Inhoud blog
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    24-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Repiblika Srpska presenteert zich op Vakantiesalon van Brussel

    NATUUR EN AVONTUUR

    Republika Srpska is een paradijs voor natuurliefhebbers en natuuractiviteiten. Het magische landschap bestaat uit bergen, valleien, rivieren en bossen, welke deels tot de laatste overblijfselen van het Europese oerbos behoren.

    Nationale Parken Kozara en Sutjeska: Nationaal Park Kozara, ten noordwesten van Banja Luka, staat ook bekend als de ‘Schoonheid van de Krajina’. Het is een heuvelachtig en bosrijk landschap met talrijke wandelmogelijkheden in een nog ongerepte natuur. Het centrale deel van het park is het bergplateau Mrakovica, welke tevens de plaats is van talrijke culturele manifestaties. Het gebied werd in 1967 tot nationaal park uitgeroepen.

    Nationaal Park Sutjeska is een gebied van uitzonderlijke natuurpracht rondom de bergtoppen Zelengora en Maglić, de hoogste bergtop van Republika Srpska met een hoogte van 2386 m. Naast bergen heeft het gebied talrijke rivieren en meren en een van de oudste oerbossen van Europa: Perućica. Sutjeska is een ideale bestemming voor fans van wandelen, bergbeklimmen, raften en andere outdoor activiteiten. Bezoek zeker ook de Zand Pyramides vlakbij Foča, een uniek natuurwonder dat doet denken aan de landschappen in Colorado!

    Rivieren and rafting

    De Vrbas river, vlakbij de hoofdstad Banja Luka, staat in de top van de meest aantrekkelijke rivieren in Europa en is een favoriete bestemming voor adrenaline liefhebbers. Het Vrbas Adventure Resort biedt talrijke mogelijkheden voor rafting en kayaking. Het resort was in 2009 gastheer van het wereldkampioenschap raften. Het gebied heeft ook mogelijkheden om te wandelen, mountainbiken, paragliden, klimmen en duiken. Een unieke attractie is rafting gedurende de nacht op een verlicht parcours !

    De Tara rivier is een van de meest spectaculaire rivieren van Europa met een 80 km lange rivierkloof, welke met een diepte van 1300 m de diepste rivierkloof van Europa is, en de tweede diepste canyon van de wereld (na de Grand Canyon van de Colorado rivier). Er zijn verschillende organisaties die meerdaagse rafting tochten door de canyon organiseren waarbij men in camps op de oever overnacht. Het grootste deel van de canyon kan enkel per raft ontdekt worden !

    De Drina rivier ligt in het oosten van Republika Srpska en vormt de grens tussen Bosnië-Hercegovina en Servië. In de nabije toekomst zal dit gebied tot nationaal park uitgeroepen worden en samen met Nationaal Park Tara, aan de Servische kant van de grens, een grensoverschrijdend Biosfeer Reservaat vormen, welke tevens op de nominatielijst van UNESCO staat. Het gebied heeft talrijke mogelijkheden voor allerlei activiteiten en telt verschillende culturele hoogtepunten aan beide zijden van de grens.

    Een andere interessante plek voor liefhebbers van natuur en water is het gebied rondom Šipovo, met zijn talrijke rivieren, watervallen en grotten. De Ribnik en Pliva rivieren zijn geliefd bij vissers, en de Vagan grot is de belangrijkste grot van de regio met zijn talrijke stalagmieten en stalactieten.

    Republika Srpska is bereikbaar per vliegtuig, auto en trein. Er zijn vluchten van Brussel en Amsterdam naar Banja Luka met Air Serbia, met een overstap in Belgrado. Er zijn tevens rechtstreekse vluchten vanaf Eindhoven naar Tuzla (BiH) met Wizzair. Alternatief kunt u ook rechtstreeks vliegen naar Zagreb (HR) of Belgrado (SRB), of met een overstap naar Sarajevo (BiH) en vanaf daar per bus of huurauto verder reizen. De bereikbaarheid per spoor is beperkt maar er is 1 dagelijkse trein van Zagreb naar Banja Luka. De afstand Brussel-Banja Luka met de auto is ongeveer 1500 KM (via Frankfurt, Nürnberg, Passau, Graz, Zagreb) en de route bestaat vrijwel volledig uit snelwegen. Een Belgische identiteitskaart volstaat voor reizen naar Bosnië-Hercegovina en Republika Srpska. Tevens is het Belgische rijbewijs hier geldig.











