Inhoud blog
  • Tulpentijd in Flevoland
  • Slaaptoerizzzzzzme in je eigen slaapkamer
  • Good Gorl blush elixir
  • Van zonnige lentedag tot fancy avondfeest
  • Sunny Cars innoveert
  • Designer outlets: Een lente met nieuwe collectie
  • DIY met Jung en MattoBoard
  • Marie's Corner
  • Bristol Mode to bright up your day
  • Mikado, developed by Vitra in Zwitserland
  • Jack & Jones
  • Doorkijker
  • Veritas retro club
  • Peace and love (voor stoffen):
  • Anita's Care SS24
  • Aloha Arte bottelt het paradijs
  • Camille brengt nieuwe 'Magie'-kledingscollectie uit met JBC
  • Het exterieur ontwaakt
  • Gespot door Pearle opticiens
  • LolaLiza lanceert zesdelige podcast
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    05-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toerisme Vlaanderen opent een Vlaamse straat in Parijs
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Van 5 tot 11 juli kleurt Parijs een stukje Vlaams. Toerisme Vlaanderen opent dan een Vlaamse straat in de populaire wijk Montmartre. 'Rue de la Flandre' is een heuse ‘pop up street’ die Vlaanderen letterlijk en figuurlijk in de etalage zet. Toerisme Vlaanderen steekt in samenwerking met talrijke partners uit de openbare en private sector een hele week lang de Rue Androuet in hartje Parijs in het Vlaams. En daar gaan we heel ver in! De bestaande winkels worden helemaal leeggehaald en omgetoverd tot al het moois dat Vlaanderen en zijn deelbestemmingen te bieden hebben.

    Zo zal je er bijvoorbeeld letterlijk kunnen proeven van onze bestemming, uiteraard aan een Vlaams frietkot maar even goed in ons gastronomisch restaurant met Vlaamse chefs achter het fornuis. Op donderdag toveren de Meesterkoks van België zelfs een state of the art gastronomisch diner uit hun koksmuts. Woensdag kunnen de Parijzenaars er genieten van een echt mini-festival met topdj’s want ‘Flanders is a festival'. Maar even goed komen ook andere muziekliefhebbers er aan hun trekken met topconcerten van het symfonisch orkest Anima Eterna met Jos van Immerseel.

    Je kan er hippe Vlaamse mode bewonderen tijdens een defilé of getuige zijn van het defilé dat onze tijdloze Vlaamse paardenvissers zaterdag houden in een voor hen niet zo alledaags decor. Parijzenaars en toeristen die door de Vlaamse straat flaneren vinden er ook een fietsatelier, kunstgalerij, designwinkel, modeboetiek en een 'cave à bières' met wel 100 streekbieren. Bezoekers kunnen bovendien workshops meepikken over biercocktails, chocolade, bloemsierkunst, ...

    Kortom, al onze Vlaamse troeven brengen we een week lang samen in een unieke setting in Parijs. Onze kunststeden (Antwerpen, Gent, Brugge, Mechelen, Leuven en Brussel) en onze kust maar even goed onze rijke eet-, drink- en tafelcultuur, onze kunsten en erfgoed, onze wielercultuur en onze festivals. Toerisme Vlaanderen wil met zijn Vlaamse straat de bestemming Vlaanderen nog meer op de kaart zetten bij de Franse consument én toerist, en hen op een opvallende en aantrekkelijke manier verleiden om een trip naar Vlaanderen te boeken.

    In 2014 boekten de Fransen net geen 2 miljoen overnachtingen in Vlaanderen. Frankrijk is bovendien de belangrijkste markt voor Vlaanderen op het vlak van bestedingen in onze Vlaamse kunststeden.

    05-07-2015 om 21:25 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RIU hotels en resorts bekroond van Zoover

    In totaal ontvingen 35 hotels van de Riu-keten de Zoover Award 2015. Zoover International, één van de belangrijkste onafhankelijke websites waarop reizigers in Europa hun mening kunnen geven, heeft prijzen uitgereikt aan 35 hotels van de Spaanse hotelketen RIU Hotels & Resorts. Bijna de helft van deze etablissementen hebben de hoogste erkenning gekregen, namelijk de ''Zoover Award Gold 2015''. De Zoover Award Gold onderscheidingen worden gegeven aan die accommodaties die binnen een land het beste presteren.

    De winnende hotels van RIU bevinden zich in populaire bestemmingen, zoals: Spanje, Mexico, Dominicaanse Republiek, Portugal, Kaapverdië, Aruba, Jamaica, Marokko, Tunesië, Turkije. De prijzen werden toegekend onder de volgende criteria: service, ligging, prijs/kwaliteit, eten, kamers, zwembad, waardering en kindvriendelijk.

    De resorts die de hoogste gemiddelde score in elke categorie ontvangen en daarom door Zoover gebruikers worden beschouwd als de beste in het desbetreffende land zijn: het ClubHotel Riu Karamboa op Boa Vista (Kaapverdië), het ClubHotel Riu Tequila in Playa del Carmen (Mexico), het Riu Palace Aruba in Palm Beach (Aruba) en het ClubHotel Riu Ocho Rios in Ocho Rios (Jamaica).

    Bovendien hebben Zoover en het grootste familievakantieplatform van Nederland ''Kids Vakantiegids'' het ClubHotel Riu Gran Canaria (Gran Canaria, Spanje) en het ClubHotel Riu Guarana (Algarve, Portugal) aangeduid als de twee meest op kindvriendelijkheid gerichte hotels.

