500 km bewegwijzerde paden zijn hier voorhanden. Via het project Vies Verdes beschikken wielertoeristen over 350 km gemarkeerde routes doorheen het platteland, in de bergen, sommige circuits lopen tot in het zuiden van Frakrijk. In 2014 werden de Vies Braves gecreëerd, een pioniersnetwerk van zwemroutes en snorkelparadijzen. Met de historische golfcourts van Club de golf Costa Brava en Golf Platja de Pais, viert dit jaar zijn 50-jatig jubileum, zijn golfers absoluut welkom, naast deze 2 terreinen zijn er een 10-tal andere courts beschikbaar.

    De Pyreneeën van Gerona bieden in de winter uitstekende skistations die tijdens de zomermaanden zich als natuurlijke bergstations profileren en de natuurliefhebbers verwelkomen. www.costabrava.org

    Zakentoerisme aan de Costa Brava

     De Costa Brava heeft zich de voorbije jaren sterk geprofileerd op het vlak van zakentoerisme. Op amper een uurtje van Barcelona beschikken MICE-operatoren hier over uitgebreide mogelijkheden inzake congressen en teambuilding.

    Koplopers zijn Gerona en Lloret de Mar die grotere congrescentra aanbieden. In de kleinere steden vindt men leuke locaties voor vergaderingen en conventies met aangepaste infrastructuur. Hierbij kan men terecht in exclusieve zalen die de meetings een historische, natuurlijk of cultureel tintje bezorgen zoals oude kastelen, kloosters, wijnkelders, musea, herenhuizen en patriciërswoningen.

    Het overnachtingsaanbod van de Costa Brava is erg gevarieerd, gaande van de klassieke luxe hotels, over charmehotels, charmante familiale hotels, appartementen, groene sites en campings tot typische vakantiehotels aan de kust.

    Vanaf dit jaar reikt de provincie Gerona eigen labels uit aan hotels die het zakentoerisme omkaderen met een verzorgde gepersonaliseerde dienstverlening en exclusieve services. Het label “Unique Premium de la Costa Brava en des Pyrénées de Gérone” zal via internationale kanalen worden gepromoot.

     













    20-03-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Seabourn en chef thomas Keller introduceren nieuw culinair repertoire

    Seabourn introduceert een nieuw tijdperk in culinaire excellentie door de eerste recepten van Amerikaanse chef Thomas Keller te onthullen. Het menu biedt een reeks aan gerechten, bestaande uit voor-, hoofd- en nagerechten, in meerdere eetgelegenheden aan boord van Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn, en Seabourn Quest.

    “We zijn erg trots om de eerste menu’s van chef Keller aan boord van onze vloot te delen,” aldus Richard Meadows, President bij Seabourn. “Zijn menukeuze bevestigd dat deze samenwerking het culinaire aspect aan boord van onze schepen naar een nog hoger niveau wordt gebracht. We zijn dan ook erg blij dat onze gasten nu de mogelijkheid hebben, om de kwaliteiten van top chef Keller zelf te proeven.”

    Om een ongeëvenaarde dinerervaring zoals nergens anders op zee te introduceren heeft chef Keller, samen met zijn ervaren personeel en Seabourn’s culinaire team, gewerkt aan de verbetering van het bestaande menu. Naast de vele culinaire hoogstandjes zijn er speciale thema-avonden in restaurant ‘the Colonnade’ die een eerbetoon geven aan chef Keller’s kindertijd, waar klassieke gerechten zoals spareribs worden geserveerd om een gezellige diner-ervaring te creëren. Bij het zwembad is ‘Patio Grill’ een klassieke favoriet, inclusief zijn kenmerkende Napa Burger en ambachtelijke “Yountwurst”. Chef Keller’s formele Frans-Amerikaanse culinaire stijl wordt op geselecteerde avonden aangeboden in ‘The Restaurant,’ dat een grote verscheidenheid aan gerechten omspant, waaronder:

    Voorgerechten: Terrine van Moularde eendenlever - Truffel ‘Pain de Genes,’ gecomprimeerde Aziatische peer en Siciliaanse pistache

    Hoofdgerechten: Boekweit Gnocchi: Met tamari geglazuurde shiitake champignons, gouden bieten, savooiekool en yuzu - Sonoma eendenborst “Poêle”: Krokante “rilettes”, geglazuurde Harukei rapen, ingelegde bosbessen en een puree van rode kool

    Nagerechten: Gember en yoghurt Semifreddo: Opgeklopte groene thee en citroen meringue - Champagne en Granny Smith appel Trifle: Chantilly crème, vanille vla en champagne gelei

    Als onderdeel van de samenwerking, heeft chef Keller Seabourn geïntroduceerd aan zijn leveranciers in de Verenigde Staten. Seabourn is erg blij om de fijnste ingrediënten te mogen gebruiken van leveranciers zoals; Elysian Field Farms, Rancho Gordo, Hobbs Applewood smoked Meats, Marshall Farms Honey, Snake River Farms, Newport Meats, True Foods, Sonoma Poultry, Gourmet Attitude, Le Sanctuaire en Cowgirl Creamery / Tomales Bay Foods.

    Een nieuw kenmerkend restaurant zal in mei worden geïntroduceerd aan boord van Seabourn Quest. Het restaurant zal uiteindelijk over de gehele vloot worden gelanceerd, inclusief de twee nieuwste schepen van de vloot; Seabourn Encore die eind 2016 zal gaan varen en Seabourn Ovation die in de vroege lente van 2018 geïntroduceerd wordt.

