Inhoud blog
  • Classic date manufacture
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    19-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Radisson Easr Midlands
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Rezidor kondigt het Radisson Blu Hotel, East Midlands Airport in het Verenigd Koninkrijk aan

     

     

    The Rezidor Hotel Group, één van ‘s werelds snelst groeiende hotelbedrijven kondigt het nieuwe Radisson Blu Hotel, East Midlands Airport in het Verenigd Koninkrijk aan. Het nieuw te bouwen hotel zal 216 kamers tellen en voorziet te openen begin 2012.

     

    “Na de Radisson Blu en Park Inn hotels in Manchester, London Stansted, London Heathrow en Edinburgh, is dit project ons vijfde luchthaven hotel in het Verenigd Koninkrijk. Met onze 32 hotels en meer dan 8.000 kamers in beheer of onder ontwikkeling blijven we Europees leider in het segment van luchthaven hotels”, zegt Kurt Ritter, President & CEO Rezidor. “Tegelijkertijd ben ik verheugd om dit hotel als ons 250ste Radisson Blu te kunnen aankondigen; onze continue groeiende EMEA-portfolio telt nu meer dan 58.000 kamers”, vervolgt Ritter.

     

    Bahram Sadr-Hashemi van de Azure Property Group, één van de leidende hotelinvesteringsbedrijven in Europa en franchiser van het nieuwe hotel, voegt hieraan toe: “We zijn blij met Rezidor samen te kunnen werken bij de creatie van dit eersteklas hotel met zijn uitgebreide conferentiefaciliteiten. Het hotel zal een unieke identiteit hebben en zijn klanten een nieuwe ervaring bieden. Radisson Blu heeft bewezen een uitzonderlijk sterk merk te zijn in luchthaven locaties en we vertrouwen erop dat dit in dit geval niet anders zal zijn.”

     

    Het Radisson Blu Hotel, East Midlands Airport zal op 800 meter van de hoofd terminal en langs de M1, de drukste autoweg van het land liggen – een prime locatie met uitstekende zichtbaarheid! Naast de 208 kamers en de 8 suites, voorzien van alle Radisson comfort met o.a. gratis hoge snelheid internettoegang, zal het hotel ook een restaurant, een bar/lounge en een 1 koffieshop bieden. Verder zal het hotel ook beschikken over 750 m² conferentie en evenementenruimte en ruime ontspanningsmogelijkheden in de fitnessruimte, met gym en binnenzwembad. De inrichting van het hotel zal ook een aantal belangrijke vernieuwende CO2 vriendelijke initiatieven voor haar rekening nemen.

     

    East Midlands Airport is één van de 10 grootste luchthavens in het Verenigd Koninkrijk (jaarlijks bijna 6 miljoen passagiers). De luchthaven bekend om zijn business verkeer in centraal Verenigd Koninkrijk, dient ook als hub voor verschillende lage kost maatschappijen zoals BMIbaby en Ryanair. Het hotel zal ook voorzien in de noden van de bedrijven in de industriële zone en de nabijgelegen steden als Leicester, Derby en Nottingham. RVH.

    www.rezidor.com.

     

     

     

    19-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cityjet

    CITYJET  VERWELKOMT DE 50.000STE PASSAGIER OP DE ROUTE EINDHOVEN - LONDON CITY AIRPORT

     

     

    Cityjet vierde een belangrijke mijlpaal: de regionale luchtvaartmaatschappij vervoerde zopas de 50.000ste passagier op de lijn Eindhoven - London City Airport. Er is trouwens nog meer goed nieuws. CityJet presteerde  deze zomer zeer goed inzake punctualiteit en was in juli de op één na stiptste  luchtvaartmaatschappij van Europa.