    De volgende 35 RIU Hotels & Resorts zijn met een Zoover Award 2015 onderscheiden: Riu Festival (Mallorca, Spanje), ClubHotel Riu Romantica (Mallorca, Spanje), Riu Nautilus (Torremolinos, Spanje), Riu Belplaya (Torremolinos, Spanje), ClubHotel Riu Gran Canaria (Gran Canaria, Spanje), Riu Palace Meloneras (Gran Canaria, Spanje), Riu Palace Oasis (Gran Canaia, Spanje), Riu Paraiso Lanzarote Resort (Lanzarote, Spanje), Riu Palace Tres Islas (Fureteventura, Spanje), ClubHotel Riu Oliva Beach Resort (Fuerteventura, Spanje), Riu Palace Madeira (Madeira), Riu Palace Peninsula (Cancun, Mexico), Riu Lupita (Playa del Carmen, Mexico), ClubHotel Riu Tequila (Playa del Carmen, Mexico), Riu Yucatan (Playa del Carmen, Mexico), Riu Palace Macao (Punta Cana, Dominicaanse Rebubliek), Riu Palace Bavaro (Punta Cana, Dominicaanse Rebubliek), ClubHotel Riu Merengue (Puerto Plata, Dominicaanse Republiek), ClubHotel Riu Bambu (Puerto Plata, Dominicaanse Republiek), Riu Touareg (Boa Vista, Kaapverdïe), ClubHotel Riu Karamboa (Boa Vista, Kaapverdïe),    ClubHotel Riu Funana (Sal, Kaapverdië), ClubHotel Riu Garopa (Sal, Kaapverdië),         Riu Palace Aruba (Palm Beach, Aruba), Riu Palace Antillas (Palm Beach, Aruba), ClubHotel Riu Ocho Rios (Ocho Rios, Jamaica), Riu Palace Tikida Agadir (Agadir, Marokko), Riu Tikida Garden (Marrakech, Marokko), ClubHotel Riu Tikida Palmeraie (Marrakech, Marokko), ClubHotel Riu Bellevue Park (Port El Kantaoui, Tunesië), Riu Imperial Marhaba (Port El Kantaoui, Tunesië), Riu Palace Oceana Hammamet (Hammamet, Tunesië), Riu Marillia (Hammamet, Tunesië), Riu Palace Royal Garden (Eiland Djerba, Tunesië) en Riu Kaya Palazzo (Belek-Antalya, Turkije). www.riu.com

    De internationale keten RIU heeft haar oorsprong in 1953 op Mallorca, Spanje, met de opening van een klein vakantiehotel van de familie Riu, oprichter en huidig eigenaar in de derde generatie. Het bedrijf concentreert zich op toeristische hotels. Meer dan 70% van de hotels biedt de gerenommeerde All inclusive by RIU service. Met de opening van het eerste stadshotel in 2010 heeft RIU zijn aanbod van producten uitgebreid met een lijn van stadshotels genaamd Riu Plaza. RIU Hotels & Resorts heeft op dit moment meer dan 100 hotels in 19 landen en 28.813 werknemers die elk jaar meer dan 4 miljoen gasten ontvangen. Tegenwoordig neemt RIU de 30ste plaats in tussen de grootste ketens ter wereld, de eerste plaats in Spanje op basis van inkomsten en de derde plaats op basis van het aantal kamers.

     





    05-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vakantiewoningenspecialist Belvilla blast hoog van de toren

    Voor diegenen die op zoek zijn naar een bijzonder vakantieadres heeft Belvilla een ruime keuze aan ‘anders-dan-anders’-vakantiewoningen. Wat dacht je van overnachten in een toren? Dat zet je vrije dagen in een totaal ander perspectief! Belvilla biedt in heel Europa diverse torenwoningen aan, bijvoorbeeld in kastelen, watertorens en oude uitkijkposten.

    Toren boven iedereen uit: Onevenaarbaar bij een toren is natuurlijk het uitzicht. Je torent letterlijk boven iedereen uit. Bovendien gaat een torenwoning vaak vele eeuwen terug. Zo’n verblijf in historisch erfgoed geeft een vakantie nog een extra bijzondere dimensie. Enkele van deze torenwoningen illustreren hoe bijzonder dat kan zijn.

    Torens in Toscane: De vakantiewoning Torre Maremma is een oude uitkijktoren met op de derde etage een panoramische zaal die een adembenemend uitzicht rondom biedt. De toren staat midden in het natuurpark Parco Naturale della Maremma en kijkt bovendien uit op de Toscaanse Archipel, het grootste beschermde onderwatergebied van Europa.

    Een andere Toscaanse uitkijktoren staat in het Etruskische dorp Bibbona, waar de tijd lijkt stil te staan. In de toren zijn twee appartementen te huur. Op de hoogste etage van deze 14e-eeuwse toren tref je een appartement voor vijf personen. Het zitgedeelte daarvan heeft veel ramen en daarmee een spectaculair uitzicht op de Toscaanse heuvels en de zee.

    Kasteeltorens in de Ardennen: Met zijn achten kun je verblijven in een kasteelwoning met toren in de Ardennen. De toren zelf telt twee ronde slaapkamers. Delen van het monumentale vakantiehuis stammen uit de 16e eeuw. Authenticiteit van bijvoorbeeld houten balken en ruwe stenen combineert hier mooi met modern comfort. Bovendien verblijf je vlakbij de populaire meren van L’Eau d’Heure.

    Hoewel in vroegere tijden in deze poortwoning ‘slechts’ de conciërge woonde, heeft het vakantiehuis Mazures toch echt kasteelallures. Robuuste stenen en een statige toren met kantelen maken van deze woning een klein kasteeltje. De poortwoning staat aan een rivier even ten zuidoosten van Luik. Met vijf personen kun je je hier een weekendje of langer kasteelheer of -vrouw voelen.

    Watertoren op Ibiza: Op Ibiza staat een vroegere watertoren genaamd Torre Uschi met een panoramisch uitzicht op zee. Water vind je ook nog bij dit bijzondere vakantiehuis, maar tegenwoordig in de vorm van een privézwembad. Deze toren voor tien staat in de heuvels van Cala Tarida. www.belvilla.be

    04-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frisse zomerse kapstok voor al je zomerjekkers

    De zware, dikke winterjassen kunnen weer stevig opgeborgen worden: dunne zomerse jasjes zijn alles wat je nog nodig hebt. Met een soepele zwaai slinger je bij thuiskomst je jak op een vrolijke en luchtige kapstok om je humeur zonnig te houden. 'Pierrot' van Pauline Deltour voor Alessi doet geduldig dienst als jassenhouder deze zomer.

    De jonge Franse ontwerpster Pauline Deltour maakte van de klassieke kapstok met zijn archetypische vorm een frisse en moderne uitvoering. Lichte beukenhouten poten die samenkomen in een tussenstuk van witte of grijze kunststof, afgeronde haken en simpele lijnen zijn de kenmerken van 'Pierrot', die de lente/zomercollectie van Alessi siert.

    Wie Pauline Deltour nog kent van de 'A Tempo'-collectie voor Alessi in 2010, herkent de frisse, duidelijke en vindingrijke taal waarmee de ontwerpster simpele stukken interpreteert. Naast de luchtigheid en het lineaire ontwerp is 'Pierrot' verrassend stabiel. Het geheim achter die stabiliteit ligt in de opstelling van de drie poten en de zes haken die dienen als klerenhangers. Elk van die zes haken kan tot vijf kilo kleding dragen zonder dat de kapstok zijn evenwicht verliest.