    24-01-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ANTIPODES VOYAGES STELT ZIJN NIEUWE BROCHURE « ZUIDELIJKE EILANDEN » VOOR
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nieuwe ontdekkingstochten of reizen op maat die al je zinnen aanspreken met aantrekkelijke vroegboekpromo’s tot 15 februari 2016

    Antipodes Voyages stelt je zijn nieuwe brochure ‘Zuidelijke Eilanden’ voor. Een brochure vol inspiratie die je meevoert van eiland tot eiland en je vast weet te overtuigen dat er nog zoveel moois op je wacht. Australië, Nieuw-Zeeland, Nieuw-Caledonië, Madagascar, Sri Lanka, Fiji, La Réunion, de Seychellen, Hawaï, Japan… allemaal droombestemmingen die realiteit kunnen worden. Antipodes Voyages stelt voor 2016 pareltjes van rondreizen voor, die je zinnen in alle opzichten verwennen.

    Reizen waarbij je er alleen op uittrekt, reizen met de begeleiding van een gids of, de sky is the limit, reizen volledig op jouw maat. Je geniet alvast van een korting van 100€ voor iedere boeking die vóór 15 februari gemaakt wordt voor de rondreizen « Australische flair », « Australië: de essentie », « Australische landschappen », « Natuur, rust en exotisme » en « Bed & Breakfast » in Nieuw-Zeeland. Bovendien nodigt Antipodes Voyages je uit op het project « Field of Light » van de kunstenaar Bruce Munro, die vanaf april 2016 de woestijn van Ayers Rock zal omtoveren in een zee van licht.

    De Zuidelijke eilanden in al zijn schoonheid

    Antipodes Voyages is al meer dan 25 jaar dé specialist voor Australië en de Zuidelijke eilanden. Speciaal voor deze bestemmingen maakten we een nieuwe brochure vol ideeën. We focussen hierbij op de natuurlijke schoonheid van deze plekken maar ook op de bijzondere ontdekkingen, unieke ervaringen en onovertrefbare emoties die men op ieder eiland beleeft.

    Van zodra je een bestemming gekozen hebt, is geen enkele van je wensen te veel voor onze specialisten en laten we ze werkelijkheid worden in reizen op maat of originele rondreizen, te beleven in volledige vrijheid of met de begeleiding van een gids. Wieg mee op de tonen van de Hawaïaanse huladans, vaar met een prauw in de opaalblauwe lagunen van Frans-Polynesië, zwem samen met de reuzenroggen en schildpadden van de Malediven, bezoek uitgestrekte theeplantages en opvangcentra voor olifanten in Sri Lanka, ga op klimtocht in de vulkaangebergten van La Réunion of laat je verrassen door de unieke biodiversiteit van Madagascar. Tenzij je klaar bent voor een heuse wereldreis onder de vleugels van Antipodes Voyages.

    Field of Light in Ayers Rock

    Van 1 april 2016 tot 31 maart 2017 stelt Antipodes Voyages je een eenmalige, onvergetelijke ervaring voor: met zijn project Field of Light tovert kunstenaar Bruce Munro de iconische rots Uluru om tot een grote zee van licht met behulp van 60.000 lampjes op zonne-energie. Deze kleine doorschijnende glasbolletjes zullen een poëtische en magische sfeer creëren midden in de woestijn. Een niet te missen “once in a lifetime” moment, met misschien wel een diner onder de sterrenhemel!

    Vroegboekkorting tot 15 februari 2016

    Antipodes Voyages schenkt een vroegboekkorting van 100€ voor iedere reservatie die gemaakt wordt vóór 15 februari 2016 voor de rondreizen « Australische flair », « Australië:de essentie», «Australische landschappen » en voor de ontdekkingstochten « Natuur, Rust en Exotisme » en « Self-drive Bed & Breakfast » in Nieuw-Zeeland. Antipodes Voyages schenkt ook een korting van 25% op het tweede vliegticket met Air Tahiti Nui voor huwelijksreizen in Frans-Polynesië met de formules « vier eilanden » en « drie eilanden ».

