Inhoud blog
  • Design vakantieverblijf :.
  • Ontwerp jouw droomkeuken,
  • Let it snow
  • Interhome breidt uit aan Noordzee
  • Evenement Kerstmis Avontuur
  • Op naar de feestdagen met V-Tech
  • 5 tips om de Memphis stijl in huis (en je kleerkast) te halen
  • Home stories winter 2024
  • Het efect van schermtijd bij jonge kinderen:
  • Tsuyosa Kiniro: een nieuw icoon
  • Fresh 'n rebel
  • Kerstmis in de winterserre
  • Nieuwe Flik Flak collectie: Mystic Land
  • A Walkie Talkie Christmas
  • Chocoladehuis Boon Hasselt
  • Winterwandelingen op de Waddeneilanden
  • Circular & chic
  • Exclusieve horloges
  • Kom in de kerstsfeer
  • Punic
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    wozani
    restaurants
    14-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heel de wereld viert met ons bier.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    En daar mogen we best fier op zijn.

     

    De ‘Dag van het Bier’ ! Een zoveelste ‘dag van…’ horen we u al denken. Niet helemaal, want dit jaar kleurde de internationale feestdag van het bier opvallend Belgisch. 17 wereldsteden hieven - telkens om 18 uur lokale tijd – het glas op onze gezondheid. Een indrukwekkende actie van de Belgische Brouwers en VLAM, die daarmee onze trots voor Belgisch bier willen benadrukken.  

    Dit jaar viel de internationale hoogmis van het bier op 5 augustus. Om deze unieke feestdag in de verf te zetten, bedachten de Belgische Brouwers – in samenwerking met VLAM - een leuke stunt. Beide organisaties slaagden erin om heel de wereld te laten toosten met Belgisch bier. Dat deden ze via een online-marketingcampagne. “Ons bier wordt overal ter wereld gedronken”, zegt Jean-Louis van de Perre, voorzitter van de Belgische Brouwers. “Het leek ons dan ook niet meer dan normaal om op de ‘Internationale dag van het bier’ alle fans over de hele wereld te herenigen. We hebben getracht om iedereen op precies hetzelfde moment te laten toosten. Een Tournée Mondiale, zeg maar (glimlacht). Aangezien onze wereld in tijdzones verdeeld is, kan er dus op elk moment van de dag gevierd worden. Een unieke gebeurtenis.”

    De start van de actie werd gegeven in Sydney waar er om 18 uur lokale tijd geklonken werd op onze gezondheid. “Op dat moment was het hier nog 10 uur. Redelijk vroeg, dus”, lacht Jean-Louis. “In totaal doen 17 wereldsteden mee. Naast heel wat bierliefhebbers kregen we ook de Belgische ambassades in het buitenland warm om deel te nemen. Hun reacties waren uitermate positief.”

    Nog de hele dag lang werd er in tal van landen - en tijdzones - getoost met Belgisch bier. De apotheose volgde in ons land. “Overal zal er getoost worden op ‘International Beer Day’. Ook enkele bekende bierliefhebbers zoals Eric Boschman, Sofie Van Rafelghem, Marc Penxten, Sven Gatz en Cécile Delorme hieven om 18u het glas.

     

    14-08-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.L'exotique c'est chif! Het hoge Noorden goes tropical

     

    Baal je van het typisch Belgisch zomerweer? Zorg dan voor wat tropische sfeer in huis! Geef je Scandinavisch interieur - gekenmerkt door minimalisme en zwart-wit contrasten - een exotische toets met trendy accessoires in kaki of riet of ga voor een florale touch met prints van palmbladeren. De gloednieuwe collecties van HK Living en Bloomingville kunnen nu al besteld worden op de Belgische woonwebshop Nordic Living!

    Om je huis zo snel mogelijk die tropische vibes te bezorgen, organiseert Nordic Living speciaal een voorverkoop van deze gloednieuwe collectie! Levering is mogelijk

    Nordic Living (www.nordicliving.be) ontstond vanuit een intense passie voor wonen! In deze webshop vind je een combinatie van pure, zuivere en veelal Scandinavische woonmerken. Merken die zich door zuiverheid, functionaliteit en eenvoud weten te onderscheiden.

    Nadat Mascha Beekmans in 2013 samen met haar echtgenoot Hugo startte met een eigen meubelcollectie PURE Wood Design werd het tijd voor een bijpassende lijn van heerlijke woonaccessoires. Het Scandinavisch wonen bleek perfect aan te sluiten op het warme en robuuste hout waar binnen PURE Wood Design mee wordt gewerkt. De collecties van Nordic Living en PURE Wood Design zijn niet alleen online beschikbaar. Ze zijn ook te vinden in Huis 5 in hartje Diest, tegenover de kerk op de Grote Markt.

    Adres: Grote Markt 5, 3290 Diest. Openingsuren: woensdag, vrijdag en zaterdag van 10 tot 18 uur. Tel: 011 727858 E-mail: info@nordicliving.bewww.nordicliving.be - www.purewooddesign.be      

     





    14-08-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Passionata

    Geïnspireerd door Hippies en rock 'n rol, dit seizoen brengt Passionata muziek in uw leven met hun nieuwe collectie en thema! Passionata lanceert dit seizoen ook enkele nieuwe lijnen binnen hun segmenten waaronder Crazy Night, Cheeky en Dream Passio.

    Crazy Night: een verleidelijke en geraffineerde lijn. Borduurwerk in dierenvelmotieven vermengd met luchtige plumetistule leveren een verfijnd resultaat af.

    Cheeky: Prachtige platte kant met grafische patronen gecombineerd met zacht en comfortabel gaas.

    Dream Passio is een lijn voor alledag die je doet smelten met zijn reliëfgaas en afwerkingen in netwerk.

    Giovane: Boho Chic en direct de Paris!

    De seventies blijven een grote modehit deze winter. Strikbloezen, franjes, lederen midi skirts, suède wikkelriemen en blanket scarfs mogen niet in de kleerkast ontbreken. Dit alles met een eigentijdse touch - denk boho light à la Jane Birkin.

    Ciao Tutti:

    Ciao Tutti brengt voor het winterseizoen 16/17 een collectie waarin het spannende samenspel tussen sterke en zachte materialen de hoofdrol speelt. De look is comfortabel, stoer maar toch vrouwelijk. Lederen jurken laten zich combineren met streelzachte sjaals. Jurken, vestjes en rokken in zachte wol bieden met hun relaxte snit ultiem comfort tijdens koude dagen.

    De collectie sjaals blijft de hoofdmotor van Ciao Tutti. Roze, aardetinten en blauw vormen de hoofdkleuren, met hier en daar een fel accent. Gestreepte poncho's in faux fur zijn een echte blikvanger. Ook de fair-trade collectie wordt verder gezet. Alexandra Hochstenbag, de bezielster van het merk, belandde in haar zoektocht naar de beste wol in Centraal-Azië. Daar leverde de buikwol van de jak het materiaal op voor een serie poncho's en sjaals die vakkundig geproduceerd werden door lokale ambachtlieden.

    La Pomme de Lovely

    La Pomme de Loveley, het Belgische accessoire - en modelabel, staat er weer met een prachtige herfst/winter collectie 2016. Warme kleuren zoals wijnrood, camel en bruin vervolledigen het zwarte en donkerblauwe kleurenpalet bij de kledij.

    Elke La Pomme outfit kan worden afgewerkt met bijhorende accessoires voor een extra dosis glamour. Absolute must-have dit seizoen is de nieuwe oversized clutch, Fuji! Naast stijlvolle en elegante pumps kan je ook bij La Pomme de Loveley terecht voor stoere laarzen en edgy brogues!