    Het ontwerp van Deltour bestaat uit negen stukken die makkelijk te transporteren en monteren zijn. De drie poten en zes haken schuif je in de verbindingsstukken en klaar is 'Pierrot' om je jassen te dragen.

    'Pierrot' door Pauline Deltour voor Alessi. 55 x 48 cm, h 170 cm. Beukenhout en thermoplastisch hars, in wit en donkergrijs.€ 199.

     

                   

     

     

     

     

     

     

     





    03-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Solidariteitsactie: Carrefour geeft boekentassen een tweede leven

    2 bonnen van € 5 per binnengebrachte boekentas - Zo'n 4000 boekentassen ingezameld in 2014 - Samenwerking met de vzw Spullenhulp

    Carrefour Belgium organiseert voor de tweede keer een 'Boekentassenactie' in alle Hypermarkten van het land in samenwerking met Spullenhulp. Van 24 juni tot en met 2 augustus 2015 nodigen we alle klanten van de Hypermarkten Carrefour uit om de boekentassen van hun kroost (die nog in goede staat zijn) binnen te brengen. In ruil krijgen ze 2 kortingsbonnen van € 5 die ze per aankoopschijf van € 25 kunnen gebruiken in de afdeling 'terug naar school'.

    Vorig jaar zamelde Carrefour voor het eerst in de 45 Hypermarkten Carrefour boekentassen in, ten voordele van de vzw Spullenhulp. Onze klanten waren meteen enthousiast! We zamelden zo'n 4000 boekentassen in op 5 weken tijd. Dit jaar wil Carrefour dat record verbreken! De actie voor 2015 is hetzelfde gebleven. Van 24 juni tot en met 2 augustus zamelen de onthaalmedewerkers van de 45 Hypermarkten Carrefour de boekentassen van de klanten in. In ruil ontvangt de klant twee kortingsbonnen van € 5, elk geldig per aankoopschijf van € 25 in de afdelingen schoolmateriaal, boekentassen, bureaumeubilair, schoolbibliotheek ...

    Net zoals vorig jaar kan een gezin meerdere boekentassen binnenbrengen. Het gezin ontvangt dan dubbel zoveel bonnen als boekentassen, elk geldig per aankoopschijf van € 25 schoolartikelen. De klanten kunnen die tot en met 6 september 2015 gebruiken. In goede staat: Carrefour staat erop dat de boekentassen schoon en nog bruikbaar zijn. Wat betekent dat concreet? De riemen, handgrepen, ritssluitingen en wieltjes mogen niet beschadigd zijn en er mogen geen gaten in zitten. Zo kunnen andere schoolkinderen ze op hun beurt nog gebruiken.

    Een goed doel: De ingezamelde boekentassen gaan naar de vzw Spullenhulp, een organisatie die ze hergebruikt om zo solidariteitsprojecten voor minderbedeelden te financieren. De 2015 actie zal bijdragen aan de financiering van de renovatie van de kamers van het Onthaaltehuis van de Spullenhulp.

    De Hypermarkten Carrefour, echte gezinswinkels, plaatsen het nieuwe schooljaar dit jaar in het teken van solidariteit. De klanten kunnen deelnemen aan een ecologisch en economisch duurzame actie en tegelijk hun kinderen klaarstomen voor het nieuwe schooljaar.

    Maatschappelijk verantwoord ondernemen: Carrefour Belgium is zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid en ondersteunt al sinds jaar en dag actief solidariteitsacties voor de Voedselbanken, de zes sociale kruideniers, SOS Kinderdorpen, Pink Ribbon en Child Focus. Om nog maar te zwijgen van de vele acties die lokaal worden georganiseerd in onze winkels.

    02-07-2015 om 21:28 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Futuristische bloemencreaties tijdens Koksijde Floralia

    Bloemenliefhebbers noteren best donderdag 10 tot maandag 14 september in hun agenda want dan vindt Koket Koksijde-Floralia plaats. Tijdens dit evenement kun je verrassende en kunstige bloemencreaties van meester-floristen bezichtigen. Ze verwerken bloemen tot kunst, een symfonie van kleuren! Hoogtepunt zijn de bloemencomposities in het Gemeentehuis, een werk van bloemensierkunstenaar Jo Pattyn.

    Koket Koksijde – Floralia wordt georganiseerd op het Theaterplein en in het Gemeentehuis. De gemeentelijke groendienst zal op het plein voor een passend decor zorgen door de aanvoer van 600 ton zand, bomen en houtbussels. In deze duinenomgeving worden de strandcabines geplaatst waarin 18 floristen hun verbeelding kunnen uitwerken.

    Het is de wondere wereld van de oceanen, in het bijzonder de veelkleurige fauna en flora, die inspirerend werkt voor het bloemenevenement. Er worden vissen, zeesterren, kwallen gemaakt, soms van grote afmetingen, en gedecoreerd met bloemen. Hoogtepunt is ongetwijfeld een futuristisch zwevend bloemenstuk in de raadzaal.

    Kortom, het wordt een fantastische bloemencreatie mét een boeiend verhaal, getooid met niet minder dan 8000 snijbloemen: orchideeën, hortensia, rozen, gloriosa, anjer, dahlia en tientallen andere snijbloemen. Info: www.koksijde.be

    02-07-2015 om 21:27 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoop in de behandeling van darmkanker met uitzaaiing naar de lever

    Darmkanker is de op twee na meest voorkomende kanker in België met 8.683 nieuwe gevallen per jaar. Daar waar darmkanker eerder uitzonderlijk voorkomt voor het 40ste levensjaar, zijn er gevoelig meer gevallen na 50. Het soort behandeling hangt af van de kenmerken van de kanker: de plaats, het type en het stadium, met andere woorden de mate van verspreiding (de uitzaaiing).

    Darmkanker spreidt vaak uit naar de lever : De lever is heel vaak het eerste orgaan dat in aanraking komt met uitzaaiingen van de darmkanker. Ongeveer een kwart van personen bij wie darmkanker wordt vastgesteld, lijdt aan secundaire kanker die is uitgezaaid naar de lever. 25 tot 35 % van de patiënten ontwikkelen nog eens secundaire leverkanker nadat bij hen de diagnose darmkanker werd vastgesteld. De uitzaaiingen naar de lever die niet operatief kunnen worden verwijderd, hebben heel vaak de dood tot gevolg.

