Inhoud blog
  • Umbris, unieke design-overkappingen
  • Classic elegance Luna
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    29-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sodastream nu ook verkijgbaar bij Coltuyt en Okay
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Colruyt Group breidt duurzaam aanbod uit met SodaStream-gamma. Colruyt, onlangs uitgeroepen tot ‘Salesforce Retailer of the Year Belgium’, zal nog dit jaar de bruiswatertoestellen en koolzuurcilinders van SodaStream in het assortiment opnemen. Daarmee is de Belgische supermarktwereld weer een beetje duurzamer en draagt Colruyt samen met de OKay-winkels bij aan een wereld met minder wegwerpplastic. SodaStream laat zich meer en meer gelden als een milieuvriendelijk alternatief voor bruiswater en frisdrank in plastic wegwerpflessen.

    Steeds meer consumenten kiezen bewust voor de duurzame oplossing van SodaStream, waarbij plastic wegwerpflessen overbodig zijn. Met de herbruikbare SodaStream-fles bespaart een huishouden wel duizenden plastic wegwerpflessen. Voor SodaStream is de distributie via Colruyt een nieuwe grote stap in de sterke groei van het merk in België, en wordt de bereikbaarheid van SodaStream voor de consument verder uitgebreid.

    300 extra verdeelpunten

    Johan Schepers, General Manager van SodaStream Benelux: “We willen een gedragsverandering bij de consument tot stand brengen, zodat die overstapt op dé herbruikbare oplossing. Met de beschikbaarheid van SodaStream bij Colruyt maken we het de consument nog een stukje gemakkelijker om zelf thuis bruiswater te maken. Met de winkels van Colruyt en OKay kan de consument nu bij meer dan 300 nieuwe verdeelpunten terecht om SodaStream-koolzuurcilinders te verkrijgen en te ruilen.”

    SodaStream, onderdeel van PepsiCo, is wereldwijd marktleider voor toestellen om thuis bruiswater te maken. Het is actief in 46 landen en biedt een duurzaam alternatief voor bruisende dranken in plastic wegwerpflessen. In België is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Blokker, Carrefour, ColliShop, Coolblue, Delhaize, Eldi, Euronics, Exellent, Hubo, Krëfel, MediaMarkt, Vanden Borre en nu dus ook Colruyt en OKay. www.sodastream.be

    29-12-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corednon verwacht dat Griekenland en Egypte in 2020 boomen

    De Griekse eilanden en Egypte zouden, blijkt een vroegboekonderzoek, komend jaar wel eens dé top vakantiebestemmingen kunnen worden. Touroperator Corendon liet dit onderzoek uitvoeren onder haar Belgische vakantiegangers. In absolute cijfers blijft Turkije wel nog het meeste boekingen noteren. Daarnaast blijkt dat Vlamingen meer gevoelig zijn voor vroegboekkortingen dan Walen en vroegboeken het populairst is bij 65-plussers en gezinnen met kinderen.

    Griekenland en Egypte grootste stijgers :

    Griekenland en Egypte beloven in 2020 absolute boekingskanonnen te worden. Dat is in alle geval wat de Belgische klanten van Corendon aangeven in een recent uitgevoerd vroegboekonderzoek. Binnen Europa zullen ook Spanje en Italië de Belgische harten blijven veroveren. In absolute cijfers blijft Turkije zonder meer hét vroegboekland bij uitstek, maar het moet inboeten in vergelijking met Griekenland en Egypte. Daarnaast kiezen de Belgische reizigers er ook vaker voor om wat langer op het vliegtuig te zitten richting hun vakantiebestemming, want ook Curaçao en Bali blijken enorm in trek te zijn.

    Vlaamse provincies boeken het vroegst.

    Daarnaast polste Corendon in haar onderzoek naar de vroegboekintenties van de Belgische reiziger. Hierbij valt op dat de Vlaamse provincies over het algemeen vroeger boeken dan de Waalse. Antwerpen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen op kop. In Brussel, Henegouwen en Waals-Brabant profiteert men dan weer het minst van de vroegboekkortingen.