     

    CityJet opende de lijn tussen  Eindhoven en London City Airport eind maart 2008. Zowel zakenreizigers als toeristen maken van de route  gebruik om naar de Britse hoofdstad te reizen. De voorbije 2,5 jaar nam het  aantal passagiers voortdurend toe. Vorige maand lag het passagierscijfer 80%  hoger dan in augustus van verleden jaar. CityJet streeft ernaar om tijdsbesparende reismogelijkheden aan te bieden die gepaard gaan met een kwaliteitsvolle dienstverlening. Dit recept slaat duidelijk aan bij zakenreizigers die gebruikmaken van de lijn tussen Eindhoven en London City Airport.

     

    H. Groenewegen, Chief Financial Officer  bij Ziggo, was de 50.000ste passagier die met CityJet van Eindhoven naar London City vloog. Hij werd op de luchthaven verwelkomd door Joost Meijs, Managing  Director van Eindhoven Airport, en Johan Vanneste, CEO van VLM Airlines. De heer Groenewegen vliegt graag met CityJet voor de onberispelijke service en de uitstekende reputatie inzake stiptheid. Bovendien is London City  Airport de luchthaven die het dichtst bij het Londense stadscentrum is gelegen en die gekend is om haar korte inchecktijden. Ideaal dus voor iemand die regelmatig voor zaken naar Londen reist.

     

    CityJet vliegt van maandag tot en met vrijdag tweemaal  daags heen en weer op de lijn Eindhoven - London City en eenmaal op zondag.

    www.cityjet.com

     

    CityJet is met zowat 600 vluchten per week, de belangrijkste luchtvaartmaatschappij op London City Airport en is goed voor ruim de helft  van alle vliegbewegingen op London City Airport. De luchthaven ligt vlakbij het stadscentrum en de toekomstige Olympische site. Beiden zijn makkelijk  bereikbaar via het Londense metronet.

     

    CityJet vliegt van London City Airport naar 15 bestemmingen (Amsterdam, Antwerpen, Brive, Deauville, Dublin, Dundee, Edinburgh, Eindhoven, Genève, Jersey, Luxemburg, Milaan, Nantes, Parijs (Orly) en Rotterdam). De regionale luchtvaartmaatschappij biedt  ook rechtstreekse vluchten aan vanuit Antwerpen naar Manchester en van  Rotterdam naar Hamburg, en voert ook chartervluchten uit.

    CityJet biedt een snelle en comfortabele manier van reizen aan de tijdsbewuste passagier die naar hartje Londen wenst te reizen. Op de  luchthaven van London City kunnen passagiers tot 15 minuten voor het vertrek  van de vlucht inchecken. De klanten kunnen ook online inchecken en op voorhand zelf hun plaats aan boord kiezen. Tijdens de vlucht krijgen de passagiers  gratis drank en een lichte maaltijd. RVH.

     

    18-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Hesp, alg directeur Radisson BLU Hasselt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Peter Hesp benoemd tot Algemeen Directeur Radisson Blu Hotel in Hasselt

     

     

     

    Peter Hesp (°NL, 1969) heeft een uitgebreide ervaring in de hotelindustrie. Hij begon zijn professionele carrière in 1994 en was o.a. F&B Manager in het Renaissance Hotel en het Mövenpick hotel in Brussel. Hij was eigenaar-beheerder van het gastronomisch Restaurant Maartenshof in Nederland en Manager van het restaurant in het Kasteel Reckheim in Lanaken.

     

    Zijn laatste ervaring deed hij op in Luik als verkoopsdirecteur voor het Holiday Inn Luik en het Mercure Luik Centrum. Nu zet hij de stap naar The Rezidor Hotel Group als Algemeen directeur van het Radisson Blu Hotel in Hasselt. Hij staat in voor het dagelijkse beheer van het hotel en rapporteert rechtstreeks aan Willem van der Zee, Regionaal Directeur Rezidor Benelux en Frankrijk.

     

    Peter Hesp behaalde een diploma aan de Hoge School voor Hotelmanagement in Maastricht. Hij spreekt vloeiend Nederlands, Frans, Engels en Duits. Peter volgt Didier Boehlen op die gepromoveerd werd tot Algemeen Directeur van het Radisson Blu Astrid Hotel en het Park Inn hotel in Antwerpen.