    De resultaten van het gerandomiseerd en gecontroleerd SIRFLOX-onderzoek, bij 530 patiënten (29 Belgen ) scheppen nieuwe mogelijkheden voor de behandeling dankzij een combinatie van doelgerichte stralingen op de levertumors met een eerstelijns chemotherapie om de darmkanker te bestrijden.

    Kleine maar krachtige parels : Sirflox bevat een doelgerichte behandeling waarbij miljoenen radioactieve microparels rechtstreeks in de lever worden aangebracht (doelgerichte radiotherapie). SIRLFOX is ’s werelds grootste gerandomiseerde interventioneel radiologisch onderzoek in de oncologie. De eerste resultaten zijn net bekendgemaakt in Chicago tijdens het congres van de American Society of Clinical Oncology, ASCO 2015. Deze studieresultaten tonen 7,9 maanden langere overleving zonder verdere ontwikkeling van de tumor en een reductie van 31% van het risico op het ontwikkelen van een levertumor.

    Professor Eric Van Cutsem, MD PhD aan de Universiteit van Leuven en o.a. board member van EORTC (Europese organisatie voor kankeronderzoek-en behandeling): « Het effect van Y-90-harsmicrosferen op progressie-vrije overleving in de lever, zoals aangetoond door het SIRFLOX onderzoek, is bijzonder bemoedigend. Hoewel het primaire eindpunt van algehele PFS niet gehaald werd, toont de verlenging van de progressie-vrije overleving in de lever met maar liefst 7.9 maanden de kracht aan van deze naar de lever gerichte SIR-Spheres Y-90-harsmicrosferen. De resultaten van het SIRFLOX-onderzoek impliceren dat oncologen die colorectale kanker behandelen nu in een eerdere lijn Y-90-harsmicrosferen kunnen gebruiken in combinatie met systemische chemotherapie voor colorectale kanker met uitzaaiingen beperkt tot de lever. Voor medisch oncologen zijn de resultaten van het SIRFLOX-onderzoek een duidelijke aanwijzing dat zij in hun dagelijkse klinische behandelingen SIRT kunnen toepassen », aldus Prof. Dr. Van Cutsem.

    Een selectieve inwendige radiotherapie: De kraaltjes, harsmicrosferen die slechts een derde van de breedte van een menselijk haar zijn (32 micronen), worden geladen met Y-90-Yttrium, een radioactief bestanddeel dat zich in de binnenkant van de lever nestelt. Ze bestrijden de tumor zonder evenwel de gezonde weefsels rond de tumor aan te tasten. Hoe? Door middel van een speciale vorm van selectieve inwendige radiotherapie (Selective Internal Radiation Therapy, SIRT) waarbij miljoenen minuscule radioactieve harsbolletjes worden geïnjecteerd via een katheter in de leveraders. De richtlijnen uit 2014 van de Europese vereniging voor medische oncologie (ESMO) voor artsen raden het gebruik van SIR-Spheres Y-90-harsmicrsosferen aan voor de behandeling van levertumoren die uitgezaaid zijn vanuit de darm en die ongevoelig zijn voor chemotherapie. Deze vorm van radiotherapie in combinatie met chemotherapie wordt al in bijna 800 (13 in België) centra in 40 landen gebruikt.

     

     

    02-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fourth of July vieren in de VS dankzij British airways

    De bemanning geeft tips over waar je moet zijn

     

    Geen beter moment om de Verenigde Staten te bezoeken dan op Fourth of July, ook wel Independance Day genoemd, wanneer de Amerikanen de aanname van hun Onafhankelijkheidsverklaring tegenover Groot-Brittanië vieren, ondertussen 239 jaar geleden. Ze doen dit met grootse parades, adembenemend vuurwerk, gezellige barbecues, picknicks en vele andere festiviteiten. De bemanningsleden van British Airways geven graag enkele tips over hoe je de Verenigde Staten zo authentiek mogelijk kan ontdekken.

    Door het trans-Atlantische partnership met American Airlines, Iberia en Finnair, beschikt British Airways sinds vorig jaar over een nog groter en beter netwerk in de Verenigde Staten. Via een van de drie Europese hubs (London Heathrow, Madrid en Helsinki) kan je gemakkelijk overstappen. En als je met British Airways naar Los Angeles, San Francisco, Las Vegas of New York City vliegt, vlieg je in stijl in de allernieuwste en meest comfortabele vliegtuigen uit de vloot: de Airbus A380 of Boeing B787.

    British Airways vliegt al sinds 1946 op de Verenigde Staten, dus de bemanning weet als geen ander waar de mooiste bezienswaardigheden, de coolste bars, de beste winkels en de lekkerste restaurants te vinden zijn. En ze delen maar al te graag hun favoriete adresjes in Los Angeles, New York, Chicago, Boston, Miami, San Francisco, Las Vegas, Seattle en Austin met jou.

    Met British Airways vlieg je via een overstap in thuisbasis London Heathrow naar deze negen topbestemmingen in de Verenigde Staten. Dankzij tot wel zeven dagelijkse vluchten tussen Brussel en Londen, kan je je overstaptijd heel eenvoudig tot een minimum beperken. Vluchten zijn te boeken op ba.com. Via de website ba.com/holidays kan je trouwens ook kiezen uit een uitgebreid aanbod aan zorgvuldig geselecteerde hotels, autoverhuurders en andere belevingen in het wereldwijde aanbod van bestemmingen. Je boekt ze er in combinatie met je vlucht aan erg aantrekkelijk prijzen.

    LOS ANGELES:

    Santa Monica is de ideale plaats om een wandeling te maken langs de boulevards, te surfen of gewoon een kopje koffie te drinken in Main Street. Waan je een echte ster en bezoek de winkels op Third Street Promenade. Je kan er bovendien genieten van indrukwekkende straatartiesten.

    Wil je eten in het favoriete restaurant van Simon Cowell? Ga dan naar Ivy voor een verrassend betaalbare maaltijd. Het doet je denken aan het huis van je oma, met prachtige tafellakens, retro meubilair en een wit hek voor de deur. Drinken: Op het dakterras van een oud art-decogebouw in Downtown LA vind je de loungebar Perch. Met een prachtig uitzicht over de skyline van de stad en een open haard op het terras is dit de perfecte plek om te genieten van een late night cocktail.