    Ouderen profiteren het meest van vroegboekkortingen

    Als er naar de leeftijd gekeken wordt, blijkt dat 65-plussers hun reis het vroegst boeken. Zij doen dat 5,7 % meer dan de gemiddelde vakantieganger. Daarna volgt de leeftijdsgroep 55 tot en met 64 jaar en aansluitend de 35 tot en met 44-jarigen. De jeugd, 18 tot en met 24 jaar, boeken hun reis het laatst. Daarnaast boeken families met kinderen hun vakanties vroeger dan andere reisgezelschappen. Koppels boeken hun vakantie het minst vroeg.

    Meer info: www.corendon.be

    28-12-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feesrdagen 2019: klassiekes met een twist!

    Verras je gasten met de lekkerste gerechten van Oil & Vinegar

    Kerst en nieuwjaar gaan gepaard met heel wat tradities, maar wat er op het menu staat hoeft niet per se de traditie te volgen. Een kerststronk is lekker, maar het kán ook anders. Zoals zelfgemaakt ijs met balsamico, of zelfs olijfolie! Verrassend lekker, beloofd.

    Truffel Risotto

    Wanneer zelfs de olijfolie verrijkt is met stukjes truffel dan weet je dat het gaat om een gerecht waarmee je écht kan uitpakken. Van de jarenlang gerijpte Reypenaerkaas tot het geraspte knolletje truffel: deze schotel geeft jouw kerst- of eindejaardiner de luxueuze uitstraling die het verdient.

    Recept : Voorbereidingstijd: 10 minuten - Kooktijd: 40 minuten

    2 st witloof – 4 el pesto al tartufo - 100 g Reypenaer kaas - 1 zak risotto tartufo – 4 el olio di oliva tartufo – 1 sjalot – 1 dl witte wijn – 9 dl groentebouillon – 1 potje tartufo – 2 takjes peterselie

    Verwarm de oven op 150 graden. Halveer de witlof en besmeer de binnenkant met de Pesto al Tartufo. Bestrooi de witlof met 40 gram Reypenaerkaas en laat 20 minuten bakken in de oven.

    Snipper de sjalot, verwarm de Olio di Oliva Tartufo in een pan en fruit hierin de sjalot voorzichtig aan. Voeg de Risotto Tartufo toe en roer 2 minuten goed door. Blus met de witte wijn en breng het geheel aan de kook. Voeg nu beetje voor beetje de groentebouillon toe en kook de risotto in ongeveer 15 minuten gaar. Voeg op het einde de rest van de Reypenaerkaas toe en meng die door de risotto.

    Serveer de witlof samen met de risotto op een bord. Rasp wat Tartufo over de risotto en besprenkel het gerecht met de Olio di Oliva Tartufo. Hak als laatste de peterselie fijn en strooi die over het gerecht.

    Zeeduivel in Pancetta

    Met zeeduivel op het menu wéten je gasten dat ze uitgenodigd zijn voor een feestelijke avond. Maar wat als je hen vertelt dat die heerlijk smaakvolle vis ook nog eens besprenkelt wordt met de onze prijswinnaar Castillo de canena extra vierge olijfolie? Tja, dan is het goed mogelijk dat ze dit het béste kerstdiner aller tijden zullen vinden.

    Recept : Voorbereidingstijd: 10 minuten - Bereidingstijd: 40 minuten

    4 st zeeduivel filet van 100 gram – 12 plakken pancetta – 2 el basil& garlic seasoning – 1.5 el miscuglio italiano – 1 fles salsa della mamma – 1 dl witte wijn – 1 citroen – 1 pak linguine al nero di seppia – 100 g roze garnalen – 4 el castillo de canena olijfolie – 2 takjes peterselie – zeezout

    Kruid de zeeduivelfilets met Basil & Garlic Seasoning en rol ze in de pancetta.