    Chef Keller is wereldwijd bekend voor zijn culinaire prestaties en buitengewoon hoge standaarden. Keller is de enige Amerikaanse chef die meerdere driesterren classificaties van de prestigieuze Michelin gids behoudt, zo ook de eerste Amerikaanse mannelijke chef die aangewezen is als ‘Chevalier of The French Legion of Honor,’ het hoogste ereteken in Frankrijk. Hij heeft ontelbaar veel eer betonen ontvangen, waaronder de ‘Chef of the Year Award’ van The Culinary Institute of America en de ‘Outstanding Chef’ en ‘Outstanding Restaurateur’ Awards van de James Beard Foundation.

    Seabourn’s intieme schepen bieden belangrijke elementen die de vloot onderscheiden van anderen: ruim, zorgvuldig ingerichte suites, veel suites met veranda, uitstekende eetgelegenheden met keuze van locaties, gratis bars verspreid over het gehele schip, heerlijke wijnen die geschonken worden bij de lunch en het diner, bekroonde service en een relaxte, sociale sfeer die de gasten thuis laat voelen aan boord. De schepen reizen over de hele wereld gedurende het hele jaar en varen naar veel van ‘s werelds meest aantrekkelijke bestemmingen, inclusief grote steden, UNESCO wereld erfgoed plaatsen en minder bekende havens en toevluchtsoorden.

    Voor reserveringen kan er contact opgenomen worden met een reisagent of met Seabourn via de website www.seabourn.com of bel 00800 1872 1872.

    20-03-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantiebarometer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vakantiebarometer Touring 2016: Mensen die met kinderen of met het vliegtuig reizen, willen vooral een gerust gevoel

     

    80% van de reizigers met kinderen bang voor een verkeersongeval - 41,2% van de mensen die met het vliegtuig reizen, is bang zijn bagage kwijt te raken - 32,9% van de Belgen weet niet wat hun reisverzekering inhoudt

    Touring, i.s.m. met het onderzoeksbureau iVox , heeft voor de tweede keer een grootschalig onderzoek verricht naar wat Belgen op vakantie als de belangrijkste oorzaken van stress ervaren.

    Hoewel ze hun vakantie over het algemeen goed organiseren, weten de Belgen doorgaans niet wat hun reisverzekering precies inhoudt. Deze paradox kwam naar voren uit onze Touring Vakantiebarometer 2015. Om nieuwe oplossingen te kunnen aanbieden, spitste Touring het onderzoek dit jaar toe op twee categorieën van reizigers die vooral uit zijn op een gerust gevoel: namelijk mensen die met het vliegtuig reizen en mensen die op vakantie gaan met kinderen van 0 tot 12 jaar.

    Belgen laten niets aan het toeval over wanneer ze met hun kinderen op vakantie gaan. Niet minder dan 86% maakt een lijstje op van dingen die ze niet mogen vergeten. In 93% van de gevallen kiezen ze voor de auto. Gevraagd naar hun grootste nachtmerrie, noemen deze reizigers met kinderen op de eerste plaats een verkeersongeval (80%), gevolgd door het kwijtraken van een kind (78,2%) en ziekte (72,8%). Ze vrezen ook de eindeloze files op de vakantiewegen (70,3%).

    Kinderen eerst: Op weg naar vakantie met een kind in de auto, wil 67,3% van de reizigers met kinderen in geval van nood voorrang krijgen op het vlak van bijstand. 53% wil aan de telefoon met iemand kunnen spreken om advies op maat te krijgen.

    Reizen met het vliegtuig is ook niet altijd een lachertje : Naast het missen van hun vlucht (61%), is het grootste schrikbeeld van vliegtuigreizigers dat ze hun bagage kwijtraken (41,2%). Dit hoeft niet te verwonderen, want 1 op 5 Belgen kreeg hier al eens mee te maken. Voorts is 21,8% bang dat zijn vlucht geannuleerd wordt. Een terechte angst, aangezien 6 van de 10 ondervraagden al ooit kreeg af te rekenen met grote vertragingen.

    Reisbijstand: 1 op 3 Belgen verkeert in het ongewisse : Ondanks al deze angsten, leert de barometer van Touring ons ook dit jaar dat er bij deze twee groepen van reizigers veel onduidelijkheid heerst over de precieze diensten die in de reisbijstand zijn opgenomen. Voor 45,8% gaat het namelijk om de standaardverzekering van het ziekenfonds. 30,5% heeft een bijstandsverzekering voor het voertuig. 28,9% heeft een specifieke reisbijstandsverzekering afgesloten.

    “In werkelijkheid geeft slechts 67,1% te kennen exact te weten waarvoor ze verzekerd zijn tijdens een reis in het buitenland. Nog verrassender is dat slechts 4 op de 10 reizigers met kinderen precies weten wat hun verzekering in geval van onheil specifiek dekt voor de kinderen,” merkt woordvoerder Danny Smagghe van Touring op. "In het geval van vliegvakanties geeft de studie aan dat de mensen niet altijd weten waar zij terechtkunnen om een schadevergoeding te krijgen wanneer hun vlucht geannuleerd werd of hun bagage verloren is geraakt. Resultaat: slechts een kwart vraagt effectief een compensatie aan na problemen. "