    Donkerblauw is niet weg te denken uit het modebeeld dit winterseizoen. Laat u inspireren door onderstaande selectie kledij en accessoires van La Pomme de Loveley.

    Rosa Faia:

    Het Duitse lingerielabel Rosa Faia lanceert deze winter het model Malia in de limited edition kleur saffierblauw. Deze glamoureuze en intense tint straalt luxueuze elegantie uit en verleidt met de sierlijke veertjesprint. Niet alleen de looks van dit model voldoen aan de hoogste normen, maar ook de pasvorm en het draagcomfort tot in de grotere cups.

    Het Duitse label Rosa Faia brengt voor winter 2016 eveneens de nieuwe limited edition kleur Purple Wine binnen de lijn Josephine. Het label vond haar inspiratie voor de collectie bij de danseres Josephine Baker met een grafische pied de poule print gecombineerd met weelderig bloemborduurwerk. Daarbij combineren alle modellen hoge functionaliteit met perfecte pasvorm en bijzonder draagcomfort. Kortom, vrouwelijk, betoverend en feestelijk.













    13-08-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lifestyle experience Terhills hotel

    Maasmechelen Village is slechts een deel van een groter reconversieplan dat werd opgezet door LRM, de Limburgse ontwikkelingsmaatschappij, die de uitwerking van de diverse projecten toevertrouwde aan haar dochteronderneming de NV MVDC. De diverse projecten werden gebundeld on de noemer ‘Terhills’. Met een eigen paviljoen op de site zorgt Toerisme Maasmechelen samen met Toerisme Limburg alvast voor de nodige promotie. Blikvangers en toppers in het Terhills-project zijn het Terhills hotel en Connecterra, projecten die we verder toelichten.

    Terhills Hotel bezoek je niet, je beleeft het. Een inspirerend nieuw hotel gevestigd in het voormalige hoofdgebouw van de mijn in Eisden. Een cocktail van mode, natuur, comfort en culinair genieten zorgen voor een onvergetelijk lifestyle experience: het goede leven in zijn oorsprong.

    De neo-classicistische barokstijl van het gebouw, opgericht in 1932, laat het industrieel verleden een beetje herleven, met de Franse tuinen als groene loper naar het naastgelegen Maasmechelen Village of als toegangspoort naar het Nationaal Park Hoge Kempen. Het gebouw werd al snel de prestigieuze, imposante blikvanger van de site. De Franse tuin accentueerde het belang van het gebouw en in 1993 werd het pand beschermd erfgoed. Sinds 1950 is er een niveauverschil van 48 cm over de gehele gevellengte, ten gevolge van mijnverzakkingen. De archictonische trap bij de hoofdingang is het visuele bewijs van de mijnschade en staat gekend in de streek als de ‘scheve trap’. Men hoeft echter niets te vrezen, het gebouw is ondertussen al jaren in rust.

    De receptie van Terhills hotel bevindt zich in één van de voormalige salons op de gelijkvloers. De gast wordt hier ontvangen met een drankje en neemt plaats in een gemakkelijke fauteuil om in te checken op een tablet. Bij Terhills wordt zelfs het invullen van een registratieformulier een belevenis.

    Terhills hotel heeft totaal zestig stijlvol ingerichte luxe kamers waarvan zeven suites en twee familiekamers. Iedere kamer is zoveel mogelijk aangepast aan de architectonische troeven en soms beperkingen van het originele gebouw. De kamers hebben zeer uiteenlopende beige-en grijstinten gecombineerd met donker houten panelen. De kosmopolitische hedendaagse meubelen, sierkussens, lampen, accessoires en decoratie objecten van het Limburgse interior design bureau Dôme Deco zorgen voor een internationale elegantie en gezellige sfeer.

    In de suites zijn de wanden van de badkamer semi-transparant. Dit zorgt voor een ruimtelijk gevoel. Het sanitair is van licht marmer en de douches zijn voorzin van rain showers. Er werd veel aandacht besteed aan de luxe kwaliteit van het bed- en badlinnen, de subtiele parfum van de badproducten, de keuze van een goede kwaliteitskoffie en –thee en originele drankjes in de minibar. Wat elk detail zorgt voor de beleving.

    De gangen van de vier verdiepingen die naar de kamers leiden kregen een rythme door een afwisseling van tinten crème en beige soms meteen lichte bewerking. De materialen zijn glad of met een lichte structuur en verhogen het effect van een harmonieus geheel. De grote vensters hebben verschillende invalshoekenwaardoor het daglicht de ruimte krijgt om voor een natuurlijke schittering te zorgen. De hoge plafonds met fascinerende indirecte verlichting, benadrukken de hoogte van de statige ruimtes.

    De Limburgse sterrenchef Danny Vanderhoven en zijn partner Ineke Dols staan voor ‘very personal’ in de aandacht die je krijgt, ‘very personal’ in de beleving, stijlvol en met klasse, en ‘very personal’ in food & drinks. Daarmee leggen ze je verwachtingsniveau torenhoog. Dat mag en dat moet, want het is hun persoonlijke uitdaging en belofte aan een ieder!

    Zowel in de keuze van de gerechten als de bereiding combineert hij klassiekers let nieuwe verrassende invalshoeken. Bereid met regionale en lokaal traceerbare producten en een eigentijdse flair. De gerechten worden gepresenteerd op de eigen servieslijn van Ineke Dols, partner van Danny en gastvrouw.

    Op de gelijkvloers van het gebouw aan het einde van de gang bevindt zich de Pacaud Delight room. Een verrukkelijke plek waar men tijd voor zichzelf maakt. Men gaat naar de Delight room voor een zalige massage of een effectieve gezichtsbehandeling. Daarnaast kan men er terecht voor een fijne handverzorging, trendy make-up of een brushing van een kapsel.

    Natuurlijk heeft Terhills hotel ook aan de zakelijke klant geacht. Een exclusieve lounge ruimte waar men eigenlijk van alles kan organiseren: een lunch, diner, receptie wel of niet gecombineerd met een zakelijke bijeenkomst. De capaciteit van de lounge gaat tot 15 personen.

    Er worden nog vier multi-functionele zalen gebouwd met een oppervlakte van 300m² en een maximale capaciteit van 120 personen in theateropstelling en op te delen in een ruimte van 100m² en 200m². Deze zalen worden uitgerust met het meest recente en geavanceerde geluidssysteem en zijn smaakvol en weloverwogen ingericht met alle aandacht op comfort en beleving. Terhills hotel is een veelzijdige locatie voor zakelijke meetings. ‘ De hei op’ voor teambuilding en brainstorm. Wakeboarden of waterskiën bij Terhills Cablepark, een bezoekje aan Connecterra of Euroscoop of een chocolade-, cocktail of lifestyleworkshop in het hotel zijn eveneens mogelijk.

    Terhills Hotel - Zetellaan 68 - 3630 Maasmechelen – tel 089- 77 40 00

    www.terhillshotel.com

     









    13-08-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Campari Negroni
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Belgen nippen als een van de eersten aan ‘Negroni, ready to enjoy!’

     

    Deze zomer instant een The Great Gatsby-sfeer op je terras? Dat kan in een handomdraai met de ‘Negroni, ready to enjoy’, een bitter aperitef volgens het aloude recept van graaf Camilio Negroni waaraan je enkel nog wat ijs en een schijfje sinaasappel moet toevoegen. Zo nip je in stijl aan deze absolute cocktail-klassieker.

    Negroni is vandaag uitgegroeid tot een van de populairste cocktail klassiekers. Met drie gelijke delen van ingrediënten – Campari, gin en rode vermout – is Negroni ook een van de meest onderschatte cocktails. Zo heb je een zekere punch nodig én een goede balans tussen bitter en zoet.