    Meng de Salsa della Mamma met de Miscuglio Italiano, witte wijn en het sap van een halve citroen. Breng vervolgens aan de kook en laat de tomatensaus 30 minuutjes voorzichtig inkoken.

    Kook de Linguine al Nero di Seppia in 6 minuten gaar in een pan met water en wat zeezout. Bak ondertussen de zeeduivelfilets in een beetje olijfolie in 8 minuten gaar.

    Verwarm de tomatensaus en meng die met de pasta en roze garnalen. Verdeel de pasta over vier borden. Snijd de zeeduivelfilets in vier stukken en serveer ze naast de pasta. Besprenkel het gerecht rijkelijk met Castillo de Canena olijfolie. Garneer tot slot met wat peterselie.

    Amandelijs met Balsamico Gold

    Het diner wordt traditioneel afgesloten met een stukje ijstaart. En wie zijn wij om tegen die traditie in te gaan? Maar als je je gasten écht wilt imponeren, maak je dit jaar je ijs zelf. De combinatie met onze Aceto Balsamico Di Modena IGP Gold is namelijk zó lekker dat je ijs zelfs de tijd niet krijgt om te smelten.

    Recept : Bereidingstijd: 15 minuten - Wachttijd: 12 uur

    4 eieren – 40 g rietsuiker – 100 g crema di mandorle – 2 dl slagroom – 80 g hele amandelen – 4 x 7 ml (portieverpakking) aceta balsamico di modena igp gold

    Breng een pan met water aan de kook, plaats hierop een schaal en zet deze op laag vuur. Split de eieren en meng het eigeel met de rietsuiker in de schaal boven het warme water. Klop totdat er een romig en luchtig mengsel ontstaat.

    Mix het mengsel opnieuw wanneer het afgekoeld is, dit keer met een mixer. Roer vervolgens de Crema di Mandorle door het eiermengsel. Klop in een kom de slagroom luchtig en voeg die eveneens toe aan het mengsel. Bekleed een bakvorm met plasticfolie, giet daar het mengsel in en vries het voor minstens 12 uur in.

    Verwarm de oven op 175 graden en laat de amandelen hier 5 minuten in roosteren. Laat de amandelen afkoelen en hak ze vervolgens in grove stukken.

    Nu kan je het ijs in plakken snijden of er bollen uitscheppen. Bestrooi het ijs met de amandelen en serveer met een flinke scheut Aceto Balsamico Di Modena IGP Gold.







    27-12-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Set yourwild spirit free

    Run into the post-winter period with some fresh staples from L'Histoire de Louise by e5. The collection radiates a southern and unique look. For this matter; think bonfires, passionata tango and flamenco vibes, gauchos and wild horses and late night strolls through flower fields to capture the feel of this collection.

    Dare to stand out! The horse- and flower prints take you right back to your roots, while (vegan) leather elevates your modern outfit to a whole new level. Here, it's all about the details. Add an saddle inspired belt bag and sturdy boots to complement the outfit and create that sophisticated look. The choosing of passionate reds and dark blues extend the theme even more and add an elegant touch.







    26-12-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Srijlvol naar dromenland met Etnicraft

    » Slaapkamermeubelen van Ethnicraft - » Teak, Walnoot en Natuureik

    Een goede nachtrust was nog nooit zo belangrijk. Niet enkel voor de innerlijke rust, maar ook voor de fysieke gezondheid speelt voldoende slaap een cruciale factor. Ethnicraft creërde met haar verschillende soorten hout - waaronder natuureik, walnoot en teak - tal van tijdloze designs die je doen verlangen naar bedtijd.

    Zo licht als een veertje

    Het Air bed heeft niet veel nodig om de slaapkamer gezellig te maken. Haar afgeronde hoeken, zachte aflijning en warme tinten maken van Air een hemels licht bed. Het bijpassende nachtkastje trekt met haar zachtheid rust doorheen de hele slaapkamer. De Air collectie is beschikbaar in zowel teak als natuureik.