    Ontdek onze verschillende rondreizen en speciale aanbiedingen en maak meteen ook kennis met onze nieuwe website: www.antipodes.travel . Rondreizen « Australische flair » en « Bed & Breakfast » in Nieuw-Zeeland - Korting van 100€ indien reservatie vóór 15 februari 2016 - 19 dagen / 18 nachten. Rondreizen « Australische landschappen » - Korting van 100€ indien reservatie vóór 15 februari 2016 - 12 dagen. Rondreis « Natuur, Rust en Exotisme » - Korting van 100€ indien reservatie vóór 15 februari 2016 - 14 dagen / 13 nachten. Rondreis Nieuw-Caledonië met intensief programma - 9 dagen / 8 nachten - Vanaf 1449€ pp. Ontdekking van Madagascar - 12 dagen / 11 nachten - Vanaf 1995 € pp. La Réunion « Tussen keteldalen en lagunes » - 10 dagen / 9 nachten - Vanaf 1130 € pp

    Antipodes op de beurs

    Het team van Antipodes Voyages heet je welkom op zijn stand op de beurs Brussels Travel Expo op 2 en 3 februari 2016 in de Wild Galery, Gerijstraat 10 in 1190 Brussel en op het Vakantiesalon 2016, van 4 tot 8 februari 2016 in Brussels Expo, Belgiëplein 1 in 1020 Brussel.

     

    24-01-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Steunpunt vakantieparticipatie stuurt record aanta Vlamingen op vakantie

     

    Ruim 148 000 mensen met een laag inkomen konden in 2015 dankzij het Steunpunt Vakantieparticipatie van Toerisme Vlaanderen genieten van een daguitstap of een korte vakantie. Dat zijn er maar liefst 20% meer dan in 2014. Vlaams minister van Toerisme Ben Weyts is tevreden: “We hebben de werking van het Steunpunt versterkt en dat werpt nu al flinke vruchten af. We slagen er in steeds meer mensen te bereiken”.

    Het Steunpunt Vakantieparticipatie van Toerisme Vlaanderen bestaat sinds 2001 en is uniek in de wereld. Het Steunpunt brengt sociaal bewogen toeristische ondernemers, lokale overheden, sociale organisaties en vakantiegangers met een laag inkomen samen. Het Steunpunt onderhandelt over tarieven, bundelt het aanbod en maakt zo daguitstappen en korte vakanties mogelijk voor mensen die het zich anders niet kunnen veroorloven. De kortingen schommelen rond de 40 procent, maar soms kunnen ze oplopen tot 60 procent. Het unieke aan het systeem is dat de financiële inspanning volledig van de toeristische ondernemers komt en dat daar geen enkele vorm van subsidiëring tegenover staat.

    In 2014 kon het Steunpunt Vakantieparticipatie van Toerisme Vlaanderen nog 123 000 vakantiegangers bereiken. In 2015 liep dat aantal op tot 148 465 vakantiegangers met een laag inkomen, goed 20 procent of 25 000 vakantiegangers meer dan in 2014. Het gaat in het gros van de gevallen om daguitstappen, ruim 128 000 stuks. “Sociaal toerisme zit duidelijk in het DNA van Toerisme Vlaanderen”, zegt CEO Peter De Wilde. “Het Steunpunt Vakantieparticipatie beschikt over een zeer krachtig netwerk dat inmiddels al bijna 2 200 organisaties telt (1 586 sociale organisaties en 611 toeristische ondernemingen met een sociaal hart).”

    Begin 2015 verdubbelde Vlaams minister van Toerisme Ben Weyts het werkingsbudget van het Steunpunt. De bedoeling was om de werking te versterken en te verbreden, en dat is duidelijk gelukt. “Ik wil toerisme binnen het bereik van elke Vlaming brengen”, zegt Weyts. “1 kind op 5 groeit vandaag op in een gezin dat zich geen week vakantie kan veroorloven. Ik gun elk kind in Vlaanderen vakantie”.

    De missie van Toerisme Vlaanderen is ‘bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van het toerisme in en naar Vlaanderen met het oog op meer economisch rendement, tewerkstelling en welzijn (voor de inwoners van Vlaanderen)’. Deze missie bevat de vier pijlers waarop de werking van Toerisme Vlaanderen rust: met gerichte investeringen en ondersteuning het toeristisch aanbod in Vlaanderen aantrekkelijker maken; bestemming Vlaanderen actief promoten om meer bezoekers aan te trekken; volwaardige participatie aan toerisme voor iedere Vlaming mogelijk maken en de verdere professionalisering van de sector stimuleren om voor de bezoekers een kwaliteitsvol aanbod te verzekeren.