    Met Negroni, Ready to Enjoy, biedt Campari je de perfecte kant-en-klare mix volgens het aloude recept zodat je dit heel makkelijk en toch in flamboyante jaren ’20-stijl kan serveren in een klassiek cocktailglas. Het enige wat je nog moet toevoegen zijn ijsblokjes – of beter, één grote ijsblok om langzaam je cocktail te verdunnen – en een schijfje sinaasappel. En wat het nog leuker maakt: je schenkt een absoluut uniek aperitief want België is een van de eerste Europese landen waar deze Ready to Enjoy op de markt komt.

    Zo maak je deze cocktail: vul een ‘old fashioned’ cocktailglas met grote ijsblokken; voeg 9 cl Negroni Ready to Enjoy toe; draai (stir) een barlepel enkele seconden zacht rond om de cocktail tot zijn recht te laten komen en garneer met een schijfje sinaasappel.

    Zin om je eigen accent toe te voegen? Bestrijk de rand van het glas met een zeste van sinaasappel en gebruik ze als garnering voor een zoete, zachte smaak. Of kies voor een ander citrusfruit en snij met een dunschiller een mooie krul uit de schil!

    Geen Negroni zonder Campari … De iconische Negroni-cocktail gaat terug tot 1919. Toen was er een graaf Camilio Negroni. In zijn stamcafé in Firenze bestelde hij altijd een Americano, een mix van Campari, vermout en bruiswater. Op een dag vroeg hij een wat straffere cocktail… De barman voegde geen bruiswater maar gin toe en garneerde de cocktail met een schijfje sinaasappel in plaats van een partje citroen. De Negroni was geboren. Intussen is het recept bijna 100 jaar oud. Maar de bittere cocktail op basis van Campari, London dry gin en zoete rode vermout blijft populair. Geen wonder dat Negroni tot de 25 meest invloedrijke cocktails ooit behoort. En met Negroni Ready to Enjoy klinkt Campari vandaag op jouw gezondheid en die van de graaf.

    Authentieke smaak: Deze cocktail heeft het uitzicht van oud rood met amber, getooid met enkele extra oranje toetsen. In de neus een overtuigend aroma, scherp, accent van jeneverbes gecombineerd met een pittig vleugje kruiden en typische vermout. In de mond een uitgesproken smaak die jeneverbes en zachte citrus introduceert, om over te gaan op pittige en kruidige accenten, wat zorgt voor een mooie, zachte en langblijvende bittere afdronk.

     

     

    12-08-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Birchbox X Wear Lemonade - Keep it siple, Smile!

    Een samenwerking tussen Wear Lemonade en Birchbox

    Om de zomer (nog) een beetje te verlengen en de terugkeer naar school of het werk meer kleur te geven, heeft Birchbox Lisa Gachet aangesproken. Zij is doe-het-zelver bij uitstek en de sterke dame achter het merk Wear Lemonade. Voor Birchbox heeft zij de nieuwe box haar eigen creatieve toets gegeven. Onder de bruisende leiding van Lisa wordt KISS (zoals Keep it Simple, Smile) het nieuwe motto van september. Een box die je zin doet krijgen om terug naar kantoor te vertrekken, met een selectie kleurrijke beautyproducten. Birchbox laat zich helemaal gaan in de samenwerking met zo’n inspirerende ontwerpster en presenteert twee onuitgegeven edities om je dressing blijvend zomers te houden…

    In de wandelgangen van een bruisende samenwerking… De KISS box wordt het uithangbord van dit najaar, kleurrijk, vrouwelijk en geïnspireerd door de stijl en motieven van de volgende Wear Lemonade collectie. In de box vid je een selectie van onontbeerlijke producten voor dit najaar (Rituals, Codage, Revlon, René Furterer, Aussie, …) met zorg gekozen door Lisa om je te begeleiden in het dagelijkse schoonheidsgebaar, beschikbaar vanaf september.

    En elke box bevat iets van deze inspiratie:

    Wear Lemonade X Birchbox: de mini Dalida: je leven kleur geven, Birchbox en Wear Lemonade hebben de box de kleuren van het seizoen gegeven met een Dalida sjaaltje ontworpen door Lisa. In het haar, rond de nek of in de riem … alles kan en alles mag om met kleurrijke looks het najaar tegemoet te gaan.

    Wear Lemonade X Birchbox: lippenstift Peony cosmetics Maria, India, Simona: Een beetje kleur op de lippen: het recept voor een verlengd zomers snoetje. Drie kleuren voor een goed humeur, naar keuze: Maria, India en Simona gekozen door Lisa en exclusief voor deze samenwerking gemaakt. De textuur glijdt over de lippen blijft de hele dag goed zitten. KISS KISS!

    Het is moeilijk om naast één van de meest iconische stukken van het moment te kijken. Getekend Wear Lemonade ! Lisa heeft exclusief voor Birchbox een nieuwe versie van de sweater Mia ontworpen. Deze sweater hangt binnenkort in de dressing van alle Birchbox abonnees – en wellicht ook in die van de niet-abonnees. We zien een brede halsopening en een lusvormig borduurwerk dat zo typisch is voor Mia met lichte materialen, perfect dus voor september wanneer de temperaturen nog aangenaam zacht zijn… Psst … bij Birchbox klinkt het de hele dag KISS!

    De Birchbox van de maand september Kiss met de selectie beautyproducten de Mini Dalida 13€. De sweater Mia beschikbaar vanaf 3 september in de e-shop 29€ voor abonnees, 59€ voor niet-abonnees. www.birchbox.fr









    12-08-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Superfoods voor super foodies

    Hennepzaad zit boordevol essentiële omega-3 en -6 vetzuren. Daarnaast bestaan ze voor 50% uit eiwitten.

    Niets dan lof voor hennepzaad: je huidt wordt elastischer, het bevordert de werking van het zenuwstelsel en het helpt in de ontwikkeling en de werking van de hersenen. Of je nu een intensieve sporter bent, een veganist, of binnenkort een kleine ukkepuk ter wereld brengt, ... Het komt iedereen ten goede! Prijs: 4,89 € WWW.NUTRIDIA.BE







    12-08-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ellis Gourmet Burger - Maasmechelen

    Who the f*ck is Ellis…Ellis is het concept van een groep enthousiastelingen dat in mei 2011 het levenslicht zag, met één doel voor ogen: betere burgers serveren. Ze gebruiken absoluut de beste producten zeggen de initiatiefnemers, bovendien verfijnen ze hun recepten ook continu met de hulp van bekende productspecialisten en sterrenchefs. De eerste vestiging in hartje Brussel werd spoedig gevolgd door restaurants in andere steden zoals Knokke, Gent, Leuven, Antwerpen …, waaide over naar Nederland. Ellis gourmet burger opent eerstdaags haar eerste vestiging in Frankrijk, in de lichtstad Parijs nota bene. Ellis Gourmet Burger hoort aldus Olivier Hayes, algemeen directeur Frankrijk Eliis Gourmet Burger, onbetwistbaar thuis in de stad van de mode, glamour, toeristische monumenten en horeca.

    We moeten de waarheid onder ogen zien: hoewel de hamburger eeuwen geleden bedacht werd, werd hij de laatste decennia vooral vervolmaakt in de VS. Onze naam verwijst daarom naar Ellis Island bij New York, een grenspost waar Europese immigranten tijdens de vorige eeuw de VS binnenstroomden. Ellis Gourmet Burger wil de kwaliteitsburger uit de VS opnieuw introduceren in Europa.