    Vertrek stressvrij op vakantie met de 'Zen'-waarborgen van Touring

    Voor een geruster gevoel kan de transparantie dus nog beter. Precies om deze twee groepen van reizigers wat meer op hun gemak te stellen, lanceert Touring Kids Zen en Fly Zen . Met deze aanvullende waarborgen speelt Touring rechtstreeks in op de bezorgdheden die aan het licht kwamen in de vakantiebarometer 2015, en die bevestigd werden in de barometer van Touring van dit jaar. www.touring.be

    19-03-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    18-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Walibi opent met paaseierenzoektocht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Walibi opent met een paaseierenzoektocht voor de kinderen en bereidt de opening voor van een wereldpremière

     

    Als het grootste Belgische pretpark voor álle leeftijden presenteert Walibi dit seizoen een aantal belangrijke en opmerkelijke uitschieters die opnieuw garanderen dat bezoekers een fantastische dag beleven vol van échte sensaties voor groot en klein.

    Paasplezier voor alle kinderen

    Wegens zeer groot succes in de laatste jaren worden de kinderen tijdens de paasvakantie extra verwend. Vanaf 26 maart tot en met 17 april kunnen alle kinderen in Walibi deelnemen aan de grootse paaseierenzoektocht in een speciale zone met een paaslabyrinth en talrijke andere paasanimaties. Alle kinderen die aan de zoektocht deelnemen worden beloond met een zakje chocolade eieren van Leonidas. Om er helemaal bij te horen kunnen ze zich ook gratis laten schminken in de diverse schminkstands.

    Wereldpremière op komst !

    In de lente zal Walibi ook de splash-coaster PULSAR openen. Dit is een échte wereldprimeur in België aangezien nergens ter wereld dit inmiddels internationaal bekroonde concept voor een attractie te vinden is.

    Waarvan gaat je hartslag sneller slaan? In enkele seconden tot 100km per uur? Een vrije val van 45m? Een duik in het water met een enorme splash? Met de splash-coaster PULSAR beleef je het allemaal !

    Pionier in de pretparksector. Walibi is 40 jaar geleden ontstaan in Waver en ontvangt jaarlijks ongeveer 1,3 miljoen bezoekers. Vandaag bestaan er 3 Walibi-parken : Walibi Belgium, Walibi Rhone-Alpes (Frankrijk), en Walibi Holland (Nederland). Deze 3 parken maken sinds 2006 deel uit van Compagnie des Alpes. www.walibi.be

     

    18-03-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feelgood design

    Feelgood Designs introduceert nieuwe kleurcombinaties barkrukken van Yuzuru Yamakawa

     

    Het Australische merk Feelgood Designs staat bekend om zijn heruitgaven van klassiekers. Vorig jaar kwam het bedrijf volop in de publiciteit met de Basket Chair van Gian Franco Legler. Nu presenteert Feelgood Designs twee rotan barkukken van de Japanse ontwerper Yuzuru Yamakawa in nieuwe, verrassende kleurcombinaties.

    Leven in de keuken: De keuken is tegenwoordig veel meer dan alleen een plek om eten te bereiden. Het is een ontmoetingsplaats waar iedereen gezellig aan kan schuiven. Niet zelden is er bij of aan het kookeiland zitgelegenheid en ook die verdient een stijlvolle inrichting. Reden voor Feelgood Designs om twee elegante barkrukken in nieuwe kleuren uit te brengen. Door de tijdloze combinatie van staal en rotan passen ze in elk interieur, van strak modern tot landelijk.

    Warm in huis, sterk voor buiten : Rotan is een natuurlijk materiaal met een warme uitstraling: het ‘voelt goed’ en zit comfortabel. Daarnaast is rotan zeer duurzaam. Om verkleuring en uitdroging tegen te gaan, krijgt het nog een PU-coating. De barkrukken zijn er ook voor buitengebruik, in een uitvoering in polyrotan. Deze degelijke kunststof is weer-, water- en UV-bestendig en kleurecht. Eventuele aanslag is met een sopje of een hogedrukreiniger zo weer verdwenen. Het weven van de rotan op het gepoederlakte stalen frame is 100% handwerk.

    Modellen, hoogtes en kleuren

    De C603 stool heeft een ronde rugleuning met een heerlijk relaxte zit. Maar ook op het iets strakkere model C607 kun je moeiteloos uren doorbrengen. Beide modellen zijn er in twee zithoogtes: 66 cm (standaard) en 75 cm (op aanvraag).

    De nieuwe kleurcombinaties zijn C603 stool indoor: zwart frame/naturel of antraciet rotan; C603 stool outdoor: zwart frame/honingkleur of zwart polyrotan; C607 stool indoor: zwart frame/naturel of antraciet rotan en C607 stool outdoor: zwart frame/zwart polyrotan of wit frame/wit polyrotan.

    Productkenmerken C603 stool: B520xD480xH940 (SH660) - Gepoederlakt stalen frame met rotan of kunststof (PE) zitting Adviesprijs: € 435,-

    Productkenmerken C607 stool: B510xD460xH880 (SH660) - Gepoederlakt stalen frame met rotan of kunststof (PE) zitting - Adviesprijs: € 458,-

    De Feelgood collectie: Feelgood Designs combineert klassieke en hedendaagse ontwerpen met traditioneel vakmanschap en natuurlijke materialen. De doordachte collectie wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit, aandacht voor de ergonomie en veel oog voor detail. Feelgood Designs is sinds 2013 aanwezig op de Europese







    18-03-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat wordt het deze paasvakantie: de bergen of de zee?