    23-01-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Replay & Sons - Skiny

    Replay & Sons

    Het Italiaanse merk Replay & Sons stelt zijn lente/zomer 2016 campagne voor waarin spontaniteit en speelsheid centraal staan. Als locatie werd gekozen voor het denim atelier van een kleermaker. Gedrappeerde indigo stoffen, kussens en rollen vormen het decor.

    De fotograaf Rocco Bizzarri, één van de grootste Italiaanse talenten gespecialiseerd in kinderportretten, laat de jonge sterren stralen op de set.

     

    Skiny

    Iets speciaals vinden om je geliefde te verrassen met Valentijn is niet zo moeilijk : een boeket met haar favoriete bloemen, een ticket voor een optreden van haar favoriete band, een etentje in haar favoriete Italiaanse restaurant of gewoonweg een setje van haar favoriete Skiny ondergoed, Micro Lovers Lace. Skiny. Let's Flamin-go together!







    23-01-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charles' Home in Kasteleinwijk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Kasteleinswijk is zonder twijfel één van de meest trendy buurten van de hoofdstad en staat bekend om de herenhuizen, de vele restaurants en bars met sfeervolle terrassen op het voetpad. Dankzij de ideale ligging vlakbij de Louizalaan en de Waterloosesteenweg is deze wijk een unieke Brusselse place-to-be.

    Het Huis Amazone: Dit neoklassieke burgerhuis met symmetrische samenstelling werd gebouwd in 1897. Vroeger was het huis okerkleurig geschilderd, nu geeft de natuurlijke kleur van de stenen een elegante en pittige toets aan de eerste verdieping waar een erker met ijzerwerk uit die tijd prijkt.

    Charles’ Home

    Het huis werd verdeeld in vijf appartementen: vier appartementen met één slaapkamer waarvan er twee over een terras beschikken en één uitzonderlijke studio van bijna 60 m². Zowel de studio als de “mini-lofts” zijn versierd in de elegante en onuitgegeven stijl die zo eigen is aan Charles’Home. De appartementen stralen een mengeling van invloeden uit alsook toetsen van levendige kleuren, een gedurfde designstijl. Het Huis Amazone is een perfecte weergave van de levendigheid en bezieling die in de meest hippe wijk van de hoofdstad heersen.

    TECHNISCHE FICHE: Adres: Amazonestraat 28, 1060 Brussel - Vijf appartementen: vier met één kamer en een studio - Prijzen: Van 180 tot 320 Euro per nacht

    22-01-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.La Petite venise: nieuwe Pierre& Vacances residentie in Colmar

    Pierre & Vacances opent, na Eguisheim, een tweede residentie in de streek, meer bepaald in de wijnhoofdstad van de Elzas. De nieuwe Pierre & Vacances-residentie La Petite Venise ligt in het hart van de stad Colmar – in de historische wijk “Klein Venetië” – op vijf minuten van het TGV-station. Daarmee is ze de perfecte uitvalsbasis voor de Wijnroute van de Elzas en voor een uitstap naar de Vogezen.

     

    Pierre & Vacances-residentie La Petite Venise : Dit nieuwe adres omvat 96 hedendaagse appartementen (van studio’s tot tweekamerappartementen voor 5 personen) in een modern gebouw, opgetrokken uit natuur- en leisteen.
    Er is veel natuurlijke lichtinval in de appartementen en de Elzas bood inspiratie voor de inrichting, die doet denken aan de balken die zo veel gevels in de streek sieren. De vrolijke kleuraccenten geven dan weer een boost aan het geheel. Bovendien is alle comfort voorzien zodat de gasten zich meteen thuis voelen: een uitgeruste keuken, flatscreen-tv, kwalitatief beddengoed, gratis toegang tot wifi ... en meestal ook een zuidgericht balkon. Ook hier zijn alle prestaties van Pierre & Vacances beschikbaar: gratis diensten (huishoudlinnen, wifi in het appartement, schoonmaak) en diensten à la carte (hotelformule, babykit in het appartement, bakkerij- en verhuurdienst ...).