     

    Het Radisson Blu Hotel biedt in de hoogste toren van Hasselt 126 kamers en suites in “Hazeltek” stijl, met subtiele referenties naar Jan Van Eyck, jeneverbessen en hazelaren, typische Limburgse kenmerken. Naast de 275 m² vergaderruimte op de eerste verdieping, werden in oktober 2009 op de 17de en 18de verdieping hypermoderne vergader- en evenementenruimtes ingericht.

    Begin januari 2010 opende op de 19de verdieping een panoramische champagne- en wijnbar, Sky Lounge - een unieke locatie met een adembenemend uitzicht: een 360° panorama over de skyline van Hasselt en omstreken. Deze stijlvolle bar is open van maandag tot en met zaterdag van 11.00u tot 01.00u en op zondag wordt hij exclusief gehouden voor de gasten die komen brunchen.

    Het Radisson Blu Hotel is volledig voorzien van draadloos internet. Zowel op de kamers, als in de vergaderzalen of in de lobby, de lounge of het restaurant kan men gratis draadloos surfen op internet. RVH.

    www.radissonblu.com.

    17-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wijntendenzen

    Wijntendenzen Delhaize

     

     

     

    Met meer dan 135 jaar ervaring is Delhaize zonder twijfel de wijnspecialist van België. Ongeveer één fles op drie die wordt verkocht in de grootdistributie België komt van Delhaize. Dit betekent dat Delhaize meer dan 60 miljoen fessen wijn, champagne en schuimwijn verkoopt afkomstig van meer dan 20 verschillende landen.

     

    Met 700 referenties in de winkel, waarvan 300 referenties die gebotteld werden door Delhaize en 400 referenties voorgesteld in exclusiviteit op Wineworld, heeft Delhaize een ruim wijnassortiment dat beantwoordt aan de smaak van alle liefhebbers. In dit assortiment in exclusiviteit 5 van de 10 meest bekende wijnmerken ter wereld, nl. Concha y Toro (Casillero del Diablo), Mondavi, Beringer, Lindemans en Jacobs Creek. Voor de champagnes en schuimwijnen telt het uithangbord ruim 120 referenties.

     

    De consumptietendensen evolueren eveneens, de klant richt zich steeds meer tot convenience en wijnen die meteen gedronken kunnen worden. Dit betekent meer toegankelijk en gefruite wijnen geschikt voor onmiddellijke consumptie. Ook de convenienceverpakking zoals de schroefdoppen en de bag in box, speelt hierbij een steeds grotere rol.

     

    Food pairing is in België een opmerkelijke evolutie. De wijnmuur van Delhaize geeft de klant duidelijk tips over welke wijnen bij welk product het best gedronken kunnen worden. Anderzijds wordt gezorgd voor een wijnraadgever deze biedt desgevallend de nodige ondersteuning.

    Delhaize zorgt anderzijds voor een aangepast etiket waarop naast oorsprong, druivensoort en wijnjaar nu ook informatie over food pairing wordt opgenomen samen met aanduidingen over wijnaroma’s en wijnsmaken.

    Tot 29 september loopt trouwens een grote wijnactie waarbij naast degustaties en gepersonaliseerde wijnen, ook 20 nieuwe referenties worden gepresenteerd. RVH.













    16-09-2010 om 09:09 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De smaak van de pluktijd

    ‘Een smaak van de pluktijd’

    Nieuwe collectie Terre Naturelle in het Gamma aardewerk Le Creuset®

     

     

     

    Na het grote succes in het gamma aardewerk van de kleuren Kersenrood en Dune die in 2008 gelanceerd werden, en van de kleur Terre Naturelle in het gamma gietijzer, breidt Le Creuset® zijn basisgamma aardewerk uit met deze 3de unieke, warme en trendy kleur, in ware oogststijl!