    Pierre & Vacances stelt voor: La Folie Douce, een uniek concept in de bergen en de Clubformule in onze Vakantieparken aan zee

    IN DE BERGEN

    La Folie Douce: ski + fooding + clubbing : De exclusieve formule ‘La Folie Douce’ van Pierre & Vacances geeft uw skivakantie extra pit! De formule combineert wintersportplezier met lekkereten en clubbing. Inbegrepen zijn de huur van het appartement, twee maaltijden in La Folie Douce, vier drankbonnen en speciale verrassingen.

    Na het avondeten gaat de sfeer in crescendo en is het enkel nog wachten opde zangers, dansers en muzikanten met hun spetterende show. Daarna is het de beurt aan de dj om het publiek op de ritmes van La Folie Douce mee te slepen!

    Tarief: € 75/persoon (overnachtingen niet inbegrepen) - Beschikbaar in de volgende residenties van Pierre & Vacances: Alpe d’Huez, Méribel, Val d’Isère, Tignes Val Claret, Courchevel 1850 en La Tania. Gezinnen krijgen er nog een bonus bovenop, want de kinderen skiën gratis.

    Bij de huur van skimateriaal met de Excellence-formule in combinatie met overnachtingen krijgt u er tussen 9 april en 7 mei in bepaalde stations gratis een Espoir- of Mini Kids-formule bij. Tot slot vindt u op de site www.pierreetvacances.be een hele reeks promoties op de skivakanties in de lente met maximaal 30 % korting op uw overnachtingen.

    In de kijker: La Résidence Premium Les Fermes de Méribel ****

    In het hartje van het dorpje Méribel liggen zes chalets in bergstijl met appartementen die over alle comfort beschikken. In Les Fermes de Méribel vindt u de ontspannings- en wellnessruimte Deep Nature Spa by Algotherm, met gratis toegang tot het overdekte, verwarmde zwembad, de sauna’s en de hamams. Méribel-Village biedt niet alleen een adembenemend uitzicht over de bergen, maar geniet ook van een optimale ligging in de zon. Tarief: € 763 per week van 9 tot 16 april in een appartement voor 3 personen

    AAN ZEE

    De Clubformule: dé garantie op een verrassende vakantie voor het hele gezin. Voor een onvergetelijke zeevakantie stelt Pierre & Vacances u de Clubformule in zijn 11 vakantieparken voor. De formule omvat onbeperkte toegang tot de kinderclubs en twee sport- of culturele activiteiten per volwassene, naast exclusieve voordelen om het hele jaar van te genieten. Kinderen en jongeren van 3 tot 17 jaar kunnen het hele jaar door terecht in de Mini, Kids, Junior en Ados Clubs.

    Voor de volwassenen zijn er twee natuurwandelingen per week, naast een reeks culturele en sportactiviteiten in het vakantiepark, zoals kajakken, karting, rondleidingen en boottochten. Als bonus krijgt u elke zondag een gratis welkomstaperitief. Ondertussen kunt u de verschillende activiteiten ontdekken en uw week plannen.

    Tarief: € 76,50/persoon/week (in voorverkoop) - Beschikbaar in 11 vakantieparken van Pierre & Vacances

    In de kijker: Village Belle Dune **** in Baie deSomme

    Belle Dune is een milieuvriendelijk vakantiepark waar voetgangers koning zijn. Het ligt in een beschermde omgeving met meren, duinen en dennenbossen, aan de rand van een fantastisch golfterrein met 18holes en op 2 km van zee. De appartementen en huizen in Picardische stijl zijn ingedeeld in zes wijken rond een centraal plein met een restaurant en winkels.

    De verwarmde Aquaclub met 4 waterzones is het hele jaar open. Het binnenbad van 700 m² is uitgerust met een golfslagbad, glijbaan en bubbelbaden. Afhankelijk van de periode kunt u in het vakantiepark ook genieten van de buitenzwembaden met speeltuigen en glijbanen, een sauna en een hamam. Tarief: € 451 per week van 26 maart tot 2 april in een appartement voor 4 personen

    Informatie en reservaties: www.pierreetvacances.be

    17-03-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dialoog van Mind & Life Europe met zijne heiligheid de Dalai Lama

    Naar een evenwicht voor onze gemeenschappelijke toekomst - Wetenschap, Samenleving en Spiritualiteit in dialoog - 9-11 SEPTEMBER 2016 - BOZAR Paleis voor Schone Kunsten, Brussel, België

    Power & Care (www.powerandcare.org) is een Mind and Life dialoog van vooraanstaande experts met Zijne Heiligheid de Dalai Lama, georganiseerd van 9-11 september door Mind & Life Europe (www.mindandlife-europe.org) in BOZAR, Paleis voor Schone Kunsten, in Brussel, België. Hoe kunnen deze oerkrachten – kracht en zorg – gewetensvol en op vruchtbare wijze verenigd worden om plannen en acties voort te brengen tot bevordering van de bloei van levende wezens en van ons milieu?

    Het programma omvat de standpunten van natuurwetenschappen, antropologie, psychologie, politiek, economie en contemplatieve tradities van over de hele wereld. De deelnemers kunnen aan empirische werkgroepen deelnemen om te ervaren wat de dynamiek van kracht en zorg met ze doet. Op de eerste avond worden er een voorstelling en een concert aangeboden.