    Wat is de 'Louis Original'…, ? Aan het begin van de 13e eeuw legden de soldaten van de Mongoolse krijgsheer Dzjengis Khan rauw vlees onder hun zadel, zodat de beweging van de paarden het vlees mals zou maken. Toen zijn kleinzoon Koeblai Khan Moskou veroverde, vond dit culinaire gebruik ook daar ingang. De Russen noemden het vlees 'steak tartaar' naar de naam die ze de Mongolen toedichtten en Russische koks voegden al snel ui en eieren toe voor een rijkere smaak. Door de handel met Russische steden raakte het gerecht 'ingeburgerd' in de Duitse havenstad Hamburg, waar het Hamburgse steak gedoopt werd. Vorige eeuw emigreerden heel wat Europeanen naar Amerika via Ellis Island in New York. Omdat gerookt en gepekeld vlees langer houdbaar is, werd een variant van deze Hamburgse steak populair op de oceaanstomers die immigranten naar het 'beloofde land' brachten. Eethuisjes in de haven van New York zetten begin 19e eeuw steak Hamburgse stijl op het menu, om zo de pas aangekomen Duitse emigranten te lokken. Volgens de legende serveerde Louis Lunch in New Haven, rond 1900, een hamburger tussen twee sneetjes toast aan een klant die er snel vandoor moest...

    Kwaliteit is een absolute vereiste bij Ellis gourmet burger. De hamburgers worden traditioneel medium gebakken, de klant kan eventueel een andere bakwijze vragen. De hamburgers worden opgedeeld in Classic gourmet burgers, geserveerd met 100% rundergehakt van het Holsteinerras, een melkkoe dat een tweede leven en doel krijgt als een smaakvol sappig puur stuk vlees. Hieronder ressorteren de Classic: 100% rundergehakt, sla, tomaat, rode ui, augurken, mosterd en ketchup en de Ellis Special-bacon: 100% rundergehakt, cheddar, gerookt spek, sla, tomaat, rode ui, augurken, mosterd en ketchup. De Veggie gourmet burgers zijn overheerlijke burgers in een vegetarische versie, met smaak samengesteld en in samenspraak met Paul Floorizoone, pionier van het vegetarisme in België, naast de Portobello is er een Crazy red veggie by Paul Florizoone met rode paprilka-soja burger, raketsla, babyspinazie; peacannoten en limoenmayonnaise. De Tribute gourmet burger is een smakelijk eerbetoon aan het restaurant in de USA in New Haven waar omstreeks 1900 de eerste burger ‘on the go’ werd geserveerd. Als ode aan dit prachtig verhaal serveert Ellis gourmet burger, net als bij Louis Lunch, deze burger op een toast. De Signature gourmet burgers werden speciaal door de chefs samengesteld, hier vinden we o.m. een Blue Cheese Madness by Van Tricht, de must voor elke kaasliefhebber met verfijnde smaak van een ‘bleu de Causses’ uitgezocht en geaffineerd door meesterkaasmaker Van Tricht; een Funkt Chicken en Lovely Lamb with spoon by Van Tricht, de zachte smaak van Texel-lam wordt heerlijk geaccentueerd door de Torta de Oveja, een karaktervolle kaas van rauwe schaapsmelk. Bovendien kunnen gasten een keuze maken uit een aantal side dishes, salads en desserts.

    Wij kozen bij onze degustatie voor een sexy smoked salmon en een meatlover by Dierendonck. De sexy smoked salmon is een heerlijk samenspel tussen zalmfilet en gerookte zalm, samengebracht door een heerlijke zoetzure gravlaxsaus en garnituur van sla en raketsla. De Meatlover bestaat uit 100% rundergehakt van Dierendonck, salade, tomaat, rode ui, augurken, mosterd en ketchup. Ongetwijfeld de lievelingsburger van elke carnivoor. Deze hamburger werd vakkundig en exclusief voor Ellis Gourmet Burger samengesteld door sterrenslager Dierendonck uit Sint Idesbald.

    Ellis Gourmet Burger – Zetellaan 100 – 3630 Maasmechelen

    www.ellisgourmetburger.be

    Culinaire commentaren: mooi ogende presentatie, drukke bedoening, gewone hamburger waarbij het ‘gourmet-aspect’ de mist ingaat





    11-08-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WEBER

    Dat Weber meer dan gewone barbecues in huis heeft, is al lang geen geheim meer. Wie dacht dat met de braadpan "Dutch Oven" alles gezien was, vergist zich. Het merk blijft vernieuwen en brengt weer een gamma aan nieuwe snufjes in haar assortiment. Transformeer je barbecue in een volledige keuken met het Gourmet BBQ Systeem!

    Met het GBS wafelijzer zijn wafels als ontbijt, lunch of diner nooit meer veraf. Plaats het gietijzeren accessoire in het midden van het grillrooster op de barbecue en maak in een handomdraai de lekkerste wafels en tosti's. Veel Weber barbecues hebben het grillrooster standaard bijgeleverd.

    De mogelijkheden gaan verder dan een braadpan en wafelijzer alleen - met het Gourmet BBQ Systeem kan je de pizzabakker in jezelf loslaten met de pizzasteen, poffertjes in hopen maken met de Ebelskiver (poffertjespan), en nog zo veel meer. Er is oneindig veel ruimte om te experimenteren.

    Weber: waar rook is, is Weber:

    We roken al heel lang vlees. Vroeger gebruikten mensen dit proces om voedsel gedurende het hele jaar te kunnen bewaren en serveren. Tegenwoordig het een echte trend geworden binnen het barbecueën. Veel mensen kunnen niet weerstaan aan de delicate smaak van gerookte gerechten. Weber pakt daarom uit met een uitgebreid rookassortiment.

    Niets is leuker dan experimenteren met nieuwe snufjes. De Cold Smoke Generator van Weber is daar de perfecte tool voor. Het rookbakje is speciaal ontwikkeld om koud te kunnen roken op de barbecue. Het enige wat je nog extra nodig hebt, is een pakje Smoking Dust, optimale smaakpapillen en grote honger.

    Ook met de Smoker Box wordt roken kinderspel. De Smoker Box past op de Flavorizer Bar van alle Weber buitenkeukens. Om een optimaal rookproces te ervaren, maak je een keuze uit het uitgebreide aanbod van Firespice houtblokjes en -snippers. Kies je voor de milde rooksmaak van appel bij je verse vis, of ben je toch eerder een liefhebber van pecan bij een mooi stuk rundvlees? Er is voor ieder wat wils!

    Wie zijn barbecue- en rookskills volledig op punt wil zetten, brengt best een bezoekje aan de Weber Grill Academy. Met verscheidene locaties in België en dertien andere landen, vormt de Grill Academy het grootste netwerk van kookscholen ter wereld. Voor wie de microbe van het barbecueën volledig te pakken heeft, is er naast de rookworkshop nog een gamma aan andere, meer all round cursussen beschikbaar. Zowel beginners als gevorderden zijn welkom. Je leert er uiteenlopende gerechten maken, en tijdens de kerstperiode wordt er gewerkt rond een uitgebreid feestmenu. Ontdek samen met vrienden of familie de oneindige mogelijkheden van barbecueën laat je verrassen!

    Duravit:

    Geen enkele ontwerpwens voor de badkamer is te veel voor Duravit. Om dat te bewijzen, lanceert het merk een innovatief, wereldwijd uniek procedé, dat het keramiek van de wastafel en het meubeloppervlak van de onderbouwkast naadloos met elkaar verbindt tot een optisch én technisch meesterstuk. De nieuwe complexe techologie draagt de naam "C-Bonded".

    De techniek verrast niet enkel optisch, maar overtuigt ook vanuit haptisch oogpunt - de overgang van het koele, gladde keramiek en de natuurlijke structuur van het hout, zorgen daarvoor. De grote zijdelingse afzetvlakken bieden een uitstekend gebruikscomfort en de gladde, naadloze vlakken laten zich makkelijk reinigen.

