Inhoud blog
  • Classic Moonphase Date Manufacture
  • Franke stapt in de grijze zone
  • BR 05 Chrono grey steel & gold
  • Ray-Ban & Lenny Kravitz
  • BR X5 Black Titanium
  • De nieuwe stoelmodellen van Marie's Corner
  • Internationaal tuinfestivall
  • Stoneman Arduenna-Saison startte op 13 april
  • Alpina Extreme Quartz
  • Seastrong Diver Extreme Automatic GMT: de avontuurlijke duiker
  • Dromen van de zomer met Anita en rosa Faia
  • BR05 Black ceramic
  • Natuur en cultuur voor het ganse gezin in Frieslanf
  • Seastrong Diver Extreme Automatic
  • Een icoon in zijn categorie
  • Interhome wil Scandinaven naar Belgische kust lokken
  • Spetter met Trixie in het water
  • Aspria: een goede ademhaling, levensbelangrijk!
  • Moederdag
  • Peugeot lanceert nieuwe stijlvolle Boreal molen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    11-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.All day long Happy snackbox
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    All Day Long bindt de strijd aan tegen ongezonde snackgerechten en lanceert een alternatief: de Happy Snackbox. Op www.alldaylong.be kan je je eigen gezonde menu samenstellen en vind je tal van snelle en makkelijke manieren om meer te doen met groenten en fruit. De All Day Long-campagne zit op kruissnelheid tijdens de Week van Groenten en Fruit (5 tot 11 mei) en is zichtbaar op de verkooppunten, in magazines, kranten en online.

    All Day Long is de nationale campagne die de Belg wil stimuleren om meer groenten en fruit te eten, zeker tijdens de klassieke maaltijden maar ook als tussendoortje. Waarom grijpen naar die calorierijke candybar of dat ongezond fastfood als er ook frisse en lekkere tussendoortjes beschikbaar zijn die wél gezond zijn? De campagnebeelden tonen klassieke snacks in een groenten- en/of fruit-jasje. Ze verschijnen als advertentie in kranten en magazines om iedereen hiervoor warm te maken. In enkele grote Belgische stations zullen de campagnebeelden verschijnen op de elektronische reclameborden.

    Ook online zal de campagne volop aanwezig zijn. Uiteraard zal de consument de campagne ook kunnen voelen op de winkelvloer. Er werd geïnvesteerd in promotiemateriaal, te gebruiken door de verantwoordelijken voor de groente- en fruitrayon in hun winkel. De verschillende ketens voorzien bovendien eigen acties om de All Day Long-campagne tastbaar te maken. Denk maar aan proeverijen en speciale promoties.

    All Day Long lanceert de Happy Snackbox: Lekker genieten van een gezonde snack. Het kan en het is leuk. Op www.alldaylong.be vind je tientallen recepten om je groente- en fruitverbruik aan te zwengelen. Stel je eigen Happy Snackbox samen op happysnackbox.alldaylong.be en begin al maar te watertanden van die Sweet Berry Boost, de Fruit Rocket of de Tutti Frutti con Chocolate.

    Door je Happy Snackbox samen te stellen maak je bovendien kans op een All Day Long-pretpakket waarmee je zelf aan de slag kan. In het pakket zitten een KitchenAid-foodprocessor, een exclusieve keukenschort en het kookboek van All Day Long. De wedstrijd loopt van 5 mei t.e.m 1 juni.

    De klok rond genieten met groenten en fruit: De All Day Long-campagne is een gezamenlijk initiatief van de Belgische telers van groenten en fruit (veilingen) en de binnenlandse handel en wordt gevoerd in heel België. De campagne wordt gecoördineerd door VLAM en kan rekenen op steun vanuit Europa en de binnenlandse handel.