    Nachtelijke romantiek

    Het Spindle bed vond haar inspiratie in het traditionele spinnewiel: in het hoofdeinde vormen zich namelijk perfect uitgelijnde spaken. De toelopende poten en afgeronde randen voegen op hun beurt een sensuele touch aan de meubelen. Doornroosje had in dit knusse nestje wel langer willen doezelen. De Spindle collectie is beschikbaar in natuureik en walnoot.

    Een moderne oase van rust

    Het Madra bed met bijhorende nachtkastje stralen een evenwichtige eenhorigheid uit. De strakke lijnen en ruwe afwerking van het hout zorgen beide voor een abstracte look en zijn ideaal voor een modern interieur. Voor decoratiefreaks zijn de nachtkastjes en bedrand ideaal als uitstalschapje. De Madra collectie is beschikbaar in natuureik.

    Het Belgische meubelmerk Ethnicraft creëert al 20 jaar authentieke, moderne en tijdloze meubels uit massief hout. Hun strakke designs zijn enorm veelzijdig en passen in elk interieur. Al het hout dat Ethnicraft gebruikt, komt overigens uit zorgvuldig beheerde bossen.

    Vakmanschap ligt aan de basis van het merk, met innovatie steevast als drijfveer. Hun naam vertegenwoordigt dan ook perfect waarvoor ze staan. 'Ethni' verwijst naar de internationale roots, en 'craft' is een ode aan de ambacht. En dat die combinatie werkt, bewijst zich in de wereldwijde verkoop. www.ethnicraft.com

     







    25-12-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guess Kids SS20

    Voor een zonovergoten zomer in de buitenlucht, is de GUESS-kids SS20 collectie geïnspireerd door natuurlijke elementen zoals water, lucht en aarde, gevuld met alle schoonheid, energie en het gevoel van vrijheid die ze overbrengen. Aspecten van de Californische skate en surf wereld, naast moderne retro-vibes, zijn duidelijk zichtbaar in stukken die zijn afgewerkt met een frisse touch van neon details, een leidmotief van de gehele collectie, variërend van geel tot koraalrood en oranje.

    GUESS Girls

    Meiden dragen prachtige Marokkaans geïnspireerde prints en tinten met glamoureuze en levendige details, waarbij alles is afgewerkt met een krachtig palet van zomertinten.

    GUESS Boys

    Jongens zien er moeiteloos stoer uit in urban en skate-geïnspireerde looks en graphics die een beachy, outdoor twist hebben gekregen met een vleugje fluo als aanvulling op ontspannen, lichte kleurtinten. Het resultaat zijn veelzijdige en originele stukken die zich perfect lenen voor een aangename zomer vol plezier en zonneschijn.

    BEACHWEAR

    GUESS-Meiden en jongens plonsen deze zomer op het strand met opvallende tonen en leuke prints. Kleine meiden dragen looks die bij hun stijlvolle moeders passen dankzij mini me stukken. Jongens kiezen voor korte zwembroeken en klassieke zwembroeken in statement oranje, groen en rood, en combineren dit met felle gepatroneerde zwembroeken met op de oceaan geïnspireerde details en klassieke GUESS-logo's.

    ECO-PROJECT

    In overeenstemming met de GUESS-toewijding aan duurzame mode, worden trendy stukken gemaakt van ecologisch duurzame en gerecyclede stoffen. Met leuke, op de zomers geïnspireerde grafische afbeeldingen met eco-relevante berichten, zijn de T-shirts afgewerkt met gedetailleerde versieringen en moderne afwerkingen die zijn gebaseerd op het stijlpalet van dit seizoen.

     







    25-12-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Love is in the air ...vier Valentijn in Malta

    Malta is een eiland voor geliefden en de perfecte omgeving voor een hoge dosis romantiek. Met Valentijn is Malta een ‘must do’ voor zowel verliefde als doorgewinterde tortelduiven. Enkele inspirerende plekjes met een hoog AMORgehalte op een rij...