    Het aardewerk van Le Creuset® is hittebestendig, praktisch en veilig en is perfect geschikt voor de dagelijkse keuken. Deze collectie vrolijkt bij elke gelegenheid de tafel op, of het nu gaat om een eenvoudige gezinsmaaltijd, een romantisch diner of een etentje met vrienden. Een compleet gamma dat in geen enkele keuken mag ontbreken!

     

    De nieuwe collectie, beschikbaar vanaf oktober 2010, kan gebruikt worden in de oven, de magnetron, de koelkast en in de diepvriezer, ze is eveneens kras- en vlekbestendig. Bovendien is ze onderhoudsvriendelijk en absorbeert geen geuren of aroma's. RVH.



    16-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adagio: trendu europese metropolen

    Maak de Shopaholic in je wakker en verover de trendy Europese metropolen!

     

     

    Voor een onvergetelijk moment met zijn tweeën of een heuse girls only-trip, gaat er niets boven een weekendje Rome, Berlijn of Monaco! Deze steden zijn stuk voor stuk

    super trendy, fun, en vooral niet duur!

    De Adagio City Aparthotels bieden je superpromoties aan vanaf 32,5!/nacht/persoon*

    voor een tweepersoonsduplex. Bovendien mag je hond mee !

    Een Adagio City Aparthotel is de perfecte combinatie tussen het gemak van een hotelverblijf en het vertrouwde gevoel van een thuisomgeving. Er kan op elk moment,

    geheel vrijblijvend, beroep gedaan worden op de hotelservice. De Adagio City Aparthotels bieden het comfort van driesterrenappartementen. Bovendien zijn de appartementen ideaal gelegen in de betere, aangename wijken van de steden. Ze beschikken over alle troeven om deze drie ware fascinerende metropolen te ontdekken.

     

    Adagio Rome Garden

    Dichtbij het Europees Congres en op 15 minuten van het stadscentrum, ligt het Adagio Rome Garden. Dit aparthotel beschikt over 96 ruime appartementen. Ontdek samen met je Italian lover de Romeinse fora en het Vaticaan, kuier langs de Trévi-fontein, het Villa Doria Pamphill of de pitoreske straatjes. Wil je na al dat wandelen even uitrusten, nestel je dan zeker neer op het terras van de Antico Caffé Greco.

     

    Rome is de perfecte stad om verliefd te verdwalen, of om je samen met je vriendinnen volledig over te geven aan de Italiaanse Alta Moda !

     

    NIEUW ! Adagio Berlin Kurfürstendamm:

    In de hoofdstad van Duitsland klopt het culturele Europese hart. Berlijn is de IT-city op gebied van art, muziek en zonder te vergeten : de geschiedenis van de 20e eeuw!

    Het nieuwe Adagio-aparthotel ligt vlakbij de wijk « Charlottenburg », vlak aan de befaamde Kurfürstendamm. Met haar 133 volledig ingerichte appartementen, is dit hotel perfect voor je businesstrips of verlengd weekend.

    Van de Brandenburg-poort tot de Reichstag en de restanten van de Berlijne Muur, er is voor ieder wat wils. ‘S nachts tovert deze multi-culturele stad zich volledig om tot een ware danstempel ! Deze stad moet je gewoon ontdekken !

     

    Adagio Monaco Beausoleil Monte Cristo

    Voel je eerder de drang om een paar royals te spotten, en weg te dromen bij al die pracht en praal, dan moet je in Monaco zijn ! In de Alpes Maritimes, aan de voet van het prinsendom Monaco, ligt het Adagio Monaco Beausoleil Monte Christo.

    Dit aparthotel beschikt over ruime appartementen en biedt alles wat je van de Zuid-Franse kust kan verwachten : zon, cultuur, golf en wellnessarrangementen !

    Alle 78 appartementen zijn nieuw, geacclimatiseerd en allemaal zeer comfortabel. De appartementen bestaan uit studio’s voor 2/3 personen of 3-kamerappartementen voor 5 à 6 personen.