    Onder de vele sprekers: Jane Goodall, Ph.D., DBE.; Prof. Sir Paul Collier; Dr Vandana Shiva; Matthieu Ricard, Ph.D.; Prof. Dr Tania Singer; Prof. Frans B. M. de Waal, Ph.D.; Olafur Eliasson; Roshi Joan Halifax; Frédéric Laloux; Alaa Murabit, MD.; Dr Uwe Jean Heuser en Prof. Dennis James Snower, Ph.D. Mind & Life Europe hoopt dat deze conferentie een waardevolle katalysator zal zijn voor het formuleren van nieuwe ideeën voor onderzoek en voor het bedenken van sociale - en invloedstructuren die kunnen bijdragen tot een samenwerking voor een betere wereld. De voertaal van Power & Care is Engels. Tickets / Info: www.powerandcare.org

    Mind & Life Europe heet u ook welkom bij “Individuele Inzet en Globale Verantwoordelijkheid”, een Publieke Conferentie van Zijne Heiligheid de Dalai Lama, op zondag 11 september 2016 in Paleis 12 van Brussels Expo (België). De Publieke Conferentie is in het Engels. Er wordt gezorgd voor vertaling in het Nederlands en in het Frans. Tickets en info: www.dalailama2016.be

    Mind and Life Europe (MLE) is een non-profit organisatie die wegen naar kennis ondersteunt welke bijdragen tot het welzijn van de mens, tot ethische verantwoordelijkheid en mededogen, en zodoende de mogelijkheid schept om globale problemen efficiënter aan te pakken. MLE heeft zich als taak gesteld verbanden te leggen tussen enerzijds wijsheid en contemplatieve praktijken, en anderzijds westerse kennis in kunsten en wetenschappen alsook in moderne onderzoeksdomeinen. Bedoeling hiervan is kennis op te wekken, te verspreiden en te vertalen, met een speciale focus op de manier waarop de geest het lijden kan veroorzaken of verzachten.

    17-03-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Francorp brengt Dunkin Donuts naar Belgiƫ

    FranCorp, marktleider in franchise en license consultancy, heeft Dunkin’ Donuts kunnen overtuigen om zich te richten op de Belgische markt en brengt zo de nr. 1 in donuts naar ons land. De Amerikaanse keten Dunkin’ Donuts werd opgericht in 1950 en is intussen de wereldwijde marktleider in de verkoop van donuts. Het bedrijf staat met 11.500 verkooppunten op de achtste plaats in de prestigieuze Entrepreneur’s Franchise List Top 500. Het assortiment van Dunkin’ Donuts wordt in meer dan 40 landen verkocht en bevat meer dan 50 verschillende soorten donuts, maar ook een uitgebreid gamma aan koffie’s, bagels en muffins.

    Francorp, marktleider in franchise en license consulting en van origine eveneens Amerikaans, heeft Dunkin Donuts kunnen overtuigen om zich te richten op de Belgische markt. “Na een evaluatie van het aanbod hebben we geconstateerd dat dit type concept nog niet bestaat op de Belgische markt”, zegt Nick Boury, zaakvoerder en franchise-expert van Francorp Benelux. “We hebben Dunkin’ Donuts kunnen overtuigen om, samen met de juiste partner, de Belgische consument kennis te laten maken met hun sterk concept van hoge kwaliteit.”

    Aan interesse blijkt er alvast geen gebrek. FranCorp evalueert momenteel al een aantal geschikte operatoren die de capaciteit hebben om zowel financieel, operationeel en logistiek meer dan 15 Dunkin’ Donuts verkooppunten te openen in eigen beheer verspreid over de centrumsteden in België. Francorp zal Dunkin Donuts promoten tijdens de beurs Ondernemen te Brussel.

    Rimowa:

    Konnichiwa! Met dit welkomstwoord presenteert voorzitter & CEO van RIMOWA Dieter Morszeck de gloednieuwe catalogus van RIMOWA die in Japan werd gerealiseerd. Met deze catalogus gaan we samen met RIMOWA op ontdekkingsreis door Japan. De reportage van de bezochte plekken en van de ontmoetingen onderweg geeft een mooi beeld van het aparte karakter van dit land. De portretten en landschappen tonen een Japan waarin de koffers van RIMOWA goed tot hun recht komen.

    De wereld verkennen doe je best met een Rimowa koffer. Licht, robuust en tot in elk detail praktisch. De BOLERO-lijn combineert de kenmerkende voordelen van een polycarbonaatkoffer met functionele highlights, die het reizen nog comfortabeler maken.

    De ATTACHE collectie voldoet aan de hoogste professionele eisen. Met deze koffer verschijn je stijlvol op elke zakelijke bijeenkomst. De intelligent aangebrachte compartimenten met ruimte voor laptop en andere business-accessoires maakt hem tot een ideaal hulpmiddel in het zakenleven.

    De TOPAS-serie blijf een vaste waarde. Met hoogwaardige materialen, nauwkeurige afwerking en exquiste uitrusting stralen zowel de STEALTH als de TITANIUM collectie een exclusieve stijl uit.

    Roeckl:

    Milieuvriendelijke mode met een geweten: ROECKL toont aan dat duurzaamheid en een modern, elegant design prachtig met elkaar verzoend kunnen worden. De ROECKL Bottle Bag is namelijk gemaakt van 100% gerecycleerde PET flessen en plantaardig gelooid leder.

    Het aanbod in kleur en modellen is zeer divers, maar alle producten zijn gemaakt van hetzelfde materiaal – PET textiel. De stoftextuur behoudt zijn unieke eigenschappen van PET en is daardoor waterafstotend en afwasbaar. Bovendien is de stof ultralicht en opvouwbaar.