    Gewezen atletiekkampioene Kim Gevaert is al vijf jaar de ambassadrice van de campagne. Zij straalt de positieve en activerende boodschap van de All Day Long-campagne ten volle uit, nl. “Groenten en fruit, da’s de klok rond genieten”. Bij het ontbijt, het 10-uurtje, de lunch, het vieruurtje, het avondmaal en de laatavondsnack. Vooral de snackmomenten krijgen binnen de campagne extra aandacht omdat op deze momenten voor groenten en fruit nog veel terrein te winnen valt. De campagne is gericht op alle Belgen. Bijzondere aandacht gaat evenwel naar de singles, de koppels onder 44 jaar en de gezinnen met jonge kinderen. Uit verbruiksgegevens blijkt namelijk dat ze wat achteroplopen in het consumeren van groenten en fruit.

    www.alldaylong.be

     

     

     

     

    11-05-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.delhaize verwent bierliefhebber

    Delhaize laat de bierliefhebber kennismaken met 3 nieuwe bieren "Brett on Wood" in beperkte oplage

     

    Na het succes van de Single Hop, de Xtreme Hop en de Special Yeast, die na amper een maand uitverkocht waren, geeft Delhaize bierliefhebbers deze keer de kans om kennis te maken met de ongelofelijke invloed die eikenhouten vaten hebben op de biersmaak. De bieren van "Brett on Wood" zijn volgens hetzelfde recept gebrouwen, maar hebben allen gerijpt in verschillende eikenhouten vaten, namelijk: Franse, Amerikaanse of Hongaarse eik. Zo kunnen liefhebbers beter ervaren wat de unieke bijdrage is van de eikenhouten vaten in elk van de bieren. De drie bieren zijn uitsluitend gebrouwen op basis van "Brett-gist" (brettanomyces) die bieren voortbrengt die zeer droog en arm aan suiker zijn, met verschillende houtaroma's. Brett on Wood French oak, Brett on Wood American oak en Brett on Wood Hungarian oak.

    De bieren "Brett on Wood", aangeboden in flessen van 75 cl, zijn te koop aan de zeer aantrekkelijke prijs van € 3,79 per fles.

     







    10-05-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rodenbach Rosso
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Na maandenlange research en ontwikkeling zijn de brouwers van Brouwerij RODENBACH fier hun nieuwe telg te kunnen voorstellen: RODENBACH ROSSO. RODENBACH ROSSO is een authentiek, licht verteerbaar, zuurzoet verfrissend bier.   De RODENBACH ROSSO wordt gebrouwen op basis van 2-jarig - op eikenhouten foeders gerijpt – Rodenbach-bier gemengd met jonge RODENBACH, het brouwsel ondergaat daarna deels een maceratie met veenbessen frambozen en zure krieken en wordt verder aangevuld met het natuurlijk sap van deze rode vruchten. De unieke frisfruitige smaak dankt RODENBACH ROSSO vooral aan de zorgvuldig gekozen cocktail van vruchten en het op hout gerijpte bier. RODENBACH ROSSO, die een modern rood design meekrijgt, wordt geserveerd in een origineel glas, rond bovenaan en ovaal in de voet.

    Brandmanager van Brouwerij RODENBACH, Michaël Cordie: “We zochten bij de creatie van RODENBACH ROSSO naar een mooie balans tussen de frisheid van RODENBACH foederbier en de fruitige toetsen van rode vruchten. Deze balans werd na veel interne proeverijen gevonden. Het huzarenstukje van onze brouwers werd dankzij externe tastings nogmaals bevestigd.”

    Brouwmeester, Rudi Ghequire, omschrijft het bier als volgt: Dit fruitbier van gemengde gisting is fris, fruitig en tevens zeer verfrissend, het heeft een licht drogende afdronk, heeft de kleur van een jonge Bourgogne wijn en is licht alcoholisch. Hierdoor krijgt het bier enorm verfrissende eigenschappen, waarmee we ons willen differentiëren van vele bestaande fruitbieren op de markt.”

    Michaël Cordie: “Met RODENBACH ROSSO lanceren we op een pure, kwalitatieve manier een toegankelijke fruitbier op basis en met vol respect voor de authenticiteit en waarden van RODENBACH. “

    10-05-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Festivalitis in Benidorm

    Spaanse badplaats bereidt zich voor op zomer vol muziek en feestgedruis

     

    Benidorm zet zich schrap voor wat alweer een broeierige zomer vol festivals en open air parties belooft te worden. Van rockfestival Low over het Electro Beach Festival tot het inheemse Iberia Festival, Benidorm heeft voor iedere muziekliefhebber wel iets te bieden. Daarnaast staat de zomer in Benidorm garant voor zwoele nachten in de meest gerenommeerde clubs en openluchtdiscotheken. Vamos a la fiesta, vamos a Benidorm!