    2. NEW YORK

    Breng zeker een bezoek aan de Top of the Rock van het Rockefeller gebouw. De wachtrijen zijn er korter dan aan het Empire State Building en het uitzicht is er beter. De warenhuizen Bloomingdale's en Macy’s bieden toeristen in Manhattan een kortingskaart van 10% aan.

    Oscar’s American Brasserie in het Waldorf Astoria is vrij prijzig, maar zeker de moeite waard. De lekkerste pizza van de stad vind je bij Lombardi's in Little Italy. Voor de beste steak moet je bij Peter Luger's in Brooklyn zijn. Wil je de avond goed inzetten? Ga dan alvast iets drinken bij Sardi's in het Theatre District. De muren van dit restaurant hangen vol karikaturen van beroemdheden. Als alternatief is er de 40/40 club, de sportbar van Jay Z.

    3. CHICAGO

    Tussen het zakencentrum en het Michiganmeer ligt Grant Park, beter bekend als Chicago's ‘Front Yard’. Tijdens de zomermaanden vinden er verschillende festivals plaats, zoals Lollapalooza, Blues Fest en de Taste of Chicago. Voor shopaholics is er het Water Tower Mall. Dit winkelcentrum telt acht verdiepingen en verkoopt zo goed als alle merken, gaande van Michael Kors tot Banana Republic.

    The Purple Pig op de Magnificent Mile schotelt je een soort tapasgerechten om te delen voor. Je kan er niet op voorhand reserveren, maar het is het wachten absoluut waard! Als je van jazz houdt, dan is Bandera op North Michigan Avenue iets voor jou. Bestel een cocktail en luister naar de beste live jazz bands in Chicago.

    4. BOSTON

    Boston heeft een aantal mooie wandelroutes, maar je kan de stad ook perfect per boot ontdekken. Boek een Duck Tour met Flo, de beste gids van de stad. Ze heeft een goed gevoel voor humor en spreekt het typische dialect van Boston! Newbury Street is, met haar bijzondere mix van ketens en couture, geweldig om te winkelen. Voor de beste kledingwinkels in de stad moet je naar Charles Street. Met haar geplaveide straatjes en banketbakkerijen is het de perfecte plaats voor een tussenstop.

    Wereldwijd staat Max Brenner bekend om zijn unieke, op chocolade geïnspireerde menu's. Zo serveert het chips met chili en cacao, choctails en de populaire 'Brenner Burger’. Wie wat afkoeling zoekt, gaat best naar House of Blues. Er is geen betere plek voor een koud biertje!

    5. MIAMI

    Je kan niet naar Miami gaan zonder South Beach te bezoeken. De art deco-architectuur is er schitterend bewaard gebleven en ‘s avonds hangt er een ongelofelijke sfeer! Voor een lekkere lunch ga je naar het Shoreclub Hotel. Leef je uit in het Aventura Mall, waar je onder andere Bloomingdale's en Macy's vindt.

    The News Cafe is ideaal om te brunchen. Gianni Versace ging er vroeger elke dag ontbijten. Voor de lunch is er de BNB Joint, met de beste hamburgers in Miami. 'The Mustang Sally' hamburger en de ‘Mac'n'Cheese’ zijn echte aanraders. Geen betere plaats dan Little Havana om de geluiden en geuren van het klassieke Miami te ervaren. In Casa Panza, een traditionele Spaanse taverne, kan je flamenco dansen en de lekkerste sangria van de stad drinken.

    6. SAN FRANCISCO

    Een reis naar San Francisco is niet compleet zonder een fietstocht over de Golden Gate Bridge. Na een pitstop in Sausalito kan je de boot terug nemen naar de baai en genieten van het prachtige uitzicht over de stad. Market Street, Westfield en Union Square zijn een mekka voor shopaholics. In Westfield bevindt zich het vijfverdiepingenhoge Nordstrom en een aantal van 's werelds grootste Amerikaanse ketens zoals Abercrombie & Fitch en Victoria's Secret.

    Voor pizza kan je terecht bij Tony's Pizza Napoletana in Stockton Street. Tony Gemignani won al elf keer de World Pizza Championship in Napels. Zijn verrassende pizza's bevatten onder meer kwartelei en wilde robiola. Als je de jaren 20 wil herbeleven, breng dan zeker een bezoek aan de Wilson & Wilson op Jones Street. Het is een onderdeel van Bourbon & Branch, een van de bekendste cocktailbars in San Francisco. Het interieur is gebaseerd op dat van een detectivebureau en de menukaart lijkt net een onderzoeksdossier.

    7. LAS VEGAS

    Wanneer je naar Las Vegas gaat, moet je gewoon de Grand Canyon bezoeken. Wereldberoemde haarlokken spot je dan weer bij het favoriete kapsalon van de celebrities: Color in Caesars Palace. Winkelen in Las Vegas is onvergetelijk. De stad is de thuisbasis van honderden luxueuze winkels, maar ook van betaalbare retailers. De lage taksen in Nevada maken het nog verleidelijker om een extra koffer mee naar huis te nemen.

    Ontbijten in het Wynn is geweldig. Dineren doe je in restaurant Mon Ami Gabi in het Paris Hotel. Wacht zeker op een tafel buiten, want daar heb je het beste zicht op de dansende fonteinen van het Bellagio Hotel. Ook BurGR, het hamburgerrestaurant van Gordon Ramsay, is een bezoek waard. Zijn frietjes van zoete aardappel zijn overheerlijk. Bank, de nachtclub van het Bellagio, is de uitgelezen plaats om te feesten tussen de miljonairs. The Hyde Bar, ook in het Bellagio, is fantastisch om een cocktail te drinken met zicht op de spectaculaire fonteinen.

    8. SEATTLE

    De bekendste toren van Seattle is de Space Needle. Hij is 184 meter hoog en heeft een prachtig panoramisch uitzicht over de stad. Daarnaast kan je de Washington State ferry nemen voor een snelle, goedkope en leuke boottocht. Tip: ga aan boord bij Pier 52, vaar naar Bainbridge en maak een wandeling in Winslow. In Seattle zijn er verschillende leuke plaatsen om te winkelen, zoals Fremont, Pike Place en de University District. Shopaholics kunnen in de outletwinkels van University Village en Bellevue Square echte koopjes doen.