    Het aantal benodigde flessen om een tas te maken hangt af van het model. De rugzak, bijvoorbeeld, is gemaakt van tien flessen, terwijl voor een make-up tasje één fles volstaat. Voor het productieproces worden de flessen verzameld, gereinigd en vervolgens samengeperst en vermalen. Het resulterende granulaat wordt omgesmolten waaruit een draad wordt gesponnen. Met de draad wordt dan het PET textiel geweven dat bijzonder licht, duurzaam en bestand tegen kreuken is. De prijzen starten aan €17,90 voor de pennenzak en gaan tot €169 voor de bowling bag of rugzak.

     

     









    16-03-2016 om 15:08 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sort & Go,je afval goed geregeld
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Brabantia lanceert flexibele afvalemmer voor elke thuis

     

    Recycleren, dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Toch haal je daar binnenkort dankzij Brabantia een handig trucje voor in huis. Voor jouw gemak komt het designmerk met de Sort & Go-afvalemmers, een slimme oplossing voor het scheiden, verzamelen en verplaatsen van afval. Een ruimtebesparende collectie met drie maten in vier kleuren om op te hangen of neer te zetten… Perfect om je afval thuis te organiseren zoals jij het wil.

    Op naar je eigen sorteersysteem: De Europese Unie eist 50% recycling van het huishoudelijk afval tegen 2020. Dat wakkert ons groene bewustzijn aan, al blijft thuis sorteren nog een grote uitdaging. “Afval scheiden wordt steeds belangrijker, maar huizen worden niet groter”, aldus Robert Engels, category manager waste management bij Brabantia. Daarom lanceert het designmerk de Sort & Go-afvalemmers. “De nieuwe collectie zorgt voor een afvaloplossing die overal past. Je zet er een eigen sorteersysteem mee op zonder te moeten inboeten aan leefruimte.”

    Efficiënt design: De ruimtebesparing van de Sort & Go-afvalemmers is te danken aan de verschillende maten en mogelijkheden. Zo kan je kiezen uit drie groottes (6, 12 of 16 liter) die je vervolgens plaatst waar je wil. Zet de emmers in de kast of op het aanrecht, of hang ze op aan een keukendeurtje of de muur. Elke afvalemmer wordt immers geleverd met een easy-fix ophangsysteem, waardoor het compacte design nooit in de weg zal staan en perfect in een hoekje past. Een handige extra: het 6 literemmertje komt met een stay-open deksel. Ideaal om tijdens het koken meteen je afval een plaats te geven. Tijd om te legen? Kinderspel dankzij het grote handvat en de handige grip aan de onderkant van elke Sort & Go-afvalemmer.

    Stijlvol sorteren: Met Mint, Yellow, White en Grey komt de Sort & Go-collectie in vier kleuren. Dat schept niet alleen vrolijkheid in huis, maar is ook een handig geheugensteuntje bij het sorteren. Kies voor elke kleur een afvalcategorie – Mint voor groenteafval, White voor plastic en Yellow voor flessen en blik bijvoorbeeld – en sla de bal nooit meer mis. Om het gemak én designgevoel te vervolledigen, zorgde Brabantia ook voor op maat gemaakte afvalzakken, 100% biologisch afbreekbaar.

    Verkrijgbaar vanaf april 2016: Brabantia Sort & Go afvalemmer (mint, yellow, white, grey) - 6 l - 10 jaar garantie - richtprijs: 19,95 euro. Brabantia Sort & Go afvalemmer (mint, yellow, white, grey) - 12 l - 10 jaar garantie - richtprijs: 23,95 euro; Brabantia Sort & Go afvalemmer (mint, yellow, white, grey) - 16 I - 10 jaar garantie - richtprijs: 28,95 euro. www.brabantia.com

     

              

    16-03-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Happy biscuitjaar

    Een bedrijf wordt niet elke dag 125! Ter ere van zijn uitzonderlijke verjaardag steekt Huis Delacre de klassieker ‘Gâteau’ in een nieuw jasje en krijgt dit gamma er een nieuwe variant bij. Tezelfdertijd lanceert Delacre de nieuwkomer ‘Cookies’.

    Sinds zijn lancering veroverde ‘Gâteau’ van Delacre harten overal te lande. De voedzame ‘studentenkoeken’ - ook verkrijgbaar met een heerlijk laagje zwarte chocolade -kregen een nieuwe, moderne verpakking aangemeten. Het Gâteaugamma wordt bovendien uitgebreid met een nieuwe telg: Gâteau Break.

    Met een koek begonnen is half gewonnen! De lekkere en voedzame Gâteau Break is rijk aan granen (30% havervlokken en 16% volkoren tarwemeel) en omhuld met een fijn laagje heerlijke melkchocolade. Ideaal voor een gezond en vezelrijk ontbijt ! De Gâteau Breakkoekjes behouden hun versheid en blijven krokant dankzij een beschermende folie. Het geheel wordt verkocht in een handige tube. Aanbevolen verkoopprijs: €1,99. Karakteristieken: 30% havervlokken, 16% volkorentarwemeel meteen fijn laagje melkchocolade

    Gâteau Break

    Cookies troef! Laat het watertanden beginnen: een heerlijk zandkoekjes-deeg met smeuïge boter, rijkelijk afgewerkt met lekkere chocoladestukjes. Belgische chocolade, natuurlijk. De nieuwe Delacre Cookies met chocolade lanceren een ongeëvenaard moment van plezier, op elk uur van de dag. Adviesprijs: € 2,49.