    Wij hebben Rock Werchter, Benidorm heeft Low Festival. Het driedaagse rockfestival dat plaatsvindt van 25 tot en met 27 juli is al aan zijn zesde editie toe en kan ook dit jaar uitpakken met een aantal klinkende namen. Ondermeer Massive Attack, Kaiser Chiefs en Editors zullen Benidorm op haar grondvesten doen daveren. Ook onze eigen ‘The Magician’ (bekend van ondermeer the Lykke Li remake ‘I follow rivers’) zal een setje afsteken op Low Festival. Naast de bands schenkt Low Festival ook veel aandacht aan sfeer en beleving. Zo zijn er tal van chill out zones voorzien (al dan niet met zwembad) waar men kan genieten van het zonnetje en rustig een drankje of hapje kan nuttigen. Een combiticket voor 3 dagen bestel je aan de democratische prijs van 59,50 euro. Meer informatie: www.lowfestival.es

    Ben je meer een liefhebber van EDM (Electronic Dance Music), dan kom je gegarandeerd aan je trekken op het Electro Beach Festival. Het tweedaagse dancefestival is ook al aan zijn vijfde editie toe en vindt plaats op 1 en 2 augustus, een week na Low Festival. Voor zij die graag wat nieuws ontdekken is er het Iberia Festival. Dit festival programmeert uitsluitend Spaanse pop- en rockbands en vindt plaats op 19 en 20 september, voor muziekfans tussen de 30 en 50 jaar oud. Meer info: www.iberiafestival.com.

    Begin juli zijn het de beste Spaanse deejays die de zomer muzikaal inzetten op het Neptuno Aquatic Festival. Dit eendaags festival vindt plaats in het Aqua Natura waterpark en laat jongeren genieten van een stevige streep dansmuziek terwijl ze zich uitleven op de vele waterattracties. Meer info: http://www.neptunofestival.com

    Fiesta a la discoteca

    Wie na de festivals nog een stapje wil zetten in het bruisende nachtleven van Benidorm, moet zeker een bezoekje brengen aan de fameuze KU Club (www.kubenidorm.es). Deze club werd in 2012 nog uitgeroepen tot beste club van Spanje. In de zomer staan er iedere week wel enkele top-deejays geprogrammeerd, gaande van Bob Sinclar tot Marco Bailey.

    Wie een nachtje wilt clubben, maar niet op één en dezelfde plaats wilt blijven, kan gebruik maken van de ‘Microfiesta service’. Deze minibusservice met chauffeur rijdt jou en je gezelschap (max. 15 personen) de ganse nacht rond. Meer info: http://www.autocaresgrupobenidorm.com/EN/microfiesta.html Trap je liever zelf, terwijl je een biertje nuttigt, boek dan de ‘Benibike’, een bierkar die je zelf al fietsend bestuurt: http://www.benibikebenidorm.com

    Benidorm ligt 38 km ten zuiden van Alicante en 106 km ten zuiden van Valencia. De eenvoudigste manier om Benidorm te bereiken is dan ook met het vliegtuig. Momenteel zijn er vier luchtvaartmaatschappijen die bijna dagelijks vluchten aanbieden naar Alicante: JetairFly (https://www.jetairfly.com) biedt zowel vluchten vanuit Brussel, Charleroi, Luik als Oostende aan naar Alicante; Ryanair (http://www.ryanair.com/nl) vliegt zowel vanop Charleroi als Brussel richting Alicante; Vueling (http://www.vueling.com/nl) heeft rechtstreekse vluchten vanaf Brussels Airport en Brussels Airlines (http://www.brusselsairlines.com/com/) vliegt rechtstreeks van Brussel naar Alicante. Wie liever met de auto naar Benidorm reist dient zo’n 1.860 km te overbruggen vanuit Brussel. www.visitbenidorm.be

    09-05-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barbecuen met Broil King

    Deze zomer ben jij barbecue king! Met het handige grillsysteem van Broil King creëer je in een handomdraai de perfecte maaltijd. Maar wat maakt de gasbarbecues van Broil King nu zo uniek en gebruiksvriendelijk? De gepatenteerde brandertechnologie verdeelt de hitte gelijkmatig over het systeem. De extra diepe ovens en de massieve braadroosters houden die warmte beter vast.

    Daarnaast is er de Flay-R-Wave technologie: een roestvrij stalen baksysteem dat de vrijgekomen vleessappen opvangt, doet verdampen en zo het vlees van een heerlijke smaak voorziet.