    De precisie van de bonded technologie wordt mogelijk gemaakt door de speciale keramiek DuraCeram, die zich kenmerkt door een bijzonder hoge stootvastheid. Duravit toont de "C-Bonded" versie voor het eerst met de design-serie Darling New in combinatie met het meubelprogramma L-Cube.

    Duravit; badkamerinrichting in loftsijl

    Levenskunstenaars en designers in Londen en New York waren de eersten om de fabriekshallen en garages te ontdekken die leegstonden in hun stad. Ze besloten om hier open, vrij en ook onconventioneel te gaan wonen en daarmee was een nieuwe inrichtings- en levensstijl geboren: de nonchalante loft-look. Deze royale ruimtes vormen ook de perfecte spot voor royale badkamers.

    Bij de badkamerinrichting is het belangrijk om het royale karakter van de ruimte te accentueren. Juist een loft biedt ruimte voor opvallende kleuren en patronen. Meubels mogen royaal zijn, maar niet tot in details worden afgestemd. Zoals bijvoorbeeld de meubelserie L-Cube van Christian Werner voor Duravit.

    Het Duravit ligbad Paiova 5 van EOOS gaat nog een stap verder en verenigt sculpturaal design met individueel comfort: twee verschillende rugleuningen bieden de keuze tussen een ergonomische zitpositie en een bijzonder vlakke ligpositie, bovendien biedt het bad tegelijk plaats aan twee personen.

    In zacht contrast met de loft in ruw industrie-chique omgeving staat het bad Cape Cod van Philippe Starck. De organische vormen en warm aanvoelend materiaal maakt het bad licht en filigraan.

    Antwrp

    De tweede levering van het Belgische herenlabel Antwrp staat in het teken van Modsport - retro ski.

    Skikampioenschappen in de sixties en de seventies en nostalgische familiekiekjes op wintersport vormen de
    grote inspiratiebron voor dit thema dat draait rond gletsjerblauw, chiné grijs, chiné navy en een warm bordeaux. Modsport is een sterk grafisch thema met gestileerde logo’s uit de competitiesport van de sixties en seventies. Jacquardtruien met grafische motieven lijken gestileerde bergtoppen. Heel fris is het bleu-blanc-rouge Antwrp logo.

    Fotocollages van skicompetities, prints van oude postkaartjes en familiefoto’s sieren T-shirts en sweaters. Sweaters in American college stijl zijn bedrukt met opschriften zoals “U of A ski” of “New Champshirt”.

    Art comes First:

    Het Britse label Fred Perry gaat deze winter in zee met Art Comes First, opgericht door de ontwerpers Sam en Shaka. Het duo noemt zichzelf ook wel de reizende kleermakers en worden gedreven door de samenhang van stijl en subculturen. Deze samenwerking brengt modern maatwerk en oog voor detail samen in Fred Perry klassiekers zoals het polo shirt.















    10-08-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Logis-vakantieadresjes temidden de wijngaarden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor de Belgen betekent reizen ook de lekkere producten van de streken die ze doorkruisen, ontdekken en proeven. Bij Logis delen we dezelfde passie voor streekproducten. In de wijnstreken maakt wijn vaak integraal deel uit van de vakantie-ervaringen. September is een ideale maand om er even tussenuit te knijpen naar het hartje van de wijngaarden. Hierna vind je vier Logis-kwaliteitshotels waar wijnliefhebbers extra aan hun trekken komen.

    1.       Hotel Château de Salettes - Cahuzac sur Vere (Frankrijk)

    Een burcht met torens in ruwe natuursteen, omgeven door een leger van wijngaarden: achter dit wat ruige plaatje schuilt een geweldig vakantieadres. Hier beland je in het hartje van de oude wijngaarden van Gaillac. Het karakter- en sfeervolle Château de Salettes dateert uit de 13e en 14e eeuw en was het optrekje van de jongere tak van het geslacht Toulouse-Lautrec, en daarna van de familie Hautpoul. Het kasteel is omgebouwd tot een charmehotel-restaurant, maar de unieke, authentieke sfeer is bewaard gebleven. De kamers zijn ondergebracht in de kasteeltorens en verdedigingsmuren, wat hen heel apart maakt, met name qua volume. De keuken is een ode aan de traditionele kwaliteitsproducten uit de streek, die op een eigentijdse wijze worden klaargemaakt. Hun smaak komt perfect tot zijn recht in combinatie met enkele van de 269 referenties op de wijnkaart, zoals een zestigtal Gaillac-etiketten! Het zwembad aan de voet van een rotsachtig gebergte, hoog boven de wijngaarden, is een andere troef van dit vakantieverblijf.

    Voor wijnliefhebbers: wijncursus, bezoek aan een distilleerderij, bezoek aan wijnkelder, bezoek aan kastelen in de streek en wijndegustatie. Vanaf 187 €/nacht voor 2 personen.

    2.       Hotel Burgunderhof - Hagnau (Duitsland)

    Hotel Burgunderhof biedt in de eerste plaats een subliem uitzicht op het Bodenmeer en de Zwitserse Alpen. Wat ook uniek is, is dat de eigendom omgeven is door het eerste biologische wijndomein aan de oevers van het meer. Levensgenieters en fijnproevers genieten er van wijnen die al heel wat prijzen in de wacht sleepten en van de verfijnde, zelfgemaakte wijnen van het huis. Het is dan ook geen verrassing dat dit hotel een van de meest prestigieuze adresjes van de streek van het Bodenmeer is en een plaatsje verworven heeft in de categorie Logis d’Exception, een extra garantie op een buitengewone vakantie. De kamers en suites zijn uitzonderlijk mooi. Vanuit het salon waar je ontbijt, geniet je een adembenemend zicht op het meer. De tuin en het openluchtzwembad bieden hetzelfde rustgevende panorama. Nog meer relaxen doe je dankzij het wellnessaanbod volgens het nieuwe concept Bali Spa.

    Voor wijnliefhebbers: bezoek aan de distilleerderij van het domein, bezoek aan de wijnkelder en wijndegustatie. Vanaf 210 €/nacht voor 2 personen

    3.       Château Labro - Onet le Château (Frankrijk)

    In het hartje van de regio Aveyron vind je dit domein, op nauwelijks enkele kilometers van Rodez en haar museum Soulages. In dit 16de-eeuwse kasteel gaan romantiek en modern comfort hand in hand. Elke kamer vertelt een verhaal, wat nog versterkt wordt door de antieke decoratie die de eigenaar, een fervent antiekliefhebber, op de kop kon tikken. Elke kamer baadt in een aparte sfeer: de rode warmte van de kamer ‘Cardinale’ met haar schitterend meubilair, de baldakijnen in Jouy-stof van de ‘Margaux’ en ‘Violette’. ‘Angélique’ beschikt zelfs over een bubbelbad. Een origineel alternatief 100% natuur: de luxueuze boomhut. Stuk voor stuk zijn ze uitgedacht om je innerlijk helemaal tot rust te brengen... Wil je nog meer ontspannen, trek dan naar de Spa, met een schitterend uitzicht op het platteland, of het geweldige zwembad omgeven door wijnstokken. Hier word je overweldigd door de authentieke sfeer, de traditionele gastronomie, de toeristische bezienswaardigheden van de streek en het vriendelijke onthaal.