    Cittadella, Gozo

    Om helemaal tot rust te komen, nemen koppels de ferry naar het relaxte Gozo. Het is een mooi eiland om te wandelen en te genieten van landschappen en dorpjes. De enige grote stad op Gozo is de hoofdstad Victoria. Wie na sluiting van het museum naar de citadel gaat, verrast zijn of haar partner met een feeëriek moment in de avondverlichting. Het ultieme zoenmoment.

    San Anton Gardens, Attard

    San Anton Palace is de officiële residentie van de president van Malta. De tuinen die om het paleis liggen zijn deels open voor het publiek. Ze zijn prachtig onderhouden, met mooie fonteinen, verrassende inkijkjes en veel zwanen en pauwen. Veel koppeltjes kiezen deze locatie voor hun trouwfoto’s. Maar de omgeving was ook al vaak het decor voor films en series, o.a. voor Game of Thrones.

    Upper Barrakka Gardens, Valletta

    Tijdens een bezoekje aan de hoofdstad mag een wandeling door de Upper Barrakka Gardens niet ontbreken. Vanaf deze tuinen is het uitzicht over de Three Cities en de Grand Harbour prachtig. Bij zonsondergang is het zo mogelijk nog indrukwekkender. Wacht nog even tot de lichtjes de baai versieren vooraleer dit plaatsje te verlaten.

    Mdina

    Wat is er romantischer dan een wandeling in ‘de stille stad’ Mdina? Eén van de mooiste ommuurde steden uit Europa om naar een ander tijdperk te reizen. De kleine straatjes in okergele kleuren zijn prachtig en achter elke bocht of hoek schuilt weer een andere verrassing. Hier delen koppeltjes samen chocoladetaart bij Fontanella Gardens terwijl ze genieten van het prachtige uitzicht. Mdina is ook een fascinerende plek om ’s avonds rond te lopen als de stad sprookjesachtig verlicht is.

    De kleine straatjes van Birgu

    Birgu vormt samen met Cospicua en Senglea de zogenaamde Three Cities. Het ommuurde stadje heeft een charmante sfeer en veel historische rijkdommen. Na een bezoek is een gondeltocht vanuit het Birgu waterfront het logische vervolg om Valentijn te vieren. De dag afsluiten gebeurt met een romantisch diner in de buitenlucht aan de haven of in een zacht verlicht steegje van Birgu.

    Dingli Cliffs

    De westkust van Malta is heel anders dan de oostkust. Een zacht golvend landschap gaat plots over in steile kliffen. Het is hier niet zo toeristisch en dus rustiger. Perfect voor een volgende zonsondergang. Aan de Saint Mary Magdalene Chapel staan enkele eenzame bankjes om romantische zielen met zicht op Afrika te laten genieten van al dit moois.

    Hastings Garden, Valletta

    De meeste uitzichtpunten in Valletta kijken uit op de Grand Harbour. Maar vanaf de Hastings Gardens is de andere kant zichtbaar. Een hele klim, maar het zicht op de jachthaven, Sliema en het eiland Manoel is zeker de moeite waard. En die kus daarboven ook!

    Blue Grotto

    Voor wat romantiek in de natuur reizen we naar het zuiden van Malta. Blue Grotto is een natuurlijke rotsformatie. Door de ligging van de grotten in combinatie met het zonlicht krijgt het water er uiteenlopende kleuren blauw. Magisch en romantisch! Het fenomeen is elke dag te zien tussen 9 en 13 uur. Kleine oude vissersbootjes brengen de bezoekers vanuit het haventje naar de grotten.

    Malta, officieel Republiek Malta, ligt in de Middellandse Zee. De Maltese eilandengroep bestaat uit de eilanden Malta, Gozo, Comino en enkele onbewoonde eilandjes. Het is een bijzonder stukje Europa, er wordt links gereden en Maltees en Engels zijn de officiële talen. Je vindt er een mix van culturen, een indrukwekkend erfgoed, prachtige azuurblauwe baaien en de zonnigste hoofdstad van Europa. Vanuit België zijn er dagelijkse vluchten en na 2,5 uur vliegen ben je er al.

    www.malta.be - www.visitmalta.be

     

     







    25-12-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De resi van je leven
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Atlantische Oceaan oversteken met een schip, het doet ons ongetwijfeld wegdromen. Twee weken geen land zien, hoe zou dat aanvoelen, vragen we ons af. Zouden we opgetogen zijn als we na dagen varen langzaam een stukje Europese kust zien opdoemen?