     

    In La Petite Venise zijn ook de nieuwe Bed & Breakfast-formule (dagelijks vers beddengoed en ontbijt) en de klassieke ontbijtformule beschikbaar. De residentie is opgebouwd rond leef- en ontspanningsruimten: een verwarmd binnenzwembad met plonsbad voor de kleintjes, een tuin met speelplein, een ontbijtruimte met terras.

    Bezichtigen en ontspannen

    Residentie La Petite Venise ligt op vijf minuten wandelen van het geklasseerde historische centrum van Colmar, dat bovendien autovrij is. De hoofdstad van de “centrale Elzas” kan bogen op een rijk architecturaal, historisch en artistiek erfgoed met heel wat bezichtigingsmogelijkheden in de buurt van de Pierre & Vacances-residentie. Van aan het regionaal natuurpark Ballons des Vosges kunnen vakantiegangers gemakkelijk de voornaamste skistations van de Vogezen bereiken (minder dan een uur rijden) of de 170 km lange wijnroute – waarvan Colmar een halte is – aanvatten.

     

    De Pierre & Vacances-residentie La Petite Venise is ideaal voor gezinnen en koppels die de stad en de streek in alle rust willen ontdekken. Omdat ze bovendien dicht bij Straatsburg, Mulhouse en Duitsland ligt, is de residentie perfect voor zakenmensen die voor langere tijd in de streek willen verblijven.

    Tarieven: Vanaf € 568 per week in een tweekamerappartement voor vier personen.

    Vanaf € 75 per nacht voor een kort verblijf in een studio voor twee personen.

     

    Wat maakt het verschil?

    ERVARING: Verblijfsformules, activiteiten voor groot en klein, befaamde partners

    FLEXIBILITEIT: Diensten en activiteiten à la carte, vrije aankomsttijdstippen

    DIENSTEN: Hoteldiensten, onthaalpersoneel en animatie ter plaatse

    VEILIGHEID: officiële classificatie van de huizen en appartementen

    22-01-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moët Ruby Red - De officiële cocktail van de Golden Globes 2016
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Speciaal voor de Golden Globes creëerde bartender Karen Grill de cocktail Moët Ruby Red. Moët Ruby Red is geïnspireerd op de film 'De Tovenaar van Oz' en is luxueus en fel, zoals de sterren op de rode loper.

    Ingrediënten: 20 ml citroensap, 20 ml punch van dragon, framboos en citrus, 30 ml Belvedere Vodka en 75 ml Moët Impérial. Giet de punch, het citroensap en de wodka over ijsblokjes in een witte wijnglas. Voeg daaraan de champagne toe en werk af met verse dragon en citroenschil.

    Voor de punch: 2 kopjes frambozenpuree, 2 kopjes appelciderazijn, 4 kopjes rietsuiker, de schil van 1 citroen en 4 takjes dragon. Laat de ingrediënten zachtjes koken. Haal vervolgens van het vuur en laat afkoelen.

    Bartender Karen Grill brengt met haar moderne versie van een French 75 cocktail een persoonlijk eerbetoon aan een van de meest tijdloze films aller tijden, ‘De tovenaar van Oz’. Dit uitbundige meesterwerk belichaamde de uitzonderlijke creativiteit van Hollywood en de eigenzinnigheid van de film. De punch op basis van framboos, citrus en dragon in combinatie met champagne en wodka zorgt voor een fris-zure toets. De robijnrode kleur is dan weer een knipoog naar de beroemde robijnen schoentjes. Dragon heeft dezelfde kleur als de Smaragden Stad en de lange citroenschil staat voor het gele pad. Deze cocktail is luxueus en fel, net als de sterren die tijdens de Golden Globes de rode loper sieren.

    Karen Grill werkt momenteel aan enkele nieuwe, innovatieve cocktailkaarten en adviseert bekende zaken over heel Los Angeles.