    Voor wijnliefhebbers: kookcursus, wijncursus, bezoek aan wijnkelder, wijn- en kaasdegustatie. Vanaf 90 €/nacht voor 2 personen

    4.       Hotel Agriturismo Terensano - Monleale (Italië)

    Hotel Agriturisme Terensano bevindt zich halfweg tussen Milaan en Genua. De stijlvolle 18de-eeuwse boerderij Terensano bezit mooie kamers in rustieke stijl, die sober en smaakvol zijn ingericht. Op een boerderij word je natuurlijk verwend met verse producten, rechtstreeks van producent naar consument, en een keuken waarin streekproducten centraal staan. Deze boerderij ligt op de groene heuvels van de Curonevallei. Op haar gronden groeien perziken van Volpedo alsook allerlei groente- en fruitsoorten waarvan uitstekende confituur, sauzen en ingemaakte groenten worden bereid. Op de wijngaarden vind je verschillende druivensoorten, vooral Cortese, Barbera en Timorasso. Cortese levert een droge en frisse wijn op met een strogele kleur en een langdurige, verfijnde smaak. Met Barbera wordt een krachtige, karaktervolle rode wijn geproduceerd, ideaal om te rijpen. Timorasso, ten slotte, wordt gebruikt voor een kwaliteitswijn met een uitgesproken gele kleur en een intense, complexe, langdurige smaak.

    Voor wijnliefhebbers: truffels zoeken, kookcursus, wijncursus, bezoek aan wijnkelder en wijndegustatie. Vanaf 75 €/nacht voor 2 personen

    VOOR MEER INFORMATIE: www.logishotels.com

    10-08-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Giuliano: Italiaans restaurant in Maasmechelen Village

    Hoewel shoppen de absolute ‘hoofdattractie’ is bij de uitbouw van de Chic Outlet Shopping Villages, worden de boetieks precies om de ‘gastverwennerij’’ optimaal te onderbouwen, omkaderd door een ruim assortiment food&beverage outlets. In Maasmechelen Village is dit eveneens get geval. Wij gingen op ontdekking en selecteerden restaurant Giuliano en Ellis Gourmet Burger.

    Giuliano cucina tradizionale italiana biedt u de mogelijkheid te lunchen/dineren met uw geliefde, gezellig een vorkje te prikken met een gezelschap na een dagje heerlijk shoppen of met hele gezin heerlijk op het terras te genieten. De Italiaanse sfeer en de menukaart lenen zich uitstekend voor iedere gelegenheid.

    Het concept van Giuliano vindt zich in de oorsprong van het gelijknamige restaurant dat door Giuliano Pagnotta indertijd werd uitgebouwd. Hij deed de overstap naar de exploitatie van koffiebars in diverse tankstations, maar zag ruim 2 jaar terug toen de locatie te huur stond, de kans voor een nieuwe uitdaging. Giuliano’s neef, Massimo, net afgestudeerd en beschikkend over een pak managements- en sociale bagage kreeg de leidng van het restaurant. Een forse uitdaging voor ons beide aldus Massimo, het keukenpersoneel werd door Giuliano geselecteerd en getest op hun kennis van de typische Italiaanse producten en keuken.

    Restaurant Giuliano biedt ondertussen midden het Maasmechelen Village shopping center een traditionele Italiaanse keuken in een stijl- en sfeervol ingericht restaurant. Op het menu staan pastagerechten & vers gebakken pizza’s. In het midden van het restaurant vindt u een van de grootste pizza ovens uit Italië, speciaal voor Giuliano overgekomen. In deze oven, waarin het hout geduldig brandt, bakken de pizzaioli meer dan 200 pizza’s per uur. De lekkerste pasta’s worden geserveerd in pannetjes.

    Het restaurant veroverde dit jaar de titel van beste Limburgse pizzaiola, een bewijs van vakkundige en kwalitatieve bereidingen. Momenteel stelt het restaurant een 70-tal personeelsleden tewerk die elke dag van de week de gasten verwennen. De keukenbrigade telt op haar eentje een 10-tal werknemers. De ruime schare medewerkers is aldus Massimo een noodzaak gezien er dagelijkse vele honderden gasten moeten worden bediend. Dit neemt niet weg dat geopteerd wordt voor kwalitatieve ingrediënten die op de verschillende niveaus zorgvuldig worden geselecteerd.

    Giuliano verwelkomt de gasten reeds vanaf 9u30 en serveert tot 11u30 een klein of groot ontbijt. Het ‘klein’ ontbijt bestaat uit 1 Croissant | Chocolade Croissant, 2 spiegeleieren, 1 botercup, 1 confituurcup, 1 schijfje kaas, 1 schijfje gekookte ham, 1 glas fruitsap en koffie, thee of Cappuccino. Het ‘groot’ ontbijt bevat 1 Croissant | Chocolade Croissant, 2 spiegeleieren & 3 schijfjes gebakken spek, 1 botercup, 1 Nutellacup, 1 confituurcup, 2 schijfjes kaas, 2 schijfjes gekookte ham, 2 schijfjes salami, 1 glas fruitsap, koffie, thee of Cappuccino. Met het ontbijt speelt Giuliano in op de vroege gasten die al een lang parcours achter de rug hebben, maar ook op de gasten die van de vele overnachtingsmogelijkheden in de regio gebruik maakten en toch iets willen eten vooraleer hun shopping experience te starten.

    Organisatorisch kunnen gasten terecht in de grote zaal, een aanpalende serre, die eventueel in de namiddag of ’s avonds in een vergaderzaal kan worden omgevormd, of het terras, Massimo hoopt dit laatste te kunnen uitbreiden en oogt hiervoor op een stukje braakliggend terrein achter de take-away. Zij die opteren voor een snelle hap tussen het shoppen door, kunnen terecht inde take-away vlak naast het restaurant. De uitgelezen kaart vergt soms enig studiewerk, maar in ruil krijgen de gasten een uitgelezen assortiment Italiaanse specialiteiten.

    Wij opteerden bij onze proeverij als voorgerecht voor meloen met parmaham en gefrituurde inktvisrolletjes en als hoofdgerecht voor een scaloppine alle Giuliano en een pepate di cozzo Giuliano. Onze voorgerechten zorgden alvast voor een leuke decoratieve presentatie, de zeer behoorlijke porties werden opgefleurd met een schijfje citroen en leuke takjes raketsla. Ze boden mooie smaaktoetsen en volle knapperige accenten met vers gebakken ciabatta’s en wisten alvast de smaakpapillen te bekoren.

    Dat je Maasmechelen Village ten voeten uit moet beleven bewezen de hoofdgerechten. De scaloppine alla Giuliano werd een leuk gerecht met mooi gebakken kalfslapjes getooid met een uitgebreid assortiment gegaarde groentjes waaronder tomaat, augurken, slaatje en heerlijke citroensaus. De eye-catcher van de avond werd evenwel de pepata di cozze, een vispannetje, correctie een enorme pan met mosselen, venusschelpen, scampi en gamba’s die volop genoten van een uitmuntend sausje op basis van tomaat, basilicum en augurken. Gewoonweg succulent! De karaf Trebbiano kon enkel het genot van de smaakpapillen ondersteunen.

    Restaurant Giuliano – Zetellaan 100 – 3630 Maasmechelen – tel 089-20 49 93

    www.maasmechelen-giuliano.be

    Culinaire commentaren: attente bediening ondanks de massale toeloop,            gezellige, sfeervolle eetzaal, succulente bereidingen, kwalitatieve ingrediënten. Onbetwistbare aanrader

     













    09-08-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naar England met de smaak van Gin en tonic !

     

    De ferryverbinding Zeebrugge-Hull is de aangewezen reisroute naar vakantieplaatsen in Noord-Engeland en Schotland. Deze oversteek wordt op 23 september iets heel bijzonder want dan begint in Zeebrugge een heuse Gin & Tonic Minicruise, een driedaagse reis, uiteraard mét tasting !