    Dit machtige avontuur kan je beleven vanaf 4 april 2020. Dan is de vijfmaster Royal Clipper klaar om na een seizoen in de Caraïben terug te keren naar de thuiswateren in de Middellandse Zee.

    Toen de Royal Clipper in het jaar 2000 werd opgeleverd, erkende het Guinness Book of World Records meteen dit zeilschip als grootste ter wereld. Het majestueuze vaartuig van rederij Star Clippers is een moderne replica van de Preussen, een Duits schip gebouwd in 1902, toen de enige vierkant getuigde vijfmaster ter wereld. Als alle 42 zeilen gehesen zijn kan men niet anders dan emotioneel worden. Het spektakel laat niemand onverschillig. Aan boord zijn, en voelen hoe de wind het schip voortstuwt is een sensationele ervaring.

    Op 4 april 2020 gaan alle zeilen een voor een naar boven zodra Royal Clipper de haven van Barbados uitvaart. In de geluidsdichte machinekamer draait dan nog enkel een generator om elektriciteit te maken. Het schip vaart volledig op de wind, soms snel klievend door langgerekte oceaangolven, soms rustig dobberend als op een meer.

    Terwijl de officier van wacht elk uur weer enkele zeemijlen in het logboek noteert, kan elke passagier op zijn manier het momentum omarmen. Voor sommigen is deze reis het summum van ontspanning. Anderen vinden eindelijk eens tijd om dat dikke boek te lezen. Voor velen is het alsof ze voor even de deur van de drukke wereld achter zich dicht trekken, goed voor een volledige reset van lichaam en geest.

    Aan boord is alles aanwezig om je te verwennen. Wat dacht je van een Zweedse massage?

    Eten! Iedereen kijkt uit naar de maaltijden, een genot voor de zintuigen en smaakpapillen, die met hart en ziel worden klaargemaakt. Het diner of het aperitief zijn ook het perfecte moment om te connecteren met de gelijkgestemden aan boord, die van overal ter wereld komen, en vaak dezelfde verwachtingen hebben van dit prachtige avontuur.

    De kapitein en zijn officieren delen graag hun nautische kennis. Op de stuurbrug ben je altijd welkom. Soms worden workshops gegeven, over meteo, navigatie of oceanografie. Onvergetelijk zijn de nachten met sterrenhemels zoals je er nog nooit hebt gezien. De connectie tussen de medepassagiers en de onthechting met de rest van de wereld creëren een heel aparte sfeer.

    Na tien dagen varen bereikt Royal Clipper Ponta Delgada, de hoofdstad van de Azoren. Terwijl de gasten Punta Delgada bezoeken slaat de bemanning verse proviand in voor het laatste stuk van de overtocht. Het is nog vier dag varen tot Royal Clipper Lissabon bereikt.

    Als het lijkt alsof de toppen van de masten de Vasco de Gama-brug over de Taag gaan raken, terwijl auto’s, vrachtwagens en treinen als een zwerm bijen voorbijrazen, is het euforisch gevoel wel degelijk aanwezig. De Atlantische Oceaan oversteken met een tall ship, is een beleving van formaat.

    Royal Clipper biedt plaats aan slechts 227 passagiers. Wacht daarom niet te lang met boeken. Geniet van een uitzonderlijke korting van 20% indien je voor 31 januari 2020 boekt. Op 22 oktober 2020 zet het schip dan terug koers van uit Lissabon naar Barbados, via Marokko en de Canarische Eilanden voor een nieuwe authentieke oversteek met de passaatwinden.