     

    Adagio City Aparthotels is het merk ontstaan uit de samenwerking tussen P&V en Accor. De City Aparthotels bieden het comfort van drie- en viersterrenappartementen met een service “à la carte”, voor korte- of langetermijnverblijven. Deze formule is de

    perfecte combinatie tussen het gemak van een hotelverblijf en het vertrouwde gevoel van een thuisomgeving in het hart van de grootste Europese steden.

    Adagio City Aparthotel telt op heden 28 aparthotels, ofwel meer dan 3.900 appartementen gaande van een studio tot een 3-kamerappartement in Aix-en-Provence, Annecy, Bazel, Berlijn, Bordeaux, Brussel, Marseille, Monaco, Nantes, Parijs, Rome, Straatsburg, Toulouse en Wenen. RVH.

    www.pv-holidays.com of 0900 00 009 (0,47!/min)

     

     

     

    15-09-2010 om 08:14 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Château Angélus

    Château Angélus : sterren en hartebrekerallures

     

     

     

    De wijnen van Château Angélus kregen in de nieuwste editie van de absolute wijngids La Revue du Vin de France « Les meilleurs vins de France 2011 » een derde ster toebedeeld. Angélus bereikt hiermee het summum van kwaliteit. In deze gids die het werk is van de topspecialisten, worden de domeinen genoteerd en becommentarieerd op de totaliteit van de wijnen die de voorbije jaren werden geproduceerd en komt ook de nieuwe millésime die te koop wordt aangeboden in aanmerking genomen.

     

    De gids looft Château Angélus « Indien 2009 respect afdwingt voor de rijkdom aan fruit die in de wijnen is weer te vinden, onderscheidt Angélus zich door zijn evenwicht en rijkdom. De nieuwe millésime heeft een sterke maar gerafinneerde afdronk, net als de 2008 met volle smaak. De wijnen 2007 zijn rijk en geconcentreerd en vormen een meesterlijk geheel, zodat de wijnen het domein alle waardigheid bezorgen door hun volheid van smaak en mooie fruittoetsen”

     

    Hartebreker bij Hachette

     

    De Gids Hachette die zich specifiek richt op de laatste gecommercialiseerde millésimes, is even lovend voor het nieuwe millésime dat zich voor het tweede jaar op rij, beloftevol aankondigt. De wijnen 2007 worden zelfs als de absolute hartebreker omschreven.

    ‘ Deze Bordeaux bezit een indrukwekkende intensiteit, alhoewel nog jong is het boeket reeds sterk aanwezig met een mooie cocktail van rode en zwarte vruchten, lichte houttoest,ietwat gevanilleerd. Het gehemelte wordt lichtjes beroerd door geconcentreerde smaken ondersteund door enkele solide maar weliswaar elegante tanines.’

     

    Lovende woorden aan de vooravond van een nieuwe oogst die zich eveneens beloftevol aankondigt. RVH.

    www.chateau-angelus.com

     

    15-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oktober truffelmaand

    Oktober is de truffelmaand bij Leonidas

     

     

     

    Om de truffelmaand te vieren heeft de Belgische Meester-Chocolatier een fonkelnieuwe smaak gecreëerd voor dit traditionele product, de Truffel Cognac. Een overheerlijk recept dat zonder twijfel furore zal maken.

     

    De herfst staat voor de deur en doet ons verlangen naar fluweelzachte smaken en kleuren, naar dat cocoongevoel en naar heerlijke chocolademomenten om te delen met familie en vrienden. Om die zoete momenten nog lekkerder te maken, wilden de artisanale chocolatiers van Leonidas ons verrassen met een splinternieuwe chocoladetruffel: de Truffel Cognac.

     

    Ter gelegenheid van de truffelmaand heeft Leonidas er voor gekozen om onze zintuigen te prikkelen met een nieuwe Cognac-smaak. De nieuwe Truffel Cognac van Leonidas is gevuld met een ganache van witte en melkchocolade met een Cognac Vanille Bourbon-smaak en gehuld in zwarte chocolade en cacaopoeder. De nieuwe Truffel Cognac zal een streling zijn voor de smaakpapillen van menig fijnproever.