    De ferry van P&O vaart gedurende de nacht tussen Zeebrugge en Hull. Dat is handig want zo kom je uitgerust aan in Noord-Engeland en kun je nog dezelfde dag je vakantieplek bereiken. Denk maar aan de Moors en Dales in Yorkshire, het minder bekende maar prachtige Northumberland, de Schotse Highlands en de cultuurstad Edinburgh. Zelfs Wales, de Hebriden en de Orkney-eilanden zijn vanuit uitvalsbasis Hull vlot bereikbaar.

    Voor zij die even willen proeven van die handige ferryverbinding vanuit Zeebrugge - wie weet met het oog op een volgende vakantie - is er nu een uitgelezen kans. Je kunt bij P&O Ferries een ontspannende Gin & Tonic minicruise boeken, met afreis op 23 september e.k. De minitrip bestaat uit twee nachten aan boord en een volle dag bezoek aan de interessante steden Hull of York. Zowel tijdens de heen- als de terugreis wordt gin geproefd, vier soorten, en het zijn echte connaisseurs die je wegwijs maken in de wereld van de gin. Dat wordt ongetwijfeld een unieke ervaring, een ontdekking van heerlijke geuren en smaken. De gin wordt puur gedronken en je mag ook zelf gaan mixen om een drankje naar jouw eigen smaak te toveren.

    De gin-en-tonic-hype sluit aan bij de whisky minicruises van P&O Ferries die al langer bekend en geliefd zijn en die ook in het komende najaar worden georganiseerd (afreis in Zeebrugge op 14 oktober, 11 november en 9 december, prijs € 199,50 per persoon).

    De Gin & Tonic minicruise van P&O Ferries tussen Zeebrugge en Hull kost € 189,50 per persoon (h/t Zeebrugge-Hull, binnenhut met douche en toilet, 2 overnachtingen aan boord, 5 gangen buffet diner op heen- en terugreis, 2 x ontbijt, 2 x proeverij, transport met bus naar Hull of York).

    Boeken: online of tel. 02 808 50 20. Info: www.poferries.com

    09-08-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cuba heeft wind in de zeilen

     

    Cuba is hot. Iedereen voelt duidelijk aan dat, na het historische bezoek van President Obama in maart, het land de volgende jaren sterk zal veranderen. De stijgende belangstelling is alvast te merken aan de hotels. De vraag is soms zo groot dat het vaak moeilijk is om nog een kamer te vinden.

    Star Clippers, de cruiserederij met de majestueuze zeilschepen biedt meer dan de perfecte oplossing. De viermaster Star Flyer zal komende winter een zevental reizen uitvoeren met focus op Cuba. Dat zijn meteen twee vliegen in een klap.

    Ten eerste blijft het schip telkens een nacht liggen in de vertrekhaven, Havana of Cienfuegos. Dat zorgt ervoor dat je direct van het vliegtuig naar het schip kan. Dat maakt een hotel helemaal overbodig. Het schip kan je vergelijken met een luxueus boetiekhotel. Op de langere cruises is er eveneens een extra overnachting aan boord voorzien in de aankomsthaven.

    Verder is Cuba veel meer dan Havana alleen. Is het niet fantastisch om andere plekken in de buurt te gaan verkennen, in de voetsporen van de ontdekkingsreizigers? En net zoals hen, met een zeilschip!

    De zeilcruises variëren van zeven tot elf nachten, en er wordt gevaren van Havana naar Cienfuegos of omgekeerd. We kennen allemaal de beelden van Havana, met zijn klassieke Amerikaanse auto's, de prachtige oude koloniale gebouwen en de sigaar-rokende vrouwen.  

    Cienfuegos werd nog niet ontdekt door het massatoerisme en is absoluut de moeite waard. De stad met zijn elegante boulevard, kathedraal en fort staat op de UNESCO-werelderfgoedlijst omwille van zijn historisch centrum.

    De Star Flyer gooit ook het anker uit in de azuurblauwe wateren van enkele Cubaanse eilandjes die tot de Canarreos Archipel behoren, zoals het Isla de la Juventud, Cayo Largo en Cayo Rico. Sta je helemaal in vakantiemodus dan kan je er genieten van de mooiste stranden, met de mogelijkheid om te snorkelen en te duiken. Het zijn paradijsjes voor natuurliefhebbers. Tijdens de reizen worden de zeilen gehesen richting de Kaaiman Eilanden en op de langere cruises is er ook een aanloop in het Jamaica van Bob Marley.

    Het Cuba seizoen van Star Clippers loopt van 7 januari tot 25 februari 2017. Dan verlaat de viermaster Cienfuegos voor een Caraïbische tweeweken cruise richting Sint-Maarten.

    Info: www.starclippers.com

     

    08-08-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beats, bassen en beachpary's

    Deze zomer draait in Kroatië alles om feesten, vrienden en fantastische muziek. Kroatië biedt unieke festivals voor feestbeesten uit de hele wereld die willen genieten van muziek, kunst en cultuur. We hebben alvast enkele hoogtepunten van deze bruisende festivalzomer voor jou op een rijtje gezet:

    Defected Croatia 2016, Tisno, 11 tot 15 augustus

    Beleef het grootste feest aller tijden aan de kust van de Adriatische Zee. Tisno is dé place to be voor fuifbeesten: meteen na Soundwave, nodigt Defected Croatia je uit voor een heuse beach party. Er zijn de hele dag strandoptredens van supersterren uit de housemuziek en disco-iconen die je bloed doen pompen. Beleef extra veel plezier door aan te sluiten bij een van de vele bootfeestjes.

    Je kan de locatie gemakkelijk bereiken met de georganiseerde luchthavenbussen vanuit Zadar of Split, of je kan het openbaar vervoer nemen naar Tisno. Vergeet niet om je tickets op voorhand te kopen en Defected Croatia te bezoeken voor meer info.

    Sonus Festival 2016, eiland Pag, 21 tot 25 augustus

    Ga feesten op een van de populairste stranden van het eiland Pag . Het Sonus Festival zorgt vijf dagen en vijf nachten lang voor goede muziek op Zrce Beach, met drie Open Air Clubs en ontelbare bootfeestjes. Ervaar tal van feestmogelijkheden in een paradijselijke omgeving, omringd door glashelder water.

    De dichtstbijzijnde luchthavens zijn Zadar, Split en Rijeka. Vanaf daar kan je met de auto, bus, shuttle of veerboot naar het eiland Pag gaan. Klik op Sonus Festival om je reis te plannen en feest erop los met je vrienden.

    Dimensions 2016, Pula, 24 tot 29 augustus

    Feest in een geweldig negentiende-eeuws verlaten fort. Fort Punta Christo is een van de meest uitzonderlijke locaties aller tijden waar binnenkort elektronica, house, techno, wereldmuziek, disco, dubstep en andere elektronische sounds zullen weergalmen. Met speciale live optredens van Massive Attack, Moritz Von Oswald Trio FT Tony Allen and Max Loderbauer, Hiatus Kaiyote, Mood II Swing, Moodymann, Joe Claussell en meer. Overdag zijn er tal van strandoptredens en bootfeesten.

    Je kan kiezen tussen luchthaventransfers vanuit de luchthavens van Triëst, Ljubljana, Zagreb, Venetië-Treviso en Venetië Marco Polo om op deze prachtige locatie te geraken. Er zijn ook bussen vanuit de Benelux beschikbaar. Of, boek je all-intickets rechtstreeks op de website. De eenvoudigste manier is de luchthaven van Pula, die op maar 20 minuten rijden ligt. Daar kan je een pendeldienst nemen.