    21-01-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verhuur vakantiewoningen in de lift dankzij Rode Duivels

    Nu al 26% meer boekingen, regio Lyon reeds uitverkocht

    Het EK voetbal is in aantocht en dus komt ook de Rode Duivels-gekte weer op gang. Dat is onder andere duidelijk zichtbaar aan het aantal boekingen van vakantiewoningen in de buurt van de Belgische speelsteden Bordeaux, Lyon en Nice. Sinds de bekendmaking van de steden, zijn boekingen van vakantiewoningen in die regio’s tijdens de maand juni met maar liefst 26% gestegen. Dat blijkt uit cijfers van Interhome, grootste vakantiewoningverdeler van Europa. “Boekers hebben waarschijnlijk opgemerkt dat wij, anders dan hotels in de desbetreffende regio’s, onze prijzen niet aanpassen tijdens het EK”, zegt Thibault Van Look, Commercieel Manager België bij Interhome. Naast het prijzenvoordeel, zijn ook gezelligheid en veiligheid factoren die een vakantiewoning aantrekkelijk maken. Wie de zomer ook graag op een Duivelse manier wil inzetten, moet snel zijn: de verblijven in Lyon zijn reeds uitverkocht en Interhome verwacht dat dat in Bordeaux en Nice ook snel het geval zal zijn. Meer info: www.interhome.be

    De Rode Duivels zijn hot en met een EK vlakbij de deur ligt het dan ook in de lijn der verwachtingen dat heel wat Belgen naar onze zuiderburen willen afzakken. Sinds de bekendmaking van de kalender en de speelsteden registreerde Interhome een kwart meer reservaties van Belgen in de regio rond Bordeaux, Lyon en Nice,. “Het is enorm snel gegaan”, zegt Thibault Van Look. “Vakantiewoningen in en rond Lyon waren in no-time uitverkocht en ook in Bordeaux en Nice gaat het snel. In die laatste twee steden beschikken we over een iets ruimer aanbod, waardoor daar nog enkele mooie zaakjes te doen zijn. Maar snel zijn is de boodschap, zoveel is duidelijk”. Dat de speelsteden ook in prachtige regio’s gelegen zijn, is mooi meegenomen. Supporters die zich in Bordeaux bevinden, kunnen naast de match ook van een zacht klimaat, uitstekende gastronomie en bruisend uitgaansleven genieten. Lyon kenmerkt zich dan weer als fijne citytripbestemming met veel shopping-mogelijkheden en in Nice kun je met tropische temperaturen genieten van de authentieke binnenstad en de prachtige Azurenkust.

    Supporteren in groep: Interhome merkt ook op dat het aantal personen per boeking is gestegen sinds de bekendmaking van de EK-speelsteden. Dat wil zeggen dat meer vakantiegangers er in groep op uit trekken. De grootste vakantiewoningverdeler van Europa ziet dat vooral grote vakantiewoningen (8 personen en meer) erg in trek zijn. “Het is duidelijk dat de meeste boekingen komen van groepen kameraad-supporters die samen de Duivelsgekte vanop de eerste rij willen meemaken. Niet onlogisch natuurlijk, want een vakantiewoning is ideaal om in groep te verblijven. Je kan gezellig samen de andere EK-wedstrijden volgen, alle nutsvoorzieningen zijn bij de hand en het is een pak goedkoper dan in een prijzige (hotel)bar”, zegt Thibault Van Look.

    Vakantiewoning vs hotel: Laat dat laatste een niet te onderschatten argument zijn. Want in tegenstelling tot de meeste hotels verhoogt Interhome zijn prijzen niet tijdens het EK. En dat bespaart je al gauw ettelijke Euro’s. Zo betaal je gemiddeld voor een vakantiewoning in de regio Bordeaux 150€ per persoon/per week. Dat is een prijs die je in een hotel al gauw betaalt voor één nacht. Wie dus voordelig naar Frankrijk wil om de Rode Duivels aan te moedigen kan maar beter snel zijn, want in de regio Lyon is het aanbod aan vakantiewoningen nu al uitgeput en de verwachting is dat Bordeaux en Nice snel zullen volgen.

    Het meest recente aanbod aan vakantiewoningen van Interhome kan je raadplegen via www.interhome.be  

     

    21-01-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suske & Wiske en Lotus speculoos
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De twee Belgische klassiekers, Lotus Bakeries en Suske & Wiske, slaan de handen in elkaar en komen voor de dag met een gloednieuwe heerlijkheid voor kinderen. De Lotus Speculoos Suske & Wiske dient als een krokant knabbeltje thuis of als handig tussendoortje op school.