    Delacre dacht natuurlijk ook aan fijnproevers op zoek naar nét dat tikkeltje meer en komt daarom met een tweede Cookies-variant. De Cookies met chocolade en stukken hazelnoot bieden je het opperste genot. Adviesprijs: € 2,49.

    Voor zijn 125e verjaardag bouwt de koekjesproducent op innovatieve wijze voort aan het werk van Charles en Pierre Delacre. Meer dan ooit vernieuwt en verrijkt Huis Delacre, trouw aan de jarenlange traditie, de superieure smaak van zijn heerlijke patisseriekoekjes. Karakteristieken: een heerlijk zandkoekjesdeeg met lekkere chocoladestukjes en stukken hazelnoot

    Delacre heeft één boetiek in het centrum van Brussel. Vandaag vind je in hartje Brussel de enige echte Delacre koekjeswinkel waar authenticiteit en knowhow - twee waarden waar het merk prat op gaat - centraal staan. Voor Delacre is de winkel een wandeling in het verleden, want de zaak bevindt zich in dezelfde buurt als die waar het voor Charles Delacre en zijn allereerste chocolaterie destijds allemaal begon. Je kan er originele producten vinden, die enkel in de Delacrewinkel te koop zijn en die ter plaatse worden gemaakt door de meesterbanketbakker van Delacre. Bovendien kan je er ook je eigen assortiment samenstellen door je favoriete doos uit te kiezen.

    Reden tot feesten - Samen 125 jaar

    Delacre organiseert dit jaar een wedstrijd die de consument aanspoort om samen met een aantal familieleden of vrienden een selfie te maken. De gezamenlijke leeftijd van iedereen die op de foto staat moet 125 jaar zijn. De wedstrijd loopt van maart tot augustus, in heel België en Frankrijk, en wordt aangekondigd via sociale media en de verpakkingen van Delacres populairste producten. Alle deelnemende foto’s worden verzameld op www.delacre-125.com. Er vallen honderden mooie prijzen te winnen, waaronder Polaroid fototoestellen en selfiesticks. De meest ‘gelikete’ foto’s maken kans op een fotoshoot met een professionele fotograaf! Het beste beeld uit die fotoshoot krijgt een plaats op de reclameborden van Clear Channel in de buurt van de woonplaats van de winnaars.

    366 dagen feest

    Naast de grote selfiewedstrijd zal Delacre tijdens het hele feestjaar overal te lande opduiken: verkooppunten worden feestelijk aangekleed met point-of-sale materiaal en er worden honderden degustaties georganiseerd in winkels, shoppingcentra, enzovoort. Delacre geniet een grote merkbekendheid en bouwde de afgelopen jaren een stevige reputatie op. De koekjesfabrikant wil zijn 125e verjaardag aanwenden om te blijven groeien, zijn klantenbasis te verstevigen en nieuwe consumenten aan te trekken. Het merk ondergaat dan ook een verjongingskuur en het accent wordt gelegd op Delacrekoekjes als een ‘verwentussendoortje’: Delacre, dat is snoepen voor volwassenen.

     







    16-03-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hotel RIU Monica in Nerja heropent na grote renovatie

    Het hotel, direct aan het strand van Torrecilla gelegen, heeft een nieuwe look en exclusieve services voor haar klanten. RIU Hotels & Resorts heropent na een complete verbouwing het toonaangevende hotel Riu Monica in Nerja. Het in 1996 geopende hotel heeft nu nieuwe diensten en een nieuw ontwerp om te kunnen voldoen aan de wensen van huidige gasten. Vanaf de heropening zijn gasten vanaf 18 jaar welkom.

    De vernieuwingen in het ontwerp zijn goed zichtbaar in de gevel, die door het gebruik van materialen zoals glas en aluminium nu een meer eigentijdse stijl heeft. De 234 gerenoveerde kamers hebben een minimalistische aankleding gekregen met heldere lijnen en rode tinten die het verblijf een frisser uiterlijk geven. Dit wordt aangevuld met de modernisering van alle apparatuur.

    Van de belangrijkste gedeeltes van het hotel zijn de inrichting van de lobby, de receptie en de ontspanningsruimtes gewijzigd, waaronder ook een nieuw chill out terras met grote ramen die de entree van het hotel verbinden met de salonbar, waarmee een sfeer van welkom wordt geboden aan de gasten.

    Het hoofdrestaurant is een van de gedeeltes die grote veranderingen aan de constructie hebben ondergaan. Niet alleen is het oppervlak van de eetzaal vergroot, ook de entree is aangepast, naast de inrichting. Dit is inclusief nieuwe buffetten en brede vensters die zorgen voor een natuurlijke lichtinval. Bovendien is een nieuw Spaans restaurant aan het culinaire aanbod van het hotel toegevoegd.

    Het resort behoudt de twee zwembaden, een openlucht en een overdekt bad dat in de winter open is. Daarnaast zijn de populaire zwembadbar en de salonbar gerenoveerd, waardoor nu sprake is van twee ontspanningsmogelijkheden, een buiten voor de zomeravonden en een binnen voor de rest van het jaar. Tot slot is er gratis WiFi voor de gasten, zowel in de gemeenschappelijke ruimtes als in de kamers.