    Dekmantel Selectors 2016, Tisno, 1 tot 5 september

    Ervaar niet alleen de kunst van de muziek, maar ook de kunst van het dj’en. Ook in Tisno, in het prachtige Garden Resort, pakt Selectors uit met enkele van de allerbeste dj’s ter wereld in een intieme en pittoreske omgeving. Wees snel om je ticket te bemachtigen, want het festival heeft een erg kleine capaciteit van slechts 1.500 plaatsen! De dag begint met een feest op de Adriatische kust en eindigt ‘s nachts in de legendarische outdoor nachtclub ‘Barbarella’s Discotheque’.

    Vanaf de luchthaven van Zadar is het slechts 45 minuten rijden, en vanaf de luchthaven van Split is het een reisje van 60 minuten naar Tisno. Er zijn ook pendeldiensten van en naar de luchthaven beschikbaar. Ga naar Dekmantel Selectors voor meer details.

    Outlook Festival 2016, Pula, 2 tot 6 september

    Breng vier dagen door met underground dancemuziek in een verlaten fort boven de Adriatische Zee. Een ander hoogtepunt is het grootste Soundsystem Cultural festival in Europa dat al voor het negende jaar op rij zorgt voor geweldige vibes, schitterende muziek en een fabelachtige setting. Dit jaar brengt het festival liveoptredens van Damian “Jr. Gong” Marley, Andy C, Stormzy, Joey Bada$$, Noisia, Kano en meer.

    Je kan de locatie gemakkelijk bereiken met een luchthaventransfer vanuit Triëst, Ljubljana, Zagreb, Venetië Treviso en Venetië Marco-Polo. Naast busreispaketten vanuit de Benelux, zijn er ook all-intickets beschikbaar waarbij het transport inbegrepen is. De luchthaven in Pula ligt het dichtst bij het festival en is slechts 20 minuten rijden met de shuttle. Ga naar Outlook Festival voor meer info.

    De Kroatische Nationale Dienst voor Toerisme is een toeristische organisatie met hoofdzetel in Zagreb, opgericht om de identiteit en de reputatie van de bestemming Kroatië in het buitenland te verbeteren en te promoten. In 2015 werden er in totaal 80 miljoen overnachtingen in Kroatië geboekt, 6,9% meer dan het jaar ervoor. De organisatie heeft lokale kantoren in 16 kernmarkten en is sinds 2001 ook aanwezig in België. Sinds 2010 is het aantal Belgische aankomsten in Kroatië gestegen met 58,83%.

    Kroatië heeft een uitgestrekte kustlijn langs de Adriatische Zee, op slechts een steenworp afstand van Centraal-Europa. De stranden van Istrië en Kvarner liggen op slechts 1 300 kilometer van België en zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto. Vanuit Brussel of Charleroi duurt een vliegreis naar de belangrijkste Kroatische steden slechts 2 uur. Toeristische trekpleisters in Kroatië zijn de oude vestingstad Dubrovnik, die op de werelderfgoedlijst van UNESCO staat, de verschillende eilanden van de Split-archipel, Istrië, de Plitvicemeren, Zagreb, het natuurpark Kopacki rit en de stranden van Zrce in Novalja en Zlatni Rat.

    Voor meer informatie over Kroatië en de Kroatische Nationale Dienst voor Toerisme kan u terecht op www.croatia.hr









    08-08-2016 om 00:00 geschreven door ted van erps  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 18/11-24/11 2024
  • 11/11-17/11 2024
  • 04/11-10/11 2024
  • 28/10-03/11 2024
  • 21/10-27/10 2024
  • 14/10-20/10 2024
  • 07/10-13/10 2024
  • 30/09-06/10 2024
  • 23/09-29/09 2024
  • 16/09-22/09 2024
  • 09/09-15/09 2024
  • 02/09-08/09 2024
  • 26/08-01/09 2024
  • 19/08-25/08 2024
  • 12/08-18/08 2024
  • 05/08-11/08 2024
  • 29/07-04/08 2024
  • 22/07-28/07 2024
  • 15/07-21/07 2024
  • 08/07-14/07 2024
  • 01/07-07/07 2024
  • 24/06-30/06 2024
  • 17/06-23/06 2024
  • 10/06-16/06 2024
  • 03/06-09/06 2024
  • 27/05-02/06 2024
  • 20/05-26/05 2024
  • 13/05-19/05 2024
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 25/12-31/12 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 26/12-01/01 2023
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021
  • 24/05-30/05 2021
  • 17/05-23/05 2021
  • 10/05-16/05 2021
  • 03/05-09/05 2021
  • 26/04-02/05 2021
  • 19/04-25/04 2021
  • 12/04-18/04 2021
  • 05/04-11/04 2021
  • 29/03-04/04 2021
  • 22/03-28/03 2021
  • 15/03-21/03 2021
  • 08/03-14/03 2021
  • 01/03-07/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 15/02-21/02 2021
  • 08/02-14/02 2021
  • 01/02-07/02 2021
  • 25/01-31/01 2021
  • 18/01-24/01 2021
  • 11/01-17/01 2021
  • 04/01-10/01 2021
  • 28/12-03/01 2027
  • 07/12-13/12 2020
  • 30/11-06/12 2020
  • 23/11-29/11 2020
  • 16/11-22/11 2020
  • 09/11-15/11 2020
  • 02/11-08/11 2020
  • 26/10-01/11 2020
  • 19/10-25/10 2020
  • 12/10-18/10 2020
  • 05/10-11/10 2020
  • 28/09-04/10 2020
  • 21/09-27/09 2020
  • 14/09-20/09 2020
  • 07/09-13/09 2020
  • 31/08-06/09 2020
  • 24/08-30/08 2020
  • 17/08-23/08 2020
  • 10/08-16/08 2020
  • 03/08-09/08 2020
  • 27/07-02/08 2020
  • 20/07-26/07 2020
  • 13/07-19/07 2020
  • 06/07-12/07 2020
  • 29/06-05/07 2020
  • 22/06-28/06 2020
  • 15/06-21/06 2020
  • 08/06-14/06 2020
  • 01/06-07/06 2020
  • 25/05-31/05 2020
  • 18/05-24/05 2020
  • 11/05-17/05 2020
  • 04/05-10/05 2020
  • 27/04-03/05 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 13/04-19/04 2020
  • 06/04-12/04 2020
  • 30/03-05/04 2020
  • 23/03-29/03 2020
  • 16/03-22/03 2020
  • 09/03-15/03 2020
  • 02/03-08/03 2020
  • 24/02-01/03 2020
  • 17/02-23/02 2020
  • 10/02-16/02 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 20/01-26/01 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 06/01-12/01 2020
  • 30/12-05/01 2020
  • 16/12-22/12 2019
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/12-08/12 2019
  • 18/11-24/11 2019
  • 11/11-17/11 2019
  • 04/11-10/11 2019
  • 28/10-03/11 2019
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 30/04-06/05 2018
  • 23/04-29/04 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 19/02-25/02 2018
  • 12/02-18/02 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 24/07-30/07 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 25/12-31/12 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 22/02-28/02 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2021
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 17/08-23/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 14/11-20/11 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 24/11-30/11 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 31/03-06/04 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 28/01-03/02 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 19/02-25/02 2007
  • 12/02-18/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 25/12-31/12 2006
  • 18/12-24/12 2006
  • 11/12-17/12 2006
  • 04/12-10/12 2006
  • 27/11-03/12 2006
  • 20/11-26/11 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 06/11-12/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 09/10-15/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 04/09-10/09 2006
  • 28/08-03/09 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 10/07-16/07 2006
  • 19/06-25/06 2006
  • 05/06-11/06 2006
  • 29/05-04/06 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!