    SUSKE & WISKE EN LOTUS SPECULOOS

    De twee Belgische klassiekers, Lotus Bakeries en Suske & Wiske, slaan de handen in elkaar en komen voor de dag met een gloednieuwe heerlijkheid voor kinderen. De Lotus Speculoos Suske & Wiske dient als een krokant knabbeltje thuis of als handig tussendoortje op school.

    HET PERFECTE PARTNERSHIP

    Elk goed verhaal start met een stel ijzersterke karakters. En laat Suske & Wiske nu net het ideale duo zijn om een nieuw avontuur aan te gaan. Ze doken vol verwondering de wondere wereld van Lotus Bakeries in en pronken nu samen met hun vrienden Lambik, Jerom en Tante Sidonia op de gloednieuwe Speculoosjes. Deze worden geproduceerd met dezelfde, gekende kwaliteit en gekaramelliseerde smaak van de vertrouwde Lotus Speculoos en – uiteraard – met heel veel liefde.

    PROFESSOR BARABAS

    Al meer dan 80 jaar is Lotus Bakeries dé referentie op vlak van speculoos en in de markt van gebak en zoete koekjes. Je kan dus wel stellen dat ze de professor Barabas van de sector zijn: een vaste waarde die steeds innovatief uit de hoek komt. Ook Suske & Wiske vierden zopas hun 70e verjaardag en zijn niet meer weg te denken uit het culturele landschap. Als ouder denk je er waarschijnlijk nostalgisch aan terug. Als kind droom je weg bij de spannende avonturen. De striphelden behoren tot het Belgische erfgoed. Dat is zeker!

    WIST JE DAT … er maar liefst 1.300.000 Suske & Wiske strips per jaar verkocht worden? … 2/3 Belgische huishouden speculoos kopen? … dat neerkomt op een consumptie van zo’n 400 koekjes per huishouden per jaar? … Suske & Wiske tijdens de krokusvakantie op de planken staan met een musical?

    Verkrijgbaar in handige versheidszakjes van 6 x 25 g / 6 x 7 koekjes.

    LOTUS BAKERIES IN EEN NOTENDOP

    Lotus Bakeries is wereldwijd actief in het traditionele en gezonde segment van tussendoortjes met de merken Lotus, Lotus Biscoff, Lotus Dinosaurus, Lotus Suzy, Peijnenburg, Snelle Jelle, Annas, Nakd, Trek, BEAR en Urban Fruit. Lotus Bakeries, met hoofdzetel in België, is een dynamische en internationaal georiënteerde onderneming met productie-vestigingen in België, Nederland, Frankrijk en Zweden, en vijftien eigen verkooporganisaties in Europa, de Verenigde Staten en Azië.

    Verder werkt Lotus Bakeries samen met commerciële partners in een veertigtal landen wereldwijd. Lotus Bakeries telt ongeveer 1.400 medewerkers. Door een gezond evenwicht te bewaren tussen traditie en innovatie verwent het Lotus merk de consument met een uniek gamma van kwaliteitsvolle en lekkere producten.

    Met Peijnenburg en Snelle Jelle is de onderneming marktleider in ontbijtkoek in Nederland. Onder de merken Nakd, Trek, BEAR en Urban Fruit biedt Lotus Bakeries lekkere tussendoortjes aan, gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten, onbewerkt en zonder toegevoegde suikers. In 2014 realiseerde Lotus Bakeries een omzet van 347,9 miljoen EUR. De aandelen van Lotus Bakeries zijn genoteerd op Euronext Brussels.

     

    20-01-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harten troef bij Picard met Valentijn

    Klein maar fijn: Zet onmiddellijk de juiste toon met dit grandioos voorgerechtje. Deze 4 mini-risotto’s met Saint-Amour worden gepresenteerd in ovenschoteltjes in hartjesvorm. Een veelzeggend gebaar dat duidelijker is dan de mooiste liefdesverklaring. Foie gras van eend of sneeuwkrab en rode rivierkreeftjes: deze risotto’s zijn een gastronomisch uitstapje te land, ter zee...en in de 7e hemel!

    Deze Valentijn zet Picard verfijning en delicatesse op het menu met de "LOVE ETC"-creaties. Volg het rode lint en ontdek de kleine attenties die uw romantisch tête-à-tête extra vuur inblazen. We zetten hoog in.