    Riu Monica ligt aan het strand van Torrecilla op een kleine 800 meter van het centrum van Nerja, midden tussen de restaurants en amusementscentra van de uitgaanszone die gedurende het hele jaar geopend zijn. Het vliegveld van Malaga ligt op amper een uur afstand en de stad Malaga ligt op ongeveer 65 kilometer afstand. www.riu.com





    15-03-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maris Life: niuew reislabel lanceert vakanties voor eenoudergezinnen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Maris Life, een nieuw label van Benelux touroperator Corendon, organiseert compleet verzorgde vakanties voor single ouders die alleen met hun kind of kinderen (van 0 tot 18 jaar) op vakantie willen. De bestemmingen zijn met zorg uitgekozen, scherp geprijsd en stuk voor stuk kindvriendelijk. De reisorganisatie onderscheidt zich door middel van haar keuze aan accommodaties, reisleiding en activiteiten, die allemaal aangepast zijn aan de wensen en noden van eenoudergezinnen. In totaal zitten er 10 verschillende bestemmingen in het aanbod van Maris Life, waaronder populaire zonbestemmingen als Ibiza, Kreta en Marmaris, maar ook een paar alternatieve reisbestemmingen als Macedonië en in de winter een skitrip in Bulgarije. Meer info: www.marislife.nl (www.marislife.be weldra online)

    465.000, zoveel eenoudergezinnen zijn er momenteel in België. Volgens het Federale Planbureau België maken ze maar liefst 20% van alle gezinnen uit. “Het is haast niet te geloven dat er zo weinig rekening gehouden wordt met single ouders als het op reizen aankomt”, zegt Mariska Nunes, oprichtster van Maris Life en zelf ook single mama. “Wie reist als single ouder heeft namelijk andere behoeften. Zo vind ik het erg gezellig met mijn dochters op vakantie, maar tegelijk vind ik het ook leuk om een praatje te maken met andere ouders. Echter, op vakantie zie je vaak gezinnen die daar juist minder behoefte aan hebben, omdat ze elkaar hebben. Tijdens een Maris Life vakantie kunnen de kinderen zich amuseren in de Kids club of tijdens de activiteiten. En jij hebt gelijkgestemden om je heen met wie je een goed gesprek kan voeren, een strandwandeling kan maken, gezellig een cocktail kan drinken of lekker lang kan tafelen.”

    De 10 ingrediënten van een Maris Life vakantie kan je als volgt samenvatten: Goede en kindvriendelijke accommodaties; Uitgebreide keuze qua bestemmingen; Scherp geprijsd aanbod; Minstens één excursie inclusief in de prijs; 24/7 Maris Life reisleiding; Organisatie van gezellige aperitiefmomenten, etentjes en uitstapjes voor de ouders; Aangepast programma voor de kinderen;          Speciale activiteiten voor de ouder om samen met zijn/haar kinderen te doen; Voldoende tijd voor rust en ontspanning en Gezellig samenzijn met gelijkgestemde ouders

    Eerst Nederland, nu België

    Het concept van Maris Life werd begin vorig jaar al gelanceerd in Nederland, na uitvoerig onderzoek over het marktpotentieel van single ouder reizen. Na een eerste succesvol jaar breidt Maris Life nu ook uit naar de Belgische markt. Het concept zal op dezelfde manier aan de Belgische consument aangeboden worden, met als enige verschil dat de vluchten naar Rhodos, Kos, Kreta, Ibiza en Marmaris uitgevoerd worden vanuit Brussel. De overige bestemmingen worden aangevlogen vanuit Eindhoven of Amsterdam.

    Uitgebreid aanbod, zowel in zomer als winter

    De bestemmingen die Maris Life aanbiedt aan de Belgische consument zijn de Griekse eilanden Corfu, Kreta, Rhodos en Kos, de Turkse badplaatsen Marmaris en Cesme, de Spaanse Costa del Sol en feesteiland Ibiza en het meer van Ohrid in Macedonië. Tijdens de winter kan je naar Curaçao en Fuerteventura of mee op skitrip naar Bulgarije. Wie graag dichterbij huis blijft kan zelfs een weekje gaan kamperen in Friesland. Alle reizen zijn uiteraard in groep en kunnen geboekt worden via www.marislife.nl (www.marislife.be weldra online). Een weekje Ibiza, Corfu of Marmaris kan al vanaf 399 euro pp, incl. Vlucht, transfers, verblijf obv. Logies en begeleiding door Maris Life reisleiders.

    Maris Life valt onder verantwoordelijkheid van Corendon. Corendon, opgericht in 2000, is een snelgroeiende en toonaangevende touroperator, luchtvaartmaatschappij en hotelketen op de Nederlandse en Belgische markt. In 2014 verzorgde Corendon met veel plezier de reis voor meer dan 650.000 vakantiegangers naar tientallen zonbestemmingen binnen en buiten Europa. Onder Corendon vallen Corendon Vliegvakanties, Corendon Airlines met een vloot van 16 vliegtuigen, Corendon Hotels & Resorts, Corendon Golf, Corendon Foundation, Corendon Groups & Incentives, GoFun jongerenreizen, Kids & Co en Karin’s Choice. De slogan van Corendon luidt: Altijd de beste vakantiedeals!

    De invulling en organisatie van de Maris Life vakanties is uitvoerig voorbereid en getest door professionals met een grote groep single parents als belangrijkste adviseurs. Gegarandeerd veilig boeken want Corendon is aangesloten bij het ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

     

    14-03-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!