    Drie modellen: Broil King Royal 320: €549 - Broil King Monarch 340: €699 - Broil King Baron 340: €799

    Meer info: www.barbecuespecialist.be of www.broilkingbbq.com







    08-05-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thailand biedt meer dan je denkt

     

    Net als andere landen heeft ook Thailand zijn toeristische highlights zoals de stranden van Phuket of de tempels van Bangkok. Maar Thailand biedt de reiziger zoveel meer. Zoveel ongekende activiteiten en plaatsen die het land nóg aantrekkelijker maakt als vakantiebestemming. We overtuigen je met vijf must do’s die je misschien nog niet kent maar wel de moeite waard zijn.

    1)        Cliché, maar Thailand heeft écht de allerbeste stranden en mooiste eilanden. Thailand heeft meer dan drieduizend kilometer kust met duizenden stranden, wereldwijd bekend als vakantieparadijzen. Maar liefst acht stranden staan in de top 25 lijst van beste Aziatische stranden, verkozen door TripAdvisor.

    2)        Ga Fietsen! Het klinkt misschien verrassend maar het is perfect mogelijk: Thailand bezoeken met de fiets. Het is een fantastische manier om de omgeving te ontdekken. Fietsen kan quasi overal, op tempelsites, op het platteland en zelf in de steden! Denk maar aan het Historisch Park van de oude hoofdstad Ayutthaya of langs de wijken van Bangkok. Je kunt ook meerdaagse fietstochten maken, bijvoorbeeld in de regio rond Chiang Mai of Nan waar je helemaal één wordt met natuur en lokale bevolking.

    3)        Cruisen is in! Ook riviercruisen! Een van de beste manieren om de pracht van de tropische fauna en flora te ontdekken is een riviercruise. Er zijn tal van mogelijkheden zoals een cruise op de Chao Phraya rivier van Bangkok naar Ayutthaya, inclusief een bezoek aan de UNESCO-sites. Een vierdaagse cruise op de River Kwai is ook de moeite waard, niet alleen omwille van de natuurpracht maar ook voor een bezoek aan de grote bezienswaardigheden onderweg zoals de Tiger Cave Temple (www.nstravel.com/packages/Cruises/5/en).

    4)        Eco-vakantie op een eiland. Op Ko Klang in de provincie Krabi ijveren de inwoners voor de ontwikkeling van duurzaam toerisme met respect voor de natuur. Er is slechts één hotel op het eiland, Islander Eco Village, en je kunt ook logeren bij de bewoners.

    5)        Thaise massage en veel meer voor een gezond lichaam en geest

    Weg met de stress. Wie een vakantie wil doorbrengen in het teken van wellness en gezondheid, om zichzelf helemaal te herbronnen, is in Thailand zeker aan het juiste adres! In alle regio’s, langs de prachtige kusten en in het binnenland, zijn er heerlijke vakantieformules rond thema’s als Wellness en Cultuur, Meditatie, Voeding en Dieet, Spa en Natuur, Yoga, Thai Massage en zelfs Thai Boxing (www.chivasom.com, www.kamalaya.com, www.absolutesanctuary.com, www.tao-garden.com, www.raninjinda.com). www.toerismethailand.be en www.tourismthailand.org

    08-05-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Croustifrance

    Niets leuker dan een instant Zuiders gevoel in België!

     

    Dankzij de nieuwe, Italiaanse broodjes van Croustifrance zijn jij én je smaakpapillen in no time in La Bella Italia. La dolce vita op je bord dankzij Croustifrance.

    Breng Italië een stukje dichter bij huis dankzij het Italiaanse gamma van Croustifrance! Geniet van de heerlijke, zuiderse smaken op je bord en laat je onderdompelen in een ware La Dolce Vita-ervaring!