    4 mini-risotto's met Saint-Amour: Pâté van foie gras, maanzaad - Sneeuwkrab, rode rivierkreeftjes en sesamzaad: 6,95 € per doos van 140 g - Bereiding: 14 min in de oven

    Succes gegarandeerd met deze mini-eclairs: De hopeloze romantici onder ons zullen ongetwijfeld bezwijken voor deze 8 mini-eclairs van framboos en passievrucht of chocolade en karamel met gezouten boter. Deze onweerstaanbaar lekkere gebakjes zijn versierd met een chocolaatje waarop de tekst "LOVE ETC" of een "lintjes-hart" prijkt. Dit dessert is de perfecte afsluiter van een romantisch diner. Vindt u ze niet om op te eten? Fluister de juiste woordjes!

    8 mini-eclairs: Framboos-passievrucht; Chocolade-karamel met gezouten boter - 5,95 € per doos van 120 g - Ontdooien: 3u in de koelkast

    Knapperige chocolaatjes: De must haves deze Valentijn... Deze 12 hartjes in een jasje van melkchocolade verhullen een overheerlijke praliné van amandel en hazelnoot met stukjes 'crêpe dentelle'. De perfecte combinatie van zacht en krokant; als een kus om in een doosje te doen. Dit ideale Valentijnscadeau herkent u aan het roze geschenkdoosje versierd met de rode linten van de "LOVE ETC"-collectie. Laat uw hart spreken. 12 hartjes met chocolademelk, praliné en 'crêpe dentelle' - 3,95 € per doos van 175 g. Naast de diepvriesafdeling

    Valentijnsdag 2016: Deze producten in beperkte editie zijn beschikbaar van 1 t.e.m. 28 februari 2016.





    19-01-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-01-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EXKi, witloof, groente van de maand feburari
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    EXKi breekt met de regels van het traditionele snelrestaurant door versbereide en natuurlijke producten aan te bieden om ter plaatse te eten of mee te nemen. De kaart biedt een ruime keuze aan gezonde en evenwichtige gerechten, op basis van verse en natuurlijke producten van de beste kwaliteit.

    Elke maand zet EXKi een seizoensgroente in de kijker door ze te verwerken in heerlijke en unieke gerechten. In februari staat witloof centraal.

    Met slechts 15 kcal per 100 g, blijft witloof bijzonder licht, en met reden: deze groente bestaat voor bijna 95% uit water. Witloof zit boordevol voedingsstoffen en voorziet ons lichaam van selenium dat onze cellen beschermt tegen veroudering en sommige vormen van kanker. Witloof is ook rijk aan kalium, magnesium, calcium, ijzer, mangaan, koper, zink en fosfor. Witloof is een bron van vitamine B en C en bevat bijzonder licht verteerbare vezels die nodig zijn voor een goede darmwerking. Kortom, witloof is een waar concentraat aan weldaden die ons toelaat om de hele winter lang in topvorm te blijven.

    In februari stelt EXKi volgende witloofrecepten in zijn restaurants voor: een duosalade: Rosmarinopasta, radicchio, champignon, hazelnoten; een grote salade: Witloof, bio spelt, rode bessen, walnoten, rode koolkiemen en een warm gerecht: Gratin met witloof en ham.

    Tot slot onthult EXKi nog een heerlijk recept om gezellig samen thuis te bereiden: witloofsalade met spinazie.

    Witloofsalade met spinazie: Voor 4 personen - Bereidingstijd: 15 minuten

    3 witloofstronken, 100g jonge spinazie, 1 sinaasappel, Sap van ½ sinaasappel, Sap van ½ citroen, 1 soeplepel sojasaus, 1 soeplepel koolzaadolie, 4 soeplepels amandelschilfers, peper

    Verwijder de kern en het hart van 3 witloofstronken, snijd de stronken in reepjes en schik ze in een slakom. Spoel en droog 100g jonge spinazie en voeg deze toe. Schil 1 sinaasappel en scheid de partjes. Snij de partjes doormidden en voeg ze aan de salade toe. Giet het sap van een halve sinaasappel en een halve citroen in een kom en voeg er peper aan toe. Doe er 1 soeplepel sojasaus en 1 soeplepel koolzaadolie bij en meng alles. Giet het mengsel bij de salade en meng.

    Bak 4 soeplepels amandelschilfers goudgeel in een kleine koekenpan zonder vet en strooi ze vlak voor het serveren over de salade.

     

    18-01-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!