     

    In de etalages van de Leonidas pralinewinkels vindt u uiteraard nog andere truffels die stuk voor stuk vervaardigd zijn op basis van de meest verse ingrediënten:

    • De Truffel Natuur, gevuld met een ganache van zwarte en melkchocolade en gehuld in zwarte chocolade en cacaopoeder.

    • De Truffel Koffie-Karamel, gevuld met een ganache van zwarte en melkchocolade met een koffie-karamel-smaak, gehuld in zwarte chocolade en een laagje kristallen cacaopoeder.

    • De Zwarte Truffel, gevuld met een ganache van zwarte chocolade en 72% São Tomé en gehuld in zwarte chocolade en zwart cacaopoeder.

    • De Truffel Krokante Hazelnoot, gevuld met een ganache van melkchocolade met hazelnootpoeder, omhuld met een mix van bresilienne en cacaobonen.

    • De Truffel Speculaas, gevuld met een ganache van melkchocolade gearomatiseerd met speculaas, gepofte rijst en speculaas, en omhuld met speculaaspoeder.

    • De Truffel Champagne, gevuld met een ganache van witte en melkchocolade met echte champagne, omhuld met zwarte chocolade en poedersuiker.

     

    Leonidas plaatst de truffel als sublieme lekkernij meer dan ooit in de kijker. Tijdens de hele maand oktober kan u truffels komen ontdekken in de pralinewinkels van Leonidas! Bij aankoop van een doosje van 750g kost een pakketje met 7 truffels slechts 1 euro. Het pakketje wordt ook apart verkocht. RVH.

    www.leonidas.com





    15-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pandox koopt Brussels Hilton

    Pandox koopt Brussels Hilton

     

     

     

     

    Door de aankoop van het Brussels Hilton hotel versterkt Pandox zijn positie als marktleider met zes hotels en totaal 1.750 kamers in Brussel, één van de meest dynamische hotelmarkten van Europa.

     

    Brussels Hilton behoort tot de grootste en bekendste hotels in Brussel. Het hotel is gelegen aan de Waterloolaan op enkele meters van de prestigieuze Louizalaan. Het hotel, een landmark, beschikt over 432 kamers verdeeld over 26 verdiepingen met meerdere vergaderzalen, twee restaurants, een fitnesscenter en spa. De aankoop van het gebouw en de hotel exploitatie zelf bedraagt EUR 29 miljoen. De verkoper is een Amerikaanse investeringsmaatschappij.

     

    Brussels Hilton werd gebouwd in 1967 en maakt sindsdien deel uit van de Hilton groep. De laatste jaren verloor het hotel haar sterke marktpositie door het verouderde product en service aanbod. Het hotel voldoet niet meer aan de hooggestelde eisen van de hedendaagse reiziger.

     

    Pandox streeft ernaar om het hotel haar historisch sterke positie als zaken- en conferentiehotel in het premium segment terug te geven. Dit zal verkregen worden dankzij een uitgebreid vernieuwingsprogramma voor de kamers, vergaderfaciliteiten, publieke ruimtes, technologische installaties en aantrekkelijk food en beverage aanbod. Een ander belangrijk deel zal zijn het invoeren van een moderne organisatie, die zal voldoen aan de verwachtingen van de hedendaagse en toekomstige gasten. De totale investering wordt geschat op EUR 25 miljoen.

     

    Met de aankoop van Brussels Hilton, versterkt Pandox zijn positie als één van de belangrijkste spelers op de Brusselse hotelmarkt. “Dit is een typische Pandox aankoop. Wij zien enorm potentieel in dit bekende hotel en het is een eer om de ontwikkeling van dit hotel op ons te nemen, ” zegt Anders Nissen, CEO van Pandox.