    Brunswick & Hunt serveert gebraden kip overgoten met honing, geroosterde rode biet met blauwe kaas en overheerlijke S'more-ijstaart. Haal je koffie bij ’s werelds allereerste Starbucks. Een van de grootste merken ter wereld begon hier in 1971 met een bescheiden winkel, die veel van zijn oorspronkelijke kenmerken heeft kunnen bewaren.

    9. AUSTIN

    De Austin Overtures Tour toont je zeer goed wat de stad te bieden heeft. De rondleiding kost ongeveer 25 dollar per persoon en brengt je onder andere naar het Texas Capitol Complex, de Universiteit van Texas en South Congress Bridge. Op de boulevard van South Congress komen de locals samen om te genieten van Austins cultuur en muziek, te snuisteren in de antiekwinkels, te dineren in de eclectische restaurants en te winkelen in de vintage boetiekjes. De boulevard is uitgegroeid tot de hipste plek van Austin, waar je alles kan vinden van de traditionele margarita bij Guero's Taco Bar tot ouderwetse snoepwinkels.

    Lamberts serveert vernieuwende barbecuegerechten en zorgvuldig bereide cocktails. Het restaurant is gevestigd in het historische Schneider Brothers Building. Hun varkensribbetjes zijn briljant en op zondag vind je er de beste brunch in Austin. The Firehouse Lounge bevindt zich in de oudste brandweerkazerne van de stad. Het werd in 1885 gebouwd en is alleen toegankelijk via een verborgen boekenplank. Er hangt een warme en uitnodigende sfeer, met een zalige selectie.





    01-07-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miniformaat - Maxismaak

    De foodies onder ons weten het maar al te goed, miniatuurrecepten zijn helemaal in. Dankzij het succes van sushi en tapas hebben we de smaak van kleine culinaire hapjes goed te pakken gekregen. We kunnen en mogen alles naar hartenlust proeven; zonder te tellen!

    Bij Picard volgen we de laatste trends op de voet, en daarom hebben we voor u een selectie van originele creaties in miniatuurversie in petto. Een verleidelijke presentatie voor alle gelegenheden: een verrassend aperitiefhapje, een klein hongertje, een geraffineerde lunch, een creatief buffet… de mini-porties van Picard gaan er altijd in.

    Nieuw in ons gamma: De fans van Amerikaanse klassiekers zullen helemaal weg zijn van onze nieuwe mini-cheeseburgers en mini-hotdogs. Ga deze zomer voluit voor delicatessen in klein formaat. Succes verzekerd met deze originele, trendy en gastronomische recepten!

    DE TRENDY MINI’S VAN PICARD VALLEN BIJ IEDEREEN IN DE SMAAK!

    Minicheese burgers: Onweerstaanbaar: een ‘bun’-broodje met sesamzaadjes, gegarneerd met Frans rundvlees, cheddar, ketchup en gebakken uitjes… mmm! Deze kleintjes kunnen zonder blikken of blozen rivaliseren met de grote jongens. 165 g (10 stuks) – 5,95 € Opwarmen: 1 min 30 in de microgolfoven

    Mini-hotdogs : Een gevogelteworstje op smaak gebracht met een sausje op basis van Dijonmosterd, en een topping van geraspte emmentaler en gebakken uitjes in een hemels zacht broodje. Deze lekkere, snelle hap is in minder dan 2 minuten klaar! 185 g (8 stuks) – 5,95 € Opwarmen: 1 min 55 in de microgolfoven

    Mini-bagels : Succes verzekerd met deze eigentijdse en trendy mini-bagels! Wij smelten voor deze drie heerlijke recepten met een New Yorks tintje: Gerookte zalm – verse kaas – bieslook; Bacon – honingmosterd – gegrilde paprika; Coleslaw 185 g (12 stuks) - 7,10 € Ontdooien: 5 min in de microgolfoven of 4u in de koelkast

    Mini-cake bleu,honing,rozemarijn : Deze mini-cake is een uiterst originele creatie waarin zoet en hartig hand in hand gaan. Deze zachte cake is erg handig, want u kan hem lauw of koud in plakjes serveren. Ideaal als snel aperitiefhapje bij onverwachts bezoek. 245 g - 3,10 € Opwarmen: 2 min in de microgolfoven

    Hartige minibrochettes : Een kleurrijk en knapperig hapje dat op uw tong smelt. Dit samenspel van zoet en hartig is een schot in de roos bij ieder aperitief. Twee originele combinaties: Serranoham – geitenkaas met veenbes en pistache – gemarineerde ananas of Granny Smith – comté – gemarineerde tomaat. 170 g (12 stuks) - 9,90 € Ontdooien: 3u in de koelkast

    Minimoelleux van chocolade : Het mythische dessert van Picard, nog onweerstaanbaarder in miniatuurversie. Hetzelfde recept, dezelfde onevenaarbare sensatie van smeuïge chocolade, en nu heeft u nog vaker de kans om er van te smullen… 240 g (12 stuks) - 6,60 € Baktijd: 8 min in de oven

    NIEUW! Mini-sorbet-hoorntjes: Dit grote succesnummer van Picard bestaat nu ook in sorbetversie. Deze combinatie van vruchten op een mini-hoorntje zijn een streling voor de tong. Framboos – zwarte bessensaus – stukjes framboos of Passievrucht – mangosaus – geraspte kokosnoot . Voor een fris moment vol plezier. 195 g (stuks) – 3,15 €

    Culinaire minieclairs: Met hun klein formaat, flashy pop-kleurtjes en creatieve smaken hoeven deze mini’s niet onder te doen voor de grote klassieker. Onder een gekleurd laagje glazuur krijgen de smaken van dit iconisch gebakje een nieuwe impuls met baanbrekende recepten: Framboos-lychee, chocolade-hazelnoot, pistache-oranjebloesem, citroen meringue. 180 g (12 stuks) - 7,95 € Ontdooien: 3u in de koelkast.

    www.picard.be

    30-06-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mini Europe by night: een betoverend licht- en muziekspektakel

    Nocturnes op zaterdag van 1 tot en met 15 augustus

    Van 1 tot 15 augustus organiseert Mini-Europa elke week een licht- en klankshow voor de bezoekers. Op 3 opeenvolgende zaterdagen lichten de gevels en tuinen van het Brusselse miniatuurpark op in de nacht, wat zorgt voor een fascinerend schaduwspel waarbij je plots details ziet van de maquettes die je daarvoor nog nooit had opgemerkt. Rond 22u30 vormt een muzikaal vuurwerk het hoogtepunt van de avond! Het miniatuurpark organiseert opnieuw een klank- en lichtfestival waarbij het op zaterdag vanaf zonsondergang - dankzij duizend-en-één lichtjes - wordt ondergedompeld in een sprookjesachtige sfeer.