    Meer informatie: www.starclippers.com

     

     

     

     

     

    24-12-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corendon verwacht dat Griekenland en Egypte in 2020 gaan 'boomen'

    De Griekse eilanden en Egypte zouden, blijkt een vroegboekonderzoek, komend jaar wel eens dé top vakantiebestemmingen kunnen worden. Touroperator Corendon liet dit onderzoek uitvoeren onder haar Belgische vakantiegangers. In absolute cijfers blijft Turkije wel nog het meeste boekingen noteren. Daarnaast blijkt dat Vlamingen meer gevoelig zijn voor vroegboekkortingen dan Walen en vroegboeken het populairst is bij 65-plussers en gezinnen met kinderen.

    Griekenland en Egypte grootste stijgers :

    Griekenland en Egypte beloven in 2020 absolute boekingskanonnen te worden. Dat is in alle geval wat de Belgische klanten van Corendon aangeven in een recent uitgevoerd vroegboekonderzoek. Binnen Europa zullen ook Spanje en Italië de Belgische harten blijven veroveren. In absolute cijfers blijft Turkije zonder meer hét vroegboekland bij uitstek, maar het moet inboeten in vergelijking met Griekenland en Egypte. Daarnaast kiezen de Belgische reizigers er ook vaker voor om wat langer op het vliegtuig te zitten richting hun vakantiebestemming, want ook Curaçao en Bali blijken enorm in trek te zijn.

    Vlaamse provincies boeken het vroegst.

    Daarnaast polste Corendon in haar onderzoek naar de vroegboekintenties van de Belgische reiziger. Hierbij valt op dat de Vlaamse provincies over het algemeen vroeger boeken dan de Waalse. Antwerpen, Vlaams-Brabant en West-Vlaanderen op kop. In Brussel, Henegouwen en Waals-Brabant profiteert men dan weer het minst van de vroegboekkortingen.

    Ouderen profiteren het meest van vroegboekkortingen

    Als er naar de leeftijd gekeken wordt, blijkt dat 65-plussers hun reis het vroegst boeken. Zij doen dat 5,7 % meer dan de gemiddelde vakantieganger. Daarna volgt de leeftijdsgroep 55 tot en met 64 jaar en aansluitend de 35 tot en met 44-jarigen. De jeugd, 18 tot en met 24 jaar, boeken hun reis het laatst. Daarnaast boeken families met kinderen hun vakanties vroeger dan andere reisgezelschappen. Koppels boeken hun vakantie het minst vroeg.

    Meer info: www.corendon.be

    24-12-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-12-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Too good to go
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    • Carrefour versterkt haar partnerschap met Too Good To Go met 450 partnerwinkels - • In totaal verkocht Carrefour 264.000 pakketten - • Carrefour-pakketten vertegenwoordigen van het totaal aantal pakketten dat door Too Good To Go wordt verkocht - • Carrefour krijgt een algehele beoordeling van 4 uit 5 voor haar service (4.44), de kwaliteit (4.16) en de hoeveelheid (4.13)

    Too Good To Go helpt voedselverspilling te verminderen, een verbintenis die Carrefour al sinds meer dan 15 jaar aangaat. Too Good To Go startte in maart 2018 en werd in augustus 2018 vervoegd door Carrefour. Sindsdien is het aantal Carrefour-partnerwinkels alleen maar toegenomen. In april 2019 stond de teller op 240 deelnemende winkels. Vandaag doen 450 Carrefour-winkels mee. Hoe werkt het? De app Too Good to Go geeft alle partnerbedrijven weer en biedt gebruikers de mogelijkheid om voedingsmiddelen of gerechten te kopen die bijna over datum zijn aan verminderde prijs en zo voedselverspilling tegen te gaan.