    Ciao Ciabatta! Een absolute, zuiderse must is de ciabatta. Deze knapperige broodspecialiteit zal de perfecte aanvulling zijn bij een zomerse barbecue of kan je beleggen voor een lekkere lunch. De mini-ciabatta’s zijn ook beschikbaar met walnoten en geroosterde pistachenoten. Aanbevolen prijzenCiabatta: €1,20 Ciabatta authentica: €1,35 - Mini-ciabatta met noten: €0,55 Mini-ciabatta natuur: €0,55

    Bollen en bagnats: Wie aan Italië denkt, denkt aan olijfolie! En die olijfolie wordt gebruikt om de Italiaanse bagnat zijn heerlijke, typerende smaak te geven. Een variant is de Italiaanse bol, die met zijn krokant korstje en malse kruim de olijfolie heerlijk combineert met Italiaanse kruiden. Ook verkrijgbaar met zongedroogde tomaatjes. Aanbevolen prijzen: Italiaanse bagnat: €0,65 Italiaanse bol: € 0,65 Italiaanse bol met tomaat: €0,65

    Fijne focaccia’s: De opkomende, Italiaanse topper is zonder twijfel de focaccia. Dit lekker, licht broodje met grof zeezout en rozemarijn kan je zowel warm als koud beleggen. Een upgrade van de focaccia rozemarijn is de mediterranea: afgewerkt met groene en rode paprika, kerstomaatjes, olijven en kappertjes! Aanbevolen prijzen Focaccia rozemarijn: €0,79 Focaccia mediterranea: €0,89. De Italiaanse weken van Croustifrance starten op 19 mei. Buon appetito!

    Het Belgische Croustifrance, opgericht door Wim Martens, maakt deel uit van het Vandemoorteleconcern en is al 15 jaar actief als prominente speler in de markt van de bake-off producten. De 1.500 klanten in België, Nederland, Frankrijk, Italië en Polen zijn in goede handen bij de 68 werknemers van het Gentse bedrijf. Croustifrance heeft meer dan 150 verschillende producten in portefeuille, en heeft een jaaromzet van 70 miljoen euro. www.croustifrance.com





    07-05-2014 om 20:56 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huttentochten in Budner alpen

     

    Het kanton Graubünden is het Vakantiegebied nr. 1 van Zwitserland. De regio is bekend om zijn authenticiteit en grandioze natuurpracht. Weg van alles en iedereen kun je in Graubünden tot bij de berghutten stappen, hoog in de Alpen, of van de ene hut naar de andere tijdens een heuse huttentocht. Steeds meer vakantiegangers worden er door aangetrokken. Dat blijkt uit een groeiend aantal vragen naar informatie. Men wil als het ware één zijn met de natuur, genieten van rust en stilte, weg van het drukke leven thuis. Graubünden is hiervoor de ideale reisbestemming, nog niet overlopen door vakantiegangers.

    Stappen van de ene hut naar de andere, daarvoor moet je in Graubünden zijn want er zijn schitterende meerdaagse huttentochten. Ronduit adembenemend is de Kesch-Trek die zorgt voor vier dagen genieten van het mooiste dat de Bündner bergwereld te bieden heeft. De berghutten Escha, Grialletsch en Kesch zijn fantastische overnachtingsplaatsen en de wandelwegen die ze met elkaar verbinden zijn subliem. In het avondzonnetje bij de berghut kun je lekker nagenieten, de marmotten fotograferen en de volgende wandeldag voorbereiden. Het voordeel van de Kesch-Trek is dat je kunt starten in Bergün en in Davos. De wandelroute is ook bereikbaar vanuit Engadin. Reken op circa zes wandeluren per dag.

    Veel mensen kennen de plaats Maloja omdat ze er ooit op reis geweest zijn met de mutualiteit. Als je de Maloja bergpas oversteekt kom je in Val Bregaglia, alweer een verrassende vakantieregio in Graubünden. In deze streek zijn verschillende huttentochten mogelijk, onder meer langs de Rifugio La Locanda, Rifugio Bresciadega en Rifugio Luigi Brasca. Afhankelijk van het aantal uren dat je wil stappen overbrug je de afstand in twee of drie dagen. Voor de sportievelingen die het hooggebergte rond Maloja willen verkennen is er de driedaagse huttentocht vanuit Bondo via de berghutten Sciora en Albigno naar de Maloja pas.

    Nog een aanrader is de tweedaagse tocht vanuit Preda naar Bergün, plaatsen waar je gemakkelijk naartoe reist met de trein van de Rhätische Bahn. De wandelweg naar de overnachtingsplaats, de berghut Chamonas d’Ela CAS, loopt door een indrukwekkend bergmassief. Reken op respectievelijk zeven en vijf uur stappen. De tocht naar de 2252 meter hooggelegen hut is ook een kennismaking met de fauna en flora van Graubünden. Er is veel kans dat je onderweg steenbokken zal zien.