    Een fascinerend schaduw- en lichtspel zorgt ervoor dat de details van de bekendste Europese gebouwen en monumenten meer cachet krijgen. Dit spektakel lijkt zo uit een sprookje te komen en de magische sfeer zal indruk maken op jong en oud. Een spetterend vuurwerk van zo’n vijftien minuten lang vormt vanaf 22u30 de apotheose van de avond.

    Jubileumeditie: Mini-Europa pakt al voor de 20ste keer uit met dit lichtfestival waarbij het tot middernacht open blijft. Nog nooit zal het park er zo mooi hebben uitgezien! Kosten noch moeite werden gespaard om heel wat monumenten zoals de Cais da Ribeira in Porto, het reuzenrad van Walibi, het stadhuis van Stockholm, het kasteel van Eltz en het paleis van Westminster in een nieuw kleedje te steken.

    Dit seizoen kregen de bezoekers er trouwens nog een attractie bij! Het miniatuurpark staat dit jaar deels in het teken van de Romeinen en wat zij voor Europa betekenden. Bij de Porta Nigra van Trier wanen we ons zo in een filmdecor met imitaties van steenhouwers, ambachtslieden, manoeuvres die een typische kraan uit die periode in werking stellen, grondwerkers die een weg beeïndigen,… Iets verder vechten legioensoldaten om de overwinning, terwijl anderen in schildpadhouding voorwaarts gaan onder het bevel van hun honderdman of centurion. Aan deze investering hing een kostenplaatje van 50.000 euro.

    Voor de muzikale omlijsting van het vuurwerk werd gekozen voor hits als ‘Let it go’ (Edina Menzel), ‘Cheerleader’ (Omi), ‘Let me entertain you’ (Robbie Williams) en – met een knipoog naar het Eurovisiesongfestival – ‘Heroes’ van Mans Zelmerlöw en ‘Rhythm Inside’ van Loïc Nottet. Dit vuurwerk wordt een echt feest voor zowel oren als ogen, waar je bovendien niks extra voor moet betalen: de normale toegangsprijzen blijven gelden.

    Praktische informatie: Brupark, 1020 Brussel (Laken) - Infoline: 02 478 05 50 - Tel. 02 474 13 13 - E-mail: info@minieurope.eu. Tarieven Mini-Europa: volwassenen € 14,50 / kinderen € 10,80 – speciale groepstarieven





    30-06-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cruise event Antwerpen 26-27 september 2015

    Grootste Cruise Event vindt voor de 2de keer plaats in Antwerpen!

     

     

    Dat Belgen steeds meer interesse hebben in cruisereizen is bekend. De groeicijfers op de cruisemarkt zijn in dit verband bijzonder illustratief: in 2014 kozen maar liefst 73.000 Belgen voor een cruisereis en dat betekent een forse stijging van 6 % tegenover het jaar daarvoor. In die zin is het ook niet verwonderlijk dat er op 26-27 september e.k. weer een Cruise Event wordt georganiseerd. Opnieuw in Antwerpen, waar de ganse cruisewereld verzamelt en waar de cruisereiziger alle gewenste info kan sprokkelen.

     

    De groeitrend in de cruisewereld heeft beslist te maken met feit dat de reizigers zich steeds meer realiseren dat cruises niet alleen zijn weggelegd voor een exclusief publiek, dat cruises best betaalbaar zijn en dat ze jong en oud, gezinnen en singles, avonturiers en zij die tuk zijn op luxe kunnen aanspreken.

    Op het event in Antwerpen zullen de bezoekers kennismaken met het brede gamma van reisproducten uit de cruisewereld, het rijke en gevarieerde aanbod van cruisereizen die door diverse operatoren worden aangeboden. Wat het event in Antwerpen beslist zal duidelijk maken is dat een droomcruise voor veel meer reizigers is weggelegd dan we denken.

     

    Rederijen en reisorganisatoren zullen present zijn om de bezoekers daarvan te overtuigen en te informeren over het gevarieerde aanbod. Alle mogelijkheden en alle reisbestemmingen vind je tijdens het tweedaagse evenement. En of je nu uitkijkt naar een cruise met een groot schip of naar een meer intiemere, meer luxueuze reis op een zeilschip of een mega-yacht, je zal altijd door experts mét reiservaring worden geholpen. De aanwezige rederijen zullen via een reeks boeiende presentaties hun producten voorstellen aan de bezoekers. Daarnaast is er ook een platform waar ervaren cruisereizigers aan het woord zullen komen, de perfecte gelegenheid om al uw vragen te stellen.

     

    Tijdens het Cruise Event Antwerpen kun je de cruise van je dromen samenstellen, zelfs à la carte op basis van je eigen wensen en je eigen budget. Misschien wil je met een groep rondzeilen in de Caraiben of met je gezin langs de Griekse eilanden varen, misschien heb je zin in een fabelachtige reis met een van de mooiste zeilschepen van de wereld of een cruise waarbij regelmatig aan land gaat om beroemde historische steden te verkennen.

     

    Op al die vragen zal je tijdens het Cruise Event een antwoord krijgen. Daarom hou je het weekend van 26 en 27 september vrij (van 10 tot 17u) om naar Antwerpen te gaan (Waagnatie, Rijnkaai 150) en er de start te beleven van wat misschien de allermooiste (cruise)reis van je leven wordt ! Kinderen tot 17 jaar hebben gratis toegang. Wie zich vooraf registreert krijgt 50 % korting op de toegangsprijs, d.w.z. € 5 i.p.v. € 10.

    INFO: www.cruise-event.be

    30-06-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brussels airlines maakt zich op voor een drukke start van de zomervakantie

    18% meer passagiers tijdens de eerste vakantieweek - Brussels Airlines stevent af op een passagiersrecord tijdens de eerste week van de zomervakantie. In vergelijking met vorig jaar vertrekken er tijdens de eerste week van juli 18 procent méér passagiers naar een Brussels Airlines bestemming. In totaal vliegen er 265.203 passagiers in 1 week tijd. Dat is een nieuw record in de geschiedenis van de luchtvaartmaatschappij. Alle medewerkers bereiden zich voor om passagiers een zo vlot mogelijke reiservaring te kunnen bieden in deze drukke uittocht.