     

    De Pandox hotel portfolio in België bestaat uit:

    BRUSSEL:

    Brussels Hilton - 432 kamers – aangekocht in 2010

    Crowne Plaza Brussels – Le Palace Brussel - 354 kamers - aangekocht in 2003 en ontwikkeld tot één van de belangrijkste conferentie hotels van Brussel, investering: EUR 15 M

    Hotel BLOOM! - 305 kamers - aangekocht in 2005 en ontwikkeld tot één van de belangrijkste lifestyle hotels in België, investering: EUR 12 M.

    Hilton Brussels City - 283 kamers - aangekocht in 2001 en ontwikkeld tot een zakenhotel met boutique sfeer - Investering: EUR 13 M.

    Holiday Inn Brussels Airport - 310 kamers - aangekocht in 2006 en verbeterd tot een van de beste middenklasse hotels in de omgeving van Brussels Airport - investering: EUR 5.5 M.

    Scandic Grand Place - 100 kamers - aangekocht in 2001 - Een middenklasse hotel vlakbij de Grote Markt

     

    ANTWERPEN

    Crowne Plaza Antwerp - 262 kamers - aangekocht in 2006. Hier is een investeringsprogramma van EUR 3 M in uitvoering.

    Scandic Antwerp - 264 kamers - aangekocht in 2001 - een middenklasse hotel met zeer goede vergaderfaciliteiten. RVH.

     

     

    14-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scooter

    Ontdek de toeristische pareltjes van  het Pajottenland en de Zennevallei met de scooter

     

     

    Voortaan kan je het Brabantse heuvelland op  een heel originele manier ontdekken, nl. met de scooter. Dit nieuw toeristisch  initiatief is een idee van ClassicScooter Beersel, het Huis van de Geuze en het  Wijnatelier. Met het scooterproject willen zij de authenticiteit en de  gemoedelijke sfeer van het Pajottenland en de Zennevallei benadrukken.

     

    Steven De Cort van ClassicScooter Beersel: “Het Pajottenland en de Zennevallei hebben naast het natuurschoon, ook heel wat toeristische bezienswaardigheden te bieden, zoals het kasteel van  Gaasbeek of dat van Beersel, de molen van kapitein Zeppos, de lambiekbrouwerijen en geuzestokerijen, alsook de typische cafeetjes. Met de scooter kan je dat alles op een aangename en originele manier ontdekken. Gelet op het sterk heuvelachtige landschap is de scooter uiteraard ook minder vermoeiend  dan de fiets.

     

    Chris Vlaminck van ‘Het Wijnatelier’ uit  Vlezenbeek voegt eraan toe: “Wij hebben mooie scooterroutes uitgestippeld, waarvan sommige langs het befaamde fietsknooppuntennetwerk lopen.  Wie graag een persoonlijke service wenst, kan steeds beroep doen op deskundige scootergidsen. Zij kennen de streek als geen ander en kunnen je  onderweg de mooiste plekjes van onze streek aanwijzen.

     

    Er kan gestart worden bij ClassicScooter Beersel, Het Wijnatelier in Vlezenbeek of aan de herberg In de Verzekering  tegen de Grote Dorst in Eizeringen.

     

    Een scooter huren voor een dag kost slechts 69  euro. Vanaf twee scooters betaal je 50 euro per scooter per dag. Wil je een  passagier achterop meenemen, dan betaal je per dag 15 euro extra. Voor een heel weekend (van vrijdagavond tot maandagochtend) betaal je slechts 100 euro per  scooter. Prijzen incl. btw, huur van  de helm en volle benzinetank (waarborg: 250€/scooter). Er zijn verschillende scootertypes te huur gaande  van de Neco Lucca automatic 4-takt 50cc tot en met de LML handgeschakelde 4-takt 125cc.

     

    Dit scooterverhuurproject is een gezamenlijk  initiatief van ClassicScooter Beersel, het Huis van de Geuze en Het Wijnatelier. De initiatiefnemers dragen het Pajottenland en de Zennevallei een  bijzonder warm hart toe. RVH.

                           

     


    13-09-2010 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!