    In Graubünden is er ook een netwerk van Lange Afstand Wandelpaden. Het zijn duidelijk bewegwijzerde paden, met wit-rode markeringen, die je naargelang de afstand gedurende meerdere dagen kunt volgen. De LAW kunnen door jong en oud worden gewandeld, enkel een goede fysieke conditie is vereist. http://nl.graubuenden.ch/wandelen/wandelingen.html

    06-05-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-05-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Haagen Dazs

    3 KEER MEER PLEZIER - 3 LAGEN • 3 TEXTUREN • 3 SMAKEN

    TRIPLE SENSATIONS: DE CULINAIRE APOTHEOSE VAN HÄAGEN-DAZS

     

    Ontdek de nieuwe collectie van Häagen-Dasz, geïnspireerd op de heerlijke creaties uit onze winkels! De ijsjes krijgen een extra dimensie door de smeuïge sausjes en knapperige toppings. Om duimen en vingers bij af te likken! 3 keer meer plezier en een maximum aan sensatie met één enkele lepel. De Triple Sensations-doosjes (4 mini potjes van 86ml) zijn beschikbaar aan een richtprijs van 6,69 euro.

    HÄAGEN-DAZS STELT VOOR: VANILLA ATTRACTION

    Back to basics. Häagen-Dazs innoveert dé klassieker onder het roomijs: vanille. Met vier nieuwe vanillevarianten wordt Vanilla Attraction deze zomer de dessertfavoriet! Deze succulente smaken zijn opnieuw een topper van formaat in het Häagen-Dazs assortiment.

    Macadamia Nut Brittle: Heerlijk zacht vanille-ijs verrijkt met crunchy gekarameliseerde macadamianoten. Vanilla: Elk schepje van deze klassieker staat gelijk aan puur genot. Cookies & Cream: Ronde chocoladekoekjes met daartussen een zachte, zoete, witte vulling geven een extra dimensie aan het vanille-ijs van Häagen-Dazs. Bij elke hap krijg je zin in meer! Pralines & Cream: Linten van gouden karamel vergezeld door zoete pecannoten zijn de perfecte toevoeging aan het hemelse vanille-roomijs. Deze smaakbom brengt je in pure extase! Vanilla Attraction bevat 4 MiniCups, verzameld in één box. Deze box is beschikbaar aan een richtprijs van 6,19 euro.

    HÄAGEN-DAZS MANGO & RASPBERRY: ROOMIJS MET EEN FRUITIGE TOETS

    Hemels zacht mango-ijs overgoten met een coulis van frambozen. Dat is echt de zomer in een potje! Deze originele smakencombinatie was reeds een bestseller in de Häagen-Dazs winkels maar is nu ook verkrijgbaar in de iconische 473 ml pints! Handig voor thuis, heerlijk voor tussendoor. De Mango & Raspberry-pints zijn beschikbaar aan een richtprijs van 5,99 euro.

    Häagen-Dazs roomijs bestaat steeds uit natuurlijke en kwaliteitsvolle ingrediënten. De basisingrediënten melk, room en eigeel worden met veel zorg uitgekozen en zijn afkomstig van boerderijen in de nabije omgeving van de fabriek in Arras, Noord-Frankrijk. Kunstmatige kleur- en smaakstoffen en conserveermiddelen maken nooit deel uit van de verrukkelijke recepten van Häagen-Dazs. Kwaliteit en de keuze voor de beste ingrediënten liggen dan ook al meer dan 50 jaar aan de basis van hun filosofie. www.haagen-dazs.be

     

    05-05-2014 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 21/12-27/12 2020
  • 14/12-20/12 2020
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 23/12-29/12 2019
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 25/11-01/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 26/10-01/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 15/09-21/09 2008
  • 08/09-14/09 2008
  • 01/09-07/09 2008
  • 25/08-31/08 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 11/08-17/08 2008
  • 04/08-10/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 23/06-29/06 2008
  • 16/06-22/06 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 02/06-08/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008
  • 14/04-20/04 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 24/03-30/03 2008
  • 17/03-23/03 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 03/03-09/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 21/01-27/01 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 31/12-06/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 22/01-28/01 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 08/01-14/01 2007
  • 01/01-07/01 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 30/10-05/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 16/10-22/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 02/10-08/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 14/08-20/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 24/07-30/07 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 01/05-07/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!