    Dit zomerseizoen breidde Brussels Airlines haar vluchtaanbod niet enkel uit met 7 nieuwe vakantiebestemmingen (St Petersburg, Bordeaux, Dubrovnik, Billund, Calvi, Olbia, Lourdes), de luchtvaartmaatschappij verhoogt ook haar aanbod naar talrijke bestaande bestemmingen, waaronder Tel Aviv, Malta, Sevilla en Faro. In vergelijking met de eerste week van de zomervakantie vorig jaar vliegen er dit jaar volgens de laatste vooruitzichten 32.613 méér passagiers met Brussels Airlines dan vorig jaar. Topdag wordt 4 juli wanneer er bijna 29.000 passagiers vertrekkensklaar zullen staan voor een Brussels Airlines vlucht. Vooral de Zuid-Europese bestemmingen, New York en Washington zijn populair.

    Brussels Airlines zet extra personeel in om de uittocht zo vlot mogelijk te laten verlopen voor haar passagiers en zet enkele tips op een rij voor een stressvrij vertrek:

    Check online in vanaf 24 uur voor de vlucht. Op deze manier kunnen passagiers de wachtrijen op de luchthaven vermijden en zelf hun plaats kiezen aan boord. Bagage kan dan zelf ingecheckt worden aan een self-check-in-automaat. Reizigers die enkel met handbagage vliegen, kunnen onmiddellijk doorgaan naar de vertrekgate met hun afgeprinte of mobiele instapkaart.

    Luchthavenparking kan op voorhand online gereserveerd worden.

    Om reizigers op te pikken of naar de luchthaven te brengen, heeft Brussels Airport speciale bewegwijzering aangebracht. De gele route leidt naar de Kiss&Fly zone, de groene route naar Parkings 1 en 2, waar nu tijdelijk 30 minuten kan geparkeerd worden voor 1€.

    Families die met kinderen reizen, kunnen zich online registeren voor het gratis b.family pakket van Brussels Airlines, waarmee ze 24 uur voor de vlucht automatisch hun instapkaarten krijgen toegestuurd, ze korting krijgen op luchthavenparkings, en waarbij de kinderwagen kan meegenomen worden tot aan de gate.

    Ten slotte roept Brussels Airlines haar passagiers op om goed op tijd naar de luchthaven te komen, aangezien de wachttijden aan de security checks langer kunnen zijn dan normaal.

    29-06-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met mbi regional naar het Oktoberfest in München

    Dit jaar begint het beroemdste bierfeest ter wereld, het Oktoberfest van München, al op 19 september en eindigt op 4 oktober. Als je deze unieke ervaring niet wilt missen, aarzel dan niet! bmi regional vliegt acht keer per week van Luik naar München vanaf € 57 enkele reis, inclusief taksen!

     

    Het Oktoberfest, een buitengewoon evenement: Je moet het minstens één keer in je leven gezien en vooral beleefd hebben. Op zaterdag 19/9, de officiële openingsdag, begint het feest met een stoet om 11u met 1000 verklede deelnemers in de Sonnenstrasse. Op zondag 20/9 vindt vanaf 10u ’s ochtends een historische stoet plaats langs een 7 km lang parcours doorheen de stad. De 7000 deelnemers gaan gekleed in de traditionele klederdracht van de streken Beieren, Zwaben, Franken... of in historische uniformen. Diverse fanfares begeleiden de stoeten van paarden, koeien en kleurrijke wagens: een grandioos spektakel! Alle muziekgroepen verzamelen op zondag 27/9 op de Bavaria-trappen voor een reuzenconcert in openlucht.

     

    Feest van het bier …

    In die feesttenten worden ook de bezoekers uit heel Duitsland en uit de hele wereld verwelkomd om de diensters te zien voorbijsnellen in hun traditionele kleding met grote glazen bier in de hand.

    Een unieke sfeer die je de hele zomer lang in alle ‘biertuinen’ van de stad terugvindt.

     

    Boeiende stad, aantrekkelijke streek

    De hoofdstad van Beieren heeft heel wat te bieden: een overheerlijke lokale keuken, zoo, de historische wijk Schwabing met mode- en juwelenboetieks en een markt, een schitterend uitzicht op de Beierse Alpen, het vlakbij gelegen kasteel Neuschwanstein, …

     

    Van Luik naar München met bmi regional vanaf 57 €, taksen inbegrepen! Wacht niet langer! Als je nu je vlucht met bmi regional vanuit Liege Airport reserveert, ben je zeker van een plaatsje voor dit buitengewone evenement, en dat voor een uitstekende prijs. bmi regional biedt lijnvluchten aan met een echte service: 20 kg gratis bagage, gratis snacks aan boord en de voordelen en faciliteiten van de luchthaven van Luik: supersnelle check-in tot 30 min. voor vertrek, heel betaalbare parkings, terminal op mensenmaat, …We verwachten je!

    Reizigers die naar München willen vliegen, kunnen hun vlucht boeken op de website www.flybmi.com. Wie daarna verder wil reizen, kan reserveren op de website van Lufthansa: www.lh.com.

    bmi beschikt over een vloot van 18 Embraertoestellen van het type 135 en 145. De luchtvaartmaatschappij voert meer dan 300 lijnvluchten per week uit en stelt meer dan 400 werknemers tewerk. bmi’s netwerk telt 22 bestemmingen in 10 Europese landen: Oslo in Noorwegen; Brussel en Luik in België; Esbjerg in Denemarken; Toulouse in Frankrijk; Bremen, Frankfurt, Düsseldorf, Hamburg en München in Duitsland; Milaan in Italië; Jönköping en Karlstad in Zweden, en Aberdeen, Bristol, East Midlands, Newcastle en Norwich in het Verenigd Koninkrijk.

    Liege Airport: De moderne, gebruiksvriendelijke terminal heeft een capaciteit van 1,5 miljoen passagiers en is heel vlot bereikbaar vanuit een dichtbebouwd afzetgebied in zowel België, Duitsland als Nederland. Het model van Liege Airport, gebaseerd op flexibiliteit en eenvoud, heeft al ruim 20 jaar zijn doeltreffendheid bewezen: Liege Airport biedt haar klanten de beste reisomstandigheden.

     

    29-06-2015 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!