    In totaal verkocht Carrefour 264.000 pakketten via Too Good To Go. Met dit aantal vertegenwoordigt Carrefour ¼ van de totale hoeveelheid pakketten die worden verkocht via de app. Andere deelnemende bedrijven zijn bijvoorbeeld sushi-restaurants, bakkerijen, hotels en traditionele restaurants

    Carrefour, een speler die tegen voedselverspilling strijdt. Deze strijd tegen verspilling gebeurt in 4 opeenvolgende fasen:

    1. Goed voorraadbeheer is een prioriteit.

    2. De afprijzing van de producten die de uiterste consumptiedatum naderen, maakt het mogelijk om het aantal onverkochte producten te verminderen. Consumenten herkennen deze producten in de winkel dankzij het gele etiket. Too Good To Go is een extra manier om producten die nog goed zijn voor verbruik aan verlaagde prijs aan te bieden, zodat ze de volgende dag niet weggesmeten hoeven te worden.

    3. Al meer dan 15 jaar geeft Carrefour onverkochte producten aan voedselbanken en liefdadigheidsinstellingen. Carrefour was de eerste retailer die deze activiteiten uitvoerde via de Schenkingsbeurs, het platform voor het beheer van voedselschenkingen. Het biedt alle verenigingen toegang tot onverkochte producten en beperkt onverkochte voorraden die niet door verenigingen worden opgehaald. De deelname van Carrefour diende als inspiratie voor andere belanghebbenden om deel te nemen aan dit initiatief

    4. Carrefour gooit geen voedsel in de vuilnisbak. Zelfs als de 3 voorgaande stappen onverkochte producten niet hebben voorkomen, zullen Carrefour-producten door derden worden herwerkt om er secundaire producten van te maken, zoals energie door de biomethanisatie.

    De toewijding van Carrefour België aan milieu- en ethische kwesties werd dit jaar erkend: de retailer won de prijs ‘CSR Professional of the Year 2018′. Deze prijs erkent de inspanningen van het bedrijf op het gebied van zijn sociale verantwoordelijkheid.

    23-12-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SodaStream nu ook verkrijgbaar bij Colruyt en Okay
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Colruyt Group breidt duuzaam aanbod uit met SodaStream-gamma. Colruyt, onlangs uitgeroepen tot ‘Salesforce Retailer of the Year Belgium’, zal nog dit jaar de bruiswatertoestellen en koolzuurcilinders van SodaStream in het assortiment opnemen. Daarmee is de Belgische supermarktwereld weer een beetje duurzamer en draagt Colruyt samen met de OKay-winkels bij aan een wereld met minder wegwerpplastic. SodaStream laat zich meer en meer gelden als een milieuvriendelijk alternatief voor bruiswater en frisdrank in plastic wegwerpflessen.

    Steeds meer consumenten kiezen bewust voor de duurzame oplossing van SodaStream, waarbij plastic wegwerpflessen overbodig zijn. Met de herbruikbare SodaStream-fles bespaart een huishouden wel duizenden plastic wegwerpflessen. Voor SodaStream is de distributie via Colruyt een nieuwe grote stap in de sterke groei van het merk in België, en wordt de bereikbaarheid van SodaStream voor de consument verder uitgebreid.

    300 extra verdeelpunten

    Johan Schepers, General Manager van SodaStream Benelux: “We willen een gedragsverandering bij de consument tot stand brengen, zodat die overstapt op dé herbruikbare oplossing. Met de beschikbaarheid van SodaStream bij Colruyt maken we het de consument nog een stukje gemakkelijker om zelf thuis bruiswater te maken. Met de winkels van Colruyt en OKay kan de consument nu bij meer dan 300 nieuwe verdeelpunten terecht om SodaStream-koolzuurcilinders te verkrijgen en te ruilen.”

    SodaStream, onderdeel van PepsiCo, is wereldwijd marktleider voor toestellen om thuis bruiswater te maken. Het is actief in 46 landen en biedt een duurzaam alternatief voor bruisende dranken in plastic wegwerpflessen. In België is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Blokker, Carrefour, ColliShop, Coolblue, Delhaize, Eldi, Euronics, Exellent, Hubo, Krëfel, MediaMarkt, Vanden Borre en nu dus ook Colruyt en OKay. www.sodastream.be

    23-12